Nathalie Jensen

Profilbild för Nathalie Jensen
Säljarfavorit
Nathalie Jensen
4.9 / 5
(215 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
37 st
167 560 000 kr

Bakgrund

Nathalie Jensen jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Nathalie har fått in 37 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Nathalie har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 198 115 000 kr.

Presentation

Säljtankar? Kontakta mig direkt på nathalie@unikfast.se eller 070-445 33 25 - ser fram emot att höra ifrån dig!

Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder samt att överträffa deras förväntningar.

Jag finns alltid tillgänglig för dig oavsett dag och tid då det för mig är extremt viktigt för att du känner en stor trygghet i en av ditt livs största affärer!

Jag gillar att jobba under ett högt tempo och står stadigt fast vid att varje affär är unik och därav gör jag alltid det lilla extra som behövs för att skräddarsy ett upplägg för just din bostad. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj. Du kan med andra ord lita på att jag inte kommer ge mig förrän du är 100% nöjd med mitt arbete.

Mina tidigare kunder beskriver mig som väldigt förtroendeingivande, lyhörd, positiv, entusiastisk, professionell och alltid tillgänglig med ett driv utöver det vanliga. Jag brinner för mitt arbete vilket lyser igenom i varje affär och genom att anlita mig kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig och som alltid strävar efter nya rekord!

Mäklarbyrå


Säljare om Nathalie.

20 mar 2023

"Nathalie såg till jag fick sålt min lägenhet innan visning på ett snabbt och smidigt sätt. Trevlig, lyhörd och enkel att samarbeta med. Rekommenderas!"
säljare på Fridhemsgatan 10A

26 feb 2023

"Super nöjd med Nathalie! Allt gick så smidigt till
Blev uppdaterad regelbundet och hon höll verkligen det hon sa! :)
rekommenderar starkt! "
säljare på Kammakargatan 18

24 feb 2023

" Natalie är verkligen en toppenmäklare som vi varmt kan rekommendera och kommer använda oss av igen om det blir aktuellt. "
säljare på Stagneliusvägen 23

24 feb 2023

"Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Stort tack till Nathalie!"
säljare på Vitalisvägen 6

21 feb 2023

"Nathalie är mycket socialt kompetent, professionell i sitt bemötande och en förtroendeingivande mäklare. Rekommenderas! "
säljare på Fredhällsgatan 9

20 feb 2023

"Vi var väldigt nöjda med Nathalie som rakt igenom hela processen var väldigt engagerad och driven. Rekommenderas! "
säljare på Drottninggatan 73A

19 feb 2023

"Nathalie är en vass, kommunikativ och driven mäklare i världsklass. Garanterat succé."
säljare på Tulegatan 18

13 feb 2023

"Natalie är fantastisk!! Proffsig, kunnig, ärlig och lyhörd. Gjorde allt till 100% från början till slut i processen. Kommer absolut anlita igen i framtiden!!"
säljare på Fleminggatan 26

08 feb 2023

"Nathalie är en FANTASTISK mäklare som vi verkligen rekommenderar till både säljare och köpare. Hon brinner för det hon gör och det märks: allt funkar klockrent och processen blir trevlig och kul tillsammans med Nathalie! Vi sålde vår lägenhet nu i ett lite svårare marknadsläge men Nathalie hade h..."
"Nathalie är en FANTASTISK mäklare som vi verkligen rekommenderar till både säljare och köpare. Hon brinner för det hon gör och det märks: allt funkar klockrent och processen blir trevlig och kul tillsammans med Nathalie! Vi sålde vår lägenhet nu i ett lite svårare marknadsläge men Nathalie hade hela tiden en plan framåt, jobbade hårt och smart tills vi hade en finfin försäljning i mål. Vi är väldigt nöjda och glada över vårt samarbete."
Läs mer
säljare på Kristinebergsvägen 12

07 feb 2023

"Vi träffade Nathalie när vi först köpte lägenheten som vi ju sålt, och det fanns liksom egentligen inget annat alternativ för oss än att återkoppla till henne när det sen var dags att sälja igen. Det råder inga tvivel om att Nathalie även kommer sköta vår nästa försäljning, och de nästkommande oc..."
"Vi träffade Nathalie när vi först köpte lägenheten som vi ju sålt, och det fanns liksom egentligen inget annat alternativ för oss än att återkoppla till henne när det sen var dags att sälja igen. Det råder inga tvivel om att Nathalie även kommer sköta vår nästa försäljning, och de nästkommande också. Hon är en stjärna!"
Läs mer
säljare på Adlerbethsgatan 15

