Marc Blumenthal

Profilbild för Marc Blumenthal
Marc Blumenthal
4.9 / 5
(150 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
55 st
21 st
324 350 000 kr

Bakgrund

Marc Blumenthal jobbar på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2011-07-18. Marc har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marc har haft 51 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 326 955 000 kr.

Presentation

Det är januari 2021 och jag har varit mäklare i 10 år. Jag har aldrig varit mer sugen på att kavla upp armarna och jobba stenhårt. Är ni ute efter en mäklare som brinner för att leverera 100% perfektion till sina kunder så tveka inte på att kontakta mig - Nu jäklar!

"Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter.

Marc säkerställer att alla delar i en försäljning görs på bästa vis – från att alltid se sig själv som ytterst ansvarig, aldrig ta en kund för given till detaljer som att ha med ett urval av rumsdofter till alla sina visningar. Marc Blumenthal var en av de yngsta mäklare som år 2017 tog sig in på Dagens industris lista över Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare och var under 2020 en av de fastighetsmäklare som förmedlade flest bostäder i Stockholms innerstad."

Säljare om Marc.

18 jan 2021

"Mycket hjälpsam, kunnig och ihärdig. Guidade oss mycket väl genom försäljningsprocessen. Snabb och smidig försäljning."
säljare på Sankt Eriksgatan 15

04 dec 2020

"Marc förmedlade båda våra bostäder och sålde dem innan visning till ett pris som låg långt över de vi hoppats på!
Jag har träffat flera mäklare genom åren, men ingen med samma driv, energi och vilja att lyckas!
Går du i säljtankar, välj Marc! "
säljare på Atlasgatan 1

30 nov 2020

"Kompetent, noggrann och driven mäklare som utförde sitt arbete på bästa möjliga sätt. Rekommenderar Marc starkt."
säljare på Grevgatan 65

19 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Marc, en stjärna som vi definitivt kommer använda oss av igen nästa gång vi säljer. "
säljare på Roslagsgatan 9

14 nov 2020

"Engagerad, pålitlig, uppriktig, lösningsorienterad och trevlig."
säljare på Styrmansgatan 51A

11 nov 2020

"Mycket professionell och lyhörd, med god kommunikation rakt igenom hela processen. En mäklare som jag rekommenderar starkt och gärna samarbetar med igen!"
säljare på Storgatan 30A

09 nov 2020

"Marc var lyhörd, korrekt samt mycket kommunikativ under hela processen. Rekommenderar skarpt!"
säljare på Wittstocksgatan 19

09 nov 2020

"Marc är en otroligt duktig, professionell och trevlig mäklare som jag skulle rekommendera starkt "
säljare på Vegagatan 9

09 nov 2020

"Ett sant nöje att återigen samarbeta med Marc. Han är mycket professionell, engagerad och har öga för detaljer. Lyhörd, lugn, saklig och mån om att i alla lägen leverera bästa resultat. Kan varmt renommerade honom och BlumenthalHoffman!"
säljare på Storgatan 48

08 okt 2020

"Kan rekommendera Marc till alla. Jätte bra process rakt igenom."
säljare på Lill-Jans Plan

12 sep 2020

"Marc vågade sätta en hög värdering och lyckades sedan att sälja till det priset. Han är väldigt driven men lyssnade samtidigt på våra önskemål. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Marc!"
säljare på Ynglingagatan 25

10 sep 2020

"Vi rekommenderar Marc starkt. Få är så genuint målinriktade som Marc är inför både säljare och köpare."
säljare på Ingemarsgatan 2

10 sep 2020

"Marc var målinriktad och proffsig. Han höll bra kontakt under hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Lidnersgatan 10A

10 sep 2020

"Det är andra gången som vi säljer med Marc och det är andra gången som han överträffar alla förväntningar vi haft på vår försäljning. Han sätter tydliga mål och kommunicerar strategier under hela processen, han är öppen med vad han anser vara bäst och vi har aldrig ångrat att vi lyssnat på Marcs magkänsla – den är otrolig. Vår lägenhet var såld innan visning och det kanske inte var så konstigt med det intresset Marc hade lyckats skapa på så kort tid. Tack Marc, du är bäst <3!"
säljare på Smedsbacksgatan 1

