Pontus Wilhede

Profilbild för Pontus Wilhede
Säljarfavorit
Pontus Wilhede
5.0 / 5
(186 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
39 st
126 275 000 kr

Bakgrund

Pontus Wilhede jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2015-06-09. Pontus har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Pontus har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 151 197 500 kr.

Presentation

"Jag älskar mitt jobb!"

En bostadsförsäljning en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det mitt mål som fastighetsmäklare att även göra den till din bästa affär.

Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, stort engagemang, tillgänglighet och affärsmässighet är avgörande. Jag ger alltid 100% och ser till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har alltid som ambition att överträffa mina kunders förväntningar.

Jag är enormt tävlingsinriktad och drivs av att slå prisrekord, något som syns i mina försäljningar. Jag har bland annat sålt de tre dyraste tvåorna i hela Hägersten/Liljeholmen. Testa mig, du kommer inte bli besviken!

Prisad mäklare.

Säljare om Pontus.

31 mar 2021

"Otroligt pålitlig och ville alltid vara säker på att vi är nöjda med alla val. Proffsigt och trevligt arbetssätt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Anna Sandströms gata 20

26 mar 2021

"Pontus did an excellent job helping me to sell the property. He demonstrated his expertise during every steps from the price targeting, webpage listing, bidding till the contract signing. He is very patient and efficiently answering all my questions and always willing to offer his professional advise. I am extremely happy with his service and I would recommend him to anyone who is looking for an real estate professional."
säljare på Safirgränd 47

25 mar 2021

"Pontus tog sig an vår affär på ett fantastiskt sätt och hjälpte oss att sälja vår lägenhet på otroligt kort tid! "
säljare på Tellusborgsvägen 90

25 mar 2021

"Pontus sålde min lägenhet innan vi ens hann köra ut den som skarp försäljning på Hemnet, och jag fick det pris jag hade hoppats på!"
säljare på Midsommarvägen 14

23 mar 2021

"Lyhörd, målinriktad och tillmötesgående. Kunnig och ärlig vilket jag uppskattade väldigt mycket. Pontus gör allt för en lyckad försäljning, rekommenderar honom starkt!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

17 mar 2021

"Bara bra saker att säga om Pontus! Trevlig, proffsig, engagerad och välkomnande. Både köper och säljer gärna när han är involverad i affären!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

17 mar 2021

"10/10. Har anlitat tidigare och kommer tveklöst anlita vid nästa försäljning också :)"
säljare på Telefonvägen 21

17 mar 2021

"Proffisionell, lyhörd & målinriktad!"
säljare på Valborgsmässovägen 20C

05 mar 2021

"Pontus var väldigt professionell och tillmötesgående. Han hade en god förmåga att sätta sig in i just min situation och vad jag behövde förstå och veta i samband med försäljning. Han löste situationen med att jag fanns på annan geografisk plats mycket smidigt och var väldigt flexibel. Vid visning, budgivning och försäljning höll han mig uppdaterad och var mycket smart och strategisk. Hans goda kännedom om de potentiella köparna var helt avgörande för att jag kunde göra en mycket bra affär. "
säljare på Flygelgatan 4

05 mar 2021

"Pontus har hela paketet som mäklare - han är lugn, förtroendeingivande, kunnig och driven. Speciellt i slutskedet av försäljningen kom han med många goda råd, och jag kände från början till slut att affären låg i trygga händer. Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Olof Skötkonungs väg 2

05 mar 2021

"Pontus gjorde ett superjobb. Oerhört skönt att jag även kunde lämna över det mesta ansvaret till honom då jag inte bor i staden där lägenheten skulle säljas.
Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Tellusborgsvägen 92

05 mar 2021

"Pontus levererade på alla punkter från start till mål och var öppen, ärlig och kunnig i alla sammanhang, vilket jag uppskattade väldigt mycket."
säljare på Tellusborgsvägen 94

05 mar 2021

"En mäklare som gör allt för en lyckad försäljning! Lyhörd, engagerad och kunnig."
säljare på Tellusborgsvägen 92

