Pierre Fritz

Profilbild för Pierre Fritz
Säljarfavorit
Pierre Fritz
4.8 / 5
(194 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
30 st
153 650 000 kr

Bakgrund

Pierre Fritz jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2015-06-30. Pierre har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Pierre har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 188 862 000 kr.

Presentation

Pierre är en målmedveten och tävlingsinriktad Kalmarit som älskar sälj. Han har en gedigen erfarenhet och ett engagemang utöver det vanliga. Med ett brinnande intresse för försäljning, äldre byggnader och vacker arkitektur ser han alltid till att överträffa sina egna och sina kunders högt ställda mål och förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter! Pierre bodde länge i samma område som han idag arbetar i vilket ger en oerhört god lokalkännedom. Idag bor han i Hällsvik tillsammans med sin familj.

Säljare om Pierre.

20 sep 2021

"Jag kan varmt rekomendera Pierre!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37A

31 aug 2021

"Pierre var extremt professionell och engagerad genom hela processen. Han lämnade inget åt slumpen och såg till att vi fick ut maximalt från vår försäljning."
säljare på Skanstorget 4A

27 aug 2021

"Vi är mycket nöjda med att ha Pierre som mäklare. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Viktoriagatan 8B

26 aug 2021

"Jag känner min mäklare sedan tidigare. Jag kontaktade honom eftersom jag hade erfarenhet av honom vid tidigare försäljning. Kände alltså till hans fantastiska sätt att arbeta!"
säljare på Kungshöjdsgatan 2A

27 jul 2021

"Skulle inte välja att sälja med någon annan än Pierre F i Göteborg "
säljare på Karl Gustavsgatan 11B

14 jul 2021

"Jag är mycket glad att jag anlitade Pierre. Han var mycket professionell, trevlig och lätt att ha och göra med genom hela processen. Han var mycket proaktiv och kom med idéer och förslag när försäljningen drog ut på tiden, och även lyhörd för mina inspel och önskningar. Jag kan varmt rekommendera Pierre, och dessutom har Stadshem ett elegant sätt att presentera och kommunicera hem med historia."
säljare på Storgatan 21B

15 jun 2021

"Excellent service from the initial contact to the end result. Professional and very competent to deliver a final sale price, way way above the asking price of the property.
Thank you Pierre for all of your guiding attitude, and your persona as a professional.
Bodes good for the future, and Stadshems reputation as the premier brokers in Gothenburg"
säljare på Aschebergsgatan 24

14 jun 2021

"Vår mäklare Pierre kan området och har mycket god känsla för detaljerna. Han är erfaren och pålitlig, kunnig och beredd att göra det lilla extra för säljare och köpare. Tryggt med en mäklare som varit på samma firma länge."
säljare på Hvitfeldtsgatan 9

24 maj 2021

"Pierres engagemang är stort och han satte rätt förväntan från första stund. Jag kan varm rekommendera honom som mäklare."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37B

20 maj 2021

"We were very happy with the selling process and counseling throughout the entire process!"
säljare på Arsenalsgatan 10

10 maj 2021

"Vi tog offert från tre mäklare och fastnade direkt för Pierre. Hans visade god lokalkännedom, engagemang och vinnarinstinkt. Presentationen av Stadshems koncept var tydlig o klar!
Under hela processen var han lyhörd, lätt att komma i kontakt med, snabb på att återkoppla och gav oss bra stöd och goda råd.
Detta har sammantaget gjort att vi hela tiden har känt oss trygga under försäljningen.
Vi rekommenderar Pierre och Stadshem!!"
säljare på Karl Gustavsgatan 7B

07 maj 2021

"Pierre var jättebra genom hela processen, ett riktigt proffs! Han höll oss informerade hela tiden vilket gjorde oss väldigt trygga. Vi satte en målbild på vad vi skulle vara nöjda att sälja för och Pierre överträffade det på grund av hårt jobb och målmedvetenhet! Rekommenderas starkt!"
säljare på Kungshöjdsgatan 6

