Mathilda Raninger

Profilbild för Mathilda Raninger
Säljarfavorit
Mathilda Raninger
4.8 / 5
(247 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
56 st
26 st
137 730 000 kr

Bakgrund

Mathilda Raninger jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-08-20. Mathilda har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2022. Mathilda har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 152 575 000 kr.

Presentation

Med över 18 år i branchen och över 3000 sålda bostadsrätter har Mathilda Raninger omskrivits som en av branschens hårdast arbetande mäklare. Mathilda är driven, tävlingsinriktad och vet att allt är möjligt. Maxpris, rekord och service är hennes ledord. Hennes personliga engagemang för de som vill sälja sin bostad eller hitta sitt drömboende har gjort att hennes kunder ständigt är återkommande.

Säljare om Mathilda.

05 dec 2022

"Mathilda gjorde en storartad insats att sälja vårt hus i en svår tid för fastighetsaffärer. Jag kan varmt rekommendera Mathilda. "
säljare på Ånestadsgatan 19C

29 nov 2022

"Jag har träffat Mathilda vid ett antal tillfällen genom åren i samband med olika bostadsaffärer, både som köpare och säljare. Mathilda är alltid väldigt proffsig och jag har alltid känt att Mathilda är rak och tydlig kring kring vad som gäller men samtidigt med en vänlig framtoning och hon ser bå..."
"Jag har träffat Mathilda vid ett antal tillfällen genom åren i samband med olika bostadsaffärer, både som köpare och säljare. Mathilda är alltid väldigt proffsig och jag har alltid känt att Mathilda är rak och tydlig kring kring vad som gäller men samtidigt med en vänlig framtoning och hon ser både till köparens och säljarens bästa. Jag rekommenderar Mathilda som mäklare till alla jag känner."
Läs mer
säljare på Ekholmsvägen 66C

29 nov 2022

"Trevlig,rak,tydlig med god kommunikation och med mkt engagemang och kunskap har Matilda hjälpt oss ro i land en försäljning.Värderingen anser vi vara rätt. Tyvärr är marknaden sämre än på många år,därav stämde inte värdering och slutpris trots visningar med många besökare."
"Trevlig,rak,tydlig med god kommunikation och med mkt engagemang och kunskap har Matilda hjälpt oss ro i land en försäljning.Värderingen anser vi vara rätt. Tyvärr är marknaden sämre än på många år,därav stämde inte värdering och slutpris trots visningar med många besökare."
Läs mer
säljare på Sjögestad Erikslund 1

29 nov 2022

"Bra kompetens och kundbemötande. Mycket nöjd."
säljare på Mannusgatan 3A

01 nov 2022

"Har inte kommenterat arvodet för att jag inte vet. Det var mina föräldrars önskemål att Matilda skulle ta affären. Känns ärlig uppriktig och pålitlig "
säljare på Järdalavägen 98

28 okt 2022

"Fick förtroende för Mathilda så fort hon klev över tröskeln vid första hembesöket. Trevlig, kunnig, lyhörd och professionell. Mycket sympatisk tjej som vet vad hon pratar om."
säljare på Medvindsvägen 98

09 sep 2022

"Mathilda är mycket engagerad och proffsig!"
säljare på Krassevägen 2A

05 sep 2022

"Mathilda är en skärpt, kompetent, trygg och samtidigt väldigt personlig och trevlig mäklare. Kan verkligen rekommendera att anlita henne."
säljare på Klostergatan 10

27 jul 2022

"Mathilda gjorde ett fantastiskt bra jobb vid försäljningen av vår lägenhet.
Hon höll oss uppdaterade om utvecklingen och vi kände oss trygga med henne.
Vi rekommenderar Mathilda varmt!"
säljare på Drabantgatan 41C

30 jun 2022

"Det handlar så mycket om tillfälligheternas spel, men utan Mathildas ihärdighet och envishet tror jag det varit stor risk att vi sålt till underpris istället för att få det smått fantastiska resultat vi nu fick i slutändan. "
säljare på Bronsåldersgatan 47

