Ludvig Andersson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Ludvig Andersson
Profilbild för Ludvig Andersson
Säljarfavorit
Ludvig Andersson
4.9 / 5
(207 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
27 st
124 945 000 kr

Bakgrund

Ludvig Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-02-24. Ludvig har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Ludvig har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 131 125 000 kr.

Presentation

Ludvig brinner för att hjälpa människor med deras största affärer i livet. Genom hårt arbete kombinerat med ett härligt humör vägleder han dig i din bostadsrättsaffär hela vägen in i mål. Efter många år som elitutövare har han gjort rekord till en vana med sin passion och vinnarskalle. Att alltid ge kunderna det lilla extra, i varje enskild affär, har blivit det vinnande konceptet för Ludvig.

FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2019, Skandiamäklarna Landgren
FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2020, Skandiamäklarna Landgren

FLEST REKOMMENDATIONER 2020, Skandiamäklarna Landgren

Säljare om Ludvig.

21 jan 2022

"Ludwig visade redan vid första mötet att han var väl förberedd och gav ett mycket professionellt intryck. Han var under hela processen väldigt flexibel, tillgänglig och alltid positiv. Vi är väldigt nöjda med vårt val av Ludwig och han infriade alla förväntningar och krav vi klargjorde från start.
Vill ni ha en driven mäklare som är ärlig, enkel att ha att göra med och som levererar ett bra resultat kan vi varmt rekommendera Ludwig! "
säljare på Krutmeijersgatan 5

28 dec 2021

"Superhärlig, enkel och kommunicera med samt positiv inställning! 10/10!"
säljare på Döbelnsgatan 3C

27 dec 2021

"Ludvig är en fantastisk mäklare kunnig pålitlig hjälpsam och har en härlig humor. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Övägen 6B

27 dec 2021

"Ludvig är alltid glad, trevlig och professionell med god kännedom om marknaden. Baserat på vår lägenhetsförsäljning kan jag varmt rekommendera Ludvig. "
säljare på Nordlinds väg 96A

06 okt 2021

"Vi kontaktade Ludvig då han nyligen hade sålt en annan lägenhet i samma trappuppgång för ett rekordpris ( i Västra hamnen) . Vi var i en situation där vi har en planerad flytt en bit i framtiden och ville mest förbereda för en kommande försäljning. Ludvig gav tidigt ett seriöst intryck och var lyhörd för våra önskemål. Med Ludvigs goda kontaktnät så fick redan innan fotografering in ett 10-tal önskemål på förhandsvisning. Redan 2 dagar efter fotografering, efter en förhandsvisning, hade Ludvig hittat en köpare som köpte för ett pris vi var riktigt nöjda med och med långt tillträde vilket passade oss perfekt. Vi kan inte vara mer nöjda med hur hela processen utvecklade sig med resulterande nöjda köpare och säljare. Kan även slå ett slag för Ludvigs samarbetspartners som gav värdefulla råd inför visning. "
säljare på Märsgränd 25

04 okt 2021

"Ludvig är lätt att tycka om och är en engagerad, professionell och målmedveten mäklare. Han var kommunikativ hela vägen och gjorde sitt yttersta för att sälja vår bostad med bästa möjliga resultat. Ludvig gjorde hela säljprocessen rolig. Vi är supernöjda. Tack!!"
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

04 okt 2021

"Supernöjd med Ludvig vid försäljning av två lägenheter. Stort tack! "
säljare på Märsgränd 32

04 okt 2021

"Ludvig Andersson ! Top notch. Kunnig, driven, tydlig. Kommer att rekommendera Ludvig till alla som går / kommer gå i försäljning tankar i mitt nätverk."
säljare på Formgatan 29

01 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Ludvig, han är lyhörd och håll mig uppdaterad under hela processen!"
säljare på Lönnebergagatan 65

22 aug 2021

"Ludvig var kunnig, engagerad och aktiv under hela processen. Säljprocessen gick snabbt och smidigt. "
säljare på Nordlinds väg 98A

20 aug 2021

"Vilken stjärna! Vi har varit mycket nöjda från början till slut med vår försäljning. Ludvig är supertrevlig, ordentlig, driven och alltid lätt att nå om man har frågor. Han hade vårat fulla förtroende och genomförde våran försäljning med bravur och lite till.
Vi kunde inte vara mer nöjda med vårat val av mäklare - en super-mäklare helt enkelt!
Hälsningar Caroline & Jonathan "
säljare på Fernissagatan 8

19 aug 2021

"Ludvig är en sann mäklarstjärna med en bred arsenal av attraktiva egenskaper. Extremt proffsig, lyhörd och målinriktad, men dessutom genuin och trevlig som tusan samtidigt som han levererar på det han faktiskt lovar. Hela säljprocessen blev en trygg och fröjdefull upplevelse från start till mål med Ludvig som min mäklare. Kan inte rekommendera honom nog!"
säljare på Mastgränd 7A

