Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(349 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
52 st
208 915 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 55 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 232 430 000 kr.

Presentation

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som år 2020 vann utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se.

Mina meriter:

- Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm år 2020.

- Sveriges nöjdaste kunder år 2019 med 100% i kundnöjdhet.

- Utsedd till ”Årets fastighetsmäklare Sverige” 2019 av Hittamäklare.se.

- Stockholms mest rekommenderade mäklare 2018.

- Topp 5 mest transparenta mäklaren i Sverige 2018.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2017, 2018 och 2020.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm 2017.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare mellan 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018 och mest rekommenderade mäklare 2016-2018 samt 2020.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

27 jan 2021

"Proffsigare mäklare kan man inte hitta.
Mycket kunnig i området, lyhörd, hittar alltid effektiva lösningar, uppdaterar alltid under processen, är alltid tillgänglig till en.
Jag kände fullt förtroende hela vägen och hade inte tvekat på att anlita han igen."
säljare på Untravägen 3

25 jan 2021

"Marcus imponerade på oss med sin gedigna kunskap om vårt område, Hjorthagen. Det märks att han har en stor kunskap om slutpriser, lägenheter och BRFerna i Hjorthagen.
Utöver det var vi mycket nöjda med Marcus kommunikation, att han verkligen såg fördelarna med vår lägenhet och marknadsförde dem väl, och att allt hans arbete gjorde att vi fick 6 budgivare på lägenheten och bra tryck i budgivningen. Stark rekommendation och vi anlitar gärna Marcus även i vår nästa försäljning."
säljare på Älvkarleövägen 27

16 dec 2020

"Jag köpte av Marcus 2016 och nu valde jag att sälja samma lägenhet med honom. Han är otroligt pålitlig, affärsmässig och ser till båda parterna av affären. Jag har haft fullt förtroende för honom både när jag köpte och när jag sålde. Han har gett mig rätt förväntningar och sett tills vi arbetat mot vårt gemensamma mål. Trots en omväxling bostadsmarknad med Corona och den oro/optimism som varit omväxlade har vi hela tiden haft en plan och nu när kontraktet är signat och jag får lämna ifrån mig min älskade lägenhet till nästa person är jag väldigt nöjd. Extra bra är att han kan Hjorthagen uti fingerspetsarna och nästan kan min brf bättre än jag själv! "
säljare på Untravägen 13

09 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med Marcus. Allting gick smidigt från början till slut, och vi fick bra stöd hela vägen."
säljare på Skogvaktargatan 12

08 dec 2020

"Marcus är en genuin och aktiv mäklare som jag varmt kan rekommendera andra säljare! Jag är väldigt nöjd med Marcus som stöttat mig igenom hela min försäljning till ett väldigt bra slutresultat. "
säljare på Västmannagatan 87B

04 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Marcus som mäklare! Vi fick bra rekommendationer och vägledning och hela försäljningen gick smidigt, enkelt och snabbt! "
säljare på Bondegatan 16C

01 dec 2020

"Kämpade igenom en bra försäljning trots Covid-19 och en sviktande, osäker, marknad. Han fick jobba hårt för sitt arvode och vek inte ner sig i motgång. "
säljare på Artemisgatan 17

21 nov 2020

"Jag upplevde Markus som mycket kompetent, trevlig och målfokucerad. På det hela taget en lyckad affär, även om inte i mål ännu med tillträdet. Genelellt tycker jag mäklare har lite för mycket betalt för arbetet, men Markus var är nog en av de bästa, så det var han värd."
säljare på Smedsbacksgatan 11

20 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare! En trevlig, professional och tävlingsinriktad mäklare med god kännedom om området vilket gjorde valet av mäklare enkelt. Genom processen var han transparant och gav goda råd. I slutändan fick vi sålt lägenheten till ett väldigt bra pris och toppen av Marcus värdering."
säljare på Kallskärsgatan 5

18 nov 2020

"Marcus har varit helt otrolig. Den bästa mäklaren jag har anlitat någonsin!"
säljare på Nathorstvägen 52

15 nov 2020

"Hittade Marcus via hittamäklare och valde honom bland de tre mäklare jag fick förslag om pga högst rekommendationer och övrig försäljningsstatistik i området. Fick min lägenhet såld över förväntat pris, så jag är mycket nöjd med mitt val!"
säljare på Skeppargatan 77

06 nov 2020

"Tack vare Marcus Ljungdahls mycket goda kännedom om området och marknaden, samt hans snabbtänkthet och dedikation så såldes vår lägenhet till ett väldigt bra pris. Marcus är lika strategisk och proffsig som trevlig, och höll oss väl uppdaterade under hela processen. Att sälja sin lägenhet kan vara en stressig process, men vi kände oss trygga med Marcus hjälp.
"
säljare på Ahlsellvägen 6

