Nathalie Jensen

Profilbild för Nathalie Jensen
Säljarfavorit
Nathalie Jensen
4.9 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
38 st
150 690 000 kr

Bakgrund

Nathalie Jensen jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Nathalie har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Nathalie har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 195 375 000 kr.

Presentation

Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder samt att överträffa deras förväntningar.

Jag finns alltid tillgänglig för dig oavsett dag och tid då det för mig är extremt viktigt för att du känner en stor trygghet i en av ditt livs största affärer!

Jag gillar att jobba under ett högt tempo men står stadigt fast vid att varje affär är unik och därav gör jag alltid det lilla extra som behövs för att skräddarsy ett upplägg för just din bostad. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj. Du kan med andra ord lita på att jag inte kommer ge mig förrän du är 100% nöjd med mitt arbete.

Mina tidigare kunder beskriver mig som väldigt förtroendeingivande, lyhörd, positiv, entusiastisk, professionell och alltid tillgänglig med ett driv utöver det vanliga. Jag brinner för mitt arbete vilket lyser igenom i varje affär och genom att anlita mig kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig och som alltid strävar efter nya rekord!

”Vi sålde nyss vår bostadsrätt i BRF Västermalmsterrassen. Vår mäklare Nathalie Jensen var som en frisk stormvind. Dessutom 100% professionell, positiv, förstående och oerhört effektiv. Rekommenderar henne starkt. Hon överträffade helt klart våra förväntningar i alla avseenden, min fru känner likadant. Nathalie fick försäljningen att gå fullständigt smärtfritt och jobbade på ett sätt som passade oss som handen i handsken. Tusen tack Nathalie!”

- ”Nathalie sålde vår lägenhet och tog oss med storm! Underbar att ha och göra med, svarar snabbt och jobbar hårt.”

- ”Nathalie hjälpte oss sälja vår 3:a på Kungsholmen. Hon är positiv, hårt jobbande och var verkligen lyhörd och professionell genom hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Nathalie, hon är en stor del i att vi kunde nå vårat mål i denna försäljning. Vi är supernöjda!”

- ”Nathalie hjälpte mig att sälja min lägenhet. Det var ett toppensamarbete från början till slut. Nathalie är lyhörd, entusiastisk, professionell och på alla sätt väldigt enkel att ha att göra med! Jag är väldigt glad över mitt val av mäklare!”

- ”Jag sålde en liten etta på Kungsholmen. Nathalie har från start varit superproffsig hela vägen igenom. Strukturerad, trevlig och förtroendeingivande - toppen att ha och göra med på alla vis! Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare och fick det jag ville ha för lägenheten + lite till.”

Mäklarbyrå


Säljare om Nathalie.

22 jul 2021

"Nathalie är en riktigt duktig mäklare med ett härligt driv och engagemang! Professionell och med en bra tillgänglighet. Nathalie är trevlig, glad och framåt! Dessutom uppskattar jag verkligen att hon står med fötterna på jorden. Argumentet som hon själv lyfter fram att hon brinner för sitt yrke och att det förhoppningsvis avspeglar sig i resultaten, ger både ett intryck av ödmjukhet, trovärdighet och slagkraft!"
säljare på Frödingsvägen 3

22 jul 2021

"Detta är vår andra gång som vi anlitar Nathalie och än en gång gör hon en häpnadsväckande insats.
Hon gav en update efter varje dialog med budgivare och höll oss involverade hela tiden, fantastiskt!
Precis som vid förra försäljningen så kämpa hon för ett högre pris och ingav ett förtroende samt ett lugnt för oss om att vänta till nästa bud. Wow va rätt hon hade och wow vad hon överträffa våra förväntningar med slutpriset!
Relation, målmedvetenhet och drivet är helt fantastiskt.
Stort tack för allt du gjort och vi kommer aldrig byta mäklare!"
säljare på Tulegatan 18

