Oskar Dagby

Profilbild för Oskar Dagby
Oskar Dagby
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
16 st
92 145 000 kr

Bakgrund

Oskar Dagby jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-18. Oskar har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Oskar har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 95 224 000 kr.

Presentation

Oskar växte upp på landet utanför Lidköping, men fann snabbt tycke för de västra delarna av Göteborg. Han ser livet från den ljusa sidan och sätter alltid kunderna i fokus. Den tidigare fotbollskarriären lever kvar i en stor vinnarskalle som ser till att just din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt. Även på fritiden är det full fart, och träning och havet är något som ligger Oskar varmt om hjärtat.

Prisad mäklare.

Säljare om Oskar.

23 jan 2023

"Oskar får mina högsta rekommendationer. Oskar är trygg, kunnig, lyhörd och ett absolut proffs på det han gör. Han var flexible och alltid snabb med uppdateringar. Att i svåra tider hitta rätt mäklare är a&o. Dessutom har vi inte setts personlig eftersom vi inte bor i Göteborg. Det funkar utmärkt..."
"Oskar får mina högsta rekommendationer. Oskar är trygg, kunnig, lyhörd och ett absolut proffs på det han gör. Han var flexible och alltid snabb med uppdateringar. Att i svåra tider hitta rätt mäklare är a&o. Dessutom har vi inte setts personlig eftersom vi inte bor i Göteborg. Det funkar utmärkt ändå. Det är lätt att sälja om det finns en stor efterfrågan men det är betydligt svårare att sälja när räntorna höjs och marknaden svajar. Så jag är tacksam över att jag valde just Oskar, rekommenderar starkt honom."
Läs mer
säljare på Älghagsgatan 1C

29 sep 2022

"I kort en väldigt bra mäklare troligen en av de bästa i Göteborg! Kan med gott samvete säga detta då jag träffat många mäklare efter att ha letat lägenheter och hus i flera år samt sonderade flera när jag skulle sälja min egna lägenhet. Väldigt empatisk och förtroendeingivande som vet vad han hål..."
"I kort en väldigt bra mäklare troligen en av de bästa i Göteborg! Kan med gott samvete säga detta då jag träffat många mäklare efter att ha letat lägenheter och hus i flera år samt sonderade flera när jag skulle sälja min egna lägenhet. Väldigt empatisk och förtroendeingivande som vet vad han håller på med och även fast jag enbart använt honom som säljare är jag övertygad att han uppfattas på samma sätt för köpare också.
"
Läs mer
säljare på Hjorthagsgatan 8C

23 sep 2022

"Anledning till nej på värdering var marknadsförändringar som ej kunnat förutses av mäklare."
säljare på Fjällgatan 3E

11 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med mäklaren. Högsta betyg i samtliga kriterier!"
säljare på Bäckegatan 32B

22 aug 2022

"Oskar har varit engagerad, noggrann och väldigt tillmötesgående under hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Vi har haft en öppen och bra dialog vilket jag har uppskattat mycket och det har känts tryggt att sälja min lägenhet med hans hjälp. Jag kan varmt rekommendera Oskar. "
"Oskar har varit engagerad, noggrann och väldigt tillmötesgående under hela försäljningsprocessen av min lägenhet. Vi har haft en öppen och bra dialog vilket jag har uppskattat mycket och det har känts tryggt att sälja min lägenhet med hans hjälp. Jag kan varmt rekommendera Oskar. "
Läs mer
säljare på Fjällgatan 3I

22 aug 2022

"Vi är väldigt glada att vi valde Oskar på Stadshem som mäklare vid försäljningen av vår fastighet, han höll oss informerad och uppdaterad genom hela processen och bidrog i alla sammanhang med positiv energi. Vi vill rekommendera Oskar varmt!"
säljare på Allmänna vägen 40F

