Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Säljarfavorit
Martin Sjöman
4.9 / 5
(345 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
62 st
30 st
475 385 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2022. Martin har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 304 340 000 kr.

Presentation

Med en tävlingsinstinkt och en vilja att aldrig förlora är Martin mäklaren som inte ger upp. En instinkt som gjort honom till en av Sveriges mest framstående, uppskattade och anlitade mäklare.

Martin värdesätter att bygga nya relationer och att få hjälpa personer med vad som för många är deras livs största affär. Han arbetar ständigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och finns alltid tillgänglig så att du ska kunna känna dig trygg i processen, för att en stor affär ska bli en utmärkt affär.

Martins uppväxt på Östermalm gör att han kan området som sin egen bakgård och har sedan unga år varit intresserad av försäljning; två av många anledningar till att han blivit en av Stockholms mest välrenommerade mäklare.

Martin är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Säljare om Martin.

23 dec 2022

"Martin är Östermalms självklara val. Han är lugn och trygg i sin roll som fastighetsmäklare och sålde lägenheten efter bara en dag på Hemnet. Superstar!"
säljare på Östermalmsgatan 84

22 dec 2022

"Vi anlitade Martin på Sjöman&Frisk när vi sålde vår trea i Vasastan och vi är väldigt nöjda med honom som mäklare och säljprocessen. Martin var engagerad och tog sig tid att diskutera kring processen och marknaden. Alltid trevlig, glad och enkel att ha att göra med. Han inger stort förtroende på ..."
"Vi anlitade Martin på Sjöman&Frisk när vi sålde vår trea i Vasastan och vi är väldigt nöjda med honom som mäklare och säljprocessen. Martin var engagerad och tog sig tid att diskutera kring processen och marknaden. Alltid trevlig, glad och enkel att ha att göra med. Han inger stort förtroende på ett lättsamt sätt både gentemot oss som säljare men också åt köparna. Vi kan varmt rekommendera Martin!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 19

22 dec 2022

"Professionell hela processen, informativ och hängiven! Martin har koll på precis allt! Upplevelsen kunde inte bli bättre, vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Västmannagatan 61A

22 dec 2022

"Martin är en otroligt duktig mäklare! Han är alltid lätt att nå, påläst, kunnig, har mycket god lokalkännedom och är dessutom väldigt trevlig och förtroendeingivande. Har köpt och nu senast sålt med Martin! Han är outstanding! Kan varmt rekommendera honom. Martin är ett självklart val för mig vid..."
"Martin är en otroligt duktig mäklare! Han är alltid lätt att nå, påläst, kunnig, har mycket god lokalkännedom och är dessutom väldigt trevlig och förtroendeingivande. Har köpt och nu senast sålt med Martin! Han är outstanding! Kan varmt rekommendera honom. Martin är ett självklart val för mig vid kommande bostadsaffärer."
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 55A

22 dec 2022

"Martin tog sig an vårt objekt på en mycket skakig marknad men genomförde trots förutsättningarna en trygg, effektiv och allmänt bra affär på endast två förhandsvisningar. På den marknad vi har nu, är vi mycket nöjda med utförandet och priset. En mäklare med glöd och stenkoll på Östermalm. Rekomm..."
"Martin tog sig an vårt objekt på en mycket skakig marknad men genomförde trots förutsättningarna en trygg, effektiv och allmänt bra affär på endast två förhandsvisningar. På den marknad vi har nu, är vi mycket nöjda med utförandet och priset. En mäklare med glöd och stenkoll på Östermalm. Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Brahegatan 50

20 dec 2022

"Martin är verkligen en mäklare vi kan rekommendera. Otroligt driv samtidigt oerhört lyhörd. Både vi och köparna var super nöjda med Martin. Martin är en mäklare som kan sälja i alla konjunkturer. "
säljare på Östermalmsgatan 57

20 dec 2022

"Martins och hela teamets insats var grym! Kan varmt rekommendera Martin som mäklare. "
säljare på Upplandsgatan 45

26 okt 2022

"Martin hade god kunskap och levererade precis som hade sade. Blev en snabb affär tack vare Martins goda kontaktnät. Kommer anlita Martin igen vid nästkommande lägenhetsaffär."
säljare på Grevgatan 53

