Michel Cosic

Profilbild för Michel Cosic
Säljarfavorit
Michel Cosic
4.8 / 5
(67 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
31 st
82 730 000 kr

Bakgrund

Michel Cosic jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2018-10-15. Michel har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Michel har haft 38 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 86 210 000 kr.

Presentation

Mitt namn är Michel Cosic och jag är fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Jönköping.

Att sälja eller köpa bostad är ofta de största affärerna man gör i livet. Valet av mäklare blir därför otroligt viktigt.
Jag lägger alltid ner stort engagemang i mina försäljningar och ger kontinuerlig återkoppling genomgående genom affären, allt för att skapa en trygghet för alla parter.

Som mäklare värdesätter jag ärlighet, kommunikation och affärsmässighet. Jag tar inga genvägar för att uppnå mina resultat, vilka jag alltid strävar efter ska vara upp till förväntan och lite till.

Mitt mål är att ni som kund ska känna er trygga med mig som er fastighetsmäklare och att ni ska känna er involverade genom hela processen, samt att ni ska känna er bekväma med att rekommendera mig vidare till era nära och kära!

Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad.

Nedan finner ni ett kort presentations video/länk för att ni ska få en bild av vem jag är och hur jag arbetar innan vi ses.

https://vimeo.com/338657867

Jag är högskoleutbildad och registrerad hos FMI.
Tidigare utbildning inom Ekonomi - Redovisningskonsult.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Michel.

17 sep 2020

"Michel är en jätte duktig och lyhörd mäklare som är engagerad och man märker att han brinner för sitt yrke"
säljare på Narvavägen 17

15 sep 2020

"Jag upplever Michel som en professionell mäklare som alltid ger sitt bästa. Väldigt snabb på ge återkoppling efter visningar och uppdaterar regelbundet med alla förändringar. När det väl var dags att göra affärer såg Michel till att det gick snabbt och effektivt för båda parter. En tydlig genomgång av försäljningen. Han medlade även med inflyttningsdatum så både parter blev nöjda. En hyvens kille helt enkelt!"
säljare på Stenhuggargatan 3

14 sep 2020

"Världsklass tycker vi. Rak och tydlig kommunikation och dessutom trevlig att ha att göra med! "
säljare på Korsgatan 8

27 aug 2020

"Michel Cosic är ung men mycket engagerad, mycket kompetent och gjorde mer än man ska förvänta sig. Vi är jätte tacksamma för att han gjorde så mycket i så kort tid.
Han jobbar 24/7 för kundens skull, han vet exakt när man måste vara hårt eller släppa lite för att leverera den bästa för sin kund. Jag även skämmas för att jag prutade i arvode. Han är värt mer än vi hade betalat!
Starkt rekommenderad!"
säljare på Frejagatan 15

25 aug 2020

"Michel var otroligt lyhörd och gav mig ett lugn och en trygghet som man sällan känner. Han var alltid kontaktbar, i stort sett dygnet runt.
"
säljare på Blomodlarvägen 71

21 aug 2020

"Varmhjärtad, kunnig extremt kompetent på alla nivåer, Realistisk, klok i sina råd, superkoll på timing och hantering av alla små saker som kan hända i en införsäljning, mycket bra på feedback, grymt snabb, alltid alltid vänlig och autentiskt charmerande och glad. Känns som att han har grym passion för sitt jobb och har det som ett kall. Varken mer eller mindre. För övrigt så ställer han upp med små viktiga saker som förhöjer känslan vid försäljningen. Och samtidigt jobbar med alla sina 5 sinnen för både säljare och köpare. Så oavsett vad du vill, köpa eller sälja, kan du känna dig extremt omhändertagen av Michel Cosic. Jag lämnar ödmjukt mina varmaste och bästa rekommendationer till denna man. "
säljare på Mellangatan 49B

20 aug 2020

"Rak och tydlig i sin kommunikation. Flexibel och visar god förståelse för personliga omständigheter. Kändes tryggt och enkelt från början till slut! Rekommenderas absolut!"
säljare på Gånglåten 1

