Rebecca Bloss

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rebecca Bloss
Profilbild för Rebecca Bloss
Säljarfavorit
Rebecca Bloss
5.0 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
34 st
154 235 000 kr

Bakgrund

Rebecca Bloss jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Rebecca har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. Rebecca har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 191 249 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare beskrivs jag som driven, energisk och resultatinriktad. Med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt flera år inom säljbranschen jobbar jag ständigt för att ge det lilla extra för att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, målmedveten och aldrig nöjer mig. Jag arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och därmed skall skräddarsys. Utmaningar försöker jag alltid att vända till möjligheter och brinner för att med hjälp av min kompetens, lösningsorientation och engagemang få hjälpa er med en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Rebecca.

14 dec 2021

"Att välja mäklare är inte enkelt och vi kunde inte vara mer nöjda med Rebecca! Hon har överträffat våra förväntningar med råge och då ska det även tilläggas att både jag och min sambo är mäklare själva.
Rebecca är förtroendegivande, tydlig, punktlig och det märks att hon tar sitt yrke på största möjliga allvar. Annonsen var så bra att vi nästan tvekade på om vi verkligen ville sälja våran pärla!
Vill ni också sälja till föreningsrekord och ha en mäklare som gör det där "lilla extra" - kontakta Rebecca Bloss."
säljare på Mariehällsvägen 3

02 dec 2021

"Rebecca är en riktigt grym mäklare! Hon jobbade väldigt effektivt och från första mötet till att vi skrev papper med köparen tog det endast 5 dagar. Dessutom löste hon ett pris som vi var väldigt nöjda med. Hon har god kunskap om området och utöver sin kompetens är hon väldigt trevlig. Stort tack för all hjälp!"
säljare på Tappvägen 31D

27 nov 2021

"Rebecca gjorde ett asbra jobb, jag är helnöjd! Det kom många till visningen och lägenheten gick upp 18% från utgångspris. "
säljare på Bällstavägen 49

26 nov 2021

"Helt fantastiskt nöjd med Rebeccas insats! Förutom att hon sålde vår lägenhet till rekordpris var hon lätt att jobba med, noggrann, tydlig, alltid trevlig och tillmötesgående. Rekommenderar varmt!"
säljare på Alviksvägen 23

26 nov 2021

"Rebecca är en otroligt duktig och driven mäklare med en härlig energi. Trots utmaningar med svagt intresse på visningarna så gav hon inte upp och lyckades tillslut sälja den. Skulle absolut rekommendera henne!"
säljare på Arvid Mörnes väg 42

24 nov 2021

"Rebecca är en mycket trevlig, målinriktad och kundvänlig mäklare som varit utmärkt för både mig som säljare och gentemot spekulanter. Rekommenderas varmt! "
säljare på Tappvägen 31D

24 nov 2021

"Väldigt engagemang och fin känsla för att passa ihop rätt köpare med rätt lägenhet. Glad, positiv och trevligt bemötande samt otroligt smidig affär. "
säljare på Mariehällstorget 6

17 nov 2021

"Vi hade visning söndag kl 12, dagen efter kl 17 var lägenheten såld och kontrakten påskrivna. Gick snabbt och smidigt och vi är väldigt nöjda med Rebeccas arbete.
Hon är mycket trevlig och engagerad i sitt arbete. "
säljare på Lämmelgränd 5

28 okt 2021

"Rebecca har varit lyhörd, hjälpsam och engagerad genom hela processen. Känslan har hela tiden varit att hon gjort sitt yttersta för att få till en så bra försäljning som möjligt. "
säljare på Askängsbacken 48

18 okt 2021

"Jag valde Rebecca efter att ha blivit rekommenderad och samarbetet levde verkligen upp till förväntningarna. Rebecca har ett genuint och trovärdigt intryck, vilket var väldigt viktigt för mig som säljare, för att potentiella köpare skulle lita på det mäklaren säger och att det inte bara är typiskt "säljsnack". Rebecca var påläst på området och föreningen vilket gjorde att jag kände att hon kunde sälja in min lägenhet bra. Tack vare Rebecca sålde jag min lägenhet till ett kanonpris. "
säljare på Hunnebergsvägen 16

16 okt 2021

"Rebecca var engagerad och tog sig an utmaningen på ett seriöst och trevligt sätt. Jag uppskattade att hon hade egna tankar kring hur vi når bästa resultat och att arbeta med henne var genomgående mycket trevligt!"
säljare på Spångavägen 62

08 okt 2021

"Jag är så glad att jag valde just Rebecca som min mäklare. Hon är så duktig på sitt jobb och man ser att hon älskar de hon jobbar med. Hon ser både detaljer och helheten i process och underlättar hela vägen fram till en lyckad försäljning. Kunde inte ha valt en bättre mäklare! "
säljare på Tomtebobarnens gata 6

16 sep 2021

"Rebecca är en mäklare som utmärker sig på ett otroligt proffsigt sätt!
Rekommenderar Rebecca till alla som ska sälja sitt boende.
Noggrann, trygg, proffsig och pålitlig!"
säljare på Alviksvägen 23

