Mikael Bjérnhof

Profilbild för Mikael Bjérnhof
Säljarfavorit
Mikael Bjérnhof
4.9 / 5
(354 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
16 st
203 229 000 kr

Bakgrund

Mikael Bjérnhof jobbar på Ambassadör Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-04-04. Mikael har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mikael har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 130 915 000 kr.

Presentation

Delägare på Ambassadör Fastighetsmäkleri. Med enormt driv, stor passion för yrket, engagemang och kunskap gör jag allt för att överträffa era förväntningar. Hela livet har jag arbetat med människor och försäljning. För mig är kunskap, förtroende, driv och förståelse för säljare och köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer.

Kontakta mig om ni vill boka ett möte. Jag säljer över hela Stockholm och tillsammans tar vi fram den bästa marknad- och försäljningsplanen för just er bostad.

Meriter/utmärkelser
* Flera försäljningsrekord i hela Stockholm
* Högsta möjliga betyg på flera olika rekommendations-sajter
* Säljarfavorit på hittamäklare sedan april 2019
* Årets Mäklare Sverige & Spanien (baserat på omsättning)
* Årets Mäklare Stockholm (baserat på omsättning)
* Årets Rookie Sverige 2017 (baserat på omsättning)
* 2:a av ca 2020st fastighetsmäklare på alla mäklarbyråer i Stockholms län med flest sålda lägenheter
* Årets mest rekommenderade mäklare i Stockholm på reco.se (bedömning av både säljare & köpare)
* 4.9 / 5 (354 st omdömen) på hittamäklare / bedömning av säljare
* 5 / 5 (444 st omdömen) på reco.se / bedömning av både säljare & köpare

Utbildning
2015-2017 Malmö universitet
Högskoleexamen fastighetsförmedling 120hp

Medlemskap
Mäklarsamfundet, ansvarsförsäkrad och registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen (FMI).

Mäklarbyrå


Säljare om Mikael.

23 apr 2024

"Mikael är verkligen en fantastiskt duktig mäklare!
Driven, professionell, engagerad och lyhörd till max!
Känslan var att han lade ner hela sin själ i försäljningen av vår lägenhet.
Kan verkligen rekommendera Mikael (och kommer att göra) till andra som går i säljtankar.
"
"Mikael är verkligen en fantastiskt duktig mäklare!
Driven, professionell, engagerad och lyhörd till max!
Känslan var att han lade ner hela sin själ i försäljningen av vår lägenhet.
Kan verkligen rekommendera Mikael (och kommer att göra) till andra som går i säljtankar.
"
Läs mer
säljare på Källängsvägen 28

19 apr 2024

"Mikael är väldigt lyhörd med hög energinivå där han jobbar hårt för att göra både säljare och köpare nöjda. Alltid tillgänglig, alltid snabb på att svara och alltid en trevlig ton mot alla. Med väldigt god lokalkännedom och känsla för marknaden blev det en lyckad försäljning. Vi kommer att anlita..."
"Mikael är väldigt lyhörd med hög energinivå där han jobbar hårt för att göra både säljare och köpare nöjda. Alltid tillgänglig, alltid snabb på att svara och alltid en trevlig ton mot alla. Med väldigt god lokalkännedom och känsla för marknaden blev det en lyckad försäljning. Vi kommer att anlita Mikael nästa gång vi säljer en bostad igen!"
Läs mer
säljare på Domherrevägen 7B

11 apr 2024

"Vi köpte hus av Mikael Bjérnhof varav vi fick en väldigt bra köpupplevelse. Så när det var dags att sälja vårt hus anlitade vi Mikael. Han besitter på en naturlig charm, enormt engagerad, väldigt kunnig, drivande och professionell. Vi bad om en snabb och okomplicerad process. Vårt hus var ute i 4..."
"Vi köpte hus av Mikael Bjérnhof varav vi fick en väldigt bra köpupplevelse. Så när det var dags att sälja vårt hus anlitade vi Mikael. Han besitter på en naturlig charm, enormt engagerad, väldigt kunnig, drivande och professionell. Vi bad om en snabb och okomplicerad process. Vårt hus var ute i 48 tim på hemnet sedan hittade Mikael rätt köpare. Mikael har god lokalkännedom, gott om intressenter i området och visste precis hur huset skulle marknadsföras för en snabb och lyckad affär. Vi är extremt nöjda och tacksamma över Mikaels insats."
Läs mer
säljare på Karlavagnen 4

