Ludvig Andersson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Ludvig Andersson
Profilbild för Ludvig Andersson
Säljarfavorit
Ludvig Andersson
4.9 / 5
(245 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
60 st
38 st
222 625 000 kr

Bakgrund

Ludvig Andersson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-02-24. Ludvig har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Ludvig har enligt vår statistik haft 47 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 189 020 000 kr.

Presentation

Ludvig brinner för att hjälpa människor med deras största affärer i livet. Genom hårt arbete kombinerat med ett härligt humör vägleder han dig i din bostadsrättsaffär hela vägen in i mål. Efter många år som elitutövare har han gjort rekord till en vana med sin passion och vinnarskalle. Att alltid ge kunderna det lilla extra, i varje enskild affär, har blivit det vinnande konceptet för Ludvig.

FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2019, Skandiamäklarna Landgren
FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2020, Skandiamäklarna Landgren
FLEST SÅLDA BOSTÄDER 2021, Skandiamäklarna Landgren

FLEST REKOMMENDATIONER 2020, Skandiamäklarna Landgren
FLEST REKOMMENDATIONER 2021, Skandiamäklarna Landgren

Säljare om Ludvig.

22 jun 2022

"Supernöjd med Ludvig från första mötet till försäljning!
"
säljare på Fågelbacksgatan 37

20 jun 2022

"Detta var min första bostadsaffär med en mäklare och jag kunde inte vara mer nöjd!
Ludvig agerade otroligt professionell från början till slut.
Jag kommer definitivt att anställa Ludvig för alla mina framtida bostadsaffärer!!"
säljare på Västra Ryttmästaregatan 18A

20 jun 2022

"Fint bemötande och överlag en trevlig upplevelse genom försäljningen. "
säljare på Korsörvägen 16A

20 jun 2022

"Ludvig är väldig professionell, engagerad & driven. Ger aldrig upp och tar det lite extra steget som behövs för att få bostaden såld. Kommunikationen och uppdateringen är av världsklass. "
säljare på Tors gränd 13

20 jun 2022

"Mycket duktig "
säljare på Limhamns Stationsväg 22

20 jun 2022

"Vi har träffat många mäklare i Malmöområdet. Ludvig har stått ut från mängden i hans sätt att dels bemöta oss som spekulanter men sedan också som säljare. Vi kunde inte varit mer nöjda då han alltid är välförberedd, lyhörd och proffsig. "
säljare på Regementsgatan 29C

20 jun 2022

"Ludvig är en engagerad och omtyckt mäklare, han hjälpte oss hela vägen och vi upplevde att vi var i goda händer. "
säljare på Limhamnsvägen 10C

20 jun 2022

"Toppklass!"
säljare på Kilian Zollsgatan 15B

04 apr 2022

"Mycket nöjd genom hela processen. "
säljare på Beijerskajen 2E

02 apr 2022

"En mäklare man kan lita på, det visar sig gång på gång. Proffsig, engagerad och driven. Men framförallt så vet han vad han pratar om och levererar därefter! "
säljare på Nicoloviusgatan 6A

01 apr 2022

"Ludvig är en fantastiskt mäklare som vi använt fler gånger nu! Han är kommunikativ, krånglar inte till det och känns väldigt ärlig och transparent. Vi kan verkligen rekommendera honom! "
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

31 mar 2022

"Vi är supernöjda med Ludvig! Han har härlig energi och gjorde försäljningen till en rolig process! Han kunde sin sak och fick oss att känna oss trygga med försäljningen! "
säljare på Nordlinds väg 94B

31 mar 2022

"Ludvig är en ytterst kompetent och engagerad mäklare som har väldigt god kännedom om marknaden. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Stora Varvsgatan 43

30 mar 2022

"Det är skillnad på mäklare och mäklare! Ludvig är en väldigt likeable, målinriktad och bra mäklare som var engagerad och höll mig uppdaterad under hela affären."
säljare på Kolsyregatan 20

30 mar 2022

"Fantastisk mäklare"
säljare på Regementsgatan 33A

10 feb 2022

"Ludvig, Extremt Lyhörd och Flexibel under hela processen. Detta bidrog till en lyckad och trygg försäljning. Där både jag som säljare och inte minst köparen, vi fick båda övertygande känslor när affären avslutades."
säljare på Knopgränd 4

