Oskar Dagby

Profilbild för Oskar Dagby
Säljarfavorit
Oskar Dagby
4.9 / 5
(249 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
26 st
108 660 000 kr

Bakgrund

Oskar Dagby jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-18. Oskar har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Oskar har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 127 575 000 kr.

Presentation

Oskar växte upp på landet utanför Lidköping, men fann snabbt tycke för de västra delarna av Göteborg. Han ser livet från den ljusa sidan och sätter alltid kunderna i fokus. Den tidigare fotbollskarriären lever kvar i en stor vinnarskalle som ser till att just din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt. Även på fritiden är det full fart, och träning och havet är något som ligger Oskar varmt om hjärtat.

Säljare om Oskar.

15 feb 2024

"Pålitlig, insatt, trygg och engagerad.
Rekommenderas."
säljare på Hjorthagsgatan 5D

10 feb 2024

"Oskar Dagby är en person som lugn och genuint intresserat skapar de bästa förutsättningar för en försäljningsprocess. Med lyhördhet, värme och stort tålamod balanserar han både köpare och säljares önskemål. Innan vi lät Oskar ta hand om vår lägenhetsförsäljning har vi sett hur han genom åren förm..."
"Oskar Dagby är en person som lugn och genuint intresserat skapar de bästa förutsättningar för en försäljningsprocess. Med lyhördhet, värme och stort tålamod balanserar han både köpare och säljares önskemål. Innan vi lät Oskar ta hand om vår lägenhetsförsäljning har vi sett hur han genom åren förmedlat vidare ett flertal lägenheter i vår brf. Alla i huset har varit lika nöjda med hans insatser. Vi kan varmt rekommendera Oskar Dagby som mäklare. Familjen W-R, Gamla Masthugget"
Läs mer
säljare på Paradisgatan 23B

17 jan 2024

"Oskar Dagnys är en grymt duktig mäklare, lugn och trygg och finns tillgänglig när han behövs"
säljare på Andra Långgatan 4A

09 jan 2024

"Trots det svåra marknadsläget som varit under hela säljprocessen har allt fungerat mycket bra. Vi har hela tiden varit välinformerade om läget och fått tips om lämpliga åtgärder."
säljare på Fjällgatan 3F

13 dec 2023

"Jag är väldigt nöjd med att jag valde just Oskar Dagby som mäklare. Han gav en realistisk bild av försäljningen och fick hela processen att kännas trygg och stabil samt såg till att jag var uppdaterad längs vägen. Oskar är lyhörd och genomförde försäljningen effektivt med professionell kunskap, f..."
"Jag är väldigt nöjd med att jag valde just Oskar Dagby som mäklare. Han gav en realistisk bild av försäljningen och fick hela processen att kännas trygg och stabil samt såg till att jag var uppdaterad längs vägen. Oskar är lyhörd och genomförde försäljningen effektivt med professionell kunskap, förtroende och engagemang. "
Läs mer
säljare på Paradisgatan 25A

08 nov 2023

"Mäklarens kunnighet inom området och kontakter med potentiella köpare var avgörande för processen. Vi kände oss väl omhändertagna under hela processen, och hans bemötande av undran, tvekan, krav, nya frågor, och förväntningar på pris och annat var så som man önskar sig när man ska göra en mycket ..."
"Mäklarens kunnighet inom området och kontakter med potentiella köpare var avgörande för processen. Vi kände oss väl omhändertagna under hela processen, och hans bemötande av undran, tvekan, krav, nya frågor, och förväntningar på pris och annat var så som man önskar sig när man ska göra en mycket viktig affär. "
Läs mer
säljare på Paradisgatan 23B

31 okt 2023

"Mycket nöjd med Oskar Dagby som mäklare. Väldigt professionell och sköter sitt arbete mycket noggrant och seriöst."
säljare på Nordhemsgatan 65B

30 okt 2023

"Oskar är en superduktig mäklare – är kunnig och kompetent, har full koll på området, skapar personliga relationer med sina kunder och är genuint engagerad i hela försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Bockhornsgatan 9B

09 okt 2023

"Oskar skötte sig exemplariskt, smidig försäljning med goda resultat trots en stenhård marknad! Vi är supernöjda!"
säljare på Nordhemsgatan 65A

