Marie Östling

Profilbild för Marie Östling
Säljarfavorit
Marie Östling
4.9 / 5
(410 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
21 st
75 745 000 kr

Bakgrund

Marie Östling jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-04-14. Marie har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marie har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 67 480 000 kr.

Presentation

Jag har den stora glädjen att arbeta som fastighetsmäklare i min hemstad Luleå. 2010 började jag min karriär inom mäklarbranschen som mäklarassistent och sedan våren 2011 har jag varit registrerad fastighetsmäklare. Genom åren har jag tagit hand om många lyckade försäljningar med kundnöjdhet i fokus. Min strävan i varje affär är att både du som säljare och köpare ska vara så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Detta har resulterat i att jag under 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 varit den mäklare med flest rekommendationer* i Luleå (*Hittamäklare). Som mäklare kan jag kombinera mina kunskaper inom försäljning och inredning vilket ger varje försäljning de bästa förutsättningarna. Jag skräddarsyr ett passande upplägg inför varje försäljning för att passa just ditt behov oavsett marknadsläge. Tre ledord som beskriver mig är målinriktad, positiv och ödmjuk, men framförallt har jag en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare och det är något som alltid återspeglas i mitt arbete. Noggrannhet, kreativitet och passionen är mina verktyg - nöjda kunder är resultatet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marie.

08 okt 2023

"Marie levererar alltid, trevligt att jobba med henne.
Man behöver inte heller vara orolig att hon inte finns tillgänglig, dvs hon lägger väldigt stor vikt vid att alltid vara nåbar om man har funderingar.
Mycket bra, 5/5!"
säljare på Tullgatan 27

20 sep 2023

"Marie har gjort ett otroligt bra jobb även denna gång! Högsta betyg på alla punkter! :) "
säljare på Dalagatan 1

04 sep 2023

"Väldigt kunnig och kompetent mäklare. Med stor kunskap för hur annons och visning skulle genomföras. Kan starkt rekommendera marie som mäklare. "
säljare på Flarkenvägen 45

01 sep 2023

"Hela säljprocessen var väldigt smidigt"
säljare på Källgatan 5

24 aug 2023

"Enormt kunnig, blev informerad regelbundet, jag rekommenderar verkligen Bjurfors, Marie gav goda råd o tips. Tack för all hjälp!!!"
säljare på Färjvägen 32

10 aug 2023

"Marie hade en tydlig idé kring försäljningen, dels när det kommer till åtgärder vi kunde vidta inför fotografering och visning men även timingen på marknaden. Vi kunde inte vara nöjdare! "
säljare på Mjölkuddsvägen 209

23 jul 2023

"Skulle verkligen rekommendera att sälja bostad med hjälp Marie som tar en igenom processen på ett proffsigt sätt. 5 av 5!"
säljare på Hermelinsgatan 21A

23 jun 2023

"Mycket positivt samarbete med oss. Rak, tydlig och kunnig. Vår uppfattning är att hon även ”läste av” kunderna och skapade en bra relation med dom. Samtidigt förmedlade hon kundernas intresse/synpunkter till oss så vi kunde ta relevanta beslut.
Kort sagt så är vi mycket nöjd med Marie!"
"Mycket positivt samarbete med oss. Rak, tydlig och kunnig. Vår uppfattning är att hon även ”läste av” kunderna och skapade en bra relation med dom. Samtidigt förmedlade hon kundernas intresse/synpunkter till oss så vi kunde ta relevanta beslut.
Kort sagt så är vi mycket nöjd med Marie!"
Läs mer
säljare på Söruddsvägen 120

16 jun 2023

"Lyhörd ,svarade snabbt och tydligt på frågor
som vi ställde.Kom med tips och idéer
hur och vad vi skulle göra under säljprocessen
Mycket trevligt och Glatt bemötande
Åke Lindkvist "
säljare på Lingonstigen 31

