Oskar Dagby

Profilbild för Oskar Dagby
Säljarfavorit
Oskar Dagby
4.9 / 5
(127 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
25 st
81 210 000 kr

Bakgrund

Oskar Dagby jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-18. Oskar har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Oskar har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 116 235 000 kr.

Presentation

Oskar växte upp på landet utanför Lidköping, men fann snabbt tycke för de västra delarna av Göteborg. Han ser livet från den ljusa sidan och sätter alltid kunderna i fokus. Den tidigare fotbollskarriären lever kvar i en stor vinnarskalle som ser till att just din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt. Även på fritiden är det full fart, och träning och havet är något som ligger Oskar varmt om hjärtat.

Säljare om Oskar.

23 jun 2021

"Oskar skötte hela processen på ett väldigt bra sätt. Lyhörd, bra driv och lätt att få tag på. Mycket nöjd!"
säljare på Plåtmyntsgatan 21

29 maj 2021

"Oscar är en mycket social och charmig individ. Han skapar trygghet genom hans lugna och sköna approach. Det gav ett förtroende hos mig både när han sålde till mig, och nu under denna försäljningen. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

22 maj 2021

"Oskar är professionell, väldigt påläst (även kring detaljer), och ger ett väldigt trovärdigt intryck. Rekommenderas starkt. "
säljare på Fjärde Långgatan 6B

19 maj 2021

"Oskar hjälpte oss jättemycket, både med försäljningen och bostadsletandet, ovärderlig! Rekommenderas starkt! "
säljare på Älghagsgatan 1A

19 maj 2021

"Engagerad, lyhörd, glad och driven. Kul att sälja lägenheten tillsammans med Oskar."
säljare på Fjällgatan 3B

30 apr 2021

"Oskar är verkligen en toppenmäklare! Fötterna på jorden och sjukt duktig! "
säljare på Älghagsgatan 3D

22 apr 2021

"Supernöjd med allt!"
säljare på Hjorthagsgatan 8B

09 apr 2021

"Oskar har en naturlig framtoning och är inte den säljande typen som behöver göra sig till för att framhäva sig. Han är sig själv och upplevs lugn och saklig. Med Oskar som mäklare kan man förvänta sig lika god lokalkännedom som någon som bott en längre tid i området. I en stor affär som ett lägenhetsförsäljning är det tryggt att veta att Oskar ror hem affären utan att man som säljare behöver känna stress inför de olika momenten. "
säljare på Nedre Matrosgatan 13

25 mar 2021

"Jag anlitade Oskar Dagby och fick Joe Labero. En trollkarl i Masthugget! Mycket duktig och dessutom ödmjuk och enkel att ha att göra med. Smidig process och högt slutpris. Rekommenderar Oskar varmt! "
säljare på Hjorthagsgatan 8B

27 feb 2021

"Väldigt nöjd med att ha Oskar som mäklare! Tillgänglig och engagerad under hela processen så det kändes väldigt tryggt och bra. "
säljare på Kompassgatan 13C

08 feb 2021

"Vi kontaktade Oskar efter att vi sett att han sålt ett liknande objekt i samma hus som vår lägehet. En vecka senare var lägenheten såld och till på köpet till ett pris vi är väldigt nöjda med. Vi bor utomlands och var oroliga att det skulle komplicerade det hela något, men Oskar såg till att det gick mycket smidigt. "
säljare på Fjällgatan 3G

04 feb 2021

"Riktig stjärna. Att sälja är en otroligt stressig tid, då hjälper det att ha en erfaren och trygg person med sig som förstår det man går igenom, samtidigt som den kan skapa ett bra resultat. Det är Oskar i ett nötskal."
säljare på Bockhornsgatan 8A

25 jan 2021

"Mkt bra och smidigt. Dyrt arvode men värt det! "
säljare på Fjällgatan 9V

17 dec 2020

"En helt exemplarisk säljupplevelse levererades utav Oskar. Insatt, hjälpsam, lyhörd, trevlig och alltid lätt att få tag på. Lägenheten blev såld på förhand och det kunde inte ha blivit bättre. Rekommenderas starkt. "
säljare på Plåtmyntsgatan 23

16 dec 2020

"Oskar är en väldigt skicklig mäklare som älskar sitt arbete. Han visar på stor kunskap, tillgänglighet och professionalitet. Detta i kombination med att han är en positiv människa med ett stort och varmt hjärta gör honom till en helt fantastisk mäklare. Han kan se vad säljaren behöver "just nu" som pepp eller raka och ärliga svar för att känna trygghet i resan att sälja sin bostad. Att ha Oskar som mäklare gjorde försäljningsresan mycket lättsammare och härligare. Där försäljningen blev mycket lyckad!
Även mycket proffsiga samarbetspartners som fotografen och skribenten som bidrog till en mycket fin annons! "
säljare på Bockhornsgatan 3B

