Rebecca Bloss

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rebecca Bloss
Profilbild för Rebecca Bloss
Rebecca Bloss
5.0 / 5
(226 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
24 st
134 830 000 kr

Bakgrund

Rebecca Bloss jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Rebecca har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Rebecca har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 124 135 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare beskrivs jag som driven, energisk och resultatinriktad. Med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt flera år inom säljbranschen arbetar jag ständigt för att ge det lilla extra för att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, målmedveten och aldrig nöjer mig. Jag arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och därmed skall skräddarsys. Utmaningar försöker jag alltid att vända till möjligheter och brinner för att med hjälp av min kompetens, engagemang och att vara lösningsorienterad få hjälpa er med en lyckad bostadsaffär.

Rebecca är en av Brommas mest högpresterande mäklare med ett flertal prestigefyllda utmärkelser:

- ”Årets rookie” Bjurfors Sverige 2021
- ”Årets mäklare” Bjurfors Stockholm 2022
- Flest försäljningar i Bromma 2022
- Flest rekommendationer i Bromma 2022
- Medverkande i mäklarpodden ”Sveriges bästa mäklare”

Mäklarbyrå


Säljare om Rebecca.

25 nov 2023

"Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb, positiv, lyhörd och engagerad. Vi hade ett mycket bra samarbete och jag är otroligt glad och nöjd att lägenheten blev såld så snabbt i dessa tider. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Karlsbodavägen 44

23 nov 2023

"Från första smset till Rebecca 29 oktober 2023 när jag frågade om en värdering på min lägenhet och vi bokade in ett första möte till att jag igår 22 november 2023 hade sålt den (!) till ett bra pris i denna marknad så har Rebecca varit underbar att jobba med. Så oerhört trevlig, kunnig, strukture..."
"Från första smset till Rebecca 29 oktober 2023 när jag frågade om en värdering på min lägenhet och vi bokade in ett första möte till att jag igår 22 november 2023 hade sålt den (!) till ett bra pris i denna marknad så har Rebecca varit underbar att jobba med. Så oerhört trevlig, kunnig, strukturerad och framåtlutad - allt jag letar efter i en mäklare. Leta inte längre om ni letar efter en mäklare i Bromma. Rebecca Bloss på Bjurfors är den ni bör kontakta! Helt amazing! /Sabina "
Läs mer
säljare på Gubbkärrsvägen 29C

20 nov 2023

"En väldigt engagerad och trevlig mäklare!"
säljare på Stopvägen 85

31 okt 2023

"Jag har anlitat Rebecca förut och det var givet att låta henne hantera min nästa bostadsaffär. Jag tycker hon gör ett riktigt bra jobb på alla plan och jag som säljare känner mig hela tiden uppdaterad, involverad och trygg med att hon gör sitt bästa för att jag som säljare ska bli nöjd. "
"Jag har anlitat Rebecca förut och det var givet att låta henne hantera min nästa bostadsaffär. Jag tycker hon gör ett riktigt bra jobb på alla plan och jag som säljare känner mig hela tiden uppdaterad, involverad och trygg med att hon gör sitt bästa för att jag som säljare ska bli nöjd. "
Läs mer
säljare på Tappvägen 31B

30 okt 2023

"Rebecca var väl förberedd redan till första mötet och har under hela försäljningsprocessen varit bra på att återkoppla. Behövde inte ens gå ut på Hemnet utan Rebecca utnyttjade befintliga kontakter och lyckades få ut ett pris som inte borde vara möjligt utifrån rådande omständigheter. "
"Rebecca var väl förberedd redan till första mötet och har under hela försäljningsprocessen varit bra på att återkoppla. Behövde inte ens gå ut på Hemnet utan Rebecca utnyttjade befintliga kontakter och lyckades få ut ett pris som inte borde vara möjligt utifrån rådande omständigheter. "
Läs mer
säljare på Nockeby Backe 2E

23 okt 2023

"Andra gången Rebecca förmedlat bostaden och jag är lika nöjd som senast. Hon är professionell, pålitlig och har väldigt bra koll på marknaden och sitt kontaktnät. Skönt att få allt sålt och färdigt innan första visningen ens skedde!"
säljare på Hunnebergsvägen 6

14 okt 2023

"Rekommenderas ! "
säljare på Svartviksslingan 11

03 okt 2023

"Otroligt nöjd med Rebecca som hjälpte oss att sälja vår lägenhet till ett riktigt bra pris! Mycket trevlig och lätt att ha och göra med."
säljare på Aspstigen 6

26 sep 2023

"Engagerad och driven mäklare. Väldigt trevligt bemötande, påläst och kompetent. Mycket tillgänglig, svarat snabbt på meddelanden. "
säljare på Askängsbacken 56