22 jul 2021

"Nathalie överträffade alla mina förväntningar när hon efter enbart en förhandsvisning överträffade alla mina förväntningar i hur en smidig affär kan se ut. Även försäljningspriset landade en bra bit över förväntan. Nathalie är proffsig, kommunikativ och en otroligt förtroendeingivande mäklare som jag säkerligen kommer att återkomma till. "
säljare på Kammakargatan 21

15 jul 2021

"Jättenöjd med Nathalie, mycket professionell, engagerad och skicklig!"
säljare på Sankt Eriksgatan 15

15 jul 2021

"Sålde min lägenhet med Nathalie på rekord fart, tog mindre än 24h från första möte till signering! Trevlig och utåtriktad mäklare som man snabbt får stor tillit till!"
säljare på Frödingsvägen 3

28 jun 2021

"Nathalie gick alltid att få tag på och jobbade för att göra oss nöjda och glada. La ner mycket tid på att svara på alla frågor samt bara uppdatera om lite allt möjligt. Kände ingen press att ta något bud snabbt eller något sådant. Litade på det hon sa och lät henne göra sitt jobb."
säljare på Vitalisvägen 11

13 jun 2021

"Erfaren och professionell, med otroligt bra erfarenhet om marknaden."
säljare på Karlslundsvägen 18

10 jun 2021

"Jag skulle rekommendera alla att sälja med Nathalie. Riktigt duktig och ger lite mer än vad många andra mäklare gör. Vill du ha en lyckad försäljning är hon ett självklart val!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

09 jun 2021

"Nathalie kom in som en virvelvind och informerade, guidade, upplyste, fixade, assisterade, strategiserade och... sålde. Allt gick över förväntan, med råge, och jag vill rekommendera henne så mycket det bara går. Att sälja den egna bostaden är onekligen nervöst och stort. Man måste därför se till att jobba med bra människor som förstår och kan ALLA aspekter i det äventyret. Nathalie gör det och är helt enkelt en mästerlig mäklare."
säljare på Kungsbro Strand 25

07 jun 2021

"Nathalie skötte försäljningen av min lägenhet utmärkt hela vägen till kontraktsskrivning. Lyhörd på mina önskemål och var noga med att hålla mig uppdaterad. Jag kan starkt rekommendera Nathalie till alla som vill ha en fantastisk mäklare!"
säljare på Gränsgatan 28

21 maj 2021

"La verkligen ner tid och energi i försäljningen. Väntade inte in spekulanterna utifrån två utsatta visningstider utan tog sig tid för flera förhandsvisningar utifrån spekulanternas önskemål. Jobbade mot mitt målpris som snarare än snabbt avslut, vilket jag upplevde som väldigt positivt.
Perfekt paketering med duktig fotograf och styling. Uppfyllde absolut redan högt ställda förväntningar."
säljare på Birger Jarlsgatan 110A

19 maj 2021

"Vi sålde vår lägenhet med hjälpt av Nathalie. Vi är supernöjda med Nathalies jobb! Tillgänglig, påläst, tydlig och positiv genom hela processen. Nathalie gjorde ett grymt jobb som slutade i ett pris vi är mycket nöjda med. Vi lämnar våra varmast rekommendationer!"
säljare på Kratsbodavägen 50C

14 maj 2021

"Rekommenderar Nathalie! Trevlig, lyhörd, snabb och målinriktad! "
säljare på Adlerbethsgatan 17

04 maj 2021

"Nathalie gjorde ett kanonjobb! Ett otroligt driv och engagemang. Rekommenderar starkt!"
säljare på Messeniusgatan 6

04 maj 2021

"Jag är mycket nöjd med hur Nathalie gjorde sitt jobb. Hennes arbetsätt var motsatsen till att boka in en visning, luta sig tillbaka och hoppas på att buden ska komma in. Nathalie var tillgänglig och på alerten, ordnade förhandsvisningar och tog sin tid att prata med potentiella köpare i flera omgångar. Jag kan varmt rekommendera Nathalie. "
säljare på Rålambsvägen 50

