Rasmus Halldin

Profilbild för Rasmus Halldin
Säljarfavorit
Rasmus Halldin
4.9 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
42 st
94 490 000 kr

Bakgrund

Rasmus Halldin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-30. Rasmus har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 112 890 000 kr.

Presentation

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet och tydlighet. Jag tror på att framgång framförallt byggs på tillit och god relation.

I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra bästa möjliga affär där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Bästa egenskaper: Ärlig, affärsmässig och målmedveten.

Vill du ha en mäklare med dessa egenskaper? Ring mig!

Civilekonom med examen inom Nationalekonomi. Har läst två inriktningar på utbildningen - Fastighetsmäklare och värdepappersmäklare.

2019:
Topp 3 - Flest antal försäljningar på Hisingen.
Topp 4 - Flest antal rekommendationer på Hisingen.
2020:
Partner - Bjurfors

Mäklarbyrå


Säljare om Rasmus.

16 apr 2021

"En toppen mäklare som jag varmt kan rekommendera. Engagerad, drivande, tillgänglig. Vi är jätte nöjda!"
säljare på Glöstorpsvägen 16M

10 apr 2021

"En fantastiskt lyhörd mäklare med så fin individanpassning till säljaren. Valde bjurfors för att dom ofta har ett så proffesionellt bemötande och det här var över förväntan. Det är ovanligt att hitta mäklare som trots att lägenheten är liten och den eventuella vinsten likadan ändå tar sig an uppdraget med engagemang. Det gjorde Rasmus! Tack! Lägenheten gick med stor vinst tack vare hans skicklighet. "
säljare på Virvelvindsgatan 8

31 mar 2021

"Ett proffsigt och trevligt bemötande hela kontakten igenom. "
säljare på Fruktträdsgatan 11

23 mar 2021

"Hade en väldigt bra upplevelse med Rasmus - det gick snabbt och enkelt att sälja. Jag är väldigt nöjd och kände mig trygg under hela processen, med informationen jag fick och den genomgående uppföljningen. "
säljare på Solventilsgatan 3

03 mar 2021

"Rasmus Halldin är en mycket engagerad, professionell och relationskapande mäklare som utstrålar detta vid första mötet. Under hela processen var han bland annat mycket tillgänlig för frågor, funderingar, tips med mera. Kommunikationen var rak och enkel. Hans professionella engagemang till yrket återspeglar sig både i annonserna och i bemötandet med köpare/säljare. Vi har tidigare haft kontakt med andra mäklare vid köp och sälj men Rasmus slog alla förväntningar och är säkerligen en av Göteborgs vassaste mäklare!! I framtiden kommer vi utan tvekan att använda oss av Rasmus ifall det blir fler bostadsköp! Tveka inte om att anlita Rasmus i en kommande försäljning av din bostad!"
säljare på Hallegatan 13

24 feb 2021

"Jag kan rekommendera Rasmus. Lyhörd och trevlig."
säljare på Ängskogsvägen 38A

18 feb 2021

"Rasmus visade stort engagemang genom hela processen och var noga med löpande kontakt och återkoppling."
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

18 feb 2021

"Rasmus var grym hela vägen från start till mål!
Det kändes tryggt och vi kände att han gav 100% hela tiden.
Vi kan varmt rekommendera Rasmus.
Snabb på svar och lyssnade på våra önskemål.
"
säljare på Falkgatan 16E

17 feb 2021

"Vi hade ett par mäklare över och valde att sälja med Rasmus på Bjurfors och det ångrar vi inte för en sekund. Vi valde utifrån personkemi, säljhistorik och drivet han utstrålade.
Rasmus svarade snabbt på frågor och tog initiativet att höra av sig regelbundet och höll oss informerade genom hela processen. Väldigt tryggt och enkelt.
Från det att vi träffade Rasmus första gången till det att vi hade ett signerat avtal med köpare förlöpte mindre än en månad, och vi fick sålt till ett pris som vi blev väldigt nöjda med.
Rasmus och Bjurfors jobbar också med väldigt kompetenta människor, allt från styling, fotografer och broschyrer är absolut toppklass.
Om Du skall sälja en lägenhet på Hisingen rekommenderar jag starkt Rasmus och hans goda betyg på hittamäklare är mycket välförtjänt."
säljare på Arvid Lindmansgatan 25B

