Marcus Ljungdahl

Profilbild för Marcus Ljungdahl
Säljarfavorit
Marcus Ljungdahl
4.9 / 5
(398 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
25 st
74 890 000 kr

Bakgrund

Marcus Ljungdahl jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Marcus har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 116 688 000 kr.

Presentation

Jag är en stolt grundare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri som år 2020 vann utmärkelsen ”STOCKHOLMS LÄNS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARBYRÅ” av Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.se.

Mina meriter:

- Grundare och delägare till Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Årets fastighetsmäklare på företaget år 2020 med drygt 100 sålda bostäder.

- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm år 2017-2020.

- Sveriges nöjdaste kunder år 2019 med 100% i kundnöjdhet (84 av 84).

- Utsedd till ”Årets fastighetsmäklare Sverige” år 2019 av Hittamäklare.se.

- Topp 5 mest transparenta mäklaren i Sverige 2018.

- Rankad som en av Sveriges främsta mäklare enligt Dagens industri 2018.

- Topp 10 mest anlitade mäklaren i Stockholm 2017, 2018 och 2020.

- En av Gärdets mest rekommenderade mäklare 2017-2020.

- Hjorthagens mest anlitade mäklare 2016-2018 och 2021.

- Hjorthagens mest rekommenderade mäklare år 2016-2018, 2020 och 2021.

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Marcus gjorde min försäljning till en trygg, kontrollerad och bra affär. Han förtjänar verkligen sitt goda rykte av engagemang och driv. Marcus inger stort förtroende genom att vara kunnig och ärlig. Han är en stjärna på att skapa möjligheter, bollade alltid alternativ med mig och lät mig välja väg att gå. Jag fick en härlig teamkänsla av att samarbeta med Marcus som också bidrog med tips och insikter i mitt sökande efter ny bostad. Jag kan varmt rekommendera Marcus som samarbetspartner till din nästa försäljning.” / Niklas E

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare med olika mäklare men är mycket glada för att vi fick förmånen att sälja med Marcus denna gång! Efter två omgångar med annan mäklare då lägenheten inte såldes till ett acceptabelt pris vände vi oss till Marcus som sålde den till ett pris som vi blev mycket nöjda med. Kompetens, trygghet och gediget yrkeskunnande präglar Marcus arbete" / MK

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha bäst betalt och bästa möjliga service.

Med vänliga hälsningar,

Marcus Ljungdahl,
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

Studier:
Civilekonom genom Karlstad Universitet/ Hong Kong University.
Fastighetsmäklare genom Gävle Högskola/ Malmö Högskola.

Arbete:
Kommer senast från Nordea Bank.

Fritid:
Familj, vänner, fotboll och löpning

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2020

Säljare om Marcus.

11 okt 2021

"Efter en noggrann marknadsanalys insåg jag att Marcus Ljungdahl var den klart mest renommerade mäklaren, Både i Stockholm samt Hjorthagen, där han var fullständigt överlägsen.
Jag bestämde mig dock för att inte bara välja mäklare baserat endast på vad jag läste på internet så jag tog hem fyra mäklare. Marcus gav klart bäst intryck med en perfekt balans av försäljare och sympatiskt person.
Nu när jag tittar tillbaka kan jag bara säga, jag gjorde rätt val !!! Marcus skötte detta mästerligt från start till mål, klanderfri återkoppling, beundransvärt tålamod med alla mina frågor samt viktigaste av allt, han löste ett helt fantastiskt försäljningspris
Tack för ditt fantastiska jobb.
Avslutar med att säga, det finns en anledning till alla recensioner, en klass för sig !!!"
säljare på Dianavägen 9

09 okt 2021

"Vi är väldigt nöjda med Marcus insats vid vår försäljning. Vi gick till honom för att han är en av de främsta mäklarna i området, och även i vår försäljning levererade han i toppklass. Han gav ett pålitligt intryck, och var väldigt driven och kommunikativ igenom hela processen vilket vi uppskattade."
säljare på Artemisgatan 79

02 okt 2021

"Sammantaget mycket nöjd över en professionell och och snabb försäljning. Jag kommer absolut att anlita Marcus igen. Rekommenderas skarpt!"
säljare på Linnégatan 31

