Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(476 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
24 st
104 360 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 115 825 000 kr.

Presentation

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som bland annat vunnit utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se.

Mina meriter:

- Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Sveriges högsta kundnöjdhet 2019, 2021 och 2022 med 100% nöjda kunder. Detta i konkurrens med samtliga mäklare i hela Sverige.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm år 2017-2020.

- Utsedd till ”Årets fastighetsmäklare Sverige” år 2019 av Hittamäklare.se.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2017-2020.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018, 2021 och just nu 2022.

- Hjorthagens mest rekommenderade mäklare år 2016-2018, 2020, 2021 och just nu 2022.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

05 feb 2023

"Jag kan varmt rekommendera Marcus. Väldigt noggrann, hjälpsam och förberedd. Höll oss uppdaterad och hade en tydlig plan. Kommer använda Marcus igen!"
säljare på Sehlstedtsgatan 9

27 dec 2022

"Marcus worked really hard to sell our apartment in very tough market conditions. Never gave up until he found the right buyer! We are very happy!"
säljare på Tavastgatan 28

16 dec 2022

"Efter en något mer komplicerad försäljning med många överraskningar löste Marcus försäljningen med bravur! "
säljare på Luxgatan 7

10 dec 2022

"Markus lyckades få till en försäljning i en svår marknad. Kontraktsskrivningen blev dock onödigt stressig. "
säljare på Lanforsvägen 45

28 nov 2022

"Marcus hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt, smidigt och för ett bra pris. Han var väldigt hjälpsam, tillgänglig, driven och transparent i sin kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Artemisgatan 13

26 nov 2022

"Jag har sålt flera lägenheter tidigare och har mäklare att jämföra med. Marcus var genom hela processen tillgänglig, strukturerad och målmedveten om att försäljningen skulle bli bra för såväl köpare som uppdragsgivare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Regeringsgatan 87

18 nov 2022

"När jag tittar tillbaka på processen blir jag imponerad av Marcus agerande i alla delar, hela vägen från första kontakt till kontraktsskrivning. Hans genuina intresse för vår affär och fingertoppskänslan mot oss samt mot köpare skapar trygghet och förtroende. Ska ni sälja så kan jag varmt rekomme..."
"När jag tittar tillbaka på processen blir jag imponerad av Marcus agerande i alla delar, hela vägen från första kontakt till kontraktsskrivning. Hans genuina intresse för vår affär och fingertoppskänslan mot oss samt mot köpare skapar trygghet och förtroende. Ska ni sälja så kan jag varmt rekommendera Marcus. Den bästa mäklaren jag haft i de 6 transaktioner jag genomfört och detta var dessutom i det svåraste marknadsläget jag upplevt, hösten 2022."
Läs mer
säljare på Johanneshovsvägen 151

03 nov 2022

"Vi är av åsikten att kvinnor är mera pålitliga än män generellt, och har därför bestämt oss för att anlita en kvinnlig mäklare innan vi bestämde oss för Marcus. Och ska tillägga att vi är ganska vana förhandlare oss själva, och vet att man alltid ska träffa mer än ett alternativ för att jämföra. ..."
"Vi är av åsikten att kvinnor är mera pålitliga än män generellt, och har därför bestämt oss för att anlita en kvinnlig mäklare innan vi bestämde oss för Marcus. Och ska tillägga att vi är ganska vana förhandlare oss själva, och vet att man alltid ska träffa mer än ett alternativ för att jämföra. Men trots det träffade vi bara Marcus och valde honom direkt som vår mäklare och det summerar det hela ganska bra. Självklart blev vi supernöjda till slut också. Kan varmt rekommendera!"
Läs mer
säljare på Fatburs Kvarngata 3

29 okt 2022

"Jag är jättenöjd med Marcus. Eftersom jag köpte ny lgh innan jag sålde så var det viktigt med realistiska förväntningar, vilket jag fick från Marcus. Flexibiliteten att kunna vänta ett bra tag på att jag skulle hitta rätt ny lgh var också viktig och fungerade bra. Marcus svarade också på mina frå..."
"Jag är jättenöjd med Marcus. Eftersom jag köpte ny lgh innan jag sålde så var det viktigt med realistiska förväntningar, vilket jag fick från Marcus. Flexibiliteten att kunna vänta ett bra tag på att jag skulle hitta rätt ny lgh var också viktig och fungerade bra. Marcus svarade också på mina frågor och kom med tips som hjälpte mig när jag letade efter ny lägenhet."
Läs mer
säljare på Älvkarleövägen 23

