Nathalie Jensen

Profilbild för Nathalie Jensen
Säljarfavorit
Nathalie Jensen
4.9 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
74 st
45 st
177 125 000 kr

Bakgrund

Nathalie Jensen jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Nathalie har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Nathalie har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 231 880 000 kr.

Presentation

Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder samt att överträffa deras förväntningar.

Jag finns alltid tillgänglig för dig oavsett dag och tid då det för mig är extremt viktigt för att du känner en stor trygghet i en av ditt livs största affärer!

Jag gillar att jobba under ett högt tempo men står stadigt fast vid att varje affär är unik och därav gör jag alltid det lilla extra som behövs för att skräddarsy ett upplägg för just din bostad. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj. Du kan med andra ord lita på att jag inte kommer ge mig förrän du är 100% nöjd med mitt arbete.

Mina tidigare kunder beskriver mig som väldigt förtroendeingivande, lyhörd, positiv, entusiastisk, professionell och alltid tillgänglig med ett driv utöver det vanliga. Jag brinner för mitt arbete vilket lyser igenom i varje affär och genom att anlita mig kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig och som alltid strävar efter nya rekord!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Nathalie.

21 jun 2022

"Jag är så nöjd med valet av just Nathalie som min mäklare! Den trygghet och omhändertagande hon visade i en osäker bostadsmarknad var guldvärt i säljprocessen. Hon är både lyhörd, flexibel och har bra kommunikation rakt igenom. Rekommenderar starkt! "
säljare på Augustendalsvägen 21

17 jun 2022

"Nathalie var otrolig! Trevlig, driven, grym mäklare hon krigade på tills vi blev mer än nöjda. "
säljare på Teodolitvägen 37

11 jun 2022

"Nathalie är driven, kunnig och väldigt trevlig. En grym mäklare som jag inte skulle tveka att vända mig till igen! "
säljare på Lagerlöfsgatan 8

02 maj 2022

"Nathalie var mycket engagerad redan från början och lyssnade på våra önskemål hela tiden. Hon hade bra egna tankar och var målinriktad. Mycket social och så trevlig! Vi är så nöjda med Nathalie!"
säljare på Stagneliusvägen 43

07 apr 2022

"Anlitade Nathalie vid min lägenhetsförsäljning på Kungsholmen.
Har inte tid eller ork att sitta här och hitta på klatschiga superlativer så jag nöjer mig kort och gott med att meddela att jag är helnöjd med Nathalies arbete från initial kontakt till försäljning.
Rekommenderas varmt. "
"Anlitade Nathalie vid min lägenhetsförsäljning på Kungsholmen.
Har inte tid eller ork att sitta här och hitta på klatschiga superlativer så jag nöjer mig kort och gott med att meddela att jag är helnöjd med Nathalies arbete från initial kontakt till försäljning.
Rekommenderas varmt. "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 20

31 mar 2022

"Inför min försäljning så hade jag en dialog med Nathalie om förutsättningar och förväntningar, och jag kände mig väldigt trygg med hennes råd och kunskap. Upplägget vi kom fram till passade mig perfekt och fungerade mycket väl. Under försäljningen så var Nathalie ständigt engagerad, professionell..."
"Inför min försäljning så hade jag en dialog med Nathalie om förutsättningar och förväntningar, och jag kände mig väldigt trygg med hennes råd och kunskap. Upplägget vi kom fram till passade mig perfekt och fungerade mycket väl. Under försäljningen så var Nathalie ständigt engagerad, professionell och hade ett fantastiskt driv.
Jag har aldrig rekommenderat en mäklare förut, men Nathalie är verkligen unik i sitt driv och kompetens - och jag har högt rekommenderat henne till vänner och grannar! "
Läs mer
säljare på Kammakargatan 18

31 mar 2022

"Nathalie gjorde ett enastående jobb med en smidig försäljningen av min bostad! Professionell, driven och supertrevlig. Hon höll mig uppdaterad i hela processen med bra kommunikation och fanns alltid tillgänglig.
Vid nästa bostadsförsäljning är det inget tvivel om att det är Nathalie jag ringer d..."
"Nathalie gjorde ett enastående jobb med en smidig försäljningen av min bostad! Professionell, driven och supertrevlig. Hon höll mig uppdaterad i hela processen med bra kommunikation och fanns alltid tillgänglig.
Vid nästa bostadsförsäljning är det inget tvivel om att det är Nathalie jag ringer direkt!"
Läs mer
säljare på Thunbergsgatan 37

