Rebecka Ovesen Wågert

Profilbild för Rebecka Ovesen Wågert
Säljarfavorit
Rebecka Ovesen Wågert
5.0 / 5
(306 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
14 st
69 030 000 kr

Bakgrund

Rebecka Ovesen Wågert jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2009-07-09. Rebecka har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Rebecka har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 67 820 000 kr.

Presentation

Efter över 15 år som mäklare älskar jag fortfarande mitt jobb lika mycket. Jag är alltid på gott humör, målmedveten, snabbtänkt och tävlingsinriktad. Jag drivs av att överträffa förväntningar, strävar alltid efter höga slutpriser och gör alltid mitt yttersta för både säljare, köpare och spekulanter. Jag är född och uppväxt i Malmö, vilket gör mitt kontaktnät väldigt stort, jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara flexibel, påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Rebecka.

22 maj 2024

"Lägenheten blev snabbt såld, och till ett för rådande läge bra pris.
Rekommenderas!"
säljare på Roskildevägen 29D

20 maj 2024

"Sluta leta. Bättre mäklare finns inte på denna planet. "
säljare på Lilla Varvsgatan 29A

07 maj 2024

"Jag behövde hjälp med att sälja en lägenhet och blev rekommenderad Rebecka av en vän. Utmaningen i mitt fall var att jag är bosatt i Stockholm och lägenheten som skulle säljas var i Malmö. Trots detta har jag sällan varit med om en smidigare försäljning där Rebecka var extremt professionell, flex..."
"Jag behövde hjälp med att sälja en lägenhet och blev rekommenderad Rebecka av en vän. Utmaningen i mitt fall var att jag är bosatt i Stockholm och lägenheten som skulle säljas var i Malmö. Trots detta har jag sällan varit med om en smidigare försäljning där Rebecka var extremt professionell, flexibel och lösningsorienterad. Lägenheten blev såld efter två visningar till ett pris som väl motsvarade mina förväntningar. Är du på jakt efter en mäklare behöver du inte leta längre. Ring Rebecka! "
Läs mer
säljare på Roskildevägen 17C

08 apr 2024

"Rebecka gav råd om allt från styling till pris på ett utmärkt sätt. Hon var professionell, kunnig, personlig och tillmötesgående. Rebecka var även ärlig och försökte inte ge oss ”falska” förhoppningar. Allt man kan önska sig av en mäklare. Försäljningen gick i raketfart och vi är mycket nöjda med..."
"Rebecka gav råd om allt från styling till pris på ett utmärkt sätt. Hon var professionell, kunnig, personlig och tillmötesgående. Rebecka var även ärlig och försökte inte ge oss ”falska” förhoppningar. Allt man kan önska sig av en mäklare. Försäljningen gick i raketfart och vi är mycket nöjda med Rebeckas insats."
Läs mer
säljare på Engelbrektsgatan 1

05 apr 2024

"Fick kontakt med Rebecca per rekommendation. Jag upplevde henne som väldigt professionell, samtidigt varm och personlig. Hon är lyhörd, inkännande och driven. Jag kände mej trygg genom hela processen. Skulle varmt rekommendera henne. "
säljare på Valborgsgatan 21

20 mar 2024

"Proffsig, kunnig, målmedveten & engagerad! En positiv mäklare med resultat i fokus!"
säljare på Mäster Danielsgatan 3

28 dec 2023

"Full av energi, positiv och samtidigt lyhörd. Kan varmt rekommendera Rebecka"
säljare på Kilian Zollsgatan 28B

22 nov 2023

"Det är andra gången jag säljer en bostad med Rebecca - hon är exceptionell! Lyhörd, snabb i sin återkoppling & otroligt professionell. Utöver det en stjärna på att förhandla & föra dialogen mellan köpare & säljare. Jag kan inte tänka mig att använda någon annan mäklare när de blir dags att sälja ..."
"Det är andra gången jag säljer en bostad med Rebecca - hon är exceptionell! Lyhörd, snabb i sin återkoppling & otroligt professionell. Utöver det en stjärna på att förhandla & föra dialogen mellan köpare & säljare. Jag kan inte tänka mig att använda någon annan mäklare när de blir dags att sälja nästa bostad - Rebecca är en stjärna, jag rekommenderar henne varmt. "
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 39B

