Rasmus Halldin

Profilbild för Rasmus Halldin
Säljarfavorit
Rasmus Halldin
4.9 / 5
(293 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
31 st
61 960 000 kr

Bakgrund

Rasmus Halldin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-30. Rasmus har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 69 604 000 kr.

Presentation

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet, tydlighet och prestation. Jag tror att framgång framförallt byggs på tillit och goda relationer.

Jag jobbar effektivt med högt tempo och kvalité. I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra affär med bästa möjliga resultat där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Bästa egenskaper: Ärlig, affärsmässig och målmedveten.

Verksam på Hisingen sedan start.
Vill du ha en mäklare med dessa egenskaper? Ring mig!

UTBILDNING:
Civilekonom med examen inom Nationalekonomi. Har läst med två inriktningar - Fastighetsmäklare och värdepappersmäklare.

BEDRIFTER:
Utsedd till näst mest rekommenderade mäklaren på Hisingen och i toppen gällande antal försäljningar. Blivit nominerad till en av de 100 mest rekommenderade mäklare i Sverige.

Partner Bjurfors och ansvarig över coaching samt säljträning av kollegor.

Mäklarbyrå


Säljare om Rasmus.

19 maj 2024

"Kunnig, smart och trevlig. Sålde lägenheten i en lite sämre tid men han läste det."
säljare på Ödmansgatan 4B

07 maj 2024

"Uppskattar Rasmus engagerade sätt att informera, lyhörd, bra att kommunicera med. Han kommer få sälja många lägenheter för oss."
säljare på Sehlstedtsgatan 9C

05 maj 2024

"Rasmus är grym! Väldigt kunnig och full av goda råd. Följ alla hans rekommendationer så kommer allt gå fint!"
säljare på Rundbäcksgatan 1

29 apr 2024

"Rasmus hade ett vänligt och proffesionellt bemötande från start till slut. Hans snabba respons och konsekventa uppdateringar höll mig välinformerad och trygg genom hela processen. Jag uppskattade särskilt hans engagemang för att säkerställa att jag kände mig bekväm och informerad i varje steg av ..."
"Rasmus hade ett vänligt och proffesionellt bemötande från start till slut. Hans snabba respons och konsekventa uppdateringar höll mig välinformerad och trygg genom hela processen. Jag uppskattade särskilt hans engagemang för att säkerställa att jag kände mig bekväm och informerad i varje steg av processen. Jag kan utan tvekan rekommendera Rasmus till alla som söker efter en mäklare som kombinerar proffesionalism, kompetens och genuin vilja hjälpa till."
Läs mer
säljare på Toleredsgatan 15

21 apr 2024

"Lugn och trevlig , lätt att ha och göra med och anstränger sig mycket ."
säljare på Gunnestorpsvägen 113

14 apr 2024

"Allt toppen."
säljare på Harald Hjärnesgatan 14B

27 mar 2024

"Vi är så nöjda att Rasmus varit vår mäklare. Rasmus är en kunnig, trevlig, professionell och pålitligt mäklare som vi verkligen rekommenderar! Rasmus gjorde oss trygga under hela bostadsaffären tack vare sitt lugn, engagemang och kunskap. "
säljare på Sven-Agne Larssons väg 5

16 mar 2024

"Trevlig, proffsig och hjälpsam från början till slut! Kan verkligen rekommendera Rasmus till alla som behöver hjälp att sälja sin bostad. "
säljare på Rundbäcksgatan 11

05 mar 2024

"Toppklass "
säljare på Sehlstedtsgatan 9A

28 feb 2024

"Otroligt noga med att informera om vad som händer i processen."
säljare på Sehlstedtsgatan 9B

28 feb 2024

"Rekommenderar Rasmus varmt, ödmjuk bra mäklare med känsla för att göra det bästa för kunden."
säljare på Sehlstedtsgatan 9A

23 feb 2024

"Rasmus har varit målinriktad men samtidigt ödmjuk inför nuvarande marknad.
Han har hög social kompetens och är bra på att ”ta människor” vilket varit viktigt för att hålla köparen fortsatt intresserad.
"
säljare på Toleredsgatan 16C

23 feb 2024

"Väldigt lätt att få kontakt med oavsett vilken tid det rörde sig om! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 19C

22 feb 2024

"Rasmus är en driven mäklare med härlig energi och engagemang. Han är snabb på att återkoppla och ge löpande information. Har duktig lokalkännedom och marknadsinsikt. Skulle lätt rekommendera honom till andra som går i säljtankar."
säljare på Norra Fjädermolnsgatan 29

05 feb 2024

"Rasmus är en otroligt duktig mäklare! Han tar sig tid och lyssnar in, han är driven och engagerad. Jag är otroligt nöjd med hans arbete! "
säljare på Västra Gunnesgärde 15

