Rasmus Halldin

Profilbild för Rasmus Halldin
Säljarfavorit
Rasmus Halldin
4.9 / 5
(262 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
15 st
38 720 000 kr

Bakgrund

Rasmus Halldin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-30. Rasmus har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 34 355 000 kr.

Presentation

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet, tydlighet och prestation. Sälj är en viktig del i processen men jag tror att framgång framförallt byggs på tillit och goda relationer.

Jag jobbar effektivt med högt tempo och kvalité. I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra affär med bästa möjliga resultat där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Bästa egenskaper: Ärlig, affärsmässig och målmedveten.

Vill du ha en mäklare med dessa egenskaper? Ring mig!

UTBILDNING:
Civilekonom med examen inom Nationalekonomi. Två inriktningar - Fastighetsmäklare och värdepappersmäklare.

BEDRIFTER:
2019 - Topp 3 antal försäljningar på Hisingen & Topp 4 antal rekommendationer på Hisingen.
2020 - Partner Bjurfors
2021 - Näst mest rekommenderad Hisingen

En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare. Baserad på statistik från första halvåret 2021.

Mäklarbyrå


Säljare om Rasmus.

15 nov 2023

"Ska man sälja en fin bostadsrätt på Hisingen då är Rasmus rätt person: han känner till marknaden och området och kan välja rätt strategi för att nå målet i enlighet med säljarens önskemål.
Även under svåra tider kan man känna sig trygg att han ska driva försäljningen så att man hittar köpare och..."
"Ska man sälja en fin bostadsrätt på Hisingen då är Rasmus rätt person: han känner till marknaden och området och kan välja rätt strategi för att nå målet i enlighet med säljarens önskemål.
Även under svåra tider kan man känna sig trygg att han ska driva försäljningen så att man hittar köpare och säljer på bästa möjliga pris. Han är lugn och ärlig, som var två stora pluspoäng för ett lyckat samarbete. "
Läs mer
säljare på Vårlöksgatan 5A

17 okt 2023

"Rasmus var lysande som mäklare. Lätt att jobba med, bra tålamod. Hade bra koll på förväntningar. Rekommenderar Rasmus strakt om ni ska sälja er bostad. "
säljare på Varmfrontsgatan 12

08 okt 2023

"Pga rådande bostadsmarknad och min situation att behöva sälja så gick det inte att göra så mycket mer än att ta de bud som kom in och sälja när det var möjligt. "
säljare på Sehlstedtsgatan 9A

11 aug 2023

"Rasmus har kunnat navigera väl i dagens krisdrabbade bostadsmarknad och kunnat hantera de utmaningar som uppstått på ett kreativt sätt och alltid med en positiv inställning. "
säljare på Gamla Tuvevägen 6

28 jun 2023

"Jag har tidigare stött på Rasmus på visningar och för mig var valet självklart när jag skulle sälja. Jag blev nöjd på samtliga delar i försäljningen."
säljare på Virvelvindsgatan 6

20 jun 2023

"Rasmus är en professionell mäklare som gjorde en mycket bra insats med min bostadsförsäljning!"
säljare på Fruktträdsgatan 9

14 jun 2023

"Kan starkt rekommendera att anlita Rasmus som mäklare! Han är lyhörd och tar hänsyn till dina önskemål samtidigt som han ger sin professionella syn utifrån marknadsläget. Lättillgänglig och tydlig i sin kommunikation! "
säljare på Gamla Rambergsvägen 28

07 apr 2023

"This was our first time selling an apartment, but Rasmus explained how everything worked and took good care of us throughout the process. He gave a lot of freedom to us, but also helped with his advice. He was professional, easy to reach and very open about housing market situation, viewings, etc..."
"This was our first time selling an apartment, but Rasmus explained how everything worked and took good care of us throughout the process. He gave a lot of freedom to us, but also helped with his advice. He was professional, easy to reach and very open about housing market situation, viewings, etc. We are very happy about having worked with him!"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 17

05 apr 2023

"Very professional and engaging, good knowledge of the housing market with objective suggestions. "
säljare på Långängen 8A

30 mar 2023

"Rasmus är bäst och en klippa genom hela processen. Så tacksam över hans arbetsinsats!"
säljare på Gamla Tuvevägen 4A

24 mar 2023

"Lugn och trygg mäklare som guidade mig igenom försäljningen på ett informativ och involverande sätt. Säljprocessen gick mycket smidigt och metodiskt. "
säljare på Karl Staaffsgatan 20C

