Patrik Forsgren

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Kalmar  /  Patrik Forsgren
Profilbild för Patrik Forsgren
Patrik Forsgren
4.9 / 5
(36 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
9 st
73 065 000 kr

Bakgrund

Patrik Forsgren jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2009-06-29. Patrik har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Patrik har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och fritidshus och motsvarar ett värde på 75 070 000 kr.

Presentation

Jag är en effektiv mäklare och har en trygghet och ett lugn i mig som kommer att smitta av sig på dig under resans gång. För många kan ett bostadsbyte vara påfrestande och då är det skönt att ha en stabil punkt att luta sig mot.

En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Jag följer gärna mina kunder från dag ett när de börjar fundera på att byta boende till slutmålet. I vissa fall tar detta några veckor och i andra fall några år, alla kunder är unika och jag kommer att vara personligt engagerad hela vägen. Min prioritering är alltid långsiktiga relationer framför snabba affärer. Så oavsett om du ska flytta nu eller har funderingar på att göra det i framtiden, kontakta mig i god tid så ger jag er värdefulla råd som kommer hjälpa er att nå ert slutmål!

Jag brinner för mitt jobb och har gjort det sen 2009 när jag började som fastighetsmäklare. Då flyttade jag till Kalmar från min tidigare hemstad Umeå. Jag har arbetat på två andra firmor innan jag fick chansen att bli partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2021

Säljare om Patrik.

29 nov 2022

"Engagerad, bra återkoppling, goda råd samt villig att visa hus flera ggr"
säljare på Wahlbomsvägen 31

06 jul 2022

"Patrik var hela tiden engagerad & väldigt trevlig. Det uppstod lite ”problem” med en ev köpare som han hanterade på ett proffsigt sätt. Vi är verkligen supernöjda med hans insats. "
säljare på Övra Vannborga By 3

04 jul 2022

"Jag har bara gott att säga om Patrik, han inger förtroende och kan sin grej!"
säljare på Koltrastvägen 5

28 apr 2022

"Slutpriset gick upp väldigt mycket vilket inte kunde ha förutspåtts av mäklaren. Utgångspriset speglade de försäljningar som gjorts i området."
säljare på Enehagsgatan 8

01 apr 2022

"Kunnig och gott bemötande, lätt att ha att göra med. Smidigt hela försäljningen."
säljare på Boda 125

18 mar 2022

"Patrik är en mycket kunnig, engagerad mäklare som är väldigt lätt att ha och göra med. Alltid serviceminded med ett väldigt fint bemötande. Rekommenderas varmt!
Iréne och Christoffer Tholsson"
säljare på Lundängsvägen 6

16 mar 2022

"Bra med täta uppföljningar och bra dialog hela vägen."
säljare på Svanebergsgatan 17B

07 mar 2022

"Visste inte att det fanns olika arvodesmodeller."
säljare på Hästhovsvägen 12

17 feb 2022

"Försökte sälja med Länsförsäkringar i 8 månader
Patrik löste det på några veckor"
säljare på Nybrovägen 6

02 feb 2022

"Om du är ute efter en mäklare som vet vad han håller på med, förstår både köpare och säljare, är kunnig, lyhörd och flexibel. Ja då kan jag varmt rekommendera Patrik som snabbt, enkelt och med bästa service hjälpt oss att sälja såväl hus och tomter.
Det jag särskilt värdesätter med Patrik är, f..."
"Om du är ute efter en mäklare som vet vad han håller på med, förstår både köpare och säljare, är kunnig, lyhörd och flexibel. Ja då kan jag varmt rekommendera Patrik som snabbt, enkelt och med bästa service hjälpt oss att sälja såväl hus och tomter.
Det jag särskilt värdesätter med Patrik är, förutom ovan, hans förståelse för att hålla oss informerade i varje stadie i försäljningsprocessen samtidigt som han förmedlar kloka råd och engagerar sig i uppdraget. Det skapar ett ovärderligt förtroende vilket ju är extra viktigt när det gäller känslomässiga aspekter såsom att lämna över sitt kära barndomshem i nya händer eller att praktiskt hantera så stora penningtransaktioner."
Läs mer
säljare på Adress saknas