21 apr 2021

"Rekommenderar Pierre. Han är påläst. "
säljare på Lasarettsgatan 6

04 mar 2021

"Jag tycker Pierre är Göteborgs bästa mäklare , från den dagen han presenterade sig och vad han trodde om bostaden så kände vi oss väldigt trygga och han levererade över förväntan.
Jag kommer alltid anlita Pierre och rekommendera han till alla."
säljare på Bohusgatan 4

02 mar 2021

"Pierre är en otroligt duktig och engagerad mäklare, som hela tiden eftersträvar kvalitet i allt han gör. Det finns inga problem som, han inte ser till att lösa.
Vi är otroligt nöjda och fortsätter gärna samarbetet i framtiden.
Kort och gott, Göteborg/Kalmars bästa mäklare!"
säljare på Andra Långgatan 4A

21 jan 2021

"Gick väldigt enkelt och smidigt. Vi hade bra kommunikation genom hela försäljningen."
säljare på Surbrunnsgatan 8C

15 dec 2020

"Väldigt nöjd att vi valde Pierre som mäklare. Han var alltigenom professionell och hade ett engagemang i både oss som säljare såväl som i köparna och hade ett tydligt engagemang för att det skulle bli en lyckad affär. "
säljare på Surbrunnsgatan 8B

21 nov 2020

"Proffsig, lyhörd och engagerad vilket gav resultat i ett snabbt och smidigt avslut."
säljare på Kastellgatan 14

16 nov 2020

"Pierre är full med energi och brinner för sin sak. Han har stenkoll på marknaden, är lyhörd och lätt att få tag på - duktig på att uppdatera. Tyvärr hade vi lite tekniska med en underleverantör och en miss med planeringen av första visningen som blev lite sent på dagen pga vintertid. Detta räddades dock med en extrainsatt visning dagen före, så det löstes det också!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 28A

16 nov 2020

"Vi anlitade Pierre i samband med vår försäljning av lägenhet i Vasastan. Vi är så tacksamma och nöjda att vi valde Stadshem och Pierre. För oss har detta varit en trygghet genom hela säljprocessen. Proffsig, kommunikativ, och god förståelse från Pierres sida kan vi inte något annat än att rekommendera honom vidare till nästa vänner som ska sälja. Tusen tack för att ni gjorde alla rätt i processen. 10/10 "
säljare på Engelbrektsgatan 5

15 nov 2020

"Pierre var målinriktad och positiv under hela processen, trots en svår säljperiod och många hinder påvägen. Riktigt bra mäklare som aldrig ger upp. "
säljare på Kungsgatan 7B

25 sep 2020

"Om jag nånsin behöver sälja en bostad igen så hoppas jag att Pierre Fritz kan hjälpa mig då igen. "
säljare på Erik Dahlbergstrappan 4

27 aug 2020

"Lika nöjd nu som sist Pierre sålde för mig. Inte varit med om någon mäklare som är så engagerad och så lätt att samarbeta med. "
säljare på Pontus Wiknersgatan 9

10 jul 2020

"Andra gången vi säljer med Pierre,
Väldigt nöjda även denna gången. Grymt proffsig! Kan starkt rekommendera Pierre!"
säljare på Skanstorget 4A

10 jul 2020

"Det har enbart varit en positiv upplevelse att sälja med Pierre. Vi är jättenöjda."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

01 jul 2020

"Slutpriset lite under förväntningarna, men med tanke på omständigheterna och situationen är jag nöjd.
Processsen blev längre än min förhoppning men ingen kunde ana att coronan skulle sätta käppar i hjulet.
Mycket bra samarbete!"
säljare på Kapellgatan 14

