Petra von Seth

Profilbild för Petra von Seth
Säljarfavorit
Petra von Seth
4.9 / 5
(63 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
17 st
241 715 000 kr

Bakgrund

Petra von Seth jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-09-06. Petra har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2024. Petra har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 167 430 000 kr.

Presentation

Varje bostadsaffär är en unik resa som kräver fullt engagemang och dedikation. Mitt namn är Petra von Seth, och jag är en person som präglas av målmedvetenhet, energi och en ständig beredskap att ta mig an utmaningar. Jag har valt att inrikta mig främst på området från Billdal till Askim, eftersom det är här jag själv har mitt hem och där jag verkligen känner till marknaden in i minsta detalj.

Mina huvudsakliga fokusområden inkluderar Billdal, där jag har en djup förståelse för det lokala boendeutbudet och de specifika behoven hos bostadssökande och säljare. Jag är även specialiserad på radhusområdet längs Sisjövägen samt Askims Domarringsväg. Bostadsrätterna på Vita Fläcken och Askim Stom är också mitt expertområde, och jag har varit framgångsrik i att förmedla dessa bostadsrätter till nöjda kunder. Dessutom har jag en särskild passion för husen på Trollåsen i Askim, där jag har hjälpt många människor att hitta sitt drömboende. Jag ÄLSKAR allt runt bostadsbyte! Välkommen!

En av mina styrkor är mitt breda kontaktnätverk, som jag byggt upp under åren och som jag kan använda till fördel för mina kunder. Jag sätter alltid fokus på uppdraget och strävar efter att överträffa förväntningarna hos dem jag arbetar med. Men det allra viktigaste är att jag älskar köp- och säljprocessen när det kommer till bostadsaffärer. Det är en spännande resa där jag får hjälpa människor att förverkliga sina drömmar och mål.

Min bakgrund är mångfacetterad, och jag har erfarenhet från olika roller under mitt arbetsliv. Jag har agerat som strategisk rådgivare, haft positionen som VD och även varit en uppskattad föreläsare. Dessa erfarenheter har gett mig bred kompetens och en förmåga att se möjligheter och lösningar på olika sätt.

Nu har jag dock valt att fokusera helt och hållet på bostadsaffärer. Jag är övertygad om att min passion och hängivenhet till detta område gör mig till den perfekta partnern för dig när du är redo att köpa eller sälja din bostad. Jag ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot ditt nästa boende.

Petra von Seth har under de senaste åren varit en uppskattad mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Hon har sin utbildningsbakgrund från Luleå Tekniska Universitet och har hunnit fylla 58 år med en gedigen arbetslivserfarenhet som spänner över olika områden.

Säljare om Petra.

20 jul 2024

"Trevlig, ambitiös, kunnig och lyhörd."
säljare på Nyängsvägen 10

05 jul 2024

"Ger ett genuint och ärligt intryck! Är trygg och strukturerad. Lätt att ha löpande kontakt med vilket vi uppskattade mycket!
Väldigt nöjd med Petras insats och har rekommenderat henne till vänner redan!"
säljare på Berguven 6

05 jul 2024

"Bra, bättre, bäst, Petra! Superlativen räcker knappt till. Petra är oerhört driven och lämnade inget att önska vid vår försäljning. Petra gör det som krävs för en lyckad försäljning, punkt. Lägg därtill en mycket god lokalkännedom i de sydvästra delarna av Göteborg."
"Bra, bättre, bäst, Petra! Superlativen räcker knappt till. Petra är oerhört driven och lämnade inget att önska vid vår försäljning. Petra gör det som krävs för en lyckad försäljning, punkt. Lägg därtill en mycket god lokalkännedom i de sydvästra delarna av Göteborg."
Läs mer
säljare på Klyfteråsen 6

03 jul 2024

"Engagerad, positiv och kunnig.
Alltid snabb återkoppling "
säljare på Valebergsvägen 257

23 jun 2024

"Petra går in i uppdraget med stor energi och kunskap. God dialog hela vägen. Och en avslutning som jag tror både säljare (jag) och köpare var nöjd med. "
säljare på Furuslätten 4

