Rasmus Broström

Profilbild för Rasmus Broström
Säljarfavorit
Rasmus Broström
4.9 / 5
(348 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
34 st
94 510 000 kr

Bakgrund

Rasmus Broström jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-04-18. Rasmus har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Rasmus har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 104 070 000 kr.

Presentation

Rasmus brinner för att leverera bra resultat åt sina uppdragsgivare. Han har arbetat på Bjurfors sedan 2015 och är specialiserad på bostadsrätter i Mölndal. Entusiasm och engagemang tillsammans med höga ambitioner är något som sätter prägel på hans positiva arbetssätt och leverans. En stark vilja att ge service är något man verkligen märker av, med tydliga mål att ha nöjda och återkommande kunder. Med Bjurfors kvalitetssäkrade arbetsmetod i ryggen skapar Rasmus lyckade bostadsaffärer för både säljare och köpare.

Ring mig redan idag för ett personligt samtal om Ditt boende!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022

Säljare om Rasmus.

17 maj 2024

"En engagerad och ärlig mäklare med ödmjukhet. Trygg, med en känsla för marknaden. "
säljare på Kvarnbygatan 39

18 apr 2024

"Rasmus var lyhörd , tydlig och snabb på att återkoppla om jag hade några frågor . Jag är mycket nöjd med utfallet av min lägenhets försäljning. Så jag rekommenderar varmt Rasmus till andra som har planer på att sälja eller köpa ! "
säljare på Stenbrogatan 2A

12 apr 2024

"Rasmus är mycket fokuserad på din försäljning och återkopplar alltid direkt när man har frågor. Rasmus håller dig som säljare uppdaterad på allt som händer på vägen och tar snabbt reda på om det är något man undrar över. Rakt igenom en positiv och duktig mäklare! Jag är jättenöjd."
"Rasmus är mycket fokuserad på din försäljning och återkopplar alltid direkt när man har frågor. Rasmus håller dig som säljare uppdaterad på allt som händer på vägen och tar snabbt reda på om det är något man undrar över. Rakt igenom en positiv och duktig mäklare! Jag är jättenöjd."
Läs mer
säljare på Sagåsvägen 18

13 mar 2024

"Rasmus var extremt lyhörd, ödmjuk och duktig. Trotts svåra tider att sälja i så gav han aldrig upp. Bra kommunikation och alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet. Rekommenderar varmt! "
säljare på Blandsädesgatan 4C

20 feb 2024

"Rekommenderar Rasmus på det starkaste :)"
säljare på Rullharvsgatan 5B

20 feb 2024

"Alltid tillgänglig och super att ha o göra med!"
säljare på Blandsädesgatan 2D

09 feb 2024

"Jag hade valt Rasmus som mäklare 7 dagar i veckan. Alltid tillgänglig, lättsam att prata med och hjälpsam oavsett vad. Rasmus får 5/5 av mig. "
säljare på Sörgårdsgatan 6B

31 jan 2024

"Svarade alltid snabbt när vi hade frågor. Kunnig"
säljare på Åby Allé 37

31 jan 2024

"Har sålt bostäder tidigare, men aldrig känt mig så trygg med en mäklare som jag gjort med Rasmus! Han är tydlig, engagerad och väldigt snabb på att uppdatera samt svara på frågor. Kan inte tänka mig en bättre mäklare!"
säljare på Lejonstensgatan 1

16 jan 2024

"Smidig, lyhörd och stabil att ha som mäklare i min bostadsförsäljning. Kan inget annat än att rekommendera Rasmus! "
säljare på Åby Allé 43

09 jan 2024

"Jättenöjd med Rasmus som mäklare!
Proffesionell i sitt arbete samt alltid tillgänglig för att svara på frågor och även till hjälp och vägledande för att få svar/hjälp utanför hans område!
Ständig återkopplade angående försäljning och ringde alltid upp vid missat samtal!
Rekommenderar verkligen Ra..."
"Jättenöjd med Rasmus som mäklare!
Proffesionell i sitt arbete samt alltid tillgänglig för att svara på frågor och även till hjälp och vägledande för att få svar/hjälp utanför hans område!
Ständig återkopplade angående försäljning och ringde alltid upp vid missat samtal!
Rekommenderar verkligen Rasmus!"
Läs mer
säljare på Åby Allé 5

