Louise Wellrath

Profilbild för Louise Wellrath
Säljarfavorit
Louise Wellrath
4.9 / 5
(75 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
15 st
76 840 000 kr

Bakgrund

Louise Wellrath jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2021-09-06. Louise har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2022. Louise har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 55 935 000 kr.

Presentation

Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen.

Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer.

En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.

Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

Säljare om Louise.

08 maj 2024

"Framåt, kunnig och mycket hjälpsam. Trevlig framtoning och lätt att få kontakt med."
säljare på Lillekärr Södra 150

06 maj 2024

"En kunnig mäklare med stor energi trots dykande marknad(sept 22)"
säljare på Stora Postegårdsgatan 48

11 apr 2024

"Louise är erfaren, stabil och förtroendeingivande. Har känt mig väldigt trygg och välbemött både som säljare och köpare i kontakten med Louise. "
säljare på Fruktträdsgatan 5

16 mar 2024

"Lyhörd
Målmedveten
Lösningsinriktad."
säljare på Arvesgärde 18

14 mar 2024

"Mycket trevlig!"
säljare på Lillekärr Södra 122

14 mar 2024

"Tillmötesgående och hjälpsam mäklare som varit en klippa genom hela processen! "
säljare på Gullringegård 21

14 mar 2024

"Jag kan varm rekommendera Louise som mäklare och varför . För att hon visar ett engagemang och är öppen samt genuin vilja att hjälpa både köpare och säljare på bästa sätt . Louise är en trevlig och varm person som är öppen, ärlig, pålitlig och lyhörd i sin profession som mäklare . Jag ger mäklare..."
"Jag kan varm rekommendera Louise som mäklare och varför . För att hon visar ett engagemang och är öppen samt genuin vilja att hjälpa både köpare och säljare på bästa sätt . Louise är en trevlig och varm person som är öppen, ärlig, pålitlig och lyhörd i sin profession som mäklare . Jag ger mäklaren Louise på ERA högsta betyg och kan varmt rekommendera Louise . "
Läs mer
säljare på Lilleby Ås 5

19 jan 2024

"Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Karl Staaffsgatan 22B

21 dec 2023

"Louise är trevlig, uppmuntrande och jobbar hårt "
säljare på Sägengatan 19

17 dec 2023

"Väldigt engagerad "
säljare på Blåsutgatan 6

01 nov 2023

"Louise är mycket trevlig, serviceinriktad, och enkel att ha att göra med."
säljare på Tuve Kyrkväg 112

03 sep 2023

"rekommenderas starkt
en mycket pålitlig mäklare, som tog sig tid,var engagerad ,hjälpsam ock gjorde allt i sin makt för att få den såld..
kommer garanterat rekommendera till andra
"
säljare på Övralidsgatan 3

11 aug 2023

"Energisk, positiv och kunnig mäklare är vad man önskar vid en försäljning och Louise levde upp till allt detta, och lite till. Från dag ett fick hon oss att känna oss trygga med hela processen, vilket vi satte stort värde i. Med glimten i ögat, tydlighet och härlig energi guidade hon oss hela väg..."
"Energisk, positiv och kunnig mäklare är vad man önskar vid en försäljning och Louise levde upp till allt detta, och lite till. Från dag ett fick hon oss att känna oss trygga med hela processen, vilket vi satte stort värde i. Med glimten i ögat, tydlighet och härlig energi guidade hon oss hela vägen till sista underskriften!"
Läs mer
säljare på Sandlidsvägen 5A

02 jul 2023

"Tog hand om allt och var inlyssnande"
säljare på Tomtebacken 27

28 jun 2023

"Är helnöjd med Louise. Allt har fungerat toppenbra. Rekommenderar henne varmt till andra köpare."
säljare på Poppelmansgatan 7

