Marie-Louise Lindgren

Profilbild för Marie-Louise Lindgren
Marie-Louise Lindgren
4.9 / 5
(106 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
20 st
168 700 000 kr

Bakgrund

Marie-Louise Lindgren jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2005-07-05. Marie-Louise har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marie-Louise har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 150 555 000 kr.

Presentation

Jag heter Marie-Louise Lindgren och jag är verksam i vackra Upplands-Bro. Jag gör även en och annan avstickare till Håbo kommun. Ni hittar mig på vårt kontor på Torget i Kungsängen. Jag blev registrad som fastighetsmäklare 2005 och har sedan dess hjälpt många personer att hitta hem, många flera gånger. Återkommande kunder är ett fint betyg och för mig är det viktigt att du känner att jag har gjort allt i din bostadsaffär! Trots många år i branschen så har glöden till det här fantastiska arbetet aldrig falnat. Omdömen om mig är engagemang, driv och kompetens. Tveka inte att ringa om du funderar på att sälja eller köpa bostad!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marie-Louise.

12 jun 2022

"Marie-Louise är en driven, målinriktad, inlyssnande, professionell, effektiv och engagerad mäklare med stort hjärta. Kan varmt rekommendera Marie-Louise! "
säljare på Krägga Strandväg 4

10 jun 2022

"Marie-Louise är den enda mäklaren jag kommer att använda. Otroligt professionell, bra på att känna av köparna och säljarna. Tillmötesgående och alltid ett glatt humör. "
säljare på Karlsnäs 7

20 maj 2022

"Mycket professionell, trevlig, målinriktad och har väldigt god lokalkännedom!
Marie louise hade tålamod genom hela försäljningen och svarade på alla frågor och frågetecken som dök upp. Hon vägledde oss vid svåra och krångliga beslut. Vi rekommenderar henne väldigt starkt, säljer vi i framtiden ..."
"Mycket professionell, trevlig, målinriktad och har väldigt god lokalkännedom!
Marie louise hade tålamod genom hela försäljningen och svarade på alla frågor och frågetecken som dök upp. Hon vägledde oss vid svåra och krångliga beslut. Vi rekommenderar henne väldigt starkt, säljer vi i framtiden så är hon det självklara valet! Du kommer inte hitta en bättre mäklare! "
Läs mer
säljare på Rösaringvägen 12

20 maj 2022

"Vi trivdes otroligt bra med Marie-Louise. Trevlig, ärlig och mjuk. Lyssnade på önskemål och hade rak kommunikation. Jag rekommenderar henne till alla. "
säljare på Offervägen 2

20 maj 2022

"Mäklare som gav det "lilla" extra för att vi som säljare skulle bli helt nöjda. Höll oss uppdaterade om alla steg i försäljningen även små saker. Visste vad hon gjorde och det kändes tryggt. "
säljare på Emaljvägen 8

30 apr 2022

"Marie-Louise har varit ett självklart val vid alla mina försäljningar. "
säljare på Rubinstigen 44

31 mar 2022

"Vi är så glad att Marie-Louise fick uppdrag att hjälpa oss sälja vår villa. Otroligt engagerad, trevlig, proffsig ,lyhörd och stor kunnighet inom detta område hon får klart högsta betyg vi rekommenderar henne verkligen.
Anna&Mattias."
säljare på Kristinetorpsvägen 15

20 mar 2022

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Magna Sunnerdahls väg 21

19 mar 2022

"Tack vare Marie-Louises energi och engagemang är vi övertygande om att hon bidrog till att lägenheten såldes för rekordpris i vårt område."
säljare på Rubinstigen 41

13 mar 2022

"Fick Marie-Louise via rekommendationer från 2 olika håll.
Mycket kompetent och insatt i sitt yrke.
Stort tack!"
säljare på Målarvägen 33

06 mar 2022

"Marie-Louise förstod vårt behov och hjälpte oss med en smidig affär. Rekommenderas varmt! "
säljare på Safirstigen 47

25 jan 2022

"Kan varmt rekommendera Marie-Louise. Professionell mäklare som verkligen är gjord för sitt jobb, hon gör det där lilla extra och får en att känna sig trygg i sin bostadsförsäljning. "
säljare på Klockarebovägen 72

25 jan 2022

"Vi kände oss trygga och nöjda med Marie Louise från början av kommunikationen till slutet. Enligt oss har Marie Louise varit vår bästa mäklare hittills och rekommenderar henne väldigt. Toppenbra!"
säljare på Kasmovägen 18

