Mourad Tajiou

Profilbild för Mourad Tajiou
Säljarfavorit
Mourad Tajiou
4.9 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
17 st
142 175 000 kr

Bakgrund

Mourad Tajiou jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2006-06-15. Mourad har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2020. Mourad har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 161 875 000 kr.

Presentation

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren. Att jag idag till stor del får förtroendet att sälja bostäder genom rekommendationer ser jag som ett gott resultat av engagerat arbete under mina år. Jag har under större delen av min tid som fastighetsmäklare varit verksam på Gärdet/Östermalm vilket gör att jag kan vartenda gathörn. Jag säljer idag bostäder över hela Stockholm men fokuserar främst på Gärdet och Östermalm. Jag är topp 3 bland flest publicerade bostäder på Gärdet och plats 1 på listan för flest rekommendationer på Gärdet Q2 2021.

Prisad mäklare.

Säljare om Mourad.

08 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Mourad. Han arbetade intensivt och genom sin erfarenhet och kompetens maximerade han bud och villkor. Mourad höll oss tätt uppdaterade genom hela processen"
säljare på Studentbacken 1

08 sep 2021

"Murad har ett starkt engagemang och en förmåga att få mig känna mig trygg och samtidigt helt delaktig genom processen."
säljare på Studentbacken 32

02 aug 2021

"Träffade ett flertal mäklare innan jag bestämde mig för Mourad. De flesta vill sälja in sig själva och sätta orimliga förväntningar hos mig som säljare. Mourad var däremot ärlig och rättvis i sin bedömning, satte ribban helt rätt. Sen fanns han alltid där för att besvara frågor rörande processen, vilket betydde mycket för mig som säljare. En otroligt duktig mäklare som har huvudet på skaft och helt klart är den du vill ha i ditt hörn under en försäljning."
säljare på Valhallavägen 153

09 jul 2021

"Jag har varit både köpare och säljare där Mourad har varit mäklare. Jag har i båda fallen uppfattat honom som professionell engagerad och uppriktig.
Att han dessutom är trevlig och personlig har gjort försäljningen lättare "
säljare på Studentbacken 32

29 jun 2021

"Mourad skötte vår försäljning väldigt professionellt från första mötet. Lyhörd, flexibel, rådgivande och kommunikativ genom hela processen.
Kan inget annat än att varmt rekommendera Mourad som mäklare. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 24

23 jun 2021

"Mourad bidrog till en smidig och snabb process! "
säljare på Rindögatan 14

28 maj 2021

"Ber man Mourad att fixa något så gör han det omedelbart. Effektiv är bara förnamnet. Dessutom har han alla egenskaperna som krävs för att få bra resultat på försäljningen. Han är kunnig, erfaren, målinriktad och har otroligt fint bemötande. Det var en förmån att få låta honom sälja vår lägenhet."
säljare på Löjtnantsgatan 4

21 maj 2021

"Lätt att samarbeta med. Lovade han någonting då gjorde han precis som vi kom överens om. Uppdaterade mig regelbundet."
säljare på Melodislingan 38

14 maj 2021

"Supernöjda med vår mäklare Mourad, enkelt och proffsigt samarbete!"
säljare på Jungfrugatan 60

20 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med Mourads arbete och hjälp! Alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad genom hela processen från första mötet, väldigt inkännande och lätt att bolla med. Det märks att han har lång erfarenhet inom branschen. Rekommenderar starkt! "
säljare på Furusundsgatan 12

19 apr 2021

"En väldigt engagerad mäklare. Som lägger väldigt mycket energi på sina säljare. Engagerar sig extra mycket i inredningen innan man säljer och alltid tillgänglig på telefon.
Rekommenderar starkt. "
säljare på Furusundsgatan 9

14 apr 2021

"En extremt engagerad och professionell mäklare. "
säljare på Armfeltsgatan 21

04 apr 2021

"Mourad is a professional, who knows the market well and quickly creates the best move, keeping a seller up to date and happy.
Definitely the broker to chose in Ostermalm "
säljare på Löjtnantsgatan 3

17 mar 2021

"Mourad är mycket målinriktad och resultatorienterad.
Han gav oss fantastiskt stöd i hur vi skulle styla vår lägenhet - utan extra debitering.
Vi upplever Mourad som väldigt professionell och är otroligt nöjda med vårt val av mäklare!!"
säljare på Furusundsgatan 9

22 feb 2021

"Mourad har riktigt bra koll på lägenheter i området! Han jobbar också hårt för att uppnå köparens mål och är väldigt engagerad i sitt åtagande. Han var mäklaren för lägenheten jag köpte för många år sedan och det självklara valet när jag själv sen skulle sälja samma lägenhet!"
säljare på Furusundsgatan 12

