Rebecca Bloss

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Rebecca Bloss
Profilbild för Rebecca Bloss
Säljarfavorit
Rebecca Bloss
5.0 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
74 st
46 st
201 080 000 kr

Bakgrund

Rebecca Bloss jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-03-26. Rebecca har fått in 46 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Rebecca har enligt vår statistik haft 57 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 236 410 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare beskrivs jag som driven, energisk och resultatinriktad. Med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap samt flera år inom säljbranschen jobbar jag ständigt för att ge det lilla extra för att överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mina främsta styrkor är att jag är ung, målmedveten och aldrig nöjer mig. Jag arbetar bäst i högt tempo men står fast vid att varje affär är unik och därmed skall skräddarsys. Utmaningar försöker jag alltid att vända till möjligheter och brinner för att med hjälp av min kompetens, lösningsorientation och engagemang få hjälpa er med en lyckad bostadsaffär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Rebecca.

12 jun 2022

"Rebecca är väldigt engagerad, driven och professionell! Vi är mycket nöjda med hennes insats vid försäljningen av vår bostad och ger våra varmaste rekommendationer."
säljare på Alviksvägen 30

22 maj 2022

"Imponerande arbete av Rebecca. Hon är driven och kunnig och har varit tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Detta resulterade i en snabb och smidig affär. Rebecca motsvarade alla mina förväntningar."
säljare på Tummelisas gata 4

19 maj 2022

"Rebecca Bloss är den bästa mäklare vi någonsin träffat. Hon överträffade alla våra förväntningar och hanterade försäljningen mycket professionellt. 5 stjärnor till henne!"
säljare på Brålunden 21

18 maj 2022

"Hon kämpade i motvind med mycket gott resultat."
säljare på Björnsonsgatan 142

18 maj 2022

"Rebecca har verkligen varit fantastisk rakt igenom hela vår försäljningsprocess, och vi skulle varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hon är otroligt förtroendeingivande, lyhörd, positiv och effektiv och har hela tiden funnits tillgänglig för att svara på alla vå..."
"Rebecca har verkligen varit fantastisk rakt igenom hela vår försäljningsprocess, och vi skulle varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hon är otroligt förtroendeingivande, lyhörd, positiv och effektiv och har hela tiden funnits tillgänglig för att svara på alla våra frågor och funderingar och för att bolla idéer. Redan vid vårt första möte kände vi att vi hade hittat rätt och att vi var i trygga händer. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt, och slutpriset blev över våra förväntningar. Vi vet definitivt redan nu vem vi kommer att vända oss till vid nästa försäljning!
"
Läs mer
säljare på Herman Ygbergs väg 4

15 maj 2022

"Väldigt engagerad och lyhörd! "
säljare på Kinnekullevägen 36A

12 maj 2022

"Effektiv från första mötet, rekommenderas starkt! 5 av 5. Tydlig, tillgänglig och höll oss uppdaterade igenom hela processen, vilket resulterade i en supersmidig försäljning. Samarbetar dessutom med en väldigt duktig fotograf!"
säljare på Gustavslundsvägen 155A

03 maj 2022

"Rekommenderas starkt!
Rebecca är flexibel, driven, trevlig, påläst som mäklare och inger förtroende redan vid första mötet. Rebecca har en positiv energi, vilket gjorde att hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och slutpriset blev över mina förväntningar.
Bästa mäklaren helt enkelt."
"Rekommenderas starkt!
Rebecca är flexibel, driven, trevlig, påläst som mäklare och inger förtroende redan vid första mötet. Rebecca har en positiv energi, vilket gjorde att hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och slutpriset blev över mina förväntningar.
Bästa mäklaren helt enkelt."
Läs mer
säljare på Alpvägen 27

01 maj 2022

"Naturbegåvning"
säljare på Askängsbacken 12

21 apr 2022

"Super nöjd! Proffsig, kompetent och trevlig!"
säljare på Askängsbacken 52

14 apr 2022

"Vi är så glada att vi valde Rebecca som vår mäklare. Det kändes rätt från start till mål och tack vare henne blev det en lyckad försäljning långt över vår förväntan. Det vi uppskattade mest var hennes noggrannhet, öppenhet och att vi visste att hon skulle ta hand om alla spekulanter på ett profes..."
"Vi är så glada att vi valde Rebecca som vår mäklare. Det kändes rätt från start till mål och tack vare henne blev det en lyckad försäljning långt över vår förväntan. Det vi uppskattade mest var hennes noggrannhet, öppenhet och att vi visste att hon skulle ta hand om alla spekulanter på ett professionellt och fint sätt. Vi har absolut hittat "vår" mäklare och ser fram emot att sammarbeta igen."
Läs mer
säljare på Ålstensgatan 5

