Patrik Bergholm

Profilbild för Patrik Bergholm
Säljarfavorit
Patrik Bergholm
4.9 / 5
(230 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
10 st
68 970 000 kr

Bakgrund

Patrik Bergholm jobbar på ERA och är registrerad mäklare sedan 2015-01-05. Patrik har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2022. Patrik har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 810 000 kr.

Presentation

Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad.

Vi har ett stort spekulantregister och många av mina lägenheter säljs innan jag ens hunnit fotografera dem och syns således inte här i statistiken.

Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.

Jag är certifierad för nyproduktion och har även 2-3 projekt per år. Det är allt från att ombilda en hyresfastighet till att vara med från grunden med arkitekten och rita upp de nya bostäderna. Ni kan se några av våra projekt på www.eraprojekt.com

Vad mina kunder skrivit om mig:

"Vi anlitade Patrik för att sälja vår lägenheten och vi är otroligt nöjda att vi valde just honom. Det bästa med Patrik är att han är väldigt engagerad, kommunikativ och driven som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden lyckades han sälja min lägenhet innan visning med annons ute i knappt 24h!
Bästa mäklaren att anlita helt klart! "

"Upplevelsen av Patrik som mäklare är att han är exceptionellt bra och talangfull inom sitt yrke, därför är vi mycket glada och nöjda med att vi anlitade honom. Från första möte till kontraktsskrivning har Patrik varit ett tryggt bollplank för oss och levererat över våra högt ställda förväntningar."

"Patrik var smidig och driven på ett ödmjukt sätt. Alltid tillgänglig. Snabb att svara. Proffsig och hög social kompetens. Uppskattar att han var lyhörd för hur vi ville göra. Kommer rekommendera honom för andra!"

"Patrik var utmärkt, lyhörd, engagerad och håller en alltid uppdaterat och med på banan.
Kommer kontakta Patrik igen vid försäljning och de bör andra också göra som inte är insatt i branschen. Han får allt att vara enkelt och gör så man känner sig trygg och alltid tillgänglig. "

"Stockholms absolut i särklass bästa mäklare. Jag har sålt många lägenheter och jag kan varmt rekommendera Patrik. Om man förväntar sig en mäklare som ständigt är på hugget och besitter egenskaper som lösningsförmåga av högsta nivå så väljer ni rätt. På en dålig marknad presterar han med kontinuitet och visar förhandlingsförmåga som få mäklare har. "

"Patrik har gjort ett otroligt bra arbete. Han ger aldrig upp, utan ger allt till försäljningen blir lyckad!"

"Patrik hjälpte oss att sälja en lägenhet och var mycket proffsig genom hela processen. Behjälplig, kommunikativ och rak i sin kommunikation. Fick ett slutpris som vi var mer än nöjda med! Våra allra bästa rekommendationer!!"

"Givet en svår marknad under säljperioden var Patrik hela tiden positiv och målinriktad. Jag skulle inte tveka att jobba med Patrik nästa gång. "

"Jag sålde min lägenhet i en mycket turbulent tid, så det var extra svårt för mäklaren att sälja lägenheten. Men Patrik varnade mig innan att detta kunde hända och han gjorde allt för att det skulle gå bra och föreslog flera idéer. Han var mycket aktiv med att ringa sina kontakter och ordna extra visningar etc. "

"Mycket tillmötesgående och proffesionell. Ständiga och informativa uppdateringar om läget under hela processen vilket jag inte varit med om på samma sätt vid tidigare försäljningar. Detta har gjort den nerviga tid som jag tycker en försäljningsprocess är till en så lugn tid som det går. Patrik får mina starkaste rekommendationer helt utan förbehåll!"

"Patrik var alltid lätt att nå och svarade snabbt på mejl. Han har hela tiden lyssnat på mina önskemål och tålmodigt svarat på mina okunniga frågor.
Det har känts som en stor trygghet att veta att Patrik kommersat göra sitt bästa för försäljningen av min lägenhet."

Kort CV

- Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen

- Ansvarsförsäkring

- Medlem i mäklarsamfundet

- Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ till nov 2017

- 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle

- Projektledarutbildning på IHM Business School

- Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.

- Utbildning inom säljteknik och marknadsföring

- Certifierad för nyproduktion

Mäklarbyrå


Kontor

ERA Storstad

Säljare om Patrik.

