Emilia Aspelin

Profilbild för Emilia Aspelin
Säljarfavorit
Emilia Aspelin
4.9 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
89 st
28 st
294 805 000 kr

Bakgrund

Emilia Aspelin jobbar på Wikingskiöld/Aspelin Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-07-11. Emilia har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2023. Emilia har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 180 165 000 kr.

Presentation

- RECO 2023: GÄRDETS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE
- TOPP 3 MEST REKOMMENDERADE MÄKLAREN INNERSTAN
- TOPP 5 MEST AKTIVA MÄKLARE INNERSTAN

Att byta bostad är den största affären många gör i livet och därför är mitt mål att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Med mig får du en driven, påläst och tillgänglig mäklare som svarar oavsett tid på dygnet!

Att vara en del av branschen sedan 2019 har gjort mig till en obotlig vinnarskalle som gör allt för att överträffa dina förväntningar – där mitt mål är att du ska känna dig trygg genom hela processen, bli mer än nöjd och vilja rekommendera mig vidare till alla du känner.

Går du i köp-eller säljtankar, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill ha en värdering – Tveka inte på att höra av er till mig så skräddarsyr vi en process utifrån dina behov och önskemål med målet att uppnå perfektion!

Du når mig på 070-999 30 02.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emilia.

18 feb 2024

"Vi jobbade innan med en annan mäklare och beslutade oss för att byta till Emilia då vi hört gott om henne. Emilia visade sig vara en fantastisk mäklare, mycket lyhörd, engagerad och professionell. Upplever att bägge köpare och vi som säljare känner sig mycket trygga. Vi kommer att rekommendera he..."
"Vi jobbade innan med en annan mäklare och beslutade oss för att byta till Emilia då vi hört gott om henne. Emilia visade sig vara en fantastisk mäklare, mycket lyhörd, engagerad och professionell. Upplever att bägge köpare och vi som säljare känner sig mycket trygga. Vi kommer att rekommendera henne till vänner och familj."
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 75A

12 feb 2024

"Emilia is professional, friendly and energetic. She knows her area very well.
The selling market in winter 2023 was less prosperous comparing previous years.
While other brokers blame the economic environment, Emilia worked harder and marked her worth.
Most brokers offer a standard selling proc..."
"Emilia is professional, friendly and energetic. She knows her area very well.
The selling market in winter 2023 was less prosperous comparing previous years.
While other brokers blame the economic environment, Emilia worked harder and marked her worth.
Most brokers offer a standard selling process, but Emilia proposed a strategy that's customized and well-suited to the property.
She took initiative and sought opportunities, she is well versed in the housing market and real estate. A trustworthy personnel for both the selling and buying sides.
Overall, I am very impressed with her ability and her expertise. I would recommend her to everyone!"
Läs mer
säljare på David Bagares gata 7

31 jan 2024

"Vi är väldigt nöjda med Emilias insats vid försäljningen av vår lägenheten, och för slutpriset vi lyckades få. Emilia uppdaterade löpande kring processen och trots hög målbild gav hon sig inte utan vi nådde ett bra slutpris trots något svår marknad. Vi rekommenderar Emilia som mäklare! "
"Vi är väldigt nöjda med Emilias insats vid försäljningen av vår lägenheten, och för slutpriset vi lyckades få. Emilia uppdaterade löpande kring processen och trots hög målbild gav hon sig inte utan vi nådde ett bra slutpris trots något svår marknad. Vi rekommenderar Emilia som mäklare! "
Läs mer
säljare på Tre Liljor 2B

22 jan 2024

"Emilia var driven och engagerad under hela processen. En Lyhörd mäklare som vill ditt bästa5/5 stjärnor!"
säljare på Roslagsgatan 42B

15 jan 2024

"Mäklaren är mycket professionell och tillmötesgående. Det har inte varit en lätt marknad med nedgående priser. Tog 15 månader till försäljning och flera sänkningar av priset."
säljare på Grevgatan 39

14 dec 2023

"Emilia är kompetent, engagerad och visade hög grad av skicklighet och professionalism genom hela processen. Affären gick i lås snabbt och till ett fördelaktigt pris. Rekommenderar! "
säljare på Stockholmsvägen 27

