Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(296 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
38 st
160 365 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 168 220 000 kr.

Presentation

Meriter

- Sveriges nöjdaste kunder 2019 med hela 100% transparens.

- Utsedd till årets fastighetsmäklare Sverige av Hittamäklare 2019.

- Stockholms mest rekommenderade mäklare 2018.

- Topp 5 mest transparenta mäklaren i Sverige 2018.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2018.

-Grundare/ delägare Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm 2017.

- Årets Prestation Sverige (Erik Olsson Fastighetsförmedling) 2016.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare mellan 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018 och just nu 2020.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2019

Säljare om Marcus.

25 jul 2020

"Marcus är väldigt effektiv och jobbade underhand varför någon visning aldrig blev nödvändig. Precis så man vill ha det. Jag kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Nybrogatan 68

21 jul 2020

"Marcus är en proffsig och otroligt strukturerad mäklare. Vi kände oss trygga under hela processen, från första kontakt tills dess att kontraktet var skrivet. Det vi uppskattade mest var att han höll oss ständigt uppdaterad så fort något hände. Vi är supernöjda med Marcus och kommer att använda honom igen vid framtida försäljningar. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Svartviksvägen 4

26 jun 2020

"Marcus har allt man önskar sig hos en mäklare, visat stor proffsighet och kunnande, vilket känns tryggt. Han har fått till en mycket bra beskrivning av projektet och fick till en bra försäljning. Mycket trevlig och driven genom hela försäljningsprocessen. Alltid tillgängligt, lätt att få tag på.
Jag kan varmt rekommendera Marcus."
säljare på Gyllenstiernsgatan 15

10 jun 2020

"Marcus Ljungdahl är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Vår första kontakt med Marcus var som köpare och det sätt Marcus hanterade hela den processen gjorde honom till ett självklart val av mäklare då vi några år senare sålde lägenheten. Marcus är mycket lätt att jobba med då han hela tiden hållit oss uppdaterade och har ordning och reda i alla steg.
Vi kan varmt rekommendera Marcus som mäklare."
säljare på Skeppargatan 81

09 jun 2020

"Är nöjd med mitt val av Marcus som mäklare och skulle rekommendera honom till andra som vill sälja sin lägenhet. Han ingav ett förtroende från första mötet till kontraktsskrivning och lyckades skapa en bra budgivning med hänsyn till rådande läge på bostadsmarknaden. Han besvarade mina funderingar, rådgav inför beslut och lyckades med sin trevliga personlighet skapa en bra team-känsla. "
säljare på Rindögatan 17

08 jun 2020

"Marcus har varit otroligt engagerad och kunnig! Han var lyhörd för mina önskemål och kunde stötta mig och ge mig rimliga förväntningar. Han hade mycket god lokalkännedom och var lugn och diplomatisk i kontakten mellan säljare och köpare. Han har visat stort personligt engagemang, tålamod och ödmjukhet, och jag upplevde det väldigt tryggt att sälja med honom. "
säljare på Skogvaktargatan 16

03 jun 2020

"Vi är väldigt nöjda med Marcus. Han var lyhörd och vi kände oss förstådda. Jag tycker han hade våra behov i fokus och det kändes verkligen som att vi fattade besluten med honom som rådgivare. Jag kände mig aldrig pressad att göra si eller så. Han svarade på alla dumma frågor och tankar vi hade kring olika val inför och under försäljningen. Jag är glad att vi valde Marcus som mäklare till vår lägenhetsförsäljning!"
säljare på Skogvaktargatan 8

02 jun 2020

"Mycket bra engagemang och driv, lätt att samarbeta med."
säljare på Stickelbärsvägen 6

31 maj 2020

"Marcus gjorde ett strålande jobb och lyckades få till ett bra pris trots rådande marknadsläge. Med mycket energi och bra dialog så blev budgivningsprocessen riktigt bra. Rekommenderar Marcus varmt till alla som funderar på att sälja lägenhet i Hjorthagen. Riktigt trevlig mäklare dessutom! "
säljare på Untravägen 7

30 maj 2020

"Marcus är väldigt engagerad och mån om att vi som kunder ska bli nöjda. Han ger ett förtroende givande intryck och är professionell. "
säljare på Älvkarleövägen 11

30 maj 2020

"Jag fick rekommendationer från flera håll att anlita Marcus och hade därför höga förväntningar - som han definitivt levde upp till. Visning och budgivning hanterades proffsigt och med social fingertoppskänsla, både i dialogen med mig samt med köparen. Är övertygad om att det var avgörande för att affären skulle stängas så pass fort och med gott resultat. Rekommenderar att välja honom som mäklare."
säljare på Rindögatan 5

