Nicolina Dellhage

Profilbild för Nicolina Dellhage
Säljarfavorit
Nicolina Dellhage
4.8 / 5
(84 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
19 st
39 275 000 kr

Bakgrund

Nicolina Dellhage jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-08-07. Nicolina har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2021. Nicolina har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 56 490 000 kr.

Presentation

* Flest rekommendationer, Östra Centrum, Göteborg - andra kvartalet 2023

* Flest rekommendationer, Östra Centrum, Göteborg - tredje kvartalet 2022

Skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär ligger i detaljerna och jag är övertygad om att en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra är nyckeln till en lyckad försäljning. En bostadsaffär är oftast den största affären i livet och mitt mål är att det även ska bli din bästa affär.

Mitt mål är att du alltid ska känna dig väl omhändertagen och kunna njuta genom hela processen. Genom noggranna förberedelser, ett stort engagemang och hög tillgänglighet gör jag mitt yttersta för att du ska vara så nöjd att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Kontakta mig:
nicolina.dellhage@lansfast.se
0708-16 67 35

Prisad mäklare.

Säljare om Nicolina.

20 feb 2024

"Mycket nöjd med Nicolina som mäklare! Hon har haft ett enormt tålamod och verkligen tagit sig tiden för att hitta rätt köpare. Hon har bearbetat intressenterna noga och inte ”gett upp” för att de har varit svåra eller inte verkat så intresserade vilket i slutändan var avgörande för att jag skulle..."
"Mycket nöjd med Nicolina som mäklare! Hon har haft ett enormt tålamod och verkligen tagit sig tiden för att hitta rätt köpare. Hon har bearbetat intressenterna noga och inte ”gett upp” för att de har varit svåra eller inte verkat så intresserade vilket i slutändan var avgörande för att jag skulle få min lägenhet såld. Slutligen tycker jag att hon har varit väldigt go och trevlig att samarbeta med samtidigt som hon har varit professionell och fått mig att känna mig trygg genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Åke Falcks gata 11

08 feb 2024

"Lyhörd, rimliga bedömningar av bostadsmarknaden. "
säljare på Stabbegatan 99

23 jan 2024

"Nicolina är en toppenmäklare, alltid positiv och lyhörd. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Stobéegatan 11

18 jan 2024

"Jag kan varmt rekommendera Nicolina, driven, trevlig och kompetent."
säljare på Storhöjdsgatan 2B

19 dec 2023

"Nicolina är oerhört lyhörd och professionell i sin roll som mäklare! Skulle rekommendera Nicolina alla dagar i veckan. "
säljare på Stabbegatan 22

06 dec 2023

"En fantastisk mäklare! Proffsig, inlyssnande och kompetent! Jobbar för dig som om det är det viktigaste som finns! Målinriktad! Är dessutom trevlig och mycket engagerad. Trodde aldrig det kunde bli så hra!"
säljare på Virginsgatan 28B

27 nov 2023

"Vi hade ingen annons. Såldes via kundregistret. "
säljare på Stabbegatan 63

16 nov 2023

"Jättenöjd med Nicolina som mäklare! Koll på läget, tillgänglig och engagerad. Det kändes tryggt att sälja med hennes hjälp."
säljare på Stabbegatan 15

04 nov 2023

"Nicolina är väldigt informativ, kompetent och supertrevlig!"
säljare på Kobergsgatan 22

03 nov 2023

"Fint samarbete och snabb återkoppling."
säljare på Spånkullen 11

02 nov 2023

"Väldigt nöjd med Nickolina då jag kände mig trygg med henne och kände förtroende för henne. Utrstrålar trygghet, kunskap och vänlighet. Tyckte även hon var genuin i sitt sätt att vara. Man fick inte känslan av att hon spelade charader vilket jag annars brukar kunna få känslan av när jag träffar a..."
"Väldigt nöjd med Nickolina då jag kände mig trygg med henne och kände förtroende för henne. Utrstrålar trygghet, kunskap och vänlighet. Tyckte även hon var genuin i sitt sätt att vara. Man fick inte känslan av att hon spelade charader vilket jag annars brukar kunna få känslan av när jag träffar andra mäklare. "
Läs mer
säljare på Träkilsgatan 40

