Mourad Tajiou

Profilbild för Mourad Tajiou
Säljarfavorit
Mourad Tajiou
4.9 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
16 st
117 000 000 kr

Bakgrund

Mourad Tajiou jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2006-06-15. Mourad har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Mourad har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 138 135 000 kr.

Presentation

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren. Att jag idag till stor del får förtroendet att sälja bostäder genom rekommendationer ser jag som ett gott resultat av engagerat arbete under mina år. Jag har under större delen av min tid som fastighetsmäklare varit verksam på Gärdet/Östermalm vilket gör att jag kan vartenda gathörn. Jag säljer idag bostäder över hela Stockholm men fokuserar främst på Gärdet och Östermalm. Jag är topp 3 bland flest publicerade bostäder på Gärdet och plats 1 på listan för flest rekommendationer på Gärdet Q2 2021.

Prisad mäklare.

Säljare om Mourad.

17 jan 2022

"Helt nöjd "
säljare på Armfeltsgatan 23

22 dec 2021

"Trevlig, informativ och tillmötesgående från start till mål."
säljare på Studentbacken 34

06 dec 2021

"Mourad är enormt skicklig och vi rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad på Gärdet."
säljare på Studentbacken 32

02 dec 2021

"Mycket nöjda och kan rekommendera denna mäklare till andra "
säljare på Sehlstedtsgatan 3

02 dec 2021

"Mourad var mycket proffsig och pålitlig i alla avseenden. Han är väldigt engagerad och lätt att få tag på samt kommunicera med. Han har också god människokännedom och ett coachande förhållningssätt. Vi kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Olaus Petrigatan 12

18 nov 2021

"Mourad är en mäklare som verkligen kan sitt hantverk! Professionell, driven och tillgänglig. Vi var mycket nöjda"
säljare på Armfeltsgatan 23

25 okt 2021

"Supertrevlig och bra att ha o göra med!"
säljare på Furusundsgatan 9

14 okt 2021

"Vår förening har använt Mourad Taijou vid tidigare försäljningar av hyresrätter och resultatet har även varit över vår förväntan."
säljare på Starrängsringen 45

11 okt 2021

"Jag kände mig väldigt lugn och trygg att ha Mourad som mäklare. Han var alltid lättillgänglig att få kontakt med, flexibel med mina önskemål och och jag upplevde att han alltid ville mitt bästa för försäljningen av lägenheten. Jag skulle utan tvekan anlita honom igen. Proffsigt och tryggt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29B

18 sep 2021

"Vi tog kontakt med Mourad för att han hade sålt grannens lägenhet med gott resultat. Mourad var väldigt flexibel med att hitta datum för en värdering och vi fick ett gott intryck direkt. Det intrycket höll sig genom hela processen och vi är mycket nöjda över att ha haft Mourad som förmedlat vår bostad. "
säljare på Armfeltsgatan 24

18 sep 2021

"Sålde lägenhet på Gärdet under hand genom Mourad. Allt gick snabbt och smidigt! "
säljare på Studentbacken 32

08 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Mourad. Han arbetade intensivt och genom sin erfarenhet och kompetens maximerade han bud och villkor. Mourad höll oss tätt uppdaterade genom hela processen"
säljare på Studentbacken 1

08 sep 2021

"Murad har ett starkt engagemang och en förmåga att få mig känna mig trygg och samtidigt helt delaktig genom processen."
säljare på Studentbacken 32

02 aug 2021

"Träffade ett flertal mäklare innan jag bestämde mig för Mourad. De flesta vill sälja in sig själva och sätta orimliga förväntningar hos mig som säljare. Mourad var däremot ärlig och rättvis i sin bedömning, satte ribban helt rätt. Sen fanns han alltid där för att besvara frågor rörande processen, vilket betydde mycket för mig som säljare. En otroligt duktig mäklare som har huvudet på skaft och helt klart är den du vill ha i ditt hörn under en försäljning."
säljare på Valhallavägen 153

09 jul 2021

"Jag har varit både köpare och säljare där Mourad har varit mäklare. Jag har i båda fallen uppfattat honom som professionell engagerad och uppriktig.
Att han dessutom är trevlig och personlig har gjort försäljningen lättare "
säljare på Studentbacken 32

29 jun 2021

"Mourad skötte vår försäljning väldigt professionellt från första mötet. Lyhörd, flexibel, rådgivande och kommunikativ genom hela processen.
Kan inget annat än att varmt rekommendera Mourad som mäklare. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 24

