Rasmus Logärd

Profilbild för Rasmus Logärd
Säljarfavorit
Rasmus Logärd
5.0 / 5
(60 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
19 st
58 745 000 kr

Bakgrund

Rasmus Logärd jobbar på Bergets Ro Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-08-19. Rasmus har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2022. Rasmus har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 61 570 000 kr.

Presentation

- Bäst Betyg Sverige Q1 2024*
- Bäst Betyg Stockholms Län Q1 2024*
- Bäst Betyg Solna Q1 2024*
- Mest Trovärdig Q1 2024*
* Källa: Reco.se

Med en bakgrund från elitidrott tillsammans med en lång affärsmässig karriär inom försäljning vet jag vad som krävs och vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, öppenhet, ständig tillgänglighet, hårt jobb och ett konstant driv. Jag är en perfektionist med öga för detaljer och som din mäklare gör jag allt för att se till så att vi når vårt uppsatta mål samtidigt som processen dit skall vara så smidig som möjligt, där det viktigaste i slutändan är att du blir mer än nöjd och vill rekommendera mig vidare.

Att köpa eller sälja en bostad är en av, eller för många, den största affären man gör i livet så jag behandlar alltid din affär som om det vore min egna. Med det sagt strävar jag alltid efter högsta kvalité framför kvantitet. Jag brinner för alla typer av utmaningar och min omättliga passion för relationer, människor, bostäder och försäljning genomsyras i allt jag gör.

Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg i hela processen från start till slut. Detta genom konstant tillgänglighet, rådgivning och vägledning tillsammans med en stark optimism.

Efter avslutad process är mitt mål att du ska känna dig så tillfreds med min insats så att du känner att du nu funnit din mäklarkontakt som du alltid kan och vill vända dig tillbaka till när det än kan vara något.

Har du minsta fundering på att sälja din bostad, behöver vägledning och rådgivning om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av dig till mig oavsett tid på dygnet, jag är alltid tillgänglig.

T - 070 740 43 62
M - rasmus@bergetsro.se
Instagram - @logaerd

Säljare om Rasmus.

02 maj 2024

"Rasmus är en supertrevlig mäklare med känsla för detaljer. Jag fick ut mer av ett första samtal i telefon med honom än jag fått av tidigare mäklare som jag träffat på plats i lägenheten. Under hela processen hade vi en väldigt bra dialog där Rasmus agerade bollplank. Han lyssnade till min önskan ..."
"Rasmus är en supertrevlig mäklare med känsla för detaljer. Jag fick ut mer av ett första samtal i telefon med honom än jag fått av tidigare mäklare som jag träffat på plats i lägenheten. Under hela processen hade vi en väldigt bra dialog där Rasmus agerade bollplank. Han lyssnade till min önskan i olika frågor och kom med råd utifrån sina erfarenheter och expertis. Hela processen gick väldigt smidigt och jag är nöjd med resultatet. Rasmus är helt klart en mäklare jag kommer rekommendera till vänner som ska sälja. :)"
Läs mer
säljare på Surtsögatan 4

01 maj 2024

"Rasmus tog hand om hela processen, uppdaterade kontinuerligt och var lyhörd. Han agerar snabbt och är otroligt lätt att kommunicera med. "
säljare på Tulegatan 70

30 apr 2024

"Enkel att ha och göra med, flexibel och inkännande på mina behov och önskemål. "
säljare på Ellen Keys gata 99

22 apr 2024

"Rasmus var smidig att jobba med , hände saker ganska fort vilket vi uppskattade, bra med information under processen."
säljare på Flintlåsvägen 18

14 apr 2024

"En trygg försäljningsprocessen. Driven, lyhörd insiktsfull. God samarbetsförmåga och öppen kommunikation. Kunnig och medveten om marknadsläget att gemensamt skapa förväntningar och målbild. Rekommenderas! "
säljare på Gränsgatan 28

