Marcus Pettersson

Profilbild för Marcus Pettersson
Marcus Pettersson
5.0 / 5
(32 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
8 st
0 st
56 165 000 kr

Bakgrund

Marcus Pettersson jobbar på Vision Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2001-06-29. Marcus har enligt vår statistik haft 5 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 44 380 000 kr.

Presentation

Jag har framgångsrikt arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2001. År 2005 startade jag Vision Mäkleri tillsammans med Lars Clevnert.

Jag har under mina fantastiska år i branschen byggt upp ett stort och värdefullt kontaktnät.

Genom åren har jag haft förmånen att arbeta med lägenheter huvudsakligen i Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm samt i ytterstaden. Jag har även ansvarat för flertalet nyproduktionsprojekt med tyngdpunkt på nyproduktion av lägenheter men även nyproduktion av kedjehus och villor i närförort.

Jobbet och den livsstil det innebär att vara fastighetsmäklare passar mig perfekt och jag älskar mitt jobb! Min konstant närvarande drivkraft ligger i mitt stora engagemang och min exceptionella förmåga att skapa nöjda kunder genom att alltid överträffa högt ställda förväntningar.

Säljare om Marcus.

16 jun 2020

"Marcus får utan tvekan högsta betyg i allt!
"
säljare på Gävlegatan 32

28 maj 2020

"Marcus är både trevlig och mycket kompetent. Vi rekommenderar honom gärna till andra bostadssäljare!"
säljare på Industrigatan 14

07 maj 2020

"Marcus Petterson tog tag i försäljningen av min bostad med en hög standard av proffessionalitet och ödmjukhet. Fick min försäljning att kännas som en dans på rosor och hade jag några frågor besvarade han dem med klarhet direkt. Bäst mäklaren!"
säljare på Bergsundsgatan 12

07 maj 2020

"Jag kan varmt rekommendera Marcus. Engagerad, professionell och mycket duktig!"
säljare på Grevgatan 53

04 mar 2020

"Min fjärde försäljning med Marcus! Marcus är extremt noga och alltid väl påläst och kunnig. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Askrikegatan 7

20 feb 2020

"Toppmäklare!"
säljare på Västmannagatan 49

30 jan 2020

"Marcus, är den i särklass bästa mäklaren vi använt. Med ett stort driv och engagemang kände vi oss trygga genom hela processen. Vi kommer absolut att rekommendera Marcus vidare."
säljare på Skeppargatan 60

29 nov 2019

"Marcus är rakt igenom en professionell mäklare, har jobbat med honom vid flera försäljningar och alltid varit jättenöjd. Marcus går alltid igenom läget och levererar en ärlig bild av hur marknaden läget är just nu. Förutom att han alltid levererat bra försäljningssiffror har Marcus varit till sto..."
"Marcus är rakt igenom en professionell mäklare, har jobbat med honom vid flera försäljningar och alltid varit jättenöjd. Marcus går alltid igenom läget och levererar en ärlig bild av hur marknaden läget är just nu. Förutom att han alltid levererat bra försäljningssiffror har Marcus varit till stor hjälp vid nästa köp även om det köpet inte går via honom vilket tyder på en stor omtanke.
Kör med Marcus, det lönar sig."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 36

25 okt 2019

"Trevligt bemötande och tydligt engagemang."
säljare på Hantverkargatan 79A

09 okt 2019

"Det här är vår tredje lägenhet som vi säljer tillsammans med Marcus och vi skulle inte överväga något annat alternativ. Marcus är otroligt professionell, både i vår försäljningsupplevelse men även emot köparna och hela försäljningprocessen - från kontakt, objekt, försäljning, förhandling och avsl..."
"Det här är vår tredje lägenhet som vi säljer tillsammans med Marcus och vi skulle inte överväga något annat alternativ. Marcus är otroligt professionell, både i vår försäljningsupplevelse men även emot köparna och hela försäljningprocessen - från kontakt, objekt, försäljning, förhandling och avslut. Toppleverans rakt genom!"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 75

02 sep 2019

"Marcus är ett fullblodsproffs som tar sitt uppdrag väldigt seriöst men med glimten i ögat. Jag kände att han fullt ut fokuserade på oss och var alltid anträffbara och hjälpsam att svara på frågor innan, under och efter försäljningen. Marcus är mycket noggrann och kunnig i sin profession. Jag ger ..."
"Marcus är ett fullblodsproffs som tar sitt uppdrag väldigt seriöst men med glimten i ögat. Jag kände att han fullt ut fokuserade på oss och var alltid anträffbara och hjälpsam att svara på frågor innan, under och efter försäljningen. Marcus är mycket noggrann och kunnig i sin profession. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer"
Läs mer
säljare på Vikingagatan 26