03 jun 2023

"Patrik är en mäklare av absolut särklass - han är en av de bästa, om inte den BÄSTA mäklaren som jag har sett utifrån hans professionalism, insatser och självklart resultat.
Det är andra gången vi anlitar Patrik för mäklaruppdrag pga. vårt fullständiga förtroende på hans kompetens, erfarenhet och..."
"Patrik är en mäklare av absolut särklass - han är en av de bästa, om inte den BÄSTA mäklaren som jag har sett utifrån hans professionalism, insatser och självklart resultat.
Det är andra gången vi anlitar Patrik för mäklaruppdrag pga. vårt fullständiga förtroende på hans kompetens, erfarenhet och branchkännedom. Den här gången handlade det om att sälja vårt hus i Huddinge. Ansvar och krav på arbetsinsatser är enormt mycket mer speciellt med tanke på marknaden då huspriserna redan har gått ner ca 18% och boräntan ligger på smärtgränsen för många hushåll. Men även denna gång bevisade han återigen sin expertis och färdighet. Huset såldes för bra mycket mer än sin värdering och vårt önskade pris.
Han tänker utanför boxen och gör unika saker som ger utökade effekter såsom då flera potentiella köpare intresserar sig för objektet, kommer till visningen och därefter verkligen vill ha objektet och därmed vill betala det rätta priset för bostaden.
Patrik är mycket lyhörd, engagerad och målmedveten, därför gör han det lilla extra och anstränger sig för att nå ett önskat resultat. Vi vill lämna absolut den bästa och varmaste rekommendationen för Patrik - "Alla behöver ha en Patrik vid sin sida vid ett sådant viktigt uppdrag i ens liv - Bostadsförsäljning"."
Läs mer
säljare på Holmgårdsvägen 21

15 maj 2023

"Patrik lyckades sälja min lägenhet till mitt egna målpris på under en vecka, i ett av de tuffaste marknadslägena vi har sett de senaste 6 åren. Rekommenderar Patrik starkt alla dagar i veckan!"
säljare på Drottningvägen 5B

27 apr 2023

"Snabb och effektiv. Kan verkligen rekommendera Patrik"
säljare på Högbergsgatan 59B

26 jan 2023

"Patrik är grym! Andra gången jag säljer med Patrik och kan inte tänka mig att sälja med annan mäklare =)
Lyhörd, proffsig och håller allt han lovar! Rekommenderar honom starkt"
säljare på Norrbackagatan 60

24 jan 2023

"Jag behövde inte göra mycket, Patrik ordnade allt, med hög fart framåt sålde han min lägenhet på rekordtid och till det pris jag ville ha! Observera det skedde nu när marknaden är långt ifrån optimal dvs. hög inflation och ränta på banklån."
säljare på Fatburs Kvarngata 7

07 dec 2022

"Mycket kompetent mäklare. Rekommenderar varmt"
säljare på Blekholmsterrassen 3

01 dec 2022

"Patrik är en mäklare som tar de extra stegen för både säljare och köpare. Han är oerhört engagerad, erfaren och kunnig."
säljare på Vanadisvägen 5

23 nov 2022

"Patrik är snabb, påläst och lätt att diskutera med."
säljare på Alströmergatan 21

21 okt 2022

"Mäklarens arbete var i alla faser av försäljningen av allra högsta klass!"
säljare på Blekholmsterrassen 9

01 okt 2022

"Mycket nöjd med Patriks insats"
säljare på Östra Långgatan 29

10 jul 2022

"Tillgänglig 24/7 "
säljare på Övre Bergsvägen 12

23 maj 2022

"Vi har haft Patrik som mäklare 2 gånger och är mycket nöjda! Kan varmt rekommendera "
säljare på Övre Bergsvägen 12

15 maj 2022

"Vi valde Patrik Bergholm som mäklare för försäljning av vårt hus. Han var otroligt engagerad och hjälpsam genom hela processen. Han stressade inte igenom några moment utan vi upplevde att han var både lyhörd, kunnig och närvarande under stylingen av huset, fotograferingen, besiktning, visningarna..."
"Vi valde Patrik Bergholm som mäklare för försäljning av vårt hus. Han var otroligt engagerad och hjälpsam genom hela processen. Han stressade inte igenom några moment utan vi upplevde att han var både lyhörd, kunnig och närvarande under stylingen av huset, fotograferingen, besiktning, visningarna och kontraktsskrivningen. Jag kommer absolut anlita Patrik igen om tillfälle ges."
Läs mer
säljare på Kulstötarvägen 54

