Mourad Tajiou

Profilbild för Mourad Tajiou
Säljarfavorit
Mourad Tajiou
4.9 / 5
(217 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
12 st
97 315 000 kr

Bakgrund

Mourad Tajiou jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2006-06-15. Mourad har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Mourad har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 101 295 000 kr.

Presentation

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren. Att jag idag till stor del får förtroendet att sälja bostäder genom rekommendationer ser jag som ett gott resultat av engagerat arbete under mina år. Jag har under större delen av min tid som fastighetsmäklare varit verksam på Gärdet/Östermalm vilket gör att jag kan vartenda gathörn. Jag säljer idag bostäder över hela Stockholm men fokuserar främst på Gärdet och Östermalm.
* FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 2022
* HÖGST FÖRSÄLJNINGSVÄRDE GÄRDET 2022
* 2:A FLEST FÖRSÄLJNINGAR GÄRDET 2022
* 2:A FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 2021.
* FLEST REKOMMENDATIONER NEDRE GÄRDET 2019
* FLEST PUBLICERADE BOSTÄDER GÄRDET 2018

Säljare om Mourad.

23 apr 2024

"Mycket professionellt genomförda försäljning med personlig touch under hela processen. Vi var mycket nöjda med både affären och Mourads fantastiska insatser."
säljare på Starrängsringen 2

22 apr 2024

"Förberedd, lyhörd och erfaren."
säljare på Önologgatan 1

20 mar 2024

"Väldigt proffsig och målmedveten, men också lyhörd för säljarens önskemål. Mourad utmärkte sig med sin goda erfarenhet varvat med en pragmatisk inställning som gjorde att vi kände oss väldigt trygga genom hela processen."
säljare på Armfeltsgatan 22

16 mar 2024

"Mourad är lyhörd och har en mycket god känsla för människor och service. Jag kände mig trygg under hela processen fram till försäljning. Det märks att Mourad har lång erfarenhet från branschen. "
säljare på Artillerigatan 82

12 mar 2024

"Kunnig och proffsig affären gick bra och priset blev de vi och mäklaren hade hoppats"
säljare på Sibyllegatan 11B

27 feb 2024

"Kanonmäklare som agerade snabbt och gav råd kontinuerligt under processen. Tillgängligheten var utomordentlig.
Kan inget annat än att varmt rekommendera Mourad för snabb och smidig affär."
säljare på Studentbacken 32

14 feb 2024

"Mourad communicated very well and answered all my questions fast and easy. The whole process from start to finished was fast and smooth. "
säljare på Starrängsringen 51

22 jan 2024

"Mourad är en superduktig och trevlig mäklare. Från första möte till försäljning på 12 dagar säger allt. Jag visste vad jag ville ha i pris och jag ville att det skulle gå snabbt. Mourad leverade exakt allt enligt mina önskemål. Rekommenderar starkt"
säljare på Artillerigatan 84

11 jan 2024

"Mycket god kontakt och mycket bra rådgivning, dialog och beslutsprocess."
säljare på Furusundsgatan 13

24 nov 2023

"Mycket kompetent och engagerad. Lätt att ha att göra med. "
säljare på Armfeltsgatan 23

10 nov 2023

"Jag är mycket nöjd med mäklaren. Han lyckades med en smidig, snabb försäljning där alla parter var nöjda. Kan varmt rekommendera Notar/ Mourad Tajoud.
Han har lång erfarenhet av yrket och det märktes från A-B i affären."
säljare på Vasavägen 1

07 nov 2023

"Professionellt genomgående i hela processen, från idén att sälja bostaden till det praktiska genomförandet, jag kan varmt rekommendera Mourad för en kommande bostadsaffär."
säljare på Önologgatan 1

