Ludwig Delin

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Ludwig Delin
Profilbild för Ludwig Delin
Säljarfavorit
Ludwig Delin
4.9 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
18 st
72 740 000 kr

Bakgrund

Ludwig Delin jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2020-06-17. Ludwig har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2023. Ludwig har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 35 765 000 kr.

Presentation

Försäljning av sin bostad är för många den största ekonomiska affären man gör i sitt liv, med noggrannhet, engagemang och målmedvetenhet är det min uppgift att också göra den tills din livs bästa affär. För att kunna uppnå detta är det viktigt för mig att konstant vara lättillgänglig och påläst. För mig är nöjda kunder ett måste och är det som driver mig framåt i mitt arbete.

Med uppväxt i Malmö, många års erfarenhet inom försäljning och tidigare erfarenheter inom företaget så finns jag här för att skapa den perfekta bostadsaffären för mina kunder. Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi tillsammans med vår unika Erik Olsson metod ska nå en lyckad försäljning!

Säljare om Ludwig.

14 maj 2024

"Mycket professionellt, lyhörd, närvarande samt transparent som gjorde att vi kände oss trygga under hela processen. Starkt rekommenderat!"
säljare på Sofierogatan 4D

17 apr 2024

"Ludwig är en mycket sympatisk ung man med en hög dos av diplomati. Han var väldigt förstående för en "gammal rävs" synpunkter om styling som blivit så populärt. Det var också väldigt lätt att samarbeta med Ludwig om utgångspris och taktik för hur vi skulle annonsera att lägenheten var till salu. ..."
"Ludwig är en mycket sympatisk ung man med en hög dos av diplomati. Han var väldigt förstående för en "gammal rävs" synpunkter om styling som blivit så populärt. Det var också väldigt lätt att samarbeta med Ludwig om utgångspris och taktik för hur vi skulle annonsera att lägenheten var till salu. Han lyckades också med konststycket att sälja min lägenhet på första visningen. Så jag kan varmt rekommendera att anlita Ludwig :-)"
Läs mer
säljare på Erikslustvägen 10A

16 apr 2024

"Det var en fröjd att sälja med Ludwig, engagerad, kunnig och driven. Vi kommer anlita honom igen när det är dags att sälja igen."
säljare på Mariedalsvägen 19

16 apr 2024

"Inte första gången vi samarbetar med Ludvig och inte heller sista gången! Extremt lyhörd och väldigt noggrant. Vi kände oss trygga genom hela bostadsaffären."
säljare på Hallenborgs gata 18A

16 apr 2024

"Väldigt hjälpsam, svarade på alla frågor jag hade snabbt och gjorde försäljningen väldigt enkel för mig som säljare."
säljare på Örsholmsgången 4B

05 apr 2024

"Pålitlig och engagerad mäklare. Förstår våra behov. Lyhörd och hjälper till vid frågor och funderingar vi har. "
säljare på Idaborgsgatan 51

14 mar 2024

"Jag är mycket nöjd med Ludwig eftersom han har varit 100 procent engagerad i hela processen, uppdaterat mig regelbundet och varit lätt att nå för att få svar på mina frågor och funderingar. Skulle definitivt anlita Ludwig igen i framtiden! "
säljare på Nobelvägen 147C

05 mar 2024

"Ludwig var tillgänglig i alla lägen."
säljare på Ellstorpsgatan 2C

31 jan 2024

"Ludwig är mycket lätt att kommunicera med och är lyhörd. Han har bra lokalkännedom och förståelse för vilken typ av kunder som har ett intresse i området. I det stora hela är vi nöjda med Ludwigs insats och skulle absolut rekommendera honom till andra som söker mäklare. Vi uppskattade framförallt..."
"Ludwig är mycket lätt att kommunicera med och är lyhörd. Han har bra lokalkännedom och förståelse för vilken typ av kunder som har ett intresse i området. I det stora hela är vi nöjda med Ludwigs insats och skulle absolut rekommendera honom till andra som söker mäklare. Vi uppskattade framförallt den snabba återkopplingen och tillgängligheten!"
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 5A