13 apr 2022

"Rebecca är en helt fantastisk mäklare! Andra gången jag säljer med henne och är exakt lika supernöjd även denna gång, 5 av 5 på allt! Rekommenderar henne till alla och hon är mitt självklaraste val till nästa försäljning! "
säljare på Arkitektvägen 6

08 apr 2022

"Mycket driven och effektiv mäklare som hjälpte oss att få ett pris för vår lägenhet vi inte kunnat drömma om! Allt gick så snabbt och smidigt."
säljare på Lämmelgränd 9

30 mar 2022

"Jag ger Rebecca min varmaste rekommendation: påläst, energirik, positiv, noggrann och målinriktad - helt enkelt toppenbra, den bästa "mäklarupplevelse" jag haft. Den som får hjälp av henne kommer inte att bli besviken, det törs jag lova."
säljare på Åkeshovsvägen 32

23 mar 2022

"Väldigt nöjd med Rebeccas insats, engagerad och driven, resultatet slog alla förväntningar."
säljare på Kinnekullevägen 53

15 mar 2022

"Jag är mycket imponerad av Rebecca och den service jag fick av henne vid försäljningen av min lägenhet. Hon var från dag ett mycket engagerad och påläst kring min lägenhet och detta resulterade också i ett snabbt och smidigt avslut till ett mycket bra pris som låg över min förväntan. Jag kan varm..."
"Jag är mycket imponerad av Rebecca och den service jag fick av henne vid försäljningen av min lägenhet. Hon var från dag ett mycket engagerad och påläst kring min lägenhet och detta resulterade också i ett snabbt och smidigt avslut till ett mycket bra pris som låg över min förväntan. Jag kan varmt rekommendera Rebecca till alla som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Nockeby Torg 17

15 mar 2022

"Vi anlitade Rebecca efter att fått tips om henne och det var ett riktigt bra tips. Rebecca har gjort en fin insats både avseende att sälja vår nuvarande bostad men också med engagemang hjälpt oss i letandet av vår nya bostad. Hon har genom hela processen varit tydlig, tillgänglig, kompetent och f..."
"Vi anlitade Rebecca efter att fått tips om henne och det var ett riktigt bra tips. Rebecca har gjort en fin insats både avseende att sälja vår nuvarande bostad men också med engagemang hjälpt oss i letandet av vår nya bostad. Hon har genom hela processen varit tydlig, tillgänglig, kompetent och flexibel. "
Läs mer
säljare på Spångavägen 13

14 mar 2022

"Rebecca är en utmärkt mäklare, helt klart den bästa vi varit i kontakt med genom åren. Engagerad och driven, kan starkt rekommendera henne till alla som säljer bostad."
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

07 mar 2022

"Jag är mycket nöjd med Rebeccas insats!
Driven, duktig och tydlig med ett personligt bemötande.
Vi hade ett mycket bra samarbete genom hela försäljningen. "
säljare på Holbergsgatan 36

03 mar 2022

"Vi är supernöjda med Rebeccas arbete. Från första dialog till avtalssignering. Tydlig och lätt att ha och göra med och är både ödmjuk och proffsig. "
säljare på Kinnekullevägen 43

25 feb 2022

"stans absolut bästa mäklare!! "
säljare på Alpvägen 18

24 feb 2022

"Rebecca är en stjärna! Engagerad, lyhörd, driven och målinriktad. Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare och är väldigt nöjda med Rebecca från start till mål. Vi kan bara varmt rekommendera henne! "
säljare på Västerledstorget 4

23 feb 2022

"Rebecca är helt fantastisk och överträffade våra förväntningar. Engagerad och noggrann med en bra kundbas. Vi är supernöjda med hela processen!"
säljare på Lämmelgränd 7

16 feb 2022

"Ska du sälja din lägenhet, speciellt i Bromma, ska du definitivt ge Rebecca en chans att berätta vad hon kan göra för dig/er. Vi hade redan siktet på en annan mäklare, men Rebecca övertalade oss att det är värt att ta ett snack med henne innan vi gjorde vårt slutliga beslut. Riktigt glad att vi v..."
"Ska du sälja din lägenhet, speciellt i Bromma, ska du definitivt ge Rebecca en chans att berätta vad hon kan göra för dig/er. Vi hade redan siktet på en annan mäklare, men Rebecca övertalade oss att det är värt att ta ett snack med henne innan vi gjorde vårt slutliga beslut. Riktigt glad att vi valde att låta Rebecca köra en presentation, hon hade bra koll på området, läst på om huset, var professionell och öppen för att hitta en lösning som passar båda parter. Hon är lösningsorienterad helt enkelt och hade stenkoll.
Bilderna de tog var fantastiska och beskrivningen kring lägenheten/området var "spot on". Hon var även lätt att få tag på under hela processen och höll oss uppdaterade och var inte rädd för att ge rekommendationer, vilket vi uppskattade.
Vi kommer definitivt rekommendera alla som vi vet ska sälja att slå en signal till Rebecca.
"
Läs mer
säljare på Byggmästarvägen 5

