Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Säljarfavorit
Martin Sjöman
4.9 / 5
(392 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
15 st
378 150 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2023. Martin har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 228 500 000 kr.

Presentation

Med en tävlingsinstinkt och en vilja att aldrig förlora är Martin mäklaren som inte ger upp. En instinkt som gjort honom till en av Sveriges mest framstående, uppskattade och anlitade mäklare.

Martin värdesätter att bygga nya relationer och att få hjälpa personer med vad som för många är deras livs största affär. Han arbetar ständigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och finns alltid tillgänglig så att du ska kunna känna dig trygg i processen, för att en stor affär ska bli en utmärkt affär.

Martins uppväxt på Östermalm gör att han kan området som sin egen bakgård och har sedan unga år varit intresserad av försäljning; två av många anledningar till att han blivit en av Stockholms mest välrenommerade mäklare.

Martin är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Säljare om Martin.

28 nov 2023

"Genom hela säljprocessen gav Martin ett tryggt och fortroendeingivande intryck. När frågor fanns svarade han snabbt med en positiv ton. Jag är väldigt nöjd med Martin och kommer rekommendera honom till nära & kära i framtiden."
säljare på Grevgatan 65

27 nov 2023

"Vi har sålt flera bostäder med Martin och är alltid lika nöjda. Bästa mäklaren i Stockholm! "
säljare på Brahegatan 19

24 nov 2023

"Vi är supernöjda med Martins insats! Han hade redan från start ett stort tålamod med oss som inte var helt redo att gå ut på öppna marknaden direkt men när vi väl gjorde det gick det både bättre och snabbare än förväntat. Hela processen var enkel och smidig och Martin återkopplade hela tiden. För..."
"Vi är supernöjda med Martins insats! Han hade redan från start ett stort tålamod med oss som inte var helt redo att gå ut på öppna marknaden direkt men när vi väl gjorde det gick det både bättre och snabbare än förväntat. Hela processen var enkel och smidig och Martin återkopplade hela tiden. För oss var det aldrig någon tvekan om att vi med honom fick ut mest av förutsättningarna. Vi kommer självklart anlita Martin igen."
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 27A

16 nov 2023

"Tredje gången vi säljer med Martin. Väldigt driven och snabb på att återkoppla. Leder processen på ett professionellt sätt. Rekommenderar starkt!"
säljare på Grevgatan 52

07 okt 2023

"Jag kan starkt rekommendera Martin! Från start så såg han till att sätta en rimlig förväntansbild och därefter arbetade han hårt för att se till att få till en så bra affär som möjligt. Han var tillgänglig, engagerad och förtroendeingivande genom hela processen. Inte minst känns han som en suverä..."
"Jag kan starkt rekommendera Martin! Från start så såg han till att sätta en rimlig förväntansbild och därefter arbetade han hårt för att se till att få till en så bra affär som möjligt. Han var tillgänglig, engagerad och förtroendeingivande genom hela processen. Inte minst känns han som en suverän mäklare gentemot potentiella köpare vilket jag värdesätter högt. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 1

05 okt 2023

"Vi har haft förmånen att samarbeta med Martin i en tidigare försäljning och redan då kände vi att vi hade fullt förtroende för honom. Han höll oss informerade genom hela försäljningsprocessen och uppdaterade oss snabbt när något nytt inträffade.
När det blev dags att sälja denna lägenhet, var de..."
"Vi har haft förmånen att samarbeta med Martin i en tidigare försäljning och redan då kände vi att vi hade fullt förtroende för honom. Han höll oss informerade genom hela försäljningsprocessen och uppdaterade oss snabbt när något nytt inträffade.
När det blev dags att sälja denna lägenhet, var det självklart val för oss att välja Martin på nytt. Han visade återigen att han är en av Sveriges främsta mäklare med sin omfattande marknadskunskap och nätverk. Detta gjorde att vi aldrig behövde använda de vanliga försäljningskanalerna, som Hemnet, och istället kunde sälja lägenheten i vår egen takt helt utan stress. Vi ger Martin och Sjömanfrisk högsta betyg, 5/5, på alla områden."
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 47A

02 okt 2023

"Bli är supernöjda med Martin och hans insats! "
säljare på Styrmansgatan 14C

28 jun 2023

"Martin var pålitlig och processen enkel och tydlig. I intervallet på förväntat slutpris blev det faktiska slutpriset väl i den övre delen av både Martins och min egen bedömning. Jag hade givit Martin förtroendet igen. "
säljare på Rehnsgatan 17

21 jun 2023

"Martin är supertrevlig och duktig. Vi känner oss mycket nöjda med genomförandet!"
säljare på Brantingsgatan 23