01 jun 2020

"Vart ska man börja för att göra denna recension rättvisa? Låt oss börja här - Pierre är en fullständigt lysande mäklare och jag rekommenderar honom förbehållslöst och utan reservationer.
Pierre är ett fullblodsproffs som utöver ett brett kunskapsregister är inlyssnande, aktivt rådgivande och trevlig. Han lyssnade in vår situation till fullo och agerade helt därefter under hela processen. Ingen press, ingen stress - bara lugnt och systematiskt arbete i toppklass. Min uppfattning är att han håller såväl säljarens som köparens sida lika högt och genuint är ute efter att båda parter ska göra sitt livs affär. Han sätter ingen orimlig förväntansbild och vi uppfattade honom som mycket tydlig mot oss kring nivåer och förslag till beslut.
Vi bestämde oss tidigt för att ge Pierre friheten att agera helt autonomt utifrån sin kunskap, istället för att lyssna in på våra känslor och inputs för mycket under processen. Detta gällde såväl prisstrategi, styling och budgivning. Med facit i hand kan vi konstatera att det var ett korrekt beslut. Pierre vet vad han håller på med.
Sammanfattningsvis får man konstatera att Pierres omdömen på sidor som dessa gav honom ett mycket gott rykte att leva upp till - och vi får i samma mening konstatera att han verkligen gjorde det. Ett nöje att jobba med honom, och jag får förhoppningsvis möjligheten att göra det i framtiden igen."
säljare på Surbrunnsgatan 8A

30 maj 2020

"Pierre var grym! Han skötte allting väldigt bra och var alltid stöttande och väldigt hjälpsam. Lagom ”säljig” med lägenheten och kändes vettig, pålitlig och ärlig hela tiden. Dessutom blev resultatet helt otroligt bra, bättre än vi hade kunnat hoppas på. "
säljare på Haga Kyrkogata 20C

21 maj 2020

"Vi träffade Pierre första gången när han förmedlade ett objekt som vi köpte. Vi upplevde honom mycket seriös, lätt att få tag i, svarade snabbt på frågor samt mån om att båda parter skulle känna sig nöjda.
När vi själva skulle sälja hörde vi oss inte för hos andra mäklare, valet var självklart.
Vi rekommenderar å det varmaste Pierre!!"
säljare på Karl Gustavsgatan 7A

12 maj 2020

"Kan varmt rekommendera Pierre som varit lyhörd och serviceminded under hela processen. "
säljare på Haga Kyrkogata 8

26 apr 2020

"Pierre gav ett proffsigt intryck från första mötet och genom hela processen. Påläst, förbered, driven, trevlig och tillgänglig. Han var även ett bollplank för oss i vårt husköp vilket vi uppskattade mycket. Vi är väldigt nöjda med Pierre och kan rekommendera honom starkt. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37A

18 apr 2020

"Kände mig otroligt trygg med Pierre under hela försäljningen."
säljare på Surbrunnsgatan 8C

02 mar 2020

"Pierre estimerade bostaden korrekt och gav bra tips och råd att få den maximalt tilltalande för målgruppen. Han är alltid tillgänglig och korrekt och transparent i delgivning av status kring försäljningen. Pierre är trovärdig och kompetent. Uppnådde super fina resultat och rekommenderar Pierre starkt. Har redan tipsat mina vänner som tänker sälja om skickliga Pierre."
säljare på Norra Liden 7

21 feb 2020

"Pierre är en mäklare som gör det lilla extra i allt han gör, han är dyrare än andra men helt klart värt denna extra kostnad, då han levererar det lilla extra i allt han gör vilket i slutändan skapar väldigt bra resultat i försäljningen. I alla delar vi samarbetat med Pierre så har det fungerat strålande, från första mötet där han var mer förberedd än andra. Under dialogerna så hade han en tydlig plan han rekommenderade, men var också lyhörd på våra tankar och vi formade en gemensam plan baserat mkt på hans erfarenhet. I slutet när visningar och försäljningen skulle slutföras så hade alla förberedelser fungerat optimalt vilket också gav ett strålande resultat."
säljare på Surbrunnsgatan 8A

31 jan 2020

"Träffade många mäklare innan jag till slut valde Pierre. Och är otroligt nöjd med mitt val.
Driven, duktig, och kompetent är han minst sagt.
Den bästa mäklaren i Göteborgs området utan tvekan enligt min mening."
säljare på Kronhusgatan 2E

29 jan 2020

"Pierre Fritz är en mycket engagerad och kunnig mäklare, jag är mycket nöjd med vårt samarbete och vill verkligen rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Aschebergsgatan 13A

13 jan 2020

"Jag upplevde att Pierre var mycket kunnig, både om marknaden och området/objektet samt om gällande bestämmelser, värdering och marknadsföring. Han hade under hela försäljningsprocessen ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Han har även varit mycket träffsäker i sin bedömning av strategi och värdering, samt uppvisat god kännedom om kundbasen. Jag är mer än nöjd med hans insats. "
säljare på Lasarettsgatan 6