04 dec 2020

"Vi är otroligt nöjda med Oskars insats! Han är alltid lika trevlig och go att prata med. Upplevde att vår köpare var lika nöjd som oss :) Han är påläst, väl förberedd och har varit super på att återkoppla. Han känns aldrig stressad utan har alltid tid för en, det känns som han genuint bryr sig om sina kunder och gör allt för att alla ska vara nöjda och glada. Utöver att Oskar var en grym mäklare så fick vi en helt fantastisk presentation av vår bostad som fick stor spridning. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Värmlandsgatan 16B

03 dec 2020

"Jag vill verkligen rekommendera Oskar som överträffade mina förväntningar på en mäklare och kom med förslag som gjorde att vi fick precis den affär vi ville ha. Tack Oskar! "
säljare på Hjorthagsgatan 5B

20 nov 2020

"Jag hade fullt förtroende för Oskar och blev väldigt nöjd med både insats och resultat :)"
säljare på Fjällgatan 3B

19 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Oskar, han är toppen!"
säljare på Värmlandsgatan 22

19 nov 2020

"Det vi uppskattade med Oscar var att han är genuint trevlig som person och har ett lugn och tålamod som skapade trygghet för oss som förstagångssäljare. "
säljare på Älghagsgatan 2B

15 nov 2020

"Vi är jättenöjda och har stort förtroende för mäklaren. Kan varmt rekommendera Oskar."
säljare på Sjömansgatan 17B

27 okt 2020

"Både kompetent charmig lugn och sansad!
Speciellt när en annan gick upp i varv eller kände sig stressad.
Oskar är dessutom mycket uppmuntrande och
behaglig med stående glatt humör.
Rekommenderar honom varmt!
Också oerhört nöjd med fotografen och bilderna."
säljare på Nordhemsgatan 19B

09 okt 2020

"Vi kan definitivt rekommendera Oskar som mäklare. Vi hade köpt hus innan vi sålt vår lägenhet och kände oss stressade. Från första besöket gav han oss ett lugn med stor portion flexibilitet, humor och proffsighet. Vår lägenhet blev såld på 10 dagar med hans engagemang med att organisera fotografering, annons och förhandsvisning med väldigt kort varsel vilket införlivade våra förväntningar på försäljningen. "
säljare på Bäckegatan 32A

02 okt 2020

"Ffa var det en smidigt process.Det var en fördel att han inte var så”driven” och hade så hög energi. Utan lagom,det flöt framåt på ett behagligt sätt. Han hade kontroll på alla detaljer och lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda."
säljare på Paradisgatan 29G

19 sep 2020

"En fantastisk mäklare! Skulle varmt rekommendera. "
säljare på Bockhornsgatan 8A

18 sep 2020

"Skulle definitivt rekommendera Oskar som mäklare. Haft superbra och tydlig dialog genom hela försäljningsprocessen, känt mig väldigt lugn och trygg hela vägen in i mål. "
säljare på Nedre Matrosgatan 11

10 sep 2020

"Kunde inte varit bättre. Vi är supernöjda med Oskar som mäklare. "
säljare på Andra Långgatan 22

09 sep 2020

"Oskar har gjort hela affären och processen mycket enkel, ovanligt trevlig och stress-fri, vilket har varit guld värt. Jag kommer föra vidare rekommendationen, som också var anledningen till att jag kontaktade honom. Gällande att värderingen blev lite hög så vill jag säga att försäljningen skedde i samband med corona-marknaden, i slutet av sommaren, samt i rask anslutning till en motsvarande lägenhetsförsäljning med ovanligt god utgång i samma förening, vilket kan ha påverkat en något hög värdering av bostaden och mina egna förväntningar på slutpris. Detta är endast baserat på min egen reflektion, men kan vara värt att veta för helhetsbilden. Jag är fortfarande mycket nöjd och slutpriset blev klart över utgångspris, och jag är framförallt glad för att Oskar har sett till att allt har gått så smidigt och bra trots de lite unika omständigheterna. "
säljare på Hjorthagsgatan 3A

19 jun 2020

"Allt fungerade jättesmidigt, snabb försäljning. Kan verkligen rekommenderas."
säljare på Plåtmyntsgatan 17

08 jun 2020

"Vi träffade Oskar när vi köpte vår kommande bostad och det kändes självklart att vi ville att han skulle vara vår mäklare när vi sedan sålde vår nuvarande. Vi upplevde Oskar som väldigt kunnig, lugn, stabil, rolig och varm och det kändes som att hela processen med att sälja (och köpa) blev enkel. Vi kan varmt rekommendera Oskar som mäklare! "
säljare på Kungsladugårdsgatan 15B