05 dec 2021

"Otroligt professionell och tydlig. Rekommenderar."
säljare på Orgelstigen 28

01 nov 2021

"Redan vid första kontakten med Marie-Louise Lindgren visste jag att hon var rätt mäklare för att sälja huset. Hon var och är engagerad till 100% och höll mig uppdaterad dagligen. Hon är en person som tar mycket egen initiativ och har framför allt en härligt personlighet som smittar av sig.
Hon är..."
"Redan vid första kontakten med Marie-Louise Lindgren visste jag att hon var rätt mäklare för att sälja huset. Hon var och är engagerad till 100% och höll mig uppdaterad dagligen. Hon är en person som tar mycket egen initiativ och har framför allt en härligt personlighet som smittar av sig.
Hon är en genuin mäklare som bevakar både säljarens och köparens intresse och bara håller sig till sanningen.
Jag rekommenderar varmt Marie-Louise Lindgren som mäklare. "
Läs mer
säljare på Stenhagsvägen 4

30 okt 2021

"Vi har samarbetat med Marie-Louise i försäljningen av vår lägenhet och vid visningar av objekt. Mycket professionellt och personligt engagemang som har fått ta den tid som behövdes. Vi rekommenderar henne och svenska mäklarhuset varmt! "
säljare på Femstenavägen 9

30 okt 2021

"Marie-louise är superbra och professionell och för ett fantastiskt jobb, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Korpstigen 6A

25 okt 2021

"Bästa Mäklaren alla kategorier! Proffsig, trevlig, kunnig, erfaren, lyhörd, orädd, trygg och tydlig och med träffsäker fingertoppskänsla. Mina varmaste rekommendationer! Simona Wahlsten"
säljare på Korpstigen 12F

07 okt 2021

"Vi rekommenderar varmt Marie-Louise. Kunnig, engagerad, stort tålamod och fick oss att känna oss att vi var i trygga händer. Är fantastiskt nöjda! Stort tack! Linn och Petter "
säljare på Sågbacken 19

29 sep 2021

"Rekommenderar starkt om du vill ha en engagerad, professionell och trygg mäklare. Marie-Louise är härlig, rak och tydlig som håller hög standard och kan marknaden innan och utan. Så nöjd och glad att jag valde henne till min försäljning! "
säljare på Hallonvägen 78

28 sep 2021

"Professionell och trevlig mäklare rekommenderas!
Marie-Louise inger förtroende och genom löpande återkoppling, tydlig kommunikation och engagemang genom hela processen, kände jag mig trygg i att ha lämnat över ansvaret till henne.
Försäljningen gick smidigt och över förväntan.
"
"Professionell och trevlig mäklare rekommenderas!
Marie-Louise inger förtroende och genom löpande återkoppling, tydlig kommunikation och engagemang genom hela processen, kände jag mig trygg i att ha lämnat över ansvaret till henne.
Försäljningen gick smidigt och över förväntan.
"
Läs mer
säljare på Klockarebovägen 44

27 sep 2021

"Otroligt nöjd med min mäklare! Hon är lyhörd, trevlig och oerhört engagerad i det hon gör! Jag är en trogen kund till just henne!"
säljare på Kornettstigen 7

09 sep 2021

"Vi har träffat Marie-louise på ett gäng visningar och alltid känt att man klickar lätt med henne. Hon är varm, trygg och tydlig. Vid frågor är hon alltid påläst eller ser snabbt till att bli påläst och hon förklarar alltid tydligt på ett språk alla kan förstå. Det slutade med att vi först köpte a..."
"Vi har träffat Marie-louise på ett gäng visningar och alltid känt att man klickar lätt med henne. Hon är varm, trygg och tydlig. Vid frågor är hon alltid påläst eller ser snabbt till att bli påläst och hon förklarar alltid tydligt på ett språk alla kan förstå. Det slutade med att vi först köpte av Marie-Louise för några år sen och nu sist sålde med henne som mäklare. Mäklare är ett viktigt val och vi är supernöjda att vi valde just Marie-Louise"
Läs mer
säljare på Rättarbodavägen 23

21 jun 2021

" Professionell arbete från början till slutet, tydligt och trygg."
säljare på Flanellvägen 3

