Emilia Aspelin

Profilbild för Emilia Aspelin
Emilia Aspelin
4.9 / 5
(66 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
67 st
25 st
218 470 000 kr

Bakgrund

Emilia Aspelin jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2022-07-11. Emilia har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emilia har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 170 730 000 kr.

Presentation

- RECO 2023: GÄRDETS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE
- En av innerstans mest säljande mäklare

Att byta bostad är den största affären många gör i livet och därför är mitt mål att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Med mig får du en driven, påläst och tillgänglig mäklare som svarar oavsett tid på dygnet!

Att vara en del av branschen sedan 2019 har gjort mig till en obotlig vinnarskalle som gör allt för att överträffa dina förväntningar – där mitt mål är att du ska känna dig trygg genom hela processen, bli mer än nöjd och vilja rekommendera mig vidare till alla du känner.

Går du i köp-eller säljtankar, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill ha en värdering – Tveka inte på att höra av er till mig så skräddarsyr vi en process utifrån dina behov och önskemål med målet att uppnå perfektion!

Du når mig på 070-999 30 02.

Mäklarbyrå


Säljare om Emilia.

19 sep 2023

"Emilia sålde till rekordpris på extremt kort tid trots rådande marknad, jag är mer än nöjd! "
säljare på Nybrogatan 77

29 aug 2023

"Emilia var fantastisk genom hela processen! Alltid tillgänglig för frågor och jobbade gemensamt för att nå uppsatt mål. Kan varmt rekommendera Emilia! "
säljare på Sturegatan 44A

28 aug 2023

"Emilia är bästa mäklaren i Stockholm med god lokalkännedom, kontaktnät och en fantastiskt service till sina kunder. Vi är mer än nöjda och sålde på rekordtid.
Rekommenderar Emilia varmt! "
säljare på Sandhamnsgatan 81

14 aug 2023

"Köpte och sålde med Emilia.
Hela processen var super smidig. Köp och såld inom drygt 1 vecka."
säljare på Rörstrandsgatan 38A

09 aug 2023

"Väldigt duktig mäklare som lyssnar på sina önskemål och fullföljer dom! "
säljare på Rådmansgatan 86

07 aug 2023

"Emilia visade mycket energi och engagemang under en snabb och smidig process. Märks att hon lägger mycket tid och omtanke kring det hon gör. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Drottninggatan 112C

03 aug 2023

"During the entire sale process, Emilia was a role model for customer engagement - transparent and proactive in communication, explaining all steps of the process and current progress clearly.
She has shown great empathy accommodating our questions / concerns / ideas, and went above and beyond to..."
"During the entire sale process, Emilia was a role model for customer engagement - transparent and proactive in communication, explaining all steps of the process and current progress clearly.
She has shown great empathy accommodating our questions / concerns / ideas, and went above and beyond to address those where possible, or explaining why she recommends a different approach.
Emilia has managed our pricing expectations throughout the process and suggested adjustments/tweaks as needed, leading to closing the sale quickly despite the challenging market.
We can truly recommend Emilia, and we wouldn’t hesitate to choose her again. "
Läs mer
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

01 aug 2023

"Emilia är otroligt duktig!
Proffesionell, alltid tillgänglig och ser alltid till att uppdatera en med minsta lilla!
Hela försäljningen gick extremt smidigt och snabbt till.
Hon är super trevlig och ödmjuk och fick mitt förtroende ganska omgående.
Jag rekommenderar Emilia starkt till alla som vi..."
"Emilia är otroligt duktig!
Proffesionell, alltid tillgänglig och ser alltid till att uppdatera en med minsta lilla!
Hela försäljningen gick extremt smidigt och snabbt till.
Hon är super trevlig och ödmjuk och fick mitt förtroende ganska omgående.
Jag rekommenderar Emilia starkt till alla som vill förmedla sin bostad.
Jag kommer att välja henne som mäklare igen alla dagar i veckan!
Tack för hjälpen Emilia! :)"
Läs mer
säljare på Soldatvägen 14

