Linnéa Lindblad

Profilbild för Linnéa Lindblad
Linnéa Lindblad
4.9 / 5
(238 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
13 st
157 010 000 kr

Bakgrund

Linnéa Lindblad jobbar på Behrer & Partners och är registrerad mäklare sedan 2017-06-19. Linnéa har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Linnéa har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 141 415 000 kr.

Presentation

Med flera år i branschen har jag redan en bred erfarenhet av yrket. Jag har mitt fokus på Vasastan och Östermalm, men får sälja i hela Stockholm utan begränsning. Jag är en väldigt energisk och ambitiös person, som aldrig ger mig förrän alla är nöjda, och då fortsätter jag gärna lite till... Jag är väldigt strukturerad och noggrann i mitt arbete, och för mig är det väldigt viktigt att du redan som spekulant på min visning känner dig trygg i varenda steg, genom att jag har svar på alla frågor som kan dyka upp. Jag är alltid påläst, alltid på ett strålande humör och mår bäst när jag får överträffa mina kunders förväntningar - och ibland även mina egna.

Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar så berättar jag mer om hur jag jobbar och kan hjälpa dig på bästa sätt i en säljprocess.

Tidigare arbetat som mäklarassistent i många år, och samtidigt utbildat mig på Kungliga Tekniska Högskolan, Gävle Högskola och Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Mäklarbyrå


Säljare om Linnéa.

25 maj 2022

"Vi är väldigt nöjda med Linnéa både som mäklare och som person. Båda delarna var viktiga för oss i valet av mäklare. Linnéa är kunnig, noggrann och effektiv utan att för den delen tumma på den personliga kontakten till oss som säljare. Hon gav oss tidigt en värdering som stämde väl överens med bå..."
"Vi är väldigt nöjda med Linnéa både som mäklare och som person. Båda delarna var viktiga för oss i valet av mäklare. Linnéa är kunnig, noggrann och effektiv utan att för den delen tumma på den personliga kontakten till oss som säljare. Hon gav oss tidigt en värdering som stämde väl överens med både vår och köparnas bild och löste därefter försäljningen på ett smidigt sätt för samtliga inblandade. För dig som går i köp/säljtankar rekommenderar vi Linnéa starkt. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 54A

18 maj 2022

"Linnéa är väldigt driven, positiv, ödmjuk, proffsig och har en god känsla för hur man säljer dyrt! Stockholms bästa och skickligaste mäklare som alltid ger 100%!
Linnéa behöll lugnet genom hela vår process, höll oss konstant uppdaterade och fick alla parter att känna sig trygga genom hela affä..."
"Linnéa är väldigt driven, positiv, ödmjuk, proffsig och har en god känsla för hur man säljer dyrt! Stockholms bästa och skickligaste mäklare som alltid ger 100%!
Linnéa behöll lugnet genom hela vår process, höll oss konstant uppdaterade och fick alla parter att känna sig trygga genom hela affären. Jag rekommenderar Linnéa till alla jag känner och kommer troligtvis aldrig anlita en annan mäklare! Det är andra gången jag säljer med Linnéa, och är lika nöjd nu som då. "
Läs mer
säljare på Narvavägen 22A

19 apr 2022

"Linnéa gjorde ett superjobb med att sälja vår lägenhet – väldigt proffsigt bemötande, bra lokalkännedom och det ”lilla extra” när det kommer till att känna av marknaden och intresse från spekulanter som verkligen gjorde en skillnad i vår försäljning. Linnéa har också en väldigt bra känsla när det..."
"Linnéa gjorde ett superjobb med att sälja vår lägenhet – väldigt proffsigt bemötande, bra lokalkännedom och det ”lilla extra” när det kommer till att känna av marknaden och intresse från spekulanter som verkligen gjorde en skillnad i vår försäljning. Linnéa har också en väldigt bra känsla när det kommer till styling och design för att presentera objektet från sin bästa möjliga sida.
Jag kan starkt rekommendera Linnéa till alla som planerar att sälja sin bostad i Vasastan eller Östermalm. Vi kommer definitivt att anlita Linnéa igen för vår nästa bostadsaffär.
"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 54A

14 apr 2022

"Linnéa är en duktig mäklare som var lätt att ha att göra med. Bra lokalkännedom, kunnig och sprider positiv energi. Vi är jättenöjda!"
säljare på Wittstocksgatan 9