23 jun 2021

"Mourad bidrog till en smidig och snabb process! "
säljare på Rindögatan 14

28 maj 2021

"Ber man Mourad att fixa något så gör han det omedelbart. Effektiv är bara förnamnet. Dessutom har han alla egenskaperna som krävs för att få bra resultat på försäljningen. Han är kunnig, erfaren, målinriktad och har otroligt fint bemötande. Det var en förmån att få låta honom sälja vår lägenhet."
säljare på Löjtnantsgatan 4

21 maj 2021

"Lätt att samarbeta med. Lovade han någonting då gjorde han precis som vi kom överens om. Uppdaterade mig regelbundet."
säljare på Melodislingan 38

14 maj 2021

"Supernöjda med vår mäklare Mourad, enkelt och proffsigt samarbete!"
säljare på Jungfrugatan 60

20 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med Mourads arbete och hjälp! Alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad genom hela processen från första mötet, väldigt inkännande och lätt att bolla med. Det märks att han har lång erfarenhet inom branschen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Furusundsgatan 12

19 apr 2021

"En väldigt engagerad mäklare. Som lägger väldigt mycket energi på sina säljare. Engagerar sig extra mycket i inredningen innan man säljer och alltid tillgänglig på telefon.
Rekommenderar starkt. "
säljare på Furusundsgatan 9

14 apr 2021

"En extremt engagerad och professionell mäklare. "
säljare på Armfeltsgatan 21

04 apr 2021

"Mourad is a professional, who knows the market well and quickly creates the best move, keeping a seller up to date and happy.
Definitely the broker to chose in Ostermalm "
säljare på Löjtnantsgatan 3

17 mar 2021

"Mourad är mycket målinriktad och resultatorienterad.
Han gav oss fantastiskt stöd i hur vi skulle styla vår lägenhet - utan extra debitering.
Vi upplever Mourad som väldigt professionell och är otroligt nöjda med vårt val av mäklare!!"
säljare på Furusundsgatan 9

22 feb 2021

"Mourad har riktigt bra koll på lägenheter i området! Han jobbar också hårt för att uppnå köparens mål och är väldigt engagerad i sitt åtagande. Han var mäklaren för lägenheten jag köpte för många år sedan och det självklara valet när jag själv sen skulle sälja samma lägenhet!"
säljare på Furusundsgatan 12

22 feb 2021

"Mycket bra
God service
Mycket kompetent "
säljare på Armfeltsgatan 27

10 feb 2021

"Vi är jättenöjda med Mourads insats i hans arbete för att sälja vår lägenhet. Mourad är i sitt arbete väldigt flexibel, förtroendeingivande samt en bra kommunikatör. Snabbt upprättade vi en plan för att komma igång med försäljningen, från första möte till såld lägenhet tog det endast 10 dagar! Vi kan varmt rekommendera Mourad!"
säljare på Sandelsgatan 35

06 nov 2020

"Mourad har varit proffsig, flexibel, lyhörd, informativ och jättetrevlig under hela processen. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Starrängsringen 34

07 okt 2020

"Mourad är en väldigt kompetent, trevlig och professionell mäklare. Lätt att ha att göra med. Väldigt engagerad i säljprocessen. Är alltid tillgänglig med information, råd och synpunkter m m. Håller löpande kontakt med mig som kund. Påminner mig om vad jag som säljare behöver att tänka på. Jag kände mig verkligen väldigt trygg att ha haft Mourad som mäklare. Annonsen för lägenheten till salu fungerade förträffligt och både säljare och köpare var nöjda.
Är väldigt glad och nöjd med att ha haft Mourad som mäklare!
-Armfeltsgatan 22"
säljare på Armfeltsgatan 24

06 okt 2020

"Mourad var verkligen toppen. Lätt att få tag på och gav mig en rimlig förväntan. Lyhörd för mina behov och förutsättningar. Han gav mycket bra tips inför fotograferingen. "
säljare på Starrängsringen 22

09 sep 2020

"Mourad är trevlig, väldigt lätt att tycka om. Han gav mig tydlig information hela vägen, hela processen gick fort och vi landade på ett slutpris i det utlovade spannet. Jättenöjd! "
säljare på Valhallavägen 152C

01 sep 2020

"Mourad visar på stor erfarenhet och transparens under hela processen. Det gav oss trygghet som säljare att kunna utgå från relevanta förväntningar på pris och process. Med Mourad som mäklare blev vi delaktiga och kände stöd inför de beslut vi behövde fatta. Vi kan varmt rekommendera Mourad som mäklare."
säljare på Grindtorps Skolgränd 22

31 jul 2020

"Jag var mycket nöjd med Mourads bemötande och engagemang.
Lätt att få tag på och tog sig tid att svara utförligt.
Lätt att prata med.
Mina bästa rekommendationer!
Ann-Kersti"
säljare på Bo Bergmans gata 7

