Emilia Aspelin

Profilbild för Emilia Aspelin
Säljarfavorit
Emilia Aspelin
4.9 / 5
(41 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
83 st
31 st
363 240 000 kr

Bakgrund

Emilia Aspelin jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-07-11. Emilia har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2023. Emilia har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 207 900 000 kr.

Presentation

Min roll som fastighetsmäklare är inte ett yrke, det är min livsstil. Att byta bostad är den största affären många gör i livet och därför är mitt mål att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Med min genuina passion för bostäder och människor ger jag 110% inför varje åtagande, där mitt största fokus är att du ska känna dig trygg genom hela processen. Med mig får du en driven, påläst och tillgänglig mäklare som svarar oavsett tid på dygnet!

Att vara en del av Unik Fastighetsförmedling sedan 2019 har gjort mig till en obotlig vinnarskalle som gör allt för att överträffa dina förväntningar – där mitt mål är att du ska känna dig trygg genom hela processen, bli mer än nöjd och vilja rekommendera mig vidare till alla du känner.

När vi exponerar din bostad får du:
-Tillgång till vårt breda spekulantregister
-Exponering på våra stora sociala kanaler
-Tillgång till några av Stockholms bästa fotografer och vårt eget stylingteam
-Annons med välutformade texter
-En skräddarsydd process utifrån dina behov och önskemål med målet att uppnå perfektion!

Går du i köp-eller säljtankar, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill ha en värdering – Tveka inte på att höra av er till mig så skräddarsyr vi en process utifrån dina behov och önskemål med målet att uppnå perfektion!

Jag är även stolt över att representera den mäklarbyrå med flest kundrekommendationer samt försäljningar per mäklare, i hela Stockholms län.

Du når mig på 070-999 30 02 eller emilia@unikfast.se.

Mäklarbyrå


Säljare om Emilia.

23 mar 2023

"Rekommenderas starkt! Alltid tillgänglig och extremt driven, proffsig, och påläst. Synd att det inte går att ge 6/5 i betyg!"
säljare på Fridhemsgatan 41

21 mar 2023

"Proffsig. Väldigt ambitiös och driven. Förmåga att slutföra. Alltid ett trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Sankt Eriksgatan 25B

22 feb 2023

"Emilia gav bäst intryck av alla mäklare som jag träffade då hon är lyhörd, driven, engagerad och beredd att jobba hårt. Underskatta inte en ung mäklare i början av sin karriär!"
säljare på Nina Einhorns gata 8

15 feb 2023

"Mycket"
säljare på Norra Stationsgatan 62B

09 feb 2023

"En snabbt och effektivt genomförd affär. Perfekt matchning mellan köpare och säljare. Både personlig och professionell."
säljare på Sandelsgatan 23A

06 feb 2023

"Otrolig insats av Emilia, alltid tillgänglig och visade stort driv och energi att ge kunden en så smidig och bra affär som möjligt. "
säljare på Skeppargatan 98

06 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Emilia! "
säljare på Sandhamnsgatan 75B

01 feb 2023

"Det har varit en ren fröjd att jobba med Emilia! Hon är så otroligt proffsig, lyhörd och flexibel. Det märks att hon är påläst och verkligen kan sin grej. Emilia är alltid tillgänglig, ständigt på tårna och fantastiskt trevlig. Vi hade så roligt tillsammans med Emilia under de här intensiva dagar..."
"Det har varit en ren fröjd att jobba med Emilia! Hon är så otroligt proffsig, lyhörd och flexibel. Det märks att hon är påläst och verkligen kan sin grej. Emilia är alltid tillgänglig, ständigt på tårna och fantastiskt trevlig. Vi hade så roligt tillsammans med Emilia under de här intensiva dagarna och ser fram emot alla kommande affärer med livets jäkla mäklare!"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 104

29 jan 2023

"Bra driv och kunnig om marknaden. Rekommenderas "
säljare på Sundbybergs Torg 1D

04 jan 2023

"Hade det inte varit för Emilias engagemang hade jag nog bott kvar."
säljare på Sundbybergs Torg 1B

02 jan 2023

"Trots tuff marknad, lyckades Emilia göra det lilla extra och sälja lägenheten till ett bra pris! "
säljare på Marmorgatan 11