07 jan 2024

"Rasmus löste en snabb och smidig affär tack vare sin kunskap, lyhördhet och löpande kommunikation! Stort tack Rasmus! "
säljare på Broslättsgatan 29

29 nov 2023

"Tack Rasmus vi kan inte vara mer nöjda!"
säljare på Larssons Berg 2

22 nov 2023

"Rasmus är trygg, lyhörd och positiv. Han gjorde det lätt att sälja lägenheten och fanns aldrig mer än ett samtal bort."
säljare på Torallagatan 2A

15 nov 2023

"Uppskattar till fullo det fina arbete mäklaren gjort vilket innefattar ett mycket gott samarbete mellan mig och mäklaren.
Rekommenderar denna mäklare till 100%"
säljare på Åby Allé 5

05 okt 2023

"Toppmäklare! Vi har anlitat Rasmus när vi har sålt våra bostäder, han har uppfyllt våra förväntningar varje gång. Målmedveten och engagerad!"
säljare på Kärnvedsgatan 65

24 sep 2023

"Kände väldigt stort förtroende för Rasmus att det skulle bli en bra bostadsaffär. Han svarade alltid i telefon när jag hade någon fråga och hörde av sig direkt och uppdaterade mig när något hände. Väldigt nöjd med försäljningen och kan verkligen rekommendera Rasmus."
"Kände väldigt stort förtroende för Rasmus att det skulle bli en bra bostadsaffär. Han svarade alltid i telefon när jag hade någon fråga och hörde av sig direkt och uppdaterade mig när något hände. Väldigt nöjd med försäljningen och kan verkligen rekommendera Rasmus."
Läs mer
säljare på Vänortsgatan 7C

24 sep 2023

"Rasmus är en mycket trevlig, proffsig och hjälpsam mäklare. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan verkligen rekommendera Rasmus för framtida bostadsaffärer. "
säljare på Ponnygatan 1B

20 sep 2023

"Mkt nöjd! "
säljare på Kvarnbyvallen 7

08 sep 2023

"Rasmus Broström på Bjurfors gjorde ett utmärkt jobb för att få sålt vår bostad. Han fick på kort tid många intressenter till en visning vilket snabbt ledde till en budgivning.
Jag kan starkt rekommendera Rasmus till andra säljare!"
säljare på Frälsegårdsgatan 3A

30 aug 2023

"Jag är jättenöjd med Rasmus insats, både med själva grundarbetet (värdering, annons, information om budgivningsförfarande o.dyl), men även med råd och information gällande kringsaker (homestyling, hur det funkar med deklarationen nästa år etc). Jag är jättenöjd och det kändes väldigt tryggt med e..."
"Jag är jättenöjd med Rasmus insats, både med själva grundarbetet (värdering, annons, information om budgivningsförfarande o.dyl), men även med råd och information gällande kringsaker (homestyling, hur det funkar med deklarationen nästa år etc). Jag är jättenöjd och det kändes väldigt tryggt med en mäklare som jag upplevde som väldigt kunnig om bostadsläget i Mölndal."
Läs mer
säljare på Torallagatan 2C

13 jul 2023

"Rasmus tolkade våra önskemål bra och hjälpte oss få till en smidig försäljningsprocess. Han var engagerad, proffsig och hade precis den kunskap om lägenheten och området vi ville åt."
säljare på Bergskroken 6

12 jul 2023

"Bra och driven, positivt att han känner till området så bra och vet vad som behövs för visning "
säljare på Broslättsgatan 13

18 maj 2023

"Första gången Rasmus besökte min lägenhet, kunde han utantill senaste försäljningsprisena i min förening och vad foton på Hemnet visat om deras skick. Det bidrog nog till att hans val av utgångspris blev bra och att budgivning gick utmärkt. Han är behaglig att prata med och gjorde alltid raskt va..."
"Första gången Rasmus besökte min lägenhet, kunde han utantill senaste försäljningsprisena i min förening och vad foton på Hemnet visat om deras skick. Det bidrog nog till att hans val av utgångspris blev bra och att budgivning gick utmärkt. Han är behaglig att prata med och gjorde alltid raskt vad vi kommit överens om. Han förmedlade en skicklig stylist. (Jag gillade t.ex. att valde närproducerade växter i stället för snittblommor som kanske kommer från producentlandet med koldioxidutsläppande flyg.)"
Läs mer
säljare på Växthusgatan 7