14 jun 2023

"Helt klart den bästa mäklaren jag haft "
säljare på Flugsnappargränd 9

01 jun 2023

"Marie är en kraft att räkna med. Engagerad, entusiasmerande, proffsig, tillgänglig och närvarande i just din försäljning! "
säljare på Klintvägen 245A

25 maj 2023

"Det finns mäklare som gör det lilla extra, sen finns det Marie på bjurfors, hon gjorde extra allt!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Tjärhovsgatan 18A

14 maj 2023

"Med tanke på hur försäljningen gick till i form av ingen annons på hemmnet ingen presentations broschyr som Bjurfors har vid sina försäljningar, endast en spontan visning så är mäklararvodet på 65000 inte rimligt. En uppskattning är mäklarens faktiska tid ca 8 - 10 timmar.
Men mäklaren Mari Östli..."
"Med tanke på hur försäljningen gick till i form av ingen annons på hemmnet ingen presentations broschyr som Bjurfors har vid sina försäljningar, endast en spontan visning så är mäklararvodet på 65000 inte rimligt. En uppskattning är mäklarens faktiska tid ca 8 - 10 timmar.
Men mäklaren Mari Östling kan jag varmt rekomendera"
Läs mer
säljare på Östra Solgatan 40

11 maj 2023

"Mycket bra återkoppling om processen och detaljer, vem visar intresse. Marie var även mycket hjälpsam med det praktiska då jag själv inte befann mig på orten innan visningar och och vid kontraktet, ordnade så fin med utomstående fullmakt och operativ kontraktering eftersom köparen skulle plötslig..."
"Mycket bra återkoppling om processen och detaljer, vem visar intresse. Marie var även mycket hjälpsam med det praktiska då jag själv inte befann mig på orten innan visningar och och vid kontraktet, ordnade så fin med utomstående fullmakt och operativ kontraktering eftersom köparen skulle plötsligt på utomlandsresa. Mycket tacksam för Maries stöd och initiativ."
Läs mer
säljare på Residensgatan 6C

21 mar 2023

"Vi känner oss nöjda med vår mäklare som såg till att vårt hus kom ut fort på marknaden samt även nöjd med vårat köp av lägenhet.
"
säljare på Trollstigen 52

21 mar 2023

"Mäklarens slutpriset blev högre än värderingen pga budgivning. Mycket bra jobbat!"
säljare på Skeppsbrogatan 9B

17 mar 2023

"Trevlig, glad, kunnig, duktig, informativ och positiv. Allt man behöver av en mycket duktig mäklare!"
säljare på Köpmangatan 54B

21 feb 2023

"Mycket professionell i sin roll "
säljare på Södra Kungsgatan 36

08 feb 2023

"Otroligt duktig och trevlig! Fick den sålt väldigt snabbt och till ett bra pris. Hon skötte allt smidigt och jag behövde inte göra så mycket annat än att vänta och lyssna på hennes råd. Rekommenderar starkt!"
säljare på Dragongatan 10D

20 dec 2022

"Ambitiös, noggrann, kunnig, påläst = trygghet. "
säljare på Lostigen 12

27 nov 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Marie Östling. Marie har även hjälpt oss med tidigare försäljningar och nu har hon återigen gjort ett toppenjobb. "
säljare på Småbåtsgatan 6F

21 nov 2022

"Marie var engagerad & professionell, rekommenderas! "
säljare på Sandviksgatan 36D

18 nov 2022

"För oss är det andra gången vi köper/köper/ säljer genom Bjurfors. Det är tack vare Marie Östling som vi köpte och sålde genom Bjurfors. En helt underbar, professionell mäklare som kan vägleda kunden, säljare/ köpare på ett professionellt engagerande sätt. Vi kommer att anlita Maria i en ny husaf..."
"För oss är det andra gången vi köper/köper/ säljer genom Bjurfors. Det är tack vare Marie Östling som vi köpte och sålde genom Bjurfors. En helt underbar, professionell mäklare som kan vägleda kunden, säljare/ köpare på ett professionellt engagerande sätt. Vi kommer att anlita Maria i en ny husaffär efter nyår. Maria är en mäklare som vi varmt rekommenderar"
Läs mer
säljare på Per-Ihanschavägen 5