15 mar 2024

"Återigen har Mikael Bjérnhof med sin mäklarbyrå Ambassadör Fastighetsmäkleri levererat i vårt projekt på Ekerö / Kaggeholms Slott. Finns ingen bättre fastighetsmäklare & mäklarbyrå! Högsta betyg på allt med bästa rekommendationer från oss."
säljare på Kaggeholm 23

09 mar 2024

"Det här var första gången vi sålde en bostadsrätt och vi är jättenöjda med att ha anlitat Mikael! Mikael är engagerad, trevlig och tillgänglig. Han svarar alltid på mejl, sms och i telefon samt gör allt för att försäljningsprocessen ska bli så bra som möjligt. Vi ger Mikael våra allra varmaste re..."
"Det här var första gången vi sålde en bostadsrätt och vi är jättenöjda med att ha anlitat Mikael! Mikael är engagerad, trevlig och tillgänglig. Han svarar alltid på mejl, sms och i telefon samt gör allt för att försäljningsprocessen ska bli så bra som möjligt. Vi ger Mikael våra allra varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Rålambsvägen 29

07 mar 2024

"Vi är otroligt nöjda med insatsen från vår mäklare Michael, som vi nu har haft förmånen att anlita vid två olika tillfällen. Första gången hjälpte han oss att sälja vår etta på Kungsholmen år 2021, där han lyckades uppnå ett försäljningspris på rekordnivå. Ingen annan lägenhet i föreningen med sa..."
"Vi är otroligt nöjda med insatsen från vår mäklare Michael, som vi nu har haft förmånen att anlita vid två olika tillfällen. Första gången hjälpte han oss att sälja vår etta på Kungsholmen år 2021, där han lyckades uppnå ett försäljningspris på rekordnivå. Ingen annan lägenhet i föreningen med samma planlösning hade någonsin sålts för ett så högt pris tidigare.
Denna gång, som detta omdöme avser, har Michael återigen överträffat våra förväntningar genom att lyckas sälja vår lägenhet med vinst, även efter att ha räknat med kostnaderna för renoveringar och mäklararvode. Detta är särskilt imponerande med tanke på att vi befinner oss i en tid med en reporänta på 4% och genomsnittsräntor närmare 5%, en markant ökning från den räntemiljö på cirka 1,2% som rådde när vi köpte lägenheten.
Trots en trög marknad och en försäljningsprocess som tog cirka 9 månader, höll Michael en positiv attityd och visade ett tålamod som verkligen gjorde skillnad. Det var trevligt att kunna gå med vinst i en tid då många av våra vänner och kollegor har gått miste om flera hundra tusen kronor på marknaden.
Vi är mycket nöjda med Michaels arbete även denna gång och rekommenderar honom varmt till alla som söker en mäklare som verkligen går den extra milen för sina kunder."
Läs mer
säljare på Fatburstrappan 18

29 feb 2024

"Blev starkt rekommenderad Mikael av några vänner som sålt lägenheter med honom på Kungsholmen. Är extremt glad att jag följde mina vänners råd! Mr Bjérnhof är i en klass för sig; Mer engagerad, driven, närvarande, stöttande och kunnig finns inte. Tack igen Mikael för perfektion i utförd arbetsins..."
"Blev starkt rekommenderad Mikael av några vänner som sålt lägenheter med honom på Kungsholmen. Är extremt glad att jag följde mina vänners råd! Mr Bjérnhof är i en klass för sig; Mer engagerad, driven, närvarande, stöttande och kunnig finns inte. Tack igen Mikael för perfektion i utförd arbetsinsats som genererade bra slutpris och tack för härligt samarbete i världsklass."
Läs mer
säljare på Fyrverkarbacken 25