17 mar 2023

"Rasmus var mycket lyhörd, professionell och hjälpsam under hela processen! Han har ett högt driv och är kommunikativ och vi rekommenderar verkligen Rasmus om du ska sälja din bostad! "
säljare på Lodjursstråket 1

08 feb 2023

"Rasmus motsvarade alla förväntningar jag kunde ha ställt på en mäklare och jag hade fullt förtroende för honom redan från början."
säljare på Kvillegatan 15

20 jan 2023

"Rasmus har varit ett väldigt tryggt och skönt stöd under vår försäljningsprocess. Vi kommer definitivt att kontakta honom igen vid nästa försäljning."
säljare på Övre Hallegatan 30

19 jan 2023

"I strongly recommend Rasmus and appreciated the severice I received from him. I made a very vise decision to choose Rasmus to sell my apartment.
Rasmus is very professional, he came to see my apartment, and gave me a very detailed explanation about current apartment market situation, and give m..."
"I strongly recommend Rasmus and appreciated the severice I received from him. I made a very vise decision to choose Rasmus to sell my apartment.
Rasmus is very professional, he came to see my apartment, and gave me a very detailed explanation about current apartment market situation, and give me his evaluations about my apartment , he gave me a very detailed selling strategy and timeline of each weeks, what need to do in each weeks. He called me every week updating me the selling situation, what he has done, and asked my opinions, Whenever I have any request, and need, he always make immediately adjustments and show me the result to ensure I get updated on time.
It was a great pleasure working with Rasmus, I will choose his professional service again without hesitation.
Regards Xianyu"
Läs mer
säljare på Jägaregatan 3B

06 jan 2023

"Rasmus var alltid ärlig och angelägen att man skulle vara nöjd med besluten som togs. "
säljare på Fruktträdsgatan 2

15 dec 2022

"Rasmus har under processen för min bostadsförsäljning vart otroligt angelägen, kompetent och lyhörd. Han gav mig en trygg vägledning under tiden vi hade kontakt och var väldigt mån om att försäljningen skulle matcha mina mål och preferenser på bästa möjliga sätt. Är väldigt glad att jag jag valde..."
"Rasmus har under processen för min bostadsförsäljning vart otroligt angelägen, kompetent och lyhörd. Han gav mig en trygg vägledning under tiden vi hade kontakt och var väldigt mån om att försäljningen skulle matcha mina mål och preferenser på bästa möjliga sätt. Är väldigt glad att jag jag valde Rasmus som mäklare och rekommenderar honom varmt! "
Läs mer
säljare på Scholandersgatan 7C

07 dec 2022

"Rasmus gjorde en jätteinsats i försäljningen av min bostad. I en svajigare marknad krigade han på tills min bostad var såld.
Under tiden höll han mig konstant uppdaterad vilket kändes väldigt tryggt. "
säljare på Alströmergatan 3B

30 nov 2022

"Rasmus var professionell och lyhörd. Höll en hög nivå genom hela processen. Rekommenderas. "
säljare på Ögontröstgatan 6D

24 okt 2022

"Han är en riktig duktig, trevlig och proffsig mäklare. Jag skulle varmt rekommendera Rasmus som mäklare. Jag är nöjd med försäljningen av min bostad. "
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

10 sep 2022

"Trevlig, bra och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Hällskriftsgatan 24

05 jul 2022

"Vi är otroligt nöjda med Rasmus som mäklare! Han är lätt att prata med och var bra på att lyssna på vad vi ville, var väldigt duktigt på att kommunicera och uppdatera regelbundet samt att han var väldigt realistiskt och inte enbart försökte sälja in sig själv! Vi fick också sålt lägenheten för et..."
"Vi är otroligt nöjda med Rasmus som mäklare! Han är lätt att prata med och var bra på att lyssna på vad vi ville, var väldigt duktigt på att kommunicera och uppdatera regelbundet samt att han var väldigt realistiskt och inte enbart försökte sälja in sig själv! Vi fick också sålt lägenheten för ett slutpris som vi är väldigt nöjda med!! Skulle rekommendera Rasmus som mäklare till alla som vill ha en duktigt, pålitligt och professionell mäklare! "
Läs mer
säljare på Bufjällsleden 1D