14 apr 2022

"Andra gången vi använder oss av Linnea och kan varmt rekommendera henne! Linnea är väldigt flexibel, kunnig och tillmötesgående vilket leder till snabba och smidiga försäljningar. "
säljare på Birger Jarlsgatan 113B

16 mar 2022

"Linnéa var en riktig stjärna från start till slut. Väldigt glad, engagerad och proffsig! Jag kan varmt rekommendera Linnéa och kommer definitivt välja henne igen!"
säljare på Surbrunnsgatan 19

09 mar 2022

"Jag kan mycket varmt rekommendera Linnea! Hon är proffsig, påläst och ansvarstagande och jag kommer definitivt välja Linnea vid min näsa lägenhetsaffär! "
säljare på Roslagsgatan 40C

07 mar 2022

"Linnea är otroligt engagerad, lyhörd och proffesionell. Hon har sålt mina två senaste bostäder till ett pris jag knappt kunnat drömma om.
Mån om säljarens såväl som köparens bästa och alltid med ett leende på läpparna!
Kan VARMT rekommendera Linnea - vassaste mäklaren i Stockholm!
"
"Linnea är otroligt engagerad, lyhörd och proffesionell. Hon har sålt mina två senaste bostäder till ett pris jag knappt kunnat drömma om.
Mån om säljarens såväl som köparens bästa och alltid med ett leende på läpparna!
Kan VARMT rekommendera Linnea - vassaste mäklaren i Stockholm!
"
Läs mer
säljare på Nybrogatan 65

07 mar 2022

"Linnéa är på alla sätt en enastående fastighetsmäklare. Kunnig, påläst, lyhörd, trygg, professionell och engagerad * 1000. Jag har genom åren träffat många mäklare men Linnea är oslagbar! Hon har levererat det högsta försäljningspriset i föreningen med sitt höga engagemang och driv. Jag rekommend..."
"Linnéa är på alla sätt en enastående fastighetsmäklare. Kunnig, påläst, lyhörd, trygg, professionell och engagerad * 1000. Jag har genom åren träffat många mäklare men Linnea är oslagbar! Hon har levererat det högsta försäljningspriset i föreningen med sitt höga engagemang och driv. Jag rekommenderar Linnéa till alla jag känner och kommer anlita henne igen, en utomordentlig mäklare och en underbar och positiv människa! "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 39

01 feb 2022

"Fantastisk mäklare på alla sätt."
säljare på Tomtebogatan 35

01 feb 2022

"Linnea är en grym mäklare! Hon är alltid proffsig, hjälpsam, positiv, personlig och påläst, jag har anlitat henne flera gånger båda för att köpa och att sälja! Jag rekommenderar henne varmt, hon är väldigt enkel att ha att göra med och man känner sig trygg båda som säljare och som köpare, 5/5! "
"Linnea är en grym mäklare! Hon är alltid proffsig, hjälpsam, positiv, personlig och påläst, jag har anlitat henne flera gånger båda för att köpa och att sälja! Jag rekommenderar henne varmt, hon är väldigt enkel att ha att göra med och man känner sig trygg båda som säljare och som köpare, 5/5! "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55D

21 jan 2022

"Det här är andra gången vi säljer med Linnéa och det finns ingen tvekan om att vi skulle välja henne igen. Linnéa är otroligt professionell och trevlig och får både säljare och köpare att känna sig trygga med affären. "
säljare på Storängsgatan 5

14 dec 2021

"Fantastisk mäklare!!!!!!!"
säljare på Sveavägen 121

31 okt 2021

"Linnea gjorde ett fantastiskt jobb när hon sålde vår lägenhet. Otroligt proffsig, glad och engagerad! Kan varmt rekommendera henne och skulle utan att tveka välja henne igen!
"
säljare på Tomtebogatan 31

29 okt 2021

"Linnéa är professionell ut i fingerspetsarna. Från första mötet till försäljning skötte hon allt med bravur. Hon är otroligt lyhörd, trygg som person, engagerad i sina kunder och med ett imponerande driv. Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Karlbergsvägen 84A

20 okt 2021

"Linnéa är väldigt proffsig, engagerad och trevlig. Vi rekommenderar henne varmt och är så nöjda med försäljningen!"
säljare på Regeringsgatan 85B

19 okt 2021

"Linnéa var proffsig från första stunden vi mötte henne! Superbra koll på läget och strålande humör samt engagemang. Hon står för sin sak men är ändå öppen och lyhörd för kunden. Stort tack för en fantastisk försäljning, vi är så nöjda! "
säljare på Torsgatan 50

