Oskar Dagby

Profilbild för Oskar Dagby
Säljarfavorit
Oskar Dagby
4.9 / 5
(175 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
24 st
116 970 000 kr

Bakgrund

Oskar Dagby jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-18. Oskar har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Oskar har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 126 660 000 kr.

Presentation

Oskar växte upp på landet utanför Lidköping, men fann snabbt tycke för de västra delarna av Göteborg. Han ser livet från den ljusa sidan och sätter alltid kunderna i fokus. Den tidigare fotbollskarriären lever kvar i en stor vinnarskalle som ser till att just din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt. Även på fritiden är det full fart, och träning och havet är något som ligger Oskar varmt om hjärtat.

Säljare om Oskar.

06 maj 2022

"Oskar är bättre än bäst!
Vid behov kommer jag att använda Oskar igen och jag kommer också att rekommendera Oskar till andra.
Jag kommer att sakna att träffa Oskar.
Oskar är väl värd sitt arvode."
säljare på Hjorthagsgatan 10D

17 apr 2022

"Oskar är fantastiskt kunnig, trevlig och engagerad längs hela vägen. Dessutom har han bra kännedom om området vi har bott i - Gamla Masthugget. Vi har sålt med honom två gånger nu, och är mer än nöjda. Vi skulle rekommendera honom till alla som ska sälja sin bostad framöver. "
säljare på Nedre Matrosgatan 7

23 mar 2022

"Riktigt duktig, trevlig och proffsig mäklare! Kunde området mycket bra, hade stenkoll och gav bra vägledning – rekommenderas verkligen! "
säljare på Vattugatan 2D

11 feb 2022

"Oscar har varit engagerad och proffsig från första möte. Vi är toppennöjda med hans råd och strategier och kan vara varmt rekommendera honom till alla. "
säljare på Klarinettgatan 9

22 jan 2022

"Otroligt nöjd med min försäljning och utfallet blev över förväntan. Oskar har stenkoll på området och jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar verkligen Oskar och Stadshem!"
säljare på Älghagsgatan 1C

16 dec 2021

"Oskar var en superbra mäklare. Vi är mycket nöjda, skulle både rekommendera honom och anlita honom igen."
säljare på Nedre Matrosgatan 3

15 dec 2021

"Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Hjorthagsgatan 3C

08 dec 2021

"Vi kontaktade Oskar i ett tidigt skede när vi började kika på ny bostad. Han förberedde en annons och gjorde klart allting med fotografering osv. Sen var han fantastisk hjälpsam under det 1,5 år som det tog för oss att hitta rätt objekt. Han ställde alltså upp att agera bollplank och rådgivare när vi tittade på olika objekt och tog fram statistik och hjälpte till att tyda årsredovisningar. Vi är grymt nöjda med Oskar som mäklare och rekommenderar alla som går i säljtankar att kontakta honom!"
säljare på Bäckegatan 26A

06 dec 2021

"Kunnig och engagerad mäklare som ordnade en smidig försäljning."
säljare på Guldpokalsgatan 3A

28 nov 2021

"Trevlig och kompetent mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Älghagsgatan 3B

21 nov 2021

"Har både köpt och sålt lägenheter med Oskar. Känns lika tryggt i båda fallen. Duktig och engagerad med bra koll på området han är verksam i. Ständigt tillgänglig och väldigt flexibel med fokus på en bra affär för båda parter. Rekommenderas!"
säljare på Nedre Matrosgatan 11

18 nov 2021

"Han var trygg och närvarande. Vi är väldigt nöjda med hans insats och lyckad försäljning."
säljare på Bockhornsgatan 3A

12 nov 2021

"Oskar levde verkligen upp till de höga förväntningar jag hade och lite därtill! Lyhörd, engagerad och professionell genom hela processen. Lättillgänglig, lugn och positiv vilket fick mig att känna mig väldigt trygg som säljare! "
säljare på Bockhornsgatan 8A

