Nathalie Jensen

Profilbild för Nathalie Jensen
Säljarfavorit
Nathalie Jensen
4.9 / 5
(99 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
62 st
46 st
161 075 000 kr

Bakgrund

Nathalie Jensen jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Nathalie har fått in 46 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Nathalie har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 201 542 500 kr.

Presentation

Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder samt att överträffa deras förväntningar.

Jag finns alltid tillgänglig för dig oavsett dag och tid då det för mig är extremt viktigt för att du känner en stor trygghet i en av ditt livs största affärer!

Jag gillar att jobba under ett högt tempo men står stadigt fast vid att varje affär är unik och därav gör jag alltid det lilla extra som behövs för att skräddarsy ett upplägg för just din bostad. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj. Du kan med andra ord lita på att jag inte kommer ge mig förrän du är 100% nöjd med mitt arbete.

Mina tidigare kunder beskriver mig som väldigt förtroendeingivande, lyhörd, positiv, entusiastisk, professionell och alltid tillgänglig med ett driv utöver det vanliga. Jag brinner för mitt arbete vilket lyser igenom i varje affär och genom att anlita mig kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig och som alltid strävar efter nya rekord!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Nathalie.

13 okt 2021

"Nathalie är superproffsig och har ett bra driv och energi som man som säljare uppskattar. Hon känns engagerad i affären och är en bra förhandlare mot köpare."
säljare på Adlerbethsgatan 15

30 sep 2021

"Nathalie gjorde ett strålande jobb från början till slut och jag kan rekommendera henne till alla som vill göra en smidig affär och slå försäljningsrekord i föreningen. "
säljare på Kammakargatan 18

29 sep 2021

"Proffsigt utfört genom hela processen från början till slut. Man kunde sig trygg med att Natalie gjorde sitt yttersta och var mycket engagerad."
säljare på Stagneliusvägen 28

28 sep 2021

"Jag var väldigt nöjd med Nathalie som mäklare!"
säljare på Lindhagensgatan 61

27 sep 2021

"Den bästa mäklaren i hela Stockholm! Strategiskt, snabbt och supervänligt, jag skulle definitivt använda Nathalie igen. 10/10!"
säljare på Vitalisvägen 6

15 sep 2021

"Nathalie var otroligt professionell genom hela processen! Hon gav, redan från start, bra förväntningar och var alltid noggrann med att jag som säljare kände mig trygg i hennes agerande. Valde just Nathalie på grund av hennes moderna säljstrategi, en stjärna till mäklare! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

09 sep 2021

"Nathalie skötte min försäljning otroligt professionellt. Hon fanns dessutom tillgänglig dygnet runt och uppdaterade mig i hur allting gick hela tiden! "
säljare på Vitalisvägen 4

08 sep 2021

"Fantastisk!! Nathalie har våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Vitalisvägen 6

07 sep 2021

"Trots att våra förväntningar steg under processen lyckades Nathalie ändå möta dessa och vi är så nöjda med hur hon skötte allt med vår försäljning. Proffsigt och vänligt bemötande från första möte till tillträde! "
säljare på Tegnérgatan 55D

06 sep 2021

"Nathalie gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lgh. Från att vi anlitade henne rullade saker på helt otroligt smidigt och hon var väldigt tillmötesgående och uppvisade en flexibilitet vi inte upplevt hos tidigare mäklare. Hon sålde lgh supersnabbt på förhand till ett slutpris över våra förväntningar. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer."
säljare på Farkostvägen 1

04 sep 2021

"Nathalie fixade en väldigt fin annons, jobbade hårt med att få in många på visningar, höll mig uppdaterad och jag var väldigt nöjd med slutpriset"
säljare på Vitalisvägen 5

04 sep 2021

"Trots en trög start på försäljningen så höll Nathalie uppe mitt humör med sin positiva personlighet & engagemang. Nathalie var väldigt proffsig under hela processen & tillmötesgående oavsett frågeställning. Med facit i hand är jag imponerad över hur hon tacklade problem & jag fick lägenheten såld till ett pris jag är mer än nöjd med!"
säljare på Norrbackagatan 25A

