Marc Blumenthal

Profilbild för Marc Blumenthal
Marc Blumenthal
4.9 / 5
(191 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
7 st
111 480 000 kr

Bakgrund

Marc Blumenthal jobbar på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2011-07-18. Marc har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marc har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 90 155 000 kr.

Presentation

Prisvinnande fastighetsmäklare med målsättningen att leverera Stockholms bästa mäklartjänst till sina köpare och säljare.

Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter.

Marc säkerställer att alla delar i en försäljning görs på bästa vis – från att alltid se sig själv som ytterst ansvarig, aldrig ta en kund för given till detaljer som att ha med ett urval av rumsdofter till alla sina visningar. Marc Blumenthal var en av de yngsta mäklare som år 2017 tog sig in på Dagens industris lista över Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare och år 2021 så hamnade Marc på nummer 14 av ca 7000 fastighetsmäklare i Sverige.

Säljare om Marc.

12 jun 2024

"Jag rekommenderar varmt Marc. Han är väldigt kunnig, sympatisk, har hög integritet och lätt att ha att göra med. Han hanterade vår lägenhetsförsäljning på bästa möjligaste sätt. Vi är mycket nöjda."
säljare på Sandhamnsgatan 25

11 apr 2024

"Marc är en mycket begåvad mäklare i flera vertikaler. Jag kände mig trygg från start och han hade en bra förmåga att skapa förtroende. Han förstår scopet av målsättningen av försäljningen och han är bra på stötta och ge förslag på förbättringar som i sin tur ger en bättre effekt för försäljningen..."
"Marc är en mycket begåvad mäklare i flera vertikaler. Jag kände mig trygg från start och han hade en bra förmåga att skapa förtroende. Han förstår scopet av målsättningen av försäljningen och han är bra på stötta och ge förslag på förbättringar som i sin tur ger en bättre effekt för försäljningen. Han är kreativ, kommunikativ och tydlig i sin appproach. När det kommer till fundamentala bitar kring försäljning och dess koncept så är han verkligen allt som man letar efter i en mäklare från ax-limpa och jag kan bara ge mina allra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Sveavägen 96

19 mar 2024

"Marc är den mest kompetenta, lugnaste, tryggaste mäklaren jag någonsin haft att göra med. Jag rekommenderar varmt Marc som mäklare. "
säljare på Furusundsgatan 8

16 feb 2024

"Marc var en klippa genom hela processen. Lyhörd, professionell och alltid tillgänglig. Marc är ett proffs ut i fingerspetsarna och vi kunde inte varit mer trygga än med Marc som vår mäklare. Valet av mäklare nästa gång vi säljer är enkelt!"
säljare på Styrmansgatan 49

17 jan 2024

"Jag har arbetat med många mäklare genom åren men detta är troligen Sveriges mest professionella och personliga mäklare, både för oss som säljare och för de köpande kunder.
Perfektion från första mötet, väldigt klok rådgivning och kring vad som krävs för en lyckad försäljning. Presentationen av ..."
"Jag har arbetat med många mäklare genom åren men detta är troligen Sveriges mest professionella och personliga mäklare, både för oss som säljare och för de köpande kunder.
Perfektion från första mötet, väldigt klok rådgivning och kring vad som krävs för en lyckad försäljning. Presentationen av objektet samt objektbeskrivningen helt fantastisk.
Vi anlitade även Marcs stylist Camilla vilket också var det bästa som hänt oss, men personliga möten och diskussioner för ett perfekt resultat.
När du säljer med Marc får du kontinuerligt information om händelserna på ett trevligt och personligt vis, det känns äkta. Här skiljer han sig verkligen från många andra mäklare på Östermalm.
Marc har ett personligt engagemang och glädje för att göra affären samt bygga relationer. Det gjorde all skillnad och resulterade med rekordartad budgivning som slutade med glädjetårar. "
Läs mer
säljare på Artillerigatan 63

12 dec 2023

"Marc levererar som vanligt!
Alltid lika skönt att jobba med Marc, smidigt och effektivt. "
säljare på Skeppargatan 80

28 sep 2023

"Från början till slut var allt klockrent med Marc.
Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Skeppargatan 71

