Oskar Dagby

Profilbild för Oskar Dagby
Säljarfavorit
Oskar Dagby
4.9 / 5
(93 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
24 st
99 780 000 kr

Bakgrund

Oskar Dagby jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-18. Oskar har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Oskar har haft 35 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 116 720 000 kr.

Presentation

Oskar växte upp på landet utanför Lidköping, men fann snabbt tycke för de västra delarna av Göteborg. Han ser livet från den ljusa sidan och sätter alltid kunderna i fokus. Den tidigare fotbollskarriären lever kvar i en stor vinnarskalle som ser till att just din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt. Även på fritiden är det full fart, och träning och havet är något som ligger Oskar varmt om hjärtat.

Säljare om Oskar.

20 nov 2020

"Jag hade fullt förtroende för Oskar och blev väldigt nöjd med både insats och resultat :)"
säljare på Fjällgatan 3B

19 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Oskar, han är toppen!"
säljare på Värmlandsgatan 22

19 nov 2020

"Det vi uppskattade med Oscar var att han är genuint trevlig som person och har ett lugn och tålamod som skapade trygghet för oss som förstagångssäljare. "
säljare på Älghagsgatan 2B

15 nov 2020

"Vi är jättenöjda och har stort förtroende för mäklaren. Kan varmt rekommendera Oskar."
säljare på Sjömansgatan 17B

27 okt 2020

"Både kompetent charmig lugn och sansad!
Speciellt när en annan gick upp i varv eller kände sig stressad.
Oskar är dessutom mycket uppmuntrande och
behaglig med stående glatt humör.
Rekommenderar honom varmt!
Också oerhört nöjd med fotografen och bilderna."
säljare på Nordhemsgatan 19B

09 okt 2020

"Vi kan definitivt rekommendera Oskar som mäklare. Vi hade köpt hus innan vi sålt vår lägenhet och kände oss stressade. Från första besöket gav han oss ett lugn med stor portion flexibilitet, humor och proffsighet. Vår lägenhet blev såld på 10 dagar med hans engagemang med att organisera fotografering, annons och förhandsvisning med väldigt kort varsel vilket införlivade våra förväntningar på försäljningen. "
säljare på Bäckegatan 32A

02 okt 2020

"Ffa var det en smidigt process.Det var en fördel att han inte var så”driven” och hade så hög energi. Utan lagom,det flöt framåt på ett behagligt sätt. Han hade kontroll på alla detaljer och lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda."
säljare på Paradisgatan 29G

19 sep 2020

"En fantastisk mäklare! Skulle varmt rekommendera. "
säljare på Bockhornsgatan 8A

18 sep 2020

"Skulle definitivt rekommendera Oskar som mäklare. Haft superbra och tydlig dialog genom hela försäljningsprocessen, känt mig väldigt lugn och trygg hela vägen in i mål. "
säljare på Nedre Matrosgatan 11

10 sep 2020

"Kunde inte varit bättre. Vi är supernöjda med Oskar som mäklare. "
säljare på Andra Långgatan 22

09 sep 2020

"Oskar har gjort hela affären och processen mycket enkel, ovanligt trevlig och stress-fri, vilket har varit guld värt. Jag kommer föra vidare rekommendationen, som också var anledningen till att jag kontaktade honom. Gällande att värderingen blev lite hög så vill jag säga att försäljningen skedde i samband med corona-marknaden, i slutet av sommaren, samt i rask anslutning till en motsvarande lägenhetsförsäljning med ovanligt god utgång i samma förening, vilket kan ha påverkat en något hög värdering av bostaden och mina egna förväntningar på slutpris. Detta är endast baserat på min egen reflektion, men kan vara värt att veta för helhetsbilden. Jag är fortfarande mycket nöjd och slutpriset blev klart över utgångspris, och jag är framförallt glad för att Oskar har sett till att allt har gått så smidigt och bra trots de lite unika omständigheterna. "
säljare på Hjorthagsgatan 3A

19 jun 2020

"Allt fungerade jättesmidigt, snabb försäljning. Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Plåtmyntsgatan 17

08 jun 2020

"Vi träffade Oskar när vi köpte vår kommande bostad och det kändes självklart att vi ville att han skulle vara vår mäklare när vi sedan sålde vår nuvarande. Vi upplevde Oskar som väldigt kunnig, lugn, stabil, rolig och varm och det kändes som att hela processen med att sälja (och köpa) blev enkel. Vi kan varmt rekommendera Oskar som mäklare! "
säljare på Kungsladugårdsgatan 15B

