Pierre Fritz

Profilbild för Pierre Fritz
Pierre Fritz
4.8 / 5
(134 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
21 st
113 600 000 kr

Bakgrund

Pierre Fritz jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2015-06-30. Pierre har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Pierre har haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 115 947 000 kr.

Presentation

Pierre är en målmedveten och tävlingsinriktad Kalmarit som älskar sälj. Han har en gedigen erfarenhet och ett engagemang utöver det vanliga. Med ett brinnande intresse för försäljning, äldre byggnader och vacker arkitektur ser han alltid till att överträffa sina egna och sina kunders högt ställda mål och förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter! Pierre bor tillsammans med sin familj i ett av Vasastadens vackra 1800-talshus.

Säljare om Pierre.

10 jul 2020

"Andra gången vi säljer med Pierre,
Väldigt nöjda även denna gången. Grymt proffsig! Kan starkt rekommendera Pierre!"
säljare på Skanstorget 4A

10 jul 2020

"Det har enbart varit en positiv upplevelse att sälja med Pierre. Vi är jättenöjda."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

01 jul 2020

"Slutpriset lite under förväntningarna, men med tanke på omständigheterna och situationen är jag nöjd.
Processsen blev längre än min förhoppning men ingen kunde ana att coronan skulle sätta käppar i hjulet.
Mycket bra samarbete!"
säljare på Kapellgatan 14

01 jun 2020

"Vart ska man börja för att göra denna recension rättvisa? Låt oss börja här - Pierre är en fullständigt lysande mäklare och jag rekommenderar honom förbehållslöst och utan reservationer.
Pierre är ett fullblodsproffs som utöver ett brett kunskapsregister är inlyssnande, aktivt rådgivande och trevlig. Han lyssnade in vår situation till fullo och agerade helt därefter under hela processen. Ingen press, ingen stress - bara lugnt och systematiskt arbete i toppklass. Min uppfattning är att han håller såväl säljarens som köparens sida lika högt och genuint är ute efter att båda parter ska göra sitt livs affär. Han sätter ingen orimlig förväntansbild och vi uppfattade honom som mycket tydlig mot oss kring nivåer och förslag till beslut.
Vi bestämde oss tidigt för att ge Pierre friheten att agera helt autonomt utifrån sin kunskap, istället för att lyssna in på våra känslor och inputs för mycket under processen. Detta gällde såväl prisstrategi, styling och budgivning. Med facit i hand kan vi konstatera att det var ett korrekt beslut. Pierre vet vad han håller på med.
Sammanfattningsvis får man konstatera att Pierres omdömen på sidor som dessa gav honom ett mycket gott rykte att leva upp till - och vi får i samma mening konstatera att han verkligen gjorde det. Ett nöje att jobba med honom, och jag får förhoppningsvis möjligheten att göra det i framtiden igen."
säljare på Surbrunnsgatan 8A

30 maj 2020

"Pierre var grym! Han skötte allting väldigt bra och var alltid stöttande och väldigt hjälpsam. Lagom ”säljig” med lägenheten och kändes vettig, pålitlig och ärlig hela tiden. Dessutom blev resultatet helt otroligt bra, bättre än vi hade kunnat hoppas på. "
säljare på Haga Kyrkogata 20C

21 maj 2020

"Vi träffade Pierre första gången när han förmedlade ett objekt som vi köpte. Vi upplevde honom mycket seriös, lätt att få tag i, svarade snabbt på frågor samt mån om att båda parter skulle känna sig nöjda.
När vi själva skulle sälja hörde vi oss inte för hos andra mäklare, valet var självklart.
Vi rekommenderar å det varmaste Pierre!!"
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

12 maj 2020

"Kan varmt rekommendera Pierre som varit lyhörd och serviceminded under hela processen. "
säljare på Haga Kyrkogata 8