28 mar 2022

"En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare som hjälpte oss med en mycket lyckad fastighetsförsäljning! "
säljare på Svarvargatan 14

24 mar 2022

"Nathalie är Drottningen av Kungsholmen!
Jag skulle rekommendera henne till vänner och bekanta utan tvekan.
Otroligt lyhörd och lyssnar till kundens behov. Är alltid tillgänglig och har ett otroligt driv.
Bra jobbat! "
säljare på Fredhällsgatan 9

21 mar 2022

"Nathalie var väldigt engagerad och var ett jättebra bollplank och stöd genom hela försäljningsprocessen. Försäljningspriset översteg med råge våra förväntningar och vi är verkligen supernöjda!"
säljare på Kungsgatan 90

16 mar 2022

"Nathalie har väldigt bra energi vilket var perfekt efter visningarna. Den perfekta mängden ´´push´´. Hon finns alltid tillgänglig med en bra och tydlig kommunikation. Hela processen gick väldigt snabbt tack vare henne. "
säljare på Lindhagensgatan 79

12 mar 2022

"Nathalie var ett proffs från start till slut! Otroligt lyhörd och engagerad redan vid första mötet och gav ett förtroendeingivande intryck. Under försäljningens gång var hon väldigt engagerad och lättillgänglig och gav snabba och tydliga uppdateringar. Skulle utan tvekan rekommendera henne till f..."
"Nathalie var ett proffs från start till slut! Otroligt lyhörd och engagerad redan vid första mötet och gav ett förtroendeingivande intryck. Under försäljningens gång var hon väldigt engagerad och lättillgänglig och gav snabba och tydliga uppdateringar. Skulle utan tvekan rekommendera henne till familj och vänner!"
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

07 mar 2022

"Nathalie är den proffsigaste mäklaren vi mött (sålt och köpt i Stockholm 5 ggr innan). Du är alltid prioriterad och kan känna dig lugn i att hon inte släpper en het spekulant ur sikte – vilket ger dig det bästa slutpriset oavsett öppen visning eller ej. Hon är dessutom tillgänglig och tydlig med ..."
"Nathalie är den proffsigaste mäklaren vi mött (sålt och köpt i Stockholm 5 ggr innan). Du är alltid prioriterad och kan känna dig lugn i att hon inte släpper en het spekulant ur sikte – vilket ger dig det bästa slutpriset oavsett öppen visning eller ej. Hon är dessutom tillgänglig och tydlig med vad hon behöver från dig under hela försäljningsprocessen. 5 av 5 poäng alla dagar!"
Läs mer
säljare på Norra Agnegatan 32

06 mar 2022

"Grym mäklare som man känner sig trygg med!"
säljare på Karlsviksgatan 7

06 mar 2022

"Nathalie visade från första mötet ett starkt driv och en hög ambitionsnivå, vilket hon också levde upp till när lägenheten såldes till ett mycket bra pris innan öppen visning. "
säljare på Adlerbethsgatan 17

27 feb 2022

"Nathalie sålde lägenheten snabbt och enkelt. Ingen önskan var omöjlig. kommuniatioken var rak och ärlig. Hon anpassade sina arbetstider efter våra behov. Vi fick även ett bra kvm pris! Jag kan varmt rekomendera henne. Värt varenda kr. "
säljare på Vitalisvägen 11

21 feb 2022

"Wow! 5/5!! Det här var den smidigaste bostadsaffären jag varit med om. Nathalie levererade verkligen vad hon lovade och överträffade mina förväntningar och där till. Hon är målmedveten, lättsam, superfokuserad, trevlig och otroligt lätt att ha att göra med. Försäljningen gick super smidigt och s..."
"Wow! 5/5!! Det här var den smidigaste bostadsaffären jag varit med om. Nathalie levererade verkligen vad hon lovade och överträffade mina förväntningar och där till. Hon är målmedveten, lättsam, superfokuserad, trevlig och otroligt lätt att ha att göra med. Försäljningen gick super smidigt och snabbt och jag behövde knappt lyfta ett finger. Jag ser verkligen fram emot nästa bostadsaffär och kan rekommendera henne varmt!"
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 15

