Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(459 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
26 st
140 145 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 125 400 000 kr.

Presentation

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som år 2020 vann utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se.

Mina meriter:

- Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Sveriges hösta kundnöjdhet 2019 och 2021 med 100% nöjda kunder. Detta i konkurrens med samtliga mäklare i hela Sverige.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm år 2017-2020.

- Utsedd till ”Årets fastighetsmäklare Sverige” år 2019 av Hittamäklare.se.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2017-2020.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018, 2021 och just nu 2022.

- Hjorthagens mest rekommenderade mäklare år 2016-2018, 2020, 2021 och just nu 2022.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

28 sep 2022

"Marcus är områdets absolut bästa mäklare. Han inger trygghet och förtroende och lyckas få båda säljare och köpare att tycka att de har gjort en riktigt bra affär. Han hjälpte mig också att vinna budgivningen på det objekt som jag ville köpa och var mån om att jag skulle göra en bra affär. Jag val..."
"Marcus är områdets absolut bästa mäklare. Han inger trygghet och förtroende och lyckas få båda säljare och köpare att tycka att de har gjort en riktigt bra affär. Han hjälpte mig också att vinna budgivningen på det objekt som jag ville köpa och var mån om att jag skulle göra en bra affär. Jag valde Marcus utan att prata eller fundera på någon annan mäklare eftersom jag genom andras erfarenhet visste att han ger bäst service, kammar hem toppnoteringarna och genuint bryr sig om mig som säljare."
Läs mer
säljare på Jägmästargatan 4

26 sep 2022

"Marcus är en oerhört kompetent mäklare som har lagt ned enormt mycket tid och arbete genom hela försäljningsprocessen. Trots en tuff marknad så har Marcus gjort allt i sin makt för att till sist få till en lyckad affär. Rekommenderar Marcus och Alicia Edelman till alla som skall sälja sin bostad ..."
"Marcus är en oerhört kompetent mäklare som har lagt ned enormt mycket tid och arbete genom hela försäljningsprocessen. Trots en tuff marknad så har Marcus gjort allt i sin makt för att till sist få till en lyckad affär. Rekommenderar Marcus och Alicia Edelman till alla som skall sälja sin bostad i city."
Läs mer
säljare på Grevgatan 23B

11 sep 2022

"Pålitlig, påläst, uthållig och stort engagemang för att slutföra försäljningen, mycket snyggt jobbat"
säljare på Sandhamnsgatan 75C

07 sep 2022

"Vi kontaktade Marcus tidigt i år (februari) då vi byggde hus och skulle flytta in i september. Tyvärr tog marknaden en riktig vändning som ingen hade kunnat förutspå. Vi sålde för mindre än vad vi hade hoppats på men det var knappast Marcus fel. Han kämpade på med visningar (både öppna och privat..."
"Vi kontaktade Marcus tidigt i år (februari) då vi byggde hus och skulle flytta in i september. Tyvärr tog marknaden en riktig vändning som ingen hade kunnat förutspå. Vi sålde för mindre än vad vi hade hoppats på men det var knappast Marcus fel. Han kämpade på med visningar (både öppna och privata) och höll oss även uppdaterade under sin semester.
Om jag skulle sälja igen så skulle jag välja Marcus och Alicia Edelman. Vi hade även hjälp av Nathalie och även hon var ett riktigt proffs. För er som funderar på att sälja i Hjorthagen/Norra Djurgårdsstaden så är Alicia Edelman erat självklara val, det finns ingen annan mäklarbyrå som kan så mycket om den stadsdelen som dem."
Läs mer
säljare på Krångedevägen 25

06 sep 2022

"Marcus är mycket effektiv och driven och trevlig och flexibel att jobba med. Rekommenderas varmt."
säljare på Ahlsellvägen 4

09 aug 2022

"Marcus presterade över förväntan! Han gjorde ett stort jobb i att hjälpa oss lägga fram en strategi för hur vi skulle sälja på bästa sätt. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Artemisgatan 6A

06 aug 2022

"Jäkligt högt arvode med tanke på att det var en liten lägenhet. Svår tid att sälja i dessa tider. Kanske var värt det ändå.
Tror att denna mäklare är en absolut bästa för försäljning i Hjorthagen.
Även pålitlig och korrekt om man ska köpa."
säljare på Krångedevägen 21

20 jun 2022

"Marcus motsvarade våra förväntningar trots en turbulent bostadstid. Gav dagliga återkopplingar och var hela tiden positiv till att affären skull gå i lås. Vi kan varmt rekommendera honom vid bostadsförsäljningar. "
säljare på Untravägen 29

