Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Martin Sjöman
4.9 / 5
(313 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
11 st
446 080 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Martin har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 327 785 000 kr.

Presentation

Med en tävlingsinstinkt och en vilja att aldrig förlora är Martin mäklaren som inte ger upp. En instinkt som gjort honom till en av Sveriges mest framstående, uppskattade och anlitade mäklare.

Martin värdesätter att bygga nya relationer och att få hjälpa personer med vad som för många är deras livs största affär. Han arbetar ständigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och finns alltid tillgänglig så att du ska kunna känna dig trygg i processen, för att en stor affär ska bli en utmärkt affär.

Martins uppväxt på Östermalm gör att han kan området som sin egen bakgård och har sedan unga år varit intresserad av försäljning; två av många anledningar till att han blivit en av Stockholms mest välrenommerade mäklare.

Martin är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Martin.

03 jul 2022

"Jättenöjda med Martin som mäklare!"
säljare på Norrbackagatan 30

01 jul 2022

"Martin är mycket proffsig och ger ett trevligt intryck. Han höll mig uppdaterad och såg till att alla led i säljcykeln säkrades för en lyckad försäljning. "
säljare på Rörstrandsgatan 2A

01 jul 2022

"En kundupplevelse i världsklass, tillgänglig och målinriktad. Vi kände oss väldigt trygga under hela bostadsaffären.
Martin på Sjöman/Frisk kommer garanterat få sälja våra kommande bostäder också.
10 av 10! "
säljare på Surbrunnsgatan 43B

11 maj 2022

"Att sälja i kristider var till viss del omtumlande. Martin var dock en klippa mitt i allt som fick mig att känna mig trygg under processen och var ihärdig med att få lägenheten såld till ett bra pris trots rådande situation. "
säljare på David Bagares gata 26C

04 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Martin då han var proffsig, engagerad, effektiv och lyhörd. Han höll en hög kvalité genom hela processen och vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Upplandsgatan 64

28 mar 2022

"Martin är en mycket kompetent mäklare och jag skulle föredra att sälja med honom igen. Skulle även vara en glad och trygg köpare om han sålde lägenheten jag köp. "
säljare på Sibyllegatan 83

25 mar 2022

"Levererar världsklass, som alltid!"
säljare på Vikingagatan 18

20 mar 2022

"Martin är en otroligt kompetent mäklare.
Affärsmässig, drivande och lyhörd.
Men det viktigaste för mig var att Martin är empatisk och har tid för sin kund. Martin är en mäklare med ett stort M mänsklig."
säljare på Olaus Petrigatan 6

16 mar 2022

"Vi känner stort förtroende för Martin då han är driven, engagerad och lyhörd. Han överträffar alla våra förväntningar och vi kunde inte varit mer nöjda. Toppenmäklare och verkligen den bästa i stan! "
säljare på Wittstocksgatan 2

14 mar 2022

"Vi är supernöjda med Martin!! Han var en väldigt lyhörd, positiv och trygg att sälja med. Vi är så nöjda med honom och försäljningen av vår lägenhet, kunde inte blivit bättre! Jättestort tack! "
säljare på Strindbergsgatan 44

14 mar 2022

"Jag är otroligt nöjd med Martins insats, från första mötet till när vi signerade försäljningsavtalet. Jag läste en hel del recensioner innan och med facit på hand är jag mycket nöjd med mitt val. Här blev det tydligt vilken skillnad det gör i valet mellan mäklare och mäklare. Martin är den typen ..."
"Jag är otroligt nöjd med Martins insats, från första mötet till när vi signerade försäljningsavtalet. Jag läste en hel del recensioner innan och med facit på hand är jag mycket nöjd med mitt val. Här blev det tydligt vilken skillnad det gör i valet mellan mäklare och mäklare. Martin är den typen som jobbar hårt och då menar jag hårt. I mitt fall hade vi förhandsvisning och därefter budgivning och signering vid 23:00 samma kväll. Det var aldrig någon tvekan på att putta in de extra timmarna som krävdes för att stänga affären på nivån jag önskade."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 40

14 mar 2022

"Helt otrolig service. Martin svarade allt på frågor trots helg eller sent på dygnet. Vi kommer aldrig att anlita någon annan. Så proffsig. "
säljare på Breitenfeldsgatan 7

14 mar 2022

"Mycket driven och kunnig och motsvarade våra förväntningar. Kan verkligen rekommendera Martin"
säljare på Birger Jarlsgatan 98

27 feb 2022

"Vi är mycket nöjda med Martins profesionella attityd, engagemang och nulägesnalys.
Vi ger våra bästa rekommendationer!"
säljare på Östermalmsgatan 1

