Oskar Olsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Oskar Olsson
Profilbild för Oskar Olsson
Säljarfavorit
Oskar Olsson
5.0 / 5
(205 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
31 st
80 790 000 kr

Bakgrund

Oskar Olsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-08-24. Oskar har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Oskar har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 87 550 000 kr.

Presentation

Tveka inte på att höra av er till Oskar. Han går alltid att nå och står alltid till er tjänst. Letar du dessutom efter någon som alltid gör sitt yttersta och inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa, ja då har du kommit rätt. Oskar är mäklaren som med stort engagemang på ett kompetent sätt hjälper sina kunder genom hela affären. Att byta bostad är en av livets största affärer och Oskars uppgift är att göra det till en av ditt livs bästa affär. Oskar är övertygad om att nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att du anlitar en aktiv fastighetsmäklare som fokuserar på information och kommunikation - något som är självklart för honom. Oskars ambition är att alltid vara påläst, närvarande och ständigt i framkant, så att du som kund känner en trygghet och delaktighet före, under och efter din bostadsaffär. Vill du ha en mäklare vars målsättning är att alltid överträffa kundernas förväntningar, då är Oskar en mäklare för dig. Hans höga servicegrad, goda kunskaper och hängivenhet, är bara några av de faktorer som gör Oskar till en mäklare som alltid levererar och presterar. Är du intresserad av att bli en del av hans nätverk eller funderar på hur han kan hjälpa dig bäst? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta Oskar.

Säljare om Oskar.

06 maj 2021

"Allt gick mycket lätt och Oskar tog hand om allt. Oskar har stor kännedom om mitt bostadsområde och min bostadsrättsförening vilket upplevdes som en stor fördel. Han är trevlig och mån om kunden. (Att han sedan är från Mönsterås är bara grädde på moset :-).) Rekommenderas!"
säljare på Sunnanväg 18L

27 apr 2021

"Oskar är en lugnt och tydlig person med stort engagemang genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Tordönsvägen 4P

26 apr 2021

"Att Oskar har god lokalkännedom var en tillgång för mig som säljare och via sitt kontaktnät hade han spekulanter till min lägenhet vilket innebar försäljning innan annonsering.
Han tar sig tid att informera på ett tydligt sätt som skapar trygghet för både mig som säljare och köparna längs hela processen.
Det märks att Oskar gillar sitt jobb! "
säljare på Sunnanväg 14A

23 apr 2021

"Oskar är mycket ansvarsfull och kommunicerade löpande med oss så att vi kände att vi hela tiden var med i processen."
säljare på Vårvädersvägen 4I

23 apr 2021

"Efter en lång försäljningsprocess lyckades Oskar sälja lägenheten med bravur. En mäklare som är oerhört lätt att tycka om och hans driv är helt magiskt. Önskar alla fick chansen att stöta på Oskar"
säljare på Sunnanväg 18K

23 apr 2021

"Mycket proffesionell mäklare som var närvarande under hela processen. Besitter på mycket god kompetens inom området och gav ett mycket trevlig intryck från början till slut. Som helhet: Mycket Nöjd!"
säljare på Blidvädersvägen 6B

20 apr 2021

"Fantastiskt trevlig och hårt arbete med god kommunikation rakt igenom. 5/5!"
säljare på Sunnanväg 6M

16 apr 2021

"Jag rekommenderar Oskar starkt. Jag hade en bra upplevelse från start till slut. Han är väldigt professionell, engagerad, hjälpsam och kunnig.
Han håller en uppdaterad under hela processen och han är alltid tillgänglig när man har en fundering. "
säljare på Finalgatan 7B

12 apr 2021

"En professionellt presentation från vårt första möte, gjorde det enkelt att välja mäklare. Sen visste jag sedan innan att Oskar kan detta området och hade redan eventuella köpare redan i kö. En fantastisk insats och ett mycket bra jobb, gjorde att försäljningen gick bra."
säljare på Tordönsvägen 4O

29 mar 2021

"Oskar är en otroligt bra mäklare, vi hade en bra upplevelse från start till slut. Han är engagerad, omtänksam, kunnig och proffsig. Han gör bostadssäljandet till en rolig och smidig affär. Vi kommer definitivt rekommendera honom och vi önskar honom all lycka till! "
säljare på Vårvädersvägen 6B

27 mar 2021

"Professionell, målinriktad, oerhört god koll på marknaden och arbetar för att uppnå högsta möjliga pris vilket uppenbarligen fungerar alldeles utmärkt. 5/5"
säljare på Tordönsvägen 4A

17 mar 2021

"Tack vare sin goda kännedom om bostadsområdet gjorde han en snabb och över all förväntan god affär. "
säljare på Sunnanväg 18K

11 mar 2021

"Får både köpare och säljare att känna sig trygga."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 8A

25 feb 2021

"Oskar är en oerhört engagerad och påläst mäklare som tar både både köpare och säljare under armarna för att det ska bli en så lyckad försäljning som möjligt. Imponerad av Oskars insats under hela försäljningsprocessen. Professionell, alltid tillgänglig, håller vad han lovar och otroligt ambitiös. En toppmäklare helt enkelt! "
säljare på Vårvädersvägen 6A

