Ludvig Andersson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Ludvig Andersson
Profilbild för Ludvig Andersson
Säljarfavorit
Ludvig Andersson
4.9 / 5
(132 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
24 st
104 035 000 kr

Bakgrund

Ludvig Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-02-24. Ludvig har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Ludvig har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 125 110 000 kr.

Presentation

Ludvig brinner för att hjälpa människor med deras största affärer i livet. Genom hårt arbete kombinerat med ett härligt humör vägleder han dig i din bostadsrättsaffär hela vägen in i mål. Efter många år som elitutövare har han gjort rekord till en vana med sin passion och vinnarskalle. Att alltid ge kunderna det lilla extra, i varje enskild affär, har blivit det vinnande konceptet för Ludvig.

FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2019, Skandiamäklarna Landgren
FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2020, Skandiamäklarna Landgren

FLEST REKOMMENDATIONER 2020, Skandiamäklarna Landgren

Säljare om Ludvig.

21 jan 2021

"Mycket trevlig "
säljare på Västra Skrävlingevägen 123

01 dec 2020

"Ludvig utstrålade kompetens och erfarenhet.
Engagemang och kommunikation bidrog till ett tryggt och fint samarbete.
Jag rekommenderar honom å det varmaste.
// Andy"
säljare på Svågertorpsvägen 43A

01 dec 2020

"Bra kombination av lyhörd, ödmjuk, driven och ambitiös! "
säljare på Rosengrens gata 5

23 nov 2020

"Best in test"
säljare på Västra Kristinelundsvägen 33C

29 okt 2020

"Ludvig var ett självklart val för oss med sin otroliga kompetens och stora engagemang. Ludvig är väldigt lätt att tycka och han levererade tydlig och rak kommunikation genom hela affären. Han tar sig verkligen an uppdraget till 100% och tänker på allt i minsta detalj. Affären avslutades med ett resultat långt över förväntan med alla nöjda parter. Malmös bästa mäklare utan tvekan!"
säljare på Kilian Zollsgatan 30B

27 okt 2020

"Vi är jättenöjda, proffsig, en stjärnmäklare som vi gärna rekommenderar."
säljare på Emil Göranssons väg 259

27 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Ludvig! Rak, tydlig och alltid bra återkoppling. Otroligt proffsig från första mötet till sista handslag. Utan tvekan en av Skånes bästa mäklare!""
säljare på Hammartorpsvägen 7C

20 okt 2020

"Ludvig är otroligt engagerad och fokuserad på sin uppgift med ett bra bemötande och både tydlig och lyhörd i sin kommunikation. Rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4B

19 okt 2020

"Vi är väldigt nöjda med Ludvig och tycker att han har gjort ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Alltid trevlig, snabb med återkoppling och väldigt professionell. "
säljare på Pilegatan 12A

22 sep 2020

"Mycket duktig och charmig. Stallet upp utan ordinär arbetstid ved flera anledningar."
säljare på Hyllie Boulevard 7A

29 aug 2020

"Ludvig levererade från dag 1 och tvekade aldrig på hans insats. Har stöttat genom hela processen och skapade utmärkta förutsättningar för en bra försäljning. "
säljare på Erikstorpsgatan 10B

26 aug 2020

"Ludvig kämpade på och lyckades få många intressenter och ett riktigt bra slutpris. Mycket duktig och kunnig mäklare, jag kan definitivt rekommendera honom!"
säljare på Västra Stallmästaregatan 30B

26 aug 2020

"Ludvig är engagerad, lyhörd, säljinriktad och mycket sympatisk.
Vi vill tacka Ludvig för hans strålande insats i samband med vår lägenhetsförsäljning. Vi anlitar honom mer än gärna i eventuellt kommande försäljningar.
"
säljare på Östra Ryttmästaregatan 5

20 jul 2020

"Driven och engagerad mäklare. Kändes tryggt genom hela försäljningsprocessen.
"
säljare på Roslins väg 1

17 jul 2020

"Ludvig har gjort ett fantastiskt jobb - igen!
Pålitlig, proffsig, engagerad och otroligt trevlig genom hela försäljningen. Tips! - Sälj med Ludvig!! :) "
säljare på Köpenhamnsvägen 42B

09 jul 2020

"Bra och tydlig löpande dialog"
säljare på Einar Hansens Esplanad 71

06 jul 2020

"Ludvig är en mäklare i världsklass! Med sitt driv, engagemang och vinnarskalle säljer han bostäder även under rådande omständigheter. Genom hela processen, från start till mål har han varit helt fantastisk. Vi rekommenderar varmt Ludvig likt våra vänner och familjer. På tre månader har han sålt tre objekt inom släkten. Han överträffar samtliga förväntningar och fortsätter att leverera i världsklass! "
säljare på Räfsgatan 22

