Pontus Wilhede

Profilbild för Pontus Wilhede
Säljarfavorit
Pontus Wilhede
5.0 / 5
(156 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
34 st
119 615 000 kr

Bakgrund

Pontus Wilhede jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2015-06-09. Pontus har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Pontus har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 116 797 500 kr.

Presentation

"Jag älskar mitt jobb!"

En bostadsförsäljning en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det mitt mål som fastighetsmäklare att även göra den till din bästa affär.

Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, stort engagemang, tillgänglighet och affärsmässighet är avgörande. Jag ger alltid 100% och ser till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har alltid som ambition att överträffa mina kunders förväntningar.

Jag är enormt tävlingsinriktad och drivs av att slå prisrekord, något som syns i mina försäljningar. Jag har bland annat sålt de tre dyraste tvåorna i hela Hägersten/Liljeholmen. Testa mig, du kommer inte bli besviken!

Säljare om Pontus.

10 dec 2020

"Jag ska absolut rekomendera honom. Han var mycket engagerad och visste vad han prata om. "
säljare på Valborgsmässovägen 30

09 dec 2020

"Lyhörd och kunnig om området. Vi är jättenöjda att kunna avsluta affären på sättet som vi önskade, det vill säga utan allmän visning. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

26 nov 2020

"För andra gången så gjorde Pontus ett fanatiskt jobb att få vår lägenhet såld till det priset som vi ville ha! Vill absolut rekommendera honom till andra för försäljningen inom Hägerstens området "
säljare på Elin Wägners gata 45

09 nov 2020

"Jag träffade Pontus i samband med mitt första bostadsköp och han gav redan då ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Det fanns därför ingen tvekan om att kontakta Pontus när det var dags för försäljning. Han är engagerad, tydlig och lyhörd vilket gör det väldigt lätt att känna sig trygg under hela processen. Jag skulle varmt rekommendera Pontus och skulle inte tveka en sekund på att anlita honom igen. "
säljare på Kyndelsmässogränd 11

07 nov 2020

"Pontus var lyhörd och service minded från början till slut. Även i jakt på nytt boende har han varit hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med hans tjänster och skulle varmt rekommendera honom om ni går i säljartankar. "
säljare på Lötmogatan 1

05 nov 2020

"Trevlig, smidig och professionell till 100%"
säljare på Tellusborgsvägen 90

02 nov 2020

"Jag är jättenöjd med Pontus som mäklare! Han har bra koll på marknaden, är driven, proffsig och entusiasmerande. Under säljprocessen var han mån om att både säljare och köpare skulle känna sig nöjda. Jag kan varmt rekommendera Pontus!"
säljare på Tivolivägen 4

24 okt 2020

"Wow, Pontus - vilken stjärna! Pontus var flexibel, kunnig och väldigt trevlig, både mot mig och köpare. Jag lyckades hitta en köpare själv innan jag hunnit signa mäklare och nämnde under intervjun att jag kanske hade en egen köpare på gång. Han höll sig uppdaterad om processen, hörde av sig och frågade hur det gick, önskade mig lycka till och bistod mig sen med sin hjälp på söndagen. Det kändes både tryggt och härligt att han blev så glad för min skull att jag lyckats på egen hand, och han såg till att kontrakt, tillträde, frågor osv sköttes proffsigt och smidigt. Jag fick kontakt med Pontus för drygt 3 år sedan när jag var på en visning, och haft honom i åtanke som mäklare sen dess och han levde väl upp till mina förväntningar. Processen var dessutom riktigt snabb, från signering till tillträde tog det 10 dagar och han hanterade det bravur. Tack! Rekommenderar honom fullständigt, ni kommer inte bli besvikna. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

19 okt 2020

"När det var dags för mig att sälja min lägenhet var det ingen tvekan om att det var Pontus som skulle sälja den. Dels för att Pontus sålt flera andra lägenheter i byggnaden/området, men också för att han satt ett bra realistikst mål/plan, samt var väldigt hjälpsam redan innan jag beslutat mig att sälja. Pontus såg till att hela säljprocessen gick supersmidigt, snabbt och krångelfritt. Jag kan starkt rekommendera honom vid både försäljning samt köp av lägenhet i området.
"
säljare på Flygelgatan 4

