Nicola Grez-Pancetti

Profilbild för Nicola Grez-Pancetti
Nicola Grez-Pancetti
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
24 st
172 100 000 kr

Bakgrund

Nicola Grez-Pancetti jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-07-31. Nicola har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Nicola har haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 168 745 000 kr.

Presentation

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Kontakta mig så berättar jag gärna mer om vidden av att välja rätt mäklare!

- Flest publicerade 1 rok i Vasastan 2018

Säljare om Nicola.

26 maj 2020

"Helt utan problem, bra insats."
säljare på Luntmakargatan 91

23 maj 2020

"Otroligt professionell, driven och engagerad samt lyhörd för våra behov. Vi var även mycket nöjda med alla råd inför fotografering och blev väldigt nöjda med bilderna. Ett ytterligare plus är att han är strategisk och tänker utanför boxen för att få till en så bra försäljning som möjligt. Vi kan varmt rekommendera Nicola. "
säljare på Tegnérgatan 51

01 maj 2020

"Trevlig, tillgänglig och transparent. Rekommenderas!"
säljare på Karlbergsvägen 66B

17 apr 2020

"Proffsig, svarar alltid och lät aldrig spekulanterna sväva i ovisshet. Det uppskattar jag som säljare, då jag allt för ofta mött mäklare som är dålig på återkoppling till tänkbara köpare. Rekommenderar verkligen Nicola. "
säljare på Sankt Eriksgatan 71B

25 mar 2020

"Nicola var en perfekt mäklare!
Vi bor utomlands och behövde därför extra hjälp - och det var aldrig några problem.
Dessutom uppskattade vi trevliga möten med gott kaffe på Nicola’s kontor.
Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Torsgatan 49

12 mar 2020

"Väldigt kompetent och professionell. Kommer absolut anlita igen. "
säljare på Idungatan 2

10 mar 2020

"Jag både köpte och sålde min lägenhet genom Nicola. WOW, så superproffsig han är! Han är påläst om precis allt (lägenheten, föreningen, området, etc.), duktig på att lyfta fram vad som är bra och viktigt med lägenheterna och skriver väldigt fina och välskrivna prospekt.
Han är superengagerad, transparent och lägger ned mycket tid. Han lämnar inte en enda detalj eller uppgift, varken till slumpen eller någon annan! Man tycker mycket om honom!
Jag har köpt och sålt såväl små som stora bostadsrätter i Stockholms innerstad tidigare och även en villa i Smedslätten men en så bra mäklare har jag aldrig haft, varken som köpare eller säljare. Vi är mycket imponerade!!"
säljare på Upplandsgatan

09 mar 2020

"Vi köpte ny lägenhet av Nicola och gav honom sedan i uppdrag att sälja vår nuvarande lägenhet. Vi var mycket nöjda med hur Nicola hanterade båda affärerna. Han höll oss hela tiden underrättade om status och var mycket engagerad. "
säljare på Västmannagatan 29B

09 mar 2020

"Nicola är väldigt kompetent, mycket kunnig jättetrevlig. Snabb med återkoppling. Jag är helnöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Norrbackagatan 23

28 feb 2020

"Vi är enormt nöjda med Nicola Grez Pancetti som vår mäklare. Han är otroligt engagerad och drivande i alla delar och höll allt han lovat oss. Vi rekommenderar varmt Nicola som är den bästa vi har jobbat med. "
säljare på Vanadisvägen 23

27 feb 2020

"Ska man lägga ett av sitt livs viktigaste affär i någons händer så är Nicola rätt person! Han är kunnig, aktiv och proaktiv. Nicola leder dig tryggt igenom processen med sjukt bra resultat.
"
säljare på Sigtunagatan 1

27 feb 2020

"Nicola är väldigt engagerad och driven.
Han presenterade en bra plan för försäljningen tillsammans med en trovärdig värdering och ett bra prisförslag.
Han höll oss uppdaterade hela vägen och levererade på topp."
säljare på David Bagares gata 26A

26 feb 2020

"Nicolas är definitivt marknadens absolut bästa mäklare! Rekommenderar alla människor som ska sälja sin lägenhet att anlita Nicolas som mäklare. Genom hela processen kände vi oss trygga med att vi valt den mäklare som har bästa egenskaperna för att nå bästa möjliga resultat. Det var otroligt skönt att genom hela processen kunna ha en sån bra samarbetspartner att bolla med, som var tillgänglig, tydlig, professionell, kunnig om marknaden, säljande och förtroendeingivande.
"
säljare på Sankt Eriksgatan 101

