Marie Östling

Profilbild för Marie Östling
Säljarfavorit
Marie Östling
4.9 / 5
(355 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
26 st
72 165 000 kr

Bakgrund

Marie Östling jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-04-14. Marie har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marie har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 102 645 000 kr.

Presentation

Jag har den stora glädjen att arbeta som fastighetsmäklare i min hemstad Luleå. 2010 började jag min karriär inom mäklarbranschen som mäklarassistent och sedan våren 2011 har jag varit registrerad fastighetsmäklare. Genom åren har jag tagit hand om många lyckade försäljningar med kundnöjdhet i fokus. Min strävan i varje affär är att både du som säljare och köpare ska vara så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Detta har resulterat i att jag under 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 varit den mäklare med flest rekommendationer* i Luleå (*Hittamäklare). Som mäklare kan jag kombinera mina kunskaper inom försäljning och inredning vilket ger varje försäljning de bästa förutsättningarna. Jag skräddarsyr ett passande upplägg inför varje försäljning för att passa just ditt behov oavsett marknadsläge. Tre ledord som beskriver mig är målinriktad, positiv och ödmjuk, men framförallt har jag en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare och det är något som alltid återspeglas i mitt arbete. Noggrannhet, kreativitet och passionen är mina verktyg - nöjda kunder är resultatet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marie.

27 sep 2022

"Marie visar ett mycket stort engagemang i sitt jobb vilket skapat en smidig försäljning och bra affär för oss. Vi är mer än nöjda och så glada att vi valt Marie som mäklare både att (tidigare)köpa boende med och nu även sälja med. Vi är verkligen supernöjda med Marie som mäklare och kan varmt rek..."
"Marie visar ett mycket stort engagemang i sitt jobb vilket skapat en smidig försäljning och bra affär för oss. Vi är mer än nöjda och så glada att vi valt Marie som mäklare både att (tidigare)köpa boende med och nu även sälja med. Vi är verkligen supernöjda med Marie som mäklare och kan varmt rekommendera att anlita Marie.
"
Läs mer
säljare på Barometervägen 11

16 aug 2022

"Pratade med många mäklare innan vi bestämde oss för Marie & det var helt rätt beslut. Hon var snabb & tydligt i sin information kring försäljningen, kom med bra tips på förbättringar av lgh inför försäljning och bra koll på marknaden! "
säljare på Stationsgatan 42E

11 jul 2022

"En mycket engagerad och serviceinriktad mäklare. Inhämtar fakta om bostaden och området för att på bästa sätt kunna informera intressenterna. Håller säljarna uppdaterade och är ett mycket bra stöd under hela försäljningsprocessen."
säljare på Mejerivägen 29

06 jul 2022

"Stabil, förtroendeingivande, går alltid att få tag på. Allt man vill ha hos en mäklare. Personlig!"
säljare på Timmermansgatan 50

02 jul 2022

"Vi har kommit i kontakt med Marie både i samband med köp och försäljning av villa och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon är trevlig, noggrann, kompetent och har en hög tillgänglighet. Vi kunde inte ha varit nöjdare!"
säljare på Batterivägen 48

17 jun 2022

"Väldigt professionell och målinriktad "
säljare på Nyponstigen 14

13 jun 2022

"Effektiv, lyhörd, kompetent och tillgänglig! Kändes tryggt och proffsigt hela vägen från start till mål. Kan verkligen rekommendera Marie som mäklare"
säljare på Genvägen 18F

13 jun 2022

"Hon var mycket kompetent, glad och positiv. "
säljare på Västra Varvsgatan 20B

05 jun 2022

"Väldigt noggrann, jag är jättenöjd"
säljare på Hermelinsgatan 30B

29 maj 2022

"Trevlig, kompetent. fina idéer inför fotografering och återkopplande med information. Lätt att ha att göra med."
säljare på Kantgatan 27A

27 maj 2022

"Kunnigt"
säljare på Mjölkuddsvägen 39

23 maj 2022

"Bästa mäklaren jag träffat!"
säljare på Lulsundsgatan 34B

03 maj 2022

"Marie var lätt att göra med och förklarade allt på mycket bra sätt."
säljare på Räfsarstigen 66