14 sep 2023

"Vi tog in offert från tre mäklarföretag. Rebecca och Daniel på Bjurfors låg klart högst i prissättning vid offertläget och uppnådde de nivåerna vid försäljning. Vi kan starkt rekommendera Rebecca Bloss och Daniel Andersson på Bjurfors i Bromma!"
säljare på Tunnlandsvägen 58C

09 sep 2023

"Supernöjd! Rebecca gav ett positivt och proffsigt intryck från start och var engagerad och driven hela vägen till försäljning. Hela processen kändes väldigt smidig och trygg. Kan varmt rekommendera Rebecca!"
säljare på Dukvägen 53

05 sep 2023

"Rebecca var proffsig, insatt i området och gjorde allt rätt i våra ögon. Lyhörd för våra önskemål.
Kommer absolut varmt att rekommendera Rebecca."
säljare på Svartviksslingan 19

25 aug 2023

"Rebecca är professionell rakt igenom och vi är så nöjda med hennes insats. Med hennes hjälp sålde vi vår lägenhet till ett pris som vi inte vågat drömma om på den just nu svajjiga marknaden. "
säljare på Svartviksvägen 21

17 aug 2023

"Rebecca fick oss att känna som att vi var hennes enda och viktigaste kunder. Tack för hjälpen att sälja vår lägenhet"
säljare på Tranebergsvägen 24

30 jun 2023

"Att priset vi fick inte stämde med mäklarens värdering har delvis att göra med att ränteläget kraftigt förändrades. "
säljare på Gesundaplan 50

14 jun 2023

"Rebecca är en jordnära men skarp mäklare som med bravur tar sig an och leder sina uppdrag i mål tillsammans med sina klienter. Vid framtida försäljning kommer vi utan tvekan kontakta Rebecca igen!"
säljare på Herman Ygbergs väg 6

10 jun 2023

"Vi gillade Rebecca från start till slut. Trots en tuff marknad (inflation, stigande räntor, krig och annat elände) kämpade hon på med ett leende och fick vår lägenhet såld till ett pris vi är nöjda med. En sak som stod ut med Rebecca var hur lyhörd och organiserad hon var. Men det som imponerade ..."
"Vi gillade Rebecca från start till slut. Trots en tuff marknad (inflation, stigande räntor, krig och annat elände) kämpade hon på med ett leende och fick vår lägenhet såld till ett pris vi är nöjda med. En sak som stod ut med Rebecca var hur lyhörd och organiserad hon var. Men det som imponerade mest var att hon tog sin an utmaningen att sälja lägenheten till det pris vi ville ha, när andra mäklare backade. Hon var en vinnarskalle och tror på sig själv."
Läs mer
säljare på Dartanjangs gata 14

04 jun 2023

"Vart ska man börja när man ska hylla Rebecca? Rebecca är en riktig stjärna som jobbar med relationer och det är tydligt att tillit med både säljare och köpare är viktigt för henne. Vad gäller processen höll hon oss uppdaterade regelbundet, satte rimliga förväntningar (som sedan överträffades) och..."
"Vart ska man börja när man ska hylla Rebecca? Rebecca är en riktig stjärna som jobbar med relationer och det är tydligt att tillit med både säljare och köpare är viktigt för henne. Vad gäller processen höll hon oss uppdaterade regelbundet, satte rimliga förväntningar (som sedan överträffades) och absolut viktigast så kände vi oss trygga med henne och hela processen. Vi har både köpt och sålt med Rebecca och det kunde inte ha gått bättre. Vi kan verkligen rekommendera henne till alla som funderar på att sälja eller köpa i Bromma."
Läs mer
säljare på Svartviksslingan 6

14 maj 2023

"Är så nöjd med Rebecca och hennes insats i att sälja min lgh. Trevlig, tydlig och proffsig från första mötet tills vi var i mål. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Sulitelmavägen 9

09 maj 2023

"En vän till mig rekommenderade Rebecca och jag förstår nu varför. Helt rätt val! Otroligt duktig och engagerad under hela processen vilket gav en snabb och smidig affär. Rekommenderas starkt!"
säljare på Askängsbacken 56

25 apr 2023

"Kan varmt rekommendera Rebecca. Hon till skillnad från andra mäklare vi träffade, gav en ärlig och rimlig bild kring förväntningar av slutpris. Vi fick tillslut en mycket smidig affär och bra slutpris. Ni får en engagerad, snabbfotad och målinriktad person om ni väljer Rebecca. "
"Kan varmt rekommendera Rebecca. Hon till skillnad från andra mäklare vi träffade, gav en ärlig och rimlig bild kring förväntningar av slutpris. Vi fick tillslut en mycket smidig affär och bra slutpris. Ni får en engagerad, snabbfotad och målinriktad person om ni väljer Rebecca. "
Läs mer
säljare på Nockeby Backe 4