22 feb 2021

"Mycket bra
God service
Mycket kompetent "
säljare på Armfeltsgatan 27

10 feb 2021

"Vi är jättenöjda med Mourads insats i hans arbete för att sälja vår lägenhet. Mourad är i sitt arbete väldigt flexibel, förtroendeingivande samt en bra kommunikatör. Snabbt upprättade vi en plan för att komma igång med försäljningen, från första möte till såld lägenhet tog det endast 10 dagar! Vi kan varmt rekommendera Mourad!"
säljare på Sandelsgatan 35

06 nov 2020

"Mourad har varit proffsig, flexibel, lyhörd, informativ och jättetrevlig under hela processen. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Starrängsringen 34

07 okt 2020

"Mourad är en väldigt kompetent, trevlig och professionell mäklare. Lätt att ha att göra med. Väldigt engagerad i säljprocessen. Är alltid tillgänglig med information, råd och synpunkter m m. Håller löpande kontakt med mig som kund. Påminner mig om vad jag som säljare behöver att tänka på. Jag kände mig verkligen väldigt trygg att ha haft Mourad som mäklare. Annonsen för lägenheten till salu fungerade förträffligt och både säljare och köpare var nöjda.
Är väldigt glad och nöjd med att ha haft Mourad som mäklare!
-Armfeltsgatan 22"
säljare på Armfeltsgatan 24

06 okt 2020

"Mourad var verkligen toppen. Lätt att få tag på och gav mig en rimlig förväntan. Lyhörd för mina behov och förutsättningar. Han gav mycket bra tips inför fotograferingen. "
säljare på Starrängsringen 22

09 sep 2020

"Mourad är trevlig, väldigt lätt att tycka om. Han gav mig tydlig information hela vägen, hela processen gick fort och vi landade på ett slutpris i det utlovade spannet. Jättenöjd! "
säljare på Valhallavägen 152C

01 sep 2020

"Mourad visar på stor erfarenhet och transparens under hela processen. Det gav oss trygghet som säljare att kunna utgå från relevanta förväntningar på pris och process. Med Mourad som mäklare blev vi delaktiga och kände stöd inför de beslut vi behövde fatta. Vi kan varmt rekommendera Mourad som mäklare."
säljare på Grindtorps Skolgränd 22

31 jul 2020

"Jag var mycket nöjd med Mourads bemötande och engagemang.
Lätt att få tag på och tog sig tid att svara utförligt.
Lätt att prata med.
Mina bästa rekommendationer!
Ann-Kersti"
säljare på Bo Bergmans gata 7

26 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med Mourad som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt! "
säljare på Melodislingan 46

18 jun 2020

"Mourad hjälpte mig och vägledde mig under försäljningen att ta bra beslut under vägen som ledde till en affär som jag blev nöjd med!"
säljare på Furusundsgatan 18

04 jun 2020

"Mourad är väldigt lyhörd och allting gick snabbt och smidigt. Priset är jag också nöjd med.
Högsta betyg! :)"
säljare på Artillerigatan 84

02 jun 2020

"Att hitta en bättre mäklare än Mourad blir svårt! Det Engagemanget, viljan att lyckas och kunskapen är svårt att hitta hos någon annan. Jag upplevde en trygghet genom hela affären. Rekommenderar stark Mourad som mäklare ! "
säljare på Sofielundsvägen 16

20 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Mourads insats! Genom hela processen, från första mötet till stängning, har han visat stort engagemang, varit kommunikativ, tydlig, proaktiv och gjort det där lilla extra. Vi kan varmt rekommendera Mourad och vi har redan börjat tipsa våra vänner om honom! "
säljare på Furusundsgatan 15

11 maj 2020

"Mourad var helt fantastisk! Lyhörd och ärlig över hela processen. Lyckades sälja över mina förväntningar. Återkopplade alltid snabbt och alltid tillgänglig. Väldigt engagerad i processen, får kunden att känna sig prioriterad. Rekommenderar varmt till alla. "
säljare på Kavallerivägen 2B

22 apr 2020

"Jag var mycket nöjd med Mourad! Jag upplevde att han var väldigt driven och engagerad under hela processen. Jag uppskattade även att han var tydlig i sin kommunikation genom att alltid hålla mig uppdaterad och svara på alla frågor, samt kom med råd."
säljare på Artillerigatan 82

22 apr 2020

"Mycket proffsig och pålitlig! Tydlig och insatt. Kan varmt rekommendera Mourad på Notar Gärdet. "
säljare på Sandelsgatan 30

02 apr 2020

"Vi bor utomlands och på grund av Covid-19 viruset kan vi inte vara närvarande vid slutfasen av försäljningen. Maroud Tajiou har gjort sitt allra bästa att hjälpa oss och vi är synnerligen tacksamma. "
säljare på Linnégatan 51

