Lisa Engberg

Profilbild för Lisa Engberg
Säljarfavorit
Lisa Engberg
4.8 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
25 st
70 050 000 kr

Bakgrund

Lisa Engberg jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2018-04-24. Lisa har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Lisa har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 61 065 000 kr.

Presentation

Min största personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan. Vidare är jag som person är oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag är ett vinnande koncept i den här branschen – man behöver ha ett inre driv för att nå maximala resultat men samtidigt ska allting ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Norrköping samt kringliggande områden vilket passar mig bra då jag är född och uppvuxen här och har således bra lokalkännedom om Norrköpings olika områden med omnejd! Kontakta mig gärna om Ni går i säljtankar, för värdering eller övriga frågor!

Väl mött!

Kandidat i nationalekonomi samt registrerad fastighetsmäklare.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Lisa.

27 jun 2022

"Mycket positiv, engagerad och tillmötesgående mäklare. Snabb och tydlig kommunikation under hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Lisa! "
säljare på Von Leesengatan 3A

11 maj 2022

"Kan starkt rekommendera Lisa om du söker en engagerad och kunnig mäklare."
säljare på Rambogatan 401

03 maj 2022

"Lisa är en proffsig och trevlig mäklare. Bra dialog under hela försäljningen och kom även med bra tips i sökandet av ny bostad. Rekommenderar starkt! "
säljare på Norsholmsvägen 68

23 apr 2022

"Ett kompetent och trevligt bemötande. Väldigt engagerad."
säljare på Vilbergsgatan 261

12 apr 2022

"Hela affären gick snabbt o smidigt. Proffsigt o bra på alla sätt. Kan absolut rekommendera Lisa Engberg på Mäklarhuset."
säljare på Hallonstigen 22

31 mar 2022

"Alla som ska sälja borde ha Lisa. "
säljare på Fridhemsvägen 31B

11 mar 2022

"Vi är jättenöjda med Lisas insats vid vår försäljning. Hon är lyhörd och mycket engagerad. Hon har alltid varit tillgänglig för frågor och funderingar, och har alltid haft en positiv och glad inställning. Vi kan starkt rekommendera Lisa!"
säljare på Ringvägen 18

09 mar 2022

"Vi är supernöjda med Lisa. Hon har varit supertrevlig, proffsig och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderar Lisa starkt! "
säljare på Odaltorg 3

24 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Mäklarhusets Lisa Engberg om ni vill ha en engagerad, proffsig, noggrann, målinriktad och tillgänglig mäklare. Vi har flera gånger fått hjälp vid olika fastighets köp/sälj och är alltid supernöjda. "
säljare på Lagergrensgatan 41

14 feb 2022

"Vi vill tacka för proffsigt och fint bemötande !!
Bra upplägg, alltid tillgänglig för ev. frågor och diskussioner. Kändes mycket tillförlitligt och tryggt med dig Lisa!"
säljare på Minkvägen 10

04 feb 2022

"Kan verkligen rekommendera denna mäklare.
Trevlig, klar och tydlig i allt som gällde försäljningen.
Snabb och smidig affär "
säljare på Mobecksgatan 2A

04 feb 2022

"Lisa var engagerad och lyhörd från början till slut. Hon lyssnade på vad vi ville och såg alltid till vårat bästa. Vi kunde inte önskat oss en bättre mäklare än Lisa!"
säljare på Ekvägen 25

04 feb 2022

"Vi har varit jättenöjda med Lisa som mäklare från början till slut. Rekommenderas varmt!"
säljare på Skärlinas väg 8

03 feb 2022

"Lisa gav ett mycket kompetent intryck och fungerade som en mycket bra partner till oss vid försäljningen av vårt hus. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Lisa."
säljare på Kimstadsvägen 101

03 feb 2022

"Trevlig och tillmötesgående på alla sätt, personkemin stämde med oss. Bara bäst !"
säljare på Krusenhofsvägen 70

02 feb 2022

"Jag skulle verkligen rekommendera alla att ha Lisa som mäklare och då menar jag verkligen ALLA! Lisa är fantastisk och förtjänar alla affärer hon möjligtvis kan få. Jag har verkligen ingenting dåligt att säga om henne & tror/vet att det är fler som håller med mig. Skulle aldrig tveka på att ha he..."
"Jag skulle verkligen rekommendera alla att ha Lisa som mäklare och då menar jag verkligen ALLA! Lisa är fantastisk och förtjänar alla affärer hon möjligtvis kan få. Jag har verkligen ingenting dåligt att säga om henne & tror/vet att det är fler som håller med mig. Skulle aldrig tveka på att ha henne som mäklare igen, litar på henne till 100%. Bäst! "
Läs mer
säljare på Husebygatan 1B