02 feb 2022

"Martin är otroligt proffsig, engagerad och förtroendeingivande! Hela processen var väldigt smidig och jag kände mig trygg med honom direkt från start. Att slutpriset dessutom landade på en summa jag från början bara kunnat drömma om talar också sitt tydliga språk! Jag kommer definitivt använda Ma..."
"Martin är otroligt proffsig, engagerad och förtroendeingivande! Hela processen var väldigt smidig och jag kände mig trygg med honom direkt från start. Att slutpriset dessutom landade på en summa jag från början bara kunnat drömma om talar också sitt tydliga språk! Jag kommer definitivt använda Martin för kommande försäljningar igen."
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 10

02 feb 2022

"Martin är en toppen mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Är enkel att jobba med och vi har använt oss av Martin tidigare. "
säljare på Riddargatan 15

02 feb 2022

"Martin gjorde ett fantastiskt arbete från ax till limpa
Han är extremt kunnig, förtroendeingivande och transparent, något vi värderar högt hos en mäklare "
säljare på Artillerigatan 40B

11 jan 2022

"Martin är en engagerad, trevlig och kunnig mäklare som alltid tar sig tid att svara på ens frågor. Supernöjd!"
säljare på Sibyllegatan 20

10 jan 2022

"Världsklass rakt igenom - kan starkt rekommendera! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35

16 dec 2021

"Jag är väldigt nöjd med Martin som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Martin är mycket proffsig, har en fantastisk energi och ett stort engagemang. Det är tydligt att Martin har koll på alla detaljer men han är enormt lyhörd mot mig som säljare. Jag fick återkoppling vid minsta uppdatering och..."
"Jag är väldigt nöjd med Martin som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Martin är mycket proffsig, har en fantastisk energi och ett stort engagemang. Det är tydligt att Martin har koll på alla detaljer men han är enormt lyhörd mot mig som säljare. Jag fick återkoppling vid minsta uppdatering och han var alltid väldigt lätt att få tag på. Jag kommer inte tveka inför att ha Martin som mäklare för min nästa bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Dalagatan 86H

15 dec 2021

"Martin kom in med en himla energi och var väldigt kompetent redan från första kontakt, han var tillgänglig, lyhörd och lugn genom hela processen och vi kände oss väldigt trygga med honom redan från första mötet!
Martin gjorde verkligen det lilla extra för både oss och spekulanterna, ett självklar..."
"Martin kom in med en himla energi och var väldigt kompetent redan från första kontakt, han var tillgänglig, lyhörd och lugn genom hela processen och vi kände oss väldigt trygga med honom redan från första mötet!
Martin gjorde verkligen det lilla extra för både oss och spekulanterna, ett självklart val i framtiden!
"
Läs mer
säljare på Vegagatan 6

15 dec 2021

"Martin imponerar oss gång på gång med rekordpriser! Han har oroligt bra lokalkännedom i Vasastan såväl som på Östermalm och är enligt oss en väldigt proffsig mäklare, en av Stockholms absolut bästa! "
säljare på Robert Almströmsgatan 10

14 dec 2021

"Martin var snabb, alltid tillgänglig och väldigt serviceminded! Vi är mycket nöjda med hans jobb vid försäljningen av vår lägenhet."
säljare på Norr Mälarstrand 84

14 dec 2021

"Martin är väldigt lugn, trygg, driven och extremt tillgänglig. Han gav oss råd kring förberedelser inför försäljning och gjorde hela tiden det där lilla extra för ett bra resultat. Hela processen från första möte till såld lägenhet gick på 2 veckor och resultatet blev väldigt bra!"
"Martin är väldigt lugn, trygg, driven och extremt tillgänglig. Han gav oss råd kring förberedelser inför försäljning och gjorde hela tiden det där lilla extra för ett bra resultat. Hela processen från första möte till såld lägenhet gick på 2 veckor och resultatet blev väldigt bra!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 19

18 nov 2021

"Väldigt nöjd med Martin som mäklare i helhet. Det bästa med Martin som verkligen stod ut och gjorde upplevelsen bättre var hans extremt snabba respons."
säljare på Sveavägen 55

17 nov 2021

"Jag kan starkt rekommendera Martin! Otroligt nöjd med hela processen :)"
säljare på Rörstrandsgatan 38A

