Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Säljarfavorit
Martin Sjöman
4.9 / 5
(153 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
33 st
383 705 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Martin har haft 53 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 341 845 000 kr.

Presentation

Som person är jag väldigt tävlingsinriktad och ogillar att förlora. Min fritid spenderar jag gärna med familj och vänner, helst på resande fot. Jag älskar att bygga nya relationer och få hjälpa till med, vad för många är, största affären i sina liv.

Jag arbetar för att alla inblandade parter ska få en så bra upplevelse som möjligt. Jag finns alltid tillgänglig för er, så att ni ska känna er trygga.

Jag är ung, aktiv och driven! Jag är väldigt tävlingsinriktad och tycker mindre om att förlora. Jag är född och uppvuxen på Östermalm vilket tillför en enorm styrka då jag kan området som ett rinnande vatten.

Jag har sedan unga år varit väldigt intresserad av försäljning, vilket lett till att jag har 10 års erfarenhet inom service- och försäljningsbranschen. År 2012 tog jag klivet in i fastighetsmäklarbranschen vilket är ett beslut jag aldrig kommer att ångra!

Tveka inte att höra av er!

Jag är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Säljare om Martin.

26 sep 2020

"Vi träffade ett flertal mäklare och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av Martin.
Han är duktig, professionell och håller oss som kund lugna under hela processen.
Vi har upplevt Martin på både köp- och säljsidan och känner oss väldigt välbehandlade av hans agerande vid båda tillfällen.
Han är utan tvekan en av de bästa mäklarna i Stockholm."
säljare på Surbrunnsgatan 31B

24 sep 2020

"Supernöjd. Snabb och effektiv process."
säljare på Upplandsgatan 73

24 sep 2020

"Med Martins gedigna engagemang, kunskap och lyhördhet, genomsyrar allt han gör professionalism. Från första mötet till kontraktskrivning. Om man inte nöjer sig med något annat än det bästa ska man anlita Martin."
säljare på Valhallavägen 116A

24 sep 2020

"Vi kan varmt rekommendera Martin. Han är alltid kvick i sin respons oavsett ärende eller tid på dygnet. Mycket hjälpsam och enkel att ha att göra med både före och efter bostadsaffären. 10/10 till Martin!"
säljare på Eriksbergsgatan 12

02 sep 2020

"Martin har jag anlitat tidigare och ångrar ej jag gjorde det igen, Martin kommer vara min mäklare i all framtid. Han är kunniga, seriös och sympatisk!!"
säljare på Nybrogatan 54

02 sep 2020

"En mäklare som får alla partner att känna sig trygga i affären!"
säljare på Kungstensgatan 3

02 sep 2020

"Martin sålde min lägenhet på tre dagar innan visning för ett högt kvmpris givet förutsättningar (bv mot gata). Nöjd med insatsen och otroligt enkelt att få tag i gällande alla funderingar och frågor - kommer definitivt välja Martin igen!"
säljare på Surbrunnsgatan 9

02 sep 2020

"Lyhörd, kunnig, ung och hungrig Mäklare Martin Sjöman kan jag varmt rekommendera om ni vill ha en lyckad försäljning"
säljare på Lill-Jans Plan 3A

23 aug 2020

"Bra attityd och engagerad. Lgh låg länge som på gång men såldes till slut till det pris jag ville och utan att Martin pushade mig. Köparen uttryckte sig också mkt positivt om honom."
säljare på Östermalmsgatan 67

19 aug 2020

"Martin är fantastiskt professionell och hjälpsam. Han tar det extra steget för att få mig som säljare att vara trygg genom hela processen."
säljare på Falugatan 14

19 aug 2020

"Väldigt nöjda med Martins insats i samband med försäljningen av vår bostad. Lyhörd, tillgänglig, målinriktad men samtidigt realistisk. Rekommenderar honom starkt ifall man går i säljtankar."
säljare på Storgatan 25

14 aug 2020

"Super nöjd med Martin som mäklare, från start till slut. Otroligt duktig och engagerad! Rekommenderar honom varmt till dig som ska sälja din lägenhet. "
säljare på Styrmansgatan 13

22 jun 2020

"Martin är duktig och väldigt bra att ha att göra med på alla sätt."
säljare på Grevgatan 6A

