Niklas Bergsten

Profilbild för Niklas Bergsten
Säljarfavorit
Niklas Bergsten
4.9 / 5
(246 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
17 st
108 445 000 kr

Bakgrund

Niklas Bergsten jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2007-11-27. Niklas har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Niklas har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 79 765 000 kr.

Presentation

**99 % av mina säljare är nöjda med bostadsannonsen**

**99,5 % av mina säljare är nöjda med återkoppling och information under försäljningsprocessen**

**98 % av mina kunder tycker att arvodet varit rimligt sett till insats och resultat**

**Totalt har jag förmedlat över 750 bostäder**

**Nominerad till årets kvalitetsmäklare topp-5 på MOHV 2022**

**Utnämnd till Säljfavorit på HittaMäklare 2022**

**Årets mäklare topp-10 på MOHV 2021**

**Nominerad till årets kvalitetsmäklare topp-10 på MOHV 2021**

**Utnämnd till Säljfavorit på HittaMäklare 2021**

Att som mäklare få hjälpa till att sälja någons bostad är ett stort ansvar och ett förtroende som grundläggs långt innan den faktiska försäljningen och lever kvar långt efteråt. Mitt namn är Niklas Bergsten och jag arbetar sedan tolv år som fastighetsmäklare med inriktning på såväl bostadsrätter som villor och fritidshus.

I mitt tycke är det ett mycket roligt arbete och en inspirationskälla att få hjälpa människor med, den troligtvis, största affären i livet. Därav är det ett stort ansvar som ställs på oss men målet är självklart att alltid överträffa kundernas förväntningar.

Det viktigaste är att kunderna kan känna förtroende och är mycket nöjda när uppdraget är genomfört!

Mäklarbyrå


Säljare om Niklas.

30 maj 2023

"Tack för att Niklas att du sålde min lägenhet!
Med vänliga hälsningar
Lena Radehorn "
säljare på Bäckbornas väg 21

26 apr 2023

"Niklas är som man önskar att en bra mäklare ska vara .Han är bra på att lyssna in säljarens olika önskemål. Som erfaren mäklare kan han ibland ha en annan åsikt och förklarar då hur han tänker men lämnar det slutgiltiga beslutet till säljaren. Niklas är påläst och bra på att återkoppla i alla läg..."
"Niklas är som man önskar att en bra mäklare ska vara .Han är bra på att lyssna in säljarens olika önskemål. Som erfaren mäklare kan han ibland ha en annan åsikt och förklarar då hur han tänker men lämnar det slutgiltiga beslutet till säljaren. Niklas är påläst och bra på att återkoppla i alla lägen. Han bemöter alla på ett trevligt och professionellt sätt. Det är andra gången som Niklas hjälper mig att sälja och han har även sålt min mammas hus. Vi är mer än nöjda med samarbetet och vi kan varmt rekommendera Niklas som mäklare om ni ska sälja eran bostad i framtiden."
Läs mer
säljare på Zornvägen 45

30 jan 2023

"Niklas är kompetent och proffsig. Som säljare kände jag mig väldigt trygg. Han var anträffbar och flexibel. Riktigt bra mäklare som jag garanterat kommer anlita igen! "
säljare på Björkuddsvägen 46B

27 jan 2023

"Vi kan varmt rekommendera att anlita Niklas vid en bostadsförsäljning. Vi har anlitat Niklas vid tre olika bostadsförsäljningar och varit mycket nöjda med hans insats varje gång. Niklas är trevlig, tillgänglig, bra på att återkoppla och väldigt lätt att ha att göra med. Han är dessutom förtroende..."
"Vi kan varmt rekommendera att anlita Niklas vid en bostadsförsäljning. Vi har anlitat Niklas vid tre olika bostadsförsäljningar och varit mycket nöjda med hans insats varje gång. Niklas är trevlig, tillgänglig, bra på att återkoppla och väldigt lätt att ha att göra med. Han är dessutom förtroendeingivande, snäll och prestigelös. Det känns tryggt att sälja med Niklas, vilket är värdefullt eftersom en försäljning kan innebära mycket stress. "
Läs mer
säljare på Ängsviksvägen 11

23 jan 2023

"Seg marknad just nu, vad ska man säga... inte mkt som mäklare kan göra så mkt åt direkt...
Men Niklas är proffsig att ha att göra med och han har en hel del idéer på hur man skall gå tillväga.
Fel läge att sälja när jag sålde, men är inte mkt jag kan beskylla mäklaren för. Han gjorde ett bra jobb..."
"Seg marknad just nu, vad ska man säga... inte mkt som mäklare kan göra så mkt åt direkt...
Men Niklas är proffsig att ha att göra med och han har en hel del idéer på hur man skall gå tillväga.
Fel läge att sälja när jag sålde, men är inte mkt jag kan beskylla mäklaren för. Han gjorde ett bra jobb i uppförsbacke helt enkelt!"
Läs mer
säljare på Ulvsättragränd 9