16 aug 2022

"Jag ger Oskar 5/5! Väldigt genuin, personlig och lätt att tycka om. Därtill tar han sin uppgift på stort allvar, är påläst, alltid tillgänglig och riktigt bra på att kommunicera och säkerställa att man är överens om allt och att allt är tydligt. Jag fick helt enkelt ett stort förtroende för Oskar..."
"Jag ger Oskar 5/5! Väldigt genuin, personlig och lätt att tycka om. Därtill tar han sin uppgift på stort allvar, är påläst, alltid tillgänglig och riktigt bra på att kommunicera och säkerställa att man är överens om allt och att allt är tydligt. Jag fick helt enkelt ett stort förtroende för Oskar, vilket jag ser som det allra viktigaste för en bra mäklare, och jag är övertygad om att köpare och andra säljare också känner förtroende för honom. Oskar lyckades därtill med konststycket att hålla mig lugn och positiv under hela säljprocessen (trots marknadskaos!). Det är onekligen imponerande att på telefon lyckas leverera tråkiga besked, men ändå få en att känna sig nöjd, trygg och till och med glad efteråt. Anlitar gärna Oskar igen, och det borde ni med!"
Läs mer
säljare på Plåtmyntsgatan 7

11 aug 2022

"Mäklaren var bra med tanke på den lågkonjunktur som är för tillfället."
säljare på Kapplandsgatan 132

04 jun 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Oskar som mäklare. Oskar är mycket kompetent och inger lugn och trygghet. Han är även ett bra mentalt stöd som har hållit oss lugna under hela processen med att sälja vår lägenhet. "
säljare på Älghagsgatan 1A

03 jun 2022

"Oskar har gjort ett fantastiskt jobb i samband med vår försäljning. Alltid lyhörd, påläst och proffsig. Han är lätt att tycka om och tar alla funderingar, stora som små, på största allvar. Han har också en otrolig kunskap om området och det bidrar ytterligare till att han har en trygghet och själ..."
"Oskar har gjort ett fantastiskt jobb i samband med vår försäljning. Alltid lyhörd, påläst och proffsig. Han är lätt att tycka om och tar alla funderingar, stora som små, på största allvar. Han har också en otrolig kunskap om området och det bidrar ytterligare till att han har en trygghet och självklarhet i sitt sätt att jobba. Vi rekommenderar varmt Oskar till andra som vill sälja. "
Läs mer
säljare på Storebackegatan 10F

06 maj 2022

"Oskar är bättre än bäst!
Vid behov kommer jag att använda Oskar igen och jag kommer också att rekommendera Oskar till andra.
Jag kommer att sakna att träffa Oskar.
Oskar är väl värd sitt arvode."
säljare på Hjorthagsgatan 10D

17 apr 2022

"Oskar är fantastiskt kunnig, trevlig och engagerad längs hela vägen. Dessutom har han bra kännedom om området vi har bott i - Gamla Masthugget. Vi har sålt med honom två gånger nu, och är mer än nöjda. Vi skulle rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad framöver. "
"Oskar är fantastiskt kunnig, trevlig och engagerad längs hela vägen. Dessutom har han bra kännedom om området vi har bott i - Gamla Masthugget. Vi har sålt med honom två gånger nu, och är mer än nöjda. Vi skulle rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad framöver. "
Läs mer
säljare på Nedre Matrosgatan 7

23 mar 2022

"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare! Kunde området mycket bra, hade stenkoll och gav bra vägledning – rekommenderas verkligen! "
säljare på Vattugatan 2D

11 feb 2022

"Oscar har varit engagerad och proffsig från första möte. Vi är toppennöjda med hans råd och strategier och kan vara varmt rekommendera honom till alla. "
säljare på Klarinettgatan 9

22 jan 2022

"Otroligt nöjd med min försäljning och utfallet blev över förväntan. Oskar har stenkoll på området och jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar verkligen Oskar och Stadshem!"
säljare på Älghagsgatan 1C

16 dec 2021

"Oskar var en superbra mäklare. Vi är mycket nöjda, skulle både rekommendera honom och anlita honom igen."
säljare på Nedre Matrosgatan 3

15 dec 2021

"Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Hjorthagsgatan 3C

08 dec 2021

"Vi kontaktade Oskar i ett tidigt skede när vi började kika på ny bostad. Han förberedde en annons och gjorde klart allting med fotografering osv. Sen var han fantastisk hjälpsam under det 1,5 år som det tog för oss att hitta rätt objekt. Han ställde alltså upp att agera bollplank och rådgivare nä..."
"Vi kontaktade Oskar i ett tidigt skede när vi började kika på ny bostad. Han förberedde en annons och gjorde klart allting med fotografering osv. Sen var han fantastisk hjälpsam under det 1,5 år som det tog för oss att hitta rätt objekt. Han ställde alltså upp att agera bollplank och rådgivare när vi tittade på olika objekt och tog fram statistik och hjälpte till att tyda årsredovisningar. Vi är grymt nöjda med Oskar som mäklare och rekommenderar alla som går i säljtankar att kontakta honom!"
Läs mer
säljare på Bäckegatan 26A

