Mikael Bjérnhof fd Lindström

Profilbild för Mikael Bjérnhof fd Lindström
Mikael Bjérnhof fd Lindström
4.9 / 5
(190 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
27 st
157 500 000 kr

Bakgrund

Mikael Bjérnhof fd Lindström jobbar på Widerlöv & Co och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Mikael har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mikael har haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 149 035 000 kr.

Presentation

Med enormt driv, stor passion för yrket, engagemang och kunskap gör jag allt för att överträffa era förväntningar!

Jag är uppvuxen i Stockholms innerstad och har bott i de flesta stadsdelarna. Med detta vågar jag nog påstå att jag har koll på varenda gata i vår vackra stad. Hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. För mig är kunskap, förtroende, driv och förståelse för säljare och köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer.

Meriter/utmärkelser

* Årets Mäklare Sverige & Spanien på Mäklarhuset 2019
* Årets Mäklare Stockholm på Mäklarhuset 2018 & 2019
* Årets Mäklare Innerstan på Mäklarhuset 2018 & 2019
* Årets Rookie Sverige på Mäklarhuset 2018
* 2:a av ca 2020st fastighetsmäklare på alla mäklarbyråer i Stockholms län med flest sålda lägenheter under 2019 (enligt hemnet)
* Årets mest rekommenderade mäklare på Kungsholmen 2018 & Q1 2019 på reco.se (bedömning av både säljare & köpare)
* Flest publicerade 1:or på Kungsholmen
* Flest publicerade 1:or i Stockholms län
* Flest publicerade 2:or på Kungsholmen
* Flera försäljningsrekord i hela Stockholm
* Högsta möjliga betyg på flera olika rekommendations-sajter

Hoppas vi ses!

Widerlöv älskar att förmedla bostäder! Med enorm kunskap samt påtaglig yrkesstolthet och utmärkelse att ha Sveriges nöjdast kunder. Drivs vi av en ständig önskan att överträffa våra kunders förväntningar. Vi arbetar ständigt med att skapa och utveckla nya smarta tjänster och lösningar som säkrar kvaliteten genom hela bostadsaffären.

Har du bestämt dig för att sälja din bostad? Jag förmedlar samt värderar alla typer av bostäder såsom villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och fastigheter.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering samt en fullständig presentation av Widerlövs framgångsrika koncept! Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI).

Karriär
Widerlöv 2020-
Mäklarhuset Innerstan 2017-2020

Utbildning
2015-2017 Malmö universitet
Högskoleexamen fastighetsförmedling 120hp

Säljare om Mikael.

09 jul 2020

"Mikael är mycket tillgänglig, lyhörd och professionell. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Garvar Lundins gränd 8

05 jul 2020

"Mikael är enkelt att prata med och han vet min förväntningar om försäljning!"
säljare på Warfvinges väg 18

17 jun 2020

"Mikael sålde vår tvåa på Kungsholmen.
Efter att ha träffat massa olika mäklare bestämde vi oss för att satsa på Mikael. Vi satsade rätt.
Med ett otroligt driv och engagemang lyckades han ro hem affären på rekordtid till förväntat slutpris.
Vi kunde inte vara nöjdare. Stark rekommendation.
"
säljare på Fridhemsgatan 14A

10 jun 2020

"Mikael is having extremly good energy. Whole process was very enjoyable. Even it is covid-19 time, he has managed to get us regular high pick price, amazyng. This was not achivede by luck, his right energy, right appartment improvents/comments has lead us to great selling point. Handling of potential customer, that is another story. He is working full power all the time, evening, midnight, it does not metter. He will get you highest possible price. Extremly satisfied!"
säljare på Ulriksborgsgatan 9

