Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(416 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
22 st
78 800 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 93 910 000 kr.

Presentation

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som år 2020 vann utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se.

Mina meriter:

- Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Årets fastighetsmäklare på företaget år 2020 med drygt 100 sålda bostäder.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm år 2017-2020.

- Sveriges nöjdaste kunder år 2019 med 100% i kundnöjdhet (84 av 84).

- Utsedd till ”Årets fastighetsmäklare Sverige” år 2019 av Hittamäklare.se.

- Topp 5 mest transparenta mäklaren i Sverige 2018.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2017, 2018 och 2020.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018 och 2021.

- Hjorthagens mest rekommenderade mäklare år 2016-2018, 2020 och 2021.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

20 jan 2022

"Efter att ha träffat tre olika mäklare föll valet på Marcus, då han hade en bra balans mellan att vara säljande och uppfattas som genuin och pålitlig! Han uppvisade även bäst lokalkännedom.
Han höll mig uppdaterad under hela processen, och i något fall när det uppstod missförstånd så var han väldigt flexibel och kunde anpassa sig efter mina önskemål.
En annan fördel var att han arbetade i team med en annan mäklare, vilket skulle visa sig vara väldigt värdefullt i mitt fall. En extra kontaktperson som både är mäklare och har god lokalkännedom kan vara mycket värt!
Marcus höll mig hela tiden uppdaterad efter visningar och under budgivning, och hjälpte mig att känna mig trygg i en process som ofta upplevs som stressande. I slutändan fick jag det pris jag hade hoppats på (vilket var högre än jag förväntat mig), och jag fick känslan att Marcus inte bara satt och väntade på att det skulle trilla in bud, utan ansträngde sig för att även hjälpa spekulanterna få svar på sina frågor och hjälp i processen. "
säljare på Nimrodsgatan 15

10 jan 2022

"Vi valde att kontakta Marcus då vår mäklare innan honom inte lyckades sälja lägenheten efter ett antal visningar. Vi hade inte fått ett bud. Marcus är sjukt målmedveten, har känsla för detaljer och är proffs på sin sak. En privatvisning krävdes för att få ett högre bud än vi hoppats på. Ska vi sälja fler lägenheter i Stockholm kommer vi inte tveka över vem vi kontaktar i första hand! "
säljare på Krångedevägen 19

15 dec 2021

"Marcus är noggrann och har sinne för detaljer. Han tillvaratog vårt intresse som säljare samtidigt som jag uppfattade att han var mycket mån om att ge korrekt information till spekulanterna. Han gav oss mycket goda råd för hur vi skulle styla lägenheten inför fotografering och visning. I vårt fall blev det inte budgivning med flera köpare, men Marcus lyckades förhandla upp priset rejält till nivån för värderingen med den spekulant som var intresserad. Marcus var tydlig med vilka möjligheter och risker som fanns med att sälja direkt eller att vänta och gå ut igen senare i hopp om bättre slutpris. I vårt fall var vi måna om ett snabbt avslut, så vi valde det förstnämnda. Överlag är vi mycket nöjda med Marcus insats, och att vi snabbt fick lägenheten såld till värderingen."
säljare på Artemisgatan 5A

11 dec 2021

"Marcus var fantastisk med sin professionalitet, lyhördhet och kunskap. En mäklare i världsklass."
säljare på Lanforsvägen 41

09 dec 2021

"Jag kan starkt rekommendera Marcus som med sin professionalism, engagemang samt lyhörda bemötande gjorde oss trygga under hela försäljningsprocessen. Via sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris som vi hade förhoppningar om att få. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Hubertusgatan 4

08 dec 2021

"Markus gjorde en snabb försäljning av vår lägenhet med rekordförsäljningspris på vår gata. På bara två veckor hade de fotat, fått ut annons och sålt lägenheten. Högt över våra förväntningar! Tumme upp. "
säljare på Lanforsvägen 41

