Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(535 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
27 st
184 195 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 179 415 000 kr.

Presentation

Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som bland annat vann ”Årets mäklarkontor Sverige” 2022 på Guldhemmet (Hemnet).

- Sveriges högsta kundnöjdhet 2019, 2021, 2022 och 2023 med 100% nöjda kunder.
- En av Stockholms mest rekommenderade mäklare med över 530 rekommendationer.
- Utsedd till ”Årets fastighetsmäklare Sverige” 2019 (Hittamäklare.se).
- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare 2018 (Dagens industri).
- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2017-2020.
- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare 2017-2020.
- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018, 2021 och just nu 2022.
- Hjorthagens mest rekommenderade mäklare år 2016-2018 och 2020-2022.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Delägare

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

19 feb 2024

"Väldig duktig och professionell mäklare. Stark rekommenderar "
säljare på Sandhamnsgatan 13

14 feb 2024

"Marcus skötte försäljningen exemplariskt, tydlig och målinriktad. Hade ett starkt klientregister och hanterade hela resan från möte till kontraktskrivning fantastiskt bra."
säljare på Dianavägen 19

08 feb 2024

"Kände mig trygg hela vägen och resultatet blev över förväntan i denna marknad! Marcus skötte dessutom en spännande budgivning med fingertoppskänsla! "
säljare på Björnvägen 14

07 feb 2024

"Min mäklare Marcus överträffade mina förväntningar när han sålde min bostadsrätt. Jag uppskattade verkligen det dedikerade arbetet och den positiva attityden som gjorde försäljningen smidig och framgångsrik. Kommunikationen var alltid öppen och tydlig, vilket skapade en trygg känsla. Tack för en ..."
"Min mäklare Marcus överträffade mina förväntningar när han sålde min bostadsrätt. Jag uppskattade verkligen det dedikerade arbetet och den positiva attityden som gjorde försäljningen smidig och framgångsrik. Kommunikationen var alltid öppen och tydlig, vilket skapade en trygg känsla. Tack för en utmärkt service!
"
Läs mer
säljare på Körsbärsvägen 20

24 jan 2024

"Väldigt nöjda!"
säljare på Östhammarsgatan 69

14 jan 2024

"Jag har träffat många mäklare i mina dar men Marcus är lätt den bäste! Engagerad, varm, smart och driven. Kan absolut rekommendera till andra säljare!"
säljare på Dianavägen 19

25 dec 2023

"Bra och engagerad mäklaren, rekommenderar starkt!"
säljare på Sandhamnsgatan 57A

20 dec 2023

"Kan varmt rekommendera Marcus!
Har sålt med Marcus två gånger nu och är otroligt imponerad av de jobb han lägger ner för att få bästa möjliga pris vid försäljning. Tydlig, lyhörd och jobbar efter de premisser som finns.
Vid nästa försäljning kommer jag garanterat använda Marcus igen då jag har s..."
"Kan varmt rekommendera Marcus!
Har sålt med Marcus två gånger nu och är otroligt imponerad av de jobb han lägger ner för att få bästa möjliga pris vid försäljning. Tydlig, lyhörd och jobbar efter de premisser som finns.
Vid nästa försäljning kommer jag garanterat använda Marcus igen då jag har stort förtroende för att han är den mäklaren som kommer få bäst betalt för min lägenhet."
Läs mer
säljare på Körsbärsvägen 6

19 dec 2023

"Kändes som vi fick hjälp av just den rätta personen för vårt boende med både köp/sälj i vårt område. Kändes tryggt och lätt att bolla både fakta, tankar och frågor. Ska jag köpa/sälja igen blir det med samma person!"
säljare på Artemisgatan 6B

13 dec 2023

"Proffesionellt och seriöst, vi hade återkommande och bra kontakt
och vi är mycket nöjda med det.
Vi kan varmt rekommendera Alicia Edelman
"
säljare på Dianavägen 35

04 dec 2023

"Marcus var väl påläst och kunnig om området, vilket gjorde att vi kunde få ett pris som var förväntat. Han var också inlyssnande och tog våra behov som säljare på allvar och gjorde ett bra jobb att möta de. Rekommenderar absolut Marcus som mäklare!"
säljare på Sandhamnsgatan 13

