Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(332 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
50 st
54 st
190 755 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 54 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har haft 55 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 245 745 000 kr.

Presentation

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT HA NÖJDAST KUNDER I HELA SVERIGE!

Meriter

- Stockholms mest rekommenderade mäklare 2020 (Q3).

- Sveriges nöjdaste kunder 2019 med hela 100% transparens.

- Utsedd till årets fastighetsmäklare Sverige av Hittamäklare 2019.

- Stockholms mest rekommenderade mäklare 2018 (helår).

- Topp 5 mest transparenta mäklaren i Sverige 2018.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2018.

-Grundare/ delägare Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm 2017.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare mellan 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018 och just nu 2020.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

15 okt 2020

"Vi kände oss mycket trygga med Marcus som mäklare. Han gav hela tiden bra råd som ledde till att vi blev väldigt nöjda med försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera honom till andra."
säljare på Sandhamnsgatan 47

13 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd med Marcus insats från den första kontakten vi hade fram till avslut. Han har varit lätt att få tag i när jag har velat bolla olika frågor som jag haft under processens gång, han har kommit med värdefulla råd och rekommendationer samtidigt som han varit väldigt flexibel inför mina önskemål och tankar. Han är lätt att tycka om och utstrålar en professionalism och kunskap som jag tror uppskattas både av säljare och köpare. Jag skulle verkligen rekommendera Marcus till den som funderar på att sälja sin bostad. "
säljare på Rindögatan 15

12 okt 2020

"Jag MYCKET nöjd med Marcus och min försäljning. Jag jämförde noga och mycket vilken mäklare jag skulle välja då jag ville ha en engagerad mäklare som kunde ge mig högsta möjliga slutpris.
Marcus var helt klart rätt då han verkligen levererat riktigt bra slutpris och varit toppen bra under hela processen. Marcus gav mig även värdefulla tips innan försäljningen som hjälpte till att få det pris jag ville ha utan extra kostnader.
Kan verkligen rekommendera snabbfotade Marcus om du vill ha ett högt slutpris och en engagerad mäklare. "
säljare på Motalavägen 9

09 okt 2020

"Marcus är väldigt lugn och professionell och tog mig igenom försäljningsprocessen på ett imponerande sätt"
säljare på Drevergatan 1A

02 okt 2020

"Såld via underhand utan Hemnet till ett extremt bra pris. "
säljare på Wenströmsvägen 9

30 sep 2020

"Marcus är en grym mäklare och extremt trevlig! Han gör det lilla extra för att underlätta för kunden och gör att sälja sin bostad känns enkelt och smidigt. Kan starkt rekommendera!! "
säljare på Göran Elgfelts gata 1A

30 sep 2020

"Vi fick fin hjälp att sälja vår bostadsrättsförenings lägenhet."
säljare på Dianavägen 17

30 sep 2020

"Marcus gav ett väldigt lugnt och avslappnat intryck och kändes framförallt väldigt genuin, vilket ingav mycket förtroende och trygghet till oss som säljare. Han var snabb på återkoppling så fort det hände något nytt i processen och kom med många egna synpunkter och idéer som vi drog nytta av."
säljare på Sehlstedtsgatan 9

29 sep 2020

"Kan starkt rekommendera Marcus! Extremt professionell, mycket trevligt bemötande och engagerad genom hela processen. "
säljare på Valhallavägen 47

29 sep 2020

"Marcus engagemang och förhandlingsförmåga innebar att försäljningen gick över förväntan. Den som vill ha en trygg försäljningsprocess och ett högt slutpris väljer Marcus! "
säljare på Torsgatan 50

29 sep 2020

"Efficient. Conversational. Punctual. "
säljare på Lanforsvägen 49

25 sep 2020

"Jordnära, lyhörd och ansvarsfull mäklare som har koll på detaljerna. "
säljare på Drevergatan 1B

21 sep 2020

"Marcus var grym!"
säljare på Rehnsgatan 1

19 sep 2020

"Marcus är den bästa mäklaren jag någonsin haft! Väldigt engagerad, proffsig och han drev försäljningsprocessen på ett imponerande sätt till ett slutpris som vi var väldigt nöjda med. Allting gick väldigt smidigt och jag kan rekommendera honom varmt. "
säljare på Ljusterögatan 3

12 sep 2020

"Marcus är väldigt lugn och gjorde både oss säljare men också vår köpare trygg, vilket är förutsättning för en bra affär där alla känner sig som vinnare.
Marcus var väldigt förstående för vår situation och var både uppriktig och strategisk när vi planerade försäljningen. Han tog fram sina bästa förhandlingsknep när det verkligen gällde och vi är mer än nöjda!"
säljare på Untravägen 9