03 maj 2023

"Väldigt bra super nöjd "
säljare på Prilyckegatan 105

13 apr 2023

"Vi önskade en trygg och lyssnande mäklare som kändes pålitlig och tillgänglig och det fick vi verkligen i Louise! Att vi sedan skulle sälja ett jättestort hus precis när räntorna höjdes och marknaden stannade av var olyckligt och gjorde att vi fick revidera utgångspriset. Trots det är vi mycket n..."
"Vi önskade en trygg och lyssnande mäklare som kändes pålitlig och tillgänglig och det fick vi verkligen i Louise! Att vi sedan skulle sälja ett jättestort hus precis när räntorna höjdes och marknaden stannade av var olyckligt och gjorde att vi fick revidera utgångspriset. Trots det är vi mycket nöjda med allt arbete som Louise gjort. Hon var alltid tillgänglig och alltid lugn, klok och saklig och kändes kunnig och förtroendegivande och jag kan därför varmt rekommendera Louise till den som vill sälja sin villa."
Läs mer
säljare på Bubergsvägen 2

31 mar 2023

"Vi är tacksamma för det professionella arbetet som Louise gjorde.
Jag kan rekommendera henne och sälja också din bostad."
säljare på Arvesgärde 3

28 mar 2023

"Louise lyckades hitta en bra köpare, precis när räntor gick upp och bostadspriser gick ner, hon lyckades ändå. Louise lyssnade och bemötte mina svårigheter med bra tips. Tack Louise
/ Charlott och Christian "
säljare på Långängen 17C

28 mar 2023

"Från första mötet en gedigen kunnig lyhörd person med härlig utstrålning."
säljare på Almhöjdsvägen 79

30 jan 2023

"Vi kan varmt rekommendera Louise Wellrath på ERA Fastighetsbyrå. En väldigt trevlig, duktig och engagerad mäklare som verkligen brinner för sitt yrke och för att ge både säljaren och köparen bästa service.
Mycket erfaren och professionell mäklare som vi kände ett gott förtroende för.
Vi upplevde..."
"Vi kan varmt rekommendera Louise Wellrath på ERA Fastighetsbyrå. En väldigt trevlig, duktig och engagerad mäklare som verkligen brinner för sitt yrke och för att ge både säljaren och köparen bästa service.
Mycket erfaren och professionell mäklare som vi kände ett gott förtroende för.
Vi upplevde att kommunikationen fungerade bra sinsemellan och vi gillade att hon var väldigt positiv och driven.
Vi var supernöjda allt och vill man ha en skicklig mäklare är det Louise man skall välja! "
Läs mer
säljare på Ängskogsvägen 4B

30 jan 2023

"Louise är bra och hjälpsamt och väldigt trevlig. Starkt rekommendera."
säljare på Övralidsgatan 23

30 jan 2023

"Mycket trevlig o hjälpsam på alla sätt o vis. Toppenmäklare."
säljare på Lillekärr Norra 100

20 jan 2023

"Allt gick snabb, priset blev över förväntan, smidig affär överlag. "
säljare på Bäckebolslyckan 19

17 jan 2023

"Otroligt professionell mäklare som levererade på alla plan. Stort plus för att vara både inlyssnande som säker på sin sak när det gäller. Rekommenderas varmt! "
säljare på Växthusvägen 15

20 dec 2022

"Högsta betyg till Louise som motsvarande alla våra förväntningar och lite till! Man kände att vi var ett enat team som strävade mot ett gemensamt mål och hennes driv och engagemang är beundransvärt. Vi valde henne utifrån fina omdömen och bokade ett möte och vi kan bara instämma. Louise personlig..."
"Högsta betyg till Louise som motsvarande alla våra förväntningar och lite till! Man kände att vi var ett enat team som strävade mot ett gemensamt mål och hennes driv och engagemang är beundransvärt. Vi valde henne utifrån fina omdömen och bokade ett möte och vi kan bara instämma. Louise personlighet var det som avgjorde att vi valde just henne, professionell och mycket lätt att arbeta med. Tack för allt!"
Läs mer
säljare på Ångaren Ernas gata 3

05 dec 2022

"Snabb, effektiv, har humor. Rekomenderas varmt. Om jag någonsin behöver mäklare igen är det synd att hon inte är i "mitt område" egentligen! "
säljare på Övralidsgatan 13

05 dec 2022

"Vi vart super nöjda med Lousie trots den dåliga marknad så gick det bra ändå, skulle rekommendera Lousie till vem som helst i framtiden!"
säljare på Lillekärr Södra 208

