Marielle Jungerup

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Marielle Jungerup
Profilbild för Marielle Jungerup
Säljarfavorit
Marielle Jungerup
5.0 / 5
(263 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
13 st
51 580 000 kr

Bakgrund

Marielle Jungerup jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2010-07-16. Marielle har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2023. Marielle har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 53 285 000 kr.

Presentation

Marielle är en passionerad mäklare med lång erfarenhet och många bostadsaffärer i ryggen. Hon har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och sedan 2014 är hon även partner på Bjurfors. Marielle kombinerar mäkleriet med en roll som områdesansvarig på Bjurfors huvudkontor i Malmö. Hon brinner för sitt yrke och arbetar hårt för att ständigt leverera högsta möjliga service. Hennes engagemang, driv och kompetens har genom åren lett till många nöjda kunder som gärna återkommer eller rekommenderar henne vidare. Marielle förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö - staden hon är uppvuxen och bosatt i.

Mäklarbyrå


Säljare om Marielle.

08 maj 2024

"Var tillgänglighet för frågor veckans alla dagar och svarade alltid snabbt"
säljare på Annebergsgatan 5A

03 maj 2024

"Marielle är en fantastisk mäklare med mycket erfarenhet och driv. Jag kände mig lung och trygg genom hela processen tack vare henne. Hon lyssnar in och guidar en genom hela processen. Henns beskrivning av lägenheten var personlig och speglade hur den såg ut. "
"Marielle är en fantastisk mäklare med mycket erfarenhet och driv. Jag kände mig lung och trygg genom hela processen tack vare henne. Hon lyssnar in och guidar en genom hela processen. Henns beskrivning av lägenheten var personlig och speglade hur den såg ut. "
Läs mer
säljare på Älggatan 16B

14 apr 2024

"Marielle var väldigt engagerad, effektiv och tydlig under hela processen med försäljningen. Enkel att kommunicera och bolla idéer med. Vi är väldigt glada att vi valde Marielle och rekommenderar henne varmt!"
säljare på Carl Herslowsgatan 11C

16 mar 2024

"Malmös absolut bästa mäklare "
säljare på Erikslustvägen 40A

01 mar 2024

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av Marielle som mäklare. Hon kändes engagerad, duktig och framförallt ärlig när vi hade frågor och funderingar. Sammantaget så skulle vi mer än gärna rekommendera henne vidare!"
säljare på Eslövsgatan 1B

15 feb 2024

"Den tveklöst bästa mäklaren vi jobbat med."
säljare på Norra Vallgatan 4

23 jan 2024

"Marielle är en skicklig kommunikatör och väldigt kompetent, hon tål att utmanas och är dessutom bredd att göra det lilla extra. Man är i trygga händer hela vägen, kan varmt rekommendera. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 27A

22 nov 2023

"Superproffsig, engagerad mäklare som gör att både säljare och köpare känner sig trygga. Lyhörd och kunnig. Kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Tessins väg 12

03 nov 2023

"Väldigt proffsig och engagerad. Lätt att kommunicera med och tar sig alltid tid att förklara och informera om vad som händer under försäljningens gång. En väldigt jordnära mäklare som vi absolut kan rekommendera. "
säljare på Jörgen Ankersgatan 3A

30 okt 2023

"Professionell, lyhörd och anträffbar "
säljare på Rådmansgatan 14

07 sep 2023

"Vi rekommenderar Marielle! Det vi uppskattat särskilt är det jordnära och skarpa intryck som hon ger. Hon är lätt att nå och tydlig i sin kommunikation. Vi har genom hela processen känt att hon har koll på läget! "
säljare på Västra Stallmästaregatan 24B

25 aug 2023

"Marielle är en mycket kunnig mäklare med god erfarenhet. Hon är språkligt stark vilket jag ser som en mycket stor fördel då tydlighet mot både säljare och köpare är en viktig del. Hon är mycket tillgänglig och flexibel och har en god bedömningsförmåga vad gäller utvärdering av genomförd visning. ..."
"Marielle är en mycket kunnig mäklare med god erfarenhet. Hon är språkligt stark vilket jag ser som en mycket stor fördel då tydlighet mot både säljare och köpare är en viktig del. Hon är mycket tillgänglig och flexibel och har en god bedömningsförmåga vad gäller utvärdering av genomförd visning. Bjurfors kundregister verkar fungera. Det gick snabbt, vi var rörande överens om när det var dags att skrida till handling och jag är mycket nöjd med både Marielles insats och den seriöse köpare hon sen tidigare hade kontakt med. "
Läs mer
säljare på Helmfeltsgatan 9A