31 mar 2024

"Toppen mäklare! "
säljare på Hallonbergsplan 12

26 mar 2024

"Working with Rasmus was a pleasure.
Most importantly in my case we were selling a apartment during a low market, and despite for months of not having any interest or potential buyers coming to open houses, Rasmus would continue to week after week hosting open houses.
I appreciate that he wa..."
"Working with Rasmus was a pleasure.
Most importantly in my case we were selling a apartment during a low market, and despite for months of not having any interest or potential buyers coming to open houses, Rasmus would continue to week after week hosting open houses.
I appreciate that he was not giving up, and that in difficult times, he would not stop showing the apartment and trying. In the end he managed to get the bidder to come up to an acceptable level."
Läs mer
säljare på Kista Alléväg 35

23 mar 2024

"Rasmus är en väldigt professionell och duktig mäklare som gjort hela processen enkel under min försäljning!
Rekommenderas varmt!"
säljare på Studentbacken 32

22 mar 2024

"Rasmus har under hela processen varit informativ och hjälpsam. Han är flexibel och otroligt trevlig, lyhörd och proffsig. Han gjorde sitt yttersta för att sälja min lägenhet och jag är supernöjd med hans insats. Rekommenderar varmt! "
säljare på Gränsgatan 22

01 mar 2024

"Träffade Rasmus på en visning och tycke uppstod. När jag skulle välja mäklare för min försäljning var det många som ansåg jag skulle välja en mäklare som verkade specifikt i mitt område. Jag gick på magkänsla och valde ändå Rasmus, tack o lov! Ingen annan mäklare jag pratade med trodde jag skulle..."
"Träffade Rasmus på en visning och tycke uppstod. När jag skulle välja mäklare för min försäljning var det många som ansåg jag skulle välja en mäklare som verkade specifikt i mitt område. Jag gick på magkänsla och valde ändå Rasmus, tack o lov! Ingen annan mäklare jag pratade med trodde jag skulle få igen vad jag gett men Rasmus sa att "inget är omöjligt" och han hade rätt. Inte nog med att Rasmus är kompetent, driven, proffsig och trevlig, han är en sjusärdeles förhandlare som dessutom är "gullig" i sitt sätt. Gillar hans tänk att ha en egen mäklare för livet, jag kommer alla dar i veckan välja Rasmus igen, när och om det blir aktuellt."
Läs mer
säljare på Ellen Keys gata 69

04 feb 2024

"Rasmus är utan tvekan den bästa mäklaren man kan anlita! Trots en tuff marknad hade han en kämparglöd jag aldrig sett. Hans arbetsmoral (som är på en annan nivå) och lätt tillgängligheten gjorde att hela processen kändes trygg från start till slut. "
säljare på Gränsgatan 22

01 feb 2024

"Vi är mycket nöjda med Rasmus Logärd vid försäljningen av vår bostad."
säljare på Boplatsvägen 15

29 jan 2024

"Nu har jag varit både säljare och köpare hos Rasmus. Väldigt nöjd!"
säljare på Lerbäcksgränd 17

11 jan 2024

"Bra, kunnig och lyhörd mäklare som visade starkt engagemang - uppdaterade läget kontinuerligt. Utstrålar en trygg känsla vilket också kan intygas efter genomförd försäljning. Mycket lätt att få kontakt med, svarade snabbt på mail och sms. Positiv och målmedveten. Mycket nöjd och rekommenderas v..."
"Bra, kunnig och lyhörd mäklare som visade starkt engagemang - uppdaterade läget kontinuerligt. Utstrålar en trygg känsla vilket också kan intygas efter genomförd försäljning. Mycket lätt att få kontakt med, svarade snabbt på mail och sms. Positiv och målmedveten. Mycket nöjd och rekommenderas varmt. "
Läs mer
säljare på Sturegatan 45

10 jan 2024

"100% nöjd med Rasmus. Även under en iskall bostadsmarknad kämpade han hårt för att få vår bostad såld. Han var mycket noggran i början av försäljningen och såg med varsamt öga till att fotografering och styling blev perfekt. Sedan tvekade inte att hålla flera visningar fast intresset var svalt ti..."
"100% nöjd med Rasmus. Även under en iskall bostadsmarknad kämpade han hårt för att få vår bostad såld. Han var mycket noggran i början av försäljningen och såg med varsamt öga till att fotografering och styling blev perfekt. Sedan tvekade inte att hålla flera visningar fast intresset var svalt till en början. Vi hade i början höga förväntningar på slutpriset, men fick såklart gå ner en del när marknaden är vad den är. Rasmus kunde dock förhandla omsorgsfullt mellan oss och köparna för att hitta ett pris där vi båda var nöjda. Kan i hög grad rekommendera att välja Rasmus som mäklare. "
Läs mer
säljare på Fridensborgsvägen 54

