Rasmus Halldin

Profilbild för Rasmus Halldin
Säljarfavorit
Rasmus Halldin
4.9 / 5
(166 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
38 st
69 580 000 kr

Bakgrund

Rasmus Halldin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-05-30. Rasmus har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 95 290 000 kr.

Presentation

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet, tydlighet och prestationer. Sälj är en viktig del i processen men jag att framgång framförallt byggs på tillit och goda relationer.

Jag jobbar effektivt med högt tempo och kvalité. I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra affär med bästa möjliga resultat där alla parter känner sig nöjda och trygga. Jag jobbar för ständig utveckling där god rekommendation från kund är priset för en lyckad affär.

Bästa egenskaper: Ärlig, affärsmässig och målmedveten.

Vill du ha en mäklare med dessa egenskaper? Ring mig!

Civilekonom med examen inom Nationalekonomi. Har läst två inriktningar på utbildningen - Fastighetsmäklare och värdepappersmäklare.

BEDRIFTER:
Topp 3 - Flest antal försäljningar på Hisingen 2019
Topp 4 - Flest antal rekommendationer på Hisingen 2019
Partner - Bjurfors 2020
Topp 4 - Flest antal rekommendation i Göteborg 2021 (Q1)

Mäklarbyrå


Säljare om Rasmus.

21 jul 2021

"Kände mig trygg med Rasmus från första stund, o har litat på honom hela vägen!"
säljare på Oterdahlsgatan 1A

09 jul 2021

"Oerhört öppen och social, extremt bra koll på området . Tydligen extremt bra i förhandlingsteknik! Fick det jag ville samt att övertagandet sker på mitt önskade datum. Effektivitet! Genom allt den här herren gör!! Kan extremt varmt rekommendera Rasmus Halldin. Sankt jörgens"
säljare på Sankt Jörgens väg 10A

08 jul 2021

"Rasmus är en utmärkt mäklare som vi kan rekommendera. Driven, lyhörd och trevlig."
säljare på Virvelvindsgatan 20B

05 jul 2021

"Jag tycker att Rasmus gjort ett fantastiskt jobb, han har funnits där och hjälpt. Varit helt ärligt och gjort allt han kunnat.
Han har inte kunnat göra mer för oss, vi är mycket nöjda. Slutpriset blev lidande pga rådande pandemi, oturligt nog även om värderingen var högre. "
säljare på Rudenschöldsgatan 15A

01 jul 2021

"Mycket proffsig,engagerad och lyhörd."
säljare på Vindragaregatan 8B

01 jul 2021

"Mycket professionell och ansvarsfull mäklare, vi är mycket nöjda."
säljare på Väderkvarnsgatan 2A

27 jun 2021

"Lätt att prata med."
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

24 jun 2021

"Lyhörd, snabb på återkoppling vid frågor och professionell i sitt arbete. Super nöjd med både samarbetet och slutresultatet! "
säljare på Glöstorps Röseväg 13

24 jun 2021

"Att ha en mäklare som alltid är tillgänglig o man har lätt att nå, en mäklare som är mycket lyhörd och tydligt, samt är social och tar hänsyn till att uppdatera sin kund även med små grejer var viktiga punkter för oss, och Rasmus som mäklare fyllde alla dessa punkter. Han är grymt! Rekommendera stark! "
säljare på Maratongången 28

18 jun 2021

"Vi anlitade Rasmus Halldin på rekommendation från en släkting. Hon var mycket nöjd med deras samarbetet. Vi är också mycket nöjda och kommer absolut rekommendera honom för andra som ska sälja sin bostad."
säljare på Olshammarsgatan 4

07 jun 2021

"Rasmus är en väldigt förtroendeingivande och kunnig mäklare. Bra kunskap om området, marknaden och processen. Bra på att förhandla. Rekommenderar honom."
säljare på Gamla Tuvevägen 18

07 jun 2021

"Rasmus ansträngde sig och lyckades med sitt stora kontaktnät, professionalism och mycket goda lokalkännedom ordna en lägenhetsaffär som jag är mycket nöjd med."
säljare på Vårlöksgatan 5A

