Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Martin Sjöman
4.9 / 5
(135 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
34 st
442 965 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Martin har haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 325 895 000 kr.

Presentation

Som person är jag väldigt tävlingsinriktad och ogillar att förlora. Min fritid spenderar jag gärna med familj och vänner, helst på resande fot. Jag älskar att bygga nya relationer och få hjälpa till med, vad för många är, största affären i sina liv.

Jag arbetar för att alla inblandade parter ska få en så bra upplevelse som möjligt. Jag finns alltid tillgänglig för er, så att ni ska känna er trygga.

Meriter:
- Topp 10 Rookiemäklare Fastighetsbyrån region Stockholm 2017
- Flest publicerade bostäder (3:or) på Östermalm 2017
- Flest publicerade bostäder (2:or) på Östermalm 2018

Med vänlig hälsning,
Martin Sjöman

Jag är ung, aktiv och driven! Jag är väldigt tävlingsinriktad och tycker mindre om att förlora. Jag är född och uppvuxen på Östermalm vilket tillför en enorm styrka då jag kan området som ett rinnande vatten.

Jag har sedan unga år varit väldigt intresserad av försäljning, vilket lett till att jag har 10 års erfarenhet inom service- och försäljningsbranschen. År 2012 tog jag klivet in i fastighetsmäklarbranschen vilket är ett beslut jag aldrig kommer att ångra!

Tveka inte att höra av er!

Jag är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Säljare om Martin.

22 jun 2020

"Martin är duktig och väldigt bra att ha att göra med på alla sätt."
säljare på Grevgatan 6A

14 jun 2020

"Martin var jätteduktig. Vi fick ett gott intryck från och med första mötet, och han har varit hjälpsam genom hela försäljningen. Han har bra lokal kännedom (Östermalm/Karlaplan) och fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Martin starkt som mäklare. "
säljare på Banérgatan 48

10 jun 2020

"Bara positiva erfarenheter av Martin. Lyhörd, visar stort engagemang och är tillgänglig. Uppskattas också mycket av köpare. "
säljare på Grevgatan 19

27 maj 2020

"Martin fick att känna mig så otroligt trygg med hans kunskap och energi! Han lyckades på väldigt kort tid lösa ett bra bud som tidigare mäklare misslyckas med ! Om du säljer i innerstan så är det han du ska ha ! TACK Martin "
säljare på Östermalmsgatan 42A

23 maj 2020

"Martin är grym! Målinriktad, ambitiös och tillgänglig. Han är realistisk och kämpar på och ger sig aldrig innan förrän ett optimalt resultat är uppnått. Ge Martin space; han kommer att leverera!"
säljare på Rörstrandsgatan 2A

15 maj 2020

"Supernöjd med Martin som mäklare! Driven och engagerad. Fint försäljningsresultat trots Corona-tider. Kommer vända mig till Martin igen nästa gång jag ska sälja!"
säljare på Rindögatan 48

15 maj 2020

"Martin är förmodligen Stockholms mest hårt arbetande mäklare. Martin svarar alltid när vi ringt och ingen fråga anser han är jobbig att svara på - oavsett tid på dygnet.
Vidare är han trevlig, social, och framförallt extremt duktig på sitt jobb - riktigt "likeable" med andra ord. Martin fixar allt!

Vi har både köpt och sålt med Martin något som vi har för avsikt att göra igen. Har hittills inte träffat en annan mäklare som inger samma förtroende.
Martin - läser du detta, STORT tack och vi hörs snart igen!"
säljare på Floragatan 18

14 maj 2020

"Martin är grym! Det tog inte ens en vecka att sälja underhand. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi självklart att använda Martin igen. "
säljare på Norrbackagatan 46

13 maj 2020

"Väldigt nöjd med Martins Sjömans insats som mäklare! Proffsigt bemötande, engagerad och tillgänglig under hela processen. Kunnig inom sitt område och tillförde det lilla extra. Kom ofta med bra tips och råd och var lätt att samarbeta med. Högsta betyg inom alla kategorier! "
säljare på Engelbrektsgatan 43A

30 apr 2020

"Vi valde att gå med Martin efter intervjuer med ett flertal andra mäklare. Vi skulle kunna sälja med Martin igen skulle det bli aktuellt."
säljare på Eriksbergsgatan 1B

29 apr 2020

"Driven, tydlig och realistisk utifrån marknaden. Väldigt snabb i svar och alltid positiv.
Kunnig och väl etablerad i området, vilket kändes tryggt. Kan varmt rekommendera Martin!"
säljare på Lill-Jans Plan 4

13 mar 2020

"Vi träffade fyra mäklare och bestämde oss för Martin Sjöman. Vi är mycket nöjda med valet. Martin är mycket engagerad och driven. Lätt att få kontakt med. Rekommenderas starkt. "
säljare på Gumshornsgatan 9

