Marc Blumenthal

Profilbild för Marc Blumenthal
Marc Blumenthal
4.9 / 5
(124 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
9 st
239 200 000 kr

Bakgrund

Marc Blumenthal jobbar på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2011-07-18. Marc har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marc har haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 130 780 000 kr.

Presentation

Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter.

Marc säkerställer att alla delar i en försäljning görs på bästa vis – från att alltid se sig själv som ytterst ansvarig, aldrig ta en kund för given till detaljer som att ha med ett urval av rumsdofter till alla sina visningar. Marc Blumenthal var en av de yngsta mäklare som år 2017 tog sig in på Dagens industris lista över Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare och var under 2018 en av de fastighetsmäklare som förmedlade flest bostäder i Stockholms innerstad.

Säljare om Marc.

20 mar 2020

"Proffesionellt intryck och väldigt bra uppfattning om marknaden. "
säljare på Frejgatan 75

18 mar 2020

"Marc var väldigt transparent, lyhörd och tydlig under hela försäljningsprocessen, både mot mig och köparen. Jag är supernöjd med min försäljning, och slutpriset. Rekommenderas alltid! "
säljare på Storgatan 30A

05 mar 2020

"Marc är en suverän mäklare och rekommenderas starkt! Vi är oerhört nöjda med mäklarinsatsen, försäljningsprocessen och samarbetet. Marc är förtroendeingivande, rak, effektiv, professionell, tillgänglig, engagerad och driven vilket inte minst märktes på oväntat högt slutpris."
säljare på Gyllenstiernsgatan 7

03 mar 2020

"Mycket nöjd med försäljningen. Marc var väldigt trevlig, kompetent, tydlig, noggrann och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Höll mig uppdaterad under hela processen och jag kände mig trygg. Han satte rimliga förväntningar på priset, som överträffades. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hälsingegatan 6

27 jan 2020

"Marc var toppen genom hela processen. Närvarande, Lyhörd och Engagerad. Kommer absolut att använda honom i framtiden. "
säljare på Riddargatan 70

27 jan 2020

"Marc måste vara en av Stockholms bästa mäklare. Enkel att jobba med och otroligt engagerad med känsla för både hur lägenheten ska förmedlas på bästa sätt samt skapa bäst strategi för försäljningen. Samtidigt väldigt ärlig och snäll. "
säljare på Valhallavägen 22C

22 jan 2020

"Vi kände oss trygg med Marc under hela försäljningsprocessen från första mötet till avslutad affär. Marc är en mycket professionell och kunnig mäklare som vi varmt rekommenderar."
säljare på Observatoriegatan 13

22 jan 2020

"Vi tog in 3 mäklare för bedömning/offert innan vi bestämde oss. Vi tog in en tidigare mäklare vi använt oss utav som vi var nöjd med, en tjej med toppbetyg från ett stort mäklarhus och Marc som gick under kategorin kille från ett mindre mäklarhus, också med toppbetyg. Valet var enkelt och föll på Marc. Det vi fastnade för var hans lugn, han är verkligen inte en krängig säljare, utan lyssnade in oss som säljare och var mycket påläst. Han sa vid vårt första möte att han visste så pass mycket om vår lägenhet och förening att han skulle kunnat ha en visning samma kväll - det gillade vi! Marc satte upp ett högt mål inför försäljningen och våra förväntningar var skyhöga. Därför blev vi mycket imponerade över att Marc nådde målet! Han har alltid varit tillgänglig, trevlig vid alla kontakter och vi kan varmt rekommendera att använda Marc när ni ska göra er livs, förhoppningsvis, viktigaste och största affär :)"
säljare på Kungstensgatan 63

21 nov 2019

"Han är asjobbig för att han är nitisk noggrann och det är nästan en flytt inför flytten då det ska fotograferas. Men han vet vad som funkar. "
säljare på Östhammarsgatan 67

