Maria Rydingstam

Profilbild för Maria Rydingstam
Säljarfavorit
Maria Rydingstam
4.9 / 5
(140 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
15 st
91 360 000 kr

Bakgrund

Maria Rydingstam jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2005-09-01. Maria har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Maria har haft 22 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 98 240 000 kr.

Presentation

Varje försäljning är unik och kräver stort personligt engagemang samt en hel del hjärta. Med högt ställda mål och 15 års erfarenhet jobbar jag för att ge dig en riktigt, riktigt bra affär – tur har inget med det hela att göra utan det är kunskap, förberedelse och agerande som ger resultat.
Jag är särskilt stolt över att jag fått ta emot pris för årets nöjdaste köpare och säljare på Stockholmskontoret. 9,55 i snittbetyg av 10,00. 2020 är siktet inställt på 10.00!

Säljare om Maria.

25 sep 2020

"Utomordentligt kompetent. Kvalificerad bakgrund. Kunnig, verbal och förtroendeingivande."
säljare på Tavastgatan 15

23 sep 2020

"Maria är riktigt professionell och känner till marknaden bra. Hon var väldigt bra på att svara på köpares frågor. Hon skapade en bra atmosfär på visningarna. Hon gav oss råd om objekt när vi ville köpa. Jag kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Lundagatan 38B

23 sep 2020

"Högsta betyg ger jag Maria Rydingstam, för alla delar i processen. Jag är fortfarande tagen av hur säkert hon rodde försäljningen i hamn, med ett strålande resultat. Som säljare kände jag mig trygg och i goda händer. Tack!"
säljare på Tavastgatan 15

22 sep 2020

"Maria har verkligen varit fantastisk i min process att sälja bostaden. Engagerad, kunnig, positiv, lätt att nå och hållt mig välinformerad genom hela processen. Så glad att jag valde just Maria att vara min mäklare! "
säljare på Lundagatan 36C

21 sep 2020

"Maria Rydingstam var mycket engagerad och tog sig tid för oss både vid vår bostadsförsäljning och senare bostadsköp. Hon har väldigt bra koll på vårt område och känns seriös och kunnig. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en riktigt trygg och bra mäklare! "
säljare på Bastugatan 17

01 sep 2020

"Jättenöjd med Marias insats - professionell, trovärdig, kunnig och mer service-minded än andra mäklare jag träffade i processen. Jag tror inte lägenheten hade blivit lika fin inför visning eller sålts till samma belopp med en annan mäklare!"
säljare på Bergsundsgatan 7

11 jun 2020

"Maria var våran mäklare under corona-tider. Det blev en lyckad försäljning trots en oförutsägbar marknad. När vi var orolig; Maria lugn, ärlig och trygg. Man känner av hennes erfarenhet. Hon verkligen gjorde allt så att det blev bra. "
säljare på Bordsvägen 70

28 maj 2020

"Maria var superduktig och proffsig i försäljningen av min lägenhet. Jag är otroligt nöjd. Kunde inte blivit bättre. Hon kommer få sälja min nästa lägenhet också. "
säljare på Lundagatan 44D

05 maj 2020

"Proffsigt utfört genom hela processen"
säljare på Skaraborgsgatan 9

05 mar 2020

"Jag jobbar sedan 20 år tillbaka som mäklare, Maria arbetar precis så som jag tycker att en mäklare ska genomföra en bostadsaffär. Som förtroendeingivande, kommunikativ, engagerad och glad är hon min idol."
säljare på Kristinehovsgatan 5B