13 apr 2022

"Marie var ett självklart val när jag valde vem som skulle få hjälpa mig sälja mitt hus. Engagerad. Trovärdig. Trygg, för både mig som säljare och för köparen."
säljare på Sunderbyvägen 6

13 apr 2022

"Hon är väldigt trevlig att prata och ha att göra med."
säljare på Lingonstigen 8

07 apr 2022

"Kunde inte önskat mer. Marie har varit behjälplig på alla plan man kan önska sig och gjort mer än vad någon kan förvänta sig. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och informativ i hela processen. Väldigt kompetent och det märks att hon har många års erfarenhet av bostadsmarknaden och stenkoll på det..."
"Kunde inte önskat mer. Marie har varit behjälplig på alla plan man kan önska sig och gjort mer än vad någon kan förvänta sig. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och informativ i hela processen. Väldigt kompetent och det märks att hon har många års erfarenhet av bostadsmarknaden och stenkoll på det hon gör. Ska man sälja en bostad och vill känna sig trygg med allt som det innebär, så bör man göra det med Marie och Bjurfors. "
Läs mer
säljare på Skeppsbrogatan 15D

02 apr 2022

"Marie är en väldigt engagerad och duktig mäklare! Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Myntvägen 4

10 mar 2022

"Marie har varit väldigt engagerad och professionell, ett mycket gott stöd vid försäljningen av vårt hus. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Hässjestigen 6

10 mar 2022

"Otroligt engagemang och en känsla av att göra allt för kunden. Mycket kunnig och lämnade inget åt slumpen. Väldigt nöjd med affären. Rekommenderas starkt."
säljare på Östra Villavägen 25

11 feb 2022

"Mycket proffesionellt bemötande och jag kan varmt rekommendera Marie som mäklare. Hon är personlig, kunnig och mycket serviceinriktad."
säljare på Höstvägen 200

03 feb 2022

"Så nöjda med Marie. Otroligt proffsig och professionell men ändå personlig och gullig. Vi har känt oss 100% trygga genom hela processen med försäljningen av vår bostad. "
säljare på Förargatan 24

16 dec 2021

"Kunnig, trevlig, hjälpsam, snabb, positiv, lugn, tillgänglig...en mycket bra mäklare som vi definitivt kommer att rekommendera. "
säljare på Stationsgatan 11

26 nov 2021

"I jämförelse med tidigare erfarenheter var denna försäljning helt och hållet positiv. Mycket professionellt agerande och klockren leverans i varje detalj. Vi kan varmt rekommendera Marie Östling till alla som funderar på att sälja sin bostad."
säljare på Skeppsbrogatan 7B

24 okt 2021

"Jag fick både ett mycket professionellt och ett varmt personligt bemötande. Marie visade på kunskap och ett stort engagemang vilket gjorde mig trygg genom hela försäljningsprocessen! "
säljare på Repslagargatan 27A

12 okt 2021

"man fick mycket bra information om försäljningen deklaration mm plus att marie var lugn och charmig och visste vad hon pratade om högsta betyg bättre kan det nästan inte bli"
säljare på Mjölkuddsvägen 261

23 sep 2021

"Marie är en helt fantastisk mäklare. Lyhörd och engagerad där jag som säljare känt mig trygg genom hela försäljningsprocessen, från början till slut.
Jag rekommenderar varmt Marie och Bjurfors!"
säljare på Hermelinsgatan 2C

21 sep 2021

"Bästa mäklaren i stan, allt gick så snabbt och smidigt. Engagerad och duktig på sitt jobb! Rekommenderas verkligen, vi är så nöjda!"
säljare på Per-Ihanschavägen 21

26 jun 2021

"Marie Östling var mycket engagerad, arbetsam och hade alltid tid för frågor och funderingar. Vi fick hela tiden fortlöpande information kring försäljningen. Vi känner stor tillit för henne."
säljare på Västra Parkgatan 13

23 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med Marie och försäljningen och kan varmt rekommendera henne till andra."
säljare på Alviksvägen 204

17 jun 2021

"Bästa mäklaren jag haft! Högt engagemang och otroligt ambitiös. Kommer aldrig sälja/köpa med någon annan! :D
Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Timotejstigen 3

