Mikael Pettersson

Profilbild för Mikael Pettersson
Säljarfavorit
Mikael Pettersson
4.9 / 5
(94 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
13 st
92 895 000 kr

Bakgrund

Mikael Pettersson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2020-01-13. Mikael har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2024. Mikael har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 33 155 000 kr.

Presentation

Kanske står Du inför en av livets största affärer där Du ska sälja ett hem eller köpa ditt framtida drömboende? Oavsett vad så är valet av fastighetsmäklare inget som ska lämnas åt slumpen.

Min filosofi är att alla kundrelationer ska bygga på trygghet, engagemang och kommunikation – något som tillsammans utgör grunden för en lyckad affär. Jag har genom min erfarenhet av lagidrott dessutom en stark tro om att vägen till framgång inte är ett enmansjobb, utan att de bästa av resultat uppnås i team. Det är också därför jag är mån om att se det unika i varje affär, men där målsättningen alltid förblir densamma - att vi tillsammans ska hitta den bästa lösningen för just Dig och din situation.

Precis som valet av fastighetsmäklare inte ska lämnas åt slumpen, så ska inte heller Din framtid göra det.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Säljare om Mikael.

04 jul 2024

"Mikael är otroligt professionell och trevlig. Mån om att vi som kund var nöjda med upplägg, utgångspris och dylikt. Höll regelbunden kommunikation under hela försäljningsperioden. Bra koll på området vilket kändes tryggt."
säljare på Sidvallsgatan 25

30 jun 2024

"Skulle rekommendera Mikael starkt! Otroligt smidig kommunikation, fin balans mellan mina önskemål och hans kompetens och erfarenhet. Fick snabbt information om intressenter och visningar. Bara gott att säga!"
säljare på Termikgatan 23A

28 maj 2024

"Mikael var mycket lyhörd, tillgänglig och engagerad. Hans proffesionalism och goda lokalkännedom gav stor trygghet. Vår upplevelse var enbart positiv. "
säljare på Sturegatan 48

16 maj 2024

"Mycket engagerad och driven. "
säljare på Karlsgatan 32K

16 apr 2024

"Professionell, serviceinriktad och sakkunnig. Grym mäklare! "
säljare på Hälsogränd 76

16 apr 2024

"Mäklaren var mycket professionell och tillmötesgående genom hela försäljningsprocessen. Jag är nöjd med det goda omdöme och engagemang som visades."
säljare på Tallsoppsvägen 42

16 mar 2024

"Otroligt bra kombination och villig att hjälpa till på alla sett. Andra gången jag får hjälp att sälja och är lika nöjd varje gång "
säljare på Axbergs Häggen 516

08 okt 2023

"Mikael gav från första träffen ett kunnigt och proffsigt intryck vilket sedan hållit i sig. Vi har under försäljningen känt att han är lyhörd, tar tag i utmaningar som uppstår och alltid höll oss informerade vilket varit otroligt viktigt för att vara trygg med förloppet och affären. Vi kan verkli..."
"Mikael gav från första träffen ett kunnigt och proffsigt intryck vilket sedan hållit i sig. Vi har under försäljningen känt att han är lyhörd, tar tag i utmaningar som uppstår och alltid höll oss informerade vilket varit otroligt viktigt för att vara trygg med förloppet och affären. Vi kan verkligen rekommendera honom till dig som ska sälja en bostad! Högsta betyg!"
Läs mer
säljare på Metallvägen 20

17 sep 2023

"Mikael har varit engagerad och lyhörd under försäljningsprocessen. Vi har kunnat ha en öppen och ärlig kommunikation och han har tagit sig tid att svara på våra frågor. Vi har fått bra hjälp för att göra försäljningen så lyckad och smidig som möjligt. "
"Mikael har varit engagerad och lyhörd under försäljningsprocessen. Vi har kunnat ha en öppen och ärlig kommunikation och han har tagit sig tid att svara på våra frågor. Vi har fått bra hjälp för att göra försäljningen så lyckad och smidig som möjligt. "
Läs mer
säljare på Kabingatan 4C