12 jun 2022

"Mycket nöjda! Vi fick ett slutpris över förväntan, Marcus gjorde ett riktigt bra jobb!"
säljare på Sandhamnsgatan 22

09 jun 2022

"Vi kunde inte haft en bättre mäklare än Marcus och vi är otroligt nöjda med försäljningen av vår lägenhet! "
säljare på Älvkarleövägen 18

29 maj 2022

"Är supernöjd med Marcus Ljungdahls insats! Fick tips av en tidigare granne som anlitat Marcus och nu när det var min tur att sälja så kändes valet självklart. Marcus är trevlig, pålitlig, har bra energi och god hand med kunder. Under hela processen höll han mig uppdaterad och visade ett stort eng..."
"Är supernöjd med Marcus Ljungdahls insats! Fick tips av en tidigare granne som anlitat Marcus och nu när det var min tur att sälja så kändes valet självklart. Marcus är trevlig, pålitlig, har bra energi och god hand med kunder. Under hela processen höll han mig uppdaterad och visade ett stort engagemang. Med detta sagt vill jag varmt rekommendera honom som mäklare!"
Läs mer
säljare på Dianavägen 9

27 maj 2022

"Marcus var engagerad och mycket flexibel genom hela säljprocessen. Han var dessutom både proffsig och väldigt trevlig att ha kontakt med. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare!"
säljare på Lanforsvägen 29

26 maj 2022

"Tredje gången vi säljer med Marcus och tredje gången vi är fantastiskt nöjda. Marcus är ytterst kompetent, lätt att kommunicera med och gör alltid lite extra för att processen ska bli riktigt bra! Rekommenderar Marcus till alla som går i tankar på bostadsaffär!"
"Tredje gången vi säljer med Marcus och tredje gången vi är fantastiskt nöjda. Marcus är ytterst kompetent, lätt att kommunicera med och gör alltid lite extra för att processen ska bli riktigt bra! Rekommenderar Marcus till alla som går i tankar på bostadsaffär!"
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 38A

24 maj 2022

"Marcus var fantastisk på alla sätt genom hela försäljningsprocessen. Engagerad, lyhörd, driven och väldigt kunnig- jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Krångedevägen 9

11 maj 2022

"Budgivningen gick över förväntan!"
säljare på Lanforsvägen 41

11 maj 2022

"Proffsig mäklare, som var guidande i hela processen till ett väldigt bra försäljningspris!"
säljare på Karlbergsvägen 78

28 apr 2022

"Marcus känns genuin och kunnig. Delger mig som kund händelseförloppet med lagom information.
Hade flera privata visningar med engagerat intresse.
Jag kan varmt rekommendera Marcus Ljungdahl som mäklare. "
säljare på Lanforsvägen 39

17 apr 2022

"Marcus gjorde det lilla extra för oss genom hela försäljningen med tanke på att vi inte kunde vara på plats och skötte allt på distans. Vi kände oss väl omhändertagna och kunde lita på honom. Fingertoppskänsla och proffsigt bemötande."
säljare på Sankt Eriksgatan 71A

08 apr 2022

"Marcus är super professionell och väldigt förtroendeingivande! Överträffade alla förväntningar! Kan varmt rekommendera Marcus och kommer definitivt anlita honom igen.
/ Frank "
säljare på Rindögatan 14

07 apr 2022

"Marcus är engagerad, lyhörd och målinriktad och kunnig som mäklare. Han hanterade varje steg i försäljningsprocessen ansvarsfullt och gjorde sitt bästa! Jag rekommenderar Marcus som mäklare!"
säljare på Motalavägen 7

05 apr 2022

"Väldigt nöjd med Marcus, engagerad och med en fingertoppskänsla på bostadsmarknaden i Hjorthagen där jag sålde. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ahlsellvägen 12

02 apr 2022

"Kompetent, flexibel, trevlig och lätt att ha att göra med! Transparent och förtroendeingivande men samtidigt avslappnad. Bra ton och känsla för timing och upplevs som mycket proffsig i sin kontakt med potentiella köpare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Ahlsellvägen 20

21 mar 2022

"Marcus höll en hög och stabil nivå genom hela försäljningsprocessen. Med sitt stora kontaktnätverk blev det rekordförsäljning. Kan väl rekommendera Marcus vid en framtida bostadsförsäljning!"
säljare på Hubertusgatan 6