16 jun 2022

"Professionell!"
säljare på Maratongången 26

05 jun 2022

"Rasmus har visat prov på hög professionalism genom hela säljprocessen. Han har varit saklig och försökte inte att sälja in sig själv genom att lova guld och gröna skogar utan backade upp prissättningen av bostaden med statistik från tidigare försäljningar samt egen erfarenhet. Rasmus har kontinu..."
"Rasmus har visat prov på hög professionalism genom hela säljprocessen. Han har varit saklig och försökte inte att sälja in sig själv genom att lova guld och gröna skogar utan backade upp prissättningen av bostaden med statistik från tidigare försäljningar samt egen erfarenhet. Rasmus har kontinuerlig hållit kontakten på ett tydligt och förståligt sätt och kommit med uppdateringar i försäljningens alla olika stadier. Han har varit lugn och trygg genom hela processen och inte pressat eller stressat fram någonting vilket jag har uppskattat. Mycket nöjd med slutpriset som blev över förväntan. "
Läs mer
säljare på Glöstorps Röseväg 13

02 jun 2022

"Jag är jätte nöjd med hans insatser för försäljningen "
säljare på Önskevädersgatan 39

28 maj 2022

"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare som lyssnar på dig som kund. Lätt att prata med, lyssnar på dina behov och väldigt till mötesgående.
Skulle varmt rekommendera Rasmus som mäklare till alla som vill ha en proffsig mäklare som lämnar ett 100% jobb efter sig."
"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare som lyssnar på dig som kund. Lätt att prata med, lyssnar på dina behov och väldigt till mötesgående.
Skulle varmt rekommendera Rasmus som mäklare till alla som vill ha en proffsig mäklare som lämnar ett 100% jobb efter sig."
Läs mer
säljare på Gunnestorpsvägen 119

24 maj 2022

"Toppbetyg! Rasmus var väldigt engagerad och vi hade en bra kommunikation genom hela försäljningen!"
säljare på Solventilsgatan 14

10 maj 2022

"We felt very confident with Rasmus. He is very knowledgeable, professional and honest. He was always available to answer our questions and clear our doubts and plan out the entire process. He was extremely considerate, flexible and went out of the way to make the sale a safe and pleasant process..."
"We felt very confident with Rasmus. He is very knowledgeable, professional and honest. He was always available to answer our questions and clear our doubts and plan out the entire process. He was extremely considerate, flexible and went out of the way to make the sale a safe and pleasant process for us and always provided us with honest and transparent updates and suggestions. We are very happy with him and would strongly recommend him. "
Läs mer
säljare på Virvelvindsgatan 30

25 apr 2022

"Mäklaren var bra och försökte inte tvinga mig till en tidigt försäljning bara för att han skulle tjäna pengar utan lät mig ta den tiden jag behövde. Anledningen till att värderingen inte stämde med slutpriset kan ha många anledningar men det kan ha varit att värderingen kom ca 2 år innan försäljn..."
"Mäklaren var bra och försökte inte tvinga mig till en tidigt försäljning bara för att han skulle tjäna pengar utan lät mig ta den tiden jag behövde. Anledningen till att värderingen inte stämde med slutpriset kan ha många anledningar men det kan ha varit att värderingen kom ca 2 år innan försäljningen skedde eller att marknaden har varit väldigt konstig de senaste åren."
Läs mer
säljare på Herkulesgatan 18B

25 apr 2022

"Vi är mycket nöjda med samarbetet med Rasmus. Han har hela tiden hållit oss uppdaterade och informerat om vad som kommer att hända härnäst. När vi har haft frågor har vi snabbt fått svar. "
säljare på Lupinvägen 10

24 apr 2022

"Vi är så nöjda med vår mäklare. Han har varit mycket professionell, tydlig och lyhörd i kommunikationen. Han har alltid varit lätt att nå och alltid gett ett hänsynsfullt, smidigt, trevligt bemötande. Försäljningen av vår bostad har sammanfattningsvis blivit en trygg process pga hans insatser.
..."
"Vi är så nöjda med vår mäklare. Han har varit mycket professionell, tydlig och lyhörd i kommunikationen. Han har alltid varit lätt att nå och alltid gett ett hänsynsfullt, smidigt, trevligt bemötande. Försäljningen av vår bostad har sammanfattningsvis blivit en trygg process pga hans insatser.
Vi rekommenderar således Rasmus Halldin varmt och skulle givetvis själva anlita honom igen vid behov. "
Läs mer
säljare på Kastvindsgatan 1