18 okt 2021

"Linnea är otroligt proffsig! Vi är så nöjda att vi valde Linnea som vår mäklare när vi sålde vår lägenhet på Norrmalm. Hon är inkännande, kunnig, organiserad, påläst, lättillgänglig och trevlig. Rekommenderar varmt Linnea. "
säljare på Regeringsgatan 85B

18 okt 2021

"Vi blev supernöjda med Linnéa som mäklare. Proffsig, lugn och genuint trevlig genom hela processen och verkligen lyhörd för både det praktiska och känslomässiga virrvarr man hamnar i som säljare. Vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Tomtebogatan 12

13 okt 2021

"Linnéa är en väldigt engagerad och motiverad mäklare, väl påläst och lätt att tycka om. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till andra att anlita Linnéa vid försäljning av lägenhet. "
säljare på Malmskillnadsgatan 60

12 okt 2021

"Väldigt nöjd med Linnea slutsats då hon var hjälpsam hela vägen till kontraktsskrivning och arbetade hårt för att få lägenheten såld till ett pris vi båda var nöjda med! Väldigt nöjd!"
säljare på Tegnérgatan 57

11 okt 2021

"Linnéa gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet, jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Karlbergsvägen 87B

27 sep 2021

"Profesjonell, engasjert og ikke minst kunnskapsdyktig! En sann fryd å ha med henne å gjöre "
säljare på Fleminggatan 111

19 sep 2021

"Linnea var både proffsig och hade riktigt bra koll på marknaden. Kan verkligen starkt rekommendera henne!"
säljare på Tulegatan 21

17 sep 2021

"Bättre mäklare går nog inte att hitta!
Både köpare och säljare kan känna sig trygga med Linnéa då hon alltid är påläst, trevlig och lösningsorienterad - en fröjd att sälja med henne!"
säljare på Wallingatan 16

16 sep 2021

"Linnéa är den första och sista mäklaren jag kommer använda mig av. Förutom hennes härliga energi, trevliga bemötande och engagemang, så är hon ett proffs som levererar över förväntan. Linnéa gör det lilla extra för mig som kund, lägger ner hårt arbete och som spekulanterna sa till henne: ”Vilken ..."
"Linnéa är den första och sista mäklaren jag kommer använda mig av. Förutom hennes härliga energi, trevliga bemötande och engagemang, så är hon ett proffs som levererar över förväntan. Linnéa gör det lilla extra för mig som kund, lägger ner hårt arbete och som spekulanterna sa till henne: ”Vilken trevlig och mysig visning det här var.” Vilket är 100% tack vare hennes härliga bemötande! Rekommenderar henne alla dagar i veckan. "
Läs mer
säljare på Strindbergsgatan 37

14 sep 2021

"Linnéa visade redan i början av processen ett otroligt driv och gjorde på nolltid ett schema med fotograf, hemnet och visning utan att jag hann fundera. Hon uppdaterade mig kontinuerligt under processen och bibehöll ett lugn vilket också gjorde mig som säljare lugn i något så stort som en bostads..."
"Linnéa visade redan i början av processen ett otroligt driv och gjorde på nolltid ett schema med fotograf, hemnet och visning utan att jag hann fundera. Hon uppdaterade mig kontinuerligt under processen och bibehöll ett lugn vilket också gjorde mig som säljare lugn i något så stort som en bostadsaffär. Aldrig träffat någon mäklare så förtroendeingivande och lätt-omtyckt som Linnéa!"
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32L

07 sep 2021

"Blixtrande snabb och professionell ut i fingerspetsarna, vi var superimponerade och nöjda!"
säljare på Teknologgatan 8C

07 sep 2021

"Hängiven, engagerad, påläst, effektiv samt otroligt trevlig och positiv. Under en något stressig process behöll Linnea lugnet under hela resan, vilket gjorde att vi som säljare ändå kunde känna oss trygga genom hela processen. Rekommenderar Linnea varmt. 5 av 5! "
"Hängiven, engagerad, påläst, effektiv samt otroligt trevlig och positiv. Under en något stressig process behöll Linnea lugnet under hela resan, vilket gjorde att vi som säljare ändå kunde känna oss trygga genom hela processen. Rekommenderar Linnea varmt. 5 av 5! "
Läs mer
säljare på Grevgatan 43