04 nov 2019

"Jag var mycket nöjd och kände mig trygg! Marc ingav rimliga förväntningar som infriades! Han var tålmodig och lättillgänglig. Bilderna och annonsen var mycket fina och representerade väl verkligheten och Marc var mkt mån om hur lgh framställdes och kom med bra tips inför foto och visning. Skulle anlita igen! "
säljare på Ruddammsvägen 4

30 okt 2019

"Supernöjd rakt igenom. Han gjorde allt i enlighet med vad jag önskade. Kan varmt rekommendera Marc!"
säljare på Rehnsgatan 1

24 okt 2019

"Lyhörd, ärlig och lättillgänglig. Rekommenderas."
säljare på Ture Nermans gränd 6

21 okt 2019

"Andra gången jag anlitar Marc vid försäljning av bostadsrätt.
Mycket nöjd med allt från fotografering till presentation och uppföljning av bostaden.
Ord som kännetecknar Marc är att han är påläst om objektet, inlyssnande samt uppvisar ett bra sinne för detaljer. Skötte all kontakt med BRF, spekulanter med ett metodiskt och lugnt arbetssätt som ger trygghet till alla parter.
Kan varmt rekomendera er att anlita Marc!"
säljare på Atlasgatan 4

26 sep 2019

"Marc var otroligt professionell och engagerad. Han ställde krav på oss som ägare vilket vi älskade, istället för någon som bara nöjer sig. Han var tydlig i hela processen från start till slut och väldigt närvarande i allt från styling till foto till visning. Vi är helt otroligt nöjda och kommer att rekommendera alla att anlita Marc!!! "
säljare på Tomtebogatan 13

26 sep 2019

"Vi är otroligt nöjda med Marc som mäklare. Han var ett bra bollplank i styling, lyhörd och visade vårt objektivt intensivt vilket resulterade i en fantastisk försäljning. "
säljare på Rådmansgatan 25A

02 sep 2019

"Så nöjd :D
Marc var lysande genom hela processen från första mötet till värdering, fotografering och under visningarna. Han kom med bra förslag för att bäst presentera ytorna & takhöjden för en snabb försäljning & få in ett bra antal intressenter under budgivningen.
Rekommenderas starkt !"
säljare på Västmannagatan 39

26 aug 2019

"Vi valde ut Marc bland åtta mäklare och han motsvarade väl våra förväntningar
på hur en bra och seriös mäklare bör vara.
Han var trevlig och, välinformerad, hade god lokalkännedom, höll oss uppdaterade
och kunde svara på våra många frågor.
Priset blev det förväntade och försäljningen genomfördes snabbt och smidigt.
En mäklare som vi varmt kan rekommendera.
Olof Holsti"
säljare på Stureparken 11

06 jul 2019

"Marc är den bästa mäklaren jag har använt mig av, har sålt flertalet lägenheter men helhetsupplevelsen med Marc är 5+, lyhörd, engagerad samt höll mig uppdaterad och informerad genom hela säljprocessen vilket skapade ett lugn i min försäljning. Professionell ut i fingerspetsarna, jag ger verkligen Marc mina rekommendationer. "
säljare på Sandhamnsgatan 75

10 jun 2019

"Jag är så nöjd med försäljningen av min bostad. Marc Blumenthal var oerhört proffsig, tydlig, lyhörd och trevlig. Jag rekommenderar honom varmt om du ska sälja. "
säljare på Folkungagatan 128

27 maj 2019

"Marc är riktigt proffsig och höll mig uppdaterad under hela processen. Jag behövde inte gå undrandes om vad som händer en enda sekund. Tillsammans med ett lugn och en förtroendeingivande approach så rekommenderar jag Marc starkt! "
säljare på Torsgatan 77

24 maj 2019

"Vi sålde vår lägenhet med Marc och var väldigt nöjda med hela processen. Påläst, trevlig och alltid tillgänglig."
säljare på Artillerigatan 36

