Linnéa Lindblad

Profilbild för Linnéa Lindblad
Linnéa Lindblad
4.8 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
13 st
112 055 000 kr

Bakgrund

Linnéa Lindblad jobbar på Eklund Stockholm New York och är registrerad mäklare sedan 2017-06-19. Linnéa har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Linnéa har haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 108 060 000 kr.

Presentation

Med flera år i branschen har jag redan en bred erfarenhet av yrket. Jag har mitt fokus på Vasastan och Östermalm, men får sälja i hela Stockholm utan begränsning. Jag säljer gärna bostäder och hus utanför tullarna, jag är själv född och uppvuxen i Danderyd och har stor lokal kännedom. Det samma gäller med Lidingö. Jag är en väldigt energisk och ambitiös person, som aldrig ger mig förrän alla är nöjda, och då fortsätter jag gärna lite till... Jag är väldigt strukturerad och noggrann i mitt arbete, och för mig är det väldigt viktigt att du redan som spekulant på min visning känner dig trygg i varenda steg, genom att jag har svar på alla frågor som kan dyka upp. Jag är alltid påläst, alltid på ett strålande humör och mår bäst när jag får överträffa mina kunders förväntningar - och ibland även mina egna.

Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar så berättar jag mer om hur jag jobbar och kan hjälpa dig på bästa sätt i en säljprocess.

Tidigare arbetat som mäklarassistent i många år, och samtidigt utbildat mig på Kungliga Tekniska Högskolan, Gävle Högskola och Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Mäklarbyrå


Säljare om Linnéa.

16 jun 2020

"Väldigt trevlig och duktig mäklare. Från fotografering till såld lägenhet och signerat kontrakt på 8 dagar! Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Wittstocksgatan 30

19 maj 2020

"Jätte bra "
säljare på Augustendalsvägen 23

15 apr 2020

"Linnéa gjorde att jag som säljare kände mig väldigt trygg genom hela processen. Trevlig, proffsig och har ett grymt team runt sig med fotograf och mäklarassistenten Ella. Kan starkt rekommendera Linnéa som mäklare!
"
säljare på Smedsbacksgatan 26

29 mar 2020

"Toppenmäklare! Grymt driven, tar reda på all info för att vara förberedd på alla frågor och smidig kommunikation. Mycket proffsig.
Hennes värdering stämde säkert under vanliga förhållanden men sen kom corona som drog ner det lite.
Kunde absolut inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Strålgatan 45

22 mar 2020

"Linnéa var mycket engagerad och tillgänglig från början till slut. Hon är både väldigt professionell och supertrevlig och härlig som person. Hennes assistent Ella är lika härlig hon. Vi hade problem med ett dokument som saknades när kontraktet skulle kritas på, men allt löste sig till slut till det bästa. Rekommenderar varmt Linnéa! "
säljare på Engelbrektsgatan 14B

20 mar 2020

"Linnea rekommenderas varmt! Vi blev väldigt nöjda med bilderna som togs, samt annonsen i sin helhet. Lägenheten såldes innan visning till ett mycket högre pris än vad vi hade kunnat hoppas på. Supernöjda!"
säljare på Smedsbacksgatan 11

10 feb 2020

"Rekommenderar verkligen Linnéa. Kunde inte haft en bättre mäklare! "
säljare på Frejgatan 25A

01 feb 2020

"Linnea är en fantastiskt duktig och professionell mäklare. Kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja! "
säljare på Rindögatan 40

20 nov 2019

"Engagerad, professionell och lyhörd. Trevlig och lätt att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Linnéa som mäklare. "
säljare på Löjtnantsgatan 12

19 nov 2019

"Kan verkligen rekommendera Linnéa! Har både varit köpare och säljare med henne och alltid varit väldigt nöjd. Hon är trygg, kunnig och även en härlig person. Vid vår senaste försäljning så blev dessutom våra förväntningar överträffade och kontakten med Linnéa var under hela processen super. Skulle definitivt välja henne igen om det var aktuellt. "
säljare på Birkagatan 17

19 nov 2019

"Mycket positivt och förtroendeingivande bemötande. Raka puckar, inget krångel. Som en dans. "
säljare på Grevgatan 12

19 nov 2019

"Mycket bra mäklare!"
säljare på Fredrikshovsgatan 7

14 nov 2019

"Hade gett Linnéa ännu högre betyg om det vore möjligt! Vilken supermäklare! "
säljare på Valhallavägen 49

14 okt 2019

"Återigen ( det är andra gången hon säljer åt mig ) visade Linnéa ett stort engagemang och var som tidigare väldigt flexibel när det gäller visningar."
säljare på Blanchegatan 14