09 maj 2024

"Wow! Petra är mäklaren nummer ett!
En mäklare i världsklass!
Som ombud, inte ägare, så blev jag djupt imponerad av henne.
Proffs inte bara på att sälja utan även kunnig i byggnadsteknik mm. Har fingertoppskänsla, integritet, etik, bemötande, ett driv som gagnar både köpare och säljare. Dessutom..."
"Wow! Petra är mäklaren nummer ett!
En mäklare i världsklass!
Som ombud, inte ägare, så blev jag djupt imponerad av henne.
Proffs inte bara på att sälja utan även kunnig i byggnadsteknik mm. Har fingertoppskänsla, integritet, etik, bemötande, ett driv som gagnar både köpare och säljare. Dessutom supertrevlig.
Rekommenderar henne mycket varmt! "
Läs mer
säljare på Osbergsgatan 10

23 apr 2024

"Petra är påhittig, driven och målinriktad i kombination med en varm personlighet och lyhördhet för både säljare och köpares behov. Hon är noga med att hitta rätt köpare för varje objekt och lämnar inga lösa trådar. Kan varmt rekommendera."
säljare på Hedens Backe 28

22 apr 2024

"Väldigt enkel att ha att göra med, ”jagade” mig inte som man hör om andra mäklare."
säljare på Ängslyckan 21

22 apr 2024

"Jag upplever henne som snabb, tillgänglig, professionell och driven - precis vad jag förväntar mig av min mäklare."
säljare på Sisjövägen 203

19 mar 2024

"Super nöjd, ett fantastiskt engagemang. Ger aldrig upp"
säljare på Askims Röseväg 3B

27 feb 2024

"Hon ger ett väldigt tryggt, ärligt, trevligt och påläst intryck. Högt driv och försäljningspriset blev inom hennes värdering mot det högre i skalan. Till och med bättre än jag hade hoppats på i denna marknaden och försäljningen gick snabbt. Hon tog både min och köparens krav i beaktning och balan..."
"Hon ger ett väldigt tryggt, ärligt, trevligt och påläst intryck. Högt driv och försäljningspriset blev inom hennes värdering mot det högre i skalan. Till och med bättre än jag hade hoppats på i denna marknaden och försäljningen gick snabbt. Hon tog både min och köparens krav i beaktning och balanserade det fint så jag tror båda två blev nöjda.
Hon har gett kontinuerliga uppdateringar i lagom mängd kring ärendet, men det skönaste har varit att det känns som man har kunnat släppa allt helt och låta Petra sköta sitt så har man bara kunnat ge den inputen man har behövt när det har behövts.
Det finns inget att klaga på, behöver jag sälja i framtiden kommer jag använda samma mäklare och jag rekommenderar gärna vidare henne.
"
Läs mer
säljare på Hedtångsvägen 23

26 feb 2024

"Petra är mycket engagerad och lättillgänlig. "
säljare på Askåkersplan 22

20 feb 2024

"Bra och lätt att kommunicera med. Lätt att få tag i. I denna volatila marknad vi befinner oss i så hanterade Petra situationen efter bästa förmåga."
säljare på Furuslätten 15

18 feb 2024

"Petra höll oss informerade under hela processen och jobbade hårt för att få till en bra affär.
Kan varmt rekommendera Petra!"
säljare på Skrinnarvägen 61

30 jan 2024

"Supernöjd med hela affären, Petra löste allt och på väldigt pressat schema då vi redan hade fixat ny bostad. Hela processen gick helt friktionsfritt. Rekommenderar starkt att anlita Petra! "
säljare på Stomvägen 10

21 nov 2023

"Petra är som vanligt engagerad och målmedveten. Trots marknaden osv så gick det ändå helt ok. Kan ännu igen rekommenderar Petra.
Varpmossevägen 50"
säljare på Varpmossevägen 50

20 nov 2023

"Petra var väldigt lyhörd och lyssnade in våra önskemål. Samtidigt kom hon med goda råd som var formade för oss. Fick ett bra pris i en tuff marknad. Väldigt nöjda."
säljare på Värslevägen 41

27 sep 2023

"Petra är tydlig ,rak , målinriktad , ärlig , proffesionell. Petra kommunicerar regelbundet på ett bra sätt , inget lämnas åt slumpen . Kände mig alltid uppdaterad. Kan varmt rekommendera henne "
säljare på Fiolgatan 8