03 jun 2020

"Mikael sålde vår tvåa på Kungsholmen, Thorildsplan.
Vi hade haft två andra mäklare innan honom men inte fastnat för någon.
Med Mikael kände vi direkt att han var den som skulle få sälja vår lägenhet. En mycket social, utåtriktad och skicklig mäklare med ett enormt driv.
Trots coronapandemin sålde Mikael vår lägenhet till ett pris över det vi förväntade oss.
Han är en mäklare som ger det där lilla extra vilket för oss verkligen lönade sig i vår bostadsaffär.
Vi rekommenderar verkligen Mikael! "
säljare på Creutzgatan 8

25 maj 2020

"Otroligt kunnig och uppdaterad mäklare med koll på allt vad gäller timing, förväntningar och strategi. Det sistnämnda har i dessa Corona tider varit avgörande för oss det ihop med hans envishet och driv, utan dessa egenskaper så är jag inte helt säker på att huset hade varit sålt idag. Han har under hela processen varit engagerad, proffsig, trygg och hjälpsam. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Mikael som mäklare!
Mvh
Daniel Jovic"
säljare på Orrbrinken 9

18 maj 2020

"Mikael sålde min etta vid Fridhemsplan. Redan från första mötet träffade han rätt i behovsanalysen och hjälpte till med kringtjänster som flyttfirma, målning av lägenheten m.m. Stor lättnad för mig som sålde på distans. Lätt anträffbar, snabb på att återkoppla, väldigt social och utåtriktad. Mikael visade på ett stort engagemang och sålde lägenheten till ett pris som levde upp till mina förväntningar. Jag är mycket nöjd med att ha anlitat Mikael, han är en toppenmäklare och gör verkligen mer än det lilla extra! "
säljare på Sankt Eriksgatan 41

10 maj 2020

"Extremt kunnig och förtroendeingivande.
Mycket bra i sin kommunikation med både mig och köparen "
säljare på Nordenflychtsvägen 62

04 maj 2020

"Kan rekommendera Mikael för ett otroligt driv och engagemang."
säljare på Högbergsgatan 67

18 apr 2020

"Jag är extremt petig och noggrann när det kommer till val av samarbetspartners, speciellt när det gäller stora beslut som en bostadsförsäljning. Efter att ha kontaktat flera mäklare var Mikael ett självklart val pga hans lokalkännedom om Kungsholmen samt hans bemötande.
Trots att den senaste tiden med Coronapandemin varit tung för bostadsmarknaden så höll Mikael både hoppet och drivet uppe och rodde hem affären i mål till ett väldigt bra slutpris. Måste säga att jag stundtals tvekade på att det skulle gå så bra som det gjorde med tanke på att knappt några lägenheter såldes från den ena dagen till den andra tack vare Corona. Men Mikaels driv, hopp och engagemang höll hela vägen och efter flera bostadsförsäljningar som jag gjort har jag aldrig sett en mäklare kämpa så hårt för sin kund.
Jag är mycket nöjd över beslutet att samerbeta med Mikael i en så stor och viktig affär för mig som denna och jag kan verkligen rekommendera honom om du ska sälja din bostad."
säljare på Kungsholms Strand 137

15 apr 2020

"Mikael Lindström har från första initiala möte till avslutad affär, varit superproffsig, kundorienterad och en engagerad mäklare. Från dag ett har vi blivit dagligen uppdaterad och konstant haft insyn i processen. Det har varit en trygg affär och vi skulle engagera Mikael nästa gång vi ska sälja. "
säljare på Kungsbro Strand 19

09 apr 2020

"Mikael är rakt igenom proffsig! Han visar på ett starkt driv i den egna rollen samtidigt som han är lyhörd för säljarens önskemål och socialt kompetent i alla lägen. Trots försvårande yttre omständigheter i form av en Coronapandemi och en plötsligt avmattad bostadsmarknad, så nådde vi ett väldigt bra slutpris."
säljare på Ulriksborgsgatan 7

02 apr 2020

"Det finns många mäklare ut på marknaden. Men det finns få som är riktigt bra. Mikael är en av dom som imponerar. Skulle absolut inte välja någon annan mäklare nästa gång jag skall sälja lägenhet."
säljare på Kungsholmsgatan 9