27 jul 2023

"Vid mitt första möte med Mikael fick jag direkt förtroende för honom då han visade på stort engagemang och kunskap. Han förklarade väldigt pedagogiskt och tydligt hur hela processen kring en försäljning går till. En genuint trevlig och engagerad mäklare som tryggt lotsade mig genom hela resan som..."
"Vid mitt första möte med Mikael fick jag direkt förtroende för honom då han visade på stort engagemang och kunskap. Han förklarade väldigt pedagogiskt och tydligt hur hela processen kring en försäljning går till. En genuint trevlig och engagerad mäklare som tryggt lotsade mig genom hela resan som en försäljning innebär. Jag vill varmt rekommenderar honom till andra som ska sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Lundhagsvägen 25

04 jul 2023

"Jag har flyttat mycket under mitt liv men det här var den snabbaste försäljningen jag varit med om! Mikael är trevlig, kunnig och otroligt lyhörd! Jag fick mer än jag väntade mig och vi slog rekord i föreningen trots svår marknad! Rekommenderar honom starkt!! "
"Jag har flyttat mycket under mitt liv men det här var den snabbaste försäljningen jag varit med om! Mikael är trevlig, kunnig och otroligt lyhörd! Jag fick mer än jag väntade mig och vi slog rekord i föreningen trots svår marknad! Rekommenderar honom starkt!! "
Läs mer
säljare på Manillagatan 34

23 maj 2023

"Mikael är en mycket duktig mäklare som jag kan rekommendera till alla som ska sälja sin bostad. Alltid trevlig, kunnig och tar sig tid för att göra det bästa möjliga jobbet. Även om Mikael har flera andra objekt samtidigt så får han en att känna sig prioriterad och han är alltid lätt att få tag p..."
"Mikael är en mycket duktig mäklare som jag kan rekommendera till alla som ska sälja sin bostad. Alltid trevlig, kunnig och tar sig tid för att göra det bästa möjliga jobbet. Även om Mikael har flera andra objekt samtidigt så får han en att känna sig prioriterad och han är alltid lätt att få tag på när man har frågor eller funderingar. Nu är affären klar och jag kommer inte köpa eller sälja igen på länge, men den dagen när det är dags så kommer jag garanterat att kontakta Mikael igen. Tack för all hjälp och utomordentlig service. "
Läs mer
säljare på Buxbomsvägen 19

16 maj 2023

"Lyhörd, prestigelös och lagom pådrivande processen igenom!"
säljare på Tallsoppsvägen 17

27 apr 2023

"Mikael är väldigt seriös och gjorde allt för allt för att vi skulle få en bra affär för både oss som säljare och för köparna. Rekommenderar Mikael! "
säljare på Jakobsbergsvägen 20

27 mar 2023

"Vår mäklare var handlingskraftig, driftig och trevlig. Återkopplade fort och smidigt i fall vi hade frågor. Vi är jätte nöjda! "
säljare på Törsjö 317

01 feb 2023

"Trevlig och engagerad. Alltid lätt att få tag på och pålitlig. Rekommenderas!"
säljare på Kyrkvärdsvägen 8

31 jan 2023

"Super nöjd! Från kommande försäljning till försäljning på så kort tid! Tack :)"
säljare på Karlsdalsallén 47B

19 sep 2022

"Mycket nöjd med Mikael. Trevlig, glad, positiv och proffsig. "
säljare på Klockarängsvägen 3

17 sep 2022

"Vi träffade tre mäklare som rekommenderades från Hitta mäklare.se där Mikael var sist ut. Han särskilde sig snabbt från de andra då han var mer förberedd inför det första mötet och upplägget som presenterades kändes mer professionellt. Han lyssnade på våra önskemål genom hela säljprocessen och de..."
"Vi träffade tre mäklare som rekommenderades från Hitta mäklare.se där Mikael var sist ut. Han särskilde sig snabbt från de andra då han var mer förberedd inför det första mötet och upplägget som presenterades kändes mer professionellt. Han lyssnade på våra önskemål genom hela säljprocessen och det kändes tryggt att sälja vår bostad genom honom. "
Läs mer
säljare på Kornellvägen 22

12 aug 2022

"Jag är väldigt nöjd med Mikael Petterson som sålde min bostad. Kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Strömstorpsvägen 35

05 aug 2022

"Vart rekommenderad av en vän och Mikael levde upp till alla mina förväntningar️️!
Rekommenderas starkt."
säljare på Termikgatan 49A