22 sep 2023

"Petra är en mycket positiv & engagerad säljare som gör sitt yttersta för att få genom en bra affär! "
säljare på Berguven 14

05 aug 2023

"Petra är mycket engagerad och kunnig om husmarknaden i området. Hon är alltid tillgänglig och jobbar hårt för att få till en bra affär."
säljare på Skrinnarvägen 60

04 aug 2023

"Min lägenhet var ute till försäljning under några månader men när Petra tog över försäljningsuppdraget blev det fart! Hon lyckades hitta rätt köpare inom loppet av ett par dagar och fick dessutom sålt den till priset som jag ville få.
Jag fick ett trevligt bemötande och positiv känsla redan vid..."
"Min lägenhet var ute till försäljning under några månader men när Petra tog över försäljningsuppdraget blev det fart! Hon lyckades hitta rätt köpare inom loppet av ett par dagar och fick dessutom sålt den till priset som jag ville få.
Jag fick ett trevligt bemötande och positiv känsla redan vid första samtalet med Petra. Jag skulle beskriva Petra som en förtroendegivande och professionell mäklare som är tillgänglig och tar sig tid att besvara på frågor. Petra har dessutom ett proffsigt upplägg att genomföra visningar. "
Läs mer
säljare på Högsbogatan 31

03 aug 2023

"Jag är mycket nöjd med mäklare Petra von Seth som överträffade alla mina förväntningar med råge. Hon är verkligen proffsig och uppvisade ett mycket trevligt bemötande, service och engagemang genom hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt och hjärtligt rekommendera Petra till övriga intressenter...."
"Jag är mycket nöjd med mäklare Petra von Seth som överträffade alla mina förväntningar med råge. Hon är verkligen proffsig och uppvisade ett mycket trevligt bemötande, service och engagemang genom hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt och hjärtligt rekommendera Petra till övriga intressenter.
/Jim"
Läs mer
säljare på Värslevägen 31

17 jul 2023

"Lyhörd, driven men kunde backa när man tyckte det gick för fort, utan att hon tappade tempo gentemot köparna.
Rekommenderas starkt."
säljare på Kavåsvägen 10B

12 jul 2023

"Väldigt engagerad och positiv!"
säljare på Topasgatan 65

26 apr 2023

"Lyhörd och väldigt engagerad mäklare. Hon var grymt aktiv och drivande. Försäljningen gick i rekordfart pga att hon låg i. "
säljare på Backängen 29

17 apr 2023

"Petra är mycket kunnig och engagerad. Hennes vilja och mål att nå fram till ett bra avslut för alla inblandade är mycket tydlig och hennes driv att nå dit helt fantastisk. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och rekommenderar henne gärna!"
säljare på Knapebacken 82

20 mar 2023

"Vi upplevde Petra som kunnig, lyhörd och mycket engagerad i vår försäljning, och höll oss kontinuerligt uppdaterad."
säljare på Sisjövägen 161

15 nov 2022

"Mäklaren Petra fick lägenheten såld för utgångspriset genom att verkligen ligga i för att få spekulanter till en handfull visningar och detta i en tid av kraftig nedgång på marknaden. Jag är jättenöjd med proceduren och priset. Med omständigheterna kunde det inte ha blivit bättre / Henrik"
"Mäklaren Petra fick lägenheten såld för utgångspriset genom att verkligen ligga i för att få spekulanter till en handfull visningar och detta i en tid av kraftig nedgång på marknaden. Jag är jättenöjd med proceduren och priset. Med omständigheterna kunde det inte ha blivit bättre / Henrik"
Läs mer
säljare på Askåkersplan 8

03 nov 2022

"Det har varit en svår omvärldsbevakning med räntestegring och prisfall, både vår och mäklarens värdering var tvungen att justeras alleftersom pga kraftig konjunkturnedgång. "
säljare på Hällstigen 3

05 okt 2022

"Väldigt snabb försäljning på förhand så jag är jättenöjd. Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare!"
säljare på Furuslätten 60