26 apr 2020

"Pierre gav ett proffsigt intryck från första mötet och genom hela processen. Påläst, förbered, driven, trevlig och tillgänglig. Han var även ett bollplank för oss i vårt husköp vilket vi uppskattade mycket. Vi är väldigt nöjda med Pierre och kan rekommendera honom starkt. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37A

18 apr 2020

"Kände mig otroligt trygg med Pierre under hela försäljningen."
säljare på Surbrunnsgatan 8C

02 mar 2020

"Pierre estimerade bostaden korrekt och gav bra tips och råd att få den maximalt tilltalande för målgruppen. Han är alltid tillgänglig och korrekt och transparent i delgivning av status kring försäljningen. Pierre är trovärdig och kompetent. Uppnådde super fina resultat och rekommenderar Pierre starkt. Har redan tipsat mina vänner som tänker sälja om skickliga Pierre."
säljare på Norra Liden 7

21 feb 2020

"Pierre är en mäklare som gör det lilla extra i allt han gör, han är dyrare än andra men helt klart värt denna extra kostnad, då han levererar det lilla extra i allt han gör vilket i slutändan skapar väldigt bra resultat i försäljningen. I alla delar vi samarbetat med Pierre så har det fungerat strålande, från första mötet där han var mer förberedd än andra. Under dialogerna så hade han en tydlig plan han rekommenderade, men var också lyhörd på våra tankar och vi formade en gemensam plan baserat mkt på hans erfarenhet. I slutet när visningar och försäljningen skulle slutföras så hade alla förberedelser fungerat optimalt vilket också gav ett strålande resultat."
säljare på Surbrunnsgatan 8A

31 jan 2020

"Träffade många mäklare innan jag till slut valde Pierre. Och är otroligt nöjd med mitt val.
Driven, duktig, och kompetent är han minst sagt.
Den bästa mäklaren i Göteborgs området utan tvekan enligt min mening."
säljare på Kronhusgatan 2E

29 jan 2020

"Pierre Fritz är en mycket engagerad och kunnig mäklare, jag är mycket nöjd med vårt samarbete och vill verkligen rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Aschebergsgatan 13A

13 jan 2020

"Jag upplevde att Pierre var mycket kunnig, både om marknaden och området/objektet samt om gällande bestämmelser, värdering och marknadsföring. Han hade under hela försäljningsprocessen ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Han har även varit mycket träffsäker i sin bedömning av strategi och värdering, samt uppvisat god kännedom om kundbasen. Jag är mer än nöjd med hans insats. "
säljare på Lasarettsgatan 6

10 dec 2019

"Pierre är en riktigt bra mäklare, han var rätt på det från början till slut och levde upp till mina förväntningar med bravur! Lyhörd och engagerad."
säljare på Vasaplatsen 6A

01 nov 2019

"Ren perfektion från början till start. Har flera försäljningar i bagaget. Pierre är tveklöst den bästa mäklaren jag anlitat. Han får mina varmaste rekommendationer. Hälsningar Tomas."
säljare på Sveagatan 2A

21 okt 2019

"Pierre är väldigt engagerad och lyhörd. Han gör det där lilla extra och ser alltid till att vi som säljare var uppdaterade.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Skanstorget 5B

14 okt 2019

"Pierre är en lyhörd, driven och trevlig mäklare. Han har koll på marknaden och sätter realistiska förväntningar på försäljningsprocessen. "
säljare på Södra Viktoriagatan 46C

04 okt 2019

"Pierre gjorde ett mycket bra jobb och vi hade bra kommunikation genom hela säljprocessen. I slutänden blev dock inte försäljningspriset riktigt det som jag förväntat. Kanske hade jag trott att marknaden var starkare än den var. Annonsen med fina foton hade stort genomslag på Hemnet vilket ledde till ganska många visningar men det blev ingen riktig fart på budgivningen."
säljare på Kungsgatan 7B

25 sep 2019

"Pierre är väldigt engagerad och duktig på det han gör. Väldigt transparent och opartisk i förhållandet med både säljare och köpare. Vill du ha en mäklare som inte jobbar efter "löpande bandprincipen" så ska du välja Pierre! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29C

