Oskar Vilgotsson

Profilbild för Oskar Vilgotsson
Oskar Vilgotsson
5.0 / 5
(83 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
9 st
209 860 000 kr

Bakgrund

Oskar Vilgotsson jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2021-01-20. Oskar har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Oskar har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 180 175 000 kr.

Presentation

Oskar växte upp vid vattnet på västkusten och drömde om att bli marinbiolog. Men en resa till Australien gav honom inspiration till vad som skulle komma att bli den mäklarkarriär som också inleddes där. Hans fallenhet för yrket lockade snart till sig svenska ögon och nu är han tillbaka på Svensk mark som den senaste talangen på Sjöman Frisk.

Med en bakgrund inom elitfotbollen drivs Oskar av prestation och branschens möjligheter att ständigt utvecklas såväl inom själva yrket som personligen. Han är ödmjuk och sansad med ett ofelbart lugn, som troligen rotas i hans intresse för naturen där han finner sin chans att samla fokus. Trots en relativt kort tid som verksam inom yrket har han en otrolig fingertoppskänsla som överträffar många mer etablerade mäklare. Hans engagemang är påtagligt för alla han jobbar med — från klienter till kollegorna, både här på Sjöman Frisk och ute i branschen.

Mäklarbyrå


Säljare om Oskar.

06 nov 2022

"Oskar var mycket proffsig,ödmjuk och sympatisk : cool ! "
säljare på Brahegatan 32

27 okt 2022

"Oskar var väldigt effektiv och målinriktad genom hela processen, vilket ledde fram till ett bra slutpris. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Fleminggatan 45

08 sep 2022

"Oskar är en helt fantastisk person som är otroligt lätt att tycka om. Han är lyhörd, kunnig, saklig och mycket positiv. En kanonkille och en fantom mäklare"
säljare på Sankt Eriksplan 17

29 aug 2022

"Oskar skötte processen galant. Alltid tillgänglig, bra koll på marknaden, trevlig och förtroendeingivande. Jobbade hårt med min lägenhet från dag 1, och väldigt proaktiv med att locka intresse. "
säljare på Artillerigatan 33

26 aug 2022

"Jag hade inte ens tanken på att sälja min bostad, men Oskar övertygade mig. Ihärdig och hårt arbetande för att hitta en bra affär för både köpare och säljare."
säljare på Riddargatan 60

13 aug 2022

"Kan varmt rekommendera att välja Oskar som er mäklare! Väldigt lyhörd och alltid lätt att få tag i och hjälpte till genom hela processen. Överträffade förväntningarna för min försäljning!"
säljare på Krångedevägen 15

19 jul 2022

"Jag kan varmt rekommendera Oskar"
säljare på Luntmakargatan 89

27 maj 2022

"Vi är super nöjda med Oskar! Han var otroligt driven och gjorde allt för att vi skulle vara nöjda i processen."
säljare på Hagagatan 16A

25 maj 2022

"Oskar var driven, snabb och engagerad."
säljare på Grevgatan 49

16 maj 2022

"Vi skulle absolut rekommendera Oskar till andra som vill sälja sin bostad. Han är lyhörd och lugn och hade en väldigt bra prisbild. Han lyckades hitta köpare efter våra önskemål innan vi ens hade en öppen visning. En seriös, trygg och bra försäljning!"
"Vi skulle absolut rekommendera Oskar till andra som vill sälja sin bostad. Han är lyhörd och lugn och hade en väldigt bra prisbild. Han lyckades hitta köpare efter våra önskemål innan vi ens hade en öppen visning. En seriös, trygg och bra försäljning!"
Läs mer
säljare på Luxgatan 9

16 maj 2022

"Mäklare man får stort förtroende för som både köpare och säljare.
Korrekt och engagerad."
säljare på Kungstensgatan 35

27 apr 2022

"Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Oskar och Edward & Partners. Oskars engagemang, driv och kunskap imponerade och överträffade alla våra förväntningar. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi definitivt ta kontakt med Oskar och Edward & Partners direkt. "
"Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Oskar och Edward & Partners. Oskars engagemang, driv och kunskap imponerade och överträffade alla våra förväntningar. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi definitivt ta kontakt med Oskar och Edward & Partners direkt. "
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 70

07 apr 2022

"Stockholms bästa mäklare.
Oskar svarar alltid i sin telefon, var stöttande och vi kände oss i trygga händer. Dessutom levererade han ett högt slutpris! Kommer rekommendera Oskar till alla jag känner. "
säljare på Grev Turegatan 84

06 apr 2022

"Resultatet är helt i linje med mina förväntningar. Dessutom, i mitt fall, utan tidskrävande visningar och omvisningar. Det tackar jag för!"
säljare på Karlavägen 2

