Malin Ekvall Jangvert

Profilbild för Malin Ekvall Jangvert
Säljarfavorit
Malin Ekvall Jangvert
4.8 / 5
(159 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
30 st
199 970 000 kr

Bakgrund

Malin Ekvall Jangvert jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 1999-08-03. Malin har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2021. Malin har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 229 160 000 kr.

Presentation

Fick utmärkelsen Årets mäklare Bjurfors Skåne 2020.

Jag har arbetat som mäklare sedan 1999 och har med över 1500 försäljningar, lång och bred erfarenhet av både villor och bostadsrätter.
Jag är högpresterande och har alltid kunden i fokus och har med mitt brinnande engagemang och lyhördhet fått många återkommande kunder och rekommendationer. Målsättningen är alltid att överträffa kundens förväntningar. Din bostadsaffär är en av de största och viktigaste affärerna I ditt liv. Jag ser till att den blir den bästa! Välkommen att kontakta mig du också!

Har gått högskoleutbildning i Gävle och blev registrerad fastighetsmäklare 1999.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Malin.

11 nov 2021

"Oerhört kompetent, trevlig, social och driven. Gjorde allt i sin makt för att hela processen skulle vara så lätt och smidig för oss säljare. Vi skulle rekommendera Malin till ett hunda procent."
säljare på Svansjögatan 4

26 okt 2021

"Malin är en otroligt skicklig mäklare som verkligen kan sin sak. Hon har en fingertoppskänsla som få har. Hon är lugn och får alla parter att känna sig nöjda. Jag kommer alltid att använda Malin som mäklare för jag är så imponerad av hur hon arbetar och det resultat som hon levererar. "
säljare på Lägatan 4

21 okt 2021

"Malin agerade snabbt, professionellt, engagerat och höll alltid en tät kontakt.
Jag rekommenderar henne varmt."
säljare på Dockgatan 51C

13 okt 2021

"Med Malin som mäklare kan både köpare och säljare känna sig trygga. Valde Malin när jag skulle sälja min lägenhet eftersom jag fått en positiv bild när hon förmedlade lägenheten till mig några år tidigare. Malin är trevlig, lyhörd och professionell. Lätt att nå och svarar på alla frågor. Rekommenderas! "
säljare på Torekovsgatan 19C

13 okt 2021

"Fantastiskt och extremt kompetent- rekommenderar varm! "
säljare på Sundholmsgatan 20

22 sep 2021

"Jag är väldigt nöjd med Malins insats. Hon är erfaren, professionell, driven och väldigt trevlig som person. Jag kände mig väldigt trygg genom hela min försäljning. Var det så att Malin inte kunde ta mitt samtal, så återkom hon alltid vid senare tillfälle och hjälpte till vid alla tillfällen. Grym mäklare rakt igenom!"
säljare på Ankargatan 15

20 sep 2021

"Vi valde Malin mha hennes personlighet, hennes tidigare referenser och hennes erfarenhet av att sälja villor i det övre prissegmentet.
Malin motsvarade våra högst ställda förväntningar såväl affärsmässigt som personligt. Hon guidade oss väldigt väl i en intensiv och taktisk säljprocess med många dolda bud och ambitiös prisstegring. Hon passade oss som familj och vårt objekt väldigt väl. Kan varmt rekommendera henne som mäklare."
säljare på Erik Ols väg 18

21 aug 2021

"Vi rekommenderar varmt Malin. Försäljningen av vår villa gick precis så snabbt och bra som Malin sagt. Vi skulle absolut anlita Malin nästa gång vi säljer ett hus. "
säljare på Fredagsgatan 5

09 aug 2021

"Absolut nöjd med den här mäklaren. Eftersom läget sålde lägenheten behövdes inte så stor insats från mäklarens sida och sett till det så tycker jag att det var ett högt arvode som togs ut.
Men å andra sidan var jag mycket nöjd med bemötandet och lägenheten blev snabbt såld utan krångel. Den här gången var just detta det viktigaste.
Mycket fina bilder togs på lägenheten, så ett extra plus för det!"
säljare på Lotsgatan 10

14 jun 2021

"Malin har en hög energinivå och får saker gjort. Hon har en hög tillgänglighet och är snabb i återkoppling. Malin levererade på våra högt ställda förväntningar av försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Signalgatan 6

12 jun 2021

"Kunnig, trygg, lyhörd och trevlig mäklare."
säljare på Citadellsvägen 11A

12 jun 2021

"Malin gjorde ett kanonjobb och sålde lägenheten snabbt och enkelt(för oss)"
säljare på Dag Hammarskjölds Torg 9

05 jun 2021

"Otroligt nöjd med Malins insats vid försäljning av min lägenhet. Malin är mäklaren som ser & hör dig som kund & finns alltid tillgänglig. Jag kommer rekommendera Malin till alla som vill ha en mäklare som är taggad, målmedveten och engagerad. "
säljare på Kilian Zollsgatan 7A