16 sep 2019

"Redan från början upplevde jag Pierre som engagerad och kunnig, något han sedan oxå visade genom hela säljprocessen. Han fanns nära till hand hela vägen och höll mig ständigt informerad om läget. Nu nådde vi inte hela vägen fram till slutpriset vi hade hoppats på, men jag vet att Pierre gjorde det han kunde för att vi skulle nå så nära som möjligt.
Gällande bilderna i annonsen så var jag inte helt nöjd. De var fint tagna, men gällande efterbehandlingen av dem fanns lite mer att önska. Hade velat se mer värme och färg i dem, något jag tycker min lägenhet hade, men som inte helt framkom i annonsen.
Jag kan varmt rekommendera både Pierre och Stadshem!"
säljare på Arsenalsgatan 4A

12 sep 2019

"Trevlig och målinriktad med stort engagemang"
säljare på Engelbrektsgatan 12

29 aug 2019

"Vi kan helt enkelt inte tro att det finns bättre mäklare. Vi har mycket goda erfarenheter både från försäljning och köpsituation. Pierre är affärsmässig och förtroendeingivande ända ut i fingerspetsarna, han fokuserar helt på rätt saker. Rekommenderas varmt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 52A

22 aug 2019

"Bästa mäklaren i Göteborg. Gör varken säljare och köpare besviken."
säljare på Nordhemsgatan 31A

16 aug 2019

"Pierre är en duktig mäklare som är väldigt målinriktad och håller dig uppdaterad för varje steg. Han är även mycket professionell, jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35C

22 jun 2019

"Pierre får högsta betyg för sin insats. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Övre Djupedalsgatan 5A

12 jun 2019

"Pierre hjälpte oss på ett föredömligt sätt att sälja vår lägenhet. Hans driv och engagemang var avgörande för att få bra betalt och en smidig process för oss. Vi är oerhört nöjda med samarbetet och kan med gott samarbete rekommendera Pierre som mäklare! "
säljare på Karl Gustavsgatan 24B

16 maj 2019

"Vi är otroligt nöjda med Pierres insats vid försäljningen av vår lägenhet. Vi fick alltid den information vi behövde och processen var smidig. Stort tack! Vi rekommenderar Pierre varmt."
säljare på Aschebergsgatan 33

05 apr 2019

"Pierre är extremt professionell och har haft ett fantastiskt engagemang under hela processen. "
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

19 mar 2019

"Bättre koll på föreningen än vi själva. Toppbetyg på allt!"
säljare på Lasarettsgatan 6

15 mar 2019

"Fantastiskt engagemang."
säljare på Risåsgatan 5

13 mar 2019

"Pierre är en mycket duktig mäklare. Hans insats skulle kunna beskrivas med många positiva ord. Jag sammanfattar dessa med tre: yrkesmässig, trygg och förtroendeskapande!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 12

04 mar 2019

"Pierre har var mycket professionell under hela processen. Alltid tillgänglig, snabb på att återkoppla och alltid med ett trevligt bemötande"
säljare på Viktoriagatan 12

31 jan 2019

"Pierre är mycket kompetent, trevlig och strukturerad. Han kan marknaden i de områden han arbetar. Redan från vårt första möte kändes Pierre som det självklara valet av de fyra mäklare jag träffade. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 46

16 jan 2019

"Pierre överträffade våra förväntningar på många sätt. Flexibel, kunnig och förstående. Det kändes som att han verkligen förstod att det var vårt älskade hem han skulle förmedla och inte bara en lägenhet. Att han såg till att vi gjorde en bra affär i slutändan gjorde allt bara ännu bättre!"
säljare på Lasarettsgatan 6

15 jan 2019

"Jag kan bara till att rekommendera Pierre!"
säljare på Kungsgatan 7B

17 dec 2018

"Pierre gav ett mycket bra intryck från start - genuin, kunnig, lyhörd, snabb och engagerad. Alltid lätt att få tag på och håller mig konstant uppdaterad. Jag känner mig helt trygg med hans kompetens, människokännedom, långa erfarenhet och känsla för marknaden. "
säljare på Kungsgatan 7B