16 maj 2020

"Oskar är flexibel och engagerad. Jag var väldigt stressad i och med att jag redan köpt ny bostad, men Oskar hade ett behagligt lugn genom hela processen och gav ett mycket fint stöd. "
säljare på Hjorthagsgatan 10B

26 apr 2020

"Oskar var väldigt lätt att arbeta med och visade stort engagemang och intresse för att få till en bra bra försäljning. Han kände till området bra och gav ett trovärdigt intryck."
säljare på Bäckegatan 25B

14 apr 2020

"Perfekt mäklare! "
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21C

23 mar 2020

"Vi är jättenöjda med vår mäklare Oskar Dagby och rekommenderar honom varmt."
säljare på Sjömansgatan 17C

27 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Oskar! Proffsig från början till slut. Supernöjd!"
säljare på Kompassgatan 13D

27 feb 2020

"Tillmötesgående, trevlig och hjälpsam genom hela säljprocessen som slutade i en snabb och smidig affär!"
säljare på Bockhornsgatan 7A

25 feb 2020

"Kan verkligen rekommendera Oskar. Det kändes som att vi var ett team under hela säljprocessen. Väldigt tillgänglig för telefonsamtal och villig att visa lägenheten på förhand flertalet tillfällen. Superflexibel, engagerad och generös med sin tid. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

24 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda med Oscars arbete. Snabb och bra kommunikation och levererade alltid ett trevlig bemötande! Noggrann och ärlig både mot säljare och köpare. "
säljare på Kompassgatan 13B

18 feb 2020

"Bra trevlig kille som lyssnade på mina önskemål och jobbade efter dessa. Utmanade mig i resonemanget när han inte höll med mig."
säljare på Fjällgatan 3C

12 feb 2020

"Vi var mycket nöjda med hela processen "
säljare på Fjällgatan 3F

20 jan 2020

"Oskar trivs med att vara mäklare och är rett och slett väldigt duktig på det. Lägenheten blev såld utan att komma sig på Hemnet, så jag kan inte kommentere på bostadsannonsen etc. Från förste mötet med Oskar till kontraktskrivning gick det hela 6 dagar. Han var utmärkt på att utveckla en salgsstrategi, att sätta rätta förväntningar på salgspris, att organisera en visning med flera interessenter på kort varsel och att följa mig genom salgsprosessen. "
säljare på Fjällgatan 9U

19 jan 2020

"Oskar är lätt att ha att göra med och ger ett professionellt intryck. Vi är väldigt nöjda med hans insats!"
säljare på Nedre Matrosgatan 5

04 dec 2019

"Kompetent, bra bemötande!"
säljare på Bäckegatan 32B

02 dec 2019

"Vad ska man säga- suverän!"
säljare på Andra Långgatan 4B

17 nov 2019

"Pratade med flera mäklare innan vi bestämde oss och är mycket nöjda med både Oskar och Stadshem som helhet. Oskar var lätt att få tag på, uppdaterade oss hela tiden om läget, mycket positiv och lugn, hade koll på föreningen och hade potentiella köpare redan vid fotograferingen. Slutpriset överträffade även våra förväntningar vilket blev ett extra plus i kanten. "
säljare på Fjällgatan 3I

05 nov 2019

"Oskar är en fantastisk mäklare, så det är inte förvånande att han slår rekord efter rekord. Jättenöjd."
säljare på Bäckegatan 29A

19 aug 2019

"Pålitlig och engagerad. Superfin annons som fick stort genomslag!!"
säljare på Bäckegatan 27B

12 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Oskar om ni ska sälja er bostadsrätt i Gamla Masthugget. Hans engagemang och driv i kombination med Stadshems presentation av lägenheten håller toppklass. Med en tydlig dialog inför försäljning och den gemensamma målbild vi satte upp inför försäljningen införlivades alla våra förväntningar och Oskar hjälpte oss göra en mycket bra försäljning. "
säljare på Nedre Matrosgatan 11

18 jun 2019

"Rekommenderar varmt."
säljare på Värmlandsgatan 22

24 maj 2019

"Mycket trevlig och behaglig, bra dialog hela vägen. Vi kände oss trygga med kompetensen och därmed affären."
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 19B

18 apr 2019

"Oskar Dagby är proffesionell och engagerad samt har mycket god förmåga att skapa tillit.
Jag uppskattar särskilt att det varit mycket lätt att få tag på Oskar när jag har haft frågor och att han hela tiden hållit mig informerad om läget i säljprocessen. De tips som Oskar och hans medarbetare har kommit med inför försäljningen har också varit mycket värdefulla."
säljare på Paradisgatan 29E