30 maj 2021

"Rasmus, had been very helpful at selling our house. He is very honest, we were very comfortable with him helping us make decision. We being relatively new in Sweden and not good in Swedish, he was quite easy to communicate. He has been very responsive, and we have been very happy with his efforts towards selling our house. We strongly recommend him.
-Ayan/Gemma"
säljare på Diskusgången 12

26 maj 2021

"Rasmus har varit mycket bra att ha att göra med som köpare och mycket lätt och smidig att samarbeta med nu som säljare. Säljprocessen har fungerat utmärkt med genomgående tydlig och kontinuerlig information. Med stor hjälp av Rasmus lyckades vi på kort tid hitta en överenskommelse som både jag som säljare och vår köpare kunde vara mycket nöjda med."
säljare på Brämaregatan 13A

21 maj 2021

"Rasmus visade stort intresse och kompetens från första mötet. Fanns till hands för frågor och funderingar genom hela försäljningen. Snabb återkoppling och alltid med ett vänligt bemötande. En mer engagerad och driven mäklare än Rasmus får man leta efter! "
säljare på Arvid Lindmansgatan 23G

14 maj 2021

"Det har varit väldigt enkelt att jobba med Rasmus, från första mötet, realistiskt från början till slut. Träffade andra mäklare, det enda de pratade om var rekord hit rekord dit och gva inget trovärdigt intryck alls.
Superbra kommunikation och också tydligt hur vi tar och vad nästa steg har varit.
Vi är bortom nöjda med Rasmus!
"
säljare på Gamla Tuvevägen 4B

28 apr 2021

"Första gången vi sålde lägenhet men inte sista gången vi säljer via Rasmus!"
säljare på Penselgatan 10

28 apr 2021

"Rasmus gjorde så att processen kändes lugn även om man själv var uppstressad i mellan åt. Han gav bra förslag för hur vi skulle lösa problemen, så att jag som säljare inte skulle känna att processen blev övermäktig.
Rasmus höll mig alltid uppdaterad så att jag själv kunde känna mig 100% delaktig. Det är en stor affär som görs när man skall sälja sin lägenhet. Att få känns sig delaktig känns då väldigt tryckt.
Otroligt nöjd över att jag valde just Rasmus. "
säljare på Storhöjdsgatan 19

22 apr 2021

"Rasmus är en toppen mäklare, som från start var väldigt målinriktad och engagerad i försäljningsprocessen! En väldigt lyhörd och professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera till dem som skall sälja eller köpa. Jag kommer definitivt anlita Rasmus i framtiden!"
säljare på Gamla Tuvevägen 16

16 apr 2021

"En toppen mäklare som jag varmt kan rekommendera. Engagerad, drivande, tillgänglig. Vi är jätte nöjda!"
säljare på Glöstorpsvägen 16M

10 apr 2021

"En fantastiskt lyhörd mäklare med så fin individanpassning till säljaren. Valde bjurfors för att dom ofta har ett så proffesionellt bemötande och det här var över förväntan. Det är ovanligt att hitta mäklare som trots att lägenheten är liten och den eventuella vinsten likadan ändå tar sig an uppdraget med engagemang. Det gjorde Rasmus! Tack! Lägenheten gick med stor vinst tack vare hans skicklighet. "
säljare på Virvelvindsgatan 8

31 mar 2021

"Ett proffsigt och trevligt bemötande hela kontakten igenom. "
säljare på Fruktträdsgatan 11

23 mar 2021

"Hade en väldigt bra upplevelse med Rasmus - det gick snabbt och enkelt att sälja. Jag är väldigt nöjd och kände mig trygg under hela processen, med informationen jag fick och den genomgående uppföljningen. "
säljare på Solventilsgatan 3

