Malin Fingal

Profilbild för Malin Fingal
Säljarfavorit
Malin Fingal
4.9 / 5
(88 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
26 st
60 595 000 kr

Bakgrund

Malin Fingal jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-01-02. Malin har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Malin har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 62 650 000 kr.

Presentation

Jag har 15 års erfarenhet av försäljning och jag lever efter mottot att man aldrig är bättre än sin senaste försäljning. Ni kommer aldrig få det mäklaren säger, det ni får är resultatet av det mäklaren gör. En fastighetsmäklare kan aldrig lova er ett slutpris. Vad jag kan lova är mitt stora engagemang och mitt driv i varje litet steg i er försäljning, om ni väljer mig som er personliga mäklare.

Vem är jag förutom fastighetsmäklaren Malin Fingal?
Jag är gift med Kennet och vi bor tillsammans med våra söner Mille och Aston i en villa i Lindö. Vi tittade på 38 hus innan vi hittade vårt drömhus. Jag kommer än idag ihåg känslan av att leta nytt boende, frustrerande, vilsen men samtidigt pirrigt och roligt.
Jag älskar god mat men tyvärr inte att laga den. När tillfälle ges reser vi gärna till länder både nära och långt bort, något vi tycker berikar våra liv genom att man få se och uppleva andra kulturer.

Innan jag utbildade mig till mäklare jobbade jag som butikschef och lyckades tillsammans med mina förra kollegor ta den butiken två år i rad till att bli utsedd till världens bästa butik av 214 butiker inom den kedjan.
Mina erfarenheter därifrån ( som till exempel att sätta höga mål ) har jag stor nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare.

För att kunna ge mina kunder en trygg affär och samtidigt se till att de får bäst betalt är det flera faktorer som är avgörande i försäljningen, bland annat en flexibilitet och en förmåga att hitta nya lösningar som är skräddarsydda utifrån varje kunds unika behov. Något jag anser mig bra på.
Jag berättar gärna mer om mitt strukturerade sätt att arbeta och hur jag kan hjälpa just er i en kommande försäljning utifrån era behov.

Om ni önskar en driven, målmedveten och engagerad fastighetsmäklare så har ni hittat en nu!

Varmt välkommen att kontakta mig för att få den bästa lösningen utifrån er situation.

Säljare om Malin.

22 sep 2020

"Jag sålde ett radhus och är mycket nöjd med Malins insats. Jag kan verkligen rekommendera andra att anlita henne!"
säljare på Ättetorpsvägen 23

08 sep 2020

"Malin Fingal är en stor inspiration och fullkomligt kompetent som mäklare och som person. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Malin."
säljare på Rambogatan 91

05 sep 2020

"Helnöjd med Malin. Hon är professionell på alla plan. Hon förenklar och förklarar sånt som kan kännas komplicerat för nån som aldrig sålt hus. Hon har dessutom enormt stor social kompetens och fanns alltid tillgänglig vid frågor. "
säljare på Klarbärsvägen 21

04 sep 2020

"Vi gjorde en marknadsundersökning via hittamaklare.se på de 3 mest rekommenderade mäklarna i Norrköping och vi fastnade direkt för Malin Fingal.
Ett energiknippe som man märker älskar sitt jobb. Tydlig och korrekt. Snabb att få återkoppling med. Svarar snabbt på sms/mail/telefon. Sålde vårt hus snabbt och effektivt. Vi rekommenderar Malin varmt."
säljare på Lägatan 7

28 aug 2020

"Jag vill varmt rekommendera mäklaren Malin Fingal, Svensk Fastighetsbyrå. Hon är synnerligen effektiv, driven och fylld av energi i sitt sökande efter potentiella husköpare. Som ett bevis kan jag nämna att hon lyckades sälja vårt hus inom en knapp vecka efter publicering på Hemnet. Allt har alltså gått mycket smidigt och problemfritt på grund av att vi valde Norrköpings förmodligen bästa mäklare.
Gun Frödemo"
säljare på Sjöviksvägen 19

27 aug 2020

"Över förväntan på alla punkter! Bättre eller mer engagerad mäklare går inte att hitta! "
säljare på Axel Swartlings gata 124

25 aug 2020

"Malin är mycket engagerad och trevlig, kommer absolut att anlita henne igen och rekommendera henne till andra."
säljare på Slättvägen 9