11 mar 2020

"Martin är proffsig, pigg och positiv. Man blir inte besviken när man säljer med honom!"
säljare på Sandelsgatan 37

10 mar 2020

"Bra, trevlig och trygg att jobba med. Pushar inte och kommer med kloka råd"
säljare på Riddargatan 28

05 mar 2020

"Martin är en otroligt kompetent mäklare som strävar hårt för kundens önskemål och levererar över förväntan. Med Martin känner man sig hörd och trygg. Helt enkelt den perfekta mäklaren!"
säljare på Sandelsgatan 40

28 feb 2020

"Strålande insats vid vår försäljning! Imponerande fokus och engagemang trots flertal försäljningar samtidigt. Snabb återkoppling oavsett tid och dag. Tveka aldrig på att anlita Martin! "
säljare på Engelbrektsgatan 43A

27 feb 2020

"Martin lyckades med en fullträff och sålde vår lägenhet till rekordpris innan visning. Han är otroligt lätt att tycka om och ger direkt ett proffsigt intryck! Mycket beror nog på att han kan området utan och innan, så 10/10 för att ha uppfyllt alla våra höga förväntningar!"
säljare på Tulegatan 32B

24 feb 2020

"Supertrevlig och fick lägenheten såld till pangpris! Mycket nöjda"
säljare på Stenbocksgatan 4

13 feb 2020

"Martin har varit väldigt positiv, lyhörd, proaktiv och saklig genom hela vår säljprocess. Vi är extremt nöjda med allt ifrån den inledande kontakten till bilder och annons och slutligen försäljningen. Han levererade över förväntan och var även behjälplig med att ge oss tips och hjälp med sökande av vår nästa bostad som är ett plus i kanten.
Vi kan varmt rekommendera Martin vid försäljning av bostad på Östermalm."
säljare på Östermalmsgatan 57

13 feb 2020

"Martin är en mycket skicklig mäklare som vi varmt rekommenderar. Han visade tidigt att han kunde sälja in lägenheten även till oss och det var därför självklart att valet av mäklare föll på honom. Han är mycket förtroendeingivande, gav goda råd och skötte hela processen felfritt. Vi landade till slut på en prisnivå vi var mycket nöjda med. Grymt jobbat Martin, solid insats!"
säljare på Linnégatan 20

06 feb 2020

"Martin visade genom en strålande insats att han besitter alla kvaliteter jag letar efter i en mäklare. Ärlig och tydlig med förväntningar från dag ett, lättillgänglig och handlingskraftig att kunna styra processen framåt och framförallt - ett hårt jobb som resulterade i ett slutpris jag aldrig kunnat drömma om. Mina varmaste rekommendationer till Martin som också fick motta stort beröm från köparen under kontraktsskrivningen för sitt sätt att arbeta, något som gjorde det tydligt för mig som säljare att en bättre representant för min lägenhet knappast går att hitta. Stort tack Martin."
säljare på Norrtullsgatan 25A

04 feb 2020

"Mycket skicklig mäklare som är lyhörd för marknaden och skickligt timade försäljningen när vi hade chans att få som bäst betalt. Lyssna på Martins råd och ge honom lite utrymme att arbeta så kommer han att leverera above and beyond!
Ska vi sälja på Östermalm igen i framtiden får han definitivt det uppdraget också."
säljare på Grev Turegatan 80

16 jan 2020

"Martin var helt suverän. Vi är oerhört nöjda med hans insats och kommer arbeta med honom igen!"
säljare på Vikingagatan 14A

13 jan 2020

"Mycket bra mäklare! Har sålt med Martin vid tidigare tillfälle - lika nöjd då som nu! Skulle verkligen rekommendera Martin! 10/10! "
säljare på Engelbrektsgatan 14

12 dec 2019

"Jag är mäklare själv och mitt självklara val föll på Martin. Han var riktigt proffsig från början till slut, av något som blev en väldigt kort process - lägenheten såldes efter mindre än 48 h på Hemnet till precis det priset jag ville ha. Jag skulle ge Martin ett högre betyg om det var möjligt, han är en riktig stjärnmäklare och kommer få sälja alla mina framtida bostadsrätter också utan tvekan! 10 av 10 på allt. "
säljare på Smedsbacksgatan 1

04 dec 2019

"Tack Martin för en fantastisk insats. Vi är inte bara nöjda med försäljningspriset utan med hela upplevelsen dit. Tack!!
"
säljare på Oxenstiernsgatan 33