12 aug 2020

"Mycket nöjd med Michels arbete, väldigt ärlig samt kunnig inom området jag sålde i. Har haft samarbeten med andra mäklare också men det fanns en anledning till att jag ringde Michel när jag skulle sälja!"
säljare på Ängsrogatan 1B

07 aug 2020

"Väldigt nöjd med Michels jobb. Trevlig och hjälpsam och svarar alltid väldigt snabbt på frågor man har oavsett tid på dygnet. Har bara gott att säga om honom. "
säljare på Lärlingsgatan 4A

20 jul 2020

"Väldig bra mäklare. Snabb och smidig affär genomfördes. Jag är helnöjd!"
säljare på Västerliden 3B

10 jun 2020

"Hade inledningsvis högre förväntningar och hade man inväntat tills c-19 pandemin hade lagt sig lite, så hade nog utgången varit en annan. Men över lag nöjd med allt. Bra feedback på alla frågor jag hade som säljare."
säljare på Barkeryd 3

02 jun 2020

"Michel är en mycket kompetent och trevlig mäklare. Han är snabb i återkopplingen och visar ett stort driv. Vi kan varmt rekommendera Michel "
säljare på Sturegatan 9B

31 maj 2020

"Lite krångel med kommunikationen om bilderna och annonsen för att uppnå den standarden jag förväntade och önskade mig. Men det löste sig bra och jag är i helhet nöjd med den snabba affären! "
säljare på Kvarnvägen 15

21 maj 2020

"Michel är aktiv och drivande i sitt arbete. Har hela tiden haft kontakt med mig som kund och han är lätt att diskutera med. Jag är mycket nöjd."
säljare på Slottsgatan 42

18 maj 2020

"Bra bemötande på första träffen, trevlig och sak kunnig.
Vill göra säljaren nöjd och det gjorde han.
Så jag rekommenderar varmt mäklaren Michel.
"
säljare på Junelundsgatan 3

17 maj 2020

"Jag är så nöjd med valet av mäklare när jag sålde min bostadsrätt. Jag fick hjälp av Michel Cosic och han var väldigt proffsig, tillmötesgående och driven under hela processen. Kan varmt rekommendera att höra av er till Michel om ni ska sälja framöver! "
säljare på Lärlingsgatan 4B

07 maj 2020

"Michel och hans kollegor Amanda och Jesper har gjort ett strålande arbete. Från fotografering och marknadsföring till försäljning.
Michel är mycket energisk och engagerad och affären har gått fort. Han svarar snabbt på sms och i telefon. Vi har känt oss trygga genom hela affären.
Vi enades om ett mål"
säljare på Kettilstorpsgatan 11

06 maj 2020

"Vi gjorde värderingen redan innan "Corona" inträffade, därav stämde inte första värderingen men det var något som vi löpande diskuterade och var överens om."
säljare på Tellusgatan 9

22 apr 2020

"Vid försäljning av en lägenhet, efter en släkting, tog vi kontakt med mäklarfirman HusmanHagberg, i Jönköping.
Där fick vi kontakt med mäklaren Michel Cosic.
Han var vänlig, tillmötesgående, noggrann, engagerad och energisk!
Han var lätt att nå, och vi fick snabbt svar på de frågor vi hade.
God service!
Vi är nöjda! Tack, Michel.
Säljare på Baronvägen. "
säljare på Baronvägen 11

09 apr 2020

"Michel Cosic var otroligt trevlig och engagerad och höll mig hela tiden informerad om vad som hände och han svarade direkt när man sökte honom.
Så jag kan varmt rekommendera Michel."
säljare på Knipphammargatan 8

09 apr 2020

"Michel är en väldigt ambitiös säljare och noga med att vi som kund skulle vara nöjda."
säljare på Susegårdsvägen 26