19 aug 2021

"Kan varmt rekommendera Ludvig till andra! Kunde inte varit mer nöjd! "
säljare på Örsholmsgången 4B

18 aug 2021

"Ludvig är en mycket kompetent och skicklig mäklare som snabbt skapar förtroende. Jag är supernöjd med försäljningen och ger Ludvig min varmaste rekommendation."
säljare på Kilian Zollsgatan 30A

18 aug 2021

"Ludde är inte bara en genuint trevlig kille, han kan kränga lägenheter också!"
säljare på Mäster Danielsgatan 3

14 jul 2021

"Vi har både köpt och sålt av Ludvig och kommer definitivt använda honom igen. Kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Barlastgatan 28

07 jul 2021

"Ludvig var kunnig, realistisk och lätt att samarbeta med från det vi kontaktade honom. Vi kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Barlastgatan 26

07 jul 2021

"Ludvig uppträder mycket proffesionellt och vänligt! Rekommenderas varmt!"
säljare på Konsultgatan 25

07 jul 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Ludvig. Det jag främst uppskattar hos Ludvig är hans förmåga att snabbt komma från ord till handling utan att tumma på kvalitet. "
säljare på Grynbodgatan 4B

05 jul 2021

"Ludvig hjälpte oss med stor proffsighet att sälja vår lägenhet. Han är lyhörd, kunnig och ödmjuk. "
säljare på Kilian Zollsgatan 6B

08 jun 2021

"Vi är toppen nöjda med Skandiamäklarna i Malmö, Ludvig Andersson är både trevlig, kunnig och otroligt engagerad. Det är tredje affären vi har tillsammans med Sakndia mäklarna och alla har varit lyckade och trevligaJ ag kan rekommendera Ludvig med stort förtroende!"
säljare på Västra Varvsgatan 9A

23 maj 2021

"Ludvig representerade lägenheten på ett utomordentlig sätt genom hela försäljningen. Vi ger Ludvig våra starkaste rekommendationer!"
säljare på Sallys gata 42

23 maj 2021

"Ludvig, en livs levande hjälte! Med hårda krav, höga förväntningar och en extremt tajt tidsram lyckades Ludvig inom 5 dagar från första kontakt sälja vår lägenhet på förhand till ett pris högt över förväntan. Detta tack vare sitt stora engagemang och rätta kundregister. Ett stort tack till dig för att du gjorde det praktiskt möjligt för oss att agera snabbt och köpa vårt nya drömhus samma dag som vår lägenhet blev såld. "
säljare på Erikstorpsgatan 8

23 maj 2021

"Ludvig är en glad och positiv person som är lätt att tycka om. Därtill flexibel och snabb, vilket ledde till att vår lägenhet såldes före inplanerad visning till ett pris som vi var nöjda med!
Säljare på Kalkstensvägen 17
"
säljare på Kalkstensvägen 17

22 maj 2021

"Professionell, lyhörd och pragmatisk mäklare. Tillmötesgående och vägledande redan från första kontakt och bidrog starkt till att finna en optimal lösning utifrån relativt komplexa omständigheter som både jag och köparna var föremål för.
Lättillgänglig och transparent processen igenom utan några som helst uppskruvade förväntningar eller tomma löften - jag hade en positiv känsla hela förloppet igenom och i efterhand känns utfallet som om det var det bästa möjliga!"
säljare på Kornettsgatan 22B

21 maj 2021

"5 i betyg räcker inte! Superbra mäklarinsats!"
säljare på Regementsgatan 33A

21 maj 2021

"Pratade om värdering av bostaden ganska långt innan den gick ut till försäljning och marknaden fortsatte sedan öka. Därav inte så konstigt att slutpriset blev en bra bit högre än värderingen.
Väldigt nöjd och har upplevt processen trygg och tydlig, vilket är viktigt när det handlar om en så stor affär. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 18A

21 maj 2021

"Vi hade en mycket bra dialog!
Återkom efter visningar och hade bra disk under resans gång "
säljare på Västra Varvsgatan 18C

21 maj 2021

"Lägenheten såldes för betydlig mer än vad den värderades till."
säljare på Regementsgatan 33

30 mar 2021

"Vi rekommenderar varmt Ludvig Andersson som mäklare.
Ludvig är inte bara en väldigt trevlig person, som är lätt att kommunicera med, men också väldigt professionell och besitter en stor kunskap om bostadsmarknaden.
Tack vare hans engagemang och värdefulla råd gick vår försäljningsprocess smidigt och vi blev väldigt nöjda med resultatet.
"
säljare på Polis Larssons väg 48

