Rebecca Bloss

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rebecca Bloss
Profilbild för Rebecca Bloss
Säljarfavorit
Rebecca Bloss
5.0 / 5
(186 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
25 st
130 110 000 kr

Bakgrund

Rebecca Bloss jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Rebecca har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Rebecca har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 113 485 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare beskrivs jag som driven, energisk och resultatinriktad. Med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt flera år inom säljbranschen jobbar jag ständigt för att ge det lilla extra för att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, målmedveten och aldrig nöjer mig. Jag arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och därmed skall skräddarsys. Utmaningar försöker jag alltid att vända till möjligheter och brinner för att med hjälp av min kompetens, lösningsorientation och engagemang få hjälpa er med en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Säljare om Rebecca.

28 mar 2023

"Engagerad, målinriktad, och smidig process. Tydlig med förutsättningar och förväntan/bedömning om slutpris baserat på aktuella marknadsläget. "
säljare på Eliegatan 1A

22 mar 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Rebecca! Kunnig, lyhörd och engagerad i alla steg. Jag är otroligt nöjd med hela bostadsaffären! "
säljare på Alviksvägen 19

19 mar 2023

"Rebecka är mycket kompetent, driven och målinriktad.
Väldigt lyhörd.
Sålde våran lägheten under osäker tid med höga räntor.
Vi rekommenderar henne starkt."
säljare på Ryggåsgatan 5

18 mar 2023

"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Rebecca! Hon är lyhörd, engagerad och kommunicerar bra. Kompetent, målinriktad och alltid glad.
Anlitar gärna igen, 5/5 helt klart!"
säljare på Tranebergsvägen 97

24 feb 2023

"Jag är väldigt nöjd med Rebeccas arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon var mycket lyhörd, tog sig tid att förstå min lägenhet och det som var viktigt för mig att kommunicera till potentiella köpare.
Tidigt i processen satte hon rimliga förväntningar på förväntat slutpr..."
"Jag är väldigt nöjd med Rebeccas arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon var mycket lyhörd, tog sig tid att förstå min lägenhet och det som var viktigt för mig att kommunicera till potentiella köpare.
Tidigt i processen satte hon rimliga förväntningar på förväntat slutpris, och gjorde allt hon kunde för att vi skulle nå mina mål.
Allt som allt en väldigt bra mäklare, med god personlig kontakt och ett professionellt arbetssätt!"
Läs mer
säljare på Snörmakarvägen 35A

02 feb 2023

"Jag fick tips om Rebecca och ångrar inte valet av mäklare. Det var en försäljning där jag bor på annan ort men min initiala oro för det släppte snabbt. Allt från bemötandet till samarbetet och annonsens utformning överträffade mina förväntningar. En smidigare och bättre försäljning hade jag inte ..."
"Jag fick tips om Rebecca och ångrar inte valet av mäklare. Det var en försäljning där jag bor på annan ort men min initiala oro för det släppte snabbt. Allt från bemötandet till samarbetet och annonsens utformning överträffade mina förväntningar. En smidigare och bättre försäljning hade jag inte kunnat önska mig och jag rekommenderar henne med glädje!"
Läs mer
säljare på Dukvägen 19

05 dec 2022

"Rebecca är ett proffs från början till slut. Kan ge mina bästa rekommendationer! "
säljare på Kamomillagatan 13

05 dec 2022

"Engagerad och empatisk, fantastiskt bra!"
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

27 nov 2022

"Rebecca gjorde ett superjobb med att hjälpa oss navigera och sälja i en svår marknad och lyckades åstadkomma riktigt bra resultat."
säljare på Tranebergsvägen 95

24 nov 2022

"Snabb, ödmjuk samtidigt tydligt professionell, kommunikationen på topp, dessutom rolig! "
säljare på Alpvägen 1

20 nov 2022

"Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb och var väldigt driven och engagerad under processen!"
säljare på Alviksvägen 19

16 nov 2022

"Rebecca har levererat 100% genom hela försäljningsprocessen. Kompetent, driven och alltid positiv och trevlig. "
säljare på Sareksvägen 9

21 okt 2022

"Min upplevelse efter försäljning är att jag inte kunnat gjort något bättre. Rebecca presterade mycket bra. Hon är glad, positiv, lyhörd och högpresterande. Tillsammans med hennes samarbetspartners i fotograf och stylist blev förutsättningarna för att hitta en köpare, vilket var fallet fortare än ..."
"Min upplevelse efter försäljning är att jag inte kunnat gjort något bättre. Rebecca presterade mycket bra. Hon är glad, positiv, lyhörd och högpresterande. Tillsammans med hennes samarbetspartners i fotograf och stylist blev förutsättningarna för att hitta en köpare, vilket var fallet fortare än liknande lägenheterna området. TACK Rebecca!"
Läs mer
säljare på Mariehällsvägen 8