03 sep 2021

"Ingen snackare. Nathalie är en mäklare som lever upp till de höga förväntningarna som hon ställer. Rekommenderas!"
säljare på Tulegatan 6A

01 sep 2021

"Jag var väldigt nöjd med Nathalie, både i processen och med slutresultat."
säljare på Wallingatan 16A

27 aug 2021

"Nathalie is dedicated, energetic and professional broker. I was impressed by her experience and her knowledge of the market and the area.She sets realistic expectations and she delivered above my expectations. Nathalie is honest, kept my updated throughout the process and relentlessly worked to sell my apartment as quick as possible.She had my best interest in mind. Nathalie will always be my preferred broker.
"
säljare på Tulegatan 16

20 aug 2021

"Jag är väldigt glad att jag valde Nathalie som mäklare. Otroligt lyhörd, tillmötesgående och professionell med ett starkt driv. Hon ger det där extra som gör mycket stor skillnad.
Genom hela processen har hon varit tillgänglig och kommunikativ. Nathalie levererade försäljning i rekordfart och bud över förväntan!
Jag rekommenderar Nathalie varmt! "
säljare på Adlerbethsgatan 15

17 aug 2021

"Jag är väldigt tacksam att jag valde Nathalie som mäklare då hon verkligen går den extra milen för att se till att alla parter blir nöjda.
Under hela försäljningsprocessen är hon väldigt lugn och tydlig med vad som behövs för att få bra bud, även under dom mest stressade situationer. Slutresultatet är att Nathalie levererade bud över min förväntan och såg till att jag hela tiden var informerad vad som sker.
Nathalie har min högsta rekommendation. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

16 aug 2021

"Professionell, flexibel, tillmötesgående. Nathalie var suverän att ha och göra med. Hela processen anpassas efter kundens behov med hög nivå av trygghet.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Vitalisvägen 7

15 aug 2021

"Vi är så tacksamma över att vi valde Nathalie som vår mäklare, hon är grym! Försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar starkt att anlita henne när ni ska sälja er bostad."
säljare på Lindhagensgatan 61

03 aug 2021

"Nathalie var superbra och kan varmt rekommenderas! Hon höll mig alltid uppdaterad och jobbar otroligt hårt för att uppnå bästa resultat. En klippa! "
säljare på Follingbogatan 26

03 aug 2021

"Väldigt trevlig och engagerad. Höll oss uppdaterade och lyckades sälja lägenheten med rekord ! Rekommenderar! "
säljare på Stagneliusvägen 42

29 jul 2021

"Nathalie var lösningsorienterad, kommunikativ och driven. Hon hittade en bra balans mellan att få saker att hända och fråga oss. Vi är supernöjda med hennes insats."
säljare på Palmbladsvägen 2

22 jul 2021

"Nathalie är en riktigt duktig mäklare med ett härligt driv och engagemang! Professionell och med en bra tillgänglighet. Nathalie är trevlig, glad och framåt! Dessutom uppskattar jag verkligen att hon står med fötterna på jorden. Argumentet som hon själv lyfter fram att hon brinner för sitt yrke och att det förhoppningsvis avspeglar sig i resultaten, ger både ett intryck av ödmjukhet, trovärdighet och slagkraft!"
säljare på Frödingsvägen 3

22 jul 2021

"Detta är vår andra gång som vi anlitar Nathalie och än en gång gör hon en häpnadsväckande insats.
Hon gav en update efter varje dialog med budgivare och höll oss involverade hela tiden, fantastiskt!
Precis som vid förra försäljningen så kämpa hon för ett högre pris och ingav ett förtroende samt ett lugnt för oss om att vänta till nästa bud. Wow va rätt hon hade och wow vad hon överträffa våra förväntningar med slutpriset!
Relation, målmedvetenhet och drivet är helt fantastiskt.
Stort tack för allt du gjort och vi kommer aldrig byta mäklare!"
säljare på Tulegatan 18