29 jan 2024

"Lägenheten hann inte ens komma ut på marknaden innan den var såld till en person i Ludwigs kontaktnät med potentiella köpare. Dessutom till ett pris jag är mycket nöjd med. Imponerande i en marknad som denna.
En mäklare som är på tårna, men samtidigt ödmjuk och professionell.
Kan varmt rekomme..."
"Lägenheten hann inte ens komma ut på marknaden innan den var såld till en person i Ludwigs kontaktnät med potentiella köpare. Dessutom till ett pris jag är mycket nöjd med. Imponerande i en marknad som denna.
En mäklare som är på tårna, men samtidigt ödmjuk och professionell.
Kan varmt rekommendera Ludwig!"
Läs mer
säljare på Kronborgsvägen 18A

19 dec 2023

"Ludwig är kunnig, tillgänglig och lösningsorienterad. Han är driven och engagerad i alla delar av försäljningsprocessen. Med Ludwig som mäklare var det enkelt och smidigt att sälja lägenhet i en något kylig marknad. :) "
säljare på Kronborgsvägen 17A

16 nov 2023

"Ludwig är både trevlig och kompetent. "
säljare på Beridaregatan 20B

18 sep 2023

"Mycket tillmötesgående och trevlig, duktig förhandlare"
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33B

06 sep 2023

"Superbra mäklare! Sålde lägenheten innan visning utan att den hann läggas ut på hemnet samt fick över utgångspriset, alltså en mycket smidig affär :) Ludwig får full pott av mig på alla punkter! Kan starkt rekommendera!"
säljare på Idaborgsgatan 51

31 aug 2023

"Försäljningen kunde inte gått fortare eller smidigare. Stort engagemang, smidig, entusiastisk och effektiv . Allt blev mycket bättre än jag vågat hoppas på. Rekommenderar Ludwig Delin fullt ut."
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33A

24 aug 2023

"Ludwig är en fantastisk mäklare. Han är inte för påtryckande och har skaffar sig bra kunskap om området, lägenheten och bostadsrättsföreningen så han kan prata om lägenheten utan och innan.
Jag köpte lägenheten via honom och det var därför ett självklart val för mig att välja honom vid försäljni..."
"Ludwig är en fantastisk mäklare. Han är inte för påtryckande och har skaffar sig bra kunskap om området, lägenheten och bostadsrättsföreningen så han kan prata om lägenheten utan och innan.
Jag köpte lägenheten via honom och det var därför ett självklart val för mig att välja honom vid försäljning av lägenheten. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147F

07 aug 2023

"Ludwig är en väldigt bra mäklare som gav 100% i insats och engagemang! Super nöjd med försäljningen och bostadsannonsen! "
säljare på Ellstorpsgatan 2B

27 jun 2023

"Inget är enkelt i dagens marknad men Ludwig levererade långt över förväntan. Jag kommer definitivt sälja med Ludwig i framtiden, en trevlig och ärlig mäklare! "
säljare på Kilian Zollsgatan 9C

11 apr 2023

"Supernöjd med att just Ludwig sålde min bostad. Allting flöt på riktigt bra trots en frostig bostadsmarknad. Han uppdaterade mig regelbundet och var alltid lätt att få tag på ifall jag hade några frågor. Högsta betyg 10/10!"
säljare på Idaborgsgatan 55B

20 feb 2023

"Ludwig är förtroendeingivande, professionell och har en mycket hög känsla för service. "
säljare på Nyvångsvägen 7A

20 feb 2023

"Ludwig har varit mäklare för två av mina två sålda bostäder och jag är lika nöjd denna gången som för två år sen. Engagerad och håller hela tiden en aktiv och bra dialog. Skulle inte kunna tänka mig att anlita någon annan! "
säljare på Folketshusvägen 9

12 jan 2023

"Kunde inte bett om en bättre mäklare, 10/10 från början till slut!"
säljare på Ellstorpsgatan 4B

14 nov 2022

"Mycket duktig! Jag kommer varmt rekommendera vidare Ludwig och kontakta honom igen vid framtida köp/försäljning. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete. Högsta betyg. "
säljare på Scaniaplatsen 21