24 okt 2022

"Vi är väldigt nöjda med Martin! Han är professionell och tillgänglig på kort varsel. Utöver detta har Martin en mycket bra kännedom om marknaden och han är duktig på att identifiera potentialen i bostaden. Martin har också rådgivit oss inför köpet av vår nya lägenhet. Vi tror inte att någon annan..."
"Vi är väldigt nöjda med Martin! Han är professionell och tillgänglig på kort varsel. Utöver detta har Martin en mycket bra kännedom om marknaden och han är duktig på att identifiera potentialen i bostaden. Martin har också rådgivit oss inför köpet av vår nya lägenhet. Vi tror inte att någon annan mäklare på Östermalm skulle göra ett bättre jobb.
Vi kommer definitivt anlita Martin i framtiden!"
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 14B

23 okt 2022

"Vi kan varmt rekommendera Martin som mäklare! Med tanke på rådande marknad så behöll han lugnet och arbetade aktivt med vår bostad. Han har väldigt god kännedom om området och höll oss uppdaterade hela processen igenom! "
säljare på Furusundsgatan 15

18 okt 2022

"Martin var proaktiv och mycket lyhörd till mina krav under säljprocessen. Med väldigt goda kunskaper och ett stort engagemang lyckades han överträffa mina förväntningar på slutpris. Jag kommer definitivt kontakta Martin igen inför nästa försäljning!"
säljare på Grevgatan 19

18 okt 2022

"Otroligt nöjd med Martins insats! Han fick oss och spekulanterna att känna oss trygga genom hela processen och gav allt för att få lägenheten såld till ett pris som skulle göra oss nöjda!"
säljare på Rindögatan 26

17 okt 2022

"Förtroendeingivande, lyhörd och snabbt till avslut. Martin är toppen att jobba med och väldigt duktig på att koordinera de olika stegen i en försäljningsprocess."
säljare på Valhallavägen 22B

17 okt 2022

"Martin är riktigt duktig, får både köpare och säljare att känna sig som vinnare! "
säljare på Grev Turegatan 80

17 okt 2022

"Trots jag inte var helt nöjd med slutpriset gjorde Martin allt han kunde för att få den såld i väldigt oroliga tider. Kommer använda mig av honom i framtiden."
säljare på Frejgatan 6

16 okt 2022

"Rekommenderar varmt Martin - en riktig stjärna! "
säljare på Sibyllegatan 40

16 okt 2022

"En kompetent och trevlig mäklare som gjorde att försäljningen genomfördes mycket smidigt."
säljare på Linnégatan 94

15 okt 2022

"Martin är lyhörd, professionell och varm. Han gjorde ett grymt jobb med att sälja vår lägenhet, från start till mål, detta trots en skakig marknad. Rekommenderar honom skarpt och kommer anlita honom igen i framtiden!"
säljare på Jungfrugatan 43B

03 jul 2022

"Jättenöjda med Martin som mäklare!"
säljare på Norrbackagatan 30

01 jul 2022

"Martin är mycket proffsig och ger ett trevligt intryck. Han höll mig uppdaterad och såg till att alla led i säljcykeln säkrades för en lyckad försäljning. "
säljare på Rörstrandsgatan 2A

01 jul 2022

"En kundupplevelse i världsklass, tillgänglig och målinriktad. Vi kände oss väldigt trygga under hela bostadsaffären.
Martin på Sjöman/Frisk kommer garanterat få sälja våra kommande bostäder också.
10 av 10! "
säljare på Surbrunnsgatan 43B

11 maj 2022

"Att sälja i kristider var till viss del omtumlande. Martin var dock en klippa mitt i allt som fick mig att känna mig trygg under processen och var ihärdig med att få lägenheten såld till ett bra pris trots rådande situation. "
säljare på David Bagares gata 26C

04 apr 2022

"Vi är väldigt nöjda med Martin då han var proffsig, engagerad, effektiv och lyhörd. Han höll en hög kvalité genom hela processen och vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Upplandsgatan 64

28 mar 2022

"Martin är en mycket kompetent mäklare och jag skulle föredra att sälja med honom igen. Skulle även vara en glad och trygg köpare om han sålde lägenheten jag köp. "
säljare på Sibyllegatan 83

25 mar 2022

"Levererar världsklass, som alltid!"
säljare på Vikingagatan 18

20 mar 2022

"Martin är en otroligt kompetent mäklare.
Affärsmässig, drivande och lyhörd.
Men det viktigaste för mig var att Martin är empatisk och har tid för sin kund. Martin är en mäklare med ett stort M mänsklig."
säljare på Olaus Petrigatan 6

16 mar 2022

"Vi känner stort förtroende för Martin då han är driven, engagerad och lyhörd. Han överträffar alla våra förväntningar och vi kunde inte varit mer nöjda. Toppenmäklare och verkligen den bästa i stan! "
säljare på Wittstocksgatan 2