25 aug 2023

"Dröm-mäklare!"
säljare på Örsholmsgången 2B

02 aug 2023

"Marielle var så bra! Rekommenderar varmt!!"
säljare på Malmgatan 16A

27 jul 2023

"Marielle var kunnig, lyhörd och proffsig genom hela processen! Jättenöjda! "
säljare på Scaniaplatsen 7C

11 feb 2022

"Otroligt proffsig och passionerad. Supernöjd med hela processen från start till slut. "
säljare på Tessins väg 14

07 feb 2022

"Marielle gav ett mycket professionellt och lugnt intryck, och kunde svara på frågor samt leda en i rätt riktning. Högsta betyg!! "
säljare på Ehrensvärdsgatan 18

15 jan 2022

"Mycket trevlig och engagerad. Driven. Kunnig. Bra på att återkoppla. "
säljare på Storgatan 43J

05 nov 2021

"Marielle är mycket trevlig och kompetent. Har både köpt och sålt via henne och har känt mig trygg och nöjd både som köpare och säljare."
säljare på Kapellplan 5

19 okt 2021

"Proffsig och bra att ha att göra med. "
säljare på Kungsgatan 30B

08 okt 2021

"Marielle har överträffat alla förväntningar. Vi är så nöjda. Tillgänglig, effektiv, mycket trevlig, kompetent, trygg och väldigt proffsig. Vi kommer absolut att anlita Marielle igen om/när försäljning blir aktuell i framtiden. "
säljare på Dockgatan 31

01 sep 2021

"Vi är supernöjda!"
säljare på Hjorttackegatan 17A

16 aug 2021

"Mycket kompetent och kunnig mäklare som visar stort engagemang och som är mycket bra att bolla tankar med, ger frekventa och bra uppdateringar."
säljare på Järnåkravägen 15D

01 jul 2021

"Onekligen en fantastisk mäklare. Andra gången vi väljer att jobba med Marielle. Om du lyckas få tag på henne i och med popularitet; ta henne! "
säljare på Lägatan 8A

26 maj 2021

"Detta är tredje lägenheten som Marielle säljer åt mig/oss.
Vi valde att anlita henne igen då hon är den absolut bästa mäklaren vi har haft. Hon är noggrann, serviceminded, snabb i sin återkoppling och ser alltid till att alla parter är nöjda under hela processen. "
"Detta är tredje lägenheten som Marielle säljer åt mig/oss.
Vi valde att anlita henne igen då hon är den absolut bästa mäklaren vi har haft. Hon är noggrann, serviceminded, snabb i sin återkoppling och ser alltid till att alla parter är nöjda under hela processen. "
Läs mer
säljare på Sadelmakarebyn 4D

14 maj 2021

"Jag var så himla nöd med Marielle! Kunde verkligen inte ha en bättre mäklare. Så himla hjälpsam, o förklara allt så väl, då detta var första bostaden jag sålde. Och alltid så himla lätt och få tag i. Jag är glad att jag valde henne som mäklare. "
säljare på Östra Förstadsgatan 17H

13 maj 2021

"Marielle is an excellent broker.
We are quite please with the service provided so far."
säljare på Fregattgatan 3

19 apr 2021

"Marielle är ett proffs! Hon är hjälpsam och kunnig, och jag upplevde verkligen att hon både fick oss som säljare och köparna att känna sig nöjda med affären! "
säljare på Stormastgatan 5

15 apr 2021

"Tack för det fina jobbet!"
säljare på Kungsgatan 30B

25 feb 2021

"Har både köpt och numera också sålt med Marielle. Lyhörd, effektiv och ett fantastiskt stöd i en process som annars kan vara ganska läskig. Tillgänglig och proffsig! Jag kommer aldrig att byta mäklare."
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

09 feb 2021

"Supernöjd med Marielle! "
säljare på Edward Lindahlsgatan 12C

19 jan 2021

"Lätt att komma i kontakt med. Väldigt bra på att återkoppla."
säljare på Mäster Nilsgatan 24

04 dec 2020

"Superbra! Trevlig och professionell. "
säljare på Köpenhamnsvägen 45C

15 okt 2020

"Köpte objektet med Marielle som mäklare. Hon motsvarade nu vid försäljningen mycket väl sin proffsiga erfarenhet och det goda intryck jag fick vid köpet för ett antal år sedan. "
säljare på Klostergatan 5