25 jan 2024

"Finns ingen annan mäklare vi hade rekommenderat än Rasmus. Vi har varit i kontakt med flera mäklare under vid olika tillfällen men Rasmus är verkligen genuin, ärligt och trevlig. "
säljare på Maratongången 23

22 jan 2024

"Med en värdeindikation något över slutresultatet, ovanligt högt intresse för vår bostad kombinerat med en tuff marknad är det svårt att inte fundera på vad som hade kunnat göras annorlunda. Trots det var Rasmus engagerad, tillgänglig och driven genom hela processen och tog sig tid att lyssna och ..."
"Med en värdeindikation något över slutresultatet, ovanligt högt intresse för vår bostad kombinerat med en tuff marknad är det svårt att inte fundera på vad som hade kunnat göras annorlunda. Trots det var Rasmus engagerad, tillgänglig och driven genom hela processen och tog sig tid att lyssna och föra försäljningen framåt på ett tryggt och lyhört sätt. "
Läs mer
säljare på Fjällvindsgatan 4

16 jan 2024

"Rasmus och jag kommer göra flera affärer så han rekommenderas varmt."
säljare på Sehlstedtsgatan 9B

29 dec 2023

"Rasmus är väldigt kommunikativ och aktiv under försäljningsprocessen. Jag fick kontinuerliga uppdateringar längsvägen och under rådande omständigheter i bostadsmarknaden löste Rasmus att jag fick sålt lägenheten till ett pris jag är nöjd med. Mycket kompetent mäklare som är lätt att tycka om. "
"Rasmus är väldigt kommunikativ och aktiv under försäljningsprocessen. Jag fick kontinuerliga uppdateringar längsvägen och under rådande omständigheter i bostadsmarknaden löste Rasmus att jag fick sålt lägenheten till ett pris jag är nöjd med. Mycket kompetent mäklare som är lätt att tycka om. "
Läs mer
säljare på Rundbäcksgatan 16

08 dec 2023

"Mäklaren visade imponerande förhandlingsfärdigheter och kreativ lyhördhet. Uppskattade verkligen hur denne lyssnade och skapade lösningar. En mycket professionell och kompetent mäklare.
Enorm drivkraft har Rasmus och kommer absolut rekommendera honom till andra, 10 poäng!"
"Mäklaren visade imponerande förhandlingsfärdigheter och kreativ lyhördhet. Uppskattade verkligen hur denne lyssnade och skapade lösningar. En mycket professionell och kompetent mäklare.
Enorm drivkraft har Rasmus och kommer absolut rekommendera honom till andra, 10 poäng!"
Läs mer
säljare på Hisingsgatan 10

15 nov 2023

"Ska man sälja en fin bostadsrätt på Hisingen då är Rasmus rätt person: han känner till marknaden och området och kan välja rätt strategi för att nå målet i enlighet med säljarens önskemål.
Även under svåra tider kan man känna sig trygg att han ska driva försäljningen så att man hittar köpare och..."
"Ska man sälja en fin bostadsrätt på Hisingen då är Rasmus rätt person: han känner till marknaden och området och kan välja rätt strategi för att nå målet i enlighet med säljarens önskemål.
Även under svåra tider kan man känna sig trygg att han ska driva försäljningen så att man hittar köpare och säljer på bästa möjliga pris. Han är lugn och ärlig, som var två stora pluspoäng för ett lyckat samarbete. "
Läs mer
säljare på Vårlöksgatan 5A

17 okt 2023

"Rasmus var lysande som mäklare. Lätt att jobba med, bra tålamod. Hade bra koll på förväntningar. Rekommenderar Rasmus strakt om ni ska sälja er bostad. "
säljare på Varmfrontsgatan 12

08 okt 2023

"Pga rådande bostadsmarknad och min situation att behöva sälja så gick det inte att göra så mycket mer än att ta de bud som kom in och sälja när det var möjligt. "
säljare på Sehlstedtsgatan 9A

11 aug 2023

"Rasmus har kunnat navigera väl i dagens krisdrabbade bostadsmarknad och kunnat hantera de utmaningar som uppstått på ett kreativt sätt och alltid med en positiv inställning. "
säljare på Gamla Tuvevägen 6

28 jun 2023

"Jag har tidigare stött på Rasmus på visningar och för mig var valet självklart när jag skulle sälja. Jag blev nöjd på samtliga delar i försäljningen."
säljare på Virvelvindsgatan 6

20 jun 2023

"Rasmus är en professionell mäklare som gjorde en mycket bra insats med min bostadsförsäljning!"
säljare på Fruktträdsgatan 9

14 jun 2023

"Kan starkt rekommendera att anlita Rasmus som mäklare! Han är lyhörd och tar hänsyn till dina önskemål samtidigt som han ger sin professionella syn utifrån marknadsläget. Lättillgänglig och tydlig i sin kommunikation! "
säljare på Gamla Rambergsvägen 28