18 okt 2020

"Ska du ha en mäklare - välj Pontus! Skicklig, duktig och gjorde ett fantastiskt bra jobb! Lätt att ha att göra med. Vi är väldigt nöjda! Tack Pontus!"
säljare på Tellusborgsvägen 13

17 okt 2020

"Mycket trevlig, engagerad samt lätt att ställa frågor till "
säljare på Anna Sandströms gata 10

16 okt 2020

"Vår upplevelse med mäklarhuset och Pontus har varit över all förväntan! Vi är framförallt otroligt nöjda med Pontus, det är stor skillnad på mäklare där ute och en riktigt bra utmärker sig!
En som gör det lilla extra, som är lyhörd, ärlig och hjälpsam hela vägen!
Vi hade inte kunnat vänta oss ett bättre resultat och är väldigt glada med upplevelsen från start till slut! Det är väldigt viktigt att det ska vara en bekymmerslös och rolig resa då det är en stor händelse att både köpa och sälja bostad. Vi har haft nöjet att få jobba med Pontus med både köp och försäljning! Vi har fått svar på alla våra frågor, vägledning och ett otroligt proffesionellt bemötande, det är vi väldigt tacksamma för."
säljare på Tellusborgsvägen 92

16 okt 2020

"Otroligt nöjd med Pontus insats och med försäljningen. Han fick lägenheten såld innan visning på min önskan. Kan varmt rekommendera Pontus!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

30 sep 2020

"Pontur var väldigt hjälpsam och lyhörd som mäklare. Jag var väldigt långsam med att lägga ut den till försäljning (2 år från att jag först pratade med Pontus) men han stressade mig aldrig."
säljare på Valborgsmässovägen 36

14 sep 2020

"Superbra på alla sätt och vis! "
säljare på Vattenledningsvägen 47

13 sep 2020

"Träffade ett par olika mäklare innan jag träffade Pontus. Han såg direkt kvaliteterna i min bostad vilket jag tyckte att de andra mäklarna inte hade samma blick för! Samtidigt var han jordnära och behaglig, kunnig och snabb på att återkoppla. Tvekade inte en sekund efter att jag träffat Pontus på att välja honom som mäklare! "
säljare på Valborgsmässovägen 36

11 sep 2020

"Pontus gjorde ett grymt jobb! Han är väldigt kommunikativ, både mot mig som säljare och mot de potentiella köparna (både dem och jag uppskattade hans coachande attityd genom processen), och höll mig ständigt uppdaterad. Han är positiv, engagerad och extremt enkel att ha att göra med - samtidigt som han är professionell, förtroendeingivande och har koll på läget. Skulle rekommendera Pontus alla dar i veckan!"
säljare på Midsommarvägen 12

07 sep 2020

"kunnig i allt som kan förekomma i samband med en försäljning, och mycket hjälpsam och tålmodig, svarar alltid, direkt eller sms, och ringer tillbaka så fort han kan.
Skulle inte tveka att rekommendera eller anlita honom ingen"
säljare på Tellusborgsvägen 90

04 sep 2020

"En grymt trevlig och engagerad kille som gör allt för att din bostad ska slå säljrekord, håller dig uppdaterad om allt som händer krig lägenheten man känner sig i trygga händer från början till slut. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

22 aug 2020

"En snabb och smidig försäljning för alla parter. "
säljare på Tellusborgsvägen 94

20 aug 2020

"Pontus är driven, professionell och lyhörd - allt som jag önskar hos en mäklare. Har mycket god lokalkännedom och kunskap om föreningen. Redan från start hade vi samma mål med försäljningen vilket kändes väldigt förtroendeingivande.Affären var i hamn efter bara några dagar tack vare ett starkt spekulantregister.
Toppmäklare som rekommenderas varmt!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

20 aug 2020

"Pontus är proffsig, trevlig och effektiv. Han fick vår lägenhet såld innan visning till det pris vi önskade. Det var en väldigt smidig process för vår del!
Han är grym, tveka inte att välja honom! "
säljare på Tellusborgsvägen 94

20 aug 2020

"Vi är riktigt nöjda med Pontus som mäklare och kan starkt rekommendera honom :)"
säljare på Flygelgatan 4