16 nov 2021

"Martin är onekligen en enastående unik mäklare och som jag fick lära känna under en kort period vid försäljning av min bostad. En god lyssnare, och en riktigt ”doer” som levererar och som brinner för sitt yrke och sina klienter. Resultatet blir alltid att båda säljaren och köparen blir nöjda unde..."
"Martin är onekligen en enastående unik mäklare och som jag fick lära känna under en kort period vid försäljning av min bostad. En god lyssnare, och en riktigt ”doer” som levererar och som brinner för sitt yrke och sina klienter. Resultatet blir alltid att båda säljaren och köparen blir nöjda under hela processen. Han rekommenderar jag starkt och jag kommer utan tvekan anlita honom igen vid nästkommande försäljning/köp av bostad."
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 51

16 nov 2021

"Jag och min sambo har både köpt och sålt via Martin och båda gångerna har varit otroligt professionellt, smidigt och tryggt. Vi uppskattade verkligen Martins bemötande och att han alltid var tillgänglig - tidiga mornar som sena kvällar. Att vi fick högst kvadratmeterpris i området är ingen slump...."
"Jag och min sambo har både köpt och sålt via Martin och båda gångerna har varit otroligt professionellt, smidigt och tryggt. Vi uppskattade verkligen Martins bemötande och att han alltid var tillgänglig - tidiga mornar som sena kvällar. Att vi fick högst kvadratmeterpris i området är ingen slump. Rekommenderar starkt. "
Läs mer
säljare på Rindögatan 27

16 nov 2021

"Martin was super positive, easy to contact and communicated the whole time through the selling process. I would highly recommend him! "
säljare på Breitenfeldsgatan 3

16 nov 2021

"Martin gjorde ett grymt jobb genom hela processen, fick ett superbra intryck av honom och Sjöman/Frisk. Trevligt bemötande och prisrekord / kvm i föreningen så jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Öregrundsgatan 14

16 nov 2021

"Stockholms bästa mäklare!!! "
säljare på Lill-Jans Plan 1

16 nov 2021

"Martin vilken stjärna! Han var lugn lyhörd och engagerad genom hela processen. Vi är supernöjda med vårt slutpris och kan verkligen rekommendera Martin om ni ska sälja er lägenhet."
säljare på Valhallavägen 56

16 nov 2021

"Martin var mycket professionell och såg direkt vad vi behövde av honom.
Han hade en bra kännedom om området och huset vi bodde i vilket gjorde det extra tryckt att ha Martin vid vår sida. Vi är väldigt nöjda med Martin och rekomenderar honom varmt till andra som ska sälja eller köpa. "
"Martin var mycket professionell och såg direkt vad vi behövde av honom.
Han hade en bra kännedom om området och huset vi bodde i vilket gjorde det extra tryckt att ha Martin vid vår sida. Vi är väldigt nöjda med Martin och rekomenderar honom varmt till andra som ska sälja eller köpa. "
Läs mer
säljare på Robert Almströmsgatan 12

02 okt 2021

"Anlitat Martin igen, bästa valet jag kunde göra! Kände mig säker och trygg under hela processen. Inget annat än proffsig, enkel och härlig upplevelse att sälja med Martin Sjöman! Precis rätt mängd info, fick allt hag behövde, inget krångel och trevlig inställning. Helt enkelt superduper bra! Komm..."
"Anlitat Martin igen, bästa valet jag kunde göra! Kände mig säker och trygg under hela processen. Inget annat än proffsig, enkel och härlig upplevelse att sälja med Martin Sjöman! Precis rätt mängd info, fick allt hag behövde, inget krångel och trevlig inställning. Helt enkelt superduper bra! Kommer givetvis att anlita igen! // Säljare på Norra Tornen"
Läs mer
säljare på Torsplan 8

01 okt 2021

"Martin är en riktig stjärna! Kommunikativ, lyhörd, engagerad och driven. Hans passion för yrket syns i allt han gör och får honom att stå ut i mängden. Kommer definitivt anlita Martin igen i framtiden. "
säljare på Västmannagatan 69

30 sep 2021

"Bra intryck av Martin Sjöman vid telefonkontakt och första personliga besöket. Martin lyssnar och är smidig och ödmjuk i sina förslag framåt i processen. Samarbetet är utmärkt och Martin rekommenderas varmt."
säljare på Kungstensgatan 3

27 sep 2021

"Martin är en riktig stjärna! Rekommenderas varmt!"
säljare på Furusundsgatan 14

25 sep 2021

"Martin gjorde ett fantastiskt jobb och vi är väldigt nöjda med hans arbete. Hans driv och tillgänglighet är något som står ut mot andra mäklare. "
säljare på Nybrogatan 70

23 sep 2021

"Martin är toppen. Kommer använda mig av honom i nästa bostadssälj!"
säljare på Gambrinusgatan 2

