Mattias Åhman

Profilbild för Mattias Åhman
Säljarfavorit
Mattias Åhman
4.9 / 5
(281 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
41 st
100 490 000 kr

Bakgrund

Mattias Åhman jobbar på Åhman Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2007-06-04. Mattias har fått in 41 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mattias har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 126 165 000 kr.

Presentation

Hej! Jag heter Mattias och brinner för bostadsrätter! Det är just intresset och engagemanget för lägenheter som jag själv anser är en av mina främsta styrkor, att hela tiden kunna behålla fokus på varje enskild lägenhet gör att jag kan ge alla kunder en bättre service jämfört med mina kollegor i branschen.

Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar genom att leverera en förstklassig tjänst med hög kvalitet, alltid med målet att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Just den höga kvaliteten och det personliga engagemanget gör att många av mina kunder är antingen återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig.

Meriter
- En utav Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018 och 2019
- Norrtäljes mest rekommenderade mäklare 2018, 2019 och 2020
- Flest publicerade lägenheter i Norrtälje varje enskilt år 2013-2020

Historik
Jag har arbetat som mäklare med inriktning på enbart bostadsrätter i Norrtälje stad sedan 2007 och är den mäklare som omsatt flest lägenheter varje enskilt år sedan 2013. Jag har dessutom varit delaktig i flera lyckade nyproduktionsprojekt.

Uppvuxen i kommunen
Född och uppvuxen i kommunen och bor idag i villa i Norrtälje med fru, två barn och en hund. Det jag uppskattar mest med Norrtälje är närheten till havet och enkelheten att ta sig till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I Norrtälje har du nära till allt, oavsett om du vill promenera längs vatten eller ta en promenad i skogen.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Mattias.

24 nov 2021

"Från start till mål gick allt fort och smidigt! Bra information vid budgivningen. Hoppas att köparen också är nöjd med hjälpen från mäklaren."
säljare på Knutbyvägen 19E

04 nov 2021

"Handplockades av mig!"
säljare på Safirgatan 7

25 okt 2021

"Mattias inger ett stort förtroende som mäklare. Så nöjd från början till slut. En väldigt bra helhetsupplevelse. Älskar känslan av lyx/kvalité som hela byrån utstrålar. Deras känsla för detaljer och attityden att alltid ge de där lilla extra. Kan varmt rekommendera Mattias Åhman! "
säljare på Lundmansgatan 3A

20 okt 2021

"Mattias är mycket kunnig. Ger ett proffsigt och trevligt bemötande samt ger ett gott intryck. Rekommenderas starkt. / Daniel."
säljare på Uppsalavägen 25C

15 okt 2021

"Mattias får högsta betyg av mig. Jag förstår varför de får en massa priser!
bra jobbat!"
säljare på Esplanaden 15

13 okt 2021

"Är mycket nöjd med samarbete info
Hjälpsamhet lyssnande energi intresse proffisionell empati ordnade mycket bra fotografering o text till annons på Hemnet o Booili
Kan varmt rekommendera(bästa betyg) Mäklare Mattias Åhman
M.V.H
Evabritt Ekegren "
säljare på Vigelsjövägen 11A

30 sep 2021

"Stort engagemang och personlig närvaro med kunden i fokus"
säljare på Långgarnsvägen 75

21 sep 2021

"Mycket nöjd, rekommenderas varmt!"
säljare på Trädgårdsgatan 6B

21 sep 2021

"Vi har verkligen inget ont att säga, är så nöjda med försäljningen och hur smidigt allt gick! "
säljare på Lundmansgatan 1A

14 sep 2021

"Snabb och smidig försäljning!
Uppdaterade oss bra och ofta. Mattias är lättsam, kunnig och engagerad. Är jätte nöjda!"
säljare på Esplanaden 21A

02 sep 2021

"Som novisa förstagångssäljare är vi väldigt nöjda för tips om och val av mäklare. professionellt, osentimentalt och affärsmässigt, då vi inte har ngn vana av affärer och behövde fokusera på att ta hand om varandra och dödsboet. Vi känner full tillit för Åhmans mäkleri, informativ och genomarbetad annons, bra rådgivning en realistisk tidsplan och värdering. Nu skall bara säcken knytas ihop och nycklar byta ägare.// Mvh Micael, Hector, Olivia och Hugo."
säljare på Esplanaden 11A

29 aug 2021

"En ärlig och kompetent mäklare
som jag har stort förtroende för.
Kan varmt rekommendera. "
säljare på Sandgatan 9C

07 jul 2021

"Snabb och smidig affär innan bostaden knappt kommit ut på marknaden! Kan starkt rekommendera!"
säljare på Billborgsgatan 19