28 nov 2021

"Marcus är en mäklare utöver det vanliga !! Han lägger stor vikt vid det personliga mötet och är mån om att bygga relationer med såväl säljare som köpare. Trygg, proffsig, lyhörd och engagerad. "
säljare på Östgötagatan 29

24 nov 2021

"Marcus är en trevlig och kompetent mäklare. Han vet vad han pratar om och stöttar i processen som man tar sig igenom när man säljer en bostad! Vill du ha en engagerad och kunnig mäklare så välj Marcus! "
säljare på Untravägen 23

18 nov 2021

"Mycket bra insats av Marcus vid försäljningen av min lägenhet. Godtillgänglighet och kunde omgående marschera fort för att få till en affär. Bra bollplank vid utvärdering av möjliga vägar framåt. "
säljare på Skeppargatan 81

13 nov 2021

"Vi är supernöjda med Marcus som mäklare och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Dianavägen 29

12 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Marcus som med sitt engagemang, lyhördhet och professionella bemötande gjorde oss trygga hela vägen fram till försäljning. Genom sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris vi hade förhoppningar om att få. Vi kunde inte vara mer nöjda!"
säljare på Motalavägen 29

10 nov 2021

"God lokalkännedom, tillgänglig och transparent, hög energinivå under försäljningsprocessen och mån om kundnöjdhet!"
säljare på Älvkarleövägen 4

04 nov 2021

"Från början till slut har Marcus självsäkerhet och positiva anda hjälpt mig igenom den här försäljningen. Jag hade inte kunnat önska mig en smidigare process, från startskott till mållinje, all flexibilitet med snabba beslut däremellan, i vilka jag fick vägledning. Och vilket jävla bra slutpris det blev rent ut sagt, jag tror jag kan ringa in det hela med att säga att Marcus har fingertoppskänslan och gnistan att skapa magi. Jag är så tacksam. Ring Marcus! "
säljare på Artemisgatan 13

01 nov 2021

"Riktigt nöjd med Marcus insats under hela försäljningsprocessen. Slutresultatet blev mycket bra. Kan värmt rekommenderas. "
säljare på Motalavägen 25

30 okt 2021

"Marcus har väldigt bra koll på området. Han gav ett proffesionellt intryck. Kontakten till stylingbyrå och strategin fungerade kanon. Är på det hele väldigt nöjd. "
säljare på Älvkarleövägen 7

11 okt 2021

"Efter en noggrann marknadsanalys insåg jag att Marcus Ljungdahl var den klart mest renommerade mäklaren, Både i Stockholm samt Hjorthagen, där han var fullständigt överlägsen.
Jag bestämde mig dock för att inte bara välja mäklare baserat endast på vad jag läste på internet så jag tog hem fyra mäklare. Marcus gav klart bäst intryck med en perfekt balans av försäljare och sympatiskt person.
Nu när jag tittar tillbaka kan jag bara säga, jag gjorde rätt val !!! Marcus skötte detta mästerligt från start till mål, klanderfri återkoppling, beundransvärt tålamod med alla mina frågor samt viktigaste av allt, han löste ett helt fantastiskt försäljningspris
Tack för ditt fantastiska jobb.
Avslutar med att säga, det finns en anledning till alla recensioner, en klass för sig !!!"
säljare på Dianavägen 9

09 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda med Marcus insats vid vår försäljning. Vi gick till honom för att han är en av de främsta mäklarna i området, och även i vår försäljning levererade han i toppklass. Han gav ett pålitligt intryck, och var väldigt driven och kommunikativ igenom hela processen vilket vi uppskattade."
säljare på Artemisgatan 79

02 okt 2021

"Sammantaget mycket nöjd över en professionell och och snabb försäljning. Jag kommer absolut att anlita Marcus igen. Rekommenderas skarpt!"
säljare på Linnégatan 31