14 feb 2022

"Nathalie är kunnig, skarp och arbetar hårt. En stjärna helt enkelt! Levererade från start till mål. Kommer definitivt anlita Nathalie igen!"
säljare på Vitalisvägen 13

11 feb 2022

"Vi hade egentligen bestämt oss för att anlita en annan mäklare men kände att vi ville träffa Nathalie efter att ha läst alla hennes fina omdömen. Redan på första mötet kände vi ett stort förtroende för henne och blev imponerade av hennes approach så vi valde att anlita henne. Nathalie är en väldi..."
"Vi hade egentligen bestämt oss för att anlita en annan mäklare men kände att vi ville träffa Nathalie efter att ha läst alla hennes fina omdömen. Redan på första mötet kände vi ett stort förtroende för henne och blev imponerade av hennes approach så vi valde att anlita henne. Nathalie är en väldigt driven, målinriktad och energisk mäklare. Hon har ett strategiskt tänk och var enormt skicklig på att förhandla. Slutpriset landade på en rekordnivå! Vi rekommenderar hennes varmt."
Läs mer
säljare på Kristinebergsvägen 24

11 feb 2022

"Nathalie var toppen att arbeta med!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 4

08 feb 2022

"Natalie är grym! Supertrevlig och kompetent. Är verkligen engagerad och seriös! Skulle rekommendera Natalie alla dagar i veckan"
säljare på Sveavägen 135

03 feb 2022

"Nathalie ingav förtroende och engagemang genom hela processen. Hon var flexibel, lösningsfokuserad och gjorde det lilla extra för att alla parter skulle bli nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Nathalie som mäklare! "
säljare på Lindhagensgatan 67

02 feb 2022

"Nathalie var otroligt proffsig från första kontakt och genom hela försäljningsprocessen. Hon hade en strategisk plan, var påläst, tillgänglig och höll mig uppdaterad löpande. Dessutom är hon en härlig person och en grym förhandlare!
Allting gick snabbt, smidigt och lägenheten såldes på rekordnivå..."
"Nathalie var otroligt proffsig från första kontakt och genom hela försäljningsprocessen. Hon hade en strategisk plan, var påläst, tillgänglig och höll mig uppdaterad löpande. Dessutom är hon en härlig person och en grym förhandlare!
Allting gick snabbt, smidigt och lägenheten såldes på rekordnivå!
Välj Nathalie!"
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 48

31 jan 2022

"Från första mötet ingav Nathalie ett förtroende som aldrig ändrades. Konstant uppdaterande till mig som säljare, proffsigt bemötande samt ödmjuk till uppgiften. Kommer garanterat anlita henne nästa gång igen!"
säljare på Industrigatan 9

24 jan 2022

"Bästa mäklaren jag haft. Allt gick snabb och smidigt. Mer än nöjd med försäljningen, allt tack vare en super insats av Nathalie. "
säljare på Rålambsvägen 48

21 jan 2022

"Nathalie är otroligt professionell samtidigt som hon ger ett personligt bemötande. Hon är lyhörd och ger alltid sitt yttersta för att förverkliga våra drömmar. Smart, hårt arbetande och hög social kompetens.
Det här var andra gången vi samarbetade med Nathalie och hon fortsätter att leverera på ..."
"Nathalie är otroligt professionell samtidigt som hon ger ett personligt bemötande. Hon är lyhörd och ger alltid sitt yttersta för att förverkliga våra drömmar. Smart, hårt arbetande och hög social kompetens.
Det här var andra gången vi samarbetade med Nathalie och hon fortsätter att leverera på våra, högt ställda, krav. Vi har hittat vår mäklare!"
Läs mer
säljare på Kammakargatan 64B

17 jan 2022

"Grymt nöjd med Nathalie,
Hon är:
+ Trevlig och glad
+ Kämpar hårt för att överträffa förväntningarna
+ Tydlig och strukturerad
+ Strategisk i sitt arbetssätt
Rekommenderar verkligen Nathalie, hon har gjort en toppenförsäljning av min lägenhet! :D "
"Grymt nöjd med Nathalie,
Hon är:
+ Trevlig och glad
+ Kämpar hårt för att överträffa förväntningarna
+ Tydlig och strukturerad
+ Strategisk i sitt arbetssätt
Rekommenderar verkligen Nathalie, hon har gjort en toppenförsäljning av min lägenhet! :D "
Läs mer
säljare på Mariagränd 2