16 maj 2020

"Efter att ha försökt och misslyckats med att sälja min lägenhet utan ett enda faktiskt bud under tre månaders tid med annan mäklare, valde jag och min sambo att gå vidare till Marcus.
Vi märkte direkt en enorm skillnad i driv, tydlighet, professionalism och målmedvetenhet inför uppgiften att sälja vår bostad. Och fort gick det - fotografering tisdag, privatvisning onsdag, såld torsdag. Vi fick vår bostad såld för ett pangpris med Marcus, detta innan den ens gick ut på marknaden.
Marcus är en oerhört kompetent, hjälpsamt och trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar. Jag önskar bara att vi kontaktat honom ännu tidigare."
säljare på Lanforsvägen 23

15 maj 2020

"Marcus är skicklig mäklare och och gör det där lilla extra. Marcus har varit professionell och snabb från start till säljprocess. Han är påläst och kommer alltid i god tid innan visningen och stylar lägenheten in i minsta detalj. Han ser till att få en personlig känsla gentemot mig som säljare och även gentemot budgivarna. Jag uppskattar hans lugn, stabila affärssinné och att han noterar detaljer.
Marcus har en servicenivå gentemot oss som säljare och gentemot spekulanterna som jag värderar högt. Alltid tillgänglig, flexibel och mycket god kommunikation. Vi kan rekommendera Marcus varmt, vi är nöjda säljare och vi har fått väldigt nöjda köpare. Kunde inte bli bättre!
"
säljare på Regeringsgatan 70A

12 maj 2020

"Engagerad, erfaren och förtroende ingivande. Jag rekommenderar Marcus! "
säljare på Krångedevägen 7

07 maj 2020

"Jag har både köpt och sålt lägenhet genom Marcus, och blivit väldigt nöjd båda gångerna. Han är trevlig, seriös och resultatinriktad. Det märks att Marcus har lång erfarenhet av branschen, för han hittar rätt vinklar i förhandlingarna. Han känns stabil och proffsig."
säljare på Smedsbacksgatan 6

06 maj 2020

"Marcus hjälpte oss på ett utmärkt och engagerat sätt i försäljning av en bostadsrätt. Från första mötet till avslut gav han tydlig och transparent information och ett trevligt resultatinriktat fokus. Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Banérgatan 55

03 maj 2020

"Marcus är otroligt kompetent och känns väldigt professionell. Tar sig tid, är lyhörd och förstående. Mycket trevlig, positiv och lätt att tycka om. Engagerad men absolut inte påflugen. Definitivt bland de bästa jag träffat! "
säljare på Skogvaktargatan 5

27 apr 2020

"Väl genomförd försäljning, mycket bra!"
säljare på Nimrodsgatan 17

22 apr 2020

"Marcus was very professional and easy to work with! It was my first time selling and his knowledge of the area and the business made it easy to feel confident throughout the process. Overall I am super happy with Marcus!"
säljare på Nimrodsgatan 11

19 apr 2020

"Besvärlig period att sälja just nu. Marcus gjorde det bästa av situationen."
säljare på Motalavägen 9

16 apr 2020

"När jag och min sambo skulle sälja våra två lägenheter träffade vi många mäklare för att hitta rätt. Efter att ha träffat Marcus var han det självklara valet för oss båda! Från dag ett har Marcus genuinitet, lyhördhet, flexibilitet och professionalism präglat båda våra försäljningar och vi kan starkt rekommendera Marcus som mäklare! "
säljare på Pingstvägen 40

15 apr 2020

"Marcus är lätt att tycka om och inger stort förtroende. Han är duktig på att få både köpare och säljare nöjda med affären och en vass förhandlare. Trotts svåra tider på marknaden vid min försäljning levererade han snabbt resultat till ett gott försäljningspris.
Hela processen gick väldigt smidigt och jag kan utan tvekan ge en varm rekommendation!"
säljare på Kinnekullevägen 32

08 apr 2020

"Marcus är väldigt trevlig, driven & lättsam. Rekommederar varmt! "
säljare på Solbergsvägen 47

26 mar 2020

"Marcus är en hjälte som i Coronatidens motvind fixade en bra budgivning. All heder åt Markus! "
säljare på Öregrundsgatan 6

17 mar 2020

"Vi anlitade Marcus av flera olika anledningar. Han är den mäklare vi innan försäljningen hade absolut störst förtroende för och han gjorde oss sannerligen inte besvikna. Hög kompetens, lyhörd, informativ och framförallt god rådgivning gör att jag rekommenderar Marcus starkt till samtliga i Stockholm som avser avyttra sin bostad. Extremt nöjda och vi kommer anlita Marcus igen."
säljare på Västmannagatan 101

