Olivia Raaé

Profilbild för Olivia Raaé
Olivia Raaé
5.0 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
17 st
169 195 000 kr

Bakgrund

Olivia Raaé jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2016-06-10. Olivia har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Olivia har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 178 460 000 kr.

Presentation

Jag älskar mitt arbete och skulle inte kunna tänka mig ett roligare jobb! Från att jag blev fastighetsmäklare har jag under hela tiden varit verksam i
söderort. Det har gett mig många meriter, rekommendationer och värdefull erfarenhet. Jag vill vara med på din resa att byta bostad redan i ett tidigt skede. Då kan vi ta fram den bästa planen för just dig och ditt boende, samtidigt som jag får chansen att hjälpa dig när du letar nytt boende. Jag är tävlingsinriktad och positiv som person. Med mig som din mäklare kommer jag kunna lova dig trygghet, kommunikation/återkoppling och hög kvalitet. Som det teamet vi blir strävar vi tillsammans mot höga och gemensamma mål.

Vill du veta mer om hur jag och SkandiaMäklarna kommer ta dig dit du vill? Ring mig så kan vi prata mer. Ha en fin dag!

//Olivia

Säljare om Olivia.

29 okt 2023

"Kunnig, lyhörd, realistisk och målmedveten.
Olivia är personlig, lovar inget som hon inte kan leverera. Är rak på sak och ger goda råd utifrån ens eget bästa och som speglar område och marknad. Hör av sig med uppdateringar och säkerställer att man inte sover orolig. Letar man efter en personlig, ..."
"Kunnig, lyhörd, realistisk och målmedveten.
Olivia är personlig, lovar inget som hon inte kan leverera. Är rak på sak och ger goda råd utifrån ens eget bästa och som speglar område och marknad. Hör av sig med uppdateringar och säkerställer att man inte sover orolig. Letar man efter en personlig, trygg och proffsig mäklare så är det Olivia som du ska anlita!"
Läs mer
säljare på Årstaskogs väg 9C

29 okt 2023

"Olivia did a fantastic job of selling my home. She demonstrated deep knowledge of the local housing market and helped me understand the best way to determine an appealing asking price, in order to secure viewings in such a tough market.
Overall her communication was excellent and transparent, sh..."
"Olivia did a fantastic job of selling my home. She demonstrated deep knowledge of the local housing market and helped me understand the best way to determine an appealing asking price, in order to secure viewings in such a tough market.
Overall her communication was excellent and transparent, she was very professional through every step and I would highly recommend her. "
Läs mer
säljare på Storsegelvägen 4

11 okt 2023

"Supermäklare!!!"
säljare på Storsegelvägen 12

19 sep 2023

"Med en trevlig och positiv tidigare upplevelse av mäklaren ifråga var mäklarvalet mycket enkelt och okomplicerat. Vår alerta mäklare Olivia fick denna gång chansen att på bästa sätt sy ihop vår rekordaffär på ca 10 dagar, vilket kändes både snabbt men också otroligt smidigt för oss som säljare. K..."
"Med en trevlig och positiv tidigare upplevelse av mäklaren ifråga var mäklarvalet mycket enkelt och okomplicerat. Vår alerta mäklare Olivia fick denna gång chansen att på bästa sätt sy ihop vår rekordaffär på ca 10 dagar, vilket kändes både snabbt men också otroligt smidigt för oss som säljare. Känslan är att det var med minsta möjliga marginal som vi fick glädjas åt att det uppstod en lyckosam budgivningssituation. Hade vi inte valt Olivia, så hade vi nog inte fått samma utfall då vår köpare just hade sålt sin egna bostad med samma mäklare som vi själva valde. Små marginaler, där vi med facit i hand helt klart hade marginalerna på vår sida tack vare vår mäklare. Du är bäst!"
Läs mer
säljare på Bäckvägen 165

19 sep 2023

"Olivia är en enastående mäklare som med lugn, tålamod och målfokuserat arbete rodde hem en affär på en avvaktande marknad. Skandiamäklarnas hemsida, kontor, trycksaker och profil är tilltalande och känns väldigt professionella. "
säljare på Bäckvägen 165

05 sep 2023

"Det var andra gången som jag anlitade Olivia. Olivia är äkta rakt igenom och jag litar helt på hennes råd och omdöme. Hon gör allt hon kan och inget känns besvärligt för henne. Olivia är mitt självklara val om jag behöver flytta igen"
säljare på Tellusgatan 6D

