Mourad Tajiou

Profilbild för Mourad Tajiou
Säljarfavorit
Mourad Tajiou
4.9 / 5
(197 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
9 st
100 844 000 kr

Bakgrund

Mourad Tajiou jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2006-06-15. Mourad har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Mourad har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 95 175 000 kr.

Presentation

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren. Att jag idag till stor del får förtroendet att sälja bostäder genom rekommendationer ser jag som ett gott resultat av engagerat arbete under mina år. Jag har under större delen av min tid som fastighetsmäklare varit verksam på Gärdet/Östermalm vilket gör att jag kan vartenda gathörn. Jag säljer idag bostäder över hela Stockholm men fokuserar främst på Gärdet och Östermalm.
* FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET Q1 2023
* FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 2022
* HÖGST FÖRSÄLJNINGSVÄRDE GÄRDET 2022
* 2:A FLEST FÖRSÄLJNINGAR GÄRDET 2022
* 2:A FLEST REKOMMENDATIONER GÄRDET 2021.
* FLEST REKOMMENDATIONER NEDRE GÄRDET 2019
* FLEST PUBLICERADE BOSTÄDER GÄRDET 2018

Säljare om Mourad.

30 aug 2023

"Försäljningen av vår lägenhet sköttes på ett mycket bra sätt av Mourad. Vi hade en bra dialog och fick råd hur vi skulle agera genom hela processen. I slutändan blev vi mycket nöjda med försäljningen. En verkligt erfaren och trevlig mäklare som kan sin lokala marknad."
"Försäljningen av vår lägenhet sköttes på ett mycket bra sätt av Mourad. Vi hade en bra dialog och fick råd hur vi skulle agera genom hela processen. I slutändan blev vi mycket nöjda med försäljningen. En verkligt erfaren och trevlig mäklare som kan sin lokala marknad."
Läs mer
säljare på Artillerigatan 87

09 jun 2023

"Duktig och engagerad, vi är så nöjda. "
säljare på Tegeluddsvägen 30

26 maj 2023

"Väldigt smidig process från start. Kunde snabbt komma över och värdera bostaden. Jobbade snabbt och var lättfotad, problem är till för att lösas. Förstod mitt önskemål och tidsplan. Vi gav Mourad möjligheten att göra sitt jobb som mäklare och ställde upp både morgon och kväll och han hade säkert ..."
"Väldigt smidig process från start. Kunde snabbt komma över och värdera bostaden. Jobbade snabbt och var lättfotad, problem är till för att lösas. Förstod mitt önskemål och tidsplan. Vi gav Mourad möjligheten att göra sitt jobb som mäklare och ställde upp både morgon och kväll och han hade säkert kunna göra en natt visning om så behövdes. Spekulanter fans det gott om. I tuffare tider måste man ha lite kyla och tro på processen, vi bollade beslut och alternativ lösningar där jag som säljare inte kände mig pressad att sälja.
Kort summerat: Ly hörd, alltid tillgänglig, rak och ärlig, men framförallt mycket trevlig!
Lycka till!"
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 12

10 maj 2023

"Super trevlig mäklare, väldigt driven att få till ett bra resultat och uppdaterade ständigt med vad som hände i processen. Gav bra tips."
säljare på Ängskärsgatan 4

10 maj 2023

"Jag är mer än nöjd med Mourads proffsiga insats vid försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 28

26 apr 2023

"Jag är supernöjd med Mourads insats! Han är gav sig inte utan körde på tills vi fick det vi hade satsat att vi skulle få. Enkel att få tag i och höll mig ständigt uppdaterad. Han är väldigt service minded. "
säljare på Kampementsgatan 4

17 apr 2023

"Jag är supernöjd med Mourad Tajious insatser och rekommenderar andra bostadssäljare att också anlita honom ifall de vill få till en smidig affär. Mourad är oerhört lyhörd och transparent. Han har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis!"
säljare på Önologgatan 1

