Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(284 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
43 st
191 045 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har haft 46 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 187 295 000 kr.

Presentation

Meriter

- Sveriges nöjdaste kunder 2019 (100% transparens)
- Grundare/ delägare Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
- Årets mäklare 2019 på Alicia Edelman
- Stockholms mest rekommenderade mäklare 2018
- Topp 5 mest transparenta mäklaren i Sverige 2018
- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2018
- Årets Prestation Sverige (Erik Olsson Fastighetsförmedling) 2016
- Gärdets mest rekommenderade mäklare delar av 2018
- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

”Marcus överträffade våra förväntningar på hur en mäklare ska agera i förhållande till såväl oss säljare som köpare. Marcus höll kontakt med oss regelbundet och informerade om säljprocessens utveckling samt gav oss möjlighet att ställa frågor. En engagerad, professionell och tillgänglig mäklare som vi varmt rekommenderar” / Jennifer B

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Marcus.

16 maj 2020

"Efter att ha försökt och misslyckats med att sälja min lägenhet utan ett enda faktiskt bud under tre månaders tid med annan mäklare, valde jag och min sambo att gå vidare till Marcus.
Vi märkte direkt en enorm skillnad i driv, tydlighet, professionalism och målmedvetenhet inför uppgiften att sälja vår bostad. Och fort gick det - fotografering tisdag, privatvisning onsdag, såld torsdag. Vi fick vår bostad såld för ett pangpris med Marcus, detta innan den ens gick ut på marknaden.
Marcus är en oerhört kompetent, hjälpsamt och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar. Jag önskar bara att vi kontaktat honom ännu tidigare."
säljare på Lanforsvägen 23

15 maj 2020

"Marcus är skicklig mäklare och och gör det där lilla extra. Marcus har varit professionell och snabb från start till säljprocess. Han är påläst och kommer alltid i god tid innan visningen och stylar lägenheten in i minsta detalj. Han ser till att få en personlig känsla gentemot mig som säljare och även gentemot budgivarna. Jag uppskattar hans lugn, stabila affärssinné och att han noterar detaljer.
Marcus har en servicenivå gentemot oss som säljare och gentemot spekulanterna som jag värderar högt. Alltid tillgänglig, flexibel och mycket god kommunikation. Vi kan rekommendera Marcus varmt, vi är nöjda säljare och vi har fått väldigt nöjda köpare. Kunde inte bli bättre!
"
säljare på Regeringsgatan 70A

12 maj 2020

"Engagerad, erfaren och förtroende ingivande. Jag rekommenderar Marcus! "
säljare på Krångedevägen 7

07 maj 2020

"Jag har både köpt och sålt lägenhet genom Marcus, och blivit väldigt nöjd båda gångerna. Han är trevlig, seriös och resultatinriktad. Det märks att Marcus har lång erfarenhet av branschen, för han hittar rätt vinklar i förhandlingarna. Han känns stabil och proffsig."
säljare på Smedsbacksgatan 6

06 maj 2020

"Marcus hjälpte oss på ett utmärkt och engagerat sätt i försäljning av en bostadsrätt. Från första mötet till avslut gav han tydlig och transparent information och ett trevligt resultatinriktat fokus. Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Banérgatan 55

03 maj 2020

"Marcus är otroligt kompetent och känns väldigt professionell. Tar sig tid, är lyhörd och förstående. Mycket trevlig, positiv och lätt att tycka om. Engagerad men absolut inte påflugen. Definitivt bland de bästa jag träffat! "
säljare på Skogvaktargatan 5

27 apr 2020

"Väl genomförd försäljning, mycket bra!"
säljare på Nimrodsgatan 17

22 apr 2020

"Marcus was very professional and easy to work with! It was my first time selling and his knowledge of the area and the business made it easy to feel confident throughout the process. Overall I am super happy with Marcus!"
säljare på Nimrodsgatan 11