17 okt 2023

"Toppen! Rekommenderar alla att anlita Rebecka! Positiv, målinriktad och tydlig! Hjälpsam och snabb på att svara vid frågor. 5/5 stjärnor. ️ "
säljare på Sallys gata 40

16 okt 2023

"Jag kan varmt rekommendera Rebecka! Rebecka är engagerad, lyhörd och kunnig. Det märks att Rebecka har lång erfarenhet och jag kände mig trygg från start till slut. Tack för fint samarbete!"
säljare på Lilla Varvsgatan 15

19 sep 2023

"Mycket glad att jag valde Rebecka! Hon var trygg, kompetent, enkel, tydlig och väldigt trevlig. En timme efter första visningen (!) var min bostad såld och papprena påskrivna, och jag fick det pris jag ville ha, detta trots att marknaden just då var tämligen trög. "
"Mycket glad att jag valde Rebecka! Hon var trygg, kompetent, enkel, tydlig och väldigt trevlig. En timme efter första visningen (!) var min bostad såld och papprena påskrivna, och jag fick det pris jag ville ha, detta trots att marknaden just då var tämligen trög. "
Läs mer
säljare på Major Nilssonsgatan 11D

13 jul 2023

"Rebecka är en fantastisk mäklare som stöttar genom hela processen och alltid tar sig tid att svara på frågor. Tar stor hänsyn till både säljare och köpare. Trevlig och kompetent, full av energi och positivitet. Rekommenderas starkt!"
säljare på Långåkersvägen 9

20 jun 2023

"Jag vill verkligen rekommendera, Rebecka. Hon mötte våra förväntningar och visade enastående professionalitet, engagemang och expertis. Hon förstod våra behov och skapade en strategi som passade oss perfekt. Hon visade sin expertis under visningarna och förhandlade fram ett utmärkt som alla parte..."
"Jag vill verkligen rekommendera, Rebecka. Hon mötte våra förväntningar och visade enastående professionalitet, engagemang och expertis. Hon förstod våra behov och skapade en strategi som passade oss perfekt. Hon visade sin expertis under visningarna och förhandlade fram ett utmärkt som alla parter var nöjda med. Rebecka var omtänksam och stöttande genom hela processen, vilket gjorde det trevligt att arbeta med henne. Vi är mer än nöjda med försäljningsresultatet och är så tacksamma för Rebeckas hängivenhet och professionalism. Om du söker en mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder och strävar efter att uppnå de bästa resultaten, kan jag varmt rekommendera Rebecka"
Läs mer
säljare på Albinsrogatan 55

21 apr 2023

"Har träffar många mäklare under årens lopp men Rebecka är ut över det vanliga! Hon är rak och tydlig i sin kommunikation och inger stort förtroende. En litet studsboll som vill leverera, precis så som man vill ha en mäklare anser jag! Full pott!"
säljare på Grevegatan 81

23 mar 2023

"Otroligt proffsig mäklare som lyssnar på både köpare och säljares behov. Alla nöjda efter en bra affär. Rekommenderar Rebecka varmt!"
säljare på Föreningsgatan 65B

30 jun 2022

"Grym på alla sätt och vis! Jag hade satt en önskan på pris som Rebecka lovade och därmed löste över utgångspriset. Fantastisk. Så karismatisk och lyhörd. Otroligt trygghetsingivande och har full koll på vad hon gör. 10 av 10!!"
säljare på Kapellgatan 14

28 jun 2022

"Rebecka är den bästa mäklaren vi någonsin anlitat! Har använt Helle flertal gånger och kommer alltid välja henne! "
säljare på Idrottsvägen 6

15 jun 2022

"Grymt bra jobbat Rebecka! Nöjda med ännu en försäljning! "
säljare på Västra Varvsgatan 16G

12 maj 2022

"Skulle välja Rebecka som mäklare gång på gång. Jordnära, tydlig, engagerad och gör sitt yttersta för att göra både säljare samt köpare nöjda.
Vi är super nöjda med Rebecka både som köpare och säljare! "
säljare på Löjtnantsgatan 14

12 apr 2022

"Jättenöjd med Rebecka som mäklare! Pålitlig, engagerad och hjälpsam! "
säljare på Brogatan 9B