09 mar 2022

"Oskar upplevdes genomgående som proffesionell (kunnig och påläst) och samtidigt trevlig och lätt att ha och göra med. Han var väldigt driven och lyckades genomföra en affär som vi var väldigt nöjda med på kort tid. Han satte rätt förväntningar och var lyhörd för våra behov. Snabb på att svara och..."
"Oskar upplevdes genomgående som proffesionell (kunnig och påläst) och samtidigt trevlig och lätt att ha och göra med. Han var väldigt driven och lyckades genomföra en affär som vi var väldigt nöjda med på kort tid. Han satte rätt förväntningar och var lyhörd för våra behov. Snabb på att svara och gav löpande återkoppling. "
Läs mer
säljare på Kungstensgatan 35

21 feb 2022

"Vi är väldigt nöjda med det arbete som Oskar gjorde vid vår försäljning. Engagerad och tillmötesgående samt att han levererade ett bra slutpris. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Luntmakargatan 74

18 feb 2022

"Oscar var både professionell och trevlig som person. Jävligt bra kille överlag och en ännu bättre mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Torsplan 10

08 feb 2022

"Oskar var engagerad och lyssnade till vad som var viktigt för oss. "
säljare på Döbelnsgatan 77

07 feb 2022

"Oskar är väldigt lösningsorienterad och gjorde försäljningen till en väldigt enkel affär för mig."
säljare på Brahegatan 37

27 jan 2022

"Vi är helnöjda med Oskars insats från start till mål. Allt har gått smidigt och känts tryggt. Kan varmt rekommendera honom och skulle inte tveka på att ta hjälp av honom vid nästa försäljning"
säljare på Vanadisvägen 4

24 jan 2022

"Ingav ett mycket professionellt intryck och leverade en affär över förväntan, både vad gäller slutpris och effektivitet. Rekommenderas varmt!"
säljare på Grevgatan 53

19 jan 2022

"Oskar är en stjärna!"
säljare på Hagagatan 18A

15 jan 2022

"Ett otroligt stark engagemang vilket jag är övertygad bidrog till den lyckade försäljningen. "
säljare på Grevgatan 53

11 jan 2022

"Vi har tidigare anlitat Oskar och för oss var det givet att välja honom som mäklare även denna gång. Det har varit leverans hela vägen och ett slutpris som slutat i rekord, igen!!! Oskar är helt klart en av Stockholms absolut vassaste mäklare. Det bevisar han gång på gång! Pålitlig, effektiv och..."
"Vi har tidigare anlitat Oskar och för oss var det givet att välja honom som mäklare även denna gång. Det har varit leverans hela vägen och ett slutpris som slutat i rekord, igen!!! Oskar är helt klart en av Stockholms absolut vassaste mäklare. Det bevisar han gång på gång! Pålitlig, effektiv och målinriktad! Rekommenderar Oskar till alla och vi kommer köra vidare med honom vid framtida bostadsaffärer."
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 35

15 dec 2021

"En väldigt kompetent och driven mäklare! Tydlig och ärlig."
säljare på Hälsingegatan 61

10 dec 2021

"Oskar är ett klockrent val om du vill ha en mäklare som är down-to-earth, driven och fokuserad. Dessa kvalitéer gjorde så att min första lägenhetsförsäljning kändes trygg och tydlig samt ett mycket bra utfall.
Jag är mycket nöjd med och tacksam för det hårda arbete som Oskar la ner på att hitta ..."
"Oskar är ett klockrent val om du vill ha en mäklare som är down-to-earth, driven och fokuserad. Dessa kvalitéer gjorde så att min första lägenhetsförsäljning kändes trygg och tydlig samt ett mycket bra utfall.
Jag är mycket nöjd med och tacksam för det hårda arbete som Oskar la ner på att hitta rätt köpare för min bostad. "
Läs mer
säljare på Valhallavägen 131

02 dec 2021

"Kan varmt rekommendera Oskar Vilgotsson till alla som vill säja.
Lyhörd, trevlig och snabb på att svara. Kunde inte blivit nöjdare!"
säljare på Narvavägen 24A

24 nov 2021

"Oskar är helt klart en utav Stockholms absolut bästa mäklare. Överträffade våra förväntningar och skötte hela processen väldigt professionellt och smidigt. Kan helt klart rekommendera alla som är i sälj tankar att kontakta Oskar om ni vill få ut maximalt av er bostadsförsäljning samt känna er try..."
"Oskar är helt klart en utav Stockholms absolut bästa mäklare. Överträffade våra förväntningar och skötte hela processen väldigt professionellt och smidigt. Kan helt klart rekommendera alla som är i sälj tankar att kontakta Oskar om ni vill få ut maximalt av er bostadsförsäljning samt känna er trygga under hela processen."
Läs mer
säljare på Hälsingegatan 14D