28 feb 2024

"Superproffs är förnamnet på Mikael Bjérnhof. Återigen levererade Mikael i vårt projekt. Mikael Bjérnhof är Stockholms bästa fastighetsmäklare med Sthlms bästa mäklarbyrå. Driven, kreativ, snabb, påläst, duktig, trevlig och extremt driven! Han bockar för allt man vill ha av en toppmäklare. 10/10 h..."
"Superproffs är förnamnet på Mikael Bjérnhof. Återigen levererade Mikael i vårt projekt. Mikael Bjérnhof är Stockholms bästa fastighetsmäklare med Sthlms bästa mäklarbyrå. Driven, kreativ, snabb, påläst, duktig, trevlig och extremt driven! Han bockar för allt man vill ha av en toppmäklare. 10/10 högsta rekommendationer från oss. "
Läs mer
säljare på Kaggeholm 25

01 feb 2024

"Blev rekommenderad Mikael av en arbetskollega som beskrev honom som Stockholm bästa mäklare. Så jag hade höga förväntningar på vårt samarbete. Jag har sålt många bostäder genom åren och anlitat många fastighetsmäklare. Men aldrig anlitat ett sådant fullblodsproffs som Mikael Bjérnhof. Varav jag ä..."
"Blev rekommenderad Mikael av en arbetskollega som beskrev honom som Stockholm bästa mäklare. Så jag hade höga förväntningar på vårt samarbete. Jag har sålt många bostäder genom åren och anlitat många fastighetsmäklare. Men aldrig anlitat ett sådant fullblodsproffs som Mikael Bjérnhof. Varav jag är bosatt utomlands sköte han all förberedelse med målare, städfirma och styling. Sedan utförde han mäklartjänsten till perfektion. Han fick kämpa för att få ihop affären varav marknaden är trög. Men kom alltid med statusuppdateringar och nästa strategi i hans försäljning och marknadsplan med en positiv och underbar energi. Vill du kunna luta dig tillbaka och förlita dig på en mäklare till 100% som gör ett proffsjobb med bravur. Anlita då Mikael Bjérnhof."
Läs mer
säljare på Boktryckarvägen 7

17 jan 2024

"Vi träffade många fastighetsmäklare/mäklarfirmor både lokala på Ekerö och utanför kommunen. När vi träffade Mikael Bjérnhof på Ambassadör Fastighetsmäkleri förstod vi direkt vilka nivåskillnader olika byråer och mäklare har - vi bestämde oss direkt att han och hans mäklarfirma var rätta samarbets..."
"Vi träffade många fastighetsmäklare/mäklarfirmor både lokala på Ekerö och utanför kommunen. När vi träffade Mikael Bjérnhof på Ambassadör Fastighetsmäkleri förstod vi direkt vilka nivåskillnader olika byråer och mäklare har - vi bestämde oss direkt att han och hans mäklarfirma var rätta samarbetspartner för vårt projekt på Ekerö. Mikael som mäklare/person är påläst, positiv, kreativ, smart, engagerad, kunnig och har en underbar energi som smittar av sig på alla han möter!! Ambassadör Fastighetsmäkleri är moderna och nytänkande. Mikael och Ambassadör får våra varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Kaggeholm 21

15 jan 2024

"Mikael är inte bara en mäklare, han är en lysande stjärna inom sitt område! Hans enastående fingertoppskänsla för människor, överlägsen kunskap om bostäder i olika områden och skickliga hantering av bostadsaffärer gör honom helt enkelt oöverträffad. Hans lyhördhet, gedigna kunskap och professione..."
"Mikael är inte bara en mäklare, han är en lysande stjärna inom sitt område! Hans enastående fingertoppskänsla för människor, överlägsen kunskap om bostäder i olika områden och skickliga hantering av bostadsaffärer gör honom helt enkelt oöverträffad. Hans lyhördhet, gedigna kunskap och professionella inställning skapade en fantastisk upplevelse under min bostadsförsäljning. Jag ger honom det absolut högsta betyget och rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare."
Läs mer
säljare på Inedalsgatan 5

09 jan 2024

"Det är andra gången Mikael Bjérnhof hjälper mig med en bostadsförsäljning. Det som gör honom till Stockholms bästa fastighetsmäklare och får 10/10 i omdöme är hans helt makalösa fingertoppskänsla för människor, ovärderliga kunskap om bostäder i olika områden & känsla för bostadsaffärer -den kombo..."
"Det är andra gången Mikael Bjérnhof hjälper mig med en bostadsförsäljning. Det som gör honom till Stockholms bästa fastighetsmäklare och får 10/10 i omdöme är hans helt makalösa fingertoppskänsla för människor, ovärderliga kunskap om bostäder i olika områden & känsla för bostadsaffärer -den kombon är oslagbar! Tack Mikael för ett supertrevligt samarbete och även denna gång en lyckad affär."
Läs mer
säljare på Prästgårdsvägen 220

