Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Säljarfavorit
Martin Sjöman
4.9 / 5
(250 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
41 st
409 165 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 41 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Martin har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 382 565 000 kr.

Presentation

Med en tävlingsinstinkt och en vilja att aldrig förlora är Martin mäklaren som inte ger upp. En instinkt som gjort honom till en av Sveriges mest framstående, uppskattade och anlitade mäklare.

Martin värdesätter att bygga nya relationer och att få hjälpa personer med vad som för många är deras livs största affär. Han arbetar ständigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och finns alltid tillgänglig så att du ska kunna känna dig trygg i processen, för att en stor affär ska bli en utmärkt affär.

Martins uppväxt på Östermalm gör att han kan området som sin egen bakgård och har sedan unga år varit intresserad av försäljning; två av många anledningar till att han blivit en av Stockholms mest välrenommerade mäklare.

Martin är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Martin.

02 okt 2021

"Anlitat Martin igen, bästa valet jag kunde göra! Kände mig säker och trygg under hela processen. Inget annat än proffsig, enkel och härlig upplevelse att sälja med Martin Sjöman! Precis rätt mängd info, fick allt hag behövde, inget krångel och trevlig inställning. Helt enkelt superduper bra! Kommer givetvis att anlita igen! // Säljare på Norra Tornen"
säljare på Torsplan 8

01 okt 2021

"Martin är en riktig stjärna! Kommunikativ, lyhörd, engagerad och driven. Hans passion för yrket syns i allt han gör och får honom att stå ut i mängden. Kommer definitivt anlita Martin igen i framtiden. "
säljare på Västmannagatan 69

30 sep 2021

"Bra intryck av Martin Sjöman vid telefonkontakt och första personliga besöket. Martin lyssnar och är smidig och ödmjuk i sina förslag framåt i processen. Samarbetet är utmärkt och Martin rekommenderas varmt."
säljare på Kungstensgatan 3

27 sep 2021

"Martin är en riktig stjärna! Rekommenderas varmt!"
säljare på Furusundsgatan 14

25 sep 2021

"Martin gjorde ett fantastiskt jobb och vi är väldigt nöjda med hans arbete. Hans driv och tillgänglighet är något som står ut mot andra mäklare. "
säljare på Nybrogatan 70

23 sep 2021

"Martin är toppen. Kommer använda mig av honom i nästa bostadssälj!"
säljare på Gambrinusgatan 2

20 sep 2021

"Martin Sjöman levererade över alla förväntningar, även om jag redan efter första mötet visste att Martin Sjöman skulle leverera enligt mina förväntningar. Martin Sjöman är en oerhört trevlig, ödmjuk och charmerande person som är otroligt tydlig, ärlig och rak i sin kommunikation och som anstränger sig till max för att få det högsta priset för lägenheten. Jag tror att Martin är en av Stockholms absolut bästa mäklare om inte den bästa och min önskan är att rekommendera honom till alla som ska sälja sin lägenhet. Försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt. "
säljare på Fleminggatan 21A

18 sep 2021

"Martin har nu sålt 2 lägenheter åt mig, och var ett självklart val när jag skulle sälja min andra. Utan tveksamheter! Ett riktigt proffs på alla plan och jag känner mig verkligen i trygga händer med honom som mäklare. Rekommenderar alla att sälja med Martin, som toppar förväntningarna varje gång. 10/10! "
säljare på Grevgatan 20B

17 sep 2021

"Räcker det är säga att han är Sveriges bästa mäklare redan?
Eller att det är en tidsfråga innan det är överdrivet stort gap mellan Martin och nummer två, snart iaf.
Det var ett relativt enkelt beslut att jobba med Martin, framgent är det en självklarhet.
Extremt imponerad över hans pondus och självsäkerhet, för att nämna 2 saker av 99.
Tack Martin för att du valde att jobba med mitt objekt.
Vi ses snart !
Du är så otroligt duktig !
Salut Martin !
"
säljare på David Bagares gata 26A