04 jun 2021

"Vi valde Malin eftersom vi tidigare som köpare upplevt hur proffsig och förtroendeingivande hon är. Det valet ångrar vi absolut inte! Malin är klart bästa mäklaren i Malmö, hon har en fantastisk intuition för marknaden och går all in för att matcha objektet med rätt köpare. "
säljare på Västra Varvsgatan 9A

04 jun 2021

"Vi kontaktade Malin 1,5 år innan tänkt försäljning datum och hon la upp en plan och hade en vision hur vi skulle gå tillväga och få huset sålt. Några månader innan tänkt introduktion av huset på marknad kontaktade hon oss och övertala oss att testa marknaden redan nu. Vi fick sålt till ett pris långt över förväntan. Smidig process. "
säljare på Vintrie Byväg 36

04 jun 2021

"Malin gav ett seriöst och engagerat intryck direkt från start. Malin har verkligen öga för detaljer och kunde ge konkreta råd om hur vi skulle göra för att få lägenheten att framstå från sin bästa sida inför både visning och fotografering."
säljare på Amiralsgatan 11

27 apr 2021

"Malin är en fantastisk mäklare!
Mjuk, lyhörd, tillgänglig och mycket fin att samarbeta med under hela processen.
Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Regementsgatan 74

22 apr 2021

"Malin lyssnade på våra önskemål och lotsade oss genom processen. Positiv, trevlig och närvarande. Tack Malin för väl utfört uppdrag!"
säljare på Hammars Parkväg 6D

17 apr 2021

"Proffsig! Hon vet vad hon gör.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Hötorget 3

16 apr 2021

"Superproffs!!"
säljare på Torpgatan 6

16 apr 2021

"Mycket kompetent mäklare! Skulle verkligen rekommendera."
säljare på Båstadsgatan 13

13 apr 2021

"WOW vilken grym mäklare! Vi kommer rekommendera Malin till alla som vill sälja sin bostad i Malmö framöver!
Malin är den överlägset mest drivna och kompetenta mäklaren vi någonsin träffat!
Hennes strategi för vår försäljning var klockren och slutresultatet talar för sig själv. REKORD i slutpris och kvm-pris för såväl vår brf-förening som för hela området! Vad mer kan man begära?
Att hon dessutom är super trevlig, ständigt tillgänglig, bra på att både lyssna och ge konkreta råd samt duktigt på att uppdatera oss under hela säljprocessen är en ren bonus!
Malin är bäst. Så vill ni få bästa pris för er lägenhet eller villa så är mitt tips: Ring Malin!
/ Extremt nöjda säljare på Regementsgatan 13"
säljare på Regementsgatan 13

29 mar 2021

" Vi har haft Malin till 2 försäljningar. Malin har ett mjukt och fint sätt som mäklare. Hon har fingertoppskänsla i det hon gör, är ytterst professionell. Vi rekommenderar henne varmt som mäklare."
säljare på Pärlugglevägen 20

16 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Malins jobb med vår försäljning. Om vi ska sälja fler gånger så kommer vi att kontakta Malin igen. Hon gjorde ett toppenjobb!"
säljare på Argogatan 1

08 mar 2021

"Malin är den bästa mäklare jag någonsin haft.
Hon är mycket organiserad och noggrann, hon hjälpte till att arrangera vackra och genomtänkta bilder och engagerade sig i styling inför fotograferingen. Hon är tillgänglig och punktlig, utstrålar självsäkerhet och förtroende på ett varmt och mjukt sätt."
säljare på Tessins väg 19B

19 feb 2021

"Fantastisk mäklare!
Otroligt serviceminded, lyhörd, tydlig och verkligen trevlig att samarbeta med!
Kommer varmt rekommendera Malin till de jag känner som ska sälja sin bostad! "
säljare på Bettina Olssons väg 56

18 feb 2021

"Malin Jangvert är en mycket professionell
mäklare. Trevlig och tydlig i kommunikationen."
säljare på Klostergatan 8

18 feb 2021

"Malin, är engagerande och mycket snabb och effektiv. Jag anlitar Malin gärna fler gånger."
säljare på Knopgränd 1A

17 feb 2021

"Bästa mäklaren jag kunde ha önskat! Stor insats, rådgivning och hjälp under hela processen - och försäljningen gick snabbt med ett utmärkt pris. "
säljare på Bagersgatan 2

06 feb 2021

"Malin är en mäklare som verkligen brinner för sitt jobb! Det märks tydligt i hennes engagemang och vilja att lyckas.
Hon är en proffssäljare ut i fingerspetsarna! :)
Jag kommer varmt rekommendera henne vidare! "
säljare på Östra Ansgarigatan 95D