26 aug 2022

"Petra mötte våra förväntningar att få till en snabb försäljning ! Med stort engagemang lyckades hon väl inom våra önskemål och hon såg till att hålla den tidplan vi önskade, detta trots vikande marknad. Lätt att komma överens med, engagerad, kreativ och otroligt driven och lösningsorienterad i a..."
"Petra mötte våra förväntningar att få till en snabb försäljning ! Med stort engagemang lyckades hon väl inom våra önskemål och hon såg till att hålla den tidplan vi önskade, detta trots vikande marknad. Lätt att komma överens med, engagerad, kreativ och otroligt driven och lösningsorienterad i alla lägen.
"
Läs mer
säljare på Skrinnarvägen 73

25 aug 2022

"Petra gjorde ett suveränt jobb i en allt ostadigare ekonomi och vi är mer än nöjda med insatsen! "
säljare på Sjöbackevägen 12

31 jul 2022

"Jättetrevligt och professionell. Kommunikationen har varit utomordentligt genom hela processen."
säljare på Kobbeslätten 10

18 jul 2022

"Driven & snabb, bra tänk samt goda förslag på en väg framåt efter våra önskemål."
säljare på Värslevägen 61

24 maj 2022

"Petra är en otroligt driven och dedikerad mäklare. Hon kan konsten att "trolla med knäna" vad gäller sin egen tid och andras tid och tillgänglighet.
Vi är mycket nöjda med Petras insats och rekommenderar henne varmt!
Vi är även mycket nöjda med samarbetet mellan Länsförsäkringars Fastighetsförm..."
"Petra är en otroligt driven och dedikerad mäklare. Hon kan konsten att "trolla med knäna" vad gäller sin egen tid och andras tid och tillgänglighet.
Vi är mycket nöjda med Petras insats och rekommenderar henne varmt!
Vi är även mycket nöjda med samarbetet mellan Länsförsäkringars Fastighetsförmedlings kontor och Länsförsäkringar Bank, vilket visade sig betydelsefullt i samband med vår försäljning. "
Läs mer
säljare på Sisjövägen 155

28 apr 2022

"En mycket drivande, kompetent och trevlig mäklare som utförde sitt uppdrag mycket effektivt. Vi var mer än nöjda."
säljare på Koggegatan 12

14 apr 2022

"Petra är en fantastisk mäklare.
Otroligt lyhörd, driven och enkel att samarbeta med.
Petra höll oss uppdaterade under hela processen och leverera från start.
Kul när även köparna var lika nöjda, att dom anlitande Petra för deras försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Petra till er kommande för..."
"Petra är en fantastisk mäklare.
Otroligt lyhörd, driven och enkel att samarbeta med.
Petra höll oss uppdaterade under hela processen och leverera från start.
Kul när även köparna var lika nöjda, att dom anlitande Petra för deras försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Petra till er kommande försäljning "
Läs mer
säljare på Lesikavägen 67B

13 apr 2022

"Extremt servicemind och hjälpsam för att ro det hela i land, även på de mest osannolika tider."
säljare på Askåkersplan 8

18 mar 2022

"Vi har under processen haft bra dialoger där vi haft stor tillit till hennes expertis. Hon är mycket kompetent och tydlig i sin kommunikation. Hon har skapat en trygghet för oss när det varit något vi har varit osäkra på, och vi har alltid kunnat bolla våra tankar och funderingar med henne genom ..."
"Vi har under processen haft bra dialoger där vi haft stor tillit till hennes expertis. Hon är mycket kompetent och tydlig i sin kommunikation. Hon har skapat en trygghet för oss när det varit något vi har varit osäkra på, och vi har alltid kunnat bolla våra tankar och funderingar med henne genom hela processen. Vi är mycket nöjda både med vår försäljning och val av mäklare! Vi kan varmt rekommendera Petra!
"
Läs mer
säljare på Sisjövägen 141

04 mar 2022

"Vi har varit mycket nöjda med samarbetet genom hela processen när vi sålt vårt hus. Petra är otroligt driven, engagerad och målinriktad. Vidare har vi varit delaktiga genom att Petra är lyhörd och tillgänglig.
Vi kan varmt rekommendera Petra som mäklare och kommer kontakta henne igen vid ev framt..."
"Vi har varit mycket nöjda med samarbetet genom hela processen när vi sålt vårt hus. Petra är otroligt driven, engagerad och målinriktad. Vidare har vi varit delaktiga genom att Petra är lyhörd och tillgänglig.
Vi kan varmt rekommendera Petra som mäklare och kommer kontakta henne igen vid ev framtida försäljning.
Sisjövägen 263"
Läs mer
säljare på Sisjövägen 263