20 sep 2023

"Oskar var kommunikativ, och analytisk. Oskar gav god insyn i budgivningsprocessen, och tog hänsyn till mina önskemål - men kunde också säga ifrån när han tyckte annorlunda än jag!"
säljare på Tredje Långgatan 5

18 sep 2023

"Oskar Dagby var en arbetssam mäklare, han tog sig vissa omak för att visa lägenheten trots att budgivningen redan var i gång. Det visade sig att detta gav frukt då budgivningen satte fart igen. Oskar Dagby gav god valuta för pengarna. En bra mäklare kan göra skillnad, så var det med Oskar."
"Oskar Dagby var en arbetssam mäklare, han tog sig vissa omak för att visa lägenheten trots att budgivningen redan var i gång. Det visade sig att detta gav frukt då budgivningen satte fart igen. Oskar Dagby gav god valuta för pengarna. En bra mäklare kan göra skillnad, så var det med Oskar."
Läs mer
säljare på Övre Husargatan 19

18 sep 2023

"Kan rekommendera Oskar till alla som går i säljtankar! "
säljare på Nordenskiöldsgatan 18

17 sep 2023

"Väldigt bra och alltid tillgänglig! Personlig och vänlig!"
säljare på Bäckegatan 32B

09 sep 2023

"Oskar är toppen! Har hjälpt oss både att sälja och hitta vårt nya boende. Oskar har väldigt bra koll på läget och vi har litat helt på hans beslut, vilket gjorde att vi fick en smidig försäljning och var nöjda med priset. "
säljare på Nedre Matrosgatan 17

08 sep 2023

"Sammanlagt: jättenöjd med valet av mäklare och upplevelsen var att vi inte kunnat hitta en bättre "
säljare på Bockhornsgatan 3B

29 aug 2023

"Jag har köpt via Oskar tidigare och var då väldigt nöjd med bemötandet. Upplevelsen som köpare var att han var proffsig, svarade bra på frågor och genuin. Om möjligt var min upplevelse nu ännu bättre när jag också sålde min lägenhet via honom.
Tillgänglig, bred erfarenhet i det lokala området oc..."
"Jag har köpt via Oskar tidigare och var då väldigt nöjd med bemötandet. Upplevelsen som köpare var att han var proffsig, svarade bra på frågor och genuin. Om möjligt var min upplevelse nu ännu bättre när jag också sålde min lägenhet via honom.
Tillgänglig, bred erfarenhet i det lokala området och snabb i momentet planering till handling. Rekommenderar."
Läs mer
säljare på Bockhornsgatan 8A

12 jul 2023

"Trevlig, kunnig och strategisk. "
säljare på Paradisgatan 25M

12 jul 2023

"Mäklaren var professionell, engagerad och hade god lokalkännedom. Jag är mycket nöjd med hans arbete."
säljare på Bäckegatan 25A

03 jul 2023

"Om den här sidan tillät memes så hade jag infogat "You the real MVP"-memen alla dagar i veckan. Och förhoppningsvis har SBAB löst det tills nästa gång jag tar hjälp av Oskar. Men tills dess: pang-nöjd. Referensramen för en riktigt bra mäklare är officiellt satt, och kommer bli svår för någon anna..."
"Om den här sidan tillät memes så hade jag infogat "You the real MVP"-memen alla dagar i veckan. Och förhoppningsvis har SBAB löst det tills nästa gång jag tar hjälp av Oskar. Men tills dess: pang-nöjd. Referensramen för en riktigt bra mäklare är officiellt satt, och kommer bli svår för någon annan att slå. "
Läs mer
säljare på Bockhornsgatan 9B

27 maj 2023

"Väldigt nöjda över vårt samarbete med Oskar, kändes tryggt genom hela processen! "
säljare på Bäckegatan 32A

26 maj 2023

"Oskar är en klippa"
säljare på Vattugatan 2A

23 maj 2023

"Lätt att ha att göra med samt kunnig inom sitt yrke."
säljare på Storebackegatan 10A

