Linnéa Larsson

Profilbild för Linnéa Larsson
Linnéa Larsson
4.9 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
22 st
212 992 000 kr

Bakgrund

Linnéa Larsson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2021-06-21. Linnéa har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Linnéa har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 251 555 000 kr.

Presentation

Söker du en driven tävlingsmänniska för att hjälpa dig i din kanske livs viktigaste affär? Då är jag rätt person för dig!

Med en bakgrund som elitidrottare med VM och SM guld på meritlistan vet jag vad som krävs för att nå högt uppsatta mål. Målmedvetet strävar jag efter att överträffa såväl dina som mina egna förväntningar vad gäller min prestation för en lyckad bostadsaffär med högsta möjliga slutpris.

För mig är varje bostadsförsäljning unik och jag kommer att förmedla din bostad med största omsorg. Jag är lyhörd inför dina önskemål och vägleder både dig som köpare och säljare på ett tryggt sätt genom hela processen utifrån en gemensam målbild. Med mitt personliga engagemang, tillgänglighet och vilja att göra skillnad kommer jag inte att göra dig besviken.

Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Linnéa.

13 jun 2024

"Linnea är säker, positiv och mycket driven. Ger ett mycket professionellt intryck. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Högalidsgatan 46B

13 jun 2024

"Bra och smidig kontakt, ordning och reda och inte minst toppresultat. "
säljare på Reimersholmsgatan 63

06 jun 2024

"Vilken stjärna! En supersnabb och smidig affär! Linnéa är verkligen så målinriktad som hon utger sig för att vara! Det var första gången jag sålde med henne, men det känns så tryggt att veta vilken mäklare jag ska ringa nästa gång det är dags! Jag kommer aldrig använda mig av någon annan än Linné..."
"Vilken stjärna! En supersnabb och smidig affär! Linnéa är verkligen så målinriktad som hon utger sig för att vara! Det var första gången jag sålde med henne, men det känns så tryggt att veta vilken mäklare jag ska ringa nästa gång det är dags! Jag kommer aldrig använda mig av någon annan än Linnéa och det borde inte ni heller göra! "
Läs mer
säljare på Lundagatan 36F

01 jun 2024

"Mitt livs hittills största affär. Från första mötet på kontoret i Hornstull till att en månad?! senare skåla i champagne med en fantastisk köpare och mäklare på samma kontor. Kunde inte ens drömma om att vår tidsplan och målsättning skulle hålla. En intensiv månad inklusive logistiklösningar med ..."
"Mitt livs hittills största affär. Från första mötet på kontoret i Hornstull till att en månad?! senare skåla i champagne med en fantastisk köpare och mäklare på samma kontor. Kunde inte ens drömma om att vår tidsplan och målsättning skulle hålla. En intensiv månad inklusive logistiklösningar med hyresgäst, städning, styling, fotografering och två visningar men Linnéa fick det hela att kännas roligt och tryggt! Nu är jag trött men överlycklig. Känns fantastiskt att sälja till en köpare som ÄLSKAR ”min” lägenhet. "
Läs mer
säljare på Anders Reimers väg 15

24 maj 2024

"Linnea är proffsig och personlig i sitt bemötande och har tagit sig an uppdraget med energi och engagemang. Det har varit en väldigt smidig process att sälja via henne och hennes värdering och målbild gällande slutpris var dessutom spot on. Rekommenderar starkt! "
"Linnea är proffsig och personlig i sitt bemötande och har tagit sig an uppdraget med energi och engagemang. Det har varit en väldigt smidig process att sälja via henne och hennes värdering och målbild gällande slutpris var dessutom spot on. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Pokalvägen 5

23 maj 2024

"Linnéa är grym! Lyhörd till både säljare och köpare och gör det extra jobb som krävs för att samtliga parter ska bli riktigt nöjda med affären. Var engagerad i fotograferingen och såg till att bilderna på lägenheten blev riktigt bra!"
säljare på Högalidsgatan 46A

20 maj 2024

"Engagerad, lyhörd, snabb på återkoppling, kunnig, rak kommunikation och tydlighet! Väldigt förstående och målmedveten!"
säljare på Ringvägen 9F

18 maj 2024

"Linnea Larsson, Notar är engagerad och lätt att ha att göra med, lyhörd för vad som är viktigt för just mig. Hon är erfaren nog att kunna beskriva vad som kan hända och vad vi kan förvänta oss. Tålmodig nog att vänta in rätt köpare och snabb att genomföra och improvisera när det är skarpt läge. H..."
"Linnea Larsson, Notar är engagerad och lätt att ha att göra med, lyhörd för vad som är viktigt för just mig. Hon är erfaren nog att kunna beskriva vad som kan hända och vad vi kan förvänta oss. Tålmodig nog att vänta in rätt köpare och snabb att genomföra och improvisera när det är skarpt läge. Hon har många kontakter just på Reimersholme och vet hur marknaden ser ut. Det har känts tryggt Jag kan varmt rekommendera henne. Hälsar Eva Noren-Björn"
Läs mer
säljare på Vindragarvägen 23

