Mourad Tajiou

Profilbild för Mourad Tajiou
Mourad Tajiou
4.8 / 5
(97 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
13 st
99 305 000 kr

Bakgrund

Mourad Tajiou jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2006-06-15. Mourad har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mourad har haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 94 550 000 kr.

Presentation

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren. Att jag idag till stor del får förtroendet att sälja bostäder genom rekommendationer ser jag som ett gott resultat av engagerat arbete under mina år. Jag har under större delen av min tid som fastighetsmäklare varit verksam på Gärdet/Östermalm vilket gör att jag kan vartenda gathörn. Jag säljer idag bostäder över hela Stockholm men fokuserar främst på Gärdet och Östermalm. 2018 var jag mäklaren med flest publicerade bostäder på Gärdet och plats 2 på listan för flest rekommendationer på Gärdet.

Säljare om Mourad.

26 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med Mourad som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt! "
säljare på Melodislingan 46

18 jun 2020

"Mourad hjälpte mig och vägledde mig under försäljningen att ta bra beslut under vägen som ledde till en affär som jag blev nöjd med!"
säljare på Furusundsgatan 18

04 jun 2020

"Mourad är väldigt lyhörd och allting gick snabbt och smidigt. Priset är jag också nöjd med.
Högsta betyg! :)"
säljare på Artillerigatan 84

02 jun 2020

"Att hitta en bättre mäklare än Mourad blir svårt! Det Engagemanget, viljan att lyckas och kunskapen är svårt att hitta hos någon annan. Jag upplevde en trygghet genom hela affären. Rekommenderar stark Mourad som mäklare ! "
säljare på Sofielundsvägen 16

20 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Mourads insats! Genom hela processen, från första mötet till stängning, har han visat stort engagemang, varit kommunikativ, tydlig, proaktiv och gjort det där lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Mourad och vi har redan börjat tipsa våra vänner om honom! "
säljare på Furusundsgatan 15

11 maj 2020

"Mourad var helt fantastisk! Lyhörd och ärlig över hela processen. Lyckades sälja över mina förväntningar. Återkopplade alltid snabbt och alltid tillgänglig. Väldigt engagerad i processen, får kunden att känna sig prioriterad. Rekommenderar varmt till alla. "
säljare på Kavallerivägen 2B

22 apr 2020

"Jag var mycket nöjd med Mourad! Jag upplevde att han var väldigt driven och engagerad under hela processen. Jag uppskattade även att han var tydlig i sin kommunikation genom att alltid hålla mig uppdaterad och svara på alla frågor, samt kom med råd."
säljare på Artillerigatan 82

22 apr 2020

"Mycket proffsig och pålitlig! Tydlig och insatt. Kan varmt rekommendera Mourad på Notar Gärdet. "
säljare på Sandelsgatan 30

02 apr 2020

"Vi bor utomlands och på grund av Covid-19 viruset kan vi inte vara närvarande vid slutfasen av försäljningen. Maroud Tajiou har gjort sitt allra bästa att hjälpa oss och vi är synnerligen tacksamma. "
säljare på Linnégatan 51

31 mar 2020

"Mourad was absolutely the best agent we could have imagined! Wonderful personality, super easy to work with, and very clear on everything. He did a fantastic job preparing everything for us remotely, as we were abroad during the sale of our apartment. Highly recommended!"
säljare på Ynglingagatan 5

11 feb 2020

"Jag är jättenöjd med valet av Mourad som mäklare för att sälja min lägenhet i Täby. All kommunikation fungerade jättebra längs hela vägen och slutpriset blev högre än väntat!"
säljare på Bergtorpsvägen 54L

09 feb 2020

"utmärkt insats av mäklaren. Snabb försäljning till bra slutpris. Vi som säljare är mycket nöjda."
säljare på Skeppargatan 71

29 jan 2020

"Grymt kunnig och trevlig. Han sålde min lägenhet och min tjejs lägenhet och vi båda är hur nöjda som helst med han. Redan börjat tipsa han till vänner som är i försäljningstankarna."
säljare på Palandergatan 31

29 dec 2019

"Jag har köpt lägenhet genom Mourad vid ett tillfälle och sålt genom honom vid två tillfällen. Han är driven och kan sin sak samt har hög social kompetens. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka så sköter han allt med mycket bra resultat. Jag kan absolut rekommendera honom."
säljare på Furusundsgatan 12

12 dec 2019

"Mourad är otroligt lätt att ha och göra med och trevlig och lättsam! Rak och enkel. Jag har både köpt lägenhet av honom och sålt lägenhet genom honom och var supernöjd båda gångerna!"
säljare på Skeppargatan 98

04 dec 2019

"Har använt Mourad vid ett flertal bostadsförsäljningar,
Han är alltid Engagerad, kunnig & påläst. Proffsig Tillgänglig och informativ under sälj processen."
säljare på Kammakargatan 21