11 feb 2022

"Rebecca var ett stort stöd igenom hela försäljningen. Processen blev väldigt enkel och smidig tack vare att Rebecca var positiv, professionell och hade ett stort engagemang. Jag skulle absolut anlita Rebecca igen. "
säljare på Kinnekullevägen 36

11 feb 2022

"If I could rate Rebecca higher than 5 stars, I would do it definitely! Great tempo, always there to help, good knowledge of the area and took on her shoulders all of our load in order to make us feel comfortable! A real professional!"
säljare på Askängsbacken 20

11 feb 2022

"Rebecca hade en tydlig vision för min bostad och kom med en fantastisk expertis samt en positiv energi som skapade perfekta förutsättningar för en väldigt lyckad försäljning. Jag träffade flera andra mäklare och ser tydligt att valet av Rebecca var avgörande för framgången. Jag är så glad över at..."
"Rebecca hade en tydlig vision för min bostad och kom med en fantastisk expertis samt en positiv energi som skapade perfekta förutsättningar för en väldigt lyckad försäljning. Jag träffade flera andra mäklare och ser tydligt att valet av Rebecca var avgörande för framgången. Jag är så glad över att ha hittat till henne!"
Läs mer
säljare på Emils gata 11A

09 feb 2022

"Rebecca är ung men kompenserar med ett härligt driv och entusiasm vilket också avspeglas i hennes resultat. Kunnig, förtroendeingivande, lyhörd för mina idéer och professionell. Rekommenderas starkt!"
säljare på Svartviksslingan 79

29 jan 2022

"Vi är väldigt nöjda med Rebecca som mäklare. Helt klart den bästa mäklaren vi haft som vi varmt rekommenderar till andra. Överträffade våra förväntningar! "
säljare på Svartviksslingan 49

14 dec 2021

"Att välja mäklare är inte enkelt och vi kunde inte vara mer nöjda med Rebecca! Hon har överträffat våra förväntningar med råge och då ska det även tilläggas att både jag och min sambo är mäklare själva.
Rebecca är förtroendegivande, tydlig, punktlig och det märks att hon tar sitt yrke på störst..."
"Att välja mäklare är inte enkelt och vi kunde inte vara mer nöjda med Rebecca! Hon har överträffat våra förväntningar med råge och då ska det även tilläggas att både jag och min sambo är mäklare själva.
Rebecca är förtroendegivande, tydlig, punktlig och det märks att hon tar sitt yrke på största möjliga allvar. Annonsen var så bra att vi nästan tvekade på om vi verkligen ville sälja våran pärla!
Vill ni också sälja till föreningsrekord och ha en mäklare som gör det där "lilla extra" - kontakta Rebecca Bloss."
Läs mer
säljare på Mariehällsvägen 3

02 dec 2021

"Rebecca är en riktigt grym mäklare! Hon jobbade väldigt effektivt och från första mötet till att vi skrev papper med köparen tog det endast 5 dagar. Dessutom löste hon ett pris som vi var väldigt nöjda med. Hon har god kunskap om området och utöver sin kompetens är hon väldigt trevlig. Stort tack..."
"Rebecca är en riktigt grym mäklare! Hon jobbade väldigt effektivt och från första mötet till att vi skrev papper med köparen tog det endast 5 dagar. Dessutom löste hon ett pris som vi var väldigt nöjda med. Hon har god kunskap om området och utöver sin kompetens är hon väldigt trevlig. Stort tack för all hjälp!"
Läs mer
säljare på Tappvägen 31D

27 nov 2021

"Rebecca gjorde ett asbra jobb, jag är helnöjd! Det kom många till visningen och lägenheten gick upp 18% från utgångspris. "
säljare på Bällstavägen 49

26 nov 2021

"Helt fantastiskt nöjd med Rebeccas insats! Förutom att hon sålde vår lägenhet till rekordpris var hon lätt att jobba med, noggrann, tydlig, alltid trevlig och tillmötesgående. Rekommenderar varmt!"
säljare på Alviksvägen 23

26 nov 2021

"Rebecca är en otroligt duktig och driven mäklare med en härlig energi. Trots utmaningar med svagt intresse på visningarna så gav hon inte upp och lyckades tillslut sälja den. Skulle absolut rekommendera henne!"
säljare på Arvid Mörnes väg 42

24 nov 2021

"Rebecca är en mycket trevlig, målinriktad och kundvänlig mäklare som varit utmärkt för både mig som säljare och gentemot spekulanter. Rekommenderas varmt! "
säljare på Tappvägen 31D

24 nov 2021

"Väldigt engagemang och fin känsla för att passa ihop rätt köpare med rätt lägenhet. Glad, positiv och trevligt bemötande samt otroligt smidig affär. "
säljare på Mariehällstorget 6