03 jan 2024

"Mikael var lätt och trevlig att ha att göra med från första kontakt. Otroligt responsiv, flexibel och driven. Kom med bra tankar och förslag kring bästa upplägg på försäljningen. Hjälpte oss att få ett slutpris över förväntan i dessa osäkra tider på bostadsmarknaden."
"Mikael var lätt och trevlig att ha att göra med från första kontakt. Otroligt responsiv, flexibel och driven. Kom med bra tankar och förslag kring bästa upplägg på försäljningen. Hjälpte oss att få ett slutpris över förväntan i dessa osäkra tider på bostadsmarknaden."
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 3

08 dec 2023

"Det är andra gången Mikael hjälper till med min bostadsförsäljning. Jag valde honom då han är mycket lyhörd, kreativ och duktig på sitt arbete.
Bostadsmarknaden har förändrats och det tar längre tid att sälja lägenhet idag. Denna försäljning bjöd på sina utmaningar, särskilt med oseriösa budgi..."
"Det är andra gången Mikael hjälper till med min bostadsförsäljning. Jag valde honom då han är mycket lyhörd, kreativ och duktig på sitt arbete.
Bostadsmarknaden har förändrats och det tar längre tid att sälja lägenhet idag. Denna försäljning bjöd på sina utmaningar, särskilt med oseriösa budgivare som uteblev från kontraktskrivningen, vilket tvingade oss att börja om processen i en nedåtgående marknad. Trots dessa motgångar var Mikael engagerad och målinriktad och fanns där som stöd. Vi diskuterade oss fram till lösningar och han hanterade varje hinder med professionalism. Mikael har blivit en kompis under bostadsresans gång!
"
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 38A

30 nov 2023

"Vi har haft ett mycket bra samarbete med Mikael, från första stund kändes han som ett tryggt val. Mikael är engagerad, kunnig och professionell och levererade över förväntan i vårt nyproduktionsprojekt.
"
säljare på Skäluddsvägen 4A-D

23 nov 2023

"10/10, Mikael är en stjärna! Han fick mig att känna mig trygg genom processen och lyssnade på mina idéer och synpunkter. Hans energi, driv och fingertoppskänsla ledde till mitt livs affär."
säljare på Inedalsgatan 5

08 nov 2023

"Mikael var engagerad, höll oss hela tiden uppdaterade och gjorde överlag ett väldigt bra jobb"
säljare på Fredriksdalsgatan 24

18 okt 2023

"Du kommer aldrig hitta en mer driven mäklare än Micke. Han finns där för dig och är verkligen ngn du kan luta dig mot i din bostadsförsäljning. Han är påläst och bra mot köparna, så de får en trygg köpupplevelse. "
säljare på Scheelegatan 4A

07 sep 2023

"Mikael var engagerad, kunnig och hade hög energi genom hela processen. Han höll mig uppdaterad och kom alltid med snabb återkoppling på frågor. I slutändan resulterade det i ett slutpris som översteg min förväntan. Jag rekommenderar Mikael varmt! "
säljare på Kattgränd 3

04 sep 2023

"Mikael var engagerad och verkade göra allt för att det skulle bli en bra försäljning. Mycket nöjda är vi! "
säljare på Rålambsvägen 29

03 sep 2023

"Mikael är professionell, varm och engagerad. En partner genom hela processen."
säljare på Lindhagensgatan 139

17 aug 2023

"We met with many brokers and are so happy we chose to work with Mikael. From the start his sales strategy, energy and transparency stood out from the rest - it gave us confidence in his expertise and capabilities. He didn't disappoint.
He both listened to us and advised us. Most importantly he ..."
"We met with many brokers and are so happy we chose to work with Mikael. From the start his sales strategy, energy and transparency stood out from the rest - it gave us confidence in his expertise and capabilities. He didn't disappoint.
He both listened to us and advised us. Most importantly he delivered. Mikael was optimistic yet pragmatic and simply went above and beyond at every step. Thanks Mikael for navigating us to a great result in a tough market!"
Läs mer
säljare på John Bergs Plan 3