01 feb 2023

"Nathalie är toppen, hon visar stort driv och engagemang och uppnådde jättefina resultat vid försäljningen av vår lägenhet. Jättenöjd säljare!"
säljare på Hantverkargatan 46

28 jan 2023

"Vi är mycket nöjda med hur Nathalie hanterade försäljningen av vår lägenhet och kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Tegnérgatan 55D

28 jan 2023

"Nathalie kändes rätt redan från start med flera försäljningar med goda resultat i city.
Även i mitt fall levererade hon ett slutpris jag absolut inte kunde tänka mig i denna svåra marknad. Med facit i hand en otroligt duktig mäklare. Redan från start väldigt flexibel och enkel att ha att göra me..."
"Nathalie kändes rätt redan från start med flera försäljningar med goda resultat i city.
Även i mitt fall levererade hon ett slutpris jag absolut inte kunde tänka mig i denna svåra marknad. Med facit i hand en otroligt duktig mäklare. Redan från start väldigt flexibel och enkel att ha att göra med, konstant tillgänglig. Värdesätter högt att hon är en mäklare man verkligen kan lita på gör sitt jobb och ser efter ens intressen till fullo. Sålde lägenheten efter endast en förhandsvisning till rekordpris. Otroligt bekväm och flexibel affär. 10/10. Mycket nöjd med Nathalie! "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 64

22 jan 2023

"Nathalie är utan tvekan den bästa mäklaren jag någonsin mött, med ett enormt driv och engagemang. Hon är oerhört proaktiv, trevlig, proffsig, har en fingertoppskänsla som få och fick hela processen att gå smidigt, snabbt och smärtfritt. Nathalie är väldigt mån om att stänga affären men är samtidi..."
"Nathalie är utan tvekan den bästa mäklaren jag någonsin mött, med ett enormt driv och engagemang. Hon är oerhört proaktiv, trevlig, proffsig, har en fingertoppskänsla som få och fick hela processen att gå smidigt, snabbt och smärtfritt. Nathalie är väldigt mån om att stänga affären men är samtidigt inte för ”på”, utan håller den där svåra men perfekta balansen mellan att vara inlyssnande, lugn och tålmodig samtidigt som hon ständigt driver på processen, ligger steget före och aldrig stannar. Jag skulle säga att det unika med just Nathalie som mäklare är att hon är väldigt varm, vänlig, genuin och empatisk samtidigt som hon är en oerhört vass, skicklig och tydlig säljare och förhandlare. Hon gör det omöjliga möjligt och ser till att både köpare och säljare ständigt är nöjda genom hela processen (med säljaren främst i fokus såklart!). Nathalie lyssnar noga på säljaren och köparens önskemål och försöker tillgodose detta så långt som det är möjligt. Hon är en mäklare man känner full tillit till och som man känner sig väldigt trygg med. Nathalie var mycket tillgänglig för att besvara alla ens små och stora frågor. Hon anpassar hela sitt arbete till vem just Du som köpare eller säljare är, vilket gör att man känner fullt förtroende. Med hennes erfarenhet och kompetens kan du vara säker på att hon kommer göra ett toppenjobb. Hon gjorde det där lilla extra x 10 samtidigt som hon var positiv, peppande och ständigt full av energi och glädje. Nathalie är helt enkelt en stjärna på mäklarhimlen som brinner för sitt jobb och som är här för att stanna. Jag kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Fredhällsgatan 9

19 jan 2023

"Nathalie är utan tvivlar den bästa mäklare jag mött! Lyssnar och ser till ens behov när det kommer till försäljning, något som är få förunnat. Rekommenderas varmt!"
säljare på Kungsholms Strand 171

19 jan 2023

"Nathalie har ett fantastiskt bemötande och energi! Hon var väldigt lyhörd och jobbade 100% för att jag som säljare skulle bli nöjd, vilket köparen också verkade vara.
Ärlig och varm person som jag kommer anlita även nästa gång jag ska köpa eller sälja."
"Nathalie har ett fantastiskt bemötande och energi! Hon var väldigt lyhörd och jobbade 100% för att jag som säljare skulle bli nöjd, vilket köparen också verkade vara.
Ärlig och varm person som jag kommer anlita även nästa gång jag ska köpa eller sälja."
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 16

28 nov 2022

"Otroligt kompetent, trevlig och väldigt förtroendeingivande vilket gör att jag verkligen rekommenderar Nathalie som mäklare! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