15 dec 2023

"rak och tydlig och löste allt smidigt."
säljare på Starrbäcksgatan 11A

13 nov 2023

"Rasmus insats var otrolig under hela processen. Han var en trygg punkt under hela tiden, fanns alltid tillhands när jag hade frågor och satte en bra förväntansbild över pris och tidsram. I slutändan levererande han över mina förväntningar. Trots att jag redan hade godkänt ett bud, jobbade han vid..."
"Rasmus insats var otrolig under hela processen. Han var en trygg punkt under hela tiden, fanns alltid tillhands när jag hade frågor och satte en bra förväntansbild över pris och tidsram. I slutändan levererande han över mina förväntningar. Trots att jag redan hade godkänt ett bud, jobbade han vidare och fick in fler bud. Jag kan från botten av mitt hjärta rekommendera Rasmus som mäklare. Jag kommer framöver vända mig till honom både vid köp och försäljning. "
Läs mer
säljare på Kransbindarvägen 22

28 okt 2023

"Mäklarens insats var utmärkt!"
säljare på Gränsgatan 28

20 okt 2023

"Är extremt nöjd med Rasmus som min mäklare. Fick ett engagemang utan-like, att i dessa utmanande marknadsförhållandena lyckas på rekordtid och även med riktigt bra försäljningspris är förundransvärt.
Utöver bostadsförsäljningen har han varit flexibel och tillgänglig. Professionell med glimten i ö..."
"Är extremt nöjd med Rasmus som min mäklare. Fick ett engagemang utan-like, att i dessa utmanande marknadsförhållandena lyckas på rekordtid och även med riktigt bra försäljningspris är förundransvärt.
Utöver bostadsförsäljningen har han varit flexibel och tillgänglig. Professionell med glimten i ögat.

Stort tack ännu en gång!"
Läs mer
säljare på Helsingforsgatan 23

21 sep 2023

"Rasmus är en mycket professionell, skarp och lyhörd mäklare. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad under hela försäljningsprocessen, är mycket väl påläst om området, statistik och prisbild. Är mycket nöjd med hela försäljningen och slutpris.
Rekommenderar honom till alla som funderar på att sälj..."
"Rasmus är en mycket professionell, skarp och lyhörd mäklare. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad under hela försäljningsprocessen, är mycket väl påläst om området, statistik och prisbild. Är mycket nöjd med hela försäljningen och slutpris.
Rekommenderar honom till alla som funderar på att sälja sin bostad i Solna / Sundbyberg med omnejd. "
Läs mer
säljare på Gränsgatan 22

19 jun 2023

"Rasmus var alltid tillgänglig genom hela processen och svarade på alla mina frågor som dök upp. Jättenöjd! "
säljare på Vegagatan 17

18 jun 2023

"Rasmus Logärd är en fantastisk mäklare som lever upp till orden hängiven, lyhörd och professionell. Innan jag träffade Logärd fick jag möjligheten att möta många mäklare. Men ingen gjorde ett lika starkt intryck som Logärd. Från första kontakt målade han upp vägen för hur en försäljning skulle ku..."
"Rasmus Logärd är en fantastisk mäklare som lever upp till orden hängiven, lyhörd och professionell. Innan jag träffade Logärd fick jag möjligheten att möta många mäklare. Men ingen gjorde ett lika starkt intryck som Logärd. Från första kontakt målade han upp vägen för hur en försäljning skulle kunna ske på bästa sätt utifrån mina förutsättningar. När jag som säljare inte var närvarande så väntande Logärd inte på bättre tider, han jobbade vidare för att få till en bra försäljning av bostaden. Logärd besitter en arbetskapacitet som jag inte har sett tidigare hos en mäklare. Men i samma andetag tappar inte Logärd ögat för detaljerna som blir den viktiga skillnaden när en bostad ska säljas. Jag kan starkt rekommendera er att välja Rasmus Logärd som er mäklare! "
Läs mer
säljare på Surtsögatan 4