05 sep 2023

"Mycket erfaren, seriös, trevlig, kunnig och härlig mäklare som hjälpte oss att hitta en fantastisk köpare samt ett bra pris och tillträde. Vi kunde inte vara mer nöjda! "
säljare på Gröndalsvägen 50

23 aug 2023

"Olivia gjorde ett riktigt bra jobb och rekommenderas varmt. Bra energi, återkopplade genom hela affären, var tydlig i allt och ett bra bollplank. "
säljare på Vallfartsvägen 2

23 aug 2023

"Hjärta av guld!"
säljare på Allan Edwalls gata 2

12 jun 2023

"Olivia är toppen!"
säljare på Bryggvägen 17

06 apr 2023

"Fotograferingen och stylingen höll absolut toppklass. Annonsen fick därav fantastiskt bra spridning, en stor bonus att annonsen exponerades på mäklartipset i två distrikt. Vi är även extra nöjda med hur söndagsvisningen hanterades med två mäklare på plats. Otroligt positivt överraskad att det til..."
"Fotograferingen och stylingen höll absolut toppklass. Annonsen fick därav fantastiskt bra spridning, en stor bonus att annonsen exponerades på mäklartipset i två distrikt. Vi är även extra nöjda med hur söndagsvisningen hanterades med två mäklare på plats. Otroligt positivt överraskad att det till och med delades ut varmt kaffe till alla tappra spekulanter som kom förbi trots snöovädret. Flera extra visningar hölls mellan söndagsvisningen och kontraktsskrivningen på torsdagen, vilket gav mycket positiv och tydlig effekt på slutresultatet. Allt detta och mycket mer lade grunden för en effektiv och mycket bra affär. Som mäklare har Olivia visat prov på mycket hög tillgänglighet och varit lagom personlig och framförallt tagit sig tiden att kommunicera via sms på ett både trevligt och tydligt sätt när telefonsamtalen uteblivit, vilket säkert många inte gör i samma utsträckning när man inte alltid får tag i varandra över telefon. Hon har haft stort tålamod med när det ställts krav och hon har alltid levererat och varit väldigt tillmötesgående i samarbetet. Magisk balans mellan raka rör och självförtroende i kombination med lyhördhet och prestigelöshet. Fortsätt vara premium, så kommer lågprismäklarna aldrig hänga med! Tack för allt!"
Läs mer
säljare på Bäckvägen 171

29 mar 2023

"Väldigt kunnig och proffsig. Bra strategi från start till slut och visade även respekt och tålamod gentemot budgivare."
säljare på Fågelsångsvägen 13

18 mar 2023

"Olivia is lovely, passionate, energetic and calm at the same time. She is confident and straightforward. I really recommend her, without a doubt!"
säljare på Ekfatsgatan 1

10 mar 2023

"Väldigt nöjd med Olivia för vår lägenhet. Extra nöjd med uppdateringarna, tillgängligheten och flexibiliteten! Olivia är också den mäklare som överlägset har bäst koll i vårt område vilket är tydligt.
"
säljare på Storsegelvägen 2

06 feb 2023

"Olivia var kompetent, trygg och vi fick till en helt otrolig affär men sälj och köp samma dag. Hade gärna anlitat Olivia igen. "
säljare på Aprilgatan 12B

02 nov 2022

"Bästa mäklaren! Olivia är otroligt duktig, driven och engagerad! Litar på hennes omdöme till 100 %. Valde henne efter att ha varit på hennes visning som potentiell köpare på Lm Ericssons väg 8. Gillar henne som köpare likväl som säljare. Olivias genuina och snabba svar på tal repliker för den bos..."
"Bästa mäklaren! Olivia är otroligt duktig, driven och engagerad! Litar på hennes omdöme till 100 %. Valde henne efter att ha varit på hennes visning som potentiell köpare på Lm Ericssons väg 8. Gillar henne som köpare likväl som säljare. Olivias genuina och snabba svar på tal repliker för den bostad hon sålde blev avgörande för mig i valet av mäklare. Trots en kraschande bostadsmarknad så blev det ett rekordpris!"
Läs mer
säljare på Tvingvägen 32