14 jun 2020

"Martin var jätteduktig. Vi fick ett gott intryck från och med första mötet, och han har varit hjälpsam genom hela försäljningen. Han har bra lokal kännedom (Östermalm/Karlaplan) och fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Martin starkt som mäklare. "
säljare på Banérgatan 48

10 jun 2020

"Bara positiva erfarenheter av Martin. Lyhörd, visar stort engagemang och är tillgänglig. Uppskattas också mycket av köpare. "
säljare på Grevgatan 19

27 maj 2020

"Martin fick att känna mig så otroligt trygg med hans kunskap och energi! Han lyckades på väldigt kort tid lösa ett bra bud som tidigare mäklare misslyckas med ! Om du säljer i innerstan så är det han du ska ha ! TACK Martin "
säljare på Östermalmsgatan 42A

23 maj 2020

"Martin är grym! Målinriktad, ambitiös och tillgänglig. Han är realistisk och kämpar på och ger sig aldrig innan förrän ett optimalt resultat är uppnått. Ge Martin space; han kommer att leverera!"
säljare på Rörstrandsgatan 2A

15 maj 2020

"Supernöjd med Martin som mäklare! Driven och engagerad. Fint försäljningsresultat trots Corona-tider. Kommer vända mig till Martin igen nästa gång jag ska sälja!"
säljare på Rindögatan 48

15 maj 2020

"Martin är förmodligen Stockholms mest hårt arbetande mäklare. Martin svarar alltid när vi ringt och ingen fråga anser han är jobbig att svara på - oavsett tid på dygnet.
Vidare är han trevlig, social, och framförallt extremt duktig på sitt jobb - riktigt "likeable" med andra ord. Martin fixar allt!

Vi har både köpt och sålt med Martin något som vi har för avsikt att göra igen. Har hittills inte träffat en annan mäklare som inger samma förtroende.
Martin - läser du detta, STORT tack och vi hörs snart igen!"
säljare på Floragatan 18

14 maj 2020

"Martin är grym! Det tog inte ens en vecka att sälja underhand. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi självklart att använda Martin igen. "
säljare på Norrbackagatan 46

13 maj 2020

"Väldigt nöjd med Martins Sjömans insats som mäklare! Proffsigt bemötande, engagerad och tillgänglig under hela processen. Kunnig inom sitt område och tillförde det lilla extra. Kom ofta med bra tips och råd och var lätt att samarbeta med. Högsta betyg inom alla kategorier! "
säljare på Engelbrektsgatan 43A

30 apr 2020

"Vi valde att gå med Martin efter intervjuer med ett flertal andra mäklare. Vi skulle kunna sälja med Martin igen skulle det bli aktuellt."
säljare på Eriksbergsgatan 1B

29 apr 2020

"Driven, tydlig och realistisk utifrån marknaden. Väldigt snabb i svar och alltid positiv.
Kunnig och väl etablerad i området, vilket kändes tryggt. Kan varmt rekommendera Martin!"
säljare på Lill-Jans Plan 4

13 mar 2020

"Vi träffade fyra mäklare och bestämde oss för Martin Sjöman. Vi är mycket nöjda med valet. Martin är mycket engagerad och driven. Lätt att få kontakt med. Rekommenderas starkt. "
säljare på Gumshornsgatan 9

11 mar 2020

"Martin är proffsig, pigg och positiv. Man blir inte besviken när man säljer med honom!"
säljare på Sandelsgatan 37

10 mar 2020

"Bra, trevlig och trygg att jobba med. Pushar inte och kommer med kloka råd"
säljare på Riddargatan 28

05 mar 2020

"Martin är en otroligt kompetent mäklare som strävar hårt för kundens önskemål och levererar över förväntan. Med Martin känner man sig hörd och trygg. Helt enkelt den perfekta mäklaren!"
säljare på Sandelsgatan 40

28 feb 2020

"Strålande insats vid vår försäljning! Imponerande fokus och engagemang trots flertal försäljningar samtidigt. Snabb återkoppling oavsett tid och dag. Tveka aldrig på att anlita Martin! "
säljare på Engelbrektsgatan 43A

27 feb 2020

"Martin lyckades med en fullträff och sålde vår lägenhet till rekordpris innan visning. Han är otroligt lätt att tycka om och ger direkt ett proffsigt intryck! Mycket beror nog på att han kan området utan och innan, så 10/10 för att ha uppfyllt alla våra höga förväntningar!"
säljare på Tulegatan 32B

