Lisa Engberg

Profilbild för Lisa Engberg
Säljarfavorit
Lisa Engberg
4.8 / 5
(92 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
28 st
49 625 000 kr

Bakgrund

Lisa Engberg jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2018-04-24. Lisa har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Lisa har haft 37 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 60 394 000 kr.

Presentation

Min största personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan. Vidare är jag som person är oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag är ett vinnande koncept i den här branschen – man behöver ha ett inre driv för att nå maximala resultat men samtidigt ska allting ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Norrköping samt kringliggande områden vilket passar mig bra då jag är född och uppvuxen här och har således bra lokalkännedom om Norrköpings olika områden med omnejd! Kontakta mig gärna om Ni går i säljtankar, för värdering eller övriga frågor!

Väl mött!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Lisa.

23 sep 2020

"Lisa är väldigt entusiastisk och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och Lisa fanns alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade. Vid eventuellt framtida försäljning skulle vi gärna ha Lisa som mäklare igen! "
säljare på Dalsgatan 6

13 sep 2020

"En trevligare och mer driven mäklare har jag inte stött på. Jag kände mig 100% säker med Lisa som mäklare. Hon kan verkligen sin grej. "
säljare på Nanolfsvägen 16A

09 sep 2020

"Lisa är en mycket professionell och kunnig mäklare. Hon stöttade oss genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt. För oss var det viktigt att få en snabb försäljning. Hon drev på försäljningen på ett bra sätt och lyckade sälja fastigheten till ett pris som var högre än vi hade hoppats på. Vi är verkligen glada att vi valde Lisa och Skandiamäklarna. Ett stort Tack till dig, Lisa."
säljare på Boda 112

25 aug 2020

"Lisa hade energi och det var aldrig problem med att få tag på henne, även vid kvällar o helger.
"
säljare på Ekmans väg 20B

21 aug 2020

"Lisa är mycket entusiastisk och engagerad i sitt säljarbete. Skandiamäklarna har ett bra upplägg för fastighetsaffärer som passar mig."
säljare på Lämneå Storgärdet 360

19 aug 2020

"Lisa är en mycket driven & duktig mäklare. Det märks att hon brinner för det hon gör. Jag & mitt ex tycker att hon gjorde ett mycket bra jobb när hon sålde min lgh. Det var lite saker som inte framkom så tydligt, medtanke på att det var mitt första objekt jag sålde. Men det löste sig hursomhelst!!
Om du ska hjälp med att sälja din bostad, Ring Lisa!!"
säljare på Hagagatan 12A

18 aug 2020

"engagerad och höll oss uppdaterade under processen."
säljare på Mellangrindsvägen 38D

17 aug 2020

"Vi är otroligt nöjda med valet av Lisa som vår mäklare. Positiv, engagerad, nåbar och driven! Vi rekommenderar Lisa till alla! :) "
säljare på Blockstensgatan 25

12 aug 2020

"Lisa gjorde ett toppenjobb trots coronatider som bidrog till utdraget säljförlopp. Hela tiden på tå, kommunikativ oavsett dag och tidpunkt och positiv med siktet inställt på hur vi tråcklar oss igenom våren 2020 och svårigheterna med visningar samt stort utbud på ”konkurrerande ettor”. Jag kan varmt rekommendera Lisa som mäklare. "
säljare på Hagebygatan 69

05 aug 2020

"Lisa är väldigt ambitiös och duktig! Såg alltid till att hålla oss underrättade kring försäljningen och lyckades sälja till ett pris vi är väldigt nöjda med! Rekommenderas starkt."
säljare på Knäppingsborgsgatan 25

04 aug 2020

"Lisa gjorde ett kanonjobb! Vi kunde inte vara mer nöjda med vår säljupplevelse! Trots att marknaden sades vara svår så såg hon till att vi fick det pris vi önskade!
Vi är så glada över att vi valda Lisa som vår mäklare! STORT tack Lisa!
"
säljare på Ljuragatan 4C