12 nov 2022

"Bra insatt i prisbilden för området. Både köpt och sålt av Niklas."
säljare på Bäckbornas väg 9

20 okt 2022

"Niklas var mycket kunnig, stöttande och gjorde att jag kände mig trygg genom hela affären. Han levererade precis det man kan önska från en mäklare!"
säljare på Björketorpsvägen 11

20 okt 2022

"Tänkte träffa flera mäklare innan jag valde en specifik men efter mitt första möte med Niklas fick jag ett sådant bra intryck att jag inte kände att jag behövde jämföra med någon annan då han gav ett otroligt professionellt och kunnigt intryck.
Med tanke på den skakiga marknad vi sen gick in i v..."
"Tänkte träffa flera mäklare innan jag valde en specifik men efter mitt första möte med Niklas fick jag ett sådant bra intryck att jag inte kände att jag behövde jämföra med någon annan då han gav ett otroligt professionellt och kunnigt intryck.
Med tanke på den skakiga marknad vi sen gick in i var jag otroligt glad att ha valt Niklas då han genom hela processen höll ett lugn och jobbade stenhårt för att slutligen komma i mål till bästa möjliga pris utan att kompromissa någonstans.
Jag kan starkt rekommendera Niklas till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

22 sep 2022

"Niklas är en oerhört duktig, kompetent och lyhörd mäklare. Mycket snabb, enkel och smidig försäljning. Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Björketorpsvägen 7

28 aug 2022

"Saklig,kunnig och trevligt bemötande kan starkt rekommendera. "
säljare på Tomtbacksvägen 60

22 aug 2022

"Effektiv, positiv, trevlig, saklig "
säljare på Björketorpsvägen 9

14 jun 2022

"Har sålt flera av mina lägenheter med Niklas hjälp. Alltid lika nöjd "
säljare på Klyvarestigen 7J

10 jun 2022

"Lyhörd, realistisk och inger förtroende "
säljare på Berghagsvägen 10

07 jun 2022

"Niklas var professionell, engagerad och driven. Vi fick tidigt förtroende för honom och han gjorde ett mycket bra arbete."
säljare på Beckomberga Allé 16

05 maj 2022

"Mycket kunnig och lätt att ha att göra med.
"
säljare på Björketorpsvägen 13

21 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Niklas att sälja din bostad.
Jag är super nöjd."
säljare på Ängskärsgatan 4

28 jan 2022

"Mycket proffsig och lugn trygg kan sitt jobb mycket bra. "
säljare på Jämtlandsgatan 99

15 nov 2021

"Kunnig och har god lokalkännedom. Hela tiden kontaktbar och återkopplande."
säljare på Bäckbornas väg 5

13 okt 2021

"Niklas är en väldigt kompetent och driven mäklare, samtidigt lyhörd och fick mig att känna mig trygg genom hela affären. Jag skulle gärna anlita Niklas igen! "
säljare på Clas Horns väg 3A

27 sep 2021

"Mycket bra upplevelse av mäklarens insats."
säljare på Clas Horns väg 1

02 sep 2021

"Helt klart Brommas bästa mäklare! Fullt engagemang från början till slut och jobbar på ett extremt kvalitativt sätt med kundernas bästa i fokus. Levererar även på topp prismässigt. Rekommenderas varmt till alla som ska sälja bostad!"
säljare på Stångjärnsvägen 11

30 jun 2021

"Grym mäklare med enorm kunskap och lyhörd på kundens behov. Engagerad och flexibel. Det ska kännas tryggt att lämna över allt ansvar och det gjorde det verkligen!"
säljare på Stramaljvägen 36

10 jun 2021

"Jag valde Niklas som mäklare för att jag upplevde honom som både erfaren och hungrig att nå resultat och är väldigt glad för det valet. Niklas gör allt för att nå resultat och göra mig nöjd. Han har en tydlig struktur och la upp en plan tillsammans med mig efter mina önskemål. Han tog sig an uppd..."
"Jag valde Niklas som mäklare för att jag upplevde honom som både erfaren och hungrig att nå resultat och är väldigt glad för det valet. Niklas gör allt för att nå resultat och göra mig nöjd. Han har en tydlig struktur och la upp en plan tillsammans med mig efter mina önskemål. Han tog sig an uppdraget med en fantastisk energi och hunger och utförde allt exemplariskt. Jag kommer definitivt använda mig av Niklas i framtida bostadsförsäljningar."
Läs mer
säljare på Fredrikslundsvägen 20