21 feb 2020

"Att sälja en lägenhet är inte en lätt historia av både rationella och emotionella skäl och gemene man gör väl det inte alltför ofta, säkert räknar man det i år emellan. Jag köpte min för 10 år sedan och har tills nu aldrig sålt en lägenhet. Nu är jag väldigt nöjd att jag valde Erik Olsson och att jag fick Maria. Dels för att antalet visningar och att de gör 4-timmars visningar var direkt avgörande i processen och sedan för att Maria är en otroligt kunnig mäklare och en stadig person genom hela processen som bitvis var rätt pressad i tid. Då var det väldigt värdefullt för mig att ha någon som med erfarenhet kunde ge många råd direkt på stående fot och dessutom lugnt och sakligt. För att kunna sköta sitt vanliga liv med jobb och allt behöver man det. Även kontraktsskrivningen sköttes med saklighet men också med hjärta och det hela blev från början till slut en arbetsam men lustfylld och personlig process."
säljare på Heleneborgsgatan 25A

16 feb 2020

"Maria is very helpful, driven and a great communicator. We would highly recommend her. "
säljare på Karmstolsvägen 13

08 feb 2020

"Vad gäller frågan om mäklarens värdering så översteg slutpriset så kraftigt värderingen men det tror jag inte var väntat från någon av oss. Tycker att Maria gav oss realistiska förväntningar, slutpriset blev en mycket positiv överraskning!
Vi är oerhört nöjda rakt igenom, lätt och smidig kontakt i alla lägen och genuint engagemang både för oss som säljare och objektet!"
säljare på Krukmakargatan 33A

07 feb 2020

"Jag är mycket nöjd med allt med Maria som mäklare!
Ordningsam,informativ,proffsig och trevlig"
säljare på Bellmansgatan 28

23 jan 2020

"Rekommenderar verkligen Maria, oerhört proffsig, engagerad och trygg! Bra kommunikation hela vägen och jag hade full tillit till henne. "
säljare på Anders Reimers väg 15

27 nov 2019

"Efter en tidigare säljperiod med annan mäklare som inte gått bra var vi osäkra och nervösa. Maria på Eric Olsson gjorde ett fantastiskt jobb. Vi är mycket nöjda och gick från magont till att känna oss helt säkra och trygga. Vi är så glada att vi valde Maria och Eric Olsson. Säljer vi igen är hon de självklara valet! "
säljare på Karmstolsvägen 9

21 nov 2019

"Maria hjälpte oss till en lyckad försäljning. Hon gav goda råd under förberedelserna och genomförde sedan försäljningen på ett öppet, proffsigt och förtroendefullt sätt. "
säljare på Repslagargatan 18

19 nov 2019

"Maria hade vårt största förtroende från första mötet och skötte vår försäljning på ett föredömligt sätt. Vi rekommenderar varmt henne och skulle inte ha velat ha en annan mäklare."
säljare på Majrovägen 8

12 nov 2019

"Maria skötte hela processen på ett utmärkt sätt."
säljare på Sankt Paulsgatan 9

14 okt 2019

"Jag är supernöjd med Maria's arbete."
säljare på Henriksdalsallén 26B

11 okt 2019

"Om du letar efter en trygg och jordnära mäklare så är Maria det perfekta valet!
Hela processen sköttes lugnt och sansat och jag kände mig 100% trygg"
säljare på Grusåsgränd 162

23 sep 2019

"I det svajiga marknadsläget fick Maria verkligen jobba för försäljningen. Under dessa förhållanden var det mycket skönt att ha en mäklare med stor erfarenhet vilket Maria gång på gång visade prov på under försäljningsprocessen."
säljare på Heleneborgsgatan 12B

10 sep 2019

"Det här är inte första gången som Maria hjälper oss att sälja en bostad och vi är även denna gång mer än nöjda med hennes insatts. Lugn, förtroendeingivande och målmedveten - vi kommer välja henne igen om vi får möjlighet."
säljare på Brännkyrkagatan 92A

10 sep 2019

"På alla sätt nöjd med Maria och hennes erfarenhet genom hela försäljningsprocessen! Mycket kompetent, lyhörd, kommunikativ och förtroendegivande. Rekommenderar henne varmt och skulle själv gärna anlita henne igen."
säljare på Södermannagatan 60

