Oskar Vilgotsson

Profilbild för Oskar Vilgotsson
Oskar Vilgotsson
5.0 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
19 st
149 825 000 kr

Bakgrund

Oskar Vilgotsson jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2021-01-20. Oskar har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Oskar har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 144 715 000 kr.

Presentation

Med en bakgrund inom elitfotbollen drivs Oskar av prestation och branschens möjlighet att ständigt utvecklas såväl inom själva yrket som personligen. Han är ödmjuk och sansad med ett ofelbart lugn, som troligen rotas i hans intresse för naturen där han finner sin chans att samla fokus. Oskar har en otrolig fingertoppskänsla där hans engagemang är påtagligt för alla han jobbar med — från kunder/klienter till kollegorna, både här på Sjöman Frisk och ute i branschen.

Oskars hårda jobb och den tid han lägger för att få till en lyckad försäljningsprocess resulterar i nöjda köpare och säljare som gärna återkommer när det är dags för nästa bostadsaffär. Oskars genuina bemötande i kombination med hans passion för mäklaryrket skapar långsiktigt goda affärsrelationer där han allt som ofta blir rekommenderad. Det har gjort att han idag etablerat sig som en flitigt anlitad mäklare på Östermalm och i Vasastan.

Mäklarbyrå


Säljare om Oskar.

23 feb 2024

"Oskar är grym! Både att sälja med och köpa av. Lyhörd och ödmjuk med bra nätverk. Vår försäljning skedde smidigt under hand till ett bra pris. "
säljare på Styrmansgatan 49

22 feb 2024

"Oskar har sedan första kontakt levererat över förväntan när det gäller förtroende, dialog samt återkoppling. Kan varmt rekommendera Oskar då hela processen var smidig samt att han har bra marknadskännedom."
säljare på Styrmansgatan 16B

20 feb 2024

"Oskar is an excellent and charming broker. He just makes you fell at ease throughout the process. Considering the tough market, he has shown his commitment and dedication to support me at his best. I am totally happy with the final sale and I can highly recommend Oskar to anyone!"
"Oskar is an excellent and charming broker. He just makes you fell at ease throughout the process. Considering the tough market, he has shown his commitment and dedication to support me at his best. I am totally happy with the final sale and I can highly recommend Oskar to anyone!"
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 2

09 feb 2024

"Engagerad, trygg, kunnig och pålitlig på alla sätt"
säljare på Storgatan 32

02 feb 2024

"Oskar lyckades navigera denna tuffa marknad mycket väl. Hans lugn, tålamod och många privatvisningar ledde till en lyckad försäljning!"
säljare på Wittstocksgatan 21

01 feb 2024

"Toppenmäklare och rekommenderar starkt!"
säljare på Tegeluddsvägen 30

30 jan 2024

"Bra kontakt och tydlig kommunikation. Kan starkt rekommendera Oskar!"
säljare på Hälsingegatan 51

21 jan 2024

"Fantastisk mäklare som gjorde min process under bostadsförsäljningen supersmidig! Proffsig mäklare från början till slut!"
säljare på Grev Turegatan 64

15 jan 2024

"Har sålt med Oskar flera gånger, rekommenderar starkt! Trevlig, lyhörd och alltid toppen-kommunikation. "
säljare på Karlbergsvägen 67

09 okt 2023

"Oskar är lyhörd, lätt att kommunicera med och sätter sig snabbt in i situationen och fokuserar på uppgiften och skapar tillit direkt."
säljare på Danderydsgatan 28B

26 sep 2023

"Bra fingertoppskänsla och flexibel. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 12

10 aug 2023

"Kan starkt rekommendera Oskar! Har både köpt och sålt lägenhet via honom - väldigt trevlig, tillgänglig, lyhörd och driven. En riktig stjärna! "
säljare på Roslagsgatan 23A

13 jul 2023

"Mycket duktig och resultatorienterad mäklare. Rekommenderas starkt."
säljare på Grevgatan 53

15 jun 2023

"Oskar är grym! Försäljningen gick smidigt, enkelt och proffsigt. "
säljare på Luxgatan 11

31 maj 2023

"En fantastiskt driven och kunnig mäklare som gjorde mig trygg och väl förberedd genom hela handläggningen, jag kunde inte vara mer nöjd kund än jag är i alla avseenden! 10/10! "
säljare på Grevgatan 20B

23 maj 2023

"Oskar var väldigt engagerad från start till slut och var väldigt tydlig under hela försäljningsprocessen. Kan start rekommendera Oskar som mäklare."
säljare på Högbergsgatan 22

21 maj 2023

"Såld innan visning, vilken stjärna! Oskar är en supertrevlig och professionell mäklare samt en mycket förtroendeingivande person. Det är tydligt att han är driven och vi fick bra råd under hela processen. Vi rekommenderar verkligen att anlita honom. "
"Såld innan visning, vilken stjärna! Oskar är en supertrevlig och professionell mäklare samt en mycket förtroendeingivande person. Det är tydligt att han är driven och vi fick bra råd under hela processen. Vi rekommenderar verkligen att anlita honom. "
Läs mer
säljare på Hälsingegatan 51

