Rasmus Halldin

Profilbild för Rasmus Halldin
Säljarfavorit
Rasmus Halldin
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
24 st
67 725 000 kr

Bakgrund

Rasmus Halldin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-30. Rasmus har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 67 085 000 kr.

Presentation

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet och tydlighet. Sälj är en stor del av vår bransch men jag tror på att framgång framförallt byggs på tillit och god relation.

I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra bästa möjliga affär där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Bästa egenskaper: Ärlig, affärsmässig, målmedveten och omtänksam.

Vill du ha en mäklare med dessa egenskaper? Ring mig!

Civilekonom med examen inom Nationalekonomi. Har läst två inriktningar på utbildningen - Fastighetsmäklare och värdepappersmäklare.

2019:
Rankad 3:a gällande flest antal försäljningar på Hisingen.
Rankad 4:a gällande flest antal rekommendationer på Hisingen.

Mäklarbyrå


Säljare om Rasmus.

11 okt 2020

"Vi uppskattade väldigt mycket att han var tillgänglig för oss vid eventuella funderingar, snabb och tydlig i sin återkoppling samt väldigt lättsam att bolla med.
En mäklare med servicekänsla och proffsighet i världsklass. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ingebäckslyckan 94

09 okt 2020

"Mycket tydlig i kommunikationen och höll mig hela tiden uppdaterad om ny information. Höll extravisningar och gick alltid att få tag på. Trevligt bemötande och ambitiös."
säljare på Arvid Lindmansgatan 22C

05 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Rasmus som under försäljningen av vår lägenhet var professionell och driven, med rak och tydlig kommunikation. Han är väldigt trevlig och verkar väldigt erfaren vilket var skönt under försäljningsprocessen. Har verkligen bara bra saker att säga om Rasmus, han är en grym mäklare. "
säljare på Kvillegatan 23

29 sep 2020

"Väldigt tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Väldigt professionell och ambitiös men ändå lätt att skapa en personlig relation med. Väldigt engagerad i att vi skulle vara nöjda och inte bara ute efter att avsluta en affär. Har bara bra saker att säga!"
säljare på Borstbindaregatan 1

22 sep 2020

"Kan varmt rekommendera mäklaren Rasmus som var tillgänglig, lyhörd, kunnig och drivande som gjorde att vi fick en bra upplevelse i samband med försäljningen av vår Lägenhet! "
säljare på Kavaljersgatan 23

09 sep 2020

"Professionellt och förtroendeingivande intryck!"
säljare på Glöstorpsvägen 10N

09 sep 2020

"Okomplicerad, tillgänglig och påläst mäklare! "
säljare på Penselgatan 10

07 sep 2020

"Rasmus är en engagerad, mycket kunnig, duktig och trevlig mäklare och försäljare. Han är lätt att samarbeta med. Han svarade snabbt på alla mina frågor via telefon, sms och mail. Jag kände mig trygg med honom, och upplevde att han ville hjälpa mig på allra bästa sätt med den här affären. Jag kan varmt rekommendera honom när Du ska göra en bostadsaffär. "
säljare på Heidenstams gata 9

01 sep 2020

"Rasmus presenterade sig som en lugn och analyserande person vilket passade mig personligen, efter en långsam start på budgivningen pga marknaden vid tillfället lyckades han hålla uppe intresset bland budgivarna och alltid redo att ge tips och råd vilket resulterade i en bra försäljning."
säljare på Gröna Annas gata 17

30 aug 2020

"Priset blev inte helt vad vi hade hoppats på, men mäklaren hade förberett oss på att det kunde bli lite trögt med tanke på pandemin och prisbilden i området. Vi hölls hela tiden informerade och fick bra stöd i de beslut vi fattade."
säljare på Madängsgatan 9

23 aug 2020

"Rasmus var väldigt professionell, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Vi fick mycket högre för vår bostad än vi hade räknat med och var som helhet väldigt nöjda med Rasmus insats. Vi rekommenderar honom med glädje. "
säljare på Prilyckegatan 289

10 aug 2020

"Vi kunde inte valt en bättre mäklare. Rasmus var engagerad genom hela processen. Vi är supernöjda med både försäljningen och samarbetet. "
säljare på Brämaregatan 13A

06 jul 2020

"Lyhörd och duktig, en bra mäklare!"
säljare på Vindragaregatan 8C

05 jul 2020

"Trevlig och god lokalkännedom"
säljare på Guldpokalsgatan 7A

23 jun 2020

"Rasmus är en mycket ödmjuk, uppriktig och målinriktad mäklare som presterade klart över förväntan i vår bostadsaffär. Vi mycket nöjda"
säljare på Färgfabriksgatan 16

10 jun 2020

"Rasmus var mycket proffessionell samt noggrann, tillgänglig på telefon på olika tider på dygnet. Svarade på alla eventuella frågor eller hänvisade vidare om frågan inte låg inom hans ansvarsområde.
Försäljningen gick långt över förväntan!"
säljare på Väderkvarnsgatan 3E