26 jul 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Emilia som mäklare för alla som behöver sälja sin bostad! Hon har visat enastående professionalism och dedikation genom hela försäljningsprocessen, och jag är otroligt nöjd med resultatet.
Emilia arbetade otroligt hårt för att sälja min lägenhet till ett mycket b..."
"Jag kan verkligen rekommendera Emilia som mäklare för alla som behöver sälja sin bostad! Hon har visat enastående professionalism och dedikation genom hela försäljningsprocessen, och jag är otroligt nöjd med resultatet.
Emilia arbetade otroligt hårt för att sälja min lägenhet till ett mycket bra pris, trots att marknaden var tuff. Hon gav aldrig upp och visade en imponerande kunskap om marknaden och de bästa strategierna för att locka köpare.
Hennes personliga engagemang och tillgänglighet gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad och var alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ta itu med eventuella oro jag hade.
Det som imponerade mig mest var hennes förmåga att sälja lägenheten så snabbt, trots den utmanande marknaden. Hon visade upp ett nätverk av potentiella köpare och marknadsföringsstrategier som verkligen gjorde skillnad.
Jag är så tacksam för Emilia och hennes fantastiska arbete. Hon gjorde hela processen smidig och stressfri för mig, och jag kunde inte vara lyckligare med resultatet. Om du letar efter en mäklare som verkligen går den extra milen och levererar resultat, då är Emilia det perfekta valet! Tack vare henne har jag kunnat gå vidare till nästa kapitel i mitt liv med ett leende på läpparna."
Läs mer
säljare på Gaffelseglet 15

24 jul 2023

"Jag rekommenderar starkt Emilia för alla som behöver mäklartjänster. Hon är mycket kunnig, erfaren och professionell. Hon tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela proces..."
"Jag rekommenderar starkt Emilia för alla som behöver mäklartjänster. Hon är mycket kunnig, erfaren och professionell. Hon tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela processen. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Emilia är otroligt ödmjuk och trevlig med härlig personlighet kombinerad med hög professionalitet och klockren känsla för den marknad och de områden hon ansvarar för. Jag fick direkt förtroende för Emilia och har under försäljningen varit otroligt kompetent, driven och trygg. Att arbeta med Emilia var ett nöje, jag kommer alltid använda mig av henne om jag gör fler bostadsaffärer och jag kan varmt rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Lotta Svärds gränd 18

21 jul 2023

"Emilia var toppen från början till slut. Lyhörd och engagerad, alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad löpande under processen. Slutpriset blev över förväntan som en direkt följd av de råd jag fick från Emilia. Rekommenderas starkt! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 23

15 jul 2023

"En fantastisk, engagerad och duktig mäklare som gjorde allt för att försäljningen skulle gå i lås.
Hanteringen var mycket professionell från början till slut. Emilia tog intiativ, ansvar och arbetade hårt och entusiastiskt. Vi kan inte vara mer nöjda. "
"En fantastisk, engagerad och duktig mäklare som gjorde allt för att försäljningen skulle gå i lås.
Hanteringen var mycket professionell från början till slut. Emilia tog intiativ, ansvar och arbetade hårt och entusiastiskt. Vi kan inte vara mer nöjda. "
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 11B

12 jul 2023

"Mäklaren var väldig duktig och vi var väldig nöjda med henne"
säljare på Tjärhovsgatan 22

02 jul 2023

"Det märks att Emilia är en hungrig mäklare som har koll på marknaden.
Hon har varit samarbetsvillig och lyhörd under hela processen och lyckades trots en något osäker marknad få till ett riktigt bra slutpris. "
säljare på Västmannagatan 46

22 jun 2023

"Emilia var helt fenomenal! Sålde lägenheten till nytt rekordpris per kvadratmeter på Valhallavägen.
Rekommenderar alla att köpa och sälja via Emilia.
Alltid mottaglig och hjälpsam samt otroligt kunnig. Man kände sig trygg under hela processen.
"
säljare på Valhallavägen 148C

20 jun 2023

"Emilia var otroligt duktig och var alltid anträffbar. Har god kompetens och utstrålar både kunskap och värme. Hon vet vad hon pratar om och lyssnar allltid på kunden. Lätt att tycka om. Rekommenderar henne varmt.
Mvh Maria och Fredrik"
säljare på Kungsholmsgatan 9