06 dec 2021

"Kunnig och engagerad mäklare som ordnade en smidig försäljning."
säljare på Guldpokalsgatan 3A

28 nov 2021

"Trevlig och kompetent mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Älghagsgatan 3B

21 nov 2021

"Har både köpt och sålt lägenheter med Oskar. Känns lika tryggt i båda fallen. Duktig och engagerad med bra koll på området han är verksam i. Ständigt tillgänglig och väldigt flexibel med fokus på en bra affär för båda parter. Rekommenderas!"
säljare på Nedre Matrosgatan 11

18 nov 2021

"Han var trygg och närvarande. Vi är väldigt nöjda med hans insats och lyckad försäljning."
säljare på Bockhornsgatan 3A

12 nov 2021

"Oskar levde verkligen upp till de höga förväntningar jag hade och lite därtill! Lyhörd, engagerad och professionell genom hela processen. Lättillgänglig, lugn och positiv vilket fick mig att känna mig väldigt trygg som säljare! "
säljare på Bockhornsgatan 8A

10 nov 2021

"Oskar har bemött och förmedlat vår bostad på ett proffsigt, personligt och önskvärt sett. Behandlat vårt hem och processen med ett genuint intresse och inte bara ett objekt i mängden. Vi kände oss trygga genom hela försäljnings processen och hade inte tvekat på att använda oss av Stadshem eller O..."
"Oskar har bemött och förmedlat vår bostad på ett proffsigt, personligt och önskvärt sett. Behandlat vårt hem och processen med ett genuint intresse och inte bara ett objekt i mängden. Vi kände oss trygga genom hela försäljnings processen och hade inte tvekat på att använda oss av Stadshem eller Oskar igen! "
Läs mer
säljare på Fjärde Långgatan 6B

05 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Oskar som mäklare. Han är mycket kunnig och insatt i marknaden och har en charm och ett lugn som gjorde att jag som säljare kände mig trygg i vad som är en av livets största och viktigaste affärer. Oskar gav även bra tips på stylister, guidade mig genom säljprocessen oc..."
"Jag kan varmt rekommendera Oskar som mäklare. Han är mycket kunnig och insatt i marknaden och har en charm och ett lugn som gjorde att jag som säljare kände mig trygg i vad som är en av livets största och viktigaste affärer. Oskar gav även bra tips på stylister, guidade mig genom säljprocessen och var lättillgänglig när jag hade frågor. Jag ger verkligen inte toppbetyg slentrianmässigt, utan det här omdömet är välförtjänt."
Läs mer
säljare på Paradisgatan 25D

16 okt 2021

"Oskar har genom hela försäljningsprocessen varit helt fantastisk som mäklare. Vi kommer rekommendera alla våra vänner att anlita honom. Han var väldigt trevlig och lätt att tycka om, och vi tror att man både som säljare o köpare känner ett förtroende för honom, då han upplevdes ärlig och genuin. ..."
"Oskar har genom hela försäljningsprocessen varit helt fantastisk som mäklare. Vi kommer rekommendera alla våra vänner att anlita honom. Han var väldigt trevlig och lätt att tycka om, och vi tror att man både som säljare o köpare känner ett förtroende för honom, då han upplevdes ärlig och genuin. Dessutom kändes allt tryggt med honom. Han svarade snabbt när man ville ha hjälp både via telefon, mail eller sms och var kunnig, insatt och noggrann. Vi fick dessutom bra råd och tips inför styling av lägenheten. Fina bilder och ja, vi skulle lätt välja Stadshem och Oskar igen. Ambitiös. Finns inget att klaga på! Tack Oskar!"
Läs mer
säljare på Basungatan 27

11 okt 2021

"10/10 =)"
säljare på Masthuggstorget 5

24 sep 2021

"Oskar har en sällan skådad fingertoppskänsla inom sitt område och bemötande. Han lotsade mig tryggt genom resan att sälja lägenhet. En förtroendeingivande mäklare som jag ger högsta betyg. I efterhand är jag väldigt tacksam att jag valde Oskar."
säljare på Paradisgatan 25L