09 mar 2022

"Mycket engagerade.
Både mäklaren Marcus och assisterande mäklare Fredrik var pärlor.
Försäljningsprocessen gick mycket professionellt och smidigt.
Rekommenderar dem stark. "
säljare på Västmannagatan 67

01 mar 2022

"En klar vinnare med tävlingsinstinkt. Han blev ett självklart val!!"
säljare på Dianavägen 28

25 feb 2022

"Marcus var från början tydlig, professionell och hjälpsam. Jag fick det priset jag ville ha och slog dessutom rekord på ettorna i min förening.
Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 23

24 feb 2022

"Mina varmaste rekommendationer till Marcus. Han är proffsig, mycket engagerad och dedikerad samt tar sig alltid tid. Återkommer snabbt och håller både säljare och köpare i loopen. Mycket kunnig på Hjorthagen där vi sålde. Stort tack Marcus!"
säljare på Untravägen 23

21 feb 2022

"Marcus överträffade samtliga våra förväntningar och höll oss uppdaterade under hela processen på ett mycket proffsigt och förtroendeingivande sätt. "
säljare på Nybrogatan 65

20 feb 2022

"Marcus och jag kanske inte matchade helt men han motbevisar dina rädslor och trots lite oturligt missförstånd - gör han precis det en mäklare ska och bevisar varför han är bra på det han gör."
säljare på Jaktgatan 33

14 feb 2022

"Professionellt bemötande och en smidig försäljning. Bra samarbete genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Untravägen 13

13 feb 2022

"Mkt lyhörd, driven, engagerad, påläst, tillgänglig, likeable och professionell från start till slut både mot mig som säljare och spekulanter. Oerhört bra bollblank/rådgivning inför och under försäljningsprocessen. Rekommenderar Marcus starkt till er som letar mäklare. Kommer utan tvekan vilja anl..."
"Mkt lyhörd, driven, engagerad, påläst, tillgänglig, likeable och professionell från start till slut både mot mig som säljare och spekulanter. Oerhört bra bollblank/rådgivning inför och under försäljningsprocessen. Rekommenderar Marcus starkt till er som letar mäklare. Kommer utan tvekan vilja anlita Marcus som mäklare vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Artemisgatan 55

10 feb 2022

"Tredje gången jag säljer med Marcus och lika nöjd som tidigare gånger. Trevlig, lyhörd och ett utmärkt bollplank."
säljare på Fabrikörvägen 4A

02 feb 2022

"Engagerad, lyhörd och tillgänglig! Vi hade ett fantastiskt samarbete och slog rekordpris! "
säljare på Katarina Bangata 45

29 jan 2022

"Vi testade att sälja vår lägenhet med en annan mäklare från Fastighetsbyrån men var inte nöjda. Marcus har varit mycket stöttande och coachande i hela säljprocessen. Han är tydlig och bra på att beskriva varje del i processen och berättar vad han tycker samtidigt som han alltid tagit stor hänsyn ..."
"Vi testade att sälja vår lägenhet med en annan mäklare från Fastighetsbyrån men var inte nöjda. Marcus har varit mycket stöttande och coachande i hela säljprocessen. Han är tydlig och bra på att beskriva varje del i processen och berättar vad han tycker samtidigt som han alltid tagit stor hänsyn till vad vi tycker. Marcus presterade långt över våra förväntningar så om ni ska sälja er lägenhet i Norra Djurgårdsstaden/ Hjorthagen och vill ha bäst betalt så är Alicia Edelman och Marcus Ljungdahl helt rätt val. "
Läs mer
säljare på Settergatan 14

20 jan 2022

"Efter att ha träffat tre olika mäklare föll valet på Marcus, då han hade en bra balans mellan att vara säljande och uppfattas som genuin och pålitlig! Han uppvisade även bäst lokalkännedom.
Han höll mig uppdaterad under hela processen, och i något fall när det uppstod missförstånd så var han vä..."
"Efter att ha träffat tre olika mäklare föll valet på Marcus, då han hade en bra balans mellan att vara säljande och uppfattas som genuin och pålitlig! Han uppvisade även bäst lokalkännedom.
Han höll mig uppdaterad under hela processen, och i något fall när det uppstod missförstånd så var han väldigt flexibel och kunde anpassa sig efter mina önskemål.
En annan fördel var att han arbetade i team med en annan mäklare, vilket skulle visa sig vara väldigt värdefullt i mitt fall. En extra kontaktperson som både är mäklare och har god lokalkännedom kan vara mycket värt!
Marcus höll mig hela tiden uppdaterad efter visningar och under budgivning, och hjälpte mig att känna mig trygg i en process som ofta upplevs som stressande. I slutändan fick jag det pris jag hade hoppats på (vilket var högre än jag förväntat mig), och jag fick känslan att Marcus inte bara satt och väntade på att det skulle trilla in bud, utan ansträngde sig för att även hjälpa spekulanterna få svar på sina frågor och hjälp i processen. "
Läs mer
säljare på Nimrodsgatan 15