17 maj 2023

"Mycket trevlig och välbemötande samt lättillgänglig"
säljare på Åby Allé 25

11 apr 2023

"Rasmus är mycket trevlig, proffsig och hjälpsam. Alltid tillgänglig för att svara på frågor och funderingar. Kände mig trygg genom hela processen, tack!"
säljare på Larssons Berg 1

10 mar 2023

"Trevligt bemötande, enkel och alltid tillgänglig."
säljare på Broslättsgatan 27

10 mar 2023

"Rasmus var mycket hjälpsam genom processen och förklarade varje steg i processen i detalj. Han har goda kunskaper om Göteborg/Mölndals regionen och kunde arbeta fram en mycket lämplig strategi för att sälja vår lägenhet på en svår marknad. Kommer starkt att rekommendera honom till alla som vill a..."
"Rasmus var mycket hjälpsam genom processen och förklarade varje steg i processen i detalj. Han har goda kunskaper om Göteborg/Mölndals regionen och kunde arbeta fram en mycket lämplig strategi för att sälja vår lägenhet på en svår marknad. Kommer starkt att rekommendera honom till alla som vill anlita en maklare för sin lägenheten/villa."
Läs mer
säljare på Toltorpsgatan 111

08 mar 2023

"Rasmus är en lyhörd mäklare som adapterade sig snabbt till dagens bostadsmarknad som har förändrats mycket det senaste året.
Snabb återkoppling samt uppföljning under säljprocessen.
Varma rekommendationer till att sälja med Rasmus."
säljare på Vänortsgatan 19

03 mar 2023

"Bra kontakt. Trevligt bemötande. Lätt att få kontakt per telefon.ĺ"
säljare på Hagåkersgatan 5A

28 feb 2023

"Rasmus har vart allt man kan önska sedan vi pratade löst om att sälja första gången 2,5 år tidigare tills vi sålt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Larssons Berg 11

31 jan 2023

"Rasmus is an energetic person. He has good knowledge of local real estate matters. Also he holds good buyer database. Rasmus was able to bring many potential buyers for the viewing. He is very clear in communication. Rasmus has been proactive in analyzing the current market situations and suggest..."
"Rasmus is an energetic person. He has good knowledge of local real estate matters. Also he holds good buyer database. Rasmus was able to bring many potential buyers for the viewing. He is very clear in communication. Rasmus has been proactive in analyzing the current market situations and suggest better strategies. Rasmus has suggested best timing for the viewing which is suiting our requirements. Rasmus has been very flexible and approachable. Thank you so much Rasmus for your help in selling our apartment. I strongly recommend Rasmus if anyone wants to sell their house. "
Läs mer
säljare på Ponnygatan 4A

27 jan 2023

"Alltid väldigt trevligt och professionellt bemötande, alltid tillgänglig och hjälpsam. Han har stor kunskap och kände mig trygg genom hela processen. Jag rekommenderar varmt till alla att välja Rasmus som mäklare!"
säljare på Barnhemsgatan 18

07 dec 2022

"Mycket bra mäklare. Allt gick smidigt."
säljare på Knarrhögsgatan 12A

06 dec 2022

"Jag tycker att mäklaren var ordentligt engagerad , och förstod vår situation ganska väl . Kunde ha sett lite djupare på status på lägenheten innan utgångspriset sattes . Förstår att marknaden inte var helt enkel att förstå . Sedan borde vi ha valt denna mäklaren från början med facit i hand . Det..."
"Jag tycker att mäklaren var ordentligt engagerad , och förstod vår situation ganska väl . Kunde ha sett lite djupare på status på lägenheten innan utgångspriset sattes . Förstår att marknaden inte var helt enkel att förstå . Sedan borde vi ha valt denna mäklaren från början med facit i hand . Det såg fortfarande ut att vara enkelt att sälja lägenheter fram till i våras ,"
Läs mer
säljare på Irisgatan 5C

11 nov 2022

"Rasmus är väldigt engagerad och vill verkligen göra ett bra jobb. Kan varmt rekommendera honom för din bostadsaffär. "
säljare på Barnhemsgatan 28