14 mar 2022

"Vi är supernöjda med Martin!! Han var en väldigt lyhörd, positiv och trygg att sälja med. Vi är så nöjda med honom och försäljningen av vår lägenhet, kunde inte blivit bättre! Jättestort tack! "
säljare på Strindbergsgatan 44

14 mar 2022

"Jag är otroligt nöjd med Martins insats, från första mötet till när vi signerade försäljningsavtalet. Jag läste en hel del recensioner innan och med facit på hand är jag mycket nöjd med mitt val. Här blev det tydligt vilken skillnad det gör i valet mellan mäklare och mäklare. Martin är den typen ..."
"Jag är otroligt nöjd med Martins insats, från första mötet till när vi signerade försäljningsavtalet. Jag läste en hel del recensioner innan och med facit på hand är jag mycket nöjd med mitt val. Här blev det tydligt vilken skillnad det gör i valet mellan mäklare och mäklare. Martin är den typen som jobbar hårt och då menar jag hårt. I mitt fall hade vi förhandsvisning och därefter budgivning och signering vid 23:00 samma kväll. Det var aldrig någon tvekan på att putta in de extra timmarna som krävdes för att stänga affären på nivån jag önskade."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 40

14 mar 2022

"Helt otrolig service. Martin svarade allt på frågor trots helg eller sent på dygnet. Vi kommer aldrig att anlita någon annan. Så proffsig. "
säljare på Breitenfeldsgatan 7

14 mar 2022

"Mycket driven och kunnig och motsvarade våra förväntningar. Kan verkligen rekommendera Martin"
säljare på Birger Jarlsgatan 98

27 feb 2022

"Vi är mycket nöjda med Martins profesionella attityd, engagemang och nulägesnalys.
Vi ger våra bästa rekommendationer!"
säljare på Östermalmsgatan 1

02 feb 2022

"Martin är otroligt proffsig, engagerad och förtroendeingivande! Hela processen var väldigt smidig och jag kände mig trygg med honom direkt från start. Att slutpriset dessutom landade på en summa jag från början bara kunnat drömma om talar också sitt tydliga språk! Jag kommer definitivt använda Ma..."
"Martin är otroligt proffsig, engagerad och förtroendeingivande! Hela processen var väldigt smidig och jag kände mig trygg med honom direkt från start. Att slutpriset dessutom landade på en summa jag från början bara kunnat drömma om talar också sitt tydliga språk! Jag kommer definitivt använda Martin för kommande försäljningar igen."
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 10

02 feb 2022

"Martin är en toppen mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Är enkel att jobba med och vi har använt oss av Martin tidigare. "
säljare på Riddargatan 15

02 feb 2022

"Martin gjorde ett fantastiskt arbete från ax till limpa
Han är extremt kunnig, förtroendeingivande och transparent, något vi värderar högt hos en mäklare "
säljare på Artillerigatan 40B

11 jan 2022

"Martin är en engagerad, trevlig och kunnig mäklare som alltid tar sig tid att svara på ens frågor. Supernöjd!"
säljare på Sibyllegatan 20

10 jan 2022

"Världsklass rakt igenom - kan starkt rekommendera! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35

16 dec 2021

"Jag är väldigt nöjd med Martin som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Martin är mycket proffsig, har en fantastisk energi och ett stort engagemang. Det är tydligt att Martin har koll på alla detaljer men han är enormt lyhörd mot mig som säljare. Jag fick återkoppling vid minsta uppdatering och..."
"Jag är väldigt nöjd med Martin som mäklare för min lägenhetsförsäljning. Martin är mycket proffsig, har en fantastisk energi och ett stort engagemang. Det är tydligt att Martin har koll på alla detaljer men han är enormt lyhörd mot mig som säljare. Jag fick återkoppling vid minsta uppdatering och han var alltid väldigt lätt att få tag på. Jag kommer inte tveka inför att ha Martin som mäklare för min nästa bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Dalagatan 86H

15 dec 2021

"Martin kom in med en himla energi och var väldigt kompetent redan från första kontakt, han var tillgänglig, lyhörd och lugn genom hela processen och vi kände oss väldigt trygga med honom redan från första mötet!
Martin gjorde verkligen det lilla extra för både oss och spekulanterna, ett självklar..."
"Martin kom in med en himla energi och var väldigt kompetent redan från första kontakt, han var tillgänglig, lyhörd och lugn genom hela processen och vi kände oss väldigt trygga med honom redan från första mötet!
Martin gjorde verkligen det lilla extra för både oss och spekulanterna, ett självklart val i framtiden!
"
Läs mer
säljare på Vegagatan 6

