Rasmus Halldin

Profilbild för Rasmus Halldin
Säljarfavorit
Rasmus Halldin
4.9 / 5
(189 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
38 st
80 890 000 kr

Bakgrund

Rasmus Halldin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-30. Rasmus har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 96 710 000 kr.

Presentation

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet, tydlighet och prestation. Sälj är en viktig del i processen men jag tror att framgång framförallt byggs på tillit och goda relationer.

Jag jobbar effektivt med högt tempo och kvalité. I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra affär med bästa möjliga resultat där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Bästa egenskaper: Ärlig, affärsmässig och målmedveten.

Vill du ha en mäklare med dessa egenskaper? Ring mig!

UTBILDNING:
Civilekonom med examen inom Nationalekonomi. Två inriktningar - Fastighetsmäklare och värdepappersmäklare.

BEDRIFTER:
2019 - Topp 3 antal försäljningar på Hisingen & Topp 4 antal rekommendationer på Hisingen.
2020 - Partner Bjurfors
2021 - Topp 4 antal rekommendation i Göteborg (Q1)

* Näst mest rekommenderad Hisingen och topp 5 i Göteborg. Baserat på statistik från senaste halvåret.
* En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare just nu. Baserad på statistik från första halvåret 2021.

Mäklarbyrå


Säljare om Rasmus.

18 nov 2021

"Jag är väldigt nöjd med Rasmus som mäklare. Trots utdragen försäljning och svår marknad höll han mitt hopp uppe genom sin positiva inställning. Det märks att Rasmus har flera års erfarenhet av yrket. Han var professionell och ambitiös under hela processen. Jag ger Rasmus mina allra bästa rekommendationer."
säljare på Rambergsvägen 23C

12 nov 2021

"Vi är jättenöjda med Rasmus hjälp! Han är påläst, ärlig, svarar snabbt på frågor och jobbar hårt."
säljare på Väderkvarnsgatan 2C

08 nov 2021

"Lätt att arbeta med. Hade bra koll och gjorde att jag fick rimliga förväntningar"
säljare på Rundbäcksgatan 16

07 nov 2021

"Rasmus är en kompetent mäklare som passade mig och min situation väldigt bra. Han är inte högenergisk och framfusig, utan tvärtom sansad, trygg och påläst - de rekommendationer han framförde var alltid välgrundade och aldrig forcerade. Rasmus hjälpte mig med många praktiska måsten och allt gick väldigt lätt då han är kommunikativ och disponibel - men också företagsam i de beslut/ärenden jag inte ville/kunde lösa själv.
Tack Rasmus!"
säljare på Östanvindsgatan 5A

11 okt 2021

"Vi är nöjda med Rasmus och hur han har hanterat allt kring vår försäljning. Han svarade ärligt och sakkunnigt på våra många frågor. Han var närvarande och stämde av regelbundet. Han var alltid tydlig för att undvika missförstånd. Han gav oss alltid tid för att tänka och diskutera beslut. Rekommenderar varmt!"
säljare på Lillekärr Södra 166

03 okt 2021

"Jag kan varmt rekommendera Rasmus. Han är tydlig och har ett bra bemötande. Han sätter kunden alltid i första hand.
Han arbetar hårt, är målinriktad och kan marknaden.
Jag blev jättenöjd med annonsen då den beskrev min lägenhet på ett utmärkt sätt.
Under föräljninstiden var han lätt tillgänglig och höll mig regelbundet uppdaterat.
Värderingen av bostaden stämde överens med försäljningspriset.
Jag är jättenöjd med försäljningen av min bostad på Varmfrontsgatan 10.
"
säljare på Varmfrontsgatan 10

20 sep 2021

"Rasmus är en toppen mäklare som har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Trots att vi som säljare har velat fram och tillbaka flera gånger så har han alltid bemött oss med ett leende och härlig energi!"
säljare på Ingebäckslyckan 87

27 aug 2021

"Grym mäklare och hade anställt honom igen om jag ska sälja. "
säljare på Sankt Jörgens väg 28C