16 feb 2021

"Hade en annan mäklare (samma firma) innan Rasmus som inte lyckades sälja bostaden för mitt målpris. Tre månader senare sålde Rasmus lägenheten på våningen under min och jag fick följa med på resan. Rasmus lyckades få 3 gånger fler sällskap på visningen än vad förra mäklaren hade på tre visningar. Mycket bra jobbat! "
säljare på Rörstrandsgatan 7A

14 feb 2021

"Glad att vi fick vara med och styra texten."
säljare på Inägogatan 4

10 feb 2021

"Engagerad, lyhörd och kompetent, gjorde att resultatet blev vädigt bra . Jag kan varmt rekommendera Rasmus!"
säljare på Rörstrandsgatan 7A

03 feb 2021

"Fick förtroende för honom vid första träffen, och sedan löpte allt på väldigt lätt och snabbt."
säljare på Kavaljersgatan 13

03 feb 2021

"Smidig, enkel och proffsig mäklare."
säljare på Övre Hallegatan 32

02 feb 2021

"Trevlig, enkel att jobba med och lyhörd. Fanns alltid tillgänglig för frågor och hade alltid tillfredsställande svar. "
säljare på Hisingsgatan 23

24 jan 2021

"Mäklaren hade en tidligt plan som vi följde och vi är nöjda med resultatet "
säljare på Taklöksvägen 10

17 jan 2021

"Trevlig, lyhörd, tillgänglig, hjälpsam, bara gott att säga! "
säljare på Östanvindsgatan 11C

30 dec 2020

"Bra engagemang och driven, om jag säljer igen så ringer jag Rasmus!"
säljare på Penselgatan 10

21 dec 2020

"Rasmus was super professional, very sharp and organised, with a clear plan and strategy to help us through our sale. With his help we were able to sell our apartment in a very smooth way for the whole family! We strongly recommend!"
säljare på Kvillegatan 3

26 nov 2020

"Rasmus var väldigt enkel att arbeta med och jag fick fort en känsla av att han ville möta mina mål med försäljningen. Man kunde nå honom i stort sett när som helst med minsta lilla fundering. Han tänkte på allt och gjorde försäljningen väldigt smidig. Hans nummer är det första jag ringer när jag vill sälja eller bara prata bostad igen!"
säljare på Övre Hallegatan 28

25 nov 2020

"Väldigt nöjd att jag valde Rasmus Halldin till min mäklare. Han var positiv med mycket energi under hela processen. Han var lätt att få tag på, även på helger. Hela processen kändes väldigt trygg. Trevlig och socialt kompetent. "
säljare på Västra Gunnesgärde 1

25 nov 2020

"Rasmus förmedlade min lägenhet och jag är mycket nöjd med hans arbete. Han är mycket kompetent, driven och professionell. Lägenheten blev såld till ett pris som motsvarade vår prognos, och processen gick smidigt till. Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Rödlönnsgången 28

23 nov 2020

"Rasmus gjorde ett otroligt bra jobb när det var dags att sälja våran lägenhet. Han var tydlig och engagerad vilket skapade ett stort förtroende för honom direkt. Han är lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Kan starta rekommendera Rasmus, en riktig stjärna! "
säljare på Inägogatan 4

29 okt 2020

"Rasmus är engagerad och proffsig. Hans färdigheter i förhandling gjorde att vi fick till an bra affär för alla inblandade. "
säljare på Ögontröstgatan 6A

11 okt 2020

"Vi uppskattade väldigt mycket att han var tillgänglig för oss vid eventuella funderingar, snabb och tydlig i sin återkoppling samt väldigt lättsam att bolla med.
En mäklare med servicekänsla och proffsighet i världsklass. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ingebäckslyckan 94