21 jun 2021

"God energi, saklig, rak och driven"
säljare på Växthusvägen 15

21 jun 2021

"Vi tog kontakt med Marie-Louise tack vare att hon hjälpt våra grannar att sälja deras radhus.
Fantastisk engagerad mäklare som hjälpte oss med vår försäljning. Lyhörd, realistisk och rak från första mötet. Proffsigt utförande och otroligt relationsbyggande med oss som säljare. Ett stort stöd och..."
"Vi tog kontakt med Marie-Louise tack vare att hon hjälpt våra grannar att sälja deras radhus.
Fantastisk engagerad mäklare som hjälpte oss med vår försäljning. Lyhörd, realistisk och rak från första mötet. Proffsigt utförande och otroligt relationsbyggande med oss som säljare. Ett stort stöd och bollplank genom hela försäljningen. Här har vi en otroligt driven och målinriktad mäklare som sätter ribban högt och håller standarden.
Vi har hittat vår mäklare för livet. "
Läs mer
säljare på Klockarebovägen 14

07 maj 2021

"Super "
säljare på Krikonstigen 45

16 apr 2021

"Marie-Louise är en mycket trevlig, driven och engagerad mäklare.
Återkopplar och håller en uppdaterad genom hela processen. Kan varmt rekommendera Marie-Louise."
säljare på Soldat Glans väg 14

11 apr 2021

"Tillgänglig och proffsig! Bra service!"
säljare på Ringdansvägen 5

10 mar 2021

"Superengagerad lättsam och kunnig"
säljare på Hästhovsvägen 14

25 feb 2021

"Marie-Louise kändes som ett superproffs från första kontakten. Hon har varit mycket lyhörd och transparent i sin kommunikation och sett till att vi hela tiden känt att vi haft kontroll i försäljningen. Samtidigt har det varit tydligt att hon driver processen och vi har kunnat slappna av i det och..."
"Marie-Louise kändes som ett superproffs från första kontakten. Hon har varit mycket lyhörd och transparent i sin kommunikation och sett till att vi hela tiden känt att vi haft kontroll i försäljningen. Samtidigt har det varit tydligt att hon driver processen och vi har kunnat slappna av i det och låta henne göra jobbet.
Våra diskussioner om prisförväntningar har varit väldigt bra och realistiska och kopplingen till arvodet har varit tydlig och klar.
Allt som allt har det varit en mycket smidig försäljning och jag kan varmt rekommendera Marie-Louise till alla som ska sälja något i området. "
Läs mer
säljare på Gruvfogdevägen 5

26 jan 2021

"Vi träffade Marie-Louise eftersom hon förmedlade vår grannes radhus till ett bra pris. Vi hade förväntningar om en snabb och smidig affär och Marie-Louise överträffade våra förväntningar. Väldigt duktig och engagerad mäklare."
säljare på Klockarebovägen 22

25 jan 2021

"Toppenbra mäklare, kan starkt rekommendera!"
säljare på Norrbodavägen 7

08 jan 2021

"Vi är otroligt nöjda med Marie-Louise insats! Från sekund ett till kontraktsskrivning. Hon är lyhörd, effektiv, tillmötesgående och målinriktad och lyckades förmedla allt vi ville och lite till. En person vi värdesätter väldigt högt!"
säljare på Klockarebovägen 24

26 nov 2020

"Som sagts ovan, en mycket målinriktad, kunnig- inom alla "mäklarområden", trevlig, glad och ärlig mäklare. Känns mycket BRA!"
säljare på Linnéavägen 1

06 nov 2020

"Marie-Louise är en mycket kompetent, engagerad och kunnig mäklare. Hon sätter kunden först och ser till att både säljare och köpare blir nöjda. Vi är väldigt glada att vi valde Marie-Louise och anlitar henne gärna igen!"
säljare på Mariedalsvägen 3

06 nov 2020

"Hon var kompetent, driftig och synnerligen professionell.
Kan rekommendera henne alla dar' i veckan."
säljare på Kungsvägen 6B

02 okt 2020

"Vi är mycket nöjda. Marie-Louise är kompetent, trevlig, trygg, ödmjuk och tålmodig men tummar inte på sitt yrkeskunnande och ger relevant feedback. Vi rekommenderar verkligen Marie-Louise som mäklare."
säljare på Enbärsvägen 5

02 okt 2020

"Mkt kompetent, kunnig, påläst, hjälpsam, lösningsorgenterad, mm, mm... Skulle alla dagar i veckan anlita henne igen!
☆☆☆☆☆☆ (6) av 5 möjliga!!! "
säljare på Härnevi Skolväg 9B