07 jun 2021

"Pålitlig, påläst, lugn, metodisk, kunnig och socialt kompetent."
säljare på Drottningholmsvägen 282

01 jun 2021

"Väldigt nöjd med mäklaren. Han var mycket erfaren i området och har bra koll på läget. Vi fick bättre än förväntat i vår försäljning dessutom gick smidigt. Vi fick inte ens gå ut i öppna marknaden. Rekommenderar +++"
säljare på Björketorpsvägen 11

19 maj 2021

"Niklas gör som vanligt ett mycket bra jobb. Ödmjuk, lugn och kunnig!"
säljare på Tappströmsvägen 46

01 maj 2021

"Niklas överträffade alla våra förväntningar och har genom hela processen varit trovärdig, kommunikativ och ansvarsfull. Jag vill lämna mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Fritidsvägen 10

27 apr 2021

"Seriös och ansvarsfull och pålitlig i alla avseenden och mycket trevlig person!"
säljare på Söderbacksvägen 29

22 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Niklas och är glada att vi valde honom som vår mäklare. Niklas har varit proffsig, engagerad och lyhörd, vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Karen Blixens gata 13

15 apr 2021

"Niklas var jätte bra. Hörde av sig och informerade när visningarna hade varit, och om budgivningen. Proffsigt arbete. Väldigt väldigt nöjd. "
säljare på Bäckbornas väg 21

13 apr 2021

"Klockren hantering från första kontakt till sålt objekt. Niklas är välförberedd, påläst och hjälper en igenom hela processen. Jag har inget negativt att säga till om utan är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Niklas!"
säljare på Björketorpsvägen 11

24 mar 2021

"Kunnig, påläst och tog reda på mycket information om mitt hus som jag själv hade svårt att ta reda på.
Litade fullständigt på hans kunnande och erfarenhet.
Rekommenderar Nicklas varmt"
säljare på Snårbrinken 2

03 mar 2021

"Engagerad, tillgänglig och tillmötesgående. En mycket uthållig mäklare. "
säljare på Älvvägen 2

30 jan 2021

"Niklas är helt klart den bästa mäklaren! Han är kompetent, trevlig, lyhörd och erfaren! Jag skulle inte använda mig av någon annan mäklare någonsin!"
säljare på Björketorpsvägen 11

17 okt 2020

"Mycket kompetent och serviceminded, en trevlig person."
säljare på Kärrgränd 113

21 sep 2020

"Jag sålde min lägenhet med Niklas och är mycket nöjd med det. Niklas är mycket professionell i sitt bemötande och bra på att hitta lösningar.
Jag var tydliga med vilka mål och förutsättningar som jag hade för min försäljning och Niklas hjälpte mig ta fram en vinnande strategi. Det märks att Nikla..."
"Jag sålde min lägenhet med Niklas och är mycket nöjd med det. Niklas är mycket professionell i sitt bemötande och bra på att hitta lösningar.
Jag var tydliga med vilka mål och förutsättningar som jag hade för min försäljning och Niklas hjälpte mig ta fram en vinnande strategi. Det märks att Niklas har en lång erfarenhet av försäljning och jag kände mig väldigt trygg med honom under hela processen"
Läs mer
säljare på Tyska Bottens väg 36

17 sep 2020

"Professionell, driven, engagerad och proaktiv. Väldigt nöjd med samarbetet! "
säljare på Karen Blixens gata 5

13 aug 2020

"Fantastisk mäklare som överträffade våra förväntningar med råge och satte det högsta slutpriset i föreningen på flera år. Niklas är utan tvekan Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Stångjärnsvägen 9

13 aug 2020

"Niklas har från start till mål varit proffsig, transparent och ett bra bollplank i försäljningen av vår trerumslägenhet. Om/när vi i framtiden på nytt ska anlita en mäklare för att sälja bostad är Niklas vårt solklara första alternativ. "
säljare på Holbergsgatan 123

02 jul 2020

"Att inte värderingen stämde med slutpriset "skyller" vi på Corona-pandemin och de oroliga tiderna!"
säljare på Lundhagsvägen 29

27 jun 2020

"Nicklas är en trevlig kompetent och pålitlig mäklare som jag gärna rekommenderar andra att kontakta vid köp/sälj behov.
MOHV var för mig ett nytt namn , men överraskades positivt av deras moderna ” fräscha ” framtoning"
säljare på Lindstigen 1