18 sep 2023

"Marc är mycket professionell och tar hand om hela affären på ett bra sätt. "
säljare på Hagagatan 46

06 sep 2023

"Super!!"
säljare på Atlasgatan 1

06 sep 2023

"Jag rekommenderar Marc då han är både ödmjuk och samtidigt väldigt målmedveten och ärlig i sin kommunikation. Han är också mån om långsiktiga relationer vilket är ett stort plus."
säljare på Västerled 43

30 aug 2023

"En profesionelt mäklare som verkligen brinner för sitt jobb och tar hand om kunden på bästa möjliga sätt igenom hela processen. "
säljare på Kommendörsgatan 11

14 aug 2023

"Marc är en fantastiskt mäklare!
Han känner till marknaden väl, är personlig och professionell!
Det är andra gången vi säljer bostad med Marc med ett mycket lyckat utfall, rekommenderar starkt!
/Carl & Sophie
"
säljare på Johannesgatan 3

10 jun 2023

"Marc är en mycket professionell och förtroendeingivande mäklare, både för säljare och köpare. Rekommenderar honom starkt även om du vill sälja en bostad i ett område som ligger utanför Stockholms tullar. Kvalitet går oftast före kvantitet.
"
säljare på Signe Tillischgatan 2

08 jun 2023

"Marc gjorde ett väldigt bra arbete genom hela processen. Rak och tydlig i vad jag som säljare behövde göra för att optimera försäljningen och vad jag kunde förvänta mig för utfall."
säljare på Birger Jarlsgatan 113D

08 jun 2023

"Det var andra gången vi anlitade Marc. Han har båda gångerna gett en tydlig värdering av bostaden. Försäljningsprocessen har varit smidig och han har levererat på förväntad prisbild. Presentationen i prospektet var tilltalande. Han har bra kännedom om området och har marknadsfört lägenheten till ..."
"Det var andra gången vi anlitade Marc. Han har båda gångerna gett en tydlig värdering av bostaden. Försäljningsprocessen har varit smidig och han har levererat på förväntad prisbild. Presentationen i prospektet var tilltalande. Han har bra kännedom om området och har marknadsfört lägenheten till rätt typ av köpare. Vi är otroligt nöjda och kommer att fortsätta anlita Marc."
Läs mer
säljare på De Geersgatan 8

27 sep 2022

"Tredje gången med Marc som mäklare, den här gången i en betydligt svårare bostadsmarknad, och även den här gången blev det en väldigt lyckad försäljning. Han sätter rätt förväntningar och är tydlig med sina rekommendationer vilket jag tror är en förutsättning för att lyckas i den här marknaden.
..."
"Tredje gången med Marc som mäklare, den här gången i en betydligt svårare bostadsmarknad, och även den här gången blev det en väldigt lyckad försäljning. Han sätter rätt förväntningar och är tydlig med sina rekommendationer vilket jag tror är en förutsättning för att lyckas i den här marknaden.
Det blir garanterat en fjärde gång med Marc!"
Läs mer
säljare på Bjurholmsplan 23

27 sep 2022

"Erfaren, skicklig och dedikerad mäklare. Det kändes tryggt att låta Marc sköta försäljningen. Rekomenderar starkt!"
säljare på Brahegatan 12

19 aug 2021

"Rekommenderar BlumenthalHoffman, trevligt bemötande, seriösa och bra."
säljare på Brahegatan 46

24 maj 2021

"Lugn, förtroendeingivande och tillgänglig. Gav kunniga och tydliga råd genom hela försäljningsprocessen. Han satte ett högt men, visade det sig, realistiskt pris på lägenheten, som såldes mycket snabbt. Jag kan varmt rekommendera Marc! "
säljare på Banérgatan 77

24 maj 2021

"Mäklaren var lugn och metodisk och saklig, höll sig till planen rakt igenom."
säljare på Karlavägen 59C

24 maj 2021

"Andra gången jag använder Marc som mäklare och finns väl inte så mycket mer att säga förutom att han är Stockholms bästa mäklare. Lyssnar, engagerar och ser till att kunden (jag) är 100 % nöjd."
säljare på Sturegatan 44B