11 dec 2023

"Emilia är den bästa mäklaren jag haft göra med. Så duktig, smart, kompetent och omtyckt. Hon är grym! "
säljare på Hagagatan 1

18 nov 2023

"Emilia är en enastående mäklare som man får förtroende för vid första anblick. Kontinuitet och engagemang av högsta rang i varje steg av processen. Vi är otroligt tacksamma över Emilias arbete."
säljare på Nybergsgatan 9

14 nov 2023

"Emilia är en fantastisk mäklare! Duktig och lätt att arbeta med. Hon lyssnade och tog hänsyn till alla våra funderingar, kan inte rekommendera henne mer!!"
säljare på Sveavägen 134

02 nov 2023

"Otroligt kunnig och driven person. Rekommenderar starkt till alla som vill sälja sin lägenhet till bästa möjliga pris, även under en tuff marknad. Kommunikativ och väldigt enkel att ha att göra med. Duktig, duktig på det hon gör!
5+, helt enkelt. "
säljare på Lidnersgatan 10B

02 nov 2023

"Emilia var otroligt engagerad från start till slut av processen. Jag mötte flera olika mäklare och Emilia var den som gjorde bäst intryck på mig. Hon var påläst och gav ett förtroendegivande intryck. Hon höll mig uppdaterad under varje steg i processen och var lätt att få tag på. Försäljningen gi..."
"Emilia var otroligt engagerad från start till slut av processen. Jag mötte flera olika mäklare och Emilia var den som gjorde bäst intryck på mig. Hon var påläst och gav ett förtroendegivande intryck. Hon höll mig uppdaterad under varje steg i processen och var lätt att få tag på. Försäljningen gick mycket snabbt och vi fick ett pris som jag är väldigt nöjd med. Jag kan varmt rekommendera Emilia som mäklare!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 55

24 okt 2023

"Väldigt kunnig och lyhörd mäklare. Hon är grym på det hon gör. Rekommenderar henne stark. "
säljare på Brahegatan 28

18 okt 2023

"Med hennes otroliga driv och engagemang är Emilia en mäklare jag starkt vill rekommendera! Jag är väldigt tacksam att ha haft Emilia vid min sida i denna affär, trots en orolig marknad har hon förmedlat trygghet genom kontinuerlig kommunikation, lyhördhet och tillgänglighet! Emilia är en mäklare ..."
"Med hennes otroliga driv och engagemang är Emilia en mäklare jag starkt vill rekommendera! Jag är väldigt tacksam att ha haft Emilia vid min sida i denna affär, trots en orolig marknad har hon förmedlat trygghet genom kontinuerlig kommunikation, lyhördhet och tillgänglighet! Emilia är en mäklare som lägger det där lilla extra engagemanget för att få till den bästa möjliga affären! Fantastiskt arbete! Tack!"
Läs mer
säljare på Gränsgatan 1

14 okt 2023

"Kan bara prata gott om Emilia. I en svår marknad lyckades hon identifiera anskaffa och identifiera rätt köpare till en prisbild som gjorde alla parter nöjda. Mycket enkel att handskas med och mycket energi, engagemang och en hög ambition! Kan rekommendera Emilia starkt."
"Kan bara prata gott om Emilia. I en svår marknad lyckades hon identifiera anskaffa och identifiera rätt köpare till en prisbild som gjorde alla parter nöjda. Mycket enkel att handskas med och mycket energi, engagemang och en hög ambition! Kan rekommendera Emilia starkt."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 55

12 okt 2023

"Vi är otroligt nöjda med Emilia Aspelin både vad gäller slutresultatet och samarbete. Genom hela säljprocessen var Emilia engagerad, närvarande och väldigt positiv. "
säljare på Drottninggatan 102B

09 okt 2023

"Emilia är Bäst!"
säljare på Lästmakargatan 18

30 sep 2023

"Vi rekommenderar varmt Emilia till alla som söker en engagerad, ihärdig och omtänksam fastighetsmäklare. Hennes engagemang att göra processen så smidig som möjligt är något som vi verkligen uppskattade. Hon hittade snabbt en köpare som kunde matcha vår prisbild och sköte förhandlingen oss emellan..."
"Vi rekommenderar varmt Emilia till alla som söker en engagerad, ihärdig och omtänksam fastighetsmäklare. Hennes engagemang att göra processen så smidig som möjligt är något som vi verkligen uppskattade. Hon hittade snabbt en köpare som kunde matcha vår prisbild och sköte förhandlingen oss emellan proffsigt. "
Läs mer
säljare på Tre Liljor 2A