19 apr 2020

"Besvärlig period att sälja just nu. Marcus gjorde det bästa av situationen."
säljare på Motalavägen 9

16 apr 2020

"När jag och min sambo skulle sälja våra två lägenheter träffade vi många mäklare för att hitta rätt. Efter att ha träffat Marcus var han det självklara valet för oss båda! Från dag ett har Marcus genuinitet, lyhördhet, flexibilitet och professionalism präglat båda våra försäljningar och vi kan starkt rekommendera Marcus som mäklare! "
säljare på Pingstvägen 40

15 apr 2020

"Marcus är lätt att tycka om och inger stort förtroende. Han är duktig på att få både köpare och säljare nöjda med affären och en vass förhandlare. Trotts svåra tider på marknaden vid min försäljning levererade han snabbt resultat till ett gott försäljningspris.
Hela processen gick väldigt smidigt och jag kan utan tvekan ge en varm rekommendation!"
säljare på Kinnekullevägen 32

08 apr 2020

"Marcus är väldigt trevlig, driven & lättsam. Rekommederar varmt! "
säljare på Solbergsvägen 47

26 mar 2020

"Marcus är en hjälte som i Coronatidens motvind fixade en bra budgivning. All heder åt Markus! "
säljare på Öregrundsgatan 6

17 mar 2020

"Vi anlitade Marcus av flera olika anledningar. Han är den mäklare vi innan försäljningen hade absolut störst förtroende för och han gjorde oss sannerligen inte besvikna. Hög kompetens, lyhörd, informativ och framförallt god rådgivning gör att jag rekommenderar Marcus starkt till samtliga i Stockholm som avser avyttra sin bostad. Extremt nöjda och vi kommer anlita Marcus igen."
säljare på Västmannagatan 101

16 mar 2020

"Marcus genomförde vår försäljning på ett engagerat och tidseffektivt sätt. Vi behövde sälja relativt snabbt då vi fått nya jobb. Marcus höll tidsplanen och jobbade aktivt med många spekulanter vilket ledde till nytt rekord i föreningen. Tack Marcus!"
säljare på Pontonjärgatan 45A

15 mar 2020

"Vi är jättenöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Sankt Eriksgatan 14

15 mar 2020

"En engagerad, noggrann och målinriktad mäklare med känsla för service och försäljning.
Jag kan varmt rekommendera Marcus till er som går i sälj- eller köptankar! "
säljare på Smedsbacksgatan 10

28 feb 2020

"Valet av Marcus var självklart då han är den som säljer mest och till högst slutpriser i Hjorthagen. Han levererade affären på 24h utanför öppna marknaden på endast en visning och spekulant. Kan varmt rekommendera Marcus vidare till andra säljare, 10 poäng! "
säljare på Krångedevägen 7

27 feb 2020

"Mäklaren var mycket trevlig och professionell i sitt sätt att presentera sig själv och företaget. Vi kände att vi hade en bra dialog från första stund och har hela tiden känt oss trygga på att mäklaren gjort sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda.
Allt var professionellt utfört. När det gäller både med första mötet, stylingen, marknadsföringen, dialogen, säljprocessen och kontraktsskrivningen.
Vi rekommenderar starkt Marcus för de som ska sälja sin bostad i framtiden. "
säljare på Ulriksborgsgatan 16

24 feb 2020

"Har både köpt och sålt av Marcus, mycket nöjd med honom. Känns tryggt och säkert, han gör sitt bästa. Kan varmt rekommendera att anlita Marcus om du vill ha en lyckad försäljning!"
säljare på Celsiusgatan 4

20 feb 2020

"Ännu en gång är vi grymt nöjda med Marcus mäklarinsatser. Vi har både köpt och sålt bostad via Marcus och lika nöjda båda gångerna. Enkel och tydlig kommunikation och hjälpte oss framåt i försäljningsprocessen på ett mycket lyhört och proffsigt sätt. Vi är toppennöjda!"
säljare på Dianavägen 22

