Peter Schöld

Profilbild för Peter Schöld
Säljarfavorit
Peter Schöld
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
89 st
32 st
148 005 000 kr

Bakgrund

Peter Schöld jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2022-06-30. Peter har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Peter har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 137 270 000 kr.

Presentation

Hej, mitt namn är Peter Schöld.
Jag har ett genuint intresse för människor, möten och affärer och älskar verkligen att jobba som fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Linköping, har mycket bra lokalkännedom och ett väldigt stort kontaktnät. Jag är driven och målinriktad men har samtidigt verkligen lärt mig att också njuta av resan på vägen till målet. Att köpa och sälja en bostad kan vara så mycket större än bara en affär.
Min ärlighet och lojalitet är grundläggande för att bygga relationer och skapa förtroende. Jag är i alla lägen flexibel och transparent. Detta tillsammans med en affärsmässighet och målsättning att alltid uppnå total kundnöjdhet är vad som gör mig till en riktigt bra fastighetsmäklare.
Att välja mig innebär att ni får en mäklare som är stabil, lugn, engagerad och tillgänglig. Jag kommer tryggt och säkert guida er genom resan och jag går den där extra milen alla dagar i veckan.
Varmt välkommen till mig och SkandiaMäklarna Linköping.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2023

Säljare om Peter.

25 jul 2024

"Peter har ett fantastiskt bemötande och gör det roligt att sälja bostad!"
säljare på Ekholmsvägen 70C

11 jul 2024

"Vi skulle beskriva Peter som engagerad, tillgänglig, trygg, ärlig och uthållig. Vi är otroligt nöjda med Peters jobb, rekommenderar honom starkt! "
säljare på Skogslyckegatan 64

25 jun 2024

"Gott engagemang och god tillgänglighet "
säljare på Slåttergatan 8B

21 jun 2024

"Peter var engagerad, inkännande, lättillgänglig, målinriktad och lätt att samarbeta med. Det kändes tryggt rakt igenom. "
säljare på Norrbygatan 11

08 maj 2024

"Mycket gott bemötande och går den extra milen!"
säljare på Munkhagsgatan 104

19 apr 2024

"Peter har varit mycket engagerad och proffsig i husförsäljningen. Vårt förtroende för honom har varit stort och Peter har hela tiden återkopplat med information."
säljare på Gamla Ledbergsvägen 17

17 apr 2024

"Peter är mycket engagerad och påläst, man känner genast förtroende och trygghet som säljare. I samband med kontraktsskrivning visade sig även köparen var lika nöjd, en kvalitetsstämpel om någon!"
säljare på Stekelvägen 22

16 apr 2024

"Peter är en aktiv mäklare som ser, förstår och förmedlar realistiska möjligheter till både säljare och köpare. Peter kan starkt rekommenderas. "
säljare på Munkhagsgatan 100

06 apr 2024

"Engagerad, varm och omtänksam är några av många saker som beskriver Peter. Utöver hans härliga energi och många trevliga kvalitéer är han även otroligt lättillgänglig och effektiv. Peter är extremt driven och man känner verkligen hur mycket han brinner för sitt jobb. Linköpings nästa stjärnmäklar..."
"Engagerad, varm och omtänksam är några av många saker som beskriver Peter. Utöver hans härliga energi och många trevliga kvalitéer är han även otroligt lättillgänglig och effektiv. Peter är extremt driven och man känner verkligen hur mycket han brinner för sitt jobb. Linköpings nästa stjärnmäklare upcoming!
Välj Peter Schöld om du vill ha en #liteflitigare mäklare."
Läs mer
säljare på Strågatan 8