19 sep 2023

"Emilia sålde till rekordpris på extremt kort tid trots rådande marknad, jag är mer än nöjd! "
säljare på Nybrogatan 77

29 aug 2023

"Emilia var fantastisk genom hela processen! Alltid tillgänglig för frågor och jobbade gemensamt för att nå uppsatt mål. Kan varmt rekommendera Emilia! "
säljare på Sturegatan 44A

28 aug 2023

"Emilia är bästa mäklaren i Stockholm med god lokalkännedom, kontaktnät och en fantastiskt service till sina kunder. Vi är mer än nöjda och sålde på rekordtid.
Rekommenderar Emilia varmt! "
säljare på Sandhamnsgatan 81

14 aug 2023

"Köpte och sålde med Emilia.
Hela processen var super smidig. Köp och såld inom drygt 1 vecka."
säljare på Rörstrandsgatan 38A

09 aug 2023

"Väldigt duktig mäklare som lyssnar på sina önskemål och fullföljer dom! "
säljare på Rådmansgatan 86

07 aug 2023

"Emilia visade mycket energi och engagemang under en snabb och smidig process. Märks att hon lägger mycket tid och omtanke kring det hon gör. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Drottninggatan 112C

03 aug 2023

"During the entire sale process, Emilia was a role model for customer engagement - transparent and proactive in communication, explaining all steps of the process and current progress clearly.
She has shown great empathy accommodating our questions / concerns / ideas, and went above and beyond to..."
"During the entire sale process, Emilia was a role model for customer engagement - transparent and proactive in communication, explaining all steps of the process and current progress clearly.
She has shown great empathy accommodating our questions / concerns / ideas, and went above and beyond to address those where possible, or explaining why she recommends a different approach.
Emilia has managed our pricing expectations throughout the process and suggested adjustments/tweaks as needed, leading to closing the sale quickly despite the challenging market.
We can truly recommend Emilia, and we wouldn’t hesitate to choose her again. "
Läs mer
säljare på Sonja Kovalevskys gata 11

01 aug 2023

"Emilia är otroligt duktig!
Proffesionell, alltid tillgänglig och ser alltid till att uppdatera en med minsta lilla!
Hela försäljningen gick extremt smidigt och snabbt till.
Hon är super trevlig och ödmjuk och fick mitt förtroende ganska omgående.
Jag rekommenderar Emilia starkt till alla som vi..."
"Emilia är otroligt duktig!
Proffesionell, alltid tillgänglig och ser alltid till att uppdatera en med minsta lilla!
Hela försäljningen gick extremt smidigt och snabbt till.
Hon är super trevlig och ödmjuk och fick mitt förtroende ganska omgående.
Jag rekommenderar Emilia starkt till alla som vill förmedla sin bostad.
Jag kommer att välja henne som mäklare igen alla dagar i veckan!
Tack för hjälpen Emilia! :)"
Läs mer
säljare på Soldatvägen 14

26 jul 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Emilia som mäklare för alla som behöver sälja sin bostad! Hon har visat enastående professionalism och dedikation genom hela försäljningsprocessen, och jag är otroligt nöjd med resultatet.
Emilia arbetade otroligt hårt för att sälja min lägenhet till ett mycket b..."
"Jag kan verkligen rekommendera Emilia som mäklare för alla som behöver sälja sin bostad! Hon har visat enastående professionalism och dedikation genom hela försäljningsprocessen, och jag är otroligt nöjd med resultatet.
Emilia arbetade otroligt hårt för att sälja min lägenhet till ett mycket bra pris, trots att marknaden var tuff. Hon gav aldrig upp och visade en imponerande kunskap om marknaden och de bästa strategierna för att locka köpare.
Hennes personliga engagemang och tillgänglighet gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad och var alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ta itu med eventuella oro jag hade.
Det som imponerade mig mest var hennes förmåga att sälja lägenheten så snabbt, trots den utmanande marknaden. Hon visade upp ett nätverk av potentiella köpare och marknadsföringsstrategier som verkligen gjorde skillnad.
Jag är så tacksam för Emilia och hennes fantastiska arbete. Hon gjorde hela processen smidig och stressfri för mig, och jag kunde inte vara lyckligare med resultatet. Om du letar efter en mäklare som verkligen går den extra milen och levererar resultat, då är Emilia det perfekta valet! Tack vare henne har jag kunnat gå vidare till nästa kapitel i mitt liv med ett leende på läpparna."
Läs mer
säljare på Gaffelseglet 15