16 mar 2020

"Marcus genomförde vår försäljning på ett engagerat och tidseffektivt sätt. Vi behövde sälja relativt snabbt då vi fått nya jobb. Marcus höll tidsplanen och jobbade aktivt med många spekulanter vilket ledde till nytt rekord i föreningen. Tack Marcus!"
säljare på Pontonjärgatan 45A

15 mar 2020

"Vi är jättenöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Sankt Eriksgatan 14

15 mar 2020

"En engagerad, noggrann och målinriktad mäklare med känsla för service och försäljning.
Jag kan varmt rekommendera Marcus till er som går i sälj- eller köptankar! "
säljare på Smedsbacksgatan 10

28 feb 2020

"Valet av Marcus var självklart då han är den som säljer mest och till högst slutpriser i Hjorthagen. Han levererade affären på 24h utanför öppna marknaden på endast en visning och spekulant. Kan varmt rekommendera Marcus vidare till andra säljare, 10 poäng! "
säljare på Krångedevägen 7

27 feb 2020

"Mäklaren var mycket trevlig och professionell i sitt sätt att presentera sig själv och företaget. Vi kände att vi hade en bra dialog från första stund och har hela tiden känt oss trygga på att mäklaren gjort sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda.
Allt var professionellt utfört. När det gäller både med första mötet, stylingen, marknadsföringen, dialogen, säljprocessen och kontraktsskrivningen.
Vi rekommenderar starkt Marcus för de som ska sälja sin bostad i framtiden. "
säljare på Ulriksborgsgatan 16

24 feb 2020

"Har både köpt och sålt av Marcus, mycket nöjd med honom. Känns tryggt och säkert, han gör sitt bästa. Kan varmt rekommendera att anlita Marcus om du vill ha en lyckad försäljning!"
säljare på Celsiusgatan 4

20 feb 2020

"Ännu en gång är vi grymt nöjda med Marcus mäklarinsatser. Vi har både köpt och sålt bostad via Marcus och lika nöjda båda gångerna. Enkel och tydlig kommunikation och hjälpte oss framåt i försäljningsprocessen på ett mycket lyhört och proffsigt sätt. Vi är toppennöjda!"
säljare på Dianavägen 22

18 feb 2020

"Mycket nöjd med Marcus insats genom hela processen. Professionell och engagerad, samt lätt att kommunicera med. Lägenheten såldes innan visning till en nivå som jag känner mig nöjd med. Rekommenderar gärna Marcus vidare! "
säljare på Falugatan 17

12 feb 2020

"Marcus fick mig att känna mig trygg i försäljningsprocessen. Han bollade alltid idéer och olika alternativ och fanns alltid tillgänglig om jag hade frågor eller funderingar. Han är professionell, engagerad och sjukt duktig på försäljning, blev Till och med ett nytt försäljningsrekord i Abbis!
Jag kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Lanforsvägen 23

09 feb 2020

"Marcus har ett härligt självsäkert lugn som hängde i från start till slut. Han kan sin sak och hjälpte även mig som lite nervös säljare att få fötterna på jorden igen. Kan varmt rekommendera Marcus till din bostadsförsäljning."
säljare på Valhallavägen 53

05 feb 2020

"Wow!!
Detta är min andra försäljning med Marcus Ljungdahl på Alicia Edelman och jag är så imponerad av hur smidigt och bra båda affärerna har gått.
I min första försäljning så valde jag Marcus i konkurrens med flera andra mäklare som utsåg sig för att vara bäst i området. Marcus var både skön och ödmjuk men visade även att han var sylvass när det väl behövdes.
Jag anser honom vara mycket skicklig, förtroendeingivande och med bra fingertoppskänsla att höja slutpriset med de extra buden som andra mäklare inte lyckas med.
Jag är supernöjd med mina försäljningar och ger Marcus mina varmaste rekommendationer. Det är absolut ingen skräll att han ligger topp i nöjdast kunder i Stockholm. Tack bästa Marcus!! "
säljare på Sandhamnsgatan 57C

03 feb 2020

"För mig var det viktigt att kunna ha en öppen och ärlig dialog med min mäklare. Att mäklaren var driven, siktade högt och var tillgänglig under försäljningsprocessen. Allt detta kunde Marcus leverera på. Jag är mycket nöjd med försäljningen och kan varmt rekommendera Marcus.
"
säljare på Untravägen 29