03 aug 2020

"Det är andra gången vår bostadsrättsförening tagit hjälp av Pontus för att sälja en lägenhet. Vi är väldigt nöjda. Allt gick väldigt smidigt, och trots coronapandemi och skakig marknad fick vi sålt vår bostad för mer än vi väntat oss!"
säljare på Schlytersvägen 69

24 jun 2020

"Pontus har varit duktig, proffsig och kunnig genom hela processen! Vi har litat på honom till 100% och han har varit tillgänglig för oss och våra frågor dygnet runt. Pontus är väldigt trevlig och lättsam att ha att göra med - vi kunde inte varit mer nöjda! Vi vill ge Pontus våra bästa rekommendationer.
Frida och August"
säljare på Ada Nilssons gata 11

04 jun 2020

"Pontus är extremt lyhörd, engagerad och duktig. Han har väldigt bra lokalkännedom. Kände mig väldigt trygg genom hela processen. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

02 jun 2020

"Pontus är en engagerad mäklare med otroligt god kunskap av området och husen i området. Han verkade förstå mig och mina förväntningar från början och lyckades identifiera rätt målgrupp för min bostad."
säljare på Flygelgatan 4

01 jun 2020

"Var supernöjd med Pontus insats, som är en aktiv och engagerad mäklare. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Valborgsmässovägen 20B

01 jun 2020

"Pontus är en utmärkt mäklare! Genuint trevlig, seriös och ambitiös. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Lötmogatan 7

31 maj 2020

"Pontus är ambitiös, engagerad och positiv. Hela försäljningsprocessen utfördes på ett professionellt sätt. "
säljare på Skridskovägen 7

28 maj 2020

"Pontus är en seriös, trevlig och lyhörd person. Mycket nöjd och rekommenderar absolut Pontus som mäklare."
säljare på Anna Sandströms gata 8

28 apr 2020

"Pontus är fenomenal. Trevlig och kunnig och väldigt engagerad. Han har verkligen den rätta fingertoppskänslan."
säljare på Valborgsmässovägen 20A

28 apr 2020

"Vi var supernöjda med Pontus - positiv, trevlig och ambitiös! Vi uppskattade speciellt hans insats under tiden efter visningarna när budgivningen startade, då han höll oss uppdaterad om läget och budgivarna hela tiden och rådgav om hur vi skulle tänka kring situationen som givetvis känns ganska stressig.
Under rådande omständigheter då det plötsligt kom ut många objekt på marknaden är vi väldigt nöjda med att vi fick ett slutpris inom det spann som vi diskuterat innan försäljningen. Vi kan varmt rekommendera ett samarbete med Pontus!"
säljare på Valborgsmässovägen 7

20 apr 2020

"Pontus var från första kontakt väldigt professionell i sin yrkesroll och vi var trygga med hans kompetens genom hela försäljningsprocessen. Det som stack ut var hans engagemang, tillgänglighet och driv av att göra affär. Pontus får de allra bästa rekommendationer för förmedling av liknande objekt. "
säljare på Lötmogatan 7

26 mar 2020

"Jag har precis sålt min lägenhet via Svenska mäklarhuset och Pontus Wilhede och kunde inte vara mer nöjd! Pontus är väldigt proaktiv, positiv och lätt att få tag i när det har behövts. Slutpriset på lägenheten blev över förväntan och jag kan varmt rekommendera att anlita Pontus som mäklare."
säljare på Tellusborgsvägen 90

25 mar 2020

"Pontus överträffade alla våra förväntningar och vi hade inte kunnat drömma om en bättre mäklare! Pontus gör det lilla extra i alla situationer, han är verkligen prisvärd och gjorde vår försäljningen så smidig och lyckad som möjligt. Utöver att han har de rätta meriterna och egenskaperna för att vara lysande på sitt jobb är han dessutom en snäll människa med hjärtat på rätt ställe. Inte en sekund har vi ångrat vårt val, trots att det finns så många mäklare att välja bland i Stockholm. "
säljare på Valborgsmässovägen 20B

24 mar 2020

"Känns alltid konstigt att lämna högsta betyg rakt igenom (något måste väll varit "inte helt perfekt?"), men det är välförtjänt! Superkompetent, lyhörd och trygg. Skulle välja att sälja med Pontus igen vilken dag som helst - rekommenderas varmt!!"
säljare på Kyndelsmässogränd 11