24 jul 2023

"Jag rekommenderar starkt Emilia för alla som behöver mäklartjänster. Hon är mycket kunnig, erfaren och professionell. Hon tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela proces..."
"Jag rekommenderar starkt Emilia för alla som behöver mäklartjänster. Hon är mycket kunnig, erfaren och professionell. Hon tog sig tid att lyssna på mina behov och försåg mig med personliga lösningar. Hon var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och höll mig informerad under hela processen. Kunnig och erfaren vad gäller prissättning och att förstå marknaden, trots att den var skakig och nedåtgående. Emilia är otroligt ödmjuk och trevlig med härlig personlighet kombinerad med hög professionalitet och klockren känsla för den marknad och de områden hon ansvarar för. Jag fick direkt förtroende för Emilia och har under försäljningen varit otroligt kompetent, driven och trygg. Att arbeta med Emilia var ett nöje, jag kommer alltid använda mig av henne om jag gör fler bostadsaffärer och jag kan varmt rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Lotta Svärds gränd 18

21 jul 2023

"Emilia var toppen från början till slut. Lyhörd och engagerad, alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad löpande under processen. Slutpriset blev över förväntan som en direkt följd av de råd jag fick från Emilia. Rekommenderas starkt! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 23

15 jul 2023

"En fantastisk, engagerad och duktig mäklare som gjorde allt för att försäljningen skulle gå i lås.
Hanteringen var mycket professionell från början till slut. Emilia tog intiativ, ansvar och arbetade hårt och entusiastiskt. Vi kan inte vara mer nöjda. "
"En fantastisk, engagerad och duktig mäklare som gjorde allt för att försäljningen skulle gå i lås.
Hanteringen var mycket professionell från början till slut. Emilia tog intiativ, ansvar och arbetade hårt och entusiastiskt. Vi kan inte vara mer nöjda. "
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 11B

12 jul 2023

"Mäklaren var väldig duktig och vi var väldig nöjda med henne"
säljare på Tjärhovsgatan 22

02 jul 2023

"Det märks att Emilia är en hungrig mäklare som har koll på marknaden.
Hon har varit samarbetsvillig och lyhörd under hela processen och lyckades trots en något osäker marknad få till ett riktigt bra slutpris. "
säljare på Västmannagatan 46

22 jun 2023

"Emilia var helt fenomenal! Sålde lägenheten till nytt rekordpris per kvadratmeter på Valhallavägen.
Rekommenderar alla att köpa och sälja via Emilia.
Alltid mottaglig och hjälpsam samt otroligt kunnig. Man kände sig trygg under hela processen.
"
säljare på Valhallavägen 148C

20 jun 2023

"Emilia var otroligt duktig och var alltid anträffbar. Har god kompetens och utstrålar både kunskap och värme. Hon vet vad hon pratar om och lyssnar allltid på kunden. Lätt att tycka om. Rekommenderar henne varmt.
Mvh Maria och Fredrik"
säljare på Kungsholmsgatan 9

16 jun 2023

"Emilia har varit så trevlig under hela processen, hon har en härlig energi och var snabb på att återkoppla vid frågor! Rekommenderar starkt!"
säljare på Värtavägen 17

19 apr 2023

"Emilia is great, I could not have had a better person to support me during this phase. She was very engaged, transparent, and available. I had different experiences in SWE, and she is the one that I recommend."
säljare på Warfvinges väg 7