15 dec 2021

"Martin imponerar oss gång på gång med rekordpriser! Han har oroligt bra lokalkännedom i Vasastan såväl som på Östermalm och är enligt oss en väldigt proffsig mäklare, en av Stockholms absolut bästa! "
säljare på Robert Almströmsgatan 10

14 dec 2021

"Martin var snabb, alltid tillgänglig och väldigt serviceminded! Vi är mycket nöjda med hans jobb vid försäljningen av vår lägenhet."
säljare på Norr Mälarstrand 84

14 dec 2021

"Martin är väldigt lugn, trygg, driven och extremt tillgänglig. Han gav oss råd kring förberedelser inför försäljning och gjorde hela tiden det där lilla extra för ett bra resultat. Hela processen från första möte till såld lägenhet gick på 2 veckor och resultatet blev väldigt bra!"
"Martin är väldigt lugn, trygg, driven och extremt tillgänglig. Han gav oss råd kring förberedelser inför försäljning och gjorde hela tiden det där lilla extra för ett bra resultat. Hela processen från första möte till såld lägenhet gick på 2 veckor och resultatet blev väldigt bra!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 19

18 nov 2021

"Väldigt nöjd med Martin som mäklare i helhet. Det bästa med Martin som verkligen stod ut och gjorde upplevelsen bättre var hans extremt snabba respons."
säljare på Sveavägen 55

17 nov 2021

"Jag kan starkt rekommendera Martin! Otroligt nöjd med hela processen :)"
säljare på Rörstrandsgatan 38A

16 nov 2021

"Martin är onekligen en enastående unik mäklare och som jag fick lära känna under en kort period vid försäljning av min bostad. En god lyssnare, och en riktigt ”doer” som levererar och som brinner för sitt yrke och sina klienter. Resultatet blir alltid att båda säljaren och köparen blir nöjda unde..."
"Martin är onekligen en enastående unik mäklare och som jag fick lära känna under en kort period vid försäljning av min bostad. En god lyssnare, och en riktigt ”doer” som levererar och som brinner för sitt yrke och sina klienter. Resultatet blir alltid att båda säljaren och köparen blir nöjda under hela processen. Han rekommenderar jag starkt och jag kommer utan tvekan anlita honom igen vid nästkommande försäljning/köp av bostad."
Läs mer
säljare på Sibyllegatan 51

16 nov 2021

"Jag och min sambo har både köpt och sålt via Martin och båda gångerna har varit otroligt professionellt, smidigt och tryggt. Vi uppskattade verkligen Martins bemötande och att han alltid var tillgänglig - tidiga mornar som sena kvällar. Att vi fick högst kvadratmeterpris i området är ingen slump...."
"Jag och min sambo har både köpt och sålt via Martin och båda gångerna har varit otroligt professionellt, smidigt och tryggt. Vi uppskattade verkligen Martins bemötande och att han alltid var tillgänglig - tidiga mornar som sena kvällar. Att vi fick högst kvadratmeterpris i området är ingen slump. Rekommenderar starkt. "
Läs mer
säljare på Rindögatan 27

16 nov 2021

"Martin was super positive, easy to contact and communicated the whole time through the selling process. I would highly recommend him! "
säljare på Breitenfeldsgatan 3

16 nov 2021

"Martin gjorde ett grymt jobb genom hela processen, fick ett superbra intryck av honom och Sjöman/Frisk. Trevligt bemötande och prisrekord / kvm i föreningen så jag kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Öregrundsgatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
304 340 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
339 av 342 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
301 av 341 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
331 av 341 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
343 av 344 säljare

Martin på kartan.

569 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
345 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

6 250 000 kr
3 rum, 61 m²
102 459 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 323 kr/mån
10 500 000 kr
4 rum, 95 m²
110 526 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 487 kr/mån
4 950 000 kr
1 rum, 34 m²
145 588 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 397 kr/mån
12 000 000 kr
3 rum, 72 m²
166 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 751 kr/mån
11 500 000 kr
4 rum, 88 m²
130 681 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 189 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 700 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 200 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
6 275 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 525 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 37 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
7 950 000 kr
Lägenhet Gärdet
3 rum, 75 m²
Utropspris: 7 950 000 kr
2 675 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 380 000 kr
1 rum, 23,4 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.