09 sep 2020

"Tydlig, konkret, noggrann Marcus ser till att göra jobbet med högkvalitet! Kan varmt rekommenderas till alla som vill sälja sin bostad! Bra jobbat @Marcus Ljungdahl! "
säljare på Solberga Hagväg 13

06 sep 2020

"Vi tyckte Marcus var driven, engagerad och klar i sin kommunikation. Erbjöd oss extra fotografering när vi tyckte första fotograferingens exteriör-bilder blev tråkiga pga regnväder. Vi upplevde honom som transparent och ärlig mot oss som säljare, och fick uppfattningen att köparen också tyckte så."
säljare på Pokalvägen 6

06 sep 2020

"Marcus har sålt tre lägenheter åt oss de senaste åren både innanför och utanför tullarna. Han levererar alltid över förväntan och alltid med ett leende på läpparna. Han är otroligt proffsig i allting han gör; Allt ifrån planering av Hemnet-annons till fotografering, hjälp med styling, områdeskännedom, göra det lilla extra inför visning, vara lättillgänglig, svara på frågor samt leverera ett otroligt slutresultat. Han är inte bara snäll och trevlig mot mig som säljare, utan jag uppfattar det som om han även bygger bra & genuina relationer med potentiella köpare. Han är en ärlig mäklare som vill alla väl och gör det som är bäst för alla inblandade. Jag rekommenderar Marcus till ALLA jag känner och tycker att han utan tvekan är stans bästa mäklare! "
säljare på Thorildsvägen 5

01 sep 2020

"Det är andra gången vi säljer med marcus och vi kommer sälja med honom nästa gång också. Pålitlig, ärlig och transparent + att vi sålde bägge gångerna med högsta kvadratmeterpris i närområdet. 10/10 helt enkelt!"
säljare på Lundagatan 48

01 sep 2020

"Vi sålde vår lägenhet med Marcus och är supernöjda med resultatet! Försäljningen gick undan och Marcus hanterade processen effektivt och professionellt. Han har varit hjälpsam och har kommit med goda råd när vi har haft frågor. Det vi kanske uppskattade mest med Marcus var kombinationen av att han ger 100% och hans lugna och sakliga kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Marcus till alla som ska sälja."
säljare på Furusundsgatan 11

23 aug 2020

"Sålde lägenheten innan visning men Marcus är kompetent, ambitiös, fokuserad och tillgänglig. Marcus är mäklaren med fötterna på jorden och guidar tryggt och säkert igenom hela processen. Skulle kunna tänka mig att anlita honom igen. "
säljare på Gästrikegatan 16A

23 aug 2020

"Marcus är briljant. Skillnaden mellan Marcus och andra mäklare är att han helt enkelt är bättre, Marcus arbetar stenhårt och det finns inget önskemål som inte kan lösas. Han har på riktigt koll på alla detaljer om objektet och hanterar bud och köpare som ett socialt geni. Det är inte någon skräll att Marcus är topprankad. "
säljare på Frejgatan 19A

23 aug 2020

"Marcus var oerhört proffsig under hela processen och gav 100 %. Jag skulle verkligen rekommendera honom till alla som vill sälja sin lägenhet."
säljare på Smedsbacksgatan 20

19 aug 2020

"Kunnig. Snabb och bra kommunikation. Gjorde ett toppenjobb vid förhandling mellan två potentiella köpare när det var tidsbrist och snabba beslut behövde tas."
säljare på Dalagatan 74B

18 aug 2020

"Alltså wow! Marcus är enormt kompetent inom sitt område, har mycket god kännedom om vårt område. Han är stabil, lugn genom hela processen från kontakt till kontrakt vilket Också gick väldigt smidigt. Precis det som både köpare och säljare önskar. Dessutom lyckades han med ett fantastiskt slutpris. Jag kan inte annat än rekommendera Marcus med betyg 5/5! "
säljare på Rindögatan 25

11 aug 2020

"Mycket nöjda och glada att vi valde att anlita Marcus vid försäljningen av vår lägenheten.
Rekommenderar Marcus varmt!
"
säljare på Smedsbacksgatan 3B

25 jul 2020

"Marcus är väldigt effektiv och jobbade underhand varför någon visning aldrig blev nödvändig. Precis så man vill ha det. Jag kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Nybrogatan 68

21 jul 2020

"Marcus är en proffsig och otroligt strukturerad mäklare. Vi kände oss trygga under hela processen, från första kontakt tills dess att kontraktet var skrivet. Det vi uppskattade mest var att han höll oss ständigt uppdaterad så fort något hände. Vi är supernöjda med Marcus och kommer att använda honom igen vid framtida försäljningar. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Svartviksvägen 4