13 apr 2023

"Att sälja med Oskar har varit ett sant nöje: kreativt, flödande och inte minst effektivt. Han har förmedlat alla faser i säljprocessen på ett enkelt och tydligt sätt. Ett extra plus för hans förförståelse om mitt bostadsområde och min förening. Jag är 100 % nöjd. Tack Oskar! "
"Att sälja med Oskar har varit ett sant nöje: kreativt, flödande och inte minst effektivt. Han har förmedlat alla faser i säljprocessen på ett enkelt och tydligt sätt. Ett extra plus för hans förförståelse om mitt bostadsområde och min förening. Jag är 100 % nöjd. Tack Oskar! "
Läs mer
säljare på Paradisgatan 25P

13 apr 2023

"Snabb försäljning. Oskar är lätt att nå och höll mig väl uppdaterad under försäljningsprocessen. Alltid trevligt bemötande. Rekommenderar varmt!"
säljare på Hjorthagsgatan 10G

04 apr 2023

"Oskar är extremt professionell och bra på att kommunicera. Går alltid att få tag i för att bolla frågor om sin egen försäljning men även vid köp av ny bostad. Har god kännedom om området och spekulanter. "
säljare på Fjällgatan 3M

31 mar 2023

"Imponerad av Oskar på alla plan. Han hade stenkoll på allt genom hela processen och lyckades sätta mina förväntningar på en bra nivå trots en orolig marknad. Ärlig och lätt att tycka om. Rak och bra kommunikation. Kändes lätt att ta upp telefonen och höra av sig om det var något jag funderade öve..."
"Imponerad av Oskar på alla plan. Han hade stenkoll på allt genom hela processen och lyckades sätta mina förväntningar på en bra nivå trots en orolig marknad. Ärlig och lätt att tycka om. Rak och bra kommunikation. Kändes lätt att ta upp telefonen och höra av sig om det var något jag funderade över. Hela processen kändes lustfylld i kontakten med Oskar och hans rekommenderade stylister.
Lyckades nå klicktoppen på Hemnet en vecka och fick en mycket god spridning av objektet vilket i slutändan ledde till en affär där alla parter verkade nöjda."
Läs mer
säljare på Änggårdsgatan 42

22 mar 2023

"Ett givet val för oss. Oskar har på ett trovärdigt sätt guidat oss till avslut på en nivå där vi är nöjda. "
säljare på Nedre Matrosgatan 5

07 mar 2023

"Oskar är oerhört proffsig, han överträffade alla mina förväntningar.
Han är kommunikativ, lyhörd och inkännande och har en genuin framtoning.
Jag upplevde verkligen att Oskar gjorde sitt yttersta för mig och min bostadsaffär.
En bättre mäklare än Oskar går inte att hitta! "
"Oskar är oerhört proffsig, han överträffade alla mina förväntningar.
Han är kommunikativ, lyhörd och inkännande och har en genuin framtoning.
Jag upplevde verkligen att Oskar gjorde sitt yttersta för mig och min bostadsaffär.
En bättre mäklare än Oskar går inte att hitta! "
Läs mer
säljare på Älghagsgatan 3D

03 mar 2023

"Oskar gjorde ett fantastiskt bra jobb, redan från första mötet fick jag stort förtroende för honom. Alltid lätt att få tag på, inget krångel någonstans och jag fick många bra tips inför försäljningen. Det kändes verkligen som att vi var ett team, båda ville göra en smidig affär på ett så bra sätt..."
"Oskar gjorde ett fantastiskt bra jobb, redan från första mötet fick jag stort förtroende för honom. Alltid lätt att få tag på, inget krångel någonstans och jag fick många bra tips inför försäljningen. Det kändes verkligen som att vi var ett team, båda ville göra en smidig affär på ett så bra sätt som möjligt, vilket lyckades. Totalt sett väldigt nöjd med valet av mäklare, rekommenderar Oskar alla dagar i veckan! "
Läs mer
säljare på Fjällgatan 9N

22 feb 2023

"Toppenbra mäklare som var lätt att kommunicera med och som hade koll på marknaden och kunde komma med råd om när det var lämpligast att sälja"
säljare på Fjällgatan 24D

16 feb 2023

"Otroligt nöjd med Oskar! Hundra procent proffs som dessutom alltid var tillgänglig för frågor och funderingar hela försäljningsperioden. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fjällgatan 9U