30 sep 2023

"Det blev en budgivning försäljning i respektfull och positiv anda med lyhördhet för båda parters behov vilket kändes väldigt bra. Trevlig kontakt från början till slut. Fortsätt så!"
säljare på Lådämnesgatan 27

22 aug 2023

"Nicolina är engagerad, inlyssnande, empatisk, noggrann, tillmötesgående, positiv, glad och social :)"
säljare på Sulitelmagatan 2A

24 jun 2023

"Nicolina är mycket engagerad i sin arbetsroll. Alltid vänlig, glad och trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Solrosgatan 23A

06 jun 2023

"Mycket trevlig och engagerad mäklare. Nicolina hjälpte oss så att försäljningen gick väldigt smidigt och med ett fint resultat. Vi kan absolut rekommendera henne!"
säljare på Lådämnesgatan 3

02 jun 2023

"Nicolina var lyhörd och lyssnade på våra önskemål och frågor samtidigt som hon kom med tydliga råd utifrån sin kompetens."
säljare på Kobergsgatan 5

14 maj 2023

"Vi är mycket nöjda med Nicolina, hon är engagerad och en duktig mäklare med god koll på området i Kålltorp. Hon höll oss informerade och uppdaterade hela tiden. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi kände oss trygga under hela resan.
Nicolina vill vi starkt rekommendera!"
"Vi är mycket nöjda med Nicolina, hon är engagerad och en duktig mäklare med god koll på området i Kålltorp. Hon höll oss informerade och uppdaterade hela tiden. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi kände oss trygga under hela resan.
Nicolina vill vi starkt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Kaggeledsgatan 38A

11 maj 2023

"Trevlig och engagerad på helhet, driv och sälj "
säljare på Spånkullen 5

08 maj 2023

"Möjligen hade jag kunnat få ut ett pris närmare värderingen om jag haft större tålamod. Jag ville gärna få affären avklarad snabbt."
säljare på Sulitelmagatan 2D

27 mar 2023

"Trevlig, framåt, positiv och höll mig uppdaterad. Kändes väldigt engagerad. "
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 7D

27 mar 2023

"Mycket lätt att ha en dialog med, och genomfört affären på ett avslappnat och icke stressande sätt."
säljare på Sofiagatan 54I

18 mar 2023

"Nicolina fixade i dessa tider en snabb och smärtfri bostadsförsäljning med ett pris som jag är mycket nöjd med."
säljare på Björcksgatan 68C

28 feb 2023

"Duktig mäklare med glimten i ögat. Alltid glad och tillmötesgående. "
säljare på Björcksgatan 51B

21 feb 2023

"Professionell mäklare som visade genuin omtanke och lyssnade till vår situation. Fick sålt vår lägenhet trots att marknaden var väldigt dålig vid tidpunkten."
säljare på Björcksgatan 32B

07 feb 2023

"Nicolina är en väldigt trevlig person som är lätt att ha att göra med. I sin roll som mäklare är hon proffsig med full koll på läget, snabb, effektiv och mycket serviceminded. Jag har vanligtvis svårt för mäklare och deras förskönande framtoning men upplevde Nicolina som rak och ärlig.
"
"Nicolina är en väldigt trevlig person som är lätt att ha att göra med. I sin roll som mäklare är hon proffsig med full koll på läget, snabb, effektiv och mycket serviceminded. Jag har vanligtvis svårt för mäklare och deras förskönande framtoning men upplevde Nicolina som rak och ärlig.
"
Läs mer
säljare på Bagaregårdsgatan 11A