09 feb 2022

"Mäklaren var väldigt bra på att uppdatera mig under hela försäljningen. Vi fick långt över utgångspriset och försäljningen gick super snabbt och smidigt. Väldigt lätt att ha att göra med samt extremt kunnig och kändes verkligen som att han tog ansvar och såg till att alla som medverkade i försälj..."
"Mäklaren var väldigt bra på att uppdatera mig under hela försäljningen. Vi fick långt över utgångspriset och försäljningen gick super snabbt och smidigt. Väldigt lätt att ha att göra med samt extremt kunnig och kändes verkligen som att han tog ansvar och såg till att alla som medverkade i försäljningen var nöjda. Väldigt Glad och positiv. "
Läs mer
säljare på Formgatan 3

09 feb 2022

"Har tidigare haft honom i en annan försäljning. Gör alltid en jätte bra insats. Uppskattas stort!"
säljare på Norrbäcksgatan 3

09 feb 2022

"Har sålt lägenhet med Ludvig tidigare så vi visste vad vi skulle få. Toppklass! "
säljare på Limhamnsvägen 12B

09 feb 2022

"Klass rakt igenom! Kan verkligen rekommendera Ludvig som mäklare om ni har går i säljtankar."
säljare på Limhamnsvägen 12B

09 feb 2022

"Jag letade och hittade snabbt Ludwig. Gick inte missa hans grymma försäljningar. Jag jämförde och han slår ut alla. Malmös bästa och förblir. 10/10 i betyg "
säljare på Östra Varvsgatan 5B

09 feb 2022

"Ludvig är mycket proffsig han kan prata med olika typer av människor och man får stort förtroende för honom. Likaså är Ludvig kunnig och tydlig i sin kompetens så jag kan bara ge honom mina bästa rekommendationer."
säljare på Nicoloviusgatan 8B

09 feb 2022

"Jag vill absolut rekommendera honom , upplevde att han var proffsig och väldigt kunnig mäklare"
säljare på Beijerskajen 2E

21 jan 2022

"Ludwig visade redan vid första mötet att han var väl förberedd och gav ett mycket professionellt intryck. Han var under hela processen väldigt flexibel, tillgänglig och alltid positiv. Vi är väldigt nöjda med vårt val av Ludwig och han infriade alla förväntningar och krav vi klargjorde från start..."
"Ludwig visade redan vid första mötet att han var väl förberedd och gav ett mycket professionellt intryck. Han var under hela processen väldigt flexibel, tillgänglig och alltid positiv. Vi är väldigt nöjda med vårt val av Ludwig och han infriade alla förväntningar och krav vi klargjorde från start.
Vill ni ha en driven mäklare som är ärlig, enkel att ha att göra med och som levererar ett bra resultat kan vi varmt rekommendera Ludwig! "
Läs mer
säljare på Krutmeijersgatan 5

28 dec 2021

"Superhärlig, enkel och kommunicera med samt positiv inställning! 10/10!"
säljare på Döbelnsgatan 3C

27 dec 2021

"Ludvig är en fantastisk mäklare kunnig pålitlig hjälpsam och har en härlig humor. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Övägen 6B

27 dec 2021

"Ludvig är alltid glad, trevlig och professionell med god kännedom om marknaden. Baserat på vår lägenhetsförsäljning kan jag varmt rekommendera Ludvig. "
säljare på Nordlinds väg 96A

06 okt 2021

"Vi kontaktade Ludvig då han nyligen hade sålt en annan lägenhet i samma trappuppgång för ett rekordpris ( i Västra hamnen) . Vi var i en situation där vi har en planerad flytt en bit i framtiden och ville mest förbereda för en kommande försäljning. Ludvig gav tidigt ett seriöst intryck och var ly..."
"Vi kontaktade Ludvig då han nyligen hade sålt en annan lägenhet i samma trappuppgång för ett rekordpris ( i Västra hamnen) . Vi var i en situation där vi har en planerad flytt en bit i framtiden och ville mest förbereda för en kommande försäljning. Ludvig gav tidigt ett seriöst intryck och var lyhörd för våra önskemål. Med Ludvigs goda kontaktnät så fick redan innan fotografering in ett 10-tal önskemål på förhandsvisning. Redan 2 dagar efter fotografering, efter en förhandsvisning, hade Ludvig hittat en köpare som köpte för ett pris vi var riktigt nöjda med och med långt tillträde vilket passade oss perfekt. Vi kan inte vara mer nöjda med hur hela processen utvecklade sig med resulterande nöjda köpare och säljare. Kan även slå ett slag för Ludvigs samarbetspartners som gav värdefulla råd inför visning. "
Läs mer
säljare på Märsgränd 25