18 feb 2020

"Mycket nöjd med Marcus insats genom hela processen. Professionell och engagerad, samt lätt att kommunicera med. Lägenheten såldes innan visning till en nivå som jag känner mig nöjd med. Rekommenderar gärna Marcus vidare! "
säljare på Falugatan 17

12 feb 2020

"Marcus fick mig att känna mig trygg i försäljningsprocessen. Han bollade alltid idéer och olika alternativ och fanns alltid tillgänglig om jag hade frågor eller funderingar. Han är professionell, engagerad och sjukt duktig på försäljning, blev Till och med ett nytt försäljningsrekord i Abbis!
Jag kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Lanforsvägen 23

09 feb 2020

"Marcus har ett härligt självsäkert lugn som hängde i från start till slut. Han kan sin sak och hjälpte även mig som lite nervös säljare att få fötterna på jorden igen. Kan varmt rekommendera Marcus till din bostadsförsäljning."
säljare på Valhallavägen 53

05 feb 2020

"Wow!!
Detta är min andra försäljning med Marcus Ljungdahl på Alicia Edelman och jag är så imponerad av hur smidigt och bra båda affärerna har gått.
I min första försäljning så valde jag Marcus i konkurrens med flera andra mäklare som utsåg sig för att vara bäst i området. Marcus var både skön och ödmjuk men visade även att han var sylvass när det väl behövdes.
Jag anser honom vara mycket skicklig, förtroendeingivande och med bra fingertoppskänsla att höja slutpriset med de extra buden som andra mäklare inte lyckas med.
Jag är supernöjd med mina försäljningar och ger Marcus mina varmaste rekommendationer. Det är absolut ingen skräll att han ligger topp i nöjdast kunder i Stockholm. Tack bästa Marcus!! "
säljare på Sandhamnsgatan 57C

03 feb 2020

"För mig var det viktigt att kunna ha en öppen och ärlig dialog med min mäklare. Att mäklaren var driven, siktade högt och var tillgänglig under försäljningsprocessen. Allt detta kunde Marcus leverera på. Jag är mycket nöjd med försäljningen och kan varmt rekommendera Marcus.
"
säljare på Untravägen 29

27 jan 2020

"Att hitta och välja mäklare kan kännas överväldigande och nästan som att famla i ett mörker. Så låt mig underlätta processen åt er genom att skina ett ljus på en mäklare som kommer att göra allt för att inte bara möta, utan även för att överträffa era förväntningar - Marcus Ljungdahl! Inte nog med att han är lika mån om att få till den affären som ni vill ha så är han en riktigt härlig människa också, vilket gör det väldigt enkelt att jobba med honom. Så om ni letar efter en kunnig, målmedveten och karismatisk mäklare som alltid ger det lilla extra, ja då kan ni med enkelhet välja Marcus! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

26 jan 2020

"Markus var superengagerad och lyhörd. Han var 100% tillgänglig och bollade utmaningar samt möjligheter med mig på ett mycket pedagogiskt sätt. Markus uppnådde mina högt ställda krav på en mäklare, rekommenderas! "
säljare på Körsbärsvägen 6

25 jan 2020

"Marcus var Mycket bra och engagerad. Enormt driv och arbetade efter mitt mål. Flexibel och snabbfotad mäklarbyrå. Vänd er hit istället för de stora aktörerna om ni vill Maximumets försäljning med kvalité. "
säljare på Döbelnsgatan 53A

21 jan 2020

"Marcus har gjort en toppeninsats på alla sätt och vis.
Hela processen har gått väldigt smidigt. Jag kan varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Dalagatan 86G

24 dec 2019

"superbra service under hela försäljningen
Kändes tryggt under hela processen
Angagerad och närvarande helatiden "
säljare på Sven Rinmans gata 3

20 dec 2019

"Marcus är en driven mäklare som visade stort engagemang och intresse i mig som säljare. Marcus är målmedveten och såg inga några begränsningar i att kunna leverera det slutpris som jag som säljare var nöjd med. Jag kan starkt rekommendera Marcus till andra säljare."
säljare på Tombolavägen 10

