Mattias Mardini

Profilbild för Mattias Mardini
Mattias Mardini
4.8 / 5
(259 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
73 st
67 st
217 670 000 kr

Bakgrund

Mattias Mardini jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2017-01-16. Mattias har fått in 67 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mattias har haft 72 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 252 348 000 kr.

Presentation

Jag jobbar uteslutande i Sundbybergs kommun - Vill du ha en värdering av din lokala expert? Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Meriter:

- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg 2018 & 2019
- Mest anlitad & Högst försäljningsvärde i Sundbyberg 2019
- En av Årets rookies i Fastighetsbyrån Sverige 2018
- Stockholms läns mest rekommenderade mäklare 2018
- En av Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018 enligt Dagens Industri

Jag beskrivs som en driven, serviceinriktad och social person som alltid har ett leende på läpparna. Engagemang, trygghet och affärsmässighet är tre av mina ledord genom försäljningsprocessen. Mitt fokus ligger alltid på att vår resa tillsammans ska bli den absolut bästa möjliga, både för säljare och köpare, med målet att alla kunder ska vilja rekommendera mig vidare. Om du funderar på att köpa eller sälja och vill ta första steget till det bästa resultatet? Kontakta mig. Jag kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar.

Med vänliga hälsningar,

Mattias Mardini
Reg. Fastighetsmäklare

- Fastighetsmäklarprogrammet via Högskolan i Gävle
- Över 10 års erfarenhet inom Sälj & Service

Mäklarbyrå


Säljare om Mattias.

02 jul 2020

"Vart ska man börja. Jag är otroligt tacksam och glad över att jag valde Mattias som mäklare. Trots denna tid så lyckades han sälja min lägenhet till det jag ville. Jag var så orolig men med hans självsäkerhet och ambition så lyckades han sälja min lägenhet till och med innan den lades upp på hemnet! Nu kan jag och min kille köpa vårt drömboende! Tack Mattias! "
säljare på Trädgårdsgatan 5

20 jun 2020

"Mattias gjorde ett riktigt bra jobb! Förtroendegivande och framförallt effektiv i säljprocessen. Vi nådde våra målsättningar och rekommenderar absolut Mattias till andra som vill sälja i Sundbyberg.
"
säljare på Hamngatan 26

20 jun 2020

"Vi är mer än nöjde att vi valde Mathias som mäklare. Stort tack för en fantastisk insats med försäljningen av vårat objekt. Vi kommer vända oss till dig när det är dax igen. "
säljare på Vattugatan 21A

10 jun 2020

"Det räckte med ett möte, sen var min bild klar att det var Mattias som skulle sälja min lägenhet. insatsen totalt sett kan bara vara 5/5. Hela försäljningen genomfördes mitt i rådande corona kris men ändå så lyckades Mattias med en god kommunikation och en otrolig inställning att sälja lägenheten till ett (sett till marknaden ) bra pris. Jag lämnar denna försäljning med en riktigt bra magkänsla."
säljare på Tulegatan 18

03 jun 2020

"Mattias skötte försäljning av vår lägenhet super bra. Professionell, hjälpsam och härlig person. Rekommenderar han utan tvekan till andra!!! "
säljare på Starrbäcksgatan 6

03 jun 2020

"Lite speciellt i coronatiderna, så att förväntade slutpriset inte uppnåddes är svårt att klandra mäklaren för."
säljare på Tulegatan 5

02 jun 2020

"Mattias gjorde ett fantastiskt bra jobb vid försäljningen av vår bostad. Han guidade oss som säljare på ett snyggt och proffesionnelt sätt genom hela processen och lyckades få vår bostad såld trots utmaningar på marknaden.Han var tillgänglig, lyhörd och lösningsorienterad.
Vi har både köpt och sålt med Mattias och har fullt förtroende och kan lämna våra varmaste rekommendationer att samarbeta med honom!"
säljare på Tallbostigen 9

31 maj 2020

"Äntligen en riktigt bra mäklare!
Mattias sålde min lägenhet mitt under Coronakrisen och trots den oroliga marknad som är landade slutpriset på vad jag verkligen hoppats på.
Tack vara Mattias professionalism och engagemang gick affären fantastiskt snabbt och helt okomplicerat.
Jag kan varmt rekommendera att välja Mattias som mäklare!! "
säljare på Vegagatan 17

28 maj 2020

"Mattias var proffsig och lotsade oss på ett mycket bra sätt genom hela processen. Han var väldigt aktiv gentemot både köpare och säljare, vilket gav mycket goda resultat. Vi är mycket nöjda med helheten (och slutpriset) och kan verkligen rekommendera Mattias!"
säljare på Eliegatan 4