10 jan 2022

"Vi valde att kontakta Marcus då vår mäklare innan honom inte lyckades sälja lägenheten efter ett antal visningar. Vi hade inte fått ett bud. Marcus är sjukt målmedveten, har känsla för detaljer och är proffs på sin sak. En privatvisning krävdes för att få ett högre bud än vi hoppats på. Ska vi sä..."
"Vi valde att kontakta Marcus då vår mäklare innan honom inte lyckades sälja lägenheten efter ett antal visningar. Vi hade inte fått ett bud. Marcus är sjukt målmedveten, har känsla för detaljer och är proffs på sin sak. En privatvisning krävdes för att få ett högre bud än vi hoppats på. Ska vi sälja fler lägenheter i Stockholm kommer vi inte tveka över vem vi kontaktar i första hand! "
Läs mer
säljare på Krångedevägen 19

15 dec 2021

"Marcus är noggrann och har sinne för detaljer. Han tillvaratog vårt intresse som säljare samtidigt som jag uppfattade att han var mycket mån om att ge korrekt information till spekulanterna. Han gav oss mycket goda råd för hur vi skulle styla lägenheten inför fotografering och visning. I vårt fal..."
"Marcus är noggrann och har sinne för detaljer. Han tillvaratog vårt intresse som säljare samtidigt som jag uppfattade att han var mycket mån om att ge korrekt information till spekulanterna. Han gav oss mycket goda råd för hur vi skulle styla lägenheten inför fotografering och visning. I vårt fall blev det inte budgivning med flera köpare, men Marcus lyckades förhandla upp priset rejält till nivån för värderingen med den spekulant som var intresserad. Marcus var tydlig med vilka möjligheter och risker som fanns med att sälja direkt eller att vänta och gå ut igen senare i hopp om bättre slutpris. I vårt fall var vi måna om ett snabbt avslut, så vi valde det förstnämnda. Överlag är vi mycket nöjda med Marcus insats, och att vi snabbt fick lägenheten såld till värderingen."
Läs mer
säljare på Artemisgatan 5A

11 dec 2021

"Marcus var fantastisk med sin professionalitet, lyhördhet och kunskap. En mäklare i världsklass."
säljare på Lanforsvägen 41

09 dec 2021

"Jag kan starkt rekommendera Marcus som med sin professionalism, engagemang samt lyhörda bemötande gjorde oss trygga under hela försäljningsprocessen. Via sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris som vi hade förhoppningar om att få. Kan verkligen rekommendera!"
"Jag kan starkt rekommendera Marcus som med sin professionalism, engagemang samt lyhörda bemötande gjorde oss trygga under hela försäljningsprocessen. Via sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris som vi hade förhoppningar om att få. Kan verkligen rekommendera!"
Läs mer
säljare på Hubertusgatan 4

08 dec 2021

"Markus gjorde en snabb försäljning av vår lägenhet med rekordförsäljningspris på vår gata. På bara två veckor hade de fotat, fått ut annons och sålt lägenheten. Högt över våra förväntningar! Tumme upp. "
säljare på Lanforsvägen 41

28 nov 2021

"Marcus är en mäklare utöver det vanliga !! Han lägger stor vikt vid det personliga mötet och är mån om att bygga relationer med såväl säljare som köpare. Trygg, proffsig, lyhörd och engagerad. "
säljare på Östgötagatan 29

24 nov 2021

"Marcus är en trevlig och kompetent mäklare. Han vet vad han pratar om och stöttar i processen som man tar sig igenom när man säljer en bostad! Vill du ha en engagerad och kunnig mäklare så välj Marcus! "
säljare på Untravägen 23

18 nov 2021

"Mycket bra insats av Marcus vid försäljningen av min lägenhet. Godtillgänglighet och kunde omgående marschera fort för att få till en affär. Bra bollplank vid utvärdering av möjliga vägar framåt. "
säljare på Skeppargatan 81