10 nov 2022

"Marie Östling är en bra mäklare som har hög kompetens, engagerad, lyhörd.
Kan skarpt rekommendera henne till andra bostadssäljare."
säljare på Lingonstigen 40

07 nov 2022

"Otroligt professionell och hög kvalite av Maries arbete. Vi har sålt många bostäder under 10 årstid men aldrig stött på en mäklare i denna kaliber. Hon är noggrann, påläst, servicemining men framförallt driven och engagerad. Hon hålller alltid oss med löpande dialoger och kommer också med input ..."
"Otroligt professionell och hög kvalite av Maries arbete. Vi har sålt många bostäder under 10 årstid men aldrig stött på en mäklare i denna kaliber. Hon är noggrann, påläst, servicemining men framförallt driven och engagerad. Hon hålller alltid oss med löpande dialoger och kommer också med input och råd som är otroligt bra att följa. Hon var lyhörd för vårt önskemål och tankar. Marie är den bästa mäklaren och kan verkligen rekommendera henne varmt. Hon är the top of the line. Vi är jättenöjda och känner verkligen tryggt igenom vår bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Repslagargatan 27A

14 okt 2022

"Marie var ett bra stöd under hela processen, vi kände oss trygga. Fantastisk mäklare! Rekommenderas varmt!"
säljare på Flodströmsvägen 711

27 sep 2022

"Marie visar ett mycket stort engagemang i sitt jobb vilket skapat en smidig försäljning och bra affär för oss. Vi är mer än nöjda och så glada att vi valt Marie som mäklare både att (tidigare)köpa boende med och nu även sälja med. Vi är verkligen supernöjda med Marie som mäklare och kan varmt rek..."
"Marie visar ett mycket stort engagemang i sitt jobb vilket skapat en smidig försäljning och bra affär för oss. Vi är mer än nöjda och så glada att vi valt Marie som mäklare både att (tidigare)köpa boende med och nu även sälja med. Vi är verkligen supernöjda med Marie som mäklare och kan varmt rekommendera att anlita Marie.
"
Läs mer
säljare på Barometervägen 11

16 aug 2022

"Pratade med många mäklare innan vi bestämde oss för Marie & det var helt rätt beslut. Hon var snabb & tydligt i sin information kring försäljningen, kom med bra tips på förbättringar av lgh inför försäljning och bra koll på marknaden! "
säljare på Stationsgatan 42E

11 jul 2022

"En mycket engagerad och serviceinriktad mäklare. Inhämtar fakta om bostaden och området för att på bästa sätt kunna informera intressenterna. Håller säljarna uppdaterade och är ett mycket bra stöd under hela försäljningsprocessen."
säljare på Mejerivägen 29

06 jul 2022

"Stabil, förtroendeingivande, går alltid att få tag på. Allt man vill ha hos en mäklare. Personlig!"
säljare på Timmermansgatan 50

02 jul 2022

"Vi har kommit i kontakt med Marie både i samband med köp och försäljning av villa och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. Hon är trevlig, noggrann, kompetent och har en hög tillgänglighet. Vi kunde inte ha varit nöjdare!"
säljare på Batterivägen 48

17 jun 2022

"Väldigt professionell och målinriktad "
säljare på Nyponstigen 14

13 jun 2022

"Effektiv, lyhörd, kompetent och tillgänglig! Kändes tryggt och proffsigt hela vägen från start till mål. Kan verkligen rekommendera Marie som mäklare"
säljare på Genvägen 18F