10 dec 2019

"Väldigt engagerad, duktig och satte mig som kund först. Hela tiden positiv och såg inga hinder."
säljare på Sandhamnsgatan 57C

09 dec 2019

"Marcus gjorde ett strålande jobb genom hela processen och jag rekommenderar honom varmt! Han gjorde att försäljningen gick smidigt, enkelt och snabbt, precis som jag önskade."
säljare på Sandhamnsgatan 53

06 dec 2019

"Marcus var en utmärk mäklare - alltid tillgänglig, påläst och gjorde att försäljningen gick riktigt smidigt. Han överträffade mina förväntningar! Kan verkligen rekommendera Marcus för sin proffessionalitet, förhandlingsförmåga, och sitt driv! Det blev en riktigt bra affär! "
säljare på Hornsgatan 90

06 dec 2019

"Vi är mycket nöjda med Marcus, han är en god lyssnare och det märks att han är mån om att vi som säljare ska bli nöjda. Väldigt flexibel också! :) "
säljare på Döbelnsgatan 79

02 dec 2019

"Marcus gjorde ett jättebra jobb, han var engagerad och lyhörd. Han gav ett professionellt intryck och vi var mycket nöjda med hans insats! "
säljare på Ruddammsvägen 4A

23 nov 2019

"Bra kontakt och uppdatering. Fick mäklaren rekommenderad genom kontakt."
säljare på Rindögatan 19

13 nov 2019

"Med Marcus hjälp gick försäljningen av min lägenhet både snabbt och smidigt. Mindre än tre veckor från första mötet till påskrivet kontrakt!
Han har även stenkoll på området (Hjorthagen). Jag har bott där i sex år, men Marcus hade ändå bättre koll på diverse detaljer om min förening än mig."
säljare på Motalavägen 29

31 okt 2019

"
Marcus är hängiven, målinriktad och lyhörd, en riktigt skicklig mäklare kort sagt. Stort tack för en helt sömlös affär! "
säljare på Maria Prästgårdsgata 12A

30 okt 2019

"Kompetent, balanserad och lugn. Inte på ngt sätt hårdsäljande. Bra marknadskänsla."
säljare på Torbjörn Klockares gata 18B

29 okt 2019

"Marcus var oerhört proffsig och tydlig under hela uppdraget. Jag uppskattade att Marcus förklarade och uppdaterade mig inom varje del av processen där alla parter var otroligt nöjda över resultatet. Den stora lokala kännedomen och dess föreningar gjorde allt mycket smidigt och det känns som det självklara valet i Hjorthagen.
Tack Marcus Ljungdahl"
säljare på Motalavägen 19

26 okt 2019

"Väldigt duktig mäklare som är otroligt proffsig, trevlig och uppriktigt engagerad och involverad från start till slut. Samtidigt som Marcus är väldigt kunnig inom sitt område och ger väldigt goda råd på ett pedagogiskt och sansat sätt så är han väldigt lyhörd på ens egna synpunkter och frågor vilket gör att man känner sig väldigt delaktig under resans gång samtidigt som man känner att man är goda händer. Marcus höll mig uppdaterad precis lagom under hela processen och var alltid kontaktbar på en gång när man behövde nå honom. Man får snabbt intrycket av att Marcus inte gör detta endast för egen vinning utan lyssnar och tar till sig de önskemål som man kommer med. Även när sälj målet var nått så var Marcus inte nöjd där utan jobbade väldigt hårt för ett ännu bättre resultat. Genom hans raka och transparenta kommunikation så känner man ett mycket stort förtroende för honom under hela resans gång med vetskapen om att det alltid kommer ges 100% i affären. Starka rekommendationer! "
säljare på Körsbärsvägen 20