02 feb 2022

"Jag har under de senaste två åren haft kontakt med flertal mäklare. Ingen har kommit upp på Lisas nivå vad gäller information, återkoppling, service mm. Hon är otroligt engagerad - helt enkelt suverän! "
säljare på Norra Storängsvägen 26B

10 nov 2021

"Lisa har varit en fantastiskt mäklare från dag 1 av denna försäljning, tydlig, trevlig och professionell! "
säljare på Smedstugugatan 20

08 nov 2021

"Supernöjda med Lisa som mäklare! Trevlig, engagerad och tillgänglig är bara några ord som beskriver henne väl. "
säljare på Vånga Tallberga

07 nov 2021

"Engagerad, proffsig och lyhörd mäklare!"
säljare på Vånga Glanskogen 1

07 nov 2021

"När vi köpte våran lägenhet så var Lisa säljare och fick ett gott intryck. Trevlig, glad och väldigt påläst kring objektet vilket kan fattas hos andra. Vi valde henne till våran försäljning vilket vi inte ångrar. Lisa informerade, uppdaterade och återkopplade alltid snabbt. Kommer inte välja någo..."
"När vi köpte våran lägenhet så var Lisa säljare och fick ett gott intryck. Trevlig, glad och väldigt påläst kring objektet vilket kan fattas hos andra. Vi valde henne till våran försäljning vilket vi inte ångrar. Lisa informerade, uppdaterade och återkopplade alltid snabbt. Kommer inte välja någon annan i framtiden då Lisa får jobbet gjort snabbt och smidigt."
Läs mer
säljare på Luntgatan 8D

05 nov 2021

"Kan varmt rekommendera Lisa som
Mäklare till andra och kommer anlita henne nästa gång det blir dags att sälja min bostad. Supernöjd. "
säljare på Sandgatan 9A

01 nov 2021

"Är supernöjd med Lisas arbete med min försäljning. Ett stort engagemang och driv, samt bra och tydlig kommunikation var det jag uppskattade mest. Rekommenderar Lisa starkt!"
säljare på Hagagatan 39

20 okt 2021

"Allt funka klockrent!"
säljare på Nanolfsvägen 16C

20 okt 2021

"Super nöjda! Lisa hjälpte oss att få drömhuset samt sälja vårt hus fort!"
säljare på Kulefallsvägen 15A

29 jul 2021

"Vi var jättenöjda med Lisa, uppdaterade oss hela tiden vad som hände och var engagerad."
säljare på Nyponstigen 15

27 jul 2021

"Lisa var mycket engagerad och gjorde alltid sitt yttersta för att allt skulle bli bra.
Lätt att få tag på både via telefon, sms och Mail.
Lisa var alltid glad och positiv"
säljare på Hönskär

08 jun 2021

"Så himla duktig och engagerad!"
säljare på Tolskepp Stenkulla

22 maj 2021

"Fantastisk mäklare som vi kan rekommendera"
säljare på Nartorp Kvarnstugan 1

11 maj 2021

"Lisa guidade oss tryggt igenom försäljningen av vår lägenhet, samtidigt som vi letade hus. Hon föreslog att lägga ut lägenheten som kommande objekt och därifrån kunde vi stämma av läget på marknaden väldigt bra genom förhandsvisningar och förhandsbud och tajma försäljningsprocessen med husköpet. ..."
"Lisa guidade oss tryggt igenom försäljningen av vår lägenhet, samtidigt som vi letade hus. Hon föreslog att lägga ut lägenheten som kommande objekt och därifrån kunde vi stämma av läget på marknaden väldigt bra genom förhandsvisningar och förhandsbud och tajma försäljningsprocessen med husköpet. Lisa underskattade priset något på bostaden, men det kan också ha att göra med prisutvecklingen pga Corona, eftersom det dröjde ett halvår från första kontakt tills vi hittat ett hus och lägenheten kunde säljas.
Vi är mycket nöjda med utfallet. Lisa har gjort ett bra jobb!"
Läs mer
säljare på Garvaregatan 28

11 maj 2021

"Lisa var väldigt bra och engagerad i säljandet av min lägenhet. Rekommenderar henne starkt "
säljare på Nanolfsvägen 16A

06 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Lisa, hon är väldigt påläst, supergullig och duktig, hade svar på alla mina tänkbara frågor, kom med tips och höll mig omgående uppdaterad vid budgivningen. Skulle definitivt anlita henne igen!"
säljare på Örtagsvägen 17

19 apr 2021

"Lisa gjorde ett mycket bra jobb! det var inte första gången vi anlitade henne och inte den sista! bra jobbat och stort tack!"
säljare på Trozelligatan 13

