Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Säljarfavorit
Martin Sjöman
4.9 / 5
(229 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
56 st
44 st
322 490 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2021. Martin har enligt vår statistik haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 306 050 000 kr.

Presentation

Med en tävlingsinstinkt och en vilja att aldrig förlora är Martin mäklaren som inte ger upp. En instinkt som gjort honom till en av Sveriges mest framstående, uppskattade och anlitade mäklare.

Martin värdesätter att bygga nya relationer och att få hjälpa personer med vad som för många är deras livs största affär. Han arbetar ständigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och finns alltid tillgänglig så att du ska kunna känna dig trygg i processen, för att en stor affär ska bli en utmärkt affär.

Martins uppväxt på Östermalm gör att han kan området som sin egen bakgård och har sedan unga år varit intresserad av försäljning; två av många anledningar till att han blivit en av Stockholms mest välrenommerade mäklare.

Martin är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Martin.

05 jul 2021

""Martin är trevlig och professionell. Han var hela tiden tillgänglig att svara på frågor och återkopplade snabbt. Rekommenderar honom verkligen!”"
säljare på Valhallavägen 47

05 jul 2021

"Jag identifierade Martin för flertalet år sen som en up and coming mäklare via analys av marknadsdata. Numera är Martin en ung veteran med sitt egna företag, vilket gör honom än mer mån om kundens bästa. Martin kan fastighetsmarknaden och statistiken ljuger inte, en av Stockholms starkaste mäklare. Framförallt har han visat stort mått av tålamod och ej stressat oss som säljare i vår senaste process, vilket lyfter ett redan högt betyg. "
säljare på Karlavägen 17

02 jul 2021

"Martin är lyhörd, professionell och otroligt hängiven som mäklare! Vi är väldigt nöjda med hela processen!"
säljare på Styrmansgatan 14C

02 jul 2021

"Väldigt professionell och kunnig. Överträffade förväntningarna med råge. Kommer definitivt anlita Martin igen!"
säljare på Östermalmsgatan 57

02 jul 2021

"Martin är trevlig och förtroendeingivande, och gjorde sitt yttersta för att försäljningen skulle gå så smidigt som möjligt."
säljare på Smedsbacksgatan 18

30 jun 2021

"Martin fick ett mycket otacksamt uppdrag utav mig, ett uppdrag ingen annan mäklare lyckats med. Till min stora förvåning löste Martin uppgiften fantastiskt bra och resultatet blev bättre än förväntat. Martin tog hänsyn till alla parters intressen och såg till att både köpare och säljare vart nöjda. Martin var lugn och lyhörd under hela processen, trots omständigheterna försäkrade han mig att allt skulle gå bra. Han fanns alltid tillgänglig och jobbade extremt hårt genomgående under hela processen. Jag kan mer än rekommendera Martin. Genom att ge Martin uppdraget att sälja er lägenhet fattar ni ett utav era bästa beslut, det kan jag försäkra er om!"
säljare på Rådmansgatan 46

30 jun 2021

"Helnöjd med Martin i samband med försäljning av bostadsrätt. Har använt Martin vid tidigare försäljning och har flertalet gånger rekommenderat andra att använda honom. 5/5 rakt över. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 36

31 maj 2021

"Vi är mycket nöjda med valet av Martin som mäklare. Han är lätt att samarbeta med, effektiv, kommunicerar bra och har stenkoll på marknaden. Han överträffade våra högt ställda förväntningar! "
säljare på Frejgatan 5

30 maj 2021

"Självsäker, lojal, pålitlig, lugn och envis"
säljare på Linnégatan 20

20 maj 2021

"Martin har hjälpt oss att sälja vår lägenheten.
Med sitt trevliga, sociala och professionella sätt, är han förtroendeingivande för både köpare och säljare. Under hela processen var han glad och positiv, snabb återkoppling.
Martin kommer vi att anlita vid kommande försäljningar.
En mäklare i världsklass.
//Karin.
"
säljare på Smedsbacksgatan 10

12 maj 2021

"Martin är trevlig och lätt att tycka om. Under hela processen var Martin lättillgänglig och återkopplade snabbt på stort som smått. Jag kände mig förvissad om att Martin gjorde sitt yttersta för att det skulle bli en bra försäljning och vid eventuella framtida behov kommer jag absolut att anlita Martin igen. "
säljare på Bergsgatan 43

11 maj 2021

"Martin gjorde ett grymt jobb vid fösäljningen av vår bostad. Processen var snabb, smidig och resulterade i ett fantastiskt slutpris. Kommer helt klart att anlita Martin vid nästa försäljning. "
säljare på Storgatan 36A