17 jan 2022

"Nathalie förtjänar full pott. Hon är grym!"
säljare på Sveavägen 117B

29 dec 2021

"Nathalie var snabb och driven. Hon visade stort engagemang och var alltid tillgänglig. "
säljare på Scheelegatan 11A

20 dec 2021

"Nathalie är en mycket skicklig och kretiv mäklare! Trots en svår marknad och ett svårt objekt så gjorde vi en affär på en högre prisnivå än förväntat. Hon är lyhörd samtidigt, som hon till skillnad från många andra mäklare vågar utmana istället för att bara säga det jag som säljare vill höra vilk..."
"Nathalie är en mycket skicklig och kretiv mäklare! Trots en svår marknad och ett svårt objekt så gjorde vi en affär på en högre prisnivå än förväntat. Hon är lyhörd samtidigt, som hon till skillnad från många andra mäklare vågar utmana istället för att bara säga det jag som säljare vill höra vilket för mig visar på karaktär och den där självsäkerheten som man bara måste ha som mäklare. Ser fram emot nästa affär!"
Läs mer
säljare på Vintergatan 2D

25 nov 2021

"Väldigt proffsig! Lätt att ha och göra med och tydlig i sin kommunikation. Jobbade målmedvetet för att jag skulle bli nöjd med försäljningen, vilket jag också blev!"
säljare på Svarvargatan 12

24 nov 2021

"Nathalie var super duktig, driven och hjälpsam. Hon var alltid tillgänglig (även sena kvällar och helger), hon lyssnade på oss men var också tydlig med vad hon ansåg var bäst och henens rekommendationer. Vill ni ha en mäklare som gör försäljningen smidig, är grym på förhandling och finns tillgäng..."
"Nathalie var super duktig, driven och hjälpsam. Hon var alltid tillgänglig (även sena kvällar och helger), hon lyssnade på oss men var också tydlig med vad hon ansåg var bäst och henens rekommendationer. Vill ni ha en mäklare som gör försäljningen smidig, är grym på förhandling och finns tillgänglig hela tiden så är det Nathalie ni ska välja. Vi kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

24 nov 2021

"Nathalie har gjort ett strålande jobb med att sälja min lägenhet. Hon har varit trevlig, snabb, effektiv och rak i sin kommunikation. Det märktes direkt att hon är mer engagerad än den genomsnittliga mäklaren, att hon har koll på marknaden och att hon anstränger sig till det yttersta för att till..."
"Nathalie har gjort ett strålande jobb med att sälja min lägenhet. Hon har varit trevlig, snabb, effektiv och rak i sin kommunikation. Det märktes direkt att hon är mer engagerad än den genomsnittliga mäklaren, att hon har koll på marknaden och att hon anstränger sig till det yttersta för att tillmötesgå önskemålen. Rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 5

17 nov 2021

"Snabb försäljning av min lägenhet och bra kommunikation och engagemang genom hela processen."
säljare på Tre Liljor 6

16 nov 2021

"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare. Nathalie tog hand om försäljningen på ett trevligt och profitionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Nathatie."
säljare på Vitalisvägen 5

15 nov 2021

"En visning och såld till rekordpris! Alla parter blev nöjda och kände sig trygga genom hela processen. Kan starkt rekommendera Nathalie "
säljare på Geijersvägen 14

15 nov 2021

"Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare! Nathalie gav mig ett förtroendeingivande intryck direkt och jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Nathalie fanns alltid tillgänglig, hade högt engagemang och driv och var extremt lyhörd. Annonsen överträffade mina förväntningar med råge. Bild..."
"Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare! Nathalie gav mig ett förtroendeingivande intryck direkt och jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Nathalie fanns alltid tillgänglig, hade högt engagemang och driv och var extremt lyhörd. Annonsen överträffade mina förväntningar med råge. Bilderna var jättefina och texten klockren! Lägenheten såldes på förhandsvisning till ett mycket högre pris än förväntat, mycket tack vare Nathalies skicklighet som förhandlare. Kunde inte ha valt en bättre mäklare! Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