04 aug 2020

"Lisa gav ett professionellt och glatt intryck som höll genom hela försäljningsprocessen.
Med Lisa som mäklare är det lätt att hålla sig uppdaterad kring vad som sker och kommer ske.
I vårt fall där vi hade behov av en snabb affär ordnade Lisa snabbt med marknadsföring och visningar."
säljare på Grebyvägen 33

04 aug 2020

"Lisa är en Kompetent, kunnig och positiv mäklare med en personlighet som vi fick förtroende för vid vårt första möte och under hela Försäljningsprocessen. Vi hoppas att Lisa är den mäklare som säljer till oss vår kommande bostadsrätt. "
säljare på Muraregatan 26

07 maj 2020

"Driven, trevlig och visar stort engagemang med att vilja få kunden nöjd med sin försäljning. Kände mig trygg i att låta Lisa sköta min bostadsförsäljning och kommer att vända mig till henne även vid nästa. "
säljare på Nanolfsvägen 19B

06 maj 2020

"Lisa är en engagerad och fokuserad person som har kunden (säljare och köpare) i fokus."
säljare på Trestegsgatan 105

05 maj 2020

"Lisa är mycket energisk och effektiv som mäklare men hinner samtidigt med att vara personlig på ett sätt som gör att man trivs och känner sig avspänd vid möten med henne. Hon var i stort sett ständigt tillgänglig för oss och mycket mån om att hålla oss informerade. Det känns som att hon inte ger sig förrän hon har fått till en affär där alla parter blir nöjda."
säljare på Garvaregatan 8B

05 maj 2020

"Tycker det ska finnas ett tredje alternativ i enkäten , vet ej."
säljare på Slottsgatan 88

07 mar 2020

"Lisa har gjort ett kanonjobb med min lägenhet som visade sig vara lite svårsåld.
Hon är alltid lätt att få tag på och hon tar sig alltid tid att prata.
Jag är jätte imponerad över hennes engagemang och vilja att uppnå kundens målbild.
Jag kommer definitivt rekommendera Lisa till mina vänner och släktingar. "
säljare på Backvägen 5A

29 feb 2020

"Lisa hjälpe oss med att både köpa och sälja. Vi kan varmt rekommendera henne!
Lisa är kunnig och mycket proffisionell. Höll oss uppdaterade och vi hade god kontakt under hela tiden vilket var väldigt viktigt för oss då vi var helt nya med detta. "
säljare på Sågmästarvägen 5

29 feb 2020

"Lisa Engberg var väldigt trevlig, driven och professionell. Tog sig alltid tid när man hade frågor, tankar eller ideér och återkopplade fort när man hört av sig.
Kände mig trygg med att allt gick rätt till vid hela försäljningsprocessen, samt att hon gjorde sitt bästa för att uppnå det resultat man önskade.
Kommer definitivt att varmt rekommendera Lisa till andra i min omgivning vid framtida försäljning av sin bostad!"
säljare på Sågvägen 41G

28 feb 2020

"Lisa har en otrolig kompetens, proffsighet men framför allt ett stort hjärta och engagemang för sitt yrke. Hon har under hela försäljningsprocessen varit tillgänglig och svarat på alla de frågor som vi har ställt samtidigt som hon har varit en enorm trygghet för oss som förstagångssäljare. Mest imponerade är vi över hennes empatiska sätt att möta de som inte har den utbildning och erfarenhet som hon har, där hon vid varje kontakt har talat tydligt klarspråk så att vi känt oss införstådda med vad som händer. Vi har inte för en sekund känt oss förvirrade eller vilse. Vi har haft fullt förtroende för Lisa och är så tacksamma för att just hon har hjälpt oss med både sälj och köp av lägenhet."
säljare på Generalsgatan 2

