Linnéa Lindblad

Profilbild för Linnéa Lindblad
Säljarfavorit
Linnéa Lindblad
4.9 / 5
(202 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
31 st
221 670 000 kr

Bakgrund

Linnéa Lindblad jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2017-06-19. Linnéa har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2019. Linnéa har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 244 645 000 kr.

Presentation

Med flera år i branschen har jag redan en bred erfarenhet av yrket. Jag har mitt fokus på Vasastan och Östermalm, men får sälja i hela Stockholm utan begränsning. Jag säljer gärna bostäder och hus utanför tullarna, jag är själv född och uppvuxen i Danderyd och har stor lokal kännedom. Det samma gäller med Lidingö. Jag är en väldigt energisk och ambitiös person, som aldrig ger mig förrän alla är nöjda, och då fortsätter jag gärna lite till... Jag är väldigt strukturerad och noggrann i mitt arbete, och för mig är det väldigt viktigt att du redan som spekulant på min visning känner dig trygg i varenda steg, genom att jag har svar på alla frågor som kan dyka upp. Jag är alltid påläst, alltid på ett strålande humör och mår bäst när jag får överträffa mina kunders förväntningar - och ibland även mina egna.

Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar så berättar jag mer om hur jag jobbar och kan hjälpa dig på bästa sätt i en säljprocess.

Tidigare arbetat som mäklarassistent i många år, och samtidigt utbildat mig på Kungliga Tekniska Högskolan, Gävle Högskola och Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Mäklarbyrå


Säljare om Linnéa.

19 sep 2021

"Linnea var både proffsig och hade riktigt bra koll på marknaden. Kan verkligen starkt rekommendera henne!"
säljare på Tulegatan 21

17 sep 2021

"Bättre mäklare går nog inte att hitta!
Både köpare och säljare kan känna sig trygga med Linnéa då hon alltid är påläst, trevlig och lösningsorienterad - en fröjd att sälja med henne!"
säljare på Wallingatan 16

16 sep 2021

"Linnéa är den första och sista mäklaren jag kommer använda mig av. Förutom hennes härliga energi, trevliga bemötande och engagemang, så är hon ett proffs som levererar över förväntan. Linnéa gör det lilla extra för mig som kund, lägger ner hårt arbete och som spekulanterna sa till henne: ”Vilken trevlig och mysig visning det här var.” Vilket är 100% tack vare hennes härliga bemötande! Rekommenderar henne alla dagar i veckan. "
säljare på Strindbergsgatan 37

14 sep 2021

"Linnéa visade redan i början av processen ett otroligt driv och gjorde på nolltid ett schema med fotograf, hemnet och visning utan att jag hann fundera. Hon uppdaterade mig kontinuerligt under processen och bibehöll ett lugn vilket också gjorde mig som säljare lugn i något så stort som en bostadsaffär. Aldrig träffat någon mäklare så förtroendeingivande och lätt-omtyckt som Linnéa!"
säljare på Alströmergatan 32L

07 sep 2021

"Blixtrande snabb och professionell ut i fingerspetsarna, vi var superimponerade och nöjda!"
säljare på Teknologgatan 8C

07 sep 2021

"Hängiven, engagerad, påläst, effektiv samt otroligt trevlig och positiv. Under en något stressig process behöll Linnea lugnet under hela resan, vilket gjorde att vi som säljare ändå kunde känna oss trygga genom hela processen. Rekommenderar Linnea varmt. 5 av 5! "
säljare på Grevgatan 43

06 sep 2021

"Jättenöjd med Linnea efter en snabb och smidig process till utlovad värdering!"
säljare på Brahegatan 43

26 aug 2021

"Linnea är en fantastisk mäklare! Andra gången vi säljer med Linnea och hon levererar alltid på alla plan. Proffsig, trygg och otroligt trevlig - att vi dessutom fick ett rekordhögt pris för området gör att vi aldrig kommer sälja med en annan mäklare. "
säljare på Storängsgatan 1