27 jan 2023

"Jag är extremt nöjd med Nicolinas insats. Hon har gedigen kännedom om området, upplevs som trygg och inger förtroende. Jag valde att gå helt på den strategi Nicolina föreslog och resultatet blev mycket bra. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Stabbegatan 93

15 nov 2022

"Mycket bra insats, process och samarbete! "
säljare på Munkebäcksgatan 4B

27 okt 2022

"Nicolina va positiv men realistisk genom hela processen och kändes enkel att arbeta med. Väldigt nöjd!"
säljare på Sofiagatan 64L

14 okt 2022

"Nicolina är mäklaren för dig som vill få ut maximalt både av mäklarens insats och bostadens pris. Hon slår rekord efter rekord när andra mäklare slår sig till ro och hoppas på det bästa. Nicolina är djupt engagerad och motiverad i att få till den bästa dealen för sina kunder. Hon kombinerar ihop ..."
"Nicolina är mäklaren för dig som vill få ut maximalt både av mäklarens insats och bostadens pris. Hon slår rekord efter rekord när andra mäklare slår sig till ro och hoppas på det bästa. Nicolina är djupt engagerad och motiverad i att få till den bästa dealen för sina kunder. Hon kombinerar ihop affärer och motiverar köpare på ett sätt som bara en engagerad mäklare som älskar sitt jobb kan göra. Jag rekommenderar henne varmt. "
Läs mer
säljare på Ostgatan 22

13 okt 2022

"Målinriktad mäklare med stort ödmjukhet!
Rekommenderas varmt!
"
säljare på Kallebäcksvägen 11B

10 okt 2022

"Mycket bra kvalitet på tjänsten som helhet, Nicolinas personliga engagemang gav förtroende till köpare, vilket är viktigt i dagens marknad.”"
säljare på Fräntorpsgatan 82

29 sep 2022

"Nicolina är en duktig, engagerad och driven mäklare med god koll på bl.a områdena i Kålltorp. Försäljningen gick snabbt och smidigt och utan några större konstigheter. Jag fick även det pris jag önskade.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Kallkällegatan 16B

18 sep 2022

"Trots lite osäkra tider hjälpte Nicolina oss att få sålt vår lägenhet snabbt och till ett pris vi känner oss nöjda med! Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Kobergsgatan 11

14 jul 2022

"Nicolina var duktig, driven och tydlig med upplägget kring min försäljning vilket jag verkligen uppskattade! Kunde ha en bra dialog och bolla olika scenarion med henne och allt kändes väldigt tryggt längst hela vägen. "
säljare på Kyrkåsgatan 9C

06 jun 2022

"Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare - Nicolina är proffsig, kunnig och engagerad, hade god kännedom om både området och föreningen och var alltid snabb med att svara på våra frågor och funderingar. Hon höll oss konstant uppdaterade i varje steg av processen och var väldigt noga m..."
"Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare - Nicolina är proffsig, kunnig och engagerad, hade god kännedom om både området och föreningen och var alltid snabb med att svara på våra frågor och funderingar. Hon höll oss konstant uppdaterade i varje steg av processen och var väldigt noga med att vi skulle känna oss trygga med varje beslut som togs. Kan verkligen rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Gräddgatan 2

30 maj 2022

"Bra och trevlig mottagande. Social med god lokalkännedom. Helt nöjd med insatsen."
säljare på Ostgatan 6

23 apr 2022

"Nicolina får högsta betyg av mig, kunde inte önska mig en bättre mäklare varken vid köp eller sälj!! Kompetent, engagerad, lättillgänglig, ärlig, och dessutom väldigt trevlig och empatisk. Noggrann och mån om att jobba schysst. Finns inget negativt att säga, rekommenderar verkligen Nicolina!! "
"Nicolina får högsta betyg av mig, kunde inte önska mig en bättre mäklare varken vid köp eller sälj!! Kompetent, engagerad, lättillgänglig, ärlig, och dessutom väldigt trevlig och empatisk. Noggrann och mån om att jobba schysst. Finns inget negativt att säga, rekommenderar verkligen Nicolina!! "
Läs mer
säljare på Kallebäcksvägen 11B