04 jun 2021

"Mycket trevlig och lyhörd, höll mig informerad kontinuerligt om försäljningen och gav mig som säljare råd. Rekommenderar verkligen Marie som mäklare! "
säljare på Höjdgatan 2

28 maj 2021

"Sedan första kontakten har vi bemötts på ett proffsigt, påläst och engagerande sätt. Ändå på ett avslappnat vis så att man känner att man är i goda händer. Vi är riktigt nöjda med den hjälp vi har fått."
säljare på Krongårdsringen 28

18 maj 2021

"Marie är en fantastiskt mäklare! Jag har använt hennes tjänster med flera bostadsförsäljningar nu. Hon jobbar väldig hårt för sina kunder och är super med kommunikation. Hon har mycket kännedom av området och mycket erfarenhet som mäklare. Jag kunde inte önska mer i en mäklare! Stark rekommenderar!"
"Marie är en fantastiskt mäklare! Jag har använt hennes tjänster med flera bostadsförsäljningar nu. Hon jobbar väldig hårt för sina kunder och är super med kommunikation. Hon har mycket kännedom av området och mycket erfarenhet som mäklare. Jag kunde inte önska mer i en mäklare! Stark rekommenderar!"
Läs mer
säljare på Seminariegatan 12B

10 maj 2021

"Extremt nöjd med Marie som mäklare, kunnig och professionell på alla plan. En sak som jag tycker sticker ut extra och som jag ej varit med med andra mäklare är att hon inte bara ser till säljarens bästa utan är mycket noga med att även köparen känner sig bekväm, det är ovanligt. Rekommenderas varmt!"
"Extremt nöjd med Marie som mäklare, kunnig och professionell på alla plan. En sak som jag tycker sticker ut extra och som jag ej varit med med andra mäklare är att hon inte bara ser till säljarens bästa utan är mycket noga med att även köparen känner sig bekväm, det är ovanligt. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Källgatan 8

20 apr 2021

"Marie som mäklare, vart ska vi ens börja! Så himla proffsig genom hela vår säljprocess från början till slut. Vi är så nöjda med ALLT, vi kan verkligen rekommendera Marie som mäklare om man uppskattar snabb återkoppling, proffsigt bemötande, handläggning och kundkontakt, fem av fem stjärnor! "
"Marie som mäklare, vart ska vi ens börja! Så himla proffsig genom hela vår säljprocess från början till slut. Vi är så nöjda med ALLT, vi kan verkligen rekommendera Marie som mäklare om man uppskattar snabb återkoppling, proffsigt bemötande, handläggning och kundkontakt, fem av fem stjärnor! "
Läs mer
säljare på Skogsmyrgatan 17D

16 apr 2021

"Otroligt personlig och proffesionell"
säljare på Ringgatan 36

16 apr 2021

"Heja tjejer! Ta plats! Ni är toppenbra! Kul med unga tjejer som lyfter mäklarbranschen i en mansdominerad bransch. "
säljare på Prinsvägen 1B

16 apr 2021

"Försäljningen gick snabbt och smidigt till ett bra pris. Nöjda med Maries insats och engagemang. "
säljare på Österbyvägen 27

12 apr 2021

"Alltid glad och mycket bra tips/råd samt alltid tillgänglig. Mycket bra helhetsupplevelse!"
säljare på Kompanivägen 23

09 apr 2021

"Marie var engagerad och hjälpte oss genom hela affären"
säljare på Småbåtsgatan 10E

08 apr 2021

"Engagerade mäklarna, kände oss trygg som säljare."
säljare på Kornettgatan 16

07 apr 2021

"Vi är mycket nöjd med tips och ideer som vi fick av mäklaren att åtgärda innan fotografering och visning. Kontakten med mäklaren har varit mycket bra, snabba svar och hon har sett till att vi varit uppdaterade hela tiden. "
säljare på Residensgatan 4B

01 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Maries jobb. Utan tvekan kommer vi vända oss till henne nästa gång vi ska sälja en fastighet. Vi kan verkligen rekommendera henne! "
säljare på Björsbyvägen 261