24 maj 2020

"Trevlig o kompetent! "
säljare på Fågelsången 4

08 maj 2020

"Mattias sålde vår lägenhet mitt under brinnande coronakris. Trots att utgångsläget var långt ifrån optimalt med oroliga köpare och avvaktande marknad jobbade Mattias på. Körde flera extravisningar och höll oss hela tiden uppdaterade kring läget. Till slut fick han också lägenheten såld och såväl vi som köparen verkade vara nöjda med affären. Vi kan varmt rekommendera Mattias som mäklare och önskar honom all lycka framöver.
"
säljare på Tornstigen 22A

06 maj 2020

"Vi är jättenöjda med Mattias som levererade över vår målsättning i en väldigt orolig tid på marknaden. Mattias agerade under hela processen väldigt professionellt och såg verkligen till att tillgodose våra behov.
Det har varit den klart smidigaste bostadsaffärer vi någonsin varit med om. Högsta betyg helt enkelt."
säljare på Vintergatan 1

01 maj 2020

"Vi tyckte Marttias var mycket mån att göra sitt yttersta för att få så bra pris som möjligt.Mattias var lätt att samarbeta med,lyssnade och lätt att få kontakt med.Så arbetet flöt på bra genom ett bra samarbete och dialog.Vi är mycket nöjda."
säljare på Friluftsvägen 27B

24 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med Mattias insats. Han är engagerad, trevlig och skötte försäljningen klockrent! Snabb och enkel försäljning. Kan varmt rekommendera Mattias."
säljare på Fredsgatan 2A

22 apr 2020

"Förväntningarna var höga. Marknaden påverkades dock kraftigt av covid-19 och det var svårt att få kunder till visningar. Mattias var dock fortsatt lugn och målfokuserd. Han tvekade aldrig och var inte rädd för att byta strategi. I slutändan är vi mycket nöjda med arbetet och slutpriset trots att marknaden var skakig. Mattias får 5/5, rekommenderas starkt"
säljare på Trädgårdsgatan 19

15 apr 2020

"Mattias var alltid lätt att få tag på och tog sig alltid tid att lyssna och ge råd. Alltid positiv och trevlig och jobbade hårt. Har bra lokal kännedom och bra koll på marknaden vilket kändes tryggt."
säljare på Starrbäcksgatan 11A

13 apr 2020

"Jag har precis sålt min bostadsrätt med hjälp av Mattias. Trots en osäker marknad på grund av Covid19 lyckades Mattias hjälpa mig med att få sålt lägenheten till ett pris jag hade hoppats på. Vi hade mycket kontakt under tiden och Mattias höll mig uppdaterad om alla steg. Han var även behjälplig med att ordna styling och allt runtomkring. Jag kan rekommendera Mattias!"
säljare på Albygatan 117

09 apr 2020

"En trevlig, kompetent och engagerad mäklare som följt oss igenom hela säljprocessen. Vi kan varmt rekommendera Mattias och Fastighetsbyrån till alla som letar, eller ska sälja sin bostad."
säljare på Tritonvägen 4

09 apr 2020

"Mycket trevlig och engagerad. Jag hade tyvärr otur med att coronaviruset kom vilket påverkade priset negativt vilket varken han eller jag kunde veta. Han gav mig dock bra råd ändå och var engagerad genom hela processen. "
säljare på Ågatan 9

03 apr 2020

"We consulted a couple of real estate agents to check out our property and Mattias stands out the most! Cannot praise him enough! We are very satisfied with the service provided, his professionalism and quickness to respond to our annoying queries.
We surely recommend Mattias, well done and excellent job to the team!"
säljare på Mönstringsvägen 1

02 apr 2020

"Mycket nöjd. Rådande omständigheter till trots så gick allt mycket smidigt. Mattias tog hand om allt och minimal insats krävdes från vårt håll. Under ganska hastigt förändrande förutsättningar hölls vi uppdaterade och våra förväntningar fick tid att gradvis förändras i takt med att läget förändrades. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ursviksvägen 16

01 apr 2020

"Kan det bli bättre?
Mattias lyssnade noga vid första träffen. Det mesta har skötts över mejl och sms (bor på annan ort). Han visade sin proffsighet. Han skötte allt till belåtenhet. Han sålde lägenheten före visning. "Honom ska jag ha!"
Erik N"
säljare på Humblegatan 15

