Hitta mäklare gratis
Bättre resultat för din bostadsförsäljning
Vi hjälper dig att hitta mäklare i ditt område

Varför HittaMäklare?

  • Unik information om mäklarnas uppdrag
  • Kvalitetssäkrade och auktoriserade mäklare
  • Du väljer själv om du vill anlita någon av mäklarna.
  • Tjänsten är gratis
Profilbild för Tobias Fagrell
Profilbild för Dennis Berg
Profilbild för Filip Ericsson
Profilbild för Filip Ericsson
Profilbild för Mikael Lindström

Tobias Fagrell - Helins Fastighetsbyrå

"Bra kunnig mäklare. Bra kontakt hela tiden, seriös. Bra bemötande, lätt att få kontakt med, Serviceminded. Jag är jätt..."

40 minuter sedan

Dennis Berg - Bjurfors

"Dennis gav ett förtroendegivande intryck från dag ett och var proffsig rakt igenom. Han var lätt att få tag och lyssna..."

ungefär 2 timmar sedan

Filip Ericsson - Bjurfors

"Riktigt lätt att ha att göra med och mkt tillmötesgående"

ungefär 2 timmar sedan

Filip Ericsson - Bjurfors

"Blev rekommenderad Filip och efter ett möte var valet lätt! Har varit supernöjd genom hela processen. Trovärdig, kunni..."

ungefär 2 timmar sedan

Mikael Lindström - Mäklarhuset

"Måste säga att Mikaels insats var enastående, vi hade redan flyttat ut, så ingen bodde i lägenheten. Mikael och hans t..."

ungefär 3 timmar sedan

Skicka förfrågan

Beskriv din bostad i vårt formulär. Förfrågan matchas mot relevanta mäklare aktiva i ditt område.

Granska förslag

Vi levererar en sammanställning med information och historik för de fyra mäklare som är bäst lämpade för ditt uppdrag.

Jämför och anlita

Jämför mäklarna och välj den som passar dig bäst. Du avgör själv om du vill anlita någon av mäklarna.

Hitta mäklare

Vill du hitta mäklare med god historik? När du behöver hjälp med att sälja bostadsrätt eller villa hjälper Hittamäklare dig att snabbt och enkelt ta fram beslutunderlag och offerter från välrenommerade mäklare. Det enda du behöver göra är att registrera din förfrågan och berätta om det är ett hus/villa eller lägenhet du vill att mäklaren ska hjälpa dig att sälja, var din bostad finns samt lite information om bostaden. Vi tar därefter kontakt med de mäklare som matchar ditt uppdrag på bästa sätt. Vi skickar beslutsunderlag till dig där du kan se var respektive mäklare tidigare har sålt och för hur mycket. Mäklare som kan använda sig av Hittamäklare synas noga. Som säljare har du också möjlighet att publicera en rekommendation eller utvärdering av mäklaren hos oss. På så sätt hjälper du andra att fatta rätt beslut när de ska välja mäklare för att sälja sin bostad.

Genom att använda Hittamäklare sparar du tid och energi. Du får en avgiftsfri jämförelse för flera mäklare så att du lätt kan välja den mäklare som passar bäst för just dig. Du utser själv mäklaren du tycker har den bästa balansen mellan pris och kvalitet. En förfrågan är inte bindande och du väljer själv om du vill anlita någon av de mäklare som har lämnat offert till dig. Registrera dig idag och beskriv den villa eller lägenhet som du vill sälja så hjälper vi dig kostnadsfritt att hitta en mäklare med goda rekommendationer.

För mäklare

Ansvarar du för att nyförvärv av objekt till er mäklarbyrå? Behöver du som utbildad mäklare fler bostäder att sälja? I så fall är Hittamäklare den perfekta tjänsten för dig som letar värdefulla mäklaruppdrag. Om du är aktiv mäklare finns redan du och din mäklarbyrå i vårt register. Vi indexerar dina försäljningar för att på bästa sätt hjälpa våra säljare till relevant beslutsunderlag. När vi har en bostad som vi anser matcha din historik och tidigare prestation kommer vi skicka en förfrågan till dig. Du betalar endast för de mäklaruppdrag du väljer ut och finner intressanta.

Vi mottar regelbundet offertförfrågningar från personer som vill sälja sin bostad och därför behöver komma i kontakt med mäklare. Du beslutar själv vilka försäljningar du vill vara med och skicka offert för. Vi hämtar kontinuerligt information om nya mäklare, vilket innebär att du som aktiv mäklare redan har en profilsida hos oss. Om du önskar redigera din profilsida eller administrera ditt konto beställer du loggin uppgifter enkelt på vår hemsida.

Sälj din bostad med bättre resultat. Just nu 5616 aktiva mäklare.