15 okt 2022

"Bäst"
säljare på Tummelisas gata 4

14 okt 2022

"Rebecca har varit fantastisk hela vägen och ser hon lyckades sälja min lägenhet under en så osäker tid som det är just nu med höga räntor och sjunkande priser på bostadsmarknaden känns helt otroligt! Jag rekommenderar henne starkt!"
säljare på Wergelandsgatan 46G

07 okt 2022

"Kompetent och proffsig, vänlig och förstående, känns grundad som person och i sitt yrkesutövande."
säljare på Mariehällstorget 7

30 sep 2022

"Rebecca är väldigt engagerad, lyhörd, driven & målinriktad! Väldigt smidig försäljningsprocess rakt igenom trots tuffa tider. Rekommenderar starkt Rebecca!
Kände mig väldigt trygg både när jag köpte och sålde lägenhet via henne!"
säljare på Skaldevägen 61

30 sep 2022

"Med tanke på rådande omständigheter är jag väldigt nöjd med Rebeccas insats och affären blev av snabbare än jag väntat mig. Hon är väldigt trevlig och glad och medlade bra mellan mig och köpare. Helt enkelt lätt att ha att göra med."
säljare på Barrstigen 24

28 sep 2022

"Rebecca gjorde ett strålande arbete. Hon lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till rekordpris. Rekommenderas starkt! "
säljare på Tunnlandsvägen 57

23 sep 2022

"Engagerad genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med val av mäklare, rekommenderas! "
säljare på Tappvägen 31D

22 sep 2022

"Rebecca är extremt engagerad och målinriktad, rekommenderas starkt!"
säljare på Askängsbacken 52

01 sep 2022

"Rebecca var proffsig och engagerad rakt igenom hela processen. Samarbetet flöt på väldigt smidigt och på tre veckor lyckades vi få ut annonsen, hålla visningar och få lägenheten såld - dessutom till ett pris vi är väldigt nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till dig som går i säljtankar! "
"Rebecca var proffsig och engagerad rakt igenom hela processen. Samarbetet flöt på väldigt smidigt och på tre veckor lyckades vi få ut annonsen, hålla visningar och få lägenheten såld - dessutom till ett pris vi är väldigt nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till dig som går i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 26

28 aug 2022

"Redan vid första mötet kände vi att det här skulle bli bra. Rebecca kom in med sitt lugn, sin trygghet och sin positivitet, och hon fick oss att känna oss både hörda och omhändertagna. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och överträffade våra förväntningar. Ändå kändes det aldrig stressat ell..."
"Redan vid första mötet kände vi att det här skulle bli bra. Rebecca kom in med sitt lugn, sin trygghet och sin positivitet, och hon fick oss att känna oss både hörda och omhändertagna. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och överträffade våra förväntningar. Ändå kändes det aldrig stressat eller som om det hela pågick över våra huvuden. Rebecca är professionell, saklig och genuint intresserad av sina kunder. Så henne skulle vi varmt rekommendera till vem som helst. Vi är mycket nöjda!"
Läs mer
säljare på Sareksvägen 11

26 aug 2022

"Go tjej som är väldigt driven och man märker att hon gillar sitt jobb, lyhörd och kämpar på även när det går trögt i processen.
En tjej man kan lita på."
säljare på Alpvägen 8

22 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Vi upplevde att hon gick in till 100% och gjorde allt för att nå de förväntningar vi hade. Trots skakig marknad fick vi ett bra slutpris tack vare Rebeccas envishet, goda förhandlingsförmåga och kontaktnät. "
"Vi kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare. Vi upplevde att hon gick in till 100% och gjorde allt för att nå de förväntningar vi hade. Trots skakig marknad fick vi ett bra slutpris tack vare Rebeccas envishet, goda förhandlingsförmåga och kontaktnät. "
Läs mer
säljare på Kamomillagatan 5

