Rebecca Bloss

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rebecca Bloss
Profilbild för Rebecca Bloss
Säljarfavorit
Rebecca Bloss
5.0 / 5
(172 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
33 st
140 475 000 kr

Bakgrund

Rebecca Bloss jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Rebecca har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Rebecca har enligt vår statistik haft 42 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 150 035 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare beskrivs jag som driven, energisk och resultatinriktad. Med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt flera år inom säljbranschen jobbar jag ständigt för att ge det lilla extra för att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, målmedveten och aldrig nöjer mig. Jag arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och därmed skall skräddarsys. Utmaningar försöker jag alltid att vända till möjligheter och brinner för att med hjälp av min kompetens, lösningsorientation och engagemang få hjälpa er med en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Rebecca.

24 nov 2022

"Snabb, ödmjuk samtidigt tydligt professionell, kommunikationen på topp, dessutom rolig! "
säljare på Alpvägen 1

20 nov 2022

"Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb och var väldigt driven och engagerad under processen!"
säljare på Alviksvägen 19

16 nov 2022

"Rebecca har levererat 100% genom hela försäljningsprocessen. Kompetent, driven och alltid positiv och trevlig. "
säljare på Sareksvägen 9

21 okt 2022

"Min upplevelse efter försäljning är att jag inte kunnat gjort något bättre. Rebecca presterade mycket bra. Hon är glad, positiv, lyhörd och högpresterande. Tillsammans med hennes samarbetspartners i fotograf och stylist blev förutsättningarna för att hitta en köpare, vilket var fallet fortare än ..."
"Min upplevelse efter försäljning är att jag inte kunnat gjort något bättre. Rebecca presterade mycket bra. Hon är glad, positiv, lyhörd och högpresterande. Tillsammans med hennes samarbetspartners i fotograf och stylist blev förutsättningarna för att hitta en köpare, vilket var fallet fortare än liknande lägenheterna området. TACK Rebecca!"
Läs mer
säljare på Mariehällsvägen 8

15 okt 2022

"Bäst"
säljare på Tummelisas gata 4

14 okt 2022

"Rebecca har varit fantastisk hela vägen och ser hon lyckades sälja min lägenhet under en så osäker tid som det är just nu med höga räntor och sjunkande priser på bostadsmarknaden känns helt otroligt! Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Wergelandsgatan 46G

07 okt 2022

"Kompetent och proffsig, vänlig och förstående, känns grundad som person och i sitt yrkesutövande."
säljare på Mariehällstorget 7

30 sep 2022

"Rebecca är väldigt engagerad, lyhörd, driven & målinriktad! Väldigt smidig försäljningsprocess rakt igenom trots tuffa tider. Rekommenderar starkt Rebecca!
Kände mig väldigt trygg både när jag köpte och sålde lägenhet via henne!"
säljare på Skaldevägen 61

30 sep 2022

"Med tanke på rådande omständigheter är jag väldigt nöjd med Rebeccas insats och affären blev av snabbare än jag väntat mig. Hon är väldigt trevlig och glad och medlade bra mellan mig och köpare. Helt enkelt lätt att ha att göra med."
säljare på Barrstigen 24

28 sep 2022

"Rebecca gjorde ett strålande arbete. Hon lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till rekordpris. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tunnlandsvägen 57

23 sep 2022

"Engagerad genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med val av mäklare, rekommenderas! "
säljare på Tappvägen 31D

22 sep 2022

"Rebecca är extremt engagerad och målinriktad, rekommenderas starkt!"
säljare på Askängsbacken 52

01 sep 2022

"Rebecca var proffsig och engagerad rakt igenom hela processen. Samarbetet flöt på väldigt smidigt och på tre veckor lyckades vi få ut annonsen, hålla visningar och få lägenheten såld - dessutom till ett pris vi är väldigt nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till dig som går i säljtankar! "
"Rebecca var proffsig och engagerad rakt igenom hela processen. Samarbetet flöt på väldigt smidigt och på tre veckor lyckades vi få ut annonsen, hålla visningar och få lägenheten såld - dessutom till ett pris vi är väldigt nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till dig som går i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 26

28 aug 2022

"Redan vid första mötet kände vi att det här skulle bli bra. Rebecca kom in med sitt lugn, sin trygghet och sin positivitet, och hon fick oss att känna oss både hörda och omhändertagna. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och överträffade våra förväntningar. Ändå kändes det aldrig stressat ell..."
"Redan vid första mötet kände vi att det här skulle bli bra. Rebecca kom in med sitt lugn, sin trygghet och sin positivitet, och hon fick oss att känna oss både hörda och omhändertagna. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och överträffade våra förväntningar. Ändå kändes det aldrig stressat eller som om det hela pågick över våra huvuden. Rebecca är professionell, saklig och genuint intresserad av sina kunder. Så henne skulle vi varmt rekommendera till vem som helst. Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Sareksvägen 11

