Nathalie Jensen

Profilbild för Nathalie Jensen
Säljarfavorit
Nathalie Jensen
4.9 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
40 st
96 985 000 kr

Bakgrund

Nathalie Jensen jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-04-01. Nathalie har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Nathalie har enligt vår statistik haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 184 230 000 kr.

Presentation

Jag är en energisk, driven och resultatinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder samt att överträffa deras förväntningar.

Jag finns alltid tillgänglig för dig oavsett dag och tid då det för mig är extremt viktigt för att du känner en stor trygghet i en av ditt livs största affärer!

Jag gillar att jobba under ett högt tempo men står stadigt fast vid att varje affär är unik och därav gör jag alltid det lilla extra som behövs för att skräddarsy ett upplägg för just din bostad. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj. Du kan med andra ord lita på att jag inte kommer ge mig förrän du är 100% nöjd med mitt arbete.

Mina tidigare kunder beskriver mig som väldigt förtroendeingivande, lyhörd, positiv, entusiastisk, professionell och alltid tillgänglig med ett driv utöver det vanliga. Jag brinner för mitt arbete vilket lyser igenom i varje affär och genom att anlita mig kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig och som alltid strävar efter nya rekord!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Nathalie.

17 jan 2022

"Grymt nöjd med Nathalie,
Hon är:
+ Trevlig och glad
+ Kämpar hårt för att överträffa förväntningarna
+ Tydlig och strukturerad
+ Strategisk i sitt arbetssätt
Rekommenderar verkligen Nathalie, hon har gjort en toppenförsäljning av min lägenhet! :D "
säljare på Mariagränd 2

17 jan 2022

"Nathalie förtjänar full pott. Hon är grym!"
säljare på Sveavägen 117B

29 dec 2021

"Nathalie var snabb och driven. Hon visade stort engagemang och var alltid tillgänglig. "
säljare på Scheelegatan 11A

20 dec 2021

"Nathalie är en mycket skicklig och kretiv mäklare! Trots en svår marknad och ett svårt objekt så gjorde vi en affär på en högre prisnivå än förväntat. Hon är lyhörd samtidigt, som hon till skillnad från många andra mäklare vågar utmana istället för att bara säga det jag som säljare vill höra vilket för mig visar på karaktär och den där självsäkerheten som man bara måste ha som mäklare. Ser fram emot nästa affär!"
säljare på Vintergatan 2D

25 nov 2021

"Väldigt proffsig! Lätt att ha och göra med och tydlig i sin kommunikation. Jobbade målmedvetet för att jag skulle bli nöjd med försäljningen, vilket jag också blev!"
säljare på Svarvargatan 12

24 nov 2021

"Nathalie var super duktig, driven och hjälpsam. Hon var alltid tillgänglig (även sena kvällar och helger), hon lyssnade på oss men var också tydlig med vad hon ansåg var bäst och henens rekommendationer. Vill ni ha en mäklare som gör försäljningen smidig, är grym på förhandling och finns tillgänglig hela tiden så är det Nathalie ni ska välja. Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 10

24 nov 2021

"Nathalie har gjort ett strålande jobb med att sälja min lägenhet. Hon har varit trevlig, snabb, effektiv och rak i sin kommunikation. Det märktes direkt att hon är mer engagerad än den genomsnittliga mäklaren, att hon har koll på marknaden och att hon anstränger sig till det yttersta för att tillmötesgå önskemålen. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Frödingsvägen 5

17 nov 2021

"Snabb försäljning av min lägenhet och bra kommunikation och engagemang genom hela processen."
säljare på Tre Liljor 6

16 nov 2021

"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare. Nathalie tog hand om försäljningen på ett trevligt och profitionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Nathatie."
säljare på Vitalisvägen 5

15 nov 2021

"En visning och såld till rekordpris! Alla parter blev nöjda och kände sig trygga genom hela processen. Kan starkt rekommendera Nathalie "
säljare på Geijersvägen 14