01 jun 2022

"Mikael är en mycket trevlig och ärlig märklare. "
säljare på Hovstavägen 4

26 maj 2022

"Mikael lyckades få till en snabb och smidig affär innan visning och till ett mycket bra pris, detta trots en smått orolig marknad. Han var lyhörd, kom med massa bra tips och höll mig uppdaterad under hela processen. Mycket nöjd med Mikaels prestation och kan varmt rekommendera honom till andra!
"
"Mikael lyckades få till en snabb och smidig affär innan visning och till ett mycket bra pris, detta trots en smått orolig marknad. Han var lyhörd, kom med massa bra tips och höll mig uppdaterad under hela processen. Mycket nöjd med Mikaels prestation och kan varmt rekommendera honom till andra!
"
Läs mer
säljare på Förmansgatan 8

17 maj 2022

"Vi är otroligt nöjda med Mikael. Förtroendeingivande, kompetent och proffsig. Han hjälpte oss till en snabb och smidig affär innan visning med lyckat resultat. Vi kan varmt rekommendera Mikael!"
säljare på Tegelgatan 18A

16 maj 2022

"Mikael var otroligt kompetent och påläst. Han förmedlade en trygghet till både mig som säljare men även till köparna. Kom med många bra tips inför bland annat fotografering av lägenheten. Mikael är en väldigt bra människokännare som är mån om att verkligen göra kunden nöjd. Två budgivare redan in..."
"Mikael var otroligt kompetent och påläst. Han förmedlade en trygghet till både mig som säljare men även till köparna. Kom med många bra tips inför bland annat fotografering av lägenheten. Mikael är en väldigt bra människokännare som är mån om att verkligen göra kunden nöjd. Två budgivare redan innan planerad visning och ett slutpris långt över utgångspris. Han överträffade mina förväntningar som redan var höga från start. Han rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Förmansgatan 8

03 apr 2022

"Mikael kändes engagerad, ödmjuk och proffsig från första stund. Förutom att alltid vara tillgänglig och snabb med information och uppdateringar om läget, så upplever honom på många sätt som en unik mäklare då han är allt annat än inställsam. Han hade ett genuint och uppriktigt intresse att försäl..."
"Mikael kändes engagerad, ödmjuk och proffsig från första stund. Förutom att alltid vara tillgänglig och snabb med information och uppdateringar om läget, så upplever honom på många sätt som en unik mäklare då han är allt annat än inställsam. Han hade ett genuint och uppriktigt intresse att försäljningen skulle gå smidigt utifrån våra önskemål och förutsättningar. Det i kombination med hans driv skapar förtroende och jag litar helt på hans omdöme och kunskap. Han har fått mig att känna mig trygg och lugn genom hela processen."
Läs mer
säljare på Brickebergsvägen 48A

03 apr 2022

"Jättenöjd med både mäklare och slutpris. Mäklaren fick god förtjänst utan offentlig visning. "
säljare på Fodervägen 6

01 apr 2022

"Engagerad, hängiven, bra dialog, snabb, trevlig, tillmötesgående, driven på ett bra sätt, passionerad, skicklig, framåt, lyhörd för att nämna några superlativ."
säljare på Sidvallsgatan 9

27 feb 2022

"Mikael har en ödmjuk framtoning, och har varit mycket engagerad under hela försäljnings processen. "
säljare på Kåvi 410

12 jan 2022

"Mikael kombinerade hög professionalitet med ett öppet och lättsamt bemötande. Han är kunnig och har ett driv som gör att man känner sig mycket väl omhändertagen som kund. Det som har varit extra viktigt för oss är att han är säljande och drivande utan att vara insmickrande. Jag kan varmt rekommen..."
"Mikael kombinerade hög professionalitet med ett öppet och lättsamt bemötande. Han är kunnig och har ett driv som gör att man känner sig mycket väl omhändertagen som kund. Det som har varit extra viktigt för oss är att han är säljande och drivande utan att vara insmickrande. Jag kan varmt rekommendera Mikael till alla som vill sälja och/eller köpa hus!"
Läs mer
säljare på Brogatan 39

23 dec 2021

"Mikael är en otroligt kunnig och proffsig mäklare som lyssnar på sina kunder. Vi är mer än nöjda med försäljningen och kommer starkt rekommendera honom till andra som går i säljtankar!"
säljare på Kabingatan 4C