22 aug 2022

"Rebecca demonstrerade innebörden av att ha en mäklare som inte bara dyker upp på visningen och bokar in en fotograf, utan gör det där lilla extra. För oss var det viktigt att vår mäklare var engagerad och tydligt ansträngde sig för att hitta lösningar och att få till försäljningen utanför de trad..."
"Rebecca demonstrerade innebörden av att ha en mäklare som inte bara dyker upp på visningen och bokar in en fotograf, utan gör det där lilla extra. För oss var det viktigt att vår mäklare var engagerad och tydligt ansträngde sig för att hitta lösningar och att få till försäljningen utanför de traditionella ramarna - vilket vi ansåg att Rebecca levde upp till väl! Trots det tuffa marknadsläget var Rebecca positiv och målinriktad vilket kändes tryggt under försäljningen.
Rebecca var duktig på att lyssna på våra önskemål samtidigt som hon balanserade det med sin egna erfarenhet. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och skulle definitivt vända oss till Rebecca vid framtida försäljningar. 5 av 5."
Läs mer
säljare på Sulitelmavägen 25

12 aug 2022

"Lyhörd, påläst och proffsig. Ärlig med förutsättningar och vad man kan förvänta sig. Skulle gärna anlita Rebecca för fler försäljningar, alternativt som köpare. "
säljare på Hoburgsstigen 12

07 aug 2022

"Tack, jättenöjd - marknadssituationen kunde ingen avse i förväg, den snabba påverkan av kriget i Ukraina, räntehöjningar osv., men din insats var guld genom processen! Bra jobbat!!"
säljare på Tranebergsvägen 72

07 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Rebecca! Smidig försäljningsprocess rakt igenom och Rebecca var mycket trevlig, engagerad och kompetent. 5/5 stjärnor. "
säljare på Tranebergsvägen 57

12 jun 2022

"Rebecca är väldigt engagerad, driven och professionell! Vi är mycket nöjda med hennes insats vid försäljningen av vår bostad och ger våra varmaste rekommendationer."
säljare på Alviksvägen 30

22 maj 2022

"Imponerande arbete av Rebecca. Hon är driven och kunnig och har varit tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Detta resulterade i en snabb och smidig affär. Rebecca motsvarade alla mina förväntningar."
säljare på Tummelisas gata 4

19 maj 2022

"Rebecca Bloss är den bästa mäklare vi någonsin träffat. Hon överträffade alla våra förväntningar och hanterade försäljningen mycket professionellt. 5 stjärnor till henne!"
säljare på Brålunden 21

18 maj 2022

"Hon kämpade i motvind med mycket gott resultat."
säljare på Björnsonsgatan 142

18 maj 2022

"Rebecca har verkligen varit fantastisk rakt igenom hela vår försäljningsprocess, och vi skulle varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hon är otroligt förtroendeingivande, lyhörd, positiv och effektiv och har hela tiden funnits tillgänglig för att svara på alla vå..."
"Rebecca har verkligen varit fantastisk rakt igenom hela vår försäljningsprocess, och vi skulle varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hon är otroligt förtroendeingivande, lyhörd, positiv och effektiv och har hela tiden funnits tillgänglig för att svara på alla våra frågor och funderingar och för att bolla idéer. Redan vid vårt första möte kände vi att vi hade hittat rätt och att vi var i trygga händer. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt, och slutpriset blev över våra förväntningar. Vi vet definitivt redan nu vem vi kommer att vända oss till vid nästa försäljning!
"
Läs mer
säljare på Herman Ygbergs väg 4

15 maj 2022

"Väldigt engagerad och lyhörd! "
säljare på Kinnekullevägen 36A

12 maj 2022

"Effektiv från första mötet, rekommenderas starkt! 5 av 5. Tydlig, tillgänglig och höll oss uppdaterade igenom hela processen, vilket resulterade i en supersmidig försäljning. Samarbetar dessutom med en väldigt duktig fotograf!"
säljare på Gustavslundsvägen 155A

03 maj 2022

"Rekommenderas starkt!
Rebecca är flexibel, driven, trevlig, påläst som mäklare och inger förtroende redan vid första mötet. Rebecca har en positiv energi, vilket gjorde att hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och slutpriset blev över mina förväntningar.
Bästa mäklaren helt enkelt."
"Rekommenderas starkt!
Rebecca är flexibel, driven, trevlig, påläst som mäklare och inger förtroende redan vid första mötet. Rebecca har en positiv energi, vilket gjorde att hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och slutpriset blev över mina förväntningar.
Bästa mäklaren helt enkelt."
Läs mer
säljare på Alpvägen 27