19 apr 2021

"Rekommenderas - proffsig, trevlig och lyhörd!"
säljare på Sörskatevägen 198

18 apr 2021

"Lisa var jättebra! Vi är såååå nöjda!"
säljare på Trozelligatan 1D

17 apr 2021

"Lisa var mycket trevlig, lätt att prata med,skötte sitt jobb perfekt! Hon är ett riktig proffs som jag gärna rekommenderar till mina vänner! Helena "
säljare på Torsten Fogelqvists gata 96

17 apr 2021

"Lisa är en väldigt trevlig och energisk människa. Hon var positiv och driven från början och genom hela försäljningen och höll en uppdaterad hela tiden! Grym mäklare!"
säljare på Trozelligatan 31

10 apr 2021

"Lisa sålde vårt fina, unika landställe i Valdemarsvik. Vi är jättenöjda med Lisa hon visar stort engagemang, är målmedveten och ambitiös. Till det är hon alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet. Vi rekommenderar starkt Lisa om någon ska sälja sin bostad, en bättre kan vi inte tänka oss.
Joakim ..."
"Lisa sålde vårt fina, unika landställe i Valdemarsvik. Vi är jättenöjda med Lisa hon visar stort engagemang, är målmedveten och ambitiös. Till det är hon alltid tillgänglig oavsett tid på dygnet. Vi rekommenderar starkt Lisa om någon ska sälja sin bostad, en bättre kan vi inte tänka oss.
Joakim och Lena"
Läs mer
säljare på Syltvik Bäckfall 1

24 jan 2021

"Försäljning gick snabbt och smidigt samt så blev vi uppdaterade under resans gång.
Mycket enklare kan det inte bli."
säljare på Pinnmogatan 23

03 jan 2021

"Lisa var toppen genom hela processen, rekommenderas starkt!"
säljare på Bergslagsvägen 40B

12 dec 2020

"Mycket engagerad person med en härlig energi. Jag skulle rekommendera henne till en familjemedlem.
"
säljare på Risings väg 21B

27 nov 2020

"Engagerad och driven. Kan varmt rekommendera Lisa!"
säljare på Ektorpsgatan 260

31 okt 2020

"Proffsigt skött, löpande kontakt under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Smedstugugatan 14B

30 okt 2020

"Lisa är en väldigt kunnig, rak, ärlig, sprudlande glad och optimistisk person som det är roligt och inspirerande att samarbeta med. Väldigt stort personligt engagemang för att försäljningen ska gå så bra som möjligt. "
säljare på Garvaregatan 8B

23 sep 2020

"Lisa är väldigt entusiastisk och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och Lisa fanns alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade. Vid eventuellt framtida försäljning skulle vi gärna ha Lisa som mäklare igen! "
säljare på Dalsgatan 6

13 sep 2020

"En trevligare och mer driven mäklare har jag inte stött på. Jag kände mig 100% säker med Lisa som mäklare. Hon kan verkligen sin grej. "
säljare på Nanolfsvägen 16A

09 sep 2020

"Lisa är en mycket professionell och kunnig mäklare. Hon stöttade oss genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt. För oss var det viktigt att få en snabb försäljning. Hon drev på försäljningen på ett bra sätt och lyckade sälja fastigheten till ett pris som var högre än vi hade hoppats på..."
"Lisa är en mycket professionell och kunnig mäklare. Hon stöttade oss genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt. För oss var det viktigt att få en snabb försäljning. Hon drev på försäljningen på ett bra sätt och lyckade sälja fastigheten till ett pris som var högre än vi hade hoppats på. Vi är verkligen glada att vi valde Lisa och Skandiamäklarna. Ett stort Tack till dig, Lisa."
Läs mer
säljare på Boda 112

25 aug 2020

"Lisa hade energi och det var aldrig problem med att få tag på henne, även vid kvällar o helger.
"
säljare på Ekmans väg 20B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
6
Fritidshus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
61 065 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 156 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 156 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 155 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
157 av 157 säljare

Lisa på kartan.

252 tidigare annonser
14 bostäder till salu
158 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Annonser

3 350 000 kr
4 rum, 104 m²
32 211 kr/m²
Radhus, Norrköping
1 695 000 kr
3 rum, 81 m²
20 925 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
4 356 kr/mån
4 395 000 kr
6 rum, 114 m²
38 552 kr/m²
Villa, Norrköping
2 395 000 kr
3 rum, 87,5 m²
27 528 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
4 882 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 97 m²
41 185 kr/m²
Villa, Norrköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 800 000 kr
Lägenhet Söder
+ 205 000 kr
3 rum, 58 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket positiv, engagerad och tillmötesgående mäklare. Snabb och tydlig kommunikation under hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Lisa! "
1 575 000 kr
Lägenhet Oxelbergen
33 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Ektorp
3 rum, 81 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Svärtinge
6 rum, 114 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
1 715 000 kr
Villa Gusum
+ 265 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 1 450 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.