18 sep 2021

"Marcus var proffsig under hela processen och tydlig i sin kommunikation.
Påläst och satte rätt förväntningar på slutpriset.
Självklart rekommenderar jag Marcus till andra bostadssäljare! "
säljare på Bondegatan 3B

15 sep 2021

"Marcus var verkligen engagerad och jobbade intensivt för att vi skulle få till en så bra affär som möjligt, både prismässigt men även tidsmässigt i vårt letande av ny bostad. Rekommenderar Marcus starkt och kommer absolut anlita honom vid nästa försäljning!"
säljare på Älvkarleövägen 1

31 jul 2021

"Marcus har genomgående varit mycket engagerad, transparent och lätt att ha kontakt med. Han hade väldigt god kännedom om området och återkopplade löpande, vilket gjorde att jag kände stor trygghet i valet av mäklare samt försäljningen. Kan varmt rekommendera Marcus och skulle utan tvekan anlita honom igen vid behov."
säljare på Lanforsvägen 23

23 jun 2021

"Vi valde mellan flertalet mäklare inför vår försäljning och har inte en dag ångrat vårt beslut att välja Marcus. Han var superhjälpsam och proffsig i vår försäljning, svarade snabbt på frågor och var väldigt tydlig. Vi kunde inte varit mer nöjda med hans arbete, rekommenderar honom varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 42D

13 jun 2021

"Jag vill ge mina allra bästa rekommendationer till Marcus Ljungdahl"
säljare på Nimrodsgatan 23

25 maj 2021

"Det slogs många rekord i området precis innan försäljning som påverkade förväntningarna på slutpriset. När det var min tur hade köpintresset minskat markant och få dök upp på visning. Nu efteråt har marknaden tokdött och inga lägenheter får rimliga bud.
Marcus lyckades efter avslutad budgivning förhandla upp toppbudet till en nivå som jag då accepterade och nu efter att ha sett marknadssvängningen är mycket nöjd med. Synd bara att vi inte var redo att sälja lite tidigare."
säljare på Älvkarleövägen 3

25 maj 2021

"Min tredje försäljning med Markus, lika nöjd den här gången som vid tidigare försäljningar. Marcus känns trygg och förtroendeingivande, tar reda på mycket informationen om området och ger alltid lite extra."
säljare på Pilgrimsvägen 70

17 maj 2021

"Marcus är trevlig och kunnig och jobbar hårt för en god försäljning. Jag sålde min lägenhet i Hjorthagen och det kändes tryggt att han hade så bra koll på området och föreningen sen innan och därför kunde gå direkt på att identifiera och lyfta fram lägenhetens starka sidor. Därefter gick processen kvickt och Marcus återkopplade löpande om status. Det var tydligt hur ihärdigt han jobbade när budgivningen var igång, och vilken talang han besitter för att avsluta affären. Jag blev mycket nöjd och känner mig oerhört glad att valet av mäklare landade på Marcus."
säljare på Untravägen 3

06 maj 2021

"Marcus inger stort förtroende vilket gynnar både köpare och säljare.
Han är alltid tillgänglig för att svara på frågor och är mycket kompetent.
Han är driven och ordnar snabbt extra visningar vid behov.
Kort sagt, en toppenmäklare."
säljare på Ruddammsvägen 17

05 maj 2021

"Vi köpte även vår nu sålda lägenhet av Marcus och fick redan då ett förtroendeingivande intryck. Att han sedan dess konsekvent sålt lägenheter i området till rekordpris gjorde honom till ett enkelt val när vi nu sålde. Marcus lokalkännedom och kontakter med säljare gör att man känner en säkerhet i att få de bästa tänkbara förutsättningarna."
säljare på Dianavägen 28

03 maj 2021

"Marcus är professionell, transparent, flexibel och lyhörd. Han har stor erfarenhet och kompetens som mäklare och bra koll på området Hjorthagen. Har känt mig trygg genom hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Artemisgatan 17