26 aug 2021

"Kan varmt rekommendera Rasmus.
Rasmus är en transparent mäklare där kostnadsbilden samt värderingen stämde överens med utfallet. Han ingav ett bra förtroende från början till slut genom att vara tydlig och ärlig, och jag är mycket nöjd med min försäljning och hur bra vårt samarbete har fungerat. "
säljare på Sankt Jörgens Allé 4D

24 aug 2021

"Rasmus är lyhörd och målinriktad. Vi är supernöjda med Rasmus insats. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Penselgatan 10

20 aug 2021

"Mycket nöjd med min snabba och smidiga försäljning."
säljare på Heidenstams gata 5

18 aug 2021

"Mycket professionellt bemötande och angelägen om att driva igenom försäljning. Fick jobba hårt i en för stunden osäker marknad, vilket också gav resultat. "
säljare på Arvid Lindmansgatan 21E

09 aug 2021

"Rasmus är väldigt driven och har bra koll på allt. Det har alltid varit lätt att nå honom och han höll mig ständigt uppdaterad i alla steg av processen. Han är både trevlig och duktig på det han gör."
säljare på Östanvindsgatan 11A

21 jul 2021

"Kände mig trygg med Rasmus från första stund, o har litat på honom hela vägen!"
säljare på Oterdahlsgatan 1A

09 jul 2021

"Oerhört öppen och social, extremt bra koll på området . Tydligen extremt bra i förhandlingsteknik! Fick det jag ville samt att övertagandet sker på mitt önskade datum. Effektivitet! Genom allt den här herren gör!! Kan extremt varmt rekommendera Rasmus Halldin. Sankt jörgens"
säljare på Sankt Jörgens väg 10A

08 jul 2021

"Rasmus är en utmärkt mäklare som vi kan rekommendera. Driven, lyhörd och trevlig."
säljare på Virvelvindsgatan 20B

05 jul 2021

"Jag tycker att Rasmus gjort ett fantastiskt jobb, han har funnits där och hjälpt. Varit helt ärligt och gjort allt han kunnat.
Han har inte kunnat göra mer för oss, vi är mycket nöjda. Slutpriset blev lidande pga rådande pandemi, oturligt nog även om värderingen var högre. "
säljare på Rudenschöldsgatan 15A

01 jul 2021

"Mycket proffsig,engagerad och lyhörd."
säljare på Vindragaregatan 8B

01 jul 2021

"Mycket professionell och ansvarsfull mäklare, vi är mycket nöjda."
säljare på Väderkvarnsgatan 2A

27 jun 2021

"Lätt att prata med."
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

24 jun 2021

"Lyhörd, snabb på återkoppling vid frågor och professionell i sitt arbete. Super nöjd med både samarbetet och slutresultatet! "
säljare på Glöstorps Röseväg 13

24 jun 2021

"Att ha en mäklare som alltid är tillgänglig o man har lätt att nå, en mäklare som är mycket lyhörd och tydligt, samt är social och tar hänsyn till att uppdatera sin kund även med små grejer var viktiga punkter för oss, och Rasmus som mäklare fyllde alla dessa punkter. Han är grymt! Rekommendera stark! "
säljare på Maratongången 28

18 jun 2021

"Vi anlitade Rasmus Halldin på rekommendation från en släkting. Hon var mycket nöjd med deras samarbetet. Vi är också mycket nöjda och kommer absolut rekommendera honom för andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Olshammarsgatan 4

07 jun 2021

"Rasmus är en väldigt förtroendeingivande och kunnig mäklare. Bra kunskap om området, marknaden och processen. Bra på att förhandla. Rekommenderar honom."
säljare på Gamla Tuvevägen 18

07 jun 2021

"Rasmus ansträngde sig och lyckades med sitt stora kontaktnät, professionalism och mycket goda lokalkännedom ordna en lägenhetsaffär som jag är mycket nöjd med."
säljare på Vårlöksgatan 5A

30 maj 2021

"Rasmus, had been very helpful at selling our house. He is very honest, we were very comfortable with him helping us make decision. We being relatively new in Sweden and not good in Swedish, he was quite easy to communicate. He has been very responsive, and we have been very happy with his efforts towards selling our house. We strongly recommend him.
-Ayan/Gemma"
säljare på Diskusgången 12