18 sep 2021

"Marcus var proffsig under hela processen och tydlig i sin kommunikation.
Påläst och satte rätt förväntningar på slutpriset.
Självklart rekommenderar jag Marcus till andra bostadssäljare! "
säljare på Bondegatan 3B

15 sep 2021

"Marcus var verkligen engagerad och jobbade intensivt för att vi skulle få till en så bra affär som möjligt, både prismässigt men även tidsmässigt i vårt letande av ny bostad. Rekommenderar Marcus starkt och kommer absolut anlita honom vid nästa försäljning!"
säljare på Älvkarleövägen 1

31 jul 2021

"Marcus har genomgående varit mycket engagerad, transparent och lätt att ha kontakt med. Han hade väldigt god kännedom om området och återkopplade löpande, vilket gjorde att jag kände stor trygghet i valet av mäklare samt försäljningen. Kan varmt rekommendera Marcus och skulle utan tvekan anlita honom igen vid behov."
säljare på Lanforsvägen 23

23 jun 2021

"Vi valde mellan flertalet mäklare inför vår försäljning och har inte en dag ångrat vårt beslut att välja Marcus. Han var superhjälpsam och proffsig i vår försäljning, svarade snabbt på frågor och var väldigt tydlig. Vi kunde inte varit mer nöjda med hans arbete, rekommenderar honom varmt!"
säljare på Sandhamnsgatan 42D

13 jun 2021

"Jag vill ge mina allra bästa rekommendationer till Marcus Ljungdahl"
säljare på Nimrodsgatan 23

25 maj 2021

"Det slogs många rekord i området precis innan försäljning som påverkade förväntningarna på slutpriset. När det var min tur hade köpintresset minskat markant och få dök upp på visning. Nu efteråt har marknaden tokdött och inga lägenheter får rimliga bud.
Marcus lyckades efter avslutad budgivning förhandla upp toppbudet till en nivå som jag då accepterade och nu efter att ha sett marknadssvängningen är mycket nöjd med. Synd bara att vi inte var redo att sälja lite tidigare."
säljare på Älvkarleövägen 3

25 maj 2021

"Min tredje försäljning med Markus, lika nöjd den här gången som vid tidigare försäljningar. Marcus känns trygg och förtroendeingivande, tar reda på mycket informationen om området och ger alltid lite extra."
säljare på Pilgrimsvägen 70

17 maj 2021

"Marcus är trevlig och kunnig och jobbar hårt för en god försäljning. Jag sålde min lägenhet i Hjorthagen och det kändes tryggt att han hade så bra koll på området och föreningen sen innan och därför kunde gå direkt på att identifiera och lyfta fram lägenhetens starka sidor. Därefter gick processen kvickt och Marcus återkopplade löpande om status. Det var tydligt hur ihärdigt han jobbade när budgivningen var igång, och vilken talang han besitter för att avsluta affären. Jag blev mycket nöjd och känner mig oerhört glad att valet av mäklare landade på Marcus."
säljare på Untravägen 3

06 maj 2021

"Marcus inger stort förtroende vilket gynnar både köpare och säljare.
Han är alltid tillgänglig för att svara på frågor och är mycket kompetent.
Han är driven och ordnar snabbt extra visningar vid behov.
Kort sagt, en toppenmäklare."
säljare på Ruddammsvägen 17

05 maj 2021

"Vi köpte även vår nu sålda lägenhet av Marcus och fick redan då ett förtroendeingivande intryck. Att han sedan dess konsekvent sålt lägenheter i området till rekordpris gjorde honom till ett enkelt val när vi nu sålde. Marcus lokalkännedom och kontakter med säljare gör att man känner en säkerhet i att få de bästa tänkbara förutsättningarna."
säljare på Dianavägen 28

03 maj 2021

"Marcus är professionell, transparent, flexibel och lyhörd. Han har stor erfarenhet och kompetens som mäklare och bra koll på området Hjorthagen. Har känt mig trygg genom hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Artemisgatan 17

