Pontus Wilhede

Profilbild för Pontus Wilhede
Säljarfavorit
Pontus Wilhede
5.0 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
47 st
123 295 000 kr

Bakgrund

Pontus Wilhede jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2015-06-09. Pontus har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Pontus har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 168 025 000 kr.

Presentation

"Jag älskar mitt jobb!"

En bostadsförsäljning en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det mitt mål som fastighetsmäklare att även göra den till din bästa affär.

Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, stort engagemang, tillgänglighet och affärsmässighet är avgörande. Jag ger alltid 100% och ser till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har alltid som ambition att överträffa mina kunders förväntningar.

Jag är enormt tävlingsinriktad och drivs av att slå prisrekord, något som syns i mina försäljningar. Jag har bland annat sålt de tre dyraste tvåorna i hela Hägersten/Liljeholmen. Testa mig, du kommer inte bli besviken!

Säljare om Pontus.

30 jun 2021

"Jag har använt Pontus vid flera tillfälle. Redan när jag flytta in i lägenheten la vi en gemensam plan och förberedde så att det skulle gå snabbt med en försäljning den dagen jag kände att det var dags för en större lägenhet, även om det tog 2år innan jag ville flytta kändes det bra att allt var förberett och bara att ”trycka” på knappen. Vi har en bra dialog som präglas av transparent och ärlighet. Jag är tydlig med vad jag förväntar mig och Pontus levererar enligt plan. Jag vet att jag har höga krav när jag anlitar en mäklare därför känns det tryggt att använda Pontus då jag vet att han inte gör mig besviken. Vi kommer definitivt jobba tillsammans nästa gång det är dags att flytta. / Rasmus"
säljare på Bryggvägen 21

30 jun 2021

"Pontus gjorde en toppeninsats med försäljningen av min lägenhet. Trots seg budgivning låg han på och hittade inom kort rätt köpare. "
säljare på Husabyvägen 21

24 jun 2021

"Pontus är driven och vill göra sitt bästa. Kände väl till området och huset. Var lätt att kommunicera med. Affären var smidig och snabb och vi skulle absolut anlita Pontus igen."
säljare på Tellusborgsvägen 94

24 jun 2021

"Slipad och snäll! "
säljare på Filvägen 8

24 jun 2021

"Bästa mäklaren i söderort!..."
säljare på Valborgsmässovägen 20D

24 jun 2021

"Duktig, kunnig och tydlig. Snabba och tydliga svar på alla frågor jag haft under processen. Lätt att nå. Rekommenderar varmt!"
säljare på Svandammsvägen 8

24 jun 2021

"Pontus är en fantastisk mäklare som är så duktig på sitt jobb. Otroligt trygg och lyhörd för våra önskemål.
Jättebra kommunikation genom hela försäljningen. Skulle varmt rekommendera Pontus till alla som vill ha en genuin, intresserad och kunnig mäklare för sitt objekt."
säljare på Valborgsmässovägen 20C

16 jun 2021

"Vi är supernöjda med Pontus. Vi kände att vi var i trygga händer och allt levde upp till förväntingarna. Bra engagemang och samarbete. Rekommenderas."
säljare på Nioörtsvägen 28A

15 jun 2021

"Jag är supernöjd med mitt val av Mäklare. Jag upplevde Pontus en trovärdig, hövlig person som försåg mig med all information, fakta och råd jag behövde angående försäljning av min lägenhet när vi först träffades. Under processens gång jag fann honom som en välorganiserad, sakkunnig person som jag fick förtroende för. Han var tydlig med information, och höll kontakt för att berätta om status under budgivningen och var mån om at veta mina tankar och åsikter. En bättre mäklare kunde jag inte ha fått!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

14 jun 2021

"Pontus är en väldigt kompetent och engagerad mäklare. Kände mig trygg under hela processen. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

04 jun 2021

"Jag upplevde Pontus som trevlig, kunnig och engagerad med en god förståelse av marknaden. På det hela taget är jag mycket nöjd med hans insats i samband med försäljningen. Det enda negativa jag kan komma på är att han möjligen kunde vara lite svår att komma i kontakt med vid ett par tillfällen. "
säljare på Midsommarvägen 44

