Patrik Forsgren

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Kalmar  /  Patrik Forsgren
Profilbild för Patrik Forsgren
Patrik Forsgren
5.0 / 5
(27 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
13 st
89 355 000 kr

Bakgrund

Patrik Forsgren jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2009-06-29. Patrik har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Patrik har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och tomter/mark och motsvarar ett värde på 94 010 000 kr.

Presentation

Jag är en effektiv mäklare och har en trygghet och ett lugn i mig som kommer att smitta av sig på dig under resans gång. För många kan ett bostadsbyte vara påfrestande och då är det skönt att ha en stabil punkt att luta sig mot.

En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Jag följer gärna mina kunder från dag ett när de börjar fundera på att byta boende till slutmålet. I vissa fall tar detta några veckor och i andra fall några år, alla kunder är unika och jag kommer att vara personligt engagerad hela vägen. Min prioritering är alltid långsiktiga relationer framför snabba affärer. Så oavsett om du ska flytta nu eller har funderingar på att göra det i framtiden, kontakta mig i god tid så ger jag er värdefulla råd som kommer hjälpa er att nå ert slutmål!

Jag brinner för mitt jobb och har gjort det sen 2009 när jag började som fastighetsmäklare. Då flyttade jag till Kalmar från min tidigare hemstad Umeå. Jag har arbetat på två andra firmor innan jag fick chansen att bli partner på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2021

Säljare om Patrik.

28 apr 2022

"Slutpriset gick upp väldigt mycket vilket inte kunde ha förutspåtts av mäklaren. Utgångspriset speglade de försäljningar som gjorts i området."
säljare på Enehagsgatan 8

01 apr 2022

"Kunnig och gott bemötande, lätt att ha att göra med. Smidigt hela försäljningen."
säljare på Boda 125

18 mar 2022

"Patrik är en mycket kunnig, engagerad mäklare som är väldigt lätt att ha och göra med. Alltid serviceminded med ett väldigt fint bemötande. Rekommenderas varmt!
Iréne och Christoffer Tholsson"
säljare på Lundängsvägen 6

16 mar 2022

"Bra med täta uppföljningar och bra dialog hela vägen."
säljare på Svanebergsgatan 17B

07 mar 2022

"Visste inte att det fanns olika arvodesmodeller."
säljare på Hästhovsvägen 12

17 feb 2022

"Försökte sälja med Länsförsäkringar i 8 månader
Patrik löste det på några veckor"
säljare på Nybrovägen 6

02 feb 2022

"Om du är ute efter en mäklare som vet vad han håller på med, förstår både köpare och säljare, är kunnig, lyhörd och flexibel. Ja då kan jag varmt rekommendera Patrik som snabbt, enkelt och med bästa service hjälpt oss att sälja såväl hus och tomter.
Det jag särskilt värdesätter med Patrik är, f..."
"Om du är ute efter en mäklare som vet vad han håller på med, förstår både köpare och säljare, är kunnig, lyhörd och flexibel. Ja då kan jag varmt rekommendera Patrik som snabbt, enkelt och med bästa service hjälpt oss att sälja såväl hus och tomter.
Det jag särskilt värdesätter med Patrik är, förutom ovan, hans förståelse för att hålla oss informerade i varje stadie i försäljningsprocessen samtidigt som han förmedlar kloka råd och engagerar sig i uppdraget. Det skapar ett ovärderligt förtroende vilket ju är extra viktigt när det gäller känslomässiga aspekter såsom att lämna över sitt kära barndomshem i nya händer eller att praktiskt hantera så stora penningtransaktioner."
Läs mer
säljare på Adress saknas