23 maj 2019

"Det har varit få gånger under min 10 åriga bostadskarriär som jag känt mig så previligerad som jag kände mig, när jag fick möjligheten att arbeta med Marc Blumenthal under en osäker bomarknad under våren 2019. Marc är en av dem fastighetsmäklarna som är genuint kundfokuserad och har en ärlig approach till fastighetsmäkleriet, till dig som kund och de potentiella köparna. Marc håller om sina värderingar kompromisslöst samtidigt som han överträffade redan högt uppsatta säljmål (i en osäker marknad). Andra styrkor som kommer fram är att Marc har en genomsyrande professionalism, driv och kunskap. Det saknar motstycke faktiskt. Samtidigt är det riktigt kul att arbeta med honom. Detta är en person jag kommer anställa om och om igen. Sveriges bästa mäklare i mina ögon. Marc Blumenthal är ett fastighetsgeni med en ostoppbar hunger och ett skarpt öga för detaljer."
säljare på Vanadisplan 8

13 maj 2019

"Mycket trevlig och kompetent mäklare.
Rekommenderas varmt."
säljare på Grev Turegatan 44

03 maj 2019

"Har köpt och sålt lägenheter med Marc Blumenthal och processen har alltid varit helt exemplarisk. Snabba och bekymmersfria affärer där båda parter varit mycket nöjda och överträffade. Varje detalj av processen har beaktats och varit väl utformad för både kund och försäljare. Hans lokala kännedom samt ett stort kontaktnät gör att förmedlingen sker betydligt effektivare än någon annan. För försäljning och köp av bostad i Stockholm rekommenderar jag Marc 100 %, han är utan tvekan bäst i branschen och har levererat över högsta förväntan varje gång."
säljare på Riddargatan 51A

29 apr 2019

"Ska du sälja en lägenhet i Stockholms innerstad - gå med Marc! Detaljfokuserad, komersiell och ett bra stöd. Helt suverän. "
säljare på Birger Jarlsgatan 79

09 apr 2019

"Mycket nöjd med Marc Blumenthal. Han var engagerad och drev på processen med stor energi hela tiden så fanns aldrig någon oro att vi inte skulle nå dit vi ville. Marc hade lika höga ambitioner som vi hade vilket gjorde att processen var smidig och det fanns inga oklarheter i vad som skulle göras. Han verkar brinna för sitt jobb och tycka det är roligt vilket skapar bra energi på visningar och i kontakt med potentiella köpare. Rekommenderar starkt!
"
säljare på Upplandsgatan 37

05 apr 2019

"Valde Marc på rekommendation o förhoppningarna var höga men han bara växte med tiden!"
säljare på Karlbergsvägen 62

27 mar 2019

"Lyhörd, driv och bra bollplank."
säljare på Värtavägen 14

19 feb 2019

"Marc är både sympatisk, professionell och skicklig! Han jobbar hårt och är en närvarande part genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till er som går i säljtankar."
säljare på Artillerigatan 63

13 feb 2019

"Marc är en mycket bra mäklare, sålt med honom 2 gånger och är jätte nöjd."
säljare på Linnégatan 92

20 jan 2019

"Marc är en av Stockholms bästa mäklare. Jag kommer rekommendera Marc till mina vänner och kommer när tillfälle ges köpa/sälja genom Marc igen. "
säljare på Linnégatan 63

26 nov 2018

"Väldigt nöjd genom hela processen. Professionellt skött och bra samarbete."
säljare på Östermalmsgatan 84A

16 nov 2018

"Vill varmt rekommendera Marc!
Har använt Marc vid två försäljningar och han är en mycket duktig mäklare som med sitt lugn, sin lyhördhet och vinnarinstinkt sålt våra bostäder med mycket bra resultat!
Har sålt många bostäder och anser att Marc är en av Sveriges bästa mäklare! "
säljare på Tegnérgatan 51

13 nov 2018

"Mycket nöjd med Marc som genom hela processen varit tillgänglig och alltid sett till mitt bästa. Målinriktad som drev försäljning på ett effektivt och professionellt sätt. "
säljare på Nybrogatan 68