26 maj 2021

"Rasmus har varit mycket bra att ha att göra med som köpare och mycket lätt och smidig att samarbeta med nu som säljare. Säljprocessen har fungerat utmärkt med genomgående tydlig och kontinuerlig information. Med stor hjälp av Rasmus lyckades vi på kort tid hitta en överenskommelse som både jag som säljare och vår köpare kunde vara mycket nöjda med."
säljare på Brämaregatan 13A

21 maj 2021

"Rasmus visade stort intresse och kompetens från första mötet. Fanns till hands för frågor och funderingar genom hela försäljningen. Snabb återkoppling och alltid med ett vänligt bemötande. En mer engagerad och driven mäklare än Rasmus får man leta efter! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 23G

14 maj 2021

"Det har varit väldigt enkelt att jobba med Rasmus, från första mötet, realistiskt från början till slut. Träffade andra mäklare, det enda de pratade om var rekord hit rekord dit och gva inget trovärdigt intryck alls.
Superbra kommunikation och också tydligt hur vi tar och vad nästa steg har varit.
Vi är bortom nöjda med Rasmus!
"
säljare på Gamla Tuvevägen 4B

28 apr 2021

"Första gången vi sålde lägenhet men inte sista gången vi säljer via Rasmus!"
säljare på Penselgatan 10

28 apr 2021

"Rasmus gjorde så att processen kändes lugn även om man själv var uppstressad i mellan åt. Han gav bra förslag för hur vi skulle lösa problemen, så att jag som säljare inte skulle känna att processen blev övermäktig.
Rasmus höll mig alltid uppdaterad så att jag själv kunde känna mig 100% delaktig. Det är en stor affär som görs när man skall sälja sin lägenhet. Att få känns sig delaktig känns då väldigt tryckt.
Otroligt nöjd över att jag valde just Rasmus. "
säljare på Storhöjdsgatan 19

22 apr 2021

"Rasmus är en toppen mäklare, som från start var väldigt målinriktad och engagerad i försäljningsprocessen! En väldigt lyhörd och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera till dem som skall sälja eller köpa. Jag kommer definitivt anlita Rasmus i framtiden!"
säljare på Gamla Tuvevägen 16

16 apr 2021

"En toppen mäklare som jag varmt kan rekommendera. Engagerad, drivande, tillgänglig. Vi är jätte nöjda!"
säljare på Glöstorpsvägen 16M

10 apr 2021

"En fantastiskt lyhörd mäklare med så fin individanpassning till säljaren. Valde bjurfors för att dom ofta har ett så proffesionellt bemötande och det här var över förväntan. Det är ovanligt att hitta mäklare som trots att lägenheten är liten och den eventuella vinsten likadan ändå tar sig an uppdraget med engagemang. Det gjorde Rasmus! Tack! Lägenheten gick med stor vinst tack vare hans skicklighet. "
säljare på Virvelvindsgatan 8

31 mar 2021

"Ett proffsigt och trevligt bemötande hela kontakten igenom. "
säljare på Fruktträdsgatan 11

23 mar 2021

"Hade en väldigt bra upplevelse med Rasmus - det gick snabbt och enkelt att sälja. Jag är väldigt nöjd och kände mig trygg under hela processen, med informationen jag fick och den genomgående uppföljningen. "
säljare på Solventilsgatan 3

03 mar 2021

"Rasmus Halldin är en mycket engagerad, professionell och relationskapande mäklare som utstrålar detta vid första mötet. Under hela processen var han bland annat mycket tillgänlig för frågor, funderingar, tips med mera. Kommunikationen var rak och enkel. Hans professionella engagemang till yrket återspeglar sig både i annonserna och i bemötandet med köpare/säljare. Vi har tidigare haft kontakt med andra mäklare vid köp och sälj men Rasmus slog alla förväntningar och är säkerligen en av Göteborgs vassaste mäklare!! I framtiden kommer vi utan tvekan att använda oss av Rasmus ifall det blir fler bostadsköp! Tveka inte om att anlita Rasmus i en kommande försäljning av din bostad!"
säljare på Hallegatan 13