24 feb 2020

"Supertrevlig och fick lägenheten såld till pangpris! Mycket nöjda"
säljare på Stenbocksgatan 4

13 feb 2020

"Martin har varit väldigt positiv, lyhörd, proaktiv och saklig genom hela vår säljprocess. Vi är extremt nöjda med allt ifrån den inledande kontakten till bilder och annons och slutligen försäljningen. Han levererade över förväntan och var även behjälplig med att ge oss tips och hjälp med sökande av vår nästa bostad som är ett plus i kanten.
Vi kan varmt rekommendera Martin vid försäljning av bostad på Östermalm."
säljare på Östermalmsgatan 57

13 feb 2020

"Martin är en mycket skicklig mäklare som vi varmt rekommenderar. Han visade tidigt att han kunde sälja in lägenheten även till oss och det var därför självklart att valet av mäklare föll på honom. Han är mycket förtroendeingivande, gav goda råd och skötte hela processen felfritt. Vi landade till slut på en prisnivå vi var mycket nöjda med. Grymt jobbat Martin, solid insats!"
säljare på Linnégatan 20

06 feb 2020

"Martin visade genom en strålande insats att han besitter alla kvaliteter jag letar efter i en mäklare. Ärlig och tydlig med förväntningar från dag ett, lättillgänglig och handlingskraftig att kunna styra processen framåt och framförallt - ett hårt jobb som resulterade i ett slutpris jag aldrig kunnat drömma om. Mina varmaste rekommendationer till Martin som också fick motta stort beröm från köparen under kontraktsskrivningen för sitt sätt att arbeta, något som gjorde det tydligt för mig som säljare att en bättre representant för min lägenhet knappast går att hitta. Stort tack Martin."
säljare på Norrtullsgatan 25A

04 feb 2020

"Mycket skicklig mäklare som är lyhörd för marknaden och skickligt timade försäljningen när vi hade chans att få som bäst betalt. Lyssna på Martins råd och ge honom lite utrymme att arbeta så kommer han att leverera above and beyond!
Ska vi sälja på Östermalm igen i framtiden får han definitivt det uppdraget också."
säljare på Grev Turegatan 80

16 jan 2020

"Martin var helt suverän. Vi är oerhört nöjda med hans insats och kommer arbeta med honom igen!"
säljare på Vikingagatan 14A

13 jan 2020

"Mycket bra mäklare! Har sålt med Martin vid tidigare tillfälle - lika nöjd då som nu! Skulle verkligen rekommendera Martin! 10/10! "
säljare på Engelbrektsgatan 14

12 dec 2019

"Jag är mäklare själv och mitt självklara val föll på Martin. Han var riktigt proffsig från början till slut, av något som blev en väldigt kort process - lägenheten såldes efter mindre än 48 h på Hemnet till precis det priset jag ville ha. Jag skulle ge Martin ett högre betyg om det var möjligt, han är en riktig stjärnmäklare och kommer få sälja alla mina framtida bostadsrätter också utan tvekan! 10 av 10 på allt. "
säljare på Smedsbacksgatan 1

04 dec 2019

"Tack Martin för en fantastisk insats. Vi är inte bara nöjda med försäljningspriset utan med hela upplevelsen dit. Tack!!
"
säljare på Oxenstiernsgatan 33

03 dec 2019

"Martin = östermalms bästa mäklare"
säljare på Grev Magnigatan 15B

29 nov 2019

"När jag tog det stora beslutet att sälja min bostadsrätt i Starrängsringen, Stockholm, var det i en period av en osäker bostadsmarknad med signifikanta lånerestriktioner. Vem ska man välja som mäklare i denna situation? Genom en rekommendation av en nöjd kollega, kom jag i kontakt med mäklaren Martin Sjöman. Efter möte med ytterligare 2 erfarna mäklare var valet klart.
Martin Sjöman uppvisar flertalet viktiga egenskaper som både kund och köpare värderar högt. I alla möten agerar han ödmjukt och lyssnar. Hans goda marknadskännedom, gedigna erfarenhet och dynamik, gör att han är trovärdig och det är lätt att tycka om honom i arbetet att sälja till bästa pris.
Hur genomfördes försäljningen?
Det märktes snabbt att Martin Sjöman är en av Stockholms mest framgångsrika mäklare. Kostnaden för styling kunde undvikas genom att han har en god känsla av vad som behövs för att skapa ”den rätta känslan”. Han lade upp en plan att sälja min lägenhet där mina önskemål prioriterades. Genom hans kontaktnät genomfördes separata privatvisningar innan de 2 större visningarna genomfördes. Lägenheten hittade direkt en ny ägare innan någon budgivning gjorts, mycket tack vara en strålande insats av mäklaren. Avtal mellan säljare och köpare genomfördes lika professionellt.
Ger mäklaren Martin Sjöman de högsta rekommendationer.
Gunnar Abele, Stockholm"
säljare på Starrängsringen 44

