Rebecca Bloss

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rebecca Bloss
Profilbild för Rebecca Bloss
Säljarfavorit
Rebecca Bloss
5.0 / 5
(43 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
28 st
92 165 000 kr

Bakgrund

Rebecca Bloss jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Rebecca har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Rebecca har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 144 405 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare beskrivs jag som driven, energisk och resultatinriktad. Med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt flera år inom säljbranschen jobbar jag ständigt för att ge det lilla extra för att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, målmedveten och aldrig nöjer mig. Jag arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och därmed skall skräddarsys. Utmaningar försöker jag alltid att vända till möjligheter och brinner för att med hjälp av min kompetens, lösningsorientation och engagemang få hjälpa er med en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Säljare om Rebecca.

30 apr 2021

"Rebecca är kunnig, väl påläst och mycket trevlig. Rekommenderar henne absolut!"
säljare på Svartviksslingan 87

27 apr 2021

"Noggrann och smart! "
säljare på Stopvägen 100

21 apr 2021

"Kunde inte ha blivit mer nöjd med mitt val av mäklare. Proffsig, lyhörd och en duktig säljare. Vi nådde rekordpris i föreningen trots att Rebecca inte sålt här tidigare. Kommer definitivt anlita henne vid nästa försäljning igen!"
säljare på Ståltrådsvägen 40

20 apr 2021

"Wow Rebecca! Grym mäklare! Trevlig, engagerad, lugn och lätt att ha att göra med. Att hon dessutom lyckades sälja vår lägenhet till ett rekordpris skadar inte. Vi uppskattar också hur hon skötte budgivningsprocessen. Säljer gärna bostad med Rebecca som mäklare igen. "
säljare på Kinnekullevägen 31

14 apr 2021

"Rebecca var ett fantastiskt stöd under vår säljprocess med rekord i föreningen som slutresultat! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Alpvägen 8

10 apr 2021

"Jag uppfattar Rebecca som mycket kunnig och professionell i sin yrkesroll och har haft ett mycket bra samarbete med henne. Hon har en förmåga att skapa förtroende som jag känner är unik. Hon är "lagom säljande" och vägleder på ett säkert sätt såväl säljare som köpare i processen. Jag har känt mig fullkomligt trygg i att förlita mig på hennes kompetens.
Jag kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare.
"
säljare på Svartviksslingan 88

31 mar 2021

"Väldigt trevlig och driven och gjorde precis det hon lovade och som vi förväntade oss och vi blev väldigt nöjda med slutpriset."
säljare på Svartviksslingan 49

30 mar 2021

"Smidig mäklare att göra med.
Skulle varmt rekommendera henne.
"
säljare på Svartviksslingan 39

26 mar 2021

"Kompetent och pigg mäklare med hög grad av lyhördhet! Jag är är jättenöjd över att kunna sälja lägenheten innan öppen visning via en privatvisning. Hon hittade rätt köpare på en gång! Rebecca kommer med stor sannolikhet att få hantera mina kommande försäljningar! "
säljare på Tappvägen 22

16 mar 2021

"Jag la ner mycket tid att läsa på och jämföra olika mäklare innan jag bestämde mig för Rebecca. Så glad i efterhand att jag gjorde det, för en bättre mäklare i Bromma går inte att få tag på. Min försäljning slutade i ett rekord i kvadratmeterpris på min gata, wow säger jag bara!"
säljare på Hallebergsvägen 36

11 mar 2021

"Rebecca va professionell, alltid nåbar och gjorde det hela till en väldigt smidig process. Allt från foto, inredning, visning och avtal va mycket väl genomfört."
säljare på Annedalsvägen 22

10 mar 2021

"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Rebecca är engagerad, professionell och supertrevlig och kan både området och sina kunder. Vi är supernöjda! "
säljare på Svartviksslingan 87

04 mar 2021

"Rebecca var helt rätt person att sälja min lägenhet. Hon är lyhörd och driven utan att vara ”gåpåig”. Hon har mycket charm och personlighet samtidigt som hon är väldigt proffessionell.
En perfekt mix! Jag är väldigt glad att ha haft just Rebecca som mäklare och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Rånövägen 7

04 mar 2021

"Rebecca har under hela försäljningsprocessen varit mycket professionell, lyhörd och noggrann. Det har varit en fröjd att sammarbeta med Rebecca! Hon har varit tydlig och hela tiden hållit oss uppdaterade. Rebecca har engagerat sig till 100 procent i vår försäljning. Hon har ett mycket gott omdöme och är genomtänkt vilket bl.a. har resulterat i att bilder på bostaden och bostadsbeskrivningen blev över vår förväntan. Rebecca har ett stort driv och arbetar hårt vilket har avspeglats i slutpriset. Vi hade höga förväntningar och Rebecca levde med råge upp till dem. Sammantaget kunde vi inte fått en bättre mäklare och vi rekommenderar henne till alla som planerar en bostadsförsäljning. "
säljare på Herman Ygbergs väg 6