20 aug 2020

"Vi hade noga valt ut några av de allra högst värderade mäklare i norrköping och Malin var utan tvekan den bästa redan efter första mötet! Hon visade tidigt stort engagemang, hade en positiv attityd och var lyhörd. Kunden var hela tiden i fokus. Dumma frågor existerade inte, hon var alltid nåbar och gav 100 procentigt stöd. Malin var mycket tydlig i hennes arbetssätt, ärlig och rak kommunikation. Med humor och värme bidrar hon till en avslappnad och härlig stämning. Vi är mycket tacksamma för att hon bidragit till en positiv upplevelse och vi kan starkt rekommendera henne."
säljare på Skogängsvägen 84

04 aug 2020

"Malin är en underbar människa som skötte hela försäljningen helt klanderfritt. Rekommenderar henne till alla jag känner och skulle välja henne igen alla dagar i veckan. "
säljare på Bergslagsgatan 67

23 maj 2020

"Vi anlitade Malin Fingal i samband med vår lägenhetsförsäljning och vi kunde inte ha hittat bättre mäklare. Malin var lyhörd, engagerad, positiv och driven. Väldigt tydlig och lätt att ha göra med. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Godsgatan 5

22 maj 2020

"Vi är otroligt nöjda med vår mäklare, fantastiskt innovativ och driven, hade inte kunnat ha en bättre mäklare, är också positivt överraskad över hur snabbt hon hittade rätt köpare till vår lägenhet, till det pris vi kommit överens om, och dessutom i dessa oroliga Corona tider.
Tusen Tack Malin/ Birgitta & Per-Åke Olsson"
säljare på Trozelligatan 1D

07 maj 2020

"Malin är en kompetent och lyhörd mäklare som jag uppskattade hundra procent i alla delarna. kan varmt rek henne till andra,"
säljare på Lagergrensgatan 20

24 apr 2020

"Malin är en fantastik mäklare med hjärtat på rätt ställe. Hon inger en trygghet som gör att jag som säljare kan andas och följa med i processen på ett positivt sett där man känner sig trygg och omhändertagen. Vi kommer att rekommendera denna stjärna till alla som ska vara i denna situation i framtiden. Malin du är bäst på ditt jobb! Vi är evigt tacksamma!/J"
säljare på Knekttorpsvägen 4

06 apr 2020

"Jag hade höga förväntningar på Malin då jag kontaktade henne pga tidigare fina rekommendationer. Hon tog taktpinnen från start och lovade att jag som höggravid skulle behöva styra med så lite som möjligt. Hon överträffade mina förväntningar med sitt engagemang och roddade med bitar kring försäljningen som jag inte förväntat mig att mäklaren skulle ordna. Rekommenderar Malin till alla som går i säljtankar - åter igen, stort tack!"
säljare på Bandygränd 13

13 mar 2020

"Vårt köp av bostadsrätt och försäljningen av vårt hus har den anlitade mäklaren visat en trovärdighet, tillit, skicklighet, lyssnande, rådgivande, alltid tillgänglig, gett ständig information, öppen, lätt att tycka om, positiv och sprider glädje omkring sig. Vi kan inte tänka oss någon bättre mäklare. Helnöjda."
säljare på Enstigen 2

02 mar 2020

"Malin hjälpte mig att sälja min bostadsrätt. Jag behövde inte träffa några andra mäklare, det kändes rätt direkt!
Jag gillar att Malin är proffsig, effektiv, rak och ärlig och ger konkreta och bra rekommendationer i alla steg av försäljningen. Hon har dessutom ordning och reda på alla möjliga sätt. Jag fick kontinuerliga och relevanta uppdateringar så jag behövde aldrig själv fråga efter svar.
Hon levde definitivt upp till mina förväntningar av en mäklare och som det stöd och bollplank som jag önskade och behövde. Jag kan varmt rekommendera Malin!"
säljare på Von Leesengatan 3B

28 jan 2020

"Superproffsig och både köpare och säljare blev mycket nöjda. Alltid tillgänglig för frågor. Kommer använda mig av Malin igen!"
säljare på Skepparegatan 40

14 jan 2020

"Vi är mycket nöjda över att ha haft Malin som mäklare. Hon är kunnig, lyhörd, återkopplar snabbt och fick igenom en snabb och trygg affär. Hon hittade rätt metod för oss för bäst försäljning och jag kan absolut rekommendera Malin för er kommande försäljning!"
säljare på Sankt Persgatan 31

14 jan 2020

"Suveränt jobbat. "
säljare på Rambogatan 244

14 dec 2019

"Ovanstående är tillräckligt tydligt!"
säljare på Gotthemsgatan 48

28 nov 2019

"Jag upplever Malin Fingal som mycket seriös och proffsig. Hade planerat att ha en annan mäklare, men hon sålde in sig själv på ett trovärdigt sätt och det hon lovade höll hon i alla delar. "
säljare på Mosstorpsvägen 40