27 apr 2021

"Nathalie är enomt engagerad, effektiv och lätt att jobba med. Hade höga förväntningar på Nathalie som hon ändå lyckades överträffa med god marginal. Kan inte tänka mig ett bättre val av mäklare än henne!"
säljare på Geijersvägen 14

24 apr 2021

"Nathalie var väldigt tydligt, trevlig, snabb och med stort eget kundregister så lägenheten såldes utan annonsering. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

19 apr 2021

"Jag är fantastiskt glad och nöjd med val av mäklare! Nathalie är otroligt proffsig, driven, trevlig och målinriktad från första mötet till försäljning. Rekommenderar henne till alla! "
säljare på Messeniusgatan 6

19 apr 2021

"Nathalie är väldigt driven, hon jobbade hårt för att nå ett slutpris jag var nöjd med."
säljare på Dalagatan 8

08 apr 2021

"Natalie jobbar hårt och är otroligt professionell. Uppskattade särskilt att hon alltid var tillgänglig på telefon för såväl stora som små frågor. Hon är också en duktig förhandlare som jag upplever att både säljare och köpare får förtroende för. Jag kan varmt rekommendera henne för framtida uppdrag!"
säljare på Rådmansgatan 80A

03 apr 2021

"Nathalie var en klippa under vår bostadsförsäljning! Hon har ett otroligt engagemang och är positiv. Vi är mycket nöjda över att ha valt Nathalie, vi kände oss delaktiga och välinformerad under hela processen! "
säljare på Tallbacksvägen 3

15 mar 2021

"Nathalie gav från första stunden ett väldigt gott och energiskt intryck. Tack för ett professionellt, engagerat och sympatiskt bemötande längs hela processen. Lägenheten såld innan visning! Rekoemmenderas varmt! "
säljare på Kratsbodavägen 50B

06 mar 2021

"Nathalie var extremt service minded och härlig att jobba med. Hon pushade dessutom upp summan det lilla extra och jag är väldigt nöjd."
säljare på Lindstigen 5

19 feb 2021

"Imponerande hur Natalie pushade upp priset en extra nivå i sista stund! Väldigt nöjd över vårt samarbete "
säljare på Björkbacksvägen 10

18 feb 2021

"Nathalie var professionell och väldigt snabb i återkopplingen ifrån första mejlet när vi enbart gick i tankar om att sälja vår lägenhet. Två dagar senare hade Nathalie sålt den för rekordpris i området - kan varmt rekommendera att sälja med Nathalie!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 2

16 feb 2021

"Nathalie övertygade oss om att en privatvisning av vår lägenhet var lämplig då hon hittat några som var intresserade av vår lägenhet. Hon lyckades överträffa alla förväntningar avseende pris, och på ett väldigt enkelt men professionellt sätt förhandlade hon med köparen å våra vägnar, samtidigt som hon höll oss i loopen. Väldigt smidig och härlig att ha att göra med. Om ni väljer att sälja med henne kommer ni ha en riktigt duktig förhandlare som är 200% på er sida! Stark rekommendation!"
säljare på Adlerbethsgatan 17

16 feb 2021

"Nathalie är mycket engagerad och proffsig, hon har en god förmåga att informera alla parter och driva processen framåt. Man får blixtsnabb återkoppling och ett trevligt bemötande. Rekommenderar henne starkt som mäklare!"
säljare på Skeppargatan 7

11 feb 2021

"Nathalie är oerhört duktig! Vi hade inte kunnat tänka oss en bättre mäklare. Både driven, lyhörd och hjälpsam. Hon överträffade våra förväntningar!
Vi skulle rekommendera Nathalie till alla som går i säljtankar!"
säljare på Gyllenborgsgatan 15

