Marcus Strömberg

Profilbild för Marcus Strömberg
Marcus Strömberg
4.9 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
0 st
74 890 000 kr

Bakgrund

Marcus Strömberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2013-02-21. Marcus har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 15 920 000 kr.

Presentation

Här hittar ni en mäklare som älskar sitt jobb och drivs av höga prestationer.

Att få jobba aktivt med framförallt försäljning men också inredning, tekniska frågor och juridik – samtidigt som man dagligen träffar spännande och trevliga kunder som oftast håller på med sitt livs största affär är ett otroligt privilegium.

Mitt motto är att varje spekulant är en köpare och mitt mål är alltid att överträffa mina säljares förväntningar samtidigt som köparna ska tycka att mina visningar är ”de bästa de gått på”.

Har över 17års erfarenhet av fastigheter och 9år i branschen som mäklare.

Mina kunder säger följande om mig;

"Jag kan verkligen rekommendera Marcus! Jag köpte lägenheten av honom och för mig var han ett självklart val när jag sen skulle sälja lägenheten vidare. Jag önskade en snabb process -och han levererade verkligen på det utan att för den skulle kompromissa på kvalitén av den utförda tjänsten. Jag är mer än nöjd med resultatet!” - Jenny Ahlbeck

"Jag är otroligt nöjd med Markus som mäklare. Han upplevdes som väldigt kunnig och lyhörd genom hela processen och fick även beröm för sitt proffsiga sätt av köparen. Kan varmt rekommenderas!" – Elin Öhrn

” "Marcus är en extremt dedikerad och hängiven mäklare. Han är kunnig, fokuserad, driven och lyhörd. En mäklare som verkligen ger en 100 %. Vi kan absolut rekommendera honom!" – Niclas Waerner

Har en bakgrund inom försäljning och företagsekonomi och är mycket intresserad av såväl det tekniska i lägenheter och byggnader som inredning och arkitektur.
Jag har arbetat med fastigheter i över 17år (ägare, säljare, köpare och förvaltare) och som fastighetsmäklare i 9år av dessa.

Har stor erfarenhet av bostadsrättsföreningsarbete och suttit i BRF styrelser sedan 2005.
Har varit drivande i föreningarnas arbete med ombildningar (lokaler till bostäder) samt renoveringar, förfining och uthyrningar av hyreslokaler för att öka föreningarnas intäkter samt värdet på lägenheterna genom bland annat sänkta avgifter.

Om du söker en fastighetsmäklare som kan både försäljning och alla detaljer i lägenheten och föreningen, som ger 110% för din försäljning, och inte är rädd för att svart på vitt berätta vad du ska göra för att ha de absolut bästa förutsättningarna i försäljningen – ring mig.

Besök mig gärna på LinkedIN för mer information.
https://se.linkedin.com/in/marcus-stromberg

Mäklarbyrå


Säljare om Marcus.

31 mar 2022

"Vi är väldigt nöjda med Marcus insats från början till slut och kan varmt rekommendera honom. Marcus är professionell och hjälpte oss att fatta rätt beslut längs vägen."
säljare på Dalagatan 74B

02 mar 2022

"Extremt kunnig och professionell - kan varmt rekommendera Marcus. Levererar från dag 1 och ger proaktiv assistans längs säljresan, högt som lågt. "
säljare på Ljusterögatan 5

30 sep 2021

"Marcus är den mest ödmjuka, engagerade och kunniga mäklare jag mött. Vi har sålt två lägenheter med Marcus, som har levererat över förväntningar båda gångerna. Vi fick bra råd och vägledning genom hela processen. Dessutom är han otroligt trevlig! Kan varmt rekommendera Marcus till alla som letar ..."
"Marcus är den mest ödmjuka, engagerade och kunniga mäklare jag mött. Vi har sålt två lägenheter med Marcus, som har levererat över förväntningar båda gångerna. Vi fick bra råd och vägledning genom hela processen. Dessutom är han otroligt trevlig! Kan varmt rekommendera Marcus till alla som letar efter Stockholms bästa mäklare. "
Läs mer
säljare på Värtavägen 23