11 apr 2022

"Otroligt duktig mäklare som var lyhörd, driven och engagerad från början till slut. Noggran med återkoppling och såg till att vi var helt uppdaterade om läget hela vägen.
Hela processen blev väldigt smidig och han hade en tydlig plan om hur allting skulle gå till för att nå bästa resultat.
Vi ..."
"Otroligt duktig mäklare som var lyhörd, driven och engagerad från början till slut. Noggran med återkoppling och såg till att vi var helt uppdaterade om läget hela vägen.
Hela processen blev väldigt smidig och han hade en tydlig plan om hur allting skulle gå till för att nå bästa resultat.
Vi är otroligt tacksamma att vi valde Rasmus som mäklare och det visade sig vara helt rätt val då han även lyckades slå försäljningsrekord i området.
Vi kan varmt rekommendera Rasmus och vi kommer definitivt anlita honom vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Mjörnbo Allé 18

19 feb 2022

"Rasmus var väldigt flexibel och hjälpte oss på bästa sätt utifrån vår situation. Super nöjda! "
säljare på Rambergsvägen 25A

17 feb 2022

"Väldigt driven och trevlig mäklare. Gjorde hela processen lät. "
säljare på Borstbindaregatan 7

16 feb 2022

"Rasmus är mäklaren som vi fastande för direkt.
Han lovar inte guld och gröna skogar utan han säger som det är.
Han gav oss ett rimligt spann gällande värdet på vår lägenhet och det stämde med marknaden vid försäljning.
Han är ärlig och rakt på sak.
Pratar ”lite” men gör ett väldigt bra jobb u..."
"Rasmus är mäklaren som vi fastande för direkt.
Han lovar inte guld och gröna skogar utan han säger som det är.
Han gav oss ett rimligt spann gällande värdet på vår lägenhet och det stämde med marknaden vid försäljning.
Han är ärlig och rakt på sak.
Pratar ”lite” men gör ett väldigt bra jobb utan att man märker det.
Har du bostad på Hisingen ska du inte tveka att anlita Rasmus!
"
Läs mer
säljare på Arvid Lindmansgatan 17B

08 feb 2022

"Uppskattade Rasmus ärlighet samt service. Fick betydligt bättre slutpris på min lägenhet än förväntat. Stark rekommendation att anlita honom till er försäljning!"
säljare på Fruktträdsgatan 4

31 jan 2022

"Personlig trevlig och kompetent. "
säljare på Vårlöksgatan 5D

28 jan 2022

"Vi är väldigt nöjda med att ha valt Rasmus som vår mäklare! Han är lugn och stabil, och vi kände oss trygga med att låta honom styra oss rätt i all lägen. Framför allt upplevde vi honom som trevlig att jobba med. Han levererade, och vi vill gärna rekommendera honom till andra som ska sälja sin bo..."
"Vi är väldigt nöjda med att ha valt Rasmus som vår mäklare! Han är lugn och stabil, och vi kände oss trygga med att låta honom styra oss rätt i all lägen. Framför allt upplevde vi honom som trevlig att jobba med. Han levererade, och vi vill gärna rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Långängen 1A

26 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Rasmus som gjort ett mycket bra arbete med vår försäljning. Han är professionell, driven och kunnig.
Rasmus ärlighet uppskattades särskilt, både hur marknaden ser ut idag och vad vi kan förvänta oss sett till flera aspekter. Hur hans andra försäljningar i närområdet gått o..."
"Kan varmt rekommendera Rasmus som gjort ett mycket bra arbete med vår försäljning. Han är professionell, driven och kunnig.
Rasmus ärlighet uppskattades särskilt, både hur marknaden ser ut idag och vad vi kan förvänta oss sett till flera aspekter. Hur hans andra försäljningar i närområdet gått och hur föreningen står sig mot statistiken m.m. Vi kände oss trygga genom hela processen.
Det blev en mycket bra uppslutning på visningarna och ett slutpris klart högre än förväntat!"
Läs mer
säljare på Vårlöksgatan 5B

24 jan 2022

"Rasmus var lätt att samarbeta med, bra på att informera och snabb på att svara. Kan absolut rekommendera Rasmus till andra säljare!"
säljare på Brämaregatan 13A

21 jan 2022

"Rasmus har visat ett stort engagemang genom hela processen. Allt har gått otroligt smidigt och jag som säljare har känt mig väldigt trygg. Rasmus är en supertrevlig och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Östanvindsgatan 13B