14 okt 2019

"Kan varmt rekommendera Malin om du vill ha en mäklare med engagemang och driv! "
säljare på Bandygränd 23

13 okt 2019

"Malin var drivande och engagerad. Jag har känt mig trygg under hela säljprocessen och rekommenderar henne varmt."
säljare på Enebygatan 35B

17 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Malin Fingal som mäklare.
Hennes proffsighet och engagemang för uppdraget gör att man får ett stort förtroende.
Hon är kommunikativ och informativ samt höll mig väl uppdaterade innan huset lades ut till försäljning, under pågående visning och budgivning samt en bra uppföljning efter försäljningen.
Hon är ständigt tillgänglig, och man får alltid utan dröjsmål svar på frågor som uppstår, man känner sig väl omhändertagen.  
Robert Barany"
säljare på Östra Rydsvägen 25

28 aug 2019

"Malin Fingal är en mycket driven o engagerad person. Lyhörd ,noggrann .Hon gav allt för att försäljningen skulle lyckas .Kan varmt rekommendera henne ."
säljare på Krusenhofsvägen 124

25 aug 2019

"Jag/vi är mycket nöjda. En väldigt snabb försäljning, en väldigt varm, rolig, glad, engagerad mäklare. Visade stor medkänsla när vi gick igenom en livskris mitt i försäljningen. Alltid anträffbar och höll tät kontakt. Peppa oss när en köpare drog sig ur i sista stund. Hösta betyg av oss. "
säljare på Klingagatan 1

27 jul 2019

"Vi kan inte föreställa oss en mäklare som skulle kunna gjort mer i försäljningen av vår bostadsrätt. Malin är driven och engagerad och gav verkligen allt!"
säljare på Norralundsgatan 50

11 jul 2019

"Vi kom i kontakt med Malin när vi köpte vårt nya boende. Malins arbete och engagemang då gjorde valet lätt att låta henne få uppdraget att sälja vår nuvarande lägenhet. Hon gjorde oss inte besvikna. Med skicklighet, kompetens, värme och humor känner vi oss trygga nu när vi går in i nästa fas i vår bostadskarriär. "
säljare på Skarphagsgatan 6

13 maj 2019

"Väldigt kompetent och professionell mäklare. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Apelgatan 24A

07 maj 2019

"Otroligt driven och engagerad. Går de extra milen som behövs."
säljare på Styrmansgatan 30

01 maj 2019

"Malin är både lyhörd,angagerad och allt som en mäklare och god människa borde ha. 10 för Malin och självklart rekommenderar henne som både mäklare och rådgivare. Lycka till Malin. "
säljare på Långdansgatan 206

06 apr 2019

"Malin hjälpte mig och min fru att sälja vår bostadsrätt. En mycket professionell och trevlig mäklare som sätter kunden i första rummet. Då det var vår första försäljning så hjälpte hon oss att förstå processen och var tillgänglig när vi hade frågor. Lyhörd och bjuder på många skratt! Rekommenderar varmt Malin!"
säljare på Generalsgatan 2

15 mar 2019

"Glad och positiv även väldigt noggrann. Upplevde att hon var angagerad och vänlig även ett öppet sinne, mycket gott bemötande. Inte stelbent utan lite lättsam så man kände sig avslappnad i henne sällskap!"
säljare på Norsholmsvägen 68

28 feb 2019

"Malin måste nästan vara en av dem mest drivna och engagerade personer jag har stött på. Att Svensk Fastighetsförmedling har henne till sitt förfogande är en stor vinst. Vi var väldigt osäkra på om vi skulle få klart allt i tid då vi hade en kort tidplan, men ack den som misstror Malin. Hon skötte allt med bravur och vi är lyckligt lottade som fått träffa, lära känna och få se henne utöva det hon gör. Jag rekommenderar Malin varmt till alla, oavsett vad ni ska sälja för bostadstyp."
säljare på Morängatan 27

14 feb 2019

"Har lämnat omdöme om Malin på annan plats! Som där nämns, en övervägande positiv upplevelse."
säljare på Apelgatan 24

14 jan 2019

"Bästa tänkbara stöd genom hela processen"
säljare på Reuterholms väg 15

14 dec 2018

"Malin var väldigt engagerad och hade svar på alla mina frågor. Hon var tydlig med hur hon jobbade och vad som gällde för intressenter. Det blev en väldigt snabb och smidig försäljning vilket uppskattades då jag hade mycket att göra på jobbet. Kan varmt rekommendera Malin!"
säljare på Norralundsgatan 6A