21 maj 2021

"Pontus var toppenbra genom hela processen från start till slut. Han känner till området mycket väl så väl som själva huset och föreningen, vilket kändes proffsigt och tryggt. Med Pontus som mäklare är man i trygga händer och har inget att oroa sig för. Stort plus också för att han inte alls ville stressa mig till att ta ett beslut för att få lägenheten såld så fort som möjligt utan det var viktigt för honom att jag kände mig nöjd och fick ta beslutet helt själv. En proffsig och ärlig mäklare med andra ord."
säljare på Valborgsmässovägen 20C

21 maj 2021

"Väldig professionell och driven att nå mitt mål som kund.
Rekommenderar starkt Pontus som mäklare! "
säljare på Valborgsmässovägen 20C

12 maj 2021

"Pontus är extremt professionell både i sin kommunikation med säljare och köpare.
Han har god kännedom om marknaden och lyckas väl i att agera utifrån det bästa för köparen. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

08 maj 2021

"Vi kände oss väldigt trygga med Pontus och är mer än nöjda! Har både köpt och sålt via honom och kommer definitivt anlita honom igen!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

07 maj 2021

"Pontus var en toppenmäklare och jag rekommenderar verkligen honom! Han visade stort driv och engagemang. Vi fick en rättvis värdering och ett bra slutpris. Lätt att få tag på och mycket hjälpsam under hela processen. Allt har gått så smidigt :-) "
säljare på Oktobergatan 8

05 maj 2021

"Högsta betyg för Svenska Mäklarhusets mäklare Pontus Wilhede. Trevligt bemötande, bra service, ärlig, engagerad, lyhörd, professionell. Helt enkelt bäst!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

04 maj 2021

"Pontus är en väldigt professionell mäklare. Han lyssnar in och kommer med idéer. Han har ett tydligt driv & engagemang och samtidigt ett härligt lugn. Jag kände mig väldigt trygg under hela processen och rekommenderar starkt Pontus som mäklare. "
säljare på Svandammsvägen 23

30 apr 2021

"Pontus är väldigt professionell, lyhörd, målinriktad och har oerhört bra koll på området samt de spekulanter som letar lägenhet i området. Han är ärlig och rakt på sak men samtidigt oerhört trevlig. Han lyckades sälja min lägenhet till ett bra pris (över förväntan) på en förhandsvisning, innan styling & fotografering, redan 2 dagar efter att vi anlitat Pontus. Det säger sig själv, Vill du ha en smidig försäljning och ett bra pris, välj Pontus som mäklare. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

31 mar 2021

"Otroligt pålitlig och ville alltid vara säker på att vi är nöjda med alla val. Proffsigt och trevligt arbetssätt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Anna Sandströms gata 20

26 mar 2021

"Pontus did an excellent job helping me to sell the property. He demonstrated his expertise during every steps from the price targeting, webpage listing, bidding till the contract signing. He is very patient and efficiently answering all my questions and always willing to offer his professional advise. I am extremely happy with his service and I would recommend him to anyone who is looking for an real estate professional."
säljare på Safirgränd 47

25 mar 2021

"Pontus tog sig an vår affär på ett fantastiskt sätt och hjälpte oss att sälja vår lägenhet på otroligt kort tid! "
säljare på Tellusborgsvägen 90

25 mar 2021

"Pontus sålde min lägenhet innan vi ens hann köra ut den som skarp försäljning på Hemnet, och jag fick det pris jag hade hoppats på!"
säljare på Midsommarvägen 14

23 mar 2021

"Lyhörd, målinriktad och tillmötesgående. Kunnig och ärlig vilket jag uppskattade väldigt mycket. Pontus gör allt för en lyckad försäljning, rekommenderar honom starkt!"
säljare på Tellusborgsvägen 90

17 mar 2021

"Bara bra saker att säga om Pontus! Trevlig, proffsig, engagerad och välkomnande. Både köper och säljer gärna när han är involverad i affären!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

17 mar 2021

"10/10. Har anlitat tidigare och kommer tveklöst anlita vid nästa försäljning också :)"
säljare på Telefonvägen 21

17 mar 2021

"Proffisionell, lyhörd & målinriktad!"
säljare på Valborgsmässovägen 20C

05 mar 2021

"Pontus var väldigt professionell och tillmötesgående. Han hade en god förmåga att sätta sig in i just min situation och vad jag behövde förstå och veta i samband med försäljning. Han löste situationen med att jag fanns på annan geografisk plats mycket smidigt och var väldigt flexibel. Vid visning, budgivning och försäljning höll han mig uppdaterad och var mycket smart och strategisk. Hans goda kännedom om de potentiella köparna var helt avgörande för att jag kunde göra en mycket bra affär. "
säljare på Flygelgatan 4