10 maj 2021

"Martin är väldigt förtroendeingivande, professionell och social - något som skapat trygghet både för mig som säljare och för spekulanter. Martin satte tidigt en realistisk strategi och tydlig målsättning, som han även lyckades överträffa genom bra hantering av sitt kontakt/kundnät. Processen för mig som säljare var väldigt tydlig, effektiv och smidig. Jag är otroligt nöjd med mitt val av Martin som mäklare och kan varm rekommendera honom till framtida säljare!
//Johan"
säljare på Valhallavägen 48

06 maj 2021

"Martin är grym! Han är en otroligt skicklig och kunnig mäklare. Han höll oss uppdaterade och var tillgänglig under hela processen. Väldigt förtroendeingivande samt levererade ett fantastiskt slutpris. Vi skulle verkligen rekommendera Martin som mäklare!"
säljare på Snickarbacken 5

27 apr 2021

"Martin är stans bästa mäklare! "
säljare på Eriksbergsgatan 36

27 apr 2021

"Stockholms absolut BÄSTA mäklare! "
säljare på Runebergsgatan 9

19 apr 2021

"Martin är alltid tillgänglig och leverade bra och snabb affär, rekommenderas!"
säljare på Styrmansgatan 16A

18 apr 2021

"Martin är en stjärna. Jag var troligtvis en rätt krånglig kund, pga att jag redan köpt ny lägenhet och hade lite saker som inte gick att ändra på. Inga problem för Martin, han löste allting galant. Supernöjd från början till slut. Pluspoäng för deras snygga kontor!"
säljare på Valhallavägen 69

16 apr 2021

"Vi både köpte och sålde genom Martin och bägge affärerna gick så smidigt de kunde. Vid försäljning ordnade Martin även allt såsom bortforsling av befintliga möbler, styling samt städning. Snabb kontakt oavsett tidpunkt och alltid trevlig. Vid nästa bostadsaffär kommer vi definitivt kontakta honom igen."
säljare på Iversonsgatan 6

16 apr 2021

"Martin gjorde ett superbra jobb. Han höll hög nivå både när det gällde drivet att hitta potentiella köpare samt service genetmot mig som säljare. "
säljare på Roslagsgatan 6

15 apr 2021

"Det är andra gången på kort tid vi anlitat Martin. Martin är otroligt professionell och han har under hela processen visat stort engagemang, varit lyhörd, påläst, pålitlig och lugn. Vi kan varmt rekommendera den som går i säljtankar att anlita just Martin!"
säljare på Tegnérgatan 36

31 mar 2021

"Martin är verkligen en oerhört kompetent och förtroendeingivande mäklare som ger sitt yttersta. Få mäklare som jobbar så hårt som honom. Det blev en snabb och smidig affär på rätt nivå och även köparna kände stor trygghet med honom. Varm rekommendation!"
säljare på Linnégatan 92

29 mar 2021

"Vi har varit väldigt nöjda med Martin som mäklare från start till slut. Väldigt tillmötesgående och engagerad. Rekommenderar honom starkt till alla som går i säljtankar. "
säljare på Roslagsgatan 51

24 mar 2021

"Martin är den bästa mäklaren vi använt oss av. Har redan rekommenderat honom till vänner som går i säljtankar. "
säljare på Brahegatan 50

22 mar 2021

"Jättenöjd med Martin som mäklare, han var informativ och stöttande i alla delar av processen och gjorde ett strålande jobb med försäljning av min lägenheten. Jag litar verkligen på hans bedömningar av marknaden och rådfrågande honom kring mitt nästa boende också. Måste också tillägga att fotografen var väldigt duktig."
säljare på Ängskärsgatan 6

22 mar 2021

"Martin gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet! Service-minded, tillmötesgående och trevlig, allt var top notch! Vi nådde våra högt satta prisförväntningar på bara ett par veckor, och Martin var extremt hjälpsam genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till alla som ska sälja lägenhet i Vasastan! "
säljare på Karlbergsvägen 80

22 mar 2021

"Vi är supernöjda med Martins insats vid försäljningen av vår lägenhet! Vi kände oss 100% trygga i att Martin fixade allt som behövde fixas och resultatet blev bättre än vi hoppats på! "
säljare på Brahegatan 37

