Marie Östling

Profilbild för Marie Östling
Säljarfavorit
Marie Östling
4.9 / 5
(312 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
26 st
66 045 000 kr

Bakgrund

Marie Östling jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-04-14. Marie har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marie har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 96 595 000 kr.

Presentation

Jag har den stora glädjen att arbeta som fastighetsmäklare i min hemstad Luleå. 2010 började jag min karriär inom mäklarbranschen som mäklarassistent och sedan våren 2011 har jag varit registrerad fastighetsmäklare. Genom åren har jag tagit hand om många lyckade försäljningar med kundnöjdhet i fokus. Min strävan i varje affär är att både du som säljare och köpare ska vara så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Detta har resulterat i att jag under 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 varit den mäklare med flest rekommendationer* i Luleå (*Hittamäklare). Som mäklare kan jag kombinera mina kunskaper inom försäljning och inredning vilket ger varje försäljning de bästa förutsättningarna. Jag skräddarsyr ett passande upplägg inför varje försäljning för att passa just ditt behov oavsett marknadsläge. Tre ledord som beskriver mig är målinriktad, positiv och ödmjuk, men framförallt har jag en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare och det är något som alltid återspeglas i mitt arbete. Noggrannhet, kreativitet och passionen är mina verktyg - nöjda kunder är resultatet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marie.

24 okt 2021

"Jag fick både ett mycket professionellt och ett varmt personligt bemötande. Marie visade på kunskap och ett stort engagemang vilket gjorde mig trygg genom hela försäljningsprocessen! "
säljare på Repslagargatan 27A

12 okt 2021

"man fick mycket bra information om försäljningen deklaration mm plus att marie var lugn och charmig och visste vad hon pratade om högsta betyg bättre kan det nästan inte bli"
säljare på Mjölkuddsvägen 261

23 sep 2021

"Marie är en helt fantastisk mäklare. Lyhörd och engagerad där jag som säljare känt mig trygg genom hela försäljningsprocessen, från början till slut.
Jag rekommenderar varmt Marie och Bjurfors!"
säljare på Hermelinsgatan 2C

21 sep 2021

"Bästa mäklaren i stan, allt gick så snabbt och smidigt. Engagerad och duktig på sitt jobb! Rekommenderas verkligen, vi är så nöjda!"
säljare på Per-Ihanschavägen 21

26 jun 2021

"Marie Östling var mycket engagerad, arbetsam och hade alltid tid för frågor och funderingar. Vi fick hela tiden fortlöpande information kring försäljningen. Vi känner stor tillit för henne."
säljare på Västra Parkgatan 13

23 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Marie och försäljningen och kan varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Alviksvägen 204

17 jun 2021

"Bästa mäklaren jag haft! Högt engagemang och otroligt ambitiös. Kommer aldrig sälja/köpa med någon annan! :D
Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Timotejstigen 3

04 jun 2021

"Mycket trevlig och lyhörd, höll mig informerad kontinuerligt om försäljningen och gav mig som säljare råd. Rekommenderar verkligen Marie som mäklare! "
säljare på Höjdgatan 2

28 maj 2021

"Sedan första kontakten har vi bemötts på ett proffsigt, påläst och engagerande sätt. Ändå på ett avslappnat vis så att man känner att man är i goda händer. Vi är riktigt nöjda med den hjälp vi har fått."
säljare på Krongårdsringen 28

18 maj 2021

"Marie är en fantastiskt mäklare! Jag har använt hennes tjänster med flera bostadsförsäljningar nu. Hon jobbar väldig hårt för sina kunder och är super med kommunikation. Hon har mycket kännedom av området och mycket erfarenhet som mäklare. Jag kunde inte önska mer i en mäklare! Stark rekommenderar!"
säljare på Seminariegatan 12B

10 maj 2021

"Extremt nöjd med Marie som mäklare, kunnig och professionell på alla plan. En sak som jag tycker sticker ut extra och som jag ej varit med med andra mäklare är att hon inte bara ser till säljarens bästa utan är mycket noga med att även köparen känner sig bekväm, det är ovanligt. Rekommenderas varmt!"
säljare på Källgatan 8

20 apr 2021

"Marie som mäklare, vart ska vi ens börja! Så himla proffsig genom hela vår säljprocess från början till slut. Vi är så nöjda med ALLT, vi kan verkligen rekommendera Marie som mäklare om man uppskattar snabb återkoppling, proffsigt bemötande, handläggning och kundkontakt, fem av fem stjärnor! "
säljare på Skogsmyrgatan 17D