03 maj 2021

"Vill uttrycka min absoluta nöjdhet för Mäklare Marcus Ljungdal avseende försäljning av Dianavägen 19.
Fick kontakt med Marcus för 1 år sedan då vi var i färd att köpa hus. Detta resulterade i ett långtgående samarbete där vi lade ut lägenheten som kommande. Under tiden vi letat hus (som tog över 1 år) så har Marcus agerat som ett bra bollplank med avseende på marknadsanalys och fortlöpande uppskattning av vad våran lägenhet kan säljas för. När vi väl hittade vårat hus agerade Marcus blixtsnabbt och ordnade förhandsvisning för hans intressenter inom hans egna nätverk. Samtidigt guidade Marcus oss hur vi skulle resonera samt ”styla” lägenheten. Marcus lokal kännedom och nätverk i Hjorthagen gör honom unik. Inom loppet av 5 dagar var försäljning färdig till ett pris som vi var mkt nöjda med (förhandsvisning och stängning samma dag 5 dagar efter vi kontaktat Marcus att vi ville sälja). Helt out-standing!
Mina varmaste rekommendationer för Marcus Ljungdal."
säljare på Dianavägen 19

29 apr 2021

"Marcus är kunnig, professionell och har varit en trygg punkt i säljprocessen. Han har haft koll och varit flexibel samt alltid känts tillgänglig. Vi är övertygade om att han hjälpte oss nå högsta möjliga slutpris."
säljare på Ahlsellvägen 8

28 apr 2021

"Från idé till försäljning gick det väldigt fort. Marcus visade hög professionalitet i de avgörande momenten!"
säljare på Krångedevägen 11

28 apr 2021

"Jag är mycket nöjd med valet av Marcus som mäklare vid min senaste lägenhetsförsäljning. Marcus är professionell, transparent, driven och lyssnar på dig som säljare för att ta reda på vad just du uppskattar och vill ha ut av ert samarbete och arbetar därutefter under hela processen. Hade med säkerhet gjort samma val av mäklare igen! "
säljare på Ahlsellvägen 14

18 apr 2021

"Mycket nöjd med Marcus prestation vid min försäljning. "
säljare på Smedsbacksgatan 6

10 apr 2021

"Marcus är en mycket engagerad och vänlig. Han utför sitt arbete med hög kvalitet där jag känner att han i mötet tar sig tid, är mycket närvarande och förmedlar sin genuina kunskap på ett väldigt förtroendeingivande och tryggt sätt. Jag upplever att Markus ger det där extra som gör att jag som kund känner att jag får mer än vad jag egentligen betalar för och framförallt att jag känner mig trygg i ett stort beslut i livet. "
säljare på Dianavägen 31

07 apr 2021

"Hade inte kunnat göra det bättre själv. Rätt kombination av lyhördhet och framåtanda har gett resultat som det går att glädjas åt."
säljare på Rådjursstigen 4

02 apr 2021

"Försäljningen gick lätt och resulterade i ett mycket bra pris på grund av Marcus kännedom om området, hans snabba agerande, och hans kunskap överlag. "
säljare på Skogvaktargatan 7

01 apr 2021

"Marcus är lugn, vänlig och mycket professionell. Han lovar inte stort och håller tunt utan jag upplever att han vill ge en så realistisk bild som möjligt men att han sen gör sitt allra bästa för att det ska bli en riktigt bra affär. Jag har känt mig helt trygg med Marcus och kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Skogvaktargatan 8

01 apr 2021

"Marcus är en väldigt professionell, driven, ärlig och duktig mäklare. Svarar dygnets alla timmar, är transparent, tydlig och har enormt bra koll på Hjorthagen och vad som styr pris och efterfrågan. Det vi framförallt uppskattade är Marcus ärlighet och förmåga att sätta rätt förväntansbild hos både köpare och säljare. Vi kände oss alltid prioriterade och viktiga, vilket skapar den bästa tryggheten när man säljer en bostad.
Efter att både köpt och sålt bostad via Marcus inom 1 månad kan vi varmt rekommendera honom till andra.
Glad påsk!"
säljare på Wenströmsvägen 8

22 mar 2021

"Träffade flera mäklare före försäljningen och det var tydligt att Marcus besitter hög kompetens och har mycket energi. Snabb och smidig process som var väl genomtänkt och gick helt enligt plan. Mycket nöjd med mitt val av mäklare! "
säljare på Jaktgatan 33