16 sep 2021

"Rebecca har varit en fantastisk mäklare! En klippa!"
säljare på Alviksvägen 23

10 sep 2021

"Vilken superstar! Rebecca är grym duktig och driven mäklare. Tack vare Rebecca såldes lägenheten enligt villkor och pris jag önskade. Kan varmt rekommendera Rebecca om du/ni planerar att sälja. "
säljare på Annedalsvägen 22

10 sep 2021

"Rebecca var toppen! Hon lyssnade till mina önskemål och kommunikationen var trevligt och enkelt. Hela försäljningsprocessen var smidigt och jag är jättenöjd med slutresultatet. Jag kan rekommendera Rebecca till alla. "
säljare på Kinnekullevägen 39

26 aug 2021

"Vilken stjärna! Rebecca är en otroligt duktig och driven mäklare. Hennes brinnande engagemang gjorde att jag lyckades sälja lägenheten till rekordpris på gatan. Kan varmt rekommendera henne om du planerar att sälja i Bromma."
säljare på Minnebergsvägen 21

24 aug 2021

"Kunnig och entusiastisk mäklare "
säljare på Kebnekaisevägen 11

17 aug 2021

"Rebecca var väldigt duktig och professionell under vår försäljning! Det kändes som hon vad på ”vår” sida hela tiden. "
säljare på Karlsbodavägen 40

14 jul 2021

"Rebecca är en mycket trevlig, driven och kompetent mäklare. Trots att lägenheten inte drog till sig något stort intresse så arbetade hon aktivt med de spekulanter som fanns och rodde på så vis affären i hamn. Hon uppdaterade flitigt under hela processen och var tydlig med hennes plan för försäljningen. Jag kan absolut rekommendera Rebecca till alla som går i säljtankar."
säljare på Bällstavägen 51

30 jun 2021

"Rebecca stod för en utmärkt insats när hon hanterade vår lägenhetsförsäljning. Ett insatt och engagerat arbete ledde till att lägenheten såldes för det pris lägenheten förtjänade, vilket även var det högsta i föreningens historia. Hon har god kommunikationsförmåga och löste alla våra önskemål under försäljningsresans gång. "
säljare på Askängsbacken 3

07 jun 2021

"Mäklaren är mycket lätt att samarbeta med, hon är lyhörd och höll oss informerade
under hela försäljningen."
säljare på Grundtvigsgatan 13

28 maj 2021

"Bästa mäklare man kan få! Jättetacksam över Rebeccas insats och jag önskar henne all lycka i framtiden."
säljare på Runda vägen 25

27 maj 2021

"Rebecca är en fantastisk mäklare och vi är så glada att vi hittade henne. Hon var oerhört engagerad och fick oss att känna oss trygga och lugna under resans gång. Väldigt omtänksam, påläst, noggrann, bra på att ta olika typer av människor - allt en bra mäklare ska vara. "
säljare på Björketorpsvägen 11

25 maj 2021

"Rebecca är en fantastisk mäklare. Från första kontakt så har hon varit tillmötesgående, engagerad och lyhörd. Hon skapar en trygghet hos kunden och för oss löste hon en riktig snabb affären, som var väldigt viktigt för oss och detta helt problemfritt. Verkligen en mäklare som förtjänar fem stjärnor."
säljare på Svartviksslingan 112

18 maj 2021

"Vi är otroligt nöjda med Rebecca! Hög kompetens och väldigt driven som gör det där lilla extra. "
säljare på Svartviksslingan 83

12 maj 2021

"Proffsig och förtroendeingivande "
säljare på Vidängsvägen 39

30 apr 2021

"Rebecca är kunnig, väl påläst och mycket trevlig. Rekommenderar henne absolut!"
säljare på Svartviksslingan 87

27 apr 2021

"Noggrann och smart! "
säljare på Stopvägen 100

21 apr 2021

"Kunde inte ha blivit mer nöjd med mitt val av mäklare. Proffsig, lyhörd och en duktig säljare. Vi nådde rekordpris i föreningen trots att Rebecca inte sålt här tidigare. Kommer definitivt anlita henne vid nästa försäljning igen!"
säljare på Ståltrådsvägen 40

20 apr 2021

"Wow Rebecca! Grym mäklare! Trevlig, engagerad, lugn och lätt att ha att göra med. Att hon dessutom lyckades sälja vår lägenhet till ett rekordpris skadar inte. Vi uppskattar också hur hon skötte budgivningsprocessen. Säljer gärna bostad med Rebecca som mäklare igen. "
säljare på Kinnekullevägen 31

14 apr 2021

"Rebecca var ett fantastiskt stöd under vår säljprocess med rekord i föreningen som slutresultat! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Alpvägen 8

10 apr 2021

"Jag uppfattar Rebecca som mycket kunnig och professionell i sin yrkesroll och har haft ett mycket bra samarbete med henne. Hon har en förmåga att skapa förtroende som jag känner är unik. Hon är "lagom säljande" och vägleder på ett säkert sätt såväl säljare som köpare i processen. Jag har känt mig fullkomligt trygg i att förlita mig på hennes kompetens.
Jag kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare.
"
säljare på Svartviksslingan 88