10 nov 2021

"Oskar har bemött och förmedlat vår bostad på ett proffsigt, personligt och önskvärt sett. Behandlat vårt hem och processen med ett genuint intresse och inte bara ett objekt i mängden. Vi kände oss trygga genom hela försäljnings processen och hade inte tvekat på att använda oss av Stadshem eller Oskar igen! "
säljare på Fjärde Långgatan 6B

05 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Oskar som mäklare. Han är mycket kunnig och insatt i marknaden och har en charm och ett lugn som gjorde att jag som säljare kände mig trygg i vad som är en av livets största och viktigaste affärer. Oskar gav även bra tips på stylister, guidade mig genom säljprocessen och var lättillgänglig när jag hade frågor. Jag ger verkligen inte toppbetyg slentrianmässigt, utan det här omdömet är välförtjänt."
säljare på Paradisgatan 25D

16 okt 2021

"Oskar har genom hela försäljningsprocessen varit helt fantastisk som mäklare. Vi kommer rekommendera alla våra vänner att anlita honom. Han var väldigt trevlig och lätt att tycka om, och vi tror att man både som säljare o köpare känner ett förtroende för honom, då han upplevdes ärlig och genuin. Dessutom kändes allt tryggt med honom. Han svarade snabbt när man ville ha hjälp både via telefon, mail eller sms och var kunnig, insatt och noggrann. Vi fick dessutom bra råd och tips inför styling av lägenheten. Fina bilder och ja, vi skulle lätt välja Stadshem och Oskar igen. Ambitiös. Finns inget att klaga på! Tack Oskar!"
säljare på Basungatan 27

11 okt 2021

"10/10 =)"
säljare på Masthuggstorget 5

24 sep 2021

"Oskar har en sällan skådad fingertoppskänsla inom sitt område och bemötande. Han lotsade mig tryggt genom resan att sälja lägenhet. En förtroendeingivande mäklare som jag ger högsta betyg. I efterhand är jag väldigt tacksam att jag valde Oskar."
säljare på Paradisgatan 25L

14 sep 2021

"Oskar är trygg, kunnig och supertrevlig på det genuina sättet. Försäljning gick med facit i hand mycket smidigt och lägenheten såldes innan ordinarie visningar. Jag rekommenderar honom varmt och skulle gärna anlita honom igen till framtida försäljningar."
säljare på Paradisgatan 25H

13 sep 2021

"Oskar är väldigt trevlig, genuin, trygg och kommunikativ vilket jag uppskattade i alla samtal och möten. Han är charmig och bra försäljare men känns samtidigt äkta som person. Vi fick många värdefulla tips inför försäljningen, även om styling och lite sista hjälp på plats innan fotograferingen.
Prospektet, fotografierna och texterna var väldigt fint presenterat tillsammans. Lägenheten såldes på förhand till ett pris över våran förväntan och hela affären kändes trygg och bra. Vi är jättenöjda med hela processen och skulle absolut rekommendera Oskar! "
säljare på Kopparmyntsgatan 9

09 sep 2021

"Oscar tog fullt DRIV for hela försäljningsprocessen och involverade mig som kund på ett ytterst tydligt, relevant och professionellt sätt. Styling ide, prospekt under visning var mycket bra. Kan varm rekommendera Oskar!"
säljare på Fjällgatan 9O

20 aug 2021

"Vi hade en fantastisk resa med Oskar. Han gjorde det extra t.o.m. efter att vi inte trodde att han kunde leverera mer men så gjorde han det. Helt fantastiskt!
Hans inställning till styling är väl genomtänkt och vi kunde definitivt se det i resultatet. Precis lagom!"
säljare på Fjärde Långgatan 6A

15 aug 2021

"Svarar snabbt på frågor via mejl och mycket trevlig i kontakten med såväl säljare som köpare."
säljare på Kompassgatan 13E