27 nov 2023

"Redan vid första mötet fick jag ett mycket positivt intryck av Marcus. Han är proaktiv, jordnära och har en fingertoppskänsla i förhandling. Trots riktigt tuffa marknadsförhållanden lyckades Marcus fullfölja försäljningen på en nivå där jag var nöjd. Tack! "
"Redan vid första mötet fick jag ett mycket positivt intryck av Marcus. Han är proaktiv, jordnära och har en fingertoppskänsla i förhandling. Trots riktigt tuffa marknadsförhållanden lyckades Marcus fullfölja försäljningen på en nivå där jag var nöjd. Tack! "
Läs mer
säljare på Karlavägen 31B

24 nov 2023

"Jag kan varmt rekommendera Marcus - väldigt pålitlig, engagerad och påläst. Gjorde ett utmärkt jobb i en svår marknad!"
säljare på Hälsingegatan 33

12 nov 2023

"Även om marknaden är seg just nu tog sig Marcus an uppgiften med bravur och lyckades sälja lägenheten på ett par veckor. Eftersom jag själv inte har några säljartalanger lade jag allt ansvar på honom och det gick ju mycket bra. "
säljare på Östhammarsgatan 69

25 okt 2023

"Mycket sympatisk och professionell, kände mig helt trygg med att lämna vår bostadsaffär i Marcus händer. Mycket väl hanterat och gott resultat!"
säljare på Upplandsgatan 39

24 okt 2023

"Marcus är en enormt skicklig mäklare. Han har mycket bra känsla för den lokala marknaden, har ett stort relevant nätverk av spekulanter och en bra uppfattning om vad som är rätt pris för varje individuell bostad.
Vi tycker särskilt om hans personliga egenskaper. Han är trevlig, tillmötesgående, ..."
"Marcus är en enormt skicklig mäklare. Han har mycket bra känsla för den lokala marknaden, har ett stort relevant nätverk av spekulanter och en bra uppfattning om vad som är rätt pris för varje individuell bostad.
Vi tycker särskilt om hans personliga egenskaper. Han är trevlig, tillmötesgående, lyhörd och framförallt ärlig; han har en väldigt bra förmåga att managera förväntningar hos båda säljare och köpare, vilket ofta är nyckeln till en bostadsaffär där båda parter är nöjda.
Vi kan inte nog rekommendera Marcus till andra säljare."
Läs mer
säljare på Dianavägen 28

08 okt 2023

"Vi har både köpt och sålt med Marcus som mäklare. Marcus är en riktig stjärna! Har även rekommenderat honom till kompisar som varit minst lika nöjda med både engagemang och arbetsinsats. Sammanfattningsvis tycker vi att man kan känna sig trygg både som köpare och säljare när man har med Marcus at..."
"Vi har både köpt och sålt med Marcus som mäklare. Marcus är en riktig stjärna! Har även rekommenderat honom till kompisar som varit minst lika nöjda med både engagemang och arbetsinsats. Sammanfattningsvis tycker vi att man kan känna sig trygg både som köpare och säljare när man har med Marcus att göra! "
Läs mer
säljare på Dianavägen 17

06 okt 2023

"I en svår marknad lyckades Markus ändå leverera enligt önskemål. Vi hade en tät dialog och jag var uppdaterad under hela processen. Mycket nöjd! "
säljare på Mjölnarvägen 16

08 sep 2023

"Marcus Ljungdahl har varit engagerad, hjälpsam och lyhörd genom hela försäljningsprocessen. Vi är väldigt nöjda med hans arbete och även med slutpriset. "
säljare på Artemisgatan 5A

25 aug 2023

"Jag rekommenderar verkligen Marcus.
Otroligt proffsig och lyhörd.
Väldigt nöjd säljare"
säljare på Motalavägen 9

22 aug 2023

"Super nöjd med Marcus insats att sälja min lägenhet. Han finns alltid tillgänglig för frågor. Lyhörd och driven mäklare som får saker gjort. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Teknologgatan 8C

