Martin Boholm

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Martin Boholm
Profilbild för Martin Boholm
Martin Boholm
4.8 / 5
(308 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
33 st
126 900 000 kr

Bakgrund

Martin Boholm jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2010-10-06. Martin har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Martin har haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 85 820 000 kr.

Presentation

* Uppsalas mest rekommenderade mäklare 2019

* Sålde flest lägenheter i Uppsala 2019

* Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018

*Flest publicerade och sålda bostäder i Uppsala 2018

2019 blev ett rekordår och jag är så glad och tacksam för alla kunder jag fått möjligheten att hjälpa sälja sin bostad.

Läs här nedan alla kommentarer som jag fått av säljare som sålt genom mig. Jag jobbar stenhårt för att behålla min plats på toppen genom att alltid ge allt och lite till i alla mina affärer. Vill ni ha en positiv, engagerad och social mäklare så har ni kommit rätt. Jag är också en enorm tävlingsmänniska vilket har gjort att jag under många år legat i toppen på listan av mäklare i Uppsala och Sverige som säljer flest bostäder per år.

Jag har jobbat som mäklare i 10 år, vilket ger en trygghet i affären när ni anlitar mig.
Jag älskar mitt jobb och brinner för försäljning och att hjälpa båda säljare och köpare till en mycket lyckad affär. Detta har lett till att ca 85 % av mina kunder kontaktar mig via rekommendationer, vilket känns jättekul och påvisar att mitt hårda arbete lönar sig.

Ring mig så berättar jag gärna hur just du kan få den bästa mäklartjänsten i Uppsala/Knivsta :)

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Martin.

25 maj 2020

"Trots turbulent marknad och väldigt låg närvaro på visning - i samband med Covid19 - så lyckades han hitta rätt köpare och komma så nära vår förhoppning i slutpris, som var möjligt i dessa tider."
säljare på Hällbygatan 43

21 maj 2020

"Otroligt bra prestation av Martin. Levererade över förväntan. "
säljare på Vallbygatan 13

12 maj 2020

"Martin skulle jag rekommendera till alla som letar efter mäklare! Proffsig, lätt att tycka om och väldigt duktig på sitt jobb. Gav det där lilla extra för lägenheten samtidigt som han alltid var väldigt ärlig och talade klarspråk, vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg. Man fick löpande uppdatering och det kändes som att man hade hans fulla fokus. Jag är väldigt nöjd med mitt val av Martin som mäklare (särskilt under rådande omständigheter på bostadsmarknaden) och skulle definitivt välja honom igen!"
säljare på Tegnérgatan 25D

07 maj 2020

"Martin är en väldigt engagerad, driven och kunnig mäklare. Han lyckades sälja lägenheten till ett högre pris än vad andra mäklare värderade den till även om slutpriset var lägre än hans egna värdering. Vi skulle utan tvekan välja Martin igen och rekommenderar honom starkt till andra. "
säljare på Polhemsgatan 6

05 maj 2020

"Att sälja sin lägenhet mitt i brinnande Coronapanik var inte helt lätt men jag kan inte tänka mig en annan mäklare som skulle hantera det bättre. Jag träffade fyra mäklare innan jag träffade Martin och han var den enda som inte gav mig ett glädjebesked utan var seriös och ärlig men ändå ambitiös. På den vägen var det. Tillgänglig, rak och hårt arbetande. När budgivningen inte gick som en ville såg Martin till att förhandla upp priset med nästan en kvarts miljon, vilket säger något om hans kvalitéer. Jag rekommenderar varmt Martin för framtida bostadsförsäljare! "
säljare på Frodegatan 13A

05 maj 2020

"Martin är en person som jag upplevde följande :
Aktiv , strategiskt tänkande , målmedveten , ta hand väl om sina kunder på ett proffsigt sätt , Väldigt engagerad , trygg framförallt , väldigt tydligt ."
säljare på Stenhuggarvägen 34

23 apr 2020

"Vi är mycket nöjda med Martin då han var mycket engagerad och driven samt löpande gav återkoppling. Han lyckades överträffa förväntningarna trots en tuff bostadsmarknad. "
säljare på Ljusbärargatan 9