16 sep 2021

"Martin är en riktig stjärna - superproffs som vet vad han gör! Lätt att nå, lyhörd och positiv i alla lägen. Det är andra gången vi anlitar Martin vid försäljning och vi skulle aldrig gå någon annanstans."
säljare på Tomtebogatan 11

15 sep 2021

"Snabb, flexibel och lyhörd"
säljare på Västmannagatan 80

02 sep 2021

"Jag är otroligt glad över valet av Martin som mäklare. Martin har en positiv inställning, är proffsig och förtroendeingivande. Hela processen gick väldigt smidigt och snabbt. Jag kan varmt rekommendera alla att välja Martin som mäklare till er nästa försäljning."
säljare på Smedsbacksgatan 10

01 sep 2021

"Martin är den mest professionella mäklaren som vi någonsin använt oss av. Han levererar det han säger och är transparent genom hela processen. Martin gav oss en fantastisk försäljning!"
säljare på Melodislingan 50

01 sep 2021

"Briljant genom hela försäljningen. "
säljare på Grevgatan 54

31 aug 2021

"Driven, proffsig och lyhörd! Det var ett nöje att sälja vår lägenhet med hjälp av Martin. Vi kommer anlita honom vid framtida försäljningar. "
säljare på Hälsingegatan 15

30 aug 2021

"Martin var positivt inställd under hela processen och väldigt informativ. Han levererade vad han lovade och jag skulle starkt rekommendera honom och hans byrå!"
säljare på Dannemoragatan 22

23 aug 2021

"Martin sålde vår lägenhet och vi kunde inte vara mer nöjda. Han har skött hela försäljningen exemplariskt från dag ett och vi har känt oss väldigt trygga med Martin hela vägen. Vi kan verkligen säga att Martin och hans företag håller högsta klass och kvalitet rakt igenom. Vi vill rekommendera honom till varenda person därute som vill ha den bästa mäklaren och företaget vid sin försäljning."
säljare på Västmannagatan 27

18 aug 2021

"Martin har alla delar för professionell och smidig försäljningsprocess. Hängiven, tillmötesgående och kunnig. Vi är otroligt nöjda och kommer tveklöst anlita Martin vid framtida bostadsaffärer."
säljare på Fryxellsgatan 1

11 aug 2021

"Martin gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet i Vasastan. Kompetent, lyhörd och proffsig med ett slutpris högt över våra förväntningar. Skulle definitivt rekommendera Martin till andra säljare och kommer gladeligen använda mig av honom för framtida försäljningar. "
säljare på Hälsingegatan 10

05 jul 2021

""Martin är trevlig och professionell. Han var hela tiden tillgänglig att svara på frågor och återkopplade snabbt. Rekommenderar honom verkligen!”"
säljare på Valhallavägen 47

05 jul 2021

"Jag identifierade Martin för flertalet år sen som en up and coming mäklare via analys av marknadsdata. Numera är Martin en ung veteran med sitt egna företag, vilket gör honom än mer mån om kundens bästa. Martin kan fastighetsmarknaden och statistiken ljuger inte, en av Stockholms starkaste mäklare. Framförallt har han visat stort mått av tålamod och ej stressat oss som säljare i vår senaste process, vilket lyfter ett redan högt betyg. "
säljare på Karlavägen 17

02 jul 2021

"Martin är lyhörd, professionell och otroligt hängiven som mäklare! Vi är väldigt nöjda med hela processen!"
säljare på Styrmansgatan 14C

02 jul 2021

"Väldigt professionell och kunnig. Överträffade förväntningarna med råge. Kommer definitivt anlita Martin igen!"
säljare på Östermalmsgatan 57

02 jul 2021

"Martin är trevlig och förtroendeingivande, och gjorde sitt yttersta för att försäljningen skulle gå så smidigt som möjligt."
säljare på Smedsbacksgatan 18

