Martin Sjöman

Profilbild för Martin Sjöman
Säljarfavorit
Martin Sjöman
4.9 / 5
(180 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
64 st
44 st
398 985 000 kr

Bakgrund

Martin Sjöman jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2016-01-07. Martin har fått in 44 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Martin har haft 62 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 438 795 000 kr.

Presentation

Som person är jag väldigt tävlingsinriktad och ogillar att förlora. Min fritid spenderar jag gärna med familj och vänner, helst på resande fot. Jag älskar att bygga nya relationer och få hjälpa till med, vad för många är, största affären i sina liv.

Jag arbetar för att alla inblandade parter ska få en så bra upplevelse som möjligt. Jag finns alltid tillgänglig för er, så att ni ska känna er trygga.

Jag är ung, aktiv och driven! Jag är väldigt tävlingsinriktad och tycker mindre om att förlora. Jag är född och uppvuxen på Östermalm vilket tillför en enorm styrka då jag kan området som ett rinnande vatten.

Jag har sedan unga år varit väldigt intresserad av försäljning, vilket lett till att jag har 10 års erfarenhet inom service- och försäljningsbranschen. År 2012 tog jag klivet in i fastighetsmäklarbranschen vilket är ett beslut jag aldrig kommer att ångra!

Tveka inte att höra av er!

Jag är såklart högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Säljare om Martin.

13 jan 2021

"Jag köpte min första lägenhet via Martin och var då väldigt nöjd med hans insats när jag var på "köpar-sidan". När det sedan var dags att sälja lägenheten vände jag mig direkt till Martin igen, och visst levererade han även när jag var på "säljar-sidan"!
Martin utstrålar trovärdighet. Det är enklelt att ha en konversation med gällande både små och stora beslut i processen att både sälja och köpa bostad. Det var ett nöje att jobba med Martin och jag kan inte göra annat än att rekommendera honom som mäklare då han garanterat ger en bra upplevelse för både köpare och säljare. "
säljare på Nybrogatan 83

29 dec 2020

"Den höga placeringen på hittamäklare talar sitt tydliga språk!
Proffsigt från första mötet till signering.
Rekommenderar verkligen Martin Sjöman
"
säljare på Grevgatan 65

29 dec 2020

"Kan varmt rekommendera Martin till dem som ska sälja sin bostad! Smidig, svarar alltid i telefon och träffade förväntningarna. Jackpot!"
säljare på Odengatan 18A

23 dec 2020

"Det är andra lägenheten som Martin förmedlar åt oss & vi är lika glada som sist. Han har ett proffesionellt & personligt bemötande som att vi kände oss välinformerade under hela processen. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Runebergsgatan 9

23 dec 2020

"Proffsig och driven mäklare som kanske trissade upp förväntningarna på slutpriset lite väl mycket då slutpriset landade en bit därifrån."
säljare på Sturegatan 19

15 dec 2020

"Martin visade på ett starkt driv och engagemang. Han var mottaglig och hade alltid ett gott humör."
säljare på Oxenstiernsgatan 33

14 dec 2020

"Martin är och ger ett mycket seriöst intryck, är kompetent och noggrann och man känner sig helt trygg med Martin som mäklare."
säljare på Teknologgatan 8C

11 dec 2020

"Martin är helt klart en av Stockholms bästa mäklare. Med sitt lugna professionella tillvägagångssätt inger han förtroende för både säljare och köpare. Han är tillgänglig oavsett tid på dygnet och genom hela processen. Martin delar med sig av viktig vägledning och goda råd. Vi sålde vår lägenhet med Martin och skulle definitivt rekommendera honom till alla vi känner! "
säljare på Torsgatan 48B

02 dec 2020

"Jag kände mig trygg med Martin hela vägen. Martin är kunnig, men det bästa av allt var slutpriset. Jag är super nöjd med Martin och kan varmt rekommendera honom till andra säljare."
säljare på Döbelnsgatan 1