14 sep 2021

"Oskar är trygg, kunnig och supertrevlig på det genuina sättet. Försäljning gick med facit i hand mycket smidigt och lägenheten såldes innan ordinarie visningar. Jag rekommenderar honom varmt och skulle gärna anlita honom igen till framtida försäljningar."
"Oskar är trygg, kunnig och supertrevlig på det genuina sättet. Försäljning gick med facit i hand mycket smidigt och lägenheten såldes innan ordinarie visningar. Jag rekommenderar honom varmt och skulle gärna anlita honom igen till framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Paradisgatan 25H

13 sep 2021

"Oskar är väldigt trevlig, genuin, trygg och kommunikativ vilket jag uppskattade i alla samtal och möten. Han är charmig och bra försäljare men känns samtidigt äkta som person. Vi fick många värdefulla tips inför försäljningen, även om styling och lite sista hjälp på plats innan fotograferingen.
P..."
"Oskar är väldigt trevlig, genuin, trygg och kommunikativ vilket jag uppskattade i alla samtal och möten. Han är charmig och bra försäljare men känns samtidigt äkta som person. Vi fick många värdefulla tips inför försäljningen, även om styling och lite sista hjälp på plats innan fotograferingen.
Prospektet, fotografierna och texterna var väldigt fint presenterat tillsammans. Lägenheten såldes på förhand till ett pris över våran förväntan och hela affären kändes trygg och bra. Vi är jättenöjda med hela processen och skulle absolut rekommendera Oskar! "
Läs mer
säljare på Kopparmyntsgatan 9

09 sep 2021

"Oscar tog fullt DRIV for hela försäljningsprocessen och involverade mig som kund på ett ytterst tydligt, relevant och professionellt sätt. Styling ide, prospekt under visning var mycket bra. Kan varm rekommendera Oskar!"
säljare på Fjällgatan 9O

20 aug 2021

"Vi hade en fantastisk resa med Oskar. Han gjorde det extra t.o.m. efter att vi inte trodde att han kunde leverera mer men så gjorde han det. Helt fantastiskt!
Hans inställning till styling är väl genomtänkt och vi kunde definitivt se det i resultatet. Precis lagom!"
"Vi hade en fantastisk resa med Oskar. Han gjorde det extra t.o.m. efter att vi inte trodde att han kunde leverera mer men så gjorde han det. Helt fantastiskt!
Hans inställning till styling är väl genomtänkt och vi kunde definitivt se det i resultatet. Precis lagom!"
Läs mer
säljare på Fjärde Långgatan 6A

15 aug 2021

"Svarar snabbt på frågor via mejl och mycket trevlig i kontakten med såväl säljare som köpare."
säljare på Kompassgatan 13E

23 jun 2021

"Oskar skötte hela processen på ett väldigt bra sätt. Lyhörd, bra driv och lätt att få tag på. Mycket nöjd!"
säljare på Plåtmyntsgatan 21

29 maj 2021

"Oscar är en mycket social och charmig individ. Han skapar trygghet genom hans lugna och sköna approach. Det gav ett förtroende hos mig både när han sålde till mig, och nu under denna försäljningen. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

22 maj 2021

"Oskar är professionell, väldigt påläst (även kring detaljer), och ger ett väldigt trovärdigt intryck. Rekommenderas starkt. "
säljare på Fjärde Långgatan 6B

19 maj 2021

"Oskar hjälpte oss jättemycket, både med försäljningen och bostadsletandet, ovärderlig! Rekommenderas starkt! "
säljare på Älghagsgatan 1A

19 maj 2021

"Engagerad, lyhörd, glad och driven. Kul att sälja lägenheten tillsammans med Oskar."
säljare på Fjällgatan 3B

30 apr 2021

"Oskar är verkligen en toppenmäklare! Fötterna på jorden och sjukt duktig! "
säljare på Älghagsgatan 3D

