Maria Rydingstam

Profilbild för Maria Rydingstam
Säljarfavorit
Maria Rydingstam
4.9 / 5
(194 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
12 st
142 830 000 kr

Bakgrund

Maria Rydingstam jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2005-09-01. Maria har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2021. Maria har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 134 770 000 kr.

Presentation

Varje försäljning är unik och kräver stort personligt engagemang samt en hel del hjärta. Med högt ställda mål och 16 års erfarenhet jobbar jag för att ge dig en riktigt, riktigt bra affär – tur har inget med det hela att göra utan det är kunskap, förberedelse och agerande som ger resultat.
Jag är särskilt stolt över att jag fått ta emot pris för årets nöjdaste köpare och säljare på Stockholmskontoret. 9,55 i snittbetyg av 10,00. 2022 är siktet inställt på 10.00!

Säljare om Maria.

25 apr 2022

"Maria gjorde ett väldigt gediget och bra arbete i samband med försäljning av vår lägenhet. Hon är en mäklare som båda sidor kan känna stort förtroende för. Skulle rekommendera henne till alla som leter efter en seriös och erfaren mäklare."
säljare på Brännkyrkagatan 81

24 apr 2022

"Vi är så nöjda med Marias och Fridas arbete innan, under och efter försäljningen. Maria hjälpte oss med värdering av lägenheten, råd inför renovering och var snabb och flexibel när vi väl skulle lägga ut lägenheten till försäljning. Under försäljningen fick vi även hjälp av Frida Urciuoli. Både M..."
"Vi är så nöjda med Marias och Fridas arbete innan, under och efter försäljningen. Maria hjälpte oss med värdering av lägenheten, råd inför renovering och var snabb och flexibel när vi väl skulle lägga ut lägenheten till försäljning. Under försäljningen fick vi även hjälp av Frida Urciuoli. Både Maria och Frida är otroligt professionella att ha att göra med, pålitliga och förtroendeingivande. Vi ger Maria och Frida våra bästa rekommendationer och kommer garanterat anlita dom igen."
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 57

22 apr 2022

"Om jag skulle sälja en lägenhet igen hade jag valt exakt samma mäklare igen! Känt tryggt och informativt hela vägen igenom."
säljare på Reimersholmsgatan 4

22 apr 2022

"En bostadsaffär gör man inte varje dag men jag kände mig trygg och förstod varje steg i processen. Marias raka kommunikation och tydliga engagemang får guldstjärna av mig!"
säljare på Rålambsvägen 54

23 mar 2022

"Supernöjd! Allt kändes tryggt och proffsigt under hela försäljningsprocessen. Rekommenderar verkligen denna toppenmäklare."
säljare på Västgötagatan 21

23 mar 2022

"Andra affären jag gör med Maria! Så härlig att ha att göra med. "
säljare på Högbergsgatan 46

21 mar 2022

"Personlig och förtroendeingivande "
säljare på Katarina Bangata 50

21 mar 2022

"Är otroligt nöjd med Marias jobb i försäljningen av vår lägenhet! Hon är lyhörd, kunnig och engagerad. Hela processen kändes jättebra tack vare Marias proffsighet och värme. Rekommenderar varmt!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 38

28 jan 2022

"Jag är riktigt nöjd över att ha valt Maria som mäklare. Det var första gången jag skulle sälja min lägenhet och Maria var väldigt pedagogisk och förklarade hur allt går till. Jag kan starkt rekommendera Maria!"
säljare på Bäckvägen 80

25 jan 2022

"Vi är så nöjda med Marias insatser. Lugn, kommunikativ, tillgänglig och kunnig. Vi kände oss väldigt trygga med Marias hjälp i vår försäljning. Vi använder gärna Marias hjälp i framtiden och kan varmt rekommendera henne till andra som går i försäljningstankar."
"Vi är så nöjda med Marias insatser. Lugn, kommunikativ, tillgänglig och kunnig. Vi kände oss väldigt trygga med Marias hjälp i vår försäljning. Vi använder gärna Marias hjälp i framtiden och kan varmt rekommendera henne till andra som går i försäljningstankar."
Läs mer
säljare på Lundagatan 46