03 maj 2021

"Vill uttrycka min absoluta nöjdhet för Mäklare Marcus Ljungdal avseende försäljning av Dianavägen 19.
Fick kontakt med Marcus för 1 år sedan då vi var i färd att köpa hus. Detta resulterade i ett långtgående samarbete där vi lade ut lägenheten som kommande. Under tiden vi letat hus (som tog över 1 år) så har Marcus agerat som ett bra bollplank med avseende på marknadsanalys och fortlöpande uppskattning av vad våran lägenhet kan säljas för. När vi väl hittade vårat hus agerade Marcus blixtsnabbt och ordnade förhandsvisning för hans intressenter inom hans egna nätverk. Samtidigt guidade Marcus oss hur vi skulle resonera samt ”styla” lägenheten. Marcus lokal kännedom och nätverk i Hjorthagen gör honom unik. Inom loppet av 5 dagar var försäljning färdig till ett pris som vi var mkt nöjda med (förhandsvisning och stängning samma dag 5 dagar efter vi kontaktat Marcus att vi ville sälja). Helt out-standing!
Mina varmaste rekommendationer för Marcus Ljungdal."
säljare på Dianavägen 19

29 apr 2021

"Marcus är kunnig, professionell och har varit en trygg punkt i säljprocessen. Han har haft koll och varit flexibel samt alltid känts tillgänglig. Vi är övertygade om att han hjälpte oss nå högsta möjliga slutpris."
säljare på Ahlsellvägen 8

28 apr 2021

"Från idé till försäljning gick det väldigt fort. Marcus visade hög professionalitet i de avgörande momenten!"
säljare på Krångedevägen 11

28 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med valet av Marcus som mäklare vid min senaste lägenhetsförsäljning. Marcus är professionell, transparent, driven och lyssnar på dig som säljare för att ta reda på vad just du uppskattar och vill ha ut av ert samarbete och arbetar därutefter under hela processen. Hade med säkerhet gjort samma val av mäklare igen! "
säljare på Ahlsellvägen 14

18 apr 2021

"Mycket nöjd med Marcus prestation vid min försäljning. "
säljare på Smedsbacksgatan 6

10 apr 2021

"Marcus är en mycket engagerad och vänlig. Han utför sitt arbete med hög kvalitet där jag känner att han i mötet tar sig tid, är mycket närvarande och förmedlar sin genuina kunskap på ett väldigt förtroendeingivande och tryggt sätt. Jag upplever att Markus ger det där extra som gör att jag som kund känner att jag får mer än vad jag egentligen betalar för och framförallt att jag känner mig trygg i ett stort beslut i livet. "
säljare på Dianavägen 31

07 apr 2021

"Hade inte kunnat göra det bättre själv. Rätt kombination av lyhördhet och framåtanda har gett resultat som det går att glädjas åt."
säljare på Rådjursstigen 4

02 apr 2021

"Försäljningen gick lätt och resulterade i ett mycket bra pris på grund av Marcus kännedom om området, hans snabba agerande, och hans kunskap överlag. "
säljare på Skogvaktargatan 7

01 apr 2021

"Marcus är lugn, vänlig och mycket professionell. Han lovar inte stort och håller tunt utan jag upplever att han vill ge en så realistisk bild som möjligt men att han sen gör sitt allra bästa för att det ska bli en riktigt bra affär. Jag har känt mig helt trygg med Marcus och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Skogvaktargatan 8

01 apr 2021

"Marcus är en väldigt professionell, driven, ärlig och duktig mäklare. Svarar dygnets alla timmar, är transparent, tydlig och har enormt bra koll på Hjorthagen och vad som styr pris och efterfrågan. Det vi framförallt uppskattade är Marcus ärlighet och förmåga att sätta rätt förväntansbild hos både köpare och säljare. Vi kände oss alltid prioriterade och viktiga, vilket skapar den bästa tryggheten när man säljer en bostad.
Efter att både köpt och sålt bostad via Marcus inom 1 månad kan vi varmt rekommendera honom till andra.
Glad påsk!"
säljare på Wenströmsvägen 8