11 feb 2022

"Mäklare Patrik ger mycket bra information, frågor besvaras snabbt klart och tydligt, lätt att nå per telefon eller mail. En mäklare jag verkligen uppskattar."
säljare på Ljungvägen 5A

27 jan 2022

"Patrik var trevlig och tillmötesgående från första stund. Han uppvisade erfarenhet och lyhördhet genom hela processen. Han besvarade samtliga frågor vi hade under förloppet på ett professionellt sett. Han hade vårt förtroende från dag 1 och lyckades ge oss ett slutpris vi inte hade våga hoppas på! "
"Patrik var trevlig och tillmötesgående från första stund. Han uppvisade erfarenhet och lyhördhet genom hela processen. Han besvarade samtliga frågor vi hade under förloppet på ett professionellt sett. Han hade vårt förtroende från dag 1 och lyckades ge oss ett slutpris vi inte hade våga hoppas på! "
Läs mer
säljare på Blekholmsterrassen 5

01 jan 2022

"Bra jobb som vanligt!"
säljare på Gävlegatan 26

30 sep 2021

"Trevlig, lyhörd, svarar snabbt på sms/mail och är lätt att samarbete med. Allt gick väldigt snabbt och enkelt. Är väldigt nöjd med Patriks insats och även slutpriset på lägenheten. Rekommenderar honom varmt."
säljare på Brännkyrkagatan 90

05 sep 2021

"Patrik är en fantastisk mäklare som är otroligt kundorienterad och professionell i sitt yrke. Vi är otroligt nöjda över din insats och rekommenderar dig varmt till alla som söker en mäklare som levererar."
säljare på Orgelgatan 7

03 sep 2021

"En mycket trevlig, kompetent och driven mäklare som vi kan rekommendera på det starkaste."
säljare på Blekholmsterrassen 3

30 aug 2021

"Gjorde ett fantastiskt jobb och jag är väldigt nöjd med försäljningen. Kommer definitivt att höra av mig när det är dags att sälja igen."
säljare på Orgelgatan 9

30 aug 2021

"Otroligt skicklig och servicevänlig. Rekommenderar starkt för den som går i säljtankar."
säljare på Orgelgatan 9

27 aug 2021

"Vi vill varmt rekommendera Patrik som mäklare!
Från första kontakten till slutet har vi varit mer än nöjda!
Geunin och engagerad i sitt arbete på ett professionellt vis. Såg till att möta oss i vårt mål med försäljningen, trots i vårt enskilda fall dåliga förutsättningar. Fanns även där för hjälp..."
"Vi vill varmt rekommendera Patrik som mäklare!
Från första kontakten till slutet har vi varit mer än nöjda!
Geunin och engagerad i sitt arbete på ett professionellt vis. Såg till att möta oss i vårt mål med försäljningen, trots i vårt enskilda fall dåliga förutsättningar. Fanns även där för hjälp i vårt köp av nästa bostad. Till våren ska vårt landställe säljas och givetvis kommer vi vilja anlita Patrik även då! "
Läs mer
säljare på Rosornas väg 11

27 aug 2021

"Patrik har hjälpt mig både med lägenhets köp och försäljning. Har varit väldigt nöjd vid båda affärerna!
Rekommenderas starkt! "
säljare på Övre Bergsvägen 12

20 jun 2021

"Patrik agerade på ett mycket professionellt sätt. Tydlig och informativ."
säljare på Ljusterögatan 3

22 apr 2021

"Patrik är mycket kompetent, engagerad, kunnig, tydlig och trevlig. Vi kommer anlita honom snart att köpa en ny lägenhet och sälja vår lägenhet. Jag tycker att han har en princip att en nöjd kund är bästa reklam."
säljare på Blekholmsterrassen 5

22 mar 2021

"Trevligt bemötande och en bra känsla. Enkel att sammarbeta med och nöjd med resultatet. "
säljare på Kavallerivägen 2C