22 jul 2021

"Nathalie överträffade alla mina förväntningar när hon efter enbart en förhandsvisning överträffade alla mina förväntningar i hur en smidig affär kan se ut. Även försäljningspriset landade en bra bit över förväntan. Nathalie är proffsig, kommunikativ och en otroligt förtroendeingivande mäklare som jag säkerligen kommer att återkomma till. "
säljare på Kammakargatan 21

15 jul 2021

"Jättenöjd med Nathalie, mycket professionell, engagerad och skicklig!"
säljare på Sankt Eriksgatan 15

15 jul 2021

"Sålde min lägenhet med Nathalie på rekord fart, tog mindre än 24h från första möte till signering! Trevlig och utåtriktad mäklare som man snabbt får stor tillit till!"
säljare på Frödingsvägen 3

28 jun 2021

"Nathalie gick alltid att få tag på och jobbade för att göra oss nöjda och glada. La ner mycket tid på att svara på alla frågor samt bara uppdatera om lite allt möjligt. Kände ingen press att ta något bud snabbt eller något sådant. Litade på det hon sa och lät henne göra sitt jobb."
säljare på Vitalisvägen 11

13 jun 2021

"Erfaren och professionell, med otroligt bra erfarenhet om marknaden."
säljare på Karlslundsvägen 18

10 jun 2021

"Jag skulle rekommendera alla att sälja med Nathalie. Riktigt duktig och ger lite mer än vad många andra mäklare gör. Vill du ha en lyckad försäljning är hon ett självklart val!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

09 jun 2021

"Nathalie kom in som en virvelvind och informerade, guidade, upplyste, fixade, assisterade, strategiserade och... sålde. Allt gick över förväntan, med råge, och jag vill rekommendera henne så mycket det bara går. Att sälja den egna bostaden är onekligen nervöst och stort. Man måste därför se till att jobba med bra människor som förstår och kan ALLA aspekter i det äventyret. Nathalie gör det och är helt enkelt en mästerlig mäklare."
säljare på Kungsbro Strand 25

07 jun 2021

"Nathalie skötte försäljningen av min lägenhet utmärkt hela vägen till kontraktsskrivning. Lyhörd på mina önskemål och var noga med att hålla mig uppdaterad. Jag kan starkt rekommendera Nathalie till alla som vill ha en fantastisk mäklare!"
säljare på Gränsgatan 28

21 maj 2021

"La verkligen ner tid och energi i försäljningen. Väntade inte in spekulanterna utifrån två utsatta visningstider utan tog sig tid för flera förhandsvisningar utifrån spekulanternas önskemål. Jobbade mot mitt målpris som snarare än snabbt avslut, vilket jag upplevde som väldigt positivt.
Perfekt paketering med duktig fotograf och styling. Uppfyllde absolut redan högt ställda förväntningar."
säljare på Birger Jarlsgatan 110A

19 maj 2021

"Vi sålde vår lägenhet med hjälpt av Nathalie. Vi är supernöjda med Nathalies jobb! Tillgänglig, påläst, tydlig och positiv genom hela processen. Nathalie gjorde ett grymt jobb som slutade i ett pris vi är mycket nöjda med. Vi lämnar våra varmast rekommendationer!"
säljare på Kratsbodavägen 50C

14 maj 2021

"Rekommenderar Nathalie! Trevlig, lyhörd, snabb och målinriktad! "
säljare på Adlerbethsgatan 17

04 maj 2021

"Nathalie gjorde ett kanonjobb! Ett otroligt driv och engagemang. Rekommenderar starkt!"
säljare på Messeniusgatan 6

04 maj 2021

"Jag är mycket nöjd med hur Nathalie gjorde sitt jobb. Hennes arbetsätt var motsatsen till att boka in en visning, luta sig tillbaka och hoppas på att buden ska komma in. Nathalie var tillgänglig och på alerten, ordnade förhandsvisningar och tog sin tid att prata med potentiella köpare i flera omgångar. Jag kan varmt rekommendera Nathalie. "
säljare på Rålambsvägen 50