09 okt 2020

"Mycket tydlig i kommunikationen och höll mig hela tiden uppdaterad om ny information. Höll extravisningar och gick alltid att få tag på. Trevligt bemötande och ambitiös."
säljare på Arvid Lindmansgatan 22C

05 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Rasmus som under försäljningen av vår lägenhet var professionell och driven, med rak och tydlig kommunikation. Han är väldigt trevlig och verkar väldigt erfaren vilket var skönt under försäljningsprocessen. Har verkligen bara bra saker att säga om Rasmus, han är en grym mäklare. "
säljare på Kvillegatan 23

29 sep 2020

"Väldigt tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Väldigt professionell och ambitiös men ändå lätt att skapa en personlig relation med. Väldigt engagerad i att vi skulle vara nöjda och inte bara ute efter att avsluta en affär. Har bara bra saker att säga!"
säljare på Borstbindaregatan 1

22 sep 2020

"Kan varmt rekommendera mäklaren Rasmus som var tillgänglig, lyhörd, kunnig och drivande som gjorde att vi fick en bra upplevelse i samband med försäljningen av vår Lägenhet! "
säljare på Kavaljersgatan 23

09 sep 2020

"Professionellt och förtroendeingivande intryck!"
säljare på Glöstorpsvägen 10N

09 sep 2020

"Okomplicerad, tillgänglig och påläst mäklare! "
säljare på Penselgatan 10

07 sep 2020

"Rasmus är en engagerad, mycket kunnig, duktig och trevlig mäklare och försäljare. Han är lätt att samarbeta med. Han svarade snabbt på alla mina frågor via telefon, sms och mail. Jag kände mig trygg med honom, och upplevde att han ville hjälpa mig på allra bästa sätt med den här affären. Jag kan varmt rekommendera honom när Du ska göra en bostadsaffär. "
säljare på Heidenstams gata 9

01 sep 2020

"Rasmus presenterade sig som en lugn och analyserande person vilket passade mig personligen, efter en långsam start på budgivningen pga marknaden vid tillfället lyckades han hålla uppe intresset bland budgivarna och alltid redo att ge tips och råd vilket resulterade i en bra försäljning."
säljare på Gröna Annas gata 17

30 aug 2020

"Priset blev inte helt vad vi hade hoppats på, men mäklaren hade förberett oss på att det kunde bli lite trögt med tanke på pandemin och prisbilden i området. Vi hölls hela tiden informerade och fick bra stöd i de beslut vi fattade."
säljare på Madängsgatan 9

23 aug 2020

"Rasmus var väldigt professionell, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Vi fick mycket högre för vår bostad än vi hade räknat med och var som helhet väldigt nöjda med Rasmus insats. Vi rekommenderar honom med glädje. "
säljare på Prilyckegatan 289

10 aug 2020

"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Rasmus var engagerad genom hela processen. Vi är supernöjda med både försäljningen och samarbetet. "
säljare på Brämaregatan 13A

06 jul 2020

"Lyhörd och duktig, en bra mäklare!"
säljare på Vindragaregatan 8C

05 jul 2020

"Trevlig och god lokalkännedom"
säljare på Guldpokalsgatan 7A

23 jun 2020

"Rasmus är en mycket ödmjuk, uppriktig och målinriktad mäklare som presterade klart över förväntan i vår bostadsaffär. Vi mycket nöjda"
säljare på Färgfabriksgatan 16

10 jun 2020

"Rasmus var mycket proffessionell samt noggrann, tillgänglig på telefon på olika tider på dygnet. Svarade på alla eventuella frågor eller hänvisade vidare om frågan inte låg inom hans ansvarsområde.
Försäljningen gick långt över förväntan!"
säljare på Väderkvarnsgatan 3E

28 maj 2020

"Ärlig, kompetent och driven mäklare som kan marknaden. Supernöjd. Rekommenderas varmt."
säljare på Glöstorps Röseväg 8