03 okt 2023

"När man anlitar en mäklare så vill man egentligen samtidigt ha en kunnig guide som ”vet bäst” och en förstående sparringpartner beredd att lyssna på ens egna önskemål. Mourad lyckades med den svåra konsten att vara både. Jag hade avgjort stor nytta av hans kunnighet, erfarenhet och värdefulla ..."
"När man anlitar en mäklare så vill man egentligen samtidigt ha en kunnig guide som ”vet bäst” och en förstående sparringpartner beredd att lyssna på ens egna önskemål. Mourad lyckades med den svåra konsten att vara både. Jag hade avgjort stor nytta av hans kunnighet, erfarenhet och värdefulla råd. Det jag uppskattade lika mycket var att han var lyhörd, oerhört tålmodig, engagerad, hjälpsam, lätt att prata med och att han alltid hade tid att lyssna. Omdöme-skalan i detta formulär var 1–5 (som på gamla skolbetyg) så det blev en femma på alla delmoment, men… jag vill ändå sätta 6+ som slutomdöme"
Läs mer
säljare på Fabriksvägen 8

28 sep 2023

"Mourad vägledde oss på ett utmärkt sätt genom hela försäljningsprocessen med viktiga råd och bidrog starkt till att vi landade i en bra strategi och slutligen en genomförd försäljning. "
säljare på Sandelsgatan 42

30 aug 2023

"Försäljningen av vår lägenhet sköttes på ett mycket bra sätt av Mourad. Vi hade en bra dialog och fick råd hur vi skulle agera genom hela processen. I slutändan blev vi mycket nöjda med försäljningen. En verkligt erfaren och trevlig mäklare som kan sin lokala marknad."
"Försäljningen av vår lägenhet sköttes på ett mycket bra sätt av Mourad. Vi hade en bra dialog och fick råd hur vi skulle agera genom hela processen. I slutändan blev vi mycket nöjda med försäljningen. En verkligt erfaren och trevlig mäklare som kan sin lokala marknad."
Läs mer
säljare på Artillerigatan 87

09 jun 2023

"Duktig och engagerad, vi är så nöjda. "
säljare på Tegeluddsvägen 30

26 maj 2023

"Väldigt smidig process från start. Kunde snabbt komma över och värdera bostaden. Jobbade snabbt och var lättfotad, problem är till för att lösas. Förstod mitt önskemål och tidsplan. Vi gav Mourad möjligheten att göra sitt jobb som mäklare och ställde upp både morgon och kväll och han hade säkert ..."
"Väldigt smidig process från start. Kunde snabbt komma över och värdera bostaden. Jobbade snabbt och var lättfotad, problem är till för att lösas. Förstod mitt önskemål och tidsplan. Vi gav Mourad möjligheten att göra sitt jobb som mäklare och ställde upp både morgon och kväll och han hade säkert kunna göra en natt visning om så behövdes. Spekulanter fans det gott om. I tuffare tider måste man ha lite kyla och tro på processen, vi bollade beslut och alternativ lösningar där jag som säljare inte kände mig pressad att sälja.
Kort summerat: Ly hörd, alltid tillgänglig, rak och ärlig, men framförallt mycket trevlig!
Lycka till!"
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 12

10 maj 2023

"Super trevlig mäklare, väldigt driven att få till ett bra resultat och uppdaterade ständigt med vad som hände i processen. Gav bra tips."
säljare på Ängskärsgatan 4

10 maj 2023

"Jag är mer än nöjd med Mourads proffsiga insats vid försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 28

26 apr 2023

"Jag är supernöjd med Mourads insats! Han är gav sig inte utan körde på tills vi fick det vi hade satsat att vi skulle få. Enkel att få tag i och höll mig ständigt uppdaterad. Han är väldigt service minded. "
säljare på Kampementsgatan 4

17 apr 2023

"Jag är supernöjd med Mourad Tajious insatser och rekommenderar andra bostadssäljare att också anlita honom ifall de vill få till en smidig affär. Mourad är oerhört lyhörd och transparent. Han har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis!"
säljare på Önologgatan 1

27 mar 2023

"Har sålt och köpt lägenhet med Mourad ett flertal gånger. Han är otroligt engagerad och tar sig alltid tid för frågor och funderingar. Jag rekommenderar stark Mourad om du letar en kunnig, trovärdig och driven mäklare. "
säljare på Smedsbacksgatan 11