26 aug 2021

"Linnea är en fantastisk mäklare! På alla sätt och vis! Jag har sålt sex lägenheter med henne nu och har alltid varit lika nöjd. Kommer aldrig byta ut henne"
säljare på Karlbergsvägen 87B

26 aug 2021

"Duktig, driven och korrekt. Försäljningen gick helt enligt plan."
säljare på Strindbergsgatan 44

18 aug 2021

"De flesta mäklare får generösa toppbetyg baserat på en lyckad försäljning, men Linnea är på en helt annan nivå. Hon är hängiven, engagerad, påläst och mycket effektiv. Ett riktigt proffs. Utan tvekan den bästa mäklare jag har haft."
säljare på Augustendalsvägen 33

17 aug 2021

"Uppskattar det lugn som Linnéa förmedlar!"
säljare på Valhallavägen 49

27 jun 2021

"Väldigt effektiv och kompetent! En fin och personlig upplevelse. "
säljare på Döbelnsgatan 63

21 jun 2021

"Tredje gången jag säljer med Linnea och hon fortsätter överträffa mina förväntningar. Kommer garanterat fortsätta sälja med henne framöver, den här gången körde jag även styling på Linneas inrådan och vilken succé det blev!! Kan verkligen rekommendera Linnea framöver! "
säljare på Furusundsgatan 11

21 maj 2021

"Kommer aldrig välja en annan mäklare än Linnea! Litar på henne till 100%. Engagerad, snabb och helt enkelt bäst. Rekommenderar henne till ALLA"
säljare på Roslagsgatan 54A

19 maj 2021

"Smidig process och Linnea var positiv och resultatinriktad under hela försäljningen.
Vi är supernöjda och med hjälp av Linnea kunde vi nå upp till en försäljningssumma vi var nöjda med! "
säljare på Brahegatan 50

13 maj 2021

"Härlig, driven och duktig mäklare!
Kompetent och erfaren, man känner sig trygg med henne och att hon alltid ger 100%
Jag fick mindre än vad jag hade hoppats på för min försäljning men tror inte mäklaren hade kunnat gjort något annorlunda där, skulle absolut anlita Linnea igen och rekommendera henne för vänner och bekanta!
Har redan anlitat henne 2 gånger och köpt av henne "
säljare på Sveavägen 137

12 maj 2021

"Linnéa är en fantastiskt mäklare som vi varmt kan rekommendera till den som vill uppleva en lyckad bostadsaffär, vi är otroligt nöjda! Från start till mål har Linnéa varit proaktiv och legat steget före, kommit med värdefulla tips för att vår försäljning skulle gå så smidigt som möjligt och lugnat ner oss om vi oroat oss över något.
Vi har alltid kunna nå Linnéa och hon har verkligen tagit sig tiden att lyssna på oss och ta in våra önskemål.
Linnéa är serviceminded, målinriktad och struktererad - fantastiska egenskaper hos en mäklare! Riktig drömmäklare, tvekar inte en sekund på att välja om Linnéa till en framtida försäljning! "
säljare på Lanforsvägen 43

12 maj 2021

"Jag är själv mäklare och ställer höga krav på den mäklaren jag själv använder mig av privat. Jag har sålt med en hel del mäklare där ute men Linnea är K L O C K R E N från start till slut. Våldsamt jävla nöjd med valet av mäklare och nästa vända vi säljer slipper jag fundera på vem jag ska slå en pling! "
säljare på Torsgatan 58

11 maj 2021

"Så glad att jag har hittat en mäklare som i många år kan följa mig på min resa bland Stockholms lägenheter. Detta var den första gången jag anlitade Linnéa, men absolut inte den sista. Direkt när jag träffade Linnéa så utstrålade hon både kunskap, lugn, power men även ödmjukhet mot mig som stundtals var nervös, tankspridd och med tusen frågor avseende den kommande processen. Linnéa har besvarat mina frågor oavsett dygnets timmar och helgdagar samt har uppskattats av köparen eftersom köparen snabbt fick förtroende för Linnéa och hennes säljprocess av min lägenhet samt eftersom Linnéa alltid är så trevlig. Försäljningspriset vi lyckades få för min lägenhet har fått mina grannar att direkt börja planera sina försäljningar och Linnéas insats var ett hett ämne på vårstädningen i föreningen...
Linnéas engagemang och prestation var över all möjlig förväntan och jag hade absolut inte kunnat tänka mig en bättre mäklare att ge uppdraget att sälja min lilla pärla till. Tryggt och smidigt med rekordpris och en hel del skratt på vägen!"
säljare på Valhallavägen 61

