Linnea Lager

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Linnea Lager
Profilbild för Linnea Lager
Säljarfavorit
Linnea Lager
4.9 / 5
(102 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
10 st
42 080 000 kr

Bakgrund

Linnea Lager jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2020-10-06. Linnea har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Linnea har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 34 515 000 kr.

Presentation

Efter flera års erfarenheter inom försäljning så vet jag hur viktig betydelsen är av nöjda och återkommande kunder. Detsamma gäller inom mäkleriet. Mitt mål med varje bostadsförsäljning är att mina kunder ska känna trygghet och tydlighet genom hela försäljningsprocessen. Både du som säljare och köpare.

Som född och uppvuxen i Uppsala har jag en god lokalkännedom.
Går du i försäljningstankar eller vill veta vad din bostad är värd? Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarbyrå


Säljare om Linnea.

13 jul 2024

"Tydligen och bra kommunikation. Jättenöjd! "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

10 jul 2024

"Effektiv, gav intryck av kompetens, trevlig, informativ"
säljare på Börjegatan 1B

30 jun 2024

"Trygg, varm, stöttande och väldigt kunnig.
Anlitade henne efter en rekommendation och är väldigt glad och tacksam för att jag valde Linnea.
Sebastian är dessutom en väldigt duktig fotograf. "
säljare på Höganäsgatan 11B

19 jun 2024

"Linnea är en kompetent trygg och duktig mäklare som vänder motgång till medgång. Skulle gärna samarbeta med henne igen. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 95A

29 apr 2024

"Kommunikationen var toppen! Alltid informativ och lätt att prata med."
säljare på Torgny Segerstedts Allé 4

17 jan 2024

"Jag är mycket nöjd med Linnea, hon är professionell, kunnig och engagerad. Det kändes tryggt under hela processen. Jag rekommenderar varmt Linnea! "
säljare på Svartbäcksgatan 42A

30 dec 2023

"Linnea var fantastisk i en svår marknad, målinriktad och lyhörd för mina önskemål, men alltid genuin och ärlig. Jag kände högt förtroende för Linnea genom hela processen, lätt att få tag i och höll mig alltid uppdaterad. Flexibel både mot mig som säljare och mot intressenter, i helhet en mycket d..."
"Linnea var fantastisk i en svår marknad, målinriktad och lyhörd för mina önskemål, men alltid genuin och ärlig. Jag kände högt förtroende för Linnea genom hela processen, lätt att få tag i och höll mig alltid uppdaterad. Flexibel både mot mig som säljare och mot intressenter, i helhet en mycket duktig och genuin mäklare som jag verkligen kan rekommendera! "
Läs mer
säljare på Petterslundsgatan 14E

22 okt 2023

"Enkel, tydlig och tillgänglig. Duktig i skrift och tal. Fin annons och bra bilder. Linnea är en genuin mäklare. Det enda jag hade önskat var bättre rådgivning kring utgångspris och upplägg av strategi då min förväntan initialt var för hög mot marknaden. "
"Enkel, tydlig och tillgänglig. Duktig i skrift och tal. Fin annons och bra bilder. Linnea är en genuin mäklare. Det enda jag hade önskat var bättre rådgivning kring utgångspris och upplägg av strategi då min förväntan initialt var för hög mot marknaden. "
Läs mer
säljare på Prästgårdsgatan 3A

14 okt 2023

"Utmärkt bemötande och upplevd proffetionell kunskap och engagemang i alla delar i försäljningen av min bostad."
säljare på Dag Hammarskjölds väg 246A

10 sep 2023

"Linnéa gjorde ett mycket bra jobb. Bostaden såldes på en vecka och ökade en halv miljon"
säljare på Petterslundsgatan 9E

25 aug 2023

"Jag kan varmt rekommendera Mäklaren Linnea Lager. Hon är professionell i sitt arbete. I nuvarande svåra marknad har hon genom sin långa erfarenhet hanterat vår lägenhetsförsäljning på bästa sätt. Med en ärlig Mäklare som Linnea Lager kan såväl säljare som köpare känna sig nöjda.
Annette Frestadius "
"Jag kan varmt rekommendera Mäklaren Linnea Lager. Hon är professionell i sitt arbete. I nuvarande svåra marknad har hon genom sin långa erfarenhet hanterat vår lägenhetsförsäljning på bästa sätt. Med en ärlig Mäklare som Linnea Lager kan såväl säljare som köpare känna sig nöjda.
Annette Frestadius "
Läs mer
säljare på Banérgatan 22