29 sep 2021

"Lyhörd, supertrevlig, påläst, proaktiv och kunnig. Kände mig trygg precis hela vägen med Marcus vid rodret och han hade koll på allt som behövdes och lite till. Hela resan rullade på utan farthinder och jag kan varmt rekommendera Marcus som mäklare vid din försäljning. "
"Lyhörd, supertrevlig, påläst, proaktiv och kunnig. Kände mig trygg precis hela vägen med Marcus vid rodret och han hade koll på allt som behövdes och lite till. Hela resan rullade på utan farthinder och jag kan varmt rekommendera Marcus som mäklare vid din försäljning. "
Läs mer
säljare på Kungsgatan 86

29 sep 2021

"Marcus är en mycket kompetent mäklare som kan sin marknad samtidigt som han är lyhörd för säljarens önskemål. Han står för en mycket välarbetad och professionell säljprocess med tydliga besked och informativ kommunikation. 5 av 5 "
säljare på Idungatan 1B

29 sep 2021

"Marcus har sålt tre lägenheter till mig och har gjort ett toppen jobb alla gånger. Jag liter blint på hans omdöme och erfarenhet så han har fått fria händer varje gång och jag kunde inte ha varit mer nöjd. Utöver ett bra jobb är han väldigt trevlig att ha att göra med, lugn, saklig och vänlig. Ja..."
"Marcus har sålt tre lägenheter till mig och har gjort ett toppen jobb alla gånger. Jag liter blint på hans omdöme och erfarenhet så han har fått fria händer varje gång och jag kunde inte ha varit mer nöjd. Utöver ett bra jobb är han väldigt trevlig att ha att göra med, lugn, saklig och vänlig. Jag rekommenderar alltid Marcus om någon i min närhet behöver en mäklare! "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 48

29 sep 2021

"Marcus var verkligen en toppen mäklare. Fick mitt objekt sålt till bra premie. Kommunikationen och rådgivningen var utmärkt också."
säljare på Sköntorpsvägen 102

26 mar 2021

"Marcus är en proffsig och lyhörd mäklare tack vare att han är väl påläst om både marknad och område. Han har även ett öga för detaljer och gav bra råd och rekommendationer inför försäljning.
T.ex behövde jag hjälp med styling då lägenheten var nästan tom och Marcus hjälpte mig att komma i konta..."
"Marcus är en proffsig och lyhörd mäklare tack vare att han är väl påläst om både marknad och område. Han har även ett öga för detaljer och gav bra råd och rekommendationer inför försäljning.
T.ex behövde jag hjälp med styling då lägenheten var nästan tom och Marcus hjälpte mig att komma i kontakt med en väldigt bra stylist som jag fick träffa. Efter mötet med stylisten skötte allt sig själv tack vare Marcus, då han koordinerade nyckel-stylist-fotografering och stegen efter signering, dvs, hämtning av lånade möblerna, förslag på flyttstädning och lämnande av nycklar.
Jag blev under hela processen uppdaterade kontinuerlig om vad som hänt, vad som är nästa steg och fick svar på alla frågor som dök upp under resans gång vilket gjorde att försäljningen kändes både trygg och smidig.
Marcus är den som gör det lilla extra genom hela försäljningsprocessen och jag ger mina varmaste rekommendationer till honom.
"
Läs mer
säljare på Sköntorpsvägen 102

15 nov 2019

"Skulle säga att Marcus är en av Stockholms bästa mäklare! Jag har sålt med honom 2 ggr nu och i hela processen från hjälp med upplägg inför försäljning till fotografering, visning och budgivning har Marcus funnits nära och varit professionell, med exemplariskt slutresultat båda gångerna. Han har ..."
"Skulle säga att Marcus är en av Stockholms bästa mäklare! Jag har sålt med honom 2 ggr nu och i hela processen från hjälp med upplägg inför försäljning till fotografering, visning och budgivning har Marcus funnits nära och varit professionell, med exemplariskt slutresultat båda gångerna. Han har alltid levererat över förväntningar och en annars ganska jobbig process som det kan vara att sälja är med Marcus bakom ratten mycket trygg."
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 26B