13 dec 2021

"Jag hade turen att få sälja min bostad med Mikael och kunde inte vara mer nöjd!
Har sen tidigare sälj haft sämre uppfattning av vissa mäklare men Mikael överträffade mina förväntningar helt och hållet.
Han gjorde allt väldigt lätt för mig, fick mig att känna mig trygg, uppdaterade mig så fort han..."
"Jag hade turen att få sälja min bostad med Mikael och kunde inte vara mer nöjd!
Har sen tidigare sälj haft sämre uppfattning av vissa mäklare men Mikael överträffade mina förväntningar helt och hållet.
Han gjorde allt väldigt lätt för mig, fick mig att känna mig trygg, uppdaterade mig så fort han fick ny information och skötte allt klockrent utifrån alla mina önskemål.
Med sitt stora nätverk så kunde vi sälja bostaden snabbt och till ett jättebra pris!
En otroligt ödmjuk och engagerad mäklare som jag varmt rekommenderar till alla som vill sälja sin bostad.
Jag kommer definitivt välja Mikael igen vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Södermalmsallén 40A

08 dec 2021

"Kunnig och trevlig mäklare som gjorde en bra äfär av Vårt bostads rätt försäljning "
säljare på Gladarbergsvägen 58

24 nov 2021

"Ja vart ska man börja? Mikael är lite av mäklarbranschens kronprins. En bättre mäklare får man leta länge efter. Han skötte min försäljning med bravur. Han överträffade verkligen alla mina förväntningar. Jag har hört mycket bra om Mikael sen innan, men såhär bra trodde jag inte var möjligt!
All ..."
"Ja vart ska man börja? Mikael är lite av mäklarbranschens kronprins. En bättre mäklare får man leta länge efter. Han skötte min försäljning med bravur. Han överträffade verkligen alla mina förväntningar. Jag har hört mycket bra om Mikael sen innan, men såhär bra trodde jag inte var möjligt!
All heder till Mikael och det otroligt bra jobb han har utfört.
Vi ses igen vid min nästa bostadsförsäljning!"
Läs mer
säljare på Termikgatan 45A

30 okt 2021

"Väldigt trevlig mäklare. Har varit lättillgänglig hela tiden. Lätt att få tag i och gör alltid sitt bästa för att hjälpa till och lösa alla situationer som kommer upp under processen. Drivande i hela processen, hör av sig, uppdaterar, kollar av läget osv."
"Väldigt trevlig mäklare. Har varit lättillgänglig hela tiden. Lätt att få tag i och gör alltid sitt bästa för att hjälpa till och lösa alla situationer som kommer upp under processen. Drivande i hela processen, hör av sig, uppdaterar, kollar av läget osv."
Läs mer
säljare på Lundhagsvägen 182

05 okt 2021

"Vi har haft nöjet att få sälja ett hus tillsammans med Mikael Pettersson och är supernöjda. Dels har vi fått jättebra information, samt har Mikael varit anträffbar och kämpat hårt för att få huset sålt. Varje visning och varje steg i processen har varit enkel att förstå då han varit noga med att ..."
"Vi har haft nöjet att få sälja ett hus tillsammans med Mikael Pettersson och är supernöjda. Dels har vi fått jättebra information, samt har Mikael varit anträffbar och kämpat hårt för att få huset sålt. Varje visning och varje steg i processen har varit enkel att förstå då han varit noga med att alltid höra av sig och stämma av.
Vi kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Möllevägen 10

17 sep 2021

"Engagerad och driven. Hade extra visningar när det dök upp fler intresserade. Mycket lätt att få tag på vardag som helg. Informerade kontinuerligt om läget. "
säljare på Sturegatan 48

09 sep 2021

"Mikael är en toppenmäklare som är lyhörd, engagerad och en lätt person att samarbeta med. Vi kände oss trygga genom hela processen. Vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Nästegårdsvägen 35E

29 aug 2021

"Mikael är en mycket bra mäklare som var lätt att prata med. Ibland fanns det frågor han inte kunde svara på omedelbart men då tog han reda på det och kunde ge svar inom en dag. "
säljare på Trumpetaregatan 11A

