Mathilda Raninger

Profilbild för Mathilda Raninger
Säljarfavorit
Mathilda Raninger
4.8 / 5
(275 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
29 st
148 770 000 kr

Bakgrund

Mathilda Raninger jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-08-20. Mathilda har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Mathilda har enligt vår statistik haft 53 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 181 795 000 kr.

Presentation

Med över 18 år i branchen och över 3000 sålda bostadsrätter har Mathilda Raninger omskrivits som en av branschens hårdast arbetande mäklare. Mathilda är driven, tävlingsinriktad och vet att allt är möjligt. Maxpris, rekord och service är hennes ledord. Hennes personliga engagemang för de som vill sälja sin bostad eller hitta sitt drömboende har gjort att hennes kunder ständigt är återkommande.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022

Säljare om Mathilda.

29 maj 2023

"Mäklaren har varit mycket engagerad, inlyssnande, kunnig och lätt att ha kontakt med. Under hela processen har jag känt ett mycket stort förtroende för henne!"
säljare på Värö Backlyckan 1

12 maj 2023

"Efter många visningar fick Mathilda en köpare. Nöjd med pris då marknaden är dålig att sälja. Mathilda var vårt självklara val då vivi varit fantastiskt nöjda med Mathilda på alla sätt. Kunnig, tydlig engagerad och en fantastisk människa. Känns väldigt tryggt med Mathilda som mäkl!"
"Efter många visningar fick Mathilda en köpare. Nöjd med pris då marknaden är dålig att sälja. Mathilda var vårt självklara val då vivi varit fantastiskt nöjda med Mathilda på alla sätt. Kunnig, tydlig engagerad och en fantastisk människa. Känns väldigt tryggt med Mathilda som mäkl!"
Läs mer
säljare på Skogslyckegatan 82

24 mar 2023

"En kvinna som är riktigt duktig på sitt jobb"
säljare på Uppvindsvägen 8

06 mar 2023

"Vi sålde vår bostad med förlust, det var ändå ett bra pris i nuvarande marknadsläge. Det var tydlig kommunikation från Mathildas sidan från början när vi träffade henne så vi är ändå nöjd med försäljningsresultatet.
Hon lyssnade på mina idéer och tankar o gjorde en jättebra kommunikation mellan m..."
"Vi sålde vår bostad med förlust, det var ändå ett bra pris i nuvarande marknadsläge. Det var tydlig kommunikation från Mathildas sidan från början när vi träffade henne så vi är ändå nöjd med försäljningsresultatet.
Hon lyssnade på mina idéer och tankar o gjorde en jättebra kommunikation mellan mig o köpare.
Jag gillar den personliga beskrivningen för min lägenhet i bostadsannonsen.
Det känns inte hon är bara en mäklare som säljer min bostad, hon hjälper oss med andra saker såsom i letande för vår nästa bostad, flyttstädning mm, hon ger alltid en hjälpande hand förutom bostadsaffär vilket uppskattar jag väldigt mycket.
Jag tycker hon har gjort ett jättebra jobb, jag rekommenderar henne och jag personligen vill definitivt gå tillbaka till henne igen i framtidens bostadsförsäljning.
"
Läs mer
säljare på Slöjdgatan 4

06 mar 2023

"Engagerad och hanterade uppkomna frågor snabbt. "
säljare på Ånestadsgatan 21A

01 mar 2023

"Räntehöjningarna gjorde att slutpriset inte blev vad vi trodde först men helt godkänt till slut"
säljare på Ullstämmavägen 270

31 jan 2023

"Väldigt trevlig o rar mäklare "
säljare på Strågatan 18

11 dec 2022

"Mathilda har stor mäklarerfarenhet. Mathilda har varit lyhörd för mina idéer och tankar. Mathilda är en empatisk och behaglig person. Egenskaper jag värdesätter högt som säljare, vid försäljning av min våning på Platensgatan 21, Linköping."
säljare på Platensgatan 21