20 nov 2019

"Martin är riktigt driven och står ut i mäklarbranschen för sin professionalism"
säljare på Kommendörsgatan 26

18 nov 2019

"Martin är proffsig och lyhört som person med ett fantastiskt engagemang redan från första gången vi sågs. Han har stenkoll på området och de olika föreningarna, gatorna och dess olika USPar. Oerhört nöjd med Martins insats och jag kommer tveklöst använda honom i framtiden. "
säljare på Grev Turegatan 59A

15 nov 2019

"Martin har varit en klippa genom hela försäljningsprocessen. Kompetent, saklig och driven men samtidigt lugn och med självförtroende har han valsat oss igenom en lyckad försäljning."
säljare på Sibyllegatan 20

11 nov 2019

"Martin var snabb, effektiv och enkel att diskutera och ha att göra med. Fick mitt objekt sålt innan visning tack vare bra förhandling och transparens gentemot mig som säljare. Tryggheten och tydligheten gör det enkelt att ha att göra med Martin, många branscher som kan lära sig utav detta förhållningssätt. Livet hade varit enkelt om fler bemötanden hade skett på detta vis!"
säljare på Birkagatan 21B

11 okt 2019

"Bästa valet vi gjort var att använda Martin när vi sålde vår lägenhet!!!"
säljare på Grev Magnigatan 12B

08 okt 2019

"Martin är en duktig, påläst och proffsig mäklare. Vi rekommenderar Martin varmt till er som ska sälja er lägenhet på Östermalm!"
säljare på Styrmansgatan 23A

06 okt 2019

"Valet av mäklare föll på Martin och Behrer & Partners efter att ha träffat 6 olika mäklarfirmor. Martin är enormt engagerad, lyhörd, kunnig, ärlig, tillgänglig och professionell. Martin och hans side-kick Erik förstod och lyckades förmedla det unika i vårt objekt och de gav oss full uppmärksamhet från första möte till kontraktskrivning. Det var rakt igenom en positiv upplevelse och vid kontraktskrivning bekräftade både vi som säljare och köparna den positiva upplevelsen. Vi kan varmt rekommendera Martin till er som både ska köpa och sälja bostad!"
säljare på Allhelgonagatan 7

09 sep 2019

"Vi kan starkt rekommendera Martin, särskilt för försäljning på och omkring Östermalm. Vi fick ursprungligen kontakt med Martin när vi själva letade nytt boende och träffade Martin på flera visningar. Intrycket vi fick som potentiella köpare gjorde att vi senare anlitade Martin för vår försäljning. Ur både ett köpar- och säljarperspektiv är Martin lyhörd, engagerad och driven. Han är öppen, rak och ärlig i sin kommunikation. Han har mycket god lokalkännedom, och en bra känsla för marknaden. Han är duktig på att sätta rätt förväntningar, och guidade oss på ett smidigt sätt genom en lyckad försäljningsprocess. Vi är kort sagt väldigt nöjda med Martin och hans insatser. "
säljare på Styrmansgatan 21A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
53
Försäljningsvärde
341 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
150 av 153 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
137 av 153 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
147 av 153 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 153 säljare

Martin på kartan.

264 tidigare annonser
27 bostäder till salu
153 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Annonser

4 450 000 kr
2 rum, 49 m²
90 816 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
577 kr/mån
4 995 000 kr
1 rum, 41,5 m²
121 829 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 338 kr/mån
3 750 000 kr
2 rum, 43,5 m²
87 209 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 118 kr/mån
6 495 000 kr
2 rum, 60 m²
108 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 034 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 60 m²
91 583 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
882 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 78 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 50 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
17 750 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 000 000 kr
5 rum, 155 m²
Utropspris: 16 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd. Snabb och effektiv process."
5 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 105 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.