04 dec 2019

"Väldigt tydlig och informativ. Hjälpte till hela vägen och skötte hela affären perfekt."
säljare på Artillerigatan 74

19 okt 2019

"Det blev en väldigt smidig och bra process för vår förening. Mourad hanterade försäljningen inklusive kringtjänster på ett proffsigt sätt. "
säljare på Sandelsgatan 28

15 okt 2019

"Vad kan man säga förutom att vi är supernöjda med Mourad på alla sätt. Tillgänglig, pålitlig, professionell, ambitiös, kompetent, social och realistisk"
säljare på Artillerigatan 76

28 sep 2019

"Vi fick möjlighet att påverka vår annons enligt hur vi ville att lägenheten skulle marknadsföras och vi är mycket nöjda med Mourads insats och slutpris!"
säljare på Sandelsgatan 28

11 sep 2019

"Väldigt nöjd över mitt val av mäklare! Kunnig, trevlig, höll en uppdaterad och professionell men ändå på ett avslappnat sätt så att man kände sig bekväm. Annonsen var jättefin, och slutpriset blev jag väldigt nöjd med, som även var ”förutspått” sen innan. Rekommenderar verkligen Mourad!"
säljare på Skogvaktargatan 2

02 sep 2019

"Sa bra som det blir! Kan helt klart rekommendera Mourad och det är väldigt få mäklare jag har haft med att gjöra som jag skulle rekommendera. Definitivt ett strå vassare än de flesta andra."
säljare på Skeppargatan 98

10 jul 2019

"Mourad är en mycket ärlig och kompetent person. Inger en känsla av trygghet under hela processen. Lämnar utrymme att bestämma själv men ger mycket värdefulla råd när det behövs. Rekommenderas starkt!"
säljare på Armégatan 9B

18 jun 2019

"Är otroligt nöjd med Mourad, han fixade allt åt mig då jag behövde hjälp med både städning och styling. Han var också väldigt duktig på att förklara vad som han trodde skulle göra min försäljning så lyckad som möjligt (utgångspris, styling, timing och liknande). Försäljningen gick väldigt bra och jag är övertygad om att Mourad skapade mycket mervärde för mig. Kommer att rekommendera honom till andra."
säljare på Gyllenstiernsgatan 3

13 jun 2019

"Kan varmt rekommendera Mourad som mäklare. Förutom ett fantastiskt engagemang så gav han även mycket bra service med allt runtom själva försäljningen. Kändes väldigt tryggt och säkert att sälja med honom. 5 av 5 i betyg."
säljare på Skeppargatan 81

03 jun 2019

"Vi rekommenderar starkt mäklare Mourad Taijou. Vi fick ett fantastisk bemötande och kände oss väldigt trygga.
En smidig affär som gick över förväntan fort var resultat av att anlita Mourad.
Andra egenskaper vi uppskattade var bla att han var ärlig, rak och super kunnig i branschen.
Vi är otroligt tacksamma för hjälpen :) "
säljare på Gränsgatan 26

09 apr 2019

"Mäklaren var mycket duktig och gjorde försäljningen till en succé både för oss som var säljare ock för köparen. Alla var mycket nöjda. Vi kommer att använda mäklaren i framtida försäljningar."
säljare på Löjtnantsgatan 18

04 apr 2019

"Mourad har varit bra på att bolla strategier och att hålla kunder intresserade i en tuffare marknad. Beredd och uthållig när det blev dags för budgivning. Förtroendeingivande och noggrann med att lämna bra svar på frågor från spekulanter."
säljare på Armfeltsgatan 1

30 mar 2019

"Mourad arbetade metodiskt och energiskt under hela säljprocessen samtidigt som han gav ett lugnt och tryggt intryck. Mourad var lyhörd på våra önskemål och la fram en tydlig plan för försäljningen i samråd med oss. Mourad svarar extremt snabbt på mail och telefon, tar väldigt fort reda på fakta kritiska för budgivare vilket var avgörande för den snabba försäljningen. En mäklare jag mycket gärna rekomenderar för mina vänner och bekanta."
säljare på Furusundsgatan 9

25 mar 2019

"Engagerad, social, gör det lilla extra. Känns engagerad både ur köp och säljperspektiv.
"
säljare på Riddargatan 3B

20 dec 2018

"Mourad är kanon."
säljare på Valhallavägen 2

17 dec 2018

"Väldigt bra mäklare, kan varmt rekommendera Mourad! "
säljare på Dianavägen 17

29 nov 2018

"Han ställde upp med kort varsel och försäljningsprocessen startade omedelbart. Mycket bra lokalkännedom. Försäljningen gick snabbt efter första visningen och priset hamnade i det område vi hade förväntat oss."
säljare på Armfeltsgatan 21