03 dec 2019

"Martin = östermalms bästa mäklare"
säljare på Grev Magnigatan 15B

29 nov 2019

"När jag tog det stora beslutet att sälja min bostadsrätt i Starrängsringen, Stockholm, var det i en period av en osäker bostadsmarknad med signifikanta lånerestriktioner. Vem ska man välja som mäklare i denna situation? Genom en rekommendation av en nöjd kollega, kom jag i kontakt med mäklaren Martin Sjöman. Efter möte med ytterligare 2 erfarna mäklare var valet klart.
Martin Sjöman uppvisar flertalet viktiga egenskaper som både kund och köpare värderar högt. I alla möten agerar han ödmjukt och lyssnar. Hans goda marknadskännedom, gedigna erfarenhet och dynamik, gör att han är trovärdig och det är lätt att tycka om honom i arbetet att sälja till bästa pris.
Hur genomfördes försäljningen?
Det märktes snabbt att Martin Sjöman är en av Stockholms mest framgångsrika mäklare. Kostnaden för styling kunde undvikas genom att han har en god känsla av vad som behövs för att skapa ”den rätta känslan”. Han lade upp en plan att sälja min lägenhet där mina önskemål prioriterades. Genom hans kontaktnät genomfördes separata privatvisningar innan de 2 större visningarna genomfördes. Lägenheten hittade direkt en ny ägare innan någon budgivning gjorts, mycket tack vara en strålande insats av mäklaren. Avtal mellan säljare och köpare genomfördes lika professionellt.
Ger mäklaren Martin Sjöman de högsta rekommendationer.
Gunnar Abele, Stockholm"
säljare på Starrängsringen 44

20 nov 2019

"Martin är riktigt driven och står ut i mäklarbranschen för sin professionalism"
säljare på Kommendörsgatan 26

18 nov 2019

"Martin är proffsig och lyhört som person med ett fantastiskt engagemang redan från första gången vi sågs. Han har stenkoll på området och de olika föreningarna, gatorna och dess olika USPar. Oerhört nöjd med Martins insats och jag kommer tveklöst använda honom i framtiden. "
säljare på Grev Turegatan 59A

15 nov 2019

"Martin har varit en klippa genom hela försäljningsprocessen. Kompetent, saklig och driven men samtidigt lugn och med självförtroende har han valsat oss igenom en lyckad försäljning."
säljare på Sibyllegatan 20

11 nov 2019

"Martin var snabb, effektiv och enkel att diskutera och ha att göra med. Fick mitt objekt sålt innan visning tack vare bra förhandling och transparens gentemot mig som säljare. Tryggheten och tydligheten gör det enkelt att ha att göra med Martin, många branscher som kan lära sig utav detta förhållningssätt. Livet hade varit enkelt om fler bemötanden hade skett på detta vis!"
säljare på Birkagatan 21B

11 okt 2019

"Bästa valet vi gjort var att använda Martin när vi sålde vår lägenhet!!!"
säljare på Grev Magnigatan 12B

08 okt 2019

"Martin är en duktig, påläst och proffsig mäklare. Vi rekommenderar Martin varmt till er som ska sälja er lägenhet på Östermalm!"
säljare på Styrmansgatan 23A

06 okt 2019

"Valet av mäklare föll på Martin och Behrer & Partners efter att ha träffat 6 olika mäklarfirmor. Martin är enormt engagerad, lyhörd, kunnig, ärlig, tillgänglig och professionell. Martin och hans side-kick Erik förstod och lyckades förmedla det unika i vårt objekt och de gav oss full uppmärksamhet från första möte till kontraktskrivning. Det var rakt igenom en positiv upplevelse och vid kontraktskrivning bekräftade både vi som säljare och köparna den positiva upplevelsen. Vi kan varmt rekommendera Martin till er som både ska köpa och sälja bostad!"
säljare på Allhelgonagatan 7

09 sep 2019

"Vi kan starkt rekommendera Martin, särskilt för försäljning på och omkring Östermalm. Vi fick ursprungligen kontakt med Martin när vi själva letade nytt boende och träffade Martin på flera visningar. Intrycket vi fick som potentiella köpare gjorde att vi senare anlitade Martin för vår försäljning. Ur både ett köpar- och säljarperspektiv är Martin lyhörd, engagerad och driven. Han är öppen, rak och ärlig i sin kommunikation. Han har mycket god lokalkännedom, och en bra känsla för marknaden. Han är duktig på att sätta rätt förväntningar, och guidade oss på ett smidigt sätt genom en lyckad försäljningsprocess. Vi är kort sagt väldigt nöjda med Martin och hans insatser. "
säljare på Styrmansgatan 21A

02 sep 2019

"Så nöjd med Martin! Proffsig & kompetent genom hela processen. Fin balans mellan vår egen vilja & hans rekommendation vad som var bäst för oss i samband med försäljningen. Alltid mycket snabb respons på både telefon, sms och mail. Sist, men viktigast av allt, överträffade han också våra förväntningar rent resultatmässigt. Ger Martin våra starkaste rekommendationer!"
säljare på Valhallavägen 158