12 jun 2023

"Mycket nöjd med min försäljning och val av mäklare!"
säljare på Kungsbro Strand 21

10 jun 2023

"Efter att ha upplevt flera besvikelser med andra mäklare, förnyade Rasmus mitt förtroende för mäklarbranschen genom att visa att det finns skickliga och pålitliga mäklare där ute. Från vårt första möte hade Rasmus ett proaktivt tillvägagångssätt, han organiserade en privatvisning redan innan vi h..."
"Efter att ha upplevt flera besvikelser med andra mäklare, förnyade Rasmus mitt förtroende för mäklarbranschen genom att visa att det finns skickliga och pålitliga mäklare där ute. Från vårt första möte hade Rasmus ett proaktivt tillvägagångssätt, han organiserade en privatvisning redan innan vi hade formaliserat vårt samarbete genom ett kontrakt.
Det som verkligen skiljde Rasmus från tidigare mäklare jag har arbetat med var hans genomtänkta säljstrategi. Han hade en tydlig plan för varje steg i processen, från fotografering till marknadsföring och visning. Detta, tillsammans med hans tydliga kommunikation, gav mig förtroende i att min lägenhet skulle säljas på bästa möjliga sätt.
Rasmus visade dessutom stor kunskap och erfarenhet, inte bara i förhållande till lägenheten utan också om området och bostadsrättsföreningen. Ett specifikt exempel var när han informerade potentiella köpare om föreningens totala hyresinkomster, vilket lugnade deras oro för föreningens höga lån. Det faktum att han även är styrelseordförande i en lokal bostadsrättsförening visar att han har en djupgående förståelse för detta område.
Jag är mycket nöjd med Rasmus, både som person och mäklare, och skulle utan tvekan anlita honom igen vid framtida försäljningar. Jag rekommenderar honom starkt till alla som söker en kompetent och engagerad mäklare."
Läs mer
säljare på Gränsgatan 22

27 apr 2023

"Rekommenderas varmt vid försäljning. Rasmus var kunnig, lyhörd och engagerad. Alltid tillgänglig för frågor och fick mig att känna trygghet under hela processen. Kommer återkomma till Rasmus vid framtida köp och försäljningar. "
säljare på Skördegatan 4

15 apr 2023

"Helt fantastisk! Uppdaterade mig hela tiden var lyhörd och utförde sitt arbete professionellt. "
säljare på Råsundavägen 172

29 mar 2023

"Vi är väldigt nöjda med Rasmus som jobbade på hårt för att få till en försäljning trots en tuff marknad. "
säljare på Högklintavägen 15

27 mar 2023

"Snabb och ingav förtroende. Jag rekommenderar honom gärna!"
säljare på Mariagatan 6

21 mar 2023

"Han har varit trevlig, engagerad, tillmötesgående och helt enkelt kompetent som kunde få förtroende både hos säljare och köpare.
Med de fina attityder var han utmärkt för att avsluta affären."
säljare på Råsundavägen 172

05 mar 2023

"Rasmus kom in då vi ej var nöjda med vår tidigare mäklare och det var som natt och dag. Han är extremt professionell, lyhörd och har ett stort engagemang. Detta kombinerat med en otrolig lokal kännedom i Sundbyberg gör att vi varmt rekommenderar Rasmus vid både köp o sälj av fastighet. Vi är supe..."
"Rasmus kom in då vi ej var nöjda med vår tidigare mäklare och det var som natt och dag. Han är extremt professionell, lyhörd och har ett stort engagemang. Detta kombinerat med en otrolig lokal kännedom i Sundbyberg gör att vi varmt rekommenderar Rasmus vid både köp o sälj av fastighet. Vi är supernöjda! "
Läs mer
säljare på Fredsgatan 12B

02 mar 2023

"Tack vare Rasmus så såldes min lägenhet till mer än önskat pris i nuvarande marknad. Otroligt engagerad och kunnig mäklare. Jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Östersundsgatan 7

01 mar 2023

"En extremt snabb process som Rasmus skötte galant. Kände hela tiden att jag hade Rasmus fulla uppmärksamhet och jag är väldigt nöjd med hela processen. "
säljare på Boplatsvägen 15