02 feb 2022

"Jag och min syster letade länge efter en mäklare som vi kunde känna förtroende för eftersom det var viktigt för oss när vi skulle sälja vårt hus på Plankvägen i Vassmolösa. När vi träffat Patrik kände vi omedelbart att hans kunskaper om området, hans lugna och övertygande personlighet och hans ge..."
"Jag och min syster letade länge efter en mäklare som vi kunde känna förtroende för eftersom det var viktigt för oss när vi skulle sälja vårt hus på Plankvägen i Vassmolösa. När vi träffat Patrik kände vi omedelbart att hans kunskaper om området, hans lugna och övertygande personlighet och hans genuina intresse för vårt hus sammantaget var precis vad vi efterfrågade. Vi blev inte besvikna! Patrik la ner så mycket tid och fanns alltid där med råd och hjälp. Den lyckade försäljningen ledde till att vi naturligtvis valde Patrik igen när vi behövde hjälp med en ny försäljning. Eftersom det gick lika bra även denna gång så kan vi verkligen ge honom dom bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Adress saknas

30 nov 2021

"Arvodet kan kanske vara en diskussionsfråga"
säljare på Södra Greda Bygata 15

25 okt 2021

"Mycket bra mäklare!"
säljare på Örnvägen 20

15 okt 2021

"En engagerad mäklare och mäklarbyrå som inger lugn och trygghet genom hela processen. Ingen stressad försäljning och valde dessutom att vara två vid visningen med bokade tider för att ge besökarna bästa förutsättningarna till att visa runt samt ställa och få svar på frågor. Ett stort engagemang f..."
"En engagerad mäklare och mäklarbyrå som inger lugn och trygghet genom hela processen. Ingen stressad försäljning och valde dessutom att vara två vid visningen med bokade tider för att ge besökarna bästa förutsättningarna till att visa runt samt ställa och få svar på frågor. Ett stort engagemang från början till slut! Kan varmt rekommendera denna mäklarbyrå. "
Läs mer
säljare på Tallhagsvägen 77

15 okt 2021

"Mycket trevlig och professionell mäklare som vi kände oss trygga med. Han har en bra kommunikation och lyssnar in önskemål från oss som säljare, men kommer också med egna förslag och tankar kring processen. Intresserad av vårt hus, renoveringar och hade god lokalkännedom. Bra beskrivning i annons..."
"Mycket trevlig och professionell mäklare som vi kände oss trygga med. Han har en bra kommunikation och lyssnar in önskemål från oss som säljare, men kommer också med egna förslag och tankar kring processen. Intresserad av vårt hus, renoveringar och hade god lokalkännedom. Bra beskrivning i annonsen och förberedd inför våra möten. Kan verkligen rekommendera Patrik till vänner, kollegor och familj. "
Läs mer
säljare på Noaks väg 9

20 sep 2021

"Rekommenderar Patrik F varmt! Som mäklare är Patrik otroligt engagerad, driven & kunnig. Han är alltid lätt att nå och är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med. Jag är mer än nöjd!"
säljare på Kullbergs väg 1

17 sep 2021

"En professionell mäklare som verkligen tar hand om sina kunder . Kommer verkligen ringa Patrik nästa gång det blir försäljning , 5 av 5 !!!"
säljare på Lech Walesas gata 61

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
20
Fritidshus
1
Gård
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
75 070 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
32 av 35 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
28 av 35 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
36 av 36 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
36 av 36 säljare

Patrik på kartan.

446 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
36 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 160 m²
Villa, Kalmar
1 995 000 kr
4 rum, 69 m²
28 913 kr/m²
Villa, Kalmar
5 rum, 187 m²
Villa, Mörbylånga
5 995 000 kr
4 rum, 116 m²
51 681 kr/m²
Villa, Kalmar
6 950 000 kr
5 rum, 139 m²
50 000 kr/m²
Villa, Kalmar

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Vassmolösa
4 rum, 109 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Stensö
5 rum, 134 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
3 200 000 kr
Villa Djurängen
7 rum, 118 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Hossmo
3 rum, 57 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
4 850 000 kr
Villa Stensö
+ 155 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, bra återkoppling, goda råd samt villig att visa hus flera ggr"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.