23 jun 2021

"Oskar skötte hela processen på ett väldigt bra sätt. Lyhörd, bra driv och lätt att få tag på. Mycket nöjd!"
säljare på Plåtmyntsgatan 21

29 maj 2021

"Oscar är en mycket social och charmig individ. Han skapar trygghet genom hans lugna och sköna approach. Det gav ett förtroende hos mig både när han sålde till mig, och nu under denna försäljningen. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

22 maj 2021

"Oskar är professionell, väldigt påläst (även kring detaljer), och ger ett väldigt trovärdigt intryck. Rekommenderas starkt. "
säljare på Fjärde Långgatan 6B

19 maj 2021

"Oskar hjälpte oss jättemycket, både med försäljningen och bostadsletandet, ovärderlig! Rekommenderas starkt! "
säljare på Älghagsgatan 1A

19 maj 2021

"Engagerad, lyhörd, glad och driven. Kul att sälja lägenheten tillsammans med Oskar."
säljare på Fjällgatan 3B

30 apr 2021

"Oskar är verkligen en toppenmäklare! Fötterna på jorden och sjukt duktig! "
säljare på Älghagsgatan 3D

22 apr 2021

"Supernöjd med allt!"
säljare på Hjorthagsgatan 8B

09 apr 2021

"Oskar har en naturlig framtoning och är inte den säljande typen som behöver göra sig till för att framhäva sig. Han är sig själv och upplevs lugn och saklig. Med Oskar som mäklare kan man förvänta sig lika god lokalkännedom som någon som bott en längre tid i området. I en stor affär som ett lägenhetsförsäljning är det tryggt att veta att Oskar ror hem affären utan att man som säljare behöver känna stress inför de olika momenten. "
säljare på Nedre Matrosgatan 13

25 mar 2021

"Jag anlitade Oskar Dagby och fick Joe Labero. En trollkarl i Masthugget! Mycket duktig och dessutom ödmjuk och enkel att ha att göra med. Smidig process och högt slutpris. Rekommenderar Oskar varmt! "
säljare på Hjorthagsgatan 8B

27 feb 2021

"Väldigt nöjd med att ha Oskar som mäklare! Tillgänglig och engagerad under hela processen så det kändes väldigt tryggt och bra. "
säljare på Kompassgatan 13C

08 feb 2021

"Vi kontaktade Oskar efter att vi sett att han sålt ett liknande objekt i samma hus som vår lägehet. En vecka senare var lägenheten såld och till på köpet till ett pris vi är väldigt nöjda med. Vi bor utomlands och var oroliga att det skulle komplicerade det hela något, men Oskar såg till att det gick mycket smidigt. "
säljare på Fjällgatan 3G

04 feb 2021

"Riktig stjärna. Att sälja är en otroligt stressig tid, då hjälper det att ha en erfaren och trygg person med sig som förstår det man går igenom, samtidigt som den kan skapa ett bra resultat. Det är Oskar i ett nötskal."
säljare på Bockhornsgatan 8A

25 jan 2021

"Mkt bra och smidigt. Dyrt arvode men värt det! "
säljare på Fjällgatan 9V

17 dec 2020

"En helt exemplarisk säljupplevelse levererades utav Oskar. Insatt, hjälpsam, lyhörd, trevlig och alltid lätt att få tag på. Lägenheten blev såld på förhand och det kunde inte ha blivit bättre. Rekommenderas starkt. "
säljare på Plåtmyntsgatan 23

16 dec 2020

"Oskar är en väldigt skicklig mäklare som älskar sitt arbete. Han visar på stor kunskap, tillgänglighet och professionalitet. Detta i kombination med att han är en positiv människa med ett stort och varmt hjärta gör honom till en helt fantastisk mäklare. Han kan se vad säljaren behöver "just nu" som pepp eller raka och ärliga svar för att känna trygghet i resan att sälja sin bostad. Att ha Oskar som mäklare gjorde försäljningsresan mycket lättsammare och härligare. Där försäljningen blev mycket lyckad!
Även mycket proffsiga samarbetspartners som fotografen och skribenten som bidrog till en mycket fin annons! "
säljare på Bockhornsgatan 3B