01 feb 2021

"Patrik var mycket lyhörd, både vad det gäller för våra synpunkter och hur han hanterade och genomförde budgivningen.
Vidare besitter han en unik kännedom och erfarenhet från liknande försäljningar i föreningen."
säljare på Blekholmsterrassen 11

25 jan 2021

"Patriks förmåga att sälja är enastående."
säljare på Ripvägen 2

23 jan 2021

"Alltid lika nöjd med Patrik, självklart val varje gång vi har sålt. "
säljare på Karahavsvägen 22

08 dec 2020

"Patrik är en mycket kompetent mäklare i samtliga åtaganden."
säljare på Ursviks Allé 23

27 nov 2020

"Otroligt trevlig säljupplevelse med en synnerligen god återkoppling från Patrik genom hela processen. "
säljare på Kaveldunsvägen 2C

22 nov 2020

"Patrik är vår återkommande anlitade mäklare och kommer så bli!
Både inom nyproduktion och privata försäljningar av lägenheter och hus har han gång på gång fortsatt att leverera slutpriser över förväntan.
Skulle vilja påstå av egen erfarenhet att han är Storstockholms vassaste mäklare."
"Patrik är vår återkommande anlitade mäklare och kommer så bli!
Både inom nyproduktion och privata försäljningar av lägenheter och hus har han gång på gång fortsatt att leverera slutpriser över förväntan.
Skulle vilja påstå av egen erfarenhet att han är Storstockholms vassaste mäklare."
Läs mer
säljare på Ripvägen 2B

16 nov 2020

"Blev rekommenderad att träffa Patrik och valde att anlita honom direkt när jag träffade honom. Aldrig träffat någon mer driven och skicklig mäklare och kommer använda honom om jag behöver hjälp fler gånger. Det blev en rekorförsäljning!"
säljare på Stagneliusvägen 28

15 nov 2020

"Patrik är driven och engagerad och såg till att vi fick det bästa priset för vår bostadsrätt. Rekommenderas!"
säljare på Kaveldunsvägen 2C

29 okt 2020

"Excellent, Creative, full of energy, positive and have strong knowledge about the area. "
säljare på Blekholmsterrassen 3

17 okt 2020

"Patrik gjorde ett bra jobb! Engagerad, strukturerad och lätt att ha att göra med."
säljare på Hornsgatan 59

09 okt 2020

"Engagerad och kompetent mäklare. Rekommenderar varmt!"
säljare på Alströmergatan 45B

30 sep 2020

"Mycket bra mäklare, lätt att nå, målinriktad och jättetrevlig! "
säljare på Forskningsringen 87A

30 sep 2020

"Patrik vilken stjärna!! Han sålde vår nyproduktion och gjorde ett grymt jobb att lyckas sälja den till rekord pris innan vi ens flyttat in. Rekommenderas verkligen! :) "
säljare på Kaveldunsvägen 2F

29 sep 2020

"Jag har återkommande anlitat Patrik och han har för andra gången fått det pris vi begärt. Denna gången satte han nytt kvm rekord i vår förening i The View i Nacka."
säljare på Augustendalsvägen 23

12 aug 2020

"Patrik är mycket engagerad och driven och jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Kaveldunsvägen 2

02 jun 2020

"Patrik har från början till slut varit superengagerad och verkligen lyssnat till våra önskemål, tankar och farhågor. Vi som förstagångs säljare är verkligen nöjda med hur vi har blivit bemötta och det stöd som vi fått genom försäljningsprocessen.
Vi trodde inte att det kunde gå så fort från att ..."
"Patrik har från början till slut varit superengagerad och verkligen lyssnat till våra önskemål, tankar och farhågor. Vi som förstagångs säljare är verkligen nöjda med hur vi har blivit bemötta och det stöd som vi fått genom försäljningsprocessen.
Vi trodde inte att det kunde gå så fort från att vi bokat mäklare tills det att vi fått lägenheten såld till vårt önskade pris.
Tack Patrik!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 35

03 maj 2020

"Vi anlitade Patrik för att sälja vår lägenheten och vi är otroligt nöjda att vi valde just honom. Det bästa med Patrik är att han är väldigt engagerad, kommunikativ och driven som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden lyckades han sälja min lägenhet innan visning med annons ute i..."
"Vi anlitade Patrik för att sälja vår lägenheten och vi är otroligt nöjda att vi valde just honom. Det bästa med Patrik är att han är väldigt engagerad, kommunikativ och driven som alltid jobbar mot målet. Även under svåra förhållanden lyckades han sälja min lägenhet innan visning med annons ute i knappt 24h!
Bästa mäklaren att anlita helt klart! "
Läs mer
säljare på Knäredsgränd 3