26 jun 2020

"Marcus har allt man önskar sig hos en mäklare, visat stor proffsighet och kunnande, vilket känns tryggt. Han har fått till en mycket bra beskrivning av projektet och fick till en bra försäljning. Mycket trevlig och driven genom hela försäljningsprocessen. Alltid tillgängligt, lätt att få tag på.
Jag kan varmt rekommendera Marcus."
säljare på Gyllenstiernsgatan 15

10 jun 2020

"Marcus Ljungdahl är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Vår första kontakt med Marcus var som köpare och det sätt Marcus hanterade hela den processen gjorde honom till ett självklart val av mäklare då vi några år senare sålde lägenheten. Marcus är mycket lätt att jobba med då han hela tiden hållit oss uppdaterade och har ordning och reda i alla steg.
Vi kan varmt rekommendera Marcus som mäklare."
säljare på Skeppargatan 81

09 jun 2020

"Är nöjd med mitt val av Marcus som mäklare och skulle rekommendera honom till andra som vill sälja sin lägenhet. Han ingav ett förtroende från första mötet till kontraktsskrivning och lyckades skapa en bra budgivning med hänsyn till rådande läge på bostadsmarknaden. Han besvarade mina funderingar, rådgav inför beslut och lyckades med sin trevliga personlighet skapa en bra team-känsla. "
säljare på Rindögatan 17

08 jun 2020

"Marcus har varit otroligt engagerad och kunnig! Han var lyhörd för mina önskemål och kunde stötta mig och ge mig rimliga förväntningar. Han hade mycket god lokalkännedom och var lugn och diplomatisk i kontakten mellan säljare och köpare. Han har visat stort personligt engagemang, tålamod och ödmjukhet, och jag upplevde det väldigt tryggt att sälja med honom. "
säljare på Skogvaktargatan 16

03 jun 2020

"Vi är väldigt nöjda med Marcus. Han var lyhörd och vi kände oss förstådda. Jag tycker han hade våra behov i fokus och det kändes verkligen som att vi fattade besluten med honom som rådgivare. Jag kände mig aldrig pressad att göra si eller så. Han svarade på alla dumma frågor och tankar vi hade kring olika val inför och under försäljningen. Jag är glad att vi valde Marcus som mäklare till vår lägenhetsförsäljning!"
säljare på Skogvaktargatan 8

02 jun 2020

"Mycket bra engagemang och driv, lätt att samarbeta med."
säljare på Stickelbärsvägen 6

31 maj 2020

"Marcus gjorde ett strålande jobb och lyckades få till ett bra pris trots rådande marknadsläge. Med mycket energi och bra dialog så blev budgivningsprocessen riktigt bra. Rekommenderar Marcus varmt till alla som funderar på att sälja lägenhet i Hjorthagen. Riktigt trevlig mäklare dessutom! "
säljare på Untravägen 7

30 maj 2020

"Marcus är väldigt engagerad och mån om att vi som kunder ska bli nöjda. Han ger ett förtroende givande intryck och är professionell. "
säljare på Älvkarleövägen 11

30 maj 2020

"Jag fick rekommendationer från flera håll att anlita Marcus och hade därför höga förväntningar - som han definitivt levde upp till. Visning och budgivning hanterades proffsigt och med social fingertoppskänsla, både i dialogen med mig samt med köparen. Är övertygad om att det var avgörande för att affären skulle stängas så pass fort och med gott resultat. Rekommenderar att välja honom som mäklare."
säljare på Rindögatan 5

16 maj 2020

"Efter att ha försökt och misslyckats med att sälja min lägenhet utan ett enda faktiskt bud under tre månaders tid med annan mäklare, valde jag och min sambo att gå vidare till Marcus.
Vi märkte direkt en enorm skillnad i driv, tydlighet, professionalism och målmedvetenhet inför uppgiften att sälja vår bostad. Och fort gick det - fotografering tisdag, privatvisning onsdag, såld torsdag. Vi fick vår bostad såld för ett pangpris med Marcus, detta innan den ens gick ut på marknaden.
Marcus är en oerhört kompetent, hjälpsamt och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar. Jag önskar bara att vi kontaktat honom ännu tidigare."
säljare på Lanforsvägen 23