15 apr 2019

"Oskar är en helt fantastisk mäklare, han fanns alltid där för oss när vi behövde honom och han var en glädje att ha hos sig under hela planeringen och försäljning. Vi kommer kontakta honom i framtiden om vi behöver mäklartjänster igen! "
säljare på Hjorthagsgatan 10G

08 feb 2019

"Vi upplevde Oskar som mycket kompetent med god lokalkännedom, målmedveten och framförallt trevlig och lätt att ha att göra med. Vi hade en öppen dialog hela vägen, han svarade snabbt på frågor som kom upp och det kändes överlag väldigt tryggt att sälja vår lägenhet med hans hjälp. "
säljare på Älghagsgatan 3B

22 jan 2019

"Super trevlig mäklare! Vi har varit jättenöjda genom hela processen. Jättebra kommunikation, alltid snabba och kunniga svar. Oskar har från början visat stort intresse och har varit lyhörd och mån om att våra förväntningar blev mötta, och även guidat oss genom bitar vi haft mindre koll på.
Från första mötet känns han lugn, stabil, pålitlig och påläst och det tycker jag har har hållit i sig under hela försäljningen. Och nu även efter försäljningen mån om att vi ska hitta en ny bra lägenhet för att få en så smidig övergång som möjligt.
Känner oss mycket nöjda!"
säljare på Älghagsgatan 1C

26 okt 2018

"Mycket trevlig och ödmjuk mäklare! Lätt att få tag på och väldigt hjälpsam och kompetent. Kändes tryggt! "
säljare på Paradisgatan 21B

15 okt 2018

"Väldigt nöjd med hela processen vid försäljningen. Kunde inte varit bättre. Oskar är en mycket duktig mäklare. "
säljare på Hjorthagsgatan 10F

10 okt 2018

"Inte nog med att Oskar hjälpte oss med att sälja vår bostad, han hjälpte oss när vi letade hus genom att läsa igenom besiktningsprotokoll och ge oss säljinformation om området vi kollade på objekt."
säljare på Paradisgatan 25B

30 sep 2018

"Oskar var professionell och driven och gjorde ett exemplariskt arbete i försäljningen av min lägenhet."
säljare på Fjällgatan 9V

13 sep 2018

"Otroligt trevlig, seriös och bra mäklare som är lätt att ha och göra med.
Oskar är väldigt lösningsorienterad och hjälpsam vid alla tänkbara svårigheter som kan uppstå vid en försäljning.
110 procent rekommendation! "
säljare på Älghagsgatan 1C

31 aug 2018

"Väldigt bra utfört arbete. Stadshem och Oskar överträffade våra förväntningar och levererade ett högre slutpris än vad vi väntat. Väldigt friktionsfritt och professionellt samarbete som kändes ärligt genom hela processen."
säljare på Älghagsgatan 2D

10 aug 2018

"Mycket Bra"
säljare på Kompassgatan 13A

06 aug 2018

"Oskar är noggran, engagerad och lyhörd mäklare. Hjälpte oss till en bra affär där man kände sig trygg hela vägen och fick bra guidning.Rekommenderar varmt Oskar som mäklare."
säljare på Älghagsgatan 3F

02 aug 2018

"Oskar var otroligt tillmötesgående och tillgänglig. Höll mig uppdaterad och informerad under hela försäljningsprocessen. Jag uppfattade honom som driven och genuin - pålitlig helt enkelt! Kan varmt rekommendera Oskar som mäklare."
säljare på Bockhornsgatan 7A

26 jun 2018

"Jag hade förväntat mig ett högre slutpris men köparna budade försiktigt. "
säljare på Fjällgatan 9U

13 jun 2018

"Mycket trevlig mäklare som är lätt att ha att göra med och uppenbart kunnig inom sitt område "
säljare på Bockhornsgatan 3A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
116 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
91 av 93 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
75 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 93 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
93 av 93 säljare

Oskar på kartan.

124 tidigare annonser
2 bostäder till salu
93 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 850 000 kr
2 rum, 46,1 m²
61 956 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 237 kr/mån
3 850 000 kr
2 rum, 65 m²
59 230 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 632 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
3 rum, 52 m²
3 300 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 450 000 kr
2 rum, 46,2 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade fullt förtroende för Oskar och blev väldigt nöjd med både insats och resultat :)"
6 150 000 kr
Lägenhet Linné
+ 455 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda med Oskar, han är toppen!"
3 100 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 48 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det vi uppskattade med Oscar var att han är genuint trevlig som person och har ett lugn och tålamod som skapade trygghet för oss som förstagångssäljare. "
3 150 000 kr
Lägenhet Linnéstaden
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.