Marie Östling

Profilbild för Marie Östling
Säljarfavorit
Marie Östling
4.9 / 5
(263 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
40 st
106 795 000 kr

Bakgrund

Marie Östling jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-04-14. Marie har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marie har haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 117 295 000 kr.

Presentation

Jag har den stora glädjen att arbeta som fastighetsmäklare i min hemstad Luleå. 2010 började jag min karriär inom mäklarbranschen som mäklarassistent och sedan våren 2011 har jag varit registrerad fastighetsmäklare. Genom åren har jag tagit hand om många lyckade försäljningar med kundnöjdhet i fokus. Min strävan i varje affär är att både du som säljare och köpare ska vara så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Detta har resulterat i att jag under 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020 varit den mäklare med flest rekommendationer* i Luleå (*Hittamäklare). Som mäklare kan jag kombinera mina kunskaper inom försäljning och inredning vilket ger varje försäljning de bästa förutsättningarna. Jag skräddarsyr ett passande upplägg inför varje försäljning för att passa just ditt behov oavsett marknadsläge. Tre ledord som beskriver mig är målinriktad, positiv och ödmjuk, men framförallt har jag en stor passion för mitt jobb som fastighetsmäklare och det är något som alltid återspeglas i mitt arbete. Noggrannhet, kreativitet och passionen är mina verktyg - nöjda kunder är resultatet.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marie.

27 dec 2020

"Väldigt nöjda, sålde på distans och allt flöt på jättebra. Fick mer för lägenheten än den värderades till i ett tidigt stadie "
säljare på Sandviksgatan 21

22 dec 2020

"Mycket nöjd med Marie som mäklare och kommer absolut att rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad. Jag tycker hon är väldigt prisvärd. Mycket engagerad. Duktig på att uppdatera om nya spekulanter och uppdatering omedelbart efter visningar. Jag och min sambo har sålt två lägenheter med hjälp av henne, båda har sålts för betydligt bättre pris än vi förväntat oss. Kunde inte vara nöjdare, ifall vi i framtiden skulle sälja vårt nya hem kommer vi absolut att anlita henne."
säljare på Burströmsvägen 80

17 dec 2020

"Marie Östling - Rak, lyhörd & snabb.
Hon är otroligt lättsam att ha och göra med, väldigt lyhörd som verkligen lyssnar på dig som säljare. Hon besitter ett enormt driv för sitt yrke, vilket man verkligen kände med den snabba återkopplingen.
Det vi är mest nöjda över är att, på ett proffsigt sätt la hon alltid upp alla tänkbara scenarier vi kunde räkna med, i de olika situationer som uppstod under hela säljprocessen.
Som sagt, det har alltid varit lätt att komma i kontakt med henne och hann hon inte svara, så ringde hon upp direkt i första lediga lucka. Det känns som att det viktigaste är kontakten när man säljer en bostad.
Vi blev rekommenderade av en vän som sålt med henne tidigare att ta kontakt.
Vi ångrar inte att vi valde Marie & Bjurfors."
säljare på Småbåtsgatan 6D

15 dec 2020

"Trevlig mäklare, engagerad, gav lite fel guidning vad gäller priset vi nådde..."
säljare på Genvägen 30D

04 dec 2020

"Marie Östling har varit fantastisk. Kunnig, informativ, dedikerad, ödmjuk, trevlig, trygg, snabb återkoppling. Troligtvis den bästa mäklaren i Luleå!"
säljare på Mjölkuddsvägen 197

29 nov 2020

"Marie är professionell, kunnig och genuint intresserad av att allt ska gå bra för alla inblandade från början till slut. Hon har varit väldigt lyhörd och trygg att samarbeta med. "
säljare på Karlsviksvägen 4B

14 nov 2020

"Marie Östling kan varmt rekommenderas, fick utsatt pris med lite extra i kanten. Väldigt engagerad och får jobbet gjort, allt från första kontakt till avslut har fungerat perfekt utan frågetecken. "
säljare på Stationsgatan 20A

12 nov 2020

"Vi är nöjda med vår aktuella försäljning och kan absolut tänka oss att Marie hjälper oss igen vid eventuella bostadsaffärer i framtiden."
säljare på Kungsgatan 28

05 nov 2020

"Mycket trevlig, lyhörd och engagerad. Framstår som genuint intresserad. "
säljare på Hermelinsgatan 21A