20 maj 2020

"Jag fick hjälp av Niklas Bergsten på MOHV att sälja min lägenhet, en 1,5a i Solna.
Niklas har utfört alla delar inför och under försäljning på ett utmärkt sätt vilket gjort att jag känt mig mycket nöjd och trygg under alla steg i processen. Det har under hela tiden varit enkelt att hålla kontakt..."
"Jag fick hjälp av Niklas Bergsten på MOHV att sälja min lägenhet, en 1,5a i Solna.
Niklas har utfört alla delar inför och under försäljning på ett utmärkt sätt vilket gjort att jag känt mig mycket nöjd och trygg under alla steg i processen. Det har under hela tiden varit enkelt att hålla kontakt med Niklas och jag har verkligen känt mig delaktig i alla steg.
Jag kan verkligen rekommendera Niklas till dem som framöver planerar att sälja sin bostad :)"
Läs mer
säljare på Backvägen 3

24 apr 2020

"Coronaviruset slog till precis vid visningsdagen och priset blev lite lägre än förväntat."
säljare på Björketorpsvägen 7

04 apr 2020

"Varför skulle man välja någon annan mäklare? "
säljare på Johan Moviks väg 14

04 apr 2020

"Har både köpt och sålt med Niklas Bergsten och upplever honom som en väldigt engagerad och professionell mäklare. "
säljare på Drottningholmsvägen 312

14 feb 2020

"Andra gången vi använder oss av Niklas och vi kan varmt rekommendera Niklas! Klar och tydlig plan för processen som Niklas följde. Niklas överträffade även våra prisförväntningar med råge! Ska du sälja din bostad så begår du ett misstag om du inte använder dig av Niklas!"
"Andra gången vi använder oss av Niklas och vi kan varmt rekommendera Niklas! Klar och tydlig plan för processen som Niklas följde. Niklas överträffade även våra prisförväntningar med råge! Ska du sälja din bostad så begår du ett misstag om du inte använder dig av Niklas!"
Läs mer
säljare på Stångjärnsvägen 19

23 jan 2020

"Niklas hade från början en bra och taktiskt utstakad plan för att nå högsta möjliga pris. Ska tilläggas som avviker från vad övriga konkurrenter lade upp, upplägget baserades på vad som är bäst för bostaden och inte ett upplägg som är "one fits all". Vilket även resulterade i otroligt många speku..."
"Niklas hade från början en bra och taktiskt utstakad plan för att nå högsta möjliga pris. Ska tilläggas som avviker från vad övriga konkurrenter lade upp, upplägget baserades på vad som är bäst för bostaden och inte ett upplägg som är "one fits all". Vilket även resulterade i otroligt många spekulanter på visning samt ett väldigt bra slutpris på bostaden. Niklas är en mäklare med (lång erfarenhet) fingertoppskänsla som vet vilka knappar man kan skruva på för att få ut ett maxat pris och hur processen ska fortlöpa för att kännas bra för såväl köpare som säljare. Niklas har genom hela processen upplevts ha koll på läget, han har haft en klar och tydlig plan som hållit hela vägen i mål. En otroligt kunnig och duktig mäklare som vi rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Stångjärnsvägen 13

18 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Niklas. Han har ett fantastiskt driv och engagemang. Niklas gör det där "lilla extra" och försöker hitta lösningar. Jag kan varmt rekommendera Niklas som mäklare! Jag har både köpt min nya bostad från Niklas och sålde min dåvarande via honom.
/Maria"
"Jag kan varmt rekommendera Niklas. Han har ett fantastiskt driv och engagemang. Niklas gör det där "lilla extra" och försöker hitta lösningar. Jag kan varmt rekommendera Niklas som mäklare! Jag har både köpt min nya bostad från Niklas och sålde min dåvarande via honom.
/Maria"
Läs mer
säljare på Sundbyvägen 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Villa
4
Radhus
2
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
79 765 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
237 av 241 säljare
Niklas satte rätt förväntningar på slutpriset
217 av 244 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
240 av 242 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
241 av 243 säljare

Niklas på kartan.

744 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
246 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
2 rum, 58 m²
37 844 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 568 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 48 m²
41 562 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 172 kr/mån
2 175 000 kr
1 rum, 43 m²
50 581 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 414 kr/mån
6 495 000 kr
5 rum, 143 m²
45 419 kr/m²
Villa, Ekerö
1 595 000 kr
1 rum, 28 m²
56 964 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 850 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Beckomberga Söderberga Park
4 rum, 101 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
4 125 000 kr
Lägenhet Beckomberga Söderberga Park
+ 130 000 kr
5 rum, 101 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tack för att Niklas att du sålde min lägenhet!
Med vänliga hälsningar
Lena Radehorn "
4 450 000 kr
Lägenhet Norra Ängby Björketorp
+ 455 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
2 385 000 kr
Lägenhet Norra Ängby Björketorp
+ 190 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 125 000 kr
Lägenhet Norra Ängby Björketorp
+ 130 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.