09 sep 2019

"Maria var det självklara valet när jag hade bestämt mig för att sälja min lägenhet. Eftersom jag mött Maria i tidigare köp visste jag att hon kunde marknaden, området och branschen. Hennes engagemang och outtröttliga stöd gjorde valet bara lättare. "
säljare på Erstagatan 20

13 jun 2019

"Maria förmedlade vår bostadsrätt på ett exemplariskt sätt med stort engagemang och kreativitet. Under hela processen var hon kontaktbar och väldigt lätt att samarbeta med. Hela försäljningsprocessen var väldigt proffsigt styrt med former för samarbete, hembesök för styling och fotografering. Med hennes förtroendeingivande framtoning och kompetens fick hon vår bostad såld till ett väldigt bra pris trots marknadsläget som vi befinner oss i. Maria får våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Tavastgatan 22

01 jun 2019

"Har varit ett att stort stöd under lång köpprocess och kort säljprocess. Känner mycket stort förtroende och stor uppskattning för henna! Mina allra varmaste rekommendationer!"
säljare på Åsögatan 192

12 maj 2019

"Rydingstam är mycket kompetent, professionell, lyhörd och trevlig. Processen var öppen och transparent. Vi ger våra varmaste rekommendationer."
säljare på Pålsundsgatan 1B

12 maj 2019

"Jag och min sambo är så glada att vi valde Maria för att hjälpa oss att sälja våra lägenheter! Det märks att Maria har lång erfarenhet och gillar sitt jobb, hon är proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Hon fanns alltid tillgänglig för att svara på frågor eller bolla något vilket gjorde oss lugna. Det finns inget mer jag hade önskat. Vi kommer absolut anlita Maria nästa gång vi ska flytta!"
säljare på Kocksgatan 51

11 apr 2019

"Fantastiskt engagemang och väldigt generös med sin tid. Ett bollplank som har hjälpt mig väldigt mycket med frågor kring planering inför fastighetsköp samt lägenhetsförsäljning. "
säljare på Metargatan 5

09 apr 2019

"En fantastiskt trevlig, lyhörd, ödmjuk och charmig mäklare med mjuk professionell framtoning. Lägg till extremt god lokalkännedom, lång erfarenhet och ett coolt lugn i kontakten med spekulanter. Mycket effektiv och proffsigt välformulerad i framtagande av annons och prospekt."
säljare på Tavastgatan 22

29 mar 2019

"Blev lite besviken när min mäklare tog ett annat uppdrag, samma gata samma storlek o hade visning veckan efter, konkurrerande objekt."
säljare på Lundagatan 40A

26 mar 2019

"Maria är en mycvket lyhörd mäklare med båda fötterna på jorden. Drog inte iväg med fantasier och var inte heller negativ, utan bra balans och konstant och nära öppföljning. Gav bra tips innan försäljningen, med vad man skulle tänka på"
säljare på Fatburs Brunnsgata 14

26 mar 2019

"Kände oss trygga med Maria hela vägen, hon var väldigt proffsig, hade stenkoll och höll oss uppdaterade hela vägen. Vi är supernöjda! "
säljare på Hallandsgatan 50A

26 mar 2019

"Maria är en väldigt engagerad och proffsig mäklare. Lätt att kommunicera med och duktig att behålla mig uppdaterad om hur processen utvecklades. Hon var även en bra rådgivare och kom alltid med förslag. Tack vare detta gjorde hon mig lugn och trygg under hela försäljningsprocessen. Om jag skulle sälja min bostad idag skulle jag absolut välja Maria igen."
säljare på Kungsklippan 14

26 mar 2019

"Maria är en fantastisk mäklare med genuint intresse för människor o sitt jobb. Rekommenderar henne varmt o kommer absolut att kontakta henne igen om det behövs! "
säljare på Ljusterögatan 5