20 sep 2021

"Martin Sjöman levererade över alla förväntningar, även om jag redan efter första mötet visste att Martin Sjöman skulle leverera enligt mina förväntningar. Martin Sjöman är en oerhört trevlig, ödmjuk och charmerande person som är otroligt tydlig, ärlig och rak i sin kommunikation och som anstränge..."
"Martin Sjöman levererade över alla förväntningar, även om jag redan efter första mötet visste att Martin Sjöman skulle leverera enligt mina förväntningar. Martin Sjöman är en oerhört trevlig, ödmjuk och charmerande person som är otroligt tydlig, ärlig och rak i sin kommunikation och som anstränger sig till max för att få det högsta priset för lägenheten. Jag tror att Martin är en av Stockholms absolut bästa mäklare om inte den bästa och min önskan är att rekommendera honom till alla som ska sälja sin lägenhet. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt. "
Läs mer
säljare på Fleminggatan 21A

18 sep 2021

"Martin har nu sålt 2 lägenheter åt mig, och var ett självklart val när jag skulle sälja min andra. Utan tveksamheter! Ett riktigt proffs på alla plan och jag känner mig verkligen i trygga händer med honom som mäklare. Rekommenderar alla att sälja med Martin, som toppar förväntningarna varje gång...."
"Martin har nu sålt 2 lägenheter åt mig, och var ett självklart val när jag skulle sälja min andra. Utan tveksamheter! Ett riktigt proffs på alla plan och jag känner mig verkligen i trygga händer med honom som mäklare. Rekommenderar alla att sälja med Martin, som toppar förväntningarna varje gång. 10/10! "
Läs mer
säljare på Grevgatan 20B

17 sep 2021

"Räcker det är säga att han är Sveriges bästa mäklare redan?
Eller att det är en tidsfråga innan det är överdrivet stort gap mellan Martin och nummer två, snart iaf.
Det var ett relativt enkelt beslut att jobba med Martin, framgent är det en självklarhet.
Extremt imponerad över hans pondus och..."
"Räcker det är säga att han är Sveriges bästa mäklare redan?
Eller att det är en tidsfråga innan det är överdrivet stort gap mellan Martin och nummer två, snart iaf.
Det var ett relativt enkelt beslut att jobba med Martin, framgent är det en självklarhet.
Extremt imponerad över hans pondus och självsäkerhet, för att nämna 2 saker av 99.
Tack Martin för att du valde att jobba med mitt objekt.
Vi ses snart !
Du är så otroligt duktig !
Salut Martin !
"
Läs mer
säljare på David Bagares gata 26A

16 sep 2021

"Martin är en riktig stjärna - superproffs som vet vad han gör! Lätt att nå, lyhörd och positiv i alla lägen. Det är andra gången vi anlitar Martin vid försäljning och vi skulle aldrig gå någon annanstans."
säljare på Tomtebogatan 11

15 sep 2021

"Snabb, flexibel och lyhörd"
säljare på Västmannagatan 80

02 sep 2021

"Jag är otroligt glad över valet av Martin som mäklare. Martin har en positiv inställning, är proffsig och förtroendeingivande. Hela processen gick väldigt smidigt och snabbt. Jag kan varmt rekommendera alla att välja Martin som mäklare till er nästa försäljning."
"Jag är otroligt glad över valet av Martin som mäklare. Martin har en positiv inställning, är proffsig och förtroendeingivande. Hela processen gick väldigt smidigt och snabbt. Jag kan varmt rekommendera alla att välja Martin som mäklare till er nästa försäljning."
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 10

01 sep 2021

"Martin är den mest professionella mäklaren som vi någonsin använt oss av. Han levererar det han säger och är transparent genom hela processen. Martin gav oss en fantastisk försäljning!"
säljare på Melodislingan 50

01 sep 2021

"Briljant genom hela försäljningen. "
säljare på Grevgatan 54

31 aug 2021

"Driven, proffsig och lyhörd! Det var ett nöje att sälja vår lägenhet med hjälp av Martin. Vi kommer anlita honom vid framtida försäljningar. "
säljare på Hälsingegatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
327 785 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
308 av 310 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
275 av 311 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
299 av 309 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
311 av 312 säljare

Martin på kartan.

534 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
313 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

12 500 000 kr
3 rum, 95 m²
131 578 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 211 kr/mån
5 900 000 kr
2 rum, 53 m²
111 320 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 475 kr/mån
4 850 000 kr
1 rum, 34 m²
142 647 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 946 kr/mån
3 350 000 kr
1 rum, 24 m²
139 583 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 047 kr/mån
8 500 000 kr
3 rum, 68 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 054 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 95 m²
Utropspris: 12 500 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 100 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 900 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3,5 rum, 105 m²
Utropspris: 14 950 000 kr
11 400 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 900 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
8 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 55 m²
Utropspris: 8 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.