28 dec 2022

"Sveriges Bästa Mäklare!"
säljare på Kårstagränd 17

22 dec 2022

"Jag var själv medveten om att jag skulle göra en förlust på lägenheten på rådande bostadsmarknad - men inte hur stor. Pratade med flera mäklarbyråer och majoriteten ansåg försäljningen bli svår och min förväntade förlust stor, Emilia motbevisade konkurrerande mäklare och marknad.
Med Emilias driv..."
"Jag var själv medveten om att jag skulle göra en förlust på lägenheten på rådande bostadsmarknad - men inte hur stor. Pratade med flera mäklarbyråer och majoriteten ansåg försäljningen bli svår och min förväntade förlust stor, Emilia motbevisade konkurrerande mäklare och marknad.
Med Emilias driv, energi och vilja att stänga affärer där både köpare och säljare är nöjda blev förlusten minimal, dessutom blev affären en av de högre slutpriserna i Hagastaden per kvm under dec 2022.
Emilia uppdaterade mig kontinuerligt oavsett tid på dygnet, lyhörd inför mina krav, min bostadssituation men också en enormt härligt positiv människa att ha runt sig.
Mitt enda råd är, prata med flera mäklare för en bred bild av marknaden, men välj Emilia när du väl ska sälja! "
Läs mer
säljare på Gävlegatan 36B

27 nov 2022

"Kan starkt rekommendera Emilia. Alltid tillgänglig och väldigt engagerad. 5+! "
säljare på Roslagsgatan 47

30 okt 2022

"Trots ett osäkert läge på marknaden lyckades Emilia göra ett fantastiskt arbete! Hög kundservice och alltid tillgänglig. Rekommenderar starkt Emilia som mäklare! "
säljare på Grevgatan 23B

30 okt 2022

"Enkelt förklarat var Emilia helt strålande. Hon lyckades ta min försäljning dit jag önskade. Målmedveten och arbetsam!"
säljare på Atlasvägen 21

27 okt 2022

"Otroligt trevlig, professionell och engagerad. På detta objekt hade vi en annan mäklare från början men som vi bytte ut. Det enda vi ångrar med denna försäljning är att vi inte anlitade Emilia från början. En riktig stjärna! Vill man ha en god upplevelse med sin försäljning är Emilia rätt mäklare..."
"Otroligt trevlig, professionell och engagerad. På detta objekt hade vi en annan mäklare från början men som vi bytte ut. Det enda vi ångrar med denna försäljning är att vi inte anlitade Emilia från början. En riktig stjärna! Vill man ha en god upplevelse med sin försäljning är Emilia rätt mäklare att anlita!"
Läs mer
säljare på Garvis Carlssons gata 22

25 okt 2022

"Super nice to work with!
Helpful and good listener!
Prompt and energetic!"
säljare på Roslagsgatan 42A

22 okt 2022

"Emilia var otroligt tillmötesgående under hela processen. Det kändes tryggt att ha en mäklare som alltid var tillgänglig och tog sin tid med en. Det märkets att Emilia gjorde allt för mig som kund och genuint ville uppnå ett resultat som jag var nöjd med. "
"Emilia var otroligt tillmötesgående under hela processen. Det kändes tryggt att ha en mäklare som alltid var tillgänglig och tog sin tid med en. Det märkets att Emilia gjorde allt för mig som kund och genuint ville uppnå ett resultat som jag var nöjd med. "
Läs mer
säljare på Storgatan 56A

03 okt 2022

"Emilia utförde ett briljant jobb som mäklare, bortom mina förväntningar då hennes tid som mäklare är förhållandevis kort. Tillgänglig 24/7, otroligt påläst och kunnig om marknaden, strategisk försäljning som resulterade i att båda parterna var väldigt nöjda. Rekommenderar till alla som vill göra ..."
"Emilia utförde ett briljant jobb som mäklare, bortom mina förväntningar då hennes tid som mäklare är förhållandevis kort. Tillgänglig 24/7, otroligt påläst och kunnig om marknaden, strategisk försäljning som resulterade i att båda parterna var väldigt nöjda. Rekommenderar till alla som vill göra en bra affär eller bara hitta drömhemmet! Kör! "
Läs mer
säljare på Gaffelseglet 21

