Marcus Pettersson

Profilbild för Marcus Pettersson
Marcus Pettersson
5.0 / 5
(51 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
4 st
28 875 000 kr

Bakgrund

Marcus Pettersson jobbar på Vision Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2001-06-29. Marcus har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marcus har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 23 905 000 kr.

Presentation

Jag har framgångsrikt arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2001. År 2005 startade jag Vision Mäkleri tillsammans med Lars Clevnert.

Jag har under mina fantastiska år i branschen byggt upp ett stort och värdefullt kontaktnät.

Genom åren har jag haft förmånen att arbeta med lägenheter huvudsakligen i Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm samt i ytterstaden. Jag har även ansvarat för flertalet nyproduktionsprojekt med tyngdpunkt på nyproduktion av lägenheter men även nyproduktion av kedjehus och villor i närförort.

Jobbet och den livsstil det innebär att vara fastighetsmäklare passar mig perfekt och jag älskar mitt jobb! Min konstant närvarande drivkraft ligger i mitt stora engagemang och min exceptionella förmåga att skapa nöjda kunder genom att alltid överträffa högt ställda förväntningar.

Säljare om Marcus.

20 sep 2022

"Engagerad och proffsig!"
säljare på Rosenlundsgatan 28A

07 sep 2022

"Marcus är mkt kompenten med stor energi samt väldigt trevlig."
säljare på Swedenborgsgatan 42

04 sep 2022

"Kan varmt rekommendera Markus. "
säljare på Mariebergsgatan 15

30 aug 2022

"Otroligt nöjda med allt gällande vår försäljning. Proffsig, kunnig och med ett hjälpsamt och trevligt sätt i allt från förberedelser, till visningar och själva kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt!"
säljare på Hälsingehöjden 11

29 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Marcus som har gedigen erfarenhet, stort engagemang och bra driv. "
säljare på Industrigatan 2A

29 aug 2022

"Marcus har genom året sålt flera av våra bostäder och har alltid var lyhörd, tydlig, engagerad på ett sakkunnigt och erfaret sätt. "
säljare på Östermalmsgatan 84B

27 aug 2022

"Ger mitt fulla förtroende för Marcus, seriös gentemot både säljare och köpare. Engagerad och professionell i hanteringen av denna bostaddaffär. "
säljare på Nybrogatan 89

25 aug 2022

"Marcus är oerhört kunnig och påläst. Känns tryggt med en mäklare som har så god kännedom om lägenhetsmarknaden och väldigt stor kunskap kring brf:ers ekonomi."
säljare på Grevgatan 49

25 aug 2022

"Så otroligt nöjd med Marcus insats vid försäljningen av min lägenhet och när det blir dags att sälja nästa så är det Marcus jag kommer att vända mig till."
säljare på Grimvägen 6

25 aug 2022

"Bästa mäklaren! "
säljare på Åsögatan 192

25 aug 2022

"Förtroendeingivande och trevlig insats!"
säljare på Essingeringen 82

16 jun 2020

"Marcus får utan tvekan högsta betyg i allt!
"
säljare på Gävlegatan 32

28 maj 2020

"Marcus är både trevlig och mycket kompetent. Vi rekommenderar honom gärna till andra bostadssäljare!"
säljare på Industrigatan 14

07 maj 2020

"Marcus Petterson tog tag i försäljningen av min bostad med en hög standard av proffessionalitet och ödmjukhet. Fick min försäljning att kännas som en dans på rosor och hade jag några frågor besvarade han dem med klarhet direkt. Bäst mäklaren!"
säljare på Bergsundsgatan 12

07 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Marcus. Engagerad, professionell och mycket duktig!"
säljare på Grevgatan 53

04 mar 2020

"Min fjärde försäljning med Marcus! Marcus är extremt noga och alltid väl påläst och kunnig. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Askrikegatan 7