20 apr 2020

"Tycker att Martin är en fantastiskt duktig mäklare.
Trevlig, engagerad och förtroendeingivande genom hela försäljningsprocessen. Alltid snabba svar och återkoppling. Kan verkligen rekommendera Martin till alla som ska sälja sin bostad/villa.
Vi är väldigt nöjda!
"
säljare på Rosenvägen 32

10 apr 2020

"Mycket bra mäklare som är väldigt engagerad och aktiv mot potentiella köpare och mig som säljare.
Kände själv när jag träffade Martin på en annan visning att detta är en mäklare jag kommer anlita vid min försäljning.
Och jag kan bara konstatera att han uppfyllde mina förväntningar till 100%.
Jag skulle helt klart anlita honom igen och rekommenderar de som ska sälja att anlita Martin.
Högsta betyg utan tvekan. "
säljare på Torkelsgatan 34B

05 apr 2020

"Martin var driven att få vår lägenhet såld under en period när bostadsmarknaden var osäker. Han var alltid snabb att svara på sms och telefonsamtal, glad och trevlig. Han gjorde allt så vi skulle få ut så mycket som möjligt av försäljningen av vår lägenhet. Vi är väldigt nöjda med Martins insats och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Österängsgatan 22B

03 apr 2020

"Rekommenderas varmt! Mycket nöjd! "
säljare på Torkelsgatan 30D

23 mar 2020

"Martin levererade till 100% ! Jättenöjd säljare som självklart kommer ge Martin fler uppdrag i framtiden. "
säljare på Fjärdhundragatan 58

23 mar 2020

"Martin lade direkt upp en plan för hur vi skulle gå tillväga när min lägenhet såldes. Det jag särskilt uppskattade var att Martin alltid kom med realistiska planer och hjälpte till att anpassa förväntningarna; med andra ord tycker jag att Martin var väldigt proffsig. Sedan var det extra kul att se att Martin kämpade på hårt under visning och försäljning och lyckades sälja lägenheten till mer än vad jag hade ställt in förväntningarna efter. Jag kan varmt rekommendera Martin för en smidig försäljning där man ger sig själv och sin bostad absolut bästa förutsättningar!"
säljare på Industrigatan 21

19 mar 2020

"Martin gjorde hela processen otroligt enkel för mig som säljare. Väldigt professionell, förtroendegivande och kunnig, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Martin är en riktig kämpe och det var tydligt att han brinner för sitt jobb. Då kan man inte vara annat än nöjd som säljare! "
säljare på Trädgårdsgatan 8

16 mar 2020

"Martin visade ett stort engagemang från start och var tydlig med att han skulle göra sitt yttersta för att jag som säljare skulle bli nöjd. Vilket jag verkligen blev. Han var snabb med att svara på frågor och hela försäljningen gick fort och smidigt. Jag kan verkligen rekommendera Martin! "
säljare på Sankt Göransgatan 22

01 mar 2020

"Martin är en mycket kompetent mäklare och har gjort ett utomordentligt arbete.
Jag har erfarenhet av flera andra lägenhetsförsäljningar och Martin är i särklass den bästa mäklaren jag haft.
Jag är tacksam för allt arbete Martin lagt ner och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kungsängsgatan 57M

28 feb 2020

"Från att jag träffade Martin hade jag fullt förtroende för att han skulle ge 100% i försäljningen av min lägenhet. Jag uppskattade extra mycket hans lugn, tillgänglighet och entusiasm under hela processen. Martin ger det han lovar och när försäljningsprocessen verkade bli komplicerad var Martin hela tiden lugn och informativ. Jag är otroligt nöjd med att ha anlitat Martin för min försäljning och kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Ringgatan 20A

28 feb 2020

"Supertrevlig mäklare med väldigt bra engagemang genom hela säljprocessen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Malma Backe 3E

19 feb 2020

"Martin är en mäklare med fötterna på jorden - en realist m.a.o - och håller förväntningarna likaså. Med det sagt, och tack vare en god insats, slogs ändå våra förväntningar och vi är mycket nöjda med slutpriset vi fick. Tack Martin!"
säljare på Ymergatan 15F