29 nov 2020

"Martin är en fantastisk mäklare! Jag kan inget annat än att lovorda honom efter den insatts han gjort vid försäljningen av min lägenhet. Jag anlitade Martin efter att ha läst alla fina recensioner som skrivits om honom, jag kan bara intyga det många andra skrivit. Han har gjort ett gediget och fantastiskt jobb under hela processen där fokuset har legat på att tillfredsställa både köpare och säljare. Martin har varit engagerad, lyhörd och lättillgänglig under hela processen samt mött alla de krav jag ställt på honom. Han har överträffat mina förväntningar och hela processen har varit smidig och professionell från första kontakt till signering. Martin fick mitt förtroende, han bör även få ert!"
säljare på Rehnsgatan 15

28 nov 2020

"Jag är perfektionist och har höga krav generellt men kunde inte vara mer nöjd med Martins insats under försäljningen av vår lägenhet! Han gjorde ett fantastiskt bra jobb och levde upp till / överträffade alla våra förväntningar! Plus att vi känt oss trygga hela vägen. Försäljningen gick fort och smidigt och trots att vi bor på nedre botten och lägenheten inte har balkong/uteplats fick vi det högsta kvadratmeterpriset hittills i vår förening. Kan varmt rekommendera Martin!"
säljare på Surbrunnsgatan 8

23 nov 2020

"Jag är supernöjd med valet av mäklare - Martin gör ett gediget jobb och är lika personlig som proffsig i sitt arbete. Kände mig trygg och uppdaterad under hela processen och rekommenderar honom varmt till andra som går i både sälj och köptankar! "
säljare på Skeppargatan 100

20 nov 2020

"Martin både sålde lägenheten vi köpte och sålde min efter det. Allting var supersmidigt och gick helt galet fort! Martin är verkligen duktig på att alltid vara tillgänglig och svara snabbt för att lugna nerverna som man får både som köpare och säljare :) Grym mäklare helt enkelt! "
säljare på Grev Turegatan 60

19 nov 2020

"Vi var supernöjda med Martin som mäklare! Vi valde honom för att vi träffats på tidigare visningar där vi fått ett professionellt och ödmjukt intryck. Han överträffade våra förväntningar och processen kändes smidig och professionell från första kontakt till signering. Vi ger Martin våra bästa rekommendationer!"
säljare på Artillerigatan 26

19 nov 2020

"Martin gav ett proffesionellt och trevligt första intryck. Han var lyhörd och driven till att få till en smidig och bra affär. Han levde upp till alla våra förväntningar kring försäljningsprocessen från början till slut! "
säljare på Nybrogatan 54

19 nov 2020

"Varit väldigt nöjd med Martin under hela sälj processen.
Kan verkligen rekommendera Martin till andra som är intresserade av en bra mäklare. "
säljare på Sibyllegatan 51

19 nov 2020

"Martin är en otroligt duktig och engagerad mäklare som är väldigt förtroendeingivande och som gång på gång levererar över förväntan. 5/5 helt enkelt! "
säljare på Frejgatan 42

19 nov 2020

"Martin är en driven, duktig och engagerad mäklare. Värderingen stämde väl överens med hans värdering och det tyder på gott omdöme. "
säljare på Kallskärsgatan 5

19 nov 2020

"Martin är väldigt engagerad, har hög kunskap om bostadsmarknaden och olika strategier vid försäljning och är väldigt trovärdig (gentemot så väl säljare som spekulanter). Lyhörd för önskade förändringar och allmänt trevlig att ha och göra med!"
säljare på Renstiernas gata 13

19 nov 2020

"Vi var väldigt nöjda med Martins hjälp genom hela vår försäljning. Han hade en perfekt balans mellan information trygghet och affärssinne. Skulle utan tvekan välja honom igen till en framtida försäljning."
säljare på Ingemarsgatan 6

19 nov 2020

"Mycket kunnig, proffsig och erfaren. Martin Sjöman är den bästa mäklaren om man skall sälja på Östermalm eller Vasastan."
säljare på Birger Jarlsgatan 99B