13 jan 2022

"Rasmus är en oerhört driven och handlingskraftig mäklare som lyssnar och ser till att saker händer. Han är ärlig och öppen i sin kommunkation vilket skapar förtroende. Från ett signat uppdrag till försäljning gick det snabbt och smidigt och det mesta berodde på den goda strategin Rasmus lade upp...."
"Rasmus är en oerhört driven och handlingskraftig mäklare som lyssnar och ser till att saker händer. Han är ärlig och öppen i sin kommunkation vilket skapar förtroende. Från ett signat uppdrag till försäljning gick det snabbt och smidigt och det mesta berodde på den goda strategin Rasmus lade upp. Tack för ett bra samarbete!"
Läs mer
säljare på Trollhasselgatan 22

10 jan 2022

"Trevlig och lyhörd bra på att informera"
säljare på Västra Gunnesgärde 29

23 dec 2021

"Rasmus Halldin is the epitome of honesty, steadfastness and knowledge. He is someone that holds his words true and works hard to bring his promises to life. He made the process of selling my property effortless with all the connections required at every level. He is someone that you can trust to ..."
"Rasmus Halldin is the epitome of honesty, steadfastness and knowledge. He is someone that holds his words true and works hard to bring his promises to life. He made the process of selling my property effortless with all the connections required at every level. He is someone that you can trust to deliver on what he commits to do. My property ended up breaking the sales record for the year through his efforts. I met Rasmus as a broker but i can say now he is much more than a broker but now a friend. Thank you Rasmus for your help and support. ! Recommend Fully!!!"
Läs mer
säljare på Färgfabriksgatan 6

29 nov 2021

"Jag kan varmt rekomendera Rasmus som mäklare.
Han är profisionell, kompetent, seriös och driftig.
Han gjorde att jag kände mig lugn och trygg inför min försäljning.
Trots att att min försäljning gick lite trögt i början, vände han situationen över förväntan.
Tack Rasmus!"
"Jag kan varmt rekomendera Rasmus som mäklare.
Han är profisionell, kompetent, seriös och driftig.
Han gjorde att jag kände mig lugn och trygg inför min försäljning.
Trots att att min försäljning gick lite trögt i början, vände han situationen över förväntan.
Tack Rasmus!"
Läs mer
säljare på Rambergsvägen 23A

18 nov 2021

"Jag är väldigt nöjd med Rasmus som mäklare. Trots utdragen försäljning och svår marknad höll han mitt hopp uppe genom sin positiva inställning. Det märks att Rasmus har flera års erfarenhet av yrket. Han var professionell och ambitiös under hela processen. Jag ger Rasmus mina allra bästa rekommen..."
"Jag är väldigt nöjd med Rasmus som mäklare. Trots utdragen försäljning och svår marknad höll han mitt hopp uppe genom sin positiva inställning. Det märks att Rasmus har flera års erfarenhet av yrket. Han var professionell och ambitiös under hela processen. Jag ger Rasmus mina allra bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Rambergsvägen 23C

12 nov 2021

"Vi är jättenöjda med Rasmus hjälp! Han är påläst, ärlig, svarar snabbt på frågor och jobbar hårt."
säljare på Väderkvarnsgatan 2C

08 nov 2021

"Lätt att arbeta med. Hade bra koll och gjorde att jag fick rimliga förväntningar"
säljare på Rundbäcksgatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
34 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
248 av 252 säljare
Rasmus satte rätt förväntningar på slutpriset
230 av 259 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
256 av 259 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
261 av 261 säljare

Rasmus på kartan.

322 tidigare bostäder
59 bostäder till salu
262 rekommendationer

59 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 63 m²
Lägenhet, Göteborg
4 151 kr/mån
3 rum, 64 m²
Lägenhet, Göteborg
4 225 kr/mån
1 795 000 kr
1,5 rum, 33 m²
54 393 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 343 kr/mån
1 rum, 28 m²
Lägenhet, Göteborg
1 817 kr/mån
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Göteborg
4 399 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Centrala Hisingen
-315 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 995 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ska man sälja en fin bostadsrätt på Hisingen då är Rasmus rätt person: han känner till marknaden och området och kan välja rätt strategi för att nå målet i enlighet med säljarens önskemål.
Även under svåra tider kan man känna sig trygg att han ska driva försäljningen så att man hittar köpare och säljer på bästa möjliga pris. Han är lugn och ärlig, som var två stora pluspoäng för ett lyckat samarbete. "
2 500 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
-95 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
1 280 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
-115 000 kr
1 rum, 36,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Hisings Kärra
3 rum, 76 m²
Utropspris: 1 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.