Michelle Carlsson

Profilbild för Michelle Carlsson
Säljarfavorit
Michelle Carlsson
4.9 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
17 st
83 785 000 kr

Bakgrund

Michelle Carlsson jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-01-30. Michelle har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Michelle har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 90 150 000 kr.

Presentation

Mitt mål som mäklare är att få långsiktiga samarbeten med riktigt nöjda kunder. Detta uppnår jag med hjälp av goda förberedelser, engagemang och kunskap ifrån tidigare erfarenheter inom service, marknadsföring och sälj.

Under de senaste åren så har jag gjort flera föreningsrekord runt om i Stockholms innerstad. Bland annat har jag gjort toppresultat i föreningar i Vasastan, Norrmalm, Södermalm och på Kungsholmen.

Ett urval av mina toppförsäljningar är följande:

- Föreningsrekord: 2a på Norrmalm på Tegnérgatan om 49kvm, utan balkong, såld för 4.950.000kr (2021)
- Föreningsrekord: 2a i Vasastan på Dalagatan om 58kvm såld för 6.400.000kr (2020)
- Föreningsrekord: 2a i Vasastan på Torsgatan om 62kvm såld för 6.465.000kr (2020)
- Södermalm: 3a om 95kvm på Maria Prästgårdsgata såld för 10.150.000kr, ca 106.800kr/kvm (2020).
- Föreningsrekord: Bostad på Långholmsgatan på Södermalm såld för 98.485kr/kvm (2020)
- Föreningsrekord: 2a i Vasastan på Observatoriegatan om 59kvm utan balkong, såld för 6.450.000kr (2019)
- Föreningsrekord: 2a på Sveavägen utan balkong såld för 106.000kr/kvm (2019)
- Föreningsrekord: Bostad på Bergsundsgatan på Södermalm såld för 96.944kr/kvm (2019)
- Föreningsrekord: Bostad på Fleminggatan på Kungsholmen såld för 127 500kr / kvm (2018)
- Föreningsrekord: Bostad på Norrmalm såld för 121 500 kr / kvm (2018)
- Föreningsrekord: Flera rekord i Brf Marmorlunden på Södermalm (2018, 2019, 2020, 2021)

För mig är målet att ha nöjda kunder som känner att de vill rekommendera mig vidare och jag kommer göra det lilla extra för att ni ska känna att ni fått bästa möjliga pris, oavsett marknad. Jag förmedlar med tydlig kommunikation och starkt driv. Kontakta mig så får ni en målmedveten mäklare som ni kan känna er trygga och nöjda med!

Säljare om Michelle.

15 apr 2021

"Min favorit mäklare alla kategorier"
säljare på Epistelvägen 7

14 apr 2021

"Så extremt imponerad av Michelle! Inget verkar vara ett problem för henne och hon styr verkligen upp stort som smått. Ger bra återkoppling och gjorde försäljningen av lägenheten till något kul istället för något som ger en magsår. En rejäl bonus var att hon såg till att få upp priset mer än vad jag vågade hoppas på. Klockren!"
säljare på Idungatan 3

12 apr 2021

"Michelle har en härlig positiv energi och kändes pålitlig och professionell från början. För mig som aldrig sålt förut gjorde hon mig trygg genom hela processen och svarade ärligt på mina frågor. Försäljning gick snabbt och klart över förväntan! Kan varmt rekommendera Michelle "
säljare på Finnbergsvägen 2

07 apr 2021

"Michelle är en fantastisk duktig och påläst mäklare!
Vi hade ett stort förtroende för henne under hela processen. Hon får toppbetyg i allt. Önskar alla en Michelle när det kommer till försäljning, hon är dessutom otroligt rolig och charmig."
säljare på Magnus Ladulåsgatan 39

30 mar 2021

"Jag är väldigt nöjd med Michelle som min mäklare.
Då jag redan köpt nytt så ville jag komma till snabbt avslut, detta flöt på exemplariskt då det även blev en rekordförsäljning."
säljare på Marmorgatan 11