27 jan 2020

"Att hitta och välja mäklare kan kännas överväldigande och nästan som att famla i ett mörker. Så låt mig underlätta processen åt er genom att skina ett ljus på en mäklare som kommer att göra allt för att inte bara möta, utan även för att överträffa era förväntningar - Marcus Ljungdahl! Inte nog med att han är lika mån om att få till den affären som ni vill ha så är han en riktigt härlig människa också, vilket gör det väldigt enkelt att jobba med honom. Så om ni letar efter en kunnig, målmedveten och karismatisk mäklare som alltid ger det lilla extra, ja då kan ni med enkelhet välja Marcus! "
säljare på Ola Hanssonsgatan 5

26 jan 2020

"Markus var superengagerad och lyhörd. Han var 100% tillgänglig och bollade utmaningar samt möjligheter med mig på ett mycket pedagogiskt sätt. Markus uppnådde mina högt ställda krav på en mäklare, rekommenderas! "
säljare på Körsbärsvägen 6

25 jan 2020

"Marcus var Mycket bra och engagerad. Enormt driv och arbetade efter mitt mål. Flexibel och snabbfotad mäklarbyrå. Vänd er hit istället för de stora aktörerna om ni vill Maximumets försäljning med kvalité. "
säljare på Döbelnsgatan 53A

21 jan 2020

"Marcus har gjort en toppeninsats på alla sätt och vis.
Hela processen har gått väldigt smidigt. Jag kan varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Dalagatan 86G

24 dec 2019

"superbra service under hela försäljningen
Kändes tryggt under hela processen
Angagerad och närvarande helatiden "
säljare på Sven Rinmans gata 3

20 dec 2019

"Marcus är en driven mäklare som visade stort engagemang och intresse i mig som säljare. Marcus är målmedveten och såg inga några begränsningar i att kunna leverera det slutpris som jag som säljare var nöjd med. Jag kan starkt rekommendera Marcus till andra säljare."
säljare på Tombolavägen 10

10 dec 2019

"Väldigt engagerad, duktig och satte mig som kund först. Hela tiden positiv och såg inga hinder."
säljare på Sandhamnsgatan 57C

09 dec 2019

"Marcus gjorde ett strålande jobb genom hela processen och jag rekommenderar honom varmt! Han gjorde att försäljningen gick smidigt, enkelt och snabbt, precis som jag önskade."
säljare på Sandhamnsgatan 53

06 dec 2019

"Marcus var en utmärk mäklare - alltid tillgänglig, påläst och gjorde att försäljningen gick riktigt smidigt. Han överträffade mina förväntningar! Kan verkligen rekommendera Marcus för sin proffessionalitet, förhandlingsförmåga, och sitt driv! Det blev en riktigt bra affär! "
säljare på Hornsgatan 90

06 dec 2019

"Vi är mycket nöjda med Marcus, han är en god lyssnare och det märks att han är mån om att vi som säljare ska bli nöjda. Väldigt flexibel också! :) "
säljare på Döbelnsgatan 79

02 dec 2019

"Marcus gjorde ett jättebra jobb, han var engagerad och lyhörd. Han gav ett professionellt intryck och vi var mycket nöjda med hans insats! "
säljare på Ruddammsvägen 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
168 220 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
287 av 296 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
262 av 296 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
291 av 296 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
295 av 296 säljare

Marcus på kartan.

333 tidigare annonser
9 bostäder till salu
296 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Annonser

2 850 000 kr
1,5 rum, 34 m²
83 823 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 094 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 38 m²
82 894 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 302 kr/mån
3 rum, 87 m²
Lägenhet, Stockholm
2 951 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 43 m²
65 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 268 kr/mån
4 350 000 kr
2 rum, 49 m²
88 775 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 045 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 560 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 265 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus är en proffsig och otroligt strukturerad mäklare. Vi kände oss trygga under hela processen, från första kontakt tills dess att kontraktet var skrivet. Det vi uppskattade mest var att han höll oss ständigt uppdaterad så fort något hände. Vi är supernöjda med Marcus och kommer att använda honom igen vid framtida försäljningar. Kan varmt rekommenderas!"
6 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 67 m²
Utropspris: 6 000 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 500 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus har allt man önskar sig hos en mäklare, visat stor proffsighet och kunnande, vilket känns tryggt. Han har fått till en mycket bra beskrivning av projektet och fick till en bra försäljning. Mycket trevlig och driven genom hela försäljningsprocessen. Alltid tillgängligt, lätt att få tag på.
Jag kan varmt rekommendera Marcus."
5 000 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 305 000 kr
3 rum, 56 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 350 000 kr
2 rum, 29 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus Ljungdahl är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Vår första kontakt med Marcus var som köpare och det sätt Marcus hanterade hela den processen gjorde honom till ett självklart val av mäklare då vi några år senare sålde lägenheten. Marcus är mycket lätt att jobba med då han hela tiden hållit oss uppdaterade och har ordning och reda i alla steg.
Vi kan varmt rekommendera Marcus som mäklare."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.