08 nov 2018

"Marc var energisk och driven från dag 1 och sålde min lägenhet på 4 dagar."
säljare på Strindbergsgatan 51

06 nov 2018

"Superduktig mäklare som ger allt! Vi är mer än nöjda och vi kan starkt rekommendera att vända sig till Marc vid en försäljning! "
säljare på Nybrogatan 20

05 nov 2018

"Vi är mycket nöjda med att vi valde Marc som mäklare. Han är otroligt ambitiös, kundfokuserad och flexibel. Dessutom svarar han alltid snabbt på mail/telefonsamtal. Vi rekommenderar Marc till alla som ska sälja sin lägenhet!"
säljare på Bellmansgatan 32

22 okt 2018

"Boom! Marc är den bästa mäklaren jag haft. Slutpriset var långt över förväntan och allt gick extremt smidigt. Kan inte annat än att rekommendera Marc på alla sätt. Tack för ett grymt sälj!"
säljare på Styrmansgatan 14B

06 okt 2018

"Starkt rekommenderad. Bästa mäklaren jag jobbat med någonsin. Fick lägenheten såld väldigt snabbt, professionellt utfört och till pris över förväntan."
säljare på Brantingsgatan 45

20 sep 2018

"Superproffsig på alla sätt och vis, kan varmt rekommendera! "
säljare på Styrmansgatan 37A

11 sep 2018

"Marc arbetar hårt från första mötet, är seriös och lyhörd i alla frågor. Han svävar inte iväg och lovar något han inte genuint tror att han kan leverera, och vi kände oss oerhört trygga under hela processen. Kan starkt rekommenderas! "
säljare på Sveavägen 137

31 aug 2018

"Marc var otroligt effektiv, trevlig och målinriktad. 10/10"
säljare på Skeppargatan 77

21 aug 2018

"Marc är mycket kompetent och har en bra känsla för detaljer och transparens. En otroligt duktig säljare samtidigt som han var proffsig och lyhörd mot mig som säljare. Snabb på återkomma och hålla en uppdaterad om processen. Kan verkligen rekommendera Marc och Blumenthal & Hoffman."
säljare på Tomtebogatan 26A

21 aug 2018

"Mycket bra insats"
säljare på Karlavägen 46A

14 aug 2018

"Marc var noggrann ända ner på minsta detaljnivå och sålde min lägenhet över förväntan inan visning. Både vad gäller slutpris och smidighet gick försäljningen mycket bättre en mina förhoppningar vilket gör att jag kommer rekommendera Marc för alla mina vänner. "
säljare på Sveavägen 93

11 maj 2018

"Engagerad, driven och grymt duktig märklare"
säljare på Kungsklippan 14

10 apr 2018

"Grym insats, rekommenderas starkt!"
säljare på Skeppargatan 22

26 feb 2018

"Hade flera mäklare hemma för värdering och det blev ett enkelt val efter att Marc varit där. Nöjd på alla punkter från första mötet fram till avslut. "
säljare på Warfvinges väg 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
130 780 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 124 säljare
Marc satte rätt förväntningar på slutpriset
103 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 124 säljare
Marc var tydlig och höll mig uppdaterad
124 av 124 säljare

Marc på Instagram.

Marc på kartan.

374 tidigare annonser
7 bostäder till salu
124 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 995 000 kr
2 rum, 48 m²
104 062 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 911 kr/mån
6 395 000 kr
3 rum, 74 m²
86 418 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 570 kr/mån
5 395 000 kr
2 rum, 56 m²
96 339 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 253 kr/mån
5 195 000 kr
2 rum, 54 m²
96 203 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 033 kr/mån
12 500 000 kr
3,5 rum, 122 m²
102 459 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 706 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 80 m²
Utropspris: 7 450 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 74 m²
Utropspris: 7 350 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 62 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
3 rum, 75 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.