26 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med Mourad som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt! "
säljare på Melodislingan 46

18 jun 2020

"Mourad hjälpte mig och vägledde mig under försäljningen att ta bra beslut under vägen som ledde till en affär som jag blev nöjd med!"
säljare på Furusundsgatan 18

04 jun 2020

"Mourad är väldigt lyhörd och allting gick snabbt och smidigt. Priset är jag också nöjd med.
Högsta betyg! :)"
säljare på Artillerigatan 84

02 jun 2020

"Att hitta en bättre mäklare än Mourad blir svårt! Det Engagemanget, viljan att lyckas och kunskapen är svårt att hitta hos någon annan. Jag upplevde en trygghet genom hela affären. Rekommenderar stark Mourad som mäklare ! "
säljare på Sofielundsvägen 16

20 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Mourads insats! Genom hela processen, från första mötet till stängning, har han visat stort engagemang, varit kommunikativ, tydlig, proaktiv och gjort det där lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Mourad och vi har redan börjat tipsa våra vänner om honom! "
säljare på Furusundsgatan 15

11 maj 2020

"Mourad var helt fantastisk! Lyhörd och ärlig över hela processen. Lyckades sälja över mina förväntningar. Återkopplade alltid snabbt och alltid tillgänglig. Väldigt engagerad i processen, får kunden att känna sig prioriterad. Rekommenderar varmt till alla. "
säljare på Kavallerivägen 2B

22 apr 2020

"Jag var mycket nöjd med Mourad! Jag upplevde att han var väldigt driven och engagerad under hela processen. Jag uppskattade även att han var tydlig i sin kommunikation genom att alltid hålla mig uppdaterad och svara på alla frågor, samt kom med råd."
säljare på Artillerigatan 82

22 apr 2020

"Mycket proffsig och pålitlig! Tydlig och insatt. Kan varmt rekommendera Mourad på Notar Gärdet. "
säljare på Sandelsgatan 30

02 apr 2020

"Vi bor utomlands och på grund av Covid-19 viruset kan vi inte vara närvarande vid slutfasen av försäljningen. Maroud Tajiou har gjort sitt allra bästa att hjälpa oss och vi är synnerligen tacksamma. "
säljare på Linnégatan 51

31 mar 2020

"Mourad was absolutely the best agent we could have imagined! Wonderful personality, super easy to work with, and very clear on everything. He did a fantastic job preparing everything for us remotely, as we were abroad during the sale of our apartment. Highly recommended!"
säljare på Ynglingagatan 5

11 feb 2020

"Jag är jättenöjd med valet av Mourad som mäklare för att sälja min lägenhet i Täby. All kommunikation fungerade jättebra längs hela vägen och slutpriset blev högre än väntat!"
säljare på Bergtorpsvägen 54L

09 feb 2020

"utmärkt insats av mäklaren. Snabb försäljning till bra slutpris. Vi som säljare är mycket nöjda."
säljare på Skeppargatan 71

29 jan 2020

"Grymt kunnig och trevlig. Han sålde min lägenhet och min tjejs lägenhet och vi båda är hur nöjda som helst med han. Redan börjat tipsa han till vänner som är i försäljningstankarna."
säljare på Palandergatan 31

29 dec 2019

"Jag har köpt lägenhet genom Mourad vid ett tillfälle och sålt genom honom vid två tillfällen. Han är driven och kan sin sak samt har hög social kompetens. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka så sköter han allt med mycket bra resultat. Jag kan absolut rekommendera honom."
säljare på Furusundsgatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
138 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
138 av 142 säljare
Mourad satte rätt förväntningar på slutpriset
121 av 143 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
139 av 140 säljare
Mourad var tydlig och höll mig uppdaterad
143 av 143 säljare

Mourad på kartan.

410 tidigare annonser
1 bostäder till salu
142 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

5 890 000 kr
2 rum, 59 m²
99 830 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 264 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Nedre Gärdet
1 rum, 32 m²
Utropspris: 3 390 000 kr
9 100 000 kr
Lägenhet Nedre Gärdet
+ 600 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helt nöjd "
7 000 000 kr
Lägenhet Gärdet
3 rum, 76,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, informativ och tillmötesgående från start till mål."
9 000 000 kr
Lägenhet Nedre Gärdet
+ 1 010 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 7 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mourad var mycket proffsig och pålitlig i alla avseenden. Han är väldigt engagerad och lätt att få tag på samt kommunicera med. Han har också god människokännedom och ett coachande förhållningssätt. Vi kan varmt rekommendera honom!"
7 400 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 710 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 6 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mourad är enormt skicklig och vi rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad på Gärdet."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.