24 feb 2021

"Oskar var mycket professionell och engagerad i sitt uppdrag som mäklare vid vår försäljning. "
säljare på Kastanjegatan 19F

23 feb 2021

"Superbra feeling från början och Oskar gjorde ett kanonjobb och vi är mer än nöjda och rekommenderar honom. "
säljare på Blidvädersvägen 6G

22 feb 2021

"Oskar Olsson är en kunnig, förtroendeingivande och skicklig mäklare. Han hade bra koll på området där vi sålde, ett brett kontaktnät och god social förmåga. Vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Vårvädersvägen 4M

17 feb 2021

"Oskar har gjort ett fantastiskt jobb och till 110% svarat på våra förväntningar. Jag eftersökte en mäklare med rak och tydlig kommunikation, engagemang och intresse. Detta fick jag med råge vilket gjorde en annars krånglig upplevelse som en bostadsförsäljning kan upplevas för en privatperson, till en trygg process. Oskar är mycket kommunikativ och den enda överraskningen blev det brinnande intresset som uppstod av lägenheten. Vill också ge en eloge till fotograf och koordinator som var både trevliga och professionella!
"
säljare på Sunnanväg 14K

15 feb 2021

"Är väldigt nöjd med Oskars arbete. Allt från första mötet till avslutad affär har varit en lysande kundupplevelse"
säljare på Smedjegatan 2E

01 feb 2021

"Snabbt, bra pris och profesionellt. "
säljare på Sunnanväg 6O

26 jan 2021

"Svårt att tänka sig en bättre mäklare för de förutsättningar som var. Engagerad, lyssnade in på behov och de förutsättningar som fanns för att sälja bostaden. Vi hade bra kontakt och kommunikation genom hela processen och han gjorde sig tillgänglig på dygnets alla timmar. Smakar det så kostar det - men de pengarna i arvodet fick jag definitivt tillbaka i samband med försäljning. Mäklararvodet är en god investering med Oskar. Mina varmaste rekommendationer till Oskar Olsson på Erik Olsson."
säljare på Blidvädersvägen 6F

09 jan 2021

"Oskar är en mycket kompetent mäklare som tack vare sin skicklighet lyckades få till ett kanonpris på vår lägenhet. "
säljare på Vårvädersvägen 6A

15 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Oskar, han gör ett jätte bra jobb. Oskar är engagerad och finns tillgänglig. Oskar har gjort ett jobb över våra förväntningar."
säljare på Sunnanväg 14P

14 dec 2020

"God psykologisk förmåga att känna av såväl säljare som köpare. Professionell, empatisk och humoristisk. Snygg."
säljare på Vårvädersvägen 4M

26 nov 2020

""Oskar är en grym mäklare mycket trevlig, kan sitt jobb. Höll mig uppdaterad.
Jag kan varmt rekommendera Oskar ."
säljare på Virvelvindsvägen 4H

24 nov 2020

"Bra mäklare som levererar."
säljare på Sunnanväg 6J

18 nov 2020

"Oskar är den där trygga handen man vill hålla i när man är oerfaren på det här med lägenhetsförsäljning. Fredrik är lugn, alltid tillgänglig, ärlig och varm! Han gick in helhjärtat och det märks att han jobbar med det han verkligen tycker om.
Vi skulle rekommendera honom till alla som går i säljtankar! "
säljare på Åldermansgatan 3C

17 nov 2020

"En driven och jag engagerad mäklare som är väldigt lätt att ha att göra med. Att sälja bostad med Oskars hjälp är både roligt och tryggt.
Att anlita en mäklare är inte billigt och när budgivningen sticker iväg så sticker även arvodet iväg. Oskar är duktig och förmodligen orsaken till en bra budgivning. "
säljare på Tordönsvägen 4C

16 nov 2020

"Denna försäljningsprocess kunde inte ha gått smidigare. Vi hade kontakt med Oskar redan under tiden vi letade ny bostad. När det väl var dags att sätta igång med försäljningen hade han satt ihop en tydlig plan hur vi skulle gå tillväga. Detta resulterade i en försäljning innan vi ens hunnit publicera annonsen - till ett pris högt över förväntan! Förmodligen tack vare hans goda lokalkännedom och kontakt med spekulanterna i området. Dessutom kändes Oskar väldigt trygg att ha att göra med och han höll oss ständigt uppdaterade kring processen. Rekommenderar varmt denna mäklare till alla som vill göra en lyckad bostadsaffär! "
säljare på Sunnanväg 18M

12 nov 2020

"Vi kan på alla möjliga sätt rekommendera Oskar olsson för framtisda uppdrag då han på ett fulländat sätt hanterade försäljningen av vår lägenhet och allt vad det innebar. Vi kan inte vara mer än helnöjda med hans jobb. "
säljare på Blidvädersvägen 6A