27 mar 2023

"Har sålt och köpt lägenhet med Mourad ett flertal gånger. Han är otroligt engagerad och tar sig alltid tid för frågor och funderingar. Jag rekommenderar stark Mourad om du letar en kunnig, trovärdig och driven mäklare. "
säljare på Smedsbacksgatan 11

21 mar 2023

"Kunnig engagerad personlig"
säljare på Rindögatan 48

15 mar 2023

"Smidig process från värdering till försäljning. Mourad är proffsig, erfaren och lätt att samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera honom! ä"
säljare på Strindbergsgatan 51

27 feb 2023

"Jag är väldigt nöjd. I osäkra tider är det viktigt att hålla en bra balans mellan att vara för optimistisk eller pessimistisk, vilket jag tycker att Mourad hade. Tydlighet och transparens hjälpte detta projekt att gå väldigt smärtfritt och smooth."
säljare på Jungfrugatan 60

26 feb 2023

"Mourad var en fantastisk mäklare som vägledde mig genom processen på ett utomordentligt sätt. Han var kunnig, tillgänglig, hjälpsam, och tydlig. Jag rekommenderar Mourad till alla som vill sälja lägenhet!"
säljare på Furusundsgatan 18

29 dec 2022

"Lugn, uthållig, positiv och målinriktad under hela processen från start till mål!"
säljare på Jaktgatan 8

13 dec 2022

"Rak och tydlig, inget snack. Snabbt och smidigt! 5 av 5! // Eric "
säljare på Furusundsgatan 13

04 dec 2022

"Mourad Tajions professionalitet, goda kontakter och lyhördhet gjorde att lägenhetsaffären kunde genomföras på ett smidigt och snabbt sätt. "
säljare på Furusundsgatan 13

01 nov 2022

"Att sälja sitt hem efter att ha bott där i 21 år var en stor händelse i mitt liv, även om det var planerat . När man gör en sådan sak vill man ha en mäklare som lyssnar, är empatisk och förstår att det är mer än en bostad man säljer. Mourad förstod, han är en toppmäklare, lyhörd, respektfull, ene..."
"Att sälja sitt hem efter att ha bott där i 21 år var en stor händelse i mitt liv, även om det var planerat . När man gör en sådan sak vill man ha en mäklare som lyssnar, är empatisk och förstår att det är mer än en bostad man säljer. Mourad förstod, han är en toppmäklare, lyhörd, respektfull, energisk och driven . Jag kan varmt rekommendera Mourad och gör det till alla jag känner som är på jakt efter bostad eller ska sälja. "
Läs mer
säljare på Starrängsringen 59

31 okt 2022

"Mourad är ett riktigt proffs och hans goda erfarenhet och lokalkännedom medverkade till träffsäkerheten med att finna våra köpare."
säljare på Kampementsgatan 14

27 okt 2022

"Jag var jättenöjd med Mourads arbete med min lägenhetsförsäljning, från början till slut! "
säljare på Rindögatan 48

07 okt 2022

"Mourad var taggad, lyhörd och såg till att vi fick ett bra pris snabbt trots knepig marknad. "
säljare på Löjtnantsgatan 14

23 sep 2022

"Priset översteg både min och mäklarens förväntningar. Mäklaren hade god insyn i regelverk och var noga med att ge korrekta uppgifter. Jag upplevde att mäklaren var saklig och transparent i sitt uppdrag."
säljare på Furusundsgatan 12

13 sep 2022

"Mourad gjorde en strålande insats. Han höll oss informerade kontinuerligt och var aktiv i att skapa extravisningar och få dit potentiella köpare. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Starrängsringen 65

07 sep 2022

"Rekommenderar gärna Mourad
En proffsig, seriös och engagerad mäklare.
Återkopplade snabbt, va lyhörd och förtroende ingivande. Är klart nöjd "
säljare på Armfeltsgatan 20

20 aug 2022

"I en extremt osäker bostadsmarknad var min mäklare ett viktigt stöd för mig och en mycket stor del i att jag fick till en bra försäljning. Jag rekommenderar honom starkt. "
säljare på Östhammarsgatan 69