26 feb 2020

"Nicolas starka drivkraft, energinivå och engagemang gjorde att han på ett positivt sätt utmärkte sig från de övriga mäklare jag träffade inför försäljningen, vilket avgjorde mitt val av mäklare. Nicola visade sig vara ett klokt val. Några andra ord som beskriver Nicolas hantering av försäljningen är lösningsorienterad, positiv, effektiv, smidig, trygg, tillgänglig och engagerad. Samarbete skedde på ett enkelt sätt med fotograf och stylingfirma som även de var mycket duktiga. Jag är övertygad om att Nicolas sociala förmåga i kombination med hans höga ambition har haft en avgörande betydelse för det slutliga försäljningspriset, som landade på en nivå långt över förväntan. "
säljare på Hagagatan 9

08 feb 2020

"Lyhörd, engagerad, trygg och kompetent. Vi har ingenting annat än positiva ord att säga om Nicola som tog oss genom vår lägenhetsförsäljning på ett mycket betryggande sätt. Trots högt ställda krav lyckades han överträffa oss på alla plan. Nicola har vårt fulla förtroende vid framtida lägenhetsförsäljningar."
säljare på Tomtebogatan 32

10 jan 2020

"Nicola har uppträtt otroligt professionellt och har haft en kontinuerlig dialog med mig under hela försäljningen som jag har uppskattat. Jag har känt mig trygg med Nicola som mäklare och varit övertygad om att han gjort sitt yttersta under hela processen. "
säljare på Vanadisvägen 2

08 jan 2020

"Han höll vad han lovade"
säljare på Vanadisvägen 31A

16 dec 2019

"Nicola har varit oerhört energisk, snabb och positiv genom hela vår säljprocess. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Vanadisvägen 31B

09 dec 2019

"Otroligt hur självsäker och noggrann Nicola är. avgörande för min första försäljning både för min trygghet och att det gick så bra, tog sig tiden att vara närvarande i alla delar av processen. Kände mig väldigt välinformerad och fick lära mig oerhört mycket om arbetet, det är långt över mina förväntningar. Rekommenderar detta Geni starkt! "
säljare på Tomtebogatan

03 nov 2019

"Nicola är en mycket duktigt mäklaren. Han var under hela processen väldigt engagerad och driven. Han höll oss hela tiden uppdaterade och vi kände full tillit till honom och hans tillvägagångssätt. Kan varmt rekommendera Nicola. Vi är mycket nöjda att vi valde honom!"
säljare på Sveavägen 139

28 okt 2019

"Nicola var mycket driven och social. Han sålde lägenheten till ett högre pris än vad vi förväntade oss. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Annonsen och bilderna var superbra! Vi fick snabbt svar när vi kontaktade honom."
säljare på Norrbackagatan 30

10 okt 2019

"Vi köpte först lägenhet via Nicolas och fick direkt förtroende för honom. Han var engagerad och professionell och inte minst tydlig. Då vi sedan sålde vår lägenhet så kändes det rätt att ge Nicolas det förtroendet. Vi ångrade oss inte. Han tog sig tid att lyssna och resonera med oss och höll oss hela tiden informerade om affären på ett pragmatiskt sätt. Efter att ha sålt och köpt några lägenheter är det inte ofta som mäklare överraskar på ett så positivs sätt som NIcola. Fler behöver gå i hans skola...."
säljare på Tomtebogatan 42

04 okt 2019

"Nicola är en mycket engagerad och driven mäklare. Upplevde att han är extremt lyhörd och gjorde sitt allra yttersta för att sy ihop affären för både mig som säljare och köpare på bästa sätt. Han fanns hela tiden tillgänglig och levererade precis det som jag säljare förväntade mig av min mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom och kommer anlita honom igen om jag har planer att sälja en bostad i framtiden!"
säljare på Robert Almströmsgatan 10

