Niklas Bergsten

Profilbild för Niklas Bergsten
Säljarfavorit
Niklas Bergsten
4.8 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
17 st
76 085 000 kr

Bakgrund

Niklas Bergsten jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2007-11-27. Niklas har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Niklas har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 79 885 000 kr.

Presentation

**99 % av mina säljare är nöjda med bostadsannonsen**

**99,5 % av mina säljare är nöjda med återkoppling och information under försäljningsprocessen**

**98 % av mina kunder tycker att arvodet varit rimligt sett till insats och resultat**

**Totalt har jag förmedlat över 700 bostäder**

**Nominerad till årets kvalitetsmäklare på MOHV 2021**

**Årets mäklare topp-10 på MOHV 2021**

**Utnämnd till Säljfavorit på HittaMäklare 2021**

Att som mäklare få hjälpa till att sälja någons bostad är ett stort ansvar och ett förtroende som grundläggs långt innan den faktiska försäljningen och lever kvar långt efteråt. Mitt namn är Niklas Bergsten och jag arbetar sedan tolv år som fastighetsmäklare med inriktning på såväl bostadsrätter som villor och fritidshus.

I mitt tycke är det ett mycket roligt arbete och en inspirationskälla att få hjälpa människor med, den troligtvis, största affären i livet. Därav är det ett stort ansvar som ställs på oss men målet är självklart att alltid överträffa kundernas förväntningar.

Det viktigaste är att kunderna kan känna förtroende och är mycket nöjda när uppdraget är genomfört!

Mäklarbyrå


Säljare om Niklas.

05 maj 2022

"Mycket kunnig och lätt att ha att göra med.
"
säljare på Björketorpsvägen 13

21 mar 2022

"Jag kan varmt rekommendera Niklas att sälja din bostad.
Jag är super nöjd."
säljare på Ängskärsgatan 4

28 jan 2022

"Mycket proffsig och lugn trygg kan sitt jobb mycket bra. "
säljare på Jämtlandsgatan 99

15 nov 2021

"Kunnig och har god lokalkännedom. Hela tiden kontaktbar och återkopplande."
säljare på Bäckbornas väg 5

13 okt 2021

"Niklas är en väldigt kompetent och driven mäklare, samtidigt lyhörd och fick mig att känna mig trygg genom hela affären. Jag skulle gärna anlita Niklas igen! "
säljare på Clas Horns väg 3A

27 sep 2021

"Mycket bra upplevelse av mäklarens insats."
säljare på Clas Horns väg 1

02 sep 2021

"Helt klart Brommas bästa mäklare! Fullt engagemang från början till slut och jobbar på ett extremt kvalitativt sätt med kundernas bästa i fokus. Levererar även på topp prismässigt. Rekommenderas varmt till alla som ska sälja bostad!"
säljare på Stångjärnsvägen 11

30 jun 2021

"Grym mäklare med enorm kunskap och lyhörd på kundens behov. Engagerad och flexibel. Det ska kännas tryggt att lämna över allt ansvar och det gjorde det verkligen!"
säljare på Stramaljvägen 36

10 jun 2021

"Jag valde Niklas som mäklare för att jag upplevde honom som både erfaren och hungrig att nå resultat och är väldigt glad för det valet. Niklas gör allt för att nå resultat och göra mig nöjd. Han har en tydlig struktur och la upp en plan tillsammans med mig efter mina önskemål. Han tog sig an uppd..."
"Jag valde Niklas som mäklare för att jag upplevde honom som både erfaren och hungrig att nå resultat och är väldigt glad för det valet. Niklas gör allt för att nå resultat och göra mig nöjd. Han har en tydlig struktur och la upp en plan tillsammans med mig efter mina önskemål. Han tog sig an uppdraget med en fantastisk energi och hunger och utförde allt exemplariskt. Jag kommer definitivt använda mig av Niklas i framtida bostadsförsäljningar."
Läs mer
säljare på Fredrikslundsvägen 20

07 jun 2021

"Pålitlig, påläst, lugn, metodisk, kunnig och socialt kompetent."
säljare på Drottningholmsvägen 282