31 jul 2023

"Linnea var lyhörd och professionell med snabba resultat!"
säljare på Fyrislundsgatan 50

02 jul 2023

"Linnea har varit fantastisk! Alltid tillgänglig, mycket trevlig, engagerad och kunnig. Jag ger min varmaste rekommendation! "
säljare på Besmansvägen 3

30 jun 2023

"Professionell, trevlig och lyhörd mäklare som gjorde ett väldigt bra jobb i en svår tid på marknaden!"
säljare på Luthagsesplanaden 11

14 jun 2023

"Linnea är engagerad och höll oss uppdaterad under hela processen. Hon är professionell och vi fick förtroende för henne snabbt."
säljare på Götgatan 22A

02 jun 2023

"Hon var både trevlig och samlad och var väldigt trevlig att prata med. Jag fick regelbundet uppdateringar och kände mig säker under försäljningen."
säljare på Sankt Johannesgatan 5

29 maj 2023

"Vi kan varmt rekommendera Linnea. Hon var professionell, lätt att få tag på, kunnig och trevlig. Toppenmäklare!"
säljare på Wallingatan 26C

08 maj 2023

"Alltid hjälpsam och kommunikativ, trevlig att ha att göra med. Anpassade sig snabbt efter hur jag föredrog kommunikation och efter mina behov. Kan inte rekommendera nog! "
säljare på Bellmansgatan 144

27 apr 2023

"Linnea var lugn och trygg genom hela processen. Ett bra bemötande till både oss som säljare samt köpare. Empatisk och lätt att göra med, rekommenderar henne varmt!"
säljare på Mältargatan 4

03 apr 2023

"Linnéa är en engagerad och mycket trevlig mäklare som Inger förtroende. Mitt intryck är att hon har lätt att möta personer i alla åldrar och få alla att känna trygghet kring bostadsförsäljningen - både för säljare och köpare. "
säljare på Torgny Segerstedts Allé 27

06 mar 2023

"Vi är jätte nöjda och kan varmt rekommendera Linnea! Försäljningen har varit väldigt smidig med en snabb och tydlig kommunikation där Linnea varit väldigt hjälpsam och trevlig! "
säljare på Marielundsgatan 5B

01 mar 2023

"Linnea gjorde ett jättebra arbete, hon var engagerad, hjälpsam och trevlig på alla sätt."
säljare på Vårdsätravägen 3B

04 jan 2023

"Linnea skött allt bra och professionellt och kunde lätt nås."
säljare på Vackra Birgers väg 171

22 sep 2022

"Linnéa var rak och tydlig i kommunikationen och svarade mycket snabbt på frågor och funderingar via mejl. Hon hade fokus på vad som passade just oss och fokuserade på det. Allt gick som på räls, med stylist, fotografering och visning. Linnéa hade också ett mycket bra sätt med köparna, tog sig tid..."
"Linnéa var rak och tydlig i kommunikationen och svarade mycket snabbt på frågor och funderingar via mejl. Hon hade fokus på vad som passade just oss och fokuserade på det. Allt gick som på räls, med stylist, fotografering och visning. Linnéa hade också ett mycket bra sätt med köparna, tog sig tid med dem och gav dem grundlig information vid en extra visning. Vi upplevde att köparna verkligen fick den information de behövde, och att de kunde känna sig nöjda och trygga med köpet. Att det blev en bra affär för alla inblandade var viktigt för oss, så vi kan varmt rekommendera Linnéa som mäklare. "
Läs mer
säljare på Prästgårdsgatan 9A

30 aug 2022

"Vill verkligen rekomendera Linnea!
Så bra på alla sätt, känndes otroligt angagerad hela vägen."
säljare på Portalgatan 76

25 jul 2022

"Linnea var väldigt hjälpsam och professionell från start till försäljning. Är otroligt nöjd och kan starkt rekommendera Linnea!"
säljare på Fänkålsgatan 21

12 jul 2022

"Linnea är väldigt duktig och lyhörd. Hon är verkligen bäst"
säljare på Bellmansgatan 162

09 jun 2022

"Väldigt trevlig, kompetent och driven mäklare!
Lätt att nå och prata med. "
säljare på Pålgatan 14