06 jun 2019

"Jag hade höga förväntningar på Marcus då jag fått honom rekommenderad av vänner och han dessutom sålt andra lägenheter i vårt hus till toppnoteringar. Marcus levererade till 100% på mina förväntningar och mer därtill. Marcus engagerade sig från första början helhjärtat och kompetent i alla delar ..."
"Jag hade höga förväntningar på Marcus då jag fått honom rekommenderad av vänner och han dessutom sålt andra lägenheter i vårt hus till toppnoteringar. Marcus levererade till 100% på mina förväntningar och mer därtill. Marcus engagerade sig från första början helhjärtat och kompetent i alla delar av vår försäljningsprocess - från planering, styling, och fotografering till annons och timing på marknaden. Han gav sig inte förrän han hittade rätt köpare och sålde vår lägenhet över värdering. Samtidigt upplever jag Marcus som autentisk, lugn och ärlig - egenskaper som är ovanliga att hitta hos många mäklare. Han var ett fint stöd för oss under hela försäljningsperioden. Allt sammantaget är vi mycket nöjda och Marcus är en pärla till mäklare - vi rekommenderar honom till alla!"
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 84A

28 maj 2019

"Marcus gjorde en fantastisk insats när han sålde vår lägenhet. Då vi själva inte bor i Stockholm uppskattade vi hjälpen med uppgifter som egentligen ligger utanför mäklarens roll. Vi kan varmt "
säljare på Grev Magnigatan 3

28 maj 2019

"Marcus gav värdefulla råd både gällande styling och fotografering som gjorde att lägenheten attraherade en bred(are) publik. Jag upplever också att han säger som det är, även om det är något du inte vill höra, något jag tycker många mäklare tyvärr hoppar över. Marcus lyckades också sätta sig in i..."
"Marcus gav värdefulla råd både gällande styling och fotografering som gjorde att lägenheten attraherade en bred(are) publik. Jag upplever också att han säger som det är, även om det är något du inte vill höra, något jag tycker många mäklare tyvärr hoppar över. Marcus lyckades också sätta sig in i och förmedla min förenings något mer komplicerade ekonomi och belysa fördelarna - om inte en fördel så blev det iaf inte ett hinder. "
Läs mer
säljare på Gambrinusgatan 5

28 maj 2019

"Tredje gången Marcus hjälpt oss med en försäljning, vi är supernöjda och rekommenderar verkligen Mäklar-Mackan:)"
säljare på Grev Turegatan 78

17 mar 2019

"Marcus var oerhört proffsig och trevlig från första möte till avslutad affär. Jag upplever att allt gjordes rätt, från råd kring styling/renovering av lägenhet, bostadsannons (text + bild), till utgångspris, visningstider och strategi för budgivning och slutförande av affär. Vi landade i slutända..."
"Marcus var oerhört proffsig och trevlig från första möte till avslutad affär. Jag upplever att allt gjordes rätt, från råd kring styling/renovering av lägenhet, bostadsannons (text + bild), till utgångspris, visningstider och strategi för budgivning och slutförande av affär. Vi landade i slutändan på att pris ca 200 000 över värdering. Efter jämförelse av slutpriser på booli.se för min adress kunde jag även konstatera att min lägenhet sålts för det högsta kvadratmeterpriset någonsin på denna adress. För att summera är jag väldigt nöjd med Marcus insats. "
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 24

05 mar 2019

"Engagerad och ansvarstagande. Pga att försäljning skedde på distans önskades extra ansvar för förberedelser av mäklaren vilket han uppfyllde exemplarisk. "
säljare på Södra Agnegatan 26A