21 jun 2023

"Martin är driven, lyhörd och kommunikativ, och jag lämnar mina högsta rekommendationer till framtida säljare. "
säljare på Sandhamnsgatan 75F

19 jun 2023

"Martin är mäklaren som kan sin sak. Han höll mig uppdaterad längs hela processen. Något annat Martin får högsta betyg i är att han inte försökt "pusha" till ett slutpris utan varit mån om att jag som säljare ska känna mig nöjd med priset.
Jag rekommenderar Martin!"
"Martin är mäklaren som kan sin sak. Han höll mig uppdaterad längs hela processen. Något annat Martin får högsta betyg i är att han inte försökt "pusha" till ett slutpris utan varit mån om att jag som säljare ska känna mig nöjd med priset.
Jag rekommenderar Martin!"
Läs mer
säljare på Rehnsgatan 17

19 jun 2023

"Mkt engagerad och kompetent! "
säljare på Lill-Jans Plan 1B

23 maj 2023

"Vi rekommenderar Martin starkt! Mycket duktig, ödmjuk, lyhörd och resultatorienterad. Bra kännedom av marknaden och hittade rätt intressenter för lägenheten inom en vecka. Väldigt nöjda med andra ord. "
säljare på Grevgatan 43

28 apr 2023

"Rekommenderas starkt för bemötande, kunskap, seriositet och pålitlighet!"
säljare på Skeppargatan 57

19 apr 2023

"Martin är en mäklare i toppklass - skicklig, sympatisk och enkel att jobba med!"
säljare på Storgatan 30

19 apr 2023

"Martin är en otroligt engagerad mäklaren som gav mig god vägledning i hela processen vid försäljningen av min bostad. "
säljare på Styrmansgatan 57

05 apr 2023

"Otroligt professionell, engagerad och driven! "
säljare på Markvardsgatan 6

31 mar 2023

"Jag träffade Martin först på visningar. Jag gillade hans bemötande och läste hans omdömen och bokade därför ett möte när det var dags att sälja min lägenhet. Nu var detta andra lägenheten han sålde åt mig. Martin är rak & ärlig och återkopplar alltid direkt. Han har drivet och viljan andra sakna..."
"Jag träffade Martin först på visningar. Jag gillade hans bemötande och läste hans omdömen och bokade därför ett möte när det var dags att sälja min lägenhet. Nu var detta andra lägenheten han sålde åt mig. Martin är rak & ärlig och återkopplar alltid direkt. Han har drivet och viljan andra saknar. Jag kommer aldrig byta mäklare. Han är enligt mig, Stockholms i särklass bästa mäklare. "
Läs mer
säljare på Tyskbagargatan 14

27 mar 2023

"Martin är en engagerad, kunnig och pålitlig mäklare med gedigen erfarenhet från Stockholms innerstad. Han var inlyssnande till våra behov, satte förväntningarna på rätt nivå och vi fick stort förtroende för honom. Vi kommer absolut vända oss till Martin nästa gång vi säljer!"
"Martin är en engagerad, kunnig och pålitlig mäklare med gedigen erfarenhet från Stockholms innerstad. Han var inlyssnande till våra behov, satte förväntningarna på rätt nivå och vi fick stort förtroende för honom. Vi kommer absolut vända oss till Martin nästa gång vi säljer!"
Läs mer
säljare på Västmannagatan 84

27 mar 2023

"Toppenmäklare. Bland de bästa på Östermalm, 5/5! "
säljare på Skeppargatan 39B

27 mar 2023

"Mäklaren var mycket bra och okomplicerad att prata med."
säljare på Breitenfeldsgatan 3

27 mar 2023

"Professionell hantering av försäljning, från början till slut. Stark kännedom av marknaden och hittade rätt intressenter för lägenheten. Rekommenderar starkt!"
säljare på Grev Turegatan 78

27 mar 2023

"Martin är en ödmjuk, lyhörd och resultatorienterad mäklare som med en stadig hand styrde försäljningsprocessen i mål, trots den skakiga marknaden. Vi kan varmt rekommendera Martin som tveklöst är bäst i Vasastan och på Östermalm."
säljare på Valhallavägen 46

05 mar 2023

"Jättenöjd med slutpris och bilderna. Martin gjorde ett bra jobb."
säljare på Vulcanusgatan 4

01 mar 2023

"Supernöjd med Martin som såg till att processen kändes enkel och proffsig. Använder mig gärna av honom vid nästa försäljning också!"
säljare på Grevgatan 13A