16 apr 2021

"Otroligt personlig och proffesionell"
säljare på Ringgatan 36

16 apr 2021

"Heja tjejer! Ta plats! Ni är toppenbra! Kul med unga tjejer som lyfter mäklarbranschen i en mansdominerad bransch. "
säljare på Prinsvägen 1B

16 apr 2021

"Försäljningen gick snabbt och smidigt till ett bra pris. Nöjda med Maries insats och engagemang. "
säljare på Österbyvägen 27

12 apr 2021

"Alltid glad och mycket bra tips/råd samt alltid tillgänglig. Mycket bra helhetsupplevelse!"
säljare på Kompanivägen 23

09 apr 2021

"Marie var engagerad och hjälpte oss genom hela affären"
säljare på Småbåtsgatan 10E

08 apr 2021

"Engagerade mäklarna, kände oss trygg som säljare."
säljare på Kornettgatan 16

07 apr 2021

"Vi är mycket nöjd med tips och ideer som vi fick av mäklaren att åtgärda innan fotografering och visning. Kontakten med mäklaren har varit mycket bra, snabba svar och hon har sett till att vi varit uppdaterade hela tiden. "
säljare på Residensgatan 4B

01 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Maries jobb. Utan tvekan kommer vi vända oss till henne nästa gång vi ska sälja en fastighet. Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Björsbyvägen 261

30 mar 2021

"Marie var inte "bara" vår mäklare utan blev även vår förlängda arm i "alla de små ärenden" som uppkom runtomkring lägenhetsförsäljningen i Luleå. Tack vare Maries många och goda kommunikativa insatser kände vi oss hela tiden väldigt nära även om vi i verkligheten hela tiden befann oss närmare 100mil från Luleå. Ett stort tack till Marie som vi på alla sätt varmt kan rekommendera."
säljare på Sandviksgatan 21

22 mar 2021

"Vi köpte vår lägenhet av Marie och när vi sedan skulle sälja var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Marie är otroligt proffsig och hela processen skötte hon utmärkt. Vi fick bra återkoppling och hon hade svar på alla våra frågor. Efter fotograferingen tog det endast en vecka innan vår bostad var såld och kontraktet var påskrivet, till ett pris som vi inte ens kunnat drömma om. Vi kan starkt rekommendera Marie som mäklare då hon är trevlig, ärlig och mycket professionell."
säljare på Varvsgatan 59A

22 mar 2021

"Väldigt trevligt och professionellt bemötande från start till försäljning och väldigt hjälpsam i alla frågor som dök upp under vägen. Kommer använda samma mäklare vid nästa bostadsaffär."
säljare på Skogsmyrgatan 7F

18 mar 2021

"Fick tipset om Marie av min dotter som tyckte att jag absolut skulle välja henne som mäklare. Jag är supernöjd med allt och rekommenderar verkligen Marie till 100%."
säljare på Yrkesgatan 50

15 mar 2021

"Mitt intryck av Marie Östling är mkt seriös och angagerad med fötterna på jorden vad gäller prisbilden.
Extra noga med att alla kort är på bordet så varken köpare eller säljare får dåliga överraskningar. "
säljare på Lagvägen 90

24 feb 2021

"Wow, vilken stjärna Marie är! Så proffsigt och välgjort allting var. Från första möte till slut. När vi ska sälja näst gång kommer vi till 100% välja Marie!
"
säljare på Ringgatan 13A

09 feb 2021

"Bra svar på alla frågor som fanns vid försäljningen, väldigt tillmötesgående rekommenderar starkt att att anlita vid försäljning "
säljare på Blidvägen 42

04 feb 2021

"Trevlig och kompetent mäklare som var kunnig och professionell genom hela processen. Kan varmt rekommendera Marie!"
säljare på Dragongatan 18E

02 feb 2021

"Marie är en väldigt kunnig och kompetent mäklare som hjälper kunden och vägleder genom hela processen på ett proffsigt sätt. Förutom att vara kunnig inom sitt område har Marie en ödmjuk och fin personlighet som gör att man känner sig trygg och gärna vänder sig till henne vid framtida bostadsaffärer. Hon är toppen."
säljare på Källgatan 5

24 jan 2021

"Driven, engagerad och kom med goda råd. Väldigt nöjd med Marie som mäklare! "
säljare på Barrgatan 1B