28 nov 2018

"Snabbt, smidigt och enkelt. Marcus är mycket trevligt och lyhörd med bra koll på marknaden och omgivningen. Stark rekommendation"
säljare på Närkesgatan 4

24 nov 2018

"Väldigt trevlig , lugn , tydlig och korrekt . Jag har sålt och köpt flera lägenheter i Stockholm , och Marcus har varit trovärd och seriös , gett rätt förväntningar . Kommer att varmt rekommendera honom till mina vänner och kontakter"
säljare på Rörstrandsgatan 19

22 nov 2018

"Väldigt påläst, driven och trevlig. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare!"
säljare på Döbelnsgatan 85

21 nov 2018

"We can recommend Marcus! He was very good at translating things we did not understand. He was calm and driven."
säljare på Skånegatan 59

20 nov 2018

"Mina varmaste rekommendationer. Snabbtänkt, kunnig, konkreta bra förslag, otroligt smidig att jobba med, kommunicerar med raka rör och tappar inga bollar."
säljare på Hälsingegatan 33

14 sep 2018

"Jag har anlitat Marcus för att sälja lägenheter i Vasastan vid två tillfällen. Båda gångerna har han varit pålitlig, trevlig och engagerad och framför allt varit duktig på att uppskatta slutpris. Jag skulle starkt rekommendera att anlita Marcus!"
säljare på Roslagsgatan 47

25 apr 2018

"Insatt, hjälpsam och gjorde ett bra jobb!"
säljare på Markvardsgatan 1

01 mar 2018

"Marcus är en extremt dedikerad och hängiven mäklare. Han är kunnig, fokuserad, driven och lyhörd. En mäklare som verkligen ger en 100 %. Vi kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Östgötagatan 89

06 feb 2018

"Fantastiskt duktig och driven mäklare. Marcus är riktigt proffsig och motiverad att göra sitt yttersta, in i det sista. Jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Rörstrandsgatan 29

14 nov 2017

"Det märks tydligt att Marcus gör allt för att det få till bästa möjliga affär. I en osäker marknad kändes det fantastiskt att ha en oerhört engagerad, lyhörd och kunnig mäklare. Jag rekommenderar Marcus till alla!"
säljare på Tavastgatan 15

11 okt 2017

"Marcus gjorde ett utomordentligt bra jobb och lyckades få till budgivningen betydligt bättre än vad jag vågat hoppas på, så jag är väldigt nöjd med Marcus insats."
säljare på Ljusterögatan 3

06 okt 2017

"Marcus var tillmötesgående och hjälpsam rakt igenom processen. Proaktiv med frekvent uppdatering. Kändes transparent och ärlig, förskönade inte utan höll en ärlig och saklig dialog om status och strategi framöver. Lyckades även nå ett slutpris vi var nöjda med och tänkt oss. Har även sett Marcus..."
"Marcus var tillmötesgående och hjälpsam rakt igenom processen. Proaktiv med frekvent uppdatering. Kändes transparent och ärlig, förskönade inte utan höll en ärlig och saklig dialog om status och strategi framöver. Lyckades även nå ett slutpris vi var nöjda med och tänkt oss. Har även sett Marcus in action från köparsidan och tycker han upplevs professionell och intelligent. Han lyckades även i den relationen (mäklare-köpare) skapa en känsla av transparens och saklig dialog. Väldigt hjälpsam och ärlig i svaren. "
Läs mer
säljare på Ploggatan 16

06 okt 2017

"Jag är otroligt nöjd med Markus som mäklare. Han upplevdes som väldigt kunnig och lyhörd genom hela processen och fick även beröm för sitt proffsiga sätt av köparen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Katarina Bangata 62

02 okt 2017

"Highly recommended. He communicated very well and exceeded our expectations with the sale. Very much appreciated. Thanks!"
säljare på Rådmansgatan 76C