27 apr 2020

"Detta var första gången vi sålde en lägenhet och Rasmus har varit väldigt tydlig och pedagogisk längst med hela processen. Jag har känt en bra tillit till honom och har aldrig tvekat på att höra utav mig om jag haft frågor eller funderingar oavsett tid på dygnet. Han har alltid varit lättillgänglig och anpassningsbar. Rak och ärlig kille med ett gott sinne för humor. I min smak, en topp-mäklare!"
säljare på Sankt Jörgens väg 28F

17 mar 2020

"Vi är mycket nöjd och väldigt tacksam för mäklares hjälp. Han är mycket professionell."
säljare på Mårbackagatan 6

25 feb 2020

"Rasmus är professionallt, tydlig och lyhörd! Tack för hjälpen :)"
säljare på Norra Skeppspromenaden 13

21 feb 2020

"Rasmus hjälpte mej att sälja min mammas lägenhet efter att hon gått bort.
Han förstod det jobbiga jag gått igenom och tack vare honom kunde jag slappna av då han gjorde detta till en mycket smidig affär.
Tack Rasmus. Jag vet absolut vem jag ringer om jag behöver sälja igen.
Proffs rakt igenom med mycket förståelse och lyhördhet.
"
säljare på Lillekärr Södra 148

14 feb 2020

"Rasmus är mycket professionell, snabb, serviceinriktad och lätt att ha med att göra. Jag hade några speciella krav och lösningen han tog fram översteg mina förväntningar. Jag rekommenderar verkligen Rasmus som mäklare."
säljare på Övre Hallegatan 14

03 feb 2020

"Kunde inte varit mer nöjd med hanteringen av detta och även slutresultatet! Kanonmäklare rakt igenom som förtjänar all cred han kan få!"
säljare på Ridhästvägen 18

30 jan 2020

"Rasmus är skicklig. Han lyssnar och tar in mina vinklar i varje fråga. Enkel att ha och göra med. Han lät mig som kund fatta alla beslut, pushade aldrig mig till något utan presenterade genomgående på ett proffsigt sätt vilka mina alternativ var, han gav sin rekommendation och sedan överlät beslutsfattandet helt till mig. Rasmus har arbetat hårt och snabbt när det har behövts, men när jag sa att vi skulle ligga lågt en stund då respekterade han min önskan och la försäljningen på is en stund, utan att ens ifrågasätta varför. Rasmus gör precis vad hans kund vill och är inte svår med någonting. Jag har ingenting att anmärka på utan Rasmus har uppfyllt alla mina krav och förväntningar på en mäklare. Han fick också väldigt bra betalt för min lägenhet. Jag kommer tveklöst rekommendera Rasmus när någon är på jakt efter en grym mäklare!"
säljare på Lillekärr Södra 200

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
112 890 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
134 av 136 säljare
Rasmus satte rätt förväntningar på slutpriset
124 av 138 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
138 av 140 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
141 av 141 säljare

Rasmus på kartan.

163 tidigare annonser
9 bostäder till salu
141 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

2 125 000 kr
2 rum, 53,3 m²
40 094 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 858 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 54 m²
49 907 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 598 kr/mån
2 495 000 kr
4 rum, 92 m²
27 119 kr/m²
Parhus, Göteborg
4 636 kr/mån
1 895 000 kr
2 rum, 52 m²
36 442 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 142 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 50,6 m²
45 900 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 174 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 025 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 175 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
3 100 000 kr
Radhus Tuve
4 rum, 84 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En toppen mäklare som jag varmt kan rekommendera. Engagerad, drivande, tillgänglig. Vi är jätte nöjda!"
2 560 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 210 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ett proffsigt och trevligt bemötande hela kontakten igenom. "
2 010 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 215 000 kr
1,5 rum, 35,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En fantastiskt lyhörd mäklare med så fin individanpassning till säljaren. Valde bjurfors för att dom ofta har ett så proffesionellt bemötande och det här var över förväntan. Det är ovanligt att hitta mäklare som trots att lägenheten är liten och den eventuella vinsten likadan ändå tar sig an uppdraget med engagemang. Det gjorde Rasmus! Tack! Lägenheten gick med stor vinst tack vare hans skicklighet. "
2 475 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 480 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.