18 maj 2022

"Mäklaren var både mycket professionelt kompetent och hade en mycket behaglig personlighet. Fick bra kontakt med potentielle köpera som så kom på visning. Flere gav efterföljande bud på lägenheten
Jag hade från tidigera bra erfaring med Widerlöv mäklera - så jag valgte dem igen"
"Mäklaren var både mycket professionelt kompetent och hade en mycket behaglig personlighet. Fick bra kontakt med potentielle köpera som så kom på visning. Flere gav efterföljande bud på lägenheten
Jag hade från tidigera bra erfaring med Widerlöv mäklera - så jag valgte dem igen"
Läs mer
säljare på Sågargatan 2D

30 mar 2022

"Det kändes tryggt att ha med Linnea hela vägen från start till mål. Hon var lyhörd för vår vilja och guidade oss genom hela säljprocessen. Trots vår snäva tidsplan och önskan om snabb försäljning så kändes det aldrig stressigt tack vare Linneas lugn och stöd trots att vår bostad såldes inom 1 mån..."
"Det kändes tryggt att ha med Linnea hela vägen från start till mål. Hon var lyhörd för vår vilja och guidade oss genom hela säljprocessen. Trots vår snäva tidsplan och önskan om snabb försäljning så kändes det aldrig stressigt tack vare Linneas lugn och stöd trots att vår bostad såldes inom 1 månad från vårt första möte. All kommunikation var tydlig hela vägen och vi kände alltid att vi kunde bolla tankar och idéer med Linnea som stöd. Vi vill ge våra varma rekommendationer att anlita Linnea som mäklare!"
Läs mer
säljare på Liljegatan 6D

23 mar 2022

"Linnea har varit helt fantastisk och väldigt engagerad. Vi är jättenöjda med henne som mäklare och skulle definitivt rekommendera henne till andra."
säljare på Ferlinsgatan 105

23 feb 2022

"Kan varmt rekommendera Linnea Lager en trevlig och proffsig mäklare som höll mig uppdaterad under hela processen. En mycket lyckad försäljning med ett slutpris högre än förväntat. Jag är väldigt nöjd!"
säljare på Lästmakargatan 1B

19 jan 2022

"Vi är Jättenöjda med Linnea. Supertrevlig och väldigt enkel att prata med. Förklarar tydligt och svarar snabbt på de frågor som kommer upp.
Det gick väldigt fort från att stylist kom, till att fotografen kom till att sedan lägenheten låg på hemnet."
säljare på Kamomillgatan 25

02 dec 2021

"Supertrevlig, högkompetent mäklare som lade ner mycket tid och tålamod (under alla tider på veckan) under en hyfsat lång tid, vilket tillslut resulterade i en mycket god försäljning! Rekommenderas starkt!"
säljare på Torngatan 32

15 nov 2021

"Jag är väldigt nöjd med Linnea Lager som mäklare. Hon var lyhörd för mina behov och var trevlig att ha kontakt med. En mäklare med känsla för bra service helt enkelt! Jag rekommenderar att anlita henne som mäklare."
säljare på Vaksalagatan 43

06 okt 2021

"Linnea Lager är trevlig, kunnig är väl förberedd och lätt att få tag på. Hon tar tid på sig att svara på frågor.
Jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Petterslundsgatan 13

01 okt 2021

"Hög ambition och fungerade utan mankemang"
säljare på Eva Lagerwalls väg 26

30 sep 2021

"Linnea ger ett fantastiskt trevligt och proffesionellt intryck! Hon är bra på att fånga in spekulanterna utan att vara för ”gå-pipig”. Jag upplever att hon är väldigt engagerad och seriös, både gentemot säljare och köpare. Sedan var värderingen nästan lite i underkant, men det klagar jag ju som s..."
"Linnea ger ett fantastiskt trevligt och proffesionellt intryck! Hon är bra på att fånga in spekulanterna utan att vara för ”gå-pipig”. Jag upplever att hon är väldigt engagerad och seriös, både gentemot säljare och köpare. Sedan var värderingen nästan lite i underkant, men det klagar jag ju som säljare absolut inte på! Samtidigt var hon tydlig med att en eventuell budgivning skulle kunna ge ännu mer än vad spannet i värderingen angav."
Läs mer
säljare på Prästgårdsgatan 5A