04 apr 2022

"Har haft en del mäklare genom åren men Rebecka är utan tvekan den bästa mäklaren jag haft och rekommenderar henne till alla jag känner. Är super nöjd med hennes insats och bemötande.
Kommer helt klart välja henne till alla framtida försäljningar! "
säljare på Carlsgatan 7F

29 mar 2022

"Rebecka är en otroligt engagerad och härlig person. Kändes otroligt kunnig, lyhörd och någon man verkligen kan lita på. Vi skulle rekommenderar henne varmt till våra vänner om de behöver en mäklare. "
säljare på Beleshögsvägen 41

09 jan 2022

"Kompetent, rak och positiv. Förtroendeingivande hela vägen!"
säljare på Andréegatan 9C

08 jan 2022

"Stjärna"
säljare på Västanväg 49B

10 nov 2021

"Professionell och skicklig! Har ett härligt driv och optimism. Kan varmt rekommendera Rebecka och anlitar gärna henne igen. "
säljare på Torpgatan 23

29 sep 2021

"Helt fantastisk. En av de absolut bästa! "
säljare på Davidshallstorg 7

19 sep 2021

"Vi ger Rebecka våra allra varmaste rekommendationer!"
säljare på Henrik Wranérsgatan 1B

16 aug 2021

"Hade gett 6 plus om möjligt. Super kompetent och driven. Fick hela försäljningen att gå smidigt och med ett fantastiskt slutresultat."
säljare på Gabriel Jönssonsgatan 1B

13 aug 2021

"Rebecka var en helt fantastisk mäklare från start till avslut! Finns ingen jag rekommenderar mer och jag har både köpt och sålt ett antal lägenheter. Kvalitet!!!! Verkligen valuta för pengarna! "
säljare på Löjtnantsgatan 8A

01 aug 2021

"Supermäklare som hade utmärkt kännedom om området.
Dock var vi mindre nöjda med stylisten som de samarbetade med."
säljare på Exercisgatan 30B

01 jul 2021

"Högsta möjliga rekommendation av Rebecka. Det är vår tredje bostad som Rebecka säljer åt oss och ska vi flytta fler gånger så är det Rebecka som vi anlitar även då. "
säljare på John Lundvallsgatan 68

06 jun 2021

"Serviceinriktad utan att vara inställsam, snabb återkoppling, inger förtroende, driven och positiv. Rebecka sålde lägenheten till oss och valet var givet att hon också skulle sälja den när vi nu letar nytt. En av de bästa mäklarna vi träffat på i Malmö, vi har träffat på många. Vi vill kommer rek..."
"Serviceinriktad utan att vara inställsam, snabb återkoppling, inger förtroende, driven och positiv. Rebecka sålde lägenheten till oss och valet var givet att hon också skulle sälja den när vi nu letar nytt. En av de bästa mäklarna vi träffat på i Malmö, vi har träffat på många. Vi vill kommer rekommendera Rebecka till vänner och bekanta som går i säljtankar. En lysande stjärna på mäklarhimlen. "
Läs mer
säljare på Västra Varvsgatan 18A

03 jun 2021

"Mycket professionell och genomgående bra insats från Rebecka - djup kunskap kombinerat med känsla! "
säljare på Andréegatan 8

20 maj 2021

"Förmodligen den bästa mäklaren i landet"
säljare på Hamntorget 2G

18 maj 2021

"Rebecka är en grym mäklare, jag är så nöjd!
Hon var väldigt inlyssnade och läste av mina behov otroligt bra!
Mycket bra koll och är väldigt cool i sitt säkra men ödmjuka sätt.
Hon fick mig att känna mig så trygg igenom hela processen, jag rekommenderar henne varmt!
Tack Rebecka!
Andreegatan 9..."
"Rebecka är en grym mäklare, jag är så nöjd!
Hon var väldigt inlyssnade och läste av mina behov otroligt bra!
Mycket bra koll och är väldigt cool i sitt säkra men ödmjuka sätt.
Hon fick mig att känna mig så trygg igenom hela processen, jag rekommenderar henne varmt!
Tack Rebecka!
Andreegatan 9 c / Katarina "
Läs mer
säljare på Andréegatan 9C

03 maj 2021

"Otroligt duktig och kompetent mäklare. Upplevelsen kändes trygg och att hon lyssnade på oss. Jag kan starkt rekommendera henne "
säljare på Bågängsvägen 57