16 aug 2021

"Mikael är en mycket ödmjuk, vänlig och bra mäklare. Jag har känt mig trygg från första träff till försäljning eftersom Mikael alltid hållit mig uppdaterad med vad som händer och varit tillmötesgående mot både mig och intresserade köpare. Han har kommit med idéer och varit uthållig och driven trot..."
"Mikael är en mycket ödmjuk, vänlig och bra mäklare. Jag har känt mig trygg från första träff till försäljning eftersom Mikael alltid hållit mig uppdaterad med vad som händer och varit tillmötesgående mot både mig och intresserade köpare. Han har kommit med idéer och varit uthållig och driven trots att försäljningen tog lite tid. Jag vill varmt rekommendera Mikael som mäklare."
Läs mer
säljare på Sturegatan 48

14 jul 2021

"Så glada att Mikael sålde vårt hus. Fick fick mycket mer än vi förväntat och han var extremt tillgänglig, engagerad och proffsig genom hela processen. Hett tips till er som vill hitta en bra och pålitlig mäklare i Örebro! "
säljare på Förlunda 413

22 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Mike! "
säljare på Viktor Dahléns väg 223B

29 apr 2021

"När man i tanken påbörjar sin husaffär finns där alltid viss oro hur allt skall gå. Tack vare vår Erik Olsson och vår mäklare Mikael Petterssons excellenta service, tillgänglighet och goda råd blev vår upplevelse av villaförsäljningen trygg, smidig och med gott ekonomiskt utfall. "
"När man i tanken påbörjar sin husaffär finns där alltid viss oro hur allt skall gå. Tack vare vår Erik Olsson och vår mäklare Mikael Petterssons excellenta service, tillgänglighet och goda råd blev vår upplevelse av villaförsäljningen trygg, smidig och med gott ekonomiskt utfall. "
Läs mer
säljare på Kalle Posts väg 70

29 apr 2021

"Super nöjd då han svarade på andra fastigheter som inte rörde honom utan han ville bara vis god servic sjukt nöjd att jag fick mikael"
säljare på Falleniusgatan 5

18 apr 2021

"Mikael var trevlig, lyhörd och lätt att få tag på. Rekommenderas varmt! "
säljare på Broby 529

22 mar 2021

"Mycket nöjd."
säljare på Nästegårdsvägen 30C

10 mar 2021

"Mäklaren var väldigt duktig, social och lyhörd. Vi är super nöjda och stark rekommenderar honom till alla andra som har plan på att sälja sina bostäder. "
säljare på Stödjegränd 2

24 feb 2021

"Mikael är en kunnig mäklare som lyssnar på ens önskemål. Vi både köpte och sålde bostad via Mikael och är väldigt nöjda. Rekommenderas varmt."
säljare på Restalundsvägen 59

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9
Villa
2
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
33 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
90 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
91 av 93 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
94 av 94 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mikael på kartan.

168 tidigare bostäder
31 bostäder till salu
94 rekommendationer

31 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
1,5 rum, 30 m²
39 833 kr/m²
Lägenhet, Örebro
2 091 kr/mån
2 595 000 kr
4 rum, 85 m²
30 529 kr/m²
Lägenhet, Örebro
5 566 kr/mån
2 195 000 kr
6 rum, 158,5 m²
13 892 kr/m²
Villa, Örebro
9 422 kr/mån
2 850 000 kr
6 rum, 121 m²
23 553 kr/m²
Villa, Örebro
2 695 000 kr
4 rum, 104 m²
25 913 kr/m²
Villa, Örebro

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Öster Centrum Örebro
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
2 260 000 kr
Lägenhet Norra Ormesta
+ 65 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 295 000 kr
Lägenhet Sörby
-100 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael är otroligt professionell och trevlig. Mån om att vi som kund var nöjda med upplägg, utgångspris och dylikt. Höll regelbunden kommunikation under hela försäljningsperioden. Bra koll på området vilket kändes tryggt."
1 100 000 kr
Lägenhet Södra Ladugårdsängen
-150 000 kr
1 rum, 34,9 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Skulle rekommendera Mikael starkt! Otroligt smidig kommunikation, fin balans mellan mina önskemål och hans kompetens och erfarenhet. Fick snabbt information om intressenter och visningar. Bara gott att säga!"
350 000 kr
Fritidshus Almby
-45 000 kr
3 rum, 22 m²
Utropspris: 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.