14 jun 2019

"Erfaren, engagerad, kunnig och trovärdig mäklare"
säljare på Tomtebogatan 23A

26 mar 2019

"Jag är 100% nöjd med Marcus som överträffade mina förväntningar på slutpriset ordentligt. Enkel att få tag på och höll mig exemplariskt informerad under hela processen. Nästa gång jag säljer min lägenhet är Marcus den första jag ringer! "
säljare på Parmmätargatan 9A

27 okt 2018

"Rekommenderar Marcus varmt för en kommande bostadsförsäljning!"
säljare på Strindbergsgatan 53

19 apr 2018

"Vi har använt Marcus vid båda våra lägenhetsförsäljningar och varje gång har han levererat över förväntan. Marcus är en pålitlig, kunnig och hängiven mäklare. I dagens uppsjö av mäklarbyråer är dessa egenskaper svåra att få tag på och Marcus är vårat självklara val vid framtida försäljningar. "
"Vi har använt Marcus vid båda våra lägenhetsförsäljningar och varje gång har han levererat över förväntan. Marcus är en pålitlig, kunnig och hängiven mäklare. I dagens uppsjö av mäklarbyråer är dessa egenskaper svåra att få tag på och Marcus är vårat självklara val vid framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Artillerigatan 87

11 feb 2018

"Jag har bade kopt och saljt lagenhet med Marcus och ar mycket imponerad av hans insatser. Trots frostigare bostadsmarknad vid bade kop (slutet av 2008) och salj (borjan pa 2018) har Marcus presterat over alla forvantningar! Detta framforallt angaende forsaljningspris samt att Marcus, till skillna..."
"Jag har bade kopt och saljt lagenhet med Marcus och ar mycket imponerad av hans insatser. Trots frostigare bostadsmarknad vid bade kop (slutet av 2008) och salj (borjan pa 2018) har Marcus presterat over alla forvantningar! Detta framforallt angaende forsaljningspris samt att Marcus, till skillnad mot andra maklarfirmor jag var i kontakt med, var den enda maklaren som varderade lagenheten ratt i jamforelse till faktiskt forsaljningspris. Vi fick till och med lite mer an vad vi hoppades pa tack vare grymt bra och strategiskt forarbete vilket ledd till enormt tryck pa visiningarna, trots en kyligare marknad. I helhet en mycket solid service da jag salde med Marcus under tiden jag ar bosatt utomlands och har trots det kant mig mycket trygg och i bra hander fran borjan till start. Som namnt ovan, mycket imponerad och rekommenderar starkt Marcus!"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 77A

08 feb 2017

"Trevlig, kunnig och trygg gjorde vår flytt lätt."
säljare på Armégatan 36F

16 jan 2017

"Marcus gjorde ett fantastiskt jobb inför, under samt efter försäljningen och var mycket tålmodig. Vi kan värmt rekommendera Marcus på Vision Mäkleri och vi kommer inte tveka att anlita han igen."
säljare på Brotorpsvägen 19

18 nov 2016

"Vi hade nöjet att både köpa och sälja med samma mäklare. Vi har varit mycket nöjda genom båda processerna och allt har blivit skött mycket professionellt, smidigt och för allas bästa."
säljare på Birger Jarlsgatan 46B

10 okt 2016

"Stans bästa mäklare som säkerställer att både säljare och köpare är nöjda så man slipper överraskningar efter en försäljning."
säljare på Birger Jarlsgatan 93A

10 okt 2016

"Vi har anlitat Marcus Pettersson vid totalt tre lägenhetsförsäljningar under de senaste sju åren och varit mycket nöjda med både samarbete och resultat vid samtliga tillfällen. Marcus är energisk, påläst, förtroendeingivande och det syns att han älskar sitt jobb. Vi kan starkt rekommendera Marcus!"
"Vi har anlitat Marcus Pettersson vid totalt tre lägenhetsförsäljningar under de senaste sju åren och varit mycket nöjda med både samarbete och resultat vid samtliga tillfällen. Marcus är energisk, påläst, förtroendeingivande och det syns att han älskar sitt jobb. Vi kan starkt rekommendera Marcus!"
Läs mer
säljare på Hälsingegatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
5
Försäljningsvärde
44 380 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
32 av 32 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
30 av 32 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
32 av 32 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
32 av 32 säljare

Marcus på kartan.

287 tidigare annonser
1 bostad till salu
32 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 rum, 70 m²
Lägenhet, Stockholm
3 393 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 55 m²
Utropspris: 8 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 73 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1,5 rum, 47 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 112 m²
Utropspris: 14 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 54 m²
Utropspris: 5 595 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.