09 aug 2023

"Det finns många fastighetsmäklare i Stockholm. Men ingen är i närheten av Mikael Bjérnhof. Jag har sålt många bostäder genom åren men aldrig stött på ett sådant fullblodsproffs. Vi kom i kontakt när han sålde en lägenhet i vår förening och sedan när det var vår tur att sälja kontaktade vi Mikael...."
"Det finns många fastighetsmäklare i Stockholm. Men ingen är i närheten av Mikael Bjérnhof. Jag har sålt många bostäder genom åren men aldrig stött på ett sådant fullblodsproffs. Vi kom i kontakt när han sålde en lägenhet i vår förening och sedan när det var vår tur att sälja kontaktade vi Mikael. Direkt från första samtal kändes allt helt rätt. Han är professionell, extremt kunnig, påläst och väldigt trevlig. Jag kan rekommendera alla att anlita Mikael, han är Stockholms bästa mäklare utan tvekan!!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 45

27 jun 2023

"Mikael var från start enormt engagerad, drivande och effektiv. På mindre än en vecka gick vi från ett första möte till en försäljning. Mikael hade god kännedom om intressenter i området och visste precis hur lägenheten skulle marknadsföras för en snabb och lyckad affär. Mycket nöjd och tacksam öv..."
"Mikael var från start enormt engagerad, drivande och effektiv. På mindre än en vecka gick vi från ett första möte till en försäljning. Mikael hade god kännedom om intressenter i området och visste precis hur lägenheten skulle marknadsföras för en snabb och lyckad affär. Mycket nöjd och tacksam över Mikaels insats. "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 15

26 jun 2023

"Kunnig, pedagogisk och lyhörd de olika säljarnas behov. Proffsig helt enkelt."
säljare på Ture Nermans gränd 6

02 jun 2023

"Mikael accepterade utmaningen med våra höga prisförväntningar och lyckades ändå leverera. Mycket lyhörd, tillgänglig och trevlig mäklare. Rekommenderar varmt att sälja med honom!"
säljare på Roslagsgatan 47

25 maj 2023

"Andra gången på kort tid som vi anlitade Mikael. Han är engagerad, driven, trevlig och mycket tillgänglig under hela försäljningen. Inger förtroende för både säljare och köpare. Båda gångerna överträffade slutpriset våra högt ställda förväntningar."
säljare på Ture Nermans gränd 4

19 apr 2023

"Mikael var helt över förväntan!
Från dess att vi hördes förstod han vad jag behövde och kunde möta alla mina önskemål.
Han säkerställde att vi genomförde säljet tillsammans, höll mig uppdaterad och var optimistisk under hela tiden.
Detta var dessutom under en period där jag var helt bokad på jo..."
"Mikael var helt över förväntan!
Från dess att vi hördes förstod han vad jag behövde och kunde möta alla mina önskemål.
Han säkerställde att vi genomförde säljet tillsammans, höll mig uppdaterad och var optimistisk under hela tiden.
Detta var dessutom under en period där jag var helt bokad på jobbet och Mikael verkligen skötte allt.
Lämnade alla möten och samtal med energi och hopp tack vare Mikael.
Hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!"
Läs mer
säljare på Celsiusgatan 8

04 apr 2023

"Mikael Bjérnhof på Ambassadör Fastighetsmäkleri är utan tvekan Stockholms bästa mäklare. Med ett enormt engagemang och kunskap presenterade han en försäljningsplan med rätt marknadsföring och bäst strategi för att uppnå maximalt resultat i min bostadsaffär. Jag har sålt många bostäder genom åren ..."
"Mikael Bjérnhof på Ambassadör Fastighetsmäkleri är utan tvekan Stockholms bästa mäklare. Med ett enormt engagemang och kunskap presenterade han en försäljningsplan med rätt marknadsföring och bäst strategi för att uppnå maximalt resultat i min bostadsaffär. Jag har sålt många bostäder genom åren men aldrig anlitat eller för den delen träffat en fastighetsmäklare som är så proffsig, driven och strategisk som Mikael. Han besitter på en erfarenhet och förståelse som kräver många år inom yrket för att uppnå. Med ett stort leende, drivkraft och fingertoppskänsla skötte han min försäljning med bravur. Jag rekommenderar alla att anlita Mikael Bjérnhof. Det finns ingen bättre fastighetsmäklare."
Läs mer
säljare på Thunströms väg 12

