Mikael Rantala

Profilbild för Mikael Rantala
Mikael Rantala
4.8 / 5
(194 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
21 st
306 310 000 kr

Bakgrund

Mikael Rantala jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2018-10-19. Mikael har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mikael har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 287 085 000 kr.

Presentation

Jag är en driven och resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som med största lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga med sitt bostadsbyte.
Genom att vara tillgänglig och lyhörd skapar jag långa och spännande kundrelationer genom att bli rekommenderad vidare av mina fantastiska kunder. Som kund hos mig kan man förvänta sig 100% professionellt arbete genom hela processen och att få det högsta slutpriset. Hör av er till mig om ni går i säljtankar, önskar en värdering eller bara vill ha hjälp att hitta just eran drömbostad, 073-323 7104!

Registrerad fastighetsmäklare sedan 2018.
Tidigare elitgymnast i landslaget med medaljer på EM och cirka 12 SM-guld.

Prisad mäklare.

Säljare om Mikael.

12 mar 2023

"Mikael var snabb, effektiv och tydlig i sin kommunikation, hade bra koll på marknaden och var väldigt bra på att hitta rätt köpare till vår lägenhet. Rekommenderar starkt!"
säljare på Bohusgatan 41

19 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Mikael! Kunnig, professionell och trevlig. Hjälpte oss till en bra affär."
säljare på Ölandsgatan 49B

14 feb 2023

"Mäklaren var mycket proffsig, kunnig och erfaren. Han gav också ett väldigt trevligt intryck med lagom blandning av humor och allvar. Väldigt prestigelös. En mäklare som jag valt innan jag valde honom och som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Grindsgatan 29

06 feb 2023

"Mikael är en unik kombo, fullblodsproffs men fortsatt ödmjuk. Vi är supernöjda."
säljare på Bjurholmsplan 27

25 jan 2023

"Mikael Rantala är en helt fantastisk mäklare. Perfekt balans i engagemant och lyhördhet; du känner dig varken nedringd eller utanför loopen. Med Mikael kan man luta sig tillbaka, släppa sargen och känna sig väldigt trygg med en snabb försäljning till bra pris."
"Mikael Rantala är en helt fantastisk mäklare. Perfekt balans i engagemant och lyhördhet; du känner dig varken nedringd eller utanför loopen. Med Mikael kan man luta sig tillbaka, släppa sargen och känna sig väldigt trygg med en snabb försäljning till bra pris."
Läs mer
säljare på Ölandsgatan 46

19 jan 2023

"Mikael hade en tydlig bild av hur försäljningen av vår lägenhet skulle gå till och gav oss en attraktiv men realistisk värdering på lägenheten. Vår avgift ökades med 50% under försäljningen men Mikael och hans assistent Hanna som vikarierade ett tag lyckades ändå få ett mycket bra pris åt oss med..."
"Mikael hade en tydlig bild av hur försäljningen av vår lägenhet skulle gå till och gav oss en attraktiv men realistisk värdering på lägenheten. Vår avgift ökades med 50% under försäljningen men Mikael och hans assistent Hanna som vikarierade ett tag lyckades ändå få ett mycket bra pris åt oss med tanke på den nuvarande extremt svåra marknaden.
Det var också lite strul med vår förening som var tveksamma att godkänna den köpande men det ordnade Mikael och Hanna galant."
Läs mer
säljare på Tjärhovsgatan 52

25 nov 2022

"Mikael är duktig! Jag är nöjd."
säljare på Hallandsgatan 50A

24 nov 2022

"Mikael ingav direkt förtroende. Han är kunnig, trevlig, social, lugn och samtidigt proffsig, formell, lyhörd och informativ. Vi är mycket nöjda med hans insatser och med försäljningen. "
säljare på Maria Prästgårdsgata 10

15 nov 2022

"Mikael var otroligt målmedveten och gav aldrig upp, trots många oförväntade händelser i och med inflationen och marknadens negativa riktning. "
säljare på Tjustgatan 2