30 jun 2021

"Martin fick ett mycket otacksamt uppdrag utav mig, ett uppdrag ingen annan mäklare lyckats med. Till min stora förvåning löste Martin uppgiften fantastiskt bra och resultatet blev bättre än förväntat. Martin tog hänsyn till alla parters intressen och såg till att både köpare och säljare vart nöjda. Martin var lugn och lyhörd under hela processen, trots omständigheterna försäkrade han mig att allt skulle gå bra. Han fanns alltid tillgänglig och jobbade extremt hårt genomgående under hela processen. Jag kan mer än rekommendera Martin. Genom att ge Martin uppdraget att sälja er lägenhet fattar ni ett utav era bästa beslut, det kan jag försäkra er om!"
säljare på Rådmansgatan 46

30 jun 2021

"Helnöjd med Martin i samband med försäljning av bostadsrätt. Har använt Martin vid tidigare försäljning och har flertalet gånger rekommenderat andra att använda honom. 5/5 rakt över. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 36

31 maj 2021

"Vi är mycket nöjda med valet av Martin som mäklare. Han är lätt att samarbeta med, effektiv, kommunicerar bra och har stenkoll på marknaden. Han överträffade våra högt ställda förväntningar! "
säljare på Frejgatan 5

30 maj 2021

"Självsäker, lojal, pålitlig, lugn och envis"
säljare på Linnégatan 20

20 maj 2021

"Martin har hjälpt oss att sälja vår lägenheten.
Med sitt trevliga, sociala och professionella sätt, är han förtroendeingivande för både köpare och säljare. Under hela processen var han glad och positiv, snabb återkoppling.
Martin kommer vi att anlita vid kommande försäljningar.
En mäklare i världsklass.
//Karin.
"
säljare på Smedsbacksgatan 10

12 maj 2021

"Martin är trevlig och lätt att tycka om. Under hela processen var Martin lättillgänglig och återkopplade snabbt på stort som smått. Jag kände mig förvissad om att Martin gjorde sitt yttersta för att det skulle bli en bra försäljning och vid eventuella framtida behov kommer jag absolut att anlita Martin igen. "
säljare på Bergsgatan 43

11 maj 2021

"Martin gjorde ett grymt jobb vid fösäljningen av vår bostad. Processen var snabb, smidig och resulterade i ett fantastiskt slutpris. Kommer helt klart att anlita Martin vid nästa försäljning. "
säljare på Storgatan 36A

10 maj 2021

"Martin är väldigt förtroendeingivande, professionell och social - något som skapat trygghet både för mig som säljare och för spekulanter. Martin satte tidigt en realistisk strategi och tydlig målsättning, som han även lyckades överträffa genom bra hantering av sitt kontakt/kundnät. Processen för mig som säljare var väldigt tydlig, effektiv och smidig. Jag är otroligt nöjd med mitt val av Martin som mäklare och kan varm rekommendera honom till framtida säljare!
//Johan"
säljare på Valhallavägen 48

06 maj 2021

"Martin är grym! Han är en otroligt skicklig och kunnig mäklare. Han höll oss uppdaterade och var tillgänglig under hela processen. Väldigt förtroendeingivande samt levererade ett fantastiskt slutpris. Vi skulle verkligen rekommendera Martin som mäklare!"
säljare på Snickarbacken 5

27 apr 2021

"Martin är stans bästa mäklare! "
säljare på Eriksbergsgatan 36

27 apr 2021

"Stockholms absolut BÄSTA mäklare! "
säljare på Runebergsgatan 9

19 apr 2021

"Martin är alltid tillgänglig och leverade bra och snabb affär, rekommenderas!"
säljare på Styrmansgatan 16A

18 apr 2021

"Martin är en stjärna. Jag var troligtvis en rätt krånglig kund, pga att jag redan köpt ny lägenhet och hade lite saker som inte gick att ändra på. Inga problem för Martin, han löste allting galant. Supernöjd från början till slut. Pluspoäng för deras snygga kontor!"
säljare på Valhallavägen 69