12 jun 2022

"Blev felaktigt informerad att hemnet inte skulle användas. Mäklaren förklarade varför på ett tillfredsställande sätt när jag frågade om det.
"
säljare på Blackbäcksvägen 50

30 maj 2022

"Mäklaren överträffade våra förväntningar. Hjälpte oss med så mycket mer runt omkring än bara sälja vårt hus, t.ex tips och råd vid köp av vårt nya hus. Värd varenda krona! "
säljare på Norrbergavägen 74

18 maj 2022

"Lyhörd, realistisk, smidig och driven - det senare på ett sätt som gjorde att vi höll farten uppe utan att det blev pushigt. Lätt att tycka om och pragmatisk. Kreativ när det gäller att hitta alternativ och möjligheter. Ärlig."
säljare på Tygelgatan 35

15 maj 2022

"En väldigt trevlig och kompetent mäklare!"
säljare på Lötgatan 125

31 mar 2022

"Du är lätt att tycka om och ytterst socialt kompetent. Orsaken till 4.an är att jag inte skulle beskriva dig som i första hand charmig (utan ovanstående). De ser jag dock som något positivt då jag tycke ratt det sänker det proffesionella intrycket. "
säljare på Bielkegatan 2A

17 mar 2022

"Lätt att få kontakt. Svarade alltid på frågor. Kom med konkreta tips i kluriga situationer. Hade önskat lite mer information och kontakt i förberedelsen inför visningen."
säljare på Herrgårdsgatan 8

09 mar 2022

"Upplever Mathilda som proffsig, jordnära, ärlig, energisk och lyhörd.
Vi hade en okomplicerad och rak kommunikation.
Jag vill varmt rekommendera Mathilda! "
säljare på Högbygatan 22

29 jan 2022

"Mycket kunnig och empatisk"
säljare på Himnavägen 120

13 dec 2021

"Mycket engagerad och effektiv."
säljare på Nytorpsvägen 252

09 dec 2021

"Mathilda är klok, trygg och ärlig. Tar sig tid att bolla och diskutera. Jag uppskattar särskilt att hon var öppen när hon bedömde läget som osäkert, det underlättade mitt beslutsfattande mycket."
säljare på Hjälmsätersgatan 2A

02 nov 2021

"Trevlig och professionell med vårt bästa för ögonen."
säljare på Fårbetesvägen 111A

02 nov 2021

"Mathilda är enkel att ha och göra med, alltid kontaktbar och vägledande under hela försäljningsprocess. Rekommenderar!"
säljare på Lindengatan 1D

11 okt 2021

"Tålmodig mäklare, dyrt men kanske var det värt det. "
säljare på Storgården 8

24 sep 2021

"Mycket lugn, trevlig, lyhörd. Lätt att prata med. Det kändes tryggt. Mycket kunnig och intresserad.
Jag är mycket nöjd."
säljare på Klostergatan 45B

22 sep 2021

"Jag är SÅ glad att jag valde Mathilda som mäklare!"
säljare på Fårbetesvägen 119

19 sep 2021

"Vi är mycket nöjda med mäklarens sätt att arbeta från första mötet tills försäljningen slutfördes.
Kan varmt rekommendera."
säljare på Svartmåla 5

12 sep 2021

"Mathilda var på hugget, tydlig och mycket bra på att kommunicera."
säljare på Skogsfridsgatan 4A

30 aug 2021

"En mycket engagerad och professionell mäklare med fingertoppskänsla och stor erfarenhet av fastighetsbransch och kunder. Jag kan ge Mathilda Raninger mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Storkgatan 14

07 jun 2021

"Mathilda är trevlig och lätt att prata med, hon får en att känna sig som en vän. Man känner sig trygg! Hon är även väldigt kunnig i sitt yrke samt proffesionell. Jag är jättenöjd."
säljare på Lillgårdsgatan 14