21 mar 2021

"Målinriktad, trevlig, kunnig! Väl påläst om området. Kändes tryggt att både sälja min lägenhet och köpa min nya lägenhet genom Marcus."
säljare på Krångedevägen 11

21 mar 2021

"Vi har sålt med Marcus vid två tillfällen och varit väldigt nöjda båda gångerna. Marcus är förtroendeingivande, genuin, generös med sin tid och yrkesskicklig ut i fingerspetsarna. Om vi någonsin skulle sälja med en annan mäklare skulle han/hon ha höga förväntningar att leva upp till. Enda kommentaren vi möjligen kan ha är att de två arvodesmodellerna är smått svåröverskådliga och att det är svårt att på förhand räkna ut hur det slutliga arvodet skiljer sig åt beroende på vilken modell man väljer, så aningen mer transparens i den delen vore önskvärt. Detta är dock en kommentar till själva mäklarfirman och inte den individuella mäklaren. I övrigt: våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Nimrodsgatan 23

19 mar 2021

"Det är andra gången Marcus får vårt förtroende att sälja vår bostad. Redan vid första tillfället lyckades Marcus slå våra höga förväntningar och slå rekord. När vi nu för andra gången låter Marcus sälja vår bostad, kan vi med säkerhet säga att han briljerar och agerar mycket professionellt och säkert. Även denna försäljning blev föreningsrekord! Han är påläst, lugn och sansad och ger en mycket förtroendeingivande känsla. Marcus är som person lätt att tycka om och enkel att föra en dialog med. Stort tack för dina grymma insatser genom åren. Vi kommer anlita dig vid nästkommande försäljning också. Våra varmaste rekommendationer. /Davide & Felicia"
säljare på Solviksvägen 23G

12 mar 2021

"Att sälja min bostad är den största och viktigaste affär jag gjort. Självklart vill jag då ha hjälp av en mäklare som är seriös, engagerad och verkligen kan området. Jag hade redan innan jag valde Marcus hört att han är mycket framgångsrik i sitt arbete. Nu med facit i hand vet jag att det stämmer till 100%
Söker du en mäklare där du känner dig trygg, blir kontinuerligt uppdaterad -att focus ligger på försäljningen av just din lägenhet, så vill jag varmt rekommendera Marcus. "
säljare på Skogvaktargatan 3

09 mar 2021

"Marcus är en utomordentlig mäklare, utöver att sälja gav han väldigt bra råd på hur lägenheten ska inredas (med hjälp av det som finns i lägenheten, ta bort det flytta det etc).
Försäljningen gick väldigt fort, mycket tack vare Marcus upparbetade kontaktpersoner som kan vara tänkbara köpare av en lägenhet i Hjorthagen.
Han var tydlig genom hela processen, är så himla nöjd. "
säljare på Älvkarleövägen 2

06 mar 2021

"Försäljningspriset överträffade såväl mina som mäklarens högsta förväntningar. Bostaden kom aldrig ut på Hemnet så någon annonstext att godkänna fanns aldrig. Marcus är en utomordentligt driven och professionell mäklare, Vi har haft kontakt i flera år, från och till, vilket indikerar ett seriöst och långsıktigt relationsbyggande från hans sida. Jag tvekar inte att ge honom de bästa rekommendationer till grannar, vänner eller familjemedlemmar. Och blir det aktuellt att sälja min kommande bostad kommer jag naturligtvis att vända mig till Marcus Ljungdahl på Alicia Edelman!"
säljare på Dianavägen 28

04 mar 2021

"Det märks tydligt att Marcus har jobbat länge i området, han har stenkoll på precis allt, och det har känts väldigt tryggt att ha en mäklare med så många års erfarenheter i just detta område. Min förväntning på mäklaren var 100% transparens och Marcus har funnits tillgänglig hela tiden för att ge snabba, konkreta och ärliga svar på alla frågor och funderingar. Marcus har haft ett stort engangemang och driv i allt från styling tips inför fotografering till strategi vilket har gjort att samarbetet funkat väldigt bra!
Vi är otroligt nöjda med Marcus insatser där han har levererat oavbrutet från start till mål! Rekommenderar verkligen alla att välja Marcus!"
säljare på Untravägen 29

