Mattias Mardini

Profilbild för Mattias Mardini
Säljarfavorit
Mattias Mardini
4.8 / 5
(315 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
66 st
53 st
228 060 000 kr

Bakgrund

Mattias Mardini jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2017-01-16. Mattias har fått in 53 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mattias har haft 64 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 247 370 000 kr.

Presentation

Jag jobbar uteslutande i Sundbybergs kommun - Vill du ha en värdering av din lokala expert? Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Meriter:

- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg 2020
- Mest anlitade mäklaren i Sundbyberg 2020
- Högst försäljningsvärde i Sundbyberg 2020

- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg 2019
- Mest anlitade mäklaren i Sundbyberg 2019
- Högst försäljningsvärde i Sundbyberg 2019

- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg 2018
- En av Årets rookies i Fastighetsbyrån Sverige 2018
- Stockholms läns mest rekommenderade mäklare 2018
- En av Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018 enligt Dagens Industri

Jag beskrivs som en driven, serviceinriktad och social person som alltid har ett leende på läpparna. Engagemang, trygghet och affärsmässighet är tre av mina ledord genom försäljningsprocessen. Mitt fokus ligger alltid på att vår resa tillsammans ska bli den absolut bästa möjliga, både för säljare och köpare, med målet att alla kunder ska vilja rekommendera mig vidare. Om du funderar på att köpa eller sälja och vill ta första steget till det bästa resultatet? Kontakta mig. Jag kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar.

Med vänliga hälsningar,

Mattias Mardini
Reg. Fastighetsmäklare

- Fastighetsmäklarprogrammet via Högskolan i Gävle
- Över 10 års erfarenhet inom Sälj & Service

Mäklarbyrå


Säljare om Mattias.

17 jan 2021

"Väldigt kompetent och förtroendeingivande. Driven, men utan att vara för "pushig" vilket uppskattades. Kan absolut rekommendera Mattias Mardini till andra"
säljare på Råstensgatan 14

15 jan 2021

"Med mina högt ställda krav är Mattias en mäklare av rang. EN mäklare som totalt dominerar i sitt vetande, kvalifikation & konciliant.
Utan att chargera så är Mattias Mardini branchsens ZLATAN. "
säljare på Albygatan 125

20 dec 2020

"Vi upplevde Mattias som skicklig! Han var mån om samarbetet och affären. Han till och med sålde vår lägenhet utan annons på Hemnet. Rekommenderar honom gärna till andra! "
säljare på Vintergatan 3B

01 dec 2020

"Mattias var väldigt enkel att ha att göra med genom hela processen och ingav ett starkt förtroende. Därtill satte han en hög men rimlig förväntan som han upplevde. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Sturegatan 47A

15 nov 2020

"Mycket nöjda med Mattias insats! Han är engagerad, pålitlig och kunnig. Han ser till helheten i en försäljning. "
säljare på Eliegatan 3

04 nov 2020

"Jag hade blivit rekommenderad av många att anlita Mattias och han gjorde mig inte besviken. Från fotografering till såld lägenhet på 2 veckor och innan visning! Otroligt trevligt bemötande och jag kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån & Mattias med gott samvete.
Tack!"
säljare på Vintergatan 1

30 okt 2020

"Mattias är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Han är en extremt professionell, lyhörd, kunnig och hårt arbetande mäklare som jag defintivt kommer att anlita igen. Mattias har hela tiden hållit mig informerad om vad som händer och jag upplever att han verkligen gör allt han kan för att få en så bra försäljning som möjligt. Han har koll på marknaden och kom med bra förslag på hur han ville lägga upp försäljningen för att få ut så mycket som möjligt av min bostad.
Han överträffade mina förvätningar och får mina absolut starkaste rekommendationer!"
säljare på Tulegatan 18

28 okt 2020

"Bra trevlig, snabb kontakt, Trygg"
säljare på Högklintavägen 15

26 okt 2020

"Jag har använd mig av Mattias tidigare både vid köp och försäljning och alltid blivit fullt nöjd med resultatet. Mattias är ambitiös, lyhörd och trovärdig. En av Mattias styrkor är att han har ett stort kontaktnät och upparbetade goda relationer vilket ofta lett till att någon i Mattias kontaktnät köpt eller sålt genom honom när det kommer till mina bostadsaffärer.
Kan varmt rekommendera Mattias och kommer framöver välja honom vid framtida bostadsaffärer. "
säljare på Tulegatan 78

22 okt 2020

"Givande och trevligt att samarbeta med ett proffs som Mattias Mardini
anser Hilkka & David"
säljare på Franstorpsvägen 2