03 feb 2021

"Pontus är i särklass den mest förtroendegivande och bästa mäklaren i Hägersten! Jag har sålt ett flertal lägenheter under årens lopp med flera olika mäklare men Pontus skapade en helt ny upplevelse kring hur en affär ska gå till. Han är engagerad, dedikerad, ärlig, förtroendegivande och han levereareade exakt det han lovade.
Vill man anlita en mäklare i Hägersten på elitnivå så är Pontus rätt man för jobbet!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

29 jan 2021

"Min första försäljning och allt kändes super fint. Fick högre än vi trodde. Så är så nöjd så!! Och väldigt jordnära och lätt att jobba med. "
säljare på Tellusborgsvägen 94

28 jan 2021

"Pontus är en väldigt skicklig mäklare som brinner för sitt jobb. Han var sedan vårt första möte väldigt lyhörd och flexibel utifrån mina behov och önskemål, och trots höga förväntningar lyckades Pontus överträffa dessa med råge. Upplever också att han är väldigt bra på att hantera alla köparrelationer. Han är helt enkelt outstanding och slår konkurrerande mäklare i området med hästlängder. Jag rekommenderar varmt Pontus Wilhede och han är ett självklart val om ni går i säljtankar! "
säljare på Tellusborgsvägen 94

27 jan 2021

"Pontus känner både till området och föreningen väl. Han är lugn och saklig och uppträder hela tiden professionellt med mycket värme.
Tydlig i sin kommunikation med mig som säljare och har varit lyhörd för alla mina önskemål och frågeställningar.
Annonsen var fantastiskt bra, både bild och text.
Jag kan varmt rekommendera Pontus som mäklare, både för säljare och köpare och han skulle defenitivt få uppdraget igen vid en eventuell försäljning. "
säljare på Valborgsmässovägen 20B

27 jan 2021

"Pontus är supertrevlig och riktigt bra på att sälja!
Vi hade kontakt i ett år innan det blev dags för mig att sälja och han uppdaterade mig längs vägen när han hade intressanta köpare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

27 jan 2021

"Jag både köpte och sålde med Pontus. Han har stenkoll på marknaden och går alltid den extra metern för en. Väldigt pålitlig och vältalig. 5/5!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

22 jan 2021

"Jag är så fantastiskt nöjd med Pontus insats. Han är otroligt proffsig, driven, tydlig och arbetar hårt. Tvivlade aldrig på att han skulle lyckas sälja min lägenhet till det pris jag önskade. Träffade Pontus för en värdering av min lägenhet för första gången 3 år innan jag bestämde mig för att sälja och inte en gång under denna tid har jag känt mig pressad av honom att sälja och välja honom etc, vilket jag tyvärr upplevt med andra mäklare. Hög integritet och professionalism rakt igenom. Stort tack Pontus, du är bäst!!"
säljare på Svandammsvägen 21A

10 dec 2020

"Jag ska absolut rekomendera honom. Han var mycket engagerad och visste vad han prata om. "
säljare på Valborgsmässovägen 30

09 dec 2020

"Lyhörd och kunnig om området. Vi är jättenöjda att kunna avsluta affären på sättet som vi önskade, det vill säga utan allmän visning. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

26 nov 2020

"För andra gången så gjorde Pontus ett fanatiskt jobb att få vår lägenhet såld till det priset som vi ville ha! Vill absolut rekommendera honom till andra för försäljningen inom Hägerstens området "
säljare på Elin Wägners gata 45

09 nov 2020

"Jag träffade Pontus i samband med mitt första bostadsköp och han gav redan då ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Det fanns därför ingen tvekan om att kontakta Pontus när det var dags för försäljning. Han är engagerad, tydlig och lyhörd vilket gör det väldigt lätt att känna sig trygg under hela processen. Jag skulle varmt rekommendera Pontus och skulle inte tveka en sekund på att anlita honom igen. "
säljare på Kyndelsmässogränd 11

07 nov 2020

"Pontus var lyhörd och service minded från början till slut. Även i jakt på nytt boende har han varit hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med hans tjänster och skulle varmt rekommendera honom om ni går i säljartankar. "
säljare på Lötmogatan 1