20 mar 2024

"Svårt att finna en sån stjärna till mäklare som Peter. Med sitt trygga, lugna sätt och sköna inställning fick vi förtroende direkt. Peter är en fokuserad, härligt driven och engagerad mäklare som vill allas bästa och man får en kick av hans vilja av att aldrig ge upp. Allt det med glimt i blicken..."
"Svårt att finna en sån stjärna till mäklare som Peter. Med sitt trygga, lugna sätt och sköna inställning fick vi förtroende direkt. Peter är en fokuserad, härligt driven och engagerad mäklare som vill allas bästa och man får en kick av hans vilja av att aldrig ge upp. Allt det med glimt i blicken och en strålande humor som lättar upp när man är mitt uppe i en försäljning eller letar bostad. "
Läs mer
säljare på Vårbrisvägen 59

14 mar 2024

"Vi är jättenöjda med Peter! Han är målinriktad, engagerad, tillgänglig och öppen/ärlig! Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Hejdegatan 48

29 feb 2024

"Oerhört lyhörd för mina synpunkter och öppen för nya och ändrade planer efterhand. Rak i kommunikationen vilket jag uppskattar!
Generellt positivt och lätt ha att göra med!"
säljare på Frälsenäsvägen 1A

12 feb 2024

"Samarbetet fungera mycket bra och försäljning gick väldigt snabbt och smidigt!"
säljare på Nya Tanneforsvägen 80A

17 jan 2024

"Peter Schöld är en mäklare som är mycket kompetent och målmedveten. Han är lyhörd för tankar och förslag. Peter är mycket engagerad , lätt att få tag i och dessutom väldigt trevlig "
säljare på Munkhagsgatan 104

17 jan 2024

"Peter är otroligt engagerad och har energi som få. Trots trög marknad så gav han inte upp, utan kom istället med nya idéer och planer. Vi är så tacksamma för hans uthållighet. "
säljare på Bataljonsgatan 25

03 okt 2023

"Peter är driven, lyhörd, tydlig i sin kommunikation och väldigt lätt att tycka om. Det märks att han har ett genuint intresse för att varje steg i processen ska bli så bra som möjligt. En pålitligare och flitigare mäklare hittar man inte, rekommenderar starkt! "
"Peter är driven, lyhörd, tydlig i sin kommunikation och väldigt lätt att tycka om. Det märks att han har ett genuint intresse för att varje steg i processen ska bli så bra som möjligt. En pålitligare och flitigare mäklare hittar man inte, rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Rotegatan 4

02 okt 2023

"Om du vill ha en driven mäklare som kör på med visning efter visning, snabb och tydlig kommunikation och en ärlig och rimlig syn på marknaden så är Peter ett klockrent val! "
säljare på Skogslyckegatan 31

01 okt 2023

"Peter is such a nice Mäklare!
Works very honestly and efficiently. He provides all information quickly and without taking too much of your time.
Also a good adviser and a big help in complex situations that might come up!
Will definitely recommend! "
"Peter is such a nice Mäklare!
Works very honestly and efficiently. He provides all information quickly and without taking too much of your time.
Also a good adviser and a big help in complex situations that might come up!
Will definitely recommend! "
Läs mer
säljare på Sandbäcksgatan 13

01 okt 2023

"Peter är en engagerad och härlig mäklare som med sin energi och positiva inställning såg till att vi fick det bästa priset man kunde önska.
Som säljare är det lyxigt att ha en sådan driven mäklare!
"
säljare på Munkhagsgatan 106B

28 aug 2023

"Peter är kunnig, kommunikativ och trygg att ha som bollplank och stöd genom hela säljprocessen. Jag är supernöjd med Peters arbete och rekommenderar honom varmt! "
säljare på Norrgatan 13A

28 aug 2023

"Rekommenderar Peter som mäklare! Duktig och lyhörd med ett stort intresse för detaljer! "
säljare på Hässlegatan 10

23 aug 2023

"Bra och driven mäklare som jobbar hårt för resultat."
säljare på Åbylundsgatan 46

21 aug 2023

"Denna mäklare rekommenderar jag alla att anlita! Har haft förmånen att både köpa och sälja med hans hjälp och varit lika nöjd båda gångerna!"
säljare på Snickaregatan 27