04 apr 2020

"Vi var mycket nöjda med Michel Cosic som mäklare, han jobbade på bra så vi fick det vi ville för vår lägenhet."
säljare på Sälggatan 39

22 feb 2020

"Jag är mycket nöjd och det var långt över förväntan att det gick så snabbt att sälja lägenheten. Mycket bra bemötande! Tack, Michel!"
säljare på Tunnlandsvägen 118B

16 feb 2020

"Vi sålde vår första lägenhet och vi valde Michel som mäklare. Det var ett bra val, vi är supernöjda med honom och han gjorde ett fantastiskt arbete. Han lyssnar och kommer med goda råd och tips. Man märker att har passion för sitt arbete! Får vi chansen så väljer vi honom igen!"
säljare på Scheelegatan 13B

05 feb 2020

"Mitt omdöme lämnas med reservation att jag personligen inte är säljare utan företräder en av säljarna som god man. Jag har inte varit med i processen från början såsom kontaktat mäklare, diskuterat utgångspris m m. De uppgifter jag lämnat stämmer med den upplevelse jag haft sedan jag kommit in i försäljningen "
säljare på Kvarnvägen 15

04 feb 2020

"Väldigt bra mäklare. När det gäller priset tycker jag nog att det är generellt alldeles för högt. Precis som man kan tycka om tandläkarpriserna. Jag tror att timpenningen blir lite väl stor. Men jag vill verkligen inte säga att Michell inte var prisvärd."
säljare på Idrottsgatan 3B

03 feb 2020

"Michel Cosic var mycket duktig mäklare, har mycket energi och hjälpsam, hjälpte oss att flytta på sakerna inför fotograferingen.
Tog alltid kontakta med oss även vi var utomlands på semester, för att uppdaterade oss om hur det gick med visningen på bostaden.
Vi var glada att vi valde honom som mäklare!
”Är jätte nöjd med honom för allt arbetet han har gjort för oss och hoppas att han fortsätter vara en duktig och trevlig försäljare i all hans framtid!
Själv klart vi rekommenderar Michel Cosic som mäklare till er andra.
Nöjd kund Ove och Rosie
På Kärrängsgatan 36 Barnarp "
säljare på Kärrängsgatan 36

07 jan 2020

"Michel var väldigt engagerad och var alltid tillgänglig för kontakt samt för frågor. Gjorde sitt bästa och var alltid positiv till att vi skulle bli nöjda med vår försäljning. Kan verkligen rekommendera Michel för andra och kan också tänka mig att ta hjälp utav honom för framtida behov. "
säljare på Älgstigen 1B

05 jan 2020

"Lätt att få kontakt med, vi nådde inte riktigt till målet med slutpriset men detta har mäklaren varit tydlig med sen start att de skulle bli svårt vilket vi uppskattat! Rak och tydlig kommunikation genom hela affären. Upplevde att mäklaren inte körde ”säljsnack” utan va genuin vilket vi uppskattar. "
säljare på Veragatan 14

29 dec 2019

"Väldigt lyhörd och svarar alltid när man behövde honom"
säljare på Odengatan 26

18 dec 2019

"Mycket bra mäklare som tog sig tiden och gjorde ett super bra jobb! Engagerad, hjälpsam och alltid tillgänglig. Rekommenderas! "
säljare på Blåvingevägen 4

20 nov 2019

"Michel Cosic var en mycket trevlig person, vänlig och engagerad. Han var lyhörd för våra synpunkter som kunder.
Vi rekommenderar honom varmt.
Ingegerd och Göran Selin "
säljare på Åldermansvägen 12

19 nov 2019

"Engagerad, trevlig och förtroendeingivande mäklare. Svårt att säga om mäklaren framhöll och hade kännedom om vad som var positivt med mitt bostadsområde, då flera spekulanter valde andra objekt i ett annat bostadsområde."
säljare på Ekhagsringen 142

14 okt 2019

"Kan verkligen rekommendera Michel Cosic som mäklare. Jättetrevlig, hjälpsam och höll oss uppdaterade under hela försäljningen. Vi är supernöjda! "
säljare på Sjögatan 13B