03 okt 2019

"Min försäljning med Nicola har varit som en dans på rosor från början till start. Jag ville ha en snabb försäljning och han fixade fotograf och annons på väldigt kort varsel, men ändå på mina villkor (hade t.ex. önskat en förmiddagsfotografering för att få bäst ljus i lägenheten). Nicola fanns alltid tillgänglig och hade verkligen stenkoll på marknaden och området. Allt från fotografering till slutpris har överträffat mina redan höga förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en seriös, trevlig och engagerad mäklare. "
säljare på Sankt Eriksgatan 109

29 sep 2019

"Fantastisk mäklare som kan rekommenderas till alla! Lyhörd, professionell och med en kirurgisk känsla för försäljning i Stockholm. Nicola förstod direkt vad vi som säljare ville förmedla i form av styling, text, bild och inredning. Extremt nöjd med hans sätt att leda visningar, och han höll oss i handen hela vägen från första mötet till försäljning. Vi kommer att använda oss av Nicolas tjänster vid framtida försäljningar, och vi rekommenderar alla (familj och vänner och övriga) att göra detsamma."
säljare på Bergsgatan 25

17 sep 2019

"Nicola var engagerad och hjälpsam hela vägen från första mötet tills bostaden var såld. Tydlig och återkopplade kontinuerligt samtidigt som han aldrig gav sig förrän han kände att han hade gjort allt. Skulle absolut välja Nicola igen vid framtida bostadsrättsförsäljning!"
säljare på Sveavägen 95

01 sep 2019

"Rekommenderar verkligen Nicola om du söker mäklare - jag har aldrig träffat en så engagerad person! Han gjorde allt för den viktigaste affären i mitt liv."
säljare på Tomtebogatan 50

29 aug 2019

"Mycket kunnig om marknaden och området. Var lyhörd för mina önskemål. Gav hela tiden feedback. Kände mej trygg och hade full förtroende för mäklaren. Mycket duktig. "
säljare på Karlbergsvägen 80A

29 aug 2019

"Jag valde Nicola för att jag upplevde honom som engagerad och resultatinriktad med stor kunnighet kring den typ av lägenhet jag skulle sälja. Detta visade sig stämma mycket väl och jag kan varmt rekommendera honom till andra säljare! "
säljare på Ynglingagatan 27

03 jul 2019

"Jag är mycket nöjd med Nicolas insats som mäklare. När vi tillsammans hade hittat en strategi som kändes bra var det skönt att kunna luta sig tillbaka och låta honom köra sitt race med förtroende för hans expertis, och samtidigt hållas in the loop utan att själv behöva lyfta luren. Rekommenderas starkt till resultatinriktade säljare. Tack Nicola!"
säljare på Vanadisvägen 2

23 maj 2019

"Var lyhörd och rak genom hela dialogen och det kändes som Nicola hade full kontroll på alla moment både sett till min som säljare och mot köparen, skulle rekommendera alla dagar i veckan."
säljare på Roslagsgatan 33B

15 maj 2019

"Nicola va en mycket trevlig och kunnig mäklare. Kommer definitivt använda honom vid mina framtida försäljningar. Kan starkt rekommendera honom till alla som går i säkjtankar!"
säljare på Roslagsgatan 60

07 feb 2019

"Är löjligt nöjd med Nicolas insats! Mer engagerad och duktig mäklare får man leta länge efter. Rekommenderas STARKT!!!"
säljare på Gästrikegatan 18A

17 jan 2019

"Nicola är en oerhört duktig och driven mäklare. Även efter kontrakts skrivning visar han intresse och engagemang i frågor kring föreningen som inte skött sig så bra inför försäljningen. Kommer varmt rekomenldera honom till andra. "
säljare på Johannesgatan 6

11 nov 2018

"Engagerad, bra kille"
säljare på Döbelnsgatan 91

24 okt 2018

"Stort engagemang genom hela försäljningen av min lägenhet. Skicklig att känna av intresserade spekulanter och vidare fånga deras intresse. Kunnig inom sitt område och bra uppdatering av läget. Kan starkt rekommendera Nicola till andra!"
säljare på Sankt Eriksgatan 109

17 okt 2018

"Kanonmäklare ! Engagerad till tusen och kunnig !
Alltid kontaktbar och återkom hela tiden under försäljningen med information.
Jag kan varmt rekommendera Nicola."
säljare på Tomtebogatan 34