21 mar 2023

"Kunnig engagerad personlig"
säljare på Rindögatan 48

15 mar 2023

"Smidig process från värdering till försäljning. Mourad är proffsig, erfaren och lätt att samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera honom! ä"
säljare på Strindbergsgatan 51

27 feb 2023

"Jag är väldigt nöjd. I osäkra tider är det viktigt att hålla en bra balans mellan att vara för optimistisk eller pessimistisk, vilket jag tycker att Mourad hade. Tydlighet och transparens hjälpte detta projekt att gå väldigt smärtfritt och smooth."
säljare på Jungfrugatan 60

26 feb 2023

"Mourad var en fantastisk mäklare som vägledde mig genom processen på ett utomordentligt sätt. Han var kunnig, tillgänglig, hjälpsam, och tydlig. Jag rekommenderar Mourad till alla som vill sälja lägenhet!"
säljare på Furusundsgatan 18

29 dec 2022

"Lugn, uthållig, positiv och målinriktad under hela processen från start till mål!"
säljare på Jaktgatan 8

13 dec 2022

"Rak och tydlig, inget snack. Snabbt och smidigt! 5 av 5! // Eric "
säljare på Furusundsgatan 13

04 dec 2022

"Mourad Tajions professionalitet, goda kontakter och lyhördhet gjorde att lägenhetsaffären kunde genomföras på ett smidigt och snabbt sätt. "
säljare på Furusundsgatan 13

01 nov 2022

"Att sälja sitt hem efter att ha bott där i 21 år var en stor händelse i mitt liv, även om det var planerat . När man gör en sådan sak vill man ha en mäklare som lyssnar, är empatisk och förstår att det är mer än en bostad man säljer. Mourad förstod, han är en toppmäklare, lyhörd, respektfull, ene..."
"Att sälja sitt hem efter att ha bott där i 21 år var en stor händelse i mitt liv, även om det var planerat . När man gör en sådan sak vill man ha en mäklare som lyssnar, är empatisk och förstår att det är mer än en bostad man säljer. Mourad förstod, han är en toppmäklare, lyhörd, respektfull, energisk och driven . Jag kan varmt rekommendera Mourad och gör det till alla jag känner som är på jakt efter bostad eller ska sälja. "
Läs mer
säljare på Starrängsringen 59

31 okt 2022

"Mourad är ett riktigt proffs och hans goda erfarenhet och lokalkännedom medverkade till träffsäkerheten med att finna våra köpare."
säljare på Kampementsgatan 14

27 okt 2022

"Jag var jättenöjd med Mourads arbete med min lägenhetsförsäljning, från början till slut! "
säljare på Rindögatan 48

07 okt 2022

"Mourad var taggad, lyhörd och såg till att vi fick ett bra pris snabbt trots knepig marknad. "
säljare på Löjtnantsgatan 14

23 sep 2022

"Priset översteg både min och mäklarens förväntningar. Mäklaren hade god insyn i regelverk och var noga med att ge korrekta uppgifter. Jag upplevde att mäklaren var saklig och transparent i sitt uppdrag."
säljare på Furusundsgatan 12

13 sep 2022

"Mourad gjorde en strålande insats. Han höll oss informerade kontinuerligt och var aktiv i att skapa extravisningar och få dit potentiella köpare. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Starrängsringen 65

07 sep 2022

"Rekommenderar gärna Mourad
En proffsig, seriös och engagerad mäklare.
Återkopplade snabbt, va lyhörd och förtroende ingivande. Är klart nöjd "
säljare på Armfeltsgatan 20

20 aug 2022

"I en extremt osäker bostadsmarknad var min mäklare ett viktigt stöd för mig och en mycket stor del i att jag fick till en bra försäljning. Jag rekommenderar honom starkt. "
säljare på Östhammarsgatan 69

14 jul 2022

"Vi är väldigt nöjda med allt, Mourad var alltid ett steg före och jobbade hårt för vår lägenhet. Trots att hela marknaden stannade av och allt blev skit. Lyckades vi få ett bra pris och över utgångspriset till skillnad från väldigt många andra lägenheter som var ute samtidigt"
"Vi är väldigt nöjda med allt, Mourad var alltid ett steg före och jobbade hårt för vår lägenhet. Trots att hela marknaden stannade av och allt blev skit. Lyckades vi få ett bra pris och över utgångspriset till skillnad från väldigt många andra lägenheter som var ute samtidigt"
Läs mer
säljare på Armfeltsgatan 25