15 nov 2021

"Jag är jättenöjd med mitt val av mäklare! Nathalie gav mig ett förtroendeingivande intryck direkt och jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Nathalie fanns alltid tillgänglig, hade högt engagemang och driv och var extremt lyhörd. Annonsen överträffade mina förväntningar med råge. Bilderna var jättefina och texten klockren! Lägenheten såldes på förhandsvisning till ett mycket högre pris än förväntat, mycket tack vare Nathalies skicklighet som förhandlare. Kunde inte ha valt en bättre mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

03 nov 2021

"Rekommenderar alla att sälja med Nathalie! Jobbar hårt och lever upp till höga förväntningar! "
säljare på Rålambsvägen 69

27 okt 2021

"Nathalie är klart den bästa mäklare jag har haft att göra med.
Hon är mycket engagerad med ett stark driv och avslutade affären effektivt och lyckosamt. Hon är trevlig, positiv. lyhörd och alltid tillgänglig oavsett tid och dag så man känner sig viktig som kund. Kan verkligen rekommendera Nathalie."
säljare på Fleminggatan 45

27 okt 2021

"Förmodligen den snabbaste och smidigaste lägenhetsförsäljningen vi kommer vara med om! En visning och såld till rekordpris! :D "
säljare på Vitalisvägen 5

24 okt 2021

"Nathalie var toppen! Det gick otroligt snabbt från första mötet till försäljning och hon kommunicerade hela vägen. Jag kände mig trygg i att bostaden skulle bli såld till ett pris jag var nöjd med redan från dag ett"
säljare på Vitalisvägen 7

13 okt 2021

"Nathalie är superproffsig och har ett bra driv och energi som man som säljare uppskattar. Hon känns engagerad i affären och är en bra förhandlare mot köpare."
säljare på Adlerbethsgatan 15

30 sep 2021

"Nathalie gjorde ett strålande jobb från början till slut och jag kan rekommendera henne till alla som vill göra en smidig affär och slå försäljningsrekord i föreningen. "
säljare på Kammakargatan 18

29 sep 2021

"Proffsigt utfört genom hela processen från början till slut. Man kunde sig trygg med att Natalie gjorde sitt yttersta och var mycket engagerad."
säljare på Stagneliusvägen 28

28 sep 2021

"Jag var väldigt nöjd med Nathalie som mäklare!"
säljare på Lindhagensgatan 61

27 sep 2021

"Den bästa mäklaren i hela Stockholm! Strategiskt, snabbt och supervänligt, jag skulle definitivt använda Nathalie igen. 10/10!"
säljare på Vitalisvägen 6

15 sep 2021

"Nathalie var otroligt professionell genom hela processen! Hon gav, redan från start, bra förväntningar och var alltid noggrann med att jag som säljare kände mig trygg i hennes agerande. Valde just Nathalie på grund av hennes moderna säljstrategi, en stjärna till mäklare! "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

09 sep 2021

"Nathalie skötte min försäljning otroligt professionellt. Hon fanns dessutom tillgänglig dygnet runt och uppdaterade mig i hur allting gick hela tiden! "
säljare på Vitalisvägen 4

08 sep 2021

"Fantastisk!! Nathalie har våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Vitalisvägen 6

07 sep 2021

"Trots att våra förväntningar steg under processen lyckades Nathalie ändå möta dessa och vi är så nöjda med hur hon skötte allt med vår försäljning. Proffsigt och vänligt bemötande från första möte till tillträde! "
säljare på Tegnérgatan 55D

06 sep 2021

"Nathalie gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lgh. Från att vi anlitade henne rullade saker på helt otroligt smidigt och hon var väldigt tillmötesgående och uppvisade en flexibilitet vi inte upplevt hos tidigare mäklare. Hon sålde lgh supersnabbt på förhand till ett slutpris över våra förväntningar. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer."
säljare på Farkostvägen 1

04 sep 2021

"Nathalie fixade en väldigt fin annons, jobbade hårt med att få in många på visningar, höll mig uppdaterad och jag var väldigt nöjd med slutpriset"
säljare på Vitalisvägen 5