09 mar 2021

"Jag är så himla nöjd med Michelle, hon överträffade alla mina förväntningar. Hon besitter en gedigen kunskap, har ett otroligt driv, engagemang & dessutom är hon väldigt ödmjuk vilket är de viktigaste egenskaperna för mig när jag ska sälja bostad.
Vi är supernöjda med priset. Vi fick dessutom ett högre bud än det vi valde att tacka ja till. Då lång utflytt var viktigast för oss som inte hittat nytt, så valde vi att ta det lägre budet med längre utflytt.
Kan varmt rekommendera Michelle som mäklare & det finns inga tvivel på att vi kommer höra av oss till henne vid nästa bostadsförsäljning.
"
säljare på Dalagatan 86D

24 feb 2021

"Michelle är måldriven och lyhörd. Ställde upp till 100% och hade sena visningar när intressanter önskade det. Jag är mycket nöjd med mitt val av michelle.
"
säljare på Marmorgatan 11

16 feb 2021

"Michelle är en SUPER mäklare.
Väldigt professionell, smart och kul att arbeta med. Hon tog fram en plan och följde den till fullo med en väldigt lyckad och smärtfri försäljning.
Det är lite av en djungel att välja rätt mäklare och vi pratade med många, men är väldigt nöjda med att ha valt Michelle och skulle rekommendera andra att göra detsamma.
TACK!"
säljare på Tegnérgatan 57A

27 jan 2021

"Michelle är en fantastisk mäklare på alla sätt. Trots motgångar var hon hela tiden positiv, ärlig, kommunikativ, strukturerad och hoppfull. En underbar tjej som är svår att inte tycka om! En otroligt professionell och ödmjuk mäklare som vi varmt skulle rekommendera. Hon lyckades med det ingen annan gjorde! Tack Michelle "
säljare på Tegnérgatan 55A

25 jan 2021

"Grymt engagerad och målmedveten - så glad att vi hittade Michelle."
säljare på Sjöviksbacken 47

25 jan 2021

"Michelle var allt vad man söker i en mäklare!
Hon var lyhörd, samtidigt som hon guidade oss rätt genom försäljningen. Hon var väldigt lättillänglig och samtidigt skarp i sitt resonemang och hon gjorde dessutom det lilla extra både avseende att uppdatera oss som säljare och göra oss trygga, samtidigt som hon tar det extra samtalet till potentiella intressenter. Vi kan absolut rekommendera Michelle. Vi har sålt en handfull med bostäder genom åren och kan konstatera att Michelle varit den bästa mäklaren vi använt och definitivt den vi vänder oss till nästa gång det är dags! Varmaste rekommendationer.
/David & Lisa"
säljare på Nina Einhorns gata 7

18 jan 2021

"Jag och min sambo är så nöjda med hur Michelle skött min lägenhetsförsäljning att det är henne vi kontaktar när sambon inom kort kommer sälja sin lägenhet. Hon är mycket lättsam att ha och göra med, helt enkelt en duktig, kompetent och ambitiös mäklare, tillgänglig och lyhörd för våra frågor och önskemål.
Hon sålde lägenheten innan visning detta tack vare gediget förarbete, bra marknadsföring och tillgänglighet."
säljare på Hölövägen 4

07 jan 2021

"Vi valde Michelle då vi fick ett mycket gott intryck när hon sålde lägenheten till oss. Michelle är en extremt driven mäklare, tillgänglig, kunnig och väldigt socialt kompetent. Hon vägledde oss under säljprocessen med väl genomtänkta råd och var så härlig och lätt att samarbeta med! Vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Dalagatan 86D