27 dec 2020

"Väldigt nöjda, sålde på distans och allt flöt på jättebra. Fick mer för lägenheten än den värderades till i ett tidigt stadie "
säljare på Sandviksgatan 21

22 dec 2020

"Mycket nöjd med Marie som mäklare och kommer absolut att rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad. Jag tycker hon är väldigt prisvärd. Mycket engagerad. Duktig på att uppdatera om nya spekulanter och uppdatering omedelbart efter visningar. Jag och min sambo har sålt två lägenheter med hjälp av henne, båda har sålts för betydligt bättre pris än vi förväntat oss. Kunde inte vara nöjdare, ifall vi i framtiden skulle sälja vårt nya hem kommer vi absolut att anlita henne."
säljare på Burströmsvägen 80

17 dec 2020

"Marie Östling - Rak, lyhörd & snabb.
Hon är otroligt lättsam att ha och göra med, väldigt lyhörd som verkligen lyssnar på dig som säljare. Hon besitter ett enormt driv för sitt yrke, vilket man verkligen kände med den snabba återkopplingen.
Det vi är mest nöjda över är att, på ett proffsigt sätt la hon alltid upp alla tänkbara scenarier vi kunde räkna med, i de olika situationer som uppstod under hela säljprocessen.
Som sagt, det har alltid varit lätt att komma i kontakt med henne och hann hon inte svara, så ringde hon upp direkt i första lediga lucka. Det känns som att det viktigaste är kontakten när man säljer en bostad.
Vi blev rekommenderade av en vän som sålt med henne tidigare att ta kontakt.
Vi ångrar inte att vi valde Marie & Bjurfors."
säljare på Småbåtsgatan 6D

15 dec 2020

"Trevlig mäklare, engagerad, gav lite fel guidning vad gäller priset vi nådde..."
säljare på Genvägen 30D

04 dec 2020

"Marie Östling har varit fantastisk. Kunnig, informativ, dedikerad, ödmjuk, trevlig, trygg, snabb återkoppling. Troligtvis den bästa mäklaren i Luleå!"
säljare på Mjölkuddsvägen 197

29 nov 2020

"Marie är professionell, kunnig och genuint intresserad av att allt ska gå bra för alla inblandade från början till slut. Hon har varit väldigt lyhörd och trygg att samarbeta med. "
säljare på Karlsviksvägen 4B

14 nov 2020

"Marie Östling kan varmt rekommenderas, fick utsatt pris med lite extra i kanten. Väldigt engagerad och får jobbet gjort, allt från första kontakt till avslut har fungerat perfekt utan frågetecken. "
säljare på Stationsgatan 20A

12 nov 2020

"Vi är nöjda med vår aktuella försäljning och kan absolut tänka oss att Marie hjälper oss igen vid eventuella bostadsaffärer i framtiden."
säljare på Kungsgatan 28

05 nov 2020

"Mycket trevlig, lyhörd och engagerad. Framstår som genuint intresserad. "
säljare på Hermelinsgatan 21A

03 nov 2020

"Det är alltid kul att stöta på folk som verkligen brinner för sitt jobb som Marie gör, vi är nöjda med hela processen från fotograferingen till budgivning.
Det kan tilläggas att vi fick mer än beräknat för bostaden vilket är jättekul, men även om vi inte hade kommit upp i den nivån hade vi ändå vart nöjd med Maries insats för hon gjorde allt som hon kunde påverka till perfektion."
säljare på Västra Varvsgatan 22A

01 nov 2020

"Engagerad, duktig och trevlig mäklare!
Rekommenderar verkligen Marie! Lite dyr i pris (arvode) men då med vetskapen av att ha en säker och trygg affär! "
säljare på Furumovägen 28B

30 okt 2020

"Marie är otroligt kompetent och insatt i vad marknaden efterfrågar.
Utan hennes hjälp och engagemang hade det inte blivit en så lyckad
affär som det blev till slut.
Jag kan varmt rekommendera Marie som mäklare."
säljare på Västra Varvsgatan 22B

25 okt 2020

"Det är andra gången vi säljer via Marie och jag kan inte understryka nog hur smidigt och bra det blivit båda gångerna. Toppenbra jobb."
säljare på Seminariegatan 12A

22 okt 2020

"Priset blev högre än både vi och mäklaren trott -- en positiv överraskning. "
säljare på Lävägen 139