04 okt 2021

"Ludvig är lätt att tycka om och är en engagerad, professionell och målmedveten mäklare. Han var kommunikativ hela vägen och gjorde sitt yttersta för att sälja vår bostad med bästa möjliga resultat. Ludvig gjorde hela säljprocessen rolig. Vi är supernöjda. Tack!!"
"Ludvig är lätt att tycka om och är en engagerad, professionell och målmedveten mäklare. Han var kommunikativ hela vägen och gjorde sitt yttersta för att sälja vår bostad med bästa möjliga resultat. Ludvig gjorde hela säljprocessen rolig. Vi är supernöjda. Tack!!"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

04 okt 2021

"Supernöjd med Ludvig vid försäljning av två lägenheter. Stort tack! "
säljare på Märsgränd 32

04 okt 2021

"Ludvig Andersson ! Top notch. Kunnig, driven, tydlig. Kommer att rekommendera Ludvig till alla som går / kommer gå i försäljning tankar i mitt nätverk."
säljare på Formgatan 29

01 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Ludvig, han är lyhörd och håll mig uppdaterad under hela processen!"
säljare på Lönnebergagatan 65

22 aug 2021

"Ludvig var kunnig, engagerad och aktiv under hela processen. Säljprocessen gick snabbt och smidigt. "
säljare på Nordlinds väg 98A

20 aug 2021

"Vilken stjärna! Vi har varit mycket nöjda från början till slut med vår försäljning. Ludvig är supertrevlig, ordentlig, driven och alltid lätt att nå om man har frågor. Han hade vårat fulla förtroende och genomförde våran försäljning med bravur och lite till.
Vi kunde inte vara mer nöjda med vår..."
"Vilken stjärna! Vi har varit mycket nöjda från början till slut med vår försäljning. Ludvig är supertrevlig, ordentlig, driven och alltid lätt att nå om man har frågor. Han hade vårat fulla förtroende och genomförde våran försäljning med bravur och lite till.
Vi kunde inte vara mer nöjda med vårat val av mäklare - en super-mäklare helt enkelt!
Hälsningar Caroline & Jonathan "
Läs mer
säljare på Fernissagatan 8

19 aug 2021

"Ludvig är en sann mäklarstjärna med en bred arsenal av attraktiva egenskaper. Extremt proffsig, lyhörd och målinriktad, men dessutom genuin och trevlig som tusan samtidigt som han levererar på det han faktiskt lovar. Hela säljprocessen blev en trygg och fröjdefull upplevelse från start till mål m..."
"Ludvig är en sann mäklarstjärna med en bred arsenal av attraktiva egenskaper. Extremt proffsig, lyhörd och målinriktad, men dessutom genuin och trevlig som tusan samtidigt som han levererar på det han faktiskt lovar. Hela säljprocessen blev en trygg och fröjdefull upplevelse från start till mål med Ludvig som min mäklare. Kan inte rekommendera honom nog!"
Läs mer
säljare på Mastgränd 7A

19 aug 2021

"Kan varmt rekommendera Ludvig till andra! Kunde inte varit mer nöjd! "
säljare på Örsholmsgången 4B

18 aug 2021

"Ludvig är en mycket kompetent och skicklig mäklare som snabbt skapar förtroende. Jag är supernöjd med försäljningen och ger Ludvig min varmaste rekommendation."
säljare på Kilian Zollsgatan 30A

18 aug 2021

"Ludde är inte bara en genuint trevlig kille, han kan kränga lägenheter också!"
säljare på Mäster Danielsgatan 3

14 jul 2021

"Vi har både köpt och sålt av Ludvig och kommer definitivt använda honom igen. Kan varmt rekommendera honom till andra!"
säljare på Barlastgatan 28

07 jul 2021

"Ludvig var kunnig, realistisk och lätt att samarbeta med från det vi kontaktade honom. Vi kan absolut rekommendera honom!"
säljare på Barlastgatan 26

07 jul 2021

"Ludvig uppträder mycket proffesionellt och vänligt! Rekommenderas varmt!"
säljare på Konsultgatan 25