13 jun 2022

"Hon var mycket kompetent, glad och positiv. "
säljare på Västra Varvsgatan 20B

05 jun 2022

"Väldigt noggrann, jag är jättenöjd"
säljare på Hermelinsgatan 30B

29 maj 2022

"Trevlig, kompetent. fina idéer inför fotografering och återkopplande med information. Lätt att ha att göra med."
säljare på Kantgatan 27A

27 maj 2022

"Kunnigt"
säljare på Mjölkuddsvägen 39

23 maj 2022

"Bästa mäklaren jag träffat!"
säljare på Lulsundsgatan 34B

03 maj 2022

"Marie var lätt att göra med och förklarade allt på mycket bra sätt."
säljare på Räfsarstigen 66

13 apr 2022

"Marie var ett självklart val när jag valde vem som skulle få hjälpa mig sälja mitt hus. Engagerad. Trovärdig. Trygg, för både mig som säljare och för köparen."
säljare på Sunderbyvägen 6

13 apr 2022

"Hon är väldigt trevlig att prata och ha att göra med."
säljare på Lingonstigen 8

07 apr 2022

"Kunde inte önskat mer. Marie har varit behjälplig på alla plan man kan önska sig och gjort mer än vad någon kan förvänta sig. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och informativ i hela processen. Väldigt kompetent och det märks att hon har många års erfarenhet av bostadsmarknaden och stenkoll på det..."
"Kunde inte önskat mer. Marie har varit behjälplig på alla plan man kan önska sig och gjort mer än vad någon kan förvänta sig. Hon var väldigt engagerad, lyhörd och informativ i hela processen. Väldigt kompetent och det märks att hon har många års erfarenhet av bostadsmarknaden och stenkoll på det hon gör. Ska man sälja en bostad och vill känna sig trygg med allt som det innebär, så bör man göra det med Marie och Bjurfors. "
Läs mer
säljare på Skeppsbrogatan 15D

02 apr 2022

"Marie är en väldigt engagerad och duktig mäklare! Vi kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Myntvägen 4

10 mar 2022

"Marie har varit väldigt engagerad och professionell, ett mycket gott stöd vid försäljningen av vårt hus. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Hässjestigen 6

10 mar 2022

"Otroligt engagemang och en känsla av att göra allt för kunden. Mycket kunnig och lämnade inget åt slumpen. Väldigt nöjd med affären. Rekommenderas starkt."
säljare på Östra Villavägen 25

11 feb 2022

"Mycket proffesionellt bemötande och jag kan varmt rekommendera Marie som mäklare. Hon är personlig, kunnig och mycket serviceinriktad."
säljare på Höstvägen 200

03 feb 2022

"Så nöjda med Marie. Otroligt proffsig och professionell men ändå personlig och gullig. Vi har känt oss 100% trygga genom hela processen med försäljningen av vår bostad. "
säljare på Förargatan 24

16 dec 2021

"Kunnig, trevlig, hjälpsam, snabb, positiv, lugn, tillgänglig...en mycket bra mäklare som vi definitivt kommer att rekommendera. "
säljare på Stationsgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Villa
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
67 480 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
392 av 405 säljare
Marie satte rätt förväntningar på slutpriset
363 av 406 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
403 av 403 säljare
Marie var tydlig och höll mig uppdaterad
409 av 409 säljare

Marie på kartan.

686 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
410 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

3 195 000 kr
4 rum, 120 m²
26 625 kr/m²
Radhus, Luleå
3 695 000 kr
6 rum, 149 m²
24 798 kr/m²
Villa, Luleå
1 295 000 kr
1 rum, 44 m²
29 431 kr/m²
Lägenhet, Luleå
1 820 kr/mån
4 195 000 kr
4 rum, 126 m²
33 293 kr/m²
Radhus, Luleå
3 095 000 kr
3 rum, 89,5 m²
34 775 kr/m²
Lägenhet, Luleå
4 667 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Mjölkudden
2 rum, 62,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 82 m²
Utropspris: 3 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bergviken
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 102,8 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Slutpris saknas
Villa Rutvik
5 rum, 180,2 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.