22 feb 2023

"Mikael var otroligt snabb, tillgänglig och kunnig. Hans bemötande har varit mycket trevligt, inlyssnande och proffsigt. Vi har uppskattat hans öppna och ärliga dialog med oss och vill varmt rekommendera andra att jobba med Mikael. "
säljare på Nordenflychtsvägen 67

14 dec 2022

"Vi valde Mikael eftersom vi har köpt med honom tidigare och även stött på honom vid visningar. Det är hans tydlighet och energi vi verkligen gillar. Han lyssnar, peppar och kommer med bra initiativ. I en svår marknad har han med glädje och engagemang visat upp vår lgh vecka efter vecka. Rekommend..."
"Vi valde Mikael eftersom vi har köpt med honom tidigare och även stött på honom vid visningar. Det är hans tydlighet och energi vi verkligen gillar. Han lyssnar, peppar och kommer med bra initiativ. I en svår marknad har han med glädje och engagemang visat upp vår lgh vecka efter vecka. Rekommenderar så varmt!"
Läs mer
säljare på Garvar Lundins gränd 4

04 dec 2022

"I bought an apartment that Mikael was selling and I asked him to help me sell mine. 6 days after we were signing with the buyer. Really efficient, excellent work & recommendations, excellent knowledge for the market and great communication on both ends. And all this in a tough period for real est..."
"I bought an apartment that Mikael was selling and I asked him to help me sell mine. 6 days after we were signing with the buyer. Really efficient, excellent work & recommendations, excellent knowledge for the market and great communication on both ends. And all this in a tough period for real estate market "
Läs mer
säljare på Ringvägen 155C

01 dec 2022

"Efter en noggrann research av alla toppmäklare & mäklarbyråer på Kungsholmen så blev mitt val Mikael Bjérnhof på Ambassadör Fastighetsmäkleri. Mina krav var högt ställda varav marknaden är så osäker just nu. Så jag ville verkligen få de bästa förutsättningarna för min försäljning på alla plan och..."
"Efter en noggrann research av alla toppmäklare & mäklarbyråer på Kungsholmen så blev mitt val Mikael Bjérnhof på Ambassadör Fastighetsmäkleri. Mina krav var högt ställda varav marknaden är så osäker just nu. Så jag ville verkligen få de bästa förutsättningarna för min försäljning på alla plan och arbeta med en mäklare/byrå som gav de bästa möjligheterna. Min research och sedan när jag träffade Mikael kändes allt helt rätt! Han är påläst, kunnig, driven, positiv och har en härlig energi som smittar av sig. Han är en superstjärna!! Tack så mycket igen för en försäljningsprocess i perfektion och ett slutpris jag inte kunde drömma om i denna marknad! Du är BÄST!! "
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 102

28 nov 2022

"Sålde min lägenhet med Mikael Bjérnhof och är supernöjd med min försäljningen! Mikael höll mig uppdaterad under hela processen och hade svar på alla mina frågor. Jag rekommenderar varmt att sälja med Mikael och Ambassadör Fastighetsmäkleri. "
säljare på Rutger Fuchsgatan 8B

28 nov 2022

"Otroligt professionell och driven . Ingav stort förtroende och trygghet under hela processen.
Hög arbetskapacitet med fullt fokus på att genomföra affär på ett bra sätt, till gagn för alla parter.
Rekommenderas varmt. "
säljare på Hjärnegatan 2

25 nov 2022

"Mikael Bjérnhof är våran släkt familjemäklare. Han har sålt många bostäder för oss genom åren. Mikael hjälper till med rådgivning, renoveringstips och allt annat som rör en bostadsförsäljning. Hans personlighet, kunskap och service är helt oslagbar. I dagens marknad när allt känns osäkert gjorde ..."
"Mikael Bjérnhof är våran släkt familjemäklare. Han har sålt många bostäder för oss genom åren. Mikael hjälper till med rådgivning, renoveringstips och allt annat som rör en bostadsförsäljning. Hans personlighet, kunskap och service är helt oslagbar. I dagens marknad när allt känns osäkert gjorde Mikael våran försäljning till en väldigt behaglig upplevelse. Man sitter bara lugnt och tittar på när han sköter allt som ett riktigt superproffs. Mikael är helt klart Stockholms bästa fastighetsmäklare!! Tack för ett väldigt bra utfört arbete som alltid. "
Läs mer
säljare på Kvartärvägen 13