08 apr 2022

"Jag upplevde honom kompetent och mycket trevlig med god lokalkännedom och stort kundutbud"
säljare på Katarina Bangata 56

08 apr 2022

"Det kändes som om vi var mäklarens enda och viktigaste kund. Han höll tätt kontakt och var mycket engagerad i vårt bästa. Kommer aldrig vilja ha någon annan mäklare. "
säljare på Hägerstens Allé 36

01 apr 2022

"Jag tog in offert/värdering från fyra olika mäklare.
Mikael kändes rätt från första sekund och var helt fantastisk under hela processen.
Kommer garanterat att kontakta honom inför nästa försäljning.
"
säljare på Malmgårdsvägen 30L

01 apr 2022

"Mikael was an amazing broker, the whole process smooth and efficient. I felt that I could really trust him and he gave me great confidence during the selling process. I would highly recommend Mikael to those who are looking to sell with a broker who is clear, calm and will go over and above to ma..."
"Mikael was an amazing broker, the whole process smooth and efficient. I felt that I could really trust him and he gave me great confidence during the selling process. I would highly recommend Mikael to those who are looking to sell with a broker who is clear, calm and will go over and above to make sure your expectations are met. "
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 32A

18 mar 2022

"Mikael är målinriktad och kunnig mäklare. Rekommenderar startkt!"
säljare på Helsingforsgatan 15

14 mar 2022

"Snabb, smidig, professionell. Kan inte säga annat än 10/10!"
säljare på Ölandsgatan 46

03 mar 2022

"Mikael Rantala är mäklarnas konung! Bara så ni vet!"
säljare på Nynäsvägen 305

25 feb 2022

"Han är grym! Jag har höga krav på val av mäklare och Mikael levde upp till dessa på alla punkter. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

14 feb 2022

"Mikael var engagerad genom hela processen, påläst och tydlig. Han höll nära kontakt och var flexibel och snabb i en svängande marknad vilket var bidragande att jag fick högre slutpris än vad jag förväntat mig. Han är genuint väldigt trevlig och kommer absolut kontakta igen vid nästa försäljning! "
"Mikael var engagerad genom hela processen, påläst och tydlig. Han höll nära kontakt och var flexibel och snabb i en svängande marknad vilket var bidragande att jag fick högre slutpris än vad jag förväntat mig. Han är genuint väldigt trevlig och kommer absolut kontakta igen vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Rutger Fuchsgatan 4A

13 feb 2022

"Det är andra gången jag anlitar Mikael och han har gjort ett fantastiskt jobb båda gångerna. Om det blir en tredje försäljning nån gång är Mikael givet min mäklare igen!"
säljare på Tullingebergsvägen 4A

13 feb 2022

"Mikael är väldigt trevlig, tillmötesgående, håller dig uppdaterad i processen och skapar förutsättningar så du kan känna dig trygg genom hela försäljningen!"
säljare på Konstgjutarvägen 8

09 feb 2022

"Mikael är mycket professionell och motsvarade helt mina förväntningar. Rekommederar honom varmt."
säljare på Ringvägen 114

09 feb 2022

"Jag var mycket nöjd med Mikael Rantala jobb. "
säljare på Skånegatan 81

03 feb 2022

"Mikael var engagerad och uppdaterade oss kontinuerligt längs hela försäljningsprocessen. Han agerade snabbt när det krävdes och försäljningen gick både snabbt och smidigt. Vi är mycket nöjda! "
säljare på Västmannagatan 91

28 jan 2022

"Mikael är allt man önskar av en mäklare och lite till! Lyhörd, kommunikativ, professionell, trevlig och kul att ha att göra med!"
säljare på Bjurholmsplan 17

20 jan 2022

"Mkt proffsig och trevlig. Lätt att prata med och hjälpsam under hela processen."
säljare på Blekingegatan 59