26 aug 2022

"Go tjej som är väldigt driven och man märker att hon gillar sitt jobb, lyhörd och kämpar på även när det går trögt i processen.
En tjej man kan lita på."
säljare på Alpvägen 8

22 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Vi upplevde att hon gick in till 100% och gjorde allt för att nå de förväntningar vi hade. Trots skakig marknad fick vi ett bra slutpris tack vare Rebeccas envishet, goda förhandlingsförmåga och kontaktnät. "
"Vi kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Vi upplevde att hon gick in till 100% och gjorde allt för att nå de förväntningar vi hade. Trots skakig marknad fick vi ett bra slutpris tack vare Rebeccas envishet, goda förhandlingsförmåga och kontaktnät. "
Läs mer
säljare på Kamomillagatan 5

22 aug 2022

"Rebecca demonstrerade innebörden av att ha en mäklare som inte bara dyker upp på visningen och bokar in en fotograf, utan gör det där lilla extra. För oss var det viktigt att vår mäklare var engagerad och tydligt ansträngde sig för att hitta lösningar och att få till försäljningen utanför de trad..."
"Rebecca demonstrerade innebörden av att ha en mäklare som inte bara dyker upp på visningen och bokar in en fotograf, utan gör det där lilla extra. För oss var det viktigt att vår mäklare var engagerad och tydligt ansträngde sig för att hitta lösningar och att få till försäljningen utanför de traditionella ramarna - vilket vi ansåg att Rebecca levde upp till väl! Trots det tuffa marknadsläget var Rebecca positiv och målinriktad vilket kändes tryggt under försäljningen.
Rebecca var duktig på att lyssna på våra önskemål samtidigt som hon balanserade det med sin egna erfarenhet. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och skulle definitivt vända oss till Rebecca vid framtida försäljningar. 5 av 5."
Läs mer
säljare på Sulitelmavägen 25

12 aug 2022

"Lyhörd, påläst och proffsig. Ärlig med förutsättningar och vad man kan förvänta sig. Skulle gärna anlita Rebecca för fler försäljningar, alternativt som köpare. "
säljare på Hoburgsstigen 12

07 aug 2022

"Tack, jättenöjd - marknadssituationen kunde ingen avse i förväg, den snabba påverkan av kriget i Ukraina, räntehöjningar osv., men din insats var guld genom processen! Bra jobbat!!"
säljare på Tranebergsvägen 72

07 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Rebecca! Smidig försäljningsprocess rakt igenom och Rebecca var mycket trevlig, engagerad och kompetent. 5/5 stjärnor. "
säljare på Tranebergsvägen 57

12 jun 2022

"Rebecca är väldigt engagerad, driven och professionell! Vi är mycket nöjda med hennes insats vid försäljningen av vår bostad och ger våra varmaste rekommendationer."
säljare på Alviksvägen 30

22 maj 2022

"Imponerande arbete av Rebecca. Hon är driven och kunnig och har varit tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Detta resulterade i en snabb och smidig affär. Rebecca motsvarade alla mina förväntningar."
säljare på Tummelisas gata 4

19 maj 2022

"Rebecca Bloss är den bästa mäklare vi någonsin träffat. Hon överträffade alla våra förväntningar och hanterade försäljningen mycket professionellt. 5 stjärnor till henne!"
säljare på Brålunden 21

18 maj 2022

"Hon kämpade i motvind med mycket gott resultat."
säljare på Björnsonsgatan 142

18 maj 2022

"Rebecca har verkligen varit fantastisk rakt igenom hela vår försäljningsprocess, och vi skulle varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hon är otroligt förtroendeingivande, lyhörd, positiv och effektiv och har hela tiden funnits tillgänglig för att svara på alla vå..."
"Rebecca har verkligen varit fantastisk rakt igenom hela vår försäljningsprocess, och vi skulle varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hon är otroligt förtroendeingivande, lyhörd, positiv och effektiv och har hela tiden funnits tillgänglig för att svara på alla våra frågor och funderingar och för att bolla idéer. Redan vid vårt första möte kände vi att vi hade hittat rätt och att vi var i trygga händer. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt, och slutpriset blev över våra förväntningar. Vi vet definitivt redan nu vem vi kommer att vända oss till vid nästa försäljning!
"
Läs mer
säljare på Herman Ygbergs väg 4