28 okt 2022

"Rekommenderar Marcus starkt - vi är mycket nöjda med hela processen. En skarp och kunnig mäklare med god erfarenhet som vi har stort förtroende för och känt oss trygga med från dag ett."
säljare på Sandhamnsgatan 25

28 okt 2022

"Jag valde Marcus och Alicia Edelman Mäklarfirma på goda rekommendationer från vänner.
Så det var med stor förvänta jag bokade ett möte med Marcus och satt upp ramarna för försäljningsuppdraget.
Hela processen var mycket professionellt genomförd med det som verkligen gjorde skillnad var inte det..."
"Jag valde Marcus och Alicia Edelman Mäklarfirma på goda rekommendationer från vänner.
Så det var med stor förvänta jag bokade ett möte med Marcus och satt upp ramarna för försäljningsuppdraget.
Hela processen var mycket professionellt genomförd med det som verkligen gjorde skillnad var inte det utan det stora personliga engagemang som Marcus lade ner på uppdraget.
Han inte bara levde upp till min höga förväntningar han överträffade dem genom hela processen. Jag kan verkligen rekommendera alla Marcus och Alicia Edelman Mäklarfirma om man vill sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Dianavägen 27

24 okt 2022

"I osäkra tider som dessa blir det extra tydligt vilka mäklare som är duktiga och vilka som inte är det. Det är andra gången vi säljer med hjälp av Marcus och definitivt inte sista. Marcus höll oss i handen genom hela processen, höll oss välinformerade, gav oss råd och exekverade hela processen på..."
"I osäkra tider som dessa blir det extra tydligt vilka mäklare som är duktiga och vilka som inte är det. Det är andra gången vi säljer med hjälp av Marcus och definitivt inte sista. Marcus höll oss i handen genom hela processen, höll oss välinformerade, gav oss råd och exekverade hela processen på ett utomordentligt sätt. Det som får Marcus att sticka ut är på sättet han involverar sina kunder och att han har ytterligare en växel att lägga in när budgivningen avstannar eller när något oförutsett händer. Han är tydlig, ödmjuk och professionell och jag önskar att alla hade en mäklare som Marcus att hålla i handen genom de största affärerna man gör i livet. Att Marcus har en mycket trevlig och behaglig personlighet är heller ingen nackdel. Marcus är helt enkelt 5+!"
Läs mer
säljare på Grubbens gata 1

13 okt 2022

"Vi vill tacka Marcus för ett grymt jobb och för hans positiva attityd i samband med vår försäljning. Trots tuffa tider, så fanns det alltid hopp, driv och engagemang! Vi kommer varmt rekommendera Marcus till vänner och bekanta som går i säljtankar. Tack tack tack!!"
"Vi vill tacka Marcus för ett grymt jobb och för hans positiva attityd i samband med vår försäljning. Trots tuffa tider, så fanns det alltid hopp, driv och engagemang! Vi kommer varmt rekommendera Marcus till vänner och bekanta som går i säljtankar. Tack tack tack!!"
Läs mer
säljare på Svarvargatan 14

10 okt 2022

"Marcus har varit mycket professionell, tålmodig och vänlig.
Jag är jättenöjd att jag valde Marcus, som för övrigt var rekommenderad av en god vän."
säljare på Dianavägen 29

28 sep 2022

"Marcus är områdets absolut bästa mäklare. Han inger trygghet och förtroende och lyckas få båda säljare och köpare att tycka att de har gjort en riktigt bra affär. Han hjälpte mig också att vinna budgivningen på det objekt som jag ville köpa och var mån om att jag skulle göra en bra affär. Jag val..."
"Marcus är områdets absolut bästa mäklare. Han inger trygghet och förtroende och lyckas få båda säljare och köpare att tycka att de har gjort en riktigt bra affär. Han hjälpte mig också att vinna budgivningen på det objekt som jag ville köpa och var mån om att jag skulle göra en bra affär. Jag valde Marcus utan att prata eller fundera på någon annan mäklare eftersom jag genom andras erfarenhet visste att han ger bäst service, kammar hem toppnoteringarna och genuint bryr sig om mig som säljare."
Läs mer
säljare på Jägmästargatan 4