03 nov 2020

"Det är alltid kul att stöta på folk som verkligen brinner för sitt jobb som Marie gör, vi är nöjda med hela processen från fotograferingen till budgivning.
Det kan tilläggas att vi fick mer än beräknat för bostaden vilket är jättekul, men även om vi inte hade kommit upp i den nivån hade vi ändå vart nöjd med Maries insats för hon gjorde allt som hon kunde påverka till perfektion."
säljare på Västra Varvsgatan 22A

01 nov 2020

"Engagerad, duktig och trevlig mäklare!
Rekommenderar verkligen Marie! Lite dyr i pris (arvode) men då med vetskapen av att ha en säker och trygg affär! "
säljare på Furumovägen 28B

30 okt 2020

"Marie är otroligt kompetent och insatt i vad marknaden efterfrågar.
Utan hennes hjälp och engagemang hade det inte blivit en så lyckad
affär som det blev till slut.
Jag kan varmt rekommendera Marie som mäklare."
säljare på Västra Varvsgatan 22B

25 okt 2020

"Det är andra gången vi säljer via Marie och jag kan inte understryka nog hur smidigt och bra det blivit båda gångerna. Toppenbra jobb."
säljare på Seminariegatan 12A

22 okt 2020

"Priset blev högre än både vi och mäklaren trott -- en positiv överraskning. "
säljare på Lävägen 139

19 okt 2020

"Detta är våran tredje fastighet som Marie säljer åt oss under en 10års period.
Vi är verkligen så nöjda med hela Maries arbetsinsats, engagemang, driv och kommunikation genom hela processen. Marie är också väldigt lätt att tycka om som person, hon känns alltid äkta och naturlig, detta är något hon tar med sig i ditt arbete oxå. Marie har också visat väldigt bra kvalifikationer då det gäller kommunikation, medling och kontakter mellan olika parter som kan råda vid en husaffär. Hon är trygg, lugn, stabil, pålitlig och högst professionell rakt igenom vilket är något både säljare och köpare känner, det är vi helst säkra på.
Marie har verkligen en serviceanda som är något alldeles extra!
Något annat som gör att man känner förtroende och pålitlighet för Marie som mäklare är att hon inte skönmålar någonting, hon lovar inte saker som hon inte kan råda över. Maries ord och rekommendationer grundar sig på stor kunskap om den aktuella marknaden, mäklaryrket och hennes stora erfarenhet som mäklare i Luleå. Hon känner stan, många människor och det aktuella behovet väl.
Något Marie också var till stor hjälp med vid vår försäljning var vid renoveringen inför försäljningen. Här så kunde hon råda oss till rätt tapetval och färger som upplevs mest fördelaktigt vid försäljning. Marie var även med och valde ut nya garderober med hög funktionalitet. Maries kunskap och intresse för inredning och styling är ännu en styrka hos henne som mäklare.
Självklart rekommenderar vi Marie som DIN MÄKLARE OCKSÅ, vi ger henne fem stjärnor av fem möjliga =)!
"
säljare på Dragongatan 40

29 sep 2020

"Marie tar sin uppgift på största allvar och är väldigt driven. Hon är lättsam, flexibel men också tydlig och rak i sin kommunikation vilket jag uppskattar mycket. Marie är kunnig och ger användbar och viktig information liksom realistiska förväntningar. Bättre mäklare kan du inte välja."
säljare på Västra Varvsgatan 22A

29 sep 2020

"Professionell, kompetent med god affärskänsla. Snabb på att återkoppla. Tydlig och samtidigt vänlig. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Skeppsbrogatan 9A

29 sep 2020

"När det blev dags för oss att sälja vårt fina fritidshus i Brändön blev Marie det självklara valet bland de övriga mäklarna vi träffade. Marie är så professionell och ärlig rakt igenom, allt med Marie och hennes sätt hon jobbar känns tryggt och väl förankrat. Att Marie har lång och gedigen erfarenhet av branschen och dess utveckling märks verkligen i hennes arbete och den trygghet hon utstrålar och utför sitt arbete på. Absolut inget lämnar Marie åt slumpen, hon arbetar hårt, är driven till max, har en smittande energi, är glad och positiv som person samtidigt som hon är väldigt lyhörd och ödmjuk. Som säljare för dig som kund gör Marie allt och alltid med en härlig inställning och målmedvetet. Jag törs säga att som köper har du samma känsla för Maries arbete. Marie ser nämligen till både sina säljare och köpare vilket alltid lämnar fina känslor för både henne och hennes arbete då affären avslutats. Ger 5/5 stjärnor till mäklar Marie, hon har våra varmaste rekommendationer som DIN MÄKLARE OCKSÅ!"
säljare på Staffansvägen 34