20 feb 2020

"Toppmäklare!"
säljare på Västmannagatan 49

30 jan 2020

"Marcus, är den i särklass bästa mäklaren vi använt. Med ett stort driv och engagemang kände vi oss trygga genom hela processen. Vi kommer absolut att rekommendera Marcus vidare."
säljare på Skeppargatan 60

29 nov 2019

"Marcus är rakt igenom en professionell mäklare, har jobbat med honom vid flera försäljningar och alltid varit jättenöjd. Marcus går alltid igenom läget och levererar en ärlig bild av hur marknaden läget är just nu. Förutom att han alltid levererat bra försäljningssiffror har Marcus varit till sto..."
"Marcus är rakt igenom en professionell mäklare, har jobbat med honom vid flera försäljningar och alltid varit jättenöjd. Marcus går alltid igenom läget och levererar en ärlig bild av hur marknaden läget är just nu. Förutom att han alltid levererat bra försäljningssiffror har Marcus varit till stor hjälp vid nästa köp även om det köpet inte går via honom vilket tyder på en stor omtanke.
Kör med Marcus, det lönar sig."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 36

25 okt 2019

"Trevligt bemötande och tydligt engagemang."
säljare på Hantverkargatan 79A

09 okt 2019

"Det här är vår tredje lägenhet som vi säljer tillsammans med Marcus och vi skulle inte överväga något annat alternativ. Marcus är otroligt professionell, både i vår försäljningsupplevelse men även emot köparna och hela försäljningprocessen - från kontakt, objekt, försäljning, förhandling och avsl..."
"Det här är vår tredje lägenhet som vi säljer tillsammans med Marcus och vi skulle inte överväga något annat alternativ. Marcus är otroligt professionell, både i vår försäljningsupplevelse men även emot köparna och hela försäljningprocessen - från kontakt, objekt, försäljning, förhandling och avslut. Toppleverans rakt genom!"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 75

02 sep 2019

"Marcus är ett fullblodsproffs som tar sitt uppdrag väldigt seriöst men med glimten i ögat. Jag kände att han fullt ut fokuserade på oss och var alltid anträffbara och hjälpsam att svara på frågor innan, under och efter försäljningen. Marcus är mycket noggrann och kunnig i sin profession. Jag ger ..."
"Marcus är ett fullblodsproffs som tar sitt uppdrag väldigt seriöst men med glimten i ögat. Jag kände att han fullt ut fokuserade på oss och var alltid anträffbara och hjälpsam att svara på frågor innan, under och efter försäljningen. Marcus är mycket noggrann och kunnig i sin profession. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer"
Läs mer
säljare på Vikingagatan 26

14 jun 2019

"Erfaren, engagerad, kunnig och trovärdig mäklare"
säljare på Tomtebogatan 23A

26 mar 2019

"Jag är 100% nöjd med Marcus som överträffade mina förväntningar på slutpriset ordentligt. Enkel att få tag på och höll mig exemplariskt informerad under hela processen. Nästa gång jag säljer min lägenhet är Marcus den första jag ringer! "
säljare på Parmmätargatan 9A

27 okt 2018

"Rekommenderar Marcus varmt för en kommande bostadsförsäljning!"
säljare på Strindbergsgatan 53

19 apr 2018

"Vi har använt Marcus vid båda våra lägenhetsförsäljningar och varje gång har han levererat över förväntan. Marcus är en pålitlig, kunnig och hängiven mäklare. I dagens uppsjö av mäklarbyråer är dessa egenskaper svåra att få tag på och Marcus är vårat självklara val vid framtida försäljningar. "
"Vi har använt Marcus vid båda våra lägenhetsförsäljningar och varje gång har han levererat över förväntan. Marcus är en pålitlig, kunnig och hängiven mäklare. I dagens uppsjö av mäklarbyråer är dessa egenskaper svåra att få tag på och Marcus är vårat självklara val vid framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Artillerigatan 87