18 sep 2020

"Vi är supernöjda med vårt val av mäklare. Vi fick ett gott intryck och kände genast ett stort förtroende för Marie-Louise. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Karlsnäs 7

18 sep 2020

"En otroligt kompetent mäklare. Som vi mer en gärna använder när nästa hus ska säljas.
"
säljare på Krägga Strandväg 4

18 sep 2020

"Engagerad och driven genom hela uppdraget från fotografering, Text i annons till avslut. Mycket kunnig om området. Vi är mycket nöjda med vår försäljning!"
säljare på Magna Sunnerdahls väg 21

15 jul 2020

"Toppenservice och mycket engagerad från första till sista dagen"
säljare på Vinlandsvägen 13B

05 jun 2020

"Mycket duktig, kunnig och engagerad. Höll mig uppdaterad så fort något hände.
Rekommenderar starkt Marie-Louise"
säljare på Rönnbärsvägen 15

31 mar 2020

"Mäklaren var intresserad av att hjälpa oss på bästa sätt, lyhörd för våra behov och önskemål, lösningsfokuserad med målet att göra både oss som säljare och köparen nöjda. Mäklaren gav oss under resans gång hopp om att affären skulle till slut gå i lås på bästa sätt och inom rimlig tid. Mäklaren f..."
"Mäklaren var intresserad av att hjälpa oss på bästa sätt, lyhörd för våra behov och önskemål, lösningsfokuserad med målet att göra både oss som säljare och köparen nöjda. Mäklaren gav oss under resans gång hopp om att affären skulle till slut gå i lås på bästa sätt och inom rimlig tid. Mäklaren förmedlade mycket god yrkes- och förhandlingsskicklighet och kunnighet vilket gav oss trygghet i affären."
Läs mer
säljare på Kyrkbyvägen 31

31 mar 2020

"Det rådde ingen tvekan att jag skulle välja Marie-Louise som Mäklare till min bostadsförsäljning. Jag jobbar själv som bostadsfotograf och åker runt och fotograferar flertalet bostäder i veckan och har fått följa Marie-Louise engagemang i helheten. Tydlig, Kommunicerar bra och är väldigt engagera..."
"Det rådde ingen tvekan att jag skulle välja Marie-Louise som Mäklare till min bostadsförsäljning. Jag jobbar själv som bostadsfotograf och åker runt och fotograferar flertalet bostäder i veckan och har fått följa Marie-Louise engagemang i helheten. Tydlig, Kommunicerar bra och är väldigt engagerad och mån om att hela processen ska gå så optimalt som möjligt från början till slut."
Läs mer
säljare på Pettersbergsvägen 6

19 mar 2020

"Mycket nöjd med Marie Louise som också hjälpte mig att köpa nytt. "
säljare på Beckasinvägen 12

13 mar 2020

"Bästa mäklaren! Kunnig, vänlig och väldigt personlig! Högst betyg rakt igenom!"
säljare på Hjortronvägen 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
13
Radhus
5
Fritidshus
2
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
150 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
106 av 106 säljare
Marie-louise satte rätt förväntningar på slutpriset
95 av 106 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Marie-louise var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 106 säljare

Marie-Louise på kartan.

427 tidigare annonser
6 bostäder till salu
106 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

1 695 000 kr
2 rum, 67 m²
25 298 kr/m²
Lägenhet, Upplands-Bro
3 950 kr/mån
6 995 000 kr
6 rum, 173 m²
40 433 kr/m²
Villa, Upplands-Bro
4 995 000 kr
4 rum, 123 m²
40 609 kr/m²
Villa, Håbo
1 795 000 kr
2 rum, 48 m²
37 395 kr/m²
Lägenhet, Upplands-Bro
2 856 kr/mån
6 995 000 kr
6 rum, 175 m²
39 971 kr/m²
Villa, Upplands-Bro

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 680 000 kr
Parhus Bålsta
-15 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
775 000 kr
Fritidshus Bro
+ 80 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 695 000 kr
3 650 000 kr
Radhus Bålsta
-45 000 kr
5 rum, 115,6 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
10 550 000 kr
Villa Bålsta
+ 800 000 kr
173 m²
Utropspris: 9 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marie-Louise är en driven, målinriktad, inlyssnande, professionell, effektiv och engagerad mäklare med stort hjärta. Kan varmt rekommendera Marie-Louise! "
4 500 000 kr
Lägenhet Bro
+ 305 000 kr
5 rum, 169 m²
Utropspris: 4 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.