22 okt 2020

"Varumärke med stil, engagerad och kunnig mäklare som dessutom efter min försäljning ger mig råd så jag finner mitt nästa boende. Rekommenderas!"
säljare på Atlasgatan 4

15 okt 2020

"Vi kände oss mycket trygga med Marcus som mäklare. Han gav hela tiden bra råd som ledde till att vi blev väldigt nöjda med försäljningen. Vi kan verkligen rekommendera honom till andra."
säljare på Sandhamnsgatan 47

13 okt 2020

"Jag är väldigt nöjd med Marcus insats från den första kontakten vi hade fram till avslut. Han har varit lätt att få tag i när jag har velat bolla olika frågor som jag haft under processens gång, han har kommit med värdefulla råd och rekommendationer samtidigt som han varit väldigt flexibel inför mina önskemål och tankar. Han är lätt att tycka om och utstrålar en professionalism och kunskap som jag tror uppskattas både av säljare och köpare. Jag skulle verkligen rekommendera Marcus till den som funderar på att sälja sin bostad. "
säljare på Rindögatan 15

12 okt 2020

"Jag MYCKET nöjd med Marcus och min försäljning. Jag jämförde noga och mycket vilken mäklare jag skulle välja då jag ville ha en engagerad mäklare som kunde ge mig högsta möjliga slutpris.
Marcus var helt klart rätt då han verkligen levererat riktigt bra slutpris och varit toppen bra under hela processen. Marcus gav mig även värdefulla tips innan försäljningen som hjälpte till att få det pris jag ville ha utan extra kostnader.
Kan verkligen rekommendera snabbfotade Marcus om du vill ha ett högt slutpris och en engagerad mäklare. "
säljare på Motalavägen 9

09 okt 2020

"Marcus är väldigt lugn och professionell och tog mig igenom försäljningsprocessen på ett imponerande sätt"
säljare på Drevergatan 1A

02 okt 2020

"Såld via underhand utan Hemnet till ett extremt bra pris. "
säljare på Wenströmsvägen 9

30 sep 2020

"Marcus är en grym mäklare och extremt trevlig! Han gör det lilla extra för att underlätta för kunden och gör att sälja sin bostad känns enkelt och smidigt. Kan starkt rekommendera!! "
säljare på Göran Elgfelts gata 1A

30 sep 2020

"Vi fick fin hjälp att sälja vår bostadsrättsförenings lägenhet."
säljare på Dianavägen 17

30 sep 2020

"Marcus gav ett väldigt lugnt och avslappnat intryck och kändes framförallt väldigt genuin, vilket ingav mycket förtroende och trygghet till oss som säljare. Han var snabb på återkoppling så fort det hände något nytt i processen och kom med många egna synpunkter och idéer som vi drog nytta av."
säljare på Sehlstedtsgatan 9

29 sep 2020

"Kan starkt rekommendera Marcus! Extremt professionell, mycket trevligt bemötande och engagerad genom hela processen. "
säljare på Valhallavägen 47

29 sep 2020

"Marcus engagemang och förhandlingsförmåga innebar att försäljningen gick över förväntan. Den som vill ha en trygg försäljningsprocess och ett högt slutpris väljer Marcus! "
säljare på Torsgatan 50

29 sep 2020

"Efficient. Conversational. Punctual. "
säljare på Lanforsvägen 49

25 sep 2020

"Jordnära, lyhörd och ansvarsfull mäklare som har koll på detaljerna. "
säljare på Drevergatan 1B

21 sep 2020

"Marcus var grym!"
säljare på Rehnsgatan 1

19 sep 2020

"Marcus är den bästa mäklaren jag någonsin haft! Väldigt engagerad, proffsig och han drev försäljningsprocessen på ett imponerande sätt till ett slutpris som vi var väldigt nöjda med. Allting gick väldigt smidigt och jag kan rekommendera honom varmt. "
säljare på Ljusterögatan 3

12 sep 2020

"Marcus är väldigt lugn och gjorde både oss säljare men också vår köpare trygg, vilket är förutsättning för en bra affär där alla känner sig som vinnare.
Marcus var väldigt förstående för vår situation och var både uppriktig och strategisk när vi planerade försäljningen. Han tog fram sina bästa förhandlingsknep när det verkligen gällde och vi är mer än nöjda!"
säljare på Untravägen 9

09 sep 2020

"Tydlig, konkret, noggrann Marcus ser till att göra jobbet med högkvalitet! Kan varmt rekommenderas till alla som vill sälja sin bostad! Bra jobbat @Marcus Ljungdahl! "
säljare på Solberga Hagväg 13