10 maj 2024

"Linnea är pålitlig korrekt trevlig gav sig tid för mig. Tacksam att hon blev min mäklare. "
säljare på Högalidsgatan 50B

08 apr 2024

"Linnea värnade om såväl säljare som köpare och skötte processen exemplariskt och professionellt från start till kontraktsskrivning. Kan varmt rekommendera Linnea till andra! "
säljare på Ringvägen 162

07 apr 2024

"Positiv och professionell! "
säljare på Lundagatan 48B

16 mar 2024

"Mycket nöjd. En bra taggad tjej som är mycket trevlig och hjälpsam"
säljare på Hornstulls Strand 13

08 mar 2024

"Proffsig och engagerad, tog sig tid för alla detaljer."
säljare på Fridhemsgatan 33

07 feb 2024

"Jag kan varmt rekommendera Linnéa som mäklare. Hon var proffsig, lyhörd och schysst hela vägen! "
säljare på Lundagatan 42B

29 jan 2024

"Lyhörd, professionell och bra bemötande. Vi kände oss insatta och beaktade i hela processen, affären blev också super. Rekommenderar Linnea starkt, får gärna mäkla vår nästa bostad. "
säljare på Ringvägen 114

07 dec 2023

"Trevlig och tillmötesgående! Mycket proffsig"
säljare på Folkskolegatan 20

23 nov 2023

"Väldigt bra samarbete och inger förtroende i frågor och handling. Jag är jättenöjd med hela processen! "
säljare på Hornsgatan 156

14 nov 2023

"Kan inte nog rekommendera Linnéa, mött henne både som säljare och spekulant och upplevt henne som superproffsig i båda fallen.
Jag har känt mig delaktig hela vägen, hon har haft stenkoll i hela processen & alltid med ett glatt humör vilket skapar trygghet."
"Kan inte nog rekommendera Linnéa, mött henne både som säljare och spekulant och upplevt henne som superproffsig i båda fallen.
Jag har känt mig delaktig hela vägen, hon har haft stenkoll i hela processen & alltid med ett glatt humör vilket skapar trygghet."
Läs mer
säljare på Fatburs Kvarngata 22

24 sep 2023

"Väldigt smidig och professionell. Återkopplade snabbt. La ner stort engagemang på försäljningen och tänkte på detaljerna. Rekommenderar henne gärna. "
säljare på Fatburs Kvarngata 27

12 sep 2023

"Linnea var lyhörd och engagerad under hela processen. Hon gjorde ett mycket bra jobb, särskilt när det dök upp svårigheter under processen som vi inte kunnat förutse. Tack vare hennes insats och engagemang såldes vår bostad snabbare och till ett högre pris än vi hade vågat hoppas på. "
"Linnea var lyhörd och engagerad under hela processen. Hon gjorde ett mycket bra jobb, särskilt när det dök upp svårigheter under processen som vi inte kunnat förutse. Tack vare hennes insats och engagemang såldes vår bostad snabbare och till ett högre pris än vi hade vågat hoppas på. "
Läs mer
säljare på Anders Reimers väg 13

30 aug 2023

"Jag kände mig trygg med att sälja min lägenhet med Linnéa. Linnéa var glad, lugn och tog sig alltid tid att svara på frågor på ett pedagogiskt sätt. Hon var väldigt engagerad och positiv genom hela processen. Kan varmt rekommendera Linnéa! "
säljare på Olof Skötkonungs väg 2

22 aug 2023

"Som första gångs-säljare var det otroligt skönt att få ha med mig Linnea i den här resan. Alltid ett leende på läpparna, tydlig, engagerad och svarade på alla min (ibland dumma) frågor. Vill rekommendera Linnea till alla jag känner! "
säljare på Tobaksspinnargatan 10

11 aug 2023

"Otroligt proffsig, kunnig och energigivande. Stod vid min sida hela vägen, peppade och vägledde. Rekommenderar varmt Linnéa till alla som vill sälja en bostad!"
säljare på Maria Bangata 2B

20 jun 2023

"Det klickade direkt när jag träffade Linnea Larsson från Notar, hon gav ett proffsigt intryck, och var väl insatt i vad som skulle planeras och göras inför försäljningen, och hon hade t o m blivit rekommenderad av föreningens ordförande att Linnea Larsson är den bästa mäklaren föreningen har haft..."
"Det klickade direkt när jag träffade Linnea Larsson från Notar, hon gav ett proffsigt intryck, och var väl insatt i vad som skulle planeras och göras inför försäljningen, och hon hade t o m blivit rekommenderad av föreningens ordförande att Linnea Larsson är den bästa mäklaren föreningen har haft att göra med. Allt stämde från A till Ö. "
Läs mer
säljare på Ringvägen 11B