04 mar 2021

"Vi är jättenöjda. Professionell och engagerad från första mötet fram till försäljning!"
säljare på Dianavägen 31

27 feb 2021

"Marcus, vilken mäklare! Vår erfarenhet från tidigare försäljningar är att mäklare kan verka bra till en början och sedan efter att de fått uppdraget blir någon annan. Marcus har varit den mäklare man hoppas att man får. Vi har nog inte varit de lättaste säljarna med tvära kast och ändrade planer. Marcus har trots det varit otroligt professionell, lösningsorienterad, engagerad och på tårna genom hela resan. Att Marcus fått toppbetyg av i princip alla kunder är verkligen ingen slump och vi kan enbart hålla med. Positiv, pålitlig, alltid tillgänglig och grymt bra på att återkoppla är något vi verkligen har uppskattat. Att han sedan sålde för toppnotering och överträffade våra förhoppningar om slutpris var heller inte fel. Ni som behöver en mäklare kan sluta leta. Det är Marcus ni ska ha!"
säljare på Sehlstedtsgatan 7

18 feb 2021

"Det är tredje gången jag använt Marcus i samband med försäljning och vi är lika nöjda varje gång! Han visar på en otrolig yrkesskicklighet när det kommer till förhandling och avslut av affärer. Denna gång överträffade han våra förväntingar med råge! Han ger väldigt goda råd längst med vägen och håller både köpare och säljare underrättade under processen som skapar trygghet åt båda håll. Det finns ingen annan mäklare vi skulle välja! Mäklaren gör stor skillnad"
säljare på Ölandsgatan 49B

14 feb 2021

"Väldigt duktig och kompetent mäklare. 100% nöjd med både mäklarens arbete och slutpris! Han får mina bästa rekommendationer!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

07 feb 2021

"Jag är jättenöjd med Marcus insats, bra information under hela processen och fokus på det viktigaste just nu vilket jag uppskattade.
Under försäljningen så var det bra att Marcus hade mycket god kännedom i området och bra och ärliga förklaringar/ argument till frågor som kom från spekulanterna.
Jag skulle absolut rekommendera Marcus som mäklare! "
säljare på Dianavägen 22

04 feb 2021

"Marcus gjorde ett fantastiskt arbete med försäljningen av vår lägenhet, allra helst i samband med budgivningen. Vi upplevde honom som målmedveten och engagerad i affären, mån om att vi skulle hållas uppdaterade och bli nöjda med slutresultatet.
Vi kan varmt rekommendera Marcus, allra helst om du ska sälja i Hjorthagen då han har 100 % koll på området, föreningar och tom boenden (läs pot. köpare)."
säljare på Dianavägen 21

27 jan 2021

"Proffsigare mäklare kan man inte hitta.
Mycket kunnig i området, lyhörd, hittar alltid effektiva lösningar, uppdaterar alltid under processen, är alltid tillgänglig till en.
Jag kände fullt förtroende hela vägen och hade inte tvekat på att anlita han igen."
säljare på Untravägen 3

25 jan 2021

"Marcus imponerade på oss med sin gedigna kunskap om vårt område, Hjorthagen. Det märks att han har en stor kunskap om slutpriser, lägenheter och BRFerna i Hjorthagen.
Utöver det var vi mycket nöjda med Marcus kommunikation, att han verkligen såg fördelarna med vår lägenhet och marknadsförde dem väl, och att allt hans arbete gjorde att vi fick 6 budgivare på lägenheten och bra tryck i budgivningen. Stark rekommendation och vi anlitar gärna Marcus även i vår nästa försäljning."
säljare på Älvkarleövägen 27