28 maj 2020

"Ärlig, kompetent och driven mäklare som kan marknaden. Supernöjd. Rekommenderas varmt."
säljare på Glöstorps Röseväg 8

27 apr 2020

"Detta var första gången vi sålde en lägenhet och Rasmus har varit väldigt tydlig och pedagogisk längst med hela processen. Jag har känt en bra tillit till honom och har aldrig tvekat på att höra utav mig om jag haft frågor eller funderingar oavsett tid på dygnet. Han har alltid varit lättillgänglig och anpassningsbar. Rak och ärlig kille med ett gott sinne för humor. I min smak, en topp-mäklare!"
säljare på Sankt Jörgens väg 28F

17 mar 2020

"Vi är mycket nöjd och väldigt tacksam för mäklares hjälp. Han är mycket professionell."
säljare på Mårbackagatan 6

25 feb 2020

"Rasmus är professionallt, tydlig och lyhörd! Tack för hjälpen :)"
säljare på Norra Skeppspromenaden 13

21 feb 2020

"Rasmus hjälpte mej att sälja min mammas lägenhet efter att hon gått bort.
Han förstod det jobbiga jag gått igenom och tack vare honom kunde jag slappna av då han gjorde detta till en mycket smidig affär.
Tack Rasmus. Jag vet absolut vem jag ringer om jag behöver sälja igen.
Proffs rakt igenom med mycket förståelse och lyhördhet.
"
säljare på Lillekärr Södra 148

14 feb 2020

"Rasmus är mycket professionell, snabb, serviceinriktad och lätt att ha med att göra. Jag hade några speciella krav och lösningen han tog fram översteg mina förväntningar. Jag rekommenderar verkligen Rasmus som mäklare."
säljare på Övre Hallegatan 14

03 feb 2020

"Kunde inte varit mer nöjd med hanteringen av detta och även slutresultatet! Kanonmäklare rakt igenom som förtjänar all cred han kan få!"
säljare på Ridhästvägen 18

30 jan 2020

"Rasmus är skicklig. Han lyssnar och tar in mina vinklar i varje fråga. Enkel att ha och göra med. Han lät mig som kund fatta alla beslut, pushade aldrig mig till något utan presenterade genomgående på ett proffsigt sätt vilka mina alternativ var, han gav sin rekommendation och sedan överlät beslutsfattandet helt till mig. Rasmus har arbetat hårt och snabbt när det har behövts, men när jag sa att vi skulle ligga lågt en stund då respekterade han min önskan och la försäljningen på is en stund, utan att ens ifrågasätta varför. Rasmus gör precis vad hans kund vill och är inte svår med någonting. Jag har ingenting att anmärka på utan Rasmus har uppfyllt alla mina krav och förväntningar på en mäklare. Han fick också väldigt bra betalt för min lägenhet. Jag kommer tveklöst rekommendera Rasmus när någon är på jakt efter en grym mäklare!"
säljare på Lillekärr Södra 200

19 jan 2020

"Nöjd med Rasmus information och insatser i denna bostadsaffär. "
säljare på Sehlstedtsgatan 11A

06 dec 2019

"Jättenöjd, väldigt tålmodig och förstående då jag hade en del att fixa med lägenheten som fördröjde försäljningen. "
säljare på Rambergsvägen 27A

21 nov 2019

"jag var 100% nöjd med mäklaren Rasmus Halldin, vilket innebär gjorde ett bra jobb,snabb tänkande, trevligt, hjälpsam och var tillgängligt över mina frågor angående försäljning processen!"
säljare på Sägengatan 55

18 nov 2019

"Rasmus var under vårt samarbete väldigt inlyssnande och transparent, och såg till att vi alltid var överens om strategin framåt. Han har goda kunskaper om bostadsmarknaden och har ett väldigt förtroendeingivande och trevligt sätt att vara."
säljare på Arvid Lindmansgatan 23C

30 okt 2019

"Rasmus was very professional, very responsive. I will gladly recommend him to anyone. "
säljare på Längdhopparegången 2

28 okt 2019

"Rasmus var professionell och höll mig väl uppdaterad under hela säljprocessen. Tack vare en extra visning fick han igång en stagnerad budgivning och det slutade i ett prisrekord för min förening!"
säljare på Övre Hallegatan 40

27 okt 2019

"Rasmus var professionell, pålitlig och lätt att samarbeta med. Han var ett bra bollplank under vår första bostadsförsäljning och hela affären gick väldigt smidigt till. Rekommenderas varmt! "
säljare på Sven-Agne Larssons väg 1

26 okt 2019

"Ärlig, rak och professionell."
säljare på Sunnanvindsgatan 1

26 okt 2019

"Väldigt bra mäklare som håller en uppdaterad och lyhörd! "
säljare på Karolinernas gata 1

24 sep 2019

"Professionellt bemötande från första träff till försäljning"
säljare på Övralidsgatan 1

24 sep 2019

"Mycket socialt begåvad och med en bra närvarokänsla, drev han försäljningen utav min bostad men både bred kunskap om marknaden, såväl som lokal kännedom. "
säljare på Lillekärr Södra 202