06 sep 2020

"Vi tyckte Marcus var driven, engagerad och klar i sin kommunikation. Erbjöd oss extra fotografering när vi tyckte första fotograferingens exteriör-bilder blev tråkiga pga regnväder. Vi upplevde honom som transparent och ärlig mot oss som säljare, och fick uppfattningen att köparen också tyckte så."
säljare på Pokalvägen 6

06 sep 2020

"Marcus har sålt tre lägenheter åt oss de senaste åren både innanför och utanför tullarna. Han levererar alltid över förväntan och alltid med ett leende på läpparna. Han är otroligt proffsig i allting han gör; Allt ifrån planering av Hemnet-annons till fotografering, hjälp med styling, områdeskännedom, göra det lilla extra inför visning, vara lättillgänglig, svara på frågor samt leverera ett otroligt slutresultat. Han är inte bara snäll och trevlig mot mig som säljare, utan jag uppfattar det som om han även bygger bra & genuina relationer med potentiella köpare. Han är en ärlig mäklare som vill alla väl och gör det som är bäst för alla inblandade. Jag rekommenderar Marcus till ALLA jag känner och tycker att han utan tvekan är stans bästa mäklare! "
säljare på Thorildsvägen 5

01 sep 2020

"Det är andra gången vi säljer med marcus och vi kommer sälja med honom nästa gång också. Pålitlig, ärlig och transparent + att vi sålde bägge gångerna med högsta kvadratmeterpris i närområdet. 10/10 helt enkelt!"
säljare på Lundagatan 48

01 sep 2020

"Vi sålde vår lägenhet med Marcus och är supernöjda med resultatet! Försäljningen gick undan och Marcus hanterade processen effektivt och professionellt. Han har varit hjälpsam och har kommit med goda råd när vi har haft frågor. Det vi kanske uppskattade mest med Marcus var kombinationen av att han ger 100% och hans lugna och sakliga kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Marcus till alla som ska sälja."
säljare på Furusundsgatan 11

23 aug 2020

"Sålde lägenheten innan visning men Marcus är kompetent, ambitiös, fokuserad och tillgänglig. Marcus är mäklaren med fötterna på jorden och guidar tryggt och säkert igenom hela processen. Skulle kunna tänka mig att anlita honom igen. "
säljare på Gästrikegatan 16A

23 aug 2020

"Marcus är briljant. Skillnaden mellan Marcus och andra mäklare är att han helt enkelt är bättre, Marcus arbetar stenhårt och det finns inget önskemål som inte kan lösas. Han har på riktigt koll på alla detaljer om objektet och hanterar bud och köpare som ett socialt geni. Det är inte någon skräll att Marcus är topprankad. "
säljare på Frejgatan 19A

23 aug 2020

"Marcus var oerhört proffsig under hela processen och gav 100 %. Jag skulle verkligen rekommendera honom till alla som vill sälja sin lägenhet."
säljare på Smedsbacksgatan 20

19 aug 2020

"Kunnig. Snabb och bra kommunikation. Gjorde ett toppenjobb vid förhandling mellan två potentiella köpare när det var tidsbrist och snabba beslut behövde tas."
säljare på Dalagatan 74B

18 aug 2020

"Alltså wow! Marcus är enormt kompetent inom sitt område, har mycket god kännedom om vårt område. Han är stabil, lugn genom hela processen från kontakt till kontrakt vilket Också gick väldigt smidigt. Precis det som både köpare och säljare önskar. Dessutom lyckades han med ett fantastiskt slutpris. Jag kan inte annat än rekommendera Marcus med betyg 5/5! "
säljare på Rindögatan 25

11 aug 2020

"Mycket nöjda och glada att vi valde att anlita Marcus vid försäljningen av vår lägenheten.
Rekommenderar Marcus varmt!
"
säljare på Smedsbacksgatan 3B

25 jul 2020

"Marcus är väldigt effektiv och jobbade underhand varför någon visning aldrig blev nödvändig. Precis så man vill ha det. Jag kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Nybrogatan 68

21 jul 2020

"Marcus är en proffsig och otroligt strukturerad mäklare. Vi kände oss trygga under hela processen, från första kontakt tills dess att kontraktet var skrivet. Det vi uppskattade mest var att han höll oss ständigt uppdaterad så fort något hände. Vi är supernöjda med Marcus och kommer att använda honom igen vid framtida försäljningar. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Svartviksvägen 4

26 jun 2020

"Marcus har allt man önskar sig hos en mäklare, visat stor proffsighet och kunnande, vilket känns tryggt. Han har fått till en mycket bra beskrivning av projektet och fick till en bra försäljning. Mycket trevlig och driven genom hela försäljningsprocessen. Alltid tillgängligt, lätt att få tag på.
Jag kan varmt rekommendera Marcus."
säljare på Gyllenstiernsgatan 15