27 okt 2022

"Vi har sålt två lägenheter och är otroligt nöjda med Mikael. Han är kunnig, engagerad och lätt att arbeta med. Vi kommer sälja med Mikael igen. Ett riktigt proffs! "
säljare på Kungsholmsgatan 28

24 okt 2022

"Väldigt nöjd med Mikaels insats! Alltid lätt att nå, skulle anlita igen!"
säljare på Kungsklippan 20

20 sep 2022

"Vi är oerhört glada att vi valde Mikael för att sälja vår lägenhet under den här svåra tiden Augusti/September 2022. Med stort engagemang och driv så var han positiv och professionell genom hela processen. Vi la upp strategier och pratade taktik varje vecka - väldigt bra dialog genom hela process..."
"Vi är oerhört glada att vi valde Mikael för att sälja vår lägenhet under den här svåra tiden Augusti/September 2022. Med stort engagemang och driv så var han positiv och professionell genom hela processen. Vi la upp strategier och pratade taktik varje vecka - väldigt bra dialog genom hela processen. Han är mycket snabb på att kommunicera med oss säljare när något hade hänt, och svarade alltid inom någon minut på våra samtal och sms. Totalt blev det 6st visningar och han kämpade verkligen för att få vår lägenhet såld och priset blev i slutändan en bra bit över vad vi trodde. Vi kan starkt rekommendera Mikael i den här svåra marknaden. Han brinner verkligen för att göra ett bra jobb och att hans kunder och säljare blir nöjda!"
Läs mer
säljare på Fredriksdalsgatan 8

06 sep 2022

"Mikael Bjérnhof är helt klart Sthlms bästa mäklare! I en marknad där inte bostäder säljer av sig själva är det tryckt att ha ett proffs vid sin sida som har erfarenhet och kan hantera alla marknader. Mikael kommer med nya strategier, smarta råd och har alltid positiv & härlig energi. Tack återige..."
"Mikael Bjérnhof är helt klart Sthlms bästa mäklare! I en marknad där inte bostäder säljer av sig själva är det tryckt att ha ett proffs vid sin sida som har erfarenhet och kan hantera alla marknader. Mikael kommer med nya strategier, smarta råd och har alltid positiv & härlig energi. Tack återigen för en väldigt bra försäljningsprocess, bra slutpris och ett extremt professionellt utfört arbete! "
Läs mer
säljare på Myntvägen 23A

17 aug 2022

"Är som alltid nöjd med Mikaels kompetens samt engagemang att leverera en gedigen professionell tjänst. Samarbetsvänlig, tillmötesgående och lyhörd är bara en del av det som innefattar när man anlitar Mikael som mäklare! Rekommenderas starkt.
Med vänlig hälsning, R.M"
"Är som alltid nöjd med Mikaels kompetens samt engagemang att leverera en gedigen professionell tjänst. Samarbetsvänlig, tillmötesgående och lyhörd är bara en del av det som innefattar när man anlitar Mikael som mäklare! Rekommenderas starkt.
Med vänlig hälsning, R.M"
Läs mer
säljare på Nordenflychtsvägen 62

06 jul 2022

"Vi använde Mikael för andra gången. Vi upplever att han är mer engagerad, aktiv och jobbar för
oss än andra mäklare vi jobbat med i Stockholm. "
säljare på Fridhemsgatan 16

29 maj 2022

"För andra gången så valde vi Mikael till att förmedla vår lägenhet och likt vid den första försäljningen så var det snabba puckar med att få ut bostaden till försäljning.
Vill ni ha en mäklare som gör skillnad för er försäljning så ska ni välja Mikael.
Hans driv och engagemang är det som skilj..."
"För andra gången så valde vi Mikael till att förmedla vår lägenhet och likt vid den första försäljningen så var det snabba puckar med att få ut bostaden till försäljning.
Vill ni ha en mäklare som gör skillnad för er försäljning så ska ni välja Mikael.
Hans driv och engagemang är det som skiljer sig mot många andra mäklare i Stockholm som vi stött på.
"
Läs mer
säljare på Creutzgatan 13