10 sep 2020

"Oerhört professionell, lyhörd och enkel att samarbeta med. Rekommenderar varmt."
säljare på Skeppargatan 39A

12 aug 2020

"Vi är otroligt nöjda med Marc som mäklare. Trygg, kompetent, ärlig och engagerad. Fanns alltid ett samtal bort och processen flöt på smidigt. Toppenbra samarbete och vi skulle inte tveka att anlita Marc i framtiden!"
säljare på Svarvargatan 18

12 aug 2020

"Jag kunde inte varit nöjdare med val av mäklare än med Marc! Lyhörd, engagerad och riktigt bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sturegatan 19

04 jun 2020

"Marc uppvisade mkt god lokalkännedom, värdering och process var på pricken.
Överlag väldigt smidigt och allt du behöver i en mäklare"
säljare på Lill-Jans Plan 1B

04 jun 2020

"Marc är en trygg mäklare och jag känner mig alltid säker med honom vid varje försäljning. "
säljare på Roslagsgatan 19

20 mar 2020

"Proffesionellt intryck och väldigt bra uppfattning om marknaden. "
säljare på Frejgatan 75

18 mar 2020

"Marc var väldigt transparent, lyhörd och tydlig under hela försäljningsprocessen, både mot mig och köparen. Jag är supernöjd med min försäljning, och slutpriset. Rekommenderas alltid! "
säljare på Storgatan 30A

05 mar 2020

"Marc är en suverän mäklare och rekommenderas starkt! Vi är oerhört nöjda med mäklarinsatsen, försäljningsprocessen och samarbetet. Marc är förtroendeingivande, rak, effektiv, professionell, tillgänglig, engagerad och driven vilket inte minst märktes på oväntat högt slutpris."
säljare på Gyllenstiernsgatan 7

03 mar 2020

"Mycket nöjd med försäljningen. Marc var väldigt trevlig, kompetent, tydlig, noggrann och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Höll mig uppdaterad under hela processen och jag kände mig trygg. Han satte rimliga förväntningar på priset, som överträffades. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hälsingegatan 6

27 jan 2020

"Marc var toppen genom hela processen. Närvarande, Lyhörd och Engagerad. Kommer absolut att använda honom i framtiden. "
säljare på Riddargatan 70

27 jan 2020

"Marc måste vara en av Stockholms bästa mäklare. Enkel att jobba med och otroligt engagerad med känsla för både hur lägenheten ska förmedlas på bästa sätt samt skapa bäst strategi för försäljningen. Samtidigt väldigt ärlig och snäll. "
säljare på Valhallavägen 22C

22 jan 2020

"Vi kände oss trygg med Marc under hela försäljningsprocessen från första mötet till avslutad affär. Marc är en mycket professionell och kunnig mäklare som vi varmt rekommenderar."
säljare på Observatoriegatan 13

22 jan 2020

"Vi tog in 3 mäklare för bedömning/offert innan vi bestämde oss. Vi tog in en tidigare mäklare vi använt oss utav som vi var nöjd med, en tjej med toppbetyg från ett stort mäklarhus och Marc som gick under kategorin kille från ett mindre mäklarhus, också med toppbetyg. Valet var enkelt och föll på Marc. Det vi fastnade för var hans lugn, han är verkligen inte en krängig säljare, utan lyssnade in oss som säljare och var mycket påläst. Han sa vid vårt första möte att han visste så pass mycket om vår lägenhet och förening att han skulle kunnat ha en visning samma kväll - det gillade vi! Marc satte upp ett högt mål inför försäljningen och våra förväntningar var skyhöga. Därför blev vi mycket imponerade över att Marc nådde målet! Han har alltid varit tillgänglig, trevlig vid alla kontakter och vi kan varmt rekommendera att använda Marc när ni ska göra er livs, förhoppningsvis, viktigaste och största affär :)"
säljare på Kungstensgatan 63