30 mar 2021

"Marie var inte "bara" vår mäklare utan blev även vår förlängda arm i "alla de små ärenden" som uppkom runtomkring lägenhetsförsäljningen i Luleå. Tack vare Maries många och goda kommunikativa insatser kände vi oss hela tiden väldigt nära även om vi i verkligheten hela tiden befann oss närmare 100..."
"Marie var inte "bara" vår mäklare utan blev även vår förlängda arm i "alla de små ärenden" som uppkom runtomkring lägenhetsförsäljningen i Luleå. Tack vare Maries många och goda kommunikativa insatser kände vi oss hela tiden väldigt nära även om vi i verkligheten hela tiden befann oss närmare 100mil från Luleå. Ett stort tack till Marie som vi på alla sätt varmt kan rekommendera."
Läs mer
säljare på Sandviksgatan 21

22 mar 2021

"Vi köpte vår lägenhet av Marie och när vi sedan skulle sälja var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Marie är otroligt proffsig och hela processen skötte hon utmärkt. Vi fick bra återkoppling och hon hade svar på alla våra frågor. Efter fotograferingen tog det endast en vecka innan vår bosta..."
"Vi köpte vår lägenhet av Marie och när vi sedan skulle sälja var det ingen tvekan om vem vi skulle välja. Marie är otroligt proffsig och hela processen skötte hon utmärkt. Vi fick bra återkoppling och hon hade svar på alla våra frågor. Efter fotograferingen tog det endast en vecka innan vår bostad var såld och kontraktet var påskrivet, till ett pris som vi inte ens kunnat drömma om. Vi kan starkt rekommendera Marie som mäklare då hon är trevlig, ärlig och mycket professionell."
Läs mer
säljare på Varvsgatan 59A

22 mar 2021

"Väldigt trevligt och professionellt bemötande från start till försäljning och väldigt hjälpsam i alla frågor som dök upp under vägen. Kommer använda samma mäklare vid nästa bostadsaffär."
säljare på Skogsmyrgatan 7F

18 mar 2021

"Fick tipset om Marie av min dotter som tyckte att jag absolut skulle välja henne som mäklare. Jag är supernöjd med allt och rekommenderar verkligen Marie till 100%."
säljare på Yrkesgatan 50

15 mar 2021

"Mitt intryck av Marie Östling är mkt seriös och angagerad med fötterna på jorden vad gäller prisbilden.
Extra noga med att alla kort är på bordet så varken köpare eller säljare får dåliga överraskningar. "
säljare på Lagvägen 90

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
12
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
102 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
341 av 352 säljare
Marie satte rätt förväntningar på slutpriset
315 av 353 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
352 av 352 säljare
Marie var tydlig och höll mig uppdaterad
355 av 355 säljare

Marie på kartan.

615 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
355 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

1 745 000 kr
2 rum, 60 m²
29 083 kr/m²
Lägenhet, Luleå
4 000 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 61,5 m²
32 704 kr/m²
Lägenhet, Luleå
3 433 kr/mån
2 895 000 kr
4 rum, 111 m²
26 081 kr/m²
Parhus, Luleå
6 995 000 kr
8 rum, 236 m²
29 639 kr/m²
Villa, Luleå
3 695 000 kr
7 rum, 155,7 m²
23 838 kr/m²
Villa, Luleå

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 500 000 kr
Lägenhet Björkskatan
+ 405 000 kr
5 rum, 113 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marie visar ett mycket stort engagemang i sitt jobb vilket skapat en smidig försäljning och bra affär för oss. Vi är mer än nöjda och så glada att vi valt Marie som mäklare både att (tidigare)köpa boende med och nu även sälja med. Vi är verkligen supernöjda med Marie som mäklare och kan varmt rekommendera att anlita Marie.
"
3 910 000 kr
Villa Bergnäset
-85 000 kr
4 rum, 95 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
1 145 000 kr
Lägenhet Östermalm
1 rum, 42 m²
Utropspris: 1 145 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 195 000 kr
Lägenhet Centrum
4 rum, 104,5 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
2 795 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 81 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pratade med många mäklare innan vi bestämde oss för Marie & det var helt rätt beslut. Hon var snabb & tydligt i sin information kring försäljningen, kom med bra tips på förbättringar av lgh inför försäljning och bra koll på marknaden! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.