04 sep 2021

"Trots en trög start på försäljningen så höll Nathalie uppe mitt humör med sin positiva personlighet & engagemang. Nathalie var väldigt proffsig under hela processen & tillmötesgående oavsett frågeställning. Med facit i hand är jag imponerad över hur hon tacklade problem & jag fick lägenheten såld till ett pris jag är mer än nöjd med!"
säljare på Norrbackagatan 25A

03 sep 2021

"Ingen snackare. Nathalie är en mäklare som lever upp till de höga förväntningarna som hon ställer. Rekommenderas!"
säljare på Tulegatan 6A

01 sep 2021

"Jag var väldigt nöjd med Nathalie, både i processen och med slutresultat."
säljare på Wallingatan 16A

27 aug 2021

"Nathalie is dedicated, energetic and professional broker. I was impressed by her experience and her knowledge of the market and the area.She sets realistic expectations and she delivered above my expectations. Nathalie is honest, kept my updated throughout the process and relentlessly worked to sell my apartment as quick as possible.She had my best interest in mind. Nathalie will always be my preferred broker.
"
säljare på Tulegatan 16

20 aug 2021

"Jag är väldigt glad att jag valde Nathalie som mäklare. Otroligt lyhörd, tillmötesgående och professionell med ett starkt driv. Hon ger det där extra som gör mycket stor skillnad.
Genom hela processen har hon varit tillgänglig och kommunikativ. Nathalie levererade försäljning i rekordfart och bud över förväntan!
Jag rekommenderar Nathalie varmt! "
säljare på Adlerbethsgatan 15

17 aug 2021

"Jag är väldigt tacksam att jag valde Nathalie som mäklare då hon verkligen går den extra milen för att se till att alla parter blir nöjda.
Under hela försäljningsprocessen är hon väldigt lugn och tydlig med vad som behövs för att få bra bud, även under dom mest stressade situationer. Slutresultatet är att Nathalie levererade bud över min förväntan och såg till att jag hela tiden var informerad vad som sker.
Nathalie har min högsta rekommendation. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

16 aug 2021

"Professionell, flexibel, tillmötesgående. Nathalie var suverän att ha och göra med. Hela processen anpassas efter kundens behov med hög nivå av trygghet.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Vitalisvägen 7

15 aug 2021

"Vi är så tacksamma över att vi valde Nathalie som vår mäklare, hon är grym! Försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar starkt att anlita henne när ni ska sälja er bostad."
säljare på Lindhagensgatan 61

03 aug 2021

"Nathalie var superbra och kan varmt rekommenderas! Hon höll mig alltid uppdaterad och jobbar otroligt hårt för att uppnå bästa resultat. En klippa! "
säljare på Follingbogatan 26

03 aug 2021

"Väldigt trevlig och engagerad. Höll oss uppdaterade och lyckades sälja lägenheten med rekord ! Rekommenderar! "
säljare på Stagneliusvägen 42

29 jul 2021

"Nathalie var lösningsorienterad, kommunikativ och driven. Hon hittade en bra balans mellan att få saker att hända och fråga oss. Vi är supernöjda med hennes insats."
säljare på Palmbladsvägen 2

22 jul 2021

"Nathalie är en riktigt duktig mäklare med ett härligt driv och engagemang! Professionell och med en bra tillgänglighet. Nathalie är trevlig, glad och framåt! Dessutom uppskattar jag verkligen att hon står med fötterna på jorden. Argumentet som hon själv lyfter fram att hon brinner för sitt yrke och att det förhoppningsvis avspeglar sig i resultaten, ger både ett intryck av ödmjukhet, trovärdighet och slagkraft!"
säljare på Frödingsvägen 3

22 jul 2021

"Detta är vår andra gång som vi anlitar Nathalie och än en gång gör hon en häpnadsväckande insats.
Hon gav en update efter varje dialog med budgivare och höll oss involverade hela tiden, fantastiskt!
Precis som vid förra försäljningen så kämpa hon för ett högre pris och ingav ett förtroende samt ett lugnt för oss om att vänta till nästa bud. Wow va rätt hon hade och wow vad hon överträffa våra förväntningar med slutpriset!
Relation, målmedvetenhet och drivet är helt fantastiskt.
Stort tack för allt du gjort och vi kommer aldrig byta mäklare!"
säljare på Tulegatan 18