22 apr 2023

"Trevlig, effektiv och professionell!"
säljare på Svartviksslingan 25

17 apr 2023

"Men vilken stjärna Rebecca är! Snabb, flexibel, förtroendeingivande, smart och trevlig. Vi har bara gott att säga om Rebecca, och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Snörmakarvägen 35A

28 mar 2023

"Engagerad, målinriktad, och smidig process. Tydlig med förutsättningar och förväntan/bedömning om slutpris baserat på aktuella marknadsläget. "
säljare på Eliegatan 1A

22 mar 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Rebecca! Kunnig, lyhörd och engagerad i alla steg. Jag är otroligt nöjd med hela bostadsaffären! "
säljare på Alviksvägen 19

19 mar 2023

"Rebecka är mycket kompetent, driven och målinriktad.
Väldigt lyhörd.
Sålde våran lägheten under osäker tid med höga räntor.
Vi rekommenderar henne starkt."
säljare på Ryggåsgatan 5

18 mar 2023

"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Rebecca! Hon är lyhörd, engagerad och kommunicerar bra. Kompetent, målinriktad och alltid glad.
Anlitar gärna igen, 5/5 helt klart!"
säljare på Tranebergsvägen 97

24 feb 2023

"Jag är väldigt nöjd med Rebeccas arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon var mycket lyhörd, tog sig tid att förstå min lägenhet och det som var viktigt för mig att kommunicera till potentiella köpare.
Tidigt i processen satte hon rimliga förväntningar på förväntat slutpr..."
"Jag är väldigt nöjd med Rebeccas arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon var mycket lyhörd, tog sig tid att förstå min lägenhet och det som var viktigt för mig att kommunicera till potentiella köpare.
Tidigt i processen satte hon rimliga förväntningar på förväntat slutpris, och gjorde allt hon kunde för att vi skulle nå mina mål.
Allt som allt en väldigt bra mäklare, med god personlig kontakt och ett professionellt arbetssätt!"
Läs mer
säljare på Snörmakarvägen 35A

02 feb 2023

"Jag fick tips om Rebecca och ångrar inte valet av mäklare. Det var en försäljning där jag bor på annan ort men min initiala oro för det släppte snabbt. Allt från bemötandet till samarbetet och annonsens utformning överträffade mina förväntningar. En smidigare och bättre försäljning hade jag inte ..."
"Jag fick tips om Rebecca och ångrar inte valet av mäklare. Det var en försäljning där jag bor på annan ort men min initiala oro för det släppte snabbt. Allt från bemötandet till samarbetet och annonsens utformning överträffade mina förväntningar. En smidigare och bättre försäljning hade jag inte kunnat önska mig och jag rekommenderar henne med glädje!"
Läs mer
säljare på Dukvägen 19

05 dec 2022

"Rebecca är ett proffs från början till slut. Kan ge mina bästa rekommendationer! "
säljare på Kamomillagatan 13

05 dec 2022

"Engagerad och empatisk, fantastiskt bra!"
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

27 nov 2022

"Rebecca gjorde ett superjobb med att hjälpa oss navigera och sälja i en svår marknad och lyckades åstadkomma riktigt bra resultat."
säljare på Tranebergsvägen 95

24 nov 2022

"Snabb, ödmjuk samtidigt tydligt professionell, kommunikationen på topp, dessutom rolig! "
säljare på Alpvägen 1

20 nov 2022

"Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb och var väldigt driven och engagerad under processen!"
säljare på Alviksvägen 19

16 nov 2022

"Rebecca har levererat 100% genom hela försäljningsprocessen. Kompetent, driven och alltid positiv och trevlig. "
säljare på Sareksvägen 9

21 okt 2022

"Min upplevelse efter försäljning är att jag inte kunnat gjort något bättre. Rebecca presterade mycket bra. Hon är glad, positiv, lyhörd och högpresterande. Tillsammans med hennes samarbetspartners i fotograf och stylist blev förutsättningarna för att hitta en köpare, vilket var fallet fortare än ..."
"Min upplevelse efter försäljning är att jag inte kunnat gjort något bättre. Rebecca presterade mycket bra. Hon är glad, positiv, lyhörd och högpresterande. Tillsammans med hennes samarbetspartners i fotograf och stylist blev förutsättningarna för att hitta en köpare, vilket var fallet fortare än liknande lägenheterna området. TACK Rebecca!"
Läs mer
säljare på Mariehällsvägen 8

15 okt 2022

"Bäst"
säljare på Tummelisas gata 4

14 okt 2022

"Rebecca har varit fantastisk hela vägen och ser hon lyckades sälja min lägenhet under en så osäker tid som det är just nu med höga räntor och sjunkande priser på bostadsmarknaden känns helt otroligt! Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Wergelandsgatan 46G