30 mar 2020

"Mikael var en mycket engagerad och kunnig mäklare som fick vår försäljning att gå väldigt smidigt. "
säljare på Sveavägen 99

26 mar 2020

"Supernöjd med Mikael som mäklare! Engagerad, proffsig och väldigt trevlig. Stark rekommendation."
säljare på Finn Malmgrens väg 44

19 mar 2020

"Mikael tillsammans med sina kollegor har tagit ett stort ansvar och säkerställt så att de har mött mitt behov hela vägen. Vi har kunnat bolla tankar och idéer på ett proffsigt men ändå avslappnat vis vilket gjort mig bekväm med att säga vad jag tycker och tänker.
Jag rekommenderar Mikael starkt till ev blivande kunder.
Han har visat intresse och engagemang genom att anpassa sig efter situationen och kommit fram till en lösning.
"
säljare på Essingetorget 39

17 mar 2020

"Innan jag valde mäklare gjorde jag en komplett research på Kungsholmen av alla mäklare, jag valde ut tre som jag kontaktade. Mitt mål var att hitta den bästa. Utav dessa valde jag Mikael och det var för att kände jag förtroende, yrkeskunskap, professionalism Och stark lokal förankring till Kungsholmen. Från dag ett till slutförd affär har allt klaffat 100% och jag är mer än nöjd. Det finns inget att anmärka på och jag rekommenderar definitivt honom alla dagar i veckan, jag är supernöjd!
Mvh
Benny"
säljare på Sven Rinmans gata 5

01 mar 2020

"Friktionsfri och smidig affär. Väldigt nöjd!"
säljare på Fridhemsgatan 29A

27 feb 2020

"Kunnig om området, engagerad och drivande i säljandet."
säljare på Hornsbergs Strand 15E

26 feb 2020

"Lätt att ha en dialog med och besvarade mina frågor på ett förtjänstfullt sätt. "
säljare på Klubbacken 18

17 feb 2020

"Vi är mycket nöjda med valet av Mikael som mäklare. Mycket professionell, lyhörd och trevlig. Väldigt bra vägledning till oss som säljare."
säljare på Svartviksslingan 33

08 feb 2020

"Mikael var mycket professionell i bemötande och hantering av affären. Han var lyhörd för våra önskemål och väldigt snabb på att svara när vi ringde/skrev till honom. Allting kändes enkelt och självklart. Mikael ansträngde sig för att skapa en bra affär som vi skulle bli nöjda med, och han visade på skicklighet som mäklare. Jag skulle rekommendera Mikael."
säljare på Strindbergsgatan 44

06 feb 2020

"Mikael har varit första klass redan sedan första telefonsamtal. Vi har varit utomlands under hela försäljning.
Han gav et realistisk värdering av lägenheten, skötte kontakten snyggt med mina hyresgäster, fixade super fin styling og bilder till visning och annonsen.
Vi kan värkligen varmt rekommendera att anlita Mikael!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

05 feb 2020

"Proffsig, tydlig, kunnig"
säljare på John Ericssonsgatan 18

21 jan 2020

"Vi blev otroligt nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Mikaels mäklartjänster vidare. Vi har både köpt och sålt av honom och vid båda tillfällena har han varit proffsig, kunnig och fokuserad. "
säljare på Sven Rinmans gata 3

12 jan 2020

"Jag fick direkt ett väldigt bra intryck av Mikael. Han var snabbt att återkoppla i första kontakt och flexibel i tidsbokning för möten.
Han gav ett lugnt och proffsigt intryck, vilket höll i sig under hela försäljningsprocessen!
Glad, intresserad och lätt att prata med! Kan definitivt rekommendera Mikael!"
säljare på Sankt Eriksgatan 39

01 jan 2020

"Snabbt smidigt ... Lätt att nå, trevligt bemötande, hjälpsam och glad. 
Rekommenderar verkligen.
"
säljare på Gyllenborgsgatan 9