23 feb 2023

"Efter att ha sålt lägenheten med Martin har jag nu varit på 30+ visningar inom ett par veckor. Efter interaktioner med alla andra mäklare kan jag bara säga att Martin tillhör det absoluta toppskiktet! Han är påläst, tillgänglig och håller sig uppdaterad kring omvärldsläge. Till skillnad från mång..."
"Efter att ha sålt lägenheten med Martin har jag nu varit på 30+ visningar inom ett par veckor. Efter interaktioner med alla andra mäklare kan jag bara säga att Martin tillhör det absoluta toppskiktet! Han är påläst, tillgänglig och håller sig uppdaterad kring omvärldsläge. Till skillnad från många andra som man själv märker använder uppenbara säljtekniker (jobbar själv med försäljning) för att pressa en till beslut, så säkerställer Martin först att man har fått svar och klarhet på alla frågor och adderar även sådant som kan ha missats. Därefter lägger han fram alternativen, scenarion och känns mer som ett tryggt bollplank snarare än en som vill kliva vidare direkt till nästa affär (vilket jag upplever många mäklare att göra).
Fortsätt med det du gör Martin och ni som köpare/säljare kommer garanterat få en mäklare som är erfaren och duktig i sitt yrke, om ni skulle jobba med Martin!"
Läs mer
säljare på Hagagatan 54

22 feb 2023

"Martin är en fantastisk mäklare!
Genuin, lyhörd, engagerad och väldigt kompenent. Listan kan göras lång…
En otroligt bra förmåga att balansera ett driv med en trygg process. Rekommenderar starkt! "
säljare på Kommendörsgatan 42

21 feb 2023

"Jag är så glad att just Martin hjälpte oss med vår lägenhet som med sitt lugn och tålamod var en förutsättning för att vår försäljning gick i hamn! "
säljare på Strindbergsgatan 37

21 feb 2023

"Martin Sjöman är professionell, kunnig och mycket engagerad."
säljare på Rindögatan 27

21 feb 2023

"Anlita en stjärnmäklare, anlita Martin Sjöman!"
säljare på Lill-Jans Plan 3

21 feb 2023

"Martin gjorde vår försäljning enklare och smidigare än vad vi hade kunnat drömma om! Vi är supernöjda med både samarbetet och resultatet. "
säljare på Nybrogatan 81

23 dec 2022

"Martin är Östermalms självklara val. Han är lugn och trygg i sin roll som fastighetsmäklare och sålde lägenheten efter bara en dag på Hemnet. Superstar!"
säljare på Östermalmsgatan 84

22 dec 2022

"Vi anlitade Martin på Sjöman&Frisk när vi sålde vår trea i Vasastan och vi är väldigt nöjda med honom som mäklare och säljprocessen. Martin var engagerad och tog sig tid att diskutera kring processen och marknaden. Alltid trevlig, glad och enkel att ha att göra med. Han inger stort förtroende på ..."
"Vi anlitade Martin på Sjöman&Frisk när vi sålde vår trea i Vasastan och vi är väldigt nöjda med honom som mäklare och säljprocessen. Martin var engagerad och tog sig tid att diskutera kring processen och marknaden. Alltid trevlig, glad och enkel att ha att göra med. Han inger stort förtroende på ett lättsamt sätt både gentemot oss som säljare men också åt köparna. Vi kan varmt rekommendera Martin!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 19

22 dec 2022

"Professionell hela processen, informativ och hängiven! Martin har koll på precis allt! Upplevelsen kunde inte bli bättre, vi rekommenderar honom starkt! "
säljare på Västmannagatan 61A

22 dec 2022

"Martin är en otroligt duktig mäklare! Han är alltid lätt att nå, påläst, kunnig, har mycket god lokalkännedom och är dessutom väldigt trevlig och förtroendeingivande. Har köpt och nu senast sålt med Martin! Han är outstanding! Kan varmt rekommendera honom. Martin är ett självklart val för mig vid..."
"Martin är en otroligt duktig mäklare! Han är alltid lätt att nå, påläst, kunnig, har mycket god lokalkännedom och är dessutom väldigt trevlig och förtroendeingivande. Har köpt och nu senast sålt med Martin! Han är outstanding! Kan varmt rekommendera honom. Martin är ett självklart val för mig vid kommande bostadsaffärer."
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 55A

22 dec 2022

"Martin tog sig an vårt objekt på en mycket skakig marknad men genomförde trots förutsättningarna en trygg, effektiv och allmänt bra affär på endast två förhandsvisningar. På den marknad vi har nu, är vi mycket nöjda med utförandet och priset. En mäklare med glöd och stenkoll på Östermalm. Rekomm..."
"Martin tog sig an vårt objekt på en mycket skakig marknad men genomförde trots förutsättningarna en trygg, effektiv och allmänt bra affär på endast två förhandsvisningar. På den marknad vi har nu, är vi mycket nöjda med utförandet och priset. En mäklare med glöd och stenkoll på Östermalm. Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Brahegatan 50