31 mar 2021

"Väldigt trevlig och driven och gjorde precis det hon lovade och som vi förväntade oss och vi blev väldigt nöjda med slutpriset."
säljare på Svartviksslingan 49

30 mar 2021

"Smidig mäklare att göra med.
Skulle varmt rekommendera henne.
"
säljare på Svartviksslingan 39

26 mar 2021

"Kompetent och pigg mäklare med hög grad av lyhördhet! Jag är är jättenöjd över att kunna sälja lägenheten innan öppen visning via en privatvisning. Hon hittade rätt köpare på en gång! Rebecca kommer med stor sannolikhet att få hantera mina kommande försäljningar! "
säljare på Tappvägen 22

16 mar 2021

"Jag la ner mycket tid att läsa på och jämföra olika mäklare innan jag bestämde mig för Rebecca. Så glad i efterhand att jag gjorde det, för en bättre mäklare i Bromma går inte att få tag på. Min försäljning slutade i ett rekord i kvadratmeterpris på min gata, wow säger jag bara!"
säljare på Hallebergsvägen 36

11 mar 2021

"Rebecca va professionell, alltid nåbar och gjorde det hela till en väldigt smidig process. Allt från foto, inredning, visning och avtal va mycket väl genomfört."
säljare på Annedalsvägen 22

10 mar 2021

"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Rebecca är engagerad, professionell och supertrevlig och kan både området och sina kunder. Vi är supernöjda! "
säljare på Svartviksslingan 87

04 mar 2021

"Rebecca var helt rätt person att sälja min lägenhet. Hon är lyhörd och driven utan att vara ”gåpåig”. Hon har mycket charm och personlighet samtidigt som hon är väldigt proffessionell.
En perfekt mix! Jag är väldigt glad att ha haft just Rebecca som mäklare och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Rånövägen 7

04 mar 2021

"Rebecca har under hela försäljningsprocessen varit mycket professionell, lyhörd och noggrann. Det har varit en fröjd att sammarbeta med Rebecca! Hon har varit tydlig och hela tiden hållit oss uppdaterade. Rebecca har engagerat sig till 100 procent i vår försäljning. Hon har ett mycket gott omdöme och är genomtänkt vilket bl.a. har resulterat i att bilder på bostaden och bostadsbeskrivningen blev över vår förväntan. Rebecca har ett stort driv och arbetar hårt vilket har avspeglats i slutpriset. Vi hade höga förväntningar och Rebecca levde med råge upp till dem. Sammantaget kunde vi inte fått en bättre mäklare och vi rekommenderar henne till alla som planerar en bostadsförsäljning. "
säljare på Herman Ygbergs väg 6

02 mar 2021

"Vi är jätte nöjda med Rebeccas insats och rekommenderar varmt! Glad och super trevlig att ha att göra med. "
säljare på Mössebergsvägen 5

25 feb 2021

"Rebecca överträffade verkligen högt ställda förväntningar, vilket även resulterade i ett slutpris som blev betydligt bättre än förväntat. Påläst, positiv, engagerad, driven, tydlig i kommunikationen, bra bollplank, och hon kom med flera bra ideer. Om jag ska sälja i framtiden så tvekar jag inte att ringa Rebecca! "
säljare på Annedalsvägen 22

09 feb 2021

"Supertrevlig och lyhörd! Sålde vår lägenhet till rekordpris!"
säljare på Svartviksslingan 87

01 feb 2021

"Grymt bra säljare med en unik faktor av tillit. Tvivlar inte en sekund på att hon fick vår lägenhet att säljas för x-antal 100 tusen över den generella mäklarens kompetens. Väldigt flexibel, hårt jobbande och lättillgänglig. "
säljare på Margretelundsvägen 84

26 jan 2021

"Rebecca är jättetrevlig, driven och lättillgänglig. Hon skapar en stor trygghet i hela försäljningsprocessen️! Rekommenderar absolut att anlita henne. "
säljare på Tranebergsvägen 91

17 jan 2021

"Rebecca är en oerhört duktig mäklare och en stöttepelare genom hela processens gång. Hon gör verkligen att du känner dig riktigt trygg och i slutändan även mycket nöjd. Skulle rekommendera henne till alla och definitivt sälja med henne igen när jag säljer mitt nästa boende! Har bara gott att säga om Rebecca, fantastisk är hon! "
säljare på Ankarstocksvägen 13

09 jan 2021

"Rekommenderar verkligen Rebecca! Trevlig, kunnig och tillmötesgående. Vi fick får lägenhet såld innan visning med hennes hjälp och det uppskattas av en barnfamilj. "
säljare på Hallebergsvägen 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
191 249 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
92 av 94 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 94 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 91 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
95 av 95 säljare

Rebecca på kartan.

125 tidigare annonser
2 bostäder till salu
95 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2 rum, 54 m²
64 722 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 148 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 66 m²
60 530 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 223 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 800 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 54 m²
6 300 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 1 105 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 1 005 000 kr
2,5 rum, 63 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
1,5 rum, 29 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 405 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.