30 dec 2019

"Mycket nöjd med mäklare
Delvis nöjd med kontoret"
säljare på Tomtebogatan 49A

09 dec 2019

"Jag kan verkligen rekommendera den väldigt proffsiga mäklaren Mikale Lindström!"
säljare på Ulriksborgsgatan 7

29 nov 2019

"Detta är en mäklare som kunde bostadsrättsföreningen och lägenheten bättre än jag själv och som samlade alla data denne behövde på egen hand. Det gick snabbt och smidigt och mäklaren visade god fingertoppskänsla för hur det var bäst att agera. Det enda lilla som jag kan hålla emot mäklaren är att ordförrådet på engelska för ord som aktualiseras i samband med försäljningar av fastigheter, kanske hade kunnat vara lite större. "
säljare på Nordenflychtsvägen 64

26 nov 2019

"Mikael var otroligt bra i en tuff marknad. Lyhörd och inlyssnande, men kunde samtidigt stå på sig och argumentera för sin sak. Kunnig och väldigt erfaren men samtidigt ödmjuk. Och jäkligt trevlig och kul att ha att göra med. Har bara gott att säga om honom."
säljare på Norrbackagatan 60

25 nov 2019

"Mikael är en driven och engagerad mäklare med en stor portion social kompetens. Allt gick snabbt och smidigt. Trots att slutpriset inte riktigt nådde hela vägen upp till värderingen är jag nöjd med Mikaels insats och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ulriksborgsgatan 7

22 nov 2019

"Mikael is an experienced broker. He helps a lot from the property valuation, marketing and sales strategy. And he is always available when you have questions. Great cooperation with him!"
säljare på Lindhagensgatan 106

14 nov 2019

"Kunde inte varit mer nöjd. Fick stöd och tips hela vägen igenom. Fick hjälp med allt från tips om vad jag själv kunde göra för att för att presentera lägenheten på bästa sätt (måla om, piffa upp badrum...) till hjälp med fenomenalt bra styling. Tycker även Mikael var utomordentligt trevlig och positiv, var alltid en fröjd att ha kontakt med honom. Mikael var dessutom väldigt snabb på att svara och ge tips om jag hade några frågor."
säljare på Baltzar von Platens gata 7C

09 nov 2019

"Mikael är en lyhörd och mycket engagerad mäklare. Med sin gedigna erfarenhet och sitt enorma driv, överträffade han alla våra förväntningar. Vilket resulterade i en trygg, snabb och vällyckad bostadsförsäljning."
säljare på Hökmossevägen 27

08 nov 2019

"Mikael är 100% hängiven och en engagerad mäklare som älskar sitt yrke! Med härligt bemötande och hög effektivitet styrde Mikael affären tryggt och snabbt i hamn. Jag var verkligen i trygga händer med Mikael! "
säljare på John Ericssonsgatan 18

04 nov 2019

"
Fantastiskt väl genomförd försäljning.
Mikael är väldigt kunnig, driven och lyhörd. Han höll mig även väl uppdaterad genom hela processen och fick hela försäljningen att kännas väldigt smidig för mig som säljare.
Kan starkt rekommendera honom, och kommer vara det självklara förstavalet den dagen vi säljer nästa bostad! "
säljare på Kungsklippan 12

21 okt 2019

"Svårt att värdera lägenheter då marknaden ser ut som den gör i dagsläget, värderingen var lite lägre än slutpriset. Dock så var slutpriset högre än vi kunde förvänta oss!"
säljare på Kungstensgatan 53