17 apr 2023

"Emilia var otroligt lyhörd, förtroendeingivande och proffsig under hela säljprocessen. Hon återkopplade till mig hela tiden och förklarade varje steg i säljprocessen på ett enkelt och snyggt sätt. I en skakig bostadsmarknad, visade hon sig vara riktigt vass och fick till en försäljning på bara en..."
"Emilia var otroligt lyhörd, förtroendeingivande och proffsig under hela säljprocessen. Hon återkopplade till mig hela tiden och förklarade varje steg i säljprocessen på ett enkelt och snyggt sätt. I en skakig bostadsmarknad, visade hon sig vara riktigt vass och fick till en försäljning på bara en vecka. Emilia är en av de bästa mäklarna som jag har träffat på och jag lämnar mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Gävlegatan 36B

05 apr 2023

"Emilia var fantastiskt! Bra jobb med marknadsråd och tålamod"
säljare på Konvojgatan 3

23 mar 2023

"Rekommenderas starkt! Alltid tillgänglig och extremt driven, proffsig, och påläst. Synd att det inte går att ge 6/5 i betyg!"
säljare på Fridhemsgatan 41

21 mar 2023

"Proffsig. Väldigt ambitiös och driven. Förmåga att slutföra. Alltid ett trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Sankt Eriksgatan 25B

22 feb 2023

"Emilia gav bäst intryck av alla mäklare som jag träffade då hon är lyhörd, driven, engagerad och beredd att jobba hårt. Underskatta inte en ung mäklare i början av sin karriär!"
säljare på Nina Einhorns gata 8

15 feb 2023

"Mycket"
säljare på Norra Stationsgatan 62B

09 feb 2023

"En snabbt och effektivt genomförd affär. Perfekt matchning mellan köpare och säljare. Både personlig och professionell."
säljare på Sandelsgatan 23A

06 feb 2023

"Otrolig insats av Emilia, alltid tillgänglig och visade stort driv och energi att ge kunden en så smidig och bra affär som möjligt. "
säljare på Skeppargatan 98

06 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Emilia! "
säljare på Sandhamnsgatan 75B

01 feb 2023

"Det har varit en ren fröjd att jobba med Emilia! Hon är så otroligt proffsig, lyhörd och flexibel. Det märks att hon är påläst och verkligen kan sin grej. Emilia är alltid tillgänglig, ständigt på tårna och fantastiskt trevlig. Vi hade så roligt tillsammans med Emilia under de här intensiva dagar..."
"Det har varit en ren fröjd att jobba med Emilia! Hon är så otroligt proffsig, lyhörd och flexibel. Det märks att hon är påläst och verkligen kan sin grej. Emilia är alltid tillgänglig, ständigt på tårna och fantastiskt trevlig. Vi hade så roligt tillsammans med Emilia under de här intensiva dagarna och ser fram emot alla kommande affärer med livets jäkla mäklare!"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 104

29 jan 2023

"Bra driv och kunnig om marknaden. Rekommenderas "
säljare på Sundbybergs Torg 1D

04 jan 2023

"Hade det inte varit för Emilias engagemang hade jag nog bott kvar."
säljare på Sundbybergs Torg 1B

02 jan 2023

"Trots tuff marknad, lyckades Emilia göra det lilla extra och sälja lägenheten till ett bra pris! "
säljare på Marmorgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
180 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
87 av 88 säljare
Emilia satte rätt förväntningar på slutpriset
77 av 88 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 83 säljare
Emilia var tydlig och höll mig uppdaterad
90 av 90 säljare

Emilia på kartan.

238 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
90 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

3 995 000 kr
2 rum, 40 m²
99 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 521 kr/mån
3 595 000 kr
1 rum, 36 m²
99 861 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 013 kr/mån
3 295 000 kr
1,5 rum, 38 m²
86 710 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 875 kr/mån
1 rum, 32 m²
Lägenhet, Stockholm
1 913 kr/mån
2 rum, 43 m²
Lägenhet, Stockholm
2 089 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Sundbyberg
4 rum, 110 m²
Slutpris saknas
Radhus Sollentuna
5 rum, 98 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Vega
2 rum, 49 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
3 rum, 78 m²
Utropspris: 8 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
4 rum, 100 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.