22 mar 2021

"Träffade flera mäklare före försäljningen och det var tydligt att Marcus besitter hög kompetens och har mycket energi. Snabb och smidig process som var väl genomtänkt och gick helt enligt plan. Mycket nöjd med mitt val av mäklare! "
säljare på Jaktgatan 33

21 mar 2021

"Målinriktad, trevlig, kunnig! Väl påläst om området. Kändes tryggt att både sälja min lägenhet och köpa min nya lägenhet genom Marcus."
säljare på Krångedevägen 11

21 mar 2021

"Vi har sålt med Marcus vid två tillfällen och varit väldigt nöjda båda gångerna. Marcus är förtroendeingivande, genuin, generös med sin tid och yrkesskicklig ut i fingerspetsarna. Om vi någonsin skulle sälja med en annan mäklare skulle han/hon ha höga förväntningar att leva upp till. Enda kommentaren vi möjligen kan ha är att de två arvodesmodellerna är smått svåröverskådliga och att det är svårt att på förhand räkna ut hur det slutliga arvodet skiljer sig åt beroende på vilken modell man väljer, så aningen mer transparens i den delen vore önskvärt. Detta är dock en kommentar till själva mäklarfirman och inte den individuella mäklaren. I övrigt: våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Nimrodsgatan 23

19 mar 2021

"Det är andra gången Marcus får vårt förtroende att sälja vår bostad. Redan vid första tillfället lyckades Marcus slå våra höga förväntningar och slå rekord. När vi nu för andra gången låter Marcus sälja vår bostad, kan vi med säkerhet säga att han briljerar och agerar mycket professionellt och säkert. Även denna försäljning blev föreningsrekord! Han är påläst, lugn och sansad och ger en mycket förtroendeingivande känsla. Marcus är som person lätt att tycka om och enkel att föra en dialog med. Stort tack för dina grymma insatser genom åren. Vi kommer anlita dig vid nästkommande försäljning också. Våra varmaste rekommendationer. /Davide & Felicia"
säljare på Solviksvägen 23G

12 mar 2021

"Att sälja min bostad är den största och viktigaste affär jag gjort. Självklart vill jag då ha hjälp av en mäklare som är seriös, engagerad och verkligen kan området. Jag hade redan innan jag valde Marcus hört att han är mycket framgångsrik i sitt arbete. Nu med facit i hand vet jag att det stämmer till 100%
Söker du en mäklare där du känner dig trygg, blir kontinuerligt uppdaterad -att focus ligger på försäljningen av just din lägenhet, så vill jag varmt rekommendera Marcus. "
säljare på Skogvaktargatan 3

09 mar 2021

"Marcus är en utomordentlig mäklare, utöver att sälja gav han väldigt bra råd på hur lägenheten ska inredas (med hjälp av det som finns i lägenheten, ta bort det flytta det etc).
Försäljningen gick väldigt fort, mycket tack vare Marcus upparbetade kontaktpersoner som kan vara tänkbara köpare av en lägenhet i Hjorthagen.
Han var tydlig genom hela processen, är så himla nöjd. "
säljare på Älvkarleövägen 2

06 mar 2021

"Försäljningspriset överträffade såväl mina som mäklarens högsta förväntningar. Bostaden kom aldrig ut på Hemnet så någon annonstext att godkänna fanns aldrig. Marcus är en utomordentligt driven och professionell mäklare, Vi har haft kontakt i flera år, från och till, vilket indikerar ett seriöst och långsıktigt relationsbyggande från hans sida. Jag tvekar inte att ge honom de bästa rekommendationer till grannar, vänner eller familjemedlemmar. Och blir det aktuellt att sälja min kommande bostad kommer jag naturligtvis att vända mig till Marcus Ljungdahl på Alicia Edelman!"
säljare på Dianavägen 28