01 jun 2021

"Väldigt nöjd med mäklaren. Han var mycket erfaren i området och har bra koll på läget. Vi fick bättre än förväntat i vår försäljning dessutom gick smidigt. Vi fick inte ens gå ut i öppna marknaden. Rekommenderar +++"
säljare på Björketorpsvägen 11

19 maj 2021

"Niklas gör som vanligt ett mycket bra jobb. Ödmjuk, lugn och kunnig!"
säljare på Tappströmsvägen 46

01 maj 2021

"Niklas överträffade alla våra förväntningar och har genom hela processen varit trovärdig, kommunikativ och ansvarsfull. Jag vill lämna mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Fritidsvägen 10

27 apr 2021

"Seriös och ansvarsfull och pålitlig i alla avseenden och mycket trevlig person!"
säljare på Söderbacksvägen 29

22 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Niklas och är glada att vi valde honom som vår mäklare. Niklas har varit proffsig, engagerad och lyhörd, vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Karen Blixens gata 13

15 apr 2021

"Niklas var jätte bra. Hörde av sig och informerade när visningarna hade varit, och om budgivningen. Proffsigt arbete. Väldigt väldigt nöjd. "
säljare på Bäckbornas väg 21

13 apr 2021

"Klockren hantering från första kontakt till sålt objekt. Niklas är välförberedd, påläst och hjälper en igenom hela processen. Jag har inget negativt att säga till om utan är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Niklas!"
säljare på Björketorpsvägen 11

24 mar 2021

"Kunnig, påläst och tog reda på mycket information om mitt hus som jag själv hade svårt att ta reda på.
Litade fullständigt på hans kunnande och erfarenhet.
Rekommenderar Nicklas varmt"
säljare på Snårbrinken 2

03 mar 2021

"Engagerad, tillgänglig och tillmötesgående. En mycket uthållig mäklare. "
säljare på Älvvägen 2

30 jan 2021

"Niklas är helt klart den bästa mäklaren! Han är kompetent, trevlig, lyhörd och erfaren! Jag skulle inte använda mig av någon annan mäklare någonsin!"
säljare på Björketorpsvägen 11

17 okt 2020

"Mycket kompetent och serviceminded, en trevlig person."
säljare på Kärrgränd 113

21 sep 2020

"Jag sålde min lägenhet med Niklas och är mycket nöjd med det. Niklas är mycket professionell i sitt bemötande och bra på att hitta lösningar.
Jag var tydliga med vilka mål och förutsättningar som jag hade för min försäljning och Niklas hjälpte mig ta fram en vinnande strategi. Det märks att Nikla..."
"Jag sålde min lägenhet med Niklas och är mycket nöjd med det. Niklas är mycket professionell i sitt bemötande och bra på att hitta lösningar.
Jag var tydliga med vilka mål och förutsättningar som jag hade för min försäljning och Niklas hjälpte mig ta fram en vinnande strategi. Det märks att Niklas har en lång erfarenhet av försäljning och jag kände mig väldigt trygg med honom under hela processen"
Läs mer
säljare på Tyska Bottens väg 36

17 sep 2020

"Professionell, driven, engagerad och proaktiv. Väldigt nöjd med samarbetet! "
säljare på Karen Blixens gata 5

13 aug 2020

"Fantastisk mäklare som överträffade våra förväntningar med råge och satte det högsta slutpriset i föreningen på flera år. Niklas är utan tvekan Stockholms bästa mäklare!"
säljare på Stångjärnsvägen 9

13 aug 2020

"Niklas har från start till mål varit proffsig, transparent och ett bra bollplank i försäljningen av vår trerumslägenhet. Om/när vi i framtiden på nytt ska anlita en mäklare för att sälja bostad är Niklas vårt solklara första alternativ. "
säljare på Holbergsgatan 123

02 jul 2020

"Att inte värderingen stämde med slutpriset "skyller" vi på Corona-pandemin och de oroliga tiderna!"
säljare på Lundhagsvägen 29