28 feb 2020

"Mycket proffsig och engagerad. Lätt att få kontakt med. "
säljare på Stugvägen 10C

26 feb 2020

"Vi är jätteglada att vi kom i kontakt med just Lisa som tog sig an vår försäljning med stor ambition och ett utomordentligt engagemang! Att hon dessutom varit oerhört trevlig, rolig och lätt att prata med genom försäljningen har gjort det väldigt trevligt och enkelt. Vi är inget annat än jättenöjda med Lisa som helhet och kommer garanterat höra av oss till henne för framsida försäljningar! "
säljare på Holmtorpsvägen 47

05 feb 2020

"Lisa är en ung, hungrig mäklare med positiv inställning och hög energi! Försäljningen gick smidigt och vi känner oss nöjda med vårt val av Lisa och Skandiamäklarna. "
säljare på Hospitalsgatan 24B

22 dec 2019

"Lisa är en fantastisk mäklare som gav oss ärliga åsikter och förtroende för försäljningen av vår lägenhet. Vi kände oss hela tiden trygga med henne och skulle verkligen rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad. "
säljare på Blockstensgatan 25

08 dec 2019

"Lisa har varit toppen! Vi är supernöjda med att både ha köpt och sålt med hjälp av henne! Kan varmt rekommendera henne och SkandiaMäklarna. "
säljare på Hallonstigen 30

05 dec 2019

"Mycket engagerad och positiv mäklare.
Lisas arbete gör att man som säljare känner sig trygg och att försäljningen är i goda händer! "
säljare på Storsvängen 11A

01 dec 2019

"Otroligt proffsig och kunnig mäklare. Vi är så nöjda att vi valde Lisa, hon var otroligt lyhörd inför våra behov och hon gjorde en fantastisk insats vid visningarna. "
säljare på Smedjegatan 28

15 nov 2019

"Lisa är en fantastisk mäklare som jag lämnar mina varmaste rekommendationer till! Professionell och superduktig! "
säljare på Slottsgatan 168

04 nov 2019

"Hon skötte budgivningen bra var snabb på att uppdatera oss och budgivarna. Hon var även bra på att sälja in SkandiaMäklarna på ett proffsigt sätt och jag tyckte väldigt mycket om papperskvalitet o uppläggen för prospektet hon visade oss. Anlitar henne igen om jag ska sälja och kommer även rekommendera henne till andra som ska sälja."
säljare på Högalidsvägen 5

30 okt 2019

"Mycket bra och kompetens mäklare med glimten i ögat och en stark säljapproach. "
säljare på Husebygatan 3A

18 sep 2019

"En väldigt profesionell och ambitiös mäklare"
säljare på Luntgatan 8D

05 sep 2019

"Jag ger Lisa mina varmaste rekommendationer. Proffsig, lätt att tycka om och tillgänglig för frågor och uppdateringar. Jag är verkligen supernöjd!"
säljare på Loddbygatan 2

03 sep 2019

"Rekommenderar lätt vidare! Tack för grymt bra jobb!"
säljare på Knopgatan 15

01 sep 2019

"Lisa är supertrevlig och har varit väldigt involverad från värdering till försäljning av min bostad. Hon har hela tiden hållit mig uppdaterad om vad som händer och hur hela processen fungerat. Allt har fungerat så bra! Rekommenderar Lisa varmt till alla!!"
säljare på Enebymovägen 9B

24 aug 2019

"Lisa är en trevlig och social person. Duktig mäklare med mycket energi! Supernöjda! "
säljare på Klingagatan 2

23 aug 2019

"Vi ville sälja vårt hus med väldigt kort varsel och Lisa genomförde försäljningen snabbt, precis som vi ville, på ett proffsigt sätt med bibehållen kvalité och väldigt bra resultat."
säljare på Liljehultsvägen 2

12 jul 2019

"Så otroligt engagerad och trevlig tjej som har framtiden för sig! Skulle alla dagar i veckan rekommendera henne!"
säljare på Reenstiernagatan 8