11 jun 2023

"Linnea var toppen från början till slutet. Var tillgänglig och skapade trygghet när försäljningsprocessen var seg, supernöjd! "
säljare på Långholmsgatan 7A

09 jun 2023

"Vi är maximalt nöjda med Linnéa! Hon följde våra behov noga, var målinriktad och ansträngde sig till tusen och samtidigt försiktig när det behövdes. Vi kände oss trygga genom hela processen och bostaden såldes (i svår marknad) på exakt den nivå och tid som vi förväntat oss till följd av Linnéas m..."
"Vi är maximalt nöjda med Linnéa! Hon följde våra behov noga, var målinriktad och ansträngde sig till tusen och samtidigt försiktig när det behövdes. Vi kände oss trygga genom hela processen och bostaden såldes (i svår marknad) på exakt den nivå och tid som vi förväntat oss till följd av Linnéas marknadsanalys. Hon gjorde allt och det där lilla extra. Vi rekommenderar henne varmt till alla säljare!"
Läs mer
säljare på Bastugatan 27

28 maj 2023

"Bästa mäklaren jag har haft! "
säljare på Lindvallsplan 6

22 maj 2023

"Det här var den andra lägenheten jag sålde tillsammans med Linnéa och jag var otroligt nöjd första gången. Mina förväntningar var därför höga och de överträffades med råge. Linnéas resultat, annonser, kommunikation och sätt att driva affären är oslagbara. Ser redan framemot den tredje lägenhetsfö..."
"Det här var den andra lägenheten jag sålde tillsammans med Linnéa och jag var otroligt nöjd första gången. Mina förväntningar var därför höga och de överträffades med råge. Linnéas resultat, annonser, kommunikation och sätt att driva affären är oslagbara. Ser redan framemot den tredje lägenhetsförsäljningen vi ska göra tillsammans!"
Läs mer
säljare på Råggatan 8

12 maj 2023

"Trevlig mäklare med full koll. Engagerad hela vägen och gav ett mycket proffsigt intryck. "
säljare på Hornsgatan 146A

28 apr 2023

"Linnea Larsson har gjort ett utmärkt arbete med noggrannhet och ansvar. Vi som var många delägare hade olika frågor och Linnea kunde svara , förklara och lugna. Alla blev vi nöjda."
säljare på Slipgatan 14

28 mar 2023

"Jag är mycket nöjd med Linnea. Hon var balanserad i sin rådgivning och gav förutsättningarna och eventuella utfall utan att pusha för mycket åt något beslut. Det kändes som det var viktigt för henne att alla beslut skulle kännas bra för klienten."
säljare på Slipgatan 11

11 mar 2023

"ÖVER förväntan!!! Linnéa är superproffsig, tydlig och höll oss hela tiden uppdaterade i processen. Vi sålde innan öppen visning för mer än vad vi hade förväntat oss - vi är SUPERNÖJDA!!! Linnéa är en stjärna helt enkelt."
säljare på Ringvägen 11D

23 jan 2023

"Linnéa sålde min lägenhet i rekordfart, trots nedgången i fastighetsmarknaden. Hon gave ett mycket bra intryck, var lätt att komma i kontakt med och hade en bra plan för försäljningen. Jag ger henne mina bästa rekommendationer och skulle absolut anlita henne igen."
"Linnéa sålde min lägenhet i rekordfart, trots nedgången i fastighetsmarknaden. Hon gave ett mycket bra intryck, var lätt att komma i kontakt med och hade en bra plan för försäljningen. Jag ger henne mina bästa rekommendationer och skulle absolut anlita henne igen."
Läs mer
säljare på Ringvägen 11D

13 dec 2022

"Linnéa är en otrolig mäklare som inte gav upp trots en tuff höst på bostadsmarknaden. Hon var lyhörd, kommunikativ och hjälpte till att få riktigt bra foton till en kanonannons. Dessutom väldigt pedagogisk kring hur marknaden gick upp och ner. Rekommenderar henne varmt!"
"Linnéa är en otrolig mäklare som inte gav upp trots en tuff höst på bostadsmarknaden. Hon var lyhörd, kommunikativ och hjälpte till att få riktigt bra foton till en kanonannons. Dessutom väldigt pedagogisk kring hur marknaden gick upp och ner. Rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Fatburs Kvarngata 32

22 nov 2022

"Duktig och lätt att samarbeta med."
säljare på Flintbacken 10

13 nov 2022

"Linnéa var superproffsig och kom in med ett stort driv och mycket energi. Rekommenderar absolut att välja henne som mäklare!"
säljare på Folkungagatan 61