16 jun 2023

"Emilia har varit så trevlig under hela processen, hon har en härlig energi och var snabb på att återkoppla vid frågor! Rekommenderar starkt!"
säljare på Värtavägen 17

19 apr 2023

"Emilia is great, I could not have had a better person to support me during this phase. She was very engaged, transparent, and available. I had different experiences in SWE, and she is the one that I recommend."
säljare på Warfvinges väg 7

17 apr 2023

"Emilia var otroligt lyhörd, förtroendeingivande och proffsig under hela säljprocessen. Hon återkopplade till mig hela tiden och förklarade varje steg i säljprocessen på ett enkelt och snyggt sätt. I en skakig bostadsmarknad, visade hon sig vara riktigt vass och fick till en försäljning på bara en..."
"Emilia var otroligt lyhörd, förtroendeingivande och proffsig under hela säljprocessen. Hon återkopplade till mig hela tiden och förklarade varje steg i säljprocessen på ett enkelt och snyggt sätt. I en skakig bostadsmarknad, visade hon sig vara riktigt vass och fick till en försäljning på bara en vecka. Emilia är en av de bästa mäklarna som jag har träffat på och jag lämnar mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Gävlegatan 36B

05 apr 2023

"Emilia var fantastiskt! Bra jobb med marknadsråd och tålamod"
säljare på Konvojgatan 3

23 mar 2023

"Rekommenderas starkt! Alltid tillgänglig och extremt driven, proffsig, och påläst. Synd att det inte går att ge 6/5 i betyg!"
säljare på Fridhemsgatan 41

21 mar 2023

"Proffsig. Väldigt ambitiös och driven. Förmåga att slutföra. Alltid ett trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Sankt Eriksgatan 25B

22 feb 2023

"Emilia gav bäst intryck av alla mäklare som jag träffade då hon är lyhörd, driven, engagerad och beredd att jobba hårt. Underskatta inte en ung mäklare i början av sin karriär!"
säljare på Nina Einhorns gata 8

15 feb 2023

"Mycket"
säljare på Norra Stationsgatan 62B

09 feb 2023

"En snabbt och effektivt genomförd affär. Perfekt matchning mellan köpare och säljare. Både personlig och professionell."
säljare på Sandelsgatan 23A

06 feb 2023

"Otrolig insats av Emilia, alltid tillgänglig och visade stort driv och energi att ge kunden en så smidig och bra affär som möjligt. "
säljare på Skeppargatan 98

06 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Emilia! "
säljare på Sandhamnsgatan 75B

01 feb 2023

"Det har varit en ren fröjd att jobba med Emilia! Hon är så otroligt proffsig, lyhörd och flexibel. Det märks att hon är påläst och verkligen kan sin grej. Emilia är alltid tillgänglig, ständigt på tårna och fantastiskt trevlig. Vi hade så roligt tillsammans med Emilia under de här intensiva dagar..."
"Det har varit en ren fröjd att jobba med Emilia! Hon är så otroligt proffsig, lyhörd och flexibel. Det märks att hon är påläst och verkligen kan sin grej. Emilia är alltid tillgänglig, ständigt på tårna och fantastiskt trevlig. Vi hade så roligt tillsammans med Emilia under de här intensiva dagarna och ser fram emot alla kommande affärer med livets jäkla mäklare!"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 104

29 jan 2023

"Bra driv och kunnig om marknaden. Rekommenderas "
säljare på Sundbybergs Torg 1D

04 jan 2023

"Hade det inte varit för Emilias engagemang hade jag nog bott kvar."
säljare på Sundbybergs Torg 1B

02 jan 2023

"Trots tuff marknad, lyckades Emilia göra det lilla extra och sälja lägenheten till ett bra pris! "
säljare på Marmorgatan 11