25 sep 2020

"Proffsig och seriös. Positiv och engagerad. En mäklare jag kan rekommendera det bästa."
säljare på Älvgatan 3

25 sep 2020

"Marie är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med! Hon är oerhört kompetent och engagerad genom hela försäljningen. Följer upp med potentiella köpare och gör det lilla extra hela processen för att alla parter ska vara nöjda.
Med Marie som mäklare är man i trygga händer! "
säljare på Prinsvägen 1B

24 sep 2020

"Hon lyckas med att både säljare och köpare kan känna sig som vinnare."
säljare på Hällbruksgatan 2

07 sep 2020

"Kompetent, engagerad och ambitiös. Framförallt känner man sig som säljare trygg, hon tar verkligen hand om försäljningen. Hon uppdaterar kontinuerligt och anger vad nästa steg är. Väldigt noggrann och är även med på fotograferingen och samarbetar med fotografen vid varje bild, inget lämnas till slumpen. Dessutom genuin och trevlig på ett ärligt sätt. Hon ger helt enkelt det lilla extra."
säljare på Södergatan 4A

07 sep 2020

"Proffsig, trevlig och engagerad! Ett bra stöd i försäljningen av vårt hus. "
säljare på Sandtorpsvägen 13

02 sep 2020

"Mycket kompetent och engagerad.
Trevlig och tillmötesgående. "
säljare på Sjöfartsgatan 16B

01 sep 2020

"Vi kan varmt rekommendera Marie.
Engagerad, målinriktad och kompetent.
"
säljare på Valutavägen 7

01 sep 2020

"Marie är väldigt engagerad och driven samt mkt informativ och snabb på att återkoppla. Vi är helnöjda"
säljare på Renlavsgatan 17

01 sep 2020

"Allt perfekt!"
säljare på Källgatan 3B

01 sep 2020

"Marie har gjort ett fantastiskt arbete med försäljningen av min lägenhet. Jag är mycket nöjd med allt, hennes engagemang, annonsen, kommunikationen med budgivarna och förhandlingen om lämpligt tillträdesdatum. Jag kunde inte vara mer nöjd. "
säljare på Blidvägen 53

02 jul 2020

"Grymt proffsigt genomförd affär! "
säljare på Kallviken 1

29 jun 2020

"Oerhört seriös och väldigt bra att ha att göra med. Kanonbra med uppföljningar och den personliga kontakten var hur bra som helst. Henne kan jag varmt rekommendera till andra säljare. "
säljare på Björkgatan 13

24 jun 2020

"Positiv, ambitiös och lyhörd. Vi är mycket nöjda med Maries Östlings insats och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Dalagatan 15

24 jun 2020

"Ärlig engagerad och driven. Kändes som hon verkligen gjorde det hon kunde för oss som säljare."
säljare på Bälingevägen 266

24 jun 2020

"Jättetrevlig och lättsam. Kommer med tips hur man kan göra om med enkla medel.
Kommer välja Marie nästa gång jag säljer."
säljare på Köpmangatan 10E

24 jun 2020

"Toppenbra mäklare som verkligen gör allt för säljaren men även köparen. Kunde inte varit mer nöjda med Marie, rekommenderar starkt!"
säljare på Sandviksgatan 18B

11 jun 2020

"En mäklare som jag var väldigt nöjd med. Rekommenderar verkligen! Bra kommunikation, kompetent, engagerad samt väldigt trevlig."
säljare på Majvägen 19

27 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med det jobb Marie gjorde vid försäljningen av vår lägenhet, trots att utgångsläget inte var optimalt med en avvaktande marknad så jobbade Marie på för att möta våra önskemål. Hon höll oss väl uppdaterade och fick även lägenheten såld där både vi och köparen verkade vara nöjda med affären. Vi kan varmt rekommendera Marie som mäklare och ger denna försäljning högsta betyg."
säljare på Sandviksgatan 17

26 maj 2020

"Det här är min fjärde bostadsförsäljning via olika mäklare och av alla mäklare jag haft är Marie solklar etta.
Fantastiskt engagemang både före, under och efter att försäljningen blev klar. Slöt från tips och trix för att öka intresset till bra återkoppling under budgivning och slutligen när affären blivit klar har hon hjälp till med allt det lilla extra. Toppenbra insats."
säljare på Trädgårdsgatan 26B