19 maj 2021

"Kunde inte fått en bättre mäklarare. Toppen"
säljare på Gällstadsvägen 6

11 maj 2021

"Trygg, snabb och smidig försäljning. "
säljare på Sätravallen Lillstugan 1

03 maj 2021

"Enbart positiv upplevelse ."
säljare på Åkerövägen 1

18 sep 2020

"Eminent förfarande i samband med försäljning av lägenhet. Mäklaren upprätthöll ett proffesionellt lugn och en oerhört vaken kontinuerlig kontakt. Behövde aldrig undra vad nästa steg var. Väljer gärna samma mäklare igen. "
säljare på Johannelundsvägen 15

09 sep 2020

"Fint bemötande både proffsigt och personligt, sakligt och med möjlighet till skratt! "
säljare på Söderleden 15C

01 sep 2020

"enormt trevlig och mycket engagerad i vårt hus o försäljning Toppen mäklare enligt oss"
säljare på Stjärnorpsvägen 22

28 aug 2020

"Mathilda var mycket trevlig, både lätt att prata med och lätt att komma i kontakt med. Hon har mycket energi och är snabb, i vårt fall för snabb. Vid första samtalet vi hade i maj, poängterade jag att vi vill sälja vår lägenhet först i september, då vi fått uppfattning om att det är en av de bäst..."
"Mathilda var mycket trevlig, både lätt att prata med och lätt att komma i kontakt med. Hon har mycket energi och är snabb, i vårt fall för snabb. Vid första samtalet vi hade i maj, poängterade jag att vi vill sälja vår lägenhet först i september, då vi fått uppfattning om att det är en av de bästa säljmånaderna. Jag sa då också att vi, från den mäklare vi väljer, önskar tips om hur vi, under de tre månaderna som vi hade på oss, kunde renovera för att höja värdet på bostaden. Skulle vi tapetsera/måla om? Skaffa fler vitvaror? Kakla badrummet eller annat? Men innan vi fått svar om detta, eller ens blivit informerade, hade stylisten redan gjort i ordning hela den obebodda lägenheten. I min värld trodde jag att man blev informerad och tillfrågad om datumet för planerad styling gick bra, innan det gjordes. Det var ju ca 3 månader kvar innan vi ville sälja. Jag väntade fortfarande på en första kontakt med mäklaren, efter att vi gjort vårt val av henne, för att få en beskrivning av hur säljförfarandet gick till. Även fotografen bokades upp innan vi tillfrågades. Nu lyckades vi stoppa fotograferingen, så vi hann att göra lite ytskicks renovering, men inte så mycket som vi hade tänkt oss från början. Eftersom vi inte sålt något boende tidigare, visste vi inte hur långt i förväg man lägger ut den på Hemnet och visar den. Nu hände allt i augusti och försäljningen blev därför den månaden och inte i september som vi önskat. Förutom att flera saker gick i för hög hastighet för oss, så är Mathilda en fantastisk person som är lätt att prata med och öppen för dialog och mycket tillmötesgående bl.a. när det gällde utformning av annonsen och justering, samt komplettering av bilder. Sedan hade vi önskat prospektet utformat på ett helt annat sätt, något som vi visade och presenterade för henne. Men tyvärr gick det inte att göra det på det sättet vi önskade, något mäklaren inte kunde råda över. "
Läs mer
säljare på Hertig Karlsgatan 13A

27 aug 2020

"Glad, driven, lättsam, höll mig underrättad om läget vartefter budgivning startade. Hade full koll!"
säljare på Grebo Stora Målen

12 aug 2020

"Det är andra gången vi använder oss av Mathilda i samband med försäljning. Hon är mycket trevlig, förtroendeingivande och driven. Vi är nöjda från start till mål."
säljare på Bjälbogatan 8A

27 jul 2020

"Du var grym och jag är supernöjd med försäljningen! "
säljare på Skogslyckegatan 38

14 maj 2020

"Den första delen av försäljningen gjordes av annan mäklare som jag inte var nöjd med. svarar därför inte på alla frågor."
säljare på Oxelbärsgatan 17