27 okt 2022

"vi hade hela tiden en angenäm kontakt med vår mäklare."
säljare på Kvarngatan 2

10 okt 2022

"Linnea är superduktig, engagerad och gör en annars stressig process avsevärt mycket enklare. Jag och min sambo sålde båda våra lägenheter via henne och kunde inte bli nöjdare."
säljare på Bergsundsgatan 4

20 sep 2022

"Linnea är en kompetent och lyhörd mäklare. Hon fanns alltid anträffbar och guidade mig i osäkra stunder och fanns tillgänglig för alla mina frågor på det sätt jag behövde. Hon är uppriktig och har en rak kommunikationsstil som jag uppskattar. Rekommenderar Linnea!"
"Linnea är en kompetent och lyhörd mäklare. Hon fanns alltid anträffbar och guidade mig i osäkra stunder och fanns tillgänglig för alla mina frågor på det sätt jag behövde. Hon är uppriktig och har en rak kommunikationsstil som jag uppskattar. Rekommenderar Linnea!"
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 7A

31 aug 2022

"5 stjärnor till Linneá, skulle definitivt anlita igen. Mycket duktig och trevlig!"
säljare på Lindvallsgatan 2

23 aug 2022

"Bra driv i svåra tider. Lätt att få tag på. Höll mig uppdaterad och gav aldrig upp."
säljare på Lindvallsplan 10

19 aug 2022

"Mycket nöjd med Linnéa och hennes insatser-trevlig och lyhörd. Särskilt tack för att hon övertalade att prova sälja under semester tider fast jag planerade sälja lite längre fram. Tack vare Linnéa fick jag mycket bättre pris än det som förväntas inför höstens stora utbud. Stor tack!"
"Mycket nöjd med Linnéa och hennes insatser-trevlig och lyhörd. Särskilt tack för att hon övertalade att prova sälja under semester tider fast jag planerade sälja lite längre fram. Tack vare Linnéa fick jag mycket bättre pris än det som förväntas inför höstens stora utbud. Stor tack!"
Läs mer
säljare på Bastugatan 57

29 maj 2022

"Jag är väldigt nöjd med Linnéa som kändes trygg och förtroendeingivande genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Borgargatan 18

21 mar 2022

"Linnéa är duktig, lyhörd, väldigt ambitiös och supertrevlig. Vi är jättenöjda och rekommenderar henne varmt."
säljare på Hornsgatan 146A

23 jan 2022

"Efter första mötet med Linnéa så var det ingen tvekan om vem som skulle sköta om försäljningen av vår lägenhet på Södermalm. Linnéa är professionell, driven, och väldigt sympatisk. Jag kan varmt rekommendera henne för liknande uppdrag."
säljare på Marmorgatan 11

11 okt 2021

"Professionell, sympatisk och driven! Bra kommunikation och en lyckad försäljning. Vi är mycket nöjda hela vägen. "
säljare på Bengt Ekehjelmsgatan 13

07 okt 2021

"Linnéa was a wonderful realtor. She was excellent helping us through the whole process from finding us a great stylist to making sure excellent photos were taken of our place. She went above and beyond in all areas and worked around our very busy schedules. She was always available, and worked e..."
"Linnéa was a wonderful realtor. She was excellent helping us through the whole process from finding us a great stylist to making sure excellent photos were taken of our place. She went above and beyond in all areas and worked around our very busy schedules. She was always available, and worked extremely hard to meet our goals with the sale. Linnéa did a fantastic job and I would recommend her to anyone without hesitation. She is hands on, professional, and trustworthy. "
Läs mer
säljare på Ringvägen 11E

27 sep 2021

"Väldigt professionell och sympatisk. "
säljare på Tavastgatan 35

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
251 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
73 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
77 av 77 säljare
Linnéa var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 77 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linnéa på kartan.

142 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
77 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

4 795 000 kr
2 rum, 50 m²
95 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 122 kr/mån
2 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
2 558 kr/mån
3 650 000 kr
1,5 rum, 35 m²
104 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 324 kr/mån
7 000 000 kr
3 rum, 81,5 m²
86 419 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 642 kr/mån
3 rum, 75 m²
Lägenhet, Stockholm
3 760 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
3 rum, 56,5 m²
Utropspris: 6 100 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1 rum, 22 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
7 650 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 955 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 6 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linnea är säker, positiv och mycket driven. Ger ett mycket professionellt intryck. Rekommenderar henne starkt! "
11 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 605 000 kr
4 rum, 104,5 m²
Utropspris: 9 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bra och smidig kontakt, ordning och reda och inte minst toppresultat. "
6 750 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 955 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 5 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.