06 sep 2021

"Jättenöjd med Linnea efter en snabb och smidig process till utlovad värdering!"
säljare på Brahegatan 43

26 aug 2021

"Linnea är en fantastisk mäklare! Andra gången vi säljer med Linnea och hon levererar alltid på alla plan. Proffsig, trygg och otroligt trevlig - att vi dessutom fick ett rekordhögt pris för området gör att vi aldrig kommer sälja med en annan mäklare. "
"Linnea är en fantastisk mäklare! Andra gången vi säljer med Linnea och hon levererar alltid på alla plan. Proffsig, trygg och otroligt trevlig - att vi dessutom fick ett rekordhögt pris för området gör att vi aldrig kommer sälja med en annan mäklare. "
Läs mer
säljare på Storängsgatan 1

26 aug 2021

"Linnea är en fantastisk mäklare! På alla sätt och vis! Jag har sålt sex lägenheter med henne nu och har alltid varit lika nöjd. Kommer aldrig byta ut henne"
säljare på Karlbergsvägen 87B

26 aug 2021

"Duktig, driven och korrekt. Försäljningen gick helt enligt plan."
säljare på Strindbergsgatan 44

18 aug 2021

"De flesta mäklare får generösa toppbetyg baserat på en lyckad försäljning, men Linnea är på en helt annan nivå. Hon är hängiven, engagerad, påläst och mycket effektiv. Ett riktigt proffs. Utan tvekan den bästa mäklare jag har haft."
säljare på Augustendalsvägen 33

17 aug 2021

"Uppskattar det lugn som Linnéa förmedlar!"
säljare på Valhallavägen 49

27 jun 2021

"Väldigt effektiv och kompetent! En fin och personlig upplevelse. "
säljare på Döbelnsgatan 63

21 jun 2021

"Tredje gången jag säljer med Linnea och hon fortsätter överträffa mina förväntningar. Kommer garanterat fortsätta sälja med henne framöver, den här gången körde jag även styling på Linneas inrådan och vilken succé det blev!! Kan verkligen rekommendera Linnea framöver! "
"Tredje gången jag säljer med Linnea och hon fortsätter överträffa mina förväntningar. Kommer garanterat fortsätta sälja med henne framöver, den här gången körde jag även styling på Linneas inrådan och vilken succé det blev!! Kan verkligen rekommendera Linnea framöver! "
Läs mer
säljare på Furusundsgatan 11

21 maj 2021

"Kommer aldrig välja en annan mäklare än Linnea! Litar på henne till 100%. Engagerad, snabb och helt enkelt bäst. Rekommenderar henne till ALLA"
säljare på Roslagsgatan 54A

19 maj 2021

"Smidig process och Linnea var positiv och resultatinriktad under hela försäljningen.
Vi är supernöjda och med hjälp av Linnea kunde vi nå upp till en försäljningssumma vi var nöjda med! "
säljare på Brahegatan 50

13 maj 2021

"Härlig, driven och duktig mäklare!
Kompetent och erfaren, man känner sig trygg med henne och att hon alltid ger 100%
Jag fick mindre än vad jag hade hoppats på för min försäljning men tror inte mäklaren hade kunnat gjort något annorlunda där, skulle absolut anlita Linnea igen och rekommendera he..."
"Härlig, driven och duktig mäklare!
Kompetent och erfaren, man känner sig trygg med henne och att hon alltid ger 100%
Jag fick mindre än vad jag hade hoppats på för min försäljning men tror inte mäklaren hade kunnat gjort något annorlunda där, skulle absolut anlita Linnea igen och rekommendera henne för vänner och bekanta!
Har redan anlitat henne 2 gånger och köpt av henne "
Läs mer
säljare på Sveavägen 137

12 maj 2021

"Linnéa är en fantastiskt mäklare som vi varmt kan rekommendera till den som vill uppleva en lyckad bostadsaffär, vi är otroligt nöjda! Från start till mål har Linnéa varit proaktiv och legat steget före, kommit med värdefulla tips för att vår försäljning skulle gå så smidigt som möjligt och lugna..."
"Linnéa är en fantastiskt mäklare som vi varmt kan rekommendera till den som vill uppleva en lyckad bostadsaffär, vi är otroligt nöjda! Från start till mål har Linnéa varit proaktiv och legat steget före, kommit med värdefulla tips för att vår försäljning skulle gå så smidigt som möjligt och lugnat ner oss om vi oroat oss över något.
Vi har alltid kunna nå Linnéa och hon har verkligen tagit sig tiden att lyssna på oss och ta in våra önskemål.
Linnéa är serviceminded, målinriktad och struktererad - fantastiska egenskaper hos en mäklare! Riktig drömmäklare, tvekar inte en sekund på att välja om Linnéa till en framtida försäljning! "
Läs mer
säljare på Lanforsvägen 43