02 mar 2021

"Vi är jätte nöjda med Rebeccas insats och rekommenderar varmt! Glad och super trevlig att ha att göra med. "
säljare på Mössebergsvägen 5

25 feb 2021

"Rebecca överträffade verkligen högt ställda förväntningar, vilket även resulterade i ett slutpris som blev betydligt bättre än förväntat. Påläst, positiv, engagerad, driven, tydlig i kommunikationen, bra bollplank, och hon kom med flera bra ideer. Om jag ska sälja i framtiden så tvekar jag inte att ringa Rebecca! "
säljare på Annedalsvägen 22

09 feb 2021

"Supertrevlig och lyhörd! Sålde vår lägenhet till rekordpris!"
säljare på Svartviksslingan 87

01 feb 2021

"Grymt bra säljare med en unik faktor av tillit. Tvivlar inte en sekund på att hon fick vår lägenhet att säljas för x-antal 100 tusen över den generella mäklarens kompetens. Väldigt flexibel, hårt jobbande och lättillgänglig. "
säljare på Margretelundsvägen 84

26 jan 2021

"Rebecca är jättetrevlig, driven och lättillgänglig. Hon skapar en stor trygghet i hela försäljningsprocessen️! Rekommenderar absolut att anlita henne. "
säljare på Tranebergsvägen 91

17 jan 2021

"Rebecca är en oerhört duktig mäklare och en stöttepelare genom hela processens gång. Hon gör verkligen att du känner dig riktigt trygg och i slutändan även mycket nöjd. Skulle rekommendera henne till alla och definitivt sälja med henne igen när jag säljer mitt nästa boende! Har bara gott att säga om Rebecca, fantastisk är hon! "
säljare på Ankarstocksvägen 13

09 jan 2021

"Rekommenderar verkligen Rebecca! Trevlig, kunnig och tillmötesgående. Vi fick får lägenhet såld innan visning med hennes hjälp och det uppskattas av en barnfamilj. "
säljare på Hallebergsvägen 23

11 dec 2020

"Rebecca var mycket lyhörd, trevlig och mycket aktiv, vill gärna samarbeta med er på framtiden. :)"
säljare på Björnsonsgatan 140

18 nov 2020

"Alla steg i processen kändes väldigt bra och allt var klart och tydligt."
säljare på Mariehällsvägen 7

16 nov 2020

"Rebecca är väldigt driven, hängiven och dedikerad. Alltid välförberedd och villig att göra det lilla extra för lägenheten och dig som säljare. Kan verkligen rekommendera! "
säljare på Tranebergsvägen 34

07 nov 2020

"Rebecca utförde ett kanonjobb vid vår fastighetsförsäljning. Hon arbetar med ett oroligt stort engagemang, positiv, pålitlig och förtroendeingivande.
Det märks att hon innerligt brinner för det hon gör, vilket gjorde vår säljprocess rolig & spännande, istället för orolig & stressad.
Kan inget annat än varmt rekommendera. Ska vi sälja eller köpa på nytt vet vi vem vi ska kontakta."
säljare på Herman Ygbergs väg 4

27 okt 2020

"Rebecca är har en social kompetens utöver det vanliga. Samtidigt som hon är driven och resultatinriktad är hon lyhörd och empatisk. Jag upplevde henne också som pålitlig, kunnig och lättillgänglig, vilket är extremt viktigt när man står inför en bostadsaffär. Skulle inte tveka att anlita Rebecca igen! "
säljare på Alpvägen 8

09 okt 2020

"Glad och engagerad. Gjorde att målinriktat intryck och jobbade effektivt för att nå målet. Hade väldigt bra samarbete med oss som säljare. Hela processen var verkligen ett team work."
säljare på Svalvägen 3

05 okt 2020

"Helt fenomenal mäklare som vet vad hon håller på med och guidar dig genom alla moment med en känsla av trygghet, kunnighet och ödmjukhet. Har en tydlig och konkret approach och är en fantastisk klippa genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Vidängsvägen 35

15 sep 2020

"En påläst , proffsig och ödmjuk mäklare med mycket positiv energi.
Duktig på återkoppling och att läsa av säljare / köpare . "
säljare på Beckomberga Ängsväg 39

07 sep 2020

"Rebecca är en fantastiskt energisk, trevlig, positiv och kompetent mäklare. Rekommenderar starkt! "
säljare på Hallebergsvägen 25

26 aug 2020

"Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Jag var nog lite för orolig för hur det skulle gå men Rebecca var bra på att lugna ner mig."
säljare på Pippi Långstrumps gata 46

03 aug 2020

"Rebecca var grym och tack vare hennes goda jobb så slutade vi på rekordhögt kvm pris. En toppenmäklare!"
säljare på Herman Ygbergs väg 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
144 405 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
41 av 42 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
38 av 43 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
40 av 40 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
43 av 43 säljare

Rebecca på kartan.

58 tidigare annonser
2 bostäder till salu
43 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
4 rum, 106,5 m²
41 462 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 185 kr/mån
1 650 000 kr
1 rum, 25 m²
66 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 653 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 700 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 67,5 m²
4 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 805 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 305 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 095 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.