27 apr 2021

"Det märks att Marc gillar sitt jobb och han har en lugn och behaglig personlighet men är samtidigt väldigt målinriktad och tydlig.
Jag har jämfört och haft många mäklare genom åren så jag har att jämföra med när jag säger att Marc verkligen är rätt man på rätt plats. Trots rätt höga förväntning..."
"Det märks att Marc gillar sitt jobb och han har en lugn och behaglig personlighet men är samtidigt väldigt målinriktad och tydlig.
Jag har jämfört och haft många mäklare genom åren så jag har att jämföra med när jag säger att Marc verkligen är rätt man på rätt plats. Trots rätt höga förväntningar på flera delar i uppdrag inkl ett marknadsmässigt rätt högt slutpris så levde Marc upp till vad han förmedlade vilket såklart var väldig positivt. "
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 3A

27 apr 2021

"Andra lägenheten vi tar hjälp av Marc vid försäljning. Marc presterade som vanligt och vi kommer alltid rekommendera Marc vid försäljning i Stockholm.
/Martin & Tove"
säljare på Sveavägen 93

24 mar 2021

"Vi är väldigt nöjda med Marcs insats och har redan varmt rekommenderat honom till vänner och familj som ska sälja sina lägenheter!"
säljare på Östermalmsgatan 34A

24 mar 2021

"Marc gjorde ett fantatiskt bra och proffetionellt jobb, under hela processen. Grundlig inhämtning av information om lägenhet och förening samt smidig visning och försäljningsprocess. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Marc"
säljare på Breitenfeldsgatan 3

26 feb 2021

"Marc är en mycket strukturerad, engagerad, påläst och målinriktad mäklare. Under vår säljprocess så fick vi kontinuerlig uppdatering om vad status är och vi fick därmed en känsla att Marc hade full kontroll under hela processen.
Otroligt duktig mäklare med mycket goda egenskaper med varm och pos..."
"Marc är en mycket strukturerad, engagerad, påläst och målinriktad mäklare. Under vår säljprocess så fick vi kontinuerlig uppdatering om vad status är och vi fick därmed en känsla att Marc hade full kontroll under hela processen.
Otroligt duktig mäklare med mycket goda egenskaper med varm och positiv utstrålning som vi uppskattade.
Vi kan Varmt rekommendera Marc och kommer troligtvis sälja via honom igen längre fram i tiden.
Tack
Mvh
"
Läs mer
säljare på Linnégatan 63

25 feb 2021

"Kunde inte ha varit mer nöjd med Marcs insats. En mycket kompetent, trovärdig och förtroendeingivande mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Nybrogatan 50

24 feb 2021

"Vi är supernöjda med Marcs insats. Påläst, noggrann, alltid snabb i återkoppling samt stort engagemang. Tog sig även tid och hjälpte oss med råd vid köpet av ny bostad. "
säljare på Gyllenstiernsgatan 18

23 feb 2021

"Marc överträffar och förmedlar hög kvalité och proffession.
Marc har dessutom varit mig behjälplig att finna nytt hem,
och är mitt självklara val för framtida förmedlingsuppdrag. "
säljare på Alströmergatan 49

26 jan 2021

"Marc är ett riktigt superproffs! Tydlig, kunnig och väldigt trovärdig. Han sålde vår lägenhet väldigt snabbt och smidigt innan annonsering.
Vi kan varmt rekommendera honom och kommer definitivt vända oss till honom igen vid kommande bostadsaffärer!"
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

25 jan 2021

"Köpte och sålde lägenhet tillsammans med Marc. Väldigt lyhörd, flexibel och lugn i båda processerna. Vi var mycket nöjda att ha Marc som mäklare!"
säljare på Pontonjärgatan 35

18 jan 2021

"Mycket hjälpsam, kunnig och ihärdig. Guidade oss mycket väl genom försäljningsprocessen. Snabb och smidig försäljning."
säljare på Sankt Eriksgatan 15

04 dec 2020

"Marc förmedlade båda våra bostäder och sålde dem innan visning till ett pris som låg långt över de vi hoppats på!
Jag har träffat flera mäklare genom åren, men ingen med samma driv, energi och vilja att lyckas!
Går du i säljtankar, välj Marc! "
säljare på Atlasgatan 1