04 dec 2020

"Vi är otroligt nöjda med Oskars insats! Han är alltid lika trevlig och go att prata med. Upplevde att vår köpare var lika nöjd som oss :) Han är påläst, väl förberedd och har varit super på att återkoppla. Han känns aldrig stressad utan har alltid tid för en, det känns som han genuint bryr sig om sina kunder och gör allt för att alla ska vara nöjda och glada. Utöver att Oskar var en grym mäklare så fick vi en helt fantastisk presentation av vår bostad som fick stor spridning. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Värmlandsgatan 16B

03 dec 2020

"Jag vill verkligen rekommendera Oskar som överträffade mina förväntningar på en mäklare och kom med förslag som gjorde att vi fick precis den affär vi ville ha. Tack Oskar! "
säljare på Hjorthagsgatan 5B

20 nov 2020

"Jag hade fullt förtroende för Oskar och blev väldigt nöjd med både insats och resultat :)"
säljare på Fjällgatan 3B

19 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Oskar, han är toppen!"
säljare på Värmlandsgatan 22

19 nov 2020

"Det vi uppskattade med Oscar var att han är genuint trevlig som person och har ett lugn och tålamod som skapade trygghet för oss som förstagångssäljare. "
säljare på Älghagsgatan 2B

15 nov 2020

"Vi är jättenöjda och har stort förtroende för mäklaren. Kan varmt rekommendera Oskar."
säljare på Sjömansgatan 17B

27 okt 2020

"Både kompetent charmig lugn och sansad!
Speciellt när en annan gick upp i varv eller kände sig stressad.
Oskar är dessutom mycket uppmuntrande och
behaglig med stående glatt humör.
Rekommenderar honom varmt!
Också oerhört nöjd med fotografen och bilderna."
säljare på Nordhemsgatan 19B

09 okt 2020

"Vi kan definitivt rekommendera Oskar som mäklare. Vi hade köpt hus innan vi sålt vår lägenhet och kände oss stressade. Från första besöket gav han oss ett lugn med stor portion flexibilitet, humor och proffsighet. Vår lägenhet blev såld på 10 dagar med hans engagemang med att organisera fotografering, annons och förhandsvisning med väldigt kort varsel vilket införlivade våra förväntningar på försäljningen. "
säljare på Bäckegatan 32A

02 okt 2020

"Ffa var det en smidigt process.Det var en fördel att han inte var så”driven” och hade så hög energi. Utan lagom,det flöt framåt på ett behagligt sätt. Han hade kontroll på alla detaljer och lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda."
säljare på Paradisgatan 29G

19 sep 2020

"En fantastisk mäklare! Skulle varmt rekommendera. "
säljare på Bockhornsgatan 8A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
126 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
169 av 172 säljare
Oskar satte rätt förväntningar på slutpriset
150 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
168 av 170 säljare
Oskar var tydlig och höll mig uppdaterad
175 av 175 säljare

Oskar på kartan.

242 tidigare annonser
11 bostäder till salu
175 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

5 250 000 kr
3 rum, 62 m²
84 677 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 238 kr/mån
2 850 000 kr
2 rum, 42,5 m²
67 857 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 845 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 58,2 m²
54 310 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 492 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 47 m²
67 021 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 960 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 39 m²
70 512 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 533 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
4 rum, 92 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
1 rum, 31 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Centrum
2 rum, 40,6 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oskar är bättre än bäst!
Vid behov kommer jag att använda Oskar igen och jag kommer också att rekommendera Oskar till andra.
Jag kommer att sakna att träffa Oskar.
Oskar är väl värd sitt arvode."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.