23 jan 2022

"Maria är proffsig men personlig, otroligt kunnig och helt fantastisk att ha att göra med. Vi skulle inte kunna tänka oss någon annan mäklare vid eventuella framtida bostadsaffärer, och rekommenderar henne varmt till alla vi känner (och inte känner)!"
säljare på Tellusborgsvägen 41

22 okt 2021

"Detta var andra lägenheten Maria sålde åt mig. Och hon kommer få sälja åt mig nästa gång också. Hon är väldigt erfaren och ger en bra vägledning genom hela processen. Har svårt att tro att det finns många andra mäklare är lika bra som hon. Kan verkligen rekommendera henne!"
"Detta var andra lägenheten Maria sålde åt mig. Och hon kommer få sälja åt mig nästa gång också. Hon är väldigt erfaren och ger en bra vägledning genom hela processen. Har svårt att tro att det finns många andra mäklare är lika bra som hon. Kan verkligen rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Årstaskogs väg 9B

14 okt 2021

"Maria var en trygg punkt genom hela processen! "
säljare på Smedsbacksgatan 14

13 okt 2021

"Väldigt nöjd med valet av Maria - gav bra tips inför försäljningen, förberedd, höll mig löpande informerad, tillgänglig för avstämningar och generellt mycket trevlig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Ringvägen 127B

13 okt 2021

"Maria har hjälpt mig sälja både lägenhet och hus.Hon är erfaren, pålitligt och förtroendeingivande. Jag tvekar inte ett ögonblick på att Maria ringer Maria nästa gång vi vill flytta. "
säljare på Skotvägen 11

13 okt 2021

"Är jättenöjd med Maria!
Har både köpt och sålt bostad med hjälp av henne och skulle varmt rekommendera Maria som mäklare "
säljare på Skånegatan 72

23 jul 2021

"I am impressed with Maria's professionalism. The process and communication went smooth and transparent. I highly recommend her!"
säljare på Repslagargatan 16

09 jun 2021

"Maria känner jag sedan ganska länge och hon har varit en klippa vid försäljningar. Jag var ordförande i vår förening i 7 år och har haft en del försäljningar i huset där Maria varit mäklare. Naturligtvis fick hon uppdraget av mig när det var min tur att sälja och allt har flutit på och jag fick b..."
"Maria känner jag sedan ganska länge och hon har varit en klippa vid försäljningar. Jag var ordförande i vår förening i 7 år och har haft en del försäljningar i huset där Maria varit mäklare. Naturligtvis fick hon uppdraget av mig när det var min tur att sälja och allt har flutit på och jag fick bra betalt. Hon kan Södermalm, är realistisk och noggrann. En nöjd kund."
Läs mer
säljare på Tavastgatan 35

06 jun 2021

"Maria är superproffsig och väldigt tillgänglig vilket jag upskattade mycket. Hon har stenkoll på området, hade detaljkoll på lägenheten och jag skulle definitivt anlita henne igen."
säljare på Tavastgatan 22

02 jun 2021

"Det var ingen slump att vi använde just Maria, vi stötte först på henne när vi var på en annan visning och fick direkt ett väldigt positivt intryck. Maria har en professionalitet som väldigt få andra mäklare har och besitter en unik förmåga att göra hela jobbiga processen med att sälja bostad att..."
"Det var ingen slump att vi använde just Maria, vi stötte först på henne när vi var på en annan visning och fick direkt ett väldigt positivt intryck. Maria har en professionalitet som väldigt få andra mäklare har och besitter en unik förmåga att göra hela jobbiga processen med att sälja bostad att kännas väldigt trygg. Slutpriset slog såklart alla förväntningar vi hade och vi tror inte att det varit möjligt att nå så högt utan Maria. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Skebokvarnsvägen 255