01 maj 2022

"Naturbegåvning"
säljare på Askängsbacken 12

21 apr 2022

"Super nöjd! Proffsig, kompetent och trevlig!"
säljare på Askängsbacken 52

14 apr 2022

"Vi är så glada att vi valde Rebecca som vår mäklare. Det kändes rätt från start till mål och tack vare henne blev det en lyckad försäljning långt över vår förväntan. Det vi uppskattade mest var hennes noggrannhet, öppenhet och att vi visste att hon skulle ta hand om alla spekulanter på ett profes..."
"Vi är så glada att vi valde Rebecca som vår mäklare. Det kändes rätt från start till mål och tack vare henne blev det en lyckad försäljning långt över vår förväntan. Det vi uppskattade mest var hennes noggrannhet, öppenhet och att vi visste att hon skulle ta hand om alla spekulanter på ett professionellt och fint sätt. Vi har absolut hittat "vår" mäklare och ser fram emot att sammarbeta igen."
Läs mer
säljare på Ålstensgatan 5

13 apr 2022

"Rebecca är en helt fantastisk mäklare! Andra gången jag säljer med henne och är exakt lika supernöjd även denna gång, 5 av 5 på allt! Rekommenderar henne till alla och hon är mitt självklaraste val till nästa försäljning! "
säljare på Arkitektvägen 6

08 apr 2022

"Mycket driven och effektiv mäklare som hjälpte oss att få ett pris för vår lägenhet vi inte kunnat drömma om! Allt gick så snabbt och smidigt."
säljare på Lämmelgränd 9

30 mar 2022

"Jag ger Rebecca min varmaste rekommendation: påläst, energirik, positiv, noggrann och målinriktad - helt enkelt toppenbra, den bästa "mäklarupplevelse" jag haft. Den som får hjälp av henne kommer inte att bli besviken, det törs jag lova."
säljare på Åkeshovsvägen 32

23 mar 2022

"Väldigt nöjd med Rebeccas insats, engagerad och driven, resultatet slog alla förväntningar."
säljare på Kinnekullevägen 53

15 mar 2022

"Jag är mycket imponerad av Rebecca och den service jag fick av henne vid försäljningen av min lägenhet. Hon var från dag ett mycket engagerad och påläst kring min lägenhet och detta resulterade också i ett snabbt och smidigt avslut till ett mycket bra pris som låg över min förväntan. Jag kan varm..."
"Jag är mycket imponerad av Rebecca och den service jag fick av henne vid försäljningen av min lägenhet. Hon var från dag ett mycket engagerad och påläst kring min lägenhet och detta resulterade också i ett snabbt och smidigt avslut till ett mycket bra pris som låg över min förväntan. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till alla som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Nockeby Torg 17

15 mar 2022

"Vi anlitade Rebecca efter att fått tips om henne och det var ett riktigt bra tips. Rebecca har gjort en fin insats både avseende att sälja vår nuvarande bostad men också med engagemang hjälpt oss i letandet av vår nya bostad. Hon har genom hela processen varit tydlig, tillgänglig, kompetent och f..."
"Vi anlitade Rebecca efter att fått tips om henne och det var ett riktigt bra tips. Rebecca har gjort en fin insats både avseende att sälja vår nuvarande bostad men också med engagemang hjälpt oss i letandet av vår nya bostad. Hon har genom hela processen varit tydlig, tillgänglig, kompetent och flexibel. "
Läs mer
säljare på Spångavägen 13

14 mar 2022

"Rebecca är en utmärkt mäklare, helt klart den bästa vi varit i kontakt med genom åren. Engagerad och driven, kan starkt rekommendera henne till alla som säljer bostad."
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

07 mar 2022

"Jag är mycket nöjd med Rebeccas insats!
Driven, duktig och tydlig med ett personligt bemötande.
Vi hade ett mycket bra samarbete genom hela försäljningen. "
säljare på Holbergsgatan 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
113 485 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
179 av 183 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
153 av 181 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
180 av 181 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
185 av 185 säljare

Rebecca på kartan.

247 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
186 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 36 m²
69 305 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 690 kr/mån
6 195 000 kr
4 rum, 91 m²
68 076 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 406 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 34 m²
70 441 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 853 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 25 m²
71 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 901 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 40 m²
67 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 284 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 900 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 205 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, målinriktad, och smidig process. Tydlig med förutsättningar och förväntan/bedömning om slutpris baserat på aktuella marknadsläget. "
4 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 305 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan verkligen rekommendera Rebecca! Kunnig, lyhörd och engagerad i alla steg. Jag är otroligt nöjd med hela bostadsaffären! "
3 350 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 100 000 kr
2,5 rum, 66 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
3,5 rum, 73 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rebecka är mycket kompetent, driven och målinriktad.
Väldigt lyhörd.
Sålde våran lägheten under osäker tid med höga räntor.
Vi rekommenderar henne starkt."
5 250 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 255 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Rebecca! Hon är lyhörd, engagerad och kommunicerar bra. Kompetent, målinriktad och alltid glad.
Anlitar gärna igen, 5/5 helt klart!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.