29 apr 2021

"Vi valde Rebecka mot bakgrund av hennes fina omdömen, hennes engagemang och professionalitet. Positiv och lösningsorienterad med väldigt god kännedom om förutsättningarna för försäljning i Rörsjöstaden. Rekommenderar Rebecka starkt."
säljare på Exercisgatan 11

12 apr 2021

"Mäklaren är trevlig, kunnig, engagerad och är lätt att ha en rak kommunikation med. "
säljare på Spånehusvägen 56E

08 apr 2021

"Bara gott att säga om Rebecka! Allt gick smidigt!"
säljare på Kornettsgatan 7A

04 apr 2021

"Kunnig, proffsig och väldigt lätt att ha göra med. Andra gången vi säljer via Rebecka och kan verkligen rekommendera henne. Vi är väldigt nöjda."
säljare på Gabriel Jönssonsgatan 1A

26 mar 2021

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Pauli Kyrkogata 16A

11 mar 2021

"Rebecka är ständigt tillgänglig och effektiv i sitt arbetssätt samtidigt som hon är väldigt trevlig och förtroendeingivande. Kommer fortsatt gå via Rebecka för eventuella framtida försäljningar i Malmö. "
säljare på Flöjelgatan 4

08 mar 2021

"Det var en otroligt trygg och kul upplevelse att ha Rebecka som mäklare. Jag är väldigt tacksam för hennes proffsiga och lyhörda bemötande och rekommenderar henne varmt till alla!"
säljare på Sankt Pauli Kyrkogata 10

05 mar 2021

"Rebecka är väldigt professionell , lyhörd , kunnig och väldigt trevligt ! Jag var glad att ha henne som min mäklare . Kommer jag sälja igen - så kommer jag definitivt välja henne igen ."
säljare på Södra Förstadsgatan 121C

03 feb 2021

"Exceptionellt arbete. Hon säljer med hög vinst, är extremt snabb och självsäker i sitt arbete. Fick lägenhet såld på en dag. Hann inte ens ut på hemnet.
Rebecka är extremt positiv och trygghetsingivande. Märks att hon är erfaren i sin bransch och är en extremt tillmötesgående person som ger ku..."
"Exceptionellt arbete. Hon säljer med hög vinst, är extremt snabb och självsäker i sitt arbete. Fick lägenhet såld på en dag. Hann inte ens ut på hemnet.
Rebecka är extremt positiv och trygghetsingivande. Märks att hon är erfaren i sin bransch och är en extremt tillmötesgående person som ger kunden en personlig upplevelse. "
Läs mer
säljare på Limhamnsvägen 10C

29 jan 2021

"Bara sålt en bostad men så länge Rebecka är mäklare kommer jag aldrig använda en annan igen. "
säljare på Karsholmsgatan 9

27 jan 2021

"Mycket bra och professionell upplevelse, kan varmt rekommenderas"
säljare på Sundspromenaden 1

27 jan 2021

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Pauli Kyrkogata 16A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
2
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
67 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
299 av 305 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
301 av 303 säljare
Rebecka var tydlig och höll mig uppdaterad
302 av 306 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rebecka på kartan.

602 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
306 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

6 695 000 kr
3 rum, 94 m²
71 223 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 420 kr/mån
4 795 000 kr
3 rum, 79,6 m²
60 696 kr/m²
Lägenhet, Malmö
6 318 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 200 000 kr
Radhus Djupadal
+ 250 000 kr
4 rum, 124 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 900 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
-295 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sluta leta. Bättre mäklare finns inte på denna planet. "
9 195 000 kr
Villa Skåne
4 rum, 128 m²
Utropspris: 9 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 595 000 kr
Lägenhet Pildammarna
2 rum, 57 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lägenheten blev snabbt såld, och till ett för rådande läge bra pris.
Rekommenderas!"
2 395 000 kr
Lägenhet Pildammarna
2,5 rum, 71 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag behövde hjälp med att sälja en lägenhet och blev rekommenderad Rebecka av en vän. Utmaningen i mitt fall var att jag är bosatt i Stockholm och lägenheten som skulle säljas var i Malmö. Trots detta har jag sällan varit med om en smidigare försäljning där Rebecka var extremt professionell, flexibel och lösningsorienterad. Lägenheten blev såld efter två visningar till ett pris som väl motsvarade mina förväntningar. Är du på jakt efter en mäklare behöver du inte leta längre. Ring Rebecka! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.