15 maj 2020

"Marcus är skicklig mäklare och och gör det där lilla extra. Marcus har varit professionell och snabb från start till säljprocess. Han är påläst och kommer alltid i god tid innan visningen och stylar lägenheten in i minsta detalj. Han ser till att få en personlig känsla gentemot mig som säljare och även gentemot budgivarna. Jag uppskattar hans lugn, stabila affärssinné och att han noterar detaljer.
Marcus har en servicenivå gentemot oss som säljare och gentemot spekulanterna som jag värderar högt. Alltid tillgänglig, flexibel och mycket god kommunikation. Vi kan rekommendera Marcus varmt, vi är nöjda säljare och vi har fått väldigt nöjda köpare. Kunde inte bli bättre!
"
säljare på Regeringsgatan 70A

12 maj 2020

"Engagerad, erfaren och förtroende ingivande. Jag rekommenderar Marcus! "
säljare på Krångedevägen 7

07 maj 2020

"Jag har både köpt och sålt lägenhet genom Marcus, och blivit väldigt nöjd båda gångerna. Han är trevlig, seriös och resultatinriktad. Det märks att Marcus har lång erfarenhet av branschen, för han hittar rätt vinklar i förhandlingarna. Han känns stabil och proffsig."
säljare på Smedsbacksgatan 6

06 maj 2020

"Marcus hjälpte oss på ett utmärkt och engagerat sätt i försäljning av en bostadsrätt. Från första mötet till avslut gav han tydlig och transparent information och ett trevligt resultatinriktat fokus. Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Banérgatan 55

27 apr 2020

"Väl genomförd försäljning, mycket bra!"
säljare på Nimrodsgatan 17

22 apr 2020

"Marcus was very professional and easy to work with! It was my first time selling and his knowledge of the area and the business made it easy to feel confident throughout the process. Overall I am super happy with Marcus!"
säljare på Nimrodsgatan 11

19 apr 2020

"Besvärlig period att sälja just nu. Marcus gjorde det bästa av situationen."
säljare på Motalavägen 9

16 apr 2020

"När jag och min sambo skulle sälja våra två lägenheter träffade vi många mäklare för att hitta rätt. Efter att ha träffat Marcus var han det självklara valet för oss båda! Från dag ett har Marcus genuinitet, lyhördhet, flexibilitet och professionalism präglat båda våra försäljningar och vi kan starkt rekommendera Marcus som mäklare! "
säljare på Pingstvägen 40

15 apr 2020

"Marcus är lätt att tycka om och inger stort förtroende. Han är duktig på att få både köpare och säljare nöjda med affären och en vass förhandlare. Trotts svåra tider på marknaden vid min försäljning levererade han snabbt resultat till ett gott försäljningspris.
Hela processen gick väldigt smidigt och jag kan utan tvekan ge en varm rekommendation!"
säljare på Kinnekullevägen 32

08 apr 2020

"Marcus är väldigt trevlig, driven & lättsam. Rekommederar varmt! "
säljare på Solbergsvägen 47

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
55

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
54
Försäljningar
55
Försäljningsvärde
245 745 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
321 av 332 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
293 av 332 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
326 av 332 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
329 av 332 säljare

Marcus på kartan.

368 tidigare annonser
6 bostäder till salu
332 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

2 995 000 kr
2 rum, 42 m²
71 309 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 233 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 44,2 m²
71 590 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 943 kr/mån
2 350 000 kr
1 rum, 24 m²
97 916 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 789 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 45 m²
70 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 919 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 43 m²
65 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 268 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 250 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 900 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 5 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 58 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
5 500 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 505 000 kr
3 rum, 67 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kände oss mycket trygga med Marcus som mäklare. Han gav hela tiden bra råd som ledde till att vi blev väldigt nöjda med försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera honom till andra."
3 215 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 320 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag MYCKET nöjd med Marcus och min försäljning. Jag jämförde noga och mycket vilken mäklare jag skulle välja då jag ville ha en engagerad mäklare som kunde ge mig högsta möjliga slutpris.
Marcus var helt klart rätt då han verkligen levererat riktigt bra slutpris och varit toppen bra under hela processen. Marcus gav mig även värdefulla tips innan försäljningen som hjälpte till att få det pris jag ville ha utan extra kostnader.
Kan verkligen rekommendera snabbfotade Marcus om du vill ha ett högt slutpris och en engagerad mäklare. "
4 075 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 625 000 kr
2 rum, 40,5 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är väldigt nöjd med Marcus insats från den första kontakten vi hade fram till avslut. Han har varit lätt att få tag i när jag har velat bolla olika frågor som jag haft under processens gång, han har kommit med värdefulla råd och rekommendationer samtidigt som han varit väldigt flexibel inför mina önskemål och tankar. Han är lätt att tycka om och utstrålar en professionalism och kunskap som jag tror uppskattas både av säljare och köpare. Jag skulle verkligen rekommendera Marcus till den som funderar på att sälja sin bostad. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.