02 okt 2017

"Mycket kompetent och engagerad!! "
säljare på Västmannagatan 67A

17 aug 2017

"Marcus är en toppenmäklate - trevlig, påläst och ger det lilla extra!!"
säljare på Rådmansgatan 76

31 mar 2017

"Jag kan verkligen rekommendera Marcus! Jag köpte lägenheten av honom och för mig var han ett självklart val när jag sen skulle sälja lägenheten vidare. Jag önskade en snabb process -och han levererade verkligen på det utan att för den skulle kompromissa på kvalitén av den utförda tjänsten. Jag ä..."
"Jag kan verkligen rekommendera Marcus! Jag köpte lägenheten av honom och för mig var han ett självklart val när jag sen skulle sälja lägenheten vidare. Jag önskade en snabb process -och han levererade verkligen på det utan att för den skulle kompromissa på kvalitén av den utförda tjänsten. Jag är mer än nöjd med resultatet! "
Läs mer
säljare på Folkskolegatan 4

11 mar 2017

"Marcus är en klippa! Alltid glad, trevlig och väldigt målinriktad. Det är andra gången vi väljer Marcus som mäklare och båda gångerna har gått bra på alla vis. Jag kommer att anlita Marcus igen i fortsättningen, har bara gott att säga om honom"
säljare på Ekfatsgatan 6

07 mar 2017

"Marcus var mycket duktig och professionell, levde upp till alla förväntningar och levererade där jag upplevt att andra mäklare inte gjort det."
säljare på Sehlstedtsgatan 9

15 feb 2017

"Marcus var snabb, proffsig och lyhörd i sitt bemötande. Ger ett stabilt och skärpt intryck.
Förmedlade kontakt till duktiga stylister och producerade själv ett gediget säljmaterial.
Absolut inte den billigaste men som alltid i livet får man det man betalar för.
Jag rekommenderar Marcus. Han ..."
"Marcus var snabb, proffsig och lyhörd i sitt bemötande. Ger ett stabilt och skärpt intryck.
Förmedlade kontakt till duktiga stylister och producerade själv ett gediget säljmaterial.
Absolut inte den billigaste men som alltid i livet får man det man betalar för.
Jag rekommenderar Marcus. Han ser till att du får ut ett maximalt värde av din bostad!
"
Läs mer
säljare på Folkungagatan 78

02 nov 2016

"Marcus är proffsig rakt igenom, vi är mycket nöjda med vår försäljning!"
säljare på Sehlstedtsgatan 9

21 okt 2016

"Mäklaren ser potentialen i objektet och lyfter fram den. Mycket god maknadskännedom och känsla för tajming."
säljare på Völundsgatan 7

16 okt 2016

"En bra och tydlig process på mina villkor. Med proffsigt och trevligt bemötande hela vägen."
säljare på Åsögatan 181

07 okt 2016

"Marcus är pangbra!"
säljare på Döbelnsgatan 71

07 okt 2016

"Marcus är en väldigt engagerad, tillgänglig och aktiv mäklare. Vi kände oss trygga och uppdaterade precis hela vägen från det första mötet till den slutliga försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Marcus till andra som går i säljartankar!"
säljare på Birger Jarlsgatan 106B

09 sep 2016

"Jag undrar om Markus gillar sitt jobb för att han är bäst på det... eller om han är bäst på det för att han gillar sitt jobb."
säljare på Kungsbro Strand 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
15 920 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 72 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 71 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 72 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 72 säljare

Marcus på kartan.

241 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
72 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

3 200 000 kr
1 rum, 28 m²
114 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 663 kr/mån
5 300 000 kr
2 rum, 60 m²
88 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 248 kr/mån
10 000 000 kr
3 rum, 86,5 m²
116 279 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 774 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
5 rum, 183 m²
Utropspris: 18 850 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 605 000 kr
2 rum, 31 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 64 m²
Utropspris: 7 750 000 kr
6 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 60 m²
Utropspris: 6 300 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 34 m²
Utropspris: 3 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.