05 mar 2021

"Pontus har hela paketet som mäklare - han är lugn, förtroendeingivande, kunnig och driven. Speciellt i slutskedet av försäljningen kom han med många goda råd, och jag kände från början till slut att affären låg i trygga händer. Jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Olof Skötkonungs väg 2

05 mar 2021

"Pontus gjorde ett superjobb. Oerhört skönt att jag även kunde lämna över det mesta ansvaret till honom då jag inte bor i staden där lägenheten skulle säljas.
Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Tellusborgsvägen 92

05 mar 2021

"Pontus levererade på alla punkter från start till mål och var öppen, ärlig och kunnig i alla sammanhang, vilket jag uppskattade väldigt mycket."
säljare på Tellusborgsvägen 94

05 mar 2021

"En mäklare som gör allt för en lyckad försäljning! Lyhörd, engagerad och kunnig."
säljare på Tellusborgsvägen 92

03 feb 2021

"Pontus är i särklass den mest förtroendegivande och bästa mäklaren i Hägersten! Jag har sålt ett flertal lägenheter under årens lopp med flera olika mäklare men Pontus skapade en helt ny upplevelse kring hur en affär ska gå till. Han är engagerad, dedikerad, ärlig, förtroendegivande och han levereareade exakt det han lovade.
Vill man anlita en mäklare i Hägersten på elitnivå så är Pontus rätt man för jobbet!"
säljare på Tellusborgsvägen 92

29 jan 2021

"Min första försäljning och allt kändes super fint. Fick högre än vi trodde. Så är så nöjd så!! Och väldigt jordnära och lätt att jobba med. "
säljare på Tellusborgsvägen 94

28 jan 2021

"Pontus är en väldigt skicklig mäklare som brinner för sitt jobb. Han var sedan vårt första möte väldigt lyhörd och flexibel utifrån mina behov och önskemål, och trots höga förväntningar lyckades Pontus överträffa dessa med råge. Upplever också att han är väldigt bra på att hantera alla köparrelationer. Han är helt enkelt outstanding och slår konkurrerande mäklare i området med hästlängder. Jag rekommenderar varmt Pontus Wilhede och han är ett självklart val om ni går i säljtankar! "
säljare på Tellusborgsvägen 94

27 jan 2021

"Pontus känner både till området och föreningen väl. Han är lugn och saklig och uppträder hela tiden professionellt med mycket värme.
Tydlig i sin kommunikation med mig som säljare och har varit lyhörd för alla mina önskemål och frågeställningar.
Annonsen var fantastiskt bra, både bild och text.
Jag kan varmt rekommendera Pontus som mäklare, både för säljare och köpare och han skulle defenitivt få uppdraget igen vid en eventuell försäljning. "
säljare på Valborgsmässovägen 20B

27 jan 2021

"Pontus är supertrevlig och riktigt bra på att sälja!
Vi hade kontakt i ett år innan det blev dags för mig att sälja och han uppdaterade mig längs vägen när han hade intressanta köpare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

27 jan 2021

"Jag både köpte och sålde med Pontus. Han har stenkoll på marknaden och går alltid den extra metern för en. Väldigt pålitlig och vältalig. 5/5!"
säljare på Tellusborgsvägen 94

22 jan 2021

"Jag är så fantastiskt nöjd med Pontus insats. Han är otroligt proffsig, driven, tydlig och arbetar hårt. Tvivlade aldrig på att han skulle lyckas sälja min lägenhet till det pris jag önskade. Träffade Pontus för en värdering av min lägenhet för första gången 3 år innan jag bestämde mig för att sälja och inte en gång under denna tid har jag känt mig pressad av honom att sälja och välja honom etc, vilket jag tyvärr upplevt med andra mäklare. Hög integritet och professionalism rakt igenom. Stort tack Pontus, du är bäst!!"
säljare på Svandammsvägen 21A

10 dec 2020

"Jag ska absolut rekomendera honom. Han var mycket engagerad och visste vad han prata om. "
säljare på Valborgsmässovägen 30

09 dec 2020

"Lyhörd och kunnig om området. Vi är jättenöjda att kunna avsluta affären på sättet som vi önskade, det vill säga utan allmän visning. "
säljare på Tellusborgsvägen 90