17 feb 2020

"Martin är en grym mäklare med stort engagemang och driv i affären! Vi var i kontakt med flera mäklare och mäklarfirmor i samband med att vi skulle sälja vår bostad. Vi bestämde oss för Martin och Notar och är mycket nöjd med valet."
säljare på Vretgränd 19

17 feb 2020

"Mycket trevlig och kunnig"
säljare på Murargatan 22B

30 jan 2020

"Martin var väldigt tydlig och utförlig från första mötet, lyhörd under processen samt synnerligen tillmötesgående. "
säljare på Hällbygatan 32C

21 jan 2020

"Martin är en väldigt duktig och driven mäklare som gör det lilla extra."
säljare på Sankt Göransgatan 22

21 jan 2020

"Martin ingav direkt förtroende och kändes professionell. Han var personligt engagerad från start till slut och tydlig i hur processen går till. Han har stor kännedom om bostäder av olika typer och om försäljning av bostäder. Vi är 100% nöjda. Vi kan varmt rekommendera Martin som mäklare."
säljare på Grönstensvägen 12

19 jan 2020

"Återigen fick Martin förtroende att sälja, vilket var en självklarhet för oss. En mer pålitlig och proffsig mäklare går inte att hitta. Han gjorde ett fantastiskt bra jobb och det resulterade i en grymt bra försäljning som överträffade våra förväntningar! "
säljare på Fjärdhundragatan 50

17 jan 2020

"Med Martin som mäklare kände vi oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Han är oerhört kunnig, professionell och lätt att ha att göra med. Han ger löpande information och snabb återkoppling. Han är driven, målinriktad och ger allt och lite till. Martin uppnådde det resultat andra mäklare sa var omöjligt. Det säger allt."
säljare på Vaksalagatan 36C

31 dec 2019

"Världsklass! Utnämnd till "Sveriges bästa mäklare" av en anledning. Om du har chansen att få honom så är det bara att slå till!!"
säljare på Högåsvägen 29

30 dec 2019

"Gillar Martins driv och engagemang i processen. Gav rätt råd som ledde till snabb försäljning. Skulle anlita honom igen om jag ska sälja nuvarande innehav."
säljare på Handarbetsvägen 62

04 dec 2019

"Mäklarens insats var riktigt bra! Kändes tryckt :) "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 9

24 nov 2019

"Uppsalas bästa mäklare. Professionell med glimten i ögat och följsam mot säljare och köpare. Kommer anlita Martin Boholm igen om jag behöver sälja någon mer bostad. "
säljare på Murargatan 26A

21 nov 2019

"Med stort engagemang och driv samt en lyhördhet för våra önskemål i samband med försäljningen har Martin sett till att vi gör bostadsaffär vi är mycket nöjda med.
"
säljare på Portalgatan 52

20 nov 2019

"Martin är en otroligt duktig mäklare. Vi är imponerade över hans resultat i en tuff och svajig marknad. Supernöjda! "
säljare på Gimogatan 6A

15 nov 2019

"Martin är kunnig , påläst och kund fokuserad
Det som sticker ut är att han är mån att alla involverade skall vara nöjda ,vilket märks i säljprocessen.
Kan verkligen rekommendera Martin"
säljare på Norrlandsgatan 15B

13 nov 2019

"Engagerad och tillmötesgående. Försäljningen sköttes smidigt och proffsigt! "
säljare på Geijersgatan 15A

13 nov 2019

"Super instans utav Martin! Trots med en trög försäljning så kämpade han på och gav sig inte! Man kände att man kunde slappna av för att man vet att han gjort ditt yttersta för att nå mitt mål som säljare, rekommenderas starkt! "
säljare på Gräslöksgatan 2

13 nov 2019

"Hade stort förtroende för Martin då han ansvarade för försäljningen av min br på ett mycket smidigt sätt. Är mycket nöjd!"
säljare på Fyrislundsgatan 37C

13 nov 2019

"Martin var väldigt engagerad genom hela processen, höll mig hela tiden uppdaterad och fanns alltid tillgänglig för frågor. Den goda kommunikationen var väldigt viktig för mig som förstagångssäljare. "
säljare på Luthagsesplanaden 28B

04 nov 2019

"Martin såg till att vi fick en snabb försäljning och valde rätt strategi för att få många till visningen och en bra budgivning."
säljare på Skyttelgatan 7