19 okt 2020

"Detta är våran tredje fastighet som Marie säljer åt oss under en 10års period.
Vi är verkligen så nöjda med hela Maries arbetsinsats, engagemang, driv och kommunikation genom hela processen. Marie är också väldigt lätt att tycka om som person, hon känns alltid äkta och naturlig, detta är något hon tar med sig i ditt arbete oxå. Marie har också visat väldigt bra kvalifikationer då det gäller kommunikation, medling och kontakter mellan olika parter som kan råda vid en husaffär. Hon är trygg, lugn, stabil, pålitlig och högst professionell rakt igenom vilket är något både säljare och köpare känner, det är vi helst säkra på.
Marie har verkligen en serviceanda som är något alldeles extra!
Något annat som gör att man känner förtroende och pålitlighet för Marie som mäklare är att hon inte skönmålar någonting, hon lovar inte saker som hon inte kan råda över. Maries ord och rekommendationer grundar sig på stor kunskap om den aktuella marknaden, mäklaryrket och hennes stora erfarenhet som mäklare i Luleå. Hon känner stan, många människor och det aktuella behovet väl.
Något Marie också var till stor hjälp med vid vår försäljning var vid renoveringen inför försäljningen. Här så kunde hon råda oss till rätt tapetval och färger som upplevs mest fördelaktigt vid försäljning. Marie var även med och valde ut nya garderober med hög funktionalitet. Maries kunskap och intresse för inredning och styling är ännu en styrka hos henne som mäklare.
Självklart rekommenderar vi Marie som DIN MÄKLARE OCKSÅ, vi ger henne fem stjärnor av fem möjliga =)!
"
säljare på Dragongatan 40

29 sep 2020

"Marie tar sin uppgift på största allvar och är väldigt driven. Hon är lättsam, flexibel men också tydlig och rak i sin kommunikation vilket jag uppskattar mycket. Marie är kunnig och ger användbar och viktig information liksom realistiska förväntningar. Bättre mäklare kan du inte välja."
säljare på Västra Varvsgatan 22A

29 sep 2020

"Professionell, kompetent med god affärskänsla. Snabb på att återkoppla. Tydlig och samtidigt vänlig. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Skeppsbrogatan 9A

29 sep 2020

"När det blev dags för oss att sälja vårt fina fritidshus i Brändön blev Marie det självklara valet bland de övriga mäklarna vi träffade. Marie är så professionell och ärlig rakt igenom, allt med Marie och hennes sätt hon jobbar känns tryggt och väl förankrat. Att Marie har lång och gedigen erfarenhet av branschen och dess utveckling märks verkligen i hennes arbete och den trygghet hon utstrålar och utför sitt arbete på. Absolut inget lämnar Marie åt slumpen, hon arbetar hårt, är driven till max, har en smittande energi, är glad och positiv som person samtidigt som hon är väldigt lyhörd och ödmjuk. Som säljare för dig som kund gör Marie allt och alltid med en härlig inställning och målmedvetet. Jag törs säga att som köper har du samma känsla för Maries arbete. Marie ser nämligen till både sina säljare och köpare vilket alltid lämnar fina känslor för både henne och hennes arbete då affären avslutats. Ger 5/5 stjärnor till mäklar Marie, hon har våra varmaste rekommendationer som DIN MÄKLARE OCKSÅ!"
säljare på Staffansvägen 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
10
Radhus
3
Gård
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
96 595 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
299 av 309 säljare
Marie satte rätt förväntningar på slutpriset
274 av 310 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
310 av 310 säljare
Marie var tydlig och höll mig uppdaterad
312 av 312 säljare

Marie på kartan.

550 tidigare annonser
1 bostäder till salu
312 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 295 000 kr
3 rum, 75,5 m²
17 266 kr/m²
Lägenhet, Luleå
4 777 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 320 000 kr
Lägenhet Mjölkudden
+ 125 000 kr
1 rum, 42,5 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
1 595 000 kr
Lägenhet Centrum
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag fick både ett mycket professionellt och ett varmt personligt bemötande. Marie visade på kunskap och ett stort engagemang vilket gjorde mig trygg genom hela försäljningsprocessen! "
3 700 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 405 000 kr
3 rum, 89,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Mjölkudden
+ 205 000 kr
1 rum, 45,5 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"man fick mycket bra information om försäljningen deklaration mm plus att marie var lugn och charmig och visste vad hon pratade om högsta betyg bättre kan det nästan inte bli"
2 995 000 kr
Villa Hertsön
4 rum, 111 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.