26 nov 2020

"För andra gången så gjorde Pontus ett fanatiskt jobb att få vår lägenhet såld till det priset som vi ville ha! Vill absolut rekommendera honom till andra för försäljningen inom Hägerstens området "
säljare på Elin Wägners gata 45

09 nov 2020

"Jag träffade Pontus i samband med mitt första bostadsköp och han gav redan då ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Det fanns därför ingen tvekan om att kontakta Pontus när det var dags för försäljning. Han är engagerad, tydlig och lyhörd vilket gör det väldigt lätt att känna sig trygg under hela processen. Jag skulle varmt rekommendera Pontus och skulle inte tveka en sekund på att anlita honom igen. "
säljare på Kyndelsmässogränd 11

07 nov 2020

"Pontus var lyhörd och service minded från början till slut. Även i jakt på nytt boende har han varit hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med hans tjänster och skulle varmt rekommendera honom om ni går i säljartankar. "
säljare på Lötmogatan 1

05 nov 2020

"Trevlig, smidig och professionell till 100%"
säljare på Tellusborgsvägen 90

02 nov 2020

"Jag är jättenöjd med Pontus som mäklare! Han har bra koll på marknaden, är driven, proffsig och entusiasmerande. Under säljprocessen var han mån om att både säljare och köpare skulle känna sig nöjda. Jag kan varmt rekommendera Pontus!"
säljare på Tivolivägen 4

24 okt 2020

"Wow, Pontus - vilken stjärna! Pontus var flexibel, kunnig och väldigt trevlig, både mot mig och köpare. Jag lyckades hitta en köpare själv innan jag hunnit signa mäklare och nämnde under intervjun att jag kanske hade en egen köpare på gång. Han höll sig uppdaterad om processen, hörde av sig och frågade hur det gick, önskade mig lycka till och bistod mig sen med sin hjälp på söndagen. Det kändes både tryggt och härligt att han blev så glad för min skull att jag lyckats på egen hand, och han såg till att kontrakt, tillträde, frågor osv sköttes proffsigt och smidigt. Jag fick kontakt med Pontus för drygt 3 år sedan när jag var på en visning, och haft honom i åtanke som mäklare sen dess och han levde väl upp till mina förväntningar. Processen var dessutom riktigt snabb, från signering till tillträde tog det 10 dagar och han hanterade det bravur. Tack! Rekommenderar honom fullständigt, ni kommer inte bli besvikna. "
säljare på Tellusborgsvägen 92

19 okt 2020

"När det var dags för mig att sälja min lägenhet var det ingen tvekan om att det var Pontus som skulle sälja den. Dels för att Pontus sålt flera andra lägenheter i byggnaden/området, men också för att han satt ett bra realistikst mål/plan, samt var väldigt hjälpsam redan innan jag beslutat mig att sälja. Pontus såg till att hela säljprocessen gick supersmidigt, snabbt och krångelfritt. Jag kan starkt rekommendera honom vid både försäljning samt köp av lägenhet i området.
"
säljare på Flygelgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
168 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
210 av 211 säljare
Pontus satte rätt förväntningar på slutpriset
198 av 211 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
210 av 210 säljare
Pontus var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 212 säljare

Pontus på kartan.

324 tidigare annonser
3 bostäder till salu
213 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
1 rum, 36 m²
63 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 874 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 45 m²
62 111 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 374 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 36 m²
83 194 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 060 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 150 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
-150 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 300 000 kr
2 350 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 355 000 kr
1 rum, 24,1 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 115 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 620 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pontus är driven och vill göra sitt bästa. Kände väl till området och huset. Var lätt att kommunicera med. Affären var smidig och snabb och vi skulle absolut anlita Pontus igen."
3 100 000 kr
Lägenhet Telefonplan
+ 605 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Slipad och snäll! "
4 500 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 505 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har använt Pontus vid flera tillfälle. Redan när jag flytta in i lägenheten la vi en gemensam plan och förberedde så att det skulle gå snabbt med en försäljning den dagen jag kände att det var dags för en större lägenhet, även om det tog 2år innan jag ville flytta kändes det bra att allt var förberett och bara att ”trycka” på knappen. Vi har en bra dialog som präglas av transparent och ärlighet. Jag är tydlig med vad jag förväntar mig och Pontus levererar enligt plan. Jag vet att jag har höga krav när jag anlitar en mäklare därför känns det tryggt att använda Pontus då jag vet att han inte gör mig besviken. Vi kommer definitivt jobba tillsammans nästa gång det är dags att flytta. / Rasmus"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.