05 dec 2022

"Mathilda gjorde en storartad insats att sälja vårt hus i en svår tid för fastighetsaffärer. Jag kan varmt rekommendera Mathilda. "
säljare på Ånestadsgatan 19C

29 nov 2022

"Jag har träffat Mathilda vid ett antal tillfällen genom åren i samband med olika bostadsaffärer, både som köpare och säljare. Mathilda är alltid väldigt proffsig och jag har alltid känt att Mathilda är rak och tydlig kring kring vad som gäller men samtidigt med en vänlig framtoning och hon ser bå..."
"Jag har träffat Mathilda vid ett antal tillfällen genom åren i samband med olika bostadsaffärer, både som köpare och säljare. Mathilda är alltid väldigt proffsig och jag har alltid känt att Mathilda är rak och tydlig kring kring vad som gäller men samtidigt med en vänlig framtoning och hon ser både till köparens och säljarens bästa. Jag rekommenderar Mathilda som mäklare till alla jag känner."
Läs mer
säljare på Ekholmsvägen 66C

29 nov 2022

"Trevlig,rak,tydlig med god kommunikation och med mkt engagemang och kunskap har Matilda hjälpt oss ro i land en försäljning.Värderingen anser vi vara rätt. Tyvärr är marknaden sämre än på många år,därav stämde inte värdering och slutpris trots visningar med många besökare."
"Trevlig,rak,tydlig med god kommunikation och med mkt engagemang och kunskap har Matilda hjälpt oss ro i land en försäljning.Värderingen anser vi vara rätt. Tyvärr är marknaden sämre än på många år,därav stämde inte värdering och slutpris trots visningar med många besökare."
Läs mer
säljare på Sjögestad Erikslund 1

29 nov 2022

"Bra kompetens och kundbemötande. Mycket nöjd."
säljare på Mannusgatan 3A

01 nov 2022

"Har inte kommenterat arvodet för att jag inte vet. Det var mina föräldrars önskemål att Matilda skulle ta affären. Känns ärlig uppriktig och pålitlig "
säljare på Järdalavägen 98

28 okt 2022

"Fick förtroende för Mathilda så fort hon klev över tröskeln vid första hembesöket. Trevlig, kunnig, lyhörd och professionell. Mycket sympatisk tjej som vet vad hon pratar om."
säljare på Medvindsvägen 98

09 sep 2022

"Mathilda är mycket engagerad och proffsig!"
säljare på Krassevägen 2A

05 sep 2022

"Mathilda är en skärpt, kompetent, trygg och samtidigt väldigt personlig och trevlig mäklare. Kan verkligen rekommendera att anlita henne."
säljare på Klostergatan 10

27 jul 2022

"Mathilda gjorde ett fantastiskt bra jobb vid försäljningen av vår lägenhet.
Hon höll oss uppdaterade om utvecklingen och vi kände oss trygga med henne.
Vi rekommenderar Mathilda varmt!"
säljare på Drabantgatan 41C

30 jun 2022

"Det handlar så mycket om tillfälligheternas spel, men utan Mathildas ihärdighet och envishet tror jag det varit stor risk att vi sålt till underpris istället för att få det smått fantastiska resultat vi nu fick i slutändan. "
säljare på Bronsåldersgatan 47

12 jun 2022

"Blev felaktigt informerad att hemnet inte skulle användas. Mäklaren förklarade varför på ett tillfredsställande sätt när jag frågade om det.
"
säljare på Blackbäcksvägen 50

30 maj 2022

"Mäklaren överträffade våra förväntningar. Hjälpte oss med så mycket mer runt omkring än bara sälja vårt hus, t.ex tips och råd vid köp av vårt nya hus. Värd varenda krona! "
säljare på Norrbergavägen 74

18 maj 2022

"Lyhörd, realistisk, smidig och driven - det senare på ett sätt som gjorde att vi höll farten uppe utan att det blev pushigt. Lätt att tycka om och pragmatisk. Kreativ när det gäller att hitta alternativ och möjligheter. Ärlig."
säljare på Tygelgatan 35