21 nov 2018

"Mourad hjälpte oss med att sälja vår lägenhet på Gärdet under svårt läge på bostadsmarknaden. Han var lyhörd inför våra förväntningar och behov och var lätt att få kontakt med. Han var flexibel med visningar och öppen för innovativa lösningar. Rekommenderas varmt! Familjen Ottosson"
säljare på Studentbacken 34

01 nov 2018

"Mourad är väldigt trevlig, driven, lyhörd och professionell. Jag kommer absolut anlita Mourad om jag går i säljtankar igen, samt rekommendera både Mourad och Notar till mina vänner. Toppklass!"
säljare på Artillerigatan 84

15 okt 2018

"Mourad är mycket proffsig, målinriktad och trevlig. Ledtiden från uppdragsavtal till försäljningsavtal var mycket kort. Och priset var vi nöjda med."
säljare på Ågatan 18

01 okt 2018

"Vi hade svårt att få vår lägenhet och testade med flera olika mäklare. Den sista mäklaren vi testade var Mourad och han fick iväg den på en vecka - mycket nöjda!"
säljare på Sandhamnsgatan 75D

30 sep 2018

"Mourad är en helt fantastisk mäklare. Det har aldrig skett några problem. Perfekt!"
säljare på Roslagsgatan 17

25 sep 2018

"Mourad Tajiou är en erfaren mäklare med hög kompetens och energi."
säljare på Artillerigatan 70B

10 sep 2018

"Mourad är en väldigt driven och engagerad mäklare. Han lyssnar på kundens önskemål och levererar bra resultat även i en tuff marknad. Jag rekommenderar Mourad som mäklare! "
säljare på Sandhamnsgatan 75C

02 sep 2018

"Mourad har varit fantastisk att ha som mäklare. Han var lätt att jobba med, gjorde en stor insats kring fotografering och annonsering. Vi upplevde att han hela tiden lade lite extra energi än vad vi förväntade oss. Vi har redan rekommenderat Mourad till vänner som snart ska sälja."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 55

27 aug 2018

"Grym mäklare!"
säljare på Smedsbacksgatan 11

27 aug 2018

"Professionell, kunnig och snabb och gav ett pålitligt intryck"
säljare på Bo Bergmans gata 9

28 jun 2018

"Jag är nöjd med det mesta men i skarpt läge vid budgivningen var jag tydlig att jag ville ha minst det jag betalat men kände då att mäklaren "arbetade" för köparen och pressade ner mig 50.000kr som jag gick i förlust! Jag anser att med mäklarens kunskap skulle han ha stått fast vid utgångspriset som jag förmedlade."
säljare på Sandhamnsgatan 75A

20 jun 2018

"Fantastiskt bra på det han gör. Mourad är engagerad och höll mig uppdaterad under hela säljprocessen. Slutpriset hamnade även på det han trodde vilket indikerar på att han koll på marknadsläget. Renommerat han starkt!!
"
säljare på Sandhamnsgatan 75C

15 jun 2018

"Hade fått rekommendation från andra i min Brf. och de stämde bra. Fick endast ett bud 5% under utrop efter visningen, men Mourad gav sig inte förrän han fått igång en budgivning som landade 5% över. Bra kommunikation, mycket energi."
säljare på Sandelsgatan 28

14 maj 2018

"Utöver vad jag förväntar mig av en seriös mäklare är Mourad mycket förtroendeingivande och med ett mycket trevligt bemötande vid alla kontakter. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35

26 apr 2018

"Han är en duktigt mäklare."
säljare på Källtorpsvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
94 550 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 97 säljare
Mourad satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 97 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
95 av 97 säljare
Mourad var tydlig och höll mig uppdaterad
97 av 97 säljare

Mourad på kartan.

352 tidigare annonser
2 bostäder till salu
96 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

5 400 000 kr
2 rum, 49 m²
110 204 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 221 kr/mån
4 745 000 kr
2 rum, 52 m²
91 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 266 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 650 000 kr
Lägenhet Östermalm Gärdet
+ 160 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mourad hjälpte mig och vägledde mig under försäljningen att ta bra beslut under vägen som ledde till en affär som jag blev nöjd med!"
4 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 210 000 kr
2 rum, 40,5 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är mycket nöjd med Mourad som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt! "
3 030 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 180 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att hitta en bättre mäklare än Mourad blir svårt! Det Engagemanget, viljan att lyckas och kunskapen är svårt att hitta hos någon annan. Jag upplevde en trygghet genom hela affären. Rekommenderar stark Mourad som mäklare ! "
5 150 000 kr
Lägenhet Nedre Gärdet
+ 250 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 4 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mourad är väldigt lyhörd och allting gick snabbt och smidigt. Priset är jag också nöjd med.
Högsta betyg! :)"
5 150 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 355 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.