26 sep 2022

"Marcus är en oerhört kompetent mäklare som har lagt ned enormt mycket tid och arbete genom hela försäljningsprocessen. Trots en tuff marknad så har Marcus gjort allt i sin makt för att till sist få till en lyckad affär. Rekommenderar Marcus och Alicia Edelman till alla som skall sälja sin bostad ..."
"Marcus är en oerhört kompetent mäklare som har lagt ned enormt mycket tid och arbete genom hela försäljningsprocessen. Trots en tuff marknad så har Marcus gjort allt i sin makt för att till sist få till en lyckad affär. Rekommenderar Marcus och Alicia Edelman till alla som skall sälja sin bostad i city."
Läs mer
säljare på Grevgatan 23B

11 sep 2022

"Pålitlig, påläst, uthållig och stort engagemang för att slutföra försäljningen, mycket snyggt jobbat"
säljare på Sandhamnsgatan 75C

07 sep 2022

"Vi kontaktade Marcus tidigt i år (februari) då vi byggde hus och skulle flytta in i september. Tyvärr tog marknaden en riktig vändning som ingen hade kunnat förutspå. Vi sålde för mindre än vad vi hade hoppats på men det var knappast Marcus fel. Han kämpade på med visningar (både öppna och privat..."
"Vi kontaktade Marcus tidigt i år (februari) då vi byggde hus och skulle flytta in i september. Tyvärr tog marknaden en riktig vändning som ingen hade kunnat förutspå. Vi sålde för mindre än vad vi hade hoppats på men det var knappast Marcus fel. Han kämpade på med visningar (både öppna och privata) och höll oss även uppdaterade under sin semester.
Om jag skulle sälja igen så skulle jag välja Marcus och Alicia Edelman. Vi hade även hjälp av Nathalie och även hon var ett riktigt proffs. För er som funderar på att sälja i Hjorthagen/Norra Djurgårdsstaden så är Alicia Edelman erat självklara val, det finns ingen annan mäklarbyrå som kan så mycket om den stadsdelen som dem."
Läs mer
säljare på Krångedevägen 25

06 sep 2022

"Marcus är mycket effektiv och driven och trevlig och flexibel att jobba med. Rekommenderas varmt."
säljare på Ahlsellvägen 4

09 aug 2022

"Marcus presterade över förväntan! Han gjorde ett stort jobb i att hjälpa oss lägga fram en strategi för hur vi skulle sälja på bästa sätt. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Artemisgatan 6A

06 aug 2022

"Jäkligt högt arvode med tanke på att det var en liten lägenhet. Svår tid att sälja i dessa tider. Kanske var värt det ändå.
Tror att denna mäklare är en absolut bästa för försäljning i Hjorthagen.
Även pålitlig och korrekt om man ska köpa."
säljare på Krångedevägen 21

20 jun 2022

"Marcus motsvarade våra förväntningar trots en turbulent bostadstid. Gav dagliga återkopplingar och var hela tiden positiv till att affären skull gå i lås. Vi kan varmt rekommendera honom vid bostadsförsäljningar. "
säljare på Untravägen 29

12 jun 2022

"Mycket nöjda! Vi fick ett slutpris över förväntan, Marcus gjorde ett riktigt bra jobb!"
säljare på Sandhamnsgatan 22

09 jun 2022

"Vi kunde inte haft en bättre mäklare än Marcus och vi är otroligt nöjda med försäljningen av vår lägenhet! "
säljare på Älvkarleövägen 18