21 okt 2020

"Mattias gjorde ett strålende jobb genom hela processen, är lyhörd, flexibel och en väldigt bra rådgivare. Det var väldigt imponerande vilken lokalkännedom om Sundbyberg han har dvs stenkoll på områden/pris. Blev väldigt nöjd med priset som han sålde min lägenhet för. Rekomenderas Mattias starkt!"
säljare på Mariagatan 10

19 okt 2020

"Har kunden i fokus, driven och är tillgänglig. Rekommenderar helt klart Mattias!"
säljare på Hamngatan 11B

19 okt 2020

"Vi upplevde att Mattias var genuin, proffsig och engagerad genom hela processen. Han var lätt att komma i kontakt med hela tiden och var alltid snabb på att återkoppla. Samtidigt var han rolig och lätt att prata med vilket gjorde honom till en av de bästa mäklarna vi kommit i kontakt med."
säljare på Landsvägen 71

08 okt 2020

"Supernöjda! Mattias lyckades med något utöver vad vi hade trott. Skicklig på ett snyggt sätt, inte för ”säljigt” men precis lagom på alla plan. Rekommenderas! "
säljare på Ursviksvägen 10B

05 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Mattias hjälp vid försäljningen av vår bostad. Han var professionell, lyhörd och allt flöt på snabbt och smidigt.
Vi kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Eliegatan 1B

01 okt 2020

"Mattias är ödmjuk och uppriktigt i hans värdering på bostaden. Han kan Sundbyberg och han kan marknaden. Det blir Mattias igen i framtiden om vi ska sälja."
säljare på Gjuteribacken 6B

27 sep 2020

"Mattias är väldigt lyhörd, lätt att få tag på och gör försäljningen enkel.
"
säljare på Hamngatan 30

23 sep 2020

"Mattias fick mig verkligen att känna mig helt trygg från första möte till försäljning!"
säljare på Rosengatan 8

20 sep 2020

"Tredje bostadsaffären jag har samarbetat med Mattias i, två försäljningar och ett köp. Jag har stort förtroende för Mattias och tycker han är väldigt behaglig och professionell, samtidigt personlig. Jag kan varmt rekommendera Mattias som mäklare."
säljare på Eliegatan 1B

18 sep 2020

"Mattias agerade mäklare åt mig i min försäljning av lägenhet. Han gjorde ett bra jobb och jag fick sålt min lägenhet för det belopp jag önskade. "
säljare på Tulegatan 27B

18 sep 2020

"Inför vår försäljning så gick jag på två visningar för att se hur mäklarna uppförde sig bland besökarna. Det var främst två som jag tyckte verkade vettiga och de hade båda bra omdömen sedan tidigare, så dessa två bjöd jag in till ett möte i lägenheten. Det var Sebastian Scherdin ifrån HusmanHagberg som sålt mest i området och sedan Mattias som hade bäst omdöme. De skiljer sig avsevärt åt i deras framtoning och vi kunde konstatera att båda nog kunde ha sålt lägenheten. Men det som gjorde att vi valde Mattias var att vi kände ett större förtroende för honom som person. Redan på visningen som jag besökte innan så märkte jag hur uppriktig och ärlig han var när frågor om parkering och annat besvarades. Han försökte inte undvika sanningen genom att försköna saker utan var uppriktig.
Eftersom vi bedömde att vår lägenhet kunde sälja till såväl yngre par som köper sin första lägenhet ihop och äldre som kanske precis sålt hus och vill flytta till lägenhet, så kände vi att Mattias var rätt person för att klara av många olika bostadsspekulanter som befinner sig i olika skeden i livet. Vi bedömde att han skulle respekteras av såväl unga som gamla eftersom han är reko och pålitlig. Han tog sig tid att känna in vilka vi var utan att vara påstridig och så ville att även köparna skulle känna sig sedda och förstådda.
Vi fotograferade på en tisdag och bestämde öppna visningar två veckor framåt för att hinna förbereda inför visning. Annonsen gick ut på fredagen. Redan måndagen efter ringde Mattias och berättade att han hade en person som var intresserad, som kom på förhandsvisning redan dagen efter och samma dag skrev vi kontrakt.
Mycket riktigt så var det en dag på 70 + som hade sålt ett hus i Bromma och som sökte ny lägenhet. Det kändes att hon kände sig trygg och nöjd på skrivningen, så Mattias blev verkligen det rätta valet.
Pålitlig, seriös, snäll, trevlig och kompetent! "
säljare på Hamngatan 24A

07 sep 2020

"Proffsig och lyhörd mäklare !"
säljare på Stallgatan 30

31 aug 2020

"Trevlig, engagerad och lätt att nå!
"
säljare på Fredsgatan 6B

25 aug 2020

"Mattias var trevlig och inkännande. Hans uppfattning om marknaden stämde väl överens med vårt slutpris, vilket gjorde försäljningsprocessen enkel för vår del. Rekommenderar Mattias starkt som mäklare!"
säljare på Vintergatan 3A