30 sep 2022

"Emilia gjorde ett grymt jobb, hon är väldigt trevlig och skötte försäljningen mycket professionell som jag kan värmt rekommendera, jag personligen kommer bara kontakta henne framöver när jag säljer min nästa bostad, jag är helt enkelt mycket nöjd"
säljare på Mjölnergatan 14

14 sep 2022

"Emilia har genom hela processen varit glad, trevlig och tillmötesgående. Hon har varit både engagerad och nitisk i att sälja vår bostad och jag kan varmt rekommendera henne till framtida uppdrag. Som säljare har jag känt mig väldigt trygg och i goda händer. "
"Emilia har genom hela processen varit glad, trevlig och tillmötesgående. Hon har varit både engagerad och nitisk i att sälja vår bostad och jag kan varmt rekommendera henne till framtida uppdrag. Som säljare har jag känt mig väldigt trygg och i goda händer. "
Läs mer
säljare på Vänortsstråket 43C

28 aug 2022

"Engagerad, driven och proffsig!"
säljare på Sandhamnsgatan 47

26 aug 2022

"Vår mäklare var lyhörd, tillgänglig och professionell från start till mål. Hon lyssnade på våra tankar, funderingar och input samtidigt som hon kom med sina rekommendationer. I en skakig marknad lyckades hon sälja vår lägenhet till ett superbra pris dessutom innan visning! Vi ger våra bästa rekom..."
"Vår mäklare var lyhörd, tillgänglig och professionell från start till mål. Hon lyssnade på våra tankar, funderingar och input samtidigt som hon kom med sina rekommendationer. I en skakig marknad lyckades hon sälja vår lägenhet till ett superbra pris dessutom innan visning! Vi ger våra bästa rekommendationer till Emilia på Unik. "
Läs mer
säljare på Brahegatan 43

26 aug 2022

"Emilia och Jonathan hittade snabbt en köpare till mig och skötte affären jättebra, rekommenderas!"
säljare på Hjärnegatan 8

17 aug 2022

"Min mäklare Emilia på Unik har gjort en helt fantastisk insats med försäljningen av min bostadsrätt som skett under en tid när marknaden har bjudit på stora utmaningar i form av prisnedgångar till följd av flertalet räntehöjningar. Försäljningen skedde trots detta till nytt föreningsrekord och ja..."
"Min mäklare Emilia på Unik har gjort en helt fantastisk insats med försäljningen av min bostadsrätt som skett under en tid när marknaden har bjudit på stora utmaningar i form av prisnedgångar till följd av flertalet räntehöjningar. Försäljningen skedde trots detta till nytt föreningsrekord och jag är helt och hållet mycket nöjd med min mäklares fina arbetsinsats. Tack Emilia!"
Läs mer
säljare på David Bagares gata 7F

13 aug 2022

"Emilia Aspelin och Jonathan Bergstrand var ett grymt team och jag skulle varmt rekommendera dem till alla som ska sälja sin bostad. Driva, målinriktade och otroligt professionella. Fick mig att känna mig trygg genom hela processen."
säljare på Sköndalsvägen 108

20 jul 2022

"Toppmäklare med oerhört bra fokus och ambition samt driv. Rekommenderar varmt!"
säljare på Göran Perssons väg 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
207 900 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
40 av 40 säljare
Emilia satte rätt förväntningar på slutpriset
36 av 40 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
36 av 37 säljare
Emilia var tydlig och höll mig uppdaterad
41 av 41 säljare

Emilia på kartan.

81 tidigare bostäder
37 bostäder till salu
41 rekommendationer

37 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 100 m²
Lägenhet, Stockholm
5 069 kr/mån
3 rum, 72 m²
Lägenhet, Stockholm
3 259 kr/mån
6 395 000 kr
2 rum, 55 m²
116 272 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 491 kr/mån
1,5 rum, 35,1 m²
Lägenhet, Stockholm
2 507 kr/mån
2 rum, 45,4 m²
Lägenhet, Stockholm
2 646 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 86 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-95 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderas starkt! Alltid tillgänglig och extremt driven, proffsig, och påläst. Synd att det inte går att ge 6/5 i betyg!"
4 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 5 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig. Väldigt ambitiös och driven. Förmåga att slutföra. Alltid ett trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen!"
6 750 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-845 000 kr
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 7 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Upplands Väsby
208 m²
Utropspris: 12 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.