07 apr 2023

"This was our first time selling an apartment, but Rasmus explained how everything worked and took good care of us throughout the process. He gave a lot of freedom to us, but also helped with his advice. He was professional, easy to reach and very open about housing market situation, viewings, etc..."
"This was our first time selling an apartment, but Rasmus explained how everything worked and took good care of us throughout the process. He gave a lot of freedom to us, but also helped with his advice. He was professional, easy to reach and very open about housing market situation, viewings, etc. We are very happy about having worked with him!"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 17

05 apr 2023

"Very professional and engaging, good knowledge of the housing market with objective suggestions. "
säljare på Långängen 8A

30 mar 2023

"Rasmus är bäst och en klippa genom hela processen. Så tacksam över hans arbetsinsats!"
säljare på Gamla Tuvevägen 4A

24 mar 2023

"Lugn och trygg mäklare som guidade mig igenom försäljningen på ett informativ och involverande sätt. Säljprocessen gick mycket smidigt och metodiskt. "
säljare på Karl Staaffsgatan 20C

17 mar 2023

"Rasmus var mycket lyhörd, professionell och hjälpsam under hela processen! Han har ett högt driv och är kommunikativ och vi rekommenderar verkligen Rasmus om du ska sälja din bostad! "
säljare på Lodjursstråket 1

08 feb 2023

"Rasmus motsvarade alla förväntningar jag kunde ha ställt på en mäklare och jag hade fullt förtroende för honom redan från början."
säljare på Kvillegatan 15

20 jan 2023

"Rasmus har varit ett väldigt tryggt och skönt stöd under vår försäljningsprocess. Vi kommer definitivt att kontakta honom igen vid nästa försäljning."
säljare på Övre Hallegatan 30

19 jan 2023

"I strongly recommend Rasmus and appreciated the severice I received from him. I made a very vise decision to choose Rasmus to sell my apartment.
Rasmus is very professional, he came to see my apartment, and gave me a very detailed explanation about current apartment market situation, and give m..."
"I strongly recommend Rasmus and appreciated the severice I received from him. I made a very vise decision to choose Rasmus to sell my apartment.
Rasmus is very professional, he came to see my apartment, and gave me a very detailed explanation about current apartment market situation, and give me his evaluations about my apartment , he gave me a very detailed selling strategy and timeline of each weeks, what need to do in each weeks. He called me every week updating me the selling situation, what he has done, and asked my opinions, Whenever I have any request, and need, he always make immediately adjustments and show me the result to ensure I get updated on time.
It was a great pleasure working with Rasmus, I will choose his professional service again without hesitation.
Regards Xianyu"
Läs mer
säljare på Jägaregatan 3B

06 jan 2023

"Rasmus var alltid ärlig och angelägen att man skulle vara nöjd med besluten som togs. "
säljare på Fruktträdsgatan 2

15 dec 2022

"Rasmus har under processen för min bostadsförsäljning vart otroligt angelägen, kompetent och lyhörd. Han gav mig en trygg vägledning under tiden vi hade kontakt och var väldigt mån om att försäljningen skulle matcha mina mål och preferenser på bästa möjliga sätt. Är väldigt glad att jag jag valde..."
"Rasmus har under processen för min bostadsförsäljning vart otroligt angelägen, kompetent och lyhörd. Han gav mig en trygg vägledning under tiden vi hade kontakt och var väldigt mån om att försäljningen skulle matcha mina mål och preferenser på bästa möjliga sätt. Är väldigt glad att jag jag valde Rasmus som mäklare och rekommenderar honom varmt! "
Läs mer
säljare på Scholandersgatan 7C

07 dec 2022

"Rasmus gjorde en jätteinsats i försäljningen av min bostad. I en svajigare marknad krigade han på tills min bostad var såld.
Under tiden höll han mig konstant uppdaterad vilket kändes väldigt tryggt. "
säljare på Alströmergatan 3B

30 nov 2022

"Rasmus var professionell och lyhörd. Höll en hög nivå genom hela processen. Rekommenderas. "
säljare på Ögontröstgatan 6D

24 okt 2022

"Han är en riktig duktig, trevlig och proffsig mäklare. Jag skulle varmt rekommendera Rasmus som mäklare. Jag är nöjd med försäljningen av min bostad. "
säljare på Sankt Jörgens väg 12A

10 sep 2022

"Trevlig, bra och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Hällskriftsgatan 24