29 maj 2022

"Är supernöjd med Marcus Ljungdahls insats! Fick tips av en tidigare granne som anlitat Marcus och nu när det var min tur att sälja så kändes valet självklart. Marcus är trevlig, pålitlig, har bra energi och god hand med kunder. Under hela processen höll han mig uppdaterad och visade ett stort eng..."
"Är supernöjd med Marcus Ljungdahls insats! Fick tips av en tidigare granne som anlitat Marcus och nu när det var min tur att sälja så kändes valet självklart. Marcus är trevlig, pålitlig, har bra energi och god hand med kunder. Under hela processen höll han mig uppdaterad och visade ett stort engagemang. Med detta sagt vill jag varmt rekommendera honom som mäklare!"
Läs mer
säljare på Dianavägen 9

27 maj 2022

"Marcus var engagerad och mycket flexibel genom hela säljprocessen. Han var dessutom både proffsig och väldigt trevlig att ha kontakt med. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare!"
säljare på Lanforsvägen 29

26 maj 2022

"Tredje gången vi säljer med Marcus och tredje gången vi är fantastiskt nöjda. Marcus är ytterst kompetent, lätt att kommunicera med och gör alltid lite extra för att processen ska bli riktigt bra! Rekommenderar Marcus till alla som går i tankar på bostadsaffär!"
"Tredje gången vi säljer med Marcus och tredje gången vi är fantastiskt nöjda. Marcus är ytterst kompetent, lätt att kommunicera med och gör alltid lite extra för att processen ska bli riktigt bra! Rekommenderar Marcus till alla som går i tankar på bostadsaffär!"
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 38A

24 maj 2022

"Marcus var fantastisk på alla sätt genom hela försäljningsprocessen. Engagerad, lyhörd, driven och väldigt kunnig- jag rekommenderar honom varmt!"
säljare på Krångedevägen 9

11 maj 2022

"Budgivningen gick över förväntan!"
säljare på Lanforsvägen 41

11 maj 2022

"Proffsig mäklare, som var guidande i hela processen till ett väldigt bra försäljningspris!"
säljare på Karlbergsvägen 78

28 apr 2022

"Marcus känns genuin och kunnig. Delger mig som kund händelseförloppet med lagom information.
Hade flera privata visningar med engagerat intresse.
Jag kan varmt rekommendera Marcus Ljungdahl som mäklare. "
säljare på Lanforsvägen 39

17 apr 2022

"Marcus gjorde det lilla extra för oss genom hela försäljningen med tanke på att vi inte kunde vara på plats och skötte allt på distans. Vi kände oss väl omhändertagna och kunde lita på honom. Fingertoppskänsla och proffsigt bemötande."
säljare på Sankt Eriksgatan 71A

08 apr 2022

"Marcus är super professionell och väldigt förtroendeingivande! Överträffade alla förväntningar! Kan varmt rekommendera Marcus och kommer definitivt anlita honom igen.
/ Frank "
säljare på Rindögatan 14

07 apr 2022

"Marcus är engagerad, lyhörd och målinriktad och kunnig som mäklare. Han hanterade varje steg i försäljningsprocessen ansvarsfullt och gjorde sitt bästa! Jag rekommenderar Marcus som mäklare!"
säljare på Motalavägen 7

05 apr 2022

"Väldigt nöjd med Marcus, engagerad och med en fingertoppskänsla på bostadsmarknaden i Hjorthagen där jag sålde. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ahlsellvägen 12

02 apr 2022

"Kompetent, flexibel, trevlig och lätt att ha att göra med! Transparent och förtroendeingivande men samtidigt avslappnad. Bra ton och känsla för timing och upplevs som mycket proffsig i sin kontakt med potentiella köpare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Ahlsellvägen 20

21 mar 2022

"Marcus höll en hög och stabil nivå genom hela försäljningsprocessen. Med sitt stora kontaktnätverk blev det rekordförsäljning. Kan väl rekommendera Marcus vid en framtida bostadsförsäljning!"
säljare på Hubertusgatan 6

09 mar 2022

"Mycket engagerade.
Både mäklaren Marcus och assisterande mäklare Fredrik var pärlor.
Försäljningsprocessen gick mycket professionellt och smidigt.
Rekommenderar dem stark. "
säljare på Västmannagatan 67

01 mar 2022

"En klar vinnare med tävlingsinstinkt. Han blev ett självklart val!!"
säljare på Dianavägen 28

