Mathilda Raninger

Profilbild för Mathilda Raninger
Säljarfavorit
Mathilda Raninger
4.8 / 5
(197 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
24 st
94 764 500 kr

Bakgrund

Mathilda Raninger jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-08-20. Mathilda har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2021. Mathilda har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 100 537 000 kr.

Presentation

Med över 18 år i branchen och över 3000 sålda bostadsrätter har Mathilda Raninger omskrivits som en av branschens hårdast arbetande mäklare. Mathilda är driven, tävlingsinriktad och vet att allt är möjligt. Maxpris, rekord och service är hennes ledord. Hennes personliga engagemang för de som vill sälja sin bostad eller hitta sitt drömboende har gjort att hennes kunder ständigt är återkommande.

Säljare om Mathilda.

13 dec 2021

"Mycket engagerad och effektiv."
säljare på Nytorpsvägen 252

09 dec 2021

"Mathilda är klok, trygg och ärlig. Tar sig tid att bolla och diskutera. Jag uppskattar särskilt att hon var öppen när hon bedömde läget som osäkert, det underlättade mitt beslutsfattande mycket."
säljare på Hjälmsätersgatan 2A

02 nov 2021

"Trevlig och professionell med vårt bästa för ögonen."
säljare på Fårbetesvägen 111A

02 nov 2021

"Mathilda är enkel att ha och göra med, alltid kontaktbar och vägledande under hela försäljningsprocess. Rekommenderar!"
säljare på Lindengatan 1D

11 okt 2021

"Tålmodig mäklare, dyrt men kanske var det värt det. "
säljare på Storgården 8

24 sep 2021

"Mycket lugn, trevlig, lyhörd. Lätt att prata med. Det kändes tryggt. Mycket kunnig och intresserad.
Jag är mycket nöjd."
säljare på Klostergatan 45B

22 sep 2021

"Jag är SÅ glad att jag valde Mathilda som mäklare!"
säljare på Fårbetesvägen 119

19 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med mäklarens sätt att arbeta från första mötet tills försäljningen slutfördes.
Kan varmt rekommendera."
säljare på Svartmåla 5

12 sep 2021

"Mathilda var på hugget, tydlig och mycket bra på att kommunicera."
säljare på Skogsfridsgatan 4A

30 aug 2021

"En mycket engagerad och professionell mäklare med fingertoppskänsla och stor erfarenhet av fastighetsbransch och kunder. Jag kan ge Mathilda Raninger mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Storkgatan 14

07 jun 2021

"Mathilda är trevlig och lätt att prata med, hon får en att känna sig som en vän. Man känner sig trygg! Hon är även väldigt kunnig i sitt yrke samt proffesionell. Jag är jättenöjd."
säljare på Lillgårdsgatan 14

19 maj 2021

"Kunde inte fått en bättre mäklarare. Toppen"
säljare på Gällstadsvägen 6

11 maj 2021

"Trygg, snabb och smidig försäljning. "
säljare på Sätravallen Lillstugan 1

03 maj 2021

"Enbart positiv upplevelse ."
säljare på Åkerövägen 1

18 sep 2020

"Eminent förfarande i samband med försäljning av lägenhet. Mäklaren upprätthöll ett proffesionellt lugn och en oerhört vaken kontinuerlig kontakt. Behövde aldrig undra vad nästa steg var. Väljer gärna samma mäklare igen. "
säljare på Johannelundsvägen 15

09 sep 2020

"Fint bemötande både proffsigt och personligt, sakligt och med möjlighet till skratt! "
säljare på Söderleden 15C

01 sep 2020

"enormt trevlig och mycket engagerad i vårt hus o försäljning Toppen mäklare enligt oss"
säljare på Stjärnorpsvägen 22

