Mattias Åhman

Profilbild för Mattias Åhman
Säljarfavorit
Mattias Åhman
4.9 / 5
(394 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
28 st
122 260 000 kr

Bakgrund

Mattias Åhman jobbar på Åhman Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2007-06-04. Mattias har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Mattias har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 103 690 000 kr.

Presentation

Som Norrtäljes mest rekommenderade fastighetsmäklare 2018, 2019, 2020, 2021 och 2022 vet jag vad som krävs för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning. Tidigare har jag enbart varit inriktad på lägenheter men åtar mig numera även några villaförsäljningar varje år. Under 2022 sålde jag flest lägenheter i kommunen för tionde året i rad men även flest villor/radhus i Norrtälje tätort.

Intresset och engagemanget för lägenheter anser jag själv är en av mina främsta styrkor, att hela tiden kunna behålla fokus på varje enskild lägenhet gör att jag kan ge alla kunder en bättre service jämfört med mina kollegor i branschen.

Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar genom att leverera en förstklassig tjänst med hög kvalitet, alltid med målet att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Just den höga kvaliteten och det personliga engagemanget gör att många av mina kunder är antingen återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig.

Urval av meriter
- En utav Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018 och 2019
- Norrtäljes mest rekommenderade mäklare 2018, 2019, 2020, 2021 och 2022
- Flest sålda lägenheter i Norrtälje varje enskilt år 2013-2022
- Flest sålda bostäder i Norrtälje kommun 2022
- Flest sålda villor/radhus i Norrtälje tätort 2022

Historik
Jag har arbetat som mäklare med inriktning på enbart bostadsrätter i Norrtälje stad sedan 2007 och är den mäklare som omsatt flest lägenheter varje enskilt år sedan 2013. Jag har dessutom varit delaktig i flera lyckade nyproduktionsprojekt.

Uppvuxen i kommunen
Född och uppvuxen i kommunen och bor idag i villa i Norrtälje med fru, två barn och två hundar. Det jag uppskattar mest med Norrtälje är närheten till havet och enkelheten att ta sig till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I Norrtälje har du nära till allt, oavsett om du vill promenera längs vatten eller ta en promenad i skogen.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Mattias.

18 nov 2023

"Mycket nöjd! Igenom processen! Emeli Sands insats var också mycket bra!
Mina varmaste rekommendationer till Åhmans. Mäkleri."
säljare på Domherrevägen 8A

09 nov 2023

"Mattias är förtroendeingivande, respektfull och kunnig. Under hela försäljningsprocessen var Mattias och annan personal på kontoret tillgängliga och återkopplade regelbundet. Rekommenderar varmt Mattias och Åhman mäkleri. "
säljare på Gjuterivägen 4E

24 okt 2023

"Proffsigt, smidigt, enkelt.
Utan tvekan bäst på marknaden. "
säljare på Fågelsångsvägen 54

23 okt 2023

"Mycket engagerad och seriös mäklare som förmedlade och höll oss uppdaterade med vad som hände under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Grindvägen 31

22 aug 2023

"Mattias är en engagerad, lyssnande, noggrann och trygg mäklare. Ordning och reda och hög kvalité lyser igenom allt han gör. Mattias är bra på att återkoppla utan att stressa igenom saker. Jag ger mattias mina högsta rekommendationer."
säljare på Ångbåtsgatan 2

21 aug 2023

"Mycket trevlig och hjälpsam personal!"
säljare på Gjuterivägen 4D

20 jun 2023

"Kan varmt rekommendera Mattias Åhman - en strålande mäklare,"
säljare på Gjuterivägen 8

20 jun 2023

"Mattias löste uppdraget på ett bra sätt.
Noggrann och artig."
säljare på Grindvägen 12A

14 jun 2023

"Engagerad och hjälpsam vid vår försäljning.
"
säljare på Knutbyvägen 25

14 jun 2023

"Helt suveränt…. Så snabbt, så enkelt , så bra
Sååå bra pris "
säljare på Bergsgatan 4

14 jun 2023

"Mattias var professionell från början till slut och är alltid trevlig och enkel att ha och göra med. Tack vare hans rekommendationer lyckades vi få till en affär som vi är jättenöjda med. "
säljare på Götgatan 13C

02 maj 2023

"Vi kände oss helt trygga genom hela processen, från första samtalet till slutförd affär."
säljare på Tibeliusgatan 18

23 mar 2023

"Super proffesionellt hanterat, från första besöket till försäljning. Fick kanon bra bilder och information inför själva visningen, allt gick smidigt till. Super super nöjda "
säljare på Flygaregatan 3G

28 feb 2023

"Mattias är kunnig, lugn och förmedlar trygghet. Det har fått oss att både köpa och sälja genom honom. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Grindvägen 12D

25 nov 2022

"Med tanke på omständigheterna med dagens marknad så är jag inte besviken på mäklaren när det gäller det pris jag fick för lägenheten. Jag anser inte att det är hans fel. Han var snarare väldigt stöttande i den situationen, vilket jag är evigt tacksam för."
"Med tanke på omständigheterna med dagens marknad så är jag inte besviken på mäklaren när det gäller det pris jag fick för lägenheten. Jag anser inte att det är hans fel. Han var snarare väldigt stöttande i den situationen, vilket jag är evigt tacksam för."
Läs mer
säljare på Domherrevägen 14B