10 feb 2021

"*NATHALIE BRILJERAR*
Från första mötet med Nathalie kände jag att hon har något extra-- driv, engagemang, fingertoppskänsla. Hon föreslog en försäljningsstrategi som var genomtänkt och anpassat till just vår situation, och jag fick intrycket att hon kände att samarbetet skulle bli genuint roligt. Nathalie levde upp till mitt första intryck, och överträffade alla mina förväntningar! Genomgående under hela processen har hon varit energisk, flexibel, skicklig, tillgänglig, tydlig, kommunikativ, och ALLTID lika trevlig, oavsett klockslag. Hon kan sin sak, och hon ger sitt allt.
Man kan sammanfatta hela upplevelsen med Nathalies eget favoritord: TOPPEN! "
säljare på Kronobergsgatan 18

10 feb 2021

"Nathalie är mycket smidig och lätt att få kontakt med, målinriktad och supertrevlig!
Vi är mycket nöjda på alla sätt!!"
säljare på Bjurholmsgatan 37

27 jan 2021

"Bra jobbat, vi är nöjda och har sålt till ett oväntat högt pris."
säljare på Kungstensgatan 46

23 jan 2021

"Nathalie har varit enastående under hela processen. Alltid glad och trevlig, snabb, proffsig och tydlig i all kommunikation. Jag uppskattar särskilt att hon alltid informerat efter varje steg, och att hon är så lyhörd.
Jag är supernöjd med henne och rekommenderar henne varmt. "
säljare på Torsplan 8

11 jan 2021

"Nathalie är fantastisk mäklare, är alltid tillgänglig, ärlig och skapar förtroende! "
säljare på Tegnérgatan 55B

11 dec 2020

"Nathalie gjorde ett grymt jobb med att sälja vår lägenhet. Var ihärdig och väldigt tillmötesgående! "
säljare på Atlasgatan 20

20 nov 2020

"Nathalie har varit den bästa mäklaren jag har anlitat hittills. Kommunikationen oss emellan har varit felfri. Hennes driv och engagemang är inspirerade och hon vet vad hon pratar om! En varm och vänlig själ som jag varmt rekommenderar andra att anlita. Nathalie är alltid glad, har en himla anamma och fortsätter kriga på oavsett med eller motgångar! "
säljare på Kungsklippan 11

18 nov 2020

"Proffsig och ett bemötande som var topp! Hon höll oss uppdaterade genom hela försäljningen i minsta detalj, hände något så visste vi det omgående. Kändes nästan som man hade "på plats" genom hela processen!
Mina varmaste rekommendationer till alla som vill ha en helt Unik mäklare som ser till att få ett riktigt bra pris i ett "svårt läge" som andra kallade det när vi fråga runt. Du är bäst och ska ha ett stort tack från oss båda
"
säljare på Kratsbodavägen 50B

23 okt 2020

"Mycket trevlig, kunnig och professionell mäklare."
säljare på Kungsbro Strand 19

20 okt 2020

"Nathalie är den bästa mäklare jag någonsin använt mig av och kan varmt rekommendera henne till alla som vill sälja sin bostad. Proffsig genom hela processen och såg även till att det blev försäljningsrekord i föreningen. "
säljare på Tegnérgatan 55B

19 okt 2020

"Nathalie är en väldigt duktig, professionell och driven mäklare. Klart imponerad av hennes engagemang, tillgänglighet och snabbhet! Mycket sympatisk och tillmötesgående person.
Tveklöst den mest kompetenta mäklaren jag haft att göra med. Exceptionell!
5 av 5 möjliga."
säljare på Kristinebergsvägen 50

13 okt 2020

"Nathalie var professionell, trevlig, hade en hög transparens i sin kommunikation med oss som säljare. Skulle 100% rekommendera att anlita Nathalie som mäklare till mina vänner"
säljare på Kammakargatan 41A

30 sep 2020

"Vi är så glada att vi valde Nathalie som mäklare!
Hela säljprocessen blev en härligt rolig upplevelse och Nathalie hade ett jäkla driv och engagemang som gjorde oss väldigt nöjda med resultatet!
Vi skulle alla gånger välja henne igen och rekommenderar stark."
säljare på Drottningholmsvägen 76