27 jun 2020

"Nicklas är en trevlig kompetent och pålitlig mäklare som jag gärna rekommenderar andra att kontakta vid köp/sälj behov.
MOHV var för mig ett nytt namn , men överraskades positivt av deras moderna ” fräscha ” framtoning"
säljare på Lindstigen 1

20 maj 2020

"Jag fick hjälp av Niklas Bergsten på MOHV att sälja min lägenhet, en 1,5a i Solna.
Niklas har utfört alla delar inför och under försäljning på ett utmärkt sätt vilket gjort att jag känt mig mycket nöjd och trygg under alla steg i processen. Det har under hela tiden varit enkelt att hålla kontakt..."
"Jag fick hjälp av Niklas Bergsten på MOHV att sälja min lägenhet, en 1,5a i Solna.
Niklas har utfört alla delar inför och under försäljning på ett utmärkt sätt vilket gjort att jag känt mig mycket nöjd och trygg under alla steg i processen. Det har under hela tiden varit enkelt att hålla kontakt med Niklas och jag har verkligen känt mig delaktig i alla steg.
Jag kan verkligen rekommendera Niklas till dem som framöver planerar att sälja sin bostad :)"
Läs mer
säljare på Backvägen 3

24 apr 2020

"Coronaviruset slog till precis vid visningsdagen och priset blev lite lägre än förväntat."
säljare på Björketorpsvägen 7

04 apr 2020

"Varför skulle man välja någon annan mäklare? "
säljare på Johan Moviks väg 14

04 apr 2020

"Har både köpt och sålt med Niklas Bergsten och upplever honom som en väldigt engagerad och professionell mäklare. "
säljare på Drottningholmsvägen 312

14 feb 2020

"Andra gången vi använder oss av Niklas och vi kan varmt rekommendera Niklas! Klar och tydlig plan för processen som Niklas följde. Niklas överträffade även våra prisförväntningar med råge! Ska du sälja din bostad så begår du ett misstag om du inte använder dig av Niklas!"
"Andra gången vi använder oss av Niklas och vi kan varmt rekommendera Niklas! Klar och tydlig plan för processen som Niklas följde. Niklas överträffade även våra prisförväntningar med råge! Ska du sälja din bostad så begår du ett misstag om du inte använder dig av Niklas!"
Läs mer
säljare på Stångjärnsvägen 19

23 jan 2020

"Niklas hade från början en bra och taktiskt utstakad plan för att nå högsta möjliga pris. Ska tilläggas som avviker från vad övriga konkurrenter lade upp, upplägget baserades på vad som är bäst för bostaden och inte ett upplägg som är "one fits all". Vilket även resulterade i otroligt många speku..."
"Niklas hade från början en bra och taktiskt utstakad plan för att nå högsta möjliga pris. Ska tilläggas som avviker från vad övriga konkurrenter lade upp, upplägget baserades på vad som är bäst för bostaden och inte ett upplägg som är "one fits all". Vilket även resulterade i otroligt många spekulanter på visning samt ett väldigt bra slutpris på bostaden. Niklas är en mäklare med (lång erfarenhet) fingertoppskänsla som vet vilka knappar man kan skruva på för att få ut ett maxat pris och hur processen ska fortlöpa för att kännas bra för såväl köpare som säljare. Niklas har genom hela processen upplevts ha koll på läget, han har haft en klar och tydlig plan som hållit hela vägen i mål. En otroligt kunnig och duktig mäklare som vi rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Stångjärnsvägen 13

18 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Niklas. Han har ett fantastiskt driv och engagemang. Niklas gör det där "lilla extra" och försöker hitta lösningar. Jag kan varmt rekommendera Niklas som mäklare! Jag har både köpt min nya bostad från Niklas och sålde min dåvarande via honom.
/Maria"
"Jag kan varmt rekommendera Niklas. Han har ett fantastiskt driv och engagemang. Niklas gör det där "lilla extra" och försöker hitta lösningar. Jag kan varmt rekommendera Niklas som mäklare! Jag har både köpt min nya bostad från Niklas och sålde min dåvarande via honom.
/Maria"
Läs mer
säljare på Sundbyvägen 14