28 aug 2020

"Mathilda var mycket trevlig, både lätt att prata med och lätt att komma i kontakt med. Hon har mycket energi och är snabb, i vårt fall för snabb. Vid första samtalet vi hade i maj, poängterade jag att vi vill sälja vår lägenhet först i september, då vi fått uppfattning om att det är en av de bästa säljmånaderna. Jag sa då också att vi, från den mäklare vi väljer, önskar tips om hur vi, under de tre månaderna som vi hade på oss, kunde renovera för att höja värdet på bostaden. Skulle vi tapetsera/måla om? Skaffa fler vitvaror? Kakla badrummet eller annat? Men innan vi fått svar om detta, eller ens blivit informerade, hade stylisten redan gjort i ordning hela den obebodda lägenheten. I min värld trodde jag att man blev informerad och tillfrågad om datumet för planerad styling gick bra, innan det gjordes. Det var ju ca 3 månader kvar innan vi ville sälja. Jag väntade fortfarande på en första kontakt med mäklaren, efter att vi gjort vårt val av henne, för att få en beskrivning av hur säljförfarandet gick till. Även fotografen bokades upp innan vi tillfrågades. Nu lyckades vi stoppa fotograferingen, så vi hann att göra lite ytskicks renovering, men inte så mycket som vi hade tänkt oss från början. Eftersom vi inte sålt något boende tidigare, visste vi inte hur långt i förväg man lägger ut den på Hemnet och visar den. Nu hände allt i augusti och försäljningen blev därför den månaden och inte i september som vi önskat. Förutom att flera saker gick i för hög hastighet för oss, så är Mathilda en fantastisk person som är lätt att prata med och öppen för dialog och mycket tillmötesgående bl.a. när det gällde utformning av annonsen och justering, samt komplettering av bilder. Sedan hade vi önskat prospektet utformat på ett helt annat sätt, något som vi visade och presenterade för henne. Men tyvärr gick det inte att göra det på det sättet vi önskade, något mäklaren inte kunde råda över. "
säljare på Hertig Karlsgatan 13A

27 aug 2020

"Glad, driven, lättsam, höll mig underrättad om läget vartefter budgivning startade. Hade full koll!"
säljare på Grebo Stora Målen

12 aug 2020

"Det är andra gången vi använder oss av Mathilda i samband med försäljning. Hon är mycket trevlig, förtroendeingivande och driven. Vi är nöjda från start till mål."
säljare på Bjälbogatan 8A

27 jul 2020

"Du var grym och jag är supernöjd med försäljningen! "
säljare på Skogslyckegatan 38

14 maj 2020

"Den första delen av försäljningen gjordes av annan mäklare som jag inte var nöjd med. svarar därför inte på alla frågor."
säljare på Oxelbärsgatan 17

15 apr 2020

"Det är tredje gången som vi vänder oss till samma mäklare, helt enkelt för att vi varit så nöjda!"
säljare på Järdalavägen 90B

08 apr 2020

"Slutpriset svårt att förutse i dessa coronatider"
säljare på Trastsångsvägen 42

02 apr 2020

"Det var fjärde gången jag anlitade Mathilda, jag har stort förtroende för hennes kompetens, lyhördhet, sociala förmåga, fingertoppskänsla och målmedvetenhet."
säljare på Stora Boda 25

31 jan 2020

"Mäklarens insats var oklanderlig. Däremot vore det toppen om företaget hon arbetar på börjar bli lite mer vidsynta med utveckling av sin tjänst. "
säljare på Ådalagatan 12

28 jan 2020

"Det är inte första gången som Mathilda hjälpte mig med försäljningen och det blir inte sista gången heller.
Hon är otroligt duktig och produktiv. Hon levererar alla gånger. Jag känner mig bekväm och avslappnad när jag vet att jag har Mathilda. Och det är A och O. Det är få personer som jag blir imponerad av och hon är the ONE. "
säljare på Storgården 38

12 nov 2019

"Snabba svar på mejl / sms och bra information inför och efter visningar. Känt stort förtroende för Matilda. "
säljare på Konsistoriegatan 13A

09 nov 2019

"Väldigt engagerad och ” på tå”, lämnade inget åt slumpen!"
säljare på Kompanigatan 44

02 aug 2019

"Otroligt nöjd med Mathilda! Erfaren och kunnig ned hjärtat på rätta stället! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Primusvägen 43

05 jun 2019

"Jag & min sambo är så nöjda med Mathilda. Våra vägar korsades när vi köpte våran bostad genom henne, därefter har vi gjort två stycken lägenhetsförsäljningar med Mathilda & varit supernöjda alla gånger. Hon är driven, sprudlande, engagerad & ger allt, hela tiden. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare! "
säljare på Tränggatan 9

04 jun 2019

"Mathilda och jag har gjort flera affärer tillsammans. jag uppskattar hennes lyhördhet för hur jag vill ha det och att vi tillsammans tar oss till ett gemensamt mål med försäljningen. På punkter där jag är mindre nöjd, kommunicerar vi och hittar en ny lösning. Både som säljare och köpare känner jag mig trygg med Mathilda och det är viktigt för mig. "
säljare på Isnäs 20