21 nov 2018

"Det var alltid lätt att få tag på Pierre. Kan verkligen rekommendera honom. Försäljningen av lägenheten gick snabbt och smidigt."
säljare på Kungsgatan 9B

19 sep 2018

"Jag kan verkligen ge Pierre de bästa av rekommendationer. Det kändes som att han förstod mig och verkligen ansträngde sig för att göra det bästa för mig i min (hittills) största affär. Pierre gör sig tillgänglig och ger bra råd som är värda att lyssna på. Kan starkt rekommendera Pierre och Stadshem. "
säljare på Chalmersgatan 3A

15 sep 2018

"Pierre var mycket professionell och hjälpsam. Han gav en rättvisande bild om värdet från start och gjorde allt för att få till en så bra försäljning som möjligt. Jag kan varmt rekommendera Pierre och stadshem till alla som vill ha en trygg och lyckosam bostadsaffär!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35A

14 sep 2018

"Mäklaren gjorde heroiska insatser. Tyckte inte att stylingen var prisvärd! "
säljare på Norra Liden 6

14 sep 2018

"Tror inte man kan hitta en mer engagerad mäklare i Göteborg, mycket seriös & förtroendeingivande.
Helt klart en mycket bra investering.
Vi är supernöjda!"
säljare på Sankt Sigfridsgatan 4

13 sep 2018

"Fantastisk mäklare! Alltid tillgänglig när man än försökte nå honom. Rekommenderar verkligen Pierre! "
säljare på Majorsgatan 11

10 sep 2018

"Stadshem borde vara extremt nöjda med Pierre! En mäklare som verkligen sticker ut i sitt engagemang. Att som säljare känna sig stressad är nog inte ovanligt, Pierre hjälper till att ta bort den stressen. Med sitt lugn ror denna mäklaren affären i hamn. En supermäklare som enkelt kan mäta sig med giganterna! Tack för allt Pierre!"
säljare på Linnégatan 52

23 aug 2018

"Grym mäklare som uppfyller alla förväntningar och mer där till! Påläst, alltid tillgänglig och riktigt starkt driv!"
säljare på Alfhemsgatan 1B

02 jun 2018

"Den stylingtjänst som erbjöds inom avtalet kändes mindre bra. Hon upplevdes som arrogant och lyssnade inte på oss som kunder, och vi rekommenderar absolut inte den personen till andra kunder.
"
säljare på Aschebergsgatan 5

30 maj 2018

"Jag kan varmt rekommendera Pierre. "
säljare på Majorsgatan 1

18 maj 2018

"Fantastiskt driv och där han inte lämnar något t slumpen, tar hand om alla intressenter på ett mycket seriöst sätt."
säljare på Nordhemsgatan 64

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
115 947 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 134 säljare
Pierre satte rätt förväntningar på slutpriset
107 av 134 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 134 säljare
Pierre var tydlig och höll mig uppdaterad
131 av 134 säljare

Pierre på kartan.

213 tidigare annonser
3 bostäder till salu
133 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 375 000 kr
2 rum, 49 m²
68 877 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 073 kr/mån
4 200 000 kr
3 rum, 94 m²
44 680 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 039 kr/mån
3 475 000 kr
2 rum, 52 m²
66 826 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 632 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 350 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 350 000 kr
3 rum, 112 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Andra gången vi säljer med Pierre,
Väldigt nöjda även denna gången. Grymt proffsig! Kan starkt rekommendera Pierre!"
4 450 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 250 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 320 000 kr
Lägenhet Kungshöjd
-55 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 375 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 250 000 kr
Lägenhet Vasastaden
3 rum, 86 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det har enbart varit en positiv upplevelse att sälja med Pierre. Vi är jättenöjda."
3 680 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 30 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.