26 mar 2019

"Rekommenderas. Lägenheten såldes vid första visningen till ett pris jag siktade på. Jag bor i USA men det gick bra ändå - Maria hjälpte till alla praktiska delar hemma i Sverige. Organiserad, lugn, självsäker, kunnig. "
säljare på Lilla Västerbron 10

27 feb 2019

"Sjukt nöjd med Maria! Med tanke på att marknaden för närvarande (feb 2019) är ganska osäker lyckades Maria att (1) få lägenheten såld och (2) få ut bästa pris. Vi hade tre visningar med mycket folk, en bra budgivning och jag fick ut bästa pris. Tack Maria! "
säljare på Metargatan 5

18 feb 2019

"Jag fick förtroende för Maria från allra första stund då jag tog in offerter från flera mäklare. Med sitt stora engagemang och sin lyhördhet fick hon mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag ger Maria mina allra bästa rekommendationer och skulle utan tveka anlita henne igen!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 3

09 feb 2019

"Maria är ett proffs , och jag skulle anlita henne igen!"
säljare på Skaraborgsgatan 9

07 feb 2019

"Maria var mycket proffsig, engagerad, driven och tillgänglig när man behövde då tag på henne. Jag ger henne mina bästa rekommendationer!"
säljare på Skånegatan 107

01 feb 2019

"Maria är en kanonmäklare. Hon gjorde en jätteinsats i att sälja vår lägenhet och utan att tappa modet eller styrfart när det gick trögt att få in bud. Proffsigt och ambitiöst från början till slut. "
säljare på Ringvägen 83

31 jan 2019

"Maria är kunnig, engagerad och ger tydlig information. Hon arbetar målmedvetet och lyhört mot både säljare och köpare ( jag har både köpt och sålt genom Maria). Kort sagt: en mycket bra mäklare."
säljare på Fiskargatan 14

20 okt 2018

"Försäljningen kunde inte skötts bättre! "
säljare på Åbergssons väg 1

19 okt 2018

"Jag tror att ovanstående uppgifter är tydliga nog!"
säljare på Södermannagatan 52

01 okt 2018

"Vår säljprocess blev lång och krävde stort engagemang från Maria, och hon arbetade hårt hela tiden för att vi skulle få bostadsrätten såld. Otroligt bra."
säljare på Tjärhovsgatan 5

09 sep 2018

"Nöjd med Marias insats, rekommenderar starkt!"
säljare på Lundagatan 50

25 jun 2018

"Vi var mycket nöjda med Marias insats vid vår försäljning och även hennes support när vi köpte vår nya bostad. Maria är mycket proffsig och har stor erfarenhet som mäklare, vilket vi värdesatte. Vi upplevde hennes engagemang som stort hela vägen. Att värderingen inte stämde med slutpriset berodde nog mycket på att vi sålde i en lite skakig marknad och dessutom på sommaren. "
säljare på Borgargatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
98 240 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
134 av 140 säljare
Maria satte rätt förväntningar på slutpriset
114 av 140 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
136 av 140 säljare
Maria var tydlig och höll mig uppdaterad
139 av 140 säljare

Maria på kartan.

401 tidigare annonser
3 bostäder till salu
140 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 595 000 kr
2 rum, 44 m²
81 704 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 200 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 59 m²
76 186 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 009 kr/mån
7 495 000 kr
4 rum, 97 m²
77 268 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 324 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 480 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 730 000 kr
2,5 rum, 61 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 705 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Utomordentligt kompetent. Kvalificerad bakgrund. Kunnig, verbal och förtroendeingivande."
4 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 605 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Maria har verkligen varit fantastisk i min process att sälja bostaden. Engagerad, kunnig, positiv, lätt att nå och hållt mig välinformerad genom hela processen. Så glad att jag valde just Maria att vara min mäklare! "
4 560 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 465 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 655 000 kr
1,5 rum, 34,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.