26 sep 2020

"Vi träffade ett flertal mäklare och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av Martin.
Han är duktig, professionell och håller oss som kund lugna under hela processen.
Vi har upplevt Martin på både köp- och säljsidan och känner oss väldigt välbehandlade av hans agerande vid båda tillfällen.
Han är utan tvekan en av de bästa mäklarna i Stockholm."
säljare på Surbrunnsgatan 31B

24 sep 2020

"Supernöjd. Snabb och effektiv process."
säljare på Upplandsgatan 73

24 sep 2020

"Med Martins gedigna engagemang, kunskap och lyhördhet, genomsyrar allt han gör professionalism. Från första mötet till kontraktskrivning. Om man inte nöjer sig med något annat än det bästa ska man anlita Martin."
säljare på Valhallavägen 116A

24 sep 2020

"Vi kan varmt rekommendera Martin. Han är alltid kvick i sin respons oavsett ärende eller tid på dygnet. Mycket hjälpsam och enkel att ha att göra med både före och efter bostadsaffären. 10/10 till Martin!"
säljare på Eriksbergsgatan 12

02 sep 2020

"Martin har jag anlitat tidigare och ångrar ej jag gjorde det igen, Martin kommer vara min mäklare i all framtid. Han är kunniga, seriös och sympatisk!!"
säljare på Nybrogatan 54

02 sep 2020

"En mäklare som får alla partner att känna sig trygga i affären!"
säljare på Kungstensgatan 3

02 sep 2020

"Martin sålde min lägenhet på tre dagar innan visning för ett högt kvmpris givet förutsättningar (bv mot gata). Nöjd med insatsen och otroligt enkelt att få tag i gällande alla funderingar och frågor - kommer definitivt välja Martin igen!"
säljare på Surbrunnsgatan 9

02 sep 2020

"Lyhörd, kunnig, ung och hungrig Mäklare Martin Sjöman kan jag varmt rekommendera om ni vill ha en lyckad försäljning"
säljare på Lill-Jans Plan 3A

23 aug 2020

"Bra attityd och engagerad. Lgh låg länge som på gång men såldes till slut till det pris jag ville och utan att Martin pushade mig. Köparen uttryckte sig också mkt positivt om honom."
säljare på Östermalmsgatan 67

19 aug 2020

"Martin är fantastiskt professionell och hjälpsam. Han tar det extra steget för att få mig som säljare att vara trygg genom hela processen."
säljare på Falugatan 14

19 aug 2020

"Väldigt nöjda med Martins insats i samband med försäljningen av vår bostad. Lyhörd, tillgänglig, målinriktad men samtidigt realistisk. Rekommenderar honom starkt ifall man går i säljtankar."
säljare på Storgatan 25

14 aug 2020

"Super nöjd med Martin som mäklare, från start till slut. Otroligt duktig och engagerad! Rekommenderar honom varmt till dig som ska sälja din lägenhet. "
säljare på Styrmansgatan 13

22 jun 2020

"Martin är duktig och väldigt bra att ha att göra med på alla sätt."
säljare på Grevgatan 6A

14 jun 2020

"Martin var jätteduktig. Vi fick ett gott intryck från och med första mötet, och han har varit hjälpsam genom hela försäljningen. Han har bra lokal kännedom (Östermalm/Karlaplan) och fanns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Martin starkt som mäklare. "
säljare på Banérgatan 48

10 jun 2020

"Bara positiva erfarenheter av Martin. Lyhörd, visar stort engagemang och är tillgänglig. Uppskattas också mycket av köpare. "
säljare på Grevgatan 19

27 maj 2020

"Martin fick att känna mig så otroligt trygg med hans kunskap och energi! Han lyckades på väldigt kort tid lösa ett bra bud som tidigare mäklare misslyckas med ! Om du säljer i innerstan så är det han du ska ha ! TACK Martin "
säljare på Östermalmsgatan 42A

23 maj 2020

"Martin är grym! Målinriktad, ambitiös och tillgänglig. Han är realistisk och kämpar på och ger sig aldrig innan förrän ett optimalt resultat är uppnått. Ge Martin space; han kommer att leverera!"
säljare på Rörstrandsgatan 2A