03 jun 2019

"Mathilda är en mycket positiv och skicklig person med lyhördhet och personkännedom,tydlig,kunnig och ett rent nöje att samarbeta med.
Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Furirgatan 25A

13 maj 2019

"Mathilda var lyhörd, hjälpsam och höll oss alltid uppdaterade om situationen. Allt kändes tryggt med hennes hjälp. Rekommenderar henne verkligen!"
säljare på Kunskapslänken 98

20 feb 2019

"Mycket bra och stabil person som alltid kollade upp allt, eller hade svar direkt."
säljare på Spannmålsgatan 32

17 jan 2019

"Trevligt och personligt bemötande. Tydliga och löpande uppdateringar under hela tiden. Kan varmt rekommendera Mathilda!"
säljare på Kungsberget 1

18 okt 2018

"Magdalena har ett gott praktiskt kunnande och gav oss bra råd om renovering inför försäljning, vi gjorde exakt till ett strålande resultat och låg kostnad. Kunniga och avvägda råd inför försäljning är guld värda.
Vi fick dessutom exakt det pris vi önskade på en ganska orolig marknad."
säljare på Lillgårdsgatan 12

15 maj 2018

"Många rosor"
säljare på Fruktåker Olivenhult 3

26 apr 2018

"Som läget är på bostadsmarknaden är det inte enkelt att vara mäklare marknaden verkar vara labil, men Mathilda gjorde ett gott intryck och ett bra jobb under rådande omständigheter."
säljare på Johannelundsvägen 19

28 mar 2018

"Mathilda är en engagerad och bra mäklare."
säljare på Fönvindsvägen 22

24 feb 2018

"Super bra och en mäklare som jag verkligen kan rekommenderar."
säljare på Platensgatan 23B

19 feb 2018

"Supernöjd och kommer kontakta Mathilda vid nästa försäljning! "
säljare på Munkhagsgatan 52

31 jan 2018

"Jag är helnöjd mycket bra mäklare o förstår mig som säljare o fanns hela tiden om jag ville fråga något som sagt kanonbra"
säljare på Ekholmsvägen 66C

18 jan 2018

"En superkompetent mäklare som med mycket engagemang och empati tar ett helhetsansvar för försäljning och uppdrag! Nyckelord om henne från mig är: Flexibel, engagerad, personlig, kompetent, tillgänglig och mycket sympatisk = högsta betyg:-)"
säljare på Skogslyckegatan 26

27 dec 2017

"Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb. Ordning och reda på alla papper och gav löpande information om status för försäljningen. "
säljare på Bockhornsvägen 10

27 dec 2017

"Fantastisk bra! Mycket trevlig tjej som kan sitt yrke på ett väldigt proffsigt sätt!
"
säljare på Blåbärsvägen 34

26 okt 2017

"Lyhörd och engagerad. Mycket nöjd."
säljare på Aftongatan 124

17 okt 2017

"Mathilda gick från klarhet till klarhet och levererade en utomordentlig bra helhet. Från intag till kontraktsskrivning. Rekommenderar henne varmt till alla som vill sälja sin bostad och få bästa tänkbara hjälp! "
säljare på Ekholmsvägen 46C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
9
Fritidshus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
100 537 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
181 av 192 säljare
Mathilda satte rätt förväntningar på slutpriset
159 av 194 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
187 av 195 säljare
Mathilda var tydlig och höll mig uppdaterad
194 av 197 säljare

Mathilda på kartan.

377 tidigare annonser
7 bostäder till salu
194 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
3 rum, 81 m²
28 333 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 792 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 72 m²
16 597 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 602 kr/mån
3 295 000 kr
4 rum, 98 m²
33 622 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 718 kr/mån
3 695 000 kr
5 rum, 145 m²
25 482 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 424 kr/mån
1 595 000 kr
3 rum, 86,5 m²
18 546 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 106 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 800 000 kr
Lägenhet Ljungsbro
+ 305 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 730 000 kr
Lägenhet Johannelund
+ 135 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 450 000 kr
Lägenhet Vreta Kloster
+ 155 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 925 000 kr
Lägenhet Vidingsjö
+ 430 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 700 000 kr
Lägenhet Ljungsbro
+ 205 000 kr
4 rum, 103,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket engagerad och effektiv."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.