06 mar 2020

"Pontus är otroligt målmedveten och engagerad i sitt jobb! Vi är supernöjda med allt från början till slut. Mycket bra bemötande. Ett rent nöje att få ha Pontus som sin mäklare! "
säljare på Tellusborgsvägen 11

21 feb 2020

"Pontus Wilhede är en mycket trevlig och positiv kille, han är proffsig, kunnig, påläst, lätt att nå och återkopplar direkt. Hela affären sköttes väldigt proffesionellt, från prospekt till slutförsäljning. Det blev en snabb och bra affär för alla parter.
Vi är supernöjda!
"
säljare på Schlytersvägen 69

10 feb 2020

"Pontus har med utomordentligt gott resultat sålt min lägenhet och har samtidigt överträffat mina förväntningar.
Jag har genom åren haft förmånen (att i mitt arbete), träffa många mäklare, mycket duktiga sådana. Däremot har jag aldrig träffat någon av Pontus kaliber - som så tryggt, professionellt och ärligt, kunnat ta en affär i mål på rekordfart. Det hedrar också Pontus att han under hela processen agerat med hög integritet.
Det är med nöje jag lämnar honom mina allra bästa rekommendationer!
"
säljare på Tellusborgsvägen 94

01 feb 2020

"Vid ett av livets största affärer var det tryggt att ha Pontus vid sin sida! "
säljare på Responsgatan 5

24 jan 2020

"Pontus är en otroligt kompetent och resultatorienterad mäklare. Han är lyhörd och rak i sin kommunikation och vi kände oss väldigt trygga med honom genom hela säljprocessen. "
säljare på Midsommarvägen 28

14 jan 2020

"Är OTROLIGT nöjd med Pontus insats, genom hela processen. Detta är andra gången Pontus har fått sälja lägenhet åt mig, och bägge gångerna har gett samma kanonresultat och samma goda känsla av hela processen. Inte minst är Pontus en servicemänniska ut i fingerspetsarna - han är väldigt lyhörd, mycket noga med försäkra sig om att man förstått, ger bra och tydliga uppdateringar. Jag kan inte föreställa mig en bättre insats än den jag erfarit från Pontus - rekommenderas VARMT! "
säljare på Bondegatan 13

05 jan 2020

"Pontus var otroligt engagerad och lyhörd under hela processen! Allt gick väldigt smidigt och bra från början till slut. Kan varmt rekommendera att sälja med honom! "
säljare på Tellusborgsvägen 94

31 dec 2019

"Vi valde Pontus pga. det intresse, engagemang och driv han visade samt goda kännedom om den lokala marknaden på Telefonplan. Tack vare detta samt Pontus nätverk och aktivitet på den lokala marknaden fick vi vår lägenhet såld till det pris vi ville ha och vi är mycket nöjda med Pontus insats. "
säljare på Tellusborgsvägen 94

16 dec 2019

"Pontus är verkligen en påläst mäklare som genom hela processen sett till att leverera lite över mina förväntningar. Pontus har inte lämnat något litet åt slumpen och jag har känt mig mycket trygg med att han förmedlat min lägenhet.
Han är lätt att få tag på och bra på att uppdatera under processen!

En toppenmäklare helt enkelt! "
säljare på Tellusborgsvägen 90

09 dec 2019

"Pontus var kanon! Otroligt engagerad, mycket trevlig och professionell. Väldigt kunning, både om området och marknaden, och bra på att hålla oss informerade hela tiden. Han gjorde verkligen hela processen smidig och lätthanterad. Rekommenderas starkt!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

05 dec 2019

"Varm, trevlig, kunnig och bra på sitt jobb! Stort tack för all hjälp!"
säljare på Götalandsvägen 211A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
116 797 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
155 av 156 säljare
Pontus satte rätt förväntningar på slutpriset
144 av 156 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 156 säljare
Pontus var tydlig och höll mig uppdaterad
156 av 156 säljare

Pontus på kartan.

267 tidigare annonser
5 bostäder till salu
156 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 795 000 kr
2 rum, 43 m²
65 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 555 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 49 m²
61 122 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 542 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 41 m²
58 414 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 841 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 25 m²
79 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 806 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 29 m²
79 137 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 723 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Midsommarkransen
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
2 275 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 280 000 kr
1 rum, 24,1 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 2 800 000 kr
2 830 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 480 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
4 050 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 555 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.