22 jul 2021

"Nathalie överträffade alla mina förväntningar när hon efter enbart en förhandsvisning överträffade alla mina förväntningar i hur en smidig affär kan se ut. Även försäljningspriset landade en bra bit över förväntan. Nathalie är proffsig, kommunikativ och en otroligt förtroendeingivande mäklare som jag säkerligen kommer att återkomma till. "
säljare på Kammakargatan 21

15 jul 2021

"Jättenöjd med Nathalie, mycket professionell, engagerad och skicklig!"
säljare på Sankt Eriksgatan 15

15 jul 2021

"Sålde min lägenhet med Nathalie på rekord fart, tog mindre än 24h från första möte till signering! Trevlig och utåtriktad mäklare som man snabbt får stor tillit till!"
säljare på Frödingsvägen 3

28 jun 2021

"Nathalie gick alltid att få tag på och jobbade för att göra oss nöjda och glada. La ner mycket tid på att svara på alla frågor samt bara uppdatera om lite allt möjligt. Kände ingen press att ta något bud snabbt eller något sådant. Litade på det hon sa och lät henne göra sitt jobb."
säljare på Vitalisvägen 11

13 jun 2021

"Erfaren och professionell, med otroligt bra erfarenhet om marknaden."
säljare på Karlslundsvägen 18

10 jun 2021

"Jag skulle rekommendera alla att sälja med Nathalie. Riktigt duktig och ger lite mer än vad många andra mäklare gör. Vill du ha en lyckad försäljning är hon ett självklart val!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 3

09 jun 2021

"Nathalie kom in som en virvelvind och informerade, guidade, upplyste, fixade, assisterade, strategiserade och... sålde. Allt gick över förväntan, med råge, och jag vill rekommendera henne så mycket det bara går. Att sälja den egna bostaden är onekligen nervöst och stort. Man måste därför se till att jobba med bra människor som förstår och kan ALLA aspekter i det äventyret. Nathalie gör det och är helt enkelt en mästerlig mäklare."
säljare på Kungsbro Strand 25

07 jun 2021

"Nathalie skötte försäljningen av min lägenhet utmärkt hela vägen till kontraktsskrivning. Lyhörd på mina önskemål och var noga med att hålla mig uppdaterad. Jag kan starkt rekommendera Nathalie till alla som vill ha en fantastisk mäklare!"
säljare på Gränsgatan 28

21 maj 2021

"La verkligen ner tid och energi i försäljningen. Väntade inte in spekulanterna utifrån två utsatta visningstider utan tog sig tid för flera förhandsvisningar utifrån spekulanternas önskemål. Jobbade mot mitt målpris som snarare än snabbt avslut, vilket jag upplevde som väldigt positivt.
Perfekt paketering med duktig fotograf och styling. Uppfyllde absolut redan högt ställda förväntningar."
säljare på Birger Jarlsgatan 110A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
184 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 114 säljare
Nathalie satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 112 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
102 av 107 säljare
Nathalie var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 114 säljare

Nathalie på kartan.

153 tidigare annonser
24 bostäder till salu
114 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Annonser

2 350 000 kr
1 rum, 27 m²
87 037 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 536 kr/mån
3 495 000 kr
1,5 rum, 46 m²
75 978 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 584 kr/mån
2 895 000 kr
4 rum, 85 m²
34 058 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 607 kr/mån
2 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
2 025 kr/mån
1,5 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
2 443 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

10 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 805 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 8 395 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 405 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt nöjd med Nathalie,
Hon är:
+ Trevlig och glad
+ Kämpar hårt för att överträffa förväntningarna
+ Tydlig och strukturerad
+ Strategisk i sitt arbetssätt
Rekommenderar verkligen Nathalie, hon har gjort en toppenförsäljning av min lägenhet! :D "
4 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 605 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nathalie förtjänar full pott. Hon är grym!"
4 580 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 585 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 41 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.