18 jan 2022

"Vi träffade flera mäklare och bestämde oss för Mikael efter att ha varit på en av hans andra visningar. Mikael har mycket energi och utstrålning samtidigt som han arbetar hårt för att slutföra affären snabbt och min lgh såldes till ett bra pris. Han är lätt att tycka om och affären blir trevlig f..."
"Vi träffade flera mäklare och bestämde oss för Mikael efter att ha varit på en av hans andra visningar. Mikael har mycket energi och utstrålning samtidigt som han arbetar hårt för att slutföra affären snabbt och min lgh såldes till ett bra pris. Han är lätt att tycka om och affären blir trevlig för både köpare och säljare. Jag skulle inte tveka att anlita Mikael igen. Hans fotograf gjorde också ett väldigt fint jobb. "
Läs mer
säljare på Svärdlångsvägen 43

22 dec 2021

"Mikael var toppen, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor! Rekommenderas starkt! "
säljare på Borgargatan 2

21 dec 2021

"Vi kände oss pressade i slutskedet av försäljningen-mäklaren var mycket angelägen att få ett snabbt avslut.Eftersom lägenheten såldes redan som kommande objekt är det svårt att fullt ut bedöma mäklarens prisvärdhet.Lägenheten måste också betraktas som synnerligen lättsåld som nog inte behövde sär..."
"Vi kände oss pressade i slutskedet av försäljningen-mäklaren var mycket angelägen att få ett snabbt avslut.Eftersom lägenheten såldes redan som kommande objekt är det svårt att fullt ut bedöma mäklarens prisvärdhet.Lägenheten måste också betraktas som synnerligen lättsåld som nog inte behövde särskilt mycket insats från mäklaren-en mäklares kompetens bedöms bäst vid försäljning av svårsålda objekt"
Läs mer
säljare på Stigbergsgatan 32A

17 dec 2021

"Engagerad, driven. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Säljare på Bjurholmsplan 17"
säljare på Bjurholmsplan 17

12 nov 2021

"Mikael är förtroendeingivande, engagerad och erfaren. Jag kan varmt rekommendera Mikael."
säljare på Götgatan 101A

10 nov 2021

"Mikael var lyhörd, snabb och kunnig genom alla steg i försäljningen av vår lägenhet! Mycket nöjda! "
säljare på Västgötagatan 19

09 nov 2021

"Kompetens och engagemang fanns genom processen."
säljare på Maria Prästgårdsgata 67

08 nov 2021

"Vi gillade verkligen Mikael. Han var professionell, lyhörd, engagerad och trevlig!"
säljare på Helgagatan 36D

02 nov 2021

"Engagerad och effektiv mäklare"
säljare på Lövsundsvägen 47

01 nov 2021

"Vi är verkligen nöjda med Mikaels insatts. Han satte förväntningarna på rimlig nivå. Lyhörd, trevlig och lätt att jobba med. Man kände verkligen hans genuina engagemang genom hela säljprocessen som gick otroligt snabbt och vi kom i mål över förväntan. Stort TACK Mikael!"
"Vi är verkligen nöjda med Mikaels insatts. Han satte förväntningarna på rimlig nivå. Lyhörd, trevlig och lätt att jobba med. Man kände verkligen hans genuina engagemang genom hela säljprocessen som gick otroligt snabbt och vi kom i mål över förväntan. Stort TACK Mikael!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 130

29 okt 2021

"Lyhörd, ambitiös, tillgänglig hela tiden och professionell."
säljare på Gotlandsgatan 67

24 okt 2021

"Vi är otroligt glada att vi valde Mikael som vår mäklare! Vi valde honom utifrån rekommendationer och de uppfyllde verkligen våra förväntningar. Noggrann och engagerad på ett genuint sätt. Dessutom såldes vår lägenhet till föreningsrekord, långt över vad vi hoppats på! Vi lämnar våra bästa rekomm..."
"Vi är otroligt glada att vi valde Mikael som vår mäklare! Vi valde honom utifrån rekommendationer och de uppfyllde verkligen våra förväntningar. Noggrann och engagerad på ett genuint sätt. Dessutom såldes vår lägenhet till föreningsrekord, långt över vad vi hoppats på! Vi lämnar våra bästa rekommendationer till Mikael som person och som en professionell mäklare! "
Läs mer
säljare på Ringvägen 39C