11 nov 2021

"Oskar har allt man kan önska sig av en mäklare. Väldigt driven och engagerad från början till slut. Supernöjd! "
säljare på Frejgatan 38

11 nov 2021

"Oskar har en kreativitet och med exakthet visionera hur uppdraget ska förmedlas och utföras, för att nå rätt köpare, vilket resulterade i en affär långt över förväntan."
säljare på Sandhamnsgatan 75C

31 okt 2021

"Riktigt bra mäklare "
säljare på Hälsingegatan 51

31 okt 2021

"Oskar är lätt att tycka om och inlyssnande. Han jobbade taktiskt och med tålamod för att nå målbilden. Han upplevs genuin vilket hjälper i samtal med spekulanter. Rekommenderas starkt. "
säljare på Augustendalsvägen 25

26 okt 2021

"Oskar är socialt kompetent samtidigt som han har hög integritet. Han är skapar förtroende genom sin transparens och tydlighet mot alla parter. Oskar sätter upp ambitiösa mål och arbetar engagerad för att uppnå dessa."
säljare på Eriksbergsgatan 20

23 okt 2021

"Vi kan varmt rekommendera Oskar. Mycket engagerad och anpassade sig efter våra önskemål. "
säljare på Rehnsgatan 1

09 okt 2021

"Oskar var otroligt driven och ambitiös och levde upp till alla förväntningar! Den smidigaste fastighetsförsäljningen jag gjort i mitt liv! Rekommenderar han starkt. "
säljare på Roslagsgatan 23A

01 okt 2021

"Oskar var en väldigt duktig och engagerad mäklare. Överträffade våra förväntningar. Rekommenderas starkt!"
säljare på Rådmansgatan 46

26 sep 2021

"Stockholms bästa mäklare!
Det är sällan man träffar en person som överträffar ens förväntningar på alla plan. Redan vid första mötet gjorde Oskar ett mycket proffsigt och vänligt intryck och jag fick direkt förtroende för honom. Denna upplevelse höll i sig hela vägen. Oskar har en genuin passion ..."
"Stockholms bästa mäklare!
Det är sällan man träffar en person som överträffar ens förväntningar på alla plan. Redan vid första mötet gjorde Oskar ett mycket proffsigt och vänligt intryck och jag fick direkt förtroende för honom. Denna upplevelse höll i sig hela vägen. Oskar har en genuin passion för fastigheter, oöverträffad kunnighet om marknaden och ett imponerande nätverk av kunder och samarbetspartners. Han skötte all kommunikation helt perfekt, var tillgänglig hela tiden och såg till att allt bara flöt på. Oskar visar stor respekt mot både säljare och köpare och det är tydligt att han vill att det ska bli så bra som möjligt för alla. Vi nådde ett fantastiskt resultat med min lägenhet och den såldes innan visning. Jag skriver nästan aldrig reviews men jag kan ärligt säga att jag aldrig blivit så imponerad och jag måste bara rekommendera Oskar på alla plan.
Han är fantastisk!
Tack!
"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 12

22 sep 2021

"Efter första mötet med Oskar var det solklart. Då hade vi haft ett flertal möten med andra mäklare. Det engagemang, vilja och hårda arbete han lagt ner i affären har varit outstanding, vilket också har lett fram till ett slutpris lång över våra förväntningar. Hans sinne för affärer är utöver det ..."
"Efter första mötet med Oskar var det solklart. Då hade vi haft ett flertal möten med andra mäklare. Det engagemang, vilja och hårda arbete han lagt ner i affären har varit outstanding, vilket också har lett fram till ett slutpris lång över våra förväntningar. Hans sinne för affärer är utöver det vanliga och hela processen har varit snabb och smidig, såld inom 48 Timmar - världsklass! "
Läs mer
säljare på Torsplan 10

10 sep 2021

"Vi har tidigare hoppat från mäklare till mäklare, i hopp om att hitta den bäste. Vi valde Oskar efter ett lite halvrackigt (nyexad&nervös) första möte, där vi ändå kände att vi såg potential. Nöjda blev vi och är än idag. Vi fortsätter med Oskar, vårt givna val av mäklare och vän. "
"Vi har tidigare hoppat från mäklare till mäklare, i hopp om att hitta den bäste. Vi valde Oskar efter ett lite halvrackigt (nyexad&nervös) första möte, där vi ändå kände att vi såg potential. Nöjda blev vi och är än idag. Vi fortsätter med Oskar, vårt givna val av mäklare och vän. "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 57A

08 sep 2021

"Lyhörd och väldigt ambitiös. Vi valde bort dom
Klassiska husen och mäklarvänner för Känslan han förmedlade. Vi chansa och Han levererade! "
säljare på Rådmansgatan 23