05 jul 2022

"Vi är otroligt nöjda med Rasmus som mäklare! Han är lätt att prata med och var bra på att lyssna på vad vi ville, var väldigt duktigt på att kommunicera och uppdatera regelbundet samt att han var väldigt realistiskt och inte enbart försökte sälja in sig själv! Vi fick också sålt lägenheten för et..."
"Vi är otroligt nöjda med Rasmus som mäklare! Han är lätt att prata med och var bra på att lyssna på vad vi ville, var väldigt duktigt på att kommunicera och uppdatera regelbundet samt att han var väldigt realistiskt och inte enbart försökte sälja in sig själv! Vi fick också sålt lägenheten för ett slutpris som vi är väldigt nöjda med!! Skulle rekommendera Rasmus som mäklare till alla som vill ha en duktigt, pålitligt och professionell mäklare! "
Läs mer
säljare på Bufjällsleden 1D

16 jun 2022

"Professionell!"
säljare på Maratongången 26

05 jun 2022

"Rasmus har visat prov på hög professionalism genom hela säljprocessen. Han har varit saklig och försökte inte att sälja in sig själv genom att lova guld och gröna skogar utan backade upp prissättningen av bostaden med statistik från tidigare försäljningar samt egen erfarenhet. Rasmus har kontinu..."
"Rasmus har visat prov på hög professionalism genom hela säljprocessen. Han har varit saklig och försökte inte att sälja in sig själv genom att lova guld och gröna skogar utan backade upp prissättningen av bostaden med statistik från tidigare försäljningar samt egen erfarenhet. Rasmus har kontinuerlig hållit kontakten på ett tydligt och förståligt sätt och kommit med uppdateringar i försäljningens alla olika stadier. Han har varit lugn och trygg genom hela processen och inte pressat eller stressat fram någonting vilket jag har uppskattat. Mycket nöjd med slutpriset som blev över förväntan. "
Läs mer
säljare på Glöstorps Röseväg 13

02 jun 2022

"Jag är jätte nöjd med hans insatser för försäljningen "
säljare på Önskevädersgatan 39

28 maj 2022

"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare som lyssnar på dig som kund. Lätt att prata med, lyssnar på dina behov och väldigt till mötesgående.
Skulle varmt rekommendera Rasmus som mäklare till alla som vill ha en proffsig mäklare som lämnar ett 100% jobb efter sig."
"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare som lyssnar på dig som kund. Lätt att prata med, lyssnar på dina behov och väldigt till mötesgående.
Skulle varmt rekommendera Rasmus som mäklare till alla som vill ha en proffsig mäklare som lämnar ett 100% jobb efter sig."
Läs mer
säljare på Gunnestorpsvägen 119

24 maj 2022

"Toppbetyg! Rasmus var väldigt engagerad och vi hade en bra kommunikation genom hela försäljningen!"
säljare på Solventilsgatan 14

10 maj 2022

"We felt very confident with Rasmus. He is very knowledgeable, professional and honest. He was always available to answer our questions and clear our doubts and plan out the entire process. He was extremely considerate, flexible and went out of the way to make the sale a safe and pleasant process..."
"We felt very confident with Rasmus. He is very knowledgeable, professional and honest. He was always available to answer our questions and clear our doubts and plan out the entire process. He was extremely considerate, flexible and went out of the way to make the sale a safe and pleasant process for us and always provided us with honest and transparent updates and suggestions. We are very happy with him and would strongly recommend him. "
Läs mer
säljare på Virvelvindsgatan 30

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
69 604 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
276 av 283 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
287 av 290 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
292 av 292 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rasmus på kartan.

359 tidigare bostäder
53 bostäder till salu
293 rekommendationer

53 bostäder till salu.

Bostäder

1 250 000 kr
1 rum, 28 m²
44 642 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 890 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 31 m²
54 677 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 356 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 54 m²
29 537 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 874 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Göteborg
6 966 kr/mån
2 495 000 kr
2,5 rum, 65 m²
38 384 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 884 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Hisingen
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 795 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
1,5 rum, 32 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Uppskattar Rasmus engagerade sätt att informera, lyhörd, bra att kommunicera med. Han kommer få sälja många lägenheter för oss."
1 825 000 kr
Lägenhet Övre Eriksberg
-25 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kunnig, smart och trevlig. Sålde lägenheten i en lite sämre tid men han läste det."
2 550 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
+ 300 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rasmus är grym! Väldigt kunnig och full av goda råd. Följ alla hans rekommendationer så kommer allt gå fint!"
1 615 000 kr
Lägenhet Centrala Hisingen
+ 20 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rasmus hade ett vänligt och proffesionellt bemötande från start till slut. Hans snabba respons och konsekventa uppdateringar höll mig välinformerad och trygg genom hela processen. Jag uppskattade särskilt hans engagemang för att säkerställa att jag kände mig bekväm och informerad i varje steg av processen. Jag kan utan tvekan rekommendera Rasmus till alla som söker efter en mäklare som kombinerar proffesionalism, kompetens och genuin vilja hjälpa till."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.