15 aug 2023

"Marcus gjorde en superinsats i att sälja vår lägenhet mitt i semestertider och högsommar. Tydlig, lyhörd, tillgänglig och enkel att kommunicera mer, helt enkelt väldigt proffsig som mäklare! Marcus gjorde hela processen väldigt smidig, och hade under tiden en bra kommunikation med oss som säljare..."
"Marcus gjorde en superinsats i att sälja vår lägenhet mitt i semestertider och högsommar. Tydlig, lyhörd, tillgänglig och enkel att kommunicera mer, helt enkelt väldigt proffsig som mäklare! Marcus gjorde hela processen väldigt smidig, och hade under tiden en bra kommunikation med oss som säljare. Lyckades sälja vår lgh till ett bra pris under semestern när det generellt är lite lugnare på marknaden. Väldigt bra insats! Tack!"
Läs mer
säljare på Lustgårdsgatan 16

14 aug 2023

"Marcus är otroligt engagerad och målinriktad! Han var snabb med att svara på frågor och jag kände mig trygg med att vi skulle landa på det önskade priset. Jag rekommenderar starkt att välja honom vid försäljning (det ska jag göra om/när det blir dags igen!)."
"Marcus är otroligt engagerad och målinriktad! Han var snabb med att svara på frågor och jag kände mig trygg med att vi skulle landa på det önskade priset. Jag rekommenderar starkt att välja honom vid försäljning (det ska jag göra om/när det blir dags igen!)."
Läs mer
säljare på Metargatan 3

19 jul 2023

"Jag är jättenöjd med Marcus som mäklare. Han är tillgänglig, engagerad och pålitlig. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Thunströms väg 18

07 jul 2023

"Jättenöjd med Marcus som mäklare. Han är kunnig, lyssnar till dina behov och får en att känna sig säker under försäljningen. Mycket bra försäljare! Sålde min lägenhet för ett bra pris innan visning. "
säljare på Tjustgatan 4

04 jul 2023

"Att sälja sin lägenhet kan på många sätt vara jobbigt. Därför är det viktigt att ha en mäklare som man kan känna sig trygg med och lita på genom hela processen.
Det är tydligt att Marcus genuint bryr sig om både försäljningen och relationen.
Vi var i kontakt med Marcus redan när vi sålde vår fö..."
"Att sälja sin lägenhet kan på många sätt vara jobbigt. Därför är det viktigt att ha en mäklare som man kan känna sig trygg med och lita på genom hela processen.
Det är tydligt att Marcus genuint bryr sig om både försäljningen och relationen.
Vi var i kontakt med Marcus redan när vi sålde vår förra lägenhet. Då var vi tvungen att anlita en annan mäklare då han precis startat Alicia Edelman och därför inte fick sälja i vårt område. Trots att han då inte var anlitat av oss hade vi kontakt och diskuterade vår pågående försäljning då vi inte riktigt hade förtroendet för vår då anlitade mäklare.
När vi nu några år senare fick möjlighet att anlita honom för att sälja vår senaste lägenhet gjorde han det till 100%. För oss var det otroligt skönt att kunna lämna över försäljningen till någon vi känner så stort förtroende för. Att slutpriset blev långt över det vi kunnat hoppas på blev även ett kvitto på hans grymma säljegenskaper! "
Läs mer
säljare på Valhallavägen 42

21 jun 2023

"Jag är så nöjd med Marcus insats med försäljningen av min lägenhet. Hela processen var tydlig, transparent, snabb och smidig och kantades av driv, engagemang, tillit och ärlighet. Vi satte upp ambition gällande slutpris innan publicering och det slutade men att vi lyckades hamna över det jag hade..."
"Jag är så nöjd med Marcus insats med försäljningen av min lägenhet. Hela processen var tydlig, transparent, snabb och smidig och kantades av driv, engagemang, tillit och ärlighet. Vi satte upp ambition gällande slutpris innan publicering och det slutade men att vi lyckades hamna över det jag hade förväntat mig. Jag kommer absolut använda Marcus för framtida försäljningar och rekommenderar andra att göra detsamma. "
Läs mer
säljare på Idungatan 2

21 jun 2023

"Ska ni sälja i Hjorthagen måste ni ta Marcus. Han vet allt som pågår i alla föreningar där, och vet nöstan mer om din lägenhet än du själv. Har kontakt med alla som nyss sålt, budat och letar bostad i området. Anstränger sig verkligen hårt för att få till så bra förutsättningar som möjligt. "
"Ska ni sälja i Hjorthagen måste ni ta Marcus. Han vet allt som pågår i alla föreningar där, och vet nöstan mer om din lägenhet än du själv. Har kontakt med alla som nyss sålt, budat och letar bostad i området. Anstränger sig verkligen hårt för att få till så bra förutsättningar som möjligt. "
Läs mer
säljare på Skogvaktargatan 3