15 nov 2022

"Utomordentligt bra mäklare"
säljare på Vigelsjövägen 23A

06 nov 2022

"Trots försäljning i en osäker marknad kände vi oss, med stöd av Mattias, mycket trygga i denna process. Värderingen motsvarade slutpris och vi är mycket nöjda! "
säljare på Titanvägen 45

26 okt 2022

"Mattias på Åhman mäkleri har gjort ett fantastiskt jobb inför och under vår försäljning av vår bostad. Han är en person som förmedlar professionalism vid alla tidpunkter men som också har den där fingertoppskänslan som behövs för att vi som kunder ska känna oss trygga. Letar ni efter en mäklare s..."
"Mattias på Åhman mäkleri har gjort ett fantastiskt jobb inför och under vår försäljning av vår bostad. Han är en person som förmedlar professionalism vid alla tidpunkter men som också har den där fingertoppskänslan som behövs för att vi som kunder ska känna oss trygga. Letar ni efter en mäklare som jobbar lokalt och som känner sin omgivning mycket väl med ett gott kontaktnät måste ni kontakta Åhman mäkleri. Man får raka och ärliga svar men med en mjuk hand och för oss var det ingen tvekan att lägga vårt förtroende hos Mattias. Vi rekommenderar starkt."
Läs mer
säljare på Gjuterivägen 4D

24 okt 2022

"Riktigt bra mäklare. Rekommendera honom starkt."
säljare på Stockholmsvägen 24A

12 okt 2022

"Riktigt proffsigt och bra skött! Kan varmt rekommendera Åhman Mäkleri"
säljare på Esplanaden 18B

12 okt 2022

"Alltid snabb och smidig affär med Mattias!"
säljare på Esplanaden 12C

10 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Mattias Åhman och Åhman Mäkleri för deras höga kompetens. Uppskattar deras tydliga råd och vägledning genom hela processen. Arbetet med försäljningen utförs med hög professionalism. Vi som säljare är imponerad av deras lyhördhet och effektiva arbetssätt. "
"Kan varmt rekommendera Mattias Åhman och Åhman Mäkleri för deras höga kompetens. Uppskattar deras tydliga råd och vägledning genom hela processen. Arbetet med försäljningen utförs med hög professionalism. Vi som säljare är imponerad av deras lyhördhet och effektiva arbetssätt. "
Läs mer
säljare på Tullportsgatan 7A

10 okt 2022

"Mycket professionell och serviceinriktad; inger absolut förtroende. Försäljningen kunde inte vara smidigare, rekommenderar varmt!"
säljare på Vätövägen 100A

09 sep 2022

"Tillgänglig
Tydlig
Sympatisk
Effektiv
Schysst arvode"
säljare på Knutbyvägen 27

23 aug 2022

"Kompetent och smidigt"
säljare på Sollarö Brunnsväg 3

22 aug 2022

"Bra mäklare bra personal.
"
säljare på Bolkavägen 23

11 aug 2022

"Mäklaren inte bara uppfyllde förväntningarna utan överträffade dem i såväl engagemang som yrkeskunskap. Under hela försäljningsprocessen var han lätt att nå och snabb på att återkoppla vilket är viktigt för att man som säljare kankänna sig trygg."
säljare på Knutbyvägen 43

25 jun 2022

"Toppen mäklare, hörde även av sig på kvällen, ringde upp eller svarade snabbt på sms, "
säljare på Borgargatan 4A

24 jun 2022

"Professionell hantering genom hela processen. Mattias är en tillgänglig, förtroendeingivande och engagerad mäklare som brinner för sitt yrke. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Billborgsgatan 21

21 jun 2022

"Mattias är tydlig, engagerad och ser till att både köpare och säljare känner sig trygga. Det är alltid en självklarhet att ta hjälp av Mattias vid försäljning!"
säljare på Esplanaden 11B

15 jun 2022

"Mattias var tydlig och rak i hela processen samtidigt som han alltid var positiv och trevlig.
Har bara gott att säga!"
säljare på Färsnagatan 10C

19 maj 2022

"Jag har anlitat Mattias flera gånger vid bostadsaffärer och jag har aldrig blivit besviken, han är bäst!"
säljare på Asteroidvägen 16A

09 apr 2022

"Mattias har varit en fantastisk mäklare som hela tiden har funnits tillgänglig för att kunna svara på frågor. Han har också löpande hållit mig uppdaterad om säljprocessen.
Vill man ha en engagerad mäklare som gör att man känner sig trygg i hela processen så tycker jag verkligen att man ska anli..."
"Mattias har varit en fantastisk mäklare som hela tiden har funnits tillgänglig för att kunna svara på frågor. Han har också löpande hållit mig uppdaterad om säljprocessen.
Vill man ha en engagerad mäklare som gör att man känner sig trygg i hela processen så tycker jag verkligen att man ska anlita Mattias."
Läs mer
säljare på Stegelbäcksgatan 14A