25 jun 2020

"Ludvig är en stjärna! Opretentiös, kunnig och engagerad som jag varmt rekommenderar andra att anlita. Trots rådande Corona-pandemi och ett snabbt erbjudande om försäljning från min sida så ställde han upp utan att tveka. Genom hela processen har han varit tydlig, trevlig och enkel att få tag på. Resultatmässigt överträffade Ludvig mina förväntningar och jag kan inte varit mer nöjd."
säljare på Baskemöllegatan 7B

22 jun 2020

"Ludvig var otroligt duktig och lyhörd. Professionell genom hela processen. "
säljare på Ribevägen 6A

23 maj 2020

"Ludvig gjorde ett jättebra arbete i försäljningen av min bostad. Ger honom mina varmaste rekommendationer och är ett självklart val vid nästa försäljning! "
säljare på Lagmansgatan 6E

23 maj 2020

"Ludvig är absolut den bästa mäklaren vi haft. Ödmjuk, trovärdig och väldigt snäll. Precis det man är ute efter hos en mäklare. Ludvig la imponerande mycket tid på lägenhet och såg till att vi fick den bästa servicen.
Kan med säkerhet säga att denna killen kommer komma långt. Så ung. Vem vet... kanske nya Fredrik Eklund."
säljare på Helsingborgsgatan 14

23 maj 2020

"Vi är jättenöjda med försäljningen av vår lägenhet. Allt kändes tryggt och bra. Kan verkligen rekommendera Ludvig.. bästa mäklaren. Han är både seriös, pålitlig. Alltid glad och trevlig.Han får högsta poäng av oss."
säljare på Kilian Zollsgatan 33

23 maj 2020

"Ludvig är enligt mig en stjärnmäklare som gör det där lilla extra. Det där lilla extra som vi alla önskar av en mäklare. Varma rekommendationer!! "
säljare på Kilian Zollsgatan 30A

05 apr 2020

"Ludvig är en härlig och personlig mäklare som man lätt bli bra vän med. En mäklare som får en att känna lugn under hela processen samtidigt som det skall vara riktigt roligt. Ludvig kunde mitt området in och utan till och var ett säkert val för mig.
Helt enkelt en utmärkt mäklare!"
säljare på Major Nilssonsgatan 7B

31 mar 2020

"Ludvig hjälpte mig att förmedla en bostad som betytt väldigt mycket för mig. Han hade respekt för min veliga inställning inför försäljningen och gjorde upp en plan som jag kände mig trygg med under hela processen. Slutpriset på bostaden matchade mina förväntningar och jag är mer än nöjd när vi nu sålt bostaden. Kan varmt rekommendera Ludvig."
säljare på Rosengrens gata 13

31 mar 2020

"Ludvig Andersson var lyhörd, driven och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Kunnig och med bra lokalkännedom- en professionell mäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Ledebursgatan 2

30 mar 2020

"När försäljningen precis har börjar bryter pandemin ut och då var jag var otroligt glad över att ha Ludvig, med sitt tålamod och lugn, vid min sida. Jag är mycket nöjd av valet av mäklare."
säljare på Eslövsgatan

05 mar 2020

"Trevlig, kunnig och professionell mäklare med goda kunskaper om området. "
säljare på Beridaregatan 20B

03 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med att ha haft Ludvig som mäklare vid min försäljning. Han hade en otroligt bra fingertoppskänsla i att hitta rätt köpare till rätt pris! Också mycket bra på att ge lägesuppdateringar om vad som händer i försäljningen så man hänger med."
säljare på Slussgatan

01 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare. Vi kan varmt rekommendera Ludvig."
säljare på Herrestadsgatan 3B

29 feb 2020

"Jag är otroligt nöjd med mitt val av Ludvig. En mäklare som tänker utanför ramarna och är noggrann i allt han gör. Uppdaterade mig konstant och fick mig känna mig bekväm direkt. "
säljare på Ribevägen 14C

28 feb 2020

"Ludvig gjorde ett helt fantastiskt arbete och jag kan inte rekommendera honom högre. "
säljare på Regementsgatan 27F

26 feb 2020

"Jag upplevde redan vid första kontakten en mycket positiv känsla av att detta var ett bra val av mäklare. Han var rak och tydlig och kom med bra infalls vinklar om hur vi skulle gå vidare i försäljningen. Detta innebar att vi inte drog i väg i vår fantasi med prisbilden utan när försäljningen var klar var vi helnöjda. Kommer att rekommendera honom till andra om det blir aktuellt."
säljare på Axel Danielssons väg 444