12 nov 2020

"Sympatisk och engagerad. Lätt att samarbeta med och vi var överens om att finna en lösning när priset var lägre än min förhoppning.
Jag blev inte förd bakom ljuset utan vi valde tillsammans att testa ett högre pris som inte höll"
säljare på Blekingegatan 16

28 okt 2020

"Mycket nöjd med Michelle. Lyhörd, kompetent, tillgängling och förmåga att rama in bostadens styrkor på ett trovärdigt sätt. "
säljare på Bergsunds Strand 42

27 okt 2020

"Michelle är en mycket kompetent, ambitiös och duktig mäklare med fingertoppskänsla som samtidigt är mycket lyhörd för kundens önskemål. Hon är dessutom väldigt bra på homestyling och vet vad som ser fint ut på bild. Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Farstavägen 87

21 okt 2020

"Michelle är en mycket driven mäklare med stort engagemang. Hon har varit ett stort stöd genom hela processen och jobbat aktivt med uppdraget från början till slut. Michelle har varit bra påläst om både lägenheten och föreningen, vilket ger ett professionellt och seriöst intryck. Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Frejgatan 22

30 sep 2020

"Michelle är driven och kompetent och mycket trevlig och resultatet av försäljningen gick över vår förväntan. Hon har ett värvande sätt och skapar en inspirerande atmosfär. Hon jobbar snabbt och engagerat och efter bara några dagar var affären i hamn och vi var mycket nöjda. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer."
säljare på Maria Prästgårdsgata 14

29 sep 2020

"Supergrym Mäklare. Kunnig, trygg, närvarande och driven.
Rekommenderas starkt. "
säljare på Karlbergsvägen 29A

21 sep 2020

"Michelle är utan tvekan den bästa mäklare vi någonsin anlitat! Hon var fantastiskt kunnig, engagerad och alldeles underbar att ha att göra med. Vi fick jättefin kontakt och hon gick in helt i försäljningen och tog reda på allt om området, föreningen och lägenheten för att ge oss de allra bästa förutsättningarna och var konstant tillgänglig. Vi blev verkligen ett team och jag kan varmt rekommendera henne till exakt alla! Hennes energi, driv och glädje höll oss uppe även när det kändes jobbigt och vi är mer än nöjda!"
säljare på Ringvägen 114

13 sep 2020

"Vi kan varmt rekommendera Michelle. Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Dessutom oerhört trevlig att jobba med. "
säljare på Bryggvägen 14

13 sep 2020

"Michelle visade ett högt engagemang från start till mål. Hon höll humöret och energin uppe när det kändes tungt.
Mycket påläst på allt kring lägenheten, området och föreningen.
Kan inte annat än rekommendera Michelle!
Tack för allt, vi är supernöjda!"
säljare på Falugatan 17

06 sep 2020

"Michelle var väldigt positiv, självsäker och framåt. Hon fick mig att känna mig lugn och trygg igenom hela försäljningsprocessen och resultatet blev toppen! Hon vet vad hon gör!"
säljare på Bergsunds Strand 42

03 sep 2020

"Det är lätt att tycka om och få förtroende för Michelle. Hennes entusiasm och driv skapar en känsla av att du är i goda händer under resans gång. Mycket viktiga egenskaper i en process som denna. Min lägenhet blev Hemnets mest klickade/Södermalm och både köparen och jag är lika nöjda med affären. Mycket bra jobbat av Michelle! "
säljare på Maria Prästgårdsgata 16

03 jul 2020

"Snabb, duktig och målinriktad. Förklarade försäljningens olika steg redan från början så man visste vad som väntade en. Kommer definitivt att kontakta Michelle igen när jag behöver sälja. "
säljare på Helsingörsgatan 35

01 jul 2020

"Michelle är en väldigt trevlig och positiv person och en väldigt professionell och kunnig mäklare. Hon var lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Michelle!"
säljare på Dalagatan 72