11 okt 2019

"Linnea upplevs proffsig och är målinriktad. Det som tyvärr drar ned betyget är kommunikationen och återkopplingen som inte alltid kändes bra. Lägenheten värderades ca 250 000 högre än vad vi nådde upp till vilket såklart också påverkar helhetsbilden. "
säljare på Wallingatan 11

02 okt 2019

"Linnea har en imponerande förståelde för markanden och satte helt rätt förväntningar inför försäljningen; både värdering och spekulationer om typen av köpare var mitt i prick. Hon är otroligt driven och påläst och kommer till varje pris försöka få till en bra affär. Vi kände oss helt trygga i hennes händer och skulle utan tvekan anställa henne igen! :)
"
säljare på Observatoriegatan 10

18 sep 2019

"Strålande insats! Så nöjd från början till slut. "
säljare på Nybrogatan 65

18 sep 2019

"Linnea har ett fantastiskt driv för att få ihop en så bra affär som möjligt för både säljare och köpare och ger inte upp förrän alla parter är nöjda. Hon är extremt påläst och som säljare känner man sig väldigt trygg med henne hela vägen i processen. Kommer aldrig sälja med en annan mäklare än Linnea, hon är en stjärna!"
säljare på Valhallavägen 49

18 sep 2019

"BÄST"
säljare på Stureparken 13

18 sep 2019

"Efter att ha gått ut med lägenheten och inte fått ett enda bud valde vi att plocka bort den och byta mäklare. Vilken skillnad! Linnea sålde lägenheten innan visning för det vi ville ha och lite till! Rekommenderas starkt!"
säljare på Engelbrektsgatan 12

25 jun 2019

"En alltigenom professionell mäklare. Framförallt oerhört engagerad och lämnade ingenting till slumpen. Ständigt tillgänglig, påläst, målinriktad och med en till synes oändlig arbetskapacitet, vilket bland annat visade sig i ett otal privatvisningar på obekväma tider. Kan starkt rekommendera. "
säljare på Dannemoragatan 10

24 jun 2019

"Linnea var mycket proffsig och engagerad under hela försäljningsprocessen samt levererade över mina högt ställda förväntningar. Andra gången jag anlitar Linnea och kommer definitivt göra det igen."
säljare på Tomtebogatan 10A

20 jun 2019

"Linnéa är påhittig och engagerad samt höll mina förväntningar uppe genom att vara oerhört positiv! Tex när spekulanter inte var helt överens med planlösningen kom hon med många bra åtgärder på detta genom små förändringar som inte kostar skjortan.
Linnéa visste även att jag hade lite för höga nivåer vad gäller priset men kämpade in i det sista och höll många visningar, speciellt privata visningar även på hennes lediga tid. Jag är i rådande marknad mycket nöjd med resultatet.
"
säljare på Sandhamnsgatan 75B

19 jun 2019

"Jag är jätte nöjd trotts lägre slutpris än förväntat. Det hade inte med mäklaren att göra. "
säljare på Majorsgatan 6

18 jun 2019

"Linnéa sålde vår lägenhet för över förväntat pris redan innan visning. Extremt professionell och trygg, snabb återkoppling och tillgänglig hela tiden. Pedagogisk genom alla steg i säljprocesen och kunde svara på alla sorters frågor vi haft gällande att sälja. Vi kunde inte varit mer nöjda, rekommenderar alla att anlita Linnéa! "
säljare på Borgmästargatan 9

18 jun 2019

"Kompetent mäklare som även kom med goda råd och som använder sig av de bästa fotograferna och stylingbolagen."
säljare på Valhallavägen 172

18 jun 2019

"Linnéa är en riktig krigare, ger aldrig upp och kämpar verkligen för sina kunder! "
säljare på Tegnérgatan 57

09 apr 2019

"Linnea är lätt att tycka om och ger sig inte förrän du som kund är nöjd!"
säljare på Kungsklippan 11

28 feb 2019

"Linnea överträffade vad jag förväntat mig som kund, med ett brinnande engagemang och dedikering i affären.
Rekommenderas varmt."
säljare på Villagatan 9

10 dec 2018

"Jag kan varmt rekommendera Linnéa. Det tog ett år från att vi skrev kontrakt tills att jag valde att lägga ut och sälja min lägenhet. Linnéa var genomgående professionell, tillgänglig, lyhörd och målinriktad. Dessutom är hon en otroligt trevlig person!"
säljare på Roslagsgatan 26

04 dec 2018

"Mäklare Linnea arbetar flitigt och med skärpa som gav oss förtroende till att anlita Linnea på fler kommande försäljningar.
"
säljare på Nybrogatan 19

03 dec 2018

"Engagerad och kunnig mäklare som anstränger sig det lilla extra och verkligen sätter kunden i första hand. Kan varmt rekommendera Linnéa "
säljare på Tjärhovsgatan 8A