04 aug 2023

"Peter jobbar hårt och ser till att få igenom affären oavsett marknaden."
säljare på Sisalgränd 4

20 jul 2023

"Jag är oerhört nöjd med Peters arbete. Han var alltid tillgänglig för frågor och guidade oss enkelt genom säljprocessen. Försäljningen överträffade våra förväntningar både ur ett tids och prisperspektiv trots en tämligen svår marknad. Peter får mina allra varmaste rekommendationer. "
"Jag är oerhört nöjd med Peters arbete. Han var alltid tillgänglig för frågor och guidade oss enkelt genom säljprocessen. Försäljningen överträffade våra förväntningar både ur ett tids och prisperspektiv trots en tämligen svår marknad. Peter får mina allra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Linnégatan 7

19 jul 2023

"Supernöjda med Peter! Noggrann, tydlig och snabb kommunikation, högt engagemang och pålitlig. Rekommenderas varmt!"
säljare på Munkhagsgatan 126

28 jun 2023

"Peter är rak och tydlig och har varit lätt att komma i kontakt med när vi haft funderingar. Han förklarade även försäljningsprocessen på ett lättförståelig sätt.
"
säljare på Norrsättersgatan 5B

05 jun 2023

"Svarade alltid snabbt och höll mig hela tiden uppdaterad. Enkel att ha att göra med och flexibel med visningstider."
säljare på Brickebo Klippan 3

29 maj 2023

"Peter hjälpte till från början steg för steg och var väldigt engagerad i försäljningen är verkligen super nöjd med hur fort och smidigt allt gick till .Rekommenderar han starkt till andra som ska sälja…klart bästa mäklaren Peter Schöld "
säljare på Sidvindsvägen 118

25 maj 2023

"Peter hjälpte mig med min första bostadsförsäljning. Han guidade mig igenom alla steg och var engagerad och otroligt driven från första kontakt. Jag kan inte annat än att vara väldigt nöjd med mitt val av mäklare!"
säljare på Linnégatan 7

09 maj 2023

"Peter är kunnig och kompetent med god kännedom om marknaden, lätt att kommunicera med, glad och lättsam, löser allt och har lagt mycket tid och arbete på att hitta rätt köpare. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera hans tjänster. "
säljare på Kompanigatan 48

04 maj 2023

"Super engagerad mäklare som ger allt!
Ett rent nöje att ha Peter som mäklare, full fart från start till mål! "
säljare på Plutonsgatan 10

28 apr 2023

"Peter är oerhört engagerad, reagerar snabbt och är väldigt kunnig. Det var alltid lätt att få kontakt med honom och få svar på våra frågor. En mycket trevlig och ödmjuk person. Rekommenderas varmt av en nöjd kund från Hjulsbro. "
säljare på Bokhagsvägen 26

30 mar 2023

"Vi upplevde mäklaren som engagerad, tillgänglig och mycket tydlig. Affären gick väldigt snabbt och smidigt "
säljare på Hamngatan 9

29 mar 2023

"Peter är trevlig och väldigt engagerad i sitt sätt att ta hand om försäljning av min lgh.
Kan varmt rekommendera Peter :)
// Martin "
säljare på Bielkegatan 2C

29 mar 2023

"Peter var genom hela processen fantastisk att jobba med!
Då det var mitt första sälj så gick han första dagen igenom hela processen för att han ville försäkra sig om att jag kände mig trygg och förstod hur allt skulle gå till.
Då jag ville göra denna affär så snabbt som möjligt så gjorde Peter ..."
"Peter var genom hela processen fantastisk att jobba med!
Då det var mitt första sälj så gick han första dagen igenom hela processen för att han ville försäkra sig om att jag kände mig trygg och förstod hur allt skulle gå till.
Då jag ville göra denna affär så snabbt som möjligt så gjorde Peter verkligen sitt yttersta för att genomföra det. Lägenheten var fotad och klar redan efter någon dag från vårt första möte.
All kommunikation var supersmidig och Peter gjorde det mycket tydligt att jag fick höra av mig om vad som helst, när som helst.
Sammanfattad upplevelse i en mening: Jag skulle vilja att denna man säljer alla mina framtida lägenheter."
Läs mer
säljare på Linnégatan 7