21 nov 2019

"Han är asjobbig för att han är nitisk noggrann och det är nästan en flytt inför flytten då det ska fotograferas. Men han vet vad som funkar. "
säljare på Östhammarsgatan 67

04 nov 2019

"Jag var mycket nöjd och kände mig trygg! Marc ingav rimliga förväntningar som infriades! Han var tålmodig och lättillgänglig. Bilderna och annonsen var mycket fina och representerade väl verkligheten och Marc var mkt mån om hur lgh framställdes och kom med bra tips inför foto och visning. Skulle anlita igen! "
säljare på Ruddammsvägen 4

30 okt 2019

"Supernöjd rakt igenom. Han gjorde allt i enlighet med vad jag önskade. Kan varmt rekommendera Marc!"
säljare på Rehnsgatan 1

24 okt 2019

"Lyhörd, ärlig och lättillgänglig. Rekommenderas."
säljare på Ture Nermans gränd 6

21 okt 2019

"Andra gången jag anlitar Marc vid försäljning av bostadsrätt.
Mycket nöjd med allt från fotografering till presentation och uppföljning av bostaden.
Ord som kännetecknar Marc är att han är påläst om objektet, inlyssnande samt uppvisar ett bra sinne för detaljer. Skötte all kontakt med BRF, spekulanter med ett metodiskt och lugnt arbetssätt som ger trygghet till alla parter.
Kan varmt rekomendera er att anlita Marc!"
säljare på Atlasgatan 4

26 sep 2019

"Marc var otroligt professionell och engagerad. Han ställde krav på oss som ägare vilket vi älskade, istället för någon som bara nöjer sig. Han var tydlig i hela processen från start till slut och väldigt närvarande i allt från styling till foto till visning. Vi är helt otroligt nöjda och kommer att rekommendera alla att anlita Marc!!! "
säljare på Tomtebogatan 13

26 sep 2019

"Vi är otroligt nöjda med Marc som mäklare. Han var ett bra bollplank i styling, lyhörd och visade vårt objektivt intensivt vilket resulterade i en fantastisk försäljning. "
säljare på Rådmansgatan 25A

02 sep 2019

"Så nöjd :D
Marc var lysande genom hela processen från första mötet till värdering, fotografering och under visningarna. Han kom med bra förslag för att bäst presentera ytorna & takhöjden för en snabb försäljning & få in ett bra antal intressenter under budgivningen.
Rekommenderas starkt !"
säljare på Västmannagatan 39

26 aug 2019

"Vi valde ut Marc bland åtta mäklare och han motsvarade väl våra förväntningar
på hur en bra och seriös mäklare bör vara.
Han var trevlig och, välinformerad, hade god lokalkännedom, höll oss uppdaterade
och kunde svara på våra många frågor.
Priset blev det förväntade och försäljningen genomfördes snabbt och smidigt.
En mäklare som vi varmt kan rekommendera.
Olof Holsti"
säljare på Stureparken 11

06 jul 2019

"Marc är den bästa mäklaren jag har använt mig av, har sålt flertalet lägenheter men helhetsupplevelsen med Marc är 5+, lyhörd, engagerad samt höll mig uppdaterad och informerad genom hela säljprocessen vilket skapade ett lugn i min försäljning. Professionell ut i fingerspetsarna, jag ger verkligen Marc mina rekommendationer. "
säljare på Sandhamnsgatan 75

10 jun 2019

"Jag är så nöjd med försäljningen av min bostad. Marc Blumenthal var oerhört proffsig, tydlig, lyhörd och trevlig. Jag rekommenderar honom varmt om du ska sälja. "
säljare på Folkungagatan 128