20 okt 2019

"Så glad att jag valde Marcus till vår försäljning! Han var en riktig stöttepelare från start till slut, snabb på återkoppling, kom med goda råd och höll oss informerade under hela processen. Kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Kallskärsgatan 5

05 okt 2019

"Efter tidigare försök att få lägenheten såld med annan mäklare blev det affär direkt när vi anlitade Marcus:)"
säljare på Sandhamnsgatan 57A

04 okt 2019

"Marcus är den trevligaste och mest professionella mäklaren jag har träffat. Jag kommer garanterat anlita honom i framtiden och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Vulcanusgatan 8

30 sep 2019

"Nära vänner har tidigare anlitat Marcus och varit väldigt nöjda så för mig var det då självklart att anlita just Marcus. Även fast han gick in i jobbet på de meriterna så gick han ändå in proffesionellt från första mötet och genom hela försäljningen. Affären var avslutat på kort tid och med både nöjda säljare som köpare, vilket var viktigt för mig. Kommer garanterat använda Marcus vid nästa bostadsaffär."
säljare på Liljeholmsgränd 4

22 sep 2019

"Marcus steppade in och tog över försäljningen efter att vi haft en mindre bra erfarenhet med annan mäklarfirma.
Marcus gjorde ett fantastiskt jobb. Han var tydlig, processen var otroligt smidig och professionell. Marcus är utan tvekan den bästa mäklaren jag anlitat och går inte ens att jämföra med tidigare mäklare vid tidigare försäljningar. Inte nog med att han överträffade våra förväntningar prismässigt, som helhet var det bara en väldigt bra och enkel process och jag behöver aldrig igen fundera på vem jag ska kontakta vid framtida försäljningar."
säljare på Dalagatan 76A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
187 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
275 av 284 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
250 av 284 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
279 av 284 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
283 av 284 säljare

Marcus på kartan.

321 tidigare annonser
15 bostäder till salu
284 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Annonser

3 250 000 kr
2 rum, 36 m²
90 277 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 099 kr/mån
3 750 000 kr
2 rum, 52 m²
72 115 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 657 kr/mån
2 795 000 kr
1 rum, 33 m²
84 696 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 435 kr/mån
3 295 000 kr
2 rum, 46 m²
71 630 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 447 kr/mån
5 695 000 kr
2 rum, 67 m²
85 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 016 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 44,2 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 860 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 32,7 m²
Utropspris: 2 860 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha försökt och misslyckats med att sälja min lägenhet utan ett enda faktiskt bud under tre månaders tid med annan mäklare, valde jag och min sambo att gå vidare till Marcus.
Vi märkte direkt en enorm skillnad i driv, tydlighet, professionalism och målmedvetenhet inför uppgiften att sälja vår bostad. Och fort gick det - fotografering tisdag, privatvisning onsdag, såld torsdag. Vi fick vår bostad såld för ett pangpris med Marcus, detta innan den ens gick ut på marknaden.
Marcus är en oerhört kompetent, hjälpsamt och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar. Jag önskar bara att vi kontaktat honom ännu tidigare."
11 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 505 000 kr
5 rum, 122 m²
Utropspris: 10 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus är skicklig mäklare och och gör det där lilla extra. Marcus har varit professionell och snabb från start till säljprocess. Han är påläst och kommer alltid i god tid innan visningen och stylar lägenheten in i minsta detalj. Han ser till att få en personlig känsla gentemot mig som säljare och även gentemot budgivarna. Jag uppskattar hans lugn, stabila affärssinné och att han noterar detaljer.
Marcus har en servicenivå gentemot oss som säljare och gentemot spekulanterna som jag värderar högt. Alltid tillgänglig, flexibel och mycket god kommunikation. Vi kan rekommendera Marcus varmt, vi är nöjda säljare och vi har fått väldigt nöjda köpare. Kunde inte bli bättre!
"
2 850 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 155 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad, erfaren och förtroende ingivande. Jag rekommenderar Marcus! "
4 300 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.