30 nov 2020

"Kompetent, noggrann och driven mäklare som utförde sitt arbete på bästa möjliga sätt. Rekommenderar Marc starkt."
säljare på Grevgatan 65

19 nov 2020

"Jag kan varmt rekommendera Marc, en stjärna som vi definitivt kommer använda oss av igen nästa gång vi säljer. "
säljare på Roslagsgatan 9

14 nov 2020

"Engagerad, pålitlig, uppriktig, lösningsorienterad och trevlig."
säljare på Styrmansgatan 51A

11 nov 2020

"Mycket professionell och lyhörd, med god kommunikation rakt igenom hela processen. En mäklare som jag rekommenderar starkt och gärna samarbetar med igen!"
säljare på Storgatan 30A

09 nov 2020

"Marc var lyhörd, korrekt samt mycket kommunikativ under hela processen. Rekommenderar skarpt!"
säljare på Wittstocksgatan 19

09 nov 2020

"Marc är en otroligt duktig, professionell och trevlig mäklare som jag skulle rekommendera starkt "
säljare på Vegagatan 9

09 nov 2020

"Ett sant nöje att återigen samarbeta med Marc. Han är mycket professionell, engagerad och har öga för detaljer. Lyhörd, lugn, saklig och mån om att i alla lägen leverera bästa resultat. Kan varmt renommerade honom och BlumenthalHoffman!"
säljare på Storgatan 48

08 okt 2020

"Kan rekommendera Marc till alla. Jätte bra process rakt igenom."
säljare på Lill-Jans Plan

12 sep 2020

"Marc vågade sätta en hög värdering och lyckades sedan att sälja till det priset. Han är väldigt driven men lyssnade samtidigt på våra önskemål. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Marc!"
säljare på Ynglingagatan 25

10 sep 2020

"Vi rekommenderar Marc starkt. Få är så genuint målinriktade som Marc är inför både säljare och köpare."
säljare på Ingemarsgatan 2

10 sep 2020

"Marc var målinriktad och proffsig. Han höll bra kontakt under hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Lidnersgatan 10A

10 sep 2020

"Det är andra gången som vi säljer med Marc och det är andra gången som han överträffar alla förväntningar vi haft på vår försäljning. Han sätter tydliga mål och kommunicerar strategier under hela processen, han är öppen med vad han anser vara bäst och vi har aldrig ångrat att vi lyssnat på Marcs ..."
"Det är andra gången som vi säljer med Marc och det är andra gången som han överträffar alla förväntningar vi haft på vår försäljning. Han sätter tydliga mål och kommunicerar strategier under hela processen, han är öppen med vad han anser vara bäst och vi har aldrig ångrat att vi lyssnat på Marcs magkänsla – den är otrolig. Vår lägenhet var såld innan visning och det kanske inte var så konstigt med det intresset Marc hade lyckats skapa på så kort tid. Tack Marc, du är bäst <3!"
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 1

10 sep 2020

"Oerhört professionell, lyhörd och enkel att samarbeta med. Rekommenderar varmt."
säljare på Skeppargatan 39A

12 aug 2020

"Vi är otroligt nöjda med Marc som mäklare. Trygg, kompetent, ärlig och engagerad. Fanns alltid ett samtal bort och processen flöt på smidigt. Toppenbra samarbete och vi skulle inte tveka att anlita Marc i framtiden!"
säljare på Svarvargatan 18

12 aug 2020

"Jag kunde inte varit nöjdare med val av mäklare än med Marc! Lyhörd, engagerad och riktigt bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sturegatan 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
90 155 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
190 av 191 säljare
Marc var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 191 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Marc på kartan.

574 tidigare bostäder
1 bostad till salu
191 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

8 750 000 kr
2,5 rum, 64 m²
136 718 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 310 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
1 rum, 29 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
4,5 rum, 117 m²
Utropspris: 16 000 000 kr
10 200 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 550 000 kr
4 rum, 98,7 m²
Utropspris: 9 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag rekommenderar varmt Marc. Han är väldigt kunnig, sympatisk, har hög integritet och lätt att ha att göra med. Han hanterade vår lägenhetsförsäljning på bästa möjligaste sätt. Vi är mycket nöjda."
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 56 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
1 rum, 28,2 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.