31 mar 2020

"Mourad was absolutely the best agent we could have imagined! Wonderful personality, super easy to work with, and very clear on everything. He did a fantastic job preparing everything for us remotely, as we were abroad during the sale of our apartment. Highly recommended!"
säljare på Ynglingagatan 5

11 feb 2020

"Jag är jättenöjd med valet av Mourad som mäklare för att sälja min lägenhet i Täby. All kommunikation fungerade jättebra längs hela vägen och slutpriset blev högre än väntat!"
säljare på Bergtorpsvägen 54L

09 feb 2020

"utmärkt insats av mäklaren. Snabb försäljning till bra slutpris. Vi som säljare är mycket nöjda."
säljare på Skeppargatan 71

29 jan 2020

"Grymt kunnig och trevlig. Han sålde min lägenhet och min tjejs lägenhet och vi båda är hur nöjda som helst med han. Redan börjat tipsa han till vänner som är i försäljningstankarna."
säljare på Palandergatan 31

29 dec 2019

"Jag har köpt lägenhet genom Mourad vid ett tillfälle och sålt genom honom vid två tillfällen. Han är driven och kan sin sak samt har hög social kompetens. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka så sköter han allt med mycket bra resultat. Jag kan absolut rekommendera honom."
säljare på Furusundsgatan 12

12 dec 2019

"Mourad är otroligt lätt att ha och göra med och trevlig och lättsam! Rak och enkel. Jag har både köpt lägenhet av honom och sålt lägenhet genom honom och var supernöjd båda gångerna!"
säljare på Skeppargatan 98

04 dec 2019

"Har använt Mourad vid ett flertal bostadsförsäljningar,
Han är alltid Engagerad, kunnig & påläst. Proffsig Tillgänglig och informativ under sälj processen."
säljare på Kammakargatan 21

04 dec 2019

"Väldigt tydlig och informativ. Hjälpte till hela vägen och skötte hela affären perfekt."
säljare på Artillerigatan 74

19 okt 2019

"Det blev en väldigt smidig och bra process för vår förening. Mourad hanterade försäljningen inklusive kringtjänster på ett proffsigt sätt. "
säljare på Sandelsgatan 28

15 okt 2019

"Vad kan man säga förutom att vi är supernöjda med Mourad på alla sätt. Tillgänglig, pålitlig, professionell, ambitiös, kompetent, social och realistisk"
säljare på Artillerigatan 76

28 sep 2019

"Vi fick möjlighet att påverka vår annons enligt hur vi ville att lägenheten skulle marknadsföras och vi är mycket nöjda med Mourads insats och slutpris!"
säljare på Sandelsgatan 28

11 sep 2019

"Väldigt nöjd över mitt val av mäklare! Kunnig, trevlig, höll en uppdaterad och professionell men ändå på ett avslappnat sätt så att man kände sig bekväm. Annonsen var jättefin, och slutpriset blev jag väldigt nöjd med, som även var ”förutspått” sen innan. Rekommenderar verkligen Mourad!"
säljare på Skogvaktargatan 2

02 sep 2019

"Sa bra som det blir! Kan helt klart rekommendera Mourad och det är väldigt få mäklare jag har haft med att gjöra som jag skulle rekommendera. Definitivt ett strå vassare än de flesta andra."
säljare på Skeppargatan 98

10 jul 2019

"Mourad är en mycket ärlig och kompetent person. Inger en känsla av trygghet under hela processen. Lämnar utrymme att bestämma själv men ger mycket värdefulla råd när det behövs. Rekommenderas starkt!"
säljare på Armégatan 9B

18 jun 2019

"Är otroligt nöjd med Mourad, han fixade allt åt mig då jag behövde hjälp med både städning och styling. Han var också väldigt duktig på att förklara vad som han trodde skulle göra min försäljning så lyckad som möjligt (utgångspris, styling, timing och liknande). Försäljningen gick väldigt bra och jag är övertygad om att Mourad skapade mycket mervärde för mig. Kommer att rekommendera honom till andra."
säljare på Gyllenstiernsgatan 3

13 jun 2019

"Kan varmt rekommendera Mourad som mäklare. Förutom ett fantastiskt engagemang så gav han även mycket bra service med allt runtom själva försäljningen. Kändes väldigt tryggt och säkert att sälja med honom. 5 av 5 i betyg."
säljare på Skeppargatan 81

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
161 875 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 129 säljare
Mourad satte rätt förväntningar på slutpriset
109 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
127 av 128 säljare
Mourad var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 130 säljare

Mourad på kartan.

398 tidigare annonser
129 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 750 000 kr
Lägenhet Gärdet
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
7 600 000 kr
Lägenhet Östermalm Gärdet
+ 610 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 6 990 000 kr
6 220 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 620 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 4 600 000 kr
4 950 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 100 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 800 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.