14 nov 2022

"Alltid trevlig, lätt att få tag på.
Proffsig.
"
säljare på Välavägen 23-0

20 sep 2022

"Ludwig är engagerad, tydlig och mycket kunnig. Processen var genomgående smidig och jag hade fullt förtroende för Ludwig och hans uppdrag. "
säljare på Nobelvägen 147H

01 sep 2022

"Ludwig är professionell, kunnig och engagerad. Han svarar snabbt på mobil/sms och är trevlig att ha att göra med. Han har god kännedom om bostadsområdet vilket är en fördel.
Vi är mycket nöjda! "
säljare på Sallerupsvägen 28C

25 aug 2022

"Lojal, trevlig och professionell. Skulle anlita igen!"
säljare på Sallerupsvägen 26C

23 jun 2022

"Tog sig tid och svarade snabbt på mail."
säljare på Köpenhamnsvägen 13A

07 jun 2022

"Mycket bra, gick snabbt och smidigt"
säljare på Roslins väg 8

19 maj 2022

"Väldigt engagerad och driven. Gav goda råd under processens gång vilket gjorde att jag tillslut kunde känna mig nöjd med både försäljningspriset och mäklaren. "
säljare på Mariedalsvägen 62B

12 maj 2022

"Lyhörd, kunnig och professionell!"
säljare på Nobelvägen 147D

05 maj 2022

"Ludwig var väldigt professionell, engagerad och trevlig. Hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt och resulterade över mina förväntningar. Rekommenderar starkt Ludwig som mäklare!"
säljare på Idaborgsgatan 57D

04 maj 2022

"Ludwig var väldigt professionell från start till mål. Med sitt stora kontaktnät fick han till en lyckad förhandsvisning off market som resulterade i en budgivning med mycket lyckat resultat. Han gör det lilla extra för att få de potentiella köparna att lägga bud och försöker maximera resultatet g..."
"Ludwig var väldigt professionell från start till mål. Med sitt stora kontaktnät fick han till en lyckad förhandsvisning off market som resulterade i en budgivning med mycket lyckat resultat. Han gör det lilla extra för att få de potentiella köparna att lägga bud och försöker maximera resultatet gentemot mig som säljare. Det var en snabb och smidig process och jag rekommenderar varmt Ludwig som mäklare! "
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 4F

10 apr 2022

"Ludwig gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Har enbart goda ord att säga och kan verkligen rekommendera Ludwig på alla plan! "
säljare på Sofierogatan 4B

07 apr 2022

"Kompetent, tillmötesgående och lyhörd så fick Ludwig till en bra försäljning i oroliga tider. Tycker att han höll förväntningarna på en rimlig nivå och gav bra info om vilka möjligheter som fanns, på ett mycket vänligt men rakt tillvägagångssätt. Tummen upp!"
"Kompetent, tillmötesgående och lyhörd så fick Ludwig till en bra försäljning i oroliga tider. Tycker att han höll förväntningarna på en rimlig nivå och gav bra info om vilka möjligheter som fanns, på ett mycket vänligt men rakt tillvägagångssätt. Tummen upp!"
Läs mer
säljare på Idaborgsgatan 57E

06 apr 2022

"Vi rekommenderar stark att ta hjälp av Ludvig! Professionell, uppmärksam och hade ett välstrukturerat arbetssätt. Skönt som säljare att kunna luta sig tillbaka och samtidigt känna att det kommer bli väl genomfört! "
säljare på Nobelvägen 147I

26 mar 2022

"Ludwig var väldigt trevlig och engagerad i att få lägenheten såld till en så bra köpare som möjligt! "
säljare på Idaborgsgatan 57B

10 feb 2022

"Ludvig är mycket professionell, kunnig och tydlig. När jag har kontaktat honom via telefon eller sms är han alltid snabb på att svara. Lägg där till att han är supertrevlig och vänlig. Jag kommer att välja Ludvig igen om jag ska sälja min nya lägenhet i framtiden. "
"Ludvig är mycket professionell, kunnig och tydlig. När jag har kontaktat honom via telefon eller sms är han alltid snabb på att svara. Lägg där till att han är supertrevlig och vänlig. Jag kommer att välja Ludvig igen om jag ska sälja min nya lägenhet i framtiden. "
Läs mer
säljare på Tornfalksgatan 21