23 mar 2020

"Mattias gjorde ett bra jobb under tuffa tider av pandemi och hysteri. Han gjorde en rimlig värdering av bostaden och höll sammanlagt fyra visningar. Vi fick kanske inte vad vi hade hoppats på initialt men under rådande omständigheter är vi ändå nöjda och Mattias insats var oklanderlig!"
säljare på Ursviks Allé 55

18 mar 2020

"Trevlig och kompetent! "
säljare på Trädgårdsgatan 21

07 mar 2020

"Mattias tog sig tid för oss som kund och var tålmodig, svarade snabbt på frågor och funderingar.
Han har stor kunskap om närområdet och ingav stort förtroende.
Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare."
säljare på Ursviksvägen 2A

06 mar 2020

"Överträffade mina förväntningar med råge, både vad gäller slutpris och engagemang under processen. Bäst i sumpan!"
säljare på Mariagatan 8B

03 mar 2020

"Jag kände mig trygg med Mattias under hela processen. Kommunikativ och brinner verkligen för sitt arbete! Skulle välja honom som mäklare även nästa gång :)."
säljare på Skvadronsbacken 11

27 feb 2020

"Efter att under en tid ha försökt sälja min lägenhet med hjälp av en annan mäklare i området så blev jag tipsad om Mattias genom en vän. Mattias lyckades ro hem en bra försäljning av min bostad till ett önskvärt pris trots ett svårt läge i bostadsmarknaden vid tiden för annonseringen. Jag är extremt nöjd med hans insats och rekommenderar honom till alla som försöker sälja i Sundbyberg. "
säljare på Vintergatan 2D

25 feb 2020

"Väldigt proffsig och ger bra intryck"
säljare på Prästgårdsgatan 2

20 feb 2020

"Vi fick ett jättebra intryck av Mattias redan från början - han kändes kunnig, driven och målinriktad men samtidigt lättsam och varm som person. Han höll oss uppdaterade genom hela processen och svarade snabbt när vi hade frågor. Visningarna gick jättebra och efter det så jobbade han hårt och drev budgivningen upp till ett slutpris som vi blev jättenöjda med. Vi kände oss väldigt trygga med Mattias som mäklare och vi skulle varmt rekommendera honom till vem som helst som vill sälja en bostad i hans område!"
säljare på Mariagatan 8A

20 feb 2020

"Mattias lyckades ro hem en bra försäljning av min bostad till ett önskvärt pris trots ett svårt läge i bostadsmarknaden vid tiden för annonseringen. Jag är extremt nöjd med hans insats och rekommenderar honom till alla som försöker sälja i Sundbyberg. "
säljare på Gamla Enköpingsvägen 152

19 feb 2020

"Grym kille, enkel att ha att göra med, proffsig. Jävligt rolig också."
säljare på Svalgränd 8C

12 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda med Mattias och skulle varmt rekommendera honom som mäklare. Mattias gav oss ett väldigt trevligt och förtroendeingivande bemötande, han var mycket engagerad i vår säljprocess och fanns alltid tillgänglig för frågor. "
säljare på Vintergatan 28

09 feb 2020

"Vi rekommenderar verkligen Mattias till alla som vill sälja i Sundbyberg."
säljare på Sundbybergs Torg 1C

06 feb 2020

"Efter att under fyra månaders tid ha försökt sälja min lägenhet med hjälp av en annan mäklare i området så blev jag tipsad om Mattias genom en kollega. Redan vid första mötet kände man en oerhörd skillnad i kunskap, engagemang och energi - så beslutet var taget!
För mig som oerfaren säljare var Mattias tydliga kommunikation under hela processen ovärderlig. Jag fick daglig återkoppling och han var alltid tillgänglig för alla eventuella frågor kunde dyka upp.
Tack vare Mattias oerhörda driv så lyckades jag få lägenheten såld efter knappt två veckor från att jag anlitande honom. Hans arbetsätt skiljer sig från de övriga mäklarna och den sedvanliga strategin med en Hemnet-annons och visningar är hans plan B.
Jag är väldigt nöjd med Mattias arbete och kan inget annat än att rekommendera honom till andra säljare. Jag kommer helt klart anlita Mattias vid nästa bostadsförsäljning!"
säljare på Vintergatan 2B

03 feb 2020

"Väldigt kunnig inom området, engagerad!"
säljare på Brogatan 8

01 feb 2020

"Mattias var proffessionell och social - lätt att ha att göra med och mycket kunnig. Måldriven och tydlig med förväntningar åt alla parter för att lyckas. Rekommenderas starkt!"
säljare på Sundbybergs Torg 1E