07 okt 2022

"Kompetent och proffsig, vänlig och förstående, känns grundad som person och i sitt yrkesutövande."
säljare på Mariehällstorget 7

30 sep 2022

"Rebecca är väldigt engagerad, lyhörd, driven & målinriktad! Väldigt smidig försäljningsprocess rakt igenom trots tuffa tider. Rekommenderar starkt Rebecca!
Kände mig väldigt trygg både när jag köpte och sålde lägenhet via henne!"
säljare på Skaldevägen 61

30 sep 2022

"Med tanke på rådande omständigheter är jag väldigt nöjd med Rebeccas insats och affären blev av snabbare än jag väntat mig. Hon är väldigt trevlig och glad och medlade bra mellan mig och köpare. Helt enkelt lätt att ha att göra med."
säljare på Barrstigen 24

28 sep 2022

"Rebecca gjorde ett strålande arbete. Hon lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till rekordpris. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tunnlandsvägen 57

23 sep 2022

"Engagerad genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med val av mäklare, rekommenderas! "
säljare på Tappvägen 31D

22 sep 2022

"Rebecca är extremt engagerad och målinriktad, rekommenderas starkt!"
säljare på Askängsbacken 52

01 sep 2022

"Rebecca var proffsig och engagerad rakt igenom hela processen. Samarbetet flöt på väldigt smidigt och på tre veckor lyckades vi få ut annonsen, hålla visningar och få lägenheten såld - dessutom till ett pris vi är väldigt nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till dig som går i säljtankar! "
"Rebecca var proffsig och engagerad rakt igenom hela processen. Samarbetet flöt på väldigt smidigt och på tre veckor lyckades vi få ut annonsen, hålla visningar och få lägenheten såld - dessutom till ett pris vi är väldigt nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till dig som går i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 26

28 aug 2022

"Redan vid första mötet kände vi att det här skulle bli bra. Rebecca kom in med sitt lugn, sin trygghet och sin positivitet, och hon fick oss att känna oss både hörda och omhändertagna. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och överträffade våra förväntningar. Ändå kändes det aldrig stressat ell..."
"Redan vid första mötet kände vi att det här skulle bli bra. Rebecca kom in med sitt lugn, sin trygghet och sin positivitet, och hon fick oss att känna oss både hörda och omhändertagna. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och överträffade våra förväntningar. Ändå kändes det aldrig stressat eller som om det hela pågick över våra huvuden. Rebecca är professionell, saklig och genuint intresserad av sina kunder. Så henne skulle vi varmt rekommendera till vem som helst. Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Sareksvägen 11

26 aug 2022

"Go tjej som är väldigt driven och man märker att hon gillar sitt jobb, lyhörd och kämpar på även när det går trögt i processen.
En tjej man kan lita på."
säljare på Alpvägen 8

22 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Vi upplevde att hon gick in till 100% och gjorde allt för att nå de förväntningar vi hade. Trots skakig marknad fick vi ett bra slutpris tack vare Rebeccas envishet, goda förhandlingsförmåga och kontaktnät. "
"Vi kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Vi upplevde att hon gick in till 100% och gjorde allt för att nå de förväntningar vi hade. Trots skakig marknad fick vi ett bra slutpris tack vare Rebeccas envishet, goda förhandlingsförmåga och kontaktnät. "
Läs mer
säljare på Kamomillagatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
124 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
219 av 223 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
190 av 221 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
220 av 221 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
225 av 225 säljare

Rebecca på kartan.

311 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
226 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 790 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 46 m²
60 760 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 784 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 82 m²
48 719 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 952 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 52,5 m²
55 673 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 046 kr/mån
5 995 000 kr
2 rum, 65,2 m²
92 230 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 440 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
2 rum, 58 m²
2 400 000 kr
Lägenhet Bromma
1 rum, 38 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Från första smset till Rebecca 29 oktober 2023 när jag frågade om en värdering på min lägenhet och vi bokade in ett första möte till att jag igår 22 november 2023 hade sålt den (!) till ett bra pris i denna marknad så har Rebecca varit underbar att jobba med. Så oerhört trevlig, kunnig, strukturerad och framåtlutad - allt jag letar efter i en mäklare. Leta inte längre om ni letar efter en mäklare i Bromma. Rebecca Bloss på Bjurfors är den ni bör kontakta! Helt amazing! /Sabina "
3 850 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 55 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb, positiv, lyhörd och engagerad. Vi hade ett mycket bra samarbete och jag är otroligt glad och nöjd att lägenheten blev såld så snabbt i dessa tider. Rekommenderas verkligen!"
4 575 000 kr
Lägenhet Bromma
-220 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 665 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 15 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.