30 sep 2021

"Mikael var ambitiös och driven redan från starten av min bostadsaffär. Han ger ett professionellt intryck, är tillgänglig och tydlig. Det märks att han är empatisk, har ett stort hjärta och älskar Södermalm!"
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

30 sep 2021

"Mikael var tydlig om sin strategi (tidsplan, visningar), hur han ville genomföra försäljningen.
Mikael har stor erfarenhet, samt mycket bra kännedom om området (i detta fall Gärdet), vilket stödjer försäljningen.
Mikael redovisade tydligt arvodet (fast pris), vilket är bra för säljarna.
Proffsig ..."
"Mikael var tydlig om sin strategi (tidsplan, visningar), hur han ville genomföra försäljningen.
Mikael har stor erfarenhet, samt mycket bra kännedom om området (i detta fall Gärdet), vilket stödjer försäljningen.
Mikael redovisade tydligt arvodet (fast pris), vilket är bra för säljarna.
Proffsig och tydlig.
"
Läs mer
säljare på Rindögatan 38

06 aug 2021

"Mikael är professionell och inkännande och jag skulle rekommendera honom till alla jag känner. Han svarade på alla mina frågor med ett leende och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Förutom att försäljningen gick smidigt så var Mikael också härlig och gjorde försäljningen kul! "
"Mikael är professionell och inkännande och jag skulle rekommendera honom till alla jag känner. Han svarade på alla mina frågor med ett leende och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Förutom att försäljningen gick smidigt så var Mikael också härlig och gjorde försäljningen kul! "
Läs mer
säljare på Ringvägen 155A

05 aug 2021

"Jätte trevlig och sympatisk mäklare. Rekommenderar Mikael Rantala på Erik Olsson till andra hus säljare."
säljare på Hackspettvägen 14

05 aug 2021

"Mikael var sympatisk, engagerad och tillgänglig trots semestertider. Jag skulle inte tveka att rekommendera honom till någon annan."
säljare på Ringvägen 153B

01 jun 2021

"Mycket påläst, uppmärksam och förtroendegivande. Både i erfarenhet från att varit på en utav Mikaels visningar samt som säljare av bostad."
säljare på Engelbrektsgatan 33B

12 mar 2021

"Toppklass!"
säljare på Beckbrännarbacken 6

12 mar 2021

"Vi pratade med flera mäklare innan vi valde Mikael. Vi valde Mikael för att han var lätt att kommunicera med, var uppriktig och direkt, samt uppenbart kunnig om vårt område. Mikael gjorde ett strålande arbete och vi är väldigt nöjda. "
säljare på Rosenlundsgatan 28A

03 mar 2021

"Fick min lägenhet såld efter 2,5 veckor. Allt gick fort och smidigt. Mikael har varit väldigt professionell, lättillgänglig med en familjär attityd. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Tjärhovsgatan 22

09 feb 2021

"Mycket trevlig, glad, positiv och driven mäklare. Även engagerad.
Väldigt nöjd! "
säljare på Lorensbergsgatan 1A

21 jan 2021

"Mikael är väldigt social och trevlig och lätt att prata med. Han svarar alltid snabbt om man undrar över någonting och är även snabbfotad. "
säljare på Ringvägen 129B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
42
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
287 085 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 190 säljare
Mikael satte rätt förväntningar på slutpriset
145 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
185 av 192 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
188 av 193 säljare

Mikael på kartan.

419 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
193 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

4 395 000 kr
2 rum, 42 m²
104 642 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
912 kr/mån
11 495 000 kr
4 rum, 110 m²
104 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 532 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 42 m²
95 119 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 902 kr/mån
5 895 000 kr
2 rum, 55 m²
107 181 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 232 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 70 m²
78 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 186 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

11 350 000 kr
Lägenhet Södermalm
-545 000 kr
4,5 rum, 112 m²
Utropspris: 11 895 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Södermalm
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
6 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 005 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 200 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 705 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Västra Balingsnäs
5 rum, 133 m²
Utropspris: 7 800 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.