12 maj 2021

"Jag är själv mäklare och ställer höga krav på den mäklaren jag själv använder mig av privat. Jag har sålt med en hel del mäklare där ute men Linnea är K L O C K R E N från start till slut. Våldsamt jävla nöjd med valet av mäklare och nästa vända vi säljer slipper jag fundera på vem jag ska slå en..."
"Jag är själv mäklare och ställer höga krav på den mäklaren jag själv använder mig av privat. Jag har sålt med en hel del mäklare där ute men Linnea är K L O C K R E N från start till slut. Våldsamt jävla nöjd med valet av mäklare och nästa vända vi säljer slipper jag fundera på vem jag ska slå en pling! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 58

11 maj 2021

"Så glad att jag har hittat en mäklare som i många år kan följa mig på min resa bland Stockholms lägenheter. Detta var den första gången jag anlitade Linnéa, men absolut inte den sista. Direkt när jag träffade Linnéa så utstrålade hon både kunskap, lugn, power men även ödmjukhet mot mig som stundt..."
"Så glad att jag har hittat en mäklare som i många år kan följa mig på min resa bland Stockholms lägenheter. Detta var den första gången jag anlitade Linnéa, men absolut inte den sista. Direkt när jag träffade Linnéa så utstrålade hon både kunskap, lugn, power men även ödmjukhet mot mig som stundtals var nervös, tankspridd och med tusen frågor avseende den kommande processen. Linnéa har besvarat mina frågor oavsett dygnets timmar och helgdagar samt har uppskattats av köparen eftersom köparen snabbt fick förtroende för Linnéa och hennes säljprocess av min lägenhet samt eftersom Linnéa alltid är så trevlig. Försäljningspriset vi lyckades få för min lägenhet har fått mina grannar att direkt börja planera sina försäljningar och Linnéas insats var ett hett ämne på vårstädningen i föreningen...
Linnéas engagemang och prestation var över all möjlig förväntan och jag hade absolut inte kunnat tänka mig en bättre mäklare att ge uppdraget att sälja min lilla pärla till. Tryggt och smidigt med rekordpris och en hel del skratt på vägen!"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 61

22 apr 2021

"Linnéa var jätte duktig i förhandlingsfasen och säkerställde att vi fick ett riktigt bra slutpris. "
säljare på Torbjörn Klockares gata 3

21 apr 2021

"Engagerad och kunnig mäklare med ett trevligt sätt."
säljare på Sibyllegatan 22

21 apr 2021

"Linnéa levde upp till alla mina förväntningar! Lyhörd, noggrann, trevlig och tillgänglig. Hon fixade en en snabb och smidig affär i enlighet med de mål som vi hade satt upp för försäljningen. Skulle verkligen rekommendera henne till andra säljare! "
säljare på Strindbergsgatan 44

06 apr 2021

"Enormt lyhörd, engagerad och målinriktad mäklare! Kan varmt rekommendera Linnéa! "
säljare på Tegnérgatan 55D

06 apr 2021

"Driven, entusiastisk och levererade vad hon lovat."
säljare på Östermalmsgatan 62

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
141 415 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
223 av 232 säljare
Linnéa satte rätt förväntningar på slutpriset
192 av 235 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
230 av 233 säljare
Linnéa var tydlig och höll mig uppdaterad
234 av 235 säljare

Linnéa på kartan.

336 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
237 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

3 950 000 kr
2 rum, 32 m²
123 437 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 718 kr/mån
6 750 000 kr
3 rum, 77 m²
87 662 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 674 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 53,8 m²
75 377 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 134 kr/mån
6 750 000 kr
2 rum, 57 m²
118 421 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 115 kr/mån
6 500 000 kr
2 rum, 75 m²
86 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 624 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2,5 rum, 69,2 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Gärdet
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 600 000 kr
6 510 000 kr
Lägenhet Östermalm
-740 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 7 250 000 kr
5 450 000 kr
Lägenhet Östermalm
2 rum, 52 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
7 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 405 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 7 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.