11 okt 2020

" Trevlig mäklare med ett professionellt bemötande"
säljare på Mariedalsvägen 68

29 sep 2020

"Engagerad och professionell - alltid tillgänglig och bra återkoppling. Ett öga för detaljer och alltid ett steg före alla andra. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett slutpris över förväntan. Jag kommer byta bostad, men inte mäklare!"
säljare på Erikstorpsgatan 24

25 sep 2020

"Tredje lägenheten som Marielle nu säljer åt mig, alltid lika nöjd!"
säljare på Dockgatan 13A

20 sep 2020

"Supernöjd! Skulle anlita igen "
säljare på Drottninggatan 6B

16 aug 2020

"Outstanding"
säljare på Barlastgatan 28

08 jul 2020

"Allt var till belåtenhet!"
säljare på Bertrandsgatan 3A

28 maj 2020

"Har gjort bostadsaffär med Marielle tidigare. Hon är påläst, noggrann och ger bra återkoppling vilket skapar viktig trygghet under hela försäljningsprocessen."
säljare på Ankargatan 9

13 maj 2020

"Marielle var mycket professionell, engagerad, målmedveten under hela vår försäljning. Som person känns Marielle som en väldigt jordnära person med en väldigt hög kompetens inom sitt yrke.
Detta gav ett väldigt bra och tryggt intryck genom hela försäljningen.
Lättillgänglig dygnet runt för att hj..."
"Marielle var mycket professionell, engagerad, målmedveten under hela vår försäljning. Som person känns Marielle som en väldigt jordnära person med en väldigt hög kompetens inom sitt yrke.
Detta gav ett väldigt bra och tryggt intryck genom hela försäljningen.
Lättillgänglig dygnet runt för att hjälpa oss vid frågor och funderingar.
Vi har använt henne både vid inköp av lägenhet samt nu vid försäljning och båda gångerna upplevde vi ett grymt jobb från hennes sida för att man som både säljare och köpare ska känna sig väldigt nöjd.
Vi tvekar inte på att använda Marielle i framtiden igen, och kan starkt rekommendera er alla att välja henne!"
Läs mer
säljare på Västra Varvsgatan 58

18 mar 2020

"Superfin insats från Marielle. Tillitsfull och varm! Stor intelligens. "
säljare på Falsterbogatan 18A

08 jan 2020

"En fantastiskt kompetent mäklare med hjärtat på rätta stället. Varma rekommendationer!"
säljare på Roskildevägen 7B

24 nov 2019

"Trevligt bemötande o flexibilitet o god kommunikation under processen. "
säljare på Döbelnsgatan 16C

11 nov 2019

"Marielle har jag nu både köpt av och sålt med. Mycket nöjd båda gångerna med denna genuina o äkta person. "
säljare på Kilian Zollsgatan 27C

04 nov 2019

"Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår bostadsrätt. Marielle är mycket proffsig, en engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Vi rekommenderad henne starkt!"
säljare på Södra Förstadsgatan 79D

04 nov 2019

"Marielle är den bästa mäklaren jag någonsin varit i kontakt med. Detta är andra bostaden som hon säljer till mig och jag har varit lika nöjd båda gångerna.
Marielle brinner för sitt jobb och gör alltid sitt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Hon återkopplar alltid snabbt och..."
"Marielle är den bästa mäklaren jag någonsin varit i kontakt med. Detta är andra bostaden som hon säljer till mig och jag har varit lika nöjd båda gångerna.
Marielle brinner för sitt jobb och gör alltid sitt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Hon återkopplar alltid snabbt och är väldigt professionell. "
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 92B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
53 285 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
252 av 258 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
260 av 262 säljare
Marielle var tydlig och höll mig uppdaterad
262 av 262 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Marielle på kartan.

539 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
263 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
2 rum, 39 m²
51 153 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 113 kr/mån
2 595 000 kr
2 rum, 54 m²
48 055 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 243 kr/mån
3 650 000 kr
3 rum, 79 m²
46 202 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 834 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 39,5 m²
53 717 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 153 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Triangeln
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Borgmästaregården
-150 000 kr
2 rum, 65,5 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Var tillgänglighet för frågor veckans alla dagar och svarade alltid snabbt"
Vilande / ej såld
Lägenhet Varvsstaden
1 rum,
Utropspris: 1 795 000 kr
1 620 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 125 000 kr
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 495 000 kr
Lägenhet Dockan
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.