03 nov 2021

"Rekommenderar alla att sälja med Nathalie! Jobbar hårt och lever upp till höga förväntningar! "
säljare på Rålambsvägen 69

27 okt 2021

"Nathalie är klart den bästa mäklare jag har haft att göra med.
Hon är mycket engagerad med ett stark driv och avslutade affären effektivt och lyckosamt. Hon är trevlig, positiv. lyhörd och alltid tillgänglig oavsett tid och dag så man känner sig viktig som kund. Kan verkligen rekommendera Nathalie."
"Nathalie är klart den bästa mäklare jag har haft att göra med.
Hon är mycket engagerad med ett stark driv och avslutade affären effektivt och lyckosamt. Hon är trevlig, positiv. lyhörd och alltid tillgänglig oavsett tid och dag så man känner sig viktig som kund. Kan verkligen rekommendera Nathalie."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 45

27 okt 2021

"Förmodligen den snabbaste och smidigaste lägenhetsförsäljningen vi kommer vara med om! En visning och såld till rekordpris! :D "
säljare på Vitalisvägen 5

24 okt 2021

"Nathalie var toppen! Det gick otroligt snabbt från första mötet till försäljning och hon kommunicerade hela vägen. Jag kände mig trygg i att bostaden skulle bli såld till ett pris jag var nöjd med redan från dag ett"
säljare på Vitalisvägen 7

13 okt 2021

"Nathalie är superproffsig och har ett bra driv och energi som man som säljare uppskattar. Hon känns engagerad i affären och är en bra förhandlare mot köpare."
säljare på Adlerbethsgatan 15

30 sep 2021

"Nathalie gjorde ett strålande jobb från början till slut och jag kan rekommendera henne till alla som vill göra en smidig affär och slå försäljningsrekord i föreningen. "
säljare på Kammakargatan 18

29 sep 2021

"Proffsigt utfört genom hela processen från början till slut. Man kunde sig trygg med att Natalie gjorde sitt yttersta och var mycket engagerad."
säljare på Stagneliusvägen 28

28 sep 2021

"Jag var väldigt nöjd med Nathalie som mäklare!"
säljare på Lindhagensgatan 61

27 sep 2021

"Den bästa mäklaren i hela Stockholm! Strategiskt, snabbt och supervänligt, jag skulle definitivt använda Nathalie igen. 10/10!"
säljare på Vitalisvägen 6

15 sep 2021

"Nathalie var otroligt professionell genom hela processen! Hon gav, redan från start, bra förväntningar och var alltid noggrann med att jag som säljare kände mig trygg i hennes agerande. Valde just Nathalie på grund av hennes moderna säljstrategi, en stjärna till mäklare! "
"Nathalie var otroligt professionell genom hela processen! Hon gav, redan från start, bra förväntningar och var alltid noggrann med att jag som säljare kände mig trygg i hennes agerande. Valde just Nathalie på grund av hennes moderna säljstrategi, en stjärna till mäklare! "
Läs mer
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

09 sep 2021

"Nathalie skötte min försäljning otroligt professionellt. Hon fanns dessutom tillgänglig dygnet runt och uppdaterade mig i hur allting gick hela tiden! "
säljare på Vitalisvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
231 880 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
153 av 156 säljare
Nathalie satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 155 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 149 säljare
Nathalie var tydlig och höll mig uppdaterad
157 av 157 säljare

Nathalie på kartan.

222 tidigare annonser
38 bostäder till salu
157 rekommendationer

38 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 53,7 m²
Lägenhet, Nacka
2 900 kr/mån
1 rum, 22 m²
Lägenhet, Stockholm
972 kr/mån
3,5 rum, 77,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 540 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
2 725 kr/mån
2 rum, 60 m²
Lägenhet, Stockholm
2 433 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 950 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 255 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 90 m²
Utropspris: 10 295 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Nacka Strand
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är så nöjd med valet av just Nathalie som min mäklare! Den trygghet och omhändertagande hon visade i en osäker bostadsmarknad var guldvärt i säljprocessen. Hon är både lyhörd, flexibel och har bra kommunikation rakt igenom. Rekommenderar starkt! "
9 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 725 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 8 875 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Norrmalm
3 rum, 90 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.