14 feb 2023

"Pigg och alert och saklig. Hade en värme och var oerhört ödmjuk mot oss då vi är ett dödsbo. Priset vi fick var högre än förväntat och berodde mycket på mäklaren. Vi tackar så mycket. "
säljare på Tulegatan 68

07 feb 2023

"Jag har haft den stora äran att arbeta med Rasmus Logärd som min mäklare för försäljningen av min bostadsrätt. Han ställde upp i det svåraste marknadsperioden och gjorde sitt bästa för att hitta en seriös köpare till ett pris som jag var nöjd med. Rasmus är en mäklare med stor erfarenhet och kuns..."
"Jag har haft den stora äran att arbeta med Rasmus Logärd som min mäklare för försäljningen av min bostadsrätt. Han ställde upp i det svåraste marknadsperioden och gjorde sitt bästa för att hitta en seriös köpare till ett pris som jag var nöjd med. Rasmus är en mäklare med stor erfarenhet och kunskap om det lokala fastighetsmarknaden. Han är också väldigt effektiv och har en god kommunikationsförmåga, vilket gjorde försäljningsprocessen så smidig och framgångsrik. Jag skulle starkt rekommendera Rasmus till alla som söker en duktig, pålitlig och engagerad mäklare."
Läs mer
säljare på Skördegatan 4

20 jan 2023

"Välj Rasmus om du vill ha en lyckad och smidig affär. Upplevde att Rasmus gjorde det lilla extra i alla situationer, att han strävar efter högsta möjliga mål men samtidigt ser till att båda parter är bekväma genom processen. "
säljare på Mariagatan 6

19 dec 2022

"Jag är jätte nöjd med Rasmus som mäklare, han är väldigt engagerad, målinriktad och lyhörd. "
säljare på Karlsbodavägen 40

17 dec 2022

"Efter att ha jämfört olika mäklare föll valet på Rasmus - vilket var det bästa valet någonsin! Under hela processen har han gett 100 % och har hela tiden varit transparent, kommunikativ och lyhörd.
Vi är mer än nöjda med försäljningen av vår lägenhet och kan varmt rekommendera Rasmus som mäklare!"
"Efter att ha jämfört olika mäklare föll valet på Rasmus - vilket var det bästa valet någonsin! Under hela processen har han gett 100 % och har hela tiden varit transparent, kommunikativ och lyhörd.
Vi är mer än nöjda med försäljningen av vår lägenhet och kan varmt rekommendera Rasmus som mäklare!"
Läs mer
säljare på Fidravägen 29

09 dec 2022

"Rasmus är driven, noggrann och har en väldigt bra kommunikation, upplevde att jag fick en otrolig service genom hela processen. Supernöjd med försäljningen och kan varmt rekommendera Rasmus. "
säljare på Vegagatan 15

06 dec 2022

"Han är engagerad att nå målet sälja bostad med bästa pris,hans insats var mycket bra och hade plan hur försäljning går genom."
säljare på Oxenstiernas Allé 20

20 nov 2022

"Engagerad, kunnig och fick bra information/hade en bra dialog genom hela proccesen. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Sturegatan 43

19 nov 2022

"Jätteduktig mäklare som ingav förtroende och kändes trygg i en så stor affär som en bostadsförsäljning.
Höll en uppdaterad om allt hela vägen och var proffsig rakt igenom.
Supernöjd!! "
säljare på Rindögatan 30

07 nov 2022

"Rasmus har visat sig vara en toppen mäklare på alla sätt och vis! Han hade en tydlig strategi och följde den utsatta planen till punkt och pricka! Jag kan varmt rekommendera Rasmus. "
säljare på Svarvargatan 7

24 okt 2022

"Att anlita Rasmus är det bästa jag någonsin gjort. Från att ha försökt sälja min lägenhet genom andra mäklare och få skambud på skambud till att på bara en vecka hittar Rasmus rätt köpare till en fantastiskt pris. Hans engagemang för min lägenhet, tron på sig själv trots en för tillfället dålig m..."
"Att anlita Rasmus är det bästa jag någonsin gjort. Från att ha försökt sälja min lägenhet genom andra mäklare och få skambud på skambud till att på bara en vecka hittar Rasmus rätt köpare till en fantastiskt pris. Hans engagemang för min lägenhet, tron på sig själv trots en för tillfället dålig marknad och hans driv gör att jag inte kan rekommendera någon annan mäklare. Wow säger jag bara!"
Läs mer
säljare på Skördegatan 4