22 apr 2022

"Allt gick så snabbt och smärtfritt."
säljare på Kärrhöksgatan 9A

08 apr 2022

"Gav henne inte några superbra förutsättningar, men hon levererade och överpresterade. Fantastiskt resultat!"
säljare på Stobéegatan 10B

27 mar 2022

"Väldigt kompetent mäklare !"
säljare på Munkebäcksgatan 25H

23 mar 2022

"Nicolina extremt engagerad relativt ny mäklare på marknaden. Lyhörd och tog sig alltid tid att lyssna på en. Rekommenderar Nicolina varmt och är jättenöjd med min försäljning från början till slut. "
säljare på Sofiagatan 56K

23 mar 2022

"Proffsig, kompetent och lyhörd. Trevligt och lugnt bemötande. Detta gjorde att vi fick till en jättebra affär. Bara positivt att säga om Nicolina och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling."
säljare på Ernst Torulfsgatan 21B

28 feb 2022

"Nicolina visade att hon verkligen ville hjälpa mig nå mitt mål med försäljningen. Mycket nöjd med service och engagemang! "
säljare på Björcksgatan 66B

04 feb 2022

"Kunde inte haft en bättre mäklare!"
säljare på Jörgensgatan 4A

16 jan 2022

"Lyhörd, omtänksam och väldigt mån om att jag som säljare var införstådd i försäljningsprocessen."
säljare på Sofiagatan 46A

22 dec 2021

"Nicolina var kompetent, positiv och trevlig hela resan igenom. Jag rekommenderar henne varmt.
Yvonne Brodén "
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 5A

01 nov 2021

"Bedömningen om marknaden stämde inte med hur det var/blev. Lät först som att lgh skulle bli lättsåld vilket sedan visade sig inte stämma.
Nicolina var väldigt trevlig, tillmötesgående och hjälpsam. "
säljare på Råstensgatan 6

11 okt 2021

"Mycket driven och engagerad mäklare som lyssnade in min situation och önskemål och mötte mig på varje punkt."
säljare på Stabbegatan 95

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
56 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 78 säljare
Nicolina satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
77 av 78 säljare
Nicolina var tydlig och höll mig uppdaterad
79 av 80 säljare

Nicolina på kartan.

99 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
83 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 35 m²
Lägenhet, Göteborg
2 837 kr/mån
3 rum, 62 m²
Lägenhet, Göteborg
4 759 kr/mån
1 rum, 34 m²
Lägenhet, Göteborg
1 917 kr/mån
2 rum, 51,6 m²
Lägenhet, Göteborg
4 646 kr/mån
3 rum, 71,8 m²
Lägenhet, Göteborg
5 557 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 600 000 kr
Lägenhet Örgryte
-295 000 kr
1,5 rum, 38,5 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med Nicolina som mäklare! Hon har haft ett enormt tålamod och verkligen tagit sig tiden för att hitta rätt köpare. Hon har bearbetat intressenterna noga och inte ”gett upp” för att de har varit svåra eller inte verkat så intresserade vilket i slutändan var avgörande för att jag skulle få min lägenhet såld. Slutligen tycker jag att hon har varit väldigt go och trevlig att samarbeta med samtidigt som hon har varit professionell och fått mig att känna mig trygg genom hela processen. "
2 825 000 kr
Lägenhet Kålltorp
2 rum, 51,6 m²
2 735 000 kr
Lägenhet Örgyte
-260 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 150 000 kr
Lägenhet Björkekärr
3 rum, 62 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd, rimliga bedömningar av bostadsmarknaden. "
1 810 000 kr
Lägenhet Bagaregården
-185 000 kr
1 rum, 34,6 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.