15 apr 2020

"Det är tredje gången som vi vänder oss till samma mäklare, helt enkelt för att vi varit så nöjda!"
säljare på Järdalavägen 90B

08 apr 2020

"Slutpriset svårt att förutse i dessa coronatider"
säljare på Trastsångsvägen 42

02 apr 2020

"Det var fjärde gången jag anlitade Mathilda, jag har stort förtroende för hennes kompetens, lyhördhet, sociala förmåga, fingertoppskänsla och målmedvetenhet."
säljare på Stora Boda 25

31 jan 2020

"Mäklarens insats var oklanderlig. Däremot vore det toppen om företaget hon arbetar på börjar bli lite mer vidsynta med utveckling av sin tjänst. "
säljare på Ådalagatan 12

28 jan 2020

"Det är inte första gången som Mathilda hjälpte mig med försäljningen och det blir inte sista gången heller.
Hon är otroligt duktig och produktiv. Hon levererar alla gånger. Jag känner mig bekväm och avslappnad när jag vet att jag har Mathilda. Och det är A och O. Det är få personer som jag blir ..."
"Det är inte första gången som Mathilda hjälpte mig med försäljningen och det blir inte sista gången heller.
Hon är otroligt duktig och produktiv. Hon levererar alla gånger. Jag känner mig bekväm och avslappnad när jag vet att jag har Mathilda. Och det är A och O. Det är få personer som jag blir imponerad av och hon är the ONE. "
Läs mer
säljare på Storgården 38

12 nov 2019

"Snabba svar på mejl / sms och bra information inför och efter visningar. Känt stort förtroende för Matilda. "
säljare på Konsistoriegatan 13A

09 nov 2019

"Väldigt engagerad och ” på tå”, lämnade inget åt slumpen!"
säljare på Kompanigatan 44

02 aug 2019

"Otroligt nöjd med Mathilda! Erfaren och kunnig ned hjärtat på rätta stället! Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Primusvägen 43

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
17
Radhus
3
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
152 575 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
227 av 238 säljare
Mathilda satte rätt förväntningar på slutpriset
196 av 243 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
234 av 244 säljare
Mathilda var tydlig och höll mig uppdaterad
242 av 246 säljare

Mathilda på kartan.

483 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
242 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

3 495 000 kr
5 rum, 121 m²
28 884 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 424 kr/mån
595 000 kr
1 rum, 36 m²
16 527 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 629 kr/mån
2 rum, 78 m²
Lägenhet, Linköping
3 815 kr/mån
4 rum, 124 m²
Lägenhet, Linköping
3 778 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 69 m²
43 405 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 274 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 500 000 kr
Radhus Ånestad
-395 000 kr
4 rum, 103 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mathilda gjorde en storartad insats att sälja vårt hus i en svår tid för fastighetsaffärer. Jag kan varmt rekommendera Mathilda. "
2 645 000 kr
Lägenhet Tannefors
-50 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 300 000 kr
Villa Sjögestad
-195 000 kr
4 rum, 65 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig,rak,tydlig med god kommunikation och med mkt engagemang och kunskap har Matilda hjälpt oss ro i land en försäljning.Värderingen anser vi vara rätt. Tyvärr är marknaden sämre än på många år,därav stämde inte värdering och slutpris trots visningar med många besökare."
1 795 000 kr
Lägenhet Vikingstad
3 rum, 70 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra kompetens och kundbemötande. Mycket nöjd."
1 795 000 kr
Lägenhet Ekholmen
4 rum, 83,5 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har träffat Mathilda vid ett antal tillfällen genom åren i samband med olika bostadsaffärer, både som köpare och säljare. Mathilda är alltid väldigt proffsig och jag har alltid känt att Mathilda är rak och tydlig kring kring vad som gäller men samtidigt med en vänlig framtoning och hon ser både till köparens och säljarens bästa. Jag rekommenderar Mathilda som mäklare till alla jag känner."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.