12 jun 2023

"Den i särklass bästa mäklaren jag någonsin stött på."
säljare på Älvkarleövägen 1

13 maj 2023

"Jag är mycket nöjd med Marcus insats och hans engagemang! Jag tycker att han har ett fint sätt att bemöta människor, han är förtroendeingivande, trygg och professionell.
Med hans stora erfarenhet (försäljningsstatistiken och recensionerna här talar för sig själva) och hans personlighet så blev va..."
"Jag är mycket nöjd med Marcus insats och hans engagemang! Jag tycker att han har ett fint sätt att bemöta människor, han är förtroendeingivande, trygg och professionell.
Med hans stora erfarenhet (försäljningsstatistiken och recensionerna här talar för sig själva) och hans personlighet så blev valet av mäklare lätt! "
Läs mer
säljare på Untravägen 15

18 apr 2023

"Marcus har varit till stor hjälp genom vår försäljningsprocess. Han gjorde en bra och korrekt värdering och höll täta visningar så länge det behövdes.
Vi fick bra information i samband med budgivning och även efter kontraktsskrivningen. "
säljare på Sandhamnsgatan 13

18 apr 2023

"Marcus var mycket professionell, kunnig och enkel att föra dialog med. Vi är väldigt nöjda med valet av Marcus och skulle självklart, så här efter försäljningen är genomförd och avslutad, rekommendera andra säljare att välja honom som mäklare. "
säljare på Västmannagatan 30A

13 apr 2023

"Bra energi och mycket hjälpsam. Kan varm rekommendera honom till andra kunder"
säljare på Dalagatan 30

05 apr 2023

"Marcus är det självklara valet vid försäljning. "
säljare på Kallskärsgatan 5

04 apr 2023

"Med Marcus som mäklare känner du dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Vi har både köpt lägenhet genom honom och han var det självklara valet när vi skulle sälja.
I dessa tider satte Marcus förväntningarna på en rimlig nivå, men överträffade givetvis dessa med råge, vår lägenhet såldes fö..."
"Med Marcus som mäklare känner du dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Vi har både köpt lägenhet genom honom och han var det självklara valet när vi skulle sälja.
I dessa tider satte Marcus förväntningarna på en rimlig nivå, men överträffade givetvis dessa med råge, vår lägenhet såldes för 500tkr mer än en likadan lägenhet på samma gata.
Vi kommer definitivt ta hjälp av Marcus i framtiden.
"
Läs mer
säljare på Jägmästargatan 12

02 apr 2023

"Detta är den andra lägenheten jag säljer tillsammans med Marcus och återigen visar han varför han är det självklara valet av mäklare. Lyhörd, kommunikativ, ärlig, driven, otroligt engagerad och inger en trygghet genom hela processen. En riktig klippa! Jag ger mina varmaste rekommendationer till M..."
"Detta är den andra lägenheten jag säljer tillsammans med Marcus och återigen visar han varför han är det självklara valet av mäklare. Lyhörd, kommunikativ, ärlig, driven, otroligt engagerad och inger en trygghet genom hela processen. En riktig klippa! Jag ger mina varmaste rekommendationer till Marcus och tackar för en fantastisk försäljning. Imponerande!"
Läs mer
säljare på Untravägen 23

25 mar 2023

"Marcus hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt, smidigt och till ett väldigt bra pris. Kan verkligen rekommendera honom till alla! "
säljare på Krångedevägen 13

17 mar 2023

"Jag upplevde att Marcus Ljungdahl var ambitiös och målinriktad, samtidigt som han var inlyssnande och förmedlade ett lugn i kombination med kompetens."
säljare på Luxgatan 7

17 mar 2023

"Marcus gjorde en strålande insats i samband med vår försäljning! Han satte förväntningarna på rätt nivå på förhand, såg till så att köpare och säljare förstod varandras situation och var lätt att ha kontakt med. Jag skulle absolut rekommendera Marcus till andra som går i köp- eller säljtankar."
"Marcus gjorde en strålande insats i samband med vår försäljning! Han satte förväntningarna på rätt nivå på förhand, såg till så att köpare och säljare förstod varandras situation och var lätt att ha kontakt med. Jag skulle absolut rekommendera Marcus till andra som går i köp- eller säljtankar."
Läs mer
säljare på Kyrkvägen 42