03 dec 2018

"Linnea är verkligen målinriktad och positiv - vi kände full tillit till att det skulle bli en bra affär, vilket det också blev. "
säljare på Karlbergsvägen 55

14 nov 2018

"Vi kände oss mycket mycket nöjda med mäklarens insats på alla plan. Vi rekommendera gärna till andra! "
säljare på Furusundsgatan 15

31 okt 2018

"Linnea är en driven och engagerad mäklare. Hon satte rätt förväntningar från början och jobbade stenhårt från start tills kontraktet var påskrivet. Vi kommer utan tvekan att rekommendera Linnea till vänner och bekanta. Vid en framtida försäljning är Linnea det självklara valet. "
säljare på Norrbackagatan 31

30 okt 2018

"Snabb affär som planerat, gick väldigt smidigt! "
säljare på Artillerigatan 43

26 sep 2018

"Linnea har ett fantastiskt driv och engagemang och hennes ”can do” attityd underlättade verkligen hela processen. Jag kan starkt rekommendera Linnea!"
säljare på Stureparken 13

25 sep 2018

"Jag är väldigt imponerad av Linnea's professionalitet genom hela säljprocessen. Från det att vi sågs för ett första möte tills att jag skrev med köparen har jag känt mig väldigt trygg. Hon lyckas så bra då hon är noggrann, tydlig, serviceminded och målfokuserad. Jag rekommenderar dig verkligen att kontakta Linnea om du ska sälja din bostad! "
säljare på Tomtebogatan 3

24 sep 2018

"Linnéa är rak, tydlig och förtroendegivande. Linnéa kan sin sak och hon arbetar mycket engagerat för att nå bästa lösning. Samtidigt som hon är målmedveten och har en klar strategi att arbeta efter är hon också mycket lyhörd för kundens tankar och vilja. Vi lämnar våra bästa rekommendationer."
säljare på Döbelnsgatan 73

14 sep 2018

"Linnéa var professionell, tillmötesgångede, flexibel och lättillgänglig under hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Linnéa som mäklare! "
säljare på Västeråsgatan 3D

14 sep 2018

"Ger Linnéa mina bästa rekommendationer. Hon är lyhörd, detaljorienterad och extremt målmedveten från början till mål."
säljare på Luxgatan 6

12 sep 2018

"Trevlig, påläst, engagerad och med en tydlig plan."
säljare på Kallskärsgatan 3

30 aug 2018

"Inlyssnande och jobbar alltid för den bästa lösning! Jag är itroligt tacksam att få en så lättsam mäklare som också kan vara rättvis och rak! En superduktig mäklare verkligen! "
säljare på Tegnérgatan 55D

30 aug 2018

"Oerhört proffsig, trevlig och duktig. Ärlig och lätt att samarbeta med.
Mycket glad att jag valde henne och rekommenderar gärna henne vidare. "
säljare på Artillerigatan 29

24 aug 2018

"Linnea jobbar hårt, är lätt att få tag på och engagerad. 5/5"
säljare på Dalagatan 86E

23 aug 2018

"Jag kunde inte ha valt bättre mäklare än Linnea! Hon är inkännande, empatisk, alltid anträffbar, har integritet, följer alla mäklarregler och viktigast av allt: Hon är "säljig" och på samma gång supertrevlig! Rekommenderar henne å det varmaste! "
säljare på Valhallavägen 110

22 aug 2018

"Proffsig, driven och lyhörd mäklare"
säljare på Brantingsgatan 23

12 aug 2018

"Linnéa visade under hela försäljningsprocessen upp hög form av professionalism. Hon var tydlig, rak och hade en klar bild kring hur försäljningen skulle gå till. Detta ledde till ett högt slutpris trots den skakiga marknaden. Jag kan varmt rekommendera Linnea som mäklare. "
säljare på Roslagsgatan 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
108 060 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
129 av 141 säljare
Linnéa satte rätt förväntningar på slutpriset
112 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
136 av 141 säljare
Linnéa var tydlig och höll mig uppdaterad
138 av 141 säljare

Linnéa på kartan.

200 tidigare annonser
13 bostäder till salu
140 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

3 895 000 kr
1,5 rum, 37 m²
105 270 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 648 kr/mån
12 900 000 kr
9 rum, 282 m²
45 744 kr/m²
Villa, Tyresö
7 595 000 kr
3 rum, 95 m²
79 947 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 917 kr/mån
9 995 000 kr
4 rum, 40 m²
249 875 kr/m²
Villa, Norrtälje
12 700 000 kr
5 rum, 137 m²
92 700 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 311 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 80 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 54 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
1 rum, 20 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
6 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 005 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt trevlig och duktig mäklare. Från fotografering till såld lägenhet och signerat kontrakt på 8 dagar! Kan verkligen rekommendera!"
7 300 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 305 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.