14 jul 2022

"Vi är väldigt nöjda med allt, Mourad var alltid ett steg före och jobbade hårt för vår lägenhet. Trots att hela marknaden stannade av och allt blev skit. Lyckades vi få ett bra pris och över utgångspriset till skillnad från väldigt många andra lägenheter som var ute samtidigt"
"Vi är väldigt nöjda med allt, Mourad var alltid ett steg före och jobbade hårt för vår lägenhet. Trots att hela marknaden stannade av och allt blev skit. Lyckades vi få ett bra pris och över utgångspriset till skillnad från väldigt många andra lägenheter som var ute samtidigt"
Läs mer
säljare på Armfeltsgatan 25

03 jun 2022

"Blev rekommenderad mäklaren, och hade stora förväntningar på honom . vilka han med råge levde upp till.
Marika"
säljare på Sandelsgatan 42

30 maj 2022

"Jag känner fullt förtroende för mäklaren, som jag nu använt mig av vid fyra försäljningar, och jag kommer troligtvis att anlita honom igen. "
säljare på Sandhamnsgatan 23

18 maj 2022

"Mourad är oerhört kunnig och bra att ha att göra med. Smidig process, jag kopplades in när jag behövdes men aldrig i onödan. Kändes tryggt från första till sista mötet! 100% nöjd med allt inklusive slutpriset!"
säljare på Löjtnantsgatan 16

27 apr 2022

"Mourad gjorde ett fantastiskt jobb, alltid tillgänglig, engagerad och driven. Sålde min lägenhet till ett väldigt bra pris!"
säljare på Furusundsgatan 9

22 apr 2022

"Mourad är en mäklare utöver det vanliga. Vår familj har använt oss av Mourad sedan 15 år tillbaks. Och vi blir alltid nöjda."
säljare på Sturevägen 8B

08 apr 2022

"Mourad hanterade hela affären med hög affärsmässighet, kunnande och driv. Vi valde Mourad främst pga. av hans gedigna erfarenhet och lokalkännedom med nästan 20 år i branschen och i området Gärdet. Julia&Victor"
säljare på Brantingsgatan 51

08 apr 2022

"Mourad Tajiou hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet och hela processen var så smidig och proffsig. Mourad är fantastiskt engagerad och målinriktad. Ger honom mina allra varmaste rekommendationer."
säljare på Årstaskogs väg 9C

07 apr 2022

"Återkopplade med statistik."
säljare på Ängskärsgatan 4

07 apr 2022

"Trevlig och engagerad! Nyfiken och på! "
säljare på Armfeltsgatan 18

25 mar 2022

"Mourad är mycket professionell, vänlig och jag fick genast stort förtroende för honom. Jag förväntade mig en ärlig, kompetent och lyhörd mäklare. Vilket infriades till 100%.
Mourad har varit korrekt, informativ, hjälpsam och på alla sätt tillmötesgående. Han har snabbt svarat på samtal, sms och ..."
"Mourad är mycket professionell, vänlig och jag fick genast stort förtroende för honom. Jag förväntade mig en ärlig, kompetent och lyhörd mäklare. Vilket infriades till 100%.
Mourad har varit korrekt, informativ, hjälpsam och på alla sätt tillmötesgående. Han har snabbt svarat på samtal, sms och jag har hela tiden haft ett stort förtroende för Mourad och hans kompetens. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som behöver anlita en mäklare."
Läs mer
säljare på Önologgatan 1

03 feb 2022

"Bostaden såldes till ett högre pris än vi hoppats så det kändes fantastiskt!"
säljare på Brantingsgatan 41

17 jan 2022

"Helt nöjd "
säljare på Armfeltsgatan 23

22 dec 2021

"Trevlig, informativ och tillmötesgående från start till mål."
säljare på Studentbacken 34

06 dec 2021

"Mourad är enormt skicklig och vi rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad på Gärdet."
säljare på Studentbacken 32

02 dec 2021

"Mycket nöjda och kan rekommendera denna mäklare till andra "
säljare på Sehlstedtsgatan 3