18 maj 2022

"Jag har köpt och sålt via Mikael jag vid flera tillfällen. Lika nöjd oavsett. Seriös, glad, dedikerad och kunnig. Det är oerhört lättjobbat och resultaten blir alltid toppen. "
säljare på Pontonjärgatan 8

21 apr 2022

"Måste börja med att tacka som ödmjukast för Mikaels mycket professionella och hederliga insats både före, under och efter försäljningen. Han ordnade allting med en känsla som man endast kan uppnå genom gedigen engagemang och åratal av erfarenhet.
Kommer självfallet att anlita Mikael vid kommande..."
"Måste börja med att tacka som ödmjukast för Mikaels mycket professionella och hederliga insats både före, under och efter försäljningen. Han ordnade allting med en känsla som man endast kan uppnå genom gedigen engagemang och åratal av erfarenhet.
Kommer självfallet att anlita Mikael vid kommande bostadsaffär samt rekommenderar honom varmt till mina närmsta.
En sådan solid och ärlig energiknippe växer ej på träd, tro mig!

"
Läs mer
säljare på Tallbacksvägen 13

07 apr 2022

"Mikael har hjälpt oss med försäljning av vår 3:a på Kungsholmen. Vi fick kontakt med Mikael genom en bekant som fått hjälp av honom att sälja en bostad. Hela vägen har processen varit lysande där Mikael har varit mycket tillgänglig samt visat stort engagemang, lyhördhet och varit proffsig. I komb..."
"Mikael har hjälpt oss med försäljning av vår 3:a på Kungsholmen. Vi fick kontakt med Mikael genom en bekant som fått hjälp av honom att sälja en bostad. Hela vägen har processen varit lysande där Mikael har varit mycket tillgänglig samt visat stort engagemang, lyhördhet och varit proffsig. I kombination med såväl kompetens och erfarenhet säkrade Mikael att det blev en bra resa för såväl köpare som säljare. Viktigt att båda parter känner tillit och blir nöjda och det lyckades Mikael med.
Vi kan starkt rekommendera Mikael.
"
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 27

07 apr 2022

"Michael gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet, jag är så nöjd. Michael hade ett proffsigt, engagerad bemötande genom hela processen och jag kan varmt rekommendera honom, bästa mäklaren I Stockholm. "
säljare på Gränsgatan 28

06 apr 2022

"Mikael var extremt lyhörd, allert och snabb. Han höll oss hela tiden uppdaterade och var professionell rakt igenom hela processen. Han gjorde det lilla extra i varje steg. "
säljare på Pontonjärgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
8

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
130 915 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
346 av 352 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
339 av 351 säljare
Mikael var tydlig och höll mig uppdaterad
353 av 354 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mikael på kartan.

478 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
353 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

11 995 000 kr
8 rum, 230 m²
52 152 kr/m²
Villa, Ekerö
3 349 000 kr
4 rum, 135 m²
24 807 kr/m²
Lägenhet, Knivsta
4 588 kr/mån
6 250 000 kr
2 rum, 62 m²
100 806 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 770 kr/mån
3 750 000 kr
5 rum, 122 m²
30 737 kr/m²
Fritidshus, Värmdö
1,5 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
3 851 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

12 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 5 000 kr
3,5 rum, 98 m²
Utropspris: 12 495 000 kr
6 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 64 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Näset
+ 505 000 kr
5 rum, 101 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael är verkligen en fantastiskt duktig mäklare!
Driven, professionell, engagerad och lyhörd till max!
Känslan var att han lade ner hela sin själ i försäljningen av vår lägenhet.
Kan verkligen rekommendera Mikael (och kommer att göra) till andra som går i säljtankar.
"
7 710 000 kr
Villa Älvnäs
+ 115 000 kr
6 rum, 180 m²
Utropspris: 7 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mikael är väldigt lyhörd med hög energinivå där han jobbar hårt för att göra både säljare och köpare nöjda. Alltid tillgänglig, alltid snabb på att svara och alltid en trevlig ton mot alla. Med väldigt god lokalkännedom och känsla för marknaden blev det en lyckad försäljning. Vi kommer att anlita Mikael nästa gång vi säljer en bostad igen!"
12 800 000 kr
Villa Helgö
8 rum, 227 m²
Utropspris: 12 800 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.