20 nov 2022

"Jag är mycket nöjd med Natalie. Rekommenderas!"
säljare på Stagneliusvägen 28

18 nov 2022

"Supernöjd med Nathalie, en toppenmäklare! Nathalie var genuint peppad på uppdraget, driven, effektiv och företroendeingivande. Jag har varit med om mäklare som sitter och väntar, men Nathalie var motsatsen och var proaktiv gentemot spekulanter och drev hela tiden processen framåt. Fick intrycket ..."
"Supernöjd med Nathalie, en toppenmäklare! Nathalie var genuint peppad på uppdraget, driven, effektiv och företroendeingivande. Jag har varit med om mäklare som sitter och väntar, men Nathalie var motsatsen och var proaktiv gentemot spekulanter och drev hela tiden processen framåt. Fick intrycket att även köparna var nöjda med hennes kontakt!"
Läs mer
säljare på Frödingsvägen 9

14 nov 2022

"Prisvärdheten är inte bedömd från den specifika mäklaren, utan arbetsinsats kontra kostnad (nedlagd tid) och är således inte bedömd utifrån någon branschstandard.
Mäklaren var mkt engagerad och villig att lägga tid och energi för att tillmötesgå mina behov.
"
"Prisvärdheten är inte bedömd från den specifika mäklaren, utan arbetsinsats kontra kostnad (nedlagd tid) och är således inte bedömd utifrån någon branschstandard.
Mäklaren var mkt engagerad och villig att lägga tid och energi för att tillmötesgå mina behov.
"
Läs mer
säljare på Atlasgatan 20

12 nov 2022

"Snabb, pålitlig, och alltid redå för alla frågor och väldigt kunnig!"
säljare på Celsiusgatan 3A

03 nov 2022

"Nathalie gjorde ett utmärkt jobb i en tuff marknad. Hon är snabb, taktisk och effektiv och är bra på att pusha på spekulanterna.
Även stylisten och fotografen var mycket duktiga."
säljare på Hantverkargatan 76D

24 okt 2022

"Vassaste mäklaren i Stockholm. Supertrevlig, bra kommunikation, grym förhandlare."
säljare på Kronobergsgatan 20

12 okt 2022

"Vi är väldigt nöjda med vår försäljning genom Nathalie. Vi kan rekommendera Nathalie om man söker efter en lyhörd och engagerad mäklare som är duktig på att få till ett avslut!"
säljare på Kammakargatan 64B

11 okt 2022

"Nathalie är påläst och kunnig. Hon jobbar hårt och har fingertoppskänsla. Rekommenderar varmt att anlita henne!"
säljare på Sankt Eriksgatan 39

30 sep 2022

"Snabb, proffsig och lättsam. Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Rålambsvägen 50

29 sep 2022

"Nathalie tog sig an min lägenhetsförsäljning med stort engagemang och driv. Hon har fått mig att känna att jag är i trygga händer genom hela försäljningsprocessen. Skulle varmt rekommendera Nathalie till alla som planerar att göra en bostadsaffär för Nathalie vet verkligen vad hon gör, och hon gö..."
"Nathalie tog sig an min lägenhetsförsäljning med stort engagemang och driv. Hon har fått mig att känna att jag är i trygga händer genom hela försäljningsprocessen. Skulle varmt rekommendera Nathalie till alla som planerar att göra en bostadsaffär för Nathalie vet verkligen vad hon gör, och hon gör det riktigt bra! "
Läs mer
säljare på Nya gatan 9

23 sep 2022

"Nathalie är en engagerad, skärpt, vass, påläst, målmedveten och samtidigt en ödmjuk, generös, lyhörd, förtroendeingivande mäklare och medmänniska.
De är få personer jag träffat som imponerar på mig som Nathalie gör varför jag med varm hand lämnane över allt som rörde försäljningen av min lägenh..."
"Nathalie är en engagerad, skärpt, vass, påläst, målmedveten och samtidigt en ödmjuk, generös, lyhörd, förtroendeingivande mäklare och medmänniska.
De är få personer jag träffat som imponerar på mig som Nathalie gör varför jag med varm hand lämnane över allt som rörde försäljningen av min lägenhet till henne, något som självklart slutade i succé! "
Läs mer
säljare på Wennerbergsgatan 6A