25 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Ludvigs arbete av försäljningen av lägenheten. Från början till slut kände vi oss informerade och delaktiga i processen och har inget annat än gott att säga.
Han var uppmärksam och engagerad i oss och vår lägenhet på ett lagom vis och uppträdde mycket proffsigt i alla led.
Vi kan varmt rekommendera Ludvig som mäklare!"
säljare på Signalgatan 15

25 mar 2021

"Ludvig personifierar fullt ut den typ av mäklare man önskar att finna och få hjälp av i samband med sin bostadsförsäljning. Kunnig, rak, ärlig, ambitiös, energisk och väldigt trevlig att kommunicera med."
säljare på Barlastgatan 26

25 mar 2021

"Ludvig kan verkligen rekommenderas. Seriös, trevlig o med mycket humor. "
säljare på Köpenhamnsvägen 42B

23 mar 2021

"Ludvig har en enkel, rak, ärlig och trevlig attityd, som gjorde att det blev en lyckad
affär för både säljare och köpare."
säljare på Kronborgsvägen 12B

23 mar 2021

"Ludvig har gjort ett fantastiskt jobb med försäljning av min lägenhet. Väldigt professionell och engagerad med ett varmt bemötande. Har en väldigt god servicekänsla och lätt att få tag på vid frågor. Kan varmt rekommendera Ludvig som mäklare."
säljare på Regementsgatan 33A

23 mar 2021

"Hittills har Ludvig sålt 3 bostadsrätter åt mig med jättebra slutpriser och skött alla affärer åt mig superbt.
Kan varmt rekomendera honom om man vill få sin lägenhet eller hus sålt till det pris man har tänkt sig."
säljare på Föreningsgatan 68

23 mar 2021

"Ludvig var mycket trevlig och proffsig under hela processen. Det kändes tryggt ! "
säljare på Sergels väg 14A

23 mar 2021

"Jag skulle rekommendera Ludvig Andersson som mäklare till alla som ska sälja in bostad. "
säljare på Nobelvägen 147G

21 jan 2021

"Mycket trevlig "
säljare på Västra Skrävlingevägen 123

01 dec 2020

"Ludvig utstrålade kompetens och erfarenhet.
Engagemang och kommunikation bidrog till ett tryggt och fint samarbete.
Jag rekommenderar honom å det varmaste.
// Andy"
säljare på Svågertorpsvägen 43A

01 dec 2020

"Bra kombination av lyhörd, ödmjuk, driven och ambitiös! "
säljare på Rosengrens gata 5

23 nov 2020

"Best in test"
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33C

29 okt 2020

"Ludvig var ett självklart val för oss med sin otroliga kompetens och stora engagemang. Ludvig är väldigt lätt att tycka och han levererade tydlig och rak kommunikation genom hela affären. Han tar sig verkligen an uppdraget till 100% och tänker på allt i minsta detalj. Affären avslutades med ett resultat långt över förväntan med alla nöjda parter. Malmös bästa mäklare utan tvekan!"
säljare på Kilian Zollsgatan 30B

27 okt 2020

"Vi är jättenöjda, proffsig, en stjärnmäklare som vi gärna rekommenderar."
säljare på Emil Göranssons väg 259

27 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Ludvig! Rak, tydlig och alltid bra återkoppling. Otroligt proffsig från första mötet till sista handslag. Utan tvekan en av Skånes bästa mäklare!""
säljare på Hammartorpsvägen 7C

20 okt 2020

"Ludvig är otroligt engagerad och fokuserad på sin uppgift med ett bra bemötande och både tydlig och lyhörd i sin kommunikation. Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

19 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Ludvig och tycker att han har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Alltid trevlig, snabb med återkoppling och väldigt professionell. "
säljare på Pilegatan 12A

22 sep 2020

"Mycket duktig och charmig. Stallet upp utan ordinär arbetstid ved flera anledningar."
säljare på Hyllie Boulevard 7A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
131 125 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
199 av 203 säljare
Ludvig satte rätt förväntningar på slutpriset
188 av 206 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
194 av 196 säljare
Ludvig var tydlig och höll mig uppdaterad
205 av 206 säljare

Ludvig på kartan.

293 tidigare annonser
2 bostäder till salu
206 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 895 000 kr
1,5 rum, 44,5 m²
65 795 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 453 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 50 m²
45 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 000 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 200 000 kr
Lägenhet Malmö Live
+ 205 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
7 000 000 kr
Lägenhet Ribergsborg
+ 505 000 kr
5,5 rum, 132 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
3 825 000 kr
Lägenhet Ribergsborg
2 rum, 71 m²
Utropspris: 3 825 000 kr
1 595 000 kr
Lägenhet Kroksbäck
3 rum, 87 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
4 700 000 kr
Lägenhet Limhamns Sjösatd
+ 205 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.