23 aug 2020

"Mattias var väldigt lyhörd och kändes påläst och kunnig om både området och tillvägagångssättet i försäljning. Skulle verkligen rekommendera honom för dem som vill ha en bekväm och lyckad försäljning av sin bostad!"
säljare på Tulegatan 6B

12 aug 2020

"Mattias var engagerad, ärlig och vår kommunikation med Mattias fungerade utmärkt under processen vilket vi prioriterar högt hos en mäklare. Det var smidigt och effektivt att sälja med honom och priset hamnade där vi förväntade oss! "
säljare på Rosengatan 8

11 aug 2020

"Mattias är den vassaste kniven i lådan. Lugn och stabil. Håller dig uppdaterad på dom delar som är av vikt och finns alltid där när man vill bolla tankar och funderingar. En glad och härlig person med det rätta drivet, den perfekta mäklaren vid en affär. Rekommenderas alla dagar i veckan! "
säljare på Fredsgränd 9

07 aug 2020

"Snabb, bra och trevlig hjälp, tydlig och förberedd, insatt och kunnig!"
säljare på Prästgårdsgatan 19

06 jul 2020

"Högsta betyg för Mattias som mäklare.
Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Trädgårdsgatan 19

02 jul 2020

"Vart ska man börja. Jag är otroligt tacksam och glad över att jag valde Mattias som mäklare. Trots denna tid så lyckades han sälja min lägenhet till det jag ville. Jag var så orolig men med hans självsäkerhet och ambition så lyckades han sälja min lägenhet till och med innan den lades upp på hemnet! Nu kan jag och min kille köpa vårt drömboende! Tack Mattias! "
säljare på Trädgårdsgatan 5

20 jun 2020

"Mattias gjorde ett riktigt bra jobb! Förtroendegivande och framförallt effektiv i säljprocessen. Vi nådde våra målsättningar och rekommenderar absolut Mattias till andra som vill sälja i Sundbyberg.
"
säljare på Hamngatan 26

20 jun 2020

"Vi är mer än nöjde att vi valde Mathias som mäklare. Stort tack för en fantastisk insats med försäljningen av vårat objekt. Vi kommer vända oss till dig när det är dax igen. "
säljare på Vattugatan 21A

10 jun 2020

"Det räckte med ett möte, sen var min bild klar att det var Mattias som skulle sälja min lägenhet. insatsen totalt sett kan bara vara 5/5. Hela försäljningen genomfördes mitt i rådande corona kris men ändå så lyckades Mattias med en god kommunikation och en otrolig inställning att sälja lägenheten till ett (sett till marknaden ) bra pris. Jag lämnar denna försäljning med en riktigt bra magkänsla."
säljare på Tulegatan 18

03 jun 2020

"Mattias skötte försäljning av vår lägenhet super bra. Professionell, hjälpsam och härlig person. Rekommenderar han utan tvekan till andra!!! "
säljare på Starrbäcksgatan 6

03 jun 2020

"Lite speciellt i coronatiderna, så att förväntade slutpriset inte uppnåddes är svårt att klandra mäklaren för."
säljare på Tulegatan 5

02 jun 2020

"Mattias gjorde ett fantastiskt bra jobb vid försäljningen av vår bostad. Han guidade oss som säljare på ett snyggt och proffesionnelt sätt genom hela processen och lyckades få vår bostad såld trots utmaningar på marknaden.Han var tillgänglig, lyhörd och lösningsorienterad.
Vi har både köpt och sålt med Mattias och har fullt förtroende och kan lämna våra varmaste rekommendationer att samarbeta med honom!"
säljare på Tallbostigen 9

31 maj 2020

"Äntligen en riktigt bra mäklare!
Mattias sålde min lägenhet mitt under Coronakrisen och trots den oroliga marknad som är landade slutpriset på vad jag verkligen hoppats på.
Tack vara Mattias professionalism och engagemang gick affären fantastiskt snabbt och helt okomplicerat.
Jag kan varmt rekommendera att välja Mattias som mäklare!! "
säljare på Vegagatan 17

28 maj 2020

"Mattias var proffsig och lotsade oss på ett mycket bra sätt genom hela processen. Han var väldigt aktiv gentemot både köpare och säljare, vilket gav mycket goda resultat. Vi är mycket nöjda med helheten (och slutpriset) och kan verkligen rekommendera Mattias!"
säljare på Eliegatan 4