18 sep 2022

"Nathalie lotsade mig förtjänstfullt genom hela försäljningsprocessen från start till avslut. Hon var målinriktad och positiv, och fick till en bra affär trots den tuffa marknad (september 2022) vi befann oss i. Hon gav aldrig upp. Jag rekommenderar henne varmt."
"Nathalie lotsade mig förtjänstfullt genom hela försäljningsprocessen från start till avslut. Hon var målinriktad och positiv, och fick till en bra affär trots den tuffa marknad (september 2022) vi befann oss i. Hon gav aldrig upp. Jag rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 81

12 sep 2022

"Har tidigare gjort flera bostadsaffärer i Stockholm men aldrig träffat en mäklare som varit i närheten av så bra, energisk och effektiv som Nathalie! Hon får högsta betyg ur alla aspekter och rekommenderas starkt."
säljare på Alviksvägen 29

02 sep 2022

"Kan inte annat än starkt rekommendera Nathalie Jenssen som med ett enormt engagemang och ett otroligt driv, styrde min försäljning till ett slutpris över förväntan, trots att marknaden stupar nedåt. Nathalie har varit peppande, lyhörd och tillgänglig oavsett tid på dygnet, från start till mål. Är..."
"Kan inte annat än starkt rekommendera Nathalie Jenssen som med ett enormt engagemang och ett otroligt driv, styrde min försäljning till ett slutpris över förväntan, trots att marknaden stupar nedåt. Nathalie har varit peppande, lyhörd och tillgänglig oavsett tid på dygnet, från start till mål. Är så tacksam och imponerad över din insats, tack tjejen!! "
Läs mer
säljare på Timmermansgatan 44

01 sep 2022

"Vi är supernöjda med Nathalie. Hon får 10/10 i betyg. Snabb, effektiv och jättetrevlig! "
säljare på Lindhagensgatan 75

01 sep 2022

"Mycket nöjd. Hårt arbetande i en svår marknad och slutpris över förväntan."
säljare på Grevgatan 49

23 aug 2022

"Tror ett marknadsläget, med kriser och nedgång är Nathalies första. Vi låg hela tiden med ett för högt pris jämtemot marknaden. dock så blev det OK i slutet även om processen blev utdragen."
säljare på Geijersvägen 14

23 aug 2022

"Nathalie är inte bara en suverän mäklare utan en inlyssnande och lyhörd medmänniska. Glad och positiv livssyn som återspeglar sig i yrket som mäklare i kontakt med människor. Nathalie är trygg i sin mäklarroll vilket skapar en trygg relation. Genom sin goda förmåga att förhandla och driva på proc..."
"Nathalie är inte bara en suverän mäklare utan en inlyssnande och lyhörd medmänniska. Glad och positiv livssyn som återspeglar sig i yrket som mäklare i kontakt med människor. Nathalie är trygg i sin mäklarroll vilket skapar en trygg relation. Genom sin goda förmåga att förhandla och driva på processen blev det ett slutpris över förväntan trots rådande omvärldsläge.
Jag kan varmt rekommendera Nathalie! "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 20

06 aug 2022

"Nathalie gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet trots en ostadig marknad. Hon är professionell och driven med en superhärlig personlighet samt är en bra förhandlare. Nathalie var även flexibel och höll privatvisningar, allt för att hitta rätt köpare. Vi kan varmt rekommendera Nathalie!"
"Nathalie gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet trots en ostadig marknad. Hon är professionell och driven med en superhärlig personlighet samt är en bra förhandlare. Nathalie var även flexibel och höll privatvisningar, allt för att hitta rätt köpare. Vi kan varmt rekommendera Nathalie!"
Läs mer
säljare på Stagneliusvägen 23

05 aug 2022

"Jensen är duktig och jobbar hårt. Jag pushade också väldigt hårt vilket jag tror ledde till att hon inte gav upp och fick ett pris jag var nöjd med. Detta under rådande omständigheter (räntehöjningar etc).
"
säljare på Messeniusgatan 6

30 jun 2022

"Bra bemötande av Nathalie. Jobbade på för att vi skulle komma ut med annonsen snabbt och bilderna var väldigt bra. Hon jobbade även på bra med förhandsvisningar, allt för att hitta vår köpare. "
säljare på Geijersvägen 22

30 jun 2022

"Nathalie är otroligt duktig och kunnig. Jag rekommenderar henne starkt! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 5

21 jun 2022

"Jag är så nöjd med valet av just Nathalie som min mäklare! Den trygghet och omhändertagande hon visade i en osäker bostadsmarknad var guldvärt i säljprocessen. Hon är både lyhörd, flexibel och har bra kommunikation rakt igenom. Rekommenderar starkt! "
säljare på Augustendalsvägen 21