24 jun 2020

"Vi är mycket nöjda med Michelle som lyckades sälja både vår och grannens lägenhet i samma hus till föreningsrekord inom loppet av 1 vecka!
Otroligt engagerad och målinriktad med ett öga för detaljer. Upplevs mycket förtroendeingivande och professionell. Michelle lade verkligen ned sin själ i vår försäljning och vi kommer absolut att anlita henne nästa gång vi ska sälja och vi ger henne verkligen våra varmaste rekommendationer.
Stort tack, säljare på Torsgatan"
säljare på Torsgatan 39

10 jun 2020

"Michelle var väldigt lyhörd och följsam gentemot våra önskemål och var en stor bidragande faktor till en väldigt lyckad försäljning!"
säljare på Dalagatan 72

07 jun 2020

"Vi har haft kontakt med flera mäklare de senaste åren och Michelle är tveklöst den som gett oss bäst helhetsintryck. Något vi gillade direkt var att hon inte översålda sig själv utan höll sig till erfarenhet, kunskap och fakta samt att hon var noga att sköta allting korrekt utan genvägar.
Hon har energi, driv och en positiv framtoning. Lätt att prata med och erbjöd oss trygghet genom hela processen.
Hon har en vinnarmentalitet och högt engagemang och vi kände oss hela tiden prioriterade och viktiga.
Vi ger Michelle våra bästa rekommendationer och kommer självklart anlita henne för framtida försäljningar. "
säljare på Torsgatan 39

27 maj 2020

"Vi träffade flera mäklare men Michelle var ett givet val tack vare hennes driv, glädje och positiva energi. Trots osäker marknad pga rådande läge i världen, lyckades Michelle genom vår försäljning slå prisrekord i föreningen! Vi rekommenderar henne starkt och hoppas på att kunna göra affärer med Michelle i framtiden."
säljare på Långholmsgatan 18

17 maj 2020

"Michelle är en mycket engagerad mäklare som sätter dig som kund i fokus vare sig du söker bostad genom henne eller säljer. Medans jag sökte bostad så kontaktade hon mig med jämna mellanrum då hon tyckt sig hitta en lägenhet för mig och när det nu väl var tid för mig att sälja min nuvarande bostad så stod hon som ett självklart val. Jag har varit nöjd med hennes leverans från början till slut och rekommenderar henne till alla."
säljare på Rådmansgatan 56

28 apr 2020

"Driven, trevlig och gav ett mycket kompetent intryck, och väldigt lätt att arbeta med."
säljare på Bondegatan 18

26 apr 2020

"Michelle gjorde verkligen allt i sin makt för att försäljningen skulle nå ett så bra resultat som möjligt, höll oss uppdaterade och tog sig tid för extra-visningar. Corona-pandemin slog till just när vi påbörjade vår försäljning vilket gjorde att processen drog ut på tiden när spekulanter blev oroliga och tvekade, vilket i slutändan även påverkade resultatet, men Michelle höll alltid modet uppe och kämpade med oss och för oss hela vägen in i mål! Michelle är superproffsig, engagerad och målinriktad. Vi rekommenderar henne verkligen!"
säljare på Birger Jarlsgatan 113D

18 apr 2020

"Mycket tillförlitlig och engagerad. Och ett proffsigt utfört jobb."
säljare på Metargatan 7

17 apr 2020

"Vi träffade mäklare från tre olika firmor men vi kände direkt att det var Michelle vi ville ha. Hon är inte bara en väldigt trevlig och glad person hon var även oerhört påläst om lägenheten och föreningen redan vid vår första träff. Michelle har genom hela processen varit ett fantastiskt stöd och vi vill ge henne våra allra bästa rekommendationer!"
säljare på Zinkens väg 59

21 mar 2020

"Hon är ett levande bevis på en duktig mäklare "
säljare på Kungsklippan 14

31 jan 2020

"Duktig och professionell. Kunde området och höll en uppdaterad under hela säljprocessen. Kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Marmorgatan 11