28 dec 2022

"Sveriges Bästa Mäklare!"
säljare på Kårstagränd 17

22 dec 2022

"Jag var själv medveten om att jag skulle göra en förlust på lägenheten på rådande bostadsmarknad - men inte hur stor. Pratade med flera mäklarbyråer och majoriteten ansåg försäljningen bli svår och min förväntade förlust stor, Emilia motbevisade konkurrerande mäklare och marknad.
Med Emilias driv..."
"Jag var själv medveten om att jag skulle göra en förlust på lägenheten på rådande bostadsmarknad - men inte hur stor. Pratade med flera mäklarbyråer och majoriteten ansåg försäljningen bli svår och min förväntade förlust stor, Emilia motbevisade konkurrerande mäklare och marknad.
Med Emilias driv, energi och vilja att stänga affärer där både köpare och säljare är nöjda blev förlusten minimal, dessutom blev affären en av de högre slutpriserna i Hagastaden per kvm under dec 2022.
Emilia uppdaterade mig kontinuerligt oavsett tid på dygnet, lyhörd inför mina krav, min bostadssituation men också en enormt härligt positiv människa att ha runt sig.
Mitt enda råd är, prata med flera mäklare för en bred bild av marknaden, men välj Emilia när du väl ska sälja! "
Läs mer
säljare på Gävlegatan 36B

27 nov 2022

"Kan starkt rekommendera Emilia. Alltid tillgänglig och väldigt engagerad. 5+! "
säljare på Roslagsgatan 47

30 okt 2022

"Trots ett osäkert läge på marknaden lyckades Emilia göra ett fantastiskt arbete! Hög kundservice och alltid tillgänglig. Rekommenderar starkt Emilia som mäklare! "
säljare på Grevgatan 23B

30 okt 2022

"Enkelt förklarat var Emilia helt strålande. Hon lyckades ta min försäljning dit jag önskade. Målmedveten och arbetsam!"
säljare på Atlasvägen 21

27 okt 2022

"Otroligt trevlig, professionell och engagerad. På detta objekt hade vi en annan mäklare från början men som vi bytte ut. Det enda vi ångrar med denna försäljning är att vi inte anlitade Emilia från början. En riktig stjärna! Vill man ha en god upplevelse med sin försäljning är Emilia rätt mäklare..."
"Otroligt trevlig, professionell och engagerad. På detta objekt hade vi en annan mäklare från början men som vi bytte ut. Det enda vi ångrar med denna försäljning är att vi inte anlitade Emilia från början. En riktig stjärna! Vill man ha en god upplevelse med sin försäljning är Emilia rätt mäklare att anlita!"
Läs mer
säljare på Garvis Carlssons gata 22

25 okt 2022

"Super nice to work with!
Helpful and good listener!
Prompt and energetic!"
säljare på Roslagsgatan 42A

22 okt 2022

"Emilia var otroligt tillmötesgående under hela processen. Det kändes tryggt att ha en mäklare som alltid var tillgänglig och tog sin tid med en. Det märkets att Emilia gjorde allt för mig som kund och genuint ville uppnå ett resultat som jag var nöjd med. "
"Emilia var otroligt tillmötesgående under hela processen. Det kändes tryggt att ha en mäklare som alltid var tillgänglig och tog sin tid med en. Det märkets att Emilia gjorde allt för mig som kund och genuint ville uppnå ett resultat som jag var nöjd med. "
Läs mer
säljare på Storgatan 56A

03 okt 2022

"Emilia utförde ett briljant jobb som mäklare, bortom mina förväntningar då hennes tid som mäklare är förhållandevis kort. Tillgänglig 24/7, otroligt påläst och kunnig om marknaden, strategisk försäljning som resulterade i att båda parterna var väldigt nöjda. Rekommenderar till alla som vill göra ..."
"Emilia utförde ett briljant jobb som mäklare, bortom mina förväntningar då hennes tid som mäklare är förhållandevis kort. Tillgänglig 24/7, otroligt påläst och kunnig om marknaden, strategisk försäljning som resulterade i att båda parterna var väldigt nöjda. Rekommenderar till alla som vill göra en bra affär eller bara hitta drömhemmet! Kör! "
Läs mer
säljare på Gaffelseglet 21