22 apr 2021

"Supernöjd med allt!"
säljare på Hjorthagsgatan 8B

09 apr 2021

"Oskar har en naturlig framtoning och är inte den säljande typen som behöver göra sig till för att framhäva sig. Han är sig själv och upplevs lugn och saklig. Med Oskar som mäklare kan man förvänta sig lika god lokalkännedom som någon som bott en längre tid i området. I en stor affär som ett lägen..."
"Oskar har en naturlig framtoning och är inte den säljande typen som behöver göra sig till för att framhäva sig. Han är sig själv och upplevs lugn och saklig. Med Oskar som mäklare kan man förvänta sig lika god lokalkännedom som någon som bott en längre tid i området. I en stor affär som ett lägenhetsförsäljning är det tryggt att veta att Oskar ror hem affären utan att man som säljare behöver känna stress inför de olika momenten. "
Läs mer
säljare på Nedre Matrosgatan 13

25 mar 2021

"Jag anlitade Oskar Dagby och fick Joe Labero. En trollkarl i Masthugget! Mycket duktig och dessutom ödmjuk och enkel att ha att göra med. Smidig process och högt slutpris. Rekommenderar Oskar varmt! "
säljare på Hjorthagsgatan 8B

27 feb 2021

"Väldigt nöjd med att ha Oskar som mäklare! Tillgänglig och engagerad under hela processen så det kändes väldigt tryggt och bra. "
säljare på Kompassgatan 13C

08 feb 2021

"Vi kontaktade Oskar efter att vi sett att han sålt ett liknande objekt i samma hus som vår lägehet. En vecka senare var lägenheten såld och till på köpet till ett pris vi är väldigt nöjda med. Vi bor utomlands och var oroliga att det skulle komplicerade det hela något, men Oskar såg till att det ..."
"Vi kontaktade Oskar efter att vi sett att han sålt ett liknande objekt i samma hus som vår lägehet. En vecka senare var lägenheten såld och till på köpet till ett pris vi är väldigt nöjda med. Vi bor utomlands och var oroliga att det skulle komplicerade det hela något, men Oskar såg till att det gick mycket smidigt. "
Läs mer
säljare på Fjällgatan 3G

04 feb 2021

"Riktig stjärna. Att sälja är en otroligt stressig tid, då hjälper det att ha en erfaren och trygg person med sig som förstår det man går igenom, samtidigt som den kan skapa ett bra resultat. Det är Oskar i ett nötskal."
säljare på Bockhornsgatan 8A

25 jan 2021

"Mkt bra och smidigt. Dyrt arvode men värt det! "
säljare på Fjällgatan 9V

17 dec 2020

"En helt exemplarisk säljupplevelse levererades utav Oskar. Insatt, hjälpsam, lyhörd, trevlig och alltid lätt att få tag på. Lägenheten blev såld på förhand och det kunde inte ha blivit bättre. Rekommenderas starkt. "
säljare på Plåtmyntsgatan 23

16 dec 2020

"Oskar är en väldigt skicklig mäklare som älskar sitt arbete. Han visar på stor kunskap, tillgänglighet och professionalitet. Detta i kombination med att han är en positiv människa med ett stort och varmt hjärta gör honom till en helt fantastisk mäklare. Han kan se vad säljaren behöver "just nu" s..."
"Oskar är en väldigt skicklig mäklare som älskar sitt arbete. Han visar på stor kunskap, tillgänglighet och professionalitet. Detta i kombination med att han är en positiv människa med ett stort och varmt hjärta gör honom till en helt fantastisk mäklare. Han kan se vad säljaren behöver "just nu" som pepp eller raka och ärliga svar för att känna trygghet i resan att sälja sin bostad. Att ha Oskar som mäklare gjorde försäljningsresan mycket lättsammare och härligare. Där försäljningen blev mycket lyckad!
Även mycket proffsiga samarbetspartners som fotografen och skribenten som bidrog till en mycket fin annons! "
Läs mer
säljare på Bockhornsgatan 3B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
95 224 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
188 av 192 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
159 av 194 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
188 av 190 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
195 av 195 säljare

Oskar på kartan.

286 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
195 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 290 000 kr
1 rum, 41 m²
55 853 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 033 kr/mån
2 750 000 kr
4 rum, 82 m²
33 536 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 056 kr/mån
2 rum, 65 m²
Lägenhet, Göteborg
4 660 kr/mån
2 rum, 50,5 m²
Lägenhet, Göteborg
3 771 kr/mån
2 rum, 53 m²
Lägenhet, Göteborg
2 508 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Masthugget
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Masthugget
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Masthugget
2 rum, 42,8 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 58 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Masthugget
1 rum, 35,7 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.