27 maj 2019

"Marc är riktigt proffsig och höll mig uppdaterad under hela processen. Jag behövde inte gå undrandes om vad som händer en enda sekund. Tillsammans med ett lugn och en förtroendeingivande approach så rekommenderar jag Marc starkt! "
säljare på Torsgatan 77

24 maj 2019

"Vi sålde vår lägenhet med Marc och var väldigt nöjda med hela processen. Påläst, trevlig och alltid tillgänglig."
säljare på Artillerigatan 36

23 maj 2019

"Det har varit få gånger under min 10 åriga bostadskarriär som jag känt mig så previligerad som jag kände mig, när jag fick möjligheten att arbeta med Marc Blumenthal under en osäker bomarknad under våren 2019. Marc är en av dem fastighetsmäklarna som är genuint kundfokuserad och har en ärlig approach till fastighetsmäkleriet, till dig som kund och de potentiella köparna. Marc håller om sina värderingar kompromisslöst samtidigt som han överträffade redan högt uppsatta säljmål (i en osäker marknad). Andra styrkor som kommer fram är att Marc har en genomsyrande professionalism, driv och kunskap. Det saknar motstycke faktiskt. Samtidigt är det riktigt kul att arbeta med honom. Detta är en person jag kommer anställa om och om igen. Sveriges bästa mäklare i mina ögon. Marc Blumenthal är ett fastighetsgeni med en ostoppbar hunger och ett skarpt öga för detaljer."
säljare på Vanadisplan 8

13 maj 2019

"Mycket trevlig och kompetent mäklare.
Rekommenderas varmt."
säljare på Grev Turegatan 44

03 maj 2019

"Har köpt och sålt lägenheter med Marc Blumenthal och processen har alltid varit helt exemplarisk. Snabba och bekymmersfria affärer där båda parter varit mycket nöjda och överträffade. Varje detalj av processen har beaktats och varit väl utformad för både kund och försäljare. Hans lokala kännedom samt ett stort kontaktnät gör att förmedlingen sker betydligt effektivare än någon annan. För försäljning och köp av bostad i Stockholm rekommenderar jag Marc 100 %, han är utan tvekan bäst i branschen och har levererat över högsta förväntan varje gång."
säljare på Riddargatan 51A

29 apr 2019

"Ska du sälja en lägenhet i Stockholms innerstad - gå med Marc! Detaljfokuserad, komersiell och ett bra stöd. Helt suverän. "
säljare på Birger Jarlsgatan 79

09 apr 2019

"Mycket nöjd med Marc Blumenthal. Han var engagerad och drev på processen med stor energi hela tiden så fanns aldrig någon oro att vi inte skulle nå dit vi ville. Marc hade lika höga ambitioner som vi hade vilket gjorde att processen var smidig och det fanns inga oklarheter i vad som skulle göras. Han verkar brinna för sitt jobb och tycka det är roligt vilket skapar bra energi på visningar och i kontakt med potentiella köpare. Rekommenderar starkt!
"
säljare på Upplandsgatan 37

05 apr 2019

"Valde Marc på rekommendation o förhoppningarna var höga men han bara växte med tiden!"
säljare på Karlbergsvägen 62

27 mar 2019

"Lyhörd, driv och bra bollplank."
säljare på Värtavägen 14

19 feb 2019

"Marc är både sympatisk, professionell och skicklig! Han jobbar hårt och är en närvarande part genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till er som går i säljtankar."
säljare på Artillerigatan 63

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
51

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
51
Försäljningsvärde
326 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
148 av 150 säljare
Marc satte rätt förväntningar på slutpriset
126 av 150 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
150 av 150 säljare
Marc var tydlig och höll mig uppdaterad
150 av 150 säljare

Marc på kartan.

440 tidigare annonser
1 bostäder till salu
150 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 875 000 kr
2 rum, 39 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 359 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1 rum, 32 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 52 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
6 265 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 515 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket hjälpsam, kunnig och ihärdig. Guidade oss mycket väl genom försäljningsprocessen. Snabb och smidig försäljning."
4 275 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 525 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
6 550 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 750 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.