10 dec 2019

"Pierre är en riktigt bra mäklare, han var rätt på det från början till slut och levde upp till mina förväntningar med bravur! Lyhörd och engagerad."
säljare på Vasaplatsen 6A

01 nov 2019

"Ren perfektion från början till start. Har flera försäljningar i bagaget. Pierre är tveklöst den bästa mäklaren jag anlitat. Han får mina varmaste rekommendationer. Hälsningar Tomas."
säljare på Sveagatan 2A

21 okt 2019

"Pierre är väldigt engagerad och lyhörd. Han gör det där lilla extra och ser alltid till att vi som säljare var uppdaterade.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Skanstorget 5B

14 okt 2019

"Pierre är en lyhörd, driven och trevlig mäklare. Han har koll på marknaden och sätter realistiska förväntningar på försäljningsprocessen. "
säljare på Södra Viktoriagatan 46C

04 okt 2019

"Pierre gjorde ett mycket bra jobb och vi hade bra kommunikation genom hela säljprocessen. I slutänden blev dock inte försäljningspriset riktigt det som jag förväntat. Kanske hade jag trott att marknaden var starkare än den var. Annonsen med fina foton hade stort genomslag på Hemnet vilket ledde till ganska många visningar men det blev ingen riktig fart på budgivningen."
säljare på Kungsgatan 7B

25 sep 2019

"Pierre är väldigt engagerad och duktig på det han gör. Väldigt transparent och opartisk i förhållandet med både säljare och köpare. Vill du ha en mäklare som inte jobbar efter "löpande bandprincipen" så ska du välja Pierre! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29C

16 sep 2019

"Redan från början upplevde jag Pierre som engagerad och kunnig, något han sedan oxå visade genom hela säljprocessen. Han fanns nära till hand hela vägen och höll mig ständigt informerad om läget. Nu nådde vi inte hela vägen fram till slutpriset vi hade hoppats på, men jag vet att Pierre gjorde det han kunde för att vi skulle nå så nära som möjligt.
Gällande bilderna i annonsen så var jag inte helt nöjd. De var fint tagna, men gällande efterbehandlingen av dem fanns lite mer att önska. Hade velat se mer värme och färg i dem, något jag tycker min lägenhet hade, men som inte helt framkom i annonsen.
Jag kan varmt rekommendera både Pierre och Stadshem!"
säljare på Arsenalsgatan 4A

12 sep 2019

"Trevlig och målinriktad med stort engagemang"
säljare på Engelbrektsgatan 12

29 aug 2019

"Vi kan helt enkelt inte tro att det finns bättre mäklare. Vi har mycket goda erfarenheter både från försäljning och köpsituation. Pierre är affärsmässig och förtroendeingivande ända ut i fingerspetsarna, han fokuserar helt på rätt saker. Rekommenderas varmt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 52A

22 aug 2019

"Bästa mäklaren i Göteborg. Gör varken säljare och köpare besviken."
säljare på Nordhemsgatan 31A

16 aug 2019

"Pierre är en duktig mäklare som är väldigt målinriktad och håller dig uppdaterad för varje steg. Han är även mycket professionell, jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
188 862 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
181 av 190 säljare
Pierre satte rätt förväntningar på slutpriset
161 av 193 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
186 av 189 säljare
Pierre var tydlig och höll mig uppdaterad
190 av 192 säljare

Pierre på kartan.

280 tidigare annonser
5 bostäder till salu
193 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

4 375 000 kr
2 rum, 56 m²
78 125 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 118 kr/mån
3 675 000 kr
2 rum, 64 m²
57 421 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 498 kr/mån
3 275 000 kr
2 rum, 50 m²
65 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 595 kr/mån
2 975 000 kr
2 rum, 38 m²
78 289 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 552 kr/mån
17 500 000 kr
7 rum, 273 m²
64 102 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 840 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 72 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
3 472 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 372 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 450 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
4 900 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 600 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
5 670 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 1 195 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 4 475 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.