28 mar 2022

"Som alltid proffsigt utfört av Mattias Åhman. "
säljare på Domherrevägen 14B

26 mar 2022

"Super nöjd med hela processen!"
säljare på Planetvägen 105A

21 mar 2022

"Är otroligt nöjd med försäljningen. Allt gick över förväntan och Mattias var otroligt lugn och duktig genom hela processen. Lyhörd och trygg. Kan varmt rekommendera både Mattias och Åhmans mäkleri. "
säljare på Götgatan 15A

02 mar 2022

"Otroligt sympatiskt och professionell mäklare. Kommer att rekommendera till andra."
säljare på Lundmansgatan 9C

02 mar 2022

"Återkommande val att välja Mattias som mäklare och det av självklara anledningar! Mycket kunnig och lätt att ha att göra med. På grund av Mattias lyckades vi sälja bostaden innan den ”officiella” visningen och fick stort intresse!
Det är som att hitta en frisör som man aldrig kommer byta ut, så..."
"Återkommande val att välja Mattias som mäklare och det av självklara anledningar! Mycket kunnig och lätt att ha att göra med. På grund av Mattias lyckades vi sälja bostaden innan den ”officiella” visningen och fick stort intresse!
Det är som att hitta en frisör som man aldrig kommer byta ut, så kommer vi aldrig byta ut Åhman Mäkleri! "
Läs mer
säljare på Kungsgatan 24B

21 feb 2022

"Mattias Åhman gjorde ett kanonjobb, rekommenderar starkt!"
säljare på Bergsgatan 14D

20 feb 2022

"Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare. Andra gången som vi anlitar Mattias, rekommenderas starkt! "
säljare på Rimbogatan 12A

04 feb 2022

"Mycket trevlig & artig mäklare som med sin breda kompetens möter säljare/köpare med ett fokus på vad som kan bli till det bästa för dem.
Stort förtroendeingivande tillvägagångssätt där man känner sig trygg och väl omhändertagen i affären & där det lilla extra presenteras, finess!"
"Mycket trevlig & artig mäklare som med sin breda kompetens möter säljare/köpare med ett fokus på vad som kan bli till det bästa för dem.
Stort förtroendeingivande tillvägagångssätt där man känner sig trygg och väl omhändertagen i affären & där det lilla extra presenteras, finess!"
Läs mer
säljare på Grindvägen 28C

04 feb 2022

"Väldigt proffsigt genomfört! "
säljare på Knutbyvägen 45D

22 jan 2022

"Jättenöjd med mitt val av mäklare. Proffsigt och seriöst rakt igenom, från början till slut."
säljare på Götgatan 10B

21 jan 2022

"Mattias är mycket kunnig inom sitt yrke men jag upplever hans verkliga styrka är hans uppriktighet och ärlighet, något jag värdesätter mycket hos människor jag arbetar med."
säljare på Hermesvägen 6

04 jan 2022

"Mattias är en otroligt kompetent mäklare som får både köpare och säljare att känna sig trygga i en bostadsaffär. Mattias är väldigt flexibel, lätt att få tag på och bra att diskutera olika saker med. Tack vare Mattias så gick min försäljning väldigt smidigt! "
"Mattias är en otroligt kompetent mäklare som får både köpare och säljare att känna sig trygga i en bostadsaffär. Mattias är väldigt flexibel, lätt att få tag på och bra att diskutera olika saker med. Tack vare Mattias så gick min försäljning väldigt smidigt! "
Läs mer
säljare på Grindvägen 32A

01 dec 2021

"Mycket nöjd med Åhman Mäkleri! Affären gick snabbt, effektivt och smärtfritt."
säljare på Esplanaden 16B

24 nov 2021

"Från start till mål gick allt fort och smidigt! Bra information vid budgivningen. Hoppas att köparen också är nöjd med hjälpen från mäklaren."
säljare på Knutbyvägen 19E

04 nov 2021

"Handplockades av mig!"
säljare på Safirgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
6
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
103 690 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
382 av 390 säljare
Mattias satte rätt förväntningar på slutpriset
339 av 389 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
384 av 387 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
391 av 393 säljare

Mattias på kartan.

950 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
394 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

1 795 000 kr
3 rum, 69 m²
26 014 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
4 225 kr/mån
4 100 000 kr
5 rum, 128 m²
32 031 kr/m²
Villa, Norrtälje
1 995 000 kr
2 rum, 54 m²
36 944 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
3 551 kr/mån
1 300 000 kr
3 rum, 81,5 m²
16 049 kr/m²
Lägenhet, Norrtälje
6 700 kr/mån
4 300 000 kr
7 rum, 166 m²
25 903 kr/m²
Villa, Norrtälje

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 625 000 kr
Lägenhet Vigelsjöhöjden
-170 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
3 300 000 kr
Radhus Görla
-200 000 kr
4 rum, 117 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Färsna
1 rum, 37 m²
Utropspris: 950 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Upplunda
+ 50 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Grind
+ 105 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.