05 nov 2020

"Trevlig, smidig och professionell till 100%"
säljare på Tellusborgsvägen 90

02 nov 2020

"Jag är jättenöjd med Pontus som mäklare! Han har bra koll på marknaden, är driven, proffsig och entusiasmerande. Under säljprocessen var han mån om att både säljare och köpare skulle känna sig nöjda. Jag kan varmt rekommendera Pontus!"
säljare på Tivolivägen 4

24 okt 2020

"Wow, Pontus - vilken stjärna! Pontus var flexibel, kunnig och väldigt trevlig, både mot mig och köpare. Jag lyckades hitta en köpare själv innan jag hunnit signa mäklare och nämnde under intervjun att jag kanske hade en egen köpare på gång. Han höll sig uppdaterad om processen, hörde av sig och frågade hur det gick, önskade mig lycka till och bistod mig sen med sin hjälp på söndagen. Det kändes både tryggt och härligt att han blev så glad för min skull att jag lyckats på egen hand, och han såg till att kontrakt, tillträde, frågor osv sköttes proffsigt och smidigt. Jag fick kontakt med Pontus för drygt 3 år sedan när jag var på en visning, och haft honom i åtanke som mäklare sen dess och han levde väl upp till mina förväntningar. Processen var dessutom riktigt snabb, från signering till tillträde tog det 10 dagar och han hanterade det bravur. Tack! Rekommenderar honom fullständigt, ni kommer inte bli besvikna. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

19 okt 2020

"När det var dags för mig att sälja min lägenhet var det ingen tvekan om att det var Pontus som skulle sälja den. Dels för att Pontus sålt flera andra lägenheter i byggnaden/området, men också för att han satt ett bra realistikst mål/plan, samt var väldigt hjälpsam redan innan jag beslutat mig att sälja. Pontus såg till att hela säljprocessen gick supersmidigt, snabbt och krångelfritt. Jag kan starkt rekommendera honom vid både försäljning samt köp av lägenhet i området.
"
säljare på Flygelgatan 4

18 okt 2020

"Ska du ha en mäklare - välj Pontus! Skicklig, duktig och gjorde ett fantastiskt bra jobb! Lätt att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda! Tack Pontus!"
säljare på Tellusborgsvägen 13

17 okt 2020

"Mycket trevlig, engagerad samt lätt att ställa frågor till "
säljare på Anna Sandströms gata 10

16 okt 2020

"Vår upplevelse med mäklarhuset och Pontus har varit över all förväntan! Vi är framförallt otroligt nöjda med Pontus, det är stor skillnad på mäklare där ute och en riktigt bra utmärker sig!
En som gör det lilla extra, som är lyhörd, ärlig och hjälpsam hela vägen!
Vi hade inte kunnat vänta oss ett bättre resultat och är väldigt glada med upplevelsen från start till slut! Det är väldigt viktigt att det ska vara en bekymmerslös och rolig resa då det är en stor händelse att både köpa och sälja bostad. Vi har haft nöjet att få jobba med Pontus med både köp och försäljning! Vi har fått svar på alla våra frågor, vägledning och ett otroligt proffesionellt bemötande, det är vi väldigt tacksamma för."
säljare på Tellusborgsvägen 92

16 okt 2020

"Otroligt nöjd med Pontus insats och med försäljningen. Han fick lägenheten såld innan visning på min önskan. Kan varmt rekommendera Pontus!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

30 sep 2020

"Pontur var väldigt hjälpsam och lyhörd som mäklare. Jag var väldigt långsam med att lägga ut den till försäljning (2 år från att jag först pratade med Pontus) men han stressade mig aldrig."
säljare på Valborgsmässovägen 36

14 sep 2020

"Superbra på alla sätt och vis! "
säljare på Vattenledningsvägen 47

13 sep 2020

"Träffade ett par olika mäklare innan jag träffade Pontus. Han såg direkt kvaliteterna i min bostad vilket jag tyckte att de andra mäklarna inte hade samma blick för! Samtidigt var han jordnära och behaglig, kunnig och snabb på att återkoppla. Tvekade inte en sekund efter att jag träffat Pontus på att välja honom som mäklare! "
säljare på Valborgsmässovägen 36