15 maj 2022

"En väldigt trevlig och kompetent mäklare!"
säljare på Lötgatan 125

31 mar 2022

"Du är lätt att tycka om och ytterst socialt kompetent. Orsaken till 4.an är att jag inte skulle beskriva dig som i första hand charmig (utan ovanstående). De ser jag dock som något positivt då jag tycke ratt det sänker det proffesionella intrycket. "
säljare på Bielkegatan 2A

17 mar 2022

"Lätt att få kontakt. Svarade alltid på frågor. Kom med konkreta tips i kluriga situationer. Hade önskat lite mer information och kontakt i förberedelsen inför visningen."
säljare på Herrgårdsgatan 8

09 mar 2022

"Upplever Mathilda som proffsig, jordnära, ärlig, energisk och lyhörd.
Vi hade en okomplicerad och rak kommunikation.
Jag vill varmt rekommendera Mathilda! "
säljare på Högbygatan 22

29 jan 2022

"Mycket kunnig och empatisk"
säljare på Himnavägen 120

13 dec 2021

"Mycket engagerad och effektiv."
säljare på Nytorpsvägen 252

09 dec 2021

"Mathilda är klok, trygg och ärlig. Tar sig tid att bolla och diskutera. Jag uppskattar särskilt att hon var öppen när hon bedömde läget som osäkert, det underlättade mitt beslutsfattande mycket."
säljare på Hjälmsätersgatan 2A

02 nov 2021

"Trevlig och professionell med vårt bästa för ögonen."
säljare på Fårbetesvägen 111A

02 nov 2021

"Mathilda är enkel att ha och göra med, alltid kontaktbar och vägledande under hela försäljningsprocess. Rekommenderar!"
säljare på Lindengatan 1D

11 okt 2021

"Tålmodig mäklare, dyrt men kanske var det värt det. "
säljare på Storgården 8

24 sep 2021

"Mycket lugn, trevlig, lyhörd. Lätt att prata med. Det kändes tryggt. Mycket kunnig och intresserad.
Jag är mycket nöjd."
säljare på Klostergatan 45B

22 sep 2021

"Jag är SÅ glad att jag valde Mathilda som mäklare!"
säljare på Fårbetesvägen 119

19 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med mäklarens sätt att arbeta från första mötet tills försäljningen slutfördes.
Kan varmt rekommendera."
säljare på Svartmåla 5

12 sep 2021

"Mathilda var på hugget, tydlig och mycket bra på att kommunicera."
säljare på Skogsfridsgatan 4A

30 aug 2021

"En mycket engagerad och professionell mäklare med fingertoppskänsla och stor erfarenhet av fastighetsbransch och kunder. Jag kan ge Mathilda Raninger mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Storkgatan 14

07 jun 2021

"Mathilda är trevlig och lätt att prata med, hon får en att känna sig som en vän. Man känner sig trygg! Hon är även väldigt kunnig i sitt yrke samt proffesionell. Jag är jättenöjd."
säljare på Lillgårdsgatan 14

19 maj 2021

"Kunde inte fått en bättre mäklarare. Toppen"
säljare på Gällstadsvägen 6

11 maj 2021

"Trygg, snabb och smidig försäljning. "
säljare på Sätravallen Lillstugan 1

03 maj 2021

"Enbart positiv upplevelse ."
säljare på Åkerövägen 1

18 sep 2020

"Eminent förfarande i samband med försäljning av lägenhet. Mäklaren upprätthöll ett proffesionellt lugn och en oerhört vaken kontinuerlig kontakt. Behövde aldrig undra vad nästa steg var. Väljer gärna samma mäklare igen. "
säljare på Johannelundsvägen 15

09 sep 2020

"Fint bemötande både proffsigt och personligt, sakligt och med möjlighet till skratt! "
säljare på Söderleden 15C

01 sep 2020

"enormt trevlig och mycket engagerad i vårt hus o försäljning Toppen mäklare enligt oss"
säljare på Stjärnorpsvägen 22