16 maj 2020

"Oskar är flexibel och engagerad. Jag var väldigt stressad i och med att jag redan köpt ny bostad, men Oskar hade ett behagligt lugn genom hela processen och gav ett mycket fint stöd. "
säljare på Hjorthagsgatan 10B

26 apr 2020

"Oskar var väldigt lätt att arbeta med och visade stort engagemang och intresse för att få till en bra bra försäljning. Han kände till området bra och gav ett trovärdigt intryck."
säljare på Bäckegatan 25B

14 apr 2020

"Perfekt mäklare! "
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21C

23 mar 2020

"Vi är jättenöjda med vår mäklare Oskar Dagby och rekommenderar honom varmt."
säljare på Sjömansgatan 17C

27 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Oskar! Proffsig från början till slut. Supernöjd!"
säljare på Kompassgatan 13D

27 feb 2020

"Tillmötesgående, trevlig och hjälpsam genom hela säljprocessen som slutade i en snabb och smidig affär!"
säljare på Bockhornsgatan 7A

25 feb 2020

"Kan verkligen rekommendera Oskar. Det kändes som att vi var ett team under hela säljprocessen. Väldigt tillgänglig för telefonsamtal och villig att visa lägenheten på förhand flertalet tillfällen. Superflexibel, engagerad och generös med sin tid. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

24 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda med Oscars arbete. Snabb och bra kommunikation och levererade alltid ett trevlig bemötande! Noggrann och ärlig både mot säljare och köpare. "
säljare på Kompassgatan 13B

18 feb 2020

"Bra trevlig kille som lyssnade på mina önskemål och jobbade efter dessa. Utmanade mig i resonemanget när han inte höll med mig."
säljare på Fjällgatan 3C

12 feb 2020

"Vi var mycket nöjda med hela processen "
säljare på Fjällgatan 3F

20 jan 2020

"Oskar trivs med att vara mäklare och är rett och slett väldigt duktig på det. Lägenheten blev såld utan att komma sig på Hemnet, så jag kan inte kommentere på bostadsannonsen etc. Från förste mötet med Oskar till kontraktskrivning gick det hela 6 dagar. Han var utmärkt på att utveckla en salgsstrategi, att sätta rätta förväntningar på salgspris, att organisera en visning med flera interessenter på kort varsel och att följa mig genom salgsprosessen. "
säljare på Fjällgatan 9U

19 jan 2020

"Oskar är lätt att ha att göra med och ger ett professionellt intryck. Vi är väldigt nöjda med hans insats!"
säljare på Nedre Matrosgatan 5

04 dec 2019

"Kompetent, bra bemötande!"
säljare på Bäckegatan 32B

02 dec 2019

"Vad ska man säga- suverän!"
säljare på Andra Långgatan 4B

17 nov 2019

"Pratade med flera mäklare innan vi bestämde oss och är mycket nöjda med både Oskar och Stadshem som helhet. Oskar var lätt att få tag på, uppdaterade oss hela tiden om läget, mycket positiv och lugn, hade koll på föreningen och hade potentiella köpare redan vid fotograferingen. Slutpriset överträffade även våra förväntningar vilket blev ett extra plus i kanten. "
säljare på Fjällgatan 3I

05 nov 2019

"Oskar är en fantastisk mäklare, så det är inte förvånande att han slår rekord efter rekord. Jättenöjd."
säljare på Bäckegatan 29A

19 aug 2019

"Pålitlig och engagerad. Superfin annons som fick stort genomslag!!"
säljare på Bäckegatan 27B

12 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Oskar om ni ska sälja er bostadsrätt i Gamla Masthugget. Hans engagemang och driv i kombination med Stadshems presentation av lägenheten håller toppklass. Med en tydlig dialog inför försäljning och den gemensamma målbild vi satte upp inför försäljningen införlivades alla våra förväntningar och Oskar hjälpte oss göra en mycket bra försäljning. "
säljare på Nedre Matrosgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
116 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 126 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
106 av 127 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 124 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
127 av 127 säljare

Oskar på kartan.

166 tidigare annonser
2 bostäder till salu
127 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 350 000 kr
1 rum, 39 m²
60 256 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 674 kr/mån
2 950 000 kr
2 rum, 51 m²
57 843 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 275 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 200 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
3 rum, 67 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
3 650 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
-100 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 600 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
-100 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 510 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 560 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 1 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 715 000 kr
Lägenhet Västra Centrum
+ 15 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 700 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.