20 aug 2019

"Med Martins hjälp lyckades vi sälja vår lägenhet snabbt (före visning) och för en drömsumma. Han har varit tydlig, tillmötesgående och professionell genom hela säljförloppet. Vi kan varmt rekommendera Martin."
säljare på Skeppargatan 81

20 aug 2019

"Vi kan inte vara mer nöjda med Martin som mäklare! Lägenheten hann knappt vara ute i två arbetsdagar innan den blev såld innan visning. Han är otroligt engagerad och gör verkligen allt för att vi ska få bästa möjliga affär. Vi kan varmt rekommendera Martin!"
säljare på Torstenssonsgatan 7A

20 aug 2019

"Jag rekommenderar Martin Sjöman till alla som vill ha en seriös och hög kompetent mäklare. Martin är Lyhörd och dessutom en mycket trevlig person att ha med att göra. "
säljare på Dianavägen 23

18 aug 2019

"Martin var supersnabb på att svara på Mail, sms och i telefon och var väldigt flexibel under försäljningsprocessen! "
säljare på Sehlstedtsgatan 9

13 aug 2019

"Träffade flera mäklare inför försäljningen men kände att Martin tydligt stack ut som en man som kunde leverera det han påstod utan tvivel. Jag är väldigt nöjd med affären och rekommenderar honom varmt!"
säljare på Frejgatan 42

13 aug 2019

"Mycket kompetent och duktig mäklare. Kan området utan och innan och lyckades uppnå ett mycket attraktivt slutpris."
säljare på Skeppargatan 7

25 jun 2019

"Det har varit ett sant nöje att få arbeta tillsammans med Martin! Han är en kvalitétsmäklare ut i fingerspetsarna. Trots att han inte hade mitt område (Hammarby Sjöstad) som "hemmaplan" lyckades han leverera en bra försäljning. Rekommenderas! "
säljare på Lugnets Allé 76

30 maj 2019

"Vi anlitade Martin efter rekommendation från en vän. Vi hade därför redan från början höga förväntningar på Martin. Han överträffade våra förväntningar med råge och vi kunde inte vara mer nöjda. På två dagar hade Martin skapat vår bostadsannons och var redo att sätta igång med försäljningen. Martin arbetade sedan flitigt med att rekrytera spekulanter och höll oss ständigt uppdaterade. Ett par dagar efter publicering på Hemnet hade Martin en visning för de spekulanter han samlat och samma kväll var sedan vår lägenhet såld efter en intensiv förhandling mellan Martin och budgivarna. Vi sålde vår lägenhet till ett drömpris på grund av Martin. Han får toppbetyg av oss och vi rekommenderar Martin till alla som vill sälja!"
säljare på Sibyllegatan 83

27 maj 2019

"Vi kan verkligen rekommendera Martin, med kunskap och ett enormt engagemang var han en utmärkt partner vid vår lägenhetsförsäljning. Martins arbete var helt avgörande till att vi fick det slutpris vi önskade.
//Viktor&Amanda"
säljare på Sibyllegatan 20

26 maj 2019

"Grunden för att engagera Martin Sjöman var att vi upplevt honom från bostadsköparsidan då vi tittat på 55 objekt, inkluderande nära nog lika många mäklare. När vi därför bad Martin sälja vår lägenhet visade han att han är ett fullblodsproffs även ur säljarsynpunkt. Egenskaper som vi upplevde starka hos Martin: god priskänsla, positivt förekommande och enormt inkännande inkluderande högsta professionella uppträdande. Jag gratulerar säljare som vill anlita Martin Sjöman. "
säljare på Grev Magnigatan 13

20 maj 2019

"Martin är engagerad, lyhörd, tillgänglig och följer upp innan man själv hinner tänka på det. Martin gjorde ett grymt jobb med vår försäljning och han kommer med våra varmaste rekommendationer. Han var väl förberedd inför vårt första möte (innan han fått uppdraget) och följde upp och såg till att allting blev bra.
Han är trevlig och kunnig också och ser till att ni blir nöjda så ska ni också sälja på Östermalm - träffa (och anlita!) Martin. "
säljare på Valhallavägen 164

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
325 895 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 135 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
119 av 135 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 135 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
135 av 135 säljare

Martin på kartan.

231 tidigare annonser
27 bostäder till salu
135 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Annonser

4 250 000 kr
2 rum, 45 m²
94 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 237 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 41 m²
85 243 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 546 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 37 m²
94 459 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 047 kr/mån
3 995 000 kr
2 rum, 39 m²
102 435 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 884 kr/mån
5 995 000 kr
2 rum, 53 m²
113 113 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 696 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 72,6 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 61 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
6 750 000 kr
Lägenhet Östermalm
-100 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 6 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 34 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
6 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
-100 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.