11 sep 2020

"Pontus gjorde ett grymt jobb! Han är väldigt kommunikativ, både mot mig som säljare och mot de potentiella köparna (både dem och jag uppskattade hans coachande attityd genom processen), och höll mig ständigt uppdaterad. Han är positiv, engagerad och extremt enkel att ha att göra med - samtidigt som han är professionell, förtroendeingivande och har koll på läget. Skulle rekommendera Pontus alla dar i veckan!"
säljare på Midsommarvägen 12

07 sep 2020

"kunnig i allt som kan förekomma i samband med en försäljning, och mycket hjälpsam och tålmodig, svarar alltid, direkt eller sms, och ringer tillbaka så fort han kan.
Skulle inte tveka att rekommendera eller anlita honom ingen"
säljare på Tellusborgsvägen 90

04 sep 2020

"En grymt trevlig och engagerad kille som gör allt för att din bostad ska slå säljrekord, håller dig uppdaterad om allt som händer krig lägenheten man känner sig i trygga händer från början till slut. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

22 aug 2020

"En snabb och smidig försäljning för alla parter. "
säljare på Tellusborgsvägen 94

20 aug 2020

"Pontus är driven, professionell och lyhörd - allt som jag önskar hos en mäklare. Har mycket god lokalkännedom och kunskap om föreningen. Redan från start hade vi samma mål med försäljningen vilket kändes väldigt förtroendeingivande.Affären var i hamn efter bara några dagar tack vare ett starkt spekulantregister.
Toppmäklare som rekommenderas varmt!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

20 aug 2020

"Pontus är proffsig, trevlig och effektiv. Han fick vår lägenhet såld innan visning till det pris vi önskade. Det var en väldigt smidig process för vår del!
Han är grym, tveka inte att välja honom! "
säljare på Tellusborgsvägen 94

20 aug 2020

"Vi är riktigt nöjda med Pontus som mäklare och kan starkt rekommendera honom :)"
säljare på Flygelgatan 4

03 aug 2020

"Det är andra gången vår bostadsrättsförening tagit hjälp av Pontus för att sälja en lägenhet. Vi är väldigt nöjda. Allt gick väldigt smidigt, och trots coronapandemi och skakig marknad fick vi sålt vår bostad för mer än vi väntat oss!"
säljare på Schlytersvägen 69

24 jun 2020

"Pontus har varit duktig, proffsig och kunnig genom hela processen! Vi har litat på honom till 100% och han har varit tillgänglig för oss och våra frågor dygnet runt. Pontus är väldigt trevlig och lättsam att ha att göra med - vi kunde inte varit mer nöjda! Vi vill ge Pontus våra bästa rekommendationer.
Frida och August"
säljare på Ada Nilssons gata 11

04 jun 2020

"Pontus är extremt lyhörd, engagerad och duktig. Han har väldigt bra lokalkännedom. Kände mig väldigt trygg genom hela processen. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

02 jun 2020

"Pontus är en engagerad mäklare med otroligt god kunskap av området och husen i området. Han verkade förstå mig och mina förväntningar från början och lyckades identifiera rätt målgrupp för min bostad."
säljare på Flygelgatan 4

01 jun 2020

"Var supernöjd med Pontus insats, som är en aktiv och engagerad mäklare. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Valborgsmässovägen 20B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
151 197 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
184 av 184 säljare
Pontus satte rätt förväntningar på slutpriset
171 av 184 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
184 av 184 säljare
Pontus var tydlig och höll mig uppdaterad
185 av 185 säljare

Pontus på kartan.

300 tidigare annonser
4 bostäder till salu
186 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1 rum, 25 m²
79 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 806 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 43 m²
62 674 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 880 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 43 m²
58 023 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 555 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 41 m²
60 853 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 155 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
1,5 rum, 36 m²
2 875 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 875 000 kr
3 030 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 535 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
2 875 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
-20 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
2 825 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 530 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.