11 maj 2023

"Toppen! Snabb och smidigt affär, kan varmt rekommendera Oskar!"
säljare på Döbelnsgatan 67

10 maj 2023

"Löste en svår försäljning! Kan varmt rekommendera Oskar och kommer absolut anlita honom i framtiden! "
säljare på Melodislingan 42

03 maj 2023

"Oskar var tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Väldigt trevlig och lyhörd, vilket gjort att jag känt mig trygg hela vägen. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Tomtebogatan 40

08 apr 2023

"Tack för allt Oskar!
Enormt förstående och engagerad, vi hörs vid nästa försäljning! "
säljare på Sysslomansgatan 24

31 mar 2023

"Jag har jobbat med Oskar två gånger och han prickar av varje punkt på listan för att jag ska göra det igen. Snabb på bollen, tydlig kommunikation och ett stort engagemang för att leverera över mina förväntningar! Tack Oskar för all hjälp!"
säljare på Frejgatan 38

10 mar 2023

"Oskar Vilgotsson var genom hela processen närvarande och proaktiv. Hans engagemang bidrog till en försäljning som vi är mycket nöjda med."
säljare på Artillerigatan 76

01 mar 2023

"Oskar är mycket proffessionel, lyhörd och effektiv. "
säljare på Hagagatan 20

18 feb 2023

"Engagerad, inkännande och lyhörd mäklare med högsta fokus på att få till en dunderförsäljning. Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Oskar vid din nästa bostadsaffär! "
säljare på Sankt Eriksgatan 103

05 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Oskar! Han var bäst på alla sätt."
säljare på Nybrogatan 62

04 feb 2023

"Oskar är snabb och helt enkelt bäst på sitt jobb. Jag har sålt med Oskar tre gånger och han är alltid engagerad och skapar en väldigt bra upplevelse för både köpare och säljare. Han har ett bra nätverk och visar gärna lägenheten för relevanta köpare innan visning. Min upplevelse med andra mäklare..."
"Oskar är snabb och helt enkelt bäst på sitt jobb. Jag har sålt med Oskar tre gånger och han är alltid engagerad och skapar en väldigt bra upplevelse för både köpare och säljare. Han har ett bra nätverk och visar gärna lägenheten för relevanta köpare innan visning. Min upplevelse med andra mäklare har varit att det tar flera dagar att lösa fotografering och annons för hemmet samt att de inte lägger ner lika mycket tid. Med Oskar går det snabbt och det är en trevlig process. Han är alltid tillgänglig vilket gör det lätt att samarbeta. Väljer man Oskar får man lägenheten såld helt enkelt :) Han har även bra koll på marknaden. 10/10 "
Läs mer
säljare på Rådmansgatan 11

02 feb 2023

"Mycket snabb och professionellt skött affär, kan varmt rekommendera Oskar. "
säljare på Tomtebogatan 40

20 jan 2023

"3e gången vi använder Oskar, lika proffsigt och smidigt varje gång."
säljare på Rådmansgatan 46

06 dec 2022

"Oskar är otroligt driven och professionell. Han är också engagerad och snabb. Vi hade en tight timeline och var i dialog med andra mäklare också men ingen kunde få fotograf och annons på plats lika snabbt. Oskar är tillgänglig och ger 100% i sina uppdrag. Vi upplevde även att köparen tyckte att O..."
"Oskar är otroligt driven och professionell. Han är också engagerad och snabb. Vi hade en tight timeline och var i dialog med andra mäklare också men ingen kunde få fotograf och annons på plats lika snabbt. Oskar är tillgänglig och ger 100% i sina uppdrag. Vi upplevde även att köparen tyckte att Oskar var trevlig och att han representerade båda parter på ett sätt som blev en bra förhandling för alla involverade. Jag har nu sålt två lägenheter med Oskar och båda processer har varit väldigt smidiga.
Stort tack!!"
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 49

06 nov 2022

"Oskar var mycket proffsig,ödmjuk och sympatisk : cool ! "
säljare på Brahegatan 32

27 okt 2022

"Oskar var väldigt effektiv och målinriktad genom hela processen, vilket ledde fram till ett bra slutpris. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Fleminggatan 45

08 sep 2022

"Oskar är en helt fantastisk person som är otroligt lätt att tycka om. Han är lyhörd, kunnig, saklig och mycket positiv. En kanonkille och en fantom mäklare"
säljare på Sankt Eriksplan 17

29 aug 2022

"Oskar skötte processen galant. Alltid tillgänglig, bra koll på marknaden, trevlig och förtroendeingivande. Jobbade hårt med min lägenhet från dag 1, och väldigt proaktiv med att locka intresse. "
säljare på Artillerigatan 33

26 aug 2022

"Jag hade inte ens tanken på att sälja min bostad, men Oskar övertygade mig. Ihärdig och hårt arbetande för att hitta en bra affär för både köpare och säljare."
säljare på Riddargatan 60