10 jul 2019

"Lisa gjorde en strålande insats i försäljningen av vår bostad!
Förutom att hon höll en nära dialog med oss som säljare är hon en mäklaren med ett extremt driv och målmedvetenhet. Det rådde aldrig tvivel hos oss som säljare om vi skulle nå de mål vi satte upp tillsammans med Lisa och hennes noggranna förarbete gällande marknadsvärde, lokalkännedom etc. Under den smidiga vägen till försäljning spred Lisa också en massa god energi och positiv inställning i alla moment. Det märks tydligt på Lisa att hon älskar sitt jobb!
Vi är mer än nöjda och rekommenderar Lisa när du ska sälja din bostad! "
säljare på Skogskullevägen 47

01 jul 2019

"Glad och positiv mäklare, som också är engagera i sitt arbete samt professionell."
säljare på Holmtorpsvägen 41

23 jun 2019

"Mycket nöjd med Lisa! Driven, positiv och snabb på svar. Det enda negativa var väl att inför förhandsvisningen så hade köparen många standardfrågor om badrum och kök som vi inte gått igenom, något som kanske borde gjorts så det flöt på smidigare, men som tur var så flöt kommunikationen smidigt ändå vid tillfället. "
säljare på Hagagatan 46A

03 jun 2019

"Lisa är en ambitiös och positiv mäklare som gjorde allt för att göra mig som säljare nöjd. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Tingstagatan 4C

31 maj 2019

"Trevligt bemötande, socialt kompetent, driven.
Tillgänglig dygnet runt för frågor kring försäljningen och även kommande köp som vi kollade på.
Vi är supernöjd med Lisa. "
säljare på Nanolfsvägen 16A

28 maj 2019

"Lisa är tillmötesgående och engagerad i sitt arbete och jag upplevde ett gott samarbete mellan oss. Jag rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Nelinsgatan 22

28 maj 2019

"Så skönt med Lisa som är något annorlunda än den gängse "mäklartypen". Lätt att få tag på och dedikerad i sitt uppdrag. Ärlig och ambitiös. "
säljare på Enebygatan 18B

28 maj 2019

"Vi är supernöjda med vår mäklare, hon visade stort engagemang och var målinriktad. Vi kan det varmaste rekommendera henne och mäklarbyrån hon representerar. "
säljare på Morängatan 19

28 maj 2019

"Lisa var väldigt trevlig, proffsig och alltid lätt att få kontakt med under hela processen med försäljningen."
säljare på Rådmansgatan 6A

15 dec 2018

"Lisa är en utomordentlig kompetent mäklare som ger ett lungt o tryggt intryck och som lyssnar på säljarens argument och tankar hon är mycket trevlig och vi kan varmt rekommendera Lisa till våra vänner o bekanta som går i sälgtankar.mvh Eva o Kenneth Högberg "
säljare på Rambogatan 271

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
9
Radhus
1
Kedjehus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
60 394 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 92 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
72 av 92 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 92 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
91 av 92 säljare

Lisa på kartan.

137 tidigare annonser
1 bostäder till salu
92 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 350 000 kr
2 rum, 49,8 m²
27 551 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
3 300 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 100 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 905 000 kr
3 rum, 70,5 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisa är väldigt entusiastisk och professionell. Hela försäljningsprocessen var väldigt smidig och Lisa fanns alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade. Vid eventuellt framtida försäljning skulle vi gärna ha Lisa som mäklare igen! "
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 69 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Vilbergen
+ 55 000 kr
4 rum, 104,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Tomt/Mark Svärtinge
Utropspris: 4 495 000 kr
575 000 kr
Lägenhet Finspång
+ 125 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En trevligare och mer driven mäklare har jag inte stött på. Jag kände mig 100% säker med Lisa som mäklare. Hon kan verkligen sin grej. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.