17 okt 2019

"Mikael var super engagerad, genuint trevlig och påläst från första mötet och det kände vi oss trygga med när vi skulle sälja våran första lägenhet och det var därför vi valde honom framför de många andra mäklarna vi träffade. Mikael hjälpte till steg för steg och var väldigt kommunikativ vilket uppskattades oerhört! Han hade jätte bra externa kollegor så som fotograf och stylist som var väldigt hjälpsamma. Han lyckades sälja före visning med ett högre pris än vad vi trodde att vi skulle få tillbaka. Vi skulle säga att Mikael är Kungsholmens bästa mäklare!! "
säljare på Sankt Eriksgatan 39

14 okt 2019

"Mikael har visat stor respekt, seriositet och fingertoppskänsla kring affären såväl som i dialog och timing. Mikael inger förtroende direkt, förtroendet är tom stärkt efter avslutad affär. Jag är supernöjd med Mikael och hans insats i försäljningen av min lägenhet. Skulle inte tveka en sekund på att anlita Mikael igen! "
säljare på Sankt Eriksgatan 55

03 okt 2019

"Engagerad mäklare som jobbar in i kaklet, och gör det lilla extra som kan ha stor betydelse i en bostadsaffär! "
säljare på Svarvargatan 8

24 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Micke som mäklare och skulle välja honom igen om jag skulle sälja en bostad"
säljare på Sandelsgatan 18

20 sep 2019

"Helt klart bästa mäklaren!!!
Jag kunde inte ha varit mer nöjd! Driven, positiv, kunnig och lyhörd! Han höll mig ständigt uppdaterad och fanns alltid tillgänglig för mina funderingar.
Det är nervöst att sälja, men Mikael stöttade och pushade på ett fenomenalt sett och försäljningen gick ju så galet bra!!!
Längtar tills jag ska sälja nästa bostad med honom, haha!"
säljare på Scheelegatan 3A

19 sep 2019

"Professionell och engagerad mäklare som ger både trygghet och gott intryck!"
säljare på Sjödalsvägen 15

17 sep 2019

"Trots en långsam budstart och en mättad marknad gav Mikael inte upp. Hans ihärdighet gav resultat då slutpriser blev ett riktigt bra och det blev en fin affär för alla inblandade. Vi vill ge Mikael våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Kungsholmsgatan 9

12 sep 2019

"Mikael har en härlig energi , är driven samt engagerad. Går den extra milen i en tuff marknad. Vi kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Norr Mälarstrand 52

11 sep 2019

"Vi har helt igenom processen varit väldigt nöjda med Mikaels arbete. Supertrevligt bemötande, proffsigt arbete och öppenhet rakt igenom. Gillar skarpt hans sätt att arbeta på, både gentemot oss som kunder men också med teamet runt om honom.
Vi hade inte kunnat vara mer nöjda."
säljare på Celsiusgatan 4

30 aug 2019

"En hängiven och proffesionellt engagerad mäklare som verkligen älskar sitt jobb och hade en väldigt bred kunskap om sitt yrke. Härligt bemötande och lättsam att ha att göra med. Jag va verkligen i trygga händer med Mikael! "
säljare på Alströmergatan 32C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
149 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
183 av 190 säljare
Mikael satte rätt förväntningar på slutpriset
150 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
179 av 190 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
189 av 190 säljare

Mikael på kartan.

253 tidigare annonser
3 bostäder till salu
189 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 895 000 kr
2 rum, 53 m²
73 490 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 518 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 42 m²
94 047 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 075 kr/mån
3 100 000 kr
2 rum, 44 m²
70 454 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 933 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 250 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 755 000 kr
2,5 rum, 60,5 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael är mycket tillgänglig, lyhörd och professionell. Vi är mycket nöjda!"
5 700 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 5 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael är enkelt att prata med och han vet min förväntningar om försäljning!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
2 815 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 320 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 350 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael sålde vår tvåa på Kungsholmen.
Efter att ha träffat massa olika mäklare bestämde vi oss för att satsa på Mikael. Vi satsade rätt.
Med ett otroligt driv och engagemang lyckades han ro hem affären på rekordtid till förväntat slutpris.
Vi kunde inte vara nöjdare. Stark rekommendation.
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.