10 jun 2020

"Marcus Ljungdahl är en mycket trevlig och kunnig mäklare. Vår första kontakt med Marcus var som köpare och det sätt Marcus hanterade hela den processen gjorde honom till ett självklart val av mäklare då vi några år senare sålde lägenheten. Marcus är mycket lätt att jobba med då han hela tiden hållit oss uppdaterade och har ordning och reda i alla steg.
Vi kan varmt rekommendera Marcus som mäklare."
säljare på Skeppargatan 81

09 jun 2020

"Är nöjd med mitt val av Marcus som mäklare och skulle rekommendera honom till andra som vill sälja sin lägenhet. Han ingav ett förtroende från första mötet till kontraktsskrivning och lyckades skapa en bra budgivning med hänsyn till rådande läge på bostadsmarknaden. Han besvarade mina funderingar, rådgav inför beslut och lyckades med sin trevliga personlighet skapa en bra team-känsla. "
säljare på Rindögatan 17

08 jun 2020

"Marcus har varit otroligt engagerad och kunnig! Han var lyhörd för mina önskemål och kunde stötta mig och ge mig rimliga förväntningar. Han hade mycket god lokalkännedom och var lugn och diplomatisk i kontakten mellan säljare och köpare. Han har visat stort personligt engagemang, tålamod och ödmjukhet, och jag upplevde det väldigt tryggt att sälja med honom. "
säljare på Skogvaktargatan 16

03 jun 2020

"Vi är väldigt nöjda med Marcus. Han var lyhörd och vi kände oss förstådda. Jag tycker han hade våra behov i fokus och det kändes verkligen som att vi fattade besluten med honom som rådgivare. Jag kände mig aldrig pressad att göra si eller så. Han svarade på alla dumma frågor och tankar vi hade kring olika val inför och under försäljningen. Jag är glad att vi valde Marcus som mäklare till vår lägenhetsförsäljning!"
säljare på Skogvaktargatan 8

02 jun 2020

"Mycket bra engagemang och driv, lätt att samarbeta med."
säljare på Stickelbärsvägen 6

31 maj 2020

"Marcus gjorde ett strålande jobb och lyckades få till ett bra pris trots rådande marknadsläge. Med mycket energi och bra dialog så blev budgivningsprocessen riktigt bra. Rekommenderar Marcus varmt till alla som funderar på att sälja lägenhet i Hjorthagen. Riktigt trevlig mäklare dessutom! "
säljare på Untravägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
55

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
55
Försäljningsvärde
232 430 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
338 av 349 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
308 av 349 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
343 av 349 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
346 av 349 säljare

Marcus på kartan.

387 tidigare annonser
4 bostäder till salu
349 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 650 000 kr
2 rum, 66 m²
70 454 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 128 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 44,2 m²
68 068 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 990 kr/mån
2 750 000 kr
1 rum, 24 m²
114 583 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 789 kr/mån
2 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
2 961 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 200 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 350 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsigare mäklare kan man inte hitta.
Mycket kunnig i området, lyhörd, hittar alltid effektiva lösningar, uppdaterar alltid under processen, är alltid tillgänglig till en.
Jag kände fullt förtroende hela vägen och hade inte tvekat på att anlita han igen."
3 850 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 355 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
3 560 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 410 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus imponerade på oss med sin gedigna kunskap om vårt område, Hjorthagen. Det märks att han har en stor kunskap om slutpriser, lägenheter och BRFerna i Hjorthagen.
Utöver det var vi mycket nöjda med Marcus kommunikation, att han verkligen såg fördelarna med vår lägenhet och marknadsförde dem väl, och att allt hans arbete gjorde att vi fick 6 budgivare på lägenheten och bra tryck i budgivningen. Stark rekommendation och vi anlitar gärna Marcus även i vår nästa försäljning."
3 600 000 kr
Lägenhet Haga Norra
+ 100 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag köpte av Marcus 2016 och nu valde jag att sälja samma lägenhet med honom. Han är otroligt pålitlig, affärsmässig och ser till båda parterna av affären. Jag har haft fullt förtroende för honom både när jag köpte och när jag sålde. Han har gett mig rätt förväntningar och sett tills vi arbetat mot vårt gemensamma mål. Trots en omväxling bostadsmarknad med Corona och den oro/optimism som varit omväxlade har vi hela tiden haft en plan och nu när kontraktet är signat och jag får lämna ifrån mig min älskade lägenhet till nästa person är jag väldigt nöjd. Extra bra är att han kan Hjorthagen uti fingerspetsarna och nästan kan min brf bättre än jag själv! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.