27 apr 2021

"Nathalie är enomt engagerad, effektiv och lätt att jobba med. Hade höga förväntningar på Nathalie som hon ändå lyckades överträffa med god marginal. Kan inte tänka mig ett bättre val av mäklare än henne!"
säljare på Geijersvägen 14

24 apr 2021

"Nathalie var väldigt tydligt, trevlig, snabb och med stort eget kundregister så lägenheten såldes utan annonsering. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

19 apr 2021

"Jag är fantastiskt glad och nöjd med val av mäklare! Nathalie är otroligt proffsig, driven, trevlig och målinriktad från första mötet till försäljning. Rekommenderar henne till alla! "
säljare på Messeniusgatan 6

19 apr 2021

"Nathalie är väldigt driven, hon jobbade hårt för att nå ett slutpris jag var nöjd med."
säljare på Dalagatan 8

08 apr 2021

"Natalie jobbar hårt och är otroligt professionell. Uppskattade särskilt att hon alltid var tillgänglig på telefon för såväl stora som små frågor. Hon är också en duktig förhandlare som jag upplever att både säljare och köpare får förtroende för. Jag kan varmt rekommendera henne för framtida uppdrag!"
säljare på Rådmansgatan 80A

03 apr 2021

"Nathalie var en klippa under vår bostadsförsäljning! Hon har ett otroligt engagemang och är positiv. Vi är mycket nöjda över att ha valt Nathalie, vi kände oss delaktiga och välinformerad under hela processen! "
säljare på Tallbacksvägen 3

15 mar 2021

"Nathalie gav från första stunden ett väldigt gott och energiskt intryck. Tack för ett professionellt, engagerat och sympatiskt bemötande längs hela processen. Lägenheten såld innan visning! Rekoemmenderas varmt! "
säljare på Kratsbodavägen 50B

06 mar 2021

"Nathalie var extremt service minded och härlig att jobba med. Hon pushade dessutom upp summan det lilla extra och jag är väldigt nöjd."
säljare på Lindstigen 5

19 feb 2021

"Imponerande hur Natalie pushade upp priset en extra nivå i sista stund! Väldigt nöjd över vårt samarbete "
säljare på Björkbacksvägen 10

18 feb 2021

"Nathalie var professionell och väldigt snabb i återkopplingen ifrån första mejlet när vi enbart gick i tankar om att sälja vår lägenhet. Två dagar senare hade Nathalie sålt den för rekordpris i området - kan varmt rekommendera att sälja med Nathalie!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 2

16 feb 2021

"Nathalie övertygade oss om att en privatvisning av vår lägenhet var lämplig då hon hittat några som var intresserade av vår lägenhet. Hon lyckades överträffa alla förväntningar avseende pris, och på ett väldigt enkelt men professionellt sätt förhandlade hon med köparen å våra vägnar, samtidigt som hon höll oss i loopen. Väldigt smidig och härlig att ha att göra med. Om ni väljer att sälja med henne kommer ni ha en riktigt duktig förhandlare som är 200% på er sida! Stark rekommendation!"
säljare på Adlerbethsgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
46
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
201 542 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
96 av 99 säljare
Nathalie satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 92 säljare
Nathalie var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 99 säljare

Nathalie på kartan.

133 tidigare annonser
25 bostäder till salu
99 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Annonser

2 895 000 kr
1,5 rum, 40 m²
72 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 114 kr/mån
2 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
1 801 kr/mån
2 rum, 34,5 m²
Lägenhet, Stockholm
1 957 kr/mån
1 rum, 27 m²
Lägenhet, Stockholm
1 660 kr/mån
2 rum, 49 m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 996 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 675 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 38 m²
3 350 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 255 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet
2 rum, 47,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 555 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 150 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 255 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nathalie är superproffsig och har ett bra driv och energi som man som säljare uppskattar. Hon känns engagerad i affären och är en bra förhandlare mot köpare."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.