27 aug 2021

"Engagerad och driven. "
säljare på Grevgatan 53

17 aug 2021

"Oskar kombinerade goda kontakter och kännedom om firmans (Edward&Partners) pågående försäljning av liknande objekt, med en klockren lyhördhet för både köpare och säljares krav och önskemål. Därigenom fick Oskar till stånd en hypereffektiv och 100% tillfredsställande affär. "
"Oskar kombinerade goda kontakter och kännedom om firmans (Edward&Partners) pågående försäljning av liknande objekt, med en klockren lyhördhet för både köpare och säljares krav och önskemål. Därigenom fick Oskar till stånd en hypereffektiv och 100% tillfredsställande affär. "
Läs mer
säljare på Kungstensgatan 35

03 aug 2021

"Oskar har varit toppen!
Vi sålde underhand då vi sålde mitt i sommaren.
Vi ville ha en smidig process, helst utan öppen visning till hösten, med lång utflytt och till ett toppenpris. Oskar var noggrann från början att enbart presentera lägenheten för potentiella köpare som vet om våra krav samt ..."
"Oskar har varit toppen!
Vi sålde underhand då vi sålde mitt i sommaren.
Vi ville ha en smidig process, helst utan öppen visning till hösten, med lång utflytt och till ett toppenpris. Oskar var noggrann från början att enbart presentera lägenheten för potentiella köpare som vet om våra krav samt prisbild och efter 3 veckor var lägenheten såld, mitt under högsommaren. Underbart!
Vi är så nöjda med Oskar som mäklare och rekommenderar honom starkt till andra!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 75

16 jun 2021

"Snabb, proffsig och väl genomförd försäljning. "
säljare på Floragatan 15B

01 jun 2021

"Oskar gjorde försäljningen otroligt smidig. Han var hjälpsam, mycket kunnig, och drivande med hög energi från dag noll hela vägen in i mål. En toppenmäklare!"
säljare på Valhallavägen 22A

01 jun 2021

"Oskar överträffade alla våra förväntningar. Med en proaktiv approach och skarpt sinne för affärer lyckades vi sätta föreningsrekord utan att behöva gå ut öppet på marknaden. Processen var strukturerad, målinriktat & professionellt. Servicen var outstanding och han tog sig även tid att ge strategi..."
"Oskar överträffade alla våra förväntningar. Med en proaktiv approach och skarpt sinne för affärer lyckades vi sätta föreningsrekord utan att behöva gå ut öppet på marknaden. Processen var strukturerad, målinriktat & professionellt. Servicen var outstanding och han tog sig även tid att ge strategiska råd i vår efterföljande köpprocess.
Vi kan med andra ord varmt rekommendera Oskar!"
Läs mer
säljare på Hälsingegatan 51

23 maj 2021

"Oskar är mycket professionell. Han har bra kunskap och insikt om marknaden och har varit en en bra partner under hela processen. Jag rekommenderar honom gärna till andra personer som ska sälja sin lägenhet "
säljare på Norrbackagatan 16

11 maj 2021

"Oskar är en stjärna! Han överträffade våra förväntningar på alla sätt och slog föreningsrekord med råge! Han är en otroligt ödmjuk och lyhörd person med sinne för affärer. Oskar är en proaktiv och strategisk mäklare som gett värdefulla tips på vägen för att vi som säljare ska göra den bästa affär..."
"Oskar är en stjärna! Han överträffade våra förväntningar på alla sätt och slog föreningsrekord med råge! Han är en otroligt ödmjuk och lyhörd person med sinne för affärer. Oskar är en proaktiv och strategisk mäklare som gett värdefulla tips på vägen för att vi som säljare ska göra den bästa affären samtidigt som han har varit rak och ärlig.
Försäljningsprocessen var väldigt smidig och effektiv. Vi har känt oss trygga under hela processens gång. Som säljare och köpare kan du förvänta dig ett superproffs till mäklare. Vi är verkligen så tacksamma över att ha anlitat honom och kan ge våra varmaste rekommendationer! Vi ser framemot att få göra framtida affärer med Oskar."
Läs mer
säljare på Frejgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
180 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
80 av 81 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
78 av 83 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 73 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
81 av 81 säljare

Oskar på kartan.

176 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
83 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

10 500 000 kr
4 rum, 97 m²
108 247 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 835 kr/mån
2 500 000 kr
1 rum, 22 m²
113 636 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 879 kr/mån
6 500 000 kr
3 rum, 65 m²
100 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 015 kr/mån
9 550 000 kr
4 rum, 87 m²
109 770 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 028 kr/mån
8 000 000 kr
3 rum, 61 m²
131 147 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 237 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 58 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
4 rum, 113 m²
Utropspris: 17 500 000 kr
3 050 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 350 000 kr
1 rum, 27,5 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
10 600 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 100 000 kr
3,5 rum, 93 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
10 850 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 550 000 kr
4 rum, 94 m²
Utropspris: 10 300 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.