17 mar 2023

"Marcus är en enastående mäklare. Han är engagerad, lyhörd, påläst och har ett trevligt bemötande. Han är dessutom lättillgänglig och väldigt stöttande genom hela processen. "
säljare på Birger Jarlsgatan 104A

10 mar 2023

"Väldigt nöjd med Markus insats!
Tålmodig och lugn att sälja med under denna tid då marknaden är lite osäker (hösten 2022/våren 2023).
Väldigt god lokalkännedom!"
säljare på Untravägen 27

27 feb 2023

"Redan första mötet kändes mycket förtroendeingivande. Så tacksam att vi valde just Marcus hos Alicia Edelman för vår försäljning, allting gick som på räls och både köpare och säljare ville fira efteråt. Stort tack Marcus."
säljare på Sandhamnsgatan 49

21 feb 2023

"Mycket bra, engagerat och professionellt mäklararbete. Jag fick min lägenhet såld snabbt och till ett bra pris. Också bra och balanserade rekommendationer kring visning. Stor kännedom kring området Gärdet/Hjorthagen och föreningarna däromkring."
säljare på Älvkarleövägen 8

20 feb 2023

"Kan starkt rekommendera Marcus som mäklare. Under en tuff marknadssituation lyckades han väldigt snabbt hjälpa till med en bra bostadsaffär för vår del som han anpassade efter våra önskemål. Marcus var igenom hela processen väldigt lyhörd och ärlig i sin kommunikation och vi kände oss väldigt try..."
"Kan starkt rekommendera Marcus som mäklare. Under en tuff marknadssituation lyckades han väldigt snabbt hjälpa till med en bra bostadsaffär för vår del som han anpassade efter våra önskemål. Marcus var igenom hela processen väldigt lyhörd och ärlig i sin kommunikation och vi kände oss väldigt trygga med Marcus som mäklare igenom hela processen. "
Läs mer
säljare på Rådjurstigen 6

05 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Marcus. Väldigt noggrann, hjälpsam och förberedd. Höll oss uppdaterad och hade en tydlig plan. Kommer använda Marcus igen!"
säljare på Sehlstedtsgatan 9

27 dec 2022

"Marcus worked really hard to sell our apartment in very tough market conditions. Never gave up until he found the right buyer! We are very happy!"
säljare på Tavastgatan 28

16 dec 2022

"Efter en något mer komplicerad försäljning med många överraskningar löste Marcus försäljningen med bravur! "
säljare på Luxgatan 7

10 dec 2022

"Markus lyckades få till en försäljning i en svår marknad. Kontraktsskrivningen blev dock onödigt stressig. "
säljare på Lanforsvägen 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
179 415 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
515 av 530 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
463 av 528 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
519 av 523 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
530 av 534 säljare

Marcus på kartan.

603 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
535 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

5 rum, 140,9 m²
Lägenhet, Stockholm
5 616 kr/mån
1 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
3 603 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 56 m²
89 196 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 515 kr/mån
4 rum, 104 m²
Lägenhet, Stockholm
6 050 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 44,2 m²
77 159 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 723 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 425 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 30 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 205 000 kr
3 rum, 58 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldig duktig och professionell mäklare. Stark rekommenderar "
8 700 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 500 000 kr
3,5 rum, 87 m²
Utropspris: 8 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus skötte försäljningen exemplariskt, tydlig och målinriktad. Hade ett starkt klientregister och hanterade hela resan från möte till kontraktskrivning fantastiskt bra."
3 475 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 280 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Min mäklare Marcus överträffade mina förväntningar när han sålde min bostadsrätt. Jag uppskattade verkligen det dedikerade arbetet och den positiva attityden som gjorde försäljningen smidig och framgångsrik. Kommunikationen var alltid öppen och tydlig, vilket skapade en trygg känsla. Tack för en utmärkt service!
"
3 200 000 kr
Lägenhet Torsvik
+ 50 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kände mig trygg hela vägen och resultatet blev över förväntan i denna marknad! Marcus skötte dessutom en spännande budgivning med fingertoppskänsla! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.