23 mar 2023

"Peter kändes redan från första kontakten som rätt val av mäklare. Mycket engagerad och väldigt kunnig person, lugn och höll oss informerade under hela tiden. Ett proffsigt, men samtidigt personligt bemötande, som levde upp alla förväntningar. Vi är mycket nöjda med Peter som har våra varmaste rek..."
"Peter kändes redan från första kontakten som rätt val av mäklare. Mycket engagerad och väldigt kunnig person, lugn och höll oss informerade under hela tiden. Ett proffsigt, men samtidigt personligt bemötande, som levde upp alla förväntningar. Vi är mycket nöjda med Peter som har våra varmaste rekommendationer.
Vesna & Josip"
Läs mer
säljare på Skogslyckegatan 27

14 mar 2023

"Peter är engagerad och gör det där lilla extra! Han är mån om både säljare och köpare vilket ger ett stort förtroende. Rekommenderar varmt! "
säljare på Ulvåsavägen 2A

12 dec 2022

"Lyckades väldigt snabbt komma till avslut och med ett resultat som överträffade förväntan."
säljare på Vasavägen 27

07 nov 2022

"Mycket trevlig och oerhört engagerad. Höll hela tiden kontakt och uppdaterade oss. Jag är väldigt nöjd."
säljare på Vasavägen 12

10 okt 2022

"Trevlig, ödmjuk och rak i sin kommunikation. Det uppskattade vi. "
säljare på Riksdalergatan 39

09 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med Peter som våran mäklare.
Han är oerhört driven och var alltid lätt att få tag på.
Förklarade tydligt och bra hela tiden vad som gällde och var lyhörd om man inte förstod facktermer eller delar av processen.
Erbjöd ett smidigt sätt att kommunicera helt utifrån våra önskemål ..."
"Vi är mycket nöjda med Peter som våran mäklare.
Han är oerhört driven och var alltid lätt att få tag på.
Förklarade tydligt och bra hela tiden vad som gällde och var lyhörd om man inte förstod facktermer eller delar av processen.
Erbjöd ett smidigt sätt att kommunicera helt utifrån våra önskemål som kund och var tydlig med vad han behövde från oss för att kunna göra sitt jobb så bra som möjligt.
Han var alltid positiv och engagerad under hela försäljningen, gav bra råd och allmänt trevlig. "
Läs mer
säljare på Repslagaregatan 5

06 sep 2022

"Svårt att göra bedömningar av marknaden just nu, men gjorde ändå så gott han kunde. Riktigt usel säljmarknad just nu. "
säljare på Thorells gata 5

18 aug 2022

"Trevlig, tydlig och mycket engagerad!"
säljare på Skomakaregatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
12
Radhus
4
Kedjehus
3
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
137 270 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 96 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 96 säljare
Peter var tydlig och höll mig uppdaterad
98 av 98 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Peter på kartan.

152 tidigare bostäder
57 bostäder till salu
99 rekommendationer

57 bostäder till salu.

Bostäder

2 595 000 kr
3 rum, 73 m²
35 547 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 203 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 80 m²
30 625 kr/m²
Villa, Linköping
795 000 kr
2 rum, 60 m²
13 250 kr/m²
Lägenhet, Motala
3 852 kr/mån
1 895 000 kr
5 rum, 126 m²
15 039 kr/m²
Villa, Motala
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Linköping
3 656 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 600 000 kr
Lägenhet Ekholmen
+ 105 000 kr
3 rum, 71,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Peter har ett fantastiskt bemötande och gör det roligt att sälja bostad!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Valla
5 rum, 118 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
1 995 000 kr
Lägenhet Gottfridsberg
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Berga
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Centralt
2 rum, 59 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.