11 nov 2020

"Oskar är en mycket kompetent och lyhörd mäklare, som månar om både köpare och säljare. Han har en mycket god kunskap om det geografiska område han arbetar i, och har en realistisk bild av värde och prisbild. Vi hade kontakt med Oskar långt innan vi skrev något avtal och han tog sig alltid tid att svara på frågor och ge råd, vilket gjorde honom till ett självklart val när vi skulle sälja. I processen värnade han mer om utfallet än att maxa sin provision. Rekommenderas varmt!"
säljare på Vårvädersvägen 4F

10 nov 2020

"Oskar var otroligt professionell, lättillgänglig och hjälpsam i hela processen. Vi är väldigt nöjda med Oskar och rekommenderar honom starkt! "
säljare på Kastanjegatan 19F

10 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Oskar! Proffsig, tillgänglig och lyhörd. "
säljare på Södra vägen 15

10 nov 2020

"Oskar är en grym mäklare och extremt trevlig! Han gör det lilla extra för att underlätta för kunden och gör att sälja sin bostad känns enkelt och smidigt. Kan starkt rekommendera!!
"
säljare på Blidvädersvägen 6G

08 nov 2020

"Får nämnas att Oskar är min första mäklare någonsin och även att vi sålde lägenheten för ett pris som var över båda våra förväntningar. Därmed kan det vara så att min åsikt hade varit annorlunda om det inte var så.
Dock går det inte att neka att denna man är väldigt kompetent och mitt val präglades absolut främst av hans lokalkännedom. Det området jag bodde i har han stenkoll på och det enligt mig är vad som får en att vilja köpa."
säljare på Tordönsvägen 4K

05 nov 2020

"Guldstjärna! "
säljare på Blidvädersvägen 6F

29 okt 2020

"I en väldigt svår situation där det sålts ovanligt många likadana lägenheter i området lyckades ändå Oskar sälja vår lägehet för mer än någon av de tidigare."
säljare på Sunnanväg 18F

26 okt 2020

"Tydlig och lyhörd. Upplevde hela processen som mycket smidig. Kan varmt rekommendera Oskar Olsson. "
säljare på Åbrinksvägen 33

26 okt 2020

"Vi var mycket nöjda med mäklaren, han får toppbetyg av oss!"
säljare på Tordönsvägen 4K

25 okt 2020

"Jag är mycket nöjd med Oskar. Han är lyhörd, kunnig, professionell ut i fingerspetsarna och mycket trevlig.
Jag rekommenderar Oskar stark. "
säljare på Vårvädersvägen 6B

14 okt 2020

"Oskar var väldigt proffsig och lätt att ha att göra med. Rekommenderar! "
säljare på Kakelvägen 6B

10 okt 2020

"Oskar är en trevlig och social person. Han ger ett seriöst intryck, kunnig men med en klädsam humor. Han är noggrann, lyhörd utan att verka inställsam och med klart fokus att genomföra en bra affär."
säljare på Tordönsvägen 4F

07 okt 2020

"Oskar har god kunskap och är serviceinriktad, är lyhörd o visar respekt för säljaren.
Han har bra självförtroende på ett ödmjukt sätt.
Varmt rekommenderas!"
säljare på Sunnanväg 14M

07 okt 2020

"Punkten: Stämde mäklarens värdering med slutpriset? Svar Nej, pga vi fick 11% mer än värderingen. Positivt i sig :-)"
säljare på Södra vägen 13

05 okt 2020

"Vi upplevde Oskar som en mycket trevlig och professionell mäklare i alla delar av processen, och kan varmt rekommendera hans tjänster."
säljare på Blidvädersvägen 6B

05 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Oskar! Han har mycket bra kännedom om vårt område, gav bra återkoppling och lätt att prata med. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Sunnanväg 14O

17 sep 2020

"Oscar är duktig på folk och lyhörd på vad människor önskar sig i sin bostadsaffär. Lätt att få förtroende för och skulle rekommendera honom för de som stod i sälj el köpetankar av bostad! "
säljare på Sunnanväg 18C

11 sep 2020

"Som helhet är jag väldigt nöjd med Oskar. Vi planerade i god tid utefter mina förutsättningar och sen när det väl var dags för affär gick allt snabbt och smidigt.
Om något lite försiktig i värderingen och förhoppningarna då slutpriset faktiskt blev högre än förväntat (vilket ju i slutändan är positivt!). Hellre det än tvärtom.
"
säljare på Vårvädersvägen 6B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
87 550 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
201 av 204 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 205 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
202 av 204 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
204 av 204 säljare

Oskar på kartan.

231 tidigare annonser
2 bostäder till salu
205 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
2 rum, 57 m²
35 000 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 377 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 78 m²
31 987 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 020 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 450 000 kr
Lägenhet Klostergården
+ 355 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Klostergården
+ 255 000 kr
2 rum, 69,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Klostergården
+ 405 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Allt gick mycket lätt och Oskar tog hand om allt. Oskar har stor kännedom om mitt bostadsområde och min bostadsrättsförening vilket upplevdes som en stor fördel. Han är trevlig och mån om kunden. (Att han sedan är från Mönsterås är bara grädde på moset :-).) Rekommenderas!"
Slutpris saknas
Lägenhet Gunnesbo
4 rum, 84,5 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Klostergården
+ 255 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oskar är en lugnt och tydlig person med stort engagemang genom hela försäljningsprocessen. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.