17 jun 2022

"Nathalie var otrolig! Trevlig, driven, grym mäklare hon krigade på tills vi blev mer än nöjda. "
säljare på Teodolitvägen 37

11 jun 2022

"Nathalie är driven, kunnig och väldigt trevlig. En grym mäklare som jag inte skulle tveka att vända mig till igen! "
säljare på Lagerlöfsgatan 8

02 maj 2022

"Nathalie var mycket engagerad redan från början och lyssnade på våra önskemål hela tiden. Hon hade bra egna tankar och var målinriktad. Mycket social och så trevlig! Vi är så nöjda med Nathalie!"
säljare på Stagneliusvägen 43

07 apr 2022

"Anlitade Nathalie vid min lägenhetsförsäljning på Kungsholmen.
Har inte tid eller ork att sitta här och hitta på klatschiga superlativer så jag nöjer mig kort och gott med att meddela att jag är helnöjd med Nathalies arbete från initial kontakt till försäljning.
Rekommenderas varmt. "
"Anlitade Nathalie vid min lägenhetsförsäljning på Kungsholmen.
Har inte tid eller ork att sitta här och hitta på klatschiga superlativer så jag nöjer mig kort och gott med att meddela att jag är helnöjd med Nathalies arbete från initial kontakt till försäljning.
Rekommenderas varmt. "
Läs mer
säljare på Kronobergsgatan 20

31 mar 2022

"Inför min försäljning så hade jag en dialog med Nathalie om förutsättningar och förväntningar, och jag kände mig väldigt trygg med hennes råd och kunskap. Upplägget vi kom fram till passade mig perfekt och fungerade mycket väl. Under försäljningen så var Nathalie ständigt engagerad, professionell..."
"Inför min försäljning så hade jag en dialog med Nathalie om förutsättningar och förväntningar, och jag kände mig väldigt trygg med hennes råd och kunskap. Upplägget vi kom fram till passade mig perfekt och fungerade mycket väl. Under försäljningen så var Nathalie ständigt engagerad, professionell och hade ett fantastiskt driv.
Jag har aldrig rekommenderat en mäklare förut, men Nathalie är verkligen unik i sitt driv och kompetens - och jag har högt rekommenderat henne till vänner och grannar! "
Läs mer
säljare på Kammakargatan 18

31 mar 2022

"Nathalie gjorde ett enastående jobb med en smidig försäljningen av min bostad! Professionell, driven och supertrevlig. Hon höll mig uppdaterad i hela processen med bra kommunikation och fanns alltid tillgänglig.
Vid nästa bostadsförsäljning är det inget tvivel om att det är Nathalie jag ringer d..."
"Nathalie gjorde ett enastående jobb med en smidig försäljningen av min bostad! Professionell, driven och supertrevlig. Hon höll mig uppdaterad i hela processen med bra kommunikation och fanns alltid tillgänglig.
Vid nästa bostadsförsäljning är det inget tvivel om att det är Nathalie jag ringer direkt!"
Läs mer
säljare på Thunbergsgatan 37

28 mar 2022

"En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare som hjälpte oss med en mycket lyckad fastighetsförsäljning! "
säljare på Svarvargatan 14

24 mar 2022

"Nathalie är Drottningen av Kungsholmen!
Jag skulle rekommendera henne till vänner och bekanta utan tvekan.
Otroligt lyhörd och lyssnar till kundens behov. Är alltid tillgänglig och har ett otroligt driv.
Bra jobbat! "
säljare på Fredhällsgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
37
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
198 115 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
208 av 214 säljare
Nathalie satte rätt förväntningar på slutpriset
187 av 212 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
197 av 205 säljare
Nathalie var tydlig och höll mig uppdaterad
214 av 215 säljare

Nathalie på kartan.

293 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
214 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

3 795 000 kr
1 rum, 41 m²
92 560 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 282 kr/mån
7 695 000 kr
3 rum, 85 m²
90 529 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 134 kr/mån
2 995 000 kr
1,5 rum, 34 m²
88 088 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 939 kr/mån
1,5 rum, 39 m²
Lägenhet, Stockholm
2 556 kr/mån
7 800 000 kr
3 rum, 85 m²
91 764 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 134 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 225 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 275 000 kr
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Fredhäll
1 rum, 29,5 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
4 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 550 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nathalie såg till jag fick sålt min lägenhet innan visning på ett snabbt och smidigt sätt. Trevlig, lyhörd och enkel att samarbeta med. Rekommenderas!"
4 200 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 37 m²
3 450 000 kr
Lägenhet Fredhäll
-45 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.