15 maj 2022

"Väldigt engagerad och lyhörd! "
säljare på Kinnekullevägen 36A

12 maj 2022

"Effektiv från första mötet, rekommenderas starkt! 5 av 5. Tydlig, tillgänglig och höll oss uppdaterade igenom hela processen, vilket resulterade i en supersmidig försäljning. Samarbetar dessutom med en väldigt duktig fotograf!"
säljare på Gustavslundsvägen 155A

03 maj 2022

"Rekommenderas starkt!
Rebecca är flexibel, driven, trevlig, påläst som mäklare och inger förtroende redan vid första mötet. Rebecca har en positiv energi, vilket gjorde att hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och slutpriset blev över mina förväntningar.
Bästa mäklaren helt enkelt."
"Rekommenderas starkt!
Rebecca är flexibel, driven, trevlig, påläst som mäklare och inger förtroende redan vid första mötet. Rebecca har en positiv energi, vilket gjorde att hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och slutpriset blev över mina förväntningar.
Bästa mäklaren helt enkelt."
Läs mer
säljare på Alpvägen 27

01 maj 2022

"Naturbegåvning"
säljare på Askängsbacken 12

21 apr 2022

"Super nöjd! Proffsig, kompetent och trevlig!"
säljare på Askängsbacken 52

14 apr 2022

"Vi är så glada att vi valde Rebecca som vår mäklare. Det kändes rätt från start till mål och tack vare henne blev det en lyckad försäljning långt över vår förväntan. Det vi uppskattade mest var hennes noggrannhet, öppenhet och att vi visste att hon skulle ta hand om alla spekulanter på ett profes..."
"Vi är så glada att vi valde Rebecca som vår mäklare. Det kändes rätt från start till mål och tack vare henne blev det en lyckad försäljning långt över vår förväntan. Det vi uppskattade mest var hennes noggrannhet, öppenhet och att vi visste att hon skulle ta hand om alla spekulanter på ett professionellt och fint sätt. Vi har absolut hittat "vår" mäklare och ser fram emot att sammarbeta igen."
Läs mer
säljare på Ålstensgatan 5

13 apr 2022

"Rebecca är en helt fantastisk mäklare! Andra gången jag säljer med henne och är exakt lika supernöjd även denna gång, 5 av 5 på allt! Rekommenderar henne till alla och hon är mitt självklaraste val till nästa försäljning! "
säljare på Arkitektvägen 6

08 apr 2022

"Mycket driven och effektiv mäklare som hjälpte oss att få ett pris för vår lägenhet vi inte kunnat drömma om! Allt gick så snabbt och smidigt."
säljare på Lämmelgränd 9

30 mar 2022

"Jag ger Rebecca min varmaste rekommendation: påläst, energirik, positiv, noggrann och målinriktad - helt enkelt toppenbra, den bästa "mäklarupplevelse" jag haft. Den som får hjälp av henne kommer inte att bli besviken, det törs jag lova."
säljare på Åkeshovsvägen 32

23 mar 2022

"Väldigt nöjd med Rebeccas insats, engagerad och driven, resultatet slog alla förväntningar."
säljare på Kinnekullevägen 53

15 mar 2022

"Jag är mycket imponerad av Rebecca och den service jag fick av henne vid försäljningen av min lägenhet. Hon var från dag ett mycket engagerad och påläst kring min lägenhet och detta resulterade också i ett snabbt och smidigt avslut till ett mycket bra pris som låg över min förväntan. Jag kan varm..."
"Jag är mycket imponerad av Rebecca och den service jag fick av henne vid försäljningen av min lägenhet. Hon var från dag ett mycket engagerad och påläst kring min lägenhet och detta resulterade också i ett snabbt och smidigt avslut till ett mycket bra pris som låg över min förväntan. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till alla som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Nockeby Torg 17

15 mar 2022

"Vi anlitade Rebecca efter att fått tips om henne och det var ett riktigt bra tips. Rebecca har gjort en fin insats både avseende att sälja vår nuvarande bostad men också med engagemang hjälpt oss i letandet av vår nya bostad. Hon har genom hela processen varit tydlig, tillgänglig, kompetent och f..."
"Vi anlitade Rebecca efter att fått tips om henne och det var ett riktigt bra tips. Rebecca har gjort en fin insats både avseende att sälja vår nuvarande bostad men också med engagemang hjälpt oss i letandet av vår nya bostad. Hon har genom hela processen varit tydlig, tillgänglig, kompetent och flexibel. "
Läs mer
säljare på Spångavägen 13

14 mar 2022

"Rebecca är en utmärkt mäklare, helt klart den bästa vi varit i kontakt med genom åren. Engagerad och driven, kan starkt rekommendera henne till alla som säljer bostad."
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