27 okt 2022

"En mycket proffisionell och lyhörd mäklare, även tillmötesgående. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Prilyckegatan 359B

12 okt 2022

"Svarar alltid snabbt när man behöver svar. Hur nöjd som helst. "
säljare på Rundbäcksgatan 11

11 sep 2022

"Louise är en väldigt duktig mäklare ! "
säljare på Sankt Jörgens Allé 1

11 sep 2022

"Rekomenderas varmt"
säljare på Övralidsgatan 23

06 jul 2022

"Första gången för mig att sälja en lägenhet och jag kunde inte valt en bättre mäklare än Louise. Hon återkoppla alltid väldigt fort dom gånger jag väl hade en fråga, väldigt engagerad och driven. Hon hade också väldigt stor kunskap om min bostadförening. "
"Första gången för mig att sälja en lägenhet och jag kunde inte valt en bättre mäklare än Louise. Hon återkoppla alltid väldigt fort dom gånger jag väl hade en fråga, väldigt engagerad och driven. Hon hade också väldigt stor kunskap om min bostadförening. "
Läs mer
säljare på Övralidsgatan 19

25 maj 2022

"Vi är så nöjda med Louise som vår mäklare. Positiv, lugn och mycket engagerad. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela försäljningsprocessen, också ett plus för hennes samarbetspartners.
"
säljare på Skarpelandsvägen 23

11 maj 2022

"Jag valde mäklaren (en bland fyra) pga. att Louise presentera en bra offert och hade en bra presentation med ett bra upplägg, vid vårt första möte.
Vi blev mycket nöjda med Louise arbete genom hela försäljningen."
säljare på Sandlidsvägen 9B

26 apr 2022

"Av tre jämlika mäklarfirmor valde jag tillslut Louise utifrån kemi och personlig kontakt. Min uppfattning av Louise är att hon är mycket service-minded och är mån om att se till att både säljare och köpare får vad de vill ha. Allt har fungerat smidigt och friktionsfritt. Mycket nöjd!"
"Av tre jämlika mäklarfirmor valde jag tillslut Louise utifrån kemi och personlig kontakt. Min uppfattning av Louise är att hon är mycket service-minded och är mån om att se till att både säljare och köpare får vad de vill ha. Allt har fungerat smidigt och friktionsfritt. Mycket nöjd!"
Läs mer
säljare på Vendergatan 15

06 apr 2022

"Vi är så nöjda över Louises insats från start till slut. "
säljare på Prilyckegatan 373B

18 mar 2022

"Vi kände oss i trygg med Louise.
Redan vid första samtalet kände vi att hon var den rätta för oss.
Vi rekommenderar Louise med fler än 5 *****
"
säljare på Prilyckegatan 64

07 mar 2022

"Oerhört trevlig och hjälpsam "
säljare på Sonettgatan 65

03 feb 2022

"Otroligt kunnande och ett förtroendegivande bemötande! Hon är grym!!!"
säljare på Skogaberg 86

08 jan 2022

"Glad Kunnig Positiv "
säljare på Övralidsgatan 27

15 dec 2021

"Lousie är otroligt driven och kompetent! Hon lyssnar på dina önskemål och håller dig ständigt uppdaterad. Det märks att hon brinner för jobbet och att hjälpa människor! Tack!"
säljare på Sagogången 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
3
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
55 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
73 av 74 säljare
Louise var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 74 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Louise på kartan.

138 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
74 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

1 795 000 kr
2 rum, 65,5 m²
27 615 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 083 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 81,5 m²
30 802 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 711 kr/mån
2 rum, 62 m²
Lägenhet, Göteborg
3 887 kr/mån
4 900 000 kr
5 rum, 116 m²
42 241 kr/m²
Radhus, Göteborg
3 695 000 kr
3 rum, 84,2 m²
43 988 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 283 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Hisings Kärra
3 rum, 86,4 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Hisingen
6 rum, 144 m²
1 695 000 kr
Lägenhet Tuve
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Hisings Backa
5 rum, 106,4 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Hisings Kärra
2,5 rum, 62 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Framåt, kunnig och mycket hjälpsam. Trevlig framtoning och lätt att få kontakt med."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.