10 okt 2019

"Har stött på få personer som gillar sitt jobb och arbetar så hårt som Michel!"
säljare på Slottsgatan 26

27 aug 2019

"Michel är genomgod, social, lättillgänglig, glad och en person med bra energi. Bemöter ens önskemål med att vara tillgänglig per telefon och som förmedlare mellan parterna. Rak på sak och inga konstigheter vid diskussioner. Är kunnig inom mäklarbranschen och har alltid haft ett svar på mina frågor. "
säljare på Törnrosgatan 57

15 aug 2019

"Mycket lätt att kommunicera med. Han är engagerad. Hit in till är vi mycket nöjda."
säljare på Yås Kvarn 34

12 aug 2019

"Jag hade turen att få Michel Cosic som mäklare vid försäljningen av min bostadsrätt. Är mycket nöjd med resultatet. Han är väldigt trevlig, flexibel, lättillgänglig och kunnig.
Rekommenderar starkt !"
säljare på Holmstrandsgatan 3

10 aug 2019

"Väldigt engagerad och lyhörd. Alltid snabbt på att höra av sig och återkoppla med aktuell status."
säljare på Drivhusvägen 2

24 jun 2019

"Nöjd, glad och imponerande efter min bostadsförsäljning med HusmanHagberg & Michel Cosic som mäklare! Överträffade verkligen alla förväntningar. Då en så rak kommunikation kan vara så enkel för att lägga upp en bra och effektiv försäljningsplan. Genuin, professionell och rak i sitt bemötande, gör att man enkelt kan nå ett mål - det bevisar Michel! Rekommenderar Michel till alla som gillar laganda - för det är Michel en mästare på!
Bostadsförsäljningen resulterade i en snabb och smidig affär - till ett högre pris än vad jag någonsin trott på! Michel förtjänar enorm cred för sitt tålamod och proffsiga sätt att både behålla köpare, och säljare på en lugn och förståelig bana längs processen. Tack & bra jobbat! På återseende! "
säljare på Påsgatan 6

18 jun 2019

"Väldigt engagerad, Mycket duktig "
säljare på Sommarvägen 10

13 jun 2019

"Mycket trevlig och engagerad kille som jag varmt kan rekommendera till andra"
säljare på Korsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
10
Fritidshus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
86 210 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
65 av 67 säljare
Michel satte rätt förväntningar på slutpriset
57 av 67 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
66 av 67 säljare
Michel var tydlig och höll mig uppdaterad
67 av 67 säljare

Michel på kartan.

77 tidigare annonser
4 bostäder till salu
67 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
5 rum, 105,5 m²
28 523 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
4 796 kr/mån
1 795 000 kr
3 rum, 78,5 m²
23 012 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
6 217 kr/mån
1 650 000 kr
3 rum, 67 m²
24 626 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
3 340 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 38 m²
34 078 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
2 345 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 500 000 kr
Villa Vaggeryd
-195 000 kr
4 rum, 172 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Michel är en jätte duktig och lyhörd mäklare som är engagerad och man märker att han brinner för sitt yrke"
2 000 000 kr
Villa Bottnaryd
-95 000 kr
4 rum, 118 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 095 000 kr
Lägenhet Gamla Kålgården
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag upplever Michel som en professionell mäklare som alltid ger sitt bästa. Väldigt snabb på ge återkoppling efter visningar och uppdaterar regelbundet med alla förändringar. När det väl var dags att göra affärer såg Michel till att det gick snabbt och effektivt för båda parter. En tydlig genomgång av försäljningen. Han medlade även med inflyttningsdatum så både parter blev nöjda. En hyvens kille helt enkelt!"
3 045 000 kr
Lägenhet Munksjöstaden
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 045 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Världsklass tycker vi. Rak och tydlig kommunikation och dessutom trevlig att ha att göra med! "
4 150 000 kr
Villa Ekhagen
-245 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.