16 sep 2019

"Rasmus har hållit kvar i över ett år trots att jag inte hela tiden har velat sälja. När jag väl ville sälja gick det snabbt och smidigt. Jag skulle absolut rekommendera Rasmus och vid nästa köp kommer jag själv att ta hjälp av honom igen! "
säljare på Övralidsgatan 19

06 sep 2019

"Jag och sambon träffade Rasmus på en visning på Gustav Dahléns, otroligt duktig och ung mäklare. Direkt när vi klev in på visningen bestämde vi oss för att Rasmus skulle sälja min bostad. Engagerad, passionerad och ivrig, exakt de egenskaperna som bostadsmarknaden behöver.
Han fick en tuff uppgift framför sig med att sälja en lägenhet utan rätt förutsättningar (litet badrum, ingen balkong och en förening som inte har investerat en krona i fastigheten på x antal år.) och utöver det köpte jag lägenheten när bostadsmarknaden var ganska het = en ganska dyr peng.
Rasmus kämpade med att få sålt den, vilket han fick (över utgångspriset).
Rasmus ska jag givetvis tips om för mitt umgänge och kundkrets."
säljare på Nansensgatan 6C

06 sep 2019

"Rasmus har gjort ett superbra jobb och är en mäklare som går den extra milen för att alla ska känna sig nöjda. Han har varit ett stöd under hela processen och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Majvivsgatan 2A

05 sep 2019

"Bra kommunikation och energi!"
säljare på Gamla Böneredsvägen 26A

23 aug 2019

"Rasmus was a very responsible broker. My flat sales were somewhat in a complex situation, and Rasmus dealt with the whole deal very patiently and professionally. He was sharp at giving advice, and quick with responses. Furthermore, his English was excellent, which was a huge plus for me as a non-Swedish speaker. I would recommend Rasmus to anyone who is selling a property in the area."
säljare på Götaverksgatan 20

22 aug 2019

"Rasmus gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet, han är lyhörd, driven och riktigt vass på det han gör. Jag fick snabbt ett stort förtroende för honom, och är fantastiskt glad att vi anlitade Rasmus."
säljare på Sven-Agne Larssons väg 7

09 aug 2019

"Toppen mäklare på alla nivåer. Kändes trygg, säker o mycket förtroendeingivande från första kontakt. Rekomenderar honom starkt."
säljare på Oterdahlsgatan 1B

25 jul 2019

"Kännde mig lugn och i god händer genom hela försäljningen, Rasmus har koll på läget och är en fantastisk bra mäklare! Kommer använda mig av honom i framtiden samt rekomendera honom till alla vänner och bekanta! "
säljare på Heidenstams gata 9

10 jul 2019

"Jag har känt mig väldigt lugn och trygg genom hela försäljningsprocessen utav min lägenhet, tack vare Rasmus. Han är en kunnig och pålitligt mäklare som hela tiden har hållit mig uppdaterad kring läget. Jag är glad att jag valde Rasmus som mäklare för min lägenhet då allt har gått väldigt smärtfritt och jag är även väldigt nöjd med priset som min lägenhet gick för! :)"
säljare på Molnvädersgatan 14

28 maj 2019

"Rasmus är en mäklare med en lugn och trovärdig approach. Han är lätt att lätt att nå och bra att bolla frågor med. Väldigt personlig i sitt sätt att vara. Jag var helnöjd med mitt val."
säljare på Guldpokalsgatan 7B

09 maj 2019

"Rasmus var lätt att få kontakt med och var väldigt snabb på att svara på frågor. "
säljare på Rundbäcksgatan 5

06 maj 2019

"Rasmus Halldin var mycket engagerad, svarade på alla våra frågor samt var lyhörd för våra önskemål kring försäljningen. Vi kände oss mycket trygga med Rasmus Halldin som mäklare och rekommenderar honom starkt till andra säljare. "
säljare på Oterdahlsgatan 11D

18 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Rasmus Halldin. Han är pålitlig och skicklig som ger tid till både köpare och säljare att fundera, vilket känndes skönt att inte bli uppstressad över det. Upplevde honom även som väldigt lugn och säker i sitt sätt som mäklare vilket gjorde oss som säljare trygga att lita på honom, därför valde vi Rasmus Halldin! "
säljare på Prilyckegatan 107

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
67 085 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
97 av 99 säljare
Rasmus satte rätt förväntningar på slutpriset
87 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 99 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 99 säljare

Rasmus på kartan.

120 tidigare annonser
5 bostäder till salu
99 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
3 rum, 62 m²
48 306 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 671 kr/mån
2 150 000 kr
2 rum, 69 m²
31 159 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 275 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 63 m²
47 539 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 918 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 56 m²
35 625 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 116 kr/mån
2 390 000 kr
1,5 rum, 45 m²
53 111 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 658 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 050 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 49,5 m²
2 020 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 125 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 800 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 55 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 110 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 260 000 kr
2 rum, 59,8 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket tydlig i kommunikationen och höll mig hela tiden uppdaterad om ny information. Höll extravisningar och gick alltid att få tag på. Trevligt bemötande och ambitiös."
2 150 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 55 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.