03 mar 2021

"Rasmus Halldin är en mycket engagerad, professionell och relationskapande mäklare som utstrålar detta vid första mötet. Under hela processen var han bland annat mycket tillgänlig för frågor, funderingar, tips med mera. Kommunikationen var rak och enkel. Hans professionella engagemang till yrket återspeglar sig både i annonserna och i bemötandet med köpare/säljare. Vi har tidigare haft kontakt med andra mäklare vid köp och sälj men Rasmus slog alla förväntningar och är säkerligen en av Göteborgs vassaste mäklare!! I framtiden kommer vi utan tvekan att använda oss av Rasmus ifall det blir fler bostadsköp! Tveka inte om att anlita Rasmus i en kommande försäljning av din bostad!"
säljare på Hallegatan 13

24 feb 2021

"Jag kan rekommendera Rasmus. Lyhörd och trevlig."
säljare på Ängskogsvägen 38A

18 feb 2021

"Rasmus visade stort engagemang genom hela processen och var noga med löpande kontakt och återkoppling."
säljare på Sankt Jörgens väg 28A

18 feb 2021

"Rasmus var grym hela vägen från start till mål!
Det kändes tryggt och vi kände att han gav 100% hela tiden.
Vi kan varmt rekommendera Rasmus.
Snabb på svar och lyssnade på våra önskemål.
"
säljare på Falkgatan 16E

17 feb 2021

"Vi hade ett par mäklare över och valde att sälja med Rasmus på Bjurfors och det ångrar vi inte för en sekund. Vi valde utifrån personkemi, säljhistorik och drivet han utstrålade.
Rasmus svarade snabbt på frågor och tog initiativet att höra av sig regelbundet och höll oss informerade genom hela processen. Väldigt tryggt och enkelt.
Från det att vi träffade Rasmus första gången till det att vi hade ett signerat avtal med köpare förlöpte mindre än en månad, och vi fick sålt till ett pris som vi blev väldigt nöjda med.
Rasmus och Bjurfors jobbar också med väldigt kompetenta människor, allt från styling, fotografer och broschyrer är absolut toppklass.
Om Du skall sälja en lägenhet på Hisingen rekommenderar jag starkt Rasmus och hans goda betyg på hittamäklare är mycket välförtjänt."
säljare på Arvid Lindmansgatan 25B

16 feb 2021

"Hade en annan mäklare (samma firma) innan Rasmus som inte lyckades sälja bostaden för mitt målpris. Tre månader senare sålde Rasmus lägenheten på våningen under min och jag fick följa med på resan. Rasmus lyckades få 3 gånger fler sällskap på visningen än vad förra mäklaren hade på tre visningar. Mycket bra jobbat! "
säljare på Rörstrandsgatan 7A

14 feb 2021

"Glad att vi fick vara med och styra texten."
säljare på Inägogatan 4

10 feb 2021

"Engagerad, lyhörd och kompetent, gjorde att resultatet blev vädigt bra . Jag kan varmt rekommendera Rasmus!"
säljare på Rörstrandsgatan 7A

03 feb 2021

"Fick förtroende för honom vid första träffen, och sedan löpte allt på väldigt lätt och snabbt."
säljare på Kavaljersgatan 13

03 feb 2021

"Smidig, enkel och proffsig mäklare."
säljare på Övre Hallegatan 32

02 feb 2021

"Trevlig, enkel att jobba med och lyhörd. Fanns alltid tillgänglig för frågor och hade alltid tillfredsställande svar. "
säljare på Hisingsgatan 23

24 jan 2021

"Mäklaren hade en tidligt plan som vi följde och vi är nöjda med resultatet "
säljare på Taklöksvägen 10

17 jan 2021

"Trevlig, lyhörd, tillgänglig, hjälpsam, bara gott att säga! "
säljare på Östanvindsgatan 11C

30 dec 2020

"Bra engagemang och driven, om jag säljer igen så ringer jag Rasmus!"
säljare på Penselgatan 10

21 dec 2020

"Rasmus was super professional, very sharp and organised, with a clear plan and strategy to help us through our sale. With his help we were able to sell our apartment in a very smooth way for the whole family! We strongly recommend!"
säljare på Kvillegatan 3