03 aug 2018

"Nicola är en driven, lyhörd och kunnig mäklare. Fick mer betalt för min etta i Vasastan, än vad jag kunde föreställa mig. Ett självklart val nästa gång jag säljer en bostad!"
säljare på Upplandsgatan 86

23 jun 2018

"Passionate and goal-oriented, Nicola is very friendly, professional, and reliable. The best thing about him is that he understands sellers’ anxiety and makes them not to worry through selling processes."
säljare på Västmannagatan 97

11 jun 2018

"Jag anlitade Nicola för att sälja en etta med uteplats på Rörstrandsgatan. Lägenheten hade visst renoveringsbehov varpå vi tog in styling, vilket gav fantastiskt resultat. Drygt 60 spekulanter visade intresse och vi fick därmed en extremt bra budgivning och slutpris för lägenheten.
Nicola är ständigt på alerten, påläst och mycket engagerad med samtliga parter under processen. Jag är grymt nöjd med mitt val av mäklare och är övertygad om att Nicola gjorde så att vi fick maximalt betalt. Lämnar mina bästa rekommendationer!"
säljare på Rörstrandsgatan 48A

24 maj 2018

"Jag är mycket nöjd "
säljare på Roslagsgatan 60

23 maj 2018

"En bättre mäklare får man leta länge efter! Träffade nio mäklare innan jag valde Nicola. Han är professionell, kunnig, tillmötesgående, alltid nåbar och energirik som mäklare. Han gör det där lilla extra för att få till en så bra försäljning som möjligt. Jag är jättenöjd!"
säljare på Blåsippevägen 12

11 maj 2018

"Vi fastnade för Nicola när vi själva var på en annan visning han höll i. Han var då mycket påläst och engagerad utan att vara påträngande. Som mäklare är han effektiv, smidig och driven. Han ser till att vara väl påläst och tar gärna ett varv i huset för att se vind och tvättstuga exempelvis, allt för att kunna ge så bra service som möjligt. Möjligen gav Nicola en lätt glädjeprognos vid första mötet oss emellan men även den andra mäklaren vi träffade värderade lägenheten likadant. Vi är säkra på att Nicola fick till den bästa affären för oss i slutändan. Vi har ingen anledning att vara missnöjda med vårt val av honom som vår mäklare och kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Norrtullsgatan 36

04 apr 2018

"Väldigt nöjd med Nicolas insats! "
säljare på Karlbergsvägen 54A

26 feb 2018

"Jag hade över 10 mäklare för att vardera min lägenhet innan jag bestämde mig för vilken mäklare som passade mig bäst. Nicola kändes hungrig och taggad vilket var precis vad jag ville åt på en ganska svajig marknad. Intrycket visade sig stämma bra och hans engagemang och goda inställning gav resultat. Jag är otroligt nöjd och tror att hans ihärdighet gav de sista buden som resulterade i att jag kunde sälja till ett pris som både han och jag var nöjd med. "
säljare på Torsgatan 42

22 feb 2018

"Lägenheten såldes innan visning."
säljare på Karlbergsvägen 28

05 feb 2018

"Trevlig och engagerad. Lätt att få tag på. Flexibel. "
säljare på Roslagsgatan 54A

01 feb 2018

"energisk och hängiven mäklare"
säljare på Dalagatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
168 745 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 73 säljare
Nicola satte rätt förväntningar på slutpriset
52 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 73 säljare
Nicola var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Nicola på kartan.

99 tidigare annonser
12 bostäder till salu
73 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Annonser

11 195 000 kr
4,5 rum, 121 m²
92 520 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 117 kr/mån
5 395 000 kr
2 rum, 63 m²
85 634 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 872 kr/mån
3 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
2 542 kr/mån
3 rum, 83 m²
Lägenhet, Stockholm
1 804 kr/mån
5 195 000 kr
2 rum, 57 m²
91 140 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 563 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 305 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 10 000 kr
4 rum, 106 m²
Utropspris: 8 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helt utan problem, bra insats."
4 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
10 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
3 rum, 101 m²
Utropspris: 9 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt professionell, driven och engagerad samt lyhörd för våra behov. Vi var även mycket nöjda med alla råd inför fotografering och blev väldigt nöjda med bilderna. Ett ytterligare plus är att han är strategisk och tänker utanför boxen för att få till en så bra försäljning som möjligt. Vi kan varmt rekommendera Nicola. "
4 950 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 255 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 38 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.