30 sep 2022

"Emilia gjorde ett grymt jobb, hon är väldigt trevlig och skötte försäljningen mycket professionell som jag kan värmt rekommendera, jag personligen kommer bara kontakta henne framöver när jag säljer min nästa bostad, jag är helt enkelt mycket nöjd"
säljare på Mjölnergatan 14

14 sep 2022

"Emilia har genom hela processen varit glad, trevlig och tillmötesgående. Hon har varit både engagerad och nitisk i att sälja vår bostad och jag kan varmt rekommendera henne till framtida uppdrag. Som säljare har jag känt mig väldigt trygg och i goda händer. "
"Emilia har genom hela processen varit glad, trevlig och tillmötesgående. Hon har varit både engagerad och nitisk i att sälja vår bostad och jag kan varmt rekommendera henne till framtida uppdrag. Som säljare har jag känt mig väldigt trygg och i goda händer. "
Läs mer
säljare på Vänortsstråket 43C

28 aug 2022

"Engagerad, driven och proffsig!"
säljare på Sandhamnsgatan 47

26 aug 2022

"Vår mäklare var lyhörd, tillgänglig och professionell från start till mål. Hon lyssnade på våra tankar, funderingar och input samtidigt som hon kom med sina rekommendationer. I en skakig marknad lyckades hon sälja vår lägenhet till ett superbra pris dessutom innan visning! Vi ger våra bästa rekom..."
"Vår mäklare var lyhörd, tillgänglig och professionell från start till mål. Hon lyssnade på våra tankar, funderingar och input samtidigt som hon kom med sina rekommendationer. I en skakig marknad lyckades hon sälja vår lägenhet till ett superbra pris dessutom innan visning! Vi ger våra bästa rekommendationer till Emilia på Unik. "
Läs mer
säljare på Brahegatan 43

26 aug 2022

"Emilia och Jonathan hittade snabbt en köpare till mig och skötte affären jättebra, rekommenderas!"
säljare på Hjärnegatan 8

17 aug 2022

"Min mäklare Emilia på Unik har gjort en helt fantastisk insats med försäljningen av min bostadsrätt som skett under en tid när marknaden har bjudit på stora utmaningar i form av prisnedgångar till följd av flertalet räntehöjningar. Försäljningen skedde trots detta till nytt föreningsrekord och ja..."
"Min mäklare Emilia på Unik har gjort en helt fantastisk insats med försäljningen av min bostadsrätt som skett under en tid när marknaden har bjudit på stora utmaningar i form av prisnedgångar till följd av flertalet räntehöjningar. Försäljningen skedde trots detta till nytt föreningsrekord och jag är helt och hållet mycket nöjd med min mäklares fina arbetsinsats. Tack Emilia!"
Läs mer
säljare på David Bagares gata 7F

13 aug 2022

"Emilia Aspelin och Jonathan Bergstrand var ett grymt team och jag skulle varmt rekommendera dem till alla som ska sälja sin bostad. Driva, målinriktade och otroligt professionella. Fick mig att känna mig trygg genom hela processen."
säljare på Sköndalsvägen 108

20 jul 2022

"Toppmäklare med oerhört bra fokus och ambition samt driv. Rekommenderar varmt!"
säljare på Göran Perssons väg 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
170 730 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 64 säljare
Emilia satte rätt förväntningar på slutpriset
58 av 64 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 59 säljare
Emilia var tydlig och höll mig uppdaterad
66 av 66 säljare

Emilia på kartan.

156 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
66 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

7 795 000 kr
3 rum, 77 m²
101 233 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 861 kr/mån
7 195 000 kr
3 rum, 89 m²
80 842 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 609 kr/mån
3 895 000 kr
39 m²
99 871 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 382 kr/mån
8 495 000 kr
3 rum, 81 m²
104 876 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 020 kr/mån
13 995 000 kr
4 rum, 115 m²
121 695 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 660 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 73 m²
Utropspris: 9 025 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 37 m²
3 300 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 305 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emilia sålde till rekordpris på extremt kort tid trots rådande marknad, jag är mer än nöjd! "
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1 rum, 24 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
4 rum, 105 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.