07 jul 2021

"Jag kan verkligen rekommendera Ludvig. Det jag främst uppskattar hos Ludvig är hans förmåga att snabbt komma från ord till handling utan att tumma på kvalitet. "
säljare på Grynbodgatan 4B

05 jul 2021

"Ludvig hjälpte oss med stor proffsighet att sälja vår lägenhet. Han är lyhörd, kunnig och ödmjuk. "
säljare på Kilian Zollsgatan 6B

08 jun 2021

"Vi är toppen nöjda med Skandiamäklarna i Malmö, Ludvig Andersson är både trevlig, kunnig och otroligt engagerad. Det är tredje affären vi har tillsammans med Sakndia mäklarna och alla har varit lyckade och trevligaJ ag kan rekommendera Ludvig med stort förtroende!"
"Vi är toppen nöjda med Skandiamäklarna i Malmö, Ludvig Andersson är både trevlig, kunnig och otroligt engagerad. Det är tredje affären vi har tillsammans med Sakndia mäklarna och alla har varit lyckade och trevligaJ ag kan rekommendera Ludvig med stort förtroende!"
Läs mer
säljare på Västra Varvsgatan 9A

23 maj 2021

"Ludvig representerade lägenheten på ett utomordentlig sätt genom hela försäljningen. Vi ger Ludvig våra starkaste rekommendationer!"
säljare på Sallys gata 42

23 maj 2021

"Ludvig, en livs levande hjälte! Med hårda krav, höga förväntningar och en extremt tajt tidsram lyckades Ludvig inom 5 dagar från första kontakt sälja vår lägenhet på förhand till ett pris högt över förväntan. Detta tack vare sitt stora engagemang och rätta kundregister. Ett stort tack till dig fö..."
"Ludvig, en livs levande hjälte! Med hårda krav, höga förväntningar och en extremt tajt tidsram lyckades Ludvig inom 5 dagar från första kontakt sälja vår lägenhet på förhand till ett pris högt över förväntan. Detta tack vare sitt stora engagemang och rätta kundregister. Ett stort tack till dig för att du gjorde det praktiskt möjligt för oss att agera snabbt och köpa vårt nya drömhus samma dag som vår lägenhet blev såld. "
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 8

23 maj 2021

"Ludvig är en glad och positiv person som är lätt att tycka om. Därtill flexibel och snabb, vilket ledde till att vår lägenhet såldes före inplanerad visning till ett pris som vi var nöjda med!
Säljare på Kalkstensvägen 17
"
säljare på Kalkstensvägen 17

22 maj 2021

"Professionell, lyhörd och pragmatisk mäklare. Tillmötesgående och vägledande redan från första kontakt och bidrog starkt till att finna en optimal lösning utifrån relativt komplexa omständigheter som både jag och köparna var föremål för.
Lättillgänglig och transparent processen igenom utan några ..."
"Professionell, lyhörd och pragmatisk mäklare. Tillmötesgående och vägledande redan från första kontakt och bidrog starkt till att finna en optimal lösning utifrån relativt komplexa omständigheter som både jag och köparna var föremål för.
Lättillgänglig och transparent processen igenom utan några som helst uppskruvade förväntningar eller tomma löften - jag hade en positiv känsla hela förloppet igenom och i efterhand känns utfallet som om det var det bästa möjliga!"
Läs mer
säljare på Kornettsgatan 22B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
47
Försäljningsvärde
189 020 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
237 av 241 säljare
Ludvig satte rätt förväntningar på slutpriset
222 av 244 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
229 av 233 säljare
Ludvig var tydlig och höll mig uppdaterad
243 av 244 säljare

Ludvig på kartan.

343 tidigare annonser
17 bostäder till salu
244 rekommendationer

17 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
3 rum, 70 m²
49 928 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 320 kr/mån
4 925 000 kr
4 rum, 98 m²
50 255 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 451 kr/mån
4 295 000 kr
3 rum, 91 m²
47 197 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 092 kr/mån
2 095 000 kr
1 rum, 32 m²
65 468 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 451 kr/mån
2 rum, 50 m²
45 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 231 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Limhamns Sjöstad
4 rum, 98 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamns Sjöstad
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamns Sjöstad
3 rum, 91 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
6 695 000 kr
Villa Höllviken
6 rum, 181 m²
Utropspris: 6 695 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.