13 jun 2021

"Vi valde mäklare med omsorg, och kände att vi gjorde helt rätt val. Mycket kompetent och trevlig mäklare att göra affär med. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Tibeliusgatan 18

24 maj 2021

"Otroligt engagerad och vilken kanon service! "
säljare på Solparksvägen 11B

04 maj 2021

"Mycket bra & smidigt utförande av hela försäljningen, Proffsig :-)"
säljare på Gustaf Adolfs väg 50A

16 apr 2021

"Tusen tack för en smidig och trygg försäljning av vår lägenhet! "
säljare på Grindvägen 14A

01 apr 2021

"Är jättenöjd med mäklaren Mattias Åhman, väldigt lätt att kommunicera med, tillgänglig och kunnig. Gav återkoppling i alla steg. Rekommenderas verkligen. "
säljare på Domherrevägen 4C

31 mar 2021

"Mattias är en ärlig, kompetent och pålitlig
mäklare. Han lyckades pussla ihop alla visningar med ett mycket gott resultat.
Jag känner mig väldigt nöjd som säljare av
lägenheten."
säljare på Stegelbäcksgatan 4A

29 mar 2021

"Professionell och förtroendeingivande mäklare! Rekommenderas starkt!"
säljare på Vegagatan 16D

23 mar 2021

"Känner mig helt trygg i att överlåta min försäljning till Mattias, bästa mäklaren i stan! Ger alltid ett proffsigt intryck, kunnig, tillmötesgående och med god lokalkännedom. Så nöjd! "
säljare på Asteroidvägen 17F

23 mar 2021

"Mattias är en otroligt kompetent mäklare, man känner sig väldigt trygg att ha med honom i säljprocessen. Han har jättebra koll på marknaden vilket gör det lättare i stunder då man ska ta beslut. Det känns som att han vill göra processen så smidig och bra som möjligt. Han har ett otroligt professionellt, trevligt men ändå avslappnat bemötande vilket gör att det känns lätt att kommunicera med honom! "
säljare på Domherrevägen 4B

22 mar 2021

"Helt fantastiskt nöjd med Mattias från start till mål. Otroligt trevlig, lyssnade in och var väldigt tillmötesgående, mycket bra lokalkännedom och höll mig alltid uppdaterad i processen. Även efter vi skrivit kontrakt var han väldigt mån om att följa upp. Jag kände mig trygg med Mattias genom hela processen och jag kommer rekommendera honom vidare. "
säljare på Frötunagatan 16B

14 mar 2021

"Vi har känt oss mycket trygga med val av Mattias som mäklare. Kommer absolut kontakta honom igen för eventuella framtida bostadsköp."
säljare på Asteroidvägen 19D

11 mar 2021

"Kunnig på sitt försäljnings område."
säljare på Balders Båge 10L

04 mar 2021

"För fem år sedan hjälpte Mattias mig att köpa en lägenhet, och när det var dags för mig att sälja var han det självklara valet vid försäljningen. Mattias är lysande! Från start till mål har jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Jag kan verkligen, verkligen rekommendera Mattias och om jag någonsin behöver köpa eller sälja en bostad i Norrtälje igen kommer jag försöka jobba med honom igen."
säljare på Stockholmsvägen 24D

08 feb 2021

"Nöjd till 100%
Driven och Engagerad i min försäljning.
"
säljare på Drottninggatan 3A

29 jan 2021

"Mattias gav från början ett tryggt och professionellt intryck. Han gav oss många goda råd och stöd genom både försäljning och köp av vårt nya hus. Hela affären gick exceptionellt snabbt och smidigt och förmedlades enbart genom mäklarkontakter - ändå fick vi ca 8% över önskat pris. Även huset vi köpte förmedlades av Åhman mäkleri och från att vi fick tips om fastigheten tog det bara 14 dagar innan vi både köpt huset och sålt lägenheten. Stort tack!"
säljare på Dalbyvägen 22K

24 jan 2021

"En mycket trevlig och kunnig mäklare. Vi kände oss mycket trygga i samband med vår försäljning. Det var andra gången som vi anlitade mäklaren. Rekommenderar mäklaren varmt."
säljare på Dalbyvägen 22F

08 jan 2021

"Lyhörd och seriös mäklare, alltid varit nöjda med Mattias arbete som mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Skyttegatan 19B

12 dec 2020

"Mattias känns genuint ärlig både mot säljare och köpare. Lade en verklig värdering enligt marknadsvärdet. Jag har stort förtroende av honom och Åhmans mäkleri och kommer använda denna igen om tillfälle ges."
säljare på Dalbyvägen 18

10 dec 2020

"Mycket bra mäklare med mycket och väl insatta kunskaper om föreningen. "
säljare på Esplanaden 12C