01 jun 2021

"Maria Rydingstam jobbar noggrant och proffsigt. Hon lämnar ingenting åt slumpen.
Vi är otroligt nöjda över hennes insats och kan varmt rekommendera henne.
Toppmäklare! "
säljare på Åsögatan 196

31 maj 2021

"Jag sparade Marias namn när jag själv sprang på visningar eftersom jag tyckte att hon stack ut som väldigt trygg och ärlig. När det var dags för mig att sälja kontaktade jag därför henne och det har jag inte ångrat. Maria är extremt kompetent och noggrann - inga detaljer lämnas åt slumpen och det..."
"Jag sparade Marias namn när jag själv sprang på visningar eftersom jag tyckte att hon stack ut som väldigt trygg och ärlig. När det var dags för mig att sälja kontaktade jag därför henne och det har jag inte ångrat. Maria är extremt kompetent och noggrann - inga detaljer lämnas åt slumpen och det är det jag uppskattat mest. Hon var väldigt självsäker och värderade min lägenhet högre än andra mäklare - men hon hade rätt. Bli inte orolig om hon har lite längre svarstid på mail när det är långt kvar till din försäljning - när det väl är dags för din lägenhet så får du allt fokus. Sammanfattningsvis så är Maria oerhört professionell och kontakten med henne uppskattas av såväl säljare som köpare. "
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 81

17 mar 2021

"Maria va proffsig, lugn och trygg genom hela processen. "
säljare på Gotlandsgatan 74

15 mar 2021

"Oerhört proffsig, proaktiv, drivande, kunnig, lösningsorienterad - ja, listan på superlativ kan göras lång - men poängen är enkel: Maria gör ett makalöst jobb, och det har varit ett sant nöje att skapa en helt fantastisk bostadsaffär tillsammans - från första kontakt, genom alla förberedelser, bu..."
"Oerhört proffsig, proaktiv, drivande, kunnig, lösningsorienterad - ja, listan på superlativ kan göras lång - men poängen är enkel: Maria gör ett makalöst jobb, och det har varit ett sant nöje att skapa en helt fantastisk bostadsaffär tillsammans - från första kontakt, genom alla förberedelser, budgivning, sign och allt som följer därefter. Jag kan inte nog rekommendera att ha Maria som kompanjon och ledsagare under den resan. P.S. Jag har både köpt och sålt flertalet bostäder i Stockholm - och känner igen hög kvalitet när jag ser den - Maria är helt enkelt grym! "
Läs mer
säljare på Skånegatan 72

11 jan 2021

"Maria gav oss precis det vi önskade av henne som mäklare och lite till. Hon hade god kännedom om området vi bor i samt kring allt om föreningen. Maria inger lugn, bred kunskap och stabilitet till oss som säljare men även köpare. Även stort engagemang kring fotografering och visningarna för att få..."
"Maria gav oss precis det vi önskade av henne som mäklare och lite till. Hon hade god kännedom om området vi bor i samt kring allt om föreningen. Maria inger lugn, bred kunskap och stabilitet till oss som säljare men även köpare. Även stort engagemang kring fotografering och visningarna för att få till det lilla extra. Jag kan varmt rekommendera Maria till din bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Lundagatan 36C

29 dec 2020

"Maria är professionell men också personlig. Hon är erfaren, mycket kompetent och ger trygghet vid bostadsförsäljning/bostadsköp. Vi har anlitat Maria tidigare och kommer garanterat anlita Maria i framtiden!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 50A

29 dec 2020

"Det är inte första gången vi anlitar Maria Rydingstam och vi är även denna gång mycket nöjda.
Hon är proffsigt och engagerad och vi
kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Sandhamnsgatan 53

29 dec 2020

"Maria utförde allt proffsigt, lyssnade på våra önskemål. Trevlig glad,positiv. Informerade alltid om något hänt."
säljare på Karmstolsvägen 7

11 nov 2020

"Maria lyckades med att få en rekord försäljning av vår lägenhet på Sankt Paulsgatan 4A."
säljare på Sankt Paulsgatan 4A