15 maj 2020

"Supernöjd med Martin som mäklare! Driven och engagerad. Fint försäljningsresultat trots Corona-tider. Kommer vända mig till Martin igen nästa gång jag ska sälja!"
säljare på Rindögatan 48

15 maj 2020

"Martin är förmodligen Stockholms mest hårt arbetande mäklare. Martin svarar alltid när vi ringt och ingen fråga anser han är jobbig att svara på - oavsett tid på dygnet.
Vidare är han trevlig, social, och framförallt extremt duktig på sitt jobb - riktigt "likeable" med andra ord. Martin fixar allt!

Vi har både köpt och sålt med Martin något som vi har för avsikt att göra igen. Har hittills inte träffat en annan mäklare som inger samma förtroende.
Martin - läser du detta, STORT tack och vi hörs snart igen!"
säljare på Floragatan 18

14 maj 2020

"Martin är grym! Det tog inte ens en vecka att sälja underhand. Nästa gång vi ska sälja vår lägenhet kommer vi självklart att använda Martin igen. "
säljare på Norrbackagatan 46

13 maj 2020

"Väldigt nöjd med Martins Sjömans insats som mäklare! Proffsigt bemötande, engagerad och tillgänglig under hela processen. Kunnig inom sitt område och tillförde det lilla extra. Kom ofta med bra tips och råd och var lätt att samarbeta med. Högsta betyg inom alla kategorier! "
säljare på Engelbrektsgatan 43A

30 apr 2020

"Vi valde att gå med Martin efter intervjuer med ett flertal andra mäklare. Vi skulle kunna sälja med Martin igen skulle det bli aktuellt."
säljare på Eriksbergsgatan 1B

29 apr 2020

"Driven, tydlig och realistisk utifrån marknaden. Väldigt snabb i svar och alltid positiv.
Kunnig och väl etablerad i området, vilket kändes tryggt. Kan varmt rekommendera Martin!"
säljare på Lill-Jans Plan 4

13 mar 2020

"Vi träffade fyra mäklare och bestämde oss för Martin Sjöman. Vi är mycket nöjda med valet. Martin är mycket engagerad och driven. Lätt att få kontakt med. Rekommenderas starkt. "
säljare på Gumshornsgatan 9

11 mar 2020

"Martin är proffsig, pigg och positiv. Man blir inte besviken när man säljer med honom!"
säljare på Sandelsgatan 37

10 mar 2020

"Bra, trevlig och trygg att jobba med. Pushar inte och kommer med kloka råd"
säljare på Riddargatan 28

05 mar 2020

"Martin är en otroligt kompetent mäklare som strävar hårt för kundens önskemål och levererar över förväntan. Med Martin känner man sig hörd och trygg. Helt enkelt den perfekta mäklaren!"
säljare på Sandelsgatan 40

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
62

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
44
Försäljningar
62
Försäljningsvärde
438 795 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
177 av 180 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 180 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
173 av 180 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
179 av 180 säljare

Martin på kartan.

308 tidigare annonser
13 bostäder till salu
180 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
2 rum, 44 m²
90 795 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 434 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 28 m²
114 107 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 755 kr/mån
3 395 000 kr
1 rum, 31 m²
109 516 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 710 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 28 m²
106 964 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 834 kr/mån
7 150 000 kr
2 rum, 57 m²
125 438 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 441 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 215 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 465 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag köpte min första lägenhet via Martin och var då väldigt nöjd med hans insats när jag var på "köpar-sidan". När det sedan var dags att sälja lägenheten vände jag mig direkt till Martin igen, och visst levererade han även när jag var på "säljar-sidan"!
Martin utstrålar trovärdighet. Det är enklelt att ha en konversation med gällande både små och stora beslut i processen att både sälja och köpa bostad. Det var ett nöje att jobba med Martin och jag kan inte göra annat än att rekommendera honom som mäklare då han garanterat ger en bra upplevelse för både köpare och säljare. "
4 250 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 255 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Östermalm
2,5 rum, 74 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 33 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
7 200 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 250 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.