30 jun 2019

"Vi kan varmt rekommendera Niklas Bergsten. Mycket kunnig och påläst om området. Snabb att svara på mejl. Samt kom med nya lösningar under försäljningsprocessen ."
säljare på Strandgräsvägen 25

25 maj 2019

"God kännedom i området, förtroendeingivande och saklig."
säljare på Violvägen 3

10 maj 2019

"Jätte bra mäklar rekomenderar starkt. Kommer själv anlita Niklas igen i framtiden"
säljare på Beckombergavägen 216

23 feb 2019

"Mycket noggrann och pålitlig. Man kände sig trygg genom hela processen"
säljare på Synålsvägen 8

10 dec 2018

"Mycket bra jobbat, ska jag sälja igen så vet jag exakt var jag ska vända mig."
säljare på Björketorpsvägen 13

28 nov 2018

"Duktig, lyhörd, ärlig och seriös mäklare! Rekommenderas."
säljare på Gustavslundsvägen 149T

20 okt 2018

"Var alltid stressad iväg till nästa visning. Hade uppskattat att han tog sig tid att stanna kvar en stund efter visning i stället för att ha telefonkontakt. (vi fick all information via telefon)"
säljare på Prästvik 3A

06 jun 2018

"Niklas är den bästa mäklaren i Stockholm. Jag har haft hjälp av Niklas i tre bostadsaffärer och han har varit lika professionell alla gångerna och jag har varit lika nöjd alla tre gånger. Jag hoppas att han fortsätter att utvecklas inom branschen och att fler och fler vill ta del av hans tjänster..."
"Niklas är den bästa mäklaren i Stockholm. Jag har haft hjälp av Niklas i tre bostadsaffärer och han har varit lika professionell alla gångerna och jag har varit lika nöjd alla tre gånger. Jag hoppas att han fortsätter att utvecklas inom branschen och att fler och fler vill ta del av hans tjänster. / Sonny Magnusson & Emelie Magnusson."
Läs mer
säljare på Bergslagsvägen 74

09 maj 2018

"tydlig, trevlig och förklarande . och lyckades trolla fram en köpare. i en försämrad sälj marknad"
säljare på Morellvägen 4

01 feb 2018

"Enkelt samarbete och snabb affär.
Dålig marknad just nu men bra mäklare. "
säljare på Beckomberga Ängsväg 49

15 jan 2018

"Jag är köpare och kan därför inte bedömma de avsnitt jag inte svarat på."
säljare på Bällstavägen 201

25 aug 2017

"Det enda vi ej diskuterade innan var utgångspriset så när vi såg det låga utgångspriset så blev det ett samtal om orsaken."
säljare på Gustavslundsvägen 149T

24 aug 2017

"Mycket kompetent, kunnig och kommunikativ. Tog sig tid, även på obekväma arbetstider. "
säljare på Byggmästarvägen 25

24 aug 2017

"Niklas har agerat professionellt och gett mig stor trygghet i att affären kommer att gå bra. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom till andra som ska sälja."
säljare på Bäckbornas väg 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
1
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
79 885 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
204 av 208 säljare
Niklas satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 211 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
207 av 209 säljare
Niklas var tydlig och höll mig uppdaterad
209 av 210 säljare

Niklas på kartan.

690 tidigare annonser
12 bostäder till salu
213 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

2 395 000 kr
2 rum, 53,5 m²
45 188 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 038 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 30 m²
53 166 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 142 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 80 m²
49 937 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 845 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 36 m²
63 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 931 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 43 m²
46 395 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 544 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 900 000 kr
Lägenhet Norra Ängby Björketorp
+ 405 000 kr
3 rum, 77 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 550 000 kr
Lägenhet Norra Ängby Björketorp
+ 355 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kunnig och lätt att ha att göra med.
"
4 500 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 205 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 500 000 kr
Lägenhet Hässelby
-50 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Bromma
1 rum, 23 m²
Utropspris: 1 395 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.