26 jan 2020

"Engagerad, förtroendeingivande, trevlig."
säljare på Maria Bangata 17

26 jan 2020

"Jag är supernöjd med Michelle som mäklare! Riktigt engagerad, utmärkt fingertoppskänsla, och grym försäljare. Dessutom fantastiskt trevlig.
Kommer definitivt använda mig av Michelle som mäklare igen i framtiden. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 52B

25 jan 2020

"Michelle var väldigt duktig och drivande i att sälja vår lägenhet. Hon lyckades sälja lägenheten under hand till ett premiumpris som inte gick att tacka nej till "
säljare på Hagagatan 8

22 jan 2020

"Vi fick väldigt stort förtroende för Michelle vid försäljningen av vår lägenhet i Vasastan och kan varmt rekommendera henne till andra som går i säljtankar.
Michelle var mycket professionell och visade ett stort engagemang genom hela försäljningen. Michelle var väl förberedd från första stund och tack vare hennes tillgänglighet och tydliga kommunikation kände vi oss väldigt trygga med att hon hanterade vår försäljning på bästa sätt!"
säljare på Hagagatan 14A

22 jan 2020

"Michelle var proffsig, lyhörd, engagerad och väldigt lätt att jobba med. Jag fick min lägenhet såld innan visningen till ett pris som var över mina förväntningar. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Östgötagatan 89

21 jan 2020

"Redan från första minuten hade jag fullt förtroende för Michelle. Michelle var mycket lyhörd, tydlig. profsig och energisk. Men för att beskriva henne med ett modernt ord skulle jag säga att hon är EPIC!!"
säljare på Tideliusgatan 63

08 jan 2020

"Michelle slog mig som lyhörd och påläst. Hon var alltid full av energi och gjorde sitt yttersta i försäljning av vår bostad. "
säljare på Lustgårdsgatan 4

06 nov 2019

"Mycket energetisk och lätt att få tag på."
säljare på Sveavägen 134

04 nov 2019

"Michelle var oerhört engagerad och väldigt lätt att jobba med. Hon var alltid snabb på att svara på våra frågor, lyhörd och väldigt påläst. "
säljare på Dalagatan 86D

14 okt 2019

"Michelle mötte mig som en person med alla känslospröt ute, driven av energi o engagemang.
Hon är pålitlig o kreativ person som finner lösningar när marknaden sviktar och det finns behov av att plocka fram det där extra.
Det är svårt att genomskåda kunder o marknad, vilket kräver fingertoppskänsla och gott samarbete med proffsig stylist för att matcha de förväntningarna!
Ett stort tack till en kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar!
"
säljare på Birger Jarlsgatan 104D

30 sep 2019

"Michelle har varit otroligt engagerad och närvarande under försäljningen av vår lägenhet. Hon lyckades verkligen överträffa våra förväntningar!
Vi kan varmt rekommendera Michelle som mäklare och skulle absolut använda oss av henne om och när vi säljer igen. "
säljare på Sveavägen 126

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
90 150 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
77 av 78 säljare
Michelle satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
76 av 77 säljare
Michelle var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 81 säljare

Michelle på kartan.

100 tidigare annonser
3 bostäder till salu
81 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

6 250 000 kr
2 rum, 59 m²
105 932 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 383 kr/mån
2 375 000 kr
1 rum, 28 m²
84 821 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 221 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 49 m²
66 326 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 879 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 550 000 kr
Lägenhet Hornsbergs Strand
+ 400 000 kr
2 rum, 49,5 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 56 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Västra Skogen
+ 455 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Min favorit mäklare alla kategorier"
2 640 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 215 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 425 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 000 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 8 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Michelle är en fantastisk duktig och påläst mäklare!
Vi hade ett stort förtroende för henne under hela processen. Hon får toppbetyg i allt. Önskar alla en Michelle när det kommer till försäljning, hon är dessutom otroligt rolig och charmig."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.