16 dec 2020

"Jag köpte av Marcus 2016 och nu valde jag att sälja samma lägenhet med honom. Han är otroligt pålitlig, affärsmässig och ser till båda parterna av affären. Jag har haft fullt förtroende för honom både när jag köpte och när jag sålde. Han har gett mig rätt förväntningar och sett tills vi arbetat mot vårt gemensamma mål. Trots en omväxling bostadsmarknad med Corona och den oro/optimism som varit omväxlade har vi hela tiden haft en plan och nu när kontraktet är signat och jag får lämna ifrån mig min älskade lägenhet till nästa person är jag väldigt nöjd. Extra bra är att han kan Hjorthagen uti fingerspetsarna och nästan kan min brf bättre än jag själv! "
säljare på Untravägen 13

09 dec 2020

"Vi är mycket nöjda med Marcus. Allting gick smidigt från början till slut, och vi fick bra stöd hela vägen."
säljare på Skogvaktargatan 12

08 dec 2020

"Marcus är en genuin och aktiv mäklare som jag varmt kan rekommendera andra säljare! Jag är väldigt nöjd med Marcus som stöttat mig igenom hela min försäljning till ett väldigt bra slutresultat. "
säljare på Västmannagatan 87B

04 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Marcus som mäklare! Vi fick bra rekommendationer och vägledning och hela försäljningen gick smidigt, enkelt och snabbt! "
säljare på Bondegatan 16C

01 dec 2020

"Kämpade igenom en bra försäljning trots Covid-19 och en sviktande, osäker, marknad. Han fick jobba hårt för sitt arvode och vek inte ner sig i motgång. "
säljare på Artemisgatan 17

21 nov 2020

"Jag upplevde Markus som mycket kompetent, trevlig och målfokucerad. På det hela taget en lyckad affär, även om inte i mål ännu med tillträdet. Genelellt tycker jag mäklare har lite för mycket betalt för arbetet, men Markus var är nog en av de bästa, så det var han värd."
säljare på Smedsbacksgatan 11

20 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare! En trevlig, professional och tävlingsinriktad mäklare med god kännedom om området vilket gjorde valet av mäklare enkelt. Genom processen var han transparant och gav goda råd. I slutändan fick vi sålt lägenheten till ett väldigt bra pris och toppen av Marcus värdering."
säljare på Kallskärsgatan 5

18 nov 2020

"Marcus har varit helt otrolig. Den bästa mäklaren jag har anlitat någonsin!"
säljare på Nathorstvägen 52

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
116 688 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
386 av 397 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
347 av 393 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
386 av 389 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
395 av 398 säljare

Marcus på kartan.

439 tidigare annonser
2 bostäder till salu
398 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 975 000 kr
2 rum, 44,2 m²
67 613 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 146 kr/mån
2 rum, 51 m²
Lägenhet, Stockholm
2 696 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 550 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 400 000 kr
2 rum, 44,2 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
3 510 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 515 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter en noggrann marknadsanalys insåg jag att Marcus Ljungdahl var den klart mest renommerade mäklaren, Både i Stockholm samt Hjorthagen, där han var fullständigt överlägsen.
Jag bestämde mig dock för att inte bara välja mäklare baserat endast på vad jag läste på internet så jag tog hem fyra mäklare. Marcus gav klart bäst intryck med en perfekt balans av försäljare och sympatiskt person.
Nu när jag tittar tillbaka kan jag bara säga, jag gjorde rätt val !!! Marcus skötte detta mästerligt från start till mål, klanderfri återkoppling, beundransvärt tålamod med alla mina frågor samt viktigaste av allt, han löste ett helt fantastiskt försäljningspris
Tack för ditt fantastiska jobb.
Avslutar med att säga, det finns en anledning till alla recensioner, en klass för sig !!!"
4 500 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
+ 805 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med Marcus insats vid vår försäljning. Vi gick till honom för att han är en av de främsta mäklarna i området, och även i vår försäljning levererade han i toppklass. Han gav ett pålitligt intryck, och var väldigt driven och kommunikativ igenom hela processen vilket vi uppskattade."
5 900 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 650 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sammantaget mycket nöjd över en professionell och och snabb försäljning. Jag kommer absolut att anlita Marcus igen. Rekommenderas skarpt!"
2 750 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 275 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus var proffsig under hela processen och tydlig i sin kommunikation.
Påläst och satte rätt förväntningar på slutpriset.
Självklart rekommenderar jag Marcus till andra bostadssäljare! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.