24 maj 2020

"Trevlig o kompetent! "
säljare på Fågelsången 4

08 maj 2020

"Mattias sålde vår lägenhet mitt under brinnande coronakris. Trots att utgångsläget var långt ifrån optimalt med oroliga köpare och avvaktande marknad jobbade Mattias på. Körde flera extravisningar och höll oss hela tiden uppdaterade kring läget. Till slut fick han också lägenheten såld och såväl vi som köparen verkade vara nöjda med affären. Vi kan varmt rekommendera Mattias som mäklare och önskar honom all lycka framöver.
"
säljare på Tornstigen 22A

06 maj 2020

"Vi är jättenöjda med Mattias som levererade över vår målsättning i en väldigt orolig tid på marknaden. Mattias agerade under hela processen väldigt professionellt och såg verkligen till att tillgodose våra behov.
Det har varit den klart smidigaste bostadsaffärer vi någonsin varit med om. Högsta betyg helt enkelt."
säljare på Vintergatan 1

01 maj 2020

"Vi tyckte Marttias var mycket mån att göra sitt yttersta för att få så bra pris som möjligt.Mattias var lätt att samarbeta med,lyssnade och lätt att få kontakt med.Så arbetet flöt på bra genom ett bra samarbete och dialog.Vi är mycket nöjda."
säljare på Friluftsvägen 27B

24 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med Mattias insats. Han är engagerad, trevlig och skötte försäljningen klockrent! Snabb och enkel försäljning. Kan varmt rekommendera Mattias."
säljare på Fredsgatan 2A

22 apr 2020

"Förväntningarna var höga. Marknaden påverkades dock kraftigt av covid-19 och det var svårt att få kunder till visningar. Mattias var dock fortsatt lugn och målfokuserd. Han tvekade aldrig och var inte rädd för att byta strategi. I slutändan är vi mycket nöjda med arbetet och slutpriset trots att marknaden var skakig. Mattias får 5/5, rekommenderas starkt"
säljare på Trädgårdsgatan 19

15 apr 2020

"Mattias var alltid lätt att få tag på och tog sig alltid tid att lyssna och ge råd. Alltid positiv och trevlig och jobbade hårt. Har bra lokal kännedom och bra koll på marknaden vilket kändes tryggt."
säljare på Starrbäcksgatan 11A

13 apr 2020

"Jag har precis sålt min bostadsrätt med hjälp av Mattias. Trots en osäker marknad på grund av Covid19 lyckades Mattias hjälpa mig med att få sålt lägenheten till ett pris jag hade hoppats på. Vi hade mycket kontakt under tiden och Mattias höll mig uppdaterad om alla steg. Han var även behjälplig med att ordna styling och allt runtomkring. Jag kan rekommendera Mattias!"
säljare på Albygatan 117

09 apr 2020

"En trevlig, kompetent och engagerad mäklare som följt oss igenom hela säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Mattias och Fastighetsbyrån till alla som letar, eller ska sälja sin bostad."
säljare på Tritonvägen 4

09 apr 2020

"Mycket trevlig och engagerad. Jag hade tyvärr otur med att coronaviruset kom vilket påverkade priset negativt vilket varken han eller jag kunde veta. Han gav mig dock bra råd ändå och var engagerad genom hela processen. "
säljare på Ågatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
63
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
53
Försäljningar
64
Försäljningsvärde
247 370 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
302 av 315 säljare
Mattias satte rätt förväntningar på slutpriset
272 av 315 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
302 av 315 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
312 av 315 säljare

Mattias på kartan.

370 tidigare annonser
11 bostäder till salu
315 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
1 rum, 34,5 m²
61 617 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 941 kr/mån
3 750 000 kr
2 rum, 53 m²
70 754 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 623 kr/mån
3 695 000 kr
2 rum, 68 m²
54 338 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 895 kr/mån
3 695 000 kr
4 rum, 92 m²
40 163 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 148 kr/mån
4 695 000 kr
4 rum, 81,5 m²
57 962 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
6 245 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 400 000 kr
Lägenhet Centrala
+ 505 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 205 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med mina högt ställda krav är Mattias en mäklare av rang. EN mäklare som totalt dominerar i sitt vetande, kvalifikation & konciliant.
Utan att chargera så är Mattias Mardini branchsens ZLATAN. "
2 700 000 kr
Lägenhet Centrala
+ 350 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt kompetent och förtroendeingivande. Driven, men utan att vara för "pushig" vilket uppskattades. Kan absolut rekommendera Mattias Mardini till andra"
5 100 000 kr
Lägenhet Centrala
3 rum, 70 m²
Utropspris: 5 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi upplevde Mattias som skicklig! Han var mån om samarbetet och affären. Han till och med sålde vår lägenhet utan annons på Hemnet. Rekommenderar honom gärna till andra! "
3 600 000 kr
Lägenhet Duvbo
+ 205 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.