01 nov 2019

"Det va enkelt och smärtfritt att jobba med Martin. Bra o informativ ingav förtroende. Rekommenderar starkt!"
säljare på Sållargatan 4

01 nov 2019

"Martin är mycket tydlig, engagerad med mycket energi gör sitt bästa för göra både säljare och köpare så nöjda som är möjligt. Toppen jobbat med min bostad i en tuff marknad. Tack! "
säljare på Kapellgatan 3

01 nov 2019

"Martin är trevlig och ansvarig mäklare, "
säljare på Ymergatan 13D

23 okt 2019

"Väldig duktig mäklare med stor kompetens. Martin är ärlig och lyhörd och engagerad.
Rekommenderar starkt honom vidare."
säljare på Industrigatan 25

08 okt 2019

"Martin är en väldigt driven och engagerad mäklare.
Lätt att få tag på, extra plus för tydlig återkoppling.
Han gjorde ett bra jobb och jag rekommenderar honom gärna!
/Säljare på Gröna Gatan"
säljare på Gröna gatan 31D

07 okt 2019

"Martin var både väldigt professionell och personlig i sitt arbete med mig som säljare. Jag kände hela tiden att han stöttade och stod bakom mig, samt kämpade med glädje för att göra mig nöjd. Fanns alltid tillgänglig. Kände att jag kunde lite på honom till 100%."
säljare på Byggmästargatan 3A

06 okt 2019

"Vi fick väldigt bra hjälp av Notar då allt från homestyling och fotografering höll hög klass. Martin är en driven mäklare som kämpar för att få till ett bra slutpris. "
säljare på Kungsängsgatan 59E

05 okt 2019

"Väldigt kompetent mäklare som genom en tydlig strategi och kommunikation från början till slut levererar ett mycket gott resultat. Han är lättillgänglig, lyssnar på ens synpunkter samt är öppen för att bolla idéer med.
En skicklig säljare och en trevlig person, vad är väl bättre! "
säljare på Geijersgatan 23C

01 okt 2019

"Riktigt bra mäklare som verkligen gick in för det och hjälpte till på alla de sätt och höll mig underättad under hela processen. Väldigt väldigt nöjd!"
säljare på Fålhagsleden 4C

11 sep 2019

"Andra gången Martin hjälper oss sälja vår lägenhet. Lika vass nu som då! Han är effektiv, engagerad och driven vilket ledde till att affären gick i hamn på en vecka!"
säljare på Sågargatan 15C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Radhus
3
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
85 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
299 av 308 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
279 av 308 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
300 av 308 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
299 av 308 säljare

Martin på kartan.

811 tidigare annonser
16 bostäder till salu
306 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Annonser

2 095 000 kr
2 rum, 60 m²
34 916 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 730 kr/mån
1 595 000 kr
1,5 rum, 43,8 m²
37 093 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 230 kr/mån
10 000 000 kr
8 rum, 190 m²
52 631 kr/m²
Villa, Uppsala
5 290 000 kr
5 rum, 144 m²
36 736 kr/m²
Radhus, Uppsala
4 495 000 kr
5 rum, 165 m²
27 242 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 030 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 235 000 kr
1 rum, 50 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Lägenhet Fålhagen
+ 305 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt bra prestation av Martin. Levererade över förväntan. "
1 880 000 kr
Lägenhet Luthagen
+ 185 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Martin skulle jag rekommendera till alla som letar efter mäklare! Proffsig, lätt att tycka om och väldigt duktig på sitt jobb. Gav det där lilla extra för lägenheten samtidigt som han alltid var väldigt ärlig och talade klarspråk, vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg. Man fick löpande uppdatering och det kändes som att man hade hans fulla fokus. Jag är väldigt nöjd med mitt val av Martin som mäklare (särskilt under rådande omständigheter på bostadsmarknaden) och skulle definitivt välja honom igen!"
2 075 000 kr
Lägenhet Norra Luthagen
+ 180 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trots turbulent marknad och väldigt låg närvaro på visning - i samband med Covid19 - så lyckades han hitta rätt köpare och komma så nära vår förhoppning i slutpris, som var möjligt i dessa tider."
2 150 000 kr
Lägenhet Rosendal
+ 400 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.