18 sep 2020

"Nathalie Jensen är en mycket driven och duktig mäklare som jag varmt rekommenderar vidare.
Jag är mycket nöjd med hela försäljningsprocessen gällande min lägenhet."
säljare på Dalagatan 8

06 aug 2020

"Hon är den mest fantastiska mäklare som jag har kommit i kontakt med.Hennes främsta egenskaper är att hon är empatisk,inkännande, hjälpsam charmigt och trevligt sätt , lyhörd inför kunden, mycket bra förhandlare, tålmodig och ordningsam.
Charlotte."
säljare på Drottningholmsvägen 1

04 jun 2020

"Nathalie gör allt rätt! Hon peppar igång när det behövs och hon lugnar ner om det behövs. Jag rekommenderar alla att sälja med Nathalie!"
säljare på Frödingsvägen 2

14 maj 2020

"Nathalie är mycket proffsig, trevlig och snabb i sin kontakt med både köpare och säljare. "
säljare på John Bergs Plan 8

10 maj 2020

"Otroligt tillgänglig och bra person att ha att göra med på alla sätt. Jag kan varmt rekommendera Nathalie!"
säljare på Lidnersplan 16

03 mar 2020

"Jag sålde en liten etta på Kungsholmen. Nathalie har från start varit superproffsig hela vägen igenom. Strukturerad, trevlig och förtroendeingivande - toppen att ha och göra med på alla vis! Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare och fick det jag ville ha för lägenheten + lite till. "
säljare på Fridhemsgatan 64

28 feb 2020

"Vi sålde nyss vår bostadrätt i BRF Västermalmsterrassen.
Vår mäklare Nathalie Jensen var som en frisk stormvind. Dessutom 100% professionell, possitiv, förstående och oerhört effektiv.
Rekomenderar henne starkt.
Hon överträffade helt klart våra förväntningar i alla avseenden, min fru känner likadant.
Nathalie fick försäljningen att gå fullständigt smärtfritt och jobbade på ett sätt som passade oss som handen i handsken.
Tusen tack Nathalie!"
säljare på Franzéngatan 77

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
195 375 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
70 av 72 säljare
Nathalie satte rätt förväntningar på slutpriset
64 av 70 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
65 av 68 säljare
Nathalie var tydlig och höll mig uppdaterad
72 av 72 säljare

Nathalie på kartan.

102 tidigare annonser
28 bostäder till salu
72 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Annonser

1 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
1 847 kr/mån
3 095 000 kr
2 rum, 37 m²
83 648 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 126 kr/mån
2 595 000 kr
1,5 rum, 50 m²
51 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 496 kr/mån
1 rum, 34 m²
Lägenhet, Stockholm
1 847 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 543 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 250 000 kr
Lägenhet Storskogen
+ 455 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta är vår andra gång som vi anlitar Nathalie och än en gång gör hon en häpnadsväckande insats.
Hon gav en update efter varje dialog med budgivare och höll oss involverade hela tiden, fantastiskt!
Precis som vid förra försäljningen så kämpa hon för ett högre pris och ingav ett förtroende samt ett lugnt för oss om att vänta till nästa bud. Wow va rätt hon hade och wow vad hon överträffa våra förväntningar med slutpriset!
Relation, målmedvetenhet och drivet är helt fantastiskt.
Stort tack för allt du gjort och vi kommer aldrig byta mäklare!"
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nathalie överträffade alla mina förväntningar när hon efter enbart en förhandsvisning överträffade alla mina förväntningar i hur en smidig affär kan se ut. Även försäljningspriset landade en bra bit över förväntan. Nathalie är proffsig, kommunikativ och en otroligt förtroendeingivande mäklare som jag säkerligen kommer att återkomma till. "
5 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 105 000 kr
2 rum, 76 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 71,5 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
5 475 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 325 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 5 150 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.