30 jan 2020

"Mattias, vad ska jag säga? Helt fantastisk från start till mål! Jag har träffat många mäklare men jag visste att du var speciell! Jag vet garanterat att utan din hjälp så hade vi inte nått målet vi satte tillsammans! Ännu en gång, stort tack för ditt kunnande och expertis! Helt klart sumpans no1! "
säljare på Prästgårdsgatan 2

26 jan 2020

"Vi anlitade Mattias för att sälja vårt radhus och upplever att han är en mäklare som verkligen anstränger sig för att få sålt sina objekt. Vi var intitialt ganska missnöjda med annonsen, men även där fixade han så att vi fick fler bilder och på det stora hela blev den riktigt bra. Det enda som vi kunde uppleva som lite negativt med Mattias är att vi saknade den löpande kontakten och uppdateringen från honom. Mest troligt för att vi är kontrollfreaks själva. Självklart återkom han om vi hörde av oss, men vi hade uppskattat lite mer om han återkopplade till oss först. Men på det stora hela en riktigt bra mäklare och vi är nöjda med hans jobb."
säljare på Ryttmästarvägen 45

25 jan 2020

"Mattias var effektiv, snabb och väldigt trevlig! Min lägenhet blev såld super fort till ett bra pris! "
säljare på Hamngatan 22D

24 jan 2020

"Fantastiskt bra hjälp av vår "supermäklare" som var oerhört hjälpsam genom hela processen, förklarade och tog sig tid att lyssna vid farhågor från en förstagångsförsäljare.
Stark rekommendation till alla som går i säljastankar, den här killen har koll på bitarna! 10 av 10."
säljare på Tulegatan 58B

23 jan 2020

"Mattias is very helpful, his suggestions about renovation and stylist are very effective, and he is very structured person, everything is pre-planned. I would like to recommend him to my friends. "
säljare på Stenbrottsgatan 3

19 jan 2020

"Mycket nöjd, Mattias levererade Er tjänst på ett bra sättb"
säljare på Trädgårdsgatan 5

18 jan 2020

"Mycket duktig mäklare,kan varmt rekommendera Mattias Mardini!"
säljare på Friluftsvägen 5B

12 jan 2020

"Mattias är otroligt engagerad, tillmötesgående, proffsig, seriös och enkel att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera honom till alla som behöver en mäklare."
säljare på Vegagatan 18

12 jan 2020

"Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min bostad! Marknaden var lite tuffare vid försäljningstillfället, men med ett lugn och beslutsamhet hjälpte Mattias mig att få ett väldigt bra pris. Jag fick alltid svar på mina frågor och den hjälp jag behövde. "
säljare på Gjuteribacken 12C

13 dec 2019

"Mattias ger ett väldigt gediget och seriöst intryck. Under hela processen var han lätt att få tag på och kunde svara på de frågor vi hade, han var alltid glad och hade ett mycket gott bemötande med snabb återkoppling från visningarna. Även fast vi inte landade i riktigt den nivån vi hade önskat för försäljningen så är vi mycket nöjda med Mattias som vår mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra som skall sälja sin bostad. "
säljare på Vintergatan 26

30 nov 2019

"En mäklare med hjärtat på rätt plats.
Mycket professionell men framförallt en väldigt ärlig person och en mycket duktig mäklare.
Tack Mattias för en super smidig affär.

Rekomenderar starkt
"
säljare på Sturegatan 43

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
70
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
67
Försäljningar
72
Försäljningsvärde
252 348 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
248 av 259 säljare
Mattias satte rätt förväntningar på slutpriset
222 av 259 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
248 av 259 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
257 av 259 säljare

Mattias på kartan.

299 tidigare annonser
13 bostäder till salu
259 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

2 350 000 kr
1 rum, 26 m²
90 384 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 797 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 79 m²
32 848 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 632 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 980 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 47 m²
48 829 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 918 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 59 m²
44 915 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 570 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Lilla Alby
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Sundbyberg
3 rum, 69 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Lilla Alby
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vart ska man börja. Jag är otroligt tacksam och glad över att jag valde Mattias som mäklare. Trots denna tid så lyckades han sälja min lägenhet till det jag ville. Jag var så orolig men med hans självsäkerhet och ambition så lyckades han sälja min lägenhet till och med innan den lades upp på hemnet! Nu kan jag och min kille köpa vårt drömboende! Tack Mattias! "
Slutpris saknas
Lägenhet Järvastaden
4 rum, 98,5 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrala Sundbyberg
3 rum, 77 m²
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.