21 sep 2022

"Vi har haft en väldigt bra upplevelse med Olivia. Lugn, trygg, återkopplar och väldig lyhörd. Nöjd med resultatet! Väldigt enkel att ha och göra med. Rekommenderas starkt!"
säljare på Storsegelvägen 6

15 jun 2022

"Oerhört nöjd med Olivia. Hon tickar alla boxar och levererade högt över förväntan i ett mycket tufft marknadsläge. Rekommenderas varmt. Professionell, målinriktad och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med."
säljare på Bokbindarvägen 51

02 jun 2022

"Han anlitat Olivia två gånger och hon är en väldigt professionell och duktig mäklare."
säljare på Vingårdsgatan 46

06 maj 2022

"Vi är jättenöjda! "
säljare på Tångvägen 46

05 maj 2022

"Olivia är en stjärna! Rekommenderar alla att välja henne som mäklare. "
säljare på Sturehillsvägen 15

24 mar 2022

"Toppenbra mäklare - rekommenderar Skandiamäklarna varmt!"
säljare på Bryggvägen 17

11 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Olivia!"
säljare på Storsegelvägen 8

28 feb 2022

"En utmärkt mäklare som jag trivdes mycket bra med. Tack Olivia. "
säljare på Sjöbjörnsvägen 1

02 feb 2022

"Olivia är otroligt proffsigt och lyhörd. Vi är supernöjda med hennes insats! "
säljare på Storsegelvägen 2

28 jan 2022

"Mäklararvodet blev till slut relativt högt, men det förklaras med att försäljningssumman också blev klart högre än beräknat. Uppgången i arvode var således absolut värd det arbete och det extra värde som skapades i försäljningen."
säljare på Nybohovsbacken 81

20 jan 2022

"Olivia var helt otrolig genom hela processen. Lyhörd, kunnig och väldigt trevlig!"
säljare på Bokbindarvägen 78

14 dec 2021

"Man känner sig trygg med Oliva"
säljare på Vapengatan 17

03 dec 2021

"Olivia är otroligt duktig och ger ett väldigt förtroendegivande intryck. Försäljningen gick jättesmidigt och jag litade på hennes omdöme till 100% vilket jag inte behövt ångra en sekund. "
säljare på Sparbanksvägen 40

18 nov 2021

"Olivia är mer än en mäklare, hon är en trygghet och mentor i processen, hon guidar och förklarar pedagogiskt alla steg i en försäljning. Hon har bra kontaktnät gällande entreprenörer som fixar & stylar vilket ger lägenheten sin fulla potential. Olivia är fantastisk!
"
"Olivia är mer än en mäklare, hon är en trygghet och mentor i processen, hon guidar och förklarar pedagogiskt alla steg i en försäljning. Hon har bra kontaktnät gällande entreprenörer som fixar & stylar vilket ger lägenheten sin fulla potential. Olivia är fantastisk!
"
Läs mer
säljare på Svandammsvägen 36

18 nov 2021

"Engagerad, driven och proffsig från första mötet till påskrivet säljkontrakt!
Jämförde tre mäklare innan försäljningen och både jag och frun fick absolut mest förtroende för Olivia. Alla tre mäklare värderade vår lägenhet kring samma nivå men genom lite tur och Olivias arbete fick vi långt mer än..."
"Engagerad, driven och proffsig från första mötet till påskrivet säljkontrakt!
Jämförde tre mäklare innan försäljningen och både jag och frun fick absolut mest förtroende för Olivia. Alla tre mäklare värderade vår lägenhet kring samma nivå men genom lite tur och Olivias arbete fick vi långt mer än förväntat. Värd varenda krona!"
Läs mer
säljare på Lm Ericssons väg 8

01 nov 2021

"Olivia är en fantastisk mäklare och vi kände oss trygga hela vägen från första möte till kontraktsskrivning. Oerhört kunnig och hjälpsam och väldigt tydlig i sin kommunikation. Snabb på att svara och även förutseende i att hålla oss informerade, det fanns alltså inget som helst behov av att jaga ..."
"Olivia är en fantastisk mäklare och vi kände oss trygga hela vägen från första möte till kontraktsskrivning. Oerhört kunnig och hjälpsam och väldigt tydlig i sin kommunikation. Snabb på att svara och även förutseende i att hålla oss informerade, det fanns alltså inget som helst behov av att jaga henne eller fundera på vad som hände i processen. Kommer definitivt höra av oss till henne igen vid kommande försäljning. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 105