26 nov 2020

"Rasmus var väldigt enkel att arbeta med och jag fick fort en känsla av att han ville möta mina mål med försäljningen. Man kunde nå honom i stort sett när som helst med minsta lilla fundering. Han tänkte på allt och gjorde försäljningen väldigt smidig. Hans nummer är det första jag ringer när jag vill sälja eller bara prata bostad igen!"
säljare på Övre Hallegatan 28

25 nov 2020

"Väldigt nöjd att jag valde Rasmus Halldin till min mäklare. Han var positiv med mycket energi under hela processen. Han var lätt att få tag på, även på helger. Hela processen kändes väldigt trygg. Trevlig och socialt kompetent. "
säljare på Västra Gunnesgärde 1

25 nov 2020

"Rasmus förmedlade min lägenhet och jag är mycket nöjd med hans arbete. Han är mycket kompetent, driven och professionell. Lägenheten blev såld till ett pris som motsvarade vår prognos, och processen gick smidigt till. Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Rödlönnsgången 28

23 nov 2020

"Rasmus gjorde ett otroligt bra jobb när det var dags att sälja våran lägenhet. Han var tydlig och engagerad vilket skapade ett stort förtroende för honom direkt. Han är lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Kan starta rekommendera Rasmus, en riktig stjärna! "
säljare på Inägogatan 4

29 okt 2020

"Rasmus är engagerad och proffsig. Hans färdigheter i förhandling gjorde att vi fick till an bra affär för alla inblandade. "
säljare på Ögontröstgatan 6A

11 okt 2020

"Vi uppskattade väldigt mycket att han var tillgänglig för oss vid eventuella funderingar, snabb och tydlig i sin återkoppling samt väldigt lättsam att bolla med.
En mäklare med servicekänsla och proffsighet i världsklass. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ingebäckslyckan 94

09 okt 2020

"Mycket tydlig i kommunikationen och höll mig hela tiden uppdaterad om ny information. Höll extravisningar och gick alltid att få tag på. Trevligt bemötande och ambitiös."
säljare på Arvid Lindmansgatan 22C

05 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Rasmus som under försäljningen av vår lägenhet var professionell och driven, med rak och tydlig kommunikation. Han är väldigt trevlig och verkar väldigt erfaren vilket var skönt under försäljningsprocessen. Har verkligen bara bra saker att säga om Rasmus, han är en grym mäklare. "
säljare på Kvillegatan 23

29 sep 2020

"Väldigt tillmötesgående och lätt att kommunicera med. Väldigt professionell och ambitiös men ändå lätt att skapa en personlig relation med. Väldigt engagerad i att vi skulle vara nöjda och inte bara ute efter att avsluta en affär. Har bara bra saker att säga!"
säljare på Borstbindaregatan 1

22 sep 2020

"Kan varmt rekommendera mäklaren Rasmus som var tillgänglig, lyhörd, kunnig och drivande som gjorde att vi fick en bra upplevelse i samband med försäljningen av vår Lägenhet! "
säljare på Kavaljersgatan 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Parhus
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
95 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
159 av 161 säljare
Rasmus satte rätt förväntningar på slutpriset
148 av 163 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
162 av 164 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
165 av 165 säljare

Rasmus på kartan.

190 tidigare annonser
166 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 850 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 175 000 kr
2 rum, 36,5 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kände mig trygg med Rasmus från första stund, o har litat på honom hela vägen!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Biskopsgården
3 rum, 69 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 155 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 200 000 kr
Lägenhet Sankt Jörgen
+ 305 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oerhört öppen och social, extremt bra koll på området . Tydligen extremt bra i förhandlingsteknik! Fick det jag ville samt att övertagandet sker på mitt önskade datum. Effektivitet! Genom allt den här herren gör!! Kan extremt varmt rekommendera Rasmus Halldin. Sankt jörgens"
2 660 000 kr
Parhus Biskopsgården
+ 110 000 kr
4 rum, 92 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.