22 mar 2021

"Martin sjöman har från start varit väldigt hjälpsam & tillmötesgående. Jag har sålt många lägenheter förr och denna gång var det extra speciellt då Martins närvaro och engagemang utmärktes extra mycket för att dett ska bli så bra som möjligt och jag har varit trygg i hela processen. Lägenheten såldes otroligt snabbt och till ett pris långt över förväntat. Rekommenderar Martin till alla som ska sälja.
"
säljare på Karlavägen 84

14 mar 2021

"Väldigt imponerad av Martins arbetsmoral och snabba tempo.
Smooth process...!"
säljare på Karlavägen 54

08 mar 2021

"Andra gången jag anlitar Martin och han överträffade alla mina förväntningar igen.
Vill verkligen lyfta hans ödmjukhet, snabba kommunikation och engagemang.
Kontakta Martin när ni ska sälja, det vet jag att jag kommer göra nästa gång. "
säljare på Gävlegatan 7

08 mar 2021

"Det var inte bara det självklart - att Martin såg till att jag fick riktigt bra betalt för min lägenhet. Det var mer än så. Har sålt massor av lägenheter genom åren, men aldrig träffat en mäklare med så snabb och tydlig kommunikation. Inte heller en mäklare som haft ett sånt genuint engagemang i affären som Martin hade. Vi hade, dessutom, otroligt roligt ihop på vägen - tog bort nervositeten av att sälja.
Martin är en riktig 10-poängs mäklare. Kommer aldrig sälja med någon annan än honom."
säljare på Västmannagatan 80

26 feb 2021

"Martin var super att arbeta med från start till slut, otroligt nöjd med hela processen och rekommenderar Martin starkt! Tack!"
säljare på Torstenssonsgatan 7A

22 feb 2021

"Martin och hans kollega Erik är överlägset de bästa mäklarna vi har haft att göra med i Stockholm, de håller vad de lovar, sätter höga men realistiska mål och bygger sin kompensation på att överträffa säljarens förväntningar. Vi rekommenderar varmt Martin och Erik till alla som ska sälja i Vasastan / Östermalm"
säljare på Västmannagatan 84

17 feb 2021

"Martin har varit mycket lyhörd och engagerad och väldigt tålmodig.
Bra med återkoppling och information.
Alltid i tid och väldigt representabel. En god ambassadör för vår försäljning.
Jag rekommenderar varmt Martin."
säljare på Askrikegatan 15

02 feb 2021

"Svarar alltid i telefon eller på sms om han sitter upptagen. Är väldigt påläst om objektet och har en plan för hur allt ska gå till. Är pedagogisk och lugn vid genomgång av det formella. Har haft 10 olika mäklare och aldrig varit så nöjd som med Martin!"
säljare på Birger Jarlsgatan 111B

29 jan 2021

"Efter flera rekommendationer tog jag kontakt med Martin för att sälja min lägenhet i Vasastan, och jag fick direkt ett väldigt gott intryck. Martin är en lysande mäklare; han är lyhörd, kunnig, strategisk, engagerad, transparent och uppvisar stort engagemang med hög servicenivå - vilket även uppmärksammades av köparna på kontraktsskrivningen. Som person är Martin väldigt sympatisk och lättsam.
Med det sagt, jag ger Martin högsta betyg då han överträffande mina högt ställda förväntningar med en exceptionell insats. Efter att ha varit inne på Stockholms bostadsmarknad en längre tid, vågar jag säga att han är Stockholms starkast lysande mäklarstjärna!
SmS - Sälj med Sjöman! Ni kommer tacka mig!"
säljare på Hagagatan 50

28 jan 2021

"Säkerligen Stockholms bästa mäklare då han är väldigt förtroendegivande och visar ett stort engagemang! Martin ger ett proffsigt intryck och är ständigt tillgänglig. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 43

28 jan 2021

"Vi sålde vår lägenhet på Gärdet i Stockholm. Vi valde Martin med stor omsorg och hade höga förväntningar på hans insats. De förväntningarna infriade Martin med råge. Han är verkligen en komplett fastighetsmäklare rakt igenom. Han är inlyssnande och återkopplande, snabbtänkt, strategisk och kunnig. Han tar lika väl hand om köparen som säljaren. Som person är Martin trevlig, ödmjuk och lättsam. Kort och gott, Martin är en lysande stjärna och vi förstår varför han är en av Stockholms absolut bästa fastighetsmäklare. Tack Martin för din insats, 6 stjärnor av 5 möjliga, vi kan varmt rekommendera dig till alla! "
säljare på Sandelsgatan 38