13 nov 2021

"Vi är supernöjda med Marcus som mäklare och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Dianavägen 29

12 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Marcus som med sitt engagemang, lyhördhet och professionella bemötande gjorde oss trygga hela vägen fram till försäljning. Genom sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris vi hade förhoppningar om att få. Vi kunde inte vara mer nöjda!"
"Jag kan varmt rekommendera Marcus som med sitt engagemang, lyhördhet och professionella bemötande gjorde oss trygga hela vägen fram till försäljning. Genom sitt kontaktnät blev det en snabb och smidig försäljning till det pris vi hade förhoppningar om att få. Vi kunde inte vara mer nöjda!"
Läs mer
säljare på Motalavägen 29

10 nov 2021

"God lokalkännedom, tillgänglig och transparent, hög energinivå under försäljningsprocessen och mån om kundnöjdhet!"
säljare på Älvkarleövägen 4

04 nov 2021

"Från början till slut har Marcus självsäkerhet och positiva anda hjälpt mig igenom den här försäljningen. Jag hade inte kunnat önska mig en smidigare process, från startskott till mållinje, all flexibilitet med snabba beslut däremellan, i vilka jag fick vägledning. Och vilket jävla bra slutpris d..."
"Från början till slut har Marcus självsäkerhet och positiva anda hjälpt mig igenom den här försäljningen. Jag hade inte kunnat önska mig en smidigare process, från startskott till mållinje, all flexibilitet med snabba beslut däremellan, i vilka jag fick vägledning. Och vilket jävla bra slutpris det blev rent ut sagt, jag tror jag kan ringa in det hela med att säga att Marcus har fingertoppskänslan och gnistan att skapa magi. Jag är så tacksam. Ring Marcus! "
Läs mer
säljare på Artemisgatan 13

01 nov 2021

"Riktigt nöjd med Marcus insats under hela försäljningsprocessen. Slutresultatet blev mycket bra. Kan värmt rekommenderas. "
säljare på Motalavägen 25

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
125 400 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
443 av 457 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
397 av 454 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
444 av 448 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
455 av 459 säljare

Marcus på kartan.

515 tidigare bostäder
17 bostäder till salu
459 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
2 426 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 49 m²
56 122 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 135 kr/mån
4 rum, 97 m²
Lägenhet, Stockholm
3 432 kr/mån
3 290 000 kr
2 rum, 44,2 m²
74 772 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 050 kr/mån
5 695 000 kr
3 rum, 84 m²
67 797 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 261 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 100 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 1 350 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus är områdets absolut bästa mäklare. Han inger trygghet och förtroende och lyckas få båda säljare och köpare att tycka att de har gjort en riktigt bra affär. Han hjälpte mig också att vinna budgivningen på det objekt som jag ville köpa och var mån om att jag skulle göra en bra affär. Jag valde Marcus utan att prata eller fundera på någon annan mäklare eftersom jag genom andras erfarenhet visste att han ger bäst service, kammar hem toppnoteringarna och genuint bryr sig om mig som säljare."
3 600 000 kr
Lägenhet Östermalm
-95 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus är en oerhört kompetent mäklare som har lagt ned enormt mycket tid och arbete genom hela försäljningsprocessen. Trots en tuff marknad så har Marcus gjort allt i sin makt för att till sist få till en lyckad affär. Rekommenderar Marcus och Alicia Edelman till alla som skall sälja sin bostad i city."
5 550 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 300 000 kr
2,5 rum, 69 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Gärdet
-150 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pålitlig, påläst, uthållig och stort engagemang för att slutföra försäljningen, mycket snyggt jobbat"
3 150 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
-100 000 kr
2 rum, 44,2 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kontaktade Marcus tidigt i år (februari) då vi byggde hus och skulle flytta in i september. Tyvärr tog marknaden en riktig vändning som ingen hade kunnat förutspå. Vi sålde för mindre än vad vi hade hoppats på men det var knappast Marcus fel. Han kämpade på med visningar (både öppna och privata) och höll oss även uppdaterade under sin semester.
Om jag skulle sälja igen så skulle jag välja Marcus och Alicia Edelman. Vi hade även hjälp av Nathalie och även hon var ett riktigt proffs. För er som funderar på att sälja i Hjorthagen/Norra Djurgårdsstaden så är Alicia Edelman erat självklara val, det finns ingen annan mäklarbyrå som kan så mycket om den stadsdelen som dem."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.