11 feb 2018

"Jag har bade kopt och saljt lagenhet med Marcus och ar mycket imponerad av hans insatser. Trots frostigare bostadsmarknad vid bade kop (slutet av 2008) och salj (borjan pa 2018) har Marcus presterat over alla forvantningar! Detta framforallt angaende forsaljningspris samt att Marcus, till skillna..."
"Jag har bade kopt och saljt lagenhet med Marcus och ar mycket imponerad av hans insatser. Trots frostigare bostadsmarknad vid bade kop (slutet av 2008) och salj (borjan pa 2018) har Marcus presterat over alla forvantningar! Detta framforallt angaende forsaljningspris samt att Marcus, till skillnad mot andra maklarfirmor jag var i kontakt med, var den enda maklaren som varderade lagenheten ratt i jamforelse till faktiskt forsaljningspris. Vi fick till och med lite mer an vad vi hoppades pa tack vare grymt bra och strategiskt forarbete vilket ledd till enormt tryck pa visiningarna, trots en kyligare marknad. I helhet en mycket solid service da jag salde med Marcus under tiden jag ar bosatt utomlands och har trots det kant mig mycket trygg och i bra hander fran borjan till start. Som namnt ovan, mycket imponerad och rekommenderar starkt Marcus!"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 77A

08 feb 2017

"Trevlig, kunnig och trygg gjorde vår flytt lätt."
säljare på Armégatan 36F

16 jan 2017

"Marcus gjorde ett fantastiskt jobb inför, under samt efter försäljningen och var mycket tålmodig. Vi kan värmt rekommendera Marcus på Vision Mäkleri och vi kommer inte tveka att anlita han igen."
säljare på Brotorpsvägen 19

18 nov 2016

"Vi hade nöjet att både köpa och sälja med samma mäklare. Vi har varit mycket nöjda genom båda processerna och allt har blivit skött mycket professionellt, smidigt och för allas bästa."
säljare på Birger Jarlsgatan 46B

10 okt 2016

"Stans bästa mäklare som säkerställer att både säljare och köpare är nöjda så man slipper överraskningar efter en försäljning."
säljare på Birger Jarlsgatan 93A

10 okt 2016

"Vi har anlitat Marcus Pettersson vid totalt tre lägenhetsförsäljningar under de senaste sju åren och varit mycket nöjda med både samarbete och resultat vid samtliga tillfällen. Marcus är energisk, påläst, förtroendeingivande och det syns att han älskar sitt jobb. Vi kan starkt rekommendera Marcus!"
"Vi har anlitat Marcus Pettersson vid totalt tre lägenhetsförsäljningar under de senaste sju åren och varit mycket nöjda med både samarbete och resultat vid samtliga tillfällen. Marcus är energisk, påläst, förtroendeingivande och det syns att han älskar sitt jobb. Vi kan starkt rekommendera Marcus!"
Läs mer
säljare på Hälsingegatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
23 905 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
50 av 51 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 51 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
51 av 51 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
51 av 51 säljare

Marcus på kartan.

289 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
51 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 121 m²
Lägenhet, Sollentuna
5 334 kr/mån
3 rum, 73 m²
Lägenhet, Stockholm
3 866 kr/mån
2 rum, 29 m²
Lägenhet, Stockholm
1 367 kr/mån
4 295 000 kr
2 rum, 40 m²
107 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 379 kr/mån
3 rum, 70 m²
Lägenhet, Stockholm
3 393 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 075 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 380 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och proffsig!"
8 300 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 1 305 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt nöjda med allt gällande vår försäljning. Proffsig, kunnig och med ett hjälpsamt och trevligt sätt i allt från förberedelser, till visningar och själva kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 55 m²
Utropspris: 8 195 000 kr
6 030 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 335 000 kr
3 rum, 73 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus är mkt kompenten med stor energi samt väldigt trevlig."
5 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 205 000 kr
1,5 rum, 47 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.