03 jun 2022

"Blev rekommenderad mäklaren, och hade stora förväntningar på honom . vilka han med råge levde upp till.
Marika"
säljare på Sandelsgatan 42

30 maj 2022

"Jag känner fullt förtroende för mäklaren, som jag nu använt mig av vid fyra försäljningar, och jag kommer troligtvis att anlita honom igen. "
säljare på Sandhamnsgatan 23

18 maj 2022

"Mourad är oerhört kunnig och bra att ha att göra med. Smidig process, jag kopplades in när jag behövdes men aldrig i onödan. Kändes tryggt från första till sista mötet! 100% nöjd med allt inklusive slutpriset!"
säljare på Löjtnantsgatan 16

27 apr 2022

"Mourad gjorde ett fantastiskt jobb, alltid tillgänglig, engagerad och driven. Sålde min lägenhet till ett väldigt bra pris!"
säljare på Furusundsgatan 9

22 apr 2022

"Mourad är en mäklare utöver det vanliga. Vår familj har använt oss av Mourad sedan 15 år tillbaks. Och vi blir alltid nöjda."
säljare på Sturevägen 8B

08 apr 2022

"Mourad hanterade hela affären med hög affärsmässighet, kunnande och driv. Vi valde Mourad främst pga. av hans gedigna erfarenhet och lokalkännedom med nästan 20 år i branschen och i området Gärdet. Julia&Victor"
säljare på Brantingsgatan 51

08 apr 2022

"Mourad Tajiou hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet och hela processen var så smidig och proffsig. Mourad är fantastiskt engagerad och målinriktad. Ger honom mina allra varmaste rekommendationer."
säljare på Årstaskogs väg 9C

07 apr 2022

"Återkopplade med statistik."
säljare på Ängskärsgatan 4

07 apr 2022

"Trevlig och engagerad! Nyfiken och på! "
säljare på Armfeltsgatan 18

25 mar 2022

"Mourad är mycket professionell, vänlig och jag fick genast stort förtroende för honom. Jag förväntade mig en ärlig, kompetent och lyhörd mäklare. Vilket infriades till 100%.
Mourad har varit korrekt, informativ, hjälpsam och på alla sätt tillmötesgående. Han har snabbt svarat på samtal, sms och ..."
"Mourad är mycket professionell, vänlig och jag fick genast stort förtroende för honom. Jag förväntade mig en ärlig, kompetent och lyhörd mäklare. Vilket infriades till 100%.
Mourad har varit korrekt, informativ, hjälpsam och på alla sätt tillmötesgående. Han har snabbt svarat på samtal, sms och jag har hela tiden haft ett stort förtroende för Mourad och hans kompetens. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som behöver anlita en mäklare."
Läs mer
säljare på Önologgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
101 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
211 av 216 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
212 av 213 säljare
Mourad var tydlig och höll mig uppdaterad
216 av 216 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mourad på kartan.

495 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
216 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

2 690 000 kr
1 rum, 22 m²
122 272 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
899 kr/mån
3 rum, 71 m²
Lägenhet, Stockholm
4 141 kr/mån
3 000 000 kr
3 rum, 77,8 m²
38 961 kr/m²
Lägenhet, Nacka
4 726 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 50 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
17 250 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 2 250 000 kr
5 rum, 148 m²
Utropspris: 15 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionellt genomförda försäljning med personlig touch under hela processen. Vi var mycket nöjda med både affären och Mourads fantastiska insatser."
14 200 000 kr
Lägenhet Liljeholmskajen
-1 800 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 16 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Förberedd, lyhörd och erfaren."
6 400 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 210 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 6 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt proffsig och målmedveten, men också lyhörd för säljarens önskemål. Mourad utmärkte sig med sin goda erfarenhet varvat med en pragmatisk inställning som gjorde att vi kände oss väldigt trygga genom hela processen."
2 750 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 50 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 700 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.