13 jan 2021

"Jag köpte min första lägenhet via Martin och var då väldigt nöjd med hans insats när jag var på "köpar-sidan". När det sedan var dags att sälja lägenheten vände jag mig direkt till Martin igen, och visst levererade han även när jag var på "säljar-sidan"!
Martin utstrålar trovärdighet. Det är enklelt att ha en konversation med gällande både små och stora beslut i processen att både sälja och köpa bostad. Det var ett nöje att jobba med Martin och jag kan inte göra annat än att rekommendera honom som mäklare då han garanterat ger en bra upplevelse för både köpare och säljare. "
säljare på Nybrogatan 83

29 dec 2020

"Den höga placeringen på hittamäklare talar sitt tydliga språk!
Proffsigt från första mötet till signering.
Rekommenderar verkligen Martin Sjöman
"
säljare på Grevgatan 65

29 dec 2020

"Kan varmt rekommendera Martin till dem som ska sälja sin bostad! Smidig, svarar alltid i telefon och träffade förväntningarna. Jackpot!"
säljare på Odengatan 18A

23 dec 2020

"Det är andra lägenheten som Martin förmedlar åt oss & vi är lika glada som sist. Han har ett proffesionellt & personligt bemötande som att vi kände oss välinformerade under hela processen. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Runebergsgatan 9

23 dec 2020

"Proffsig och driven mäklare som kanske trissade upp förväntningarna på slutpriset lite väl mycket då slutpriset landade en bit därifrån."
säljare på Sturegatan 19

15 dec 2020

"Martin visade på ett starkt driv och engagemang. Han var mottaglig och hade alltid ett gott humör."
säljare på Oxenstiernsgatan 33

14 dec 2020

"Martin är och ger ett mycket seriöst intryck, är kompetent och noggrann och man känner sig helt trygg med Martin som mäklare."
säljare på Teknologgatan 8C

11 dec 2020

"Martin är helt klart en av Stockholms bästa mäklare. Med sitt lugna professionella tillvägagångssätt inger han förtroende för både säljare och köpare. Han är tillgänglig oavsett tid på dygnet och genom hela processen. Martin delar med sig av viktig vägledning och goda råd. Vi sålde vår lägenhet med Martin och skulle definitivt rekommendera honom till alla vi känner! "
säljare på Torsgatan 48B

02 dec 2020

"Jag kände mig trygg med Martin hela vägen. Martin är kunnig, men det bästa av allt var slutpriset. Jag är super nöjd med Martin och kan varmt rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Döbelnsgatan 1

29 nov 2020

"Martin är en fantastisk mäklare! Jag kan inget annat än att lovorda honom efter den insatts han gjort vid försäljningen av min lägenhet. Jag anlitade Martin efter att ha läst alla fina recensioner som skrivits om honom, jag kan bara intyga det många andra skrivit. Han har gjort ett gediget och fantastiskt jobb under hela processen där fokuset har legat på att tillfredsställa både köpare och säljare. Martin har varit engagerad, lyhörd och lättillgänglig under hela processen samt mött alla de krav jag ställt på honom. Han har överträffat mina förväntningar och hela processen har varit smidig och professionell från första kontakt till signering. Martin fick mitt förtroende, han bör även få ert!"
säljare på Rehnsgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
306 050 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
226 av 228 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
207 av 229 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
219 av 226 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
228 av 228 säljare

Martin på kartan.

376 tidigare annonser
11 bostäder till salu
229 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Annonser

3 795 000 kr
1 rum, 39 m²
97 307 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 805 kr/mån
15 900 000 kr
4 rum, 142,6 m²
111 971 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 340 kr/mån
6 950 000 kr
2 rum, 67 m²
103 731 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 523 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 27 m²
110 925 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 065 kr/mån
5 495 000 kr
2 rum, 52 m²
105 673 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 696 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 650 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 200 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 205 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt professionell och kunnig. Överträffade förväntningarna med råge. Kommer definitivt anlita Martin igen!"
4 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 850 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 250 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 11 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag identifierade Martin för flertalet år sen som en up and coming mäklare via analys av marknadsdata. Numera är Martin en ung veteran med sitt egna företag, vilket gör honom än mer mån om kundens bästa. Martin kan fastighetsmarknaden och statistiken ljuger inte, en av Stockholms starkaste mäklare. Framförallt har han visat stort mått av tålamod och ej stressat oss som säljare i vår senaste process, vilket lyfter ett redan högt betyg. "
3 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 150 000 kr
1,5 rum, 25 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
""Martin är trevlig och professionell. Han var hela tiden tillgänglig att svara på frågor och återkopplade snabbt. Rekommenderar honom verkligen!”"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.