25 sep 2020

"Utomordentligt kompetent. Kvalificerad bakgrund. Kunnig, verbal och förtroendeingivande."
säljare på Tavastgatan 15

23 sep 2020

"Maria är riktigt professionell och känner till marknaden bra. Hon var väldigt bra på att svara på köpares frågor. Hon skapade en bra atmosfär på visningarna. Hon gav oss råd om objekt när vi ville köpa. Jag kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Lundagatan 38B

23 sep 2020

"Högsta betyg ger jag Maria Rydingstam, för alla delar i processen. Jag är fortfarande tagen av hur säkert hon rodde försäljningen i hamn, med ett strålande resultat. Som säljare kände jag mig trygg och i goda händer. Tack!"
säljare på Tavastgatan 15

22 sep 2020

"Maria har verkligen varit fantastisk i min process att sälja bostaden. Engagerad, kunnig, positiv, lätt att nå och hållt mig välinformerad genom hela processen. Så glad att jag valde just Maria att vara min mäklare! "
säljare på Lundagatan 36C

21 sep 2020

"Maria Rydingstam var mycket engagerad och tog sig tid för oss både vid vår bostadsförsäljning och senare bostadsköp. Hon har väldigt bra koll på vårt område och känns seriös och kunnig. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en riktigt trygg och bra mäklare! "
"Maria Rydingstam var mycket engagerad och tog sig tid för oss både vid vår bostadsförsäljning och senare bostadsköp. Hon har väldigt bra koll på vårt område och känns seriös och kunnig. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en riktigt trygg och bra mäklare! "
Läs mer
säljare på Bastugatan 17

01 sep 2020

"Jättenöjd med Marias insats - professionell, trovärdig, kunnig och mer service-minded än andra mäklare jag träffade i processen. Jag tror inte lägenheten hade blivit lika fin inför visning eller sålts till samma belopp med en annan mäklare!"
säljare på Bergsundsgatan 7

11 jun 2020

"Maria var våran mäklare under corona-tider. Det blev en lyckad försäljning trots en oförutsägbar marknad. När vi var orolig; Maria lugn, ärlig och trygg. Man känner av hennes erfarenhet. Hon verkligen gjorde allt så att det blev bra. "
säljare på Bordsvägen 70

28 maj 2020

"Maria var superduktig och proffsig i försäljningen av min lägenhet. Jag är otroligt nöjd. Kunde inte blivit bättre. Hon kommer få sälja min nästa lägenhet också. "
säljare på Lundagatan 44D

05 maj 2020

"Proffsigt utfört genom hela processen"
säljare på Skaraborgsgatan 9

05 mar 2020

"Jag jobbar sedan 20 år tillbaka som mäklare, Maria arbetar precis så som jag tycker att en mäklare ska genomföra en bostadsaffär. Som förtroendeingivande, kommunikativ, engagerad och glad är hon min idol."
säljare på Kristinehovsgatan 5B

21 feb 2020

"Att sälja en lägenhet är inte en lätt historia av både rationella och emotionella skäl och gemene man gör väl det inte alltför ofta, säkert räknar man det i år emellan. Jag köpte min för 10 år sedan och har tills nu aldrig sålt en lägenhet. Nu är jag väldigt nöjd att jag valde Erik Olsson och att..."
"Att sälja en lägenhet är inte en lätt historia av både rationella och emotionella skäl och gemene man gör väl det inte alltför ofta, säkert räknar man det i år emellan. Jag köpte min för 10 år sedan och har tills nu aldrig sålt en lägenhet. Nu är jag väldigt nöjd att jag valde Erik Olsson och att jag fick Maria. Dels för att antalet visningar och att de gör 4-timmars visningar var direkt avgörande i processen och sedan för att Maria är en otroligt kunnig mäklare och en stadig person genom hela processen som bitvis var rätt pressad i tid. Då var det väldigt värdefullt för mig att ha någon som med erfarenhet kunde ge många råd direkt på stående fot och dessutom lugnt och sakligt. För att kunna sköta sitt vanliga liv med jobb och allt behöver man det. Även kontraktsskrivningen sköttes med saklighet men också med hjärta och det hela blev från början till slut en arbetsam men lustfylld och personlig process."
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 25A