13 okt 2022

"Jag upplevde Rasmus som ofantligt skicklig och erfaren. Aldrig varit med om en mer effektiv mäklare någonsin - Hela processen var smidig, trygg och proffsig. Blev frekvent uppdaterad längs hela ledet från uppdragssignering till slutförsäljning samtidigt som man enkelt kunde ventilera tankar och f..."
"Jag upplevde Rasmus som ofantligt skicklig och erfaren. Aldrig varit med om en mer effektiv mäklare någonsin - Hela processen var smidig, trygg och proffsig. Blev frekvent uppdaterad längs hela ledet från uppdragssignering till slutförsäljning samtidigt som man enkelt kunde ventilera tankar och funderingar och ta del av hans erfarenhet och vidd av kunskap vad gäller marknaden och förmedling av bostäder. Kan inte rekommendera Rasmus nog för den som är i behov eller går i säljtankar. Supernöjd!"
Läs mer
säljare på Hökegårdsgatan 4A

04 okt 2022

"En liten kommentar bara, som egentligen inte är någon kritik. Men vid uppläsandet av kontraktet, läs lite långsammare så att du inte snubblar på orden. Våga ta den tiden, det upplevs lite mer självsäkert då.
Annars jättenöjd! Trevlig och duktig."
säljare på Hagåkersgatan 5C

30 sep 2022

"Rasmus är väldigt professionell och gjorde försäljningen av min lägenhet snabb och smidig! "
säljare på Vänortsgatan 4E

28 sep 2022

"Rasmus har varit väldigt proffsig, lyhörd och kunnig hela vägen och fått oss att känna oss trygga genom hela processen från start till avslut. Vi kan varmt rek honom!"
säljare på Kvarnbyvallen 68

21 sep 2022

"Rasmus är otroligt engagerad och professionell mäklare! Vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas starkt till alla er som ska sälja er bostad! "
säljare på Knarrhögsgatan 14A

06 sep 2022

"Professionellt rakt igenom. Hög positiv energinivå. Högsta tillgänglighet oavsett tidpunkt."
säljare på Eklanda Lund 105

29 jun 2022

"Allt var topp !!!"
säljare på Kallblodsgatan 2A

08 jun 2022

"Rasmus gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning. Han är är kunnig, engagerad och har ett väldigt trevligt sätt. Vi kände oss mycket trygga och fick all hjälp vi behövde. Kan verkligen rekommendera Rasmus."
säljare på Bågskyttegatan 2I

08 jun 2022

"Bra koll på området och dess förutsättningar. Rekommenderas."
säljare på Larssons Berg 9

20 maj 2022

"Rasmus var engagerad och påläst. Ärlig och saklig både till säljare och köpare. Det känns bra som köpare att säljaren också får bra information. "
säljare på Larssons Berg 3

16 maj 2022

"Vi är super nöjda med Rasmus insatts, gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera denna toppmäklare."
säljare på Barnhemsgatan 26

06 maj 2022

"Jätte nöjda med Rasmus. Gjorde vår försäljning väldigt enkel. Trevlig och lyhörd. Rekommenderar"
säljare på Bergskroken 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
104 070 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
328 av 336 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
323 av 336 säljare
Rasmus var tydlig och höll mig uppdaterad
345 av 346 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Rasmus på kartan.

469 tidigare bostäder
43 bostäder till salu
348 rekommendationer

43 bostäder till salu.

Bostäder

2 150 000 kr
3 rum, 80 m²
26 875 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
5 914 kr/mån
2 350 000 kr
2 rum, 51,5 m²
46 078 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
3 730 kr/mån
3 rum, 76,5 m²
Lägenhet, Mölndal
3 667 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 73 m²
54 726 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
5 500 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 80,5 m²
30 625 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
6 368 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 450 000 kr
Lägenhet Kvarnbyn
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En engagerad och ärlig mäklare med ödmjukhet. Trygg, med en känsla för marknaden. "
2 175 000 kr
Lägenhet Pedagogen Park
-300 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 2 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 700 000 kr
Lägenhet Eklanda
4 rum, 99,4 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 200 000 kr
Lägenhet Eklanda
4 rum, 102 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Innerstaden
+ 105 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.