29 jan 2021

"Malin gjorde ett förträffligt arbete! Trots att en köpare hoppade av i sista sekund innan signering, tappade hon inte hoppet utan levererade på samma höga nivå igen! Jag skulle välja Malin alla gånger och rekommenderar henne hjärtligt! "
säljare på Major Nilssonsgatan 15B

14 jan 2021

"Mycket trevlig och engagerad mäklare som är hjälpsam på alla sätt och vis. Kommer gärna rekommendera Malin till andra som vill sälja sina fastigheter framöver "
säljare på Höjagatan 28

13 jan 2021

"Detta var vårt andra försök att sälja lägenheten. Förra mäklaren lyckades inte på 3 månader. Malin fick sålt lägenheten efter 1 vecka. Och vi fick mer än vad vi la ut den för första gången. Det är skillnad på mäklare o mäklare. Driven och proffsig! Har bara positivt att säga. "
säljare på Betonggatan 1

15 nov 2020

"Fem stjärnor av fem! Mycket duktig! *****"
säljare på Verkstadsgatan 1A

08 okt 2020

"Malin är en fantastisk mäklare! Hon är kunnig, driven och gör sitt yttersta för att göra sina kunder nöjda. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Kommendörsgatan 9C

20 nov 2019

"Proffsig!! "
säljare på Ribevägen 18A

20 nov 2019

"Malin är väldigt postivit och kunnig med ett lugn och en trygghet som smittar av sig. Otroligt nöjda nöjd och vi skulla vända oss till henne alla dagar i veckan och kan rekommendera henne varmt!"
säljare på Ribevägen 18C

18 jun 2019

"Malin är en positiv, driven och kunnig mäklare med sinne för god service. Hon var engagerad genom hela processen och gav det där "lilla extra" som man uppskattar som kund. Slutpriset blev högre än förväntat. Vi är mycket nöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Kalkstensvägen 15

17 jun 2019

"Hon kom och med sitt positiva sätt och övertygade mig att detta skulle gå lätt att sälja.Efter att ha haft en negativ mäklare så vände hon på allt."
säljare på Limhamnsvägen 132

10 jun 2019

"Slutpriset blev mkt högre än utgångspriset.
Malin är mkt professionell i sitt bemötandeoch vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Tygelsjövägen 133

24 jan 2019

"Malin inger förtroende. Hon tar sig tid för just dig och håller dig uppdaterad under resans gång.
Malin får högsta betyg av mig och jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Vikhögsgatan 1L

26 nov 2018

"Det blev stressigt när vi skulle göra annonsen då Malin hade en semesterresa på gång. Annars gick allt som vi tänkt o lägenheten blev snabbt såld!!! "
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

24 nov 2018

"Mitt hus såldes innan annons gick ut"
säljare på Vresalmsgatan 8

22 nov 2018

"Jag har haft nöjet att ha kontakt med Malin Ekvall Jangvert både i egenskap av köpare och säljare. Jag var väldigt nöjd i båda fallen och kan varmt rekommendera henne oavsett om du ska sälja eller köpa! Jag vill så klart också rekommendera Bjurfors som helhet och passar då också på nämna Malin Malmqvist som på bästa sätt servat beträffande det administrativa! Stort Tack till er båda!"
säljare på Sundsgatan 11B

16 jul 2018

"Supernöjd. Kommer varmt rekommendera till andra. "
säljare på Gamleväg 22B

15 jul 2018

"Malin var trevlig, seriös och engagerad genom hela processen. Jag rekommenderar verkligen henne!"
säljare på Västra Varvsgatan 18A

30 okt 2017

"Snabb försäljning, toppad av väldigt bra återkoppling "
säljare på Edward Lindahlsgatan 12A

30 okt 2017

"Mäklaren var ett proffs ända ut i fingerstpetsen. Valde Malin som mäklare för att jag har haft kontakt
med henne via mitt arbete och blev då imponerad av hennes proffsighet och kunskap."
säljare på Köpenhamnsvägen 42C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
29
Villa
8
Radhus
6
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
229 160 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
140 av 154 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 157 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
146 av 155 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 156 säljare

Malin på kartan.

553 tidigare annonser
2 bostäder till salu
157 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

6 595 000 kr
5 rum, 135 m²
48 851 kr/m²
Villa, Vellinge
3 275 000 kr
2 rum, 49 m²
66 836 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 663 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 200 000 kr
Villa åkarp
+ 205 000 kr
5 rum, 140 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 500 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
+ 300 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 500 000 kr
Kedjehus Nya Bellevue
+ 500 000 kr
5 rum, 159 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Oerhört kompetent, trevlig, social och driven. Gjorde allt i sin makt för att hela processen skulle vara så lätt och smidig för oss säljare. Vi skulle rekommendera Malin till ett hunda procent."
11 000 000 kr
Villa Sibbarp
+ 1 000 000 kr
6 rum, 170 m²
Utropspris: 10 000 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 205 000 kr
5 rum, 109,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.