16 feb 2020

"Maria is very helpful, driven and a great communicator. We would highly recommend her. "
säljare på Karmstolsvägen 13

08 feb 2020

"Vad gäller frågan om mäklarens värdering så översteg slutpriset så kraftigt värderingen men det tror jag inte var väntat från någon av oss. Tycker att Maria gav oss realistiska förväntningar, slutpriset blev en mycket positiv överraskning!
Vi är oerhört nöjda rakt igenom, lätt och smidig kontak..."
"Vad gäller frågan om mäklarens värdering så översteg slutpriset så kraftigt värderingen men det tror jag inte var väntat från någon av oss. Tycker att Maria gav oss realistiska förväntningar, slutpriset blev en mycket positiv överraskning!
Vi är oerhört nöjda rakt igenom, lätt och smidig kontakt i alla lägen och genuint engagemang både för oss som säljare och objektet!"
Läs mer
säljare på Krukmakargatan 33A

07 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med allt med Maria som mäklare!
Ordningsam,informativ,proffsig och trevlig"
säljare på Bellmansgatan 28

23 jan 2020

"Rekommenderar verkligen Maria, oerhört proffsig, engagerad och trygg! Bra kommunikation hela vägen och jag hade full tillit till henne. "
säljare på Anders Reimers väg 15

27 nov 2019

"Efter en tidigare säljperiod med annan mäklare som inte gått bra var vi osäkra och nervösa. Maria på Eric Olsson gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är mycket nöjda och gick från magont till att känna oss helt säkra och trygga. Vi är så glada att vi valde Maria och Eric Olsson. Säljer vi igen är hon ..."
"Efter en tidigare säljperiod med annan mäklare som inte gått bra var vi osäkra och nervösa. Maria på Eric Olsson gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är mycket nöjda och gick från magont till att känna oss helt säkra och trygga. Vi är så glada att vi valde Maria och Eric Olsson. Säljer vi igen är hon de självklara valet! "
Läs mer
säljare på Karmstolsvägen 9

21 nov 2019

"Maria hjälpte oss till en lyckad försäljning. Hon gav goda råd under förberedelserna och genomförde sedan försäljningen på ett öppet, proffsigt och förtroendefullt sätt. "
säljare på Repslagargatan 18

19 nov 2019

"Maria hade vårt största förtroende från första mötet och skötte vår försäljning på ett föredömligt sätt. Vi rekommenderar varmt henne och skulle inte ha velat ha en annan mäklare."
säljare på Majrovägen 8

12 nov 2019

"Maria skötte hela processen på ett utmärkt sätt."
säljare på Sankt Paulsgatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
134 770 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
187 av 192 säljare
Maria satte rätt förväntningar på slutpriset
160 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
188 av 191 säljare
Maria var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 193 säljare

Maria på kartan.

478 tidigare annonser
7 bostäder till salu
194 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 895 000 kr
2 rum, 53 m²
92 358 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 194 kr/mån
15 900 000 kr
7 rum, 158 m²
100 632 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 851 kr/mån
4 rum, 96 m²
Lägenhet, Stockholm
4 080 kr/mån
5 595 000 kr
3 rum, 56 m²
99 910 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 248 kr/mån
7 995 000 kr
3 rum, 72 m²
111 041 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 829 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

7 150 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 655 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Midsommarkransen
+ 855 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
7 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 905 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
10 350 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 855 000 kr
4 rum, 88 m²
Utropspris: 9 495 000 kr
3 480 000 kr
Lägenhet Fredhäll
+ 185 000 kr
2 rum, 39,5 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En bostadsaffär gör man inte varje dag men jag kände mig trygg och förstod varje steg i processen. Marias raka kommunikation och tydliga engagemang får guldstjärna av mig!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.