04 mar 2021

"Det märks tydligt att Marcus har jobbat länge i området, han har stenkoll på precis allt, och det har känts väldigt tryggt att ha en mäklare med så många års erfarenheter i just detta område. Min förväntning på mäklaren var 100% transparens och Marcus har funnits tillgänglig hela tiden för att ge snabba, konkreta och ärliga svar på alla frågor och funderingar. Marcus har haft ett stort engangemang och driv i allt från styling tips inför fotografering till strategi vilket har gjort att samarbetet funkat väldigt bra!
Vi är otroligt nöjda med Marcus insatser där han har levererat oavbrutet från start till mål! Rekommenderar verkligen alla att välja Marcus!"
säljare på Untravägen 29

04 mar 2021

"Vi är jättenöjda. Professionell och engagerad från första mötet fram till försäljning!"
säljare på Dianavägen 31

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
93 910 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
401 av 414 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
363 av 411 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
402 av 405 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
413 av 416 säljare

Marcus på kartan.

455 tidigare annonser
2 bostäder till salu
416 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
2 rum, 36 m²
97 083 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 918 kr/mån
2 rum, 47 m²
Lägenhet, Stockholm
2 761 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 700 000 kr
Lägenhet Norra Djurgårdsstaden
+ 1 205 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
5 175 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 625 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att ha träffat tre olika mäklare föll valet på Marcus, då han hade en bra balans mellan att vara säljande och uppfattas som genuin och pålitlig! Han uppvisade även bäst lokalkännedom.
Han höll mig uppdaterad under hela processen, och i något fall när det uppstod missförstånd så var han väldigt flexibel och kunde anpassa sig efter mina önskemål.
En annan fördel var att han arbetade i team med en annan mäklare, vilket skulle visa sig vara väldigt värdefullt i mitt fall. En extra kontaktperson som både är mäklare och har god lokalkännedom kan vara mycket värt!
Marcus höll mig hela tiden uppdaterad efter visningar och under budgivning, och hjälpte mig att känna mig trygg i en process som ofta upplevs som stressande. I slutändan fick jag det pris jag hade hoppats på (vilket var högre än jag förväntat mig), och jag fick känslan att Marcus inte bara satt och väntade på att det skulle trilla in bud, utan ansträngde sig för att även hjälpa spekulanterna få svar på sina frågor och hjälp i processen. "
3 250 000 kr
Lägenhet
2 rum, 40 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi valde att kontakta Marcus då vår mäklare innan honom inte lyckades sälja lägenheten efter ett antal visningar. Vi hade inte fått ett bud. Marcus är sjukt målmedveten, har känsla för detaljer och är proffs på sin sak. En privatvisning krävdes för att få ett högre bud än vi hoppats på. Ska vi sälja fler lägenheter i Stockholm kommer vi inte tveka över vem vi kontaktar i första hand! "
3 275 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 280 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus är noggrann och har sinne för detaljer. Han tillvaratog vårt intresse som säljare samtidigt som jag uppfattade att han var mycket mån om att ge korrekt information till spekulanterna. Han gav oss mycket goda råd för hur vi skulle styla lägenheten inför fotografering och visning. I vårt fall blev det inte budgivning med flera köpare, men Marcus lyckades förhandla upp priset rejält till nivån för värderingen med den spekulant som var intresserad. Marcus var tydlig med vilka möjligheter och risker som fanns med att sälja direkt eller att vänta och gå ut igen senare i hopp om bättre slutpris. I vårt fall var vi måna om ett snabbt avslut, så vi valde det förstnämnda. Överlag är vi mycket nöjda med Marcus insats, och att vi snabbt fick lägenheten såld till värderingen."
3 475 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 44,2 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus var fantastisk med sin professionalitet, lyhördhet och kunskap. En mäklare i världsklass."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.