05 sep 2021

"Linnea upplevdes lugn, trygg, korrekt och kunnig. Slutpriset blev högre än förväntat (28%), vilket är bra men därav svaret på frågan om förväntat slutpris."
säljare på Sibyllegatan 17A

23 aug 2021

"Bästa mäklaren jag haft, proffsig, duktig, hjälpsam. Kommer inte att använda mig utav nån annan mäklare I framtiden. "
säljare på Gustaf Kjellbergs väg 8

13 aug 2021

"Linnea såg inte bara till att slå rekord i föreningen med försäljningen av min lägenhet, hon har även varit otroligt lyhörd och hjälpsam under hela processen för mig som förstagångssäljare. Vidare har hon varit tydlig med att hon vill skapa en bra affär för såväl säljare som köpare. Av de 4 mäkla..."
"Linnea såg inte bara till att slå rekord i föreningen med försäljningen av min lägenhet, hon har även varit otroligt lyhörd och hjälpsam under hela processen för mig som förstagångssäljare. Vidare har hon varit tydlig med att hon vill skapa en bra affär för såväl säljare som köpare. Av de 4 mäklare jag hade möten med gav Linnea det bästa intrycket; hon var lyhörd, trevlig och målmedveten. Även om de andra 3 hade längre erfarenhet än Linnea, gjorde mötet med henne att det för mig kändes tryggare men även mer motiverande inför en försäljning med henne. Linnea var taggad från första mötet och med hennes tydliga målbild förklarade hon hur vi båda skulle gå med vinst; och det kan man lugnt säga att vi gjorde! "
Läs mer
säljare på Vattholmavägen 4B

13 aug 2021

"Jag är supernöjd med Linnea! Hon var lyhört, lugn och trygg genom hela processen och hon kändes väldigt mån om vad jag behövde och räknade med. Kunde inte vara mer nöjd! "
säljare på Geijersgatan 25D

30 apr 2021

"Linnea gjorde ett jättebra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Vi är också mycket nöjda med stylisten och fotografierna. Det blev ett snyggt prospekt och en bra annons på Hemnet. Jag anlitar gärna Linnea igen i framtiden. "
säljare på Cellovägen 61

08 apr 2021

"Linnea var engagerad från start till slut, tydlig i kommunikationen och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Kansliskrivargatan 20

25 mar 2021

"Linnea är en fantastisk fastighetsmäklare. Linnea är engagerad, lyhörd och har en god lokalkännedom. Vi är mycket nöjda med försäljningsprocessen och rekommenderar Linnea varmt!"
säljare på Skyttelgatan 14

21 jan 2021

"Linnea är väldigt trevlig och lyhörd! Hon höll mig uppdaterad under hela försäljningen och gjorde ett fantastiskt jobb. Hon gjorde hela processen väldigt trevlig och stressfri. Rekommenderar verkligen henne som mäklare!"
säljare på Börjegatan 3A

15 dec 2020

"Superkompetent mäklare, gjorde bostadsförsäljningen mycket enkel och snabb. Rekommenderar starkt!"
säljare på Bredgränd 1C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
34 515 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
97 av 98 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
97 av 98 säljare
Linnea var tydlig och höll mig uppdaterad
100 av 100 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linnea på kartan.

202 tidigare bostäder
20 bostäder till salu
102 rekommendationer

20 bostäder till salu.

Bostäder

2 095 000 kr
2 rum, 67 m²
31 268 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 246 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 34 m²
46 911 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 905 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 56,5 m²
39 196 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 864 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 48 m²
37 395 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 600 kr/mån
1 rum, 30 m²
Lägenhet, Uppsala
3 187 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 295 000 kr
Lägenhet Kapellgärdet
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Främre Luthagen
+ 105 000 kr
1 rum, 20 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Effektiv, gav intryck av kompetens, trevlig, informativ"
1 695 000 kr
Lägenhet Rosendal
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Tydligen och bra kommunikation. Jättenöjd! "
2 375 000 kr
Lägenhet Höganäs
+ 180 000 kr
2 rum, 65,3 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trygg, varm, stöttande och väldigt kunnig.
Anlitade henne efter en rekommendation och är väldigt glad och tacksam för att jag valde Linnea.
Sebastian är dessutom en väldigt duktig fotograf. "
Slutpris saknas
Lägenhet Kvarngärdet
3 rum, 71 m²
Utropspris: 2 775 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.