19 jan 2022

"Petra är en fantastisk mäklare! Vi är supernöjda med försäljningen och Petras insats under hela processen, bra upplevelse, samarbete och återkoppling. Hon har på ett engagerat, lugnt och tryggt sätt hjälpt oss att sälja vårt hem. Petra är otroligt driven och lyhörd och vi hade definitivt anlitat ..."
"Petra är en fantastisk mäklare! Vi är supernöjda med försäljningen och Petras insats under hela processen, bra upplevelse, samarbete och återkoppling. Hon har på ett engagerat, lugnt och tryggt sätt hjälpt oss att sälja vårt hem. Petra är otroligt driven och lyhörd och vi hade definitivt anlitat henne igen om vi skulle få för oss att sälja på nytt. Petra rekommenderas varmt!""
Läs mer
säljare på Soprangatan 3

17 jan 2022

"Petra är en fantastisk mäklare! Vi är supernöjda med försäljningen och Petras insats under hela processen. Hon har på ett engagerat, lugnt och tryggt sätt hjälpt oss att sälja vårt hem. Petra är otroligt driven och lyhörd och vi hade definitivt anlitat henne igen om vi skulle få för oss att sälja..."
"Petra är en fantastisk mäklare! Vi är supernöjda med försäljningen och Petras insats under hela processen. Hon har på ett engagerat, lugnt och tryggt sätt hjälpt oss att sälja vårt hem. Petra är otroligt driven och lyhörd och vi hade definitivt anlitat henne igen om vi skulle få för oss att sälja på nytt. Petra rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Sisjövägen 195

02 nov 2021

"Petra är väldigt strukturerad och hängiven i vilket uppdrag hon än får till sig.
Kan verkligen rekommendera Petra till andra som går i tankar att sälja sitt boende."
säljare på Kobbeslätten 6A

19 okt 2021

"”Petra är en otroligt driven, lyhörd och strukturerad person. Från början till slut fanns det ett tydligt mål vad som skulle göras.
Bra upplevelse, samarbete och återkoppling under hela processen.
Vi var hela tiden delaktiga och Petra var ett otroligt stöd och lyssnade in under hela resans gång...."
"”Petra är en otroligt driven, lyhörd och strukturerad person. Från början till slut fanns det ett tydligt mål vad som skulle göras.
Bra upplevelse, samarbete och återkoppling under hela processen.
Vi var hela tiden delaktiga och Petra var ett otroligt stöd och lyssnade in under hela resans gång.
Nöjda med allt. Vi skulle inte tveka en sekund att anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne tusen gånger om”
Askims Domarringsväg 252 "
Läs mer
säljare på Askims Domarringsväg 252

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Lägenhet
7
Radhus
6
Parhus
2
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
167 430 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
59 av 62 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
62 av 62 säljare
Petra var tydlig och höll mig uppdaterad
62 av 63 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Petra på kartan.

122 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
62 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

9 950 000 kr
7 rum, 213 m²
46 713 kr/m²
Villa, Göteborg
3 295 000 kr
3,5 rum, 75 m²
43 933 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 831 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 63,1 m²
36 428 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 692 kr/mån
10 500 000 kr
5 rum, 169 m²
62 130 kr/m²
Villa, Göteborg
9 950 000 kr
7 rum, 204 m²
48 774 kr/m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

22 000 000 kr
Villa Billdal
-1 000 000 kr
9 rum, 434 m²
Utropspris: 23 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, ambitiös, kunnig och lyhörd."
6 350 000 kr
Lägenhet Hovås
+ 855 000 kr
3 rum, 126 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Hovås
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 175 000 kr
5 625 000 kr
Lägenhet Nya Hovås
-125 000 kr
4 rum, 82 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ger ett genuint och ärligt intryck! Är trygg och strukturerad. Lätt att ha löpande kontakt med vilket vi uppskattade mycket!
Väldigt nöjd med Petras insats och har rekommenderat henne till vänner redan!"
Vilande / ej såld
Villa Billdal
9 rum, 149 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.