13 aug 2022

"Kan varmt rekommendera att välja Oskar som er mäklare! Väldigt lyhörd och alltid lätt att få tag i och hjälpte till genom hela processen. Överträffade förväntningarna för min försäljning!"
säljare på Krångedevägen 15

19 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Oskar"
säljare på Luntmakargatan 89

27 maj 2022

"Vi är super nöjda med Oskar! Han var otroligt driven och gjorde allt för att vi skulle vara nöjda i processen."
säljare på Hagagatan 16A

25 maj 2022

"Oskar var driven, snabb och engagerad."
säljare på Grevgatan 49

16 maj 2022

"Vi skulle absolut rekommendera Oskar till andra som vill sälja sin bostad. Han är lyhörd och lugn och hade en väldigt bra prisbild. Han lyckades hitta köpare efter våra önskemål innan vi ens hade en öppen visning. En seriös, trygg och bra försäljning!"
"Vi skulle absolut rekommendera Oskar till andra som vill sälja sin bostad. Han är lyhörd och lugn och hade en väldigt bra prisbild. Han lyckades hitta köpare efter våra önskemål innan vi ens hade en öppen visning. En seriös, trygg och bra försäljning!"
Läs mer
säljare på Luxgatan 9

16 maj 2022

"Mäklare man får stort förtroende för som både köpare och säljare.
Korrekt och engagerad."
säljare på Kungstensgatan 35

27 apr 2022

"Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Oskar och Edward & Partners. Oskars engagemang, driv och kunskap imponerade och överträffade alla våra förväntningar. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi definitivt ta kontakt med Oskar och Edward & Partners direkt. "
"Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Oskar och Edward & Partners. Oskars engagemang, driv och kunskap imponerade och överträffade alla våra förväntningar. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi definitivt ta kontakt med Oskar och Edward & Partners direkt. "
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 70

07 apr 2022

"Stockholms bästa mäklare.
Oskar svarar alltid i sin telefon, var stöttande och vi kände oss i trygga händer. Dessutom levererade han ett högt slutpris! Kommer rekommendera Oskar till alla jag känner. "
säljare på Grev Turegatan 84

06 apr 2022

"Resultatet är helt i linje med mina förväntningar. Dessutom, i mitt fall, utan tidskrävande visningar och omvisningar. Det tackar jag för!"
säljare på Karlavägen 2

09 mar 2022

"Oskar upplevdes genomgående som proffesionell (kunnig och påläst) och samtidigt trevlig och lätt att ha och göra med. Han var väldigt driven och lyckades genomföra en affär som vi var väldigt nöjda med på kort tid. Han satte rätt förväntningar och var lyhörd för våra behov. Snabb på att svara och..."
"Oskar upplevdes genomgående som proffesionell (kunnig och påläst) och samtidigt trevlig och lätt att ha och göra med. Han var väldigt driven och lyckades genomföra en affär som vi var väldigt nöjda med på kort tid. Han satte rätt förväntningar och var lyhörd för våra behov. Snabb på att svara och gav löpande återkoppling. "
Läs mer
säljare på Kungstensgatan 35

21 feb 2022

"Vi är väldigt nöjda med det arbete som Oskar gjorde vid vår försäljning. Engagerad och tillmötesgående samt att han levererade ett bra slutpris. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Luntmakargatan 74

18 feb 2022

"Oscar var både professionell och trevlig som person. Jävligt bra kille överlag och en ännu bättre mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Torsplan 10

08 feb 2022

"Oskar var engagerad och lyssnade till vad som var viktigt för oss. "
säljare på Döbelnsgatan 77

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
144 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
138 av 139 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
127 av 129 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
138 av 138 säljare

Oskar på kartan.

260 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
141 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

6 250 000 kr
2 rum, 57 m²
109 649 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 383 kr/mån
2 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
2 018 kr/mån
5 800 000 kr
2 rum, 41 m²
141 463 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 072 kr/mån
2 rum, 76 m²
Lägenhet, Stockholm
3 456 kr/mån
2 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 735 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
1 rum, 24 m²
Utropspris: 4 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oskar har sedan första kontakt levererat över förväntan när det gäller förtroende, dialog samt återkoppling. Kan varmt rekommendera Oskar då hela processen var smidig samt att han har bra marknadskännedom."
11 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
4 rum, 88 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 320 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 58 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oskar är grym! Både att sälja med och köpa av. Lyhörd och ödmjuk med bra nätverk. Vår försäljning skedde smidigt under hand till ett bra pris. "
3 850 000 kr
Lägenhet Vasastan
-150 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 4 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oskar is an excellent and charming broker. He just makes you fell at ease throughout the process. Considering the tough market, he has shown his commitment and dedication to support me at his best. I am totally happy with the final sale and I can highly recommend Oskar to anyone!"
3 110 000 kr
Lägenhet Södermalm
-390 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 3 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.