07 okt 2022

"Jag kan varmt rekommendera Rasmus!
Väldigt bra och rak kommunikation. Kunnig och engagerad. Anlita honom!
"
säljare på Tulegatan 71

05 okt 2022

"Har aldrig stött på en mäklare som är så engagerad, driven och duktig på att matcha säljare med rätt köpare som Rasmus. Fick ett genomgående jättepositivt intryck av hela processen med Rasmus. Han lyckades även med konststycket att få igång en väldigt aktiv budgivning mellan många spekulanter i e..."
"Har aldrig stött på en mäklare som är så engagerad, driven och duktig på att matcha säljare med rätt köpare som Rasmus. Fick ett genomgående jättepositivt intryck av hela processen med Rasmus. Han lyckades även med konststycket att få igång en väldigt aktiv budgivning mellan många spekulanter i en marknad som för tillfället annars kännetecknas utav stiltje. Kan inte rekommendera Rasmus nog - 10/10 helt klart! Extra kul också att höra från senare köpare att hon hade samma positiva bild av hans bemötande och stötning under processen som jag hade. Det säger väl ändå allt! "
Läs mer
säljare på Rindögatan 30

03 okt 2022

"Rasmus är tillgänglig, positiv, noggrann kunnig och mycket professionell.
Mycket bra marknadsförare. Jag har fått o får mycket bra bemötande o service. Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Sturegatan 30

23 sep 2022

"Sålde min lägenhet med Rasmus Logärd och kan verkligen rekommendera honom! Professionell, kunnig, driven, engagerad, tydlig kommunikation och gjorde allt och det extra för att jag som säljare ska känna mig trygg och nöjd - vilket jag definitivt gjorde.
Rasmus är inte bara en duktig mäklare men ..."
"Sålde min lägenhet med Rasmus Logärd och kan verkligen rekommendera honom! Professionell, kunnig, driven, engagerad, tydlig kommunikation och gjorde allt och det extra för att jag som säljare ska känna mig trygg och nöjd - vilket jag definitivt gjorde.
Rasmus är inte bara en duktig mäklare men också en fantastisk person. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Alpvägen 27

25 feb 2022

"Rasmus var engagerad, lyhörd och superproffsig från start till mål. Anlitar honom gärna nästa gång jag köper/säljer bostad. "
säljare på Strålgatan 21

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
61 570 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
60 av 60 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
58 av 58 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
60 av 60 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rasmus på kartan.

80 tidigare bostäder
33 bostäder till salu
60 rekommendationer

33 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 59 m²
42 288 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 670 kr/mån
2 695 000 kr
1,5 rum, 46 m²
58 586 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 648 kr/mån
1 695 000 kr
1,5 rum, 30 m²
56 500 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 592 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 33 m²
72 575 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 037 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 52,2 m²
44 134 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 008 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 650 000 kr
Lägenhet Duvbo
+ 155 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rasmus tog hand om hela processen, uppdaterade kontinuerligt och var lyhörd. Han agerar snabbt och är otroligt lätt att kommunicera med. "
2 375 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 180 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Enkel att ha och göra med, flexibel och inkännande på mina behov och önskemål. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Råsunda
2 rum, 56 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
1 985 000 kr
Lägenhet Kista
-10 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rasmus är en supertrevlig mäklare med känsla för detaljer. Jag fick ut mer av ett första samtal i telefon med honom än jag fått av tidigare mäklare som jag träffat på plats i lägenheten. Under hela processen hade vi en väldigt bra dialog där Rasmus agerade bollplank. Han lyssnade till min önskan i olika frågor och kom med råd utifrån sina erfarenheter och expertis. Hela processen gick väldigt smidigt och jag är nöjd med resultatet. Rasmus är helt klart en mäklare jag kommer rekommendera till vänner som ska sälja. :)"
2 475 000 kr
Lägenhet Edsberg
+ 80 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rasmus var smidig att jobba med , hände saker ganska fort vilket vi uppskattade, bra med information under processen."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.