04 dec 2020

"Att köparen går igenom lägenheten (besiktning) med mäklaren samma dag som papper ska skrivas kanske inte är optimalt om något skulle upptäckas. Som säljare kändes de stressande då saker uppstod under besiktningen. "
säljare på Lundmansgatan 13B

20 nov 2020

"Med Mattias som mäklare har jag känt mig trygg under hela processen. Han har varit behjälplig, proffsig och engagerad. Jag kan med gott samvete rekommendera Mattias till andra personer som vill sälja sin bostad! "
säljare på Grindvägen 4D

06 nov 2020

"Mycket engagerad och proffsig!"
säljare på Sandgatan 19

13 okt 2020

"Tack Mattias för allt ditt Jobb som du lade ner i försäljningen av min lägenhet. Jag uppskattade ditt engagemang och ditt vänliga professionella bemötande. Jag är väldigt nöjd. "
säljare på Grindvägen 16C

04 okt 2020

"Mattias Åhman har fått mig som säljare att känna mig lugn och trygg. Han är snabb på att uppdatera läget och är alltid lättillgänglig.
Kan verkligen rekommendera Åhman mäkleri."
säljare på Lundmansgatan 3A

22 sep 2020

"Mattias är enkel att ha och göra med. Sympatisk och korrekt och mycket förtroendeingivande. Proffsig helt enkelt!"
säljare på Esplanaden 15

10 sep 2020

"Mattias har från första kontakten varit engagerad och mycket trevlig att ha att göra med. Han är skicklig , intresserad och personlig. Det har känts tryggt hela vägen och han har hela tiden hållit mig uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Esplanaden 10B

05 sep 2020

"Klart den bästa Mäklaren i Norrtälje.
Seriös och förstående. "
säljare på Balders Båge 16A

03 sep 2020

"Mattias är mycket kompetent, skicklig, påläst, intresserad och engagerad. Alltid vänlig och positiv. Har känts tryggt att veta att Mattias skött vår försäljning. Vi är oerhört tacksamma mot Åhman Mäkleri och Mattias.
Rekommenderas å det varmaste.
Tack Mattias.
Ingegerd o Sven-Ivar"
säljare på Kungsgatan 20A

02 sep 2020

"Jag upplever Mattias och hans kollegor mycket engagerade, sakkunniga och trevliga i arbetet med försäljningen av min lägenhet. Om jag skall sälja eller köpa något i framtiden kommer jag att använda Åhman Mäkleri
Ricard Sjöström "
säljare på Skepparegatan 1

27 aug 2020

"Jag fick proffsig och engagerad hjälp med hela försäljningen, från början till slut. Rekommenderas varmt! "
säljare på Gransätersgatan 2B

17 jul 2020

"Mäklaren ställde upp extra p.g.a. att jag åldersmässigt tillhör en riskgrupp i den rådande coronapandemin."
säljare på Bangårdsgatan 7

13 jul 2020

"Norrtäljes bästa mäklare"
säljare på Domherrevägen 14D

13 jul 2020

"Mattias har en mycket bra balans av proffesionellt kunnande och jordnära personligt bemötande."
säljare på Vigelsjövägen 8A

28 jun 2020

"Mattias är bäst, och hundarna får en extra poäng. "
säljare på Vegagatan 3E

18 jun 2020

"Nu har jag både köpt och sålt med hjälp av Mattias Åhman och har ingenting negativt att säga alls!
Väldigt jordnära lättsam och proffsig i sitt arbete,
Lyssnar på kundens önskemål och ger sedan sin åsikt utifrån det ! 10/10"
säljare på Stegelbäcksgatan 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44
Villa
5
Radhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
41
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
126 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
271 av 278 säljare
Mattias satte rätt förväntningar på slutpriset
239 av 277 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
275 av 278 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
279 av 281 säljare

Mattias på kartan.

798 tidigare annonser
2 bostäder till salu
281 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 750 000 kr
3 rum, 78,9 m²
22 435 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
3 228 kr/mån
5 295 000 kr
4 rum, 131 m²
40 419 kr/m²
Villa, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Annonser

Vilande / ej såld
Lägenhet Kvisthamra
2 rum, 42 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
5 100 000 kr
Villa Vigelsjö
+ 300 000 kr
6 rum, 171 m²
Utropspris: 4 800 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Öster Knutby
+ 300 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Från start till mål gick allt fort och smidigt! Bra information vid budgivningen. Hoppas att köparen också är nöjd med hjälpen från mäklaren."
7 725 000 kr
Villa Kvisthamra
+ 1 525 000 kr
7 rum, 180 m²
Utropspris: 6 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 400 000 kr
Lägenhet Grossgärdet
+ 25 000 kr
1 rum, 41 m²
Utropspris: 1 375 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.