30 okt 2021

"Olivia är rutinerad, kunnig och enkel att jobba med. Med lugn och tydlighet hjälpte hon oss till ett mycket bra resultat!"
säljare på Ormbergsvägen 7

29 okt 2021

"Mycket kompetent och lyhörd mäklare. Genuin i kontakten att medla mellan parterna för deras bästa. "
säljare på Sannadalsvägen 30

22 okt 2021

"Olivia gjorde ett fantastiskt arbete med vår försäljning. Hon var engagerad, lyhörd, höll oss uppdaterade och det kändes tryggt att lämna allt i hennes händer! "
säljare på Grönbrinksgatan 8

09 okt 2021

"Olivia är allt man kunde önska sig av en mäklare - engagerad, driven, tydlig och väldigt proffsig samtidigt som hon är personlig och oerhört lätt att tycka om. Vi kändes oss mycket trygga med henne och är enormt nöjda! Bilder, texter och prospekt blev jättefina och resultatet långt över våra förv..."
"Olivia är allt man kunde önska sig av en mäklare - engagerad, driven, tydlig och väldigt proffsig samtidigt som hon är personlig och oerhört lätt att tycka om. Vi kändes oss mycket trygga med henne och är enormt nöjda! Bilder, texter och prospekt blev jättefina och resultatet långt över våra förväntningar. "
Läs mer
säljare på Sannadalsvägen 1

12 sep 2021

"En engagerad, målinriktad, sakkunnig och kommunikativ mäklare. Precis så som man vill att en mäklare skall vara. Blir svårt att välja en annan mäklare i framtiden. "
säljare på Grönbrinksgatan 6

02 sep 2021

"Olivia tyckte vi om redan från första stund. Hon är professionell och tydlig. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Gösta Ekmans väg 15

02 sep 2021

"Rekommenderar Olivia starkt, pålitlig och driftig. Supernöjd med insatts under hela processen samt resultat över förväntan. "
säljare på Marieviksgatan 45

21 aug 2021

"Så himla goa och fin tjej! super duktig! Rekommenderat henne varmt till alla! "
säljare på Bokbindarvägen 55

20 jun 2021

"Olivia var väldigt lyhörd för våra behov och professionell i alla led. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Årstaskogs väg 9C

08 jun 2021

"Rekommenderar Olivia varmt! Professionell, kunnig, driven, pålitlig, närvarande, personlig och varm. Jag är otroligt nöjd med hela processen! Tack Olivia för din fantastiska insats!"
säljare på Sannadalsvägen 4

01 jun 2021

"Olivia är bäst!! Rekommenderar henne starkt! Förutom extremt bra på sitt jobb så är hon också otroligt snäll och omtänksam.
Tack Olivia!!!!!"
säljare på Tvingvägen 28

01 jun 2021

"Jag är väldigt nöjd med Olivias insatser och engagemang! "
säljare på Båtholmsbacken 9

14 maj 2021

"Olivia är en fantastisk mäklare som är lätt att tycka om! Lyhörd och positiv.
Hade valt henne igen!"
säljare på Sjöbjörnsvägen 1

23 apr 2021

"Olivia har varit grym! Kommer absolut använda mig av henne igen om vi/när vi flyttar nästa gång."
säljare på Sjöviksvägen 39

22 apr 2021

"Mycket bra, kommer rekommendera Olivia till min omgivning. "
säljare på Älvsborgsgatan 1

05 apr 2021

"Jag har sålt två bostäder med Olivia och det har varit rekord i föreningarna båda gångerna. Finns ingen bättre mäklare. "
säljare på Ormbergsvägen 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
178 460 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
126 av 129 säljare
Olivia satte rätt förväntningar på slutpriset
111 av 126 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
125 av 128 säljare
Olivia var tydlig och höll mig uppdaterad
129 av 129 säljare

Olivia på kartan.

418 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
130 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
3 632 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 33 m²
78 636 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 402 kr/mån
6 495 000 kr
3 rum, 80 m²
81 187 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 220 kr/mån
1 rum, 36,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 rum, 76,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 248 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Aspudden
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gröndal
2 rum, 55 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 305 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Gröndal
+ 255 000 kr
2 rum, 33 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Gröndal
3 rum, 80 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.