22 apr 2021

"Linnéa var jätte duktig i förhandlingsfasen och säkerställde att vi fick ett riktigt bra slutpris. "
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

21 apr 2021

"Engagerad och kunnig mäklare med ett trevligt sätt."
säljare på Sibyllegatan 22

21 apr 2021

"Linnéa levde upp till alla mina förväntningar! Lyhörd, noggrann, trevlig och tillgänglig. Hon fixade en en snabb och smidig affär i enlighet med de mål som vi hade satt upp för försäljningen. Skulle verkligen rekommendera henne till andra säljare! "
säljare på Strindbergsgatan 44

06 apr 2021

"Enormt lyhörd, engagerad och målinriktad mäklare! Kan varmt rekommendera Linnéa! "
säljare på Tegnérgatan 55D

06 apr 2021

"Driven, entusiastisk och levererade vad hon lovat."
säljare på Östermalmsgatan 62

07 mar 2021

"Vi kan verkligen rekommendera Linnea!
Hon är rakt på sak, proffsig och engagerad.
Snabb på återkoppla och svara på frågor vilket uppskattas av både säljare och köpare. Vi kommer absolut sälja med Linnea igen framöver. "
säljare på Johannesgatan 3

05 mar 2021

"Supernöjd med Linnea som mäklare! Proffsig och engagerad, kommer att anlita henne igen vid nästa försäljning. Rekommenderas varmt! "
säljare på Storskärsgatan 3

11 feb 2021

"Har sålt med Linnéa fyra gånger nu med rekordpriser varje gång! OTROLIG är hon! Skulle aldrig välja någon annan. Litar på henne till 100 procent! "
säljare på Valhallavägen 80A

11 feb 2021

"Linnéa gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Vi är nöjda från början till slut och kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Augustendalsvägen 33

11 feb 2021

"Jag är jättenöjd. Linnea är engagerad och superproffsig. Om jag skulle sälja igen så skulle jag använda henne. Jag kan verkligen varmt rekommendera Linnea. "
säljare på Roslagsgatan 54

29 jan 2021

"Mycket nöjd. Bra pris."
säljare på Bältgatan 5

28 jan 2021

"Superproffsig försäljning tillsammans med Linnea! Jag är otroligt nöjd och skulle definitivt rekommendera henne till framtida säljare. "
säljare på Skeppargatan 100

07 dec 2020

"Mycket trevlig person med stort engagemang, lyhördhet och drivkraft. "
säljare på Eriksbergsgatan 28

02 dec 2020

"Linnéa levererade ännu en gång! Extremt smidig och professionell process. Annonsen las ut fredag kväll, förhandsvisning söndag, budgivning söndag och jag kunde signa måndag morgon före ordinarie visning. Kan inte tänka mig en bättre leverans från en mäklare. Rekommenderas varmt! "
säljare på Birkagatan 21B

02 dec 2020

"Linnéa är en "one of a kind" när det kommer till mäklare. Hon är otroligt kunnig, proffsig och duktig på att anpassa sin kommunikation och sitt arbetssätt till olika individer vilket gör att hon med glans kan sälja alla typer av bostäder. Vi uppskattade särskilt hennes initiativförmåga och proaktivitet genom hela processen. Det gäller även Ella, en stjärna som mäklarassistent. Vi kan varmt rekommendera Linnéa för försäljning av bostad!"
säljare på Karlbergsvägen 20