08 feb 2023

"Oskar var verkligen kunnig på det bostadsområde i vilket han oftast säljer och kände därför till kunderna, vilket är särskilt bra. Han är också pålitlig och trevlig. "
säljare på Bockhornsgatan 13B

05 feb 2023

"Mycket engagerad, kommunikativ och driven mäklare fick vi i Oskar Dagby. Försäljningsprocessen upplevdes som enkel, smidig och rolig!"
säljare på Hjorthagsgatan 10F

23 jan 2023

"Oskar får mina högsta rekommendationer. Oskar är trygg, kunnig, lyhörd och ett absolut proffs på det han gör. Han var flexible och alltid snabb med uppdateringar. Att i svåra tider hitta rätt mäklare är a&o. Dessutom har vi inte setts personlig eftersom vi inte bor i Göteborg. Det funkar utmärkt..."
"Oskar får mina högsta rekommendationer. Oskar är trygg, kunnig, lyhörd och ett absolut proffs på det han gör. Han var flexible och alltid snabb med uppdateringar. Att i svåra tider hitta rätt mäklare är a&o. Dessutom har vi inte setts personlig eftersom vi inte bor i Göteborg. Det funkar utmärkt ändå. Det är lätt att sälja om det finns en stor efterfrågan men det är betydligt svårare att sälja när räntorna höjs och marknaden svajar. Så jag är tacksam över att jag valde just Oskar, rekommenderar starkt honom."
Läs mer
säljare på Älghagsgatan 1C

29 sep 2022

"I kort en väldigt bra mäklare troligen en av de bästa i Göteborg! Kan med gott samvete säga detta då jag träffat många mäklare efter att ha letat lägenheter och hus i flera år samt sonderade flera när jag skulle sälja min egna lägenhet. Väldigt empatisk och förtroendeingivande som vet vad han hål..."
"I kort en väldigt bra mäklare troligen en av de bästa i Göteborg! Kan med gott samvete säga detta då jag träffat många mäklare efter att ha letat lägenheter och hus i flera år samt sonderade flera när jag skulle sälja min egna lägenhet. Väldigt empatisk och förtroendeingivande som vet vad han håller på med och även fast jag enbart använt honom som säljare är jag övertygad att han uppfattas på samma sätt för köpare också.
"
Läs mer
säljare på Hjorthagsgatan 8C

23 sep 2022

"Anledning till nej på värdering var marknadsförändringar som ej kunnat förutses av mäklare."
säljare på Fjällgatan 3E

11 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med mäklaren. Högsta betyg i samtliga kriterier!"
säljare på Bäckegatan 32B

22 aug 2022

"Oskar har varit engagerad, noggrann och väldigt tillmötesgående under hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Vi har haft en öppen och bra dialog vilket jag har uppskattat mycket och det har känts tryggt att sälja min lägenhet med hans hjälp. Jag kan varmt rekommendera Oskar. "
"Oskar har varit engagerad, noggrann och väldigt tillmötesgående under hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Vi har haft en öppen och bra dialog vilket jag har uppskattat mycket och det har känts tryggt att sälja min lägenhet med hans hjälp. Jag kan varmt rekommendera Oskar. "
Läs mer
säljare på Fjällgatan 3I

22 aug 2022

"Vi är väldigt glada att vi valde Oskar på Stadshem som mäklare vid försäljningen av vår fastighet, han höll oss informerad och uppdaterad genom hela processen och bidrog i alla sammanhang med positiv energi. Vi vill rekommendera Oskar varmt!"
säljare på Allmänna vägen 40F

16 aug 2022

"Jag ger Oskar 5/5! Väldigt genuin, personlig och lätt att tycka om. Därtill tar han sin uppgift på stort allvar, är påläst, alltid tillgänglig och riktigt bra på att kommunicera och säkerställa att man är överens om allt och att allt är tydligt. Jag fick helt enkelt ett stort förtroende för Oskar..."
"Jag ger Oskar 5/5! Väldigt genuin, personlig och lätt att tycka om. Därtill tar han sin uppgift på stort allvar, är påläst, alltid tillgänglig och riktigt bra på att kommunicera och säkerställa att man är överens om allt och att allt är tydligt. Jag fick helt enkelt ett stort förtroende för Oskar, vilket jag ser som det allra viktigaste för en bra mäklare, och jag är övertygad om att köpare och andra säljare också känner förtroende för honom. Oskar lyckades därtill med konststycket att hålla mig lugn och positiv under hela säljprocessen (trots marknadskaos!). Det är onekligen imponerande att på telefon lyckas leverera tråkiga besked, men ändå få en att känna sig nöjd, trygg och till och med glad efteråt. Anlitar gärna Oskar igen, och det borde ni med!"
Läs mer
säljare på Plåtmyntsgatan 7