26 maj 2020

"En fantastiskt driven mäklare, hon har valt rätt yrke. Rekommenderar henne varmt."
säljare på Knalltorpsvägen 19

23 maj 2020

"Träffade på Marie för x antal år sen när jag skulle köpa lägenhet och fick ett väldigt bra intryck av henne (köpte dock via annan mäklare). Nu när det var dags att sälja så var Marie det självklara valet. Jag hade höga förväntningar men de överträffades verkligen. Hade inte kunnat vara mer nöjd med allt! Rekommenderar Marie till 100%"
säljare på Tullgatan 25

29 apr 2020

"Allt har fungerat helt perfekt genom hela försäljningen, bra råd, smidigt och tydligt! "
säljare på Skeppsbrogatan 7B

14 apr 2020

"En mycket proffsig och kunnig mäklare som vi gärna rekommenderar. "
säljare på Synevägen 3

08 apr 2020

"Marie Östling på Bjurfors har levt upp till alla våra förväntningar. Proffsig, lyhörd och kunnig samt snabb i kommunikationen. Vi är så nöjda! "
säljare på Östergatan 45

26 mar 2020

"En engagerad och driven mäklare som varmt rekommenderas 5/5 !"
säljare på Mjölkuddsvägen 165

19 mar 2020

"Rekommenderar Marie till 100%
Mina höga förväntningar levererade hon."
säljare på Stationsgatan 22B

19 mar 2020

"marie var väldigt ambitiös och drivande i alla frågor och professionell i bemötande och frågor samt genomförande i försäljning och avslut.
enkel och smärtfritt försäljning "
säljare på Hannosviken 80

08 mar 2020

"Trevlig, ambitiös och serviceinriktad. Väldigt duktig på att hålla mig uppdaterad och lugn genom hela processen. Professionell."
säljare på Björkgatan 23

07 mar 2020

"Smidig och snabb försäljning."
säljare på Krongårdsringen 5

23 feb 2020

"Mycket bra, engagerad och kunnig mäklare. Förtroendeingivande. Bra bemötande hela vägen från början till affären blev klar."
säljare på Majorsgatan 3A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
11
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
117 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
252 av 263 säljare
Marie satte rätt förväntningar på slutpriset
229 av 263 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
262 av 263 säljare
Marie var tydlig och höll mig uppdaterad
263 av 263 säljare

Marie på kartan.

493 tidigare annonser
4 bostäder till salu
263 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 775 000 kr
2 rum, 55,5 m²
32 272 kr/m²
Lägenhet, Luleå
2 653 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 42 m²
30 833 kr/m²
Lägenhet, Luleå
2 680 kr/mån
1 295 000 kr
2 rum, 45 m²
28 777 kr/m²
Lägenhet, Luleå
2 329 kr/mån
1 745 000 kr
3 rum, 91 m²
19 175 kr/m²
Lägenhet, Luleå
4 731 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 000 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 305 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 275 000 kr
Lägenhet Varvet
1 rum, 25 m²
Utropspris: 1 275 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Bergviken
+ 55 000 kr
3 rum, 70,5 m²
Utropspris: 1 745 000 kr
2 395 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 200 000 kr
2 rum, 58,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marie Östling - Rak, lyhörd & snabb.
Hon är otroligt lättsam att ha och göra med, väldigt lyhörd som verkligen lyssnar på dig som säljare. Hon besitter ett enormt driv för sitt yrke, vilket man verkligen kände med den snabba återkopplingen.
Det vi är mest nöjda över är att, på ett proffsigt sätt la hon alltid upp alla tänkbara scenarier vi kunde räkna med, i de olika situationer som uppstod under hela säljprocessen.
Som sagt, det har alltid varit lätt att komma i kontakt med henne och hann hon inte svara, så ringde hon upp direkt i första lediga lucka. Det känns som att det viktigaste är kontakten när man säljer en bostad.
Vi blev rekommenderade av en vän som sålt med henne tidigare att ta kontakt.
Vi ångrar inte att vi valde Marie & Bjurfors."
Slutpris saknas
Lägenhet Lövskatan
3 rum, 72 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig mäklare, engagerad, gav lite fel guidning vad gäller priset vi nådde..."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.