25 feb 2020

"Super dygtig mäklare "
säljare på Carlsgatan 7F

25 feb 2020

"Ludvig var helt fantastisk. Utan tvekan en av Malmös bästa mäklare.
Tydlig struktur och metodik med bra återkoppling. Duktig i budgivningsfasen där han var tydlig och gav bra tips för att få så bra budgivning som möjlig.
Super nöjd!
"
säljare på Ola Hanssonsgatan 3B

25 nov 2019

"Ludvig var otroligt lyhörd, engagerad och driven under hela processen. Han visade på stort kunnande och var mycket professionell. Jag kommer använda mig av Ludvig i alla framtida bostadsförsäljningar. Bästa mäklaren i Malmö. 10/10"
säljare på Vimpelgatan 17

10 nov 2019

"Ludvig är en mycket engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Han förklarade säljprocessen från början till slut och höll oss hela tiden informerade. Lätt att få tag på och snabb att återkomma när vi hade frågor. Vi gjorde upp en plan för försäljningen och förberedde allt, men oväntat snabba försäljningar av ett par grannhus, gjorde att vi tidigarelade försäljningen och sålde till ett högre pris än både vi och Ludvig förväntat oss. Här var Ludvigs flexibilitet och drivenhet som säljare viktig, och gynnade oss mycket positivt. Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Ludvig!"
säljare på Harald Lindvalls gata 67

05 nov 2019

"Trevlig, kunnig, charmig, tillmötesgående mäklare. Snabb med allting, hörde av sig både före och efter visning ganska omgående. Mycket tydlig och gick igenom från punkt till punkt vid kontrakt skrivning och förklarade på ett bra sätt. Kände stort förtroende."
säljare på Gärdesvägen 1

05 nov 2019

"Vi är supernöjda med valet av mäklare. Ludvig var engagerad och höll oss konstant uppdaterade om affären. Proffsig! 5/5 och kan varmt rekommendera honom!!!"
säljare på Disponentgatan 27

17 okt 2019

"Väldigt driven, trevlig, seriös, serviceminded mäklare. Allt gick hur smidigt som helst från värdering till såld lägenhet. Aldrig några problem att komma i kontakt med honom utan att svarade på mina frågor och höll mig uppdaterad om vad som hände under hela processen. Jag är otroligt nöjd med Ludvig och skulle rekommendera honom till alla jag känner! "
säljare på Ellstorpsgatan 4M

30 sep 2019

"Ludvig är en väldigt trygg och professionell mäklare som har samlat flera olika kompetenser och kontakter i sin rockärm för att erbjuda en helhetslösning för kunden. Inte rädd för att säga sin åsikt för att höja nivån på affären men aldrig på ett otrevligt sätt. Att Ludvig är charmerande och empatisk blir tydligt från första stund och håller i sig genom hela affären. Jag är mycket nöjd med min bostadsaffär och kan varmt rekommendera Ludvig. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 3

07 sep 2019

"Mycket professionell och engagerad"
säljare på Duvhöksgatan 6B

07 sep 2019

"Mäklaruppdraget genomfördes med objektet enbart publicerat som "Redo".
Ludvig genomförde ett genuint mäklararbete och matchade önskningarna från både säljare och köpare, alla 3 parter blev nöjda (säljare, köpare och mäklare).
Hatten av och stora "A"."
säljare på Rosengrens gata 11

20 aug 2019

"Mycket nöjd. Gör det lilla extra vilket LÅNGT ifrån alla gör idag. Kommer alltid välja Ludvig/ Mimmie"
säljare på Södra Skolgatan 41C

06 jun 2019

"Han får av mig 4,5+"
säljare på Disponentgatan 27

24 maj 2019

"Mycket trevlig och proffsig. Kan varmt rekommendera honom till vänner och bekanta."
säljare på Karolingatan 16

30 apr 2019

"Ludvig är en oerhört duktig och kompetent mäklare som dessutom är lyhörd för kundens önskemål. Trevlig och enkel att ha att göra med!"
säljare på Blåsebergavägen 11

28 apr 2019

"Som jag skrivet innan, en fantastiskt mäklare. Väljer ni Ludvig är ni i goda händer. Han rekommenderas starkt. "
säljare på Nordlinds väg 96C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
125 110 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
126 av 132 säljare
Ludvig satte rätt förväntningar på slutpriset
118 av 132 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
131 av 132 säljare
Ludvig var tydlig och höll mig uppdaterad
131 av 132 säljare

Ludvig på kartan.

209 tidigare annonser
2 bostäder till salu
131 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
2 rum, 66 m²
28 712 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 066 kr/mån
2 090 000 kr
2 rum, 55,5 m²
38 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 096 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ellstorp
2,5 rum, 51 m²
Utropspris: 1 375 000 kr
2 280 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 85 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 545 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
3,5 rum, 82 m²
Utropspris: 2 545 000 kr
2 650 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 455 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.