17 nov 2021

"Vi hade visning söndag kl 12, dagen efter kl 17 var lägenheten såld och kontrakten påskrivna. Gick snabbt och smidigt och vi är väldigt nöjda med Rebeccas arbete.
Hon är mycket trevlig och engagerad i sitt arbete. "
säljare på Lämmelgränd 5

28 okt 2021

"Rebecca har varit lyhörd, hjälpsam och engagerad genom hela processen. Känslan har hela tiden varit att hon gjort sitt yttersta för att få till en så bra försäljning som möjligt. "
säljare på Askängsbacken 48

18 okt 2021

"Jag valde Rebecca efter att ha blivit rekommenderad och samarbetet levde verkligen upp till förväntningarna. Rebecca har ett genuint och trovärdigt intryck, vilket var väldigt viktigt för mig som säljare, för att potentiella köpare skulle lita på det mäklaren säger och att det inte bara är typisk..."
"Jag valde Rebecca efter att ha blivit rekommenderad och samarbetet levde verkligen upp till förväntningarna. Rebecca har ett genuint och trovärdigt intryck, vilket var väldigt viktigt för mig som säljare, för att potentiella köpare skulle lita på det mäklaren säger och att det inte bara är typiskt "säljsnack". Rebecca var påläst på området och föreningen vilket gjorde att jag kände att hon kunde sälja in min lägenhet bra. Tack vare Rebecca sålde jag min lägenhet till ett kanonpris. "
Läs mer
säljare på Hunnebergsvägen 16

16 okt 2021

"Rebecca var engagerad och tog sig an utmaningen på ett seriöst och trevligt sätt. Jag uppskattade att hon hade egna tankar kring hur vi når bästa resultat och att arbeta med henne var genomgående mycket trevligt!"
säljare på Spångavägen 62

08 okt 2021

"Jag är så glad att jag valde just Rebecca som min mäklare. Hon är så duktig på sitt jobb och man ser att hon älskar de hon jobbar med. Hon ser både detaljer och helheten i process och underlättar hela vägen fram till en lyckad försäljning. Kunde inte ha valt en bättre mäklare! "
"Jag är så glad att jag valde just Rebecca som min mäklare. Hon är så duktig på sitt jobb och man ser att hon älskar de hon jobbar med. Hon ser både detaljer och helheten i process och underlättar hela vägen fram till en lyckad försäljning. Kunde inte ha valt en bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Tomtebobarnens gata 6

16 sep 2021

"Rebecca är en mäklare som utmärker sig på ett otroligt proffsigt sätt!
Rekommenderar Rebecca till alla som ska sälja sitt boende.
Noggrann, trygg, proffsig och pålitlig!"
säljare på Alviksvägen 23

16 sep 2021

"Rebecca har varit en fantastisk mäklare! En klippa!"
säljare på Alviksvägen 23

10 sep 2021

"Vilken superstar! Rebecca är grym duktig och driven mäklare. Tack vare Rebecca såldes lägenheten enligt villkor och pris jag önskade. Kan varmt rekommendera Rebecca om du/ni planerar att sälja. "
säljare på Annedalsvägen 22

10 sep 2021

"Rebecca var toppen! Hon lyssnade till mina önskemål och kommunikationen var trevligt och enkelt. Hela försäljningsprocessen var smidigt och jag är jättenöjd med slutresultatet. Jag kan rekommendera Rebecca till alla. "
säljare på Kinnekullevägen 39

26 aug 2021

"Vilken stjärna! Rebecca är en otroligt duktig och driven mäklare. Hennes brinnande engagemang gjorde att jag lyckades sälja lägenheten till rekordpris på gatan. Kan varmt rekommendera henne om du planerar att sälja i Bromma."
säljare på Minnebergsvägen 21

24 aug 2021

"Kunnig och entusiastisk mäklare "
säljare på Kebnekaisevägen 11

17 aug 2021

"Rebecca var väldigt duktig och professionell under vår försäljning! Det kändes som hon vad på ”vår” sida hela tiden. "
säljare på Karlsbodavägen 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
46
Försäljningar
57
Försäljningsvärde
236 410 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
135 av 139 säljare
Rebecca satte rätt förväntningar på slutpriset
119 av 139 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
135 av 136 säljare
Rebecca var tydlig och höll mig uppdaterad
140 av 140 säljare

Rebecca på kartan.

194 tidigare annonser
15 bostäder till salu
141 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

4 795 000 kr
3 rum, 90 m²
53 277 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 145 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 77 m²
49 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 228 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 64 m²
49 921 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 783 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 62 m²
48 306 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 397 kr/mån
3 rum, 45 m²
Lägenhet, Stockholm
2 694 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 000 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 63,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 495 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 51 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
4 rum, 99 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 405 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.