13 dec 2018

"Vi är riktigt nöjda att vi valde Malin som mäklare vid vår försäljning! Hon var engagerad, noggrann och positiv. Vi hade en bra och nära kontakt under hela processen. "
säljare på Axel Swartlings gata 152

10 dec 2018

"Fantastiskt bra jobb! Rekommenderas varmt! "
säljare på Smedjegatan 26

05 dec 2018

"Engagerad och social mäklare, vi kunde inte vara nöjdare! "
säljare på Stafettgatan 55

15 nov 2018

"Toppenmäklare! Vi hade ett fint samarbete och jag kan varmt rekommendera henne till Norrköpingsbor som vill förmedla sina bostäder. Malin är kanon och utövar sitt yrke väldigt väl! "
säljare på Hagebygatan 51

19 okt 2018

"Verkligen en superb insats av Malin som lyckades få till en försäljning under tidspress! Jag har varit väl uppdaterat under hela processen och känt ett enormt förtroende. Tack Malin! "
säljare på Stockholmsvägen 13B

18 okt 2018

"Vi upplevde att vi inte kunde fått bättre hjälp! Så engagerad och kunnig! Även engagerad i vårt nya boende. Vi vill varmt rekommendera denna mäklare!"
säljare på Berghällavägen 3

25 sep 2018

"Vi kunde inte fått en bättre mäklare än Malin!
Hon är otroligt engagerad, klok, charmig & social. Lämnade återkoppling snabbast möjligt & gör det bästa för både köpare & säljare.
Jag kan varmt rekommendera Malin som mäklare! "
säljare på Blommelundsgatan 3B

20 sep 2018

"Malin är engagerad o lyhörd o överträffar alla förväntningar. Hon ger feedback o återkoppling o tillvaratar såväl köparens o säljarens intressen. Mina största rekommendationer att anlita Malin om du står inför en bostadsförsäljning, du kan inte bli besviken på hennes insats!!"
säljare på Hagagatan 50B

21 aug 2018

"En mäklare som översteg förväntningar genom sitt engagemang men även via slutresultatet efter försäljning. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Apelgatan 24A

07 jun 2018

"Malin är en engagerad och driven mäklare som verkligen ser till kundens behov. Hon är rak och det är aldrig några frågetecken."
säljare på Vilbergsgatan 229

28 maj 2018

"Malin är en väldigt engagerad och trovärdig mäklare. Jag är mer än nöjd på alla vis. "
säljare på Mandelblomsvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
8
Radhus
6
Fritidshus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
62 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
84 av 88 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 88 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 88 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 88 säljare

Malin på kartan.

100 tidigare annonser
4 bostäder till salu
87 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
3 rum, 71,5 m²
18 239 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
4 169 kr/mån
1 595 000 kr
3 rum, 71 m²
22 464 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
4 873 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 65 m²
36 846 kr/m²
Villa, Norrköping
1 295 000 kr
2 rum, 44,5 m²
29 431 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
2 911 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 510 000 kr
Radhus Åby
+ 315 000 kr
5 rum, 131 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag sålde ett radhus och är mycket nöjd med Malins insats. Jag kan verkligen rekommendera andra att anlita henne!"
2 950 000 kr
Radhus Hageby
+ 50 000 kr
5 rum, 98 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 400 000 kr
Radhus Rambodal
+ 405 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Malin Fingal är en stor inspiration och fullkomligt kompetent som mäklare och som person. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Malin."
5 210 000 kr
Villa Lindö
+ 715 000 kr
5 rum, 170 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi gjorde en marknadsundersökning via hittamaklare.se på de 3 mest rekommenderade mäklarna i Norrköping och vi fastnade direkt för Malin Fingal.
Ett energiknippe som man märker älskar sitt jobb. Tydlig och korrekt. Snabb att få återkoppling med. Svarar snabbt på sms/mail/telefon. Sålde vårt hus snabbt och effektivt. Vi rekommenderar Malin varmt."
3 675 000 kr
Villa Skriketorp
+ 180 000 kr
4 rum, 128 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helnöjd med Malin. Hon är professionell på alla plan. Hon förenklar och förklarar sånt som kan kännas komplicerat för nån som aldrig sålt hus. Hon har dessutom enormt stor social kompetens och fanns alltid tillgänglig vid frågor. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.