23 okt 2020

"BÄSTA Linnéa! Bättre mäklare kan du inte önska dig! "
säljare på Grevgatan 21A

21 okt 2020

"Jag ger Linnéa mina varmaste rekommendationer. Fantastiskt lyhörd, driven och motiverad. Jag kände mig trygg genom hela processen och är väldigt nöjd med försäljning av vår lägenhet. Vi kommer garanterat att använda oss av Linnéa vid nästa lägenhetsförsäljning. "
säljare på Regeringsgatan 70E

11 okt 2020

"Det är andra gången Linnéa säljer åt mig och det är verkligen superproffsigt och högsta nivå från början till slut. Kan varmt rekommendera Linnea och jag kommer garanterat använda Linnea nästa gång det är dags för försäljning!"
säljare på Storskärsgatan 3

11 okt 2020

"Bra försäljning av en duktig mäklare. Väldigt nöjd. "
säljare på Augustendalsvägen 21

01 okt 2020

"Straight shooter och snabba puckar!
Linnéa är professionell och lyhörd, kan varmt rekommendera till dig som går i säljtankar!
"
säljare på Robert Almströmsgatan 10

22 sep 2020

"Linnéa var påläst, förtroendeingivande samt tydlig och lyhörd genom hela processen. Bidrog till en smidig och positiv försäljning för alla parter. "
säljare på Tulegatan 47

10 sep 2020

"Detta var min tredje lägenhetsförsäljning tillsammans med Linnéa och hon är fortsatt lika imponerande. Snabb i återkoppling, "to the point" i sina argument och kan sin marknad. Fick välja vilken fotograf och jag blev extremt nöjd med bilderna och presentationen av lägenheten. Högt förtroendekapital och känns mycket genuin. Skulle rekommendera henne alla dagar i veckan och kommer absolut använda Linnéa igen!"
säljare på Smedsbacksgatan 3A

10 sep 2020

"Jag är mycket nöjd med Linnea´s insats, jag har sålt och köpt flera bostäder genom åren men inte mött någon med det driv, engagemang och professionalism som Linnea uppvisat. Jag rekommenderar henne varmt"
säljare på Nybrogatan 20

16 jun 2020

"Väldigt trevlig och duktig mäklare. Från fotografering till såld lägenhet och signerat kontrakt på 8 dagar! Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Wittstocksgatan 30

19 maj 2020

"Jätte bra "
säljare på Augustendalsvägen 23

15 apr 2020

"Linnéa gjorde att jag som säljare kände mig väldigt trygg genom hela processen. Trevlig, proffsig och har ett grymt team runt sig med fotograf och mäklarassistenten Ella. Kan starkt rekommendera Linnéa som mäklare!
"
säljare på Smedsbacksgatan 26

29 mar 2020

"Toppenmäklare! Grymt driven, tar reda på all info för att vara förberedd på alla frågor och smidig kommunikation. Mycket proffsig.
Hennes värdering stämde säkert under vanliga förhållanden men sen kom corona som drog ner det lite.
Kunde absolut inte valt en bättre mäklare! "
säljare på Strålgatan 45

22 mar 2020

"Linnéa var mycket engagerad och tillgänglig från början till slut. Hon är både väldigt professionell och supertrevlig och härlig som person. Hennes assistent Ella är lika härlig hon. Vi hade problem med ett dokument som saknades när kontraktet skulle kritas på, men allt löste sig till slut till det bästa. Rekommenderar varmt Linnéa! "
säljare på Engelbrektsgatan 14B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
244 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 198 säljare
Linnéa satte rätt förväntningar på slutpriset
163 av 199 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
195 av 198 säljare
Linnéa var tydlig och höll mig uppdaterad
199 av 200 säljare

Linnéa på kartan.

293 tidigare annonser
4 bostäder till salu
201 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 750 000 kr
1 rum, 30 m²
91 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 716 kr/mån
5 695 000 kr
2 rum, 52,1 m²
109 519 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 665 kr/mån
5 995 000 kr
2 rum, 54,5 m²
111 018 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 529 kr/mån
7 995 000 kr
3 rum, 77 m²
103 831 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 985 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 94 m²
Utropspris: 10 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
5 350 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 955 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
7 850 000 kr
Lägenhet Nacka Strand
+ 355 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
3 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 150 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.