09 feb 2022

"Proffsig, engagerad, sakkunnig."
säljare på Idaborgsgatan 55A

22 nov 2021

"Viktigast för mig var kommunikation, driv och trygghet i min affär. Detta överlevererade Ludwig fullständigt! Jag skulle rekommendera Ludwig alla dagar i veckan."
säljare på Östra Stallmästaregatan 10

04 nov 2021

"Trots att vi som säljare inte kunnat närvara på plats under processen har Ludwig skött hela försäljningen strålande. Vi är mer än nöjda. "
säljare på Idaborgsgatan 55A

01 nov 2021

"Jag är väldigt nöjd med valet av Ludwig som mäklare! Han är lyhörd, professionell och enkel att kommunicera med vilket gjorde att allting gick smidigt från början till slut!"
säljare på Idaborgsgatan 57E

27 okt 2021

"En mycket kunnig o trevlig mäklare, jag fastnade direkt för honom, kan bara rekommendera honom vidare med ett mycket stort plus."
säljare på Nybovägen 57

13 okt 2021

"Som säljare är vi extremt nöjda med Ludwig som mäklare. Han är oerhört trevlig, kompetent och han kommer ihåg detaljer, som verkligen visar att han både är påläst och noggrann! Jag är helt övertygad om att vi fick ett bra mycket högre säljpris tack vare Ludwigs driv och engagemang. "
"Som säljare är vi extremt nöjda med Ludwig som mäklare. Han är oerhört trevlig, kompetent och han kommer ihåg detaljer, som verkligen visar att han både är påläst och noggrann! Jag är helt övertygad om att vi fick ett bra mycket högre säljpris tack vare Ludwigs driv och engagemang. "
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 28A

23 sep 2021

"Ludwig är lättillgänglig och väldigt kommunikativ. Han är engagerad från start till slut. Jag kan varmt rekommendera Ludwig. "
säljare på Sofierogatan 3C

26 aug 2021

"Ludwig gjorde ett strålande jobb med försäljningen av vår lägenhet. Mycket engagerad, professionell och hjälpsam genom hela processen, han får våra varmaste rekommendationer! "
säljare på Regementsgatan 76

16 aug 2021

"Ludwig är en stjärna! En perfekt affär är när alla är nöjda och det lyckades han verkligen med!
Kände oss jätte trygga med honom vid vår sida, och han hjälpte oss hela vägen. Mycket hjälpsam och service minded. Stort TACK Ludwig! "
säljare på Sallerupsvägen 26C

12 aug 2021

"Charmig och pedagogisk mäklare som visade engagemang i min försäljning. Mäklaren lät mig vara deltagande i viktiga beslut i försäljningsprocessen, vilket var uppskattat. Trots att det inte blev så mycket budgivning fann jag honom som en driven mäklare och kan endast rekommendera honom."
"Charmig och pedagogisk mäklare som visade engagemang i min försäljning. Mäklaren lät mig vara deltagande i viktiga beslut i försäljningsprocessen, vilket var uppskattat. Trots att det inte blev så mycket budgivning fann jag honom som en driven mäklare och kan endast rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Sofierogatan 4A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
35 765 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
125 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
127 av 128 säljare
Ludwig var tydlig och höll mig uppdaterad
131 av 131 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Ludwig på kartan.

173 tidigare bostäder
27 bostäder till salu
131 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
3 rum, 66 m²
30 227 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 429 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 54 m²
36 944 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 741 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 45 m²
26 555 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 286 kr/mån
1 495 000 kr
2 rum, 61 m²
24 508 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 828 kr/mån
1 195 000 kr
1,5 rum, 35 m²
34 142 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 929 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Ellstorp
2 rum, 47 m²
Lägenhet Slottsstaden
+ 180 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Ellstorp
2 rum, 70 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 445 000 kr
Lägenhet Ellstorp
-50 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionellt, lyhörd, närvarande samt transparent som gjorde att vi kände oss trygga under hela processen. Starkt rekommenderat!"
1 475 000 kr
Lägenhet Katrinelund
-20 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.