25 mar 2020

"Bästa mäklaren, kommer absolut att rekommendera han till andra."
säljare på Esplanaden 18

24 mar 2020

"Upplevelsen av Patrik som mäklare är att han är exceptionellt bra och talangfull inom sitt yrke, därför är vi mycket glada och nöjda med att vi anlitade honom. Från första möte till kontraktsskrivning har Patrik varit ett tryggt bollplank för oss och levererat över våra högt ställda förväntningar."
"Upplevelsen av Patrik som mäklare är att han är exceptionellt bra och talangfull inom sitt yrke, därför är vi mycket glada och nöjda med att vi anlitade honom. Från första möte till kontraktsskrivning har Patrik varit ett tryggt bollplank för oss och levererat över våra högt ställda förväntningar."
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 125

14 mar 2020

"Patrik var smidig och driven på ett ödmjukt sätt. Alltid tillgänglig. Snabb att svara. Proffsig och hög social kompetens. Uppskattar att han var lyhörd för hur vi ville göra. Kommer rekommendera honom för andra!"
säljare på Brännkyrkagatan 88

11 mar 2020

"En snabb och smidig affär tack vare Patrik, stort tack!"
säljare på Blekholmsterrassen 9

24 feb 2020

"Är nöjd med Patriks stora engagemang, insats och kontinuerliga statusuppdateringar. Allt har fungerat mycket bra, effektivt och smidigt. "
säljare på Arkadvägen 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
66 810 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
218 av 227 säljare
Patrik satte rätt förväntningar på slutpriset
202 av 227 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
224 av 228 säljare
Patrik var tydlig och höll mig uppdaterad
225 av 228 säljare

Patrik på kartan.

408 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
229 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

6 975 000 kr
2,5 rum, 68 m²
102 573 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 946 kr/mån
7 475 000 kr
3 rum, 82 m²
91 158 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 308 kr/mån
3 375 000 kr
2 rum, 35 m²
96 428 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 312 kr/mån
6 975 000 kr
103 m²
67 718 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
8 877 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 52 m²
47 980 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 975 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 62 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Brunn
8 rum, 229 m²
Utropspris: 9 980 000 kr
6 600 000 kr
Villa Solgård
+ 250 000 kr
6 rum, 161 m²
Utropspris: 6 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Patrik är en mäklare av absolut särklass - han är en av de bästa, om inte den BÄSTA mäklaren som jag har sett utifrån hans professionalism, insatser och självklart resultat.
Det är andra gången vi anlitar Patrik för mäklaruppdrag pga. vårt fullständiga förtroende på hans kompetens, erfarenhet och branchkännedom. Den här gången handlade det om att sälja vårt hus i Huddinge. Ansvar och krav på arbetsinsatser är enormt mycket mer speciellt med tanke på marknaden då huspriserna redan har gått ner ca 18% och boräntan ligger på smärtgränsen för många hushåll. Men även denna gång bevisade han återigen sin expertis och färdighet. Huset såldes för bra mycket mer än sin värdering och vårt önskade pris.
Han tänker utanför boxen och gör unika saker som ger utökade effekter såsom då flera potentiella köpare intresserar sig för objektet, kommer till visningen och därefter verkligen vill ha objektet och därmed vill betala det rätta priset för bostaden.
Patrik är mycket lyhörd, engagerad och målmedveten, därför gör han det lilla extra och anstränger sig för att nå ett önskat resultat. Vi vill lämna absolut den bästa och varmaste rekommendationen för Patrik - "Alla behöver ha en Patrik vid sin sida vid ett sådant viktigt uppdrag i ens liv - Bostadsförsäljning"."
2 150 000 kr
Lägenhet Hersby
+ 175 000 kr
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Patrik lyckades sälja min lägenhet till mitt egna målpris på under en vecka, i ett av de tuffaste marknadslägena vi har sett de senaste 6 åren. Rekommenderar Patrik starkt alla dagar i veckan!"
2 950 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 200 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb och effektiv. Kan verkligen rekommendera Patrik"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.