07 mar 2022

"Jag är mycket nöjd med Rebeccas insats!
Driven, duktig och tydlig med ett personligt bemötande.
Vi hade ett mycket bra samarbete genom hela försäljningen. "
säljare på Holbergsgatan 36

03 mar 2022

"Vi är supernöjda med Rebeccas arbete. Från första dialog till avtalssignering. Tydlig och lätt att ha och göra med och är både ödmjuk och proffsig. "
säljare på Kinnekullevägen 43

25 feb 2022

"stans absolut bästa mäklare!! "
säljare på Alpvägen 18

24 feb 2022

"Rebecca är en stjärna! Engagerad, lyhörd, driven och målinriktad. Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare och är väldigt nöjda med Rebecca från start till mål. Vi kan bara varmt rekommendera henne! "
säljare på Västerledstorget 4

23 feb 2022

"Rebecca är helt fantastisk och överträffade våra förväntningar. Engagerad och noggrann med en bra kundbas. Vi är supernöjda med hela processen!"
säljare på Lämmelgränd 7

16 feb 2022

"Ska du sälja din lägenhet, speciellt i Bromma, ska du definitivt ge Rebecca en chans att berätta vad hon kan göra för dig/er. Vi hade redan siktet på en annan mäklare, men Rebecca övertalade oss att det är värt att ta ett snack med henne innan vi gjorde vårt slutliga beslut. Riktigt glad att vi v..."
"Ska du sälja din lägenhet, speciellt i Bromma, ska du definitivt ge Rebecca en chans att berätta vad hon kan göra för dig/er. Vi hade redan siktet på en annan mäklare, men Rebecca övertalade oss att det är värt att ta ett snack med henne innan vi gjorde vårt slutliga beslut. Riktigt glad att vi valde att låta Rebecca köra en presentation, hon hade bra koll på området, läst på om huset, var professionell och öppen för att hitta en lösning som passar båda parter. Hon är lösningsorienterad helt enkelt och hade stenkoll.
Bilderna de tog var fantastiska och beskrivningen kring lägenheten/området var "spot on". Hon var även lätt att få tag på under hela processen och höll oss uppdaterade och var inte rädd för att ge rekommendationer, vilket vi uppskattade.
Vi kommer definitivt rekommendera alla som vi vet ska sälja att slå en signal till Rebecca.
"
Läs mer
säljare på Byggmästarvägen 5

11 feb 2022

"Rebecca var ett stort stöd igenom hela försäljningen. Processen blev väldigt enkel och smidig tack vare att Rebecca var positiv, professionell och hade ett stort engagemang. Jag skulle absolut anlita Rebecca igen. "
säljare på Kinnekullevägen 36

11 feb 2022

"If I could rate Rebecca higher than 5 stars, I would do it definitely! Great tempo, always there to help, good knowledge of the area and took on her shoulders all of our load in order to make us feel comfortable! A real professional!"
säljare på Askängsbacken 20

11 feb 2022

"Rebecca hade en tydlig vision för min bostad och kom med en fantastisk expertis samt en positiv energi som skapade perfekta förutsättningar för en väldigt lyckad försäljning. Jag träffade flera andra mäklare och ser tydligt att valet av Rebecca var avgörande för framgången. Jag är så glad över at..."
"Rebecca hade en tydlig vision för min bostad och kom med en fantastisk expertis samt en positiv energi som skapade perfekta förutsättningar för en väldigt lyckad försäljning. Jag träffade flera andra mäklare och ser tydligt att valet av Rebecca var avgörande för framgången. Jag är så glad över att ha hittat till henne!"
Läs mer
säljare på Emils gata 11A

09 feb 2022

"Rebecca är ung men kompenserar med ett härligt driv och entusiasm vilket också avspeglas i hennes resultat. Kunnig, förtroendeingivande, lyhörd för mina idéer och professionell. Rekommenderas starkt!"
säljare på Svartviksslingan 79

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
42
Försäljningsvärde
150 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
165 av 169 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
140 av 167 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
166 av 167 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
171 av 171 säljare

Rebecca på kartan.

232 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
172 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

2 750 000 kr
2 rum, 45 m²
61 111 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 831 kr/mån
4 995 000 kr
3,5 rum, 73 m²
68 424 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 387 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 66 m²
75 681 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 182 kr/mån
5 995 000 kr
4 rum, 98 m²
61 173 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 342 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
3 042 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 355 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 360 000 kr
4 rum, 78 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb, ödmjuk samtidigt tydligt professionell, kommunikationen på topp, dessutom rolig! "
3 750 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 100 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
2 620 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 125 000 kr
1,5 rum, 48 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 800 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
4 rum, 99 m²
Utropspris: 5 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.