16 apr 2021

"Vi både köpte och sålde genom Martin och bägge affärerna gick så smidigt de kunde. Vid försäljning ordnade Martin även allt såsom bortforsling av befintliga möbler, styling samt städning. Snabb kontakt oavsett tidpunkt och alltid trevlig. Vid nästa bostadsaffär kommer vi definitivt kontakta honom igen."
säljare på Iversonsgatan 6

16 apr 2021

"Martin gjorde ett superbra jobb. Han höll hög nivå både när det gällde drivet att hitta potentiella köpare samt service genetmot mig som säljare. "
säljare på Roslagsgatan 6

15 apr 2021

"Det är andra gången på kort tid vi anlitat Martin. Martin är otroligt professionell och han har under hela processen visat stort engagemang, varit lyhörd, påläst, pålitlig och lugn. Vi kan varmt rekommendera den som går i säljtankar att anlita just Martin!"
säljare på Tegnérgatan 36

31 mar 2021

"Martin är verkligen en oerhört kompetent och förtroendeingivande mäklare som ger sitt yttersta. Få mäklare som jobbar så hårt som honom. Det blev en snabb och smidig affär på rätt nivå och även köparna kände stor trygghet med honom. Varm rekommendation!"
säljare på Linnégatan 92

29 mar 2021

"Vi har varit väldigt nöjda med Martin som mäklare från start till slut. Väldigt tillmötesgående och engagerad. Rekommenderar honom starkt till alla som går i säljtankar. "
säljare på Roslagsgatan 51

24 mar 2021

"Martin är den bästa mäklaren vi använt oss av. Har redan rekommenderat honom till vänner som går i säljtankar. "
säljare på Brahegatan 50

22 mar 2021

"Jättenöjd med Martin som mäklare, han var informativ och stöttande i alla delar av processen och gjorde ett strålande jobb med försäljning av min lägenheten. Jag litar verkligen på hans bedömningar av marknaden och rådfrågande honom kring mitt nästa boende också. Måste också tillägga att fotografen var väldigt duktig."
säljare på Ängskärsgatan 6

22 mar 2021

"Martin gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet! Service-minded, tillmötesgående och trevlig, allt var top notch! Vi nådde våra högt satta prisförväntningar på bara ett par veckor, och Martin var extremt hjälpsam genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till alla som ska sälja lägenhet i Vasastan! "
säljare på Karlbergsvägen 80

22 mar 2021

"Vi är supernöjda med Martins insats vid försäljningen av vår lägenhet! Vi kände oss 100% trygga i att Martin fixade allt som behövde fixas och resultatet blev bättre än vi hoppats på! "
säljare på Brahegatan 37

22 mar 2021

"Martin sjöman har från start varit väldigt hjälpsam & tillmötesgående. Jag har sålt många lägenheter förr och denna gång var det extra speciellt då Martins närvaro och engagemang utmärktes extra mycket för att dett ska bli så bra som möjligt och jag har varit trygg i hela processen. Lägenheten såldes otroligt snabbt och till ett pris långt över förväntat. Rekommenderar Martin till alla som ska sälja.
"
säljare på Karlavägen 84

14 mar 2021

"Väldigt imponerad av Martins arbetsmoral och snabba tempo.
Smooth process...!"
säljare på Karlavägen 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
52

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
41
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
382 565 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
246 av 248 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
226 av 250 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
238 av 246 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
249 av 249 säljare

Martin på kartan.

412 tidigare annonser
10 bostäder till salu
250 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

4 295 000 kr
2 rum, 56,2 m²
76 696 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 888 kr/mån
8 250 000 kr
2 rum, 64 m²
128 906 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 779 kr/mån
5 750 000 kr
2 rum, 56 m²
102 678 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 851 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 44 m²
124 886 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 440 kr/mån
9 950 000 kr
3 rum, 78 m²
127 564 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 027 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 54 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
11 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
-150 000 kr
3 rum, 96 m²
Utropspris: 11 250 000 kr
6 610 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 760 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 68 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1 rum, 35 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.