28 aug 2020

"Mathilda var mycket trevlig, både lätt att prata med och lätt att komma i kontakt med. Hon har mycket energi och är snabb, i vårt fall för snabb. Vid första samtalet vi hade i maj, poängterade jag att vi vill sälja vår lägenhet först i september, då vi fått uppfattning om att det är en av de bäst..."
"Mathilda var mycket trevlig, både lätt att prata med och lätt att komma i kontakt med. Hon har mycket energi och är snabb, i vårt fall för snabb. Vid första samtalet vi hade i maj, poängterade jag att vi vill sälja vår lägenhet först i september, då vi fått uppfattning om att det är en av de bästa säljmånaderna. Jag sa då också att vi, från den mäklare vi väljer, önskar tips om hur vi, under de tre månaderna som vi hade på oss, kunde renovera för att höja värdet på bostaden. Skulle vi tapetsera/måla om? Skaffa fler vitvaror? Kakla badrummet eller annat? Men innan vi fått svar om detta, eller ens blivit informerade, hade stylisten redan gjort i ordning hela den obebodda lägenheten. I min värld trodde jag att man blev informerad och tillfrågad om datumet för planerad styling gick bra, innan det gjordes. Det var ju ca 3 månader kvar innan vi ville sälja. Jag väntade fortfarande på en första kontakt med mäklaren, efter att vi gjort vårt val av henne, för att få en beskrivning av hur säljförfarandet gick till. Även fotografen bokades upp innan vi tillfrågades. Nu lyckades vi stoppa fotograferingen, så vi hann att göra lite ytskicks renovering, men inte så mycket som vi hade tänkt oss från början. Eftersom vi inte sålt något boende tidigare, visste vi inte hur långt i förväg man lägger ut den på Hemnet och visar den. Nu hände allt i augusti och försäljningen blev därför den månaden och inte i september som vi önskat. Förutom att flera saker gick i för hög hastighet för oss, så är Mathilda en fantastisk person som är lätt att prata med och öppen för dialog och mycket tillmötesgående bl.a. när det gällde utformning av annonsen och justering, samt komplettering av bilder. Sedan hade vi önskat prospektet utformat på ett helt annat sätt, något som vi visade och presenterade för henne. Men tyvärr gick det inte att göra det på det sättet vi önskade, något mäklaren inte kunde råda över. "
Läs mer
säljare på Hertig Karlsgatan 13A

27 aug 2020

"Glad, driven, lättsam, höll mig underrättad om läget vartefter budgivning startade. Hade full koll!"
säljare på Grebo Stora Målen

12 aug 2020

"Det är andra gången vi använder oss av Mathilda i samband med försäljning. Hon är mycket trevlig, förtroendeingivande och driven. Vi är nöjda från start till mål."
säljare på Bjälbogatan 8A

27 jul 2020

"Du var grym och jag är supernöjd med försäljningen! "
säljare på Skogslyckegatan 38

14 maj 2020

"Den första delen av försäljningen gjordes av annan mäklare som jag inte var nöjd med. svarar därför inte på alla frågor."
säljare på Oxelbärsgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
21
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
53
Försäljningsvärde
181 795 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
254 av 266 säljare
Mathilda satte rätt förväntningar på slutpriset
216 av 270 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
261 av 272 säljare
Mathilda var tydlig och höll mig uppdaterad
270 av 274 säljare

Mathilda på kartan.

525 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
269 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

5 995 000 kr
8 rum, 210 m²
28 547 kr/m²
Villa, Linköping
4 995 000 kr
5 rum, 135 m²
37 000 kr/m²
Villa, Linköping
2 495 000 kr
5 rum, 129 m²
19 341 kr/m²
Villa, Linköping
3 295 000 kr
5 rum, 110 m²
29 954 kr/m²
Radhus, Linköping
5 566 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 86 m²
17 383 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 878 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Vikingstad
5 rum, 144 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
7 995 000 kr
Villa Ekängen
6 rum, 180 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
1 300 000 kr
Villa Klockrike
+ 105 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Vasastaden
-95 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Innerstaden
2 rum, 41 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.