20 dec 2022

"Martin är verkligen en mäklare vi kan rekommendera. Otroligt driv samtidigt oerhört lyhörd. Både vi och köparna var super nöjda med Martin. Martin är en mäklare som kan sälja i alla konjunkturer. "
säljare på Östermalmsgatan 57

20 dec 2022

"Martins och hela teamets insats var grym! Kan varmt rekommendera Martin som mäklare. "
säljare på Upplandsgatan 45

26 okt 2022

"Martin hade god kunskap och levererade precis som hade sade. Blev en snabb affär tack vare Martins goda kontaktnät. Kommer anlita Martin igen vid nästkommande lägenhetsaffär."
säljare på Grevgatan 53

24 okt 2022

"Vi är väldigt nöjda med Martin! Han är professionell och tillgänglig på kort varsel. Utöver detta har Martin en mycket bra kännedom om marknaden och han är duktig på att identifiera potentialen i bostaden. Martin har också rådgivit oss inför köpet av vår nya lägenhet. Vi tror inte att någon annan..."
"Vi är väldigt nöjda med Martin! Han är professionell och tillgänglig på kort varsel. Utöver detta har Martin en mycket bra kännedom om marknaden och han är duktig på att identifiera potentialen i bostaden. Martin har också rådgivit oss inför köpet av vår nya lägenhet. Vi tror inte att någon annan mäklare på Östermalm skulle göra ett bättre jobb.
Vi kommer definitivt anlita Martin i framtiden!"
Läs mer
säljare på Styrmansgatan 14B

23 okt 2022

"Vi kan varmt rekommendera Martin som mäklare! Med tanke på rådande marknad så behöll han lugnet och arbetade aktivt med vår bostad. Han har väldigt god kännedom om området och höll oss uppdaterade hela processen igenom! "
säljare på Furusundsgatan 15

18 okt 2022

"Martin var proaktiv och mycket lyhörd till mina krav under säljprocessen. Med väldigt goda kunskaper och ett stort engagemang lyckades han överträffa mina förväntningar på slutpris. Jag kommer definitivt kontakta Martin igen inför nästa försäljning!"
säljare på Grevgatan 19

18 okt 2022

"Otroligt nöjd med Martins insats! Han fick oss och spekulanterna att känna oss trygga genom hela processen och gav allt för att få lägenheten såld till ett pris som skulle göra oss nöjda!"
säljare på Rindögatan 26

17 okt 2022

"Förtroendeingivande, lyhörd och snabbt till avslut. Martin är toppen att jobba med och väldigt duktig på att koordinera de olika stegen i en försäljningsprocess."
säljare på Valhallavägen 22B

17 okt 2022

"Martin är riktigt duktig, får både köpare och säljare att känna sig som vinnare! "
säljare på Grev Turegatan 80

17 okt 2022

"Trots jag inte var helt nöjd med slutpriset gjorde Martin allt han kunde för att få den såld i väldigt oroliga tider. Kommer använda mig av honom i framtiden."
säljare på Frejgatan 6

16 okt 2022

"Rekommenderar varmt Martin - en riktig stjärna! "
säljare på Sibyllegatan 40

16 okt 2022

"En kompetent och trevlig mäklare som gjorde att försäljningen genomfördes mycket smidigt."
säljare på Linnégatan 94

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
228 500 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
385 av 388 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
342 av 387 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
375 av 386 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
389 av 390 säljare

Martin på kartan.

646 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
391 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

5 750 000 kr
3 rum, 58 m²
99 137 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 715 kr/mån
11 500 000 kr
3 rum, 83 m²
138 554 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 443 kr/mån
17 900 000 kr
4,5 rum, 145 m²
123 448 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 732 kr/mån
10 900 000 kr
3 rum, 81 m²
134 567 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 199 kr/mån
15 500 000 kr
3 rum, 84 m²
184 523 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 006 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 325 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 75 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
8 550 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 300 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 8 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Genom hela säljprocessen gav Martin ett tryggt och fortroendeingivande intryck. När frågor fanns svarade han snabbt med en positiv ton. Jag är väldigt nöjd med Martin och kommer rekommendera honom till nära & kära i framtiden."
7 350 000 kr
Lägenhet Östermalm
-150 000 kr
3 rum, 56 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har sålt flera bostäder med Martin och är alltid lika nöjda. Bästa mäklaren i Stockholm! "
Vilande / ej såld
Lägenhet Östermalm
3 rum, 72 m²
Utropspris: 9 500 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Gärdet
3 rum, 82 m²
Utropspris: 9 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.