11 aug 2022

"Mäklaren var bra med tanke på den lågkonjunktur som är för tillfället."
säljare på Kapplandsgatan 132

04 jun 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Oskar som mäklare. Oskar är mycket kompetent och inger lugn och trygghet. Han är även ett bra mentalt stöd som har hållit oss lugna under hela processen med att sälja vår lägenhet. "
säljare på Älghagsgatan 1A

03 jun 2022

"Oskar har gjort ett fantastiskt jobb i samband med vår försäljning. Alltid lyhörd, påläst och proffsig. Han är lätt att tycka om och tar alla funderingar, stora som små, på största allvar. Han har också en otrolig kunskap om området och det bidrar ytterligare till att han har en trygghet och själ..."
"Oskar har gjort ett fantastiskt jobb i samband med vår försäljning. Alltid lyhörd, påläst och proffsig. Han är lätt att tycka om och tar alla funderingar, stora som små, på största allvar. Han har också en otrolig kunskap om området och det bidrar ytterligare till att han har en trygghet och självklarhet i sitt sätt att jobba. Vi rekommenderar varmt Oskar till andra som vill sälja. "
Läs mer
säljare på Storebackegatan 10F

06 maj 2022

"Oskar är bättre än bäst!
Vid behov kommer jag att använda Oskar igen och jag kommer också att rekommendera Oskar till andra.
Jag kommer att sakna att träffa Oskar.
Oskar är väl värd sitt arvode."
säljare på Hjorthagsgatan 10D

17 apr 2022

"Oskar är fantastiskt kunnig, trevlig och engagerad längs hela vägen. Dessutom har han bra kännedom om området vi har bott i - Gamla Masthugget. Vi har sålt med honom två gånger nu, och är mer än nöjda. Vi skulle rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad framöver. "
"Oskar är fantastiskt kunnig, trevlig och engagerad längs hela vägen. Dessutom har han bra kännedom om området vi har bott i - Gamla Masthugget. Vi har sålt med honom två gånger nu, och är mer än nöjda. Vi skulle rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad framöver. "
Läs mer
säljare på Nedre Matrosgatan 7

23 mar 2022

"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare! Kunde området mycket bra, hade stenkoll och gav bra vägledning – rekommenderas verkligen! "
säljare på Vattugatan 2D

11 feb 2022

"Oscar har varit engagerad och proffsig från första möte. Vi är toppennöjda med hans råd och strategier och kan vara varmt rekommendera honom till alla. "
säljare på Klarinettgatan 9

22 jan 2022

"Otroligt nöjd med min försäljning och utfallet blev över förväntan. Oskar har stenkoll på området och jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar verkligen Oskar och Stadshem!"
säljare på Älghagsgatan 1C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
127 575 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
240 av 246 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
207 av 247 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
242 av 244 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
249 av 249 säljare

Oskar på kartan.

351 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
249 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 46 m²
Lägenhet, Göteborg
3 628 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Göteborg
3 086 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 39 m²
63 974 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 954 kr/mån
5 750 000 kr
4 rum, 93 m²
61 827 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 099 kr/mån
3 rum, 66 m²
Lägenhet, Göteborg
4 729 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 860 000 kr
Lägenhet Gamla Masthugget
+ 160 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 150 000 kr
Lägenhet Linnéstaden
+ 200 000 kr
3 rum, 92 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Gamla Masthugget
2 rum, 72 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 465 000 kr
Lägenhet Gamla Masthugget
+ 215 000 kr
2 rum, 56,3 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Gamla Masthugget
+ 250 000 kr
3 rum, 50,5 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pålitlig, insatt, trygg och engagerad.
Rekommenderas."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.