25 feb 2022

"Marcus var från början tydlig, professionell och hjälpsam. Jag fick det priset jag ville ha och slog dessutom rekord på ettorna i min förening.
Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 23

24 feb 2022

"Mina varmaste rekommendationer till Marcus. Han är proffsig, mycket engagerad och dedikerad samt tar sig alltid tid. Återkommer snabbt och håller både säljare och köpare i loopen. Mycket kunnig på Hjorthagen där vi sålde. Stort tack Marcus!"
säljare på Untravägen 23

21 feb 2022

"Marcus överträffade samtliga våra förväntningar och höll oss uppdaterade under hela processen på ett mycket proffsigt och förtroendeingivande sätt. "
säljare på Nybrogatan 65

20 feb 2022

"Marcus och jag kanske inte matchade helt men han motbevisar dina rädslor och trots lite oturligt missförstånd - gör han precis det en mäklare ska och bevisar varför han är bra på det han gör."
säljare på Jaktgatan 33

14 feb 2022

"Professionellt bemötande och en smidig försäljning. Bra samarbete genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Untravägen 13

13 feb 2022

"Mkt lyhörd, driven, engagerad, påläst, tillgänglig, likeable och professionell från start till slut både mot mig som säljare och spekulanter. Oerhört bra bollblank/rådgivning inför och under försäljningsprocessen. Rekommenderar Marcus starkt till er som letar mäklare. Kommer utan tvekan vilja anl..."
"Mkt lyhörd, driven, engagerad, påläst, tillgänglig, likeable och professionell från start till slut både mot mig som säljare och spekulanter. Oerhört bra bollblank/rådgivning inför och under försäljningsprocessen. Rekommenderar Marcus starkt till er som letar mäklare. Kommer utan tvekan vilja anlita Marcus som mäklare vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Artemisgatan 55

10 feb 2022

"Tredje gången jag säljer med Marcus och lika nöjd som tidigare gånger. Trevlig, lyhörd och ett utmärkt bollplank."
säljare på Fabrikörvägen 4A

02 feb 2022

"Engagerad, lyhörd och tillgänglig! Vi hade ett fantastiskt samarbete och slog rekordpris! "
säljare på Katarina Bangata 45

29 jan 2022

"Vi testade att sälja vår lägenhet med en annan mäklare från Fastighetsbyrån men var inte nöjda. Marcus har varit mycket stöttande och coachande i hela säljprocessen. Han är tydlig och bra på att beskriva varje del i processen och berättar vad han tycker samtidigt som han alltid tagit stor hänsyn ..."
"Vi testade att sälja vår lägenhet med en annan mäklare från Fastighetsbyrån men var inte nöjda. Marcus har varit mycket stöttande och coachande i hela säljprocessen. Han är tydlig och bra på att beskriva varje del i processen och berättar vad han tycker samtidigt som han alltid tagit stor hänsyn till vad vi tycker. Marcus presterade långt över våra förväntningar så om ni ska sälja er lägenhet i Norra Djurgårdsstaden/ Hjorthagen och vill ha bäst betalt så är Alicia Edelman och Marcus Ljungdahl helt rätt val. "
Läs mer
säljare på Settergatan 14

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
115 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
457 av 471 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
411 av 469 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
460 av 464 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
471 av 475 säljare

Marcus på kartan.

536 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
476 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

7 295 000 kr
3 rum, 84 m²
86 845 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 309 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 44,2 m²
68 068 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 524 kr/mån
1 rum, 33 m²
Lägenhet, Stockholm
1 788 kr/mån
2 850 000 kr
1 rum, 21 m²
135 714 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 524 kr/mån
2 rum, 44,2 m²
Lägenhet, Stockholm
3 146 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 38 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
3 rum, 125 m²
5 100 000 kr
Lägenhet Gärdet
2 rum, 64 m²
Utropspris: 5 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan varmt rekommendera Marcus. Väldigt noggrann, hjälpsam och förberedd. Höll oss uppdaterad och hade en tydlig plan. Kommer använda Marcus igen!"
Vilande / ej såld
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 63 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Hjorthagen
3 rum, 44,2 m²
Utropspris: 3 400 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.