24 feb 2021

"Jag kan rekommendera Rasmus. Lyhörd och trevlig."
säljare på Ängskogsvägen 38A

18 feb 2021

"Rasmus visade stort engagemang genom hela processen och var noga med löpande kontakt och återkoppling."
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

18 feb 2021

"Rasmus var grym hela vägen från start till mål!
Det kändes tryggt och vi kände att han gav 100% hela tiden.
Vi kan varmt rekommendera Rasmus.
Snabb på svar och lyssnade på våra önskemål.
"
säljare på Falkgatan 16E

17 feb 2021

"Vi hade ett par mäklare över och valde att sälja med Rasmus på Bjurfors och det ångrar vi inte för en sekund. Vi valde utifrån personkemi, säljhistorik och drivet han utstrålade.
Rasmus svarade snabbt på frågor och tog initiativet att höra av sig regelbundet och höll oss informerade genom hela processen. Väldigt tryggt och enkelt.
Från det att vi träffade Rasmus första gången till det att vi hade ett signerat avtal med köpare förlöpte mindre än en månad, och vi fick sålt till ett pris som vi blev väldigt nöjda med.
Rasmus och Bjurfors jobbar också med väldigt kompetenta människor, allt från styling, fotografer och broschyrer är absolut toppklass.
Om Du skall sälja en lägenhet på Hisingen rekommenderar jag starkt Rasmus och hans goda betyg på hittamäklare är mycket välförtjänt."
säljare på Arvid Lindmansgatan 25B

16 feb 2021

"Hade en annan mäklare (samma firma) innan Rasmus som inte lyckades sälja bostaden för mitt målpris. Tre månader senare sålde Rasmus lägenheten på våningen under min och jag fick följa med på resan. Rasmus lyckades få 3 gånger fler sällskap på visningen än vad förra mäklaren hade på tre visningar. Mycket bra jobbat! "
säljare på Rörstrandsgatan 7A

14 feb 2021

"Glad att vi fick vara med och styra texten."
säljare på Inägogatan 4

10 feb 2021

"Engagerad, lyhörd och kompetent, gjorde att resultatet blev vädigt bra . Jag kan varmt rekommendera Rasmus!"
säljare på Rörstrandsgatan 7A

03 feb 2021

"Fick förtroende för honom vid första träffen, och sedan löpte allt på väldigt lätt och snabbt."
säljare på Kavaljersgatan 13

03 feb 2021

"Smidig, enkel och proffsig mäklare."
säljare på Övre Hallegatan 32

02 feb 2021

"Trevlig, enkel att jobba med och lyhörd. Fanns alltid tillgänglig för frågor och hade alltid tillfredsställande svar. "
säljare på Hisingsgatan 23

24 jan 2021

"Mäklaren hade en tidligt plan som vi följde och vi är nöjda med resultatet "
säljare på Taklöksvägen 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Parhus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
96 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 183 säljare
Rasmus satte rätt förväntningar på slutpriset
170 av 186 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
184 av 187 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
188 av 188 säljare

Rasmus på kartan.

213 tidigare annonser
3 bostäder till salu
189 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 850 000 kr
1,5 rum, 30,5 m²
61 666 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 206 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 37 m²
53 918 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 229 kr/mån
2 395 000 kr
1,5 rum, 39 m²
61 410 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 512 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 465 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 115 000 kr
3 rum, 54 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
1 985 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 90 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 50 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är väldigt nöjd med Rasmus som mäklare. Trots utdragen försäljning och svår marknad höll han mitt hopp uppe genom sin positiva inställning. Det märks att Rasmus har flera års erfarenhet av yrket. Han var professionell och ambitiös under hela processen. Jag ger Rasmus mina allra bästa rekommendationer."
2 800 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 150 000 kr
2 rum, 51,7 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lätt att arbeta med. Hade bra koll och gjorde att jag fick rimliga förväntningar"
2 160 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 65 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.