02 dec 2021

"Mourad var mycket proffsig och pålitlig i alla avseenden. Han är väldigt engagerad och lätt att få tag på samt kommunicera med. Han har också god människokännedom och ett coachande förhållningssätt. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Olaus Petrigatan 12

18 nov 2021

"Mourad är en mäklare som verkligen kan sitt hantverk! Professionell, driven och tillgänglig. Vi var mycket nöjda"
säljare på Armfeltsgatan 23

25 okt 2021

"Supertrevlig och bra att ha o göra med!"
säljare på Furusundsgatan 9

14 okt 2021

"Vår förening har använt Mourad Taijou vid tidigare försäljningar av hyresrätter och resultatet har även varit över vår förväntan."
säljare på Starrängsringen 45

11 okt 2021

"Jag kände mig väldigt lugn och trygg att ha Mourad som mäklare. Han var alltid lättillgänglig att få kontakt med, flexibel med mina önskemål och och jag upplevde att han alltid ville mitt bästa för försäljningen av lägenheten. Jag skulle utan tvekan anlita honom igen. Proffsigt och tryggt!"
"Jag kände mig väldigt lugn och trygg att ha Mourad som mäklare. Han var alltid lättillgänglig att få kontakt med, flexibel med mina önskemål och och jag upplevde att han alltid ville mitt bästa för försäljningen av lägenheten. Jag skulle utan tvekan anlita honom igen. Proffsigt och tryggt!"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29B

18 sep 2021

"Vi tog kontakt med Mourad för att han hade sålt grannens lägenhet med gott resultat. Mourad var väldigt flexibel med att hitta datum för en värdering och vi fick ett gott intryck direkt. Det intrycket höll sig genom hela processen och vi är mycket nöjda över att ha haft Mourad som förmedlat vår b..."
"Vi tog kontakt med Mourad för att han hade sålt grannens lägenhet med gott resultat. Mourad var väldigt flexibel med att hitta datum för en värdering och vi fick ett gott intryck direkt. Det intrycket höll sig genom hela processen och vi är mycket nöjda över att ha haft Mourad som förmedlat vår bostad. "
Läs mer
säljare på Armfeltsgatan 24

18 sep 2021

"Sålde lägenhet på Gärdet under hand genom Mourad. Allt gick snabbt och smidigt! "
säljare på Studentbacken 32

08 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Mourad. Han arbetade intensivt och genom sin erfarenhet och kompetens maximerade han bud och villkor. Mourad höll oss tätt uppdaterade genom hela processen"
säljare på Studentbacken 1

08 sep 2021

"Murad har ett starkt engagemang och en förmåga att få mig känna mig trygg och samtidigt helt delaktig genom processen."
säljare på Studentbacken 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
95 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
191 av 196 säljare
Mourad satte rätt förväntningar på slutpriset
168 av 195 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
192 av 193 säljare
Mourad var tydlig och höll mig uppdaterad
196 av 196 säljare

Mourad på kartan.

475 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
196 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

6 990 000 kr
3 rum, 71 m²
98 450 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
0 kr/mån
3 650 000 kr
1,5 rum, 37 m²
98 648 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 824 kr/mån
6 000 000 kr
2 rum, 53 m²
113 207 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 rum, 25 m²
Lägenhet, Stockholm
2 040 kr/mån
8 990 000 kr
3 rum, 78 m²
115 256 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 907 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Bolinder Strand
3 rum, 73 m²
Utropspris: 4 550 000 kr
9 450 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 250 000 kr
3 rum, 96 m²
Utropspris: 9 200 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
1,5 rum, 33,5 m²
Utropspris: 3 390 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
4,5 rum, 106 m²
Utropspris: 11 299 000 kr
11 625 000 kr
Lägenhet Gärdet
4 rum, 102 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Försäljningen av vår lägenhet sköttes på ett mycket bra sätt av Mourad. Vi hade en bra dialog och fick råd hur vi skulle agera genom hela processen. I slutändan blev vi mycket nöjda med försäljningen. En verkligt erfaren och trevlig mäklare som kan sin lokala marknad."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.