02 feb 2022

"Jag och min syster letade länge efter en mäklare som vi kunde känna förtroende för eftersom det var viktigt för oss när vi skulle sälja vårt hus på Plankvägen i Vassmolösa. När vi träffat Patrik kände vi omedelbart att hans kunskaper om området, hans lugna och övertygande personlighet och hans ge..."
"Jag och min syster letade länge efter en mäklare som vi kunde känna förtroende för eftersom det var viktigt för oss när vi skulle sälja vårt hus på Plankvägen i Vassmolösa. När vi träffat Patrik kände vi omedelbart att hans kunskaper om området, hans lugna och övertygande personlighet och hans genuina intresse för vårt hus sammantaget var precis vad vi efterfrågade. Vi blev inte besvikna! Patrik la ner så mycket tid och fanns alltid där med råd och hjälp. Den lyckade försäljningen ledde till att vi naturligtvis valde Patrik igen när vi behövde hjälp med en ny försäljning. Eftersom det gick lika bra även denna gång så kan vi verkligen ge honom dom bästa rekommendationer."
Läs mer
säljare på Adress saknas

30 nov 2021

"Arvodet kan kanske vara en diskussionsfråga"
säljare på Södra Greda Bygata 15

25 okt 2021

"Mycket bra mäklare!"
säljare på Örnvägen 20

15 okt 2021

"En engagerad mäklare och mäklarbyrå som inger lugn och trygghet genom hela processen. Ingen stressad försäljning och valde dessutom att vara två vid visningen med bokade tider för att ge besökarna bästa förutsättningarna till att visa runt samt ställa och få svar på frågor. Ett stort engagemang f..."
"En engagerad mäklare och mäklarbyrå som inger lugn och trygghet genom hela processen. Ingen stressad försäljning och valde dessutom att vara två vid visningen med bokade tider för att ge besökarna bästa förutsättningarna till att visa runt samt ställa och få svar på frågor. Ett stort engagemang från början till slut! Kan varmt rekommendera denna mäklarbyrå. "
Läs mer
säljare på Tallhagsvägen 77

15 okt 2021

"Mycket trevlig och professionell mäklare som vi kände oss trygga med. Han har en bra kommunikation och lyssnar in önskemål från oss som säljare, men kommer också med egna förslag och tankar kring processen. Intresserad av vårt hus, renoveringar och hade god lokalkännedom. Bra beskrivning i annons..."
"Mycket trevlig och professionell mäklare som vi kände oss trygga med. Han har en bra kommunikation och lyssnar in önskemål från oss som säljare, men kommer också med egna förslag och tankar kring processen. Intresserad av vårt hus, renoveringar och hade god lokalkännedom. Bra beskrivning i annonsen och förberedd inför våra möten. Kan verkligen rekommendera Patrik till vänner, kollegor och familj. "
Läs mer
säljare på Noaks väg 9

20 sep 2021

"Rekommenderar Patrik F varmt! Som mäklare är Patrik otroligt engagerad, driven & kunnig. Han är alltid lätt att nå och är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med. Jag är mer än nöjd!"
säljare på Kullbergs väg 1

17 sep 2021

"En professionell mäklare som verkligen tar hand om sina kunder . Kommer verkligen ringa Patrik nästa gång det blir försäljning , 5 av 5 !!!"
säljare på Lech Walesas gata 61

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
25
Mark
3
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
94 010 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
25 av 26 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
21 av 26 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
27 av 27 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
27 av 27 säljare

Patrik på kartan.

428 tidigare annonser
11 bostäder till salu
27 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

4 rum, 164 m²
Gård, Kalmar
4 rum, 108 m²
Villa, Kalmar
2 rum, 35 m²
Fritidshus, Kalmar
4 195 000 kr
6 rum, 157 m²
26 719 kr/m²
Villa, Kalmar
3 695 000 kr
5 rum, 154 m²
23 993 kr/m²
Villa, Kalmar

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Rinkabyholm
4 rum, 107 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Krafslösa
5 rum, 155 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
3 550 000